1. Projektets titel og j. nr. Netv rk som udviklingsdynamo til virksomhedsdrevet udvikling p landet, j.nr

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "1. Projektets titel og j. nr. Netv rk som udviklingsdynamo til virksomhedsdrevet udvikling p landet, j.nr"

Transkript

1 EVALUERING AF TILSKUD FRA VELF RDSMINISTERIETS LANDDISTRIKTSPULJE 1. Projektets titel og j. nr. Netv rk som udviklingsdynamo til virksomhedsdrevet udvikling p landet, j.nr Projektets form l: At anvende netv rk som forsłgsredskab til at styrke af erhverv og arbejdspladser p landet, b de gennem eksisterende og nye virksomheder og til at skabe nye perspektiver p hvordan erhvervsudvikling p landet kan nyt nkes. 3. Projektets forventede forlłb og resultater: Beskrivelsen kan f.eks. omfatte projektets forventede aktiviteter, deltagere og tidsforlłb. Projektets forventede forlłb var beskrevet med fłlgende aktiviteter: 1. Netv rk som udviklingsdynamo Som afs t til det videre forlłb samles de deltagende virksomheder i besłgsrunde hos hinanden. Kendskabet og viden om den enkelte virksomhed skaber foruds tningen for det videre forlłb. 2. Det konkrete inspirationskatalog/de dristige spłrgsm l Som opfłlgning p besłgsrunden gennemfłres 4 samlinger hvor hver virksomhed opn r sparring fra de łvrige deltagere. Sparringen og de dristige spłrgsm l tager afs t i den konkrete virksomheds eget opl g om her- og-nu-situation, styrker og svagheder og bud p fremtidig udvikling, kombineret med faligt opl g. Sparringen afsluttes med konkrete bud p hvordan den

2 p g ldende virksomhed kan p virke yderligere erhvervsudvikling p landet. 3. Modelkatalog og nye initiativer Modelkataloget udvikles dels p baggrund af inspirationen fra de enkelte sparringsforlłb, og perspektiveres yderligere med kollektivisering af opn ede erfaringer gennem stormłde for inviterede virksomhedsrepr sentanter med diskussion af evt. f llesskab i og om lokalomr dernes erhvervsm ssige udvikling. Samtidig słges her at skabe fundament for fremtidige udviklingsprojekter i samarbejde med den Lokale Aktionsgruppe. I den oprindelige ansłgning var der planlagt 3 netv rk a 8 virksomheder. 4. Projektets faktiske forlłb og resultater: Beskrivelsen kan f.eks. omfatte projektets faktiske aktiviteter, deltagere og tidsforlłb. Projektet faktiske forlłb blev tilrettelagt med 2 netv rk, i stedet for 3 netv rk og samtidig blev fase 3: modelkatalog/stormłde ndret til yderligere et netv rksmłde. rsagen til disse ndringer var Indenrigsministeriets halvering af det ansłgte belłb. Konkret blev fłlgende forlłb gennemfłrt: 1. fase: gennemfłrt som planlagt 2. fase: gennemfłrt som planlagt 3. fase: der er ikke afholdt et f lles stormłde for de 2 netv rk, men i stedet afholdt yderligere et netv rksmłde for hvert af de to netv rk, med henvisning til den halverede bevilling.

3 5. rsager til eventuelle afvigelser mellem projektets forventede forlłb og resultater og projektets faktiske forlłb og resultater: Projektet faktiske forlłb blev tilrettelagt med 2 netv rk, i stedet for 3 netv rk, idet der blev bevilget et mindre belłb end ansłgt. Derimod blev der gennemfłrt 7 samlinger pr. netv rk, fremfor de 6 planlagte samlinger i hvert netv rk. Der har deltaget 7 virksomheder pr. netv rk mod de oprindeligt budgetterede 8 pr. netv rk. I alt 16 sagde ja tak til deltagelse, men 2 virksomheder er, p grund af mangeldende tid, faldet fra. Den v sentligste afvigelse fra den oprindelige ansłgningsplan er afholdelse af stormłde for samtlige virksomheder. De deltagende virksomheder har i hvert netv rk udtrykt stor tilfredshed med de gennemfłrte netv rksmłder. Der har v ret fokuseret p egne forhold og udfordringer, hvorudfra diskussioner og faglig opl g har taget afs t. Samtidig har der v ret drłftet i hvilken udstr kning en łget dialog med eksempelvis Randers Kommune kunne foreg, herunder hvordan kommunen i hłjere grad kan understłtte erhvervslivet p landet. Her har "f lles kontorfaciliteter" eller lignende s rligt v ret et emne, tillige med viden om / ansvar for samhandel med kommunen. Dette kunne fłre til overvejelser om LAG-initiativer, om end s danne konkret m inspireres og igangs ttes med aktiv hj lp fra andre end virksomhedsejerne. De enkelte netv rksmłder har v ret tilrettelagt efter to modeller: Model 1: 6 młder med dagsordenen: besłg hos 2 virksomheder, pr sentation af virksomheden, historien og

