Nærværende betingelser begrænser sig til medlemmer af scannerpanelet under det samlede panel GfK Mini-Danmark.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nærværende betingelser begrænser sig til medlemmer af scannerpanelet under det samlede panel GfK Mini-Danmark."

Transkript

1 Vilkår & betingelser for deltagelse i panelet GfK Mini-Danmark A. Indledning GfKs virksomhed GfK Danmark A/S (herefter GfK), Sylows alle 1, 2000 Frederiksberg, er et full-service markedsanalyseinstitut, der leverer markedsanalyser for virksomheder, organisationer og institutioner i Danmark. GfKs panel GfK Mini-Danmark, er et husstandspanel der måler danskernes indkøbsvaner af dagligvarer. Panelet GfK Mini-Danmark er en kontinuerlig undersøgelse. Nærværende betingelser begrænser sig til medlemmer af scannerpanelet under det samlede panel GfK Mini-Danmark. Hvordan fungerer panelet GfK Mini-Danmark? Ved indmeldelse i panelet GfK Mini-Danmark skal man gennemgå et baggrundsskema. Skemaet har til formål at indsamle husstandens stamoplysninger og holdninger til dagligvarer. Skemaet opdateres årligt. Som medlem af panelet GfK Mini-Danmark får du tilsendt en velkomstpakke med en stregkodescanner, USB-kabel til stregkodescanneren, returkuvert og nødvendig information med hjælp til at komme godt i gang. Stregkodescanneren skal bruges i forbindelse med registreringen af dagligvareindkøb. Stregkodescanneren forbliver GfKs ejendom. Hver uge scanner medlemmer i panelet GfK Mini-Danmark, alle deres dagligvareindkøbs stregkoder. Indkøbene overføres og behandles herefter vha. et program, der downloades og installeres på egen PC. GfK understøtter kun Windows -operativsystem. Efter hver uge, med registrering af dagligvarer tilskrives medlemskontoen point. Se mere herom i afsnittet Pointoptjening og anvendelse Optjente point kan omsættes til gavekort og oplevelser, ikke kontanter. Se mere herom i gældende præmiekatalog.

2 Indmeldelse i panelet GfK Mini-Danmark Alle personer, der er fyldt 18 år, har PC med Windows samt internetadgang og er ansvarlig for dagligvareindkøb i husstanden, kan tilmelde sig panelet GfK Mini-Danmark. Dvs. kun en person pr. husstand. Udmeldelse og sletning fra panelet GfK Mini-Danmark Et medlem kan til enhver tid udmelde sig fra panelet GfK Mini-Danmark. I tilfælde af ønske om udmeldelse skal stregkodescanneren returneres til GfK i den vedlagte returkuvert, som medsendes i velkomstpakken. Stregkodescanneren er GfKs ejendom. Returneres stregkodescanneren ikke ved udmeldelse eller på opfordring, forbeholder GfK sig retten til at fakturere medlemmet 350kr. GfK sletter ikke registreret indkøbsdata ved udmeldelse. Ønsker medlemmet af panelet GfK Mini-Danmark sletning, anonymiserer GfK indkøbsdata ved at fjerne navn og adresse i GfKs systemer. Ved udmeldelse, kontakter GfK ikke længere medlemmet. B. Anonymitet og fortrolighed Registrering og vedligeholdelse af stamoplysninger Med henblik på de analyser der udarbejdes på baggrund af indsamlet indkøbsdata, har GfK brug for visse baggrundsinformationer (stamdata) om medlemmerne i panelet GfK Mini-Danmark, herunder oplysninger af personlig karakter vedrørende eksempelvis medlemmernes overordnede husstandsindkomstforhold. Deltagelse i panelet GfK Mini- Danmark er betinget af, at GfK modtager disse stamoplysninger. GfK er underlagt lov om behandling af personoplysning. Du kan læse mere om den hos Datatilsynet. Det er vigtigt, at det enkelte medlem af panelet GfK Mini-Danmark løbende sørger for at opdatere sine adresseoplysninger samt online i sin personlige indkøbsdagbog. Opdateres adresseoplysninger ikke, vil præmier og lign. ikke blive eftersendt. Videregivelse af registrerede oplysninger GfK anvender ikke personlige og individuelle oplysninger indsamlet i baggrundsskemaet. Oplysninger bruges kun i segmenteringer og indgår således anonymt i databehandling. GfK har kun ret til at videregive de registrerede stamdata samt indkøbsdataregistreringer til sine kunder i bearbejdet statistisk form eller på anden vis anonymiseret form.

3 Navn, postadresse, adresse eller andre personlige oplysninger, der kan identificere den enkelte person eller husstand, vil ikke af GfK blive udleveret til 3. part uden forudgående skriftligt eller elektronisk meddelt samtykke hertil, fra de pågældende medlemmer af panelet GfK Mini-Danmark. Vinder du en konkurrence, så kontakter vi dig direkte og offentliggører dit navn og din registrerede hjemby på vores hjemmeside samt online i indkøbsdagbogen. C. Pointoptjening og -anvendelse Præmiering for scanning og registrering af dagligvarer Som medlem af panelet GfK Mini-Danmark tildeles ugentligt point for indkøbsregistreringer. Der tildeles 100 point for hver uge med aktiv fyldestgørende indkøbsregistrering. Ved minimum 42 ugers aktivitet indenfor et kalenderår udløses en bonus på point. Dvs. ved fuld aktivitet kan man optjene point på et kalenderår. Hertil kommer tildelte point for deltagelse i ekstraundersøgelser og opdatering af stamdata på et kalenderår. Antallet af ekstraundersøgelser på et kalenderår varierer. Ved sygdom og ferie, tildeles 50 point ugentligt, forudsat at medlemmet af panelet GfK Mini-Danmark har registreret dette i tide. Uger med pointgivende fravær, kan ikke overstige 10 uger på et kalenderår. Dvs. der tildeles ikke point for sygdom- eller ferieuger udover de 10 førnævnte uger. Udover opsparing af point, deltager alle medlemmer af panelet GfK Mini-Danmark løbende i lodtrækninger om lækre præmier. Som medlem kan man til enhver tid følge sin pointsaldo online i sin personlige indkøbsdagbog. Pointsaldoen er personlig og kan ikke overdrages til andre medlemmer af panelet GfK Mini-Danmark. GfK kan til enhver tid ændre gældende regler for pointtildeling og udvalget af præmier. Anvendelse af point Medlemmer af panelet GfK Mini-Danmark kan løbende bestille præmier. Af administrative årsager, bestilles præmier hos leverandørerne til levering fire gange årligt. Udvalget af præmier samt bestillingsfrister og leveringsdatoer kan findes i gældende præmiekatalog samt i indkøbsdagbogen. De præmier og point panelmedlemmet har optjent, kan ikke ombyttes til kontanter.

