dagsorden B: Godkendelse af HB Forretningsorden

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "dagsorden B: Godkendelse af HB Forretningsorden"

Transkript

1 Dagsorden for CISV Danmarks HB møde Morgenmad Formalia del 1 Tid: 22. november 2014 kl DUF Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Fra kl. 9 er det muligt at komme og få morgenmad inden mødet formelle start Valg af referent og godkendelse af dagsorden B: Godkendelse af HB Forretningsorden Min Start Stop Udvalg D&B: IPP og Mosaic forslag D&B: NJR: Brugerbetalte JB aktiviteter D&B Brev fra CFA Nationalt O: 18 midler Kaffepause Økonomi D&B: Budget og principielle beslutninger om økonomi Frokost CISV's fremtid Workshop med udgangspunkt i sidste mødes Kommunikation B: Hjemmeside Lokalforeningerne O: Status LF Internationalt O: Global Conference Formalia del 2 Valg af mødeleder Evt

2 Til stede: Josefine Magnussen, Karin Kjær Madsen, Anders Wulff Kristiansen, Mia Engel, Frederikke Blemings, Anne Marie Marckmann, Lili Schwencke Westermann, Linda Nymann Christensen, Poul-Erik Skou Larsen, Jacob Thue Løland, Victoria Esmeralda Ernland, Zandra Wamberg, Lisbeth Bendixen, Alex Hendriksen Fra kontoret: Sara Rønning-Bæk

3 Referat HB-møde d. 21. November kl Formalia 1 Valg af referent og godkendelse af dagsorden Sara Rønning-Bæk vælges til referent. Karin Kjær Madsen vælges som mødeleder Dagsorden godkendes uden kommentarer. B: Godkendelse af HB Forretningsorden B: HB godkender forretningsordenen Udvalg D&B: IPP og Mosaic forslag Josefine redegør kort for, at IPP gerne vil stå for deres ansøgninger selv for at skabe overblik. Derudover ønsker de en kontaktperson i LFerne, som har interesse i udvalgenes arbejde. B: HB bakker op om forslaget, der lader IPP stå for egne ansøgninger og finder en kontaktperson i hver LF, som ikke behøver sidde i bestyrelsen. D&B: NJR: Brugerbetalte JB aktiviteter Frederikke fortæller om hvordan det er gået med betaling på ÅJBM og ÅJBT i år. Det er JBs indstilling ikke at have betaling længere, da det har resulteret i, at meget få har tilmeldt sig og et ÅJBT blev aflyst. HB vender mulighederne. Flere LF har betalt for dem, der ønskede af komme afsted. Prioriteringen om at indføre brugerbetaling udsprang af en økonomi, der så anderledes ud end nu. B: HB beslutter at vedtage forslaget om at afskaffe brugerbetaling på JB weekender D&B Brev fra CFA Anders fremlægger brevet fra CFA deltagerne omkring deltagerbetaling. De foreslår, at CFA i fremtiden ikke skal have deltagergebyr for ledere. HB vender for og imod samt deltagerbetaling fra børnene på CFA. B: HB beslutter at vedtage forslaget og fjerne brugerbetaling på CFA for ledere. Brugerbetaling for deltagere fortsætter uændret. Nationalt O: 18 midler Sara informerer om muligheden for at søge ekstra midler hos kommunen til aktiviteter lokalt.

4 Når de nye retningslinjer og ansøgningsskemaer kommer frem sender Sara det til alle relevante fra LF og udvalg. Hun undersøger også hvad skellet mellem kommunegrænser kan betyde for ansøgninger, da flere LF arbejder på tværs af kommuner. Sara er ressourceperson, som LF kan rette henvendelse til for at få hjælp i forbindelse med 18 midler. Økonomi D&B: Budget og principielle beslutninger om økonomi Anders gennemgår de væsentlige indtægter og udgifter samt balancen. Balancen: Vi står til et overskud, som DL gerne vil have mandat til at fordele til LF og Doris Allen fonden. Det vil som udgangspunkt ske med den fordelingsnøgle, der allerede bruges til fordeling af midler. DL efterspørger principper fra HB for fordeling af pengene. Vil HB reducere overskuddet i rammen for 2014 ved omfordeling til LF og Doris Allen Fonden eller lade beløbet stå som overskud for regnskab 2014? B: HB beslutter at høre revisor om det er problematisk at lade overskuddet stå som resultat for året. Er det ikke, så bliver det beløb, der rækker over underskuddet fra sidste års regnskab, stående som resultat. Er det et problem udbetales en del af overskuddet for 2014 til LF er og Doris Allen Fonden efter et flat-rate princip, hvor alle får en tiendedel. Budget 2015: Anders gennemgår overvejelser ifm. budgetudkastet for Nøgletal: Anders gennemgår de tre grene, der danner rammen for budgetlægningen: HB, Programudvalg og Nationale udvalg. Under disse tre hører alle de resterende posteringer, som fremgår af budgettet i bilaget. Anders gennemgår disse. Vi vil i 2015 ansøge om at få Fyn LF godkendt som aktiv igen, hvilket vil betyde en forøgelse af vores DUF-tilskud på kr, hvis det lykkes. Denne mulige ekstra-indtægt er ikke indregnet i det fremlagte budget. Mål: Budget i balance! Budgetopfølgninger ændres til 3: Jan-Apr, Maj-Aug og Sep-Dec Posteringer til drøftelse: Generelt: HB taler om mulighederne for at give tilskud til nye initiativer til gavn for CISV. B: Der prioriteres at indkøbe reklamestande til et maks. på kr. fra 2014 regnskabet. DL følger til dørs med inddragelse af relevante parter. HB beslutter derudover at etablere idepulje: kr. Idepuljen etableres nu og strækker gennem 2015, med skal ikke være fast postering på budgettet. Den ændres ud fra, hvor meget luft, der er i økonomien. DL laver følgetekst for rammer ansøgning til og udmøntning af idepuljen.

