Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lokalt Beskæftigelsesråd Greve"

Transkript

1 Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Onsdag den Kl. 15:00 i Jobcenter Greve, centerholmen 3. sal

2 Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Opfølgning på borgerundersøgelse Procesevaluering af Match 4 til stærke piger Ansættelse af LBR-konsulent i Hul igennem til virksomhederne Status for bevillinger og forventet forbrug i Indsatser og budget for Dialog mellem LBR og RBR Årsplan for LBR i

3 Side 2 Ikke til stede: Carsten Bloch Nielsen, Jørgen Vinberg og Tina Haase Medlemmer Jakob Thune, formand Greve Byråd Tina Haase, næstformand Dansk Arbejdsgiverforening (DA) Carsten Markussen Dansk Arbejdsgiverforening (DA) Annie Bendtsen, næstformand Landsorganisationen i Danmark (LO) Jan Goltermann Landsorganisationen i Danmark (LO) Carsten Bloch Nielsen Landsorganisationen i Danmark (LO) Bente Langelund Andersen Funktionærernes og Tjenestemændenes Fællesråd (FTF) Ejnar Østergaard Pedersen Danske Handicaporganisationer (DH) Susanne Nielsen Danske Handicaporganisationer (DH) Jørgen Vinberg Praktiserende Lægers Organisation (PLO) Tilforordnede Flemming Röttig Kommunal jobcenterchef Johnny Tvarnø Udviklingschef Sekretariat Anna Louise Haaland Hansen Udviklingskonsulent

4 Side 3 1. Opfølgning på borgerundersøgelse På LBR-mødet den 22. oktober 2009 drøftede LBR undersøgelsen af borgernes egne vurderinger af ledighedsårsager med henholdsvis LG Insight, som har lavet undersøgelsen, og projektleder fra Socialcentret, som fortalte om kommunens igangværende projekt for håndtering af komplekse borgersager. LBR besluttede, at borgerundersøgelsen fortsat skal følges op med et forsøgsprojekt, hvor borgere med komplicerede og sammensatte problemtyper tilbydes en støttekontaktperson, men at det skal tænkes sammen med Socialcentrets projekt for håndtering af komplekse borgersager. LBR gav jobcentret beføjelse til at arbejde videre med en opfølgende indsats i samarbejde med LG Insight og Socialcentret. Tanken er, at LBRs indsats for ledige borgere med komplicerede sager, bliver i form af en støttekontaktperson, som er uvildig i forhold administrationen og på vegne af borgeren koordinerer indsatsen på tværs af forskellige centre, regelsæt og myndighedspersoner. Imens Socialcentrets tovholderordning er forankret blandt myndighedspersoner i de centre, hvor borgerne har en sag, og kun såfremt borgeren har sager kørende i tre forskellige centre. For at kunne gennemføre et støttekontaktforløb for borgere i en forsøgsperiode fra 1. marts til 31. november 2009, vurderer jobcentret, at der brug for ansættelse af en mentor/støttekontaktperson 20 timer om ugen svarende til ca kr. Bilag - Roller, tidsplan og budget fra LG Insight om koordineret tværfaglig indsats over for udsatte borgere i - Skema over forskelle og fællesnævnere mellem projekt Koordineret tværfaglig indsats over for udsatte borgere i og Socialcentrets projekt om komplekse borgersager. Jobcentret indstiller, at LBR: godkender LG Insight s oplæg til tidsplan og budget bevilger til ansættelse af mentor/støttekontaktperson Således at der samlet bevilges kr. af budgettet for 2010 til projektets gennemførelse. LBR godkender LG Insight s oplæg til tidsplan og budget, og bevilger til ansættelse af mentor/støttekontaktperson til projektet, således at der samlet bevilges kr. af budgettet for 2010 til projektets gennemførelse.

5 Side 4

6 Side 5 2. Procesevaluering af Match 4 til stærke piger På LBR-mødet den 22. oktober 2009 drøftede LBR og LG Insight procesevaluering af integrationsprojektet Fra match fire til stærke piger for bl.a. at undersøge, om projektet kan bidrage med løsninger på nogle af de udfordringer, som borgerundersøgelsen peger på. LBR besluttede at igangsætte en 3-årig procesevaluering af projekt Match fire til stærke piger med en status evaluering for 2009, der skal igangsættes hurtigst muligt. Bilag - Budget for procesevaluering af projekt Fra match fire til stærke piger Jobcentret indstiller, at LBR godkender LG Insight s budgettilbud på en treårig procesevaluering af projektet fra match fire til stærke piger med statusevaluering i 2009, hvor der bevilges kr. i indeværende år, kr. i 2010 og kr. i LBR godkender LG Insight s budgettilbud på en treårig procesevaluering af projektet fra match fire til stærke piger med statusevaluering i 2009, hvor der bevilges kr. i indeværende år, kr. i 2010 og kr. i 2011.

7 Side 6 3. Ansættelse af LBR-konsulent i 2010 På LBR-mødet den 22. oktober 2009 drøftede LBR muligheden for at investere i konsulentbistand til beskæftigelsesrådets arbejde, og bad jobcentret om at udarbejde et forslag til stillingsindhold med inspiration fra LBR Køge. Jobcentret har efterfølgende været i kontakt med LBR-konsulenten i Køge og fået tilsendt vedhæftet stillingsopslag, som LBR Køge brugte ved rekruttering. På baggrund af de positive erfaringer i Køge og beskrivelsen i Køges stillingsopslag, vil jobcentret foreslå, at en kommende LBR-konsulent skal løse følgende opgaver og besidde følgende kompetencer: Opgaver for en kommende LBR-konsulent - Udvikle, planlægge, gennemføre og følge op på LBRs udviklingsprojekter - Udarbejde oplæg og statusbeskrivelser om LBRs udviklingsprojekter - Indhente viden og inspiration om udviklingsprojekter i andre kommuner - Opbygge netværk og mangfoldiggøre viden om LBRs udviklingsprojekter - Indhente tilbud på eksterne køb i forbindelse med LBRs udviklingsprojekter - Indgå i tværkommunale samarbejder om LBR-projekter Sekretariatsfunktionen vil fortsat blive varetaget af medarbejder i jobcentret. Kompetencer hos en kommende LBR-konsulent - Har en samfundsvidenskabelig uddannelsesbaggrund - Har erfaring med/kendskab til arbejdsmarkedsområdet - Kan skabe, dokumentere og formidle resultater - Har gode mundtlige og skriftlige formidlingsevner - Har erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation - Er fleksibel og projektorienteret - Er positiv, serviceminded og god til at samarbejde Bilag Køges stillingsopslag ved rekruttering af LBR-konsulent Spørgsmål og svar vedr. ansættelse af LBR-konsulent, Arbejdsmarkedsstyrelsen Jobcentret indstiller, at LBR bemyndiger jobcentret til at igangsætte rekruttering af LBR-konsulent til jobstart primo 2010, og at der i budgettet for 2010 afsættes kr. til aflønning og driftsudgifter til konsulentordningen.

