2. september Afbud fra: Anders M. Hansen (AMH) 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra sidste præsidiemøde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "2. september 2014. Afbud fra: Anders M. Hansen (AMH) 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra sidste præsidiemøde"

Transkript

1 2. september 2014 Mødedeltagere: Flemming Rytter (FR), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN) Ulrik Baunsgård (UB) Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Michael Wienberg (MW), Ole Andkjær Christensen (OAC) og Carsten Rasmussen (CRA). Afbud fra: Anders M. Hansen (AMH) Dagsorden Referat 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra sidste præsidiemøde Referatet fra præsidiemødet den 3. maj 2014 blev underskrevet. 2 FR bød velkommen til det første præsidiemøde med ham for bordenden og så tilbage på de aktiviteter han havde været involveret i siden sin tiltrædelse ved repræsentantskabsmødet i Thisted 24. maj 2014: Vestfyens GF 100 års jubilæum. Årsdagsparade og middag i anledning af Livgardens 356 år. Den Fyenske GF 125 års jubilæum Fejring af Veteranhjem Københavns 5 års dag. Deltagelse i Hverveudvalgsmøde. FR gav udtryk for, at han gerne deltager i andre udvalgsmøder og aktiviteter. Selvom det har været en stille sommer, har der været en del kontakter Præsidiets medlemmer imellem og FR takkede Præsidiet for at give hurtige tilbagemeldinger på rejste spørgsmål. FR har 3 fokusområder, der umiddelbart kræver indsats: Medlemstilbagegangen i De Danske Garderforeninger. Dette er et problem, der skal gøres en kraftig indsats for at få standset. Udarbejdelse af Informationsstrategi i forlængelse af repræsentantskabsmødet i Thisted. Veteransagen. FR føler et stort ansvar over for efterladte og skadede i forbindelse med indsættelse i internationale operationer. I relation til veteransagen supplerede JC med egne erfaringer fra Veteranhjemmet på Frederiksberg. Fra politisk side følte han, at der kun var interesse for sagen i forbindelse med folketingsvalg. Der var enighed om, at Veteransagen bør have en fast plads i præsidiets arbejde og man accepterede, at FR deltager i diverse aktiviteter og møder desangående. Alle var enige om, at når vi drøfter veteraner, taler vi ikke alene om gamle gardere, men også veteraner fra andre regimenter og værn. FR vil vende tilbage i Præsidiet ved næste møde med en redegørelse og et idékatalog over, hvordan DG med sin geografiske dækning af hele landet vil kunne støtte veteranarbejdet.

2 NG nævnte i relation til medlemstilbagegangen at opmærksomheden skal rettes mod, at mange unge forlader hjemegnen for at flytte til de større byer, hvilket går ud over de mindre foreninger. At stoppe medlemstilbagegangen fordrer derfor en målrettet indsats. FR opfordrede Præsidiet til at udpege indsatsområder. 3 Meddelelser fra sekretariatet! Den nye EDB-løsning på sekretariatet er nu etableret. Den indbærer, at 4 terminaler er tilsluttet og at brugerne af disse terminaler har mulighed for at arbejde fra egne computere hjemmefra. Der blev rejst spørgsmål om, hvorvidt andre kunne få adgang, men der var enighed om, at tilgangen til systemet skulle holdes på et begrænset antal ud fra hensynet til, at for mange operatører indebærer en usikkerhed for systemet. Derudover havde CR haft møde med en udbyder af administrative systemer. Der var også modtaget tilbud, hvor etableringsomkostninger alene androg kr og den årlige drift kr Der vil ikke blive indgået nogen aftale. Med hensyn til medlemsafgifterne for 2. halvår af 2014 må det desværre konstateres, at 2 foreninger er i restance. Dette følges tæt op af CR. 4 Konstituering JC er indtrådt som første vicepræsident. Jan Stoltenborg er udpeget som landsskydeleder. Henrik Agerlin forventes udpeget til fortsættende landsbowlingleder i 2015 for en ny 2-årig periode. Det gamle håndbogsudvalg nedlægges og i stedet indtræder et nyt og reduceret udvalg bestående af: Flemming Rytter Henrik Gattrup Carsten Rasmussen Bladudvalget skal afløses af et Medieudvalg, der skal tage sig af informationsstrategi i bred forstand, herunder varetagelse af alle spørgsmål vedr. Garderbladet og Hjemmesiden. Der nedsættes en arbejdsgruppe, der inden præsidiemødet i november skal have udarbejdet et oplæg til den nye mediestrategi, hvorefter medieudvalget kan nedsættes. 5 Generel orientering om økonomien - kvartalsrapporten Økonomien er særdeles sund, ligesom fondene viser solide beholdninger. MW opfordrede til, at Præsidiet gør sig sine tanker om anvendelse af overskud. Der havde været afholdt et møde i sekretariatet mellem formanden for Garderforeningen i København, MW og CR på baggrund af en henvendelse fra Garderforeningen i København med henblik på bogførsel af poster i regnskabet og der blev skabt klarhed over de regn-

3 skabsprincipper, der var stillet spørgsmål til fra GF. JS gjorde opmærksom på at Garderudstilling Vest var til salg. NG foreslog, at Præsidiet ejer udstillingen og af Garderforeningen for Viborg og Omegn står for udstillingen. Der foretages en opgørelse af garderudstilling Vest og garderudstilling Øst for at sikre, at de har samme indhold og kvalitet. 6 Status på fonde og foreninger Det er aftalt med administrator af fondene, at der foretages geninvesteringer af udtrukne beholdninger i sidste kvartal af Den disponible likvide kapital udgør kr og den bundne likvide kapital udgør kr Der var endnu ingen afklaring fra Civilstyrelsen vedrørende den foreslåede sammenlægning af fondene. I denne sammenhæng opfordres AMH til at rykke for status på sagsbehandlingen. 7 Medlemsstatistik Status på medlemstallet pr. 2/ viste et samlet medlemstal på medlemmer fordelt med i Danmark og 197 i DGU. I forhold til forrige præsidiemøde er der tale om en tilbagegang på 28 medlemmer. Derudover havde OAC lavet en statistik på fordelingen af medlemmer på indkaldelsesårgange og aldersfordeling. 8 Garderbladet FR havde bedt Keld Louie Pedersen (KLP) fra Garderforeningen for Aarhus og Omegn om et notat vedr. Garderbladet, som kunne danne grundlag for en efterfølgende udarbejdelse af en DG informationsstrategi. Dette notat var blevet fordelt til Præsidiet inden mødet og vil indgå i det videre arbejde. KLP påpegede i sin udredning, at der var divergens mellem det forslag 3 DG havde fremsat til den elektroniske udgave af Garderbladet og det, der fremgik af referatet. Præsidiet var enig i denne indsigelse, således at adgangen fremover sker ved, at sekretariatet sender et link til alle formænd eller en af formanden udpeget, der står for den videre fordeling til medlemmerne. Garderbladet fjernes derfor fra hjemmesiden. Samtidig sikres, at det kun er medlemmer af garderforeningerne, der har adgang til den elektroniske udgave. Der blev dog fra flere sider foreslået, at der under arbejdet med udviklingen af en elektronisk dynamisk udgave af Garderbladet blev afdækket muligheden for adgang via en adgangskodning. 9 Medieudvalget Der nedsættes en arbejdsgruppe, der inden præsidiemødet i november skal have udarbejdet forslag til en informationsstrategi, således at der kan nedsættes et medieudvalg til varetagelse af informationsformidlingen i De Danske Garderforeninger.