4 Panelmedlemmet skal altid udfylde med gyldig leveringsinformation ved præmiebestilling. Præmierne vil blive fremsendt til den adresse, som angives ved præmiebestillingen, medmindre andet specifikt er aftalt. Enkelte typer gavekort fremsendes pr. . Medlemmerne af panelet GfK Mini-Danmark er skattepligtige af de præmier, som de bestiller for deres point. Ligeledes er medlemmerne af panelet GfK Mini-Danmark skattepligtige af gevinster, vundet i lodtrækningerne. Det er medlemmernes eget ansvar at selvangive værdien af de modtagne gaver og gevinster til SKAT. GfK har ikke indberetningspligt overfor skattemyndighederne mht. panelpræmier. Ved udmeldelse, skal medlemmet af panelet GfK Mini-Danmark indløse sine point senest 3 måneder efter udmeldelse. Point der ikke er indløst inden periodens udløb, bortfalder. Indløsning af point, i forbindelse med udmeldelse, sker i henhold til gældende præmiekatalogs mulige præmier indenfor medlemmets af panelet GfK Mini-Danmarks pointsaldo. Eventulle restpoint efter indløsning bortfalder. Såfremt medlemmet af panelet GfK Mini-Danmark har færre point end mindste præmie i gældende præmiekatalog ved udmeldelse, vil pointene bortfalde. Henvisninger Medlemmer af panelet GfK Mini-Danmark kan tilmelde husstande, der har lyst til at deltage i panelet GfK Mini-Danmark og vi belønner medlemmet af panelet GfK Mini-Danmark der henviser et nyt medlem. Der tildeles 500 point pr. kalenderkvartal, forudsat at den nye husstand scanner og registrerer dagligvareindkøb min. 5 uger ud af 13 i kalenderkvartalet. Dette kan opnås fire gange dvs point i alt. D. Parternes forpligtelser Nyhedsbreve og informationer fra GfK GfK udsender med jævne mellemrum elektroniske nyhedsbreve, informationer og invitationer til ekstraundersøgelser relateret til dagligvareindkøb til medlemmerne af panelet GfK Mini-Danmark. Udsendelserne sker til medlemmernes oplyste adresse. Ved flere sammenhængende ugers inaktivitet, forbeholder GfK sig retten at kontakte medlemmer af panelet GfK Mini-Danmark enten pr. telefon eller på mail. E. Ansvar GfK påtager sig ikke ansvar for medlemmernes eget udstyr herunder PC og internetforbindelse. Software leveret af GfK til undersøgelser er grundigt testet og viruskontrolleret. Panelet GfK Mini-Danmark benytter sig ikke af 3. parts software.

5 Klientsoftware til overførsel af indscannede dagligvareindkøb, er udviklet i og af GfK. GfK supporterer medlemmer af panelet GfK Mini-Danmark i den udstrækning det vedrører stregkodescanner, klientprogram og indkøbsdagbog. GfK supporterer ikke internetforbindelser, firewalls, 3. parts software eller andet udstyr. GfK understøtter kun Windows -operativsystem. Ved fejl på stregkodescanner, ombytter GfK til ny uden omkostning for medlemmet af panelet GfK Mini-Danmark. Ved gentagne selvforskyldte fejl, forbeholder GfK sig retten til at udmelde medlemmet af panelet GfK Mini-Danmark og kræve stregkodescanneren retur. F. Afslutning Lovvalg og værneting Panelet GfK Mini-Danmark søger at løse uoverensstemmelser i mindelighed. Skulle der forekomme uoverensstemmelser mellem et medlem af panelet GfK Mini-Danmark og GfK der ikke kan løses i mindelighed, skal disse afgøres efter dansk ret. Retssager mod GfK kan af et panelmedlem alene anlægges ved GfKs hjemting - Frederiksberg ret. GfK kan efter eget valg anlægge retssag mod et medlem af panelet GfK Mini-Danmark, enten ved eget hjemting eller ved panelmedlemmets hjemting. Ændring af nærværende vilkår GfK forbeholder sig ret til at ændre nærværende Vilkår & betingelser for deltagelse i panelet GfK Mini-Danmark. Gældende vilkår vil være at finde online i indkøbsdagbogen og på GfKs hjemmeside. Ved ændring af væsentlig karakter såsom omlægning af muligheder for pointanvendelse og optjening, vil dette blive kommunikeret mindst én måned før ændringen træder i kraft. Alle henvendelser fra medlemmer af panelet GfK Mini-Danmark til GfK skal ske via til: consumerscan@gfk.dk eller på telefon

Nærværende betingelser begrænser sig til medlemmer af scannerpanelet under det samlede panel GfK Mini-Danmark.

Nærværende betingelser begrænser sig til medlemmer af scannerpanelet under det samlede panel GfK Mini-Danmark. Vilkår & betingelser for deltagelse i panelet GfK Mini-Danmark A. Indledning GfKs virksomhed GfK Danmark A/S (herefter GfK), Dirch Passers Alle 76, 2000 Frederiksberg, er et fullservice markedsanalyseinstitut,

Læs mere

Bilag 1: Programmets Medlemsbetingelser

Bilag 1: Programmets Medlemsbetingelser MEDLEMSBETINGELSER FOR FORDS LOYALITETSPROGRAM Disse betingelser regulerer dit medlemskab af Fords Loyalitetsprogram Gældende fra juni 2015 Se tidligere udgaver af betingelserne her 1 Definitioner Ford

Læs mere

Persondatapolitik: Vi udveksler aldrig dine oplysninger med andre partnere. Du kan således være tryg med at det kun er os der har dine oplysninger.

Persondatapolitik: Vi udveksler aldrig dine oplysninger med andre partnere. Du kan således være tryg med at det kun er os der har dine oplysninger. Persondatapolitik: Persondatapolitikken beskriver hvordan vi benytter de personlige oplysninger, du giver os som f.eks. dit navn, adresse, telefonnummer eller e-mailadresse. På www.denleendeko.dk kan man

Læs mere

DINE FORDELE.. i Club Matas pointshop!!