8 Side 7 LBR bemyndiger jobcentret til at igangsætte rekruttering af LBR-konsulent til jobstart primo LBR ønsker, at stillingsopslaget liste over kompetencer hos en kommende LBRkonsulent skal blødes op, så vi eftersøger en ansøger med en samfundsvidenskabelig eller anden relevant uddannelsesbaggrund. Derudover ønsker LBR ikke, at denne kompetence skal stå øverst på listen.

9 Side 8 4. Hul igennem til virksomhederne På LBR-mødet den 22. oktober 2009 besluttede LBR, at jobcentret skal undersøge muligheden for at indhente data hos Kommunedata om hvilke brancher i Greve, der har problemer med langvarigt sygefravær. På baggrund af disse oplysninger vil LBR ligge en strategi for dialog med de lokale virksomheder, som inden for de seneste år har haft langtidssygemeldte medarbejdere, med henblik på at understøtte virksomhedernes udfordringer med sygefravær. Jobcentret har efterfølgende kontaktet Kommunedata, der oplyser at de ikke kan trække de efterspurgte data for os, men at vi velkommen til at købe statistik programmet Essentia. Da sidstnævnte vil være en meget dyr løsning, har jobcentret i stedet forsøgt at trække data i kommunens eget system Workbase, hvor vi fra og med 2008 har kunnet registrere hvilke virksomheder sygemeldte borgere er tilknyttet. Vi har indledningsvis valgt at identificere samtlige lokale virksomheder med 1+ langtidssygemeldte medarbejder, da mange virksomheder i Greve er små med få ansatte. Gennem udtræk i Workbase kan vi se, at ca. 145 lokale private virksomheder i Greve, Karlslunde og Tune har en eller flere medarbejdere, der har været langtidssygemeldt i over 8 uger. Ud af de 145 private virksomheder har 33 mere end én langtidssygemeldt medarbejder. Virksomhederne findes primært, inden for (detail)handels-, trafik-, rengørings- og restaurationsbranchen samt omsorgsområdet. Sammenlignes andelen og længden for langtidssygefravær i 2009 med tal for 2008 fremgår det, at der er en lille stigning på 3 personer i antallet af sager på 8-13 uger, et lille fald på 4 personer i antallet af sager på uger og så to større stigninger på henholdsvis 11 sager fra uger og 9 sager fra uger. Jobcentret indstiller, at LBR drøfter en plan for, hvordan der kan skabes dialog til lokale virksomheder, der har problemer med langvarigt sygefravær. LBR besluttede, at en kommende LBR-konsulent skal udarbejde oplæg til hvordan LBR kan skabe dialog med de lokale virksomheder, som har problemer med langvarigt sygefravær. LBR-konsulenten skal bl.a. søge inspiration hos LBR Køge, der har haft en arbejdsgruppe om langvarigt sygefravær.

10 Side 9

11 Side Status for bevillinger og forventet forbrug i 2009 I 2009 råder LBR over kr. af, som Beskæftigelsesministeriet har bevilget. Herudover har LBR overført kr. fra 2008 til 2009 i stedet for at tilbagebetale de ubrugte midler til Beskæftigelsesministeriet. LBR råder således over i alt kr. i Nedenfor er indsat et skema over aktiviteter. Vedtagne/planlagte Bevillinger Forbrug Status / bemærkning aktiviteter i 2009 i 2009 i 2009 Fælleskonference for LBR i kr kr. Er afholdt KBH Syd Konference om kr kr. Er afholdt beskæftigelsesplan og virksomhedsrettede indsatser i 2010 Lægeseminar 0 kr. 0 kr. Afholdes ikke A-kassesamarbejde kr kr. Der er afholdt to SAKAFarrangementer til henholdsvis 8.044,79 kr. og ifølge foreløbige oplysninger ca kr. Køge administrerer midlerne. Jobbutikken i Askerød kr kr. Går til jobkonsulents løn Koordineret indsats for sygemeldte forsikrede ledige kr kr. Indsatsen er i gang. Ny medarbejder er ansat i stillingen. Hul igennem til virksomhederne / sygefraværssamtaler Indsats over for kommunens handicapmålgrupper / barriererbryderteam, mm. Udvikling af tilbud til unge med en ADHD-diagnose kr. 0 kr. LBRs ønske om at trække data fra Kommunedata om virksomheder i Greve med problemer med langvarigt sygefravær har ikke været muligt. 0 kr. 0 kr. Jobcentret har indkaldt udvalgte handicapgrupper til et dialogmøde primo 2010 med henblik på udarbejdelse af idekatalog over indsatsområder kr kr. Administreres af HKI og styregruppe, som jobcentret deltager i Evaluering af Jobbutikken i kr kr. Evalueringen er i gang. Askerød Ungeindsats kr kr. Anvendes til København Syd-projektet: UngeXgrænser

12 Side 11 Evaluering af projekt fra match fire til stærke piger Metodeudviklingsprojekt om tættere opfølgning på fleksjobbere Opkvalificering af a-kasse kr kr. For statusevaluering i 2009 som led i en treårig procesevaluering til en samlet sum på kr kr kr. Projektet afsluttes i kr kr. Opkvalificeringskurserne afholdes i november og jobcentermedarbejdere Total kr kr kr. i uforbrugte midler Jobcentret indstiller, at LBR tager den opdaterede bevillingsoversigt til efterretning. LBR tager bevillingsoversigten til efterretning.