4 Arbejdsgruppens sammensætning består af: Flemming Rytter Jens Crone Carsten Rasmussen Andreas Dalsgaard Albert Dieckmann Niels Platz Den nye informationsstrategi skal sikre medlemsfremgang gennem at være offensiv og opsøgende. FR laver skabelon hertil. 10 Kommende repræsentantskabsmøder JS orienterede om det udvidede repræsentantskabsmøde i Viborg i Musikken er på plads. Domkirke er der også truffet aftale med. Derudover er aftenfesten stadig under planlægning. Repræsentantskabsmødet i 2016 vil finde sted i Skanderborg og der er tilsagn fra nogle foreninger om bistand med arrangementet. NG foreslog tildeling af f.eks kr fra Præsidiet til den arrangerende forening. Beløbet skal dække kaffe og lokaleleje. Et evt. overskud af denne tildeling tilfalder foreningen. Der blev ikke taget nogen endelig beslutning herom på dagens møde. 11 Hæderstegn Præsidiets Hæderstegn Knud Glavind, Vestsjællands Garderforening DG Hæderstegn Ole Haaning Thomsen, Vestfyens Garderforening Poul Brix Magnussen, Vestsjællands Garderforening Christian Tvede, Den Fyenske Garderforening 12 Indkomne emner UB rejste spørgsmålet om den fortsatte tætte kontakt til Danske Soldaterforeningers Landsråd efter at Jan Brun Andersen var afgået som DG præsident. I forbindelse med det årlige landsrådsmøde deltager Præsidenten samt en vicepræsident. Ved de 2 halvårlige formandsmøder deltager Præsidenten samt vicepræsidenten i den region, hvor mødet afholdes. Disse aftaler overvejes indført i DG håndbogen. Der holdes Nordisk stævne i DSL regi i Danmark juni I relation til Garderudveksling har det i de seneste år været den samme repræsentant fra DG, der deltog i arrangementerne i såvel Danmark som i udlandet inden for samme år. Da det kræver mulighed for at tage fri fra arbejde i 2 perioder foreslås, at en deltager fra DG i det ene arrangement og en anden i det andet arrangement. Deltagerne stiller fra regionerne på skift. JS omtalte Garderudstilling Vest, der er blevet overtaget fra GF for Silkeborg og Omegn. Opbevaringen er ikke endeligt afklaret endnu. Garderudstillingerne i såvel øst som vest skal gennemgås, så der er overblik over, at begge udstillinger har samme indhold. Hvis der er behov for ændringer vil FR tage kontakt til CH/LG for opdateringer.

5 FR har haft kontakt til Michael Klitvad fra Gardernetværk. FR er af den opfattelse, at DG og Gardernetværk beskæftiger sig med samme regiment (LG) og samme gardere, hvorfor man bør kunne samarbejde m.h.p. en evt. bedre støtte til LG og et evt.bedre produkt /program for den enkelte gamle garder. De 2 organisationer skal ikke slås sammen, men samarbejde i situationer, hvor hver organisation kan se sin fordel heri. FR præsenterede Præsidiet for et udkast til samarbejdsaftale, som FR selv og på eget initiativ havde udarbejdet, men dog kort i processen havde vendt med Michael Klitvad. Man enedes om, at dette udkast kan ligge som et arbejdsdokument og af Præsidiet udnyttes til evt. konkretisering og udmøntning af samarbejdet. Man var enig om, at udkastet ikke underskrives, men indtil videre vil have status som et internt DG arbejdsdokument. Som pilotprojekt og test af et evt. fremtidigt samarbejde enedes man om sammen med Gardernetværk at gennemføre Garder March omkring Høvelte i august Hvis den på nogen måde kan gennemføres i forbindelse med Gardens Dag, bør dette tilstræbes. FR blev pålagt at sætte projektet i gang i tæt samarbejde med Gardernetværk og LG. 13 Orientering fra vicepræsidenterne NG Region I Stille sommer, Himmerlands Garderforening har afviklet en skydning i anledning af foreningens 100 års jubilæum til december. Der har været Gokart arrangement i Aalborg med økonomisk støtte fra regionspuljen til øl/sodavand og sandwich. JS Region II GF for Viborg og Omegn har holdt 105 års jubilæum med 40 deltagere. Derudover har Garderforeningerne i Viborg og Herning været repræsenteret ved Danish Air Show i Karup, hvor også gardere fra Vagtkompagniet var med som aktører. Der skal afholdes lokalt formandsmøde i regionen inden november måned. Der arbejdes ihærdigt på planlægningen af repræsentantskabsmødet i Viborg Forsøger at skaffe reklamekroner. UB Region III Aktiviteten har været præget af sommerferien. Der skal afholdes formandsmøde i regionen som et arbejdsmøde. UB deltager i Garderforeningen for Horsens og Omegns 125 år jubilæum som repræsentant for Præsidiet. FR er forhindret. HG Region IV Også denne region har været præget af ferie. HG har deltaget i Vestfyens GFs 100 års jubilæum og har afholdt sin egen forenings (Den Fyenske GF) 125 års jubilæum. JC Region V Der har været formandsmøde i Frederikssund samt en række aktiviteter foreningerne imellem. JC forsøger at lave en samlet information om aktiviteterne i foreningerne. I forbindelse med Den Nationale flagdag den 5/9 deltages i arrangementer i Tåstrup, Køge og Kastellet. Ligeledes deltager flere foreninger fra Region V i fejringen af Hærens 400 år i Kastellet den 6/9. JC deltager i indvielsen af Garderstuen i Holbæk til oktober. AMH DGU Fra AMH var der inden mødet modtaget orientering om, at II/LG forventes at deployere til UK primo 2015 i forbindelse med uddannelse af libyske officerer. Der er dog nogen usikkerhed omkring tidsplanerne og dermed også for DG arrangement for de udsendte fra LG. AMH holder Præsidiet orienteret, når ny info modtages.