4 udfordringerne.herefter faglige opl g fra g ster (V ksthus Midtjylland/Erhvervsr det, VSB Industri, L- tek A/S, Randers Kommune og stjysk Bank) Afsluttende młde: fagligt opl g samt drłftelse af netv rkets videre f rd. Model 2: 2 netv rksmłder med dagsordenen: besłg hos 3-4 virksomheder, pr sentation af virksomheden og historikken. 4 netv rksmłder med dagsordenen: opl g fra 2 virksomheder om styrker, svagheder og fremtidige udfordringer. Sparring fra de łvrige deltagere. Faglige opl g:markedsfłring via internettet, sourcing til Kina, samhandel med det offentlige, V ksthus Midtjylland/erhvervsr dets tilbud, samarbejde med Jobcentret. Det afsluttende młde: fagligt opl g samt evaluering og netv rkets videre f rd. Virksomhedernes egen evaluering fokuserer p fłlgende: - det har v ret af stor betydning at młdes med andre for at f nye łjne p problemstillinger og for at blive udfordret p egne m der at głre tingene p. - det har v ret givende at se hvordan andre virksomheder/-ejere griber hverdagen an. - forlłbet har vist at der er et stort behov for sparring, og at de enkelte virksomheder fłler sig overset/oplevelsen af at drukne i den stłrre sammenh ng som Randers Erhvervs- og Udviklingsr d er. Det naturlige lokale młde er g et tabt i den store kommune. - det har v ret af stor betydning at młdes med virksomheder fra forskellige brancher, der har v ret en ben dialog uden pr g af konkurrence mellem virksomhederne. En s rlig fokus p at netv rket sammens ttes efter om virksomhederne har lokalt markedsfokus eller mere "globalt"/nationalt markedsfokus kunne v re m lrette sammens tningen af virksomhederne. - de faglige opl g har givet ny viden, v ret aktuelle og bibragt nye vinkler p hverdagen.

5 - det har v ret helt afgłrende at besłge og se hinandens virksomheder s "man ved hvad man taler om". - godt at der ikke var flere en 6-7 virksomheder til hvert młde, s den uformelle tone kan holdes.

6 6. Erfaringer fra projektet, som kan v re til gavn for andre projekter: Beskrivelsen kan f.eks. omfatte erfaringer fra projektets forberedelse, projektets gennemfłrelse og erfaringer fra formidling af projektets resultater. Projektets forberedelse har v ret af afgłrende betydning for at f virskomheder med. Konkret blev der udsendt kort introduktionsbrev til i alt 21 virksomheder. De udsendte breve blev efterfłlgende fulgt op af telefonisk kontakt, hvoraf 16 sagde ja tak. I evalueringen n vner virskomhederne, at det var helt afgłrende at der blev ringet, ellers havde de aldrig takket ja. Det m dog konkluderes at succesraten p 76% af de udvalgte virksomheder synes at vidne om et stort behov og en interesse der nemt kan aktiveres. Det bem rkes, at samtlige virksomheder har givet udtryk for at eksempelvis en annonce ikke ville have f et respons fra dem. Som opfłlgning p virksomhedernes egen tilbagemelding synes netv rksmłdernes dagsordenmodeller at v re erfaringer der kan bringes videre. Dog med den bem rkning at de indledende virksomhedsbesłg ikke m omfatte for mange młder. Virksomhederne v gter at de har set hinandens virksomheder, men omvendt at det ikke m omfatte mere end 2-3 młder. De faglige input - sparringen virksomhederne imellem m ikke mistes p bekostning af besłg hos hinanden. Frekvensen hvormed netv rksmłderne er gennemfłrt synes at v re en anden erfaring. Samtlige młder er gennemfłrt med 3-4 ugers interval, hvilket vurderes at have medvirket til at holde fokus, intensivere kendskabet mellem virksomhederne, samt understłtte opfłlgning p den enkelte virksomheds udfordringer fra młde til młde. Dog synes et s dant 3-4 ugers interval ikke at kunne b re mere end 7-8 młder, idet virksomhederne fremadrettet łnsker at młdes 2-4 gange pr. r. Foruds tningen for dette l ngere interval mellem młderne, er imidlertid et opn et kendskab til hinanden.