5 Aktivitetstilskud til LF: Forslag om at hæve nationale tilskud til 90 kr. pr. deltagerdøgn og 95 kr. pr. international deltagerdøgn. Det forslås i stedet at fastholde de nuværende 85 kr. nationalt og 87,5 kr. internationalt og så etablere en pulje til eventuelle ekstra udgifter. Stemmer HB ja til at hæve beløbet, betyder det, at posteringen med uforudsete udgifter bruges på dette. Det vil eksempelvis være dækning af øget udgifter til lokaleleje eller lignende. B: HB beslutter at hæve aktivitetstilskuddet til LFere til 90 og 95 kr, og afskaffer derved posten til dækning af uforudsete udgifter. Udvalgsdrift: Lige nu er der stor forskel på måde, udvalgene indretter deres bugetter. HB vender, om det er et problem eller ej, og hvor høj grad detaljeniveauet skal vendes i HB. B: HB ser ikke behov for at lave procedurer for procedurens skyld. Hvis det virker for udvalgene, og der ikke ødsles penge væk, hvad der ikke gør, så er det fint, at udvalgene arbejder på deres egen facon. Telefonpenge - a conto eller reelt beløb?: reelle beløb Gaver har vi brug for retningslinjer?: Ingen retningslinjer. Der henvises til de generelle principper for sparsommelighed. Fremtidigt detaljeniveau: Revisor er tilfreds nu, så er HB også. Bogholder: Lige nu har vi en væsentlig udgift til bogholder, der sidder eksternt. En løsning kan være at få en bogholder tilbage nogle timer på kontoret. DL anmoder om mandat til at finde en løsning, der giver mening ift. kontoret andre ansatte, generelle dimensionering, og Landskassererrollen inden for den nuværende budgetramme. B: HB bakker op om, at DL kan finde en anden bogholderløsning, hvor personen foretrukket har mulighed for at sidde på kontoret. Transportstøtte: Politikken er lige nu, at vi ikke dækker de første 100kr af transport, men det er ikke blevet overholdt. Derfor lyder forslaget, at den skal afskaffes. B: HB støtter at politikken afskaffes. Fees: B: HB beslutter at fastholde fees, som de blev præsenteret på HB mødet i september.

6 Budgetgodkendelse: Kan budgettet for 2015 godkendes? B: Budgettet for 2015 godkendes Stor tak til Annelise for hjælp til udarbejdelse af budgettet. CISV's fremtid Workshop med udgangspunkt i sidste mødes Karin introducerer øvelsen, der skal danne ramme for besvarelse af Growth spørgeskema fra CISV International. HB deles i 5 grupper og den næste time går med øvelsen. Kommunikation B: Hjemmeside Anders fortæller kort om et oplæg til processen og tidsplan med en ny hjemmeside. Se bilag. HB efterspørger en kortere proces hvis muligt. B: HB beslutter at arbejdsgruppen har mandat til at fortsætte arbejdet. Lokalforeningerne O: Status LF Det kunne være dejligt, om CFA ikke er på den internationale aktivitetsplan men den nationale. Der skal tjekkes om de to planer hænger sammen ift. LFernes ressourcer. Alle LFere orienterer kort om LFens dagligdag og udfordringer i øjeblikket. B: DL følger op på LF ers udfordringer med stab Internationalt O: Global Conference Anders informerer om programmet for konferencen. Der skal tilmeldes LF repræsentanter, en fra hver, til Anders snarest. Det skal meldes til CISV International senest d. 1. december Formalia del 2 B: Valg af mødeleder LFere opfordres til at vende eventuelle bud med deres forening, som de kan sende til DL snarest. Evt. Risk Managers: Der skal findes lokale risk managers. Anders og Linda vil gerne have navn og kontakt på mail, når det er sket. Revision starter nu: Roskilde og Aalborg er udvalgt til check i revisionsprocessen. Alle LF og udvalg med internationale aktiviteter skal huske at indsende deres bilag og regnskaber for disse.

7 Børneattest: Link til vejledning sendes med ud i næste Update igen. Merchandise: Det er nu Charlotte Fussing, der har overtaget ansvaret for merchandise i CISV NB! HB møder 2015: 15. marts, 9. maj, 19. september og 21. november Generalforsamling afholdes d. 14. marts.

Tid: 15. marts 2015 kl. 09.00-16.00 Kastrupgårdskolen, Blåklokkevej 1, Kastrup. Morgenmad Valgfri morgenmad inden mødets start 60 9.00 10.

