Nyhedsbrevets indhold kan frit anvendes af Danmarks Sportsfiskerforbunds medlemsforeninger i klubblade og på deres hjemmesider.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrevets indhold kan frit anvendes af Danmarks Sportsfiskerforbunds medlemsforeninger i klubblade og på deres hjemmesider."

Transkript

1 NYHEDSBREV Nyhedsbrev 06 // 2012 INDEKS SIDE 2 FÅ DIN FORENING PÅ DANMARKSKORTET ØKONOMISK STØTTE TIL DSF-FORENINGER INDEKS SIDE 3 BOOK EN INSTRUKTØR NATIONALPARK SKJERN Å OPGIVES INDEKS SIDE 4 DANMARKS SPORTSFISKERFORBUND I MEDIERNE SIDSTE FRIST FOR TILMELDING TIL LYSTFISKERIETS DAG INDEKS SIDE 5 LEDIGE PLADSER PÅ LAKSEKURSER KONGRES 2012: NYE MEDLEMMER I FORBUNDSBESTYRELSEN KONGRES 2012: DE FIK GULDNÅLEN HJÆLP MED AT REDDE ATLANTERHAVSLAKSEN INDEKS SIDE 6 BILLIGE FISKESÆT TIL JUNIORHVERVNING KURSER OG ARRANGEMENTER I FORÅRET Foto: Ole Wisler Nyhedsbrevets indhold kan frit anvendes af Danmarks Sportsfiskerforbunds medlemsforeninger i klubblade og på deres hjemmesider.

2 FÅ DIN FORENING PÅ DANMARKSKORTET På forsiden af sportsfiskeren.dk finder du nu en direkte genvej til din forening. På det nye danmarkskort ses en række grønne pile, der hver især viser kontaktoplysningerne på forbundets mange medlemsforeninger, når der klikkes på dem. Formålet er at gøre opmærksom på lokalforeningerne, således at nye sportsfiskere, der besøger sportsfiskeren.dk, har let ved at finde frem til en fiskeklub i nærområdet. Hvis din forening endnu ikke er kommet på, så kan det stadig nås. For at sikre os, at oplysningerne er korrekte, og for at I kan få vist de kontaktoplysninger, som I ønsker udbredt til offentligheden, bedes I udfylde en lille formular på dette link: Kortet vil desuden blive opdateret løbende, ligesom der kan forekomme ændringer i brugen og visningen heraf. ØKONOMISK STØTTE TIL DSF-FORENINGER Danmarks Sportsfiskerforbund har indgået en aftale med Friluftsrådet, der gør det muligt for forbundets lokalforeninger at søge tilskud fra "Tips- og Lottomidler til Friluftslivet". Det er hensigten med aftalen at fremme lokalforeningernes friluftsliv, herunder: Nye foreningsaktiviteter Lokal naturforståelse Samspillet mellem forening og lokalsamfund Der gives primært støtte til materialeudgifter. Fortæring og transport støttes ikke. Der kan eksempelvis søges støtte til: Oplysning om foreningens aktiviteter i lokalområdet f.eks. udgifter til tryk af foldere, plakater og andet skriftligt materiale eksempelvis omkring arrangementer: Lokale Naturens Dag -arrangementer Lokale "Lystfiskeriets Dag"-arrangementer Foreningens arrangementer for børnehaver eller skoleklasser. Foreningens arrangementer for flygtninge og indvandrere Blå Flag-arrangementer i samarbejde med kommunen m.m. Fremme af naturforståelsen f.eks. skilte, standere og plancher med oplysninger om den lokale natur - etablering af stier udstyr (net, akvarier, sigter m.m.) som kan bruges til at fremvise dyre- og plantelivet Bedre friluftsliv f.eks. etablering af (offentligt tilgængelige) flydebroer, bådebroer (der dækker flere formål end sportsfiskeri), faciliteter der fremmer adgang mellem vand og land, ramper til gangbesværede og handicappede, bål- og overnatningspladser, eller andre faciliteter der fremmer det lokale friluftsliv gerne i samarbejde med andre lokale foreninger. Der ydes ikke støtte til foreningens normale drift/aktiviteter, investering i fast ejendom, lokaleleje eller personligt udstyr. Det samlede budget for projektet skal være mindst kr. Aktiviteter, der primært sigter mod foreningens egne medlemmer, kan støttes med op til 50 % af materialeudgifterne. Aktiviteter, der særligt tilgodeser andre målgrupper end foreningens medlemmer, kan støttes med op til 75 % af materialeudgifterne. Kontakt meget gerne Friluftsrådets Tipsadministration, der kan yde rådgivning og sparring, når der skal udvikles projekter og udarbejdes projektansøgninger. På Friluftsrådets hjemmeside ( under menupunktet "Tilskud til friluftsliv") findes der flere eksempler og gode idéer.

3 BOOK EN INSTRUKTØR Danmarks Sportsfiskerforbund har et kæmpe aktiv i forbundets instruktørsammenslutning. Her findes omkring 50 frivillige, uddannede instruktører, der hver især tilbyder deres hjælp til forbundets medlemsforeninger. Instruktørernes fagområder er meget bredde, og de dækker alle de gængse fiskemetoder. Som forening kan du booke en instruktør til et spændende foredrag, et kastekursus, et begynderarrangement eller noget helt fjerde. Du finder en samlet liste over alle instruktørerne på hvor du også kan se deres personlige fagområder og et oversigtkort, der gør det let at finde en instruktør i dit nærområde. NATIONALPARK SKJERN Å OPGIVES En af Danmarks mest oplagte Nationalparken opgives nu på grund af lokal modstand. Forslaget til Nationalpark Skjern Å var i høring i foråret På baggrund af høringssvarene besluttede forligskredsen sidste sommer at undersøge mulighederne for at inddrage den sydlige del af Ringkøbing Fjord inklusiv Tipperne og Værnengene i Nationalpark Skjern Å. I sidste måned opretholdt et flertal i Ringkøbing-Skjern Kommunes kommunalbestyrelse imidlertid den oprindelige afgrænsning og sendte dermed sagen tilbage til forligskredsen i Folketinget. Her var alle partier undtagen Dansk Folkeparti parate til at følge det lokale forslag til afgrænsningen af Nationalpark Skjern Å. Men Dansk Folkeparti kunne ikke støtte op om forslaget på grund af stor lodsejermodstand i Hoven-området. Efter hvad Danmarks Sportsfiskerforbund har erfaret drejer det sig om 53 lodsejere, der er imod Nationalparken, og det vækker skuffelse hos den lokale borgmester. Det er dybt beklageligt, at vi ikke får nationalpark Skjern Å, og det er ærgerligt, at Dansk Folkeparti på Christiansborg står så stejlt på deres krav om, at et område skal pilles ud, så det får det hele til at falde, siger Ringkøbing-Skjerns borgmester Iver Enevoldsen. Kommunen har haft store forventninger til, at kunne brande det helt unikke naturområde.