DINE FORDELE.. i Club Matas pointshop!! DINE FORDELE.. i Club Matas pointshop Vis dit medlemskort hver gang du handler i en Matas butik, Matas Webshop eller hos ClubM partner, og få point. Læs mere her. du handler for Du optjener du handler

Læs mere

GUIDE til Companys Club. Hvad siger vi til kunderne?

GUIDE til Companys Club. Hvad siger vi til kunderne? GUIDE til Companys Club Hvad siger vi til kunderne? Hvad handler Companys Club om? COMPANYS CLUB HANDLER OM MODE - OG OM FORDELE, OPLEVELSER OG BONUSSER TIL KUNDER, SOM ELSKER MODE. CALLING ALL FASHIONISTAS!

Læs mere

GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR

GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR mypku Disse generelle brugerbetingelser ( Betingelser ) fastsætter de betingelser, der gælder mellem dig som bruger ( Brugeren ) og Nutricia A/S, CVR.: 73128110 ( Nutricia

Læs mere

Betingelser for Alka tank&tjen.

Betingelser for Alka tank&tjen. Betingelser for Alka tank&tjen. Forbrugere Gælder fra 25. oktober 2016 Indledning Alka tank&tjen er en mobil app fra Alka Forsikring (herefter benævnt Alka), der kan downloades til mobile enheder med ios

Læs mere

Salgs- og Leveringsbetingelser

Salgs- og Leveringsbetingelser Salgs- og Leveringsbetingelser 1. Anvendelse 4. Pris og betaling 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser Betingelserne gælder for alle aftaler om Nordjysk Regnskab, CVR-nr. 27404332,

Læs mere

Medlemsvilkår for medlemmer af FDB og brugsforeningerne Gælder fra den 1. maj 2010

Medlemsvilkår for medlemmer af FDB og brugsforeningerne Gælder fra den 1. maj 2010 Medlemsvilkår for medlemmer af FDB og brugsforeningerne Gælder fra den 1. maj 2010 For at blive medlem af FDB eller af en brugsforening og deltage i fordelsprogrammet CoopPlus skal du acceptere nedenstående

Læs mere

Forretningsbetingelser for Jagtakademiet I/S website www.jagtakademiet.dk. Officiel e-mail adresse: kontakt@jagtakademiet.dk

Forretningsbetingelser for Jagtakademiet I/S website www.jagtakademiet.dk. Officiel e-mail adresse: kontakt@jagtakademiet.dk Betingelser Forretningsbetingelser for Jagtakademiet I/S website www.jagtakademiet.dk. Firmaets juridiske navn: Jagtakademiet I/S Selskabsform: I/S CVR-nummer: 32 63 73 29 Adresse : Galionsvej 20, 2th

Læs mere

Bilag til kunder (herefter Dataansvarlige), som har indgået aftale med Dansk Løn Service ApS

Bilag til kunder (herefter Dataansvarlige), som har indgået aftale med Dansk Løn Service ApS Side: 1 DATABEHANDLERAFTALE Bilag til kunder (herefter Dataansvarlige), som har indgået aftale med Dansk Løn Service ApS 1. Baggrund 1.1 Den Dataansvarlige er den juridiske enhed/kunde som har indgået

Læs mere

Databehandlingsvilkår - vilkår for behandling af personoplysninger på vegne af en dataansvarlig kunde

Databehandlingsvilkår - vilkår for behandling af personoplysninger på vegne af en dataansvarlig kunde Databehandlingsvilkår - vilkår for behandling af personoplysninger på vegne af en dataansvarlig kunde 1. Gyldighed 1.1 Dette dokument, benævnt Databehandlingsvilkår, beskriver de vilkår Damgaard-Jensen

Læs mere

BONUSBESTEMMELSER, VILKÅR OG BETINGELSER

BONUSBESTEMMELSER, VILKÅR OG BETINGELSER BONUSBESTEMMELSER, VILKÅR OG BETINGELSER DEFINITIONER Ved ILLUM forstås Stormagasinet ILLUM, beliggende i ejendommen matr. nr. 53, Østergade 52, 1100 København K. Ved ILLUM A/S forstås i det følgende selskabet

Læs mere

Jeres virksomhed ( Kunden ); og Digital-servicebook.com, Vordingborgvej 79, 4700 Næstved DK ( Leverandøren )

Jeres virksomhed ( Kunden ); og Digital-servicebook.com, Vordingborgvej 79, 4700 Næstved DK ( Leverandøren ) DATABEHANDLERAFTALEN Databehandleraftale ( Aftalen ) mellem: Jeres virksomhed ( Kunden ); og Digital-servicebook.com, Vordingborgvej 79, 4700 Næstved DK-36726350 ( Leverandøren ) A: OMFANG A.1 Databehandleraftale

Læs mere

Fortrolighedspolitik. 22. oktober 2018

Fortrolighedspolitik. 22. oktober 2018 Fortrolighedspolitik Blå Kors Danmark bestræber sig på at sikre, at vores samarbejde med medarbejdere (tidligere og nuværende), frivillige, brugere, medlemmer, bidragsydere, kunder, leverandører, samarbejdspartnere

Læs mere

Udbudsbetingelser for køb af halm ved licitation

Udbudsbetingelser for køb af halm ved licitation Januar 2014 Udbudsbetingelser for køb af halm ved licitation 1. Indledning... 2 2. Aftalegrundlag... 2 3. Udbud... 2 3.1 Produkter og udbudsfrekvens... 2 3.2 Annoncering af udbud... 2 3.3 Prækvalifikation...

Læs mere

Databeskyttelsespolitik (oplysningspligten)

Databeskyttelsespolitik (oplysningspligten) Databeskyttelsespolitik (oplysningspligten) Beskyttelse af personlige oplysninger har høj prioritet hos Ny Carlsbergfondet. Vi har derfor udarbejdet en politik for, hvordan Ny Carlsbergfondet ( vi eller

Læs mere

PERSONDATAPOLTIK. Håndtering af personoplysninger om medlemmer, samarbejdspartnere mv. hos Fonden MARCOD

PERSONDATAPOLTIK. Håndtering af personoplysninger om medlemmer, samarbejdspartnere mv. hos Fonden MARCOD 30. januar 2019 PERSONDATAPOLTIK Håndtering af personoplysninger om medlemmer, samarbejdspartnere mv. hos Fonden MARCOD 1. Indledning MARCOD behandler personoplysninger i en lang række situationer. Vi

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Tryk På Skolen

PERSONDATAPOLITIK. Tryk På Skolen PERSONDATAPOLITIK 1. GENERELT a. Den 25. maj 2018 træder EU s Persondataforordning i kraft. Persondataforordningen handler om behandling og opbevaring af personlige oplysninger. I det følgende kan du læse,