6 14 Eventuelt herunder fastsættelse af næste møde Der har fra medlemmer været forslag fremme om flytning af de kommende årgangsparader fra maj til juni, da der ofte er konfirmationer i maj. Præsidiet kunne ikke tiltræde sådanne forslag. Formandsmøder i 2015 afholdes på følgende datoer: Region I 3/3 Region II 14/3 Region III 4/3 Region IV 5/3 Region V 28/2 Næste præsidiemøde afholdes lørdag den 1. november 2014 kl på Livgardens Kaserne 1. november 2014 Referent Carsten Rasmussen Flemming Rytter Ulrik B. Baunsgård Niels Godiksen Henrik Gattrup Jens Saabye Nielsen Jens Crone

JBA bød velkommen til præsidiemødet.

JBA bød velkommen til præsidiemødet. 25. februar 2014 Mødedeltagere: Præsidenten Jan Brun Andersen (JBA), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN) Ulrik Baunsgård (UB) Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Anders M. Hansen (AMH), Ole

Læs mere

JBA bød velkommen til præsidiemødet.

JBA bød velkommen til præsidiemødet. 3. maj 2014 Mødedeltagere: Jan Brun Andersen (JBA), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN) Ulrik Baunsgård (UB) Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Arne Beier-Holgersen (ABH), Henrik Agerlin (HA),

Læs mere

1. november 2014. Afbud fra: Anders M. Hansen (AMH) og Jan Stoltenborg (JS) 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra sidste præsidiemøde

1. november 2014. Afbud fra: Anders M. Hansen (AMH) og Jan Stoltenborg (JS) 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra sidste præsidiemøde 1. november 2014 Mødedeltagere: Flemming Rytter (FR), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN) Ulrik Baunsgård (UB), Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Michael Wienberg (MW), Henrik Agerlin (HA),

Læs mere

14. november 2015. Afbud fra: Peter Diessel (PD), Jan Stoltenborg (JS) 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra sidste præsidiemøde

14. november 2015. Afbud fra: Peter Diessel (PD), Jan Stoltenborg (JS) 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra sidste præsidiemøde 14. november 2015 Mødedeltagere: Flemming Rytter (FR), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN) Ulrik Baunsgård (UB), Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Michael Wienberg (MW), Henrik Agerlin (HA),

Læs mere

26. februar Afbud fra: Peter Diessel (PD) 0 Orientering om Cash Back World ved Lars Peter Rostock Jehl.

26. februar Afbud fra: Peter Diessel (PD) 0 Orientering om Cash Back World ved Lars Peter Rostock Jehl. 26. februar 2018 Mødedeltagere: Flemming Rytter (FR), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN), Ulrik Baunsgård (UB), Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Andreas Dalsgaard (ADA), Ole Andkjær Christensen

Læs mere

24. august 2015. Afbud fra: Peter Diessel (PD). 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra sidste præsidiemøde

24. august 2015. Afbud fra: Peter Diessel (PD). 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra sidste præsidiemøde 24. august 2015 Mødedeltagere: Flemming Rytter (FR), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN) Ulrik Baunsgård (UB), Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Michael Wienberg (MW), Andreas Dalsgaard (ADA),

Læs mere

30. april Afbud fra: Peter Diessel (PD), Albert Dieckmann (ADI) og Jan Stoltenborg (JS)

30. april Afbud fra: Peter Diessel (PD), Albert Dieckmann (ADI) og Jan Stoltenborg (JS) 30. april 2016 Mødedeltagere: Flemming Rytter (FR), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN) Ulrik Baunsgård (UB), Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Michael Wienberg (MW), Andreas Dalsgaard (ADA),

Læs mere

Dagsorden Præsidiemøde Lørdag den 2. maj 2015 Kl. 09:00 16:00

Dagsorden Præsidiemøde Lørdag den 2. maj 2015 Kl. 09:00 16:00 Dagsorden Præsidiemøde Lørdag den 2. maj 2015 Kl. 09:00 16:00 Sted: Livgardens Kaserne Mødedeltagere: Flemming Rytter (FR), Jens Crone (JC), Henrik Gattrup (HG), Jens Saaby Nielsen (JSN), Niels Godiksen

Læs mere

18. november Afbud fra: Peter Diessel (PD), Steen V. Grubert (SVG) og Henrik Agerlin (AD)

18. november Afbud fra: Peter Diessel (PD), Steen V. Grubert (SVG) og Henrik Agerlin (AD) 18. november 2017 Mødedeltagere: Flemming Rytter (FR), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN), Ulrik Baunsgård (UB), Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Andreas Dalsgaard (ADA), Ole Andkjær Christensen

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Lbnr. Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference December 2016 16. Julegudstjeneste Garnisonskirken 27. Ringkøbing og Omegns GF, 100 års jubilæum

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Dato Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference Oktober 2018 3. Fg. Præsident og DG forretningsfører møde JC + JS med. CH/LG 9. Pacific Northwest

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Dato Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference Juni 2017 3. Gardens Dag, GDK, Høvelte ADI m.fl. 7. HKH Prins Joachim fødselsdag 48 år 8.- 11.

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Dato Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference April 2017 16. Dronning Margrethe II fødselsdag 77 år Præsidiet 21. HKH Prinsesse Isabella fødselsdag

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Dato Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference August 2017 19. Gardergolf Sorø 21. Præsidiemøde DG LGK Præsidiet 26. Vandski Ringkøbing Anders

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Dato Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference December 2018 21. Julegudstjeneste Garnisonskirken Januar 2019 4. Nytårskur på Christiansborg

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Dato Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference November 2018 3. Præsidiemøde Præsidiet 6. JC & JS møde med CH/LG om AMB.vagtens jub. GDK 21.