4 DANMARKS SPORTSFISKERFORBUND I MEDIERNE Hos Danmarks Sportsfiskerforbund bestræber vi os altid på at kommunikere forbundets holdninger, viden og aktiviteter samt resultaterne af vores politiske arbejde og miljøarbejdet og gerne så det også vækker interesse udenfor sportsfiskerverdenen. Vi bruger en internet-robot til at scanne nettet for nyheder, hvor Danmarks Sportsfiskerbund er nævnt. Derudover holder vi selv øje med de større, nationale medier. Vi kan dog ikke finde alt, så vi vil sætte stor pris på, hvis du giver os et tip, når Danmarks Sportsfiskerforbund er omtalt i din lokale avis, radio eller TV. Send os en mail på ow@sportsfiskerforbundet.dk med information om indhold samt mediets navn og meget gerne et link eller måske endda udklip med omtalen. Her kan du se, i hvilke danske medier Danmarks Sportsfiskerforbund har været nævnt indenfor den sidste måned: 28/ Egtved Posten (Trykt medie) Flere vilde fisk i de danske vandløb 28/ Fyns Amts Avis (Trykt medie) Flere vilde fisk i danske vandløb 29/ TV2Bornholm.dk (Web) Handlingsplan for fisk og vandløb 01/ Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri (Pressemeddelelse) Store investeringer i fisk og vandløb 05/ Fyens Stiftstidende (Trykt medie) -Vi forsvinder jo snart af os selv alligevel 05/ Fyens Stiftstidende (Trykt medie) Fiskejob spræller i garn 13/ Salling Avis (Trykt medie) Skive lystfiskere får også glæde af ny lov 13/ Nordvestnyt (Trykt medie) Fiskere kræver forklaring i vandløbs-sag 16/ Fyens Stiftstidende (Trykt medie) Dyrt at være piratfisker 17/ Bornholms Tidende (Trykt medie) Kystnære garn 20/ Nordvestnyt (Trykt medie) Kommune vil restaurere Tuse Å 21/ Midthimmerlands Folkeblad (Trykt medie) Månedens fisk: Havørreden 26/ P1 Morgen (Radio) Lystfiskere overdriver med 8 procent 26/ TV AVISEN DR1 (TV) Fiskere overdriver fangsten 26/ FyensStiftstidende.dk (Web) Miljøpris til grusbande og vandplejere - 11:12 27/ Uge-Nyt Fredensborg (Trykt medie) Kalder alle fiskere: Havørredfiskeriet topper nu 28/ Fyns Amts Avis (Trykt medie) Miljøpris til Grusbanden SIDSTE FRIST FOR TILMELDING TIL LYSTFISKERIETS DAG Den 30. marts er deadline for tilmelding af arrangementer til Lystfiskeriets Dag så du kan nå det endnu på vedlagte tilmeldingsskema. Temadagen afvikles i år søndag den 13. maj og er en oplagt mulighed for at vise din forening frem og skaffe nye medlemmer. Se allerede tilmeldte arrangementer på

5 LEDIGE PLADSER PÅ LAKSEKURSER Der er stadig ledige pladser på Danmarks Sportsfiskerforbunds laksekurser til Norge, hvor du bliver undervist af forbundets dygtige instruktører i en hel uge og ikke kan undgå at blive en meget bedre laksefisker. Klik ind på de enkelte kurser herunder og læs meget mere: Gaula på Bones valdet i uge 30 pris: kroner: Orkla på Hoel og Rokkones valdene i uge 31 pris: kroner: Ungdomstur til Bjerkreimselven i uge 30 pris: kroner: KONGRES 2012: NYE MEDLEMMER I FORBUNDSBESTYRELSEN Søndag den 18. marts fik Danmarks Sportsfiskerforbund ny bestyrelse. Forbundets formand, Verner W. Han sen, var på valg og blev genvalgt uden modkandidater. Herudover var tre bestyrelsesmedlemmer på valg: Flemming Pedersen, Jørgen Jakobsen og Øjvind Bejstrup. Ingen af de tre ønskede genvalg. Forbundsbestyrelsen havde på forhånd peget på tre nye kandidater, Claus Eriksen, Peter Saabye Simonsen og Jesper Thykjær Andersen, som alle blev valgt uden modkandidater. Den marts samles den nye bestyrelse for at fordele udvalgsposterne mellem sig. KONGRES 2012: DE FIK GULDNÅLEN På forbundets kongres blev der traditionen tro uddelt guldnåle. Tidligere miljøkonsulent i Danmarks Sportsfiskerforbund, Jens K. Thygesen, var en af årets fem modtagere. Han modtog nålen for sit årelange og vedholdende arbejde for forbundet. Ved kongressen i 2010 stoppede Gunnar H. Pedersen sit arbejde for forbundets bestyrelse, og han fik også tildelt guldnålen for sin store indsats. Herudover modtog de tre afgående bestyrelsesmedlemmer, Flemming Pedersen, Jørgen Jakobsen og Øjvind Bejstrup, alle en guldnål for deres fornemme indsats i bestyrelsesarbejdet. HJÆLP MED AT REDDE ATLANTERHAVSLAKSEN Dansk Laksefond og North Atlantic Salmon Fund (NASF) arrangerer i fællesskab en fundraising-aften med premiere på en ny laksefilm: A Passion called Salmon. Efter velkomst og en let buffet er der auktion til fordel for den vilde laks. Arrangementet foregår den 8. maj 2012 fra kl til i Cinemateket, Gothersgade 55 i København. Aftenen har deltagelse af Dansk Laksefonds protektor, Prins Richard og Prinsesse Benedikte. Alle er velkomne til at møde op og støtte arbejdet for den vilde laks. Adgangsbilletten koster 800,- kr og inkluderer buffet, drinks og en DVD med aftenens film. Begrænset antal pladser og snarlig tilmelding til: susanne.bjerkhof@lindhardtogringhof.dk

6 BILLIGE FISKESÆT TIL JUNIORHVERVNING Danmarks Sportsfiskerforbund har lavet en aftale med Svendsen Sport om køb af billige fiskesæt indeholdende stang, hjul og line. Sættene skal benyttes til juniorhvervning i foreningen, og det er muligt at vælge mellem fem forskellige kvalitetssæt fra 7 til 9 fod. Så der er et sæt til ethvert juniorbehov. Fiskesættene koster mellem 2000 og 2600 kroner for 10 sæt inklusiv moms og levering. Herfra kan foreningen trække et tilskudsbeløb fra Danmarks Sportsfiskerforbund på 750 kr. per 10 fiskesæt. Der er afsat tilskudsmidler til 400 fiskesæt og først til mølle princippet gælder. Bestillingsformular er vedlagt. KURSER OG ARRANGEMENTER I FORÅRET Oversigt over DSF s kurser, konkurrencer og andre arrangementer. Yderligere oplysninger: april DM i fluebinding Odense 15. april Guidet kysttur Isefjorden 15. april Spinnefiskekursus Stevns 15. april 1. Grand Prix, Surfcasting Sonnerup Strand Nykøbing Sjælland 18. april Enhånds fluekastekursus København 20. april Kystfluekursus Roskilde Fjord april Danish Spring Cup 2012, medefiskeri 22. april Guidet kysttur Sydvestsjælland maj Landskamp mod Tyskland, surfcasting maj 1. Landshold udtagelse i medefiskeri Gudenåen 9. maj Guidet kysttur Vestsjælland 12. maj Genopfriskningskursus i elfiskeri 12. maj Geddeflue fra flydering Maribo Søndersø 12. maj Tohånds fluekastekursus og fiskeskole Varde Å 12. maj Kredsmesterskab i havfiskeri kreds Jylland og Fyn maj 1. Runde af Feeder-LU, medefiskeri Strandsøerne 13. maj Lystfiskeriets Dag 13. maj Kredsmesterskab i havfiskeri kreds Roskilde, Frederiksborg og København 13. maj Laksefluekursus Skjern å 15. maj Tohånds fluekastekursus København maj Hessellundtræf Karup Å 20. maj Minitræf for kørestolsbrugere Simested Å 20. maj DM i fluekast København

Nyhedsbrevets indhold kan frit anvendes af Danmarks Sportsfiskerforbunds medlemsforeninger i klubblade og på deres hjemmesider.

