114. Orientering og efterretning

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "114. Orientering og efterretning"

Transkript

1 Dag og år Formandens Blad nr. DAGSORDEN til Borger og Virksomhedsudvalgsmøde tirsdag den, kl i Thomas Kingo. Fraværende: 114. Orientering og efterretning a. Blade, tidsskrifter og øvrige informationer. b. Love og bekendtgørelser. c. Referater fra diverse bestyrelser, udvalg, råd m.v. d. Indbydelser til møder kurser m.m. - Kommunernes Landsforening har ved informationsskrivelse nr. 1051, fremsendt - et debatmagasin om fremtidens folkebibliotek "Bits, bøger og borgerhus" Kommunalpolitisk konference den januar 1996 e. Undervisningsministeriet har udsendt betænkning nr. 1301, "samlet uddannelsesstrategi på iværksætterområdet". f. Frederiksborg Amt har fremsendt "Status og plan for den præhospitale indsats i amtet".

2 Dag og år Formandens Blad nr. SLANGERUP KOMMUNE 7. % f Økonomirapportering F2759 pecli /. Kopi af regnskabsrapport pr. 16. november 1995 er indlagt i medlemmernes bilagsmappe Styrelsesvedtægter og overenskomst for Slangerup Børnehave P24 loha Styrelsesvedtægterne og overenskomsten for Slangerup Børnehave blev behandlet på forrige Borger og Virksomhedsudvalgsmøde. I forbindelse med behandlingen af sagen opstod der tvivl vedr. fortolkningen og udformningen af 13 i overenskomsten. Forvaltningen har derfor været i kontakt med revisionen, som mener, at den nuværende ordlyd er korrekt. D.v.s. Ved tilgang af større værdier til børnehaven f.eks. ved regulære tilbygninger skal der tages pant i ejendommen. Den løbende vedligeholdelse af børnehaven - samt den ekstraordinære pulje på kr. - betragtes som almindelig vedligeholdelse jævnfør 8. Indstilling: Med de ændringer, der blev vedtaget på Borger og Virksomhedsudvalgets møde den , indstilles styrelsesvedtægterne og overenskomsten for Slangerup Børnehave til godkendelse. V&o02Bju0

3 Dag og år Formandens Blad nr. SLANGERUP KOMMUNE '/ A f Udvidelse af legeplads i Uvelse børnehave 16.06G01 F2870 loha/doho På s møde den behandlede udvalget en ansøgning fra bestyrelsen i Uvelse børnehave om at udvide legepladsens areal. Ønsket om en udvidelse af legepladsen begrundes med, at børnehaven på grund af den nye tilbygning er opnormeret med 20 børn. Tilbygningen har gjort legepladsen mindre samtidig med, at 20 børn flere skal benytte legepladsen. Udvalget godkendte den foreslåede udvidelse under forudsætning af positiv tilkendegivelse fra Idrætsbestyrelsen samt dispensation fra lokalplanen. /. Idrætsbestyrelsen har i skrivelse af givet afslag på ansøgningen fra bestyrelsen i Uvelse børnehave - med den begrundelse at fodboldbanen ikke vil kunne overholde minimumskravene til længde, hvis banen forkortes (bilag 1). /. Teknisk Udvalg har derfor på mødet den besluttet ikke at dispensere fra lokalplanen (bilag 2). ^Y2 j\inv\70* /. Kultur og Virksomhedsforvaltningen har den modtaget et nyt forslag fra børnehavens bestyrelse (bilag 3). qj, doh Dorthe Hovmand fra Teknisk forvaltning vil deltage i udvalgets møde og fremlægge forslaget. Endvidere vil et alternativt forslag udarbejdet af Teknisk forvaltning blive fremlagt på mødet. Bilag 1, 2 og 3 er indlagt i medlemmernes bilagsmappe ( M o d j _^X0v ajj Oh SLowdb Indstilling: Udvalget bedes tage stilling til de fremlagte forslag.

4 Dag og år Formandens Blad nr. r s r Småbørn med vidtgående handicap G01 F2910 jyfr Frederiksborg Amt har sikret muligheder for dagtilbud til 0-6 årige småbørn med vidtgående handicap. Hvis en kommune ønsker at oprette et dagtilbud til 0-6 årige småbørn med vidtgående handicap, der opfylder børnenes behandlingsbehov, vil amtet indgå i en medfinansiering. Amtet foreslår to modeller, kommunerne kan vælge mellem:. 1. Oprettelse af en kommunal handicapgruppe, hvor alle pladser anvendes af børn med vidtgående fysiske eller psykiske handicap. Amtet finansierer halvdelen af det opstillede budget (som ved Solsikken.). Amtet indgår driftsoverenskomst med kommunen. Visitation sker i visitationsudvalg nedsat af amtet, der også kan visitere børn fra andre kommuner til gruppen. 2. Pengene følger barnet, dvs. kommunen modtager tilskud til de enkelte børn, der indgår i en lokal gruppe med handicappede børn. Slangerup Kommune skal vælge, hvilken model de ønsker med svarfrist den 15. december Frederiksborg Amts brev af 3. november 1995 er indlagt i medlemmernes bilagsmappe. Det indstilles, at model 2 vælges, da vi normalt har meget få børn med vidtgående handicap i kommunen.

5 Dag og år Formandens Blad nr. T & J " Musikskolens brug af skolelokaler 82.00: G01 F2877 viol Musikskolebestyrelsen beder i skrivelse af 12. oktober 1995 om at tage stilling til nye principper for musikskolens adgang til lokaler på skolerne. I stedet for en principiel udmelding om kl. 15 og efterlyser musikskolen et princip om, at musikskolen kan komme ind lige efter skoletid. Dette vil give mulighed for mere undervisningstid til eleverne, samtidig med, at det er væsentligt, at specielt de mindre elever kan undervises på deres hjemskole umiddelbart efter skoletid. Endvidere ønskes der en nøgleordning for musikskolens lærere, så de har adgang til lokaler og depot. Forinden udvalgets behandling har forvaltningen bedt skolebestyrelserne udtale sig til de to foreslåede principper. 1. Musikskolens adgang til lokale umiddelbart efter musikskoleelevemes sidste skoletime. 2. Nøgleordning for musikskolelærerne. Følgende udtalelser er indkommet: Lindegårdskolen: Den obligatoriske undervisning må gå forud for musikskolens undervisning. Efter skemalægning i juni kan der gives tilbud om, at musikskolen kan komme ind i andre lokaler end musikskolelokalet fra kl Dette fordrer dog, at musikskolen er fleksibel, og at der planlægges pause til rengøring. Musikskolen sidestilles med øvrige fritidsbrugere - der uddeles ikke nøgler, dog har der i et enkelt tilfælde været uddelt nøgle til musikskolelærer.