Tid: 15. marts 2015 kl. 09.00-16.00 Kastrupgårdskolen, Blåklokkevej 1, Kastrup. Morgenmad Valgfri morgenmad inden mødets start 60 9.00 10. Dagsorden for CISV Danmarks HB møde Tid: 15. marts 2015 kl. 09.00-16.00 Kastrupgårdskolen, Blåklokkevej 1, Kastrup Min Start Stop Morgenmad Valgfri morgenmad inden mødets start 60 9.00 10.00 Formalia B:

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7. Akutte

Læs mere

Tid: 9. maj 2015 kl. 09.00-15.00 Scherfigsvej 5, 2100 København Ø. Morgenmad Valgfri morgenmad inden mødets start 30 9.00 9.30

Tid: 9. maj 2015 kl. 09.00-15.00 Scherfigsvej 5, 2100 København Ø. Morgenmad Valgfri morgenmad inden mødets start 30 9.00 9.30 Dagsorden for CISV Danmarks HB møde Tid: 9. maj 2015 kl. 09.00-15.00 Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Min Start Stop Morgenmad Valgfri morgenmad inden mødets start 30 9.00 9.30 Formalia del 1 Nationalt

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 3 3. Status på LF... 5 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 6 7. Akutte

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 5 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 5 4. Kommunikation... 5 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

Lokalforeninger O: Status på stabe og aktiviteter 15 10.40 10.55 Kommunikation O: Merchandise

Lokalforeninger O: Status på stabe og aktiviteter 15 10.40 10.55 Kommunikation O: Merchandise Dagsorden for s HB møde Tid: 13. marts kl 9.30-14.30 Sted: Min Start Stop Morgenmad Morgenmad er ikke obligatorisk 30 9.30 10.00 Formalia del 1 B: Valg af mødeleder 5 10.00 10.05 Nationalt Navnerunde og

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7. Akutte

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 3 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7. Akutte

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 6 7. Akutte

Læs mere

Konstituering af næstformand og kasserer v. Karin. RM: Kandidat: Linda Holmberg. NUDD: Kandidat: Alexander Støvelbæk

Konstituering af næstformand og kasserer v. Karin. RM: Kandidat: Linda Holmberg. NUDD: Kandidat: Alexander Støvelbæk Dagsorden for CISV Danmarks HB møde Formalia Tid: 20. september 2014 09:00-15:00 Sted: Skanderborg Realskole Adgelgade 129 8660 Skanderborg Bemærk: Konstituering af næstformand og kasserer samt valg af

Læs mere

CISV Denmark Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Bemærk: Ekstraordinær Generalforsamling 15:00-16:00.

CISV Denmark Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Bemærk: Ekstraordinær Generalforsamling 15:00-16:00. Dagsorden for CISV Danmarks HB møde Tid: 10. maj 2014 09:00-15:00 Formalia Økonomi Kommunikation Valg af Dirigent, godkendelse af dagsorden O: Status på Økonomi v. Claus O: Årsskrift v. Karin D&B: Hjemmesiden

Læs mere

28. maj DL-møde

28. maj DL-møde DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte problemer og andre

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 3 3. Status på LF... 3 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7. Akutte

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7. Akutte

Læs mere

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Dagsorden 1. Status, input og opdatering af årshjul.... 2 - Fernisering af kontoret... 2 - Informationsmedarbejder med på møder... 2 - National aktivitetsplan... 2

Læs mere

Referat for HB møde, CISV Danmark. Tid: 9. marts 2013 9:00-15:00 Sted: Stavnsholtskolen, Stavnsholtvej 43, 3520 Fa- rum.

Referat for HB møde, CISV Danmark. Tid: 9. marts 2013 9:00-15:00 Sted: Stavnsholtskolen, Stavnsholtvej 43, 3520 Fa- rum. Referat for HB møde, CISV Danmark Tid: 9. marts 2013 9:00-15:00 Sted: Stavnsholtskolen, Stavnsholtvej 43, 3520 Fa- rum. Formalia: Dirigent: Natascha Lermiin 0. Dagsorden godkendes med følgende input: a.

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 5 5. Status på udvalgsarbejde... 6 6. Nyt fra international... 6 7. Akutte

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 5 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 6 5. Status på udvalgsarbejde... 6 6. Nyt fra international... 7 7. Akutte

Læs mere

Dagsorden. CISV Denmark Tlf: +[45] 33122478 Bornholmsgade 1, kld. Tlf: +[45] 40558273 1266 København K E-mail: office@dk.cisv.org www.cisv.

Dagsorden. CISV Denmark Tlf: +[45] 33122478 Bornholmsgade 1, kld. Tlf: +[45] 40558273 1266 København K E-mail: office@dk.cisv.org www.cisv. Dagsorden 1. Status, input og opdatering af årshjul.... 2 - HB og GF... 2 2. Status på økonomi. Budget, anvendt budget, forecast.... 2 - Opdatering fra bogholder... 2 - Regnskabs- og budgetopfølgning...

Læs mere

17. marts 2014. DL-møde 17.03 2014

17. marts 2014. DL-møde 17.03 2014 DL-møde 17.03 2014 DL-møde 17.03 2014... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 3 3. Status på LF... 3 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7.

