Måske har du nu gået i Sfo i fire år, og du glæder dig til forandring, og du glæder dig til at kunne bestemme

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Måske har du nu gået i Sfo i fire år, og du glæder dig til forandring, og du glæder dig til at kunne bestemme"

Transkript

1 Med dette introduktionshæfte vil vi gerne byde dig velkommen som medlem i Fritidsklubben Viadukten. På de kommende sider vil vi gerne fortælle både dig og dine forældre, lidt om de muligheder det giver at være medlem af en fritidsklub. Læs hæftet sammen med din mor eller far. Først og fremmest handler fritidsklubben om de medlemmer og de voksne som kommer i klubben hver dag, om det fællesskab vi skaber sammen, og om måden vi er sammen med hinanden på. Det handler om nye og gamle venskaber, og det handler om samvær mellem medlemmer og voksne. Derudover handler det naturligvis også om, hvad vi er sammen om, hvilke muligheder du har for at lave sjove og spændende aktiviteter sammen med dine venner, og hvad du kan lave sammen med de voksne, for de voksne finder naturligvis også på en masse nye og udfordrende aktiviteter, vi alle kan lave sammen. Fra den 2. maj når du starter og indtil sommerferien, synes vi at du skal komme i klub hver dag, eller i hvert fald så tit du overhovedet kan. På den måde lærer du bedst alle dine nye kammerater og de voksne at kende. Og de lærer dig at kende, og det er meget vigtigt for at du bliver glad for at gå i din nye klub.!"#$%$%& ""#$%$'( #) ) ) " "

2 Når du nu sidder med denne folder i hånden, er det fordi du enten Går i 3. klasse og har mulighed for at starte i en fritidsklub 1. maj Går i klasse, og leder efter en god fritidsklub du kan gå i Går i en anden fritidsklub, men gerne vil finde nye venner eller lave nogle andre aktiviteter end du plejer eller Du er flyttet til Roskilde Kommune, og du vil gerne finde en fritidsklub, som passer til det du har lyst til at lave i din fritid. Uanset din baggrund, vil dette hæfte fortælle dig om, hvad vi synes er det vigtigste ved at gå i klub, og hvilke muligheder du har for at møde venner og kammerater, og sammen lave en masse spændende ture og aktiviteter. Måske har du nu gået i Sfo i fire år, og du glæder dig til forandring, og du glæder dig til at kunne bestemme mere selv. Når du kommer fra Sfo en og starter i klubben, vil det ofte opleves stort og lidt uoverskueligt. I klubben har vi flere medlemmer i forhold til voksne, end man har i Sfo erne, og det betyder at du har mest glæde af klubben, hvis du selv er aktiv og opsøgende, i forhold til at være med til de aktiviteter der er i klubben. I klubben skal vi ikke holde øje med om du kommer fra skole, ligesom de gjorde i Sfo en. Det er derfor en aftale mellem dig og dine forældre, om du skal gå i klubben efter skoletid, men vi synes du skal komme rigtig tit i klubben. Hvis du har lovet dine venner eller en af de voksne, at du kommer i klubben, fordi I har aftalt, at I skal lave noget bestemt, så regner vi selvfølgelig med, at du kommer i klubben som aftalt. Vi vil gerne fortælle dig, at det betyder meget at du kommer i din klub. Hvis du kommer i klubben tre eller helst fire gange om ugen, lærer du hurtigt klubben at kende. Du lærer alle de voksne at kende, og rigtig mange af de andre medlemmer i klubben. Du finder også ud af hvad der foregår de forskellige dage i ugen, og du har let ved at følge med i hvad vi laver af ture og spændende ting vi lige finder på, på dagen. Det er allerbedst, hvis du kan komme hver dag indtil sommerferien. Hvem kan gå i Viadukten? Du kan gå i Viadukten fra 1. maj når du går i 3. klasse, og indtil du starter i ottende klasse, altså lidt over fire år af dit liv. Viadukten er stamklub for Klostermarkskolens elever. Det vil sige, at Viadukten er det klubtilbud, der tilbydes Klostermark-skolens børn. Derudover er Viadukten også et tilbud for elever fra andre skoler, som vælger at være en del af vores fællesskab omkring de aktiviteter som er specielle for Viadukten, f.eks. gokart, dyrehold, drama, swimmingpool, Tarzan-land mm, eller som bare synes, at Viadukten er en god klub at være medlem af. Det er tit elever fra privatskolerne, der vælger at gå her. Vi har åbent på alle skoledage fra til Vi har åbent på alle skolefridage fra til Vi følger Klostermarkskolens ferieplan. Vi har tit arrangementer ud over den faste åbningstid, aften-arrangementer, fredagsfester, aktiviteter i weekenden, sommerkoloni i slutningen af skolesommerferien og vintertur i uge 8.

3 Det vigtigste i Viadukten, er det fællesskab vi skaber sammen. Vi vil gerne tilbyde dig at være en del af vores fællesskab. I Viadukten kan du komme hver dag og vælge at være med til lige hvad du har lyst til. Du kan være en del af fællesskabet om alle de ting der foregår i café, spillerum, computerrum, baren, Tarzanland, boldbane, kreativ værksted, keramikværksted, ture og udeliv. Hvis du vælger at være med til drama, gokart eller dyrehold, kommer du til at bruge mange dage i klubben hver uge, ofte 3-4 dage, især de uger der er teaterforestillinger, gokartløb eller kaninudstillinger. Og du får rigtig mange gode oplevelser. Vi vil gerne passe rigtig godt på vores dyr og vores ting, så det er vigtigt, at DU er med, så tit du har tid. Fællesskab giver: Nye venner Sjove oplevelser Sammenhold Hjælp fra dine venner, når du har brug for det Fællesskab betyder: At du altid er klar til at hjælpe en kammerat At vi taler til hinanden på en god måde At vi kan være uenige uden at være uvenner At det er godt vi er forskellige At du hjælper til med de praktiske ting, der skal laves i klubben