6 Dag og år Formandens Blad nr. T sj T 101 Kingoskolen: Musikskolen får adgang til egnede lokaler, når disse frigives fra den almindelige undervisning. Kingoskolen har 1. prioritet til lokalerne indtil kl og kan omlægge/aflyse musikskolens anvendelse ved nødvendig omlægning i skoleåret eller ved ønskede emne/projektarbejder og lignende. Det forudsættes, at skolen bevilges de ekstra udgifter til rengøring. Der etableres en nøgleordning for musikskolelæreme til de udvalgte lokaler under forudsætning af, at ordningen etableres og administreres af forvaltningen. Uvelse skole: Musikskolen tildeles lokaler så tidligt som muligt efter skolens brug af lokaler. Nøgleordning ønskes begrænset mest muligt, men i særlige tilfælde kan nøgle udleveres. Byvangskolen: Det foreslås, at der næste skoleår skaffes ledige klasseværelser i indskolingsafdelingen fra kl Nøgleordning foreslås som forsøgsordning i 2 år, hvorefter ordningen tages op. Hvis en sådan ordning giver udgifter, forventes det at disse dækkes. Udtalelserne fra de 4 skoler samt udtalelse fra Slangerup kommunale Musikskole om adgang til lokaler foreligger i sagen Indstilling: Skolens undervisning prioriteres forud for musikskoleundervisningen. Dette indebærer, at musikskolen senest 1. august før skoleårets begyndelse får oplyst - og kan skemalægge musikaktiviteter i tilbudte lokaler efter elevernes skolegang. Musikskolen må tåle nødvendige lokaleændringer i skoleårets løb. Der forsøges samtidig etableret en nøgleordning for musikskolelærerne tilpasset den enkelte skole.

7 Dag og år Formandens SLANGERUP KOMMUNE 102 Blad nr Nye læseplaner P21 F2873 pech Efter at læseplanerne for de humanistiske fag: dansk, engelsk, kristendom, historie og samfundsfag har været ude til høring hos skolebestyrelserne, er der kommet følgende bemærkninger: Uvelse skole: Skolebestyrelsen anbefaler læseplanerne for fagene dansk, engelsk og kristendomskundskab. Læseplanen for historie bør afvente opdeling af stof inden godkendelse. Lindegårdskolen: Skolebestyrelsen anbefaler læseplanerne for fagene dansk, engelsk og kristendomskundskab. Læseplanen for historie kan ikke umiddelbart anbefales. Byvangskolen: Skolebestyrelsen anbefaler læseplanerne for fagene dansk, engelsk og kristendomskundskab og historie. Anbefaler at afvente en konkretisering og koordinering af læseplanen for historie, før denne kan tages i brug. Kingoskolen: Skolebestyrelsen anbefaler læseplanerne for dansk og kristendomskundskab. Læseplanen for historie afventer den specificerede læseplan af hensyn til afgrænsning mellem miljø og overbygningsskole. Læseplanerne for engelsk og samfundsfag har bestyrelsen ikke nået at behandle. Udtalelserne foreligger i sagen. Det indstilles, at læseplanerne for dansk og kristendomskundskab godkendes. Godk&rAb O - J ÅfXs U at læseplanen for historie afventer opdeling af stoffet efter indstilling fra nedsat arbejdsgruppe. * at læseplanerne for engelsk og samfundsfag afventer Kingoskolens udtalelse. r t r ( T f t ~ u /yty CMri y r. U 0 \J - -

8 Dag og år Formandens Blad nr. SLANGERUP KOMMUNE r s r Ansøgning om underskudsgaranti t-95 F2774 beha "MØDESTEDET", Foreningen ved Uvelse skole fremsender ansøgning om underskudsgaranti i forbindelse med kredsens foredragsarrangement med Lotte Heise tirsdag den 27. februar Der søges om underskudsgaranti på kr.. Forvaltningen kan oplyse, at kredsen er godkendt under folkeoplysningslovens hovedområde 1. Forvaltningen kan oplyse, at der i 1996 resterer kr. på kontoen for øvrige kulturelle formål. Indstilling: Udvalget bedes tage stilling til ansøgningen Forslag til administration af underskudsgaranti til kulturelle arrangementer uden for folkeoplysningsloven 00.01P21 F2774 pech På s sidste møde blev det besluttet, at der skal udarbejdes retningslinier for administration af underskudsgaranti til kulturelle arrangementer uden for folkeoplysningsloven. Følgende retningslinier foreslås gældende for fremtidige ansøgninger: Underskudsgaranti til kulturelle arrangementer, der ikke er omfattet af folkeoplysningsloven kan søges af kredse, der er hjemmehørende i Slangerup Kommune.

9 Det kulturelle tilbud skal henvende sig til en bred kreds af borgere i Slangerup Kommune. Eksempel: en grundejerforening kan ikke opnå økonomisk tilskud, privatpersoner kan ikke opnå økonomisk tilskud Ansøgning om underskudsgaranti skal være Kultur og Virksomhedsforvaltningen i hænde senest 8 uger før afholdelse - og skal være bilagt et budgetforslag, der sandsynliggør, at arrangementet kan balancere økonomisk. En kreds kan højst bevilges kr. i underskudsgaranti pr. arrangement - og max. 2 gange pr. budgetår. Såfremt kommunen skal dække et underskud på baggrund af en bevilget underskudsgaranti, skal forvaltningen senest 3 uger efter arrangementet have tilsendt dokumenteret regnskab. Indstilling: Udvalget bedes drøfte forslaget.. Der indlægges regnskab for 1995 samt budget for 1996 i medlemmernes bilagsmappe. Eventuelt tilkomne sager 123. Orientering og efterretning a. Skolebestyrelsen ved Kingoskolen har godkendt skoleledernes indstilling om sammenlægning af fire 6. klasser til tre 7. klasser i skoleåret 1996/97.

10 Dag og år Formandens Blad nr. f 5 J 105 b. Byggeudvalget for bygning af ny børnehave har på møde den 7. november 1995 godkendt byggeprogram for den ny børnehave på Idrætsvej. Teknisk forvaltning har herefter afholdt møde den 22. november 1995 med tilbudsgiverne. På mødet blev der givet udtryk for, at Entreprenørforeningen normalt finder, at der bør være et udregningsvederlag til et tilbud og projekt af denne type på ca kr. excl. moms, dette er efter mødet afvist, der udbetales IKKE udregningsvederlag. Endvidere blev det drøftet, at dagboden var rigelig høj. Det foresloges at nedsætte dagboden fra 5 promille til 2 promille, hvilket accepteredes Ændring af instruks nr. 11 vedr. personlige tillæg til folke- og førtidspensionister A21 F1731 ulla I Instruks nr. 11, der er godkendt af Borger og Virksomhedsudvalget den 3. maj 1994, står anført følgende i punkt 20. Fritidsundervisning "Der ydes betaling af 1 kursus inden for kommunens grænser pr. pensionist pr. sæson som personligt tillæg". I forbindelse med budgetbehandlingen anbefaledes, at punkt 20 ændres til: "Tilskud til fritidsundervisning ydes til pensionister, som har en personlig tillægsprocent mellem 1 og 100 uanset eventuel formues størrelse. Der ydes fuld betaling af 1 kursus inden for kommunens grænser pr. pensionist pr. sæson som personligt tillæg".