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Dato Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference Marts 2017 3. Kontingentparade LGK og march til Rådhuset JC 4. Formandsmøde Region II JS+FR+ADA

Læs mere

27. februar Afbud fra: Peter Diessel (PD), Niels Godiksen (NG) 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra seneste præsidiemøde

27. februar Afbud fra: Peter Diessel (PD), Niels Godiksen (NG) 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra seneste præsidiemøde 27. februar 2017 Mødedeltagere: Flemming Rytter (FR), Jens Saabye Nielsen (JSN), Ulrik Baunsgård (UB), Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Andreas Dalsgaard (ADA), Ole Andkjær Christensen (OAC), Carsten

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Dato Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference November 2017 5. Møde med årgangsformænd i København SVG 9. Præsidentens tilbagevendende møde

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Lbnr. Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference Januar 2017 4. Nytårskur på Christiansborg Slot FR 8. HKH Prins Vincent og HKH Prinsesse Josephine

Læs mere

25. februar 2019 kl. 10:00

25. februar 2019 kl. 10:00 25. februar 2019 kl. 10:00 Mødedeltagere: Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN), Ulrik Baunsgård (UB), René Rasmussen (RR), Jens Crone (JC), Andreas Dalsgaard (ADA), Jan Stoltenborg (JS), Michael

Læs mere

29. februar Afbud fra: Peter Diessel (PD) 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra seneste præsidiemøde

29. februar Afbud fra: Peter Diessel (PD) 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra seneste præsidiemøde 29. februar 2016 Mødedeltagere: Flemming Rytter (FR), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN) Ulrik Baunsgård (UB), Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Michael Wienberg (MW), Andreas Dalsgaard

Læs mere

Køreplan for forberedelser af De Danske Garderforeningers. Repræsentantskabsmøde i Bogense 20. maj 2017

Køreplan for forberedelser af De Danske Garderforeningers. Repræsentantskabsmøde i Bogense 20. maj 2017 Køreplan for forberedelser af De Danske Garderforeningers Repræsentantskabsmøde i Bogense 20. maj 2017 Lb-nr./ dato Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference Marts 2015 05 MAR Nordfyns GF udpeges

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender ( AKT) Dato Aktivitet/begivenhed September 2017 5. Den nationale flagdag Medi o SEP Bowling-sæsonen starter. Der spilles lokalt og frem til medio marts 2018

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Lb-nr. Aktivitet/begivenhed Oktober 2016 Ansvarlig/ evt. reference 1. Åbent Hus, GDK Høvelte ADI m.fl. 12. DSM Ledergruppemøde FR 14. Kulturnat LGK

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Lb-nr. Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference Juli 2016 6. Garderforeningen for Svendborg og Omegn, 100 års jubilæum 9. Garderforeningen

Læs mere

5. maj 2018 kl. 09:00

5. maj 2018 kl. 09:00 5. maj 2018 kl. 09:00 Mødedeltagere: Flemming Rytter (FR), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN), Ulrik Baunsgård (UB), Henrik Gattrup (HG), René Rasmussen (RR), Jens Crone (JC), Andreas Dalsgaard

Læs mere

4. maj 2013. Afbud fra: Arne Beier-Holgersen (ABH) og Jan Stoltenborg (JS) 1 Velkomst /Godkendelse af referat fra sidste møde.

4. maj 2013. Afbud fra: Arne Beier-Holgersen (ABH) og Jan Stoltenborg (JS) 1 Velkomst /Godkendelse af referat fra sidste møde. 4. maj 2013 Mødedeltagere: Præsidenten Jan Brun Andersen (JBA), Niels Godiksen (NG), Ole Louring(OL), Karsten G. Holm(KGH), Ulrik Baunsgård (UB) Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Anders M. Hansen (AMH)

Læs mere

23. februar 2015. Afbud fra: Anders M. Hansen (AMH) 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra sidste præsidiemøde

23. februar 2015. Afbud fra: Anders M. Hansen (AMH) 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra sidste præsidiemøde 23. februar 2015 Mødedeltagere: Flemming Rytter (FR), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN) Ulrik Baunsgård (UB), Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Michael Wienberg (MW), Andreas Dalsgaard

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Lb-nr. Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference Marts 2016 5. Formandsmøde Region V JC+FR+CRA+ADA 8. Formandsmøde Region I NG+FR+CRA+ADA 9.

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Lb-nr. Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference Juni 2016 4. Gardens Dag, Garderkasernen, Høvelte ADI m. fl. 7. HKH Prins Joachim fødselsdag

Læs mere

5. november Afbud fra: Peter Diessel (PD), Michael Wienberg (MW), Jan Stoltenborg (JS), Henrik Agerlin (HA)

5. november Afbud fra: Peter Diessel (PD), Michael Wienberg (MW), Jan Stoltenborg (JS), Henrik Agerlin (HA) 5. november 2016 Mødedeltagere: Flemming Rytter (FR), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN) Ulrik Baunsgård (UB), Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Albert Dieckmann (ADI), Andreas Dalsgaard

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender ( AKT) Lb-nr. Aktivitet/begivenhed September 2016 1. III/LG Chefskifteparade, GDK Høvelte 5. Den nationale flagdag Kontingentparade LGK Medio SEP Bowling-sæsonen

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Dato Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference April 2019 7. Djurslands Gardeforening 90 år 8. 12. Garderbladet april udkommer 16. Dronning

Læs mere

Ved navneopråb kunne det konstateres, at 51 af de 67 danske foreninger var repræsenteret. Der var ingen DGU-foreninger til stede.

Ved navneopråb kunne det konstateres, at 51 af de 67 danske foreninger var repræsenteret. Der var ingen DGU-foreninger til stede. Referat Repræsentantskabsmøde lørdag den 28. maj 2015 i Skanderborg Mødet indledtes med at værtsforeningens fane blev ført ind, hvorefter Præsidenten, Flemming Rytter, bød velkommen. En særlig velkomst

Læs mere

9. september 2013. Wienberg (MW). 1 og 2. Velkomst /Godkendelse af referat fra sidste møde.