Nyhedsbrevets indhold kan frit anvendes af Danmarks Sportsfiskerforbunds medlemsforeninger i klubblade og på deres hjemmesider. NYHEDSBREV Nyhedsbrev 08 // 2012 INDEKS SIDE 2 LYSTFISKERIETS DAG SØNDAG DEN 13. MAJ DU KAN REDDE DEN VILDE ØSTERSØLAKS TEMADAG OM HAVBUNDENS BETYDNING FOR FISKERIET I DE INDRE FARVANDE SEMINAR: FOKUS

Læs mere

Nyhedsbrevets indhold kan frit anvendes af Danmarks Sportsfiskerforbunds medlemsforeninger i klubblade og på deres hjemmesider.

Nyhedsbrevets indhold kan frit anvendes af Danmarks Sportsfiskerforbunds medlemsforeninger i klubblade og på deres hjemmesider. Nyhedsbrev Nyhedsbrev 07 // 2012 Indeks side 2 Nyt udvalg skal se på fremtidens rekreative fiskeri Snæblen er unik og uerstattelig Indeks side 3 Superpopulistisk åleforslag Stadig store problemer med garnpirater

Læs mere

Nyhedsbrevets indhold kan frit anvendes af Danmarks Sportsfiskerforbunds medlemsforeninger i klubblade og på deres hjemmesider.

Nyhedsbrevets indhold kan frit anvendes af Danmarks Sportsfiskerforbunds medlemsforeninger i klubblade og på deres hjemmesider. NYHEDSBREV Nyhedsbrev 11 // 2012 INDEKS SIDE 3 FISKEKONFERENCE: SPORTSFISKERE REDDER TRUEDE FISK EFTERLYSER SPORTSFISKERFANGSTER TIL VIDENSKABELIGT PROJEKT INDEKS SIDE 4 OPFORDRING TIL MERE SAMARBEJDE

Læs mere

Velkommen til fyraftensmøde: Naturens Dag 2013

Velkommen til fyraftensmøde: Naturens Dag 2013 Velkommen til fyraftensmøde: Naturens Dag 2013 Baggrund Formål Få børn og andre ud i naturen, Børn er i dag halvt så meget i naturen som deres bedste forældre var, da de var børn (Gallup-undersøgelse 09)

Læs mere

Referat af Forbundsbestyrelsesmøde i Danmarks Sportsfiskerforbund

Referat af Forbundsbestyrelsesmøde i Danmarks Sportsfiskerforbund Referat af Forbundsbestyrelsesmøde i Danmarks Sportsfiskerforbund Mødetid: tirsdag den 13. januar 2015 kl. 17.00 Mødested: Sportsfiskeriets Hus Deltagere: Verner W. Hansen, Steen Lindkvist Nielsen, Hans

Læs mere

SALMON AND SEATROUT SOLUTION.

SALMON AND SEATROUT SOLUTION. Afiskeri.dk gik online på nettet i December 2008. Hjemmesiden henvender sig til alle lystfiskere. Det er klart et mål for Michael Aagaard Olsen, der står bag siden, at den skal være et vigtigt værktøj

Læs mere

Nyhedsbrevets indhold kan frit anvendes af Danmarks Sportsfiskerforbunds medlemsforeninger i klubblade og på deres hjemmesider.

Nyhedsbrevets indhold kan frit anvendes af Danmarks Sportsfiskerforbunds medlemsforeninger i klubblade og på deres hjemmesider. NYHEDSBREV Nyhedsbrev 10 // 2012 INDEKS SIDE 3 FOLKETINGET VEDTAGER ADGANG TIL RANDZONER HOLD GODT ØJE MED DIT VANDLØB NEJ TIL GARN I ODENSE FJORD INDEKS SIDE 4 DANSKE LAKS VANDRER LANGT NY GENETISK FISKEDATABASE

Læs mere

Klik for at redigere titeltypografi i masteren

Klik for at redigere titeltypografi i masteren Envina Fagmøde Skarrild, den 1. november 2016 Samfundsøkonomiske gevinster ved større fiskebestande titeltypografi i undertiteltypografien i 06-11-2016 Kaare Manniche Ebert, biolog i Danmarks Sportsfiskerforbund

Læs mere

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri FISKETEGN PÅ NETTET

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri FISKETEGN PÅ NETTET Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri FISKETEGN PÅ NETTET Få dit fisketegn nemt og hurtigt på nettet Nu bliver det lettere at være lyst- og fritidsfisker Vi er mange, der har fiskeri som fritidsinteresse.

Læs mere

Fisk, fisk og mere fisk

Fisk, fisk og mere fisk Fisk, fisk og mere fisk ORANGE elevator Lille virksomhed med 5 faste medarbejdere i Kbh (plus 8-10 eksterne) Undervisning - værksteder og workshops Praktisk hjælp - kommunikation og marketing Strategi

Læs mere

Værktøjer til kommunikation af mærkesager ved kommunalvalg 2017

Værktøjer til kommunikation af mærkesager ved kommunalvalg 2017 Værktøjer til kommunikation af mærkesager ved kommunalvalg 2017 Skarp og målrettet kommunikation af en sag Når I har overvejet, hvilke sager der kan være interessante for jer at skabe debat om i forbindelse

Læs mere

Landsforeningen Lænken. Nyhedsbrev sommer 2015

Landsforeningen Lænken. Nyhedsbrev sommer 2015 Landsforeningen Lænken Nyhedsbrev sommer 2015 Lænkens sommertræf 2015 Så blev det endelig UGE 27, hvor over 80 glade voksne og børn tog afsted til Laugesens Haver nær Herning for at hygge sig i en lille

Læs mere

Baggrundsinformation Lystfiskeri i og omkring Skjern Å

Baggrundsinformation Lystfiskeri i og omkring Skjern Å Baggrundsinformation Lystfiskeri i og omkring Skjern Å Laksens Hus Laksens Hus er et informations- og videnscenter, der skal formidle aktuel viden om lystfiskeri og laksefiskenes biologi og status. Det

Læs mere

Herefter skal du blot klikke på knappen Tilmeld mig. Efter få minutter vil du modtage et kodeord, som du skal bruge til at logge ind på siden. Kodeord