4 Når du starter 2. maj 2011 Åbent-hus-dage Sammen med Klostermarkskolens og privatskolernes Sfo er planlægger vi et besøgsforløb, som starter i april måned. Nye medlemmer besøger klubben og ser hvad det er for et sted, og de voksne i klubben ser den Sfo medlemmerne kommer fra. På den måde lærer vi hinanden og stederne lidt at kende. Der er åbenthusdage fredagene den 28. januar og 4. februar fra 14-17, hvor alle forældre og nye medlemmer er velkomne til at komme og se Viadukten og hilse på alle dem, der er her, inden I skal sige ja til klubplads i løbet af februar For dato se brev fra kommunen. I de første dage i maj måned, deler vi alle nye medlemmer op i hold, med ca. 15 på hvert hold. Disse hold får så hver dag en grundig præsentation af en eller to af Viaduktens aktiviteter. Det tager ca. 1½ time, og så kan du lave hvad du har lyst til resten af dagen. Når alle holdene har været alle aktiviteterne igennem, har du mulighed for at vælge at melde dig til de aktiviteter som du synes er mest spændende. Kanin, heste, gokart og drama/teater, er aktiviteter man kan melde sig til og have som fast aktivitet en eller flere dage hver uge. Fodbold og alle de andre aktiviteter vi ellers har i klubben, kan du bruge lige når du har lyst. Nogle aktiviteter er meget populære. Dem kan der være lidt ventetid på, men det meste kan du komme til, når du har lyst. Det bedste du kan gøre, for at blive glad for at gå i klub, er at komme rigtig tit. Fra første maj og frem til sommerferien er det rigtig fint, hvis du kommer hver dag, hvis du ikke lige går til noget andet en eftermiddag om ugen. På den måde lærer du klubben, medlemmerne og de voksne rigtigt godt at kende. Hvis du kommer tit, er det let at finde ud af hvad der foregår og hvem der er hvem. De første 2 klubdage i maj måned henter vi alle medlemmer på Klostermarkskolen, og følger jer over til Viadukten.

5 Her kan du se nogle af de større ting, der sker gennem året. November Julepynt Julegaver December Juleforestilling, dramahold Julebanko Juleafslutninger Julepynt Januar Indendørs fodbold Playstation-marathon Plan for sommerture Skøjteture Oktober Halloween Efterårsferie Drama-tur i teater Forældremøde Vinterhalvåret: Spilturneringer Dyrehold Februar Fastelavn Skitur September Drama-tur *+ Marts Teaterfestival for store medlemmer Gokart starter op August Koloni Planlægge skitur Juli Emneture Endagsture Sommerhalvåret: Udeaktiviteter Tarzanland Swimmingpool Gokart mm Rollespil Dyrehold Juni Introtur, nye børn Intro 5. kl. i aftenklub Forældremøde, nye Sommerfest April Påske Teater, det lille hold Intro nye medlemmer Klatring i gang Maj Nye børn Introduktions-uger for de nye børn Gokartskole Forældrekaffe sidste åbne fredag i hver måned.

6 Viadukten tilbyder mange aktiviteter: Gokartkørsel, egen bane og stort gokartværksted Hesteaktiviteter og kørsel med hestevogn Hyggelig rytterstue Drama og teater Kreativt værksted Smedje og ildhus Kaninaktiviteter og kaninspring Keramikværksted Rollespil, og værksted så du selv kan lave udstyr Fodbold og andre sportsaktiviteter Bueskydning Pool og vandrutsjebaner om sommeren Hoppepude om sommeren Tarzan-land, bål og klatreaktiviteter på klatrevæg PS2- og PS3-spil 2-personers gokart-simulator til PS2 og PS3 Computerspil, PS2, PS3 og Nintendo Wii Sing-Star og dansemåtter Bagning og lidt lun mad i Café en Lidt slik og en sodavand i baren om fredagen Hygge, tegneserier og spil i baren eller i hyggeren Musik i diskoteket Bordtennis, billard, djævlebillard og bordfodbold Film på storskærm Fjernstyrede biler Minibus med trailer, til ture ud af huset til spændende aktiviteter og oplevelser Samarbejde med andre klubber og klubbesøg ude og hjemme Overnatninger og weekendture Sommer- og vinterkoloni Sommertur til Vilde Vulkaner.og alt det sjove du selv finder på sammen med kammerater og voksne

7

8 Kontingent og betaling for aktiviteter. I fritidsklubberne betaler du et kontingent hver måned. Det er i 2011 på 513 kr. pr. måned. Derudover betaler du ca. halvdelen af det, det koster at tage på ture og købe materialer til forskellige aktiviteter du deltager i. I Viadukten kan du betale penge ind på et materialekort, som vi så trækker penge fra, efterhånden som du laver noget, f.eks. i kreativ værksted, eller sætte penge ind på vores bankkonto. Se på hjemmesiden hvilke numre I skal bruge. Vi har også madkort, som du kan sætte penge ind på, og så købe den lækre og sunde mad vi serverer hver dag i vores café. Hver fredag er der åben for sliksalg i café en. Du kan ikke købe slik og sodavand på dit madkort. Her skal du have penge med. Hvis du vælger at køre gokart som fast aktivitet, koster det ekstra. Du køber en andel i gokarten. Det koster 1250,- kr. pr. halvår. Derforuden betaler du reservedele og udskiftning af slidte dele. Så længe du betaler andel for gokarten, er du den eneste der kører i den. For sommerkoloni eller skiture, betales kr. + lommepenge. Kostpolitik - bar - café. Roskilde Kommune har i 2008 lavet en kostpolitik for alle institutioner og skoler. Det betyder, at der er kommet meget klare regler for sund mad og sund levevis i klubberne. I Viadukten har vi derforuden lavet vores eget bud på, hvordan vi vil gøre i hverdagen, for at føre kostpolitikken ud i livet. Det betyder, at vi serverer sund mad i klubben. Tirsdag og torsdag kan du købe en portion mad for 5-10 kroner. Derforuden kan du alle dage købe toast, brød, rosiner, frugt, suppe, eller andet spændende og sundt mad, alt efter hvilken årstid vi har. Vi har valgt at beholde en lille smule sliksalg i vores café, og det foregår kun fredag eftermiddag. Du må ikke selv have slik med i klubben på almindelige klubdage. Når vi laver ture og aktiviteter ud af huset, er det helt i orden, at have lidt penge med til lidt mad, slik eller sodavand. Du kan se vores kostpolitik på vores hjemmeside under Om Viadukten => Profil => Kostpolitik Aktiviteter og tilmeldinger. Når du går i klub, skal du tage ansvar for flere ting, end dengang du gik i Sfo. Du skal holde øje med hvor og hvornår der foregår noget i klubben, som du gerne vil være med til. Det kan du gøre ved at snakke med dine kammerater og med de voksne du laver noget sammen med i klubben. Du kan se hvad der sker, på de sedler og plakater der bliver sat op i klubben. Du kan også bruge vores hjemmeside, hvor der bliver fortalt om de fleste aktiviteter og hvor du også kan finde de tilmeldingssedler, du skal bruge til at melde til ture og aktiviteter. Det er en rigtig god idé, at gå på vores hjemmeside et par gange om ugen, og se hvad der er af nyt. På hjemmesiden finder du også billeder fra mange af de sjove ting vi laver i klubben. Introtur for de nye medlemmer. I juni 2011 laver vi en tur til Gerlev Legepark ved Slagelse, eller lignende for alle de nye medlemmer. Denne tur vil vi gerne have alle til at deltage i, fordi vi satser rigtig meget på at det bliver en dag med gode fællesoplevelser og mange fælles lege. En rigtig ryste-sammen-tur for alle nye medlemmer. Vi skal lave en masse sjove fælleslege, som vi også kan lege hjemme i klubben. Sommerkolonien som vi laver til Bornholm hvert år i den sidste uge af skolesommerferien, uge 31, bliver ikke tilbudt til de børn der er startet 1. maj, da vi gerne vil kende jer bedre inden turen.