Læs mere

Mandag d. 29. oktober kl. 18.00. Tilstede

Mandag d. 29. oktober kl. 18.00. Tilstede DL-møde 29.10 2013 DL-møde 29.10 2013... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Medlemsdatabase status, nye, udmeldte... 4 4. Optimering af opgaver... 5 5. Status

Læs mere

Stormøde, generalforsamling og HB-møder v/bitten Warmdahl (D & B) Generalforsamling 2014 v/bitten Warmdahl (O & D & B) Pause Frokost 30 12:30 13:00

Stormøde, generalforsamling og HB-møder v/bitten Warmdahl (D & B) Generalforsamling 2014 v/bitten Warmdahl (O & D & B) Pause Frokost 30 12:30 13:00 Dagsorden, CISV Danmark HBmøde 24. nov. 2013 Formalia Bilag nr. Tid: 11:00-17:00 HB møde Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Min Start Stop Valg af Dirigent, godkendelse af dagsorden. 5 11:00 11:05

Læs mere

DL møde 28/1 2014. 30. januar 2014. 1. Bordet rundt og status på aktiviteter 3 2. Status på økonomi 3

DL møde 28/1 2014. 30. januar 2014. 1. Bordet rundt og status på aktiviteter 3 2. Status på økonomi 3 DL møde 28/1 2014 1. Bordet rundt og status på aktiviteter 3 2. Status på økonomi 3 3. Medlemsdatabase status, nye, udmeldte 3 4. Optimering af opgaver 3 5. Status på LF 3 6. Nyheder til hjemmesiden og

Læs mere

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV)

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) Forslag de unge sætter sig med Christina og planlægger aktiviteter, mens de gamle tager alt det

Læs mere

Hovedbestyrelsen (herefter HB) agerer i henhold til følgende forretningsorden:

Hovedbestyrelsen (herefter HB) agerer i henhold til følgende forretningsorden: Vedtaget d. 22. november 2014 Forretningsorden for CISV Danmarks Hovedbestyrelse CISV Danmark er etableret som en selvstændig organisation i Danmark. CISV Danmark er tilsluttet CISV International og agerer

Læs mere

Tina er ved at være godt inde i rollen som nationalsekretær, og vi regner med at Update kommer ud igen hver 14. dag snart.

Tina er ved at være godt inde i rollen som nationalsekretær, og vi regner med at Update kommer ud igen hver 14. dag snart. Hovedbestyrelsesmøde Sted: Østerhøjskolen Klakkebjerg 4, 2750 Ballerup /lærerværelset Dato: 18.11.2017 Mødestart: 10.30, let brunch fra kl. 10.00 Forberedelse: Seneste HB referat samt vedhæftede bilag

Læs mere

Daglig Ledelsesmøde, Referat

Daglig Ledelsesmøde, Referat Daglig Ledelsesmøde, Referat CISV Danmark 31.08.2017 kl. 18. 21.00 Sted CISV kontoret Mødedeltagere Daglig Ledelse:, Jesper, Anders, Cecilie, Tone. CISV Danmarks ansatte:, Tina (ref.) Områder 1. Status

Læs mere

Daglig Ledelsesmøde, Referat

Daglig Ledelsesmøde, Referat Daglig Ledelsesmøde, Referat CISV Danmark 28.09.2017 kl. 18. 21.00 Sted CISV kontoret Forberedelse Seneste DL referat samt vedhæftede bilag Mødedeltagere Daglig Ledelse Anne med via Skype Områder 1. Evaluering

Læs mere

Den nye kasserer og den nye sekretær blev til start budt velkommen, og der blev forventningsafstemt. CISV Danmark Tlf.

Den nye kasserer og den nye sekretær blev til start budt velkommen, og der blev forventningsafstemt. CISV Danmark Tlf. Dagsorden 1. Status, input og opdatering af årshjul.... 3 Ekstraordinær GF... 3 Sidste HB-møde... 3 Næste HB-møde... 4 ILTS... 4 2. Status på økonomi... 4 Budget, regnskab og IT... 4 Tidsplan:... 4 Kommentarer...

Læs mere

1. Status, input og opdatering af årshjul

1. Status, input og opdatering af årshjul Indholdsfortegnelse 1. Status, input og opdatering af årshjul... 2 - Procedure for valg af udvalgsformænd... 2 - HB møde indhold til infofilen... 2 2. Status på økonomi. Budget, anvendt budget, forecast....

Læs mere

Referat af HB-møde den

Referat af HB-møde den Referat af HB-møde den 10.03.18. Godkendelse af dagsorden. Dagsorden godkendt. Introduktionsrunde Nordjylland: Alex Hendriksen. Aarhus: pr. 1.9. CISV Midtjylland: Liv Pedersen (formand) og Viktoria Torup

Læs mere

HB-møde d. 21. maj 2016 kl

HB-møde d. 21. maj 2016 kl HB-møde d. 21. maj 2016 kl. 10.00-14.00 Tilstede: Hovedbestyrelsen: Lili Westermann (Hareskov-Værløse), Cecilie Rasmussen (NJR), Mia Engel (NJR), Frederikke Blemings (Amager), Lone Bak (Næstformand), Josefine

Læs mere

CISV Danmark Ordinær Generalforsamling Referat 19.marts 2011

CISV Danmark Ordinær Generalforsamling Referat 19.marts 2011 CISV Danmark Ordinær Generalforsamling Referat 19.marts 2011 Dagsorden a) Valg af dirigent b) Hovedbestyrelsen aflægger beretning om virksomhed i det forløbne år c) Hovedbestyrelsen aflægger regnskab for

Læs mere

Tilskudssystem. Eksempel: Ved Uddannelsesweekend 1 deltager 103 mennesker, der lægges derfor 7 deltagere til for at dække køkkenstabe.