Herefter skal du blot klikke på knappen Tilmeld mig. Efter få minutter vil du modtage et kodeord, som du skal bruge til at logge ind på siden. Kodeord Fisketips.dk Du har valgt at downloade dette dokument fra Danmarks mest populære webside om lystfiskeri. I skrivende stund har siden været på nettet i godt et halvt år, alligevel hører den til blandt de

Læs mere

Klik for at redigere titeltypografi i masteren

Klik for at redigere titeltypografi i masteren Den Store Nationale Konference for Natur- og Miljøområdet Lystfiskerne som samarbejdspartnere og deres bidrag til samskabelse titeltypografi i 14-06-2017 Kaare Manniche Ebert, biolog i Danmarks Sportsfiskerforbund

Læs mere

Arrangementer Havørred-premiere ved Karup Å Tid: Sted: Lær dit fiskevand at kende Råsted Lilleå Tid: Sted: Klassiske laksefluer Tid:

Arrangementer Havørred-premiere ved Karup Å Tid: Sted: Lær dit fiskevand at kende Råsted Lilleå Tid: Sted: Klassiske laksefluer Tid: Der vil være fremvisning af old timer fluebindingsfilm, PowerPoint-show med fluebindingsmaterialer fra eksotiske fugle, klassikske fiskebøger og materialer, samt almindelig whisky-hygge. Deltagergebyret,

Læs mere

Lystfiskerforeningen-af-1926-3-Aktiviteter-2013-! Premiere-fiskeri ved Karup Å

Lystfiskerforeningen-af-1926-3-Aktiviteter-2013-! Premiere-fiskeri ved Karup Å Lystfiskerforeningenaf19263Aktiviteter2013 Premierefiskeri ved Karup Å Tid: 1 marts Sted: Høgild Møllegård, Åhusevej 31, 7470, Karup Traditionen tro starter fiskesæsonen, for mange medlemmer af Lystfiskerforeningen

Læs mere

Referat af Forbundsbestyrelsesmøde i Danmarks Sportsfiskerforbund

Referat af Forbundsbestyrelsesmøde i Danmarks Sportsfiskerforbund Referat af Forbundsbestyrelsesmøde i Danmarks Sportsfiskerforbund Mødetid: Lørdag, den 24. august 2013 kl. 9.30 Mødested: Vingsted Hotel og Konferencecenter Deltagere: Verner W. Hansen, Michael Beck-Hansen,

Læs mere

Statistik - antal ansøgere til praktikstillinger pr. 1/ runde -

Statistik - antal ansøgere til praktikstillinger pr. 1/ runde - DMJ RUC SDU / journalister samt DMJ / tv- og medietilrettelæggere (tvm er) Statistik - antal ansøgere til praktikstillinger pr. 1/8-2013 - 1. runde - *** = fællesopslag for journalister og tvm er Praktiksted:

Læs mere

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri NaturErhvervstyrelsen Nyropsgade 30 1780 København V Vingsted, den 6. januar, 2014.

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri NaturErhvervstyrelsen Nyropsgade 30 1780 København V Vingsted, den 6. januar, 2014. Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri NaturErhvervstyrelsen Nyropsgade 30 1780 København V Vingsted, den 6. januar, 2014. Vedrørende: Høring angående revision af bekendtgørelsen om fredningsbælter

Læs mere

NOTAT: Mediestøtte til trykte medier

NOTAT: Mediestøtte til trykte medier NOTAT: Mediestøtte til trykte medier 2017 Notat: Mediestøtte til trykte medier 2017 Udgiver: Landsforeningen Danmark på Vippen, juni 2018 Forfatter: Martin Ø. Carstensen, tlf. 23 71 00 43 Intro I dette

Læs mere

Bilag 1. Afrapportering af dialogmøder. Referaterne er godkendt af de enkelte interessenter. Gl. Brydegaard

Bilag 1. Afrapportering af dialogmøder. Referaterne er godkendt af de enkelte interessenter. Gl. Brydegaard Bilag 1 Afrapportering af dialogmøder Referaterne er godkendt af de enkelte interessenter. Gl. Brydegaard Mht. formidling kan kommunen bidrage med standard tekster og billeder, til de enkelte udbyderes

Læs mere

Vejledning i brug af hjemmeside og intranet

Vejledning i brug af hjemmeside og intranet Vejledning i brug af hjemmeside og intranet Side 1 Vejledning i brug af hjemmeside og intranet 1 Indledning... 2 2 Hjemmesiden... 3 2.1 Kolonnen i venstre side... 3 2.1.1 Øverst... 3 2.1.2 I midten...

Læs mere

Velkommen til HK Extranet... 2 Adgang til HK Extranet... 2 Brugeroprettelse... 2 Log ind på siden... 3 Glemt kode... 3 Ændring af navn, ,

Velkommen til HK Extranet... 2 Adgang til HK Extranet... 2 Brugeroprettelse... 2 Log ind på siden... 3 Glemt kode... 3 Ændring af navn,  , Velkommen til HK Extranet... 2 Adgang til HK Extranet... 2 Brugeroprettelse... 2 Log ind på siden... 3 Glemt kode... 3 Ændring af navn, e-mail, brugernavn eller kode... 3 Opret aktivitet... 4 Grundlæggende

Læs mere

Statistik - antal ansøgere til praktikstillinger pr. 1/ runde -

Statistik - antal ansøgere til praktikstillinger pr. 1/ runde - JH RUC SDU / journalister samt MH / tv- og medietilrettelæggere Statistik - antal ansøgere til praktikstillinger pr. 1/8-2011 - 1. runde - *** = fællesopslag for journalister og tvm er Praktiksted: Opslåede

Læs mere

Tips- og Lottomidler til Friluftslivet Herning d. 15. marts 2012

Tips- og Lottomidler til Friluftslivet Herning d. 15. marts 2012 Tips- og Lottomidler til Friluftslivet Herning d. 15. marts 2012 Friluftsrådet mere natur - mere friluftsliv Tips- og Lottomidler fra Danske Spil Tips- og Lottomidler til Friluftslivet er en del af overskuddet

Læs mere

Valg til Europa-Parlamentet og folkeafstemning om patentdomstolen 2014 Valgkampens medier

Valg til Europa-Parlamentet og folkeafstemning om patentdomstolen 2014 Valgkampens medier Valg til Europa-Parlamentet og folkeafstemning om patentdomstolen 2014 Valgkampens medier KMD Analyse Maj 2014 VEJEN TIL EU GÅR VIA TV KLASSISKE MEDIER SLÅR DE NYE SOCIALE MEDIER MED FLERE LÆNGDER VALGPLAKATER:

Læs mere

Anbefalinger til udvikling af lystfiskerturismen i Herning Kommune

Anbefalinger til udvikling af lystfiskerturismen i Herning Kommune Anbefalinger til udvikling af lystfiskerturismen i Herning Kommune Herning Kommune som attraktiv lystfiskerdestination Flotte laks, af oprindelig stamme, i Skjern Å, og meget store havørreder i Karup Å,

Læs mere

Tips- og Lottomidler til Friluftslivet Brøndby d. 1. November 2012

Tips- og Lottomidler til Friluftslivet Brøndby d. 1. November 2012 Tips- og Lottomidler til Friluftslivet Brøndby d. 1. November 2012 Friluftsrådet mere natur - mere friluftsliv Tips- og Lottomidler fra Danske Spil Tips- og Lottomidler til Friluftslivet er en del af overskuddet

Læs mere

Den direkte vej til din tekniske målgruppe

Den direkte vej til din tekniske målgruppe 2018 Den direkte vej til din tekniske målgruppe ODENSE CONGRESS CENTER 29.-30. NOVEMBER Derfor skal du med på Ajour 2018! På Ajour kan du: Udvide og pleje dit tekniske netværk. Møde købestærke kunder.