9. september 2013. Wienberg (MW). 1 og 2. Velkomst /Godkendelse af referat fra sidste møde. 9. september 2013 Mødedeltagere: Præsidenten Jan Brun Andersen (JBA), Niels Godiksen (NG), Ole Louring(OL), Ulrik Baunsgård (UB) Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Ole Andkjær(OAC), og Carsten Rasmussen

Læs mere

Referat af De Danske Garderforeningers repræsentantskabsmøde den 24/5 2014 i Thisted,

Referat af De Danske Garderforeningers repræsentantskabsmøde den 24/5 2014 i Thisted, Referat af De Danske Garderforeningers repræsentantskabsmøde den 24/5 2014 i Thisted, Præsidenten Jan Brun Andersen indledte med at byde de fremmødte foreninger velkommen. Derudover rettede han en varm

Læs mere

29. august Afbud fra: Peter Diessel (PD) 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra seneste præsidiemøde

29. august Afbud fra: Peter Diessel (PD) 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra seneste præsidiemøde 29. august 2016 Mødedeltagere: Flemming Rytter (FR), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN) Ulrik Baunsgård (UB), Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Michael Wienberg (MW), Andreas Dalsgaard (ADA),

Læs mere

2. september 2019 kl. 09:00

2. september 2019 kl. 09:00 2. september 2019 kl. 09:00 Mødedeltagere: Jens Crone (JC), Olav Vibild (OV), Jens Saabye Nielsen (JSN), Ulrik Baunsgård (UB), René Rasmussen (RR), Jon Nielsen (JN), Andreas Dalsgaard (AD), Jan Stoltenborg

Læs mere

2 Godkendelse af referat Referatet fra mødet den 9. september 2013 blev godkendt.

2 Godkendelse af referat Referatet fra mødet den 9. september 2013 blev godkendt. 2. november 2013 Mødedeltagere: Præsidenten Jan Brun Andersen (JBA), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN) Ulrik Baunsgård (UB) Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Michael Wienberg (MW), Jan

Læs mere

4. maj 2019 kl. 09:00

4. maj 2019 kl. 09:00 4. maj 2019 kl. 09:00 Mødedeltagere: Jens Crone (JC), Olav Vibild (OV), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN), Ulrik Baunsgård (UB), René Rasmussen (RR), Jon Nielsen (JN), Andreas Dalsgaard (ADA),

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Lb-nr. Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference August 2016 27. Vandski Ringkøbing Anders Bjerg / Ringkøbing GF 28. HH Prins Nicolai fødselsdag

Læs mere

Efter indstilling fra Præsidiet blev Jan Stoltenborg valgt. Han kunne konstatere repræsentantskabsmødets lovlige indvarsling.

Efter indstilling fra Præsidiet blev Jan Stoltenborg valgt. Han kunne konstatere repræsentantskabsmødets lovlige indvarsling. Repræsentantskabet Referat fra det 101. ordinære Repræsentantskabsmøde afholdt i Medborgerhuset i Silkeborg lørdag den 15. juni 2013. 46 foreninger ud af 78 var repræsenteret med 422 stemmer ud af 582

Læs mere

Repræsentantskabsmøde lørdag den 9. juni 2018 i Randers. Referat

Repræsentantskabsmøde lørdag den 9. juni 2018 i Randers. Referat DE DANSKE GARDERFORENINGER Repræsentantskabsmøde lørdag den 9. juni 2018 i Randers Referat Mødet indledtes med, at værtsforeningens fane blev ført ind, hvorefter præsidenten, Flemming Rytter, bød velkommen.

Læs mere

PRÆSIDIETS SKRIFTLIGE BERETNING 2013/2014

PRÆSIDIETS SKRIFTLIGE BERETNING 2013/2014 København april 2014 PRÆSIDIETS SKRIFTLIGE BERETNING 2013/2014 (Beretningen dækker perioden mellem Repræsentantskabsmødet i Silkeborg 2013 og Repræsentantskabsmødet i Thisted 2014) 1. Indledning. Præsidiet

Læs mere

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 25. oktober 2014

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 25. oktober 2014 Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 25. oktober 2014 Mødet afholdtes i Bowl n Fun, Viby og startede kl. 12.45. Deltagere: Torben V. Andersen (TVA), Hans Græsvig (HG), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen

Læs mere

Referat fra det 98. ordinære Repræsentantskabsmøde afholdt i FrederiksborgCentret i Hillerød lørdag den 12. juni 2010 jf. dagsorden med bilag.

Referat fra det 98. ordinære Repræsentantskabsmøde afholdt i FrederiksborgCentret i Hillerød lørdag den 12. juni 2010 jf. dagsorden med bilag. Repræsentantskabet Referat fra det 98. ordinære Repræsentantskabsmøde afholdt i FrederiksborgCentret i Hillerød lørdag den 12. juni 2010 jf. dagsorden med bilag. I repræsentantskabsmødet deltog 142 gamle

Læs mere

Vandrådet for vandopland 1.5 Randers Fjord

Vandrådet for vandopland 1.5 Randers Fjord Vandrådet for vandopland 1.5 Randers Fjord Mødereferat 4. vandrådsmøde Mødeleder: Jørgen Jørgensen Referent: Hanne Stadsgaard Jensen Deltagerliste: Se dokumentets sidste side Dato: 25.09.2014 Varighed:

Læs mere

Danske Sortkrudtsskytter

Danske Sortkrudtsskytter Danske Sortkrudtsskytter Forbundet af Danske Sortkrudtsskytteforeninger Medlem af Dansk Skytte Union- Danmarks Idrætsforbund www.sortkrudt.dk Referat af repræsentantskabsmøde Lørdag d. 11. maj 2013 Følgende

Læs mere

6. FONDER, LEGATER OG FORENINGER

6. FONDER, LEGATER OG FORENINGER 6. FONDER, LEGATER OG FORENINGER a. Generelt 1. De Danske Garderforeninger råder over en række Legater og Fonde samt en forening, - under ét benævnt fonde. 2. Renterne af fondenes kapitaler anvendes til

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012.

Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012. Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012. 25. nov. 2012. Tilstede: Bestyrelsesmedlemmerne Birgit Thejls (BT), Henrik Sieling (HSI), Sten Emborg (SE), Jens Rosengaard (JR) og Jan Bredde Andersen

Læs mere

[REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN FOR HASSERIS GRUNDEJERFORENING]

[REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN FOR HASSERIS GRUNDEJERFORENING] Mødested: Svalegården. Tidspunkt: Torsdag, den 12. januar 2012 - kl. 17:30. Deltagere: Jens Ole Christensen (JOC) Verner F. Larsen (VFL) Torben Thorup Jensen (TTJ) Preben Eihilt (PE) Jens Erik Laursen

Læs mere

GARDERNES INDIVIDUELLE LANDSMESTERSKABER M LIGGENDE KLASSE A

GARDERNES INDIVIDUELLE LANDSMESTERSKABER M LIGGENDE KLASSE A GARDERNES INDIVIDUELLE LANDSMESTERSKABER 2017 KLASSE A 200 M LIGGENDE 1 148/6 Ib Henriksen Vestlolland 2 148/3 Jan Stoltenborg København 3 147/6 Nicolai Henriksen Vestlolland 4 144/3 Sendy Alstrøm Den

Læs mere

AABENRAA ROKLUB. Referat fra bestyrelsesmøde den 20. februar 2017, kl

AABENRAA ROKLUB. Referat fra bestyrelsesmøde den 20. februar 2017, kl Referat fra bestyrelsesmøde den 20. februar 2017, kl. 19.15 Til stede var: Carsten Yndigegn Jens Blohm Poulsen Niels Henning Christensen Lene Hansen Bent Blaagaard Gryning Yrsa Brølling Afbud fra: Ingen

Læs mere

Stifternes Kapitalforvaltnings sekretariat Dalgas Avenue 46, 8000 Aarhus C Tlf.: ,

Stifternes Kapitalforvaltnings sekretariat Dalgas Avenue 46, 8000 Aarhus C Tlf.: , Stifternes Kapitalforvaltnings sekretariat Dalgas Avenue 46, 8000 Aarhus C Tlf.: 86 14 51 00, e-mail: kmaar@km.dk Den 30. januar 2018 Dokument nr.: 13600/18 Sagsbeh.: BAB/jf Referat fra møde i Stifternes

Læs mere

Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 Dagsorden:

Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 Dagsorden: Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 -------------------- o ----------------- Mødedato: mandag 20/8 2018 kl. 16,30. Mødested: Havnekontoret Skakkesholm

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den 2.4.2019 kl. 17.30 på Østvilsund Færgekro. 68 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Svend Aage Schytte Pedersen

Læs mere

PRÆSIDENTENS SKRIFTLIGE BERETNING 2010/2011

PRÆSIDENTENS SKRIFTLIGE BERETNING 2010/2011 København den 29. marts 2011 PRÆSIDENTENS SKRIFTLIGE BERETNING 2010/2011 (Beretningen dækker perioden mellem Repræsentantskabsmødet i Hillerød 2010 og Repræsentantskabsmødet i Horsens 2011) 1. Indledning.

Læs mere

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 6. juni 2014 kl. 18.00 på Flensborg Søfartsmuseum, Flensborg.

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 6. juni 2014 kl. 18.00 på Flensborg Søfartsmuseum, Flensborg. REFERAT af Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 6. juni 2014 kl. 18.00 på Flensborg Søfartsmuseum, Flensborg. Deltagere: Formand Lauge Damstrup Brøndum Næstformand Merete Ettrup Kasserer

Læs mere

Dagsorden Referat. Dato: 22. januar Tid: Kl Sted: IDA mødecenter, lokale 216

Dagsorden Referat. Dato: 22. januar Tid: Kl Sted: IDA mødecenter, lokale 216 Dagsorden Referat Dato: 22. januar 2013 Tid: Kl. 13-15 Sted: IDA mødecenter, lokale 216 Afbud: Jens Chr. Birch deltager under behandling af punkt 1. Afbud fra Carsten Sand Nielsen og Lars Møller. Punkter:

Læs mere

Referat. DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager 3. Nybyggeri 4. Økonomi 5. Øvrige sager til behandling 6.

Referat. DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager 3. Nybyggeri 4. Økonomi 5. Øvrige sager til behandling 6. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 3. december 2015 kl. 1630 Sted : HAB s administration Udsendt : 27. november 2015 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 17. juni 2017 kl. 9.00 15.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Hovedbestyrelsen: Claus Jul Larsen

Læs mere

Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017

Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017 Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Formanden, Johs Chr Johansen, bød velkommen og foreslog Advokat Michael Nathan, CPH Lex, som

Læs mere

Referat. Forum. Limfjordsrådet. Tid 21. marts 2014, 12.00 14.00. Sted Aalborg Kommune, Stigsborg Brygge 5, 9400 Nørresundby, lok. 159 / 160.

Referat. Forum. Limfjordsrådet. Tid 21. marts 2014, 12.00 14.00. Sted Aalborg Kommune, Stigsborg Brygge 5, 9400 Nørresundby, lok. 159 / 160. Referat Forum Limfjordsrådet Tid 21. marts 2014, 12.00 14.00 Sted Aalborg Kommune, Stigsborg Brygge 5, 9400 Nørresundby, lok. 159 / 160. Sekretariat: Aalborg Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen Stigsborg

Læs mere

Referat Hovedbestyrelsesmøde

Referat Hovedbestyrelsesmøde Referat Hovedbestyrelsesmøde Dato: 9. december 2014 Tid: Kl. 12.00-13.30 Sted: KL-huset, Weidekampsgade 10, 2300 København S, Lokale S-05 Afbud: Per Røner, Henrik Kolind, Nich Bendtsen og Carsten Sand

Læs mere

Bestyrelsesmøde Tid Torsdag d. 26. juni - kl. 17.30 Sted Idrættens Hus, mødelokale 2 Mødeleder Jens Terkelsen Referent Henriette Gilhøj

Bestyrelsesmøde Tid Torsdag d. 26. juni - kl. 17.30 Sted Idrættens Hus, mødelokale 2 Mødeleder Jens Terkelsen Referent Henriette Gilhøj Bestyrelsesmøde Tid Torsdag d. 26. juni - kl. 17.30 Sted Idrættens Hus, mødelokale 2 Mødeleder Jens Terkelsen Referent Henriette Gilhøj Deltagere Fraværende ved afbud Jens Terkelsen, Christina Carls, Henriette