Tilskudssystem. Eksempel: Ved Uddannelsesweekend 1 deltager 103 mennesker, der lægges derfor 7 deltagere til for at dække køkkenstabe. Tilskudssystem De fleste af CISV Danmarks aktiviteter afholdes i lokalforeningerne, og i den forbindelse udbetales tilskud til at dække økonomien. Der er tre typer af arrangementer, CISV Danmark betaler

Læs mere

Tid: 11.00-17.00: HB møde Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø

Tid: 11.00-17.00: HB møde Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Dagsorden for CISV Danmarks HB møde 12. maj 2012 Tid: 11.00-17.00: HB møde Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Mi n Start Stop Formalia Valg af Dirigent, godkendelse af 3 11:00 11:03 dagsorden.

Læs mere

DL: Mette Liebst-Olsen, Natascha Wermuth Iermiin, Emilie Hellesøe, Nanna Beiter, Jesper Lykking

DL: Mette Liebst-Olsen, Natascha Wermuth Iermiin, Emilie Hellesøe, Nanna Beiter, Jesper Lykking DL-møde 23.09 2013 DL-møde 23.09 2013... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 3 3. Medlemsdatabase status, nye, udmeldte.... 3 4. Status på LF... 4 6. Status, input og

Læs mere

DL-møde. Tirsdag den 25. oktober kl på kontoret. Tilstede. DL: Anders, Cecilie, Mia, Anne. Kontor: Katja. Referent: Katja

DL-møde. Tirsdag den 25. oktober kl på kontoret. Tilstede. DL: Anders, Cecilie, Mia, Anne. Kontor: Katja. Referent: Katja DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 2 2. Status på økonomi... 3 3. Status på LF... 3 4. Kommunikation... 5 5. Status på udvalgsarbejde... 6 6. Nyt fra international... 7 7. Akutte

Læs mere

Bilag Tid: 12. maj 2013 11:00-16:00 Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Bemærk: Ekstraordinær Generalforsamling 16:00-17:00.

Bilag Tid: 12. maj 2013 11:00-16:00 Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Bemærk: Ekstraordinær Generalforsamling 16:00-17:00. Dagsorden for HB møde, CISV Danmark Bilag Tid: 12. maj 2013 11:00-16:00 Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Bemærk: Ekstraordinær Generalforsamling 16:00-17:00. Min Start Stop Formalia Valg af

Læs mere

Arbejdsopgaver i relation til det nye medlemssystem

Arbejdsopgaver i relation til det nye medlemssystem Arbejdsopgaver i relation til det nye medlemssystem Medlemshåndtering Lokalforeninger Udvalg Sekretæren Bogholder Medlemmer ne Systemansvarlig Indmeldelse Bistår med svar på spørgsmål/henvendels er Kontrol

Læs mere

1. Formål. 2. Udvalgets opbygning. 3. Arbejds- og ansvarsomåder. 1. Nationale Juniorrepræsentanter. 2. Junior Branch Teamet. 1.

1. Formål. 2. Udvalgets opbygning. 3. Arbejds- og ansvarsomåder. 1. Nationale Juniorrepræsentanter. 2. Junior Branch Teamet. 1. 1. Formål 1.1 At motivere og vedligeholde Junior Branch (JB), for 11-25 årige CISV medlemmer i Danmark, i henhold til O-15. 1.2 At repræsentere JB Danmarks medlemmer (alle medlemmer mellem 11-25 år) nationalt

Læs mere

Dagsorden. CISV Denmark Tlf: +[45] 33122478 Bornholmsgade 1, kld. Tlf: +[45] 40558273 1266 København K E-mail: office@dk.cisv.org www.cisv.

Dagsorden. CISV Denmark Tlf: +[45] 33122478 Bornholmsgade 1, kld. Tlf: +[45] 40558273 1266 København K E-mail: office@dk.cisv.org www.cisv. Dagsorden Dagsorden... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. 1. Status, input og opdatering af årshjul....2 - Bogholderstillingen orientering (Jesper og Anders)... 2 - Kontoret indretning med ny ansat (Nanna)...

Læs mere

Referat af HB-møde d. 19. november 2016 kl

Referat af HB-møde d. 19. november 2016 kl Referat af HB-møde d. 19. november 2016 kl. 10.00-15.00 Tilstede: Hovedbestyrelsen: Birgitte Guldbrandsen (Hareskov-Værløse), Cecilie Rasmussen (NJR), Winnie Ramsing (Amager), Anders Wulff (Formand), Alex

Læs mere

2. Introduktionsrunde af HB og udvalg samt Daglig Ledelses medlemmer.

2. Introduktionsrunde af HB og udvalg samt Daglig Ledelses medlemmer. Referat af Hovedbestyrelsesmøde den 15. og 16. september 2018 Sted: Østervangsskolen, Astersvej 15, 4000 Roskilde. Lørdag, den 15.september Mødeleder og referent: Pernille Deltagere: Formand Pernille Kok,

Læs mere

Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013

Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013 Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Godkendelse af dagsorden og forretningsorden for generalforsamlingen. 3. Aflæggelse

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 5 3. Status på LF... 5 4. Kommunikation... 6 5. Status på udvalgsarbejde... 6 6. Nyt fra international... 6 7. Akutte

Læs mere

29. april 2014. DL-møde

29. april 2014. DL-møde DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7. Akutte problemer og andre

Læs mere

HB-møde d. 18. september 2016 kl

HB-møde d. 18. september 2016 kl HB-møde d. 18. september 2016 kl. 10.00-15.00 Tilstede: Hovedbestyrelsen: Birgitte Guldbrandsen (Hareskov-Værløse), Cecilie Rasmussen (NJR), Winnie Ramsing (Amager), Lone Bak (Afgået næstformand), Anders

Læs mere

Økonomi Orientering om helårs Max Levig forsikring 5 10:30 10:35 Nyt dokument om budget- og

Økonomi Orientering om helårs Max Levig forsikring 5 10:30 10:35 Nyt dokument om budget- og Dagsorden for CISV Danmarks HB møde Tid: 10. marts 2013 10:00-16:00 Sted: Kastrupgårdskolen Min Start Stop Formalia Valg af Dirigent, godkendelse af 5 10:00 10:05 dagsorden. Præsentationsrunde 10 10:05

Læs mere

INFO-PACK. Kære deltager. Tak for din tilmelding til CISV Danmarks stormøde lørdag d. 16. september!