13 Side Indsatser og budget for 2010 LBR-midler i 2010 I 2010 råder LBR over kr. af, som Beskæftigelsesministeriet bevilger. Herudover overfører LBR ca kr. fra 2009 til 2010 i stedet for at tilbagebetale samtlige ubrugte midler til Beskæftigelsesministeriet. LBR råder således over i alt kr. i LBR Greve indsatsområder i 2010 På LBR-seminaret den 27. marts 2009 ytrede LBR ønske om at videreføre følgende fire 2009-indsatsområder: Unge Sygefravær og arbejdsfastholdelse Virksomhedernes behov Handicappedes muligheder på arbejdsmarkedet Tværkommunale København Syd-projekter i 2010 På den fælles LBR-konference Arbejdsmarkedet i København Syd fælles udfordringer og fælles løsninger den 25. februar 2009 blev de lokale beskæftigelsesråd i Køge, Stevns, Solrød og Greve enige om at øge koordinationen af beskæftigelsesindsatsen gennem fælles tiltag over for udvalgte målgrupper. I 2009 har denne beslutning bl.a. ført til etablering af en fælles unge taskforce med deltagelse af jobcentrene og UUV samt gennemførelse af det fælles LBR-projekt UngeXgrænser. For yderligere at styrke LBRs tværkommunale beskæftigelsesindsats i København Syd har jobcentrene gennemgået de fire LBRs udmeldinger om indsatsområder i 2010 med henblik på at identificere mulige fælles indsatsområder. I de fire LBR udmeldinger om indsatser i 2010 er følgende tre temaer gennemgående: 1. Unge 2. Arbejdsfastholdelse og sygefravær 3. Virksomhederne Temaer som kan udgøre LBR i København Syds fælles indsatsområder i 2010 og således danne grundlag for konkrete samarbejdsprojekter. Organisering Processen fra ide til projekt forslås organiseret således at:

14 Side LBR giver input til fælles projekter inden for de udvalgte indsatsområder. 2. Jobcentercheferne udmønter LBRs input i forslag til fælles projekter (der oprettes et København Syd jobcenterchefforum som mødes regelmæssigt) 3. Jobcentercheferne indstiller projektforslaget til behandling i de respektive LBR. 4. Såfremt projektforslaget godkendes igangsættes projekterne i fællesskab med løbende afrapportering til LBR. Tidsplan I januar 2010 tager jobcentercheferne initiativ til et møde med de fire nyvalgte LBR-formænd med henblik på orientering om det hidtidige samarbejde og drøftelse af de videre perspektiver, herunder oprettelse af fælles jobcenterchefforum. I marts 2010 afholdes en konference for alle medlemmerne af LBR i København syd. Konferencens temaer er erfaringsudveksling og fælles beskæftigelsespolitiske udfordringer, som skal munde ud i konkrete projektideer. Jobcentret indstiller: at LBR tager orienteringen om LBR-midler i 2010 til efterretning at LBR bekræfter at indsatsområderne for 2009 skal videreføres i 2010 at LBR godkender temaerne: 1) unge, 2) arbejdsfastholdelse og sygefravær samt 3)virksomheder som indsatsområder for fælles LBR København Syd projekter i LBR tager orienteringen om LBR-midler i 2010 til efterretning. LBR ønsker at videreføre indsatsområderne for 2009 i LBR godkender temaerne: 1) unge, 2) arbejdsfastholdelse og sygefravær samt 3)virksomheder som indsatsområder for fælles LBR København Syd projekter i På handicapområdet ønsker LBR at afsætte kr. til udviklingsprojekter i Derudover ønsker LBR at samarbejde med København Syd om fælles handicapindsatser. Til mødet i januar 2010 indstiller LBR, at det er hele formandskabet og ikke kun formanden for de fire LBR, som mødes med jobcentercheferne.

15 Side Dialog mellem LBR og RBR For at sikre dialog mellem de lokale beskæftigelses råd (LBR) og Det regionale Beskæftigelsesråd (RBR), forslår Det regionale Beskæftigelsesråd seks mødeprincipper for en møderunde i efteråret Af mødeprincipperne fremgår det bl.a., at RBR udarbejder mødeprogrammet og sender det i høring hos LBR erne to måneder før mødeafholdelse, at mødet varer i 3 timer og at mødedatoen fastsættes primo I fjerde mødeprincip inddeles regionens lokale beskæftigelsesråd i 11 grupper af 3-6 deltagende LBR per møde. I forslaget indgår LBR Greve i gruppe 7, som udover Greve består af LBR erne i Solrød, Køge, Stevns, Roskilde og Lejre. For en uddybning af mødeprincipperne henvises til vedlagte bilag. Bilag Brev fra Peter Kay Mortensen, formand for Det regionale Beskæftigelsesråd: Dialog mellem de lokale beskæftigelsesråd og Det regionale Beskæftigelsesråd. Jobcentret indstiller, at LBR tager stilling til Det regionale Beskæftigelsesråds forslag til mødeprincipper og gruppeinddeling. LBR godkender RBR s forslag til mødeprincipper og gruppeinddeling.

16 Side 15 Orientering 1. Status for opkvalificering af jobcenter- og a-kassemedarbejdere. 2. Status for projekt UngeXgrænser. 3. Status for projekt Unge godt i gang. 4. Evaluering af Aktive hurtigere tilbage. 5. Ansøgning fra Omnifys om projektet Krop til job. Bilag Forsøgsimplementering og deltageroplevelse i det kontrollerede forsøg Aktive hurtigere tilbage!. Ansøgning fra Omnifys om projekt Krop til job Jobcentret indstiller: at LBR tager orienteringen til efterretning at LBR afviser ansøgning fra Omnifys, da jobcentret har igangsat udvikling af tilsvarende forløb med s genoptræningsenhed. LBR tager orienteringen til efterretning og følger jobcentrets anbefaling af, at afvise ansøgning fra Omnifys med en skriftlig begrundelse til Omnifys om, at jobcentret allerede har igangsat udvikling af tilsvarende forløb med Greve Kommunes genoptræningsenhed.

17 Side Årsplan for LBR i 2010 Nedenfor følger forslag til mødedatoer, som er tilrettelagt efter beskæftigelsesplanens forventede årshjul. Dato Aktivitet 17. februar Møde i Lokalt Beskæftigelsesråd kl marts LBR seminar om Beskæftigelsesplan maj Møde i Lokalt Beskæftigelsesråd kl juni Evt. ekstraordinært møde i Lokalt Beskæftigelsesråd kl vedr. foreløbig udkast til beskæftigelsesplan. 25. august Møde i Lokalt Beskæftigelsesråd kl oktober Møde i Lokalt Beskæftigelsesråd kl december Møde i Lokalt Beskæftigelsesråd kl Som udgangspunkt afholdes alle møder i Jobcentret på Centerholmen, mødelokalet på 3. sal. Datoerne for lægeseminar, fælles LBR-konference i København Syd og dialogmøde med RBR kendes endnu ikke. Jobcenteret indstiller, at årsplanen godkendes. LBR godkender årsplanen.