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING MANDAG D. 22. MAJ 2018, SKELGÅRDSKIRKEN

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING MANDAG D. 22. MAJ 2018, SKELGÅRDSKIRKEN REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING MANDAG D. 22. MAJ 2018, SKELGÅRDSKIRKEN Formanden bød velkommen til de fremmødte, heraf 16 stemmeberettigede. Dagsorden pkt. 1: Valg af dirigent Sven-Erik Predstrup

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Referat af Nordfyns Erhvervsråds bestyrelsesmøde nr. 116

Referat af Nordfyns Erhvervsråds bestyrelsesmøde nr. 116 Referat af Nordfyns Erhvervsråds bestyrelsesmøde nr. 116 Dato: Onsdag den 12. marts kl. 9.00 Sted: Udviklingspark Nord, Adelgade 119B, 5400 Bogense SUNEKÆR 1 5471 SØNDERSØ Tlf. +45 63 88 20 30 Fax +45

Læs mere

Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Dagsorden:

Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Dagsorden: Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Dagsorden og referat fra bestyrelsesmøde nr. 03/2018 -------------------- o ----------------- Mødedato: Tirsdag 19. juni 2018 kl. 16,30. Mødested: Havnekontoret

Læs mere

PRÆSIDIETS SKRIFTLIGE BERETNING 2014/2015

PRÆSIDIETS SKRIFTLIGE BERETNING 2014/2015 5. maj 2015 PRÆSIDIETS SKRIFTLIGE BERETNING 2014/2015 (Beretningen dækker perioden mellem Repræsentantskabsmødet 24. maj 2014 i Thisted og Repræsentantskabsmødet 30. maj 2015 i Viborg) 1. Indledning. Præsidiet

Læs mere

Bestyrelsen, (efter tilretning af eventuelle bemærkninger) Møde/dagsordenspunkt: Beslutning/behandling:

Bestyrelsen,   (efter tilretning af eventuelle bemærkninger) Møde/dagsordenspunkt: Beslutning/behandling: Dato 26. august 2010 Deltagere Afbud fra Referent Sted Fordeling Næste møde Anders Bjarne Hans Christian Henning Jon Margot Sonja Ulrik Henrik. Niels Ulrik Åhmansvej 20, Herfølge Bestyrelsen, (efter tilretning

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet er udsendt og findes på hjemmesiden (www.kda.dk > OM KDA > BESTYRELSESREFERATER).

Referat fra bestyrelsesmødet er udsendt og findes på hjemmesiden (www.kda.dk > OM KDA > BESTYRELSESREFERATER). Fremmødt: Afbud: Referent: Hjalmar Nielsen, formand (HNI) Per Wistisen (PEW) Lisette S. Bertelsen (LSB) Jørgen Mouritzen (MOU) Jacques Johsman (JAJ) Jan Andersen (JAN) Per Horn (PHO) Morten Munkesø (MMU)

Læs mere

Produktionsskoleforeningen Bestyrelsesmøde den 26. oktober 2010 Nr. 7/2010 REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 26. OKTOBER 2010 PÅ CHRISTIANSBORG, KØBENHAVN.

Produktionsskoleforeningen Bestyrelsesmøde den 26. oktober 2010 Nr. 7/2010 REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 26. OKTOBER 2010 PÅ CHRISTIANSBORG, KØBENHAVN. REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 26. OKTOBER 2010 PÅ CHRISTIANSBORG, KØBENHAVN. Mødedeltagere: Lennarts Damsbo-Andersen, Anne Knudsen, Fritze Tillisch, Martin Taarup, Gert Møller, Oluf Brandt, André Gremaud

Læs mere

F K G - B E S T Y R E L S E N

F K G - B E S T Y R E L S E N REFERAT 2015 F K G - B E S T Y R E L S E N Dato: 03-03-2015 10:00 Sted: Video, KL Mission KL bidrager til at udvikle og fastholde et stærkt lokalt demokrati. KL varetager kommunernes fælles interesser

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

: Grethe Rasmussen (formanden vælges direkte på repræsentantskabsmødet). : Grethe Rasmussen, Poul Meisler og René K. Rasmussen.

: Grethe Rasmussen (formanden vælges direkte på repræsentantskabsmødet). : Grethe Rasmussen, Poul Meisler og René K. Rasmussen. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 13. april 2015, kl. 17.30. Afbud: Ella Pedersen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af

Læs mere

BESTYRELSESMØDE NR. 5 REFERAT

BESTYRELSESMØDE NR. 5 REFERAT BESTYRELSESMØDE NR. 5 REFERAT Den 9. juli 2015 Tidspunkt : Onsdag den 1. juli kl. 17 med efterfølgende middag Sted : Peter Bangsvej 30, Frederiksberg Tilstede : Bestyrelsen Fraværende/Afbud : Sekretærer

Læs mere

Afrapportering, Arbejdsgruppe Succes

Afrapportering, Arbejdsgruppe Succes Afrapportering, Arbejdsgruppe Succes - En undersøgelse af årsagen til udvalgte garderforeningers medlemsfremgang. Baggrund 1. På De Danske Garderforeningers (DG) Præsidiemøde nr. 2/2016 den 29. april 2016

Læs mere

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen Bestyrelsen Den 16.04.07 Journal nr.: Bestyrelsen, 2. møde Sagsbehandler: DL Direkte nr.: 9627 2917 Referat fra møde i bestyrelsen for Social

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 24. maj 2018

Bestyrelsesmøde den 24. maj 2018 Bestyrelsesmøde den 24. maj 2018 Tidspunkt: 24/5 2018 kl. 12:00-14:00. Mødested: Skype Mødedeltagere: Bo, Jens, Leon, Henrik, Søren, Michel Afbud: Referent: Rasmus Dagsordenpunkt 1, Godkendelse af sidste

Læs mere

Den Fælles Kapitalforvaltning

Den Fælles Kapitalforvaltning Den Fælles Kapitalforvaltning Løbenr. 1616/14 REFERAT fra møde i Den Fælles Kapitalforvaltning den 8. januar 2014 i Århus Bispegård kl. 10.00 15.00 Tilstede var: Fra bestyrelsen: Kirsten Vej Petersen,