9 Indkrydsning Når du kommer fra skole skal du hænge dit tøj i vores flotte garderobe, og stille din taske i en af kasserne. Vi har masser af plads, og vi håber du vil hjælpe til med at holde orden i garderoben. Så forsvinder dine ting ikke så nemt, og det er nemmere for dig at finde dine egne ting, når du skal hjem. Når du starter i klubben får du et medlemsnummer. Det bruger du når du krydser dig ind og når du melder dig til forskellige aktiviteter. Det er en rigtig god idé, at du også lærer dine forældre hvilket nummer du har, så de kan bruge det når de ringer og snakker med de voksne i klubben, eller ringer og spørger efter dig. Når du har hængt dine ting i garderoben, skal du krydse dig ind. Det gør du ved skærmen i indgangen. Du taster dit nummer på skærmen og kan så se når du er krydset ind. Så har computeren fundet ud af at du er her, og når du går hjem, skal du bare gøre det samme igen, så vi ved du er gået. Det gør det nemmere, hvis der er nogen der ringer for at få fat i dig. I indgangen hænger der to billedtavler med billeder af alle medlemmerne i Viadukten. Vi vil også meget gerne have et billede af dig, så det er let at lære både dit og dine kammeraters navne. Derfor vil vi bede dig om, at du tager et billede med af dig selv. Det skal helst kun være ansigt og skuldre, og billedet skal være ca. 4 x 5 cm. Glemte ting Hvis du har glemt eller mistet tøj eller nogle andre ting, er det bedst at starte i garderoben, når du leder. Der finder du oftest dine ting igen. Det er der vi lægger tingene, når vi finder noget. Har du mistet penge, nøgler eller mobiltelefon kommer tingene på kontoret, hvis de bliver fundet. Så skal du lige snakke med en voksen om det. Beskedservice Vi vil gerne kunne sende SMS til dig, når der sker noget spændende i klubben, som du måske kunne tænke dig at være med til. Det kan også være vi lige vil minde dig om medlemsmøde, ture, eller andet du har meldt dig til. Når du starter får du et stamkort. Det er en A4-side med lidt flere oplysninger om dig og din familie. Den vil vi bede dig om at udfylde og aflevere, så hurtigt som muligt efter du er startet. Den kan også printes ud fra vores hjemmeside. På den vil vi bede dig om at skrive dit mobilnummer, når du bliver meldt ind. Dine forældre kan også melde sig til vores -beskedservice, så får de en når der er noget nyt. Mest til forældrene: Når dit barn starter i klub. er der rigtig mange ting der forandrer sig. Barnet kan nu komme og gå som det passer barnet. Det er derfor en aftale mellem dig og dit barn, om det skal gå i klubben efter skoletid, hvor tit og hvor længe. Det kan være svært at stå fast, hvis barnet mener at der skal ske noget andet end at gå i klubben efter skoletid. Det er en alder hvor kammerater og venner betyder mere og mere, trangen til selvstændighed bliver større og større, og barnet kan tage ansvar for mere og mere i hverdagen. Det er vores erfaring, at barnet skal komme tit i klubben, for at få nok ud af sit klubliv. Vi vil anbefale at barnet kommer hver dag frem til sommerferien, og så ofte som muligt derefter. Hvis du ønsker at dit barn bruger sin klubplads, så stå fast på din mening. Vi skal nok bakke dig op, og naturligvis gøre alt hvad vi kan, for at give et spændende tilbud og et varmt fællesskab i klubben. Vi er altid til rådighed for en snak om dit barns trivsel i klubben.

10

11

12

Nyhedsbrev april-maj 2016 Til alle medlemmer og forældre.

Nyhedsbrev april-maj 2016 Til alle medlemmer og forældre. Nyhedsbrev april-maj 2016 Til alle medlemmer og forældre. Velkommen til de nye børn og forældre! Mandag d. 2. maj starter 81 nye medlemmer i Klub Viadukten. Stort Velkommen til jer alle sammen. Vi glæder

Læs mere

Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014

Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014 Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014 www.klubviadukten.dk Instagram #viadukten https://www.facebook.com/#!/fritidsklubben.viadukten.7 Til Medlemmerne Sommerkoloni Bornholm uge 32 Der er nu godt på vej

Læs mere

Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre!

Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre! Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre! Velkommen til Køgevejens Børne og Ungdomshus. Vi ved at det kan være svært at overlade sit barn fra fritidshjemmets trygge favn til en klub. Men vi vil

Læs mere

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne.

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne. Maj Tirsdag 1-5 Onsdag 2-5 Torsdag 3-5 Fredag 4-5 I dag er klubben Lukket.. Velkommen til alle de nye 1 maj børn. Vi håber i får en dejlig dag i jeres nye klub. Hvis der er interesse for ridning, så skal

Læs mere

VELKOMMEN TIL. Fritids - og Ungdoms KLUB

VELKOMMEN TIL. Fritids - og Ungdoms KLUB 2013-14 VELKOMMEN TIL GØRLØSE Fritids - og Ungdoms KLUB Gørløse Fritids og Ungdomsklub Gørløse Fritids- og Ungdomsklub 2013-14 Ansatte i Gørløse SFO og Klub SFO Michael - leder Anne -souschef Jannik -

Læs mere

Velkommen til Ramløse Fritidsordning

Velkommen til Ramløse Fritidsordning Velkommen til Ramløse Fritidsordning - Vi glæder os til at møde dig August 2010 1 Kære Forældre! Med denne folder vil vi gerne informere jer om Ramløse Fritidsordning (FO). Hvis I har spørgsmål, er I altid

Læs mere

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad Kære forældre og medlemmer. Læs gerne dette nyhedsbrev sammen. Siden sidst :o) Hurra. Vi har fået 105 nye medlemmer 4. maj i år. Alle har været igennem

Læs mere

FREDERIKSSUNDSVEJ 159 telefon: 3828 8498, Tast 2

FREDERIKSSUNDSVEJ 159 telefon: 3828 8498, Tast 2 FREDERIKSSUNDSVEJ 159 telefon: 3828 8498, Tast 2 mail: klubben@bhu.dk - www.bhu.dk Version 2015 HVAD ER EN FRITIDSKLUB? Der er naturligvis forskel på en Fritidsklub og et Fritidshjem. Børnene er blevet

Læs mere

FREDERIKSSUNDSVEJ 159 telefon: 3828 8498, Tast 2

FREDERIKSSUNDSVEJ 159 telefon: 3828 8498, Tast 2 FREDERIKSSUNDSVEJ 159 telefon: 3828 8498, Tast 2 mail: klubben@bhu.dk - www.bhu.dk Version 2013 HVAD ER EN FRITIDSKLUB? Der er naturligvis forskel på en Fritidsklub og et Fritidshjem. Børnene er blevet

Læs mere

Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes.

Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes. Brugerråd: Formand: Ib Jensen Bo Marcher Jonna Kobbelgaard SFO leder: Conny Andersen Samuelsgårdens venner: Formand: Leif Erichsen Næstforman: Jesper Nielsen Asta Nørregaard Kasser: Jette S. Lauridsen

Læs mere

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Nyhedsbrevet indeholder: Tyverier fra garderoben, og hvad vi gør ved det 24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Sommerferieaktiviteter Fremtiden for børnene fra Mørk skole Koloni

Læs mere

Indskolingen på Grønnemose

Indskolingen på Grønnemose Indskolingen på Grønnemose Velkommen indenfor Grønnemose Indskoling, Skolesvinget 8, 2860 Søborg tlf: 39 57 32 45 Velkommen: Velkommen til indskolingen pa Grønnemose Skole. Med denne information håber

Læs mere

Fritidsklubber & Byggelegepladser

Fritidsklubber & Byggelegepladser Fritidsklubber & Byggelegepladser Byggelegepladsen Bispevangen Ballerup Fritids Center Byggelegepladsen Midgård Grantoftens Fritids Center Information & Indmeldelse 2012 Ud af BFO og ind i Klub Bygger:

Læs mere

Kildegård Klubben. For yderligere information er du velkommen til at kontakte: Klub og SFO leder Dan Guul Simonsen, tlf.

Kildegård Klubben. For yderligere information er du velkommen til at kontakte: Klub og SFO leder Dan Guul Simonsen, tlf. Kildegård Klubben Kildegård Klubben Kildegårdskolen Kommenhaven 13 2730 Herlev Tlf.: 20 14 07 77 www.kildegårdskolen.dk www.kildegaardklubben.dk https://kildegaardskolen.iportalen.dk/common/index.do For

Læs mere

Velkommen til fritidsklubben Krudtuglen

Velkommen til fritidsklubben Krudtuglen Velkommen til fritidsklubben Krudtuglen Fritidsklubben Krudtuglen Indholdsfortegnelse Velkommen til Krudtuglen...Side 3 Ny i klubben...side 3 Ny forældre i klubben Side 3 Indslusnings uge.side 4 Info tavlen..side

Læs mere

Nyhedsbrev. og oplysninger om klubberne og ind/udmeldelse på:

Nyhedsbrev. og oplysninger om klubberne og ind/udmeldelse på: Nyhedsbrev Klub Viadukten, maj 2017. Læs det sammen med din Far/Mor/Datter/Søn. :o) Velkommen 3. klasse. Velkommen til alle de nye 3.-klasser, som vi har taget imod og lavet introduktion for, den seneste

Læs mere

Velkommen til Bankagerskolens SFO 2 - KLUB TO

Velkommen til Bankagerskolens SFO 2 - KLUB TO Velkommen til Bankagerskolens SFO 2 - KLUB TO Bankagerskolens SFO 2 Bankagervej 109 8700 Horsens Tlf. 76293340 Velkommen Klub To er Bankagerskolens SFO 2 for børn fra 4.-7. klasse. Klub To er beliggende

Læs mere

Til dig der har barn der skal starte i klub sommeren 2009. Velkomst_folder.indd 1 09-01-2009 15:18:58

Til dig der har barn der skal starte i klub sommeren 2009. Velkomst_folder.indd 1 09-01-2009 15:18:58 Til dig der har barn der skal starte i klub sommeren 2009 Velkomst_folder.indd 1 09-01-2009 15:18:58 Mosede Klub Lilleholm 58 2670 Greve Tlf: 4360 0450 Hvis du vil have fat i dit barn, ring: 4360 0477

Læs mere

Stjernebrevet. SFO1 Pavillonen oktober 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41

Stjernebrevet. SFO1 Pavillonen oktober 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Stjernebrevet SFO1 Pavillonen oktober 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Efteråret er så småt begyndt at trænge sig på og vi vil derfor for alvor begynde med inde-aktiviteterne i Pavillonen. Dette betyder blandt

Læs mere

Mosede klub Lilleholmen 58 2670 Greve Tlf. 43600450. Brogaarden Blågårdsvej 104 2670 Greve Tlf. 43612586. Åbningstider: Skoledage: Skoledage:

Mosede klub Lilleholmen 58 2670 Greve Tlf. 43600450. Brogaarden Blågårdsvej 104 2670 Greve Tlf. 43612586. Åbningstider: Skoledage: Skoledage: Til dig der har barn der skal starte i klub sommeren 2011 Velkomst_11.indd 1 16-02-2011 14:22:40 Brogården og Mosede Klub er en Fritids- og ungdomsklub for børn og unge i alderen 10 18 år. Vi er en klub

Læs mere

Rødkilde Fritidshjem & Klub (Rødkilde skoles KKFO)

Rødkilde Fritidshjem & Klub (Rødkilde skoles KKFO) Velkommen til Rødkilde Fritidshjem & Klub (Rødkilde skoles KKFO) Fælles information Velkommen til Rødkilde fritidshjem & klub Institutionen er en skolefritidsordning for børn i alderen 6-13 år. I andre

Læs mere

Klub Mini og Maxi. Idestrup Privatskole. SFO skolefritidsordning modtager børn fra børnehaveklasse til og med 7 klasse.

Klub Mini og Maxi. Idestrup Privatskole. SFO skolefritidsordning modtager børn fra børnehaveklasse til og med 7 klasse. Klub Mini og Maxi Klub Mini og Maxi Idestrup Privatskole Vores 4 grundpiller i klub Mini og Maxi; fantasi faglighed tryghed kreativitet Information: Klub Mini og Maxi Kirkevej 5 4872 Idestrup Telefon -

Læs mere

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Hej Alle børn og voksne på fritidshjemmet, vil hermed ønske dig velkommen til fritidshjemmet. På fritteren er vi 50 skolebørn og 4 voksne. Men i den

Læs mere

VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV NYT TLF.: 41 73 67 43. Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår.

VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV NYT TLF.: 41 73 67 43. Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår. VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår. Kinesisk ordsprog NYT TLF.: 41 73 67 43 Footbase langbold vinder 2011 - klubfest

Læs mere

SFOen v/kildegårdskolen

SFOen v/kildegårdskolen Dette er en folder, der henvender sig til forældre med børn i SFOen v/ Kildegårdskolen. I folderen finder man bl.a. information om børnenes dagligdag i SFO, samarbejde med forældre og skole samt en række

Læs mere

2015 Velkommen til Lundely Fritidshjem

2015 Velkommen til Lundely Fritidshjem 2015 Velkommen til Lundely Fritidshjem Nr. 1 Nr. 22 N. W. Gadesvej 1 + 22 3480 Fredensborg Tlf. 7256 2600 Fredensborg 2015 Velkommen til LUNDELY FRITIDSHJEM Lundely er et stort fritidshjem og en del af

Læs mere

VELKOMMEN I PARKSKOLENS SFO. Et menneske, som er elsket og får knus, lærer at føle kærlighed til verden

VELKOMMEN I PARKSKOLENS SFO. Et menneske, som er elsket og får knus, lærer at føle kærlighed til verden VELKOMMEN I PARKSKOLENS SFO Fynsvej 51b, 6000 Kolding Tlf. 79 79 79 30 Et menneske, som er elsket og får knus, lærer at føle kærlighed til verden Vi glæder os til at lære jer at kende og håber I bliver

Læs mere

Klubtilbud i Ringkøbing-Skjern Kommune

Klubtilbud i Ringkøbing-Skjern Kommune Klubtilbud i Ringkøbing-Skjern Kommune In Between Klubben for alle børn i Skjern by på Kongevej 46 Klubben er til dig, som synes, det kan være sjovt og hyggeligt, at møde andre børn efter skole. Her er

Læs mere

Kontaktinformationer: Administration: Odense SV. Odense S. Områdeleder:

Kontaktinformationer: Administration: Odense SV. Odense S. Områdeleder: Kontaktinformationer: Administration: Dalum Ungdomsskole Bergendals Alle 25 Tlf.: 63 75 30 40 www.min-klub.dk Ungdomsskoleleder: Erik Ravn Nielsen Klubleder: Nina F. Øhlenschlæger Mobil: 29 63 10 26 Odense

Læs mere

Stjernebrevet. November 2013 Fritten: 36 37 83 36 Kudu: 36 37 83 31 Gekko: 36 37 83 41

Stjernebrevet. November 2013 Fritten: 36 37 83 36 Kudu: 36 37 83 31 Gekko: 36 37 83 41 Stjernebrevet November 2013 Fritten: 36 37 83 36 Kudu: 36 37 83 31 Gekko: 36 37 83 41 Efter en uhyyyyyggelig Halloween i, er vi i stedet begyndt at forberede os på en rigtig hyggelig jul. I november måned

Læs mere

Klub Krogen. Tjørnholmvej 10, 2680 Solrød strand. Tlf.: 56 18 26 41

Klub Krogen. Tjørnholmvej 10, 2680 Solrød strand. Tlf.: 56 18 26 41 Klub Krogen Tjørnholmvej 10, 2680 Solrød strand. Tlf.: 56 18 26 41 INFO FOLDER! 2015 Velkommen til Munkekærskolens Klub/SFO2 Klub Krogen hører under Munkekærskolen, herunder Munkekærskolens SFO, som er

Læs mere

Velkommen til SFO Fryndesholm Skole

Velkommen til SFO Fryndesholm Skole Velkommen til SFO Fryndesholm Skole 1/10 Velkommen Hensigten med denne folder er at give en kortfattet orientering om skolefritidsordningen, dens dagligdag, traditioner og andre emner, som vi tror, er

Læs mere

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 7, 2015

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 7, 2015 Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 7, 2015 Kære forældre og medlemmer. Læs gerne dette nyhedsbrev sammen. Siden sidst :o) Fredag d. 30. januar har vi holdt Nytårskur. Alle medlemmer samlet i stuen til Godt

Læs mere

Link: Til alle medlemmer og forældre.

Link: Til alle medlemmer og forældre. Nyhedsbrev juni 2016 Til alle medlemmer og forældre. Link: Klubviadukten.dk Medlemmer i 3. klasse Den første måned er nu gået med alle de skønne nye tredjeklasser. Vi er glade for at I er her, og vi håber,

Læs mere

AUGUST 2012. Velkommen til Svebølle SFO

AUGUST 2012. Velkommen til Svebølle SFO AUGUST 2012 Velkommen til Svebølle SFO Forord Forord Med denne folder vil Svebølle SFO gerne byde nye børn og forældre VELKOMMEN. Formålet med folderen er samtidig at informere vore nye børn og forældre

Læs mere

Velkommen I. Højslev SFO. Højslev SFO. Skolevej Højslev Tlf Tlf

Velkommen I. Højslev SFO. Højslev SFO. Skolevej Højslev Tlf Tlf Velkommen I Højslev SFO Højslev SFO Skolevej 13 7840 Højslev Tlf. 99 15 66 73 Tlf. 51 40 06 10 Kære forældre Vi vil med denne folder byde Jer velkommen til Højslev Skolefritidsordning og fortælle lidt

Læs mere

Nyhedsbrev Klub Viadukten, Juni 2014

Nyhedsbrev Klub Viadukten, Juni 2014 Nyhedsbrev Klub Viadukten, Juni 2014 www.klubviadukten.dk Instagram #viadukten https://www.facebook.com/#!/fritidsklubben.viadukten.7 Til Medlemmerne Sommerkoloni Bornholm uge 32 Kolonien er nu overtegnet.

Læs mere

Husk! Vi er med på forældreintra

Husk! Vi er med på forældreintra Husk! Vi er med på forældreintra Klubben Telefon: Klubben 46464020 kontor 46464026 e-mail kontor: susl@mail.dk Åbningstider: På skoledage mandag-fredag fra skoleslut-17.00 på skolefridage9.30-17.00 Vi

Læs mere

Velkommen i Overlundskole SFO Vi glæder os meget til en masse sjove timer med jeres børn.

Velkommen i Overlundskole SFO Vi glæder os meget til en masse sjove timer med jeres børn. Overlund Skole SFO Velkommen i Overlundskole SFO Vi glæder os meget til en masse sjove timer med jeres børn. I denne folder vil vi give praktisk info og indblik i forskellige aspekter af SFO en. Funktionsopdelt

Læs mere

Fritter3 BFO Rosenlund Ejbyvej 47 2740 Skovlunde Telefon 4477 2131 Fo-Fritter3@balk.dk. Kære børn og forældre. Velkommen til Fritter3, BFO Rosenlund

Fritter3 BFO Rosenlund Ejbyvej 47 2740 Skovlunde Telefon 4477 2131 Fo-Fritter3@balk.dk. Kære børn og forældre. Velkommen til Fritter3, BFO Rosenlund Fritter3 BFO Rosenlund Ejbyvej 47 2740 Skovlunde Telefon 4477 2131 Fo-Fritter3@balk.dk Kære børn og forældre. Velkommen til Fritter3, BFO Rosenlund Nedenstående er skrevet til Jer som er interesseret i

Læs mere

Blandt næsten alle kaldet KLØVEREN

Blandt næsten alle kaldet KLØVEREN Åbningstid : Blandt næsten alle kaldet KLØVEREN Fritidsklub Mandag & Tirsdag 11.30-20. Onsdag, torsdag & fredag 11.30-17. Skole- fri & feriedage 10-17. Juniorklub Onsdag kl. 17.30-22. Kontingent : 458,-

Læs mere

VELKOMMEN TIL 3. klasses-sfo og SFO2

VELKOMMEN TIL 3. klasses-sfo og SFO2 VELKOMMEN TIL 3. klasses-sfo og SFO2 Et tilbud til børn der går i 3., 4., 5. og 6. klasse på Holmegaardskolens SFO afd. Fensmark Pædagogisk grundlag Vi vil gerne tilbyde et SFO-tilbud, hvor trivsel, tryghed,

Læs mere

Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre! Revideret maj 2016. PKJ.

Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre! Revideret maj 2016. PKJ. Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre! Revideret maj 2016. PKJ. Velkommen til Køgevejens Ungdomshus. Vi ved at det kan være svært at overlade sit barn fra fritidshjemmets trygge favn til en

Læs mere

Værd at vide om Sorring Skoles Fritidsdel

Værd at vide om Sorring Skoles Fritidsdel Værd at vide om Sorring Skoles Fritidsdel Vores adresse: Sorring Skoles Fritidsdel Skolebakken 4 8641 Sorring Kontakt: På skolens kontor kan du træffe Skoleleder og Skolefritidsleder på tlf. 89 702 770

Læs mere

får knus, lærer at føle kærlighed til verden som er elsket og Et menneske, PARKSKOLENS SFO VELKOMMEN I og håber I bliver glade

får knus, lærer at føle kærlighed til verden som er elsket og Et menneske, PARKSKOLENS SFO VELKOMMEN I og håber I bliver glade Et menneske, som er elsket og får knus, lærer at føle kærlighed til verden VELKOMMEN I PARKSKOLENS SFO Fynsvej 51b, 6000 Kolding Tlf. 79 79 79 30 Vi glæder os til at lære jer at kende og håber I bliver

Læs mere

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar Månedsplan Juni Uge 23 Mandag 3-6 Dans 14.00 m. Mette - Magien i baren. Tirsdag 4-6 Dans 14.00 m. Mette Onsdag 5-6 Grundlovsdag Klubben lukket Torsdag 6-6 Fredag 7-6 Uge 24 Dorte madbar Tom madbar Impulsen

Læs mere

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Velkommen til Bredebro SFO. Det er dejligt at kunne sende denne folder ud til jer, for nu nærmer vi os snart begyndelsen på den nye struktur. Vi glæder os meget

Læs mere

Uvelse SFO Information

Uvelse SFO Information Uvelse SFO Information Velkommen til Uvelse SFO. Vi er en skolefritidsordning, som har lokalefællessskab med indskolingen. Det giver os nogle pædagogiske muligheder og et tættere samarbejde omkring børnene,

Læs mere

Velkommen i Arresø Skole, Ølsted pædagogiske tilbud 0. - 3. klasse

Velkommen i Arresø Skole, Ølsted pædagogiske tilbud 0. - 3. klasse Velkommen i Arresø Skole, Ølsted pædagogiske tilbud 0. - 3. klasse 3300 Natur Frederiksværk og Udvikling Indledning På alle 8 SFOer i arbejder vi professionelt med at styrke barnets kompetencer til at

Læs mere

Åbningstiden er hver dag fra kl til kl (mandag åbner vi kl , da 2. klasserne har fri kl ). Fredag lukker kl

Åbningstiden er hver dag fra kl til kl (mandag åbner vi kl , da 2. klasserne har fri kl ). Fredag lukker kl VELKOMMEN I FRITIDSHJEM 2 SKALMEJEGÅRDEN 2014 Fritidshjem 2 Her tilbyder vi en bred vifte af aktiviteter, som børnene har medindflydelse på. Gennem disse aktiviteter og oplevelser skal vi medvirke til

Læs mere

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams:

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams: Nyt fra de forskellige teams: Juni 2013 Team 00. klasse: Om mandagen og torsdagen har børnene lavet førskole-opgaver, hvor deres kommende børnehaveklasselærere har deltaget. Mange af børnene har været

Læs mere

Frydenhøj Klub News!!! Februar MÅNED 2018 Denne avis tilhører:

Frydenhøj Klub News!!! Februar MÅNED 2018 Denne avis tilhører: Frydenhøj Klub News!!! Februar MÅNED 2018 Denne avis tilhører: Gæste regler i klubben Teater tur i aftenklubben Fælles uge Med SFO en POOL TURNERING Indhold Info fra klubben Kalenderen Teater med Bamba

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter August 2014 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til en ny klubsæson. Flere af jer deltog

Læs mere

Børnehaveafdelingen. Vores åbningstider: Mandag til torsdag kl. 6:30-17:00 Fredag kl. 6:30-16:00 Vi åbner i vuggestuen kl.

Børnehaveafdelingen. Vores åbningstider: Mandag til torsdag kl. 6:30-17:00 Fredag kl. 6:30-16:00 Vi åbner i vuggestuen kl. Vores åbningstider: Mandag til torsdag kl. 6:30-17:00 Fredag kl. 6:30-16:00 Vi åbner i vuggestuen kl. 6:30-8:00 Vores adresse: Kierulffsvej 2, 4200 Slagelse E-mail adresse: bhnord@slagelse.dk Børnehaveafdelingen:

Læs mere

Velkommen til Tistrup Skoles fritidsordning: Lærkereden

Velkommen til Tistrup Skoles fritidsordning: Lærkereden Kære forældre Velkommen til Tistrup Skoles fritidsordning: Lærkereden Vores hensigt med denne folder er at give en kort beskrivelse af Lærkereden. Hvordan huset fungerer i det daglige og andre praktiske

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2015 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

https://digitalpladsanvisning.borgerservice.dk/default.aspx?p=soenderborg07 &k=540

https://digitalpladsanvisning.borgerservice.dk/default.aspx?p=soenderborg07 &k=540 Leder af SFO Viceskoleleder Rasmus Andreassen Tlf. skolens kontor. 88 72 44 07 Hverdagens beskeder: Tlf. SFO køkkenet 27 90 82 60 Tlf. Klub 27 90 82 62 Åbningstider i SFO Mandag torsdag: 6.30 8.00 / 12.55

Læs mere

Værd at vide, når dit barn går på: SFO Lovsøen Skælskør Skole

Værd at vide, når dit barn går på: SFO Lovsøen Skælskør Skole Værd at vide, når dit barn går på: SFO Lovsøen Skælskør Skole Forord Velkommen til SFO Lovsøen. I denne pjece finder I oplysninger, som er værd at vide, når jeres barn starter hos os. Tal også med jeres

Læs mere

Aabenraa Friskoles. Fritidsordning

Aabenraa Friskoles. Fritidsordning Side 1 af 8 Aabenraa Friskoles Fritidsordning Side 2 af 8 Adresse: Bakketoppen Aabenraa Friskole Bjerggade 26 6200 Aabenraa Tlf. 74 62 86 10 / 51 92 79 97 Mail: kr@aabenraafriskole.dk Åbningstider: Mandag