INFO-PACK. Kære deltager. Tak for din tilmelding til CISV Danmarks stormøde lørdag d. 16. september! INFO-PACK Kære deltager Tak for din tilmelding til CISV Danmarks stormøde lørdag d. 16. september! I denne info-pack kan du finde en masse praktiske oplysninger om stormødet og middag bagefter. Du kan

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde i Alabu Bolig. 1. Godkendelse af referat af 7. april 2016, se pkt. 3 (forslag fra Ursula). Bilag

Organisationsbestyrelsesmøde i Alabu Bolig. 1. Godkendelse af referat af 7. april 2016, se pkt. 3 (forslag fra Ursula). Bilag Referat Organisationsbestyrelsesmøde i Alabu Bolig Tid: Tirsdag, den 17. maj 2016 kl. 16.30 Sted: Brohusgade 2B, 9000 Aalborg Deltagere: Laila Thomsen (LT) Susan Jørgensen (SJ) Søren Thomsen (ST) John

Læs mere

DUFs Lokaler, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Dato:

DUFs Lokaler, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Dato: Hovedbestyrelsesmøde Sted: DUFs Lokaler, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Dato: 17.11.2018 Mødedeltagere: HB samt inviterede udvalg Mødeleder: Jesper Referat Formalia Godkendelse af dagsorden Dagsorden

Læs mere

Referat af HB-møde, lørdag den

Referat af HB-møde, lørdag den Referat af HB-møde, lørdag den 16.09.2017. Tilstede: Pernille Kok, formand Jesper Lykking, næstformand Anders Wulff Kristiansen, landskasserer Cecilie Rasmussen, national junior repræsentant Alex Hendriksen,

Læs mere

Online bestyrelsesmøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d

Online bestyrelsesmøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d Hvor: Referent: FORMALIA: Ordstyrer: Tilde Deltagere: Julie, Theis,,, Nynne, Sabina, Sofus og Tilde. Ikke tilstede: Ingen fraværende 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt Tidsperspektiv for mødet: 2 timer

Læs mere

Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense

Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2014 IMCC Lokalafdeling Odense ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag 12. November 2014 kl. 18-19.30 1. Formalia a. Velkomst Formændene byder velkommen

Læs mere

Tid: 11:00-17:00 HB møde Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø

Tid: 11:00-17:00 HB møde Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Dagsorden for CISV Danmarks HB møde 25. november 2012 Tid: 11:00-17:00 HB møde Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Min Start Stop Formalia 1. Valg af Dirigent, godkendelse af dagsorden. Aktivitetsplaner

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 5 3. Status på LF... 5 4. Kommunikation... 6 5. Status på udvalgsarbejde... 7 6. Nyt fra international... 7 7. Akutte

Læs mere

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 DENNE FORRETNINGSORDEN Forretningsorden 1. Landsstyrelsen (LS) fastsætter selv sin interne forretningsorden jf. vedtægterne. Forretningsordenen

Læs mere

FU-appendiks til BM 11-13/01 [Skriv undertitlen på dokumentet]

FU-appendiks til BM 11-13/01 [Skriv undertitlen på dokumentet] FU-appendiks til BM 11-13/01 [Skriv undertitlen på dokumentet] Indhold Dagsorden for FU-møde... 2 Dagsorden Januar BM 11. - 13 Januar... 3 Økonomi... 3 ES... 6 Referat af FU-møde d. 22. december 2012...

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

Dagsorden med referatskabelon til generalforsamling i EFS Geriatri og Gerontologi.

Dagsorden med referatskabelon til generalforsamling i EFS Geriatri og Gerontologi. Dagsorden med referatskabelon til generalforsamling i EFS Geriatri og Gerontologi. Tid og sted: Torsdag d 01.03.18 kl. 18-19.30, Etf, Mødelokale Snoreloftet, Nørre Voldgade 90, Kbh tilstede: 4 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden)

Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden) Dagsorden til Ungdomsudvalgsmøde Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden) Forberedelse: Emne Formål Hvad skal vi udrette? Behandling Hvad er processen? Tid

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

REFERAT BESTYRELSESMØDE 12/8-2017

REFERAT BESTYRELSESMØDE 12/8-2017 REFERAT BESTYRELSESMØDE 12/8-2017 Deltagere: Sofie, Anders, Ann-Cathrine (AC), Alice, Mads, Nicolaj, Kim (ref.) 1. Velkomst og godkendelse af dagsorden Sofie byder velkommen. Der er ingen kommentarer til

Læs mere

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 1. Valg af dirigent Anette Bak Fristen for indkaldelse til generalforsamling er overholdt, men regnskabet er lagt på for sent. Af hensyn til de fremmødte

