Studienævnet for Medicin. Studienævnet for Medicin. Forum. Møde afholdt: Tirsdag den 5. november 2013, kl Sted: Møderum 2, lokale 42.0.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Studienævnet for Medicin. Studienævnet for Medicin. Forum. Møde afholdt: Tirsdag den 5. november 2013, kl Sted: Møderum 2, lokale 42.0."

Transkript

1 A F D E L I N G F O R U D D A N N E L S E O G S T U D E R E N D E, S E K T I O N F O R L E G A L I T E T O G S T U D I E N Æ V N S B E T J E N I N G K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Studienævnet for Medicin M Ø D E R E F E R A T 7. NOVEMBER 2013 Forum Studienævnet for Medicin AFDELING FOR UDDANNELSE OG Møde afholdt: Tirsdag den 5. november 2013, kl Sted: Møderum 2, lokale STUDERENDE SEKTION FOR LEGALITET OG STUDIENÆVNSBETJENING Referent: Dorte Lundsager BLEGDAMSVEJ 3B 2200 KØBENHAVN N Til stede: Studienævnsmedlemmer: Jørgen Olsen, Vagn Eskesen (til kl. 17), Sandra Kristiane Pouplier, Morten Jørgensen, Marek Treiman, Rikke Lund, Elif Bayram, Henriette Holst Hansen, Kári Mikines TLF DIR dohl@sund.ku.dk Studienævnssuppleanter: Jonas Olsen, Jørgen Kurtzhals Administration: Gitte Birkbøll og Martin Stampe Noer REF: DOHL SAG: / Sagsnr. oplyses ved henv. Gæster: Bitta Nielsen og Hans Henrik Saxild (vedr. punkt 5), Michael Stoltenberg (vedr. punkt 6) Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af ordinært studienævnsmøde 1. oktober 2013 (bilag) 3. Godkendelse af referat af ekstraordinært studienævnsmøde 8. oktober 2013 (bilag) 4. Personsager (bilag modtages i selvstændig mail)

2 5. Drøftelse af implementering af KU s og SUND s strategi med særlig fokus på øgning af studieeffektivitet (bilag, Hans Henrik Saxild inviteret til kl. 16) 6. Drøftelse af merit på baggrund af lægevikariater samt indholdet af den formaliserede klinikundervisning på 3. semester KA (Michael Stoltenberg inviteret til kl ) 7. Godkendelse af manglende anbefaling af flere lærebøger i medicinsk sociologi (bilag) 8. Orientering om proces for omlægning af forelæsninger til sau-timer i basal humanbiologi 9. Godkendelse af nyt studentermedlem af Dispensationsudvalget (bilag) 10. Orientering om proces vedr. nyt koncept for studieordninger og integration af KU s kursusdatabase på medicin (bilag) 11. Høring af spørgeskema til evaluering af eksamen (bilag) 12. Eventuelt SIDE 2 AF 10 Ad. 1) Dagsordenen blev godkendt. Under eventuelt behandles: - MR inviterer de studerende til lyttemøde - Jonas Olsens medlemskab af Arbejdsforum vedr. rusturen - Processen vedr kandidatstudieordningen - IT-certificering - Studielederens besøg i Australien Ad. 2) Referat af studienævnsmødet 1. oktober blev godkendt uden rettelser. Ad. 3) Referat af ekstraordinært studieordningsmøde 8. oktober blev godkendt uden rettelser. Ad. 4) En studerende havde søgt om tilladelse til et 4. eksamensforsøg i celle- og vævsbiologi på 2. semester af bacheloruddannelsen på baggrund af graviditetsgener. Studienævnet besluttede ikke at imødekomme ansøgningen på det foreliggende grundlag. Fakultetet har ved 3 henvendelser bedt den studerende sende dokumentation for de angivne graviditetsgener og har desuden oplyst den studerende om, at hun også skal søge en tidsfristforlængelse. Den studerende har ikke reageret på disse henvendelser, og det vil herefter blive indstillet til dekanen, at den studerende udskrives fra studiet.

3 En studerende havde søgt om dispensation fra kravet om studieaktivitet. Ansøgningen er begrundet i langvarig sygdom. Efter studieaktivitetskravet skal en studerende have gennemført mindst 30 ECTS-point inden for de seneste to år. Studienævnet besluttede ikke at imødekomme ansøgningen på det foreliggende grundlag. Fakultetet har efterspurgt en lægeerklæring, hvoraf diagnose og prognose på den studerendes sygdom fremgår, hvilket ikke er fremsendt. Nævnet lagde ved afgørelsen vægt på, at den studerende kun har gennemført svarende til 7,5 ECTS-points under sin indskrivning på medicinstudiet og skønner på den baggrund, at den studerende ikke er studieegnet. Det vil herefter blive indstillet til dekanen, at den studerende udskrives fra studiet. SIDE 3 AF 10 En studerende havde søgt om tilladelse til brud på indtegningsbetingelsen for 6. semester af kandidatuddannelsen i foråret 2014, idet eksamen på 5. semester ikke er bestået forinden. Ansøgningen sker på baggrund af udsendelse med IMCC til Uganda sommeren 2014, hvor den studerende har behov for kendskab til gynækologi, obstetrik og pædiatri. Studienævnet besluttede på baggrund af de ekstraordinære omstændigheder at imødekomme ansøgningen, således at den studerende kan holdsættes og deltage i eksamen i gynækologi/obstetrik og i pædiatri inden holdsætning på 5. semester under forudsætning af, at den studerende har bestået kliniske kurser og eksamener på 4. semester forinden. Ad. 5) Prodekan for uddannelse, Hans Henrik Saxild, og studiechef, Bitta Nielsen, drøftede KU s og SUND s strategi med særlig fokus på øgning af studieeffektivitet. Hans Henrik Saxild gennemgik først SUND s strategi for uddannelsesområdet, der blandt andet fokuserer på dybde, udsyn og større effektivitet gennem uddannelserne. SUND s strategi og handleplaner kan findes på intranettet på Samtidig er regeringen på vej med en række reformer af uddannelsessektoren, herunder en SU-reform og en studiefremdriftsreform. Hovedpointerne i SU-reformen er: - Seks måneders ekstra SU, hvis man starter inden for to år efter sin ungdomsuddannelse - Bonus til de studerende, der gennemfører på normeret tid - Bortfald af SU, hvis den studerende kommer mere end 6 måneder efter studieplanen