Læs mere

PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER

PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER Persondatapolitik Opdateret maj 2018 1. Generelt a) Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvordan Pålsson Arkitekter AS ("Tegnestuen", "os", "vores", "vi") indsamler

Læs mere

The Scandinavian, Farum Den 24. maj 2018 PERSONDATAPOLITIK THE SCANDINAVIAN APS THE SCANDINAVIAN GOLF CLUB

The Scandinavian, Farum Den 24. maj 2018 PERSONDATAPOLITIK THE SCANDINAVIAN APS THE SCANDINAVIAN GOLF CLUB The Scandinavian, Farum Den 24. maj 2018 PERSONDATAPOLITIK THE SCANDINAVIAN APS THE SCANDINAVIAN GOLF CLUB The Scandinavian ApS og The Scandinavian Golf Club er som dataansvarlig forpligtet til, at beskytte

Læs mere

1. INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGERNE

1. INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGERNE Nærværende privatlivspolitik beskriver, hvordan de personoplysninger ( Personoplysningerne ), De har afgivet - og som CNH Industrial Danmark A/S ( vi, os, vores eller Selskabet ) har indsamlet via denne

Læs mere

PERSONDATAPOLTIK. Behandling af personoplysninger om brugere af Musikkens Hus` faciliteter

PERSONDATAPOLTIK. Behandling af personoplysninger om brugere af Musikkens Hus` faciliteter PERSONDATAPOLTIK Behandling af personoplysninger om brugere af Musikkens Hus` faciliteter Indledning Musikkens Hus indsamler personoplysninger i en lang række situationer. Vi er derfor også meget opmærksomme

Læs mere

BILAG 14: DATABEHANDLERAFTALE

BILAG 14: DATABEHANDLERAFTALE BILAG 14: DATABEHANDLERAFTALE Side 1/9 Aftale om databehandling mellem Kunden og Leverandøren Side 2/9 Vejledning: [Dette bilag kan ikke ændres af tilbudsgiver. Bilaget udgør således i sin helhed et mindstekrav

Læs mere

Svanningevej 2 DK-9220 Aalborg Øst Tel

Svanningevej 2 DK-9220 Aalborg Øst Tel Svanningevej 2 DK-9220 Aalborg Øst Tel. +45 98 15 95 00 www.tt-coil.dk ttcoil@tt-coil.dk 1 Privatlivspolitik for tt coil as Denne privatlivspolitik om behandlingen af persondata er opdateret d. 14.05.2018.

Læs mere

KERTEMINDE FORSYNING - VARME A/S Kohaven Kerteminde CVR-nr Kundeservice:

KERTEMINDE FORSYNING - VARME A/S Kohaven Kerteminde CVR-nr Kundeservice: Side 1 af 6 Privatlivspolitik Nuværende og tidligere kunder hos vores 5 forskellige selskaber der repræsenterer: Kerteminde Forsyning A/S Kerteminde Forsyning - Spildevand A/S Kerteminde Forsyning - Vand

Læs mere

Politikker for beskyttelse og behandling af personoplysninger

Politikker for beskyttelse og behandling af personoplysninger Politikker for beskyttelse og behandling af personoplysninger Denne forklaring om beskyttelse og behandling af personoplysninger beskriver, hvordan vi (Sandoz A/S, der er en del af Novartis-koncernen)

Læs mere

Databeskyttelsespolitik (oplysningspligten)

Databeskyttelsespolitik (oplysningspligten) Databeskyttelsespolitik (oplysningspligten) Beskyttelse af personlige oplysninger har høj prioritet hos Færchfonden. Vi har derfor udarbejdet en politik for, hvordan Færchfonden ( vi eller os ) behandler

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE. Journalnummer.: Vedrørende Vaskeriydelse

DATABEHANDLERAFTALE. Journalnummer.: Vedrørende Vaskeriydelse Regionshuset Viborg Journalnummer.: 1-23-4-72-1-16 DATABEHANDLERAFTALE Regionssekretariatet Skottenborg 26 Postboks 21 DK-8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 kontakt@rm.dk www.rm.dk Vedrørende Vaskeriydelse

Læs mere

I denne privatlivspolitik beskriver vi vores behandling af oplysninger om kunder.

I denne privatlivspolitik beskriver vi vores behandling af oplysninger om kunder. Nuværende og tidligere gæster hos Royal Scandinavian Casino I/S Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger, som vi håndterer, og vi sikrer

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE [LEVERANDØR]

DATABEHANDLERAFTALE [LEVERANDØR] DATABEHANDLERAFTALE Mellem [KUNDE] og [LEVERANDØR] Der er den [dato] indgået følgende databehandleraftale ("Aftalen") mellem: (A) (B) [VIRKSOMHEDEN], [ADRESSE] et selskab registreret under CVR-nr. [ ]

Læs mere

Handelsbetingelser. Nicole Albæk, Ottergårdforte 7, 6200 Aabenraa cvr. Nr

Handelsbetingelser. Nicole Albæk, Ottergårdforte 7, 6200 Aabenraa cvr. Nr Handelsbetingelser Handels og abonnementsbetingelser: Produkter og tjenester udbydes af: Nicole Albæk, Ottergårdforte 7, 6200 Aabenraa cvr. Nr. 35551417 Kontakt mig på info@nicolealbaek.dk Alle priser

Læs mere

Beskyttelse af personoplysninger for marketingregistre

Beskyttelse af personoplysninger for marketingregistre Beskyttelse af personoplysninger for marketingregistre 1. Dataansvarlig - register over personoplysninger Tikkurila Danmark A/S (herefter benævnt Tikkurila) CVR nr. 5496 3416 Geljhavegård 13 A 6000 Kolding

Læs mere

04.10 Forbrugsartikler Vejledning. www.ski.dk/forbrugsartikler

04.10 Forbrugsartikler Vejledning. www.ski.dk/forbrugsartikler 04.10 Forbrugsartikler Vejledning www.ski.dk/forbrugsartikler Om denne vejledning SKI ønsker at gøre det nemt for offentlige enheder at bruge vores rammeaftaler. Vi har derfor udarbejdet denne vejledning

Læs mere

GENERELLE FORRETNINGSBETINGELSER FOR Hosting

GENERELLE FORRETNINGSBETINGELSER FOR Hosting GENERELLE FORRETNINGSBETINGELSER FOR Hosting Nedenstående betingelser er de til enhver tid gældende forretningsbetingelser for nærværende aftale for Hosting, og er gældende i det omfang, en eller flere

Læs mere

JURA på sociale medier. tanyadick.dk

JURA på sociale medier. tanyadick.dk JURA på sociale medier TANYA DICK J U R A på sociale medier I N T E R N E T J U R A o Et begreb for al den jura der foregår på internettet o Der er mange regler som skal overholdes online o Jura en er

Læs mere

1.3. Kentaur er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til Kentaur skal ske via kontaktoplysningerne anført under pkt. 7.