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Referat Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 25. oktober 2016, kl. 16:30,, Til stede: Kim, Jonas, Mia, Frederik, Bjarke, Noa (fra punkt 6), Maria, Sebastian, Line, Emil, Julie, Mikkel (fra nyt punkt 7), Louise

Læs mere

Vedtægter for CISV Danmark

Vedtægter for CISV Danmark Vedtægter for CISV Danmark 1 - Navn, tilknytning, hjemsted Stk. 1 - Foreningens navn er CISV Danmark. Stk. 2 - Foreningen er internationalt tilsluttet CISV International. Stk. 3 - Foreningens hjemsted

Læs mere

Bestyrelsesmøde torsdag d. 10. maj 2012 kl. 19:00 - ca. 22:00

Bestyrelsesmøde torsdag d. 10. maj 2012 kl. 19:00 - ca. 22:00 Bestyrelsesmøde torsdag d. 10. maj 2012 kl. 19:00 - ca. 22:00 Deltager fra bestyrelsen: Formand Anja Valhøj (ANV), Kasserer Andreas Boye (AB), Best.medlem Sussi S. Hansen (SSH), Best.medlem Anne Brix (ABX),

Læs mere

Ansøgning om økonomisk støtte til Frivilligt Socialt Arbejde i Egedal Kommune efter Lov om Social Service 18

Ansøgning om økonomisk støtte til Frivilligt Socialt Arbejde i Egedal Kommune efter Lov om Social Service 18 Ansøgning om økonomisk støtte til Frivilligt Socialt Arbejde i Egedal Kommune efter Lov om Social Service 18 Ansøgningsfrist: 1. november Svar på ansøgning: Ultimo december Ansøgningsskema sendes til:

Læs mere

Tid: 10:00-16:00 HB møde. fee-udligningssystem

Tid: 10:00-16:00 HB møde. fee-udligningssystem Dagsorden for CISV Danmarks HB møde 16. september 2012 Tid: 10:00-16:00 HB møde Sted: Roskilde Min Start Stop Formalia Kontor/Nationalt Valg af Dirigent, godkendelse af dagsorden. Evaluering af Raptim-billetter

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den 2.4.2019 kl. 17.30 på Østvilsund Færgekro. 68 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Svend Aage Schytte Pedersen

Læs mere

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 1. Valg af dirigent Dan Faber Madsen blev valgt som dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var indkaldt i overensstemmelse med

Læs mere

Godkendt forretningsorden for bestyrelsen i Vrist Pumpelag.

Godkendt forretningsorden for bestyrelsen i Vrist Pumpelag. Godkendt forretningsorden for bestyrelsen i Vrist Pumpelag. 1.0 Forretningsordenens hjemmel. 1.1 Forretningsordenen er godkendt af den ekstraordinære generalforsamling den 30. jan. 2012, i øvrigt jf. 13

Læs mere

DL: Jesper Lykking, Claus Warmdahl, Natascha Wermuth Iermiin, Emilie Hellesøe, Mette Liebst-Olsen, Nanna Beiter.

DL: Jesper Lykking, Claus Warmdahl, Natascha Wermuth Iermiin, Emilie Hellesøe, Mette Liebst-Olsen, Nanna Beiter. DL-møde 26.08 2013 DL-møde 26.08 2013... 1 1. Status, input og opdatering af årshjul....3 2. Status på økonomi... 5 3. Medlemsdatabase status, nye, udmeldte.... 6 4. Status på LF... 6 6. Bordet rundt og

Læs mere

INFO-PACK. Kære deltager. Tak for din tilmelding til CISV Danmarks stormøde lørdag d. 15. september!

INFO-PACK. Kære deltager. Tak for din tilmelding til CISV Danmarks stormøde lørdag d. 15. september! INFO-PACK Kære deltager Tak for din tilmelding til CISV Danmarks stormøde lørdag d. 15. september! I denne info-pack kan du finde en masse praktiske oplysninger om stormødet og middag bagefter. Du kan

Læs mere

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Forelæggelse af regnskab a. regnskabet

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 6 3. Status på LF... 6 4. Kommunikation... 6 5. Status på udvalgsarbejde... 7 6. Nyt fra international... 7 7. Akutte

Læs mere

Valg af ordstyrer, godkendelse af dagsorden, mv. Med udgangspunkt i vedhæftede bilag, lægges der op til en drøftelse af Fremtidens Stab.

Valg af ordstyrer, godkendelse af dagsorden, mv. Med udgangspunkt i vedhæftede bilag, lægges der op til en drøftelse af Fremtidens Stab. Valg af ordstyrer, godkendelse af dagsorden, mv. Med udgangspunkt i vedhæftede bilag, lægges der op til en drøftelse af Fremtidens Stab. Ifm. revisionen af regnskabet for 2011 manglede der regnskaber fra

Læs mere

Referat af menighedsrådsmødet tirsdag d kl

Referat af menighedsrådsmødet tirsdag d kl Referat af menighedsrådsmødet tirsdag d. 14.03 2017 kl. 17.30 20.30 Afbud: Karen (ferie) og Jacob Punkt Beskrivelse Ansvar Tid Bemærkninger 1) Indledning a) Andagt b) Godkendelse af dagsorden Martin 17.30