Læs mere

UDVIKLINGSKOMMUNIKATION OG FOLKELIG FORANKRING VÆRKTØJSPAPIR

UDVIKLINGSKOMMUNIKATION OG FOLKELIG FORANKRING VÆRKTØJSPAPIR UDVIKLINGSKOMMUNIKATION OG FOLKELIG FORANKRING VÆRKTØJSPAPIR Folkelig forankring handler om opbakning til og engagement i det internationale udviklingsarbejde. Kommunikation og oplysning kan hjælpe jer

Læs mere

Statistik - antal ansøgere til praktikstillinger pr. 1/ runde -

Statistik - antal ansøgere til praktikstillinger pr. 1/ runde - DMJ RUC SDU / journalister samt DMJ / tv- og medietilrettelæggere (tvm er) Statistik - antal ansøgere til praktikstillinger pr. 1/2-2013 - 1. runde - *** = fællesopslag for journalister og tvm er Praktiksted:

Læs mere

Friluftsrådets nye hjemmeside

Friluftsrådets nye hjemmeside Friluftsrådets nye hjemmeside Velkommen! Eftermiddagens program 16.00: Hvad kan og skal hjemmesiden? Ny hjemmeside - Nye muligheder Hvordan får vi mest ud af mulighederne? ---- 16.45: Pause ---- 17-18.30:

Læs mere

Oversigt over BL s indlæg og DN s svar

Oversigt over BL s indlæg og DN s svar Dato: 19. august 2015 Til: Afdelingerne og HB Skrevet af: Vibeke Lyngse, vl@dn.dk Oversigt over BL s indlæg og DN s svar Nedenstående er en samlet oversigt over de næsten 150 indlæg, Bæredygtigt Landbrug

Læs mere

Nyhedsbrev fra DAU Den 1.juni 2011

Nyhedsbrev fra DAU Den 1.juni 2011 Nyhedsbrev fra DAU Den 1.juni 2011 Vi vil fremover fremsende et nyhedsbrev månedligt, for at informere om aktiviteterne i bestyrelsen www.danskakvarieunion.dk Hvad står DAU for? Der kører i øjeblikket

Læs mere

Statistik - antal ansøgere til praktikstillinger pr. 1/ runde -

Statistik - antal ansøgere til praktikstillinger pr. 1/ runde - DMJ RUC SDU / journalister samt DMJ / tv- og medietilrettelæggere (tvm er) Statistik - antal ansøgere til praktikstillinger pr. 1/8-2012 - 1. runde - *** = fællesopslag for journalister og tvm er Praktiksted:

Læs mere

Vi er overbeviste om, at konferencen kan være med til at udbygge netværket broerne imellem.

Vi er overbeviste om, at konferencen kan være med til at udbygge netværket broerne imellem. Sidste nyt april 2014 Nyhedsbrev Kære alle. Tak for jeres bidrag til konferencen. Det var dejligt at tilbringe et lille døgn sammen med jer og høre om alle de tiltag og ideer, som praktiseres i lokalafdelingerne.

Læs mere

Vejledning i brug af hjemmeside og intranet

Vejledning i brug af hjemmeside og intranet Vejledning i brug af hjemmeside og intranet Side 1 Vejledning i brug af hjemmeside og intranet 1 Indledning... 2 2 Hjemmesiden... 3 2.1 Kolonnen i venstre side... 3 2.1.1 Øverst... 3 2.1.2 I midten...

Læs mere

Fishing Zealand. Møde i Faxe Kommunes Naturråd. d. 22. april 2014

Fishing Zealand. Møde i Faxe Kommunes Naturråd. d. 22. april 2014 Fishing Zealand Møde i Faxe Kommunes Naturråd d. 22. april 2014 Paul Debois Chefkonsulent, Vordingborg Kommune ( tovholder ) Sekretær for Fishing Zealand Formål Den bærende ide for Fishing Zealand projektet

Læs mere

Statistik - antal ansøgere til praktikstillinger pr. 1/ runde -

Statistik - antal ansøgere til praktikstillinger pr. 1/ runde - JH RUC SDU / journalister samt MH / tv- og medietelrettelæggere Statistik - antal ansøgere til praktikstillinger pr. 1/8-2010 - 1. runde - Praktiksted: Opslåede stillinger: JH RUC SDU MH Ansøgere i alt

Læs mere

DANMARKS MOTOR UNION. Medieguide. - En medieguide til DMU-klubber, så muligheden for mediedækning øges

DANMARKS MOTOR UNION. Medieguide. - En medieguide til DMU-klubber, så muligheden for mediedækning øges DANMARKS MOTOR UNION Medieguide - En medieguide til DMU-klubber, så muligheden for mediedækning øges Indholdsfortegnelse Hvad kan denne medieskabelon bruges til?... 2 Hvad kan klubben gøre for at komme

Læs mere

Nyhedsbrevets indhold kan frit anvendes af Danmarks Sportsfiskerforbunds medlemsforeninger i klubblade og på deres hjemmesider.

Nyhedsbrevets indhold kan frit anvendes af Danmarks Sportsfiskerforbunds medlemsforeninger i klubblade og på deres hjemmesider. NYHEDSBREV Nyhedsbrev 09 // 2012 INDEKS SIDE 3 STOP ÅLEFISKERIET NU NY FISKERILOV SIKRER DANSK LAKSEFISKERI I ÅERNE INDEKS SIDE 4 FORTSAT DANSK LAKSETROLLING I ØSTERSØEN INDEKS SIDE 5 HJÆLP MED AT REDDE

Læs mere

Skive Bydelspulje Retningslinjer

Skive Bydelspulje Retningslinjer 2015 www.skive.dk Skive Bydelspulje Retningslinjer [ 2 ] Skive Bydelspulje Retningslinjer Udgiver: Skive Kommune Teknisk Forvaltning Rådhuspladsen 2 7800 Skive Tlf.: 9915 5500 Mail: tek@skivekommune.dk

Læs mere

Diverse informationer vedr. Madskoler 2010

Diverse informationer vedr. Madskoler 2010 Diverse informationer vedr. Madskoler 2010 Indhold: Tidsplan og deadlines 2010... 2 Priser 2010... 5 Markedsføring og presseomtale... 5 Førstehjælpstasker og Madskolebannere... 6 Madskolespil... 6 Sponsorater

Læs mere

Presse- og kommunikationskursus. Aalborg, den 8. november 2013

Presse- og kommunikationskursus. Aalborg, den 8. november 2013 Presse- og kommunikationskursus Aalborg, den 8. november 2013 Program Kl. 11.10-12.30: Velkommen Jeres forventninger til kurset Værdien af omtale Hvordan skabes omtale Eksempler Forventninger til dagen

Læs mere

Du er velkommen til at distribuere nyhedsbrevet ud til dine frivillige.