11

11. Orientering og efterretning a.. Blade og tidsskrifter.

11. Orientering og efterretning a.. Blade og tidsskrifter. DAGSORDEN til Borger og Virksomhedsudvalgsmøde tirsdag den, efter byggeudvalgsmødet i Thomas Kingo. Fraværende: 11. Orientering og efterretning a.. Blade og tidsskrifter. b. Love, bekendtgørelser og orienterende

Læs mere

Kulturudvalget Dato: 11. januar 2005 Blad nr. 1 INDHOLDSFORTEGNELSE ÅBENT MØDE.

Kulturudvalget Dato: 11. januar 2005 Blad nr. 1 INDHOLDSFORTEGNELSE ÅBENT MØDE. Kulturudvalget Dato: 11. januar 2005 Blad nr. 1 Kulturudvalget afholder møde: Referat Den 11. januar 2005 Kl. 16.00 på administrationsbygningen. Hals Kommune Fraværende med afbud: Ib Munk. INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

SLANGERUP KOMMUNE kulturelt udvalg

SLANGERUP KOMMUNE kulturelt udvalg SLANGERUP KOMMUNE kulturelt udvalg KULTURELT UDVALG indkaldes herved til møde tirsdag den 2. april 1991 kl. 14.00 i mødelokalet på Slangerupgård med følgende dagsorden: Fraværende: 1. ORIENTERING OG EFTERRETNING.

Læs mere

Børne- og Kulturudvalget

Børne- og Kulturudvalget Børne- og Kulturudvalget Referat Dato: Tirsdag den 12-november-2002 Starttidspunkt for møde: 8.15 Sluttidspunkt for møde: 16.30 Mødested: Skolebesøg Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende: Orla Hansen,

Læs mere

Redegørelse I forhold til formålet med Børnerådsdagen og processen frem til dagen fastholdes det oprindelige forslag.

Redegørelse I forhold til formålet med Børnerådsdagen og processen frem til dagen fastholdes det oprindelige forslag. Møde i DAGSORDEN med beslutninger (omfter punkterne 1 8) Fraværende med afbud: Tine Landin Meddelelser a. Udvikling i børnetallet set i forhold til prognosen (distriktopdelt). 2002000505 Faktisk befolkning

Læs mere

Brønderslev Kommune. Børne- og Ungdomsudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Børne- og Ungdomsudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Børne- og Ungdomsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 24. april 2007 Lokale: Mødelokale 268, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: kl. 14.00 - kl. 15.15 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne

Læs mere

Brønderslev Kommune. Fritids- og Kulturudvalget. Referat

Brønderslev Kommune. Fritids- og Kulturudvalget. Referat Brønderslev Kommune Fritids- og Kulturudvalget Referat Dato: 29. marts 2007 Lokale: Mødelokale 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: kl. 15.00-17.40 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/22 Strategi

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Torsdag den 22. april 2010 Kl. 18.30 i F7 på rådhuset Mødedeltagere: Kristian Moberg (V) Alice Linning, afbud Annelise Hansen Emma Nielsen Hanne Kyvsgaard (C)

Læs mere

Retningslinier for tilskud til folkeoplysende voksenundervisning og anvisning af lokaler i Brøndby Kommune i henhold til Folkeoplysningsloven

Retningslinier for tilskud til folkeoplysende voksenundervisning og anvisning af lokaler i Brøndby Kommune i henhold til Folkeoplysningsloven Brøndby Kommune Børne-, Kultur- og Idrætsforvaltningen Retningslinier for tilskud til folkeoplysende voksenundervisning og anvisning af lokaler i Brøndby Kommune i henhold til Folkeoplysningsloven 1. Ansøgningsfrist

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Referat Egebjerg Kommune Kulturudvalget Referat Dato: tirsdag den 06. februar 2001 Starttidspunkt for møde: 13.00 Sluttidspunkt for møde: 16.00 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Niels Bo Lauridsen,

Læs mere

Egebjerg Kommune. Børne- og Kulturudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Børne- og Kulturudvalget. Referat Egebjerg Kommune Børne- og Kulturudvalget Referat Dato: Tirsdag den 14-januar-2003 Starttidspunkt for møde: Kl. 16.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 18.30 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: 10-01-2003

Læs mere

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 14. Samordningsudvalget for børn, unge og idræt holdt møde torsdag den 1. februar 2007.

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 14. Samordningsudvalget for børn, unge og idræt holdt møde torsdag den 1. februar 2007. ALLERØD KOMMUNE Møde nr. 14 Samordningsudvalget for børn, unge og idræt holdt møde torsdag den 1. februar 2007. Mødet startede kl. 9.05 og sluttede kl. 11.50 Lone Hansen deltog fra kl. 9.30 Der var afbud

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Referat Egebjerg Kommune Kulturudvalget Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 14.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 17.00 Tirsdag den 14-august-2001 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Dagsorden

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Dagsorden Egebjerg Kommune Kulturudvalget Dagsorden Dato: tirsdag den 06. februar 2001 Starttidspunkt for møde: 13.00 Sluttidspunkt for møde: 16.00 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 4 ONSDAG DEN 14. MARTS 2007, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Familieudvalget 14. marts 2007 Side: 2 Fraværende: Dorte Schmidt Brown deltog

Læs mere

Egebjerg Kommune. Børne- og Kulturudvalget Dagsorden

Egebjerg Kommune. Børne- og Kulturudvalget Dagsorden Egebjerg Kommune Børne- og Kulturudvalget 2003 Dagsorden Dato: Tirsdag den 11-februar-2003 Starttidspunkt for møde: Sluttidspunkt for møde: Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato:?????? Afbud fra:

Læs mere

Beredskabskommissionen

Beredskabskommissionen REFERAT Beredskabskommissionen Mødedato: Tirsdag den 31-03-2009 Mødested: Falck Haderslev Aabenraavej 96 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 14:30 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger:

Læs mere

Referat af Kultur og Virksomhedsudvalget den 2. marts 2004 kl i Raadsalen

Referat af Kultur og Virksomhedsudvalget den 2. marts 2004 kl i Raadsalen Referat af Kultur og Virksomhedsudvalget den 2. marts 2004 kl. 16.30 i Raadsalen Åben Fraværende: Anne-Mette Worch deltog ikke under orientering og efterretning. Mødet slut kl.: 18.30 Indhold Orientering

Læs mere

3. at sagen herefter fremsendes til endelig politisk behandling sammen med de indkomne høringssvar.