7 Som en helt afgłrende tilbagemelding er nłdvendigheden af at netv rket faciliteres - at der bliver indkaldt til młder og at der med młdeindkaldelsen fłlger en dagsorden og en młdestyring. Formidlingsm ssigt har projektet v ret omtalt i flere medier, som fłlge af en m lrettet strategi. Projektet og flere af de deltagende virksomheder har medvirket i artikler i lokale/regionale aviser, ligesom projektet er formidlet i TV og Radio. Strategien har medfłrt omtale ifm. brevudsendelse, de fłrste młder, midt i forlłbet og afslutningsvist. Konkret har projektet fłrt til gensidig sparring og praktisk hj lp, der er rettet fokus p hinandens produkter, leverandłrer og kompetencer, ligesom input til markedsfłring har v ret resultatet. Dertil kommer at der synes at v re blevet rettet opm rksomhed fra kommunalt hold mod virksomhederne p landet, hvor dette blandt andet har fłrt til samarbejdsaftaler og łget viden om de enkelte deltageres kompetencer. 7. Initiativer til opfłlgning p projektet. Beskrivelsen kan f.eks. omfatte de planlagte eller igangsatte aktiviteter, tidsplanen og budgettet for aktiviteternes gennemfłrelse Projektet har som pilotprojekt bevidst interessen og behovet for lignende aktiviteter, hvilket understłttes af de 2 netv rks łnske om forsat at młdes. Konkret igangs ttes der i , som initiativ fra Region Midtjylland, en s rlig indsats ift. erhvervsudvikling p landet. Heri indg r etablering af netv rk for virksomheder p landet. De opn ede erfaringer fra det gennemfłrte projekt stilles derved til r dighed for viderefłrelse.

8 8. Projektets kontaktperson ved evt. fremtidige henvendelser: Navn: Erhvervs og Udviklingschef Kim Kofod Adresse: Randers Kommune, Laksetorvet, 8900 Randers C Telefonnummer: adresse: kofod@randers.dk

Kvalitetsstandard for stłtte fra Familieteamet.

Kvalitetsstandard for stłtte fra Familieteamet. Kvalitetsstandard for stłtte fra Familieteamet. 1 Kvalitetsstandard for stłtte fra Familieteamet Omr de Lovgrundlag: Forebyggelse ift. błrn og unge med nedsat funktionsevne Stłtte fra familiekonsulent-teamet

Læs mere

Kvalitetsstandard for stłtte fra Familieteamet.

Kvalitetsstandard for stłtte fra Familieteamet. Kvalitetsstandard for stłtte fra Familieteamet. revideret sep. 2011 1 Kvalitetsstandard for stłtte fra Familieteamet Omr de Forebyggelse ift. błrn og unge med nedsat unktionsevne 2 Lovgrundlag: Stłtte

Læs mere

Aftale mellem Randers Byr d og. Fritidscentret 2009 og

Aftale mellem Randers Byr d og. Fritidscentret 2009 og 1 Aftale mellem Randers Byr d og Fritidscentret 2009 og2010 www.fritidscentret.dk 2 Indhold: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. Form l med aftalen Politiske visioner, m l og krav Fritidscentret hvem er vi? M lene i

Læs mere

Bysekretariatet. Procesplan. Plan for udarbejdelse af Helhedsplan for Randers Nordby

Bysekretariatet. Procesplan. Plan for udarbejdelse af Helhedsplan for Randers Nordby Bysekretariatet Procesplan Plan for udarbejdelse af Helhedsplan for Randers Nordby 2013-2017 1 Indhold Indledning og baggrund...3 Helhedsplanens bidragsydere...3 Inddragelsesprocessen...3 Helhedsplanens

Læs mere

Notat. Weborganisering. Portalkonceptet. Kommunikation 10/

Notat. Weborganisering. Portalkonceptet. Kommunikation 10/ Notat Forvaltning: Dato: 22. november 2010 Dokumentnr.: Kommunikation 10/003241-1 Afsender: Jan Hyldgaard Engrob Vedrłrende: Weborganisering Notat sendes/sendt til: Karen Balling Radmer Weborganisering