Du er velkommen til at distribuere nyhedsbrevet ud til dine frivillige. MARTS - 2018 Endelig er der erantis i haven og foråret er på vej. Frivilligcenteret er også ved at nærme sig en slags forårsdag. Om kort tid indkaldes der til generalforsamling, og der skal i år laves

Læs mere

Referat af Forbundsbestyrelsesmøde i Danmarks Sportsfiskerforbund

Referat af Forbundsbestyrelsesmøde i Danmarks Sportsfiskerforbund Referat af Forbundsbestyrelsesmøde i Danmarks Sportsfiskerforbund Mødetid: Lørdag, den 21. marts 2009 kl. 10.00 Mødested: Vingsted Centret Deltagere: Verner W. Hansen, Preben Thomsen, Flemming Pedersen,

Læs mere

ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM

ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM Skemaet udfyldes elektronisk og indsendes på mail:tilskud@regionsjaelland.dk Det er vigtigt, at alle felter er besvaret

Læs mere

Socialdemokraternes digitale netværk. S-dialog

Socialdemokraternes digitale netværk. S-dialog Socialdemokraternes digitale netværk S-dialog Manual for S-dialog 1. Intro om S-dialog Socialdemokraternes digitale netværk 3 - Sådan logger du på S-dialog 4 - Ny bruger? 5 2. Medlemsportalen 7 - Medlemsdebat

Læs mere

Tilmelding til skoleåret 2010/2011

Tilmelding til skoleåret 2010/2011 Nyhedsbrev, august 2010 Velkommen tilbage til 2010/2011 Læs om: Tilmelding til skoleåret Grønt Flag går online Tønder kommune - Alle folkeskoler er Grønt Flag skoler Grønt Flag kurser på Økolariet og Science

Læs mere

DGI Bornholm. På rette vej med foreningsarbejdet

DGI Bornholm. På rette vej med foreningsarbejdet På rette vej med foreningsarbejdet DGI Bornholm I DGI Bornholm hjælper vi foreningerne mod nye oplevelser. I denne folder fortæller vi om nogle af de fordele, man kan opnå som medlem af DGI. www.dgi.dk/bornholm

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Visionsaften 1.0 opsamling

Visionsaften 1.0 opsamling Visionsaften 1.0 opsamling Den 3. juni 2013 var der arrangeret Visionsaften på Gasværket, hvor ca. 25 medlemmer havde valgt at dukke op. Mødet handlede om at give bud på, hvordan BLF skal se ud om 5 år

Læs mere

FrivilligCenter Lolland. Kurser Fo r å r 2011

FrivilligCenter Lolland. Kurser Fo r å r 2011 FrivilligCenter Lolland Kurser Fo r å r 2011 Vi glæder os til at se jer Kære frivillig, Vi har her samlet en række spændende kurser som du har mulighed for at deltage på i foråret 2011. Alle kurser er

Læs mere

Medieanalyse af Danmark spiser sammen 1. januar maj 2019

Medieanalyse af Danmark spiser sammen 1. januar maj 2019 Medieanalyse af 1. januar - 10. maj 2019 2 Indhold og indledning Indledning Denne analyse baserer sig på omtale af kampagnen i perioden 01.01.2019 til og med 10.05.2019. Analysen tager udgangspunkt i alle

Læs mere

Østjysk. naturkalender 2011

Østjysk. naturkalender 2011 Østjysk naturkalender 0 Vi arbejder for gode og spændende oplevelser i naturen året rundt Med støtte fra Friluftsrådet og Dansk Magisterforening har vi i år mulighed for at omdele Østjysk Naturkalender

Læs mere

Praktisk om anvendelse af designskabeloner for lokale aktionsgrupper

Praktisk om anvendelse af designskabeloner for lokale aktionsgrupper Praktisk om anvendelse af designskabeloner for lokale aktionsgrupper Indhold Annoncer... 2 Gode råd til annoncering... 2 Grafik og teknik... 2 Tekst og indhold... 2 Alternativer til annoncering... 3 Brevpapir...

Læs mere

Kurser i efteråret 2009

Kurser i efteråret 2009 Kurser i efteråret 2009 Børn med særlige behov Mandag den 21. september 2009 Intern og ekstern kommunikation Brobjergskolen A-bygning, lokale 104 Michael Würtz Mail: mw@aauf.dk Telefon: 23344636 Tirsdag

Læs mere

Klik for at redigere titeltypografi i masteren

Klik for at redigere titeltypografi i masteren Kaare Manniche Ebert Biolog i Danmarks Sportsfiskerforbund Fevik, den 23. marts 2017 Forvaltning af havørrederne i Danmark titeltypografi i undertiteltypografien i 28-03-2017 1 Dansk-nordisk ordbog Lystfiskeri

Læs mere

Nyhedsbrevets indhold kan frit anvendes af foreningernes medlemsblade.

Nyhedsbrevets indhold kan frit anvendes af foreningernes medlemsblade. Nyhedsbrev Februar 2010 Indeks side 2 EU kommissionen afviser DSF-klage Havørred Sjælland søger flere sportsfiskere Indeks side 3 Muslingeskaller renser spildevand Strid om energiafgrøder Flertal for sammenlægning

Læs mere

Indholdsfortegnelse Lejearealer Side 2. Leje af store sal, høje sal og lille sal Side 3. Leje af grafiksal og væg 1 og 2 Side 4.

Indholdsfortegnelse Lejearealer Side 2. Leje af store sal, høje sal og lille sal Side 3. Leje af grafiksal og væg 1 og 2 Side 4. Indholdsfortegnelse Lejearealer Side 2. Leje af store sal, høje sal og lille sal Side 3. Leje af grafiksal og væg 1 og 2 Side 4. Leje af designsal Side 5. Leje af hele huset Praktiske oplysninger Side

Læs mere

Poul.Erik@Pedersen.mail.dk. Hallandsvej 75, 3140 Ålsgårde. Tlf. 4970 9902. Mobil 2033 3412 eller Gunnar Brusch gb@brusch.dk

Poul.Erik@Pedersen.mail.dk. Hallandsvej 75, 3140 Ålsgårde. Tlf. 4970 9902. Mobil 2033 3412 eller Gunnar Brusch gb@brusch.dk Beretning om Friluftsrådets arbejde i Kreds 19, Nordsjælland år 2010 v/ Kreds- og Regionsformand Poul Erik Pedersen, medlem af Det Danske Spejderkorps. Arbejdet i vores Kredsbestyrelse. Det har været et

Læs mere

LYSTFISKERNE/TYSKLAND

LYSTFISKERNE/TYSKLAND LYSTFISKERNE/TYSKLAND LYSTFISKERNE Tyskland Lystfiskerne Alder: 30 59 år Typisk gruppestørrelse: 2 Volumen: 6.000.000 Hjemland: Tyskland Motiver Baggrund for ferie: Natur Kultur Sol og strand Hvad får