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Torsdag den 22.10.09 Kl. 15:00 i Jobcenter Greve, centerholmen 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Opfølgning på borgerundersøgelse... 3 2. Procesevaluering

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Torsdag den 19.02.09 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Hul igennem til virksomhederne...3 2. Evaluering af Jobbutikken...4

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Referat Torsdag den 04.12.08 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Tilbudsvifte for forsikrede ledige...4 2. Plan for LBR s virksomhedsrettede

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Onsdag den 17.02.10 Kl. 15:00 i Jobcenter Greve, Centerholmen 18, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Evaluering af jobbutikken... 3 2. Status for procesevaluering

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Onsdag den 26.08.09 kl. 16:00-18:00 i Udviklingspark Øresund (kl. 18:00-19:00 dialog med Udviklingspark Øresunds bestyrelse) Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1.

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Torsdag den 14.05.09 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Beskæftigelsesplan 2010...3 2. Resultatrevision for indsatsåret 2008...5

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Torsdag den 19.06.08 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Status på LBR-støttede projekter og aktiviteter...3 2. Beskæftigelsesplan

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Mandag den 25.02.08 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. 2. mødeleder i 2008...3 2. Konference for LBR...4 3. Orientering...5

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Torsdag den 23.10.08 kl. 16:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Temadrøftelse om handicappedes muligheder på arbejdsmarkedet...3 2.

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Torsdag den 15.05.08 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Dialog med Det Regionale Beskæftigelsesråd og Beskæftigelsesregionen

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Mandag den 25.08.08 kl. 16:00 i Stamhuset, Digehuset 9 i Askerød, Hundige Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Status på projekt Jobbutik i Askerød...3 2. Beskæftigelsesplan

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Torsdag den 30.08.07 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Beskæftigelsesplan 2008 for Jobcenter Greve...4 2. Ansøgning: Støtte

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Onsdag den 14.02.07 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Projekt Arbejdsfastholdelse i private og offentlige virksomheder...3

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Torsdag den 15.11.07 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Orientering om status på jobcentrets resultater...3 2. Orientering

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Ordinært LBR-møde Onsdag den 20. oktober 2010 kl. 15.00-16.30 Center for Job & Socialservice Centerholmen 18, mødelokalet på 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Onsdag den 12.12.07 kl. 16:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Projekter og aktiviteter i 2008...3 2. Mødeplan 2008...4 3. Orientering...5

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Onsdag den 24.05.07 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Drøftelse af Beskæftigelsesplan 2008...3 2. Ændring af forretningsorden...5

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Mandag den 04.12.06 kl. 18.30 i Job- og Erhvervsservice 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Præsentationsrunde...3 2. Godkendelse af forretningsorden...4

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve og referat LBR-møde onsdag den 24. august 2011 kl. 15.00-17.00 Mødelokale 1 på rådhuset Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1.

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Torsdag den 6. maj 2010 kl. 15.00-17.45 Center for Job & Socialservice Centerholmen 18, mødelokalet på 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Første udkast

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Ordinært LBR-møde Onsdag den 1. december 2010 kl. 15.00-17.00 Center for Job & Socialservice Centerholmen 18, mødelokalet på 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Møde den 25. februar 2014 kl. 15.00-17.00 Mødelokale 1 på rådhuset Center for Job & Socialservice Side 1 Medlemmer Morten Dahlin, formand Greve Byråd Annie Bendtsen,

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve og referat Møde den 10. december 2013 kl. 15.00 17.00 Mødelokale 1 på Rådhuset Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Status på

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve og referat Møde den 7. december 2011 kl. 15.00-17.00 Mødelokale 1 på rådhuset Center for Job & Socialservice Side 10} Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Ny formand

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve og referat Møde den 21. august 2012 kl. 15.00-17.00 Sted: Greve Videnscenter, lokale 2 Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Beskæftigelsesplan

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve og referat LBR-møde og seminar Onsdag den 4. maj 2011 kl. 15.00-19.00 Center for Job & Socialservice Centerholmen 18, mødelokalet på 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve LBR-møde torsdag den 25. august 2010 kl. 15.00-16.30 Center for Job & Socialservice Centerholmen 18, mødelokalet på 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1.

Læs mere

Koordinationsudvalget

Koordinationsudvalget Koordinationsudvalget Torsdag den 02.03.06 kl. 12.00-15.00 i Job- og Erhvervsservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side K1. Valg af formand og næstformand 3 K2. Valg af repræsentant til Styre-

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve og referat Møde den 8. maj 2012 kl. 15.00-17.00 Mødelokale 1 på rådhuset Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Ministermål for

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve og referat Møde den 22. oktober 2013 kl. 15.00 17.00 Mødelokale 1 på rådhuset Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Orientering

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve og referat Møde den 29. februar 2012 kl. 15.00-17.00 Mødelokale 1 på rådhuset Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Projekt 4U...

Læs mere

Åben/lukket. DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD Dagsorden med vedtagelser. Mødested Administrationscentret Mødelokale 1. Mødedato Tirsdag den 13.

Åben/lukket. DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD Dagsorden med vedtagelser. Mødested Administrationscentret Mødelokale 1. Mødedato Tirsdag den 13. Dagsorden med vedtagelser Åben/lukket Mødested Administrationscentret Mødelokale 1 Mødedato Tirsdag den 13. maj 2014 Mødetidspunkt Kl. 15.00 Medlemmer Fra forvaltningen Deltagere Per Vangekjær (DA) Næstformand,

Læs mere

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den kl. 16:00 i Byrådsstuen Iver Huitfeldt

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den kl. 16:00 i Byrådsstuen Iver Huitfeldt Referat af s møde den 20.01.2014 kl. 16:00 i Byrådsstuen Iver Huitfeldt Tilstedeværende: Mads Andersen Annie Bendtsen Bent Munk Jensen Birthe Jensen Vibeke Hansen Henning Kofod Jorry Højer Jørn Frigast

Læs mere

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd Den 14. november 2013 kl. 12.30 i mødelokale M 260 på Stenløse Rådhus Referat 1. Godkendelse af dagsorden.... 1 2. Driftssituationen i Jobcenteret.... 2 3. Resultatmål for projekt: Ekstraordinære initiativer

Læs mere

Koordinationsudvalget

Koordinationsudvalget Koordinationsudvalget Torsdag den 24.11.05 kl. 13.15-15.15 i mødelokale 2 Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side K1. Status på projekter støttet af Koordinationsudvalget 3 K2. Virksomhedsplan 2006

Læs mere

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den kl. 16:00 i UUV.