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS 4. DECEMBER 2008 LEDELSESSEKRETARIATET Skovbogade 3 4000 Roskilde Jour.nr.: 1200-10219-00061-08 Telefon: 46 35 14 48 Beslutningsreferat af møde nr. 4-2008 i Kredsrådet for Midt-

Læs mere

Generalforsamling 11. maj 2015

Generalforsamling 11. maj 2015 1 of 7 Generalforsamling 11. maj 2015 Dagsorden / Referat 11. maj 2015, kl. 16.30 Sted: Tyrrisvej 14, Følle, 8410 Rønde. Medlemmer: Anders Peter Rasmussen Anette Quist Busk Christian Haubuf Claus Wistoft

Læs mere

Offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 19. september 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København

Offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 19. september 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 19. september 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Fra Statikeranerkendelsesudvalget deltog: Henrik Mørup, Jeppe Jönsson, Ole Meinicke

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. maj 2007 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. maj 2007 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. maj 2007 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Hanne Buchholdt, Carsten W.

Læs mere

Forretningsorden for. Scleroseforeningens Lokalafdelinger

Forretningsorden for. Scleroseforeningens Lokalafdelinger Forretningsorden for Scleroseforeningens Lokalafdelinger 1 1.1. Forretningsordenens hjemmel Denne forretningsorden oprettes i henhold til Foreningens vedtægter 5. 2 2.1. Tiltrædelse af forretningsordenen

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Susanne Thomsen Bjarne Hansen Lene Nielsen. Katja Saunte Bagger

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Susanne Thomsen Bjarne Hansen Lene Nielsen. Katja Saunte Bagger Boligselskabet Domea Solrød Referat fra organisationsbestyrelsesmøde der afholdtes tirsdag den 9. december 2014 kl. 17.00 i afdeling 3`s fælleslokale beliggende Christians Torv 84. Dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6 Ref. Generalforsamling nr. 45, 6. juli 2013 kl. 10 på Munchs Hotel, Tornby Strand Dagsorden, jf. vedtægternes 8 om afholdelse af generalforsamling: a. Valg af dirigent b. Formandens beretning vedr. det

Læs mere

Informations- og Kommunikationsstrategi

Informations- og Kommunikationsstrategi Informations- og Kommunikationsstrategi Efteråret 2014 D e D a n s k e G a r d e r f o r e n i n g e r Indholdsfortegnelse FORMÅL 3 VISION 3 MEDIEBRUG I FREMTIDEN 3 GARDERFORENINGERNE.DK 3 GARDERBLADET

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen torsdag d. 20. februar 2014 kl. 19:00, i Foreningslokalerne i Bunkeren i Kastellet.

Referat fra Generalforsamlingen torsdag d. 20. februar 2014 kl. 19:00, i Foreningslokalerne i Bunkeren i Kastellet. Tårnby 10. marts 2014. Referat fra Generalforsamlingen torsdag d. 20. februar 2014 kl. 19:00, i Foreningslokalerne i Bunkeren i Kastellet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Valg af referent. Valg af 2 stemmetællere.

Læs mere

Generalforsamling i henhold til dagsordenen.

Generalforsamling i henhold til dagsordenen. Køge og Omegns Garderforening. Referat af den ordinære generalforsamling den 7. marts 2016. Generalforsamlingen blev afholdt i Køge Boldklubs Restaurant. Generalforsamling i henhold til dagsordenen. Formand

Læs mere

MEDDELELSER FRA FORMANDEN/ADMINISTRATIONEN ORIENTERING

MEDDELELSER FRA FORMANDEN/ADMINISTRATIONEN ORIENTERING Dagsordenpunkt 2 MEDDELELSER FRA FORMANDEN/ADMINISTRATIONEN ORIENTERING Bestyrelsen orienteres løbende om Anti Doping Danmarks resultater, aktiviteter og initiativer. 2.1 Kvartalsrapport for 4. kvartal

Læs mere

PRÆSIDENTENS SKRIFTLIGE BERETNING 2009/2010

PRÆSIDENTENS SKRIFTLIGE BERETNING 2009/2010 København den 04. maj 2010 PRÆSIDENTENS SKRIFTLIGE BERETNING 2009/2010 (Beretningen dækker perioden mellem Repræsentantskabsmødet i Høje-Taastrup 2009 og Repræsentantskabsmødet i Hillerød 2010) 1. Indledning.

Læs mere

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 10. oktober 2011

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 10. oktober 2011 Referat fra bestyrelsesmøde den 10. oktober 2011 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Roar Bendtsen Schou Ingolf Lind-Holm Christian Jeppesen (Deltog fra kl. 15.00) Steen Colberg Jensen Michael

Læs mere

Den politiske styregruppes repræsentanter fra Morsø Kommune er 2 politiske repræsentanter

Den politiske styregruppes repræsentanter fra Morsø Kommune er 2 politiske repræsentanter Krav 6. Hvordan parterne følger op på aftalen. Der er indgået følgende aftaler om organisering af opfølgningen af sundhedsaftalerne. Målsætningen er en sammenhængende opgavefordeling mellem de involverede

Læs mere

Danske Hærhistoriske Museer Referat Ordinær generalforsamling 17. marts 2018 Nymindegablejren.

Danske Hærhistoriske Museer Referat Ordinær generalforsamling 17. marts 2018 Nymindegablejren. www.haermuseer.dk Danske Hærhistoriske Museer Referat Ordinær generalforsamling 17. marts 2018 Nymindegablejren. Dato 18. marts 2018 Foreninger til stede: Aalborg Forsvars- og Garnisionsmuseum Telegrafregimentets

Læs mere

Referat - af forretningsudvalgsmøde den 30. august 04 på sekretariatet

Referat - af forretningsudvalgsmøde den 30. august 04 på sekretariatet Referat - af forretningsudvalgsmøde den 30. august 04 på sekretariatet Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Justering af dagsorden 3. Godkendelse af referater 4. Forretningsudvalgsrunde 5. Udvalgsrunde

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling 2016

Referat ordinær generalforsamling 2016 Referat ordinær generalforsamling 2016 Afholdt i Soldaterstuen på Pedersholm, torsdag 17.marts 2016 klokken 19:00. 1. Valg af dirigent: Til dirigent valgtes Rune Rosenkrantz. 2. Valg af stemmetæller: Til

Læs mere