Læs mere

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Juli - August Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Side 2 Kære alle. Så kom sommeren endelig til landet efter lang tids venten. Klub

Læs mere

Kære alle forældre. Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes. Samuelsgården. Skolevænget Oksbøl

Kære alle forældre. Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes. Samuelsgården. Skolevænget Oksbøl Årgang 29. År 2016 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Kære alle forældre Telefon: 20130080 Lige nogle få informationer : ) Igen i år tager vi på skiferie med ungdomsklubben til Tjekkiet med 49 unge

Læs mere

Værd at vide om Sorring Skoles Fritidsdel

Værd at vide om Sorring Skoles Fritidsdel Værd at vide om Sorring Skoles Fritidsdel Vores adresse: Sorring Skoles Fritidsdel Skolebakken 4 8641 Sorring Kontakt: På skolens kontor kan du træffe Skoleleder og Skolefritidsleder på tlf. 89 702 770

Læs mere

Nyhedsbrev April Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Dalby Munkebo & Nymarken

Nyhedsbrev April Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Dalby Munkebo & Nymarken Nyhedsbrev April Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Dalby Munkebo & Nymarken Strandgård Påskeferie Klubben holder påskeferie fra mandag den 6. april mandag den 13. april. Svømmehal Hver onsdag tager

Læs mere

Klub Krogen. Tjørnholmvej 10, 2680 Solrød strand. Tlf.: INFO-FOLDER! 2016/17

Klub Krogen. Tjørnholmvej 10, 2680 Solrød strand. Tlf.: INFO-FOLDER! 2016/17 Klub Krogen Tjørnholmvej 10, 2680 Solrød strand. Tlf.: 56 18 26 41 INFO-FOLDER! 2016/17 Indholdsfortegnelse Velkommen til Munkekærskolens Klub/SFO2... 2 Kontakt oplysninger... 3 Åbningstider... 3 Lukkedage...

Læs mere

Velkommen til SFO Hyldetræet, en afdeling af Ll. Næstved skole. Søndergade 20, Hyllinge, 4700 Næstved. Tlf:

Velkommen til SFO Hyldetræet, en afdeling af Ll. Næstved skole. Søndergade 20, Hyllinge, 4700 Næstved. Tlf: Velkommen til SFO Hyldetræet, en afdeling af Ll. Næstved skole. Søndergade 20, Hyllinge, 4700 Næstved. Tlf: 55888026 Vi er en af 6 afdelinger på Lille Næstved skole. Der går ca. 1800 elever på hele skolen.

Læs mere

Frydenhøj Klub News!!! Maj MÅNED 2018 Denne avis tilhører:

Frydenhøj Klub News!!! Maj MÅNED 2018 Denne avis tilhører: Frydenhøj Klub News!!! Maj MÅNED 2018 Denne avis tilhører: Indhold Info fra klubben Kalenderen Sommerferien i klubben Cykelværksted Billeder: Afslutningstur 8.klasserne Pigeaften Lasses Party Bus Quiz

Læs mere

Fritidsordningen på Kolding Friskole 2016/17

Fritidsordningen på Kolding Friskole 2016/17 Fritidsordningen på Kolding Friskole 2016/17 1 RAMMER FOR SKOVKANTEN Skovkanten er en del af Kolding Friskole med skolelederen som den øverst ansvarlige. Skovkantens leder varetager i samarbejde med det

Læs mere

SFOen på Højvangskolen

SFOen på Højvangskolen SFOen på Højvangskolen Forord Aarhus Kommune har en børne- og ungepolitik, som henvender sig målrettet til alle børn og unge i kommunen både dem, der går let gennem tilværelsen og dem, der af den ene eller

Læs mere

Velkommen til Th. Langs SFO

Velkommen til Th. Langs SFO Velkommen til Th. Langs SFO Indhold Indholdsfortegnelse Velkommen til Th. Langs SFO Lille hus Indskolingen Bloktimer Hvad vil vi som SFO? Hverdagen Traditioner Aktiviteter ud af huset Daglige ændringer

Læs mere

Fritidsordningen på Kolding Friskole 2013/14

Fritidsordningen på Kolding Friskole 2013/14 Fritidsordningen på Kolding Friskole 2013/14 1 RAMMER FOR SKOVKANTEN Skovkanten er en del af Kolding Friskole med skolelederen som den øverst ansvarlige. Skovkantens leder varetager i samarbejde med det

Læs mere

SVELLEBO 2012. Lupinvej 4-6440 Augustenborg Tlf.: 74 47 18 18 - svellebo@sonderborg.dk

SVELLEBO 2012. Lupinvej 4-6440 Augustenborg Tlf.: 74 47 18 18 - svellebo@sonderborg.dk SVELLEBO 2012 Lupinvej 4-6440 Augustenborg Tlf.: 74 47 18 18 - svellebo@sonderborg.dk VELKOMMEN Med denne folder vil vi byde Jer velkommen i Svellebo. Følgende vil vi give jer en kort orientering omkring

Læs mere

Kildegård Klubben. For yderligere information er du velkommen til at kontakte: Fritidsleder Sus Creutzberg, tlf.: 44 52 55 36

Kildegård Klubben. For yderligere information er du velkommen til at kontakte: Fritidsleder Sus Creutzberg, tlf.: 44 52 55 36 Kildegård Klubben Dette er en folder, der henvender sig til forældre med børn i Kildegård Klubben. I folderen finder man bl.a. information om børnenes dagligdag i klubben, samarbejde med forældre og skole

Læs mere

Velkomstfolder. Lindehuset. Lindevej 3-5

Velkomstfolder. Lindehuset. Lindevej 3-5 Velkomstfolder Lindehuset Lindevej 3-5 VELKOMMEN TIL LINDEHUSET. Lindehuset er en kommunal fritidsklub for børn fra 4. til 7. klasse, juniorklub for 5. 7. klasse og ungdomsklub for 7. kl. - 3.g. Desuden

Læs mere

JUNIORKLUBBERNE I NORDDJURS

JUNIORKLUBBERNE I NORDDJURS JUNIORKLUBBERNE I NORDDJURS FIND FLERE INFORMATIONER PÅ WWW.UNGNORDDJURS.DK FÆLLES FOR ALLE JUNIORKLUBBERNE ÅBNINGSTIDER: Alle juniorklubber har åbent 14-17 på hverdage. På skolefridage er der åbent 09-16,

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned.

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned. Kære forældre Goddag og Farvel Juni måned er på en skole tiden for velkomst og afsked. Vi har lige budt de kommende 0. klasses børn velkommen ved Forårsprojektet i Mosen. Vi glæder os til at byde dem rigtigt

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Forår på vej... Det er ganske vist. Dagene bliver længere, lyset får flere nuancer og vi kan mærke, at der er forår på vej. Til jer, der har tænkt på

Læs mere

Velkommen i Overlundskole SFO Vi glæder os meget til en masse sjove timer med jeres børn.