3. at sagen herefter fremsendes til endelig politisk behandling sammen med de indkomne høringssvar. Styrelsesvedtægt J.nr.: 17.01.00.A21 Sagsnr.: 14/2086 ANBEFALING: Skoleafdelingen anbefaler: 1. at udkast til en ny styrelsesvedtægt for folkeskoleområdet og SFO i Dragør Kommune sendes i høring i skolebestyrelserne,

Læs mere

SOCIALUDVALGET. Referat

SOCIALUDVALGET. Referat Referat Mødetidspunkt: Fra kl.: 12.30 Til kl.: Mødested: Sjørup Ældrecenter Skivevej 122A, Sjørup Mødenr.: 9 Fraværende: Kenneth Mortensen Sag nr.: Emne: Side: ÅBEN DAGSORDEN 94 Socialudvalgets dagsorden

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 21. maj 2008

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 21. maj 2008 Referat fra møde i onsdag den 21. maj 2008 Mødet startede kl. 19:00 i Mødelokale 2, Lejre Jesper Kejlhof Peter Walsøe Lena Holm Jensen Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 3 2. FOU

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den 03-05-2011 Mødetidspunkt: 16:30-18:00

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den 03-05-2011 Mødetidspunkt: 16:30-18:00 Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Folkeoplysningsrådet Mødedato: tirsdag den 03-05-2011 Mødetidspunkt: - 18:00 Mødested: Mødelokale C Hækkerupsvej 1, kælderen. Indgang via gavlen (handicapindgang).

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget Referat fra møde Onsdag den 21. november 2012 kl. 17.00 i F7 Mødet slut kl. 19.15 MØDEDELTAGERE Kristian Moberg (V) Alice Linning Annelise Hansen Kenneth Jensen (A) Ruth Rasmussen

Læs mere

9. marts 1999, kl i Raadsalen Kommune

9. marts 1999, kl i Raadsalen Kommune Å0 Beslutninger Fraværende: Indhold Orientering og efterretning... 35 25. Virksomhedsplan for Arups hus... 37 26. Økonomirapportering... 37 27. Omstrukturering af fritidstilbudet for skolebørn...38 28.

Læs mere

FREDERIKSHAVN KOMMUNE

FREDERIKSHAVN KOMMUNE FREDERIKSHAVN KOMMUNE REFERAT FRA DET SOCIALE UDVALG 18-01-2000 Mødedato: 18-01-2000 Mødetidspunkt: kl. 15.00-17.30 Mødested: B101, Børne- og ungdomsforvaltningen Fraværende: # 56136/20-01-2000 18-01-2000

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 03. juni 2010 Lokale: Tidspunkt: Kl. 14:00-15:30 Eskild Sloth Andersen, Formand (A) Hildo Rasmussen (A) Bodil Nielsen (F) Karsten Frederiksen (C) Margit

Læs mere

Handicaprådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Handicaprådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Handicaprådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 17. februar 2014 kl. 16.00 i Lunden, Rådhuset Medlemmer Gitte Hemmingesen ( ) Morten Fenger ( ) Birgit Mortensen ( ) Hans-Henrik Blom ( )

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget Referat fra møde Onsdag den 19. november 2014 kl. 16.00 i F2 Mødet slut kl. 18:45 MØDEDELTAGERE Kenneth Jensen (A) Alice Linning Jens Jørgen Andersen Kristian Moberg Kristensen

Læs mere

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 31 ONSDAG DEN 26. NOVEMBER 2008, KL. 15.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Familieudvalget 26. november 2008 Side: 2 Fraværende: Ingen Tessa Gjødesen

Læs mere

Børne- og Kulturudvalget

Børne- og Kulturudvalget Page 1 of 8 Referat Børne- og Kulturudvalget Ordinært møde Dato Tid Sted NB. 9. februar 2005 16:00 Mødelokale 2 Fraværende Til stede Indholdsfortegnelse 1. Personsag 2. Fritidstilbud for vidtgående handicappede

Læs mere

Kulturudvalget Dato: 1. september 2005 Blad nr. 135

Kulturudvalget Dato: 1. september 2005 Blad nr. 135 Kulturudvalget Dato: 1. september 2005 Blad nr. 135 Kulturudvalget afholder møde: Referat Den 1. september 2005 Kl. 16.00 Hals Kommune på administrationsbygningen. (Mødelokalet mellem kommunaldirektør

Læs mere

Dianalund UdviklingsRåd DUR

Dianalund UdviklingsRåd DUR Udviklingsrådet afholdt møde Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19.00 21.35 i Borgerhuset Referat Afbud: Paw Nielsen, Dennis Lund og Stine Andersen. 20/2014: Godkendelse af dagsorden. Godkendt. Godkendelse

Læs mere

Egebjerg Kommune. Børne- og Kulturudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Børne- og Kulturudvalget. Referat Egebjerg Kommune Børne- og Kulturudvalget Referat Dato: 28. september 2004 Starttidspunkt for møde: 16.00 Sluttidspunkt for møde: 20.00 Mødested: Udvalgsværelse 2. Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 25 TORSDAG DEN 27. NOVEMBER 2008, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Erhvervs- og Fritidsudvalget 27. november 2008 Side: 2

Læs mere

Egebjerg Kommune. Børne- og Kulturudvalget. Dagsorden

Egebjerg Kommune. Børne- og Kulturudvalget. Dagsorden Egebjerg Kommune Børne- og Kulturudvalget Dagsorden Dato: 24. januar 2005 Starttidspunkt for møde: Kl. 16.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 20.00 Mødested: Mødelokale 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Folkeoplysningsrådet

Folkeoplysningsrådet Referat Folkeoplysningsrådet Mødedato: 23. april 2014 Mødetid: 16:30 Mødested: Rådhuset, mødelokale 1 Indholdsfortegnelse: 1 Valg af formand og næstformand 2 2 Folkeoplysningsrådet, budget 2015 3 3 Folkeoplysningsrådets

Læs mere

Børne- og Kulturudvalget

Børne- og Kulturudvalget Page 1 of 10 Referat Børne- og Kulturudvalget Ordinært møde Dato Tid Sted NB. 23. juni 2004 16:00 mødelokale 2 Fraværende Til stede Indholdsfortegnelse 1. Opgørelse dagplejen Åben sag 2. Dagplejehus i

Læs mere

SLANGERUP KOMMUNE Kulturelt Udvalg

SLANGERUP KOMMUNE Kulturelt Udvalg KULTURELT UDVALG indkaldes herved til møde tirsdag den 5. januar 1993 kl. 15.00 i mødelokalet på Slangerupgård med følgende dagsorden: Fraværende: 1. ORIENTERING OG EFTERRETNING a) Undervisningsministeriet

Læs mere

Referat af møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 01. december 2008 kl. 17:00 i Aars udvalgsværelse 4

Referat af møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 01. december 2008 kl. 17:00 i Aars udvalgsværelse 4 Referat af møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 01. december 2008 kl. 17:00 i Aars udvalgsværelse 4 Indholdsfortegnelse 001. Ansøgninger om tilskud til voksenundervisning for 2009 3 002. Mødekalender

Læs mere

På skoler, som har specialklasser på mindst 3 klassetrin, skal forældrerepræsentationen for specialklasserne udgøre mindst 1.