Læs mere

Kommunal- og regionsvalg 2013 Valgkampens medier KMD Analyse November 2013

Kommunal- og regionsvalg 2013 Valgkampens medier KMD Analyse November 2013 Kommunal- og regionsvalg 2013 Valgkampens medier KMD Analyse November 2013 DANSKERNE FORETRÆKKER VALGKAMP PÅ TV FREM FOR BESØG VED HOVEDDØREN SOCIALE MEDIER KAN FÅ BETYDNING FOR UDFALDET AF VALGET VALGPLAKATER

Læs mere

Nyrernes Dag inspirationskatalog. Indhold

Nyrernes Dag inspirationskatalog. Indhold Nyrernes Dag inspirationskatalog Nyrernes Dag er en fast tradition i Nyreforeningen. Siden starten i 2006 har dagen udviklet sig og markeres i dag på forskellig vis rundt om i landet. Dette katalog er

Læs mere

Generalforsamling i Langå Sportsfiskerforening 5. februar 2009

Generalforsamling i Langå Sportsfiskerforening 5. februar 2009 Generalforsamling i Langå Sportsfiskerforening 5. februar 2009 Referat: Formanden indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte. 1 Valg af dirigent Carlo Iversen blev valgt til dirigent.

Læs mere

Nyhedsbrevets indhold kan frit anvendes af Danmarks Sportsfiskerforbunds medlemsforeninger i klubblade og på deres hjemmesider.

Nyhedsbrevets indhold kan frit anvendes af Danmarks Sportsfiskerforbunds medlemsforeninger i klubblade og på deres hjemmesider. NYHEDSBREV Nyhedsbrev 01 // 2012 INDEKS SIDE 2 FORSLAG TIL NYE LAKSEREGLER FARLIGE STOFFER I VANDMILJØET GIVER MISDANNEDE ÅLEKVABBER NYT KASSERER- OG MEDLEMSSYSTEM KØRER STABILT GRATIS NYHEDSBANNER TIL

Læs mere

Organdonationsdag opsamling og evaluering

Organdonationsdag opsamling og evaluering Organdonationsdag 2017 - opsamling og evaluering Dagens formål At skabe dialog og debat om organdonation. At anerkende dem, der har organdonation tæt på i deres personlige liv eller professionelle virke.

Læs mere

Resumé: Tilfredshedsmåling og analyse blandt folkeoplysende foreninger og aftenskoler i Odense Kommune

Resumé: Tilfredshedsmåling og analyse blandt folkeoplysende foreninger og aftenskoler i Odense Kommune Marts, 2013 Resumé: Tilfredshedsmåling og analyse blandt folkeoplysende foreninger og aftenskoler i Odense Kommune Udarbejdet af DAMVAD til Fritidsafdelingen i Odense Kommune Indhold 1 Indledning og metode

Læs mere

Stort fokus på laksefiskeriet

Stort fokus på laksefiskeriet Stort fokus på laksefiskeriet Turisme, udsætninger, hvilken vej skal vi? Hvorfor er opgangen i Skjern Å stagneret? Uklart vand skæmmer Skjern Å, hvorfor? Lystfiskerfangede laks 1500 1000 500 0 Laksefiskeriet

Læs mere

Aktivitetskalender Maj 2011- April 2012

Aktivitetskalender Maj 2011- April 2012 Aktivitetskalender Maj 2011- April 2012 Søndag d. 01 maj NM`2011 kamp 1 kystfiskeri Bouet Fredag den 13 til søndag den 15 maj 2011 Weekendtur til Mariager fjord og Navnsø. Et par dage med hyggeligt samvær

Læs mere

Klik for at redigere.teltypografi i Den frivillige indsats masteren

Klik for at redigere.teltypografi i Den frivillige indsats masteren Klik for at redigere.teltypografi i Den frivillige indsats Klik for at redigere under.teltypografien i 11/14/14 1 Formålet med FZ Fishing Zealand har.l opgave at opbygge fiskebestande og en bæredyg.g udnycelse

Læs mere

FrivilligCenter Lolland. Kurser Fo r å r 2012

FrivilligCenter Lolland. Kurser Fo r å r 2012 FrivilligCenter Lolland Kurser Fo r å r 2012 Vi glæder os til at se jer Kære frivillig Velkommen til foråret 2012. Vi har samlet en række spændende kurser som du har mulighed for at deltage i. Som medlemsforening

Læs mere

Analyse af kommunale serviceudgifter for budget 2015

Analyse af kommunale serviceudgifter for budget 2015 Analyse af kommunale serviceudgifter for 1 Analyse af kommunale serviceudgifter for Hvert år aftales niveauet for den kommunale økonomi mellem KL og Finansministeriet. Her aftales et samlet tal for de

Læs mere

Trænere på campen er OSK s trænere.

Trænere på campen er OSK s trænere. OSK FUNSKATE/BEGYNDER SOMMERCAMP 2018 Onsdag den 18. juli til og med lørdag den 28. juli 2018 Velkommen til OSK s sommercamp for Funskate og begynder løbere. Der er istider dagligt mellem kl. 8:00 og 21:00.

Læs mere

Referat Forbundsbestyrelsesmøde i Danmarks Sportsfiskerforbund.

Referat Forbundsbestyrelsesmøde i Danmarks Sportsfiskerforbund. Referat Forbundsbestyrelsesmøde i Danmarks Sportsfiskerforbund. Mødetid lørdag den 10. juni 2017 kl. 09.00 15.00 Mødested: Vingsted Hotel og Konferencecenter Deltagere: Verner W. Hansen, Hans E. Nielsen,

Læs mere

Vores Stemme marts 2010

Vores Stemme marts 2010 Vores Stemme marts 2010 Kære ven Folketingsvalget rykker nu for alvor nærmere. I sidste uge mødtes Lars Løkke Rasmussen og Helle Thorning-Schmidt til en sjælden politisk duel normalt vil Lars Løkke ikke

Læs mere

... ... Danmarks Skove og Natur Nye former for beskyttelse, nye muligheder for benyttelse

... ... Danmarks Skove og Natur Nye former for beskyttelse, nye muligheder for benyttelse ... MILJØMINISTERIET.... Danmarks Skove og Natur Nye former for beskyttelse, nye muligheder for benyttelse Regeringens forslag til: Ny skovlov og Ændringer i naturbeskyttelsesloven.......... Vi skal beskytte

Læs mere

Vejledning til online ansøgning om lokaler i Netbooking

Vejledning til online ansøgning om lokaler i Netbooking Vejledning til online ansøgning om lokaler i Netbooking Det er nu muligt at booke lokaler i Vallensbæk Kommune via Internettet og kommunens hjemmeside. Du får adgang til siden ved at følge nedenstående

Læs mere

Hvorfor er brakvandet så vigtigt?