1.3. Kentaur er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til Kentaur skal ske via kontaktoplysningerne anført under pkt. 7. PERSONDATAPOLITIK 1. GENERELT 1.1. Denne politik om behandling af personoplysninger ( Personadatapolitik ) beskriver, hvorledes Kentaur A/S ( Kentaur, os, vores, vi ) indsamler og behandler oplysninger

Læs mere

Rammeaftalebilag 5 - Databehandleraftale

Rammeaftalebilag 5 - Databehandleraftale Rammeaftalebilag 5 - Databehandleraftale Denne databehandleraftale (Aftale) er indgået mellem Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa (Kommunen) Dataansvarlig og Leverandør Adresse Postnummer CVR nr.: (Leverandøren)

Læs mere

Standardvilkår for ydelser fra Forskerservice

Standardvilkår for ydelser fra Forskerservice 7. december 2017 DAFO - Forskerservice Standardvilkår for ydelser fra Forskerservice 1. Indledende bestemmelser Disse Standardvilkår gælder for alle ydelser leveret af Forskerservice i og uden for kontrakt.

Læs mere

HÅNDTERING AF PERSONOPLYSNINGER I IT-TESTAMENTE IVS

HÅNDTERING AF PERSONOPLYSNINGER I IT-TESTAMENTE IVS HÅNDTERING AF PERSONOPLYSNINGER I IT-TESTAMENTE IVS Her beskrives håndtering af personoplysninger i virksomheden. Dokumentet er senest opdateret 4. november 2018. 6330 Padborg CVR 38606336 Side 1 DATAANSVARLIG

Læs mere

Privatlivspolitik for Konferencesalen/Storcenter Nord

Privatlivspolitik for Konferencesalen/Storcenter Nord Privatlivspolitik for Konferencesalen/Storcenter Nord Version: 24-05-2018 Din databeskyttelse bliver taget alvorligt Vi har vedtaget denne privatlivspolitik, som danner grundlag for vores behandling af

Læs mere

Samarbejdserklæring imellem vikar og Vikar-online

Samarbejdserklæring imellem vikar og Vikar-online Juridiske betingelser, afsnit 1 WEBSITE BETINGELSER Samarbejdserklæring imellem vikar og Vikar-online Velkommen til Vikar-Onlines jobbank. Din brug af dette website sker i henhold til følgende betingelser,

Læs mere

VELKOMMEN TIL CLUB MOJO

VELKOMMEN TIL CLUB MOJO VELKOMMEN TIL CLUB MOJO Når du køber et abonnement hos Mojo Mobile ApS, CVR-nr. 33 85 77 72, Nørre Farimagsgade 37, 4, 1364 København K ( Mojo Mobile ), bliver du samtidig hermed medlem af Club Mojo (

Læs mere

3 Omfattede typer af personoplysninger og kategorier af registrerede

3 Omfattede typer af personoplysninger og kategorier af registrerede 1 Behandlingsformål og behandlingsomfang Denne Databehandleraftale (Databehandleraftalen) er indgået som del af eller under henvisning til, at Parterne har aftalt en eller flere leveringer af it-ydelser

Læs mere

Persondatapolitik for TAGARNO A/S

Persondatapolitik for TAGARNO A/S Persondatapolitik for TAGARNO A/S For behandling af personoplysninger på kunder senest opdateret d.18. maj 2018 I 1 1. Indledning For at Tagarno A/S ( TAGARNO ) kan kontakte dig og levere ydelser til dig,

Læs mere

I denne privatlivspolitik beskriver vi vores behandling af oplysninger om nuværende og tidligere kunder samt mulige kommende kunder.

I denne privatlivspolitik beskriver vi vores behandling af oplysninger om nuværende og tidligere kunder samt mulige kommende kunder. Privatlivspolitik Aktive og forhenværende kunder hos Biokraft A/S Version 1.1. juni 2018 Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger, som vi

Læs mere

Nuværende og tidligere kunder hos GRIP Danmark, ACTAS A/S. GRIP Danmark tilhører den landsdækkende sikringsvirksomhed ACTAS A/S

Nuværende og tidligere kunder hos GRIP Danmark, ACTAS A/S. GRIP Danmark tilhører den landsdækkende sikringsvirksomhed ACTAS A/S Privatlivspolitik Nuværende og tidligere kunder hos GRIP Danmark, ACTAS A/S. GRIP Danmark tilhører den landsdækkende sikringsvirksomhed ACTAS A/S Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os

Læs mere

----- Du skal minimum være 18 år gammel for at kunne handle på iposen.dk -----

----- Du skal minimum være 18 år gammel for at kunne handle på iposen.dk ----- Aarhus 11.03.2014 iposen.dk ApS Skavholmvej 5, 8520 Lystrup kundeservice@iposen.dk Handelsbetingelser ----- Du skal minimum være 18 år gammel for at kunne handle på iposen.dk ----- 1. Betaling Betaling

Læs mere

1. Virksomheden handler kun med juridiske enheder der lovligt set kan indgå denne aftale, derudover handles der derfor ikke med privat personer.

1. Virksomheden handler kun med juridiske enheder der lovligt set kan indgå denne aftale, derudover handles der derfor ikke med privat personer. Følgende vilkår er gyldige pr. 1 Jan. 2014: 1. Kundens status: 1. Virksomheden handler kun med juridiske enheder der lovligt set kan indgå denne aftale, derudover handles der derfor ikke med privat personer.

Læs mere

Rammeaftale for Gasleverandører mellem Energinet.dk Gastransmission og Gasleverandøren

Rammeaftale for Gasleverandører mellem Energinet.dk Gastransmission og Gasleverandøren BILAG 3 Rammeaftale for Gasleverandører mellem Energinet.dk Gastransmission og Gasleverandøren Aftale-id: Bilag 3: Rammeaftale for Gasleverandører 2 KONTRAKTSKLAUSUL Denne aftale er underlagt de til enhver

Læs mere

Brugerne har adgang til Naveedio som en WebApp på http://naveedio.com eller ved at downloade App en Naveedio fra AppStore eller Google Play.