På skoler, som har specialklasser på mindst 3 klassetrin, skal forældrerepræsentationen for specialklasserne udgøre mindst 1. 1 of 6 Styrelsesvedtægt for Syddjurs Kommunes Skolevæsen Kapitel 1 Skolebestyrelsen 1 Ved hver skole oprettes en skolebestyrelse bestående af 7 forældrerepræsentanter, 2 medarbejderrepræsentanter og 2

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 22. august 2007

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 22. august 2007 Referat fra møde i onsdag den 22. august 2007 Mødet startede kl. 19:00 i Mødelokale 2, Lejre Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden den 22.08.2007.... 3 2. FOU - Efterretningssager 22.08.07....

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 27. januar 2011

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 27. januar 2011 Referat torsdag den 27. januar 2011 Kl. 18:30 i Mødelokale 2, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden...1 2. FOU - Orientering...2 3. FOU - Ansøgning om tilskud fra pulje til særlige

Læs mere

Møde i folkeoplysningsudvalget den 18. november 2004.

Møde i folkeoplysningsudvalget den 18. november 2004. Dagsorden til folkeoplysningsudvalget Side 1 af 6 Møde i folkeoplysningsudvalget den 18. november 2004. Medlemmer: Jens Brogaard Jensen Jens Timm Jensen Ebbe Nielsen Mikkel Østergaard Søren Højlyng Jan

Læs mere

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 9 ONSDAG DEN 20. JUNI 2007, KL. 16.00 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Familieudvalget 20. juni 2007 Side: 2 Fraværende: Til behandling forelå:

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE. Økonomiudvalg, tirsdag den 13. september 2005 kl. 16:00. Referat for

THYHOLM KOMMUNE. Økonomiudvalg, tirsdag den 13. september 2005 kl. 16:00. Referat for Side 1 af 7 THYHOLM KOMMUNE Referat for Mødested: Mødelokalet 1. sal Økonomiudvalg Mødetidspunkt: 13. september 2005, kl. 16:00 Bemærk ændret mødetidspunkt. Åben sag: 342. Budget 2006 og overslagsår -

Læs mere

Dagsorden til møde i Børne- og Skoleudvalget

Dagsorden til møde i Børne- og Skoleudvalget GENTOFTE KOMMUNE Dagsorden til møde i Børne- og Skoleudvalget Mødetidspunkt 02-02-2015 18:00 Mødeafholdelse på Skolens kontor, Munkegårdsskolen, Vangedevej 178, 2870 Dyssegård Indholdsfortegnelse Børne-

Læs mere

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Dagsorden

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Dagsorden Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Dagsorden Dato: Torsdag den 01. februar 2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 09.30 Sluttidspunkt for møde: Mødested: Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende: Mødedeltagere:

Læs mere

Beslutninger: Ekstraordinært møde i Kultur og Virksomhedsudvalget den 22. marts 2006 kl i Raadsalen

Beslutninger: Ekstraordinært møde i Kultur og Virksomhedsudvalget den 22. marts 2006 kl i Raadsalen er: Ekstraordinært møde i Kultur og Virksomhedsudvalget den 22. marts 2006 kl. 18.00 i Raadsalen Pressen Fraværende: Indhold Orientering og efterretning...1 Sager til behandling...3 1. Budgetoverførsel

Læs mere

Dagsorden for Handicapråds møde den 08. oktober 2008 kl. 13:00 i Års Rådhus, mødelokale 4

Dagsorden for Handicapråds møde den 08. oktober 2008 kl. 13:00 i Års Rådhus, mødelokale 4 Dagsorden for Handicapråds møde den 08. oktober 2008 kl. 13:00 i Års Rådhus, mødelokale 4 Indholdsfortegnelse 028. Meddelelser til Handicaprådets møde den 8. oktober 2008 64 029. Fleks -og skånejob i Vesthimmerlands

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Dagsorden

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Dagsorden Egebjerg Kommune Kulturudvalget Dagsorden Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 14.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 17.00 Tirsdag den 14-august-2001 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 08. december 2009 kl. 17:00 i Aars Gæstekantine

åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 08. december 2009 kl. 17:00 i Aars Gæstekantine åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 08. december 2009 kl. 17:00 i Aars Gæstekantine Indholdsfortegnelse 001. Ansøgninger om tilskud til voksenundervisning for 2010... 3 002. IF Kvik - Ansøgning

Læs mere

Referat Udvalget for Job & Arbejdsmarked mandag den 7. marts 2011

Referat Udvalget for Job & Arbejdsmarked mandag den 7. marts 2011 Referat mandag den 7. marts 2011 Kl. 16:30 i Mødelokale 1, Hvalsø Connie B. Jensen (A) Thomas Stokholm (V) Indholdsfortegnelse 1. JA - Godkendelse af dagsorden...1 2. JA - Orienteringssager...2 3. JA -

Læs mere

Referat for: Favrskov Provstiudvalg PU møde 10. december 2012. Kl. 14.00 Mødested: Provstikontoret, Lyngå præstegård

Referat for: Favrskov Provstiudvalg PU møde 10. december 2012. Kl. 14.00 Mødested: Provstikontoret, Lyngå præstegård Referat for: Favrskov Provstiudvalg PU møde 10. december 2012. Kl. 14.00 Mødested: Provstikontoret, Lyngå præstegård Mødepunkt 1 Godkendelse af referat fra sidste møde Godkendt. 2 Tilføjelse til dagsorden

Læs mere

REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET. den 27.01.2009 på Ib Dam Schultz kontor

REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET. den 27.01.2009 på Ib Dam Schultz kontor REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET den 27.01.2009 på Ib Dam Schultz kontor SAGSOVERSIGT 1 Godkendelse af dagsorden... 3 2 Jernved Idrætsforening søger fritagelse om indfrielse af pantebrev... 4 3 Prioritering

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Referat Egebjerg Kommune Kulturudvalget Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 14.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 16.45 Tirsdag den 13-november-2001 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: 09-11-01 Afbud

Læs mere

Åben dagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget SÆH-sekretariatet

Åben dagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget SÆH-sekretariatet Åben dagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget 2018-2021 SÆH-sekretariatet Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 08:30 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Rådhuset, Lokale 329 Fraværende: Bemærkninger

Læs mere

FREDERIKSHAVN KOMMUNE REFERAT FRA BØRNE- OG UNGDOMSUDVALGET 21-05-2003. Mødedato: 21-05-2003 Mødetidspunkt: kl. 14.30-16.