4 Hovedpointerne i studiefremdriftsreformen er: - Obligatorisk tilmelding til fag og prøver hvert studieår svarende til 60 ECTS-point eller hvert halve studieår svarende til 30 ECTS-point - Mulighed for justering af førsteårsprøven - Mulighed for indførelse af studiestartsprøve - Bedre merit ved studieophold. Forhåndsgodkendte kurser fra udlandsophold skal meriteres ind i uddannelsen - Bedre merit ved studieskift. Ansøgere bliver forpligtet til at oplyse om og søge merit for tidligere beståede fag/kurser - Afskaffelse af supplering mellem bachelor- og kandidatuddannelser - Mere fleksibilitet mellem bachelor- og kandidatuddannelser - Mulighed for at indføre vinteroptag SIDE 4 AF 10 Målet er at reducere studietiden med 7,6 måneder pr. studerende på KU samlet set og med 4,2 måneder pr. studerende på SUND. Fra og med 2015 skal de studerende gennemføre 0,7 måneder bedre pr. studerende pr. år frem til Nedsættes studietiden ikke, mister den samlede universitetssektor bonus. En del af den nuværende færdiggørelsesbonus flyttes til den studietidsafhængige pulje. Fra 2020 vil der på KU være 345 mio. kr. i spil. Pt. er SUND den største modtager af færdiggørelsesbonus på KU. Medicinstudiet er SUNDs største uddannelse, hvorfor det er særligt vigtigt, at medicinstuderende færdiggør deres uddannelse hurtigere end i dag. På bacheloruddannelsen færdiggør 40 % deres studie på normeret tid og 75 % på normeret tid plus 1 år. Dette er i nærheden af det endelige mål om studiefremdrift. På kandidatuddannelsen færdiggør 30,9 % deres studie på normeret tid og 52,2 % på normeret tid plus 1 år. Der er altså en mindre god gennemførsel på medicins kandidatuddannelse. Det vil blive en fælles opgave at få de studerende hurtigere igennem lægeuddannelsen. I slutningen af november vil ledelsesteamet på KU melde fælles procedurer ud. Efterfølgende skal studienævnet følge op på studieordningerne, og der skal gennemføres ændrede administrative procedurer. Dette kan f.eks. vedrøre flere muligheder for at tage kurser i sommerperioden. Bitta Nielsen bemærkede, at der kan blive behov for at implementere færre indbyrdes forudsætningskrav i studieordningerne. Hans Henrik Saxild mente, at forudsætningskrav kun skal opretholdes, hvor de er absolut nødvendige aht. den faglige progression.

5 Studienævnet bemærkede følgende: - De studerende vil prøve at gradbøje reglerne, f.eks. ved at tilmelde sig obligatoriske kurser og lade sig dumpe. - Der er behov for gode informationsmøder for de studerende, så de ikke kommer i klemme - Kapaciteten er en kæmpe udfordring på medicinstudiet og vil blive et problem, hvis forudsætningskravene opblødes - Mange meritansøgninger afvises i dag pga. bagateller - Man bør hjælpe studerende, der dumper til ordinær eksamen, med at bestå reeksamen, f.eks. ved at tilbyde undervisning i sommerferien - Summerschools er en god idé, men ikke til de obligatoriske klinikophold pga. manglende patientgrundlag i sommerperioden. - Summerschools er en god idé, hvis de ikke er ECTS-givende og giver mulighed for at fokusere på andre lægeroller end den medicinske ekspert - Det bør være muligt at påbegynde forskning under studiet på en 3+5 ordning eller 4+4 ordning - Det er absurd, at eliteidræt fremmes mere end eliteforskning i lovgivningen SIDE 5 AF 10 Studienævnet spurgte, om det fortsat vil være muligt at søge orlov fra studiet. Martin Stampe Noer svarede, at det vil være muligt at søge orlov, inden for de kriterier, som KU vælger at sætte herfor. Med mindre der søges om orlov pba. barsel eller FN-tjeneste, vil orlovsperioder tælle med i KUs studietidsregnskab. Studienævnet nævnte i lighed med mødet i studienævnet 1. oktober års reglen, som grund til de medicinstuderendes langsomme gennemførsel på kandidatuddannelsen. Hans Henrik Saxild svarede, at det ikke er universitetets problem, hvordan den postgraduate uddannelse er struktureret, og at universitetet vil komme til at mangle masser af penge til uddannelserne, hvis vi ikke øger gennemførselstiden. I stedet kan man arbejde på at: - Lave en kandidatuddannelse, der kan rumme nogle af behovene for at prøve muligheder af under studiet. - Give mulighed for 1 uges ophold under kandidatuddannelsen, hvor den studerende kan få indblik i, hvordan et speciale fungerer. - Afsætte ECTS på studieordningen til f.eks. IT-medicin, sundhedsøkonomi eller andet - Meritere af studieophold i udlandet med større fleksibilitet. - Bibeholde et aktivt studiemiljø med basisgrupper, hvor de studerende kan arbejde med særlige faglige interesser i fritiden.

6 Jørgen Olsen fortalte, at SUND i sit høringssvar til studiefremdriftsreformen har påpeget, at studiefremdriftsreformen er særligt problematisk for professionsuddannelserne pga. kravet om progression og obligatorisk klinisk undervisning. Ellers er det en politisk beslutning, som studienævnet ikke har indflydelse på. Studienævnet må på den baggrund forsøge at tilrettelægge uddannelsen på en måde, der er så god som mulig for de mange, der gerne vil igennem studiet. Den endelige lovtekst kendes endnu ikke. SIDE 6 AF 10 Under eventuelt besluttede studienævnet efterfølgende at drøfte forskellige scenarier for medicinstudiet ift. studiefremdriftsreformen på studienævnsmødet 3. december Desuden ønskes emnet drøftet på studienævnsseminaret med de øvrige studienævn ved medicinuddannelserne i Danmark i februar Ad. 6) Michael Stoltenberg drøftede retningslinjer for selvarrangerede lægevikariater samt den formaliserede klinikundervisning på 3. semester KA med studienævnet. Michael Stoltenberg er overlæge ved reumatologisk afdeling i Køge, uddannelsesansvarlig og kursusleder for kirurgi II samt eksamensformand på 3. semester KA. Vedr. lægevikariater Studienævnet drøftede følgende betænkeligheder ved at give studerende merit for kliniske kurser pba. lægevikariater: Kan man i lægevikariater sikre sig, at den studerende gennemgår alle discipliner, f.eks. stuegang og fremlæggelse af patient på konference, da lægevikarer ofte vil blive anvendt til mere standardiseret arbejde, f.eks. i skadestuen? Michael Stoltenberg fandt det i orden, så længe der findes en uddannelsesbeskrivelse for lægevikariatet, og logbogen udfyldes undervejs. Samtidig arbejder den studerende selvstændigt under supervision i et lægevikariat, og indgår aktivt i bemandingen af afdelingen. Desuden er et lægevikariat typisk af minimum dobbelt så lang varighed som det kliniske kursus, der gives merit for. Kan der være bekymring for at godkende lægevikariater i sommerferien, fordi patientflowet er for lille? Michael Stoltenberg mente, at flowet af patienter pr. læge er det samme, hvorfor det ikke er et problem. Studerende i lægevikariater modtager ikke de formaliserede kliniktimer under opholdet. Michel Stoltenberg mente ikke dette var relevant, idet de formaliserede kliniktimer ikke er obligatoriske.