Læs mere

Referat af Generalforsamling

Referat af Generalforsamling Side 1 af 5 Referat af Generalforsamling SEKTIONEN FOR SELVSTÆNDIGE SOCIALRAÅ DGIVERE Odense Zoo d. 18.01.2018 Ordstyrer: Anne-Marie Wulf Referent: Rikke Ludvigsen Deltagere: 15 Formandens beretning for

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 20. maj 2009

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 20. maj 2009 Referat fra møde i onsdag den 20. maj 2009 Mødet startede kl. 19:00 i Osted/Lejre Skytteforening i klublokalet, Lejrevej 1, 4320 Lejre. Gert Rosenkrantz Fuglsang Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse

Læs mere

Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark

Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark Referat fra generalforsamling lørdag d. 7. april 2018 Fænøsund Konference og Ferie Oddevejen 8 5500 Middelfart 1. Velkomst Mogens Schmidt, formand, bød generalforsamlingen velkommen 2. Valg af ordstyrer,

Læs mere

Valg af dirigent: Konstitueret formand Jesper Lykking foreslår Søren Løland som dirigent. Søren vælges som dirigent.

Valg af dirigent: Konstitueret formand Jesper Lykking foreslår Søren Løland som dirigent. Søren vælges som dirigent. Referat af ordinær Generalforsamling den 9. marts 2019 Kastrupgårdskolen, Blåklokkevej 1, Kastrup. Ca. 20 fremmødte. Valg af dirigent: Konstitueret formand Jesper Lykking foreslår Søren Løland som dirigent.

Læs mere

Dagsorden bestyrelsesmøde d. 16.06.16.

Dagsorden bestyrelsesmøde d. 16.06.16. Dagsorden bestyrelsesmøde d. 16.06.16. Vi mødes hos Finnbjørg kl. 18:00 til fællesspisning inden mødet J 1. Step Up: Status på sted 2. Step up: Status på køkken; kitchen staff, mad, køkkenvejledning 3.

Læs mere

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 1 Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 Dagsorden + referat Formanden Michael Thaarup byder velkommen til klubbens ordinære generalforsamling. Generalforsamlingen er Skagen Havkajakklubs

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Godkendelse af referat. 2. Regnskab Budgetopfølgning pr Repræsentantskabsmøde 2019

Bestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Godkendelse af referat. 2. Regnskab Budgetopfølgning pr Repræsentantskabsmøde 2019 Bestyrelsesmøde Mødedato: 16. april 2019 Mødet påbegyndt: kl. 10.00 Mødet afsluttet: kl. 13.30 Mødested: Kontoret, Arsenalvej 20 Deltagere: Bidstrup Hansen, Britta Larsen, Kurt Kristiansen, Peter Clemmensen,

Læs mere

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 14/02 klokken 15-18 Sted: DJ s lokaler på Fiskergade, Aarhus C Tilstede: Anders (skype), Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja,

Læs mere

Vedtægter for SIND Vestjylland Lokalafdeling

Vedtægter for SIND Vestjylland Lokalafdeling Vedtægter for SIND Vestjylland Lokalafdeling NAVN OG HJEMSTED 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, Vestjylland afdeling. I daglig tale anvendes betegnelsen»sind

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE 28. marts 2010 Referat af Generalforsamling afholdt onsdag d. 24. marts 2010 1. Valg af dirigent Thomas S. Lassen blev valgt som dirigent og konstaterede,

Læs mere

Dagsorden. Larsen,Trine 17-12-2014 08:46:26. Fraværende: Christian Holm Donatsky. Sekretær: Lone Tonnesen Referent: Thomas Larsen 1/6

Dagsorden. Larsen,Trine 17-12-2014 08:46:26. Fraværende: Christian Holm Donatsky. Sekretær: Lone Tonnesen Referent: Thomas Larsen 1/6 Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 9. december 2014 Til stede: Bolette Christensen, Dorthe Heide, Lisbeth Harsvik, Klaus Markussen, kursistrådsrepræsentant med stemmeret: Hüdaverdi

Læs mere

3. Idræts-, Frivillig- & Kulturpolitikken version 1 (Udkastet til politikkens version 1 eftersendes senest torsdag den 17. jan.)

3. Idræts-, Frivillig- & Kulturpolitikken version 1 (Udkastet til politikkens version 1 eftersendes senest torsdag den 17. jan.) Referat Emne: Idrætsrådsmøde Dato, tid og sted: 22. januar 2019 17.00 21.45 Karlslunde Hallerne Indkaldt: Knud Høyer, Jørgen Nielsen, Peter Roslev, Johnny Fussing, Pauli Christensen, Brian Hemmingsen,

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2019

Generalforsamling GF Norsvej 2019 Generalforsamling GF Norsvej 2019 Dato: Tirsdag d. 19. marts 2019 kl. 20. Sted: Køge Tennisklubs lokaler Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

CISV Fyn Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 2014.

CISV Fyn Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 2014. CISV Fyn Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 2014. CISV Fyn indkalder til ekstraordinær generalforsamling torsdag d. 13 marts kl. 19.30 Ungdomsklubben ved Tarup skole Tarupgårdsvej 1, 5210

Læs mere

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 12.02.2016 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland - mødelokale 1 + 2 Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Ikke tilstede: Anita Herold Gudmundsson, Rie Hestehave,

Læs mere

FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT

FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT Dagsorden 1. Velkomst og åbning (Kenn Andreasen) Kenn Andreasen bød de fremmødte velkommen. Valg af dirigent (Kenn Andreasen) Bestyrelsen

Læs mere