Velkommen i Overlundskole SFO Vi glæder os meget til en masse sjove timer med jeres børn. Overlund Skole SFO Velkommen i Overlundskole SFO Vi glæder os meget til en masse sjove timer med jeres børn. I denne folder vil vi give praktisk info og indblik i forskellige aspekter af SFO en. Funktionsopdelt

Læs mere

velkommen til sfo børnebakken

velkommen til sfo børnebakken velkommen til sfo børnebakken Sakskøbing skoles sfo SFO Børnebakken Parkvej 31 B 4990 Sakskøbing 2 SFO Børnebakken byder velkommen til jer og jeres barn I denne folder vil vi give oplysninger om institutionens

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012. Godt nytår

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012. Godt nytår Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2012 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Aalykkeskolens SFO. ...en god start

Aalykkeskolens SFO. ...en god start Aalykkeskolens SFO...en god start Velkommen til Aalykkeskolens SFO Aalykkeskolens SFO består af 180 dejlige børn og ca. 14-16 voksne. At starte i SFO: Det er en stor omvæltning at komme fra børnehave til

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen. Oktober Kære forældre.

Nyhedsbrev Regnbuen. Oktober Kære forældre. Kære forældre. Nyhedsbrev Regnbuen Oktober 2016 Efteråret er i fuld gang og vi har nydt det fantastiske vejr, som vi har haft i september. Vi er snart klar til indflytning af børnehaven og med dette nyhedsbrev,

Læs mere

Bordings Friskole Fritidsordningen. Fællesskabet går forud Fysisk udfoldelse giver mod på livet Fritid er fri tid

Bordings Friskole Fritidsordningen. Fællesskabet går forud Fysisk udfoldelse giver mod på livet Fritid er fri tid Bordings Friskole 2016 Fritidsordningen Fællesskabet går forud Fysisk udfoldelse giver mod på livet Fritid er fri tid Fritidsordningen på Bordings Friskole er for elever fra børnehaveklasse til 3. klasse.

Læs mere

Taarbæk Skoles Fritidscenter. Fritidsklub og Ungdomsklub

Taarbæk Skoles Fritidscenter. Fritidsklub og Ungdomsklub Taarbæk Skoles Fritidscenter Fritidsklub og Ungdomsklub Hvem er vi? Centerets personale består af 3 uddannede pædagoger, som er: Kristina Hammer Lorentzen Sebastian Andersen Nadja Dellgren Hvor bor vi

Læs mere

VELKOMMEN I TURBOHUSET

VELKOMMEN I TURBOHUSET VELKOMMEN I TURBOHUSET VELKOMMEN I TURBOHUSET. Turbohuset er en sfo, med daglig drift af Højmark børnehus. Vi har til huse på Højmark skole om morgenen og eftermiddagen. Vi er som regel i børnehuset i

Læs mere

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren 1 Hej Alle børn og voksne på fritidshjemmet, vil hermed ønske dig velkommen til fritidshjemmet. På fritteren er vi 30 skolebørn og 20 førskolebørn. De

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har nydt ferien og fået samlet ny energi, så I er klar til sensommerens og efterårets

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer Nyhedsbrev Til alle fritidsklubmedlemmer Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Der sker altid noget i klubben. Så er sommeren over os og vi skal

Læs mere

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Vi vil gerne byde dig og dine forældre velkommen Vores telefonnummer er 43 35 32 35 Vores hjemmeside er www.detgroenneomraade.htk.dk/afdelingerne I denne folder kan

Læs mere

SFO 2 Brandholms Alle` 8-10 2610 Rødovre Tlf. 36707532

SFO 2 Brandholms Alle` 8-10 2610 Rødovre Tlf. 36707532 BYBJERGETS FRITIDSCENTER SFO 2 Brandholms Alle` 8-10 2610 Rødovre Tlf. 36707532 Kære forældre. Velkommen til mangfoldighedens hus. Mangfoldigt både fordi Bybjerget er en SFO II, med mange muligheder og

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

Min bog om Baunegård 1

Min bog om Baunegård 1 Min bog om Baunegård 1 Velkommen til Baunegård Denne lille bog er til dig, da du skal flytte ind på Baunegård. I bogen kan du læse eller få læst højt, hvad Baunegård er. Midt i Værløse ved en dejlig stor

Læs mere

Juniorklubben i Hvalsø

Juniorklubben i Hvalsø Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: April - Juni 2015 Hvad er Juniorklubben? Det er et eftermiddagstilbud til dig, som går i 6., 7. eller 8. klasse. Her kan du hygge dig sammen med mange nye venner

Læs mere

Tlf. nummer Åbningstider Fremmødekontrol Morgenmad Skoletasker Garderober... Fejl! Bogmærke er ikke defineret.

Tlf. nummer Åbningstider Fremmødekontrol Morgenmad Skoletasker Garderober... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Information og praktiske oplysninger Tlf. nummer... 3 Åbningstider... 3 Fremmødekontrol... 3 Morgenmad... 4 Skoletasker... 4 Garderober... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. P.Plads... 4 Aflevere børn...

Læs mere

FORÆLDREINFORMATION RESENBRO SKOLES fritidsdel SFO OG KLUB

FORÆLDREINFORMATION RESENBRO SKOLES fritidsdel SFO OG KLUB 2018/19 FORÆLDREINFORMATION RESENBRO SKOLES fritidsdel SFO OG KLUB At lære og trives sammen - 1 Indhold: Side 3.....Velkommen til fritidsdelen Side 4-5-6....Beskrivelse af SFO en Side 7-8....Kommunikation

Læs mere

Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf I

Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf I Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf. 3965 6510 I www.bornehuset-solstraalen.dk Indholdsfortegnelse: Velkommen. 1 Faktatjek. 1 Fødselsdage...

Læs mere

Velkommen til. Børnehaven i D.I.I. Byleddet. Byleddet 22a, 8220 Brabrand. Telefon

Velkommen til. Børnehaven i D.I.I. Byleddet. Byleddet 22a, 8220 Brabrand. Telefon Velkommen til Børnehaven i D.I.I. Byleddet Byleddet 22a, 8220 Brabrand Telefon 87 13 83 28 Velkommen til børnehaven i Byleddet Med denne lille pjece vil vi gerne byde jeres barn og jer forældre velkommen

Læs mere

Aktivitetskalender 2013 Antal medlemmer for at arrangementer/ture kan/skal gennemføres:

Aktivitetskalender 2013 Antal medlemmer for at arrangementer/ture kan/skal gennemføres: Aktivitetskalender 2013 Antal medlemmer for at arrangementer/ture kan/skal gennemføres: Arrangementer/ture alm. uger. Arrangementer/ture ferie uger Lokal handletur/besøg klub i Egedal Min.12 medlemmer

Læs mere