7 Studienævnet bakkede op om Michael Stoltenbergs indstilling til retningslinjer for merit på baggrund af lægevikariater og vedtog følgende: SIDE 7 AF 10 Der kan gives merit for kliniske kurser på baggrund af lægevikariater, hvis følgende forudsætninger er opfyldt: - Merit på baggrund af lægevikariater skal søges og godkendes på forhånd. Der kan ikke godkendes merit for lægevikariater bagudrettet - Ved ansøgning om forhåndsmerit skal der foreligge en funktionsbeskrivelse fra den uddannelsesansvarlige overlæge på afdelingen - Logbogen skal udfyldes løbende under lægevikariatet Beslutningen gælder ifm. lægevikariater på alle kliniske kurser og tilføjes til de retningslinjer for selvarrangerede klinikophold i Danmark, som blev vedtaget i Studienævnet på møde 1. oktober Retningslinjerne vil blive publiceret på de studerendes uddannelsesportaler i KUnet. Vedr. formaliseret klinikundervisning Michael Stoltenberg mente, at klinikundervisningen på 3. semester skal være casebaseret og tage udgangspunkt i et casekatalog. Klinikjournaler skal laves mere avanceret end på 1. semester og skal ikke læses op i kliniktimerne. Den studerende skal fremlægge en ultrakort syntese af, hvad der er interessant ved patienten, så der er plads til interaktion og refleksion. Han håber, at initiativerne omkring casebaseret klinikundervisning vil sprede sig nedefra i de faglige miljøer. Michael Stoltenberg fandt det ok, at de studerende ikke møder frem til alle kliniktimer, så længe de er aktive i klinikken og melder afbud. Studentersiden påpegede, at der mangler vejledning i, hvordan man er en god klinisk afdeling. Det er vigtigt, at der udgår en syntese fra kvalitetsudviklingsudvalget om, hvad man kan gøre godt. Studienævnet bad Michael Stoltenberg bringe videre til undervisningsudvalget for 1. og 3. semester KA, at Studienævnet bakker op om klinikundervisning med casekatalog på 3. semester KA. Ad. 7) Studienævnet godkendte på baggrund af ansøgning fra kursusledelsen i faget, at kursus i medicinsk sociologi ikke skal anbefale flere alternative lærebøger til samme temaer i undervisningen. Årsagen er, at det ikke har været muligt at finde relevante alternative lærebøger til kurset.

8 Ad.8) Marek Treiman fremlagde, at evalueringerne af forelæsninger i basal humanbiologi ikke har været tilfredsstillende pga. dårlig sammenhæng mellem forelæsninger og studiemål. Årsagen er, at de fleste forelæsere ikke underviser på kurset i øvrigt. Der er derfor nedsat et udvalg med det formål at reducere antallet af forelæsninger fra 36 til 24. Dette giver mulighed for at indføre en ekstra dobbelt SAU-time uden meromkostninger. De resterende 24 forelæsninger skal bemandes forfra. Studienævnet bakkede op om processen. SIDE 8 AF 10 Ad. 9) Studienævnet godkendte, at Therese Maria Henriette Naur erstatter Thanikaivashan Balaganeshan pr.1. februar som studentermedlem af Dispensationsudvalget. Therese har mulighed for at deltage som observatør indtil 1. februar og få tilsendt de sager, udvalget har til behandling. Som observatør er Therese underlagt tavshedspligt i lighed med de øvrige medlemmer. Det undersøges, om der i kommissoriet for dispensationsudvalget er mulighed for at vælge en suppleant til Therese. Hvis dette er muligt, ønsker studentersiden at indstille Frederik Løgstrup Magnusson som suppleant. Hvis kommissoriet ikke giver mulighed for suppleanter, arbejdes der på at få godkendt et revideret kommissorium på det konstituerende studienævnsmøde i februar 2014, således at Frederik kan vælges som suppleant. Ad. 10) Medicins studieordninger vil fra E14 bestå af 3 dele: - Studieordningernes fællesdel - En fagspecifik studieordning - Kurser og eksamensbeskrivelser i kursusdatabasen Desuden er der krav om, at felterne målbeskrivelse og kriterier for bedømmelse i kursus og eksamensbeskrivelser fra og med studieåret 2015/16 er inddelt i kategorierne viden, færdigheder og kompetencer. Hvis kursusleder fremover ønsker at få ændret en kursus- eller eksamensbeskrivelse, skal kursuslederen taste de ønskede ændringer direkte ind i kursusdatabasen, gemme ændringerne og sende dem videre til næste godkendelsesled i kursusdatabasen. Efterfølgende skal de ønskede ændringer godkendes i studienævnet og hos prodekan Hans Henrik Saxild. Deadline for indtastning af ændringer hos kursuslederne er 15. november På medicin har vi valgt at bede kursuslederne om at inddele målbeskrivelser og kriterier for bedømmelse i viden, færdigheder og kompetencer allerede for studieåret 2014/15 hvad angår 2012-bachelorstudieordningen. I

9 forårssemesteret 2014 påbegyndes en proces med at få medicins kandidatstudieordning trimmet ift. kursusdatabasen parallelt med udarbejdelsen af den kommende 2015-kandidatstudieordning. SIDE 9 AF 10 Jørgen Kurtzhals påpegede, at det ikke var meningsgivende at inddele de eksisterende målbeskrivelser i viden, færdigheder og kompetencer, hvis dette ikke afføder noget nyt eller tilfører en ekstra værdi. Jørgen Olsen svarede at solo-taksonomien allerede blev anvendt ved udarbejdelsen af ordningen, at inddelingen blot skal synliggøre, hvad overskrifterne dækker over, og at kursusbeskrivelserne godt kan vinde ved bedre organisering. Ad. 11) Studienævnet drøftede udkast til spørgeskema til brug ved evaluering af eksamener på SUND fra F14. Studienævnet havde følgende bemærkninger til spørgeskemaet: - Spørgsmålet Bestod du eksamen? giver ikke mening, idet de studerende modtager spørgeskemaet umiddelbart efter eksamen og først ved, om de er bestået efter karakteropslag minimum 14 dage senere. - Der er mange åbne svarfelter i spørgeskemaet, hvilket er ressourcekrævende ift. databehandling. Man burde overveje at begrænse de åbne svarfelter. Studienævnet drøftede også, om det ville være en fordel helt at udelade det sidste åbne svarfelt, der ikke er fokuseret på en bestemt problemstilling. - Der savnes et felt til evaluering af rammerne for eksamen, herunder: o Computerudstyr/ITX o Tidspunkt for eksamen o Dato for eksamen Ad. 12) MR inviterer de studerende til lyttemøde Medicinerrådet arrangerer et lyttemøde, hvor de studerende kan blive hørt, 25. november, kl Jørgen Olsen blev inviteret med til mødet. De øvrige studienævnsmedlemmer er også velkomne. Jonas Olsens medlemskab af Arbejdsforum vedr. rusturen Studentersiden ønskede, at Jonas Olsen fortsætter som medlem af Arbejdsforum vedr. rusturen, selvom han ikke længere er ordinært medlem af studienævnet. Studienævnet godkendte dette. Processen vedr kandidatstudieordningen IKM er ved at planlægge møder om rammen for kandidatstudieordningen med kursusledere og ordførende professorer fra de enkelte semestre samt Jørgen Olsen. Desuden skal der afholdes et institut-

10 møde for alle ansatte i IKM ved institutleder Lars BO Nielsen og med deltagelse af Hans Henrik Saxild og Jørgen Olsen. Alle møder planlægges afholdt i december SIDE 10 AF 10 IT-certificering Fra og med F14 tilbydes alle studerende på 1. semester KA IT-certificering i hospitalernes IT-systemer. Undervisningen er ikke obligatorisk Studielederens besøg i Australien Jørgen Olsen har besøgt Corcord Hospital i Sidney, der pt. har mange medicinstuderende fra KU på selvarrangeret studieophold på 1. semester KA. Jørgen har mødt de studerende på udveksling, set hospital og undervisningsfaciliteter og holdt møde med den faglige koordinator og prodekanen. Besøget var positivt. Jørgen har desuden drøftet med den faglige koordinator, om der er mulighed for at medicinstuderende på 2015-kandidatstudieordningen vil kunne tage hele 5. semester i Sidney. Dette skal inkludere noget, der kan meriteres som kandidatspeciale, eventuelt ved at de studerende med udgangspunkt i cases laver en skriftlig opgave.