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den kl. 16:00 i UUV. Referat af Beskæftigelsesråds møde den 10.05.2010 kl. 16:00 i UUV. Tilstedeværende: Annie Bendtsen Gitte Voss Nygaard Helle Frandsen Henning Kofod Jonna Slott Jorry Højer Mogens Møller Svend Wagner Afbud:

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve og referat Seminar den 23. oktober 2012 kl. 13.00-20.00 ErhvervsCentret Korskildelund 6 2670 Greve Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst

Læs mere

Det lokale beskæftigelsesråd

Det lokale beskæftigelsesråd Dagsorden Dato: Torsdag den 22. august 2013 Mødetidspunkt: Kl. 15:30 Særlige forhold: Mødelokale: Medlemmer: Bemærk at mødet er flyttet fra den 20. august til den 22. august 2013 og begynder allerede kl.

Læs mere

Koordinationsudvalget

Koordinationsudvalget Koordinationsudvalget Onsdag den 31.05.06 kl. 13.00 i mødelokale 5 Side 1 Ikke til stede: Bente Langelund Andersen, Lars Frohn, Jørgen Vinberg og Jakob Thune. der er offentlig tilgængeligt Koordinationsudvalgets

Læs mere

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den kl. 16:00 18:00 i byrådsstuen Huitfeldt

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den kl. 16:00 18:00 i byrådsstuen Huitfeldt Referat af Beskæftigelsesråds møde den 14.02.2011 kl. 16:00 18:00 i byrådsstuen Huitfeldt Tilstedeværende: Bent Munk Jensen Birthe Jensen Gitte Voss Nygaard Henning Kofod Jorry Højer Jørn Frigast Rasmussen

Læs mere

JAMMERBUGT KOMMUNE. Det lokale beskæftigelsesråd

JAMMERBUGT KOMMUNE. Det lokale beskæftigelsesråd JAMMERBUGT KOMMUNE Dagsorden Det lokale beskæftigelsesråd 11. november 2010 kl. 16:30 Mødelokale 1, Brovst Rådhus 1/8 Det lokale beskæftigelsesråd Dagsordenspunkter til mødet den 11. november 2010 1. Fællesmøde

Læs mere

ÅRSPLAN FOR UDVALGET FOR ARBEJDSMARKED OG ERHVERV OG DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD 2010

ÅRSPLAN FOR UDVALGET FOR ARBEJDSMARKED OG ERHVERV OG DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD 2010 ÅRSPLAN FOR UDVALGET FOR ARBEJDSMARKED OG ERHVERV OG DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD 2010 Årsplanen for 2010 omfatter følgende elementer Styringhjul Udarbejdelse af Beskæftigelsesplan 2011 Det lokale beskæftigelsesråds

Læs mere

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd Den 15. november 2012 kl. 12.30 i mødelokale M 260 på Stenløse Rådhus Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden... 2 2. Evaluering af projekt En hjælpende Hånd.... 3 3. Driftssituationen i Jobcenteret... 4

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve og referat Møde den 1. marts 2013 kl. 13.00 15.00 DNP Skruegangen 2 2690 Karlslunde Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Orientering

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Referat Møde den 30. oktober 2014 kl. 15-17 Team Succes Greve Waves Over Bølgen 2A, 2. sal 2670 Greve Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt

Læs mere

Referat fra LBR mødet den 28. september 2009

Referat fra LBR mødet den 28. september 2009 Referat fra LBR mødet den 28. september 2009 kl. 14.00 i Jobcenter Struer Afbud: Grethe Riksted, Anders Holm og Mona Rask 1) Meddelelser 2) Orientering a. Nyt medlem af LBR indstillet LO har overfor Byrådet

Læs mere

Koordinationsudvalget

Koordinationsudvalget Koordinationsudvalget Onsdag den 29.05.02 kl. 13.15-15.30 i mødelokale 1 Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side K1. Regnskab år 2001. 3 K2. Ansøgning til nye formidlingsinitiativer Plan for etablering

Læs mere

Beskæftigelsesområdet Jobcenter Aalborg - Præsentation for nye udvalg,

Beskæftigelsesområdet Jobcenter Aalborg - Præsentation for nye udvalg, Beskæftigelsesområdet Jobcenter Aalborg Beskæftigelsesområdet Jobcenter Aalborg - Præsentation for nye udvalg, 10.01.2014 v/jobcenterchef Arne Lund Kristensen Kerneydelser og nogle tal Kerneydelser og

Læs mere

Kapitel 1. Indledning om beskæftigelsesplanen for 2010 3. Kapitel 2. Krav til indholdet i beskæftigelsesplan 2010 4

Kapitel 1. Indledning om beskæftigelsesplanen for 2010 3. Kapitel 2. Krav til indholdet i beskæftigelsesplan 2010 4 Skabelon for udarbejdelse af beskæftigelsesplanen for 2010 Indholdsfortegnelse: Kapitel 1. Indledning om beskæftigelsesplanen for 2010 3 Kapitel 2. Krav til indholdet i beskæftigelsesplan 2010 4 2.1. Beskæftigelsesministerens

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Møde den 14. maj 2013 kl. 15-17 Nautic Marine Havnevej 4, 2670 Greve Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Rundvisning og oplæg

Læs mere

Referat af. møde i. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde nr. 41. Tirsdag 26.08.2014 kl. 16.30 18.00. Gladsaxe Rådhus, mødelokale 2608

Referat af. møde i. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde nr. 41. Tirsdag 26.08.2014 kl. 16.30 18.00. Gladsaxe Rådhus, mødelokale 2608 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Arbejdsmarkedsafdelingen Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat af møde i Det Lokale Beskæftigelsesråd Møde nr. 41 Tirsdag 26.08.2014 kl. 16.30 18.00 på

Læs mere

side 1 Åbent referat for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den kl. 14:00 Mødelokale 1 ved jobcentret Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den kl. 14:00 Mødelokale 1 ved jobcentret Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den 25.08.2010 kl. 14:00 Mødelokale 1 ved jobcentret Tilgår pressen side 2 Indholdsfortegnelse: 153. Bordet rundt... 3 154. LBR sammensætning...

Læs mere

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd Den 21. marts 2013 kl. 12.30 i mødelokale M 260 på Stenløse Rådhus Referat 1. Godkendelse af dagsorden... 1 2. Evaluering af jobsøgningsforløb i Jobcenter Egedal Borgere med risiko for langtidsledighed

Læs mere

2. Krav til indholdet i beskæftigelsesplan 2013

2. Krav til indholdet i beskæftigelsesplan 2013 Skabelon for udarbejdelse af beskæftigelsesplanen for 2013 1. Indledning om beskæftigelsesplanen for 2013 Kommunen skal i 2012 udarbejde en beskæftigelsesplan for 2013 1. Beskæftigelsesplanen er kommunens

Læs mere

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd Den 17. november 2011, kl. 12.30 i mødelokale M 260 på Stenløse Rådhus Referat 1. Godkendelse af dagsorden 1 2. Driftssituationen i Jobcentret 2 3. Fastholdelseskonsulent, Sygedagpengeteam. 3 4. Orientering

Læs mere

Referat fra møde i det lokale beskæftigelsesråd.

Referat fra møde i det lokale beskæftigelsesråd. Referat fra møde i det lokale beskæftigelsesråd. Mødedato 26. marts 2007 Starttidspunkt 15:00 Sluttidspunkt: 16.15 Mødested og lokale Rønnede Rådhus - kantinen Afbud: Lars Juul Andersen Fraværende: Mødedeltagernes

Læs mere

Referat fra LBR mødet den 25. august 2008

Referat fra LBR mødet den 25. august 2008 Referat fra LBR mødet den 25. august 2008 kl 14.00 i Jobcenter Struer Afbud/fraværende: Martin Munkebo, Mona Rask, Grethe Riksted, Poul Kjær Nielsen, Iben Kollemorten og Annelise Knudsen (suppleant). 1)

Læs mere

Referat af møde i LBR Syddjurs tirsdag den 28. oktober

Referat af møde i LBR Syddjurs tirsdag den 28. oktober Til LBR Syddjurs Bugtrupvej 31 8560 Kolind Tel +8753 5440 jobcenter@syddjurs.dk www.jobnet.dk Dato: 4.11.2008 Sagsbeh.: Helle Dueholm Direkte nr.: 8753 5131 E-mail: hd@syddjurs.dk Referat af møde i LBR

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Referat LBR-møde Onsdag den 16. marts 2011 kl. 15.00-17.00 Center for Job & Socialservice Centerholmen 18, mødelokalet på 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd

Det Lokale Beskæftigelsesråd REFERAT Det Lokale Beskæftigelsesråd Mødedato: Tirsdag den 10-06-2008 Mødested: Sønderjyllands Fragtservice, Bredholm 2, 6100 Haderslev Starttidspunkt: Rundvisning kl. 15.30 og mødet starter kl. 16.00

Læs mere

Referat. Det Lokale Beskæftigelsesråds. Møde nr. 27. Tirsdag den kl Jobcenter Gladsaxe, Gladsaxevej 372

Referat. Det Lokale Beskæftigelsesråds. Møde nr. 27. Tirsdag den kl Jobcenter Gladsaxe, Gladsaxevej 372 Gladsaxe Kommune Social- og sundhedsforvaltningen Arbejdsmarkedsafdelingen Jobcenter Gladsaxe Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat af Det Lokale Beskæftigelsesråds Møde nr. 27 Tirsdag den 4.10 2011 kl.

Læs mere

Referat af møde i Det Lokale Beskæftigelsesråd, Frederikssund Mandag den 17. maj 2010, kl Jobcenterets mødelokale

Referat af møde i Det Lokale Beskæftigelsesråd, Frederikssund Mandag den 17. maj 2010, kl Jobcenterets mødelokale Referat af møde i Det Lokale Beskæftigelsesråd, Frederikssund Mandag den 17. maj 2010, kl. 16.00 18.00 Jobcenterets mødelokale Indholdsfortegnelse: Sag nr. 1 Aktuel orientering om arbejdsmarkedet i Frederikssund.

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Referat Møde den 13. maj 2014 kl. 15-17 JAT Jobcentrets Aktive Tilbud Hundige Allé 11, 2670 Greve Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst

Læs mere

Bilag: Oversigt over oprettelse af fora som erstatning for LBR i kommunerne i region Sjælland

Bilag: Oversigt over oprettelse af fora som erstatning for LBR i kommunerne i region Sjælland Bilag: Oversigt over oprettelse af fora som erstatning for LBR i kommunerne i region Sjælland Faxe Etablerede 1/1-2015 et nyt forum. Det kom dog aldrig i gang da visse fagforbund ikke ville deltage, hvis

Læs mere

DAGSORDEN for DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD. Møde 6. Tirsdag den kl Erhvervscenter Espelunden Nord, Transformervej 17

DAGSORDEN for DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD. Møde 6. Tirsdag den kl Erhvervscenter Espelunden Nord, Transformervej 17 Gladsaxe Kommune Social- og sundhedsforvaltningen Arbejdsmarkedsafdelingen Jobcenter Gladsaxe Det Lokale Beskæftigelsesråd DAGSORDEN for DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD Møde 6 Tirsdag den 04.09 2007 kl. 16.30

Læs mere

Lokalt Beskæftigelses Råd

Lokalt Beskæftigelses Råd Lokalt Beskæftigelses Råd Referat fra møde Tirsdag den 25. februar 2014 kl. 16.00 i F 7, Frederikssund Mødet slut kl. 18.00 MØDEDELTAGERE Ole Søbæk (C) Anja Hansen Annette Kobberup Stougaard Erik Jørgensen

Læs mere

Indstilling. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten. Den 15. september Århus Kommune

Indstilling. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten. Den 15. september Århus Kommune Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Den 15. september 2008 Beskæftigelsesplan 2009 for Jobcenter Århus Århus Kommune Beskæftigelsesforvaltningen Social- og Beskæftigelsesforvaltningen 1. Resume

Læs mere

REFERAT ARBEJDSMARKEDSUDVALGET

REFERAT ARBEJDSMARKEDSUDVALGET REFERAT ARBEJDSMARKEDSUDVALGET den 19.01.2010, kl. 08:30 i Borgmesterens mødelokale SAGSOVERSIGT 1 Godkendelse af dagsorden...... 3 2 Udpegning af næstformand...... 4 3 Mødekalender for 2010...... 5 4

Læs mere

Referat fra LBR mødet den 24. august 2009

Referat fra LBR mødet den 24. august 2009 Referat fra LBR mødet den 24. august 2009 kl. 14.00 i Jobcenter Struer 1) Meddelelser 2) Orientering a. Opfølgning på mål fra Beskæftigelsesplan 2009 Den stigende ledighed har betydet, at der i første

Læs mere

side 1 Åbent referat for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den kl. 14:00 Mødelokale 1, Munkebo Rådhus Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den kl. 14:00 Mødelokale 1, Munkebo Rådhus Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den 10.12.2012 kl. 14:00 Mødelokale 1, Munkebo Rådhus Tilgår pressen side 2 Indholdsfortegnelse: 270. Bordet rundt... 3 271. Budget/regnskab

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd-Faxe

Det Lokale Beskæftigelsesråd-Faxe Mødedato 31. marts 2008 Starttidspunkt 15:00 Sluttidspunkt: 17:00 Mødested og lokale Rønnede Rådhus - byrådssalen Afbud: Thyge Pind, Lars Juul Andersen, Jan Nielsen, Bent Larsen Fraværende: Jobcenterchef

Læs mere

Referat af møde Det Lokale Beskæftigelsesråd, Frederikssund Torsdag den 26. marts 2009, kl

Referat af møde Det Lokale Beskæftigelsesråd, Frederikssund Torsdag den 26. marts 2009, kl Referat af møde Det Lokale Beskæftigelsesråd, Frederikssund Torsdag den 26. marts 2009, kl. 10.30 12.00 Mødet afholdt på Cafe Danner Slotsgården 11, 3630 Jægerspris. Efter mødet var der fælles frokost

Læs mere

Budgetkatalog Erhvervs- og Arbejdsmarkedsudvalget

Budgetkatalog Erhvervs- og Arbejdsmarkedsudvalget EAU O1 Nedbringelse af antal sygedagpengesager over 52 uger -1.742-1.742-1.742-1.742 EAU O2 Tidlig og intensiv indsats over for sygedagpengemodtagere -1.912-1.912-1.912-1.912 EAU O3 Oprettelse af kommunal

Læs mere

Det lokale beskæftigelsesråd

Det lokale beskæftigelsesråd Referat Dato: Torsdag den 22. august 2013 Mødetidspunkt: 15:30 Møde afsluttet: 17:00 Særlige forhold: Mødet er flyttet fra den 20. august til den 22. august 2013 Mødelokale: Medlemmer: Fravær med afbud:

Læs mere

Følgende sager behandles på mødet

Følgende sager behandles på mødet Referat fra ordinært møde Mødelokale D2 Torsdag 06.12.2012 kl. 16:00 Mødelokale D2 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Dialogmøde mellem det Regionale Beskæftigelsesråd og det Lokale Beskæftigelsesråd.

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve og referat Møde den 29. august 2013 kl. 14.00 16.00 Rådhusholmen 5, 1. sal Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Oplæg om Unge

Læs mere

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd Den 12. maj 2011, kl. 12.00 i mødelokale M 260 på Stenløse Rådhus Referat 1. Godkendelse af dagsorden...1 2. Driftssituationen i Jobcentret...2 3. Konference psykisk arbejdsmiljø...3 4. Evaluering af Unge-projekt...4

Læs mere

Koordinationsudvalget

Koordinationsudvalget Koordinationsudvalget Tirsdag den 03.06.03 kl. 13.15-14.45 i Center for Job- og Erhvervsservice Centerholmen 18, Greve Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side K1. Godkendelse af referat fra mødet den

Læs mere

Tønder Kommune Lokalt Beskæftigelsesråd. Referat. Mødedato: 27. august 2014

Tønder Kommune Lokalt Beskæftigelsesråd. Referat. Mødedato: 27. august 2014 Mødedato: 27. august 2014 Mødelokale: Starttidspunkt for møde: Sluttidspunkt for møde: Byrådssalen, Tønder Rådhus 15:00 15:45 Tilstede: Susanne Linnet, Connie Andersen, Jens Egon Jørgensen, Jens Ellekjær,

Læs mere

Lejre 23.april 2013. Referat af ordinært møde i Det lokale Beskæftigelsesråd i Lejre

Lejre 23.april 2013. Referat af ordinært møde i Det lokale Beskæftigelsesråd i Lejre Lejre 23.april 2013 Referat af ordinært møde i Det lokale Beskæftigelsesråd i Lejre Tirsdag den 23. april 2013, Kl. 15.00 17.00 Rådhuset i Hvalsø (kantinen), Møllebjergvej 4, 4430 Hvalsø. Deltagere: Christian

Læs mere

Referat af møde i LBR Syddjurs tirsdag den 20. maj 2008 på Jobcenter Syddjurs

Referat af møde i LBR Syddjurs tirsdag den 20. maj 2008 på Jobcenter Syddjurs Til LBR Syddjurs Bugtrupvej 31 8560 Kolind Tel +8753 5440 jobcenter@syddjurs.dk www.jobnet.dk Dato: 21. maj 2008 Sagsbeh.: Helle Dueholm Direkte nr.: 8753 5131 E-mail: hd@syddjurs.dk Referat af møde i

Læs mere

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd Den 25. august 2011, kl. 12.30 i mødelokale M 260 på Stenløse Rådhus Referat 1. Godkendelse af dagsorden 1 2. Driftssituationen i Jobcentret 2 3. Nyt medlem af LBR Egedal. 3 4. LBR-regnskab 2010. 4 5.

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Referat

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Referat Brønderslev Kommune Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat Dato: 25. oktober 2007 Lokale: 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: 15.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/61 Godkendelse af referat...

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den kl. 14:00 i mødelokale 1 på Munkebo Rådhus

Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den kl. 14:00 i mødelokale 1 på Munkebo Rådhus side 1 Åbent referat for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den 24.01.2008 kl. 14:00 i mødelokale 1 på Munkebo Rådhus Tilgår pressen side 2 Jesper Rasmussen og Lone Kiilerich Indholdsfortegnelse: 29. Bordet

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd

Det Lokale Beskæftigelsesråd REFERAT Det Lokale Beskæftigelsesråd Mødedato: Onsdag den 21-10-2009 Mødested: Hansborg, Østergade 48, mødelokale 1-U-2 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:00 Afbud: Jens-Ove Mortensen, Helle

Læs mere

Referat. Lokalt beskæftigelsesråd (LBR)

Referat. Lokalt beskæftigelsesråd (LBR) Lokalt beskæftigelsesråd (LBR) Referat Møde nr. : 04/2010 Sted : Mødelokale 3. Rådhuset i Grenaa Dato : 24. august 2010 Start kl. : 12:00 Slut kl. : 15:00 Lokalt beskæftigelsesråd (LBR) Torben Nielsen,

Læs mere

Referat Udvalget for Job & Arbejdsmarked mandag den 1. juni 2015

Referat Udvalget for Job & Arbejdsmarked mandag den 1. juni 2015 Referat mandag den 1. juni 2015 Kl. 16:00 i Mødelokale 1, Hvalsø Thomas Stokholm (V) Indholdsfortegnelse 1. JA - Godkendelse af dagsorden...1 2. JA - Dialogtema Ny beskæftigelsesreform og Erhvervsuddannelsesreform...2

Læs mere

Vision og sigtepunkter for arbejdet i LBR i Frederikssund Kommune

Vision og sigtepunkter for arbejdet i LBR i Frederikssund Kommune Vision og sigtepunkter for arbejdet i LBR i Frederikssund Kommune Opsamling på LBR-seminar den 6. september 2010 mploy a/s www.mploy.dk Gothersgade 103, 3. sal 1123 København K Tlf: 32979787 Email: mploy@mploy.dk

Læs mere

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den kl. 16:00-18:00 i byrådsstuen Huitfeldt

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den kl. 16:00-18:00 i byrådsstuen Huitfeldt Referat af Beskæftigelsesråds møde den 02.12.2010 kl. 16:00-18:00 i byrådsstuen Huitfeldt Tilstedeværende: Annie Bendtsen Bent Munk Jensen Birthe Jensen Gitte Voss Nygaard Helle Frandsen Henning Kofod

Læs mere

Opfølgning på fælles LBR-konference: Arbejdsmarkedet i København Syd - fælles udfordringer og fælles mål

Opfølgning på fælles LBR-konference: Arbejdsmarkedet i København Syd - fælles udfordringer og fælles mål Opfølgning på fælles LBR-konference: Arbejdsmarkedet i København Syd - fælles udfordringer og fælles mål Indledning Medlemmer fra de lokale beskæftigelsesråd i Køge, Greve, Solrød og Stevns var den 25.

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Beslutningsprotokol

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Beslutningsprotokol Det Lokale Beskæftigelsesråd Beslutningsprotokol Dato: 13. november 2008 Lokale: Jobcenterchefens kontor, Jobcentret Tidspunkt: Kl. 15:00-18:00 Jytte Thisted, Formand Carsten Jespersgaard Jørgen Kruse

Læs mere

ÅRSRAPPORT NETVÆRKSGRUPPE VOKSENHANDICAP

ÅRSRAPPORT NETVÆRKSGRUPPE VOKSENHANDICAP ÅRSRAPPORT NETVÆRKSGRUPPE VOKSENHANDICAP Januar 2014 Indholdsfortegnelse Resumé... 2 Kommissorium... 3 Vidensdeling... 3 Faglig udvikling... 3 Netværksgruppens medlemmer... 4 Netværksgruppens arbejde i

Læs mere

Referat fra LBR møde den 12. november 2012 kl i Jobcenter Struer

Referat fra LBR møde den 12. november 2012 kl i Jobcenter Struer Referat fra LBR møde den 12. november 2012 kl. 14.00 - i Jobcenter Struer Afbud: Helle Toftgaard, Olga Tækker, John Nielsen, Lisbeth Madsen og Per Hesselberg 1) Orientering a) Ledelsesrapport Ledelsesrapporten

Læs mere

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 25 ONSDAG DEN 12. AUGUST 2009, KL. 16.00 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Arbejdsmarkedsudvalget 12. august 2009 Side: 2 Fraværende: Jørgen

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd

Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat Det Lokale Beskæftigelsesråd Mødedato: 26. nov. 2012 Mødetid: 15.00 Mødested: Mødelokale 1 Til stede: Per Laursen (DA), Jens Christian Sørensen (DA), Hans Sørensen (LO), Birgit Øllegaard Kristianesen

Læs mere

Tirsdag den 3. december 2013, Kl. 15.00 17.00 Drejergården, Roskildevej 34-38, 4330 Hvalsø.

Tirsdag den 3. december 2013, Kl. 15.00 17.00 Drejergården, Roskildevej 34-38, 4330 Hvalsø. Medlemmer af Beskæftigelsesrådet i Lejre Lejre 22. november 2013 Christian Plank, Lejre kommune Henrik Theill, FTF Dorthe Sørensen, DH- Ása Abildgaard, DH - Charlotte Frølund, Praktiserende Lægers Organisation

Læs mere

REFERAT. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde 14. Tirsdag den kl Jobcenter Gladsaxe, Gladsaxevej 372

REFERAT. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde 14. Tirsdag den kl Jobcenter Gladsaxe, Gladsaxevej 372 Gladsaxe Kommune Social- og sundhedsforvaltningen Arbejdsmarkedsafdelingen Jobcenter Gladsaxe Det Lokale Beskæftigelsesråd REFERAT af Det Lokale Beskæftigelsesråd Møde 14 Tirsdag den 19.05 2009 kl. 16.30-19.00

Læs mere

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den kl. 16:00-18:00

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den kl. 16:00-18:00 Referat af Beskæftigelsesråds møde den 21.06.2010 kl. 16:00-18:00 Tilstedeværende: Bent Munk Jensen Birthe Jensen Gitte Voss Nygaard Helle Frandsen Henning Kofod Johnny Jensen Jonna Slott Jorry Højer Jørn

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd

Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat Det Lokale Beskæftigelsesråd Mødedato: 3. feb. 2014 Mødetid: 8.00-10.00 Mødested: Mødelokale 1 Til stede: Borgmester Peter Sørensen, udvalgsformand Bjarne Sørensen, Per Laursen (DA), Jens Christian

Læs mere

Vallensbæk Kommune Dag og år Formandens initialer

Vallensbæk Kommune Dag og år Formandens initialer Vallensbæk Kommune Dag og år Formandens 15. maj 2014 1 Referat DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD Vallensbæk/Ishøj Torsdag den 15.5. 2014 KL. 16.30 19.00 i lokale 068 Vallensbæk Rådhus Afbud: Merete Amdisen,

Læs mere