Brugerne har adgang til Naveedio som en WebApp på http://naveedio.com eller ved at downloade App en Naveedio fra AppStore eller Google Play. Betingelser for virksomheder mv. s brug af Naveedio Naveedio er en nyskabende App baseret markedsføringsplatform, der består af SPIL, hvor brugerne kan vinde penge ved korrekt besvarelse af spørgsmål og

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK. Hvem vi er - og hvordan du kan kontakte os. Ansøgere til ledige stillinger hos Brd. Klee A/S. Version 1.

PRIVATLIVSPOLITIK. Hvem vi er - og hvordan du kan kontakte os. Ansøgere til ledige stillinger hos Brd. Klee A/S. Version 1. PRIVATLIVSPOLITIK Ansøgere til ledige stillinger hos Brd. Klee A/S Version 1.0 april 2018 Som dataansvarlig virksomhed gør vi opmærksom på, at vi værner om de personoplysninger, som vi håndterer, og vi

Læs mere

Privatlivspolitik Nuværende og tidligere kunder hos Fredericia Spildevand og Energi A/S

Privatlivspolitik Nuværende og tidligere kunder hos Fredericia Spildevand og Energi A/S Privatlivspolitik Nuværende og tidligere kunder hos Fredericia Spildevand og Energi A/S Version 1.0 Maj 2018 Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger,

Læs mere

MELLEM. 2300 København S. (herefter SKI )

MELLEM. 2300 København S. (herefter SKI ) BRUGERTILSLUTNINGSAFTALE SKI. dk MELLEM Staten og Kommunernes Indkøbs Service A/S Zeppelinerhallen, Islands Brygge 55 2300 København S CVR 17472437, EAN 57900002758477 (herefter SKI ) og (Herefter Kunden

Læs mere

Salgs og leveringsbetingelser Solido Networks

Salgs og leveringsbetingelser Solido Networks 1 Konsulent- og serviceydelser Salgs og leveringsbetingelser Solido Networks Omfang Nærværende dokument fastlægger de almindelige betingelser for firmaet Solido Networks ( Leverandøren ) leverance til

Læs mere

Indhold. Digital post. Digital Post

Indhold. Digital post. Digital Post Indhold Digital Post Hvad modtager jeg i min digitale postkasse? Hvem er det, der står bag den digitale postkasse? Hvilke oplysninger registrerer vi om dig? Kan jeg sende digital post til det offentlige?

Læs mere

Privatlivspolitik for Fødevareforbundet NNF

Privatlivspolitik for Fødevareforbundet NNF Privatlivspolitik for Fødevareforbundet NNF Indledning Fødevareforbundet NNF er efter Databeskyttelsesforordningen og Databeskyttelsesloven forpligtet til at beskytte personoplysninger som behandles om

Læs mere

Handelsbetingelser. Virksomhedsoplysninger. Grumsen Development ApS CVR: Willemoesgade Tv 6700 Esbjerg Danmark

Handelsbetingelser. Virksomhedsoplysninger. Grumsen Development ApS CVR: Willemoesgade Tv 6700 Esbjerg Danmark Handelsbetingelser Virksomhedsoplysninger Grumsen Development ApS CVR: 37051373 Willemoesgade 50 2. Tv 6700 Esbjerg Danmark 1. Generelle betingelser 1.1. Disse handelsbetingelser gælder for alle leverancer

Læs mere

Privatlivspolitik og sikkerhed i Green Volcano

Privatlivspolitik og sikkerhed i Green Volcano Privatlivspolitik og sikkerhed i Green Volcano Privatlivspolitk Indhold Privatlivspolitk Indhold Vi tager din databeskyttelse alvorligt Dataansvar Kontaktoplysninger Vi sikrer fair og transparent databehandling

Læs mere

Databehandleraftale Bilag 8 til Contract regarding procurement of LMS INDHOLD

Databehandleraftale Bilag 8 til Contract regarding procurement of LMS INDHOLD INDHOLD INDHOLD... 1 1. Baggrund... 2 2. Definitioner... 2 3. Behandling af personoplysninger... 3 4. Behandlinger uden instruks... 3 5. Sikkerhedsforanstaltninger... 3 6. Underdatabehandling... 4 7. Overførsel

Læs mere

Ved Disponenter forstås de medarbejdere hos Kunden, som af Kundeadministrator har fået tildelt rettigheder til indkøb via Byg-e.

Ved Disponenter forstås de medarbejdere hos Kunden, som af Kundeadministrator har fået tildelt rettigheder til indkøb via Byg-e. Forretningsbetingelser: Generelle forretningsbetingelser Disse forretningsbetingelser dækker alle leverancer af Byg-e s danske services uanset brugervirksomhedens hjemland. For Byg-e s leverancer af kommunikations-

Læs mere

PERSONDATAFORORDNINGEN 25. maj Støtteforeningen for Hospice Sydfyn

PERSONDATAFORORDNINGEN 25. maj Støtteforeningen for Hospice Sydfyn PERSONDATAFORORDNINGEN 25. maj 2018 Støtteforeningen for Hospice Sydfyn 08.03.2018 Indhold 1. Persondatapolitik medlemmer... 3 1. Dataansvar... 3 1.1 Databeskyttelse... 3 1.2 Data beskyttelse - Kontaktperson

Læs mere

Privatlivspolitik Nuværende og tidligere kunder hos VandCenter Syd as

Privatlivspolitik Nuværende og tidligere kunder hos VandCenter Syd as Privatlivspolitik Nuværende og tidligere kunder hos VandCenter Syd as Version 1.0 Maj 2018 Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger, som

Læs mere

Den Dataansvarlige og Databehandleren benævnes herefter samlet "Parter" og hver for sig "Part".