Hvorfor er brakvandet så vigtigt? Hvorfor er brakvandet så vigtigt? Hvad er problemet?! Bestandene kan blive slået ud i situationer med stor indtrængen af saltvand! De er udsatte for overfiskeri af garn og ruseredskaber! Anden predation

Læs mere

Retningslinjer for naturrådene fastættes i bekendtgørelse og vejledning om etablering af lokale naturråd, som forventes udstedt primo august 2017.

Retningslinjer for naturrådene fastættes i bekendtgørelse og vejledning om etablering af lokale naturråd, som forventes udstedt primo august 2017. Dato 28. juni 2017 Side 1 af 5 Til Foreningsformænd og -sekretærer Nedsættelse af naturråd frist 1. september Med revisionen af planloven, der blev vedtaget den 1. juni 2017, er det slået fast, at der

Læs mere

August 2007. Indeks side 6

August 2007. Indeks side 6 Nyhedsbrev August 2007 Indeks side 2 Manipulerende lovbemærkninger Klage over kommunes miljøgodkendelse af dambrug Vandindvinding uden konsekvensvurdering i habitatområder Havbrug anvender for meget medicin

Læs mere

Foretræde for Udvalget for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri 25. februar 2015

Foretræde for Udvalget for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri 25. februar 2015 Udvalget for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri 2014-15 FLF Alm.del Bilag 155 Offentligt Dansk kystfiskerforening Foretræde for Udvalget for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri 25. februar 2015 Ministerens vision

Læs mere

Koncept for decentral formidlingsstruktur i Nationalpark Skjern Å. Oktober 2010

Koncept for decentral formidlingsstruktur i Nationalpark Skjern Å. Oktober 2010 Koncept for decentral formidlingsstruktur i Nationalpark Skjern Å Oktober 2010 Kort om konceptet Borgerinddragelse og lokal forankring har været centrale elementer i det hidtidige arbejde med Nationalpark

Læs mere

Guide til nye lokale afdelinger af BROEN

Guide til nye lokale afdelinger af BROEN Guide til nye lokale afdelinger af BROEN - om at komme godt i gang som ny forening hjælper udsatte børn til en aktiv fritid www.broen-danmark.dk Indhold Etablering af ny lokalafdeling af BROEN 3 Stiftende

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal kvartal 2018

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal kvartal 2018 Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. + 1. De nye læsertal for 4. + 1. er nu frigivet. Oversigten viser tallene for 4. + 1. sammenlignet med samt 2. kvartal + 3.. Søndagsaviser BT 137.000 117.000

Læs mere

Statistik - antal ansøgere til praktikstillinger pr. 1/ runde -

Statistik - antal ansøgere til praktikstillinger pr. 1/ runde - DMJ RUC SDU / journalister samt DMJ / tv- og medietilrettelæggere Statistik - antal ansøgere til praktikstillinger pr. 1/2-2012 - 1. runde - *** = fællesopslag for journalister og tvm er Praktiksted: Opslåede

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. kvartal + 3. kvartal 2018

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. kvartal + 3. kvartal 2018 De nye læsertal for 2. kvartal + 3. kvartal 2018 er nu frigivet. Oversigten viser tallene for 2. kvartal + 3. kvartal 2018 sammenlignet med 2. kvartal + 3. kvartal 2017 samt 4. kvartal 2017 +. Søndagsaviser

Læs mere

Statsforvaltningens brev til 2 journalister.

Statsforvaltningens brev til 2 journalister. Statsforvaltningens brev til 2 journalister. I har klaget over, at Faaborg-Midtfyn Kommune har afslået at give Jer aktindsigt i navne og andre kontaktoplysninger på skribenterne bag spareforslag indkommet

Læs mere

SIKRING AF PERSON, BOLIG & EJENDELE

SIKRING AF PERSON, BOLIG & EJENDELE SIKRING AF PERSON, BOLIG & EJENDELE 2018 Danmarks første sikkerhedsmesse for forbrugere ØST 7.- 8. april Roskilde Kongrescenter 21.- 22. april Messe C, FredericiaVEST Velkommen til den nye forbrugermesse

Læs mere

Tilsted PR RÅDGIVNING JOURNALISTIK FOTO MULTIMEDIE STATISTIK VURDERING SELEKTERING HÅNDTERING TIMING

Tilsted PR RÅDGIVNING JOURNALISTIK FOTO MULTIMEDIE STATISTIK VURDERING SELEKTERING HÅNDTERING TIMING Tilsted PR RÅDGIVNING JOURNALISTIK FOTO MULTIMEDIE STATISTIK VURDERING SELEKTERING HÅNDTERING TIMING PR Målgruppe Officielt er PR en forkortelse af det engelske Public Relations, der fokuserer på forholdet

Læs mere

Vejledning. - generelle sider på foreningsportalen

Vejledning. - generelle sider på foreningsportalen Vejledning - generelle sider på foreningsportalen 01-01-2018 I denne vejledning kan du finde information om, foreningsportalens generelle sider og faner. Indhold 1.0 Foreningsportalens sider... 2 1.1 Forside...

Læs mere

Nyt fra forbundet mm Dommerkursus. Generalforsamling 2017

Nyt fra forbundet mm Dommerkursus. Generalforsamling 2017 Det er ved at være et stykke tid siden det seneste nyhedsbrev blev sendt ud, jeg har, som de fleste ved fået nyt job, hvor der har været en masse nyt at sætte sig ind i, så derfor har det ikke været computeren

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. kvartal kvartal 2017

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. kvartal kvartal 2017 De nye læsertal for 2. kvartal 2017 + 3. kvartal 2017 er nu frigivet. Oversigten viser tallene for 2. kvartal 2017 + 3. kvartal 2017 sammenlignet med 4. kvartal 2016 + samt 2. kvartal + 3. kvartal 2016.

Læs mere

Nyhedsbrevets indhold kan frit anvendes af foreningernes medlemsblade.

Nyhedsbrevets indhold kan frit anvendes af foreningernes medlemsblade. Nyhedsbrev Marts II 2010 Indeks side 2 Lystfiskere i DK omsætter for 2,8 mia. om året Indeks side 3 Skarvbestanden falder fortsat Indeks side 4 Bræmmeudvidelser forsinkes Flere penge til miljørigtige dambrug

Læs mere

5 gode råd til fundraising for frivillige foreninger

5 gode råd til fundraising for frivillige foreninger 5 gode råd til fundraising for frivillige foreninger Claus Nordahl 3. april 2017 kl. 13:15 0 kommentarer Med fundraising er der fri leg, men husk på, at enhver form for opfordring til at yde bidrag til

Læs mere

Arternes kamp i Skjern Å!

Arternes kamp i Skjern Å! Arternes kamp i Skjern Å Foto: Scanpix. Området omkring Ringkøbing Fjord og Skjern Å ligger centralt på skarvens rute, når fuglene trækker nord og syd på om for- og efteråret. Skarven har tidligere været

Læs mere

Velkommen til kick-off på Destination Skjern å

Velkommen til kick-off på Destination Skjern å Velkommen til kick-off på Destination Skjern å Samarbejde mellem Ringkøbing- Skjern Kommune, Ringkøbing Fjord Turisme, Herning Kommune og Danmarks Center for Vildlaks Fantastisk naturressource Erhvervs-

Læs mere