FREDERIKSHAVN KOMMUNE REFERAT FRA BØRNE- OG UNGDOMSUDVALGET 21-05-2003. Mødedato: 21-05-2003 Mødetidspunkt: kl. 14.30-16. FREDERIKSHAVN KOMMUNE REFERAT FRA BØRNE- OG UNGDOMSUDVALGET 21-05-2003 Mødedato: 21-05-2003 Mødetidspunkt: kl. 14.30-16.30 Mødested: B101 Ingen # 306770/22-05-2003 21-05-2003 Bilags- og indholdsfortegnelse

Læs mere

Bestyrelsesmøde torsdag d. 10. maj 2012 kl. 19:00 - ca. 22:00

Bestyrelsesmøde torsdag d. 10. maj 2012 kl. 19:00 - ca. 22:00 Bestyrelsesmøde torsdag d. 10. maj 2012 kl. 19:00 - ca. 22:00 Deltager fra bestyrelsen: Formand Anja Valhøj (ANV), Kasserer Andreas Boye (AB), Best.medlem Sussi S. Hansen (SSH), Best.medlem Anne Brix (ABX),

Læs mere

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10.

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Fremmødte: Keld, Erik, Vibeke, Ole, Gerner, Peter og Ivan.

Læs mere

Møde i Folkeoplysningsudvalget tirsdag den 15. februar 2005, kl. 17.00 i udvalgsværelse 2 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE. 1... Meddelelser...

Møde i Folkeoplysningsudvalget tirsdag den 15. februar 2005, kl. 17.00 i udvalgsværelse 2 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE. 1... Meddelelser... Møde i tirsdag den 15. februar 2005, kl. 17.00 i udvalgsværelse 2 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE 1... Meddelelser... 2 2... Foreningsberetninger 2004... 2 3... Godkendelse af internt kursus for FDF Ballerup...

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 21. marts 2007

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 21. marts 2007 Referat fra møde i onsdag den 21. marts 2007 Mødet startede kl. 19:00 i Mødelokale 2, Lejre Indholdsfortegnelse 1. FOU - Efterretningssager... 1 2. FOU - DGI Roskilde... 2 3. FOU - Godkendelse af Forældreforeningen

Læs mere

Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 Dagsorden:

Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 Dagsorden: Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 -------------------- o ----------------- Mødedato: mandag 20/8 2018 kl. 16,30. Mødested: Havnekontoret Skakkesholm

Læs mere

Børne- og Ungdomsudvalget

Børne- og Ungdomsudvalget Børne- og Ungdomsudvalget Referat 3. marts 2016 kl. 19:50 Kantinen Indkaldelse Bodil Kornbek Mette Schmidt Olsen Henriette Breum Henrik Bang Birgitte Hannibal Mette Hoff Dorthe la Cour Dorete Dandanell

Læs mere

Styrelsesvedtægt. for. Norddjurs kommunale skolevæsen

Styrelsesvedtægt. for. Norddjurs kommunale skolevæsen Styrelsesvedtægt for Norddjurs kommunale skolevæsen September 2009 Indholdsfortegnelse. Kapitel 1... 2 Skolebestyrelsens sammensætning og valg... 2 Mødevirksomhed... 4 Forretningsorden... 4 Kapitel 2...

Læs mere

Følgende sager behandles på mødet

Følgende sager behandles på mødet Referat fra ordinært møde Breelteparken Mandag 12.12.2016 kl. 14:15 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Kriterier for anvisning af plejebolig og ældrebolig 3 Frøken Anne Marie Green-Nielsens

Læs mere

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat Skolebestyrelsen Ølsted Skole Dagsorden og referat til møde den 18. februar 2009 kl. 17.30 i mødelokalet 1/6 Medlemmer: Klaus Jakobsen, formand Lyng Grundtvig Bente Davidsen Henrik Tolstrup Nielsen Peter

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE. Kultur- og Socialudvalg, tirsdag den 27. september 2005 kl. 13:00. Referat for

THYHOLM KOMMUNE. Kultur- og Socialudvalg, tirsdag den 27. september 2005 kl. 13:00. Referat for Side 1 af 8 THYHOLM KOMMUNE Referat for Mødested: Mødelokalet i kælderen Kultur- og Socialudvalg Mødetidspunkt: 27. september 2005, kl. 13:00 Åben sag: 471. Efterretning Åben sag: 472. Vedtægter for bruger-

Læs mere

INDSTILLING Til Århus Byråd Den 13. januar 2005 via Magistraten Tlf. nr.: Jour. nr.: Ref.: BM

INDSTILLING Til Århus Byråd Den 13. januar 2005 via Magistraten Tlf. nr.: Jour. nr.: Ref.: BM ÅRHUS KOMMUNE - Magistratens 1. Afdeling INDSTILLING Til Århus Byråd Den 13. januar 2005 via Magistraten Tlf. nr.: 8940 3695 Jour. nr.: Ref.: BM Mulighed for merindskrivning i fritidshjem og byggelegepladser

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 8 TORSDAG DEN 28. FEBRUAR 2008, KL. 19.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Folkeoplysningsudvalget 28. februar 2008 Side: 2 Fraværende:

Læs mere

Høringsnotat (udkast af 12/3-12) Forslag til lov om ændring af lov om folkeskolen (Opfølgning på lovrevision om frit skolevalg)

Høringsnotat (udkast af 12/3-12) Forslag til lov om ændring af lov om folkeskolen (Opfølgning på lovrevision om frit skolevalg) Børne- og Undervisningsudvalget 2011-12 L 131 Bilag 1 Offentligt Ministeriet for Børn og Undervisning Marts 2012 Høringsnotat (udkast af 12/3-12) Forslag til lov om ændring af lov om folkeskolen (Opfølgning

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur

Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:00 Mødet afsluttet: kl. 17:30 Mødested: Fraværende: Mødelokale 122 - Rådhuset Henrik Kudahl, Kirsten Højrup, Heidi

Læs mere

Referat. Integrationsrådet. Mødedato: tirsdag den Mødetidspunkt: 16:30-18:10

Referat. Integrationsrådet. Mødedato: tirsdag den Mødetidspunkt: 16:30-18:10 Referat Møde nr.: Mødedato: tirsdag den 25-09-2007 Mødetidspunkt: - 18:10 Mødested: Inkaværelset Medlemmer Tulle Olsen Henrik Hvidesten Benny Christensen Yasser Fayad Caglayan Saglicak Faruk Celiker Henrik