Den Dataansvarlige og Databehandleren benævnes herefter samlet Parter og hver for sig Part. DATABEHANDLERAFTALE mellem KUNDEN (som defineret i punkt 2 nedenfor) (den "Dataansvarlige") og TECHEM DANMARK A/S CVR-nr. 29 41 69 82 Trindsøvej 7 A-B 8000 Aarhus C ("Databehandleren") Den Dataansvarlige

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER OPLEVO 1. ANVENDELSESOMRÅDE

FORRETNINGSBETINGELSER OPLEVO 1. ANVENDELSESOMRÅDE FORRETNINGSBETINGELSER OPLEVO 1. ANVENDELSESOMRÅDE 1.1. Forretningsbetingelserne ( Betingelserne ) gælder for køb af Oplevelser online på https://oplevo.dk og via Oplevos mobile app ( Sitet ). Selskabet

Læs mere

Indkøbsordning til visiterede borgere

Indkøbsordning til visiterede borgere Indkøbsordning til visiterede borgere Info Version 2 URL http://com.mercell.com/permalink/21403988.aspx Udbudstype Udbud Betalingsbetingelser Netto pr. 0 dage (kontant) Dato for offentliggørelse 20-08-2009

Læs mere

- med dig i fremtiden DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata. Udarbejdet af: Mentor IT

- med dig i fremtiden DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata. Udarbejdet af: Mentor IT DATABEHANDLERAFTALE Aftale omkring behandling af persondata Udarbejdet af: Mentor IT Aftalen Denne databehandleraftale (Aftalen) er er et tillæg til den indgåede kontrakt mellem kunden (Dataansvarlig)

Læs mere

Cookie- og privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik Cookie- og privatlivspolitik Her kan du læse cookie privatlivspolitik for Advokatfirmaet Nilsson-Børresen, der ejer og driver: nilssonborresen.dk. 1. Advokatfirmaet Nilsson-Børresen privatlivspolitk 2.

Læs mere

Udbyder: Yonelles Hjemmeside er oprettet og redigeret af Yonelle ltd, hvis hjemstedsadresse er Rathsacksvej 1, 1862 Frederiksberg C.

Udbyder: Yonelles Hjemmeside er oprettet og redigeret af Yonelle ltd, hvis hjemstedsadresse er Rathsacksvej 1, 1862 Frederiksberg C. Juridiske oplysninger og brugerbetingelser I - JURIDISKE OPLYSNINGER Udbyder: Yonelles Hjemmeside er oprettet og redigeret af Yonelle ltd, hvis hjemstedsadresse er Rathsacksvej 1, 1862 Frederiksberg C.

Læs mere

mininstitution vejledning til forældre... 2 Sådan logger du på systemet... 3 Sådan opsætter du din profil på mininstitution... 5

mininstitution vejledning til forældre... 2 Sådan logger du på systemet... 3 Sådan opsætter du din profil på mininstitution... 5 Indhold mininstitution vejledning til forældre... 2 Sådan logger du på systemet... 3 Sådan opsætter du din profil på mininstitution... 5 Sådan registrerer du oplysninger om dit barn... 6 Sådan oprettes

Læs mere

Privatpolitik Bambino Booking

Privatpolitik Bambino Booking Privatpolitik Bambino Booking Personoplysningerne Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE Bilag til handelsaftale mellem Shopstart ApS (Databehandleren) og køber af webhotel tjeneste (Dataansvarlig)

DATABEHANDLERAFTALE Bilag til handelsaftale mellem Shopstart ApS (Databehandleren) og køber af webhotel tjeneste (Dataansvarlig) DATABEHANDLERAFTALE Bilag til handelsaftale mellem Shopstart ApS (Databehandleren) og køber af webhotel tjeneste (Dataansvarlig) (Den Dataansvarlige og Databehandleren kaldes tilsammen Parterne og hver

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser 1. Forretningsbetingelserne, aftale og parterne 1.1. Forretningsbetingelserne gælder for alle opgaver, som Vistisen & Lunde udfører for kunden, medmindre kunden har indgået anden

Læs mere

personoplysninger er: Galerie Mikael Andersen 1260 København K CVR: personoplysninger?

personoplysninger er: Galerie Mikael Andersen 1260 København K CVR: personoplysninger? PRIVATLIVSPOLITIK GALERIE MIKAEL ANDERSEN Galerie Mikael Andersen er som dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, når du som privat leverandør eller privat kunde kontraherer med

Læs mere

Udover Privatlivspolitikken gælder vores Cookiepolitik, som du kan finde på vores hjemmeside:

Udover Privatlivspolitikken gælder vores Cookiepolitik, som du kan finde på vores hjemmeside: Privatpolitik Når vi modtager personoplysninger om dig, er det vores målsætning, at du har tillid til, at vi behandler dine personoplysninger på en gennemsigtig og sikker måde. Det er derfor vigtigt for

Læs mere

Persondatapolitik SDF

Persondatapolitik SDF Persondatapolitik SDF Persondatapolitik for Selskabet for Dansk Fotografi (SDF) SDF s dataansvarlige er bestyrelsen som tegnes af formanden. Du kan rette henvendelse til formanden for Selskabet for Dansk

Læs mere

Beskyttelse af personoplysninger for forretningskunder

Beskyttelse af personoplysninger for forretningskunder Beskyttelse af personoplysninger for forretningskunder 1. Dataansvarlig - register over personoplysninger Tikkurila Danmark A/S (herefter benævnt Tikkurila) CVR nr. 5496 3416 Geljhavegård 13 A 6000 Kolding

Læs mere

EU-udbud af WAN infrastruktur. Bilag 11 - Databehandleraftale

EU-udbud af WAN infrastruktur. Bilag 11 - Databehandleraftale EU-udbud af WAN infrastruktur Bilag 11 - Databehandleraftale INDHOLD 1. DATABEHANDLERENS ANSVAR... 4 2. DATABEHANDLERENS OPGAVE... 4 3. SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER... 4 4. DATABEHANDLERS BRUG AF UNDERDATABEHANDLER...

Læs mere

Databehandleraftale. (De Dataansvarlige og Databehandleren i det følgende hver for sig benævnt Part og under ét Parterne )

Databehandleraftale. (De Dataansvarlige og Databehandleren i det følgende hver for sig benævnt Part og under ét Parterne ) Databehandleraftale XXXXXXX (herefter De dataansvarlige ) og XXXXXX (herefter Databehandleren ) (De Dataansvarlige og Databehandleren i det følgende hver for sig benævnt Part og under ét Parterne ) har

Læs mere

2.1 Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne persondatapolitik, der beskriver, hvordan vi behandler persondata.