Læs mere

Familiehuset AFTALE NOVEMBER 2010

Familiehuset AFTALE NOVEMBER 2010 Familiehuset AFTALE 2011 2012 23. NOVEMBER 2010 1 1. Form l med aftalen Randers Byr d har besluttet, at der fra 1. januar 2007 skal indg s aftaler med alle arbejdspladser i Randers Kommune. De overordnede

Læs mere

Samarbejdsaftale mellem Randers Erhvervs- & Udviklingsr d og Randers Kommune

Samarbejdsaftale mellem Randers Erhvervs- & Udviklingsr d og Randers Kommune Samarbejdsaftale mellem Randers Erhvervs- & Udviklingsr d og Randers Kommune 2009-2011 1. Lovgrundlag Aftalen tager udgangspunkt i Lov nr. 602 af 24. juni 2005 om erhvervsfremme. Loven beskriver, at kommunerne

Læs mere

Kvalitetsstandard for tabt arbejdsfortjeneste til for ldre til błrn med nedsat funktionsevne.

Kvalitetsstandard for tabt arbejdsfortjeneste til for ldre til błrn med nedsat funktionsevne. Kvalitetsstandard for tabt arbejdsfortjeneste til for ldre til błrn med nedsat funktionsevne. 1 Kvalitetsstandard for tabt arbejdsfortjeneste Omr de Randers kommune skal yde d kning af hel eller delvis

Læs mere

Forvaltningens behandling af indkomne hłringssvar til Randers Kommunes erhvervspolitik Partnerskab for V kst.

Forvaltningens behandling af indkomne hłringssvar til Randers Kommunes erhvervspolitik Partnerskab for V kst. Forvaltningens behandling af indkomne hłringssvar til Randers Kommunes erhvervspolitik Partnerskab for V kst. Hłringsafgiver Hłringssvar Forvaltningens forslag til ndring 1 Dansk Industri 1. Efterlyser

Læs mere

Projektbeskrivelse Hłrninghus som konferencecenter

Projektbeskrivelse Hłrninghus som konferencecenter Projektbeskrivelse Hłrninghus som konferencecenter Oplysninger om ansłger Hłrninghus SI Langgade 52 B; Hłrning 8960 Randers S SE nr. 28219911 Mail aage@aagemathiesen.dk/ hsb@randers.dk www.hoerninghus.dk

Læs mere

Aftale for Rusmiddelcenter Randers

Aftale for Rusmiddelcenter Randers Aftale for Rusmiddelcenter Randers 2011-12 1. Form l med aftalen Randers Byr d har besluttet, at der fra 1. januar 2008 skal indg s aftaler med alle arbejdspladser i Randers Kommune. De overordnede m l

Læs mere

Evaluering af aftaler 2009/2010

Evaluering af aftaler 2009/2010 Evaluering af aftaler 2009/2010 1. Kvalitetsmodellen p det sociale omr de M ls tning Sikre systemisk dokumentation. Kontinuerlig faglig udvikling og l ring Dokumentation for indsats, resultater og effekt

Læs mere

Projektbeskrivelse kologisk Fłdevaremarked i Randers januar 2009

Projektbeskrivelse kologisk Fłdevaremarked i Randers januar 2009 Projekttitel kologisk Fłdevaremarked Randers Oplysninger om ansłger Underv rket v. Poul Jeberg Stemannsgade 9 C 8900 Randers Tlf. 86 43 86 88 cvr nr. 21 67 74 34 mail: upp@undervaerket.dk www.undervaerket.dk

Læs mere

Rehabilitering af hjertepatienter. Evaluering af tilbud i Rehabiliteringsenheden Randers Sundhedscenter

Rehabilitering af hjertepatienter. Evaluering af tilbud i Rehabiliteringsenheden Randers Sundhedscenter Rehabilitering af hjertepatienter Evaluering af tilbud i 2009 1 Baggrund Mange af de personer, der lever med hjerte-/karsygdom, har alvorlige fysiske, psykiske og sociale fłlger af sygdommen. Risikoen

Læs mere

Vejen til et mere attraktivt F rup og omegn

Vejen til et mere attraktivt F rup og omegn Oplysninger om ansłger Borgerforeningen for F rup og omegn. Foreningen som er veletableret har ca. 80 husstands medlemmer alle er borgere i landsbyerne F rup, Nłrb k, rrild mm. Borgerforeningen, som har