Læs mere

ÅRHUS KOMMUNE - Magistratens 1. Afdeling

ÅRHUS KOMMUNE - Magistratens 1. Afdeling ÅRHUS KOMMUNE - Magistratens 1. Afdeling INDSTILLING Til Århus Byråd Den 13. januar 2005 via Magistraten Tlf. nr.: 8940 3695 Jour. nr.: Ref.: BM Mulighed for merindskrivning i fritidshjem og byggelegepladser

Læs mere

FREDERIKSHAVN KOMMUNE REFERAT FRA DET SOCIALE UDVALG 22-05-2001

FREDERIKSHAVN KOMMUNE REFERAT FRA DET SOCIALE UDVALG 22-05-2001 FREDERIKSHAVN KOMMUNE REFERAT FRA DET SOCIALE UDVALG 22-05-2001 Mødedato: 22-05-2001 Mødetidspunkt: kl. 15.00-16.15 Mødested: B 101, Børne- og kulturforvaltningen Jørn Larsen, Hans Ulrik Vadmann # 173078/23-05-2001

Læs mere

Børneunderudvalg 4. oktober 2006, Kl. 17.30 Møde nr. 10 Mødelokale 1, Rådhuset, Farum Kommune

Børneunderudvalg 4. oktober 2006, Kl. 17.30 Møde nr. 10 Mødelokale 1, Rådhuset, Farum Kommune FURESØ KOMMUNE Børneunderudvalg 4. oktober 2006, Kl. 17.30 Møde nr. 10 Mødelokale 1, Rådhuset, Farum Kommune Medlemmerne mødte med undtagelse af Lisbeth Harsvik (A), som havde meldt afbud. Berit Torm (V)

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET. Dagsorden nr. 2 for mødet TIRSDAG den 13. februar 2007 kl på Otterup Rådhus, mødelokale 5

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET. Dagsorden nr. 2 for mødet TIRSDAG den 13. februar 2007 kl på Otterup Rådhus, mødelokale 5 Init.: Dato: 13.02.2007 Side: 4 FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET Dagsorden nr. 2 for mødet TIRSDAG den 13. februar 2007 kl. 17.00 på Otterup Rådhus, mødelokale 5 Fraværende: Jørgen Meier Sørensen med afbud. MEDDELELSER

Læs mere

Egebjerg Kommune. Børne- og kulturudvalget 2004. Referat

Egebjerg Kommune. Børne- og kulturudvalget 2004. Referat Egebjerg Kommune Børne- og kulturudvalget 2004 Referat Dato: Den 27-april-2004 Starttidspunkt for møde: Kl. 16.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 19.00 Mødested: Mødelokale 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget REFERAT

Folkeoplysningsudvalget REFERAT REFERAT Sted: Mødelokale 5, Lejrevej 15, Rådhuset Allerslev Dato: Torsdag den 11. oktober 2018 Start kl.: 18:00 Slut kl.: 21:00 Medlemmer: Fraværende: Anne Lauridsen (Medlem) (Medlem) Jørgen Olsen (Medlem)

Læs mere

SLANGERUP KOMMUNE kulturel forvaltning

SLANGERUP KOMMUNE kulturel forvaltning 2. KULTURELT UDVALG indkaldes herved til møde tirsdag den kl.13.3o i mødelokalet, Slangerupgaard I. sal. med følgende dagsorden: Fraværende: 1. Forretningsorden../. Der vedlægges kopi af forretningsorden

Læs mere

Pkt.nr. 6 Pasningsproblemer i forbindelse med indførelse af Leg og Læring. Pkt.nr. 8 kvartalsstatistikker for klubber og fritidshjem 2.kvartal 1999.

Pkt.nr. 6 Pasningsproblemer i forbindelse med indførelse af Leg og Læring. Pkt.nr. 8 kvartalsstatistikker for klubber og fritidshjem 2.kvartal 1999. Skole og Kulturforvaltningen grw Beretning fra Skoleudvalgets møde den 07.09.1999 INDHOLDSFORTEGNELSE Pkt.nr. 1 Møde med Pædagogisk Psykologisk Rådgivning. Pkt.nr. 2 Meddelelser. Pkt.nr. 3 Forslag til

Læs mere

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2010

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2010 REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2010 DATO: 12-05-2010 STED: THORSENSVEJ 11, 2, 4800 NYKØBING F. TIDSPUNKT: KL. 19.00 AFBUD: Orientering den 12. maj 2010 J.NR. SAGSID. 25453 INITIALER LPE ÅBEN SAG 1. Folkeskolens

Læs mere

Mødested: Mødetidspunkt: 27. januar 2004, kl. 13:00

Mødested: Mødetidspunkt: 27. januar 2004, kl. 13:00 Side 1 af 8 THYHOLM KOMMUNE Referat for Kultur- og Socialudvalg Mødested: Mødelokalet i kælderen Mødetidspunkt: 27. januar 2004, kl. 13:00 Kl. 13.00 fællesmøde mellem Kultur- og Socialudvalget samt Tekniskudvalg,

Læs mere

Referat Udvalget for Børn & Ungdom tirsdag den 2. november 2010

Referat Udvalget for Børn & Ungdom tirsdag den 2. november 2010 Referat tirsdag den 2. november 2010 Kl. 18:00 i Mødelokale 2, Allerslev Bemærk at tidspunktet for mødet er rykket til kl. 18.00. Indholdsfortegnelse 1. BU - Godkendelse af dagsorden...1 2. BU - Orientering...2

Læs mere

Takster Til arrangementer hvor der opkræves entré, pr. arrangement 1.000, ,00

Takster Til arrangementer hvor der opkræves entré, pr. arrangement 1.000, ,00 Takster 2019 Alle beløb er i årets priser, pr. år, excl. moms, hvis ikke andet er nævnt. FRITIDSFACILITETER Foreninger og klubber hjemmehørende i Horsens Kommune er i henhold til folkeoplysningsloven berettiget

Læs mere

Fastsættelse af tidspunkt for udvalgets møder i 2003

Fastsættelse af tidspunkt for udvalgets møder i 2003 Åbent møde i, tirsdag den 15. oktober 2002 i Ballerup Idrætspark. Dagsorden med beslutninger (omfter punkterne 1-7) Meddelser a) Temadag 27. oktober 2002 på Villa Blide b) Foreningen Ballerup Harmoni Orkester

Læs mere

Styrelsesvedtægt Hvidovre Skolevæsen

Styrelsesvedtægt Hvidovre Skolevæsen Styrelsesvedtægt Hvidovre Skolevæsen Kapitel 1. Indledning Det fremgår af folkeskolelovens 41, at Kommunalbestyrelsen fastsætter en vedtægt for styrelsen af kommunens skolevæsen. Vedtægten fastsættes,

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 13 TIRSDAG DEN 7. OKTOBER 2008, KL. 17.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Folkeoplysningsudvalget 7. oktober 2008 Side: 2 Fraværende: Kurt

Læs mere

Økonomiudvalgets møde 11. september 2000 Punkt 21: Anbefales godkendt af Kommunalbestyrelsen som indstillet af Kultur- og Fritidsudvalget.