2.1 Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne persondatapolitik, der beskriver, hvordan vi behandler persondata. Pharmaforce ApS CVR nr. 26394198 PERSONDATAPOLITIK 1. Databeskyttelsesforordningen og persondataloven 1.1 Databeskyttelsesforordningen og Persondataloven regulerer behandling af personoplysninger, som

Læs mere

NYT Panda Antivirus 2007 Kom godt i gang Vigtigt! Læs venligst grundigt afsnittet i denne guide om online registrering. Her findes nødvendige oplysninger for maksimal beskyttelse af din PC. Afinstaller

Læs mere

Kontrakt indgået mellem. [Leverandøren] Københavns Kommune. Teknik- og Miljøforvaltningen. Center for Ressourcer Njalsgade 13 2300 København S

Kontrakt indgået mellem. [Leverandøren] Københavns Kommune. Teknik- og Miljøforvaltningen. Center for Ressourcer Njalsgade 13 2300 København S Teknik- og Miljøforvaltningen [dd.mm.åååå] Sagsnr. 2010-115960 Dokumentnr. xxxx Kontrakt indgået mellem [Leverandøren] og Københavns Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Ressourcer Njalsgade

Læs mere

Hvis du har spørgsmål til varer eller hjemmesiden, er du altid velkommen til at kontakte os via ovenstående kontaktoplysninger.

Hvis du har spørgsmål til varer eller hjemmesiden, er du altid velkommen til at kontakte os via ovenstående kontaktoplysninger. 1 Handelsbetingelser Disse handelsbetingelser er gældende ved alle forbrugerkøb af varer via e-handelsbutikken på www.petpocket.dk. Vi anbefaler, at du læser handelsbetingelserne grundigt igennem, inden

Læs mere

Dine personoplysninger vil blive indsamlet og håndteret af os med henblik på følgende formål:

Dine personoplysninger vil blive indsamlet og håndteret af os med henblik på følgende formål: Privatlivspolitik HumanizeR ApS forpligter sig til at beskytte og respektere dit privatliv. Denne Privatlivspolitik beskriver (sammen med andre dokumenter, som vi refererer til heri) hvilke personoplysninger,

Læs mere

Privatlivs og databehandling

Privatlivs og databehandling Privatlivs og databehandling Promotemi registrerer ingen data, der kan bruges til at identificere dig, med mindre du selv tilmelder dig tjenester (abonnementer andre løsninger). Promotemi videregiver persondata

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK FOR FORENINGEN DOMUS FELIX

PRIVATLIVSPOLITIK FOR FORENINGEN DOMUS FELIX PRIVATLIVSPOLITIK FOR FORENINGEN DOMUS FELIX Domus Felix s dataansvar Senest ajourført 24-05-2018 Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig,

Læs mere

Samhandelsbetingelser

Samhandelsbetingelser Samhandelsbetingelser 1 Generelt 1.1 Nærværende aftale beskriver kundens og WebWordSystem ApS (herefter WWS ) rettigheder og forpligtelser i forbindelse med de ydelser, som WWS udbyder via denne hjemmeside.

Læs mere

Privatlivspolitik for Lichen Sclerosus Foreningen

Privatlivspolitik for Lichen Sclerosus Foreningen Privatlivspolitik for Lichen Sclerosus Foreningen Dataansvar Vi tager din databeskyttelse alvorligt Lichen Sclerosus Foreningen behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE. General aftale omkring behandling af persondata. Udarbejdet af: ZISPA ApS

DATABEHANDLERAFTALE. General aftale omkring behandling af persondata. Udarbejdet af: ZISPA ApS DATABEHANDLERAFTALE General aftale omkring behandling af persondata Udarbejdet af: ZISPA ApS Aftalen Denne databehandleraftale (Aftalen) er ZISPA s generelle databehandler aftale til den indgåede samhandelsaftale

Læs mere

TILBUD TIL XXX KONSULENTAFTALE

TILBUD TIL XXX KONSULENTAFTALE INDLEVELSE SKABER UDVIKLING TILBUD TIL XXX KONSULENTAFTALE WWW.BDO.DK KONSULENTAFTALE VEDR. PROJEKT: Gennemgang af forudsætninger og beregninger til skolestrukturrapportens bilag I Vurdering af økonomisk

Læs mere

Persondataerklæring for servicebooker.dk:

Persondataerklæring for servicebooker.dk: 1. Orientering vedr. behandling af persondata Vores service gør det enkelt at bestille service hos et af de tilmeldte værksteder. Selve udførelsen af service sker som led i din aftale med det enkelte værksted.

Læs mere

Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik)

Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik) (ekstern persondatapolitik) for MHT ApS vedr. behandling af persondata Version 1 Dato 28.05.2018 Godkendt af Jette Petersen Antal sider 11 Side 1 af 11 Tak, for at du har valgt at bruge vores produkter/services.

Læs mere

Dansk Vejhistorisk Selskabs Persondatapolitik

Dansk Vejhistorisk Selskabs Persondatapolitik 24. maj 2018 Dansk Vejhistorisk Selskabs Persondatapolitik Selskabets dataansvar Selskabet behandler personoplysninger om selskabets medlemmer m.fl. og er dermed omfattet af den ny persondataforordning.

Læs mere

Privatlivs og Persondatapolitik for Evangelisk Luthersk Netværk

Privatlivs og Persondatapolitik for Evangelisk Luthersk Netværk Privatlivs og Persondatapolitik for Evangelisk Luthersk Netværk 1 Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser Shoporama ApS Gældende fra 21. maj 2018 Nedenstående forretningsbetingelser er de til enhver tid gældende forretningsbetingelser for samhandel med Shoporama ApS (herefter blot Shoporama)

Læs mere

Personlige oplysninger på rejsekort.dk Rejsekort A/S's politik om personlige oplysninger på rejsekort.dk

Personlige oplysninger på rejsekort.dk Rejsekort A/S's politik om personlige oplysninger på rejsekort.dk Personlige oplysninger på rejsekort.dk Rejsekort A/S's politik om personlige oplysninger på rejsekort.dk Rejsekort A/S lægger stor vægt på, at du er tryg ved at bruge vores hjemmeside. Derfor har vi en

Læs mere

Handelsbetingelser (v. 130722)

Handelsbetingelser (v. 130722) Handelsbetingelser (v. 130722) Anvendelighed Nærværende handelsbetingelser finder anvendelse på alle salg af værdibeviser fra Pro-Deals Danmark ApS. Handelsbetingelserne gælder således for alle aftaler

Læs mere

Denne privatlivspolitik beskriver hvordan Axdata A/S (herefter vi, vores eller os ) behandler personoplysninger om dig.

Denne privatlivspolitik beskriver hvordan Axdata A/S (herefter vi, vores eller os ) behandler personoplysninger om dig. Version 1.0: 18. maj 2018 Denne privatlivspolitik beskriver hvordan Axdata A/S (herefter vi, vores eller os ) behandler personoplysninger om dig. Vi respekterer dit privatliv. Uanset om du er en tilbagevendende

Læs mere