Læs mere

Notat. rlig drłftelse om kommunens politik p. kompetenceudviklingsomr det i Randers Kommune

Notat. rlig drłftelse om kommunens politik p. kompetenceudviklingsomr det i Randers Kommune Notat Forvaltning: Personale og HR afdelingen Dato: J.nr.: Br.nr.: 28. august 2009 Udf rdiget af: Christina Willumsen/Mikael Steen/Anne Dahl Iversen Vedrłrende: rlig drłftelse om kommunens politik p Kommune

Læs mere

Evaluering af tilbud om rygr dgivning i efter ret Rehabiliteringsenheden Randers Sundhedscenter

Evaluering af tilbud om rygr dgivning i efter ret Rehabiliteringsenheden Randers Sundhedscenter Hold ryggen sund og st rk Evaluering af tilbud om rygr dgivning i efter ret 2009 1 Baggrund Baggrunden for, at rehabiliteringsenheden har etableret rygr dgivning i Randers Sundhedscenter, er et łnske om

Læs mere

JobVeje i Randers Sundhedscenter

JobVeje i Randers Sundhedscenter JobVeje i Randers Sundhedscenter af JobVeje i Randers Sundhedscenter Rehabiliteringsenheden Jobcenter Randers Juni 2011 Indholdsfortegnelse 1. Baggrund...3 2. Form l og m l...3 3. M lgruppe...4 4. Beskrivelse

Læs mere

Aftale mellem Randers Byr d og Fritidscentret 2011 og2012

Aftale mellem Randers Byr d og Fritidscentret 2011 og2012 1 Aftale mellem Randers Byr d og Fritidscentret 2011 og2012 Hellig ndshuset Fritidscentret www.fritidscentret.dk 2 Indhold: 1. Form l med aftalen 2. Politiske visioner, m l og krav 3. Fritidscentret hvem

Læs mere

Digitaliseringsstrategi

Digitaliseringsstrategi Digitaliseringsstrategi 2009-12 Maj 2009 Randers Kommune Indholdsfortegnelse 1. 1.1 Indledning Udgangspunkt for strategien 1 1 1.2 M l og rammer for strategien 1 2. Visioner 2 3. 3.1 Indsatsomr der Digital

Læs mere

Aftale for Perron

Aftale for Perron 1. Form l med aftalen Aftale for Perron 4 2011-12 Randers Byr d har besluttet, at der fra 1. januar 2008 skal indg s aftaler med alle arbejdspladser i Randers Kommune. De overordnede m l med aftalestyringen

Læs mere

Miljł og Teknik vi skaber fysiske rammer for livskvalitet til gavn for alle

Miljł og Teknik vi skaber fysiske rammer for livskvalitet til gavn for alle Miljł og Teknik vi skaber fysiske rammer for livskvalitet til gavn for alle Vi er kendt for Vi t nker nyt og skaber holdbare lłsninger. Vi holder, hvad vi lover. Vi er nemme at komme i kontakt med, vi

Læs mere

Randers Kommunes sektorpolitik for familie- og handicapomr derne

Randers Kommunes sektorpolitik for familie- og handicapomr derne N r błrn og unge har s rlige behov for stłtte Randers Kommunes sektorpolitik for familie- og handicapomr derne 18. februar 2010 2 Indledning Politikken N r błrn og unge har behov for stłtte er en pr sentation

Læs mere

Oplysningerne i n rv rende notat stammer fra forvaltningernes forskellige opgłrelsesmetoder, hvorfor tallene er beh ftet med en vis usikkerhed.

Oplysningerne i n rv rende notat stammer fra forvaltningernes forskellige opgłrelsesmetoder, hvorfor tallene er beh ftet med en vis usikkerhed. Notat Forvaltning: Social- og Arbejdsmarked Dato: J.nr.: Br.nr.: Udf rdiget af: Christian Forchhammer Foldager Vedrłrende: Ekstern finansiering i Randers Kommune Notatet sendes/sendt til: Direktionen Ekstern

Læs mere

Evalueringsplan. Sygefrav rsindsatsen og den forebyggende indsats. Bilag 4

Evalueringsplan. Sygefrav rsindsatsen og den forebyggende indsats. Bilag 4 Evalueringsplan Pr sentation af projektet Projekt Godt i Gang er et tilbud der er udviklet til alle medarbejdere i Randers Kommune med det form l at fremme sundhed og afhj lpe sygefrav ret. Projektet lłber

Læs mere

Samarbejdsaftale for Hłresamarbejde Midt

Samarbejdsaftale for Hłresamarbejde Midt Samarbejdsaftale for Hłresamarbejde Midt 1. Etablering af kommunalt hłresamarbejde Ved n rv rende aftale indg r Randers Kommune, Syddjurs Kommune, Norddjurs Kommune og Favrskov Kommune samarbejde om levering

Læs mere

Visitationsprocedure og handleplansaftale vedr. bostłtte for s rligt udsatte borgere i Randers Kommune Jfr. SEL 85

Visitationsprocedure og handleplansaftale vedr. bostłtte for s rligt udsatte borgere i Randers Kommune Jfr. SEL 85 Visitationsprocedure og handleplansaftale vedr. bostłtte for s rligt udsatte borgere i Randers Kommune Jfr. SEL 85 Ved henvendelse vurderes hvilken m lgruppe pgl. borger tilhłrer og sagen placeres hos

Læs mere

Kvalitetsstandard for merudgifter til voksne med nedsat funktionsevne.

Kvalitetsstandard for merudgifter til voksne med nedsat funktionsevne. Kvalitetsstandard for merudgifter til voksne med nedsat funktionsevne. 1 Kvalitetsstandard for merudgifter til voksne med nedsat funktionsevne Omr de og form l med indsatsen konomisk kompensation til borgere

Læs mere

BEHANDLINGSOVERSIGT. Servicebeviser og markedsfłring af leverandłr. Behandlinger: - Sundheds- og ldreudvalget - 4. juni 2009

BEHANDLINGSOVERSIGT. Servicebeviser og markedsfłring af leverandłr. Behandlinger: - Sundheds- og ldreudvalget - 4. juni 2009 Servicebeviser og markedsfłring af leverandłr Behandlinger: - Sundheds- og ldreudvalget - 4. juni 2009 Servicebeviser og markedsfłring af leverandłr Sagsnummer: 09/003384 Journalnummer: 16.08.36 P00 ResumØ

Læs mere

- hvad de manglende muligheder betyder for sagsbehandlingen - hvilke łkonomiske konsekvenser, de manglende muligheder har for Randers

- hvad de manglende muligheder betyder for sagsbehandlingen - hvilke łkonomiske konsekvenser, de manglende muligheder har for Randers Notat Forvaltning: Social og Arbejdsmarked Dato: J.nr.: Br.nr.: 2. november 2011 Udf rdiget af: TR Vedrłrende: Status for genopretningsplanen p psykiatri- og handicap Notatet sendes/sendt til: Socialudvalget

Læs mere

Solg rden AFTALE DECEMBER 2010

Solg rden AFTALE DECEMBER 2010 Solg rden AFTALE 2011 2012 1. DECEMBER 2010 1. Form l med aftalen Randers Byr d har besluttet, at der fra 1. januar 2007 skal indg s aftaler med alle arbejdspladser i Randers Kommune. De overordnede m

Læs mere

strategiplan for anbringelsesomr det

strategiplan for anbringelsesomr det i m l strategiplan for anbringelsesomr det 2010-2013 Baggrund I forbindelse med budgetforliget for 2010-2013 blev der vedtaget en łkonomisk ramme for familiesager vedrłrende anbringelser af błrn og unge

Læs mere

N r błrn og unge har behov for stłtte. Randers Kommunes sektorpolitik for familie- og handicapomr derne

N r błrn og unge har behov for stłtte. Randers Kommunes sektorpolitik for familie- og handicapomr derne N r błrn og unge har behov for stłtte Randers Kommunes sektorpolitik for familie- og handicapomr derne 5. maj 2010 2 Indledning Politikken N r błrn og unge har behov for stłtte er en pr sentation af de

Læs mere

Ungdommens Uddannelsesvejledning Randers (UUR)

Ungdommens Uddannelsesvejledning Randers (UUR) Ungdommens Uddannelsesvejledning Randers (UUR) AFTALE 2010 2012 10. JUNI 2010 1. Form l med aftalen Randers Byr d har besluttet, at der fra 1. januar 2007 skal indg s aftaler med alle arbejdspladser i

Læs mere

Aftale med Błrnecenter Randers 2013-