Studienævnet for Medicin AFDELING FOR LEGALITET OG. Dorte Lundsager TLF

Studienævnet for Medicin AFDELING FOR LEGALITET OG. Dorte Lundsager TLF D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Studienævnet for Medicin MØDEREFERAT 5. APRIL 2013 Forum Studienævnet for Medicin AFDELING FOR

Læs mere

Studienævnet for Medicin. Studienævnet for Medicin. Forum. Møde afholdt: Tirsdag den 7. januar 2014, kl Sted: Møderum 2, lokale 42.0.

Studienævnet for Medicin. Studienævnet for Medicin. Forum. Møde afholdt: Tirsdag den 7. januar 2014, kl Sted: Møderum 2, lokale 42.0. A F D E L I N G F O R U D D A N N E L S E O G S T U D E R E N D E, S E K T I O N F O R L E G A L I T E T O G S T U D I E N Æ V N S B E T J E N I N G K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Studienævnet

Læs mere

Dorte Lundsager TLF

Dorte Lundsager TLF D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Studienævnet for Medicin MØDEREFERAT 10. JANUAR 2013 Forum Møde afholdt: Studienævnet for Medicin

Læs mere

Studienævnet for Medicin FAKULTETSSEKRETARIATET, Dorte Lundsager TLF +45 35 32 79 00

Studienævnet for Medicin FAKULTETSSEKRETARIATET, Dorte Lundsager TLF +45 35 32 79 00 D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Studienævnet for Medicin MØDEREFERAT 10. FEBRUAR 2012 Forum Studienævnet for Medicin FAKULTETSSEKRETARIATET,

Læs mere

Studienævnet for Medicin AFDELING FOR LEGALITET OG. Dorte Lundsager TLF +45 35 32 79 00

Studienævnet for Medicin AFDELING FOR LEGALITET OG. Dorte Lundsager TLF +45 35 32 79 00 D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Studienævnet for Medicin MØDEREFERAT 7. JUNI 2013 Forum Studienævnet for Medicin AFDELING FOR

Læs mere

Studienævnet for Medicin. Forum. Møde afholdt: Tirsdag den 3. marts Sted: Malene K. K. Eriksen. Referent:

Studienævnet for Medicin. Forum. Møde afholdt: Tirsdag den 3. marts Sted: Malene K. K. Eriksen. Referent: D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 19. MARTS 2015 Forum Studienævnet for Medicin AFDELING FOR UDDANNELSE OG

Læs mere

Administration: Gitte Birkbøll, Maria Louise Gaston-Andresen (vedr. punkt 3), kontorelev Camilla Hawthorn Jensen

Administration: Gitte Birkbøll, Maria Louise Gaston-Andresen (vedr. punkt 3), kontorelev Camilla Hawthorn Jensen D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Studienævnet for Medicin MØDEREFERAT 7. MARTS 2013 Forum Studienævnet for Medicin AFDELING FOR

Læs mere

Studienævnet for Medicin. Studienævnet for Medicin AFDELING FOR UDDANNELSE OG. Forum. Møde afholdt: Tirsdag den 6. november 2012, kl. 15.

Studienævnet for Medicin. Studienævnet for Medicin AFDELING FOR UDDANNELSE OG. Forum. Møde afholdt: Tirsdag den 6. november 2012, kl. 15. D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Studienævnet for Medicin MØDEREFERAT 7. NOVEMBER 2012 Forum Studienævnet for Medicin AFDELING

Læs mere

Studienævnet for Medicin. Studienævnet for Medicin. Forum. Møde afholdt: Tirsdag den 1. december, Sted: Malene K. K.

Studienævnet for Medicin. Studienævnet for Medicin. Forum. Møde afholdt: Tirsdag den 1. december, Sted: Malene K. K. D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnet for Medicin M Ø D E R E F E R A T 16. DECEMBER 2015 Forum Studienævnet for Medicin

Læs mere

Studienævnet for Medicin og Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse. Malene K. K. Eriksen TLF

Studienævnet for Medicin og Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse. Malene K. K. Eriksen TLF K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Studienævnet for Medicin og Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse M Ø D E R E F E R A T 13. FEBRUAR

Læs mere

Studienævnet for Medicin FAKULTETSSEKRETARIATET,

Studienævnet for Medicin FAKULTETSSEKRETARIATET, D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Studienævnet for Medicin MØDEREFERAT 11. MAJ 2012 Forum Studienævnet for Medicin FAKULTETSSEKRETARIATET,

Læs mere

Studienævnet for Medicin AFDELING FOR LEGALITET OG. Dorte Lundsager TLF +45 35 32 79 00

Studienævnet for Medicin AFDELING FOR LEGALITET OG. Dorte Lundsager TLF +45 35 32 79 00 D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Studienævnet for Medicin MØDEREFERAT 8. FEBRUAR 2013 Forum Studienævnet for Medicin AFDELING

Læs mere

Studienævnet for Medicin FAKULTETSSEKRETARIATET,

Studienævnet for Medicin FAKULTETSSEKRETARIATET, D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Studienævnet for Medicin MØDEREFERAT 13. MARTS 2012 Forum Studienævnet for Medicin FAKULTETSSEKRETARIATET,

Læs mere

Studienævnet for Medicin. Studienævnet for Medicin. Forum. Møde afholdt: Tirsdag den 6. oktober, Sted: Malene K. K.

Studienævnet for Medicin. Studienævnet for Medicin. Forum. Møde afholdt: Tirsdag den 6. oktober, Sted: Malene K. K. D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnet for Medicin M Ø D E R E F E R A T 26. OKTOBER 2015 Forum Studienævnet for Medicin

Læs mere

Ordførende professorer Kursusledere Koordinerende professorer Øvrige interessenter i de specialefokuserede kurser

Ordførende professorer Kursusledere Koordinerende professorer Øvrige interessenter i de specialefokuserede kurser Ordførende professorer Kursusledere Koordinerende professorer Øvrige interessenter i de specialefokuserede kurser Vejledning - Indmelding af idéer til specialefokuserede kurser 5. NOVEMBER 2015 På baggrund

Læs mere

Studienævnet for Medicin og Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse

Studienævnet for Medicin og Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Studienævnet for Medicin og Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse M Ø D E R E F E R A T 11. SEPTEMBER

Læs mere

Studienævnet for Medicin. Studienævnet for Medicin. Forum. Møde afholdt: Tirsdag den 3. september 2013, kl Sted: Møderum 2, lokale 42.0.

Studienævnet for Medicin. Studienævnet for Medicin. Forum. Møde afholdt: Tirsdag den 3. september 2013, kl Sted: Møderum 2, lokale 42.0. A F D E L I N G F O R U D D A N N E L S E O G S T U D E R E N D E, S E K T I O N F O R L E G A L I T E T O G S T U D I E N Æ V N S B E T J E N I N G K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Studienævnet

Læs mere

Studienævnet for Medicin AFDELING FOR LEGALITET OG

Studienævnet for Medicin AFDELING FOR LEGALITET OG D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Studienævnet for Medicin MØDEREFERAT 13. SEPTEMBER 2012 Forum Studienævnet for Medicin AFDELING

Læs mere

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden, referat fra forrige møde godkendes elektronisk

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden, referat fra forrige møde godkendes elektronisk D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 9. DECEMBER 2014 Forum Studienævnet for It og Sundhed AFDELINGEN FOR UDDANNELSE

Læs mere

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt: 13. januar 2016 kl Sted: Karina Rømer. Referent:

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt: 13. januar 2016 kl Sted: Karina Rømer. Referent: K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T M Ø D E R E F E R A T - G O D K E N D T 13. JANUAR 2016 Forum Odontologisk Studienævn AFDELING

Læs mere

Studienævnet for Medicin. Studienævnet for Medicin. Forum. Møde afholdt: Tirsdag den 3. maj, Sted: Malene K. K.

Studienævnet for Medicin. Studienævnet for Medicin. Forum. Møde afholdt: Tirsdag den 3. maj, Sted: Malene K. K. D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnet for Medicin M Ø D E R E F E R A T 9. MAJ 2016 Forum Studienævnet for Medicin AFDELING

Læs mere

Gæster: Maria Gaston Andresen, Jacob Sander Bojsen, Birgit Thomsen, Jannie Winter Christensen

Gæster: Maria Gaston Andresen, Jacob Sander Bojsen, Birgit Thomsen, Jannie Winter Christensen D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Odontologisk Studienævn M Ø D E R E F E R A T - G O D K E N D T 13. MAJ 2015 Forum Studienævnsmøde

Læs mere

Aftagerpanelet for Medicin

Aftagerpanelet for Medicin D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Aftagerpanelet for Medicin M Ø D E R E F E R A T 4. FEBRUAR 2015 Forum Møde mellem Aftagerpanelet

Læs mere

Aftagerpanelet for den lægevidenskabelige bachelor- og kandidatuddannelse

Aftagerpanelet for den lægevidenskabelige bachelor- og kandidatuddannelse D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 23. JULI 2015 Forum Aftagerpanelet for den lægevidenskabelige bachelor-

Læs mere

Studienævnet for Medicin og Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse. Malene K. K. Eriksen TLF

Studienævnet for Medicin og Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse. Malene K. K. Eriksen TLF K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Studienævnet for Medicin og Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse M Ø D E R E F E R A T 9. MARTS

Læs mere

Studienævnet for Medicin Studienævnsmøde tirsdag d. 3. januar Studienævnet for Medicin. Forum

Studienævnet for Medicin Studienævnsmøde tirsdag d. 3. januar Studienævnet for Medicin. Forum K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Studienævnet for Medicin Studienævnsmøde tirsdag d. 3. januar 2017 M Ø D E R E F E R A T 3. JANUAR

Læs mere

Studienævnet for It og Sundhed. Forum. Møde afholdt Mandag d. 8. februar , Odontologisk mødelokale. Sted. Christine Gulstad.

Studienævnet for It og Sundhed. Forum. Møde afholdt Mandag d. 8. februar , Odontologisk mødelokale. Sted. Christine Gulstad. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T M Ø D E R E F E R A T 9. FEBRUAR 2016 Forum Studienævnet for It og Sundhed AFDELINGEN FOR UDDANNELSE

Læs mere

Har du spørgsmål til reformen kan du enten kontakte en studievejleder eller sende en mail til fremdriftsreformen@sdu.dk.

Har du spørgsmål til reformen kan du enten kontakte en studievejleder eller sende en mail til fremdriftsreformen@sdu.dk. Studiefremdriftsreformen på SDU I begyndelsen af 2013 præsenterede regeringen den nye SU-reform: Bedre igennem uddannelserne Reform af SU-systemet. Reformen blev senere på foråret 2013 vedtaget af folketinget,

Læs mere

Studienævnet for Medicin. Forum. Møde afholdt: Tirsdag den 7. oktober Sted: ICMM biblioteket ( ) Malene K. K. Eriksen.

Studienævnet for Medicin. Forum. Møde afholdt: Tirsdag den 7. oktober Sted: ICMM biblioteket ( ) Malene K. K. Eriksen. A F D E L I N G F O R U D D A N N E L S E O G S T U D E R E N D E, S E K T I O N F O R L E G A L I T E T O G S T U D I E N Æ V N S B E T J E N I N G K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T M Ø D E R

Læs mere

Studienævnet for Medicin og Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse. Malene K. K. Eriksen TLF

Studienævnet for Medicin og Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse. Malene K. K. Eriksen TLF K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Studienævnet for Medicin og Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse M Ø D E R E F E R A T 30. APRIL

Læs mere

Evalueringsrapport for medicinstudiet E2012 og F2013

Evalueringsrapport for medicinstudiet E2012 og F2013 D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Studienævnet for medicin EVALUERINGSRAPPORT 7. OKTOBER 2013 Vedr.: Rapport ved Evalueringsrapport

Læs mere

Studienævnet for Medicin. Studienævnet for Medicin. Forum. Møde afholdt: Tirsdag den 2. juni, Sted: Malene K. K.

Studienævnet for Medicin. Studienævnet for Medicin. Forum. Møde afholdt: Tirsdag den 2. juni, Sted: Malene K. K. D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnet for Medicin M Ø D E R E F E R A T 18. JUNI 2015 Forum Studienævnet for Medicin AFDELING

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 16. februar 2015 fra kl. 13:00-15:45. Sted: 33.1.18

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 16. februar 2015 fra kl. 13:00-15:45. Sted: 33.1.18 I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 17. FEBRUAR 2015 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt: 9. januar 2013 kl. 14-16. Sted: 23.1.10. Karina Rømer. Referent:

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt: 9. januar 2013 kl. 14-16. Sted: 23.1.10. Karina Rømer. Referent: D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T G O D K E N D T 11. JANUAR 2013 Forum Odontologisk Studienævn AFDELING FOR

Læs mere

Orientering vedrørende Studiefremdriftsreformen UDDANNELSESSERVICE

Orientering vedrørende Studiefremdriftsreformen UDDANNELSESSERVICE KØBENHAVNS UNIVERSITET Bestyrelsesmøde nr. 70, den 10. december 2013 Pkt. 5. Bilag 1 Københavns Universitets bestyrelse SAGSNOTAT 2. DECEMBER 2013 Vedr.: Orientering vedrørende Studiefremdriftsreformen

Læs mere

Forretningsudvalg for Undervisningsudvalg ved IKM

Forretningsudvalg for Undervisningsudvalg ved IKM K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T I N S T I T U T F O R K L I N I S K M E D I C I N Forretningsudvalg for Undervisningsudvalg ved IKM M Ø D E R E F E R A T 29. MAJ 2018 Forum Forretningsudvalg

Læs mere

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt: 9. december 2015 kl Sted: Karina Rømer. Referent:

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt: 9. december 2015 kl Sted: Karina Rømer. Referent: K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T M Ø D E R E F E R A T - G O D K E N D T 9. DECEMBER 2015 Forum Odontologisk Studienævn AFDELING

Læs mere

Forretningsudvalget for Undervisningsudvalget ved - Ekstra møde vedr. COBL-bevilling

Forretningsudvalget for Undervisningsudvalget ved - Ekstra møde vedr. COBL-bevilling I N S T I T U T F O R K L I N I S K M E D I C I N K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Forretningsudvalget for Undervisningsudvalget ved Institut for Klinisk Medicin M Ø D E R E F E R A T 3. MARTS

Læs mere

Til Danske Universiteter. Høring over udkast til en række bekendtgørelser opfølgning på ændring af universitetsloven (studiefremdrift)

Til Danske Universiteter. Høring over udkast til en række bekendtgørelser opfølgning på ændring af universitetsloven (studiefremdrift) K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Til Danske Universiteter Høring over udkast til en række bekendtgørelser opfølgning på ændring af universitetsloven (studiefremdrift) 21. OKTOBER 2013 Styrelsen

Læs mere

Undervisningsudvalgsmøde IKM. Forum. Møde afholdt: Torsdag den 18. september 2014, kl Sted: Dorte Lundsager.

Undervisningsudvalgsmøde IKM. Forum. Møde afholdt: Torsdag den 18. september 2014, kl Sted: Dorte Lundsager. I N S T I T U T F O R K L I N I S K M E D I C I N K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T M Ø D E R E F E R A T 19. SEPTEMBER 2014 Forum Undervisningsudvalgsmøde IKM INSTITUT FOR KLINISK MEDICIN Møde

Læs mere

Studienævn for Farmaci

Studienævn for Farmaci DET NATURVIDENSKABELIGE FAKULTET OG DET SUNDHEDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Studienævn for Farmaci Den 4. juni 2015 SN/JK Deltagere: Medlemmer af studienævn: Hiba Fouad Elnaji, Catalin Maria Frydendal, Sidsel

Læs mere

Procedure for revision af studieordninger og kursusbeskrivelser større ændringer (stort årshjul) Procedureansvarlig sektion

Procedure for revision af studieordninger og kursusbeskrivelser større ændringer (stort årshjul) Procedureansvarlig sektion D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Procedure for revision af studieordninger og kursusbeskrivelser større ændringer (stort årshjul)

Læs mere

Undervisningsudvalget ved IKM. Undervisningsudvalget ved IKM. Forum. Møde afholdt Torsdag den 1. marts, kl Faculty club, Panum.

Undervisningsudvalget ved IKM. Undervisningsudvalget ved IKM. Forum. Møde afholdt Torsdag den 1. marts, kl Faculty club, Panum. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T I N S T I T U T F O R K L I N I S K M E D I C I N Undervisningsudvalget ved IKM M Ø D E R E F E R A T 6. MARTS 2018 Forum Undervisningsudvalget ved IKM Møde afholdt

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 18. april 2016 fra kl. 10:00-12:30. Sted:

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 18. april 2016 fra kl. 10:00-12:30. Sted: I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 18. APRIL 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde afholdt:

Læs mere

Aftagerpanelet for den lægevidenskabelige bachelor- og kandidatuddannelse

Aftagerpanelet for den lægevidenskabelige bachelor- og kandidatuddannelse K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T M Ø D E R E F E R A T 25. SEPTEMBER 2017 Forum Aftagerpanelet for den lægevidenskabelige bachelor-

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 94, d. 4. april 2018 Pkt.3b. Bilag 1. Københavns Universitets bestyrelse

Bestyrelsesmøde nr. 94, d. 4. april 2018 Pkt.3b. Bilag 1. Københavns Universitets bestyrelse KØBENHAVNS UNIVERSITET Bestyrelsesmøde nr. 94, d. 4. april 2018 Pkt.3b. Bilag 1 Københavns Universitets bestyrelse SAGSNOTAT 1. MARTS 2018 Vedr. Studieaktivitet og studietidsoverskridelse på KU efter justering

Læs mere

Justering af fremdriftsreformen. Nye regler for studiefremdrift på vej. Bestyrelsesmøde nr. 84, den 8. juni 2016 Pkt. 10b. Bilag 1

Justering af fremdriftsreformen. Nye regler for studiefremdrift på vej. Bestyrelsesmøde nr. 84, den 8. juni 2016 Pkt. 10b. Bilag 1 Bestyrelsesmøde nr. 84, den 8. juni 2016 Pkt. 10b. Bilag 1 Justering af fremdriftsreformen Nye regler for studiefremdrift på vej Dias 1 Nye regler for studiefremdrift på KU Folketinget vedtog 3. maj ændring

Læs mere

Odontologisk Studienævn. Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 11. september 2013 kl Sted: Karina Rømer.

Odontologisk Studienævn. Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 11. september 2013 kl Sted: Karina Rømer. D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Odontologisk Studienævn M Ø D E R E F E R A T - G O D K E N D T 11. SEPTEMBER 2013 Forum Studienævnsmøde

Læs mere

Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen på den odontologiske bachelor- og kandidatuddannelse

Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen på den odontologiske bachelor- og kandidatuddannelse D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T SAGSNOTAT 24 APRIL 2012 Vedr.: Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen

Læs mere

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn tirsdag den 21. oktober kl i lokale U69

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn tirsdag den 21. oktober kl i lokale U69 Dato: 10. december 2014 REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn tirsdag den 21. oktober kl. 10.15 i lokale U69 I mødet deltog: formand professor Poul Nielsen (FKF), lektor Thomas J. D. Jørgensen

Læs mere

Forum Undervisningsudvalget for Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse. Møde afholdt: 20. april Sted: Mærsk Tårnet, lokale 13.2.

Forum Undervisningsudvalget for Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse. Møde afholdt: 20. april Sted: Mærsk Tårnet, lokale 13.2. D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 20. APRIL 2017 Forum Undervisningsudvalget for Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse

Læs mere

Studienævnsmøde den 12. december Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 12. december Sted: Mødelokale Anne Kjølby.

Studienævnsmøde den 12. december Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 12. december Sted: Mødelokale Anne Kjølby. I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 12. december 2012 M Ø D E R E F E R A T 13. DECEMBER 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt 10. februar Sted Karina Rømer. Referent

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt 10. februar Sted Karina Rømer. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T M Ø D E R E F E R A T - G O D K E N D T 10. FEBRUAR 2016 Forum Odontologisk Studienævn AFDELING

Læs mere

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent:

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent: I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 27. juni 2012 M Ø D E R E F E R A T 27. JUNI 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Torsdag den 15. september 2016 kl. 13.30-15.30 Sted: 8001-2105 Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato:

Læs mere

Fraværende: Malene Kjær (afbud), Erik Elgaard Mikkelsen (afbud) og Thomas Munch (afbud)

Fraværende: Malene Kjær (afbud), Erik Elgaard Mikkelsen (afbud) og Thomas Munch (afbud) Møde den: 29. juni 2015, kl. 12.00-14.00 Lokale 345, Dalgas Avenue Møde i studienævnet for Idræt Referat Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Henrik Sørensen og Sine Agergaard Deltagere studerende: Nikolaj

Læs mere

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt 11. januar 2017 kl Sted Panum Karina Rømer. Referent

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt 11. januar 2017 kl Sted Panum Karina Rømer. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T M Ø D E R E F E R A T - G O D K E N D T 11. JANUAR 2017 Forum Odontologisk Studienævn DEPARTMENT

Læs mere

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted:

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted: I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET BILAG A M Ø D E R E F E R A T 13. JUNI 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Læs mere

Procedure for revision af kursusbeskrivelser mindre ændringer (lille årshjul)

Procedure for revision af kursusbeskrivelser mindre ændringer (lille årshjul) D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Procedure for revision af kursusbeskrivelser mindre ændringer (lille årshjul) Procedureansvarlig

Læs mere

Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Fredag den 10. marts 2017 kl. 08.30-10.30 Sted: 8001-2105 Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato:

Læs mere

Referat fra møde i Det psykologiske Studienævn tirsdag den 15. maj 2007, kl i mødelokale 424, bygning 1481

Referat fra møde i Det psykologiske Studienævn tirsdag den 15. maj 2007, kl i mødelokale 424, bygning 1481 DET PSYKOLOGISKE STUDIENÆVN, AARHUS UNIVERSITET Referat fra møde i Det psykologiske Studienævn tirsdag den 15. maj 2007, kl. 09.15 i mødelokale 424, bygning 1481 Til stede: I. Preben Bertelsen, Henrik

Læs mere

HEALTH AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Torsdag d. 11. oktober 2012 kl Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt

HEALTH AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Torsdag d. 11. oktober 2012 kl Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt Møde den: Torsdag d. 11. oktober 2012 kl. 12.30-15 Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt REFERAT Til stede: Jan Kahr Sørensen, Henrik Sørensen, Jens B. Christensen, Morten Toft, Aleksander Kokholm Jensen

Læs mere

Studienævn for Farmaci

Studienævn for Farmaci DET NATURVIDENSKABELIGE FAKULTET OG DET SUNDHEDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Studienævn for Farmaci Den 20. februar 2015 SN/JK Deltagere: Medlemmer af studienævn: Kim Brøsen, Judith Kuntsche, Frank Kjeldsen,

Læs mere

Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen på bachelor- og kandidatuddannelse i folkesundhedsvidenskab.

Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen på bachelor- og kandidatuddannelse i folkesundhedsvidenskab. D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Studienævnet for Folkesundhedsvidenskab Studieleder Lisbeth E. Knudsen Institutleder Mette Madsen

Læs mere

Aftagerpanelet for den lægevidenskabelige bachelor- og kandidatuddannelse

Aftagerpanelet for den lægevidenskabelige bachelor- og kandidatuddannelse K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T M Ø D E R E F E R A T 16. AUGUST 2016 Forum Aftagerpanelet for den lægevidenskabelige bachelor-

Læs mere

Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Fredag den 8. september 2017 kl. 09.00-11.00 Sted: 8001-2105 Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato:

Læs mere

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt: 10. juni 2015 kl Sted: Karina Rømer. Referent:

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt: 10. juni 2015 kl Sted: Karina Rømer. Referent: D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T - G O D K E N D T 10. JUNI 2015 Forum Odontologisk Studienævn AFDELING FOR

Læs mere

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Psykologi Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Psykologi Tid: Fredag den 7. april 2017 kl. 9.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 9. APRIL 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK, GERMANSK

Læs mere

Studienævnsmøde den 19. september Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 19. september Sted: Mødelokale

Studienævnsmøde den 19. september Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 19. september Sted: Mødelokale I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 19. september 2012 M Ø D E R E F E R A T 19. SEPTEMBER 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

Undervisningsudvalget ved IKM. Undervisningsudvalget ved IKM. Forum. Møde afholdt Onsdag den 8. marts 2017, kl Faculty club, Panum.

Undervisningsudvalget ved IKM. Undervisningsudvalget ved IKM. Forum. Møde afholdt Onsdag den 8. marts 2017, kl Faculty club, Panum. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T I N S T I T U T F O R K L I N I S K M E D I C I N Undervisningsudvalget ved IKM M Ø D E R E F E R A T 9. MARTS 2017 Forum Undervisningsudvalget ved IKM Møde afholdt

Læs mere

Studienævnet. Studienævnet. Forum. Møde afholdt: Den 19. maj Sted: Lokale Christina Holbøll. Referent:

Studienævnet. Studienævnet. Forum. Møde afholdt: Den 19. maj Sted: Lokale Christina Holbøll. Referent: I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnet M Ø D E R E F E R A T 19. MAJ 2014 Forum Studienævnet ANTROPOLOGI Møde afholdt: Den 19. maj 2014 Sted:

Læs mere

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver, Morten Frydenberg, Viola Burau og Helle Terkildsen

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver, Morten Frydenberg, Viola Burau og Helle Terkildsen Møde den: 18. juni 2015, kl. 11.00 13.00 Bygning 1264, lokale 220 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab REFERAT Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver, Morten Frydenberg, Viola Burau og Helle Terkildsen

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2018) Stud.theol. Kristoffer Johannes Schmidt-Hansen Stud.theol. Lars Kristian Lyngberg-Larsen Stud.theol. Thomas

Læs mere

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen.

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen. Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Møde i studienævn for farmaci Dato og tidspunkt: 9. november 2017 Sted: WP 19, 3. sal mødelokale 402 Deltagere: Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT

AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 2. maj 2013, kl. 12-13 Bygn. 1264, lokale 3.10 Studienævnsmøde for den sundhedsfaglige kandidatuddannelse og suppleringsuddannelsen REFERAT Til stede: Cecilia Ramlau-Hansen, Ellen Aagaard Nøhr,

Læs mere

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi SYDDANSK UNIVERSITET RB/mka Studienævn for Audiologi og Logopædi 13.09.06 Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi onsdag den 4. september 2006 kl. 12.01 Til stede: Rineke Brouwer, Ture Andersen,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand Møde den: 10. juni, 2014, kl. 10.00-12.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Bente

Læs mere

HØRINGSSVAR TIL EN RÆKKE BEKENDTGØRELSER OPFØLGNING PÅ ÆNDRINGER I UNIVERSITETSLOVEN (STU- DIEFREMDRIFT)

HØRINGSSVAR TIL EN RÆKKE BEKENDTGØRELSER OPFØLGNING PÅ ÆNDRINGER I UNIVERSITETSLOVEN (STU- DIEFREMDRIFT) Styrelsen for Videregående Uddannelser Att. Gertie Lund Bredgade 43 1260 København K sagsnr. 13/027901-01 12. november 2013 HØRINGSSVAR TIL EN RÆKKE BEKENDTGØRELSER OPFØLGNING PÅ ÆNDRINGER I UNIVERSITETSLOVEN

Læs mere

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden Studieleder kommenterede, at punkt 8 bortfalder. Dette vil blive drøftet af forperson og næst-forperson.

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden Studieleder kommenterede, at punkt 8 bortfalder. Dette vil blive drøftet af forperson og næst-forperson. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Studienævnsmedlemmerne på Sociologi: Charlotte Baarts (Forperson, Studieleder), Jakob Demant,

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 11. marts 2014

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 11. marts 2014 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 13. marts 2014 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 11. marts 2014 Tilstedeværende: Anna Lund Jepsen (formand), Mogens Nielsen, Jan Møller Jensen, Alexander

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Thomas Neergaard (næstformand) Stud.theol. Benedicte Holm Glæsel Stud.theol. Anne Sofie Aagaard

Læs mere

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn onsdag den 28. januar kl i lokale U49e

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn onsdag den 28. januar kl i lokale U49e Dato: 24. februar 2015 Reference: J.nr.: REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn onsdag den 28. januar kl. 9.30 i lokale U49e Medlemmer af studienævnet: Formand professor Poul Nielsen (FKF),

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I M Ø D E R E F E R A T 12. SEPTEMBER 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

Studienævnsmedlemmerne på Sociologi. Studienævnsmøde på Sociologi. Forum: Mødedato: Tirsdag den 21. maj 2013 kl Sted: Mødelokale 16.2.

Studienævnsmedlemmerne på Sociologi. Studienævnsmøde på Sociologi. Forum: Mødedato: Tirsdag den 21. maj 2013 kl Sted: Mødelokale 16.2. S O C I O L O G I S K I N S T I T U T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmedlemmerne på Sociologi M Ø D E R E F E R A T 28.MAJ 2013 Forum: Studienævnsmøde på Sociologi SOCIOLOGISK INSTITUT

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 27. juni 2014

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 27. juni 2014 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 30. juni 2014 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 27. juni 2014 Tilstedeværende: Anna Lund Jepsen (formand), Mogens Nielsen, Nicolai Holme Milsø Petersen,

Læs mere

Uddannelsesrådgivere Anette Gjelstrup Johannsen og Jeppe Norskov Stokholm (referent).

Uddannelsesrådgivere Anette Gjelstrup Johannsen og Jeppe Norskov Stokholm (referent). Møde den: 28. august 2014, 8.30-10. Bygning 1261, lokale 118 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab REFERAT Deltagere: Studieleder Mette Vinther Skriver, Niels Trolle Andersen, Helle Terkildsen Maindal,

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Navnerunde og kort orientering om studienævnets arbejde kl. 9 til kl. 9.10 1.1 Velkommen og navnerunde 1.2

Læs mere

Overgangsordning mellem 2011-studieordningen for bacheloruddannelsen

Overgangsordning mellem 2011-studieordningen for bacheloruddannelsen D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET S A G S N O T A T 1. DECEMBER 2014 Vedr.: Sagsbehandler: Karina Rømer Overgangsordning mellem

Læs mere

Studienævnet for Medicin. Studienævnet for Medicin. Forum. Møde afholdt: Tirsdag den 1. marts, Sted: Malene K. K.

Studienævnet for Medicin. Studienævnet for Medicin. Forum. Møde afholdt: Tirsdag den 1. marts, Sted: Malene K. K. D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnet for Medicin M Ø D E R E F E R A T 15. MARTS 2016 Forum Studienævnet for Medicin AFDELING

Læs mere

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R M E D I E R, E R K E N D E L S E O G F O R M I D L I N G Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard,

Læs mere

Referat af ekstraordinært studienævnsmøde. Ekstraordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: CSS, b. Sted: Susanne Stoltz

Referat af ekstraordinært studienævnsmøde. Ekstraordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: CSS, b. Sted: Susanne Stoltz Ø K O N O M I S K I N S T I T U T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Referat af ekstraordinært studienævnsmøde M Ø D E R E F E R A T 10. JUNI 2014 Forum Ekstraordinært studienævnsmøde STUDIE- OG

Læs mere

MØDEREFERAT. Eksamensform i KH2 DET TEOLOGISKE FAKULTET

MØDEREFERAT. Eksamensform i KH2 DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Christine Damgaard Stud.theol. Anne Sofie Aagaard (stud.theol. Laura Cæcilie Jessen, supp.

Læs mere

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn onsdag den 18. september 2013 kl i lokale 094

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn onsdag den 18. september 2013 kl i lokale 094 Dato: 6. november 2013 Reference: J.nr.: REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn onsdag den 18. september 2013 kl. 9.15 i lokale 094 I mødet deltog: formand professor Poul Nielsen (IFK), professor

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 90 den 20. sep Pkt.9a. Bilag 1. Københavns Universitets bestyrelse

Bestyrelsesmøde nr. 90 den 20. sep Pkt.9a. Bilag 1. Københavns Universitets bestyrelse KØBENHAVNS UNIVERSITET Bestyrelsesmøde nr. 90 den 20. sep. 2017 Pkt.9a. Bilag 1 Københavns Universitets bestyrelse SAGSNOTAT 14. SEPTEMBER 2017 Vedr. Studieaktivitet på Københavns Universitet efter justering

Læs mere

1. Personsager 2. Opfølgning på dumpeprocent i PA 3. Nye bøger i Anatomi 4. Orientering fra Studieleder 5. Eventuelt

1. Personsager 2. Opfølgning på dumpeprocent i PA 3. Nye bøger i Anatomi 4. Orientering fra Studieleder 5. Eventuelt Møde den: 19. september 2016 kl. 15.30 i Det Odontologiske Studienævn REFERAT Deltagere medlemmer: Eva Karring, Jes Halfdan Nielsen, Irene Dige, Helle Tolboe, Marie Hauge Mårtensson, Louise Trap, Maren

Læs mere

Aftagerpanelmøde den 13. februar Aftagerpanelmøde. Forum. Møde afholdt: Den 13. februar Institut for Psykologi. Sted:

Aftagerpanelmøde den 13. februar Aftagerpanelmøde. Forum. Møde afholdt: Den 13. februar Institut for Psykologi. Sted: I N S T I T U T F O R P S Y K O L O GI K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Aftagerpanelmøde den 13. februar 2014 M Ø D E R E F E R A T 25. MARTS 2014 Forum Aftagerpanelmøde INSTITUT FOR PSYKOLOGI

Læs mere

2. Godkendelse af referat Referaterne fra de sidste to møder er ikke godkendt af Studieleder og udsendes først sammen med referatet fra dette møde.

2. Godkendelse af referat Referaterne fra de sidste to møder er ikke godkendt af Studieleder og udsendes først sammen med referatet fra dette møde. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Studienævnsmedlemmerne på Sociologi: Charlotte Baarts (Forperson, Studieleder), Jakob Demant,

Læs mere

Til Danske Universiteter. Høring over udkast til en række bekendtgørelser opfølgning på ændring af universitetsloven (studiefremdrift)

Til Danske Universiteter. Høring over udkast til en række bekendtgørelser opfølgning på ændring af universitetsloven (studiefremdrift) K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Til Danske Universiteter Høring over udkast til en række bekendtgørelser opfølgning på ændring af universitetsloven (studiefremdrift) 1.NOVEMBER 2013 Styrelsen

Læs mere

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn tirsdag den 17. november 2015 kl i lokale 094

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn tirsdag den 17. november 2015 kl i lokale 094 Dato: 17. december 2015 Reference: hkro REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn tirsdag den 17. november 2015 kl. 11.15 i lokale 094 I mødet deltog: professor formand Poul Nielsen (FKF), professor

Læs mere