Økonomiudvalgets møde 11. september 2000 Punkt 21: Anbefales godkendt af Kommunalbestyrelsen som indstillet af Kultur- og Fritidsudvalget. Pkt.nr. 27 Ny lov principiel afgørelse vedrørende lokaletilskud. 281516 Indstilling: Skole og Kulturforvaltningen indstiller: 1. at Kultur og Fritidsudvalget anbefaler Folkeoplysningsudvalgets indstilling

Læs mere

Referat fra mødet i Senior- og Handicapudvalget (Indeholder åbne dagsordenspunkter)

Referat fra mødet i Senior- og Handicapudvalget (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Referat fra mødet i Senior- og Handicapudvalget (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Mandag den 17. september 2018 Mødested: Støttecenter Solglimt, Lumbyesvej 28 B, Fredericia Mødetidspunkt: Kl.

Læs mere

Udkast til bekendtgørelse om folkeskolens specialundervisning og anden specialpædagogisk bistand

Udkast til bekendtgørelse om folkeskolens specialundervisning og anden specialpædagogisk bistand Udkast til bekendtgørelse om folkeskolens specialundervisning og anden specialpædagogisk bistand I medfør af 3, stk. 3, 19 i, stk. 1, 21, stk. 5, 30 a og 51 b, stk. 3, i lov om folkeskolen, jf. lovbekendtgørelse

Læs mere

UngSlagelses bestyrelse den 25. juni 2019 kl Referat. UngSlagelses bestyrelse. Mødedato 25. juni 2019 kl

UngSlagelses bestyrelse den 25. juni 2019 kl Referat. UngSlagelses bestyrelse. Mødedato 25. juni 2019 kl Referat UngSlagelses bestyrelse Mødedato 25. juni 2019 kl. 19.00 21.00 Mødelokale Fraværende Personaleloungen, Willemoesvej 2 b, Slagelse Hanne B. Mejlstrøm, Henrik Andersen, Camilla Skree-Jacobsen Åbne

Læs mere

Hedensted Kommune. Udvalget for Læring. Referat. Mødelokale 3 Hedensted Rådhus

Hedensted Kommune. Udvalget for Læring. Referat. Mødelokale 3 Hedensted Rådhus Referat Mødetidspunkt: Kl. 14:00 Mødested: Mødelokale 3 Hedensted Rådhus Deltagere:, Lars Poulsen, Peter Sebastian Petersen, Torsten Sonne Petersen, Hanne Grangaard Fraværende: Torsten Sonne Petersen Bemærkninger:

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 27. oktober 2011

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 27. oktober 2011 Referat torsdag den 27. oktober 2011 Kl. 18:00 Bramsnæs Sejlklub, Nagels Rende, Ejby Strand, 4070 Kr. Hyllinge. Parkering på Ejby Strandvej. Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 1 2.

Læs mere

BØRNE- OG UNGDOMSUDVALGET

BØRNE- OG UNGDOMSUDVALGET Referat Mødetidspunkt: Fra kl.: 15.30 Til kl.: 16.45 Mødested: Vestervangsvej Mødenr.: 10 Fraværende: Ib Bjerregaard forlod mødet kl. 15.50 Sag nr.: Emne: Side: ÅBEN DAGSORDEN 68 Situationen på dagtilbudsområdet

Læs mere

PU møde 25. marts 2015. Kl. 15.00 Mødested: Gårslev Kirkehus, Kirkegade 13, 7080 Børkop

PU møde 25. marts 2015. Kl. 15.00 Mødested: Gårslev Kirkehus, Kirkegade 13, 7080 Børkop Referat for: Vejle Provstiudvalg PU møde 25. marts 2015. Kl. 15.00 Mødested: Gårslev Kirkehus, Kirkegade 13, 7080 Børkop Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden 2 Godkendelse af referat fra sidste møde www.provstiudvalg.dk

Læs mere

Ny Tønder Kommune Børn- og Skoleudvalget Beslutningsprotokol. Beslutningsprotokol

Ny Tønder Kommune Børn- og Skoleudvalget Beslutningsprotokol. Beslutningsprotokol Beslutningsprotokol Mødedato: 08. februar 2006 Mødelokale: Skærbæk Rådhus, Mødelokale 3 Starttidspunkt for møde 15:00 Sluttidspunkt for møde 18:00 Fraværende: Gruppemøder: 08. februar 2006 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Åbent Referat. til. Udvalget for Kultur og Fritid

Åbent Referat. til. Udvalget for Kultur og Fritid Åbent Referat til Mødedato: Onsdag den 17. april 2013 Mødetidspunkt: 14:00-15:00 Mødested: Mødelokale 1, Bytoften Deltagere: Lisbet Rosendahl, Ingvard Ladefoged, Peter Nielsen, Bøje Meiner Jensen, Hans

Læs mere

KULTURUDVALGET Mødedato: Mødetidspunkt: Mødested: Mødenr.: Fraværende:

KULTURUDVALGET Mødedato: Mødetidspunkt: Mødested: Mødenr.: Fraværende: Referat Mødetidspunkt: Fra kl.: 16.00 Til kl.: Mødested: Tingvej 11 3. sal 8800 Viborg Mødenr.: 6 Fraværende: Sag nr.: Emne: Side: ÅBEN DAGSORDEN 53 Meddelelser og gensidig orientering 90 54 Ansøgning

Læs mere

Kulturelt udvalg indkaldes herved til møde tirsdag, den 31. Marts 1987 kl i mødelokalet, Slangerupgård. 1. ORIENTERING OG EFTERRETNING,

Kulturelt udvalg indkaldes herved til møde tirsdag, den 31. Marts 1987 kl i mødelokalet, Slangerupgård. 1. ORIENTERING OG EFTERRETNING, Kulturelt udvalg indkaldes herved til møde tirsdag, den 31. Marts 1987 kl- 14.00 i mødelokalet, Slangerupgård. 31. marts 1987 142 JJ- D A G S O R D E N 1. ORIENTERING OG EFTERRETNING, a) "nyt" fra S.0.I.F.

Læs mere

BØRNE- OG UNGDOMSUDVALGET

BØRNE- OG UNGDOMSUDVALGET Referat Mødetidspunkt: Fra kl.: 13.30 Til kl.: 15.00 Mødested: Vestervangsvej 4A Mødenr.: 15 Fraværende: Sag nr.: Emne: Side: ÅBEN DAGSORDEN 92 Udvidelse af kapaciteten på dagtilbudsområdet efteråret 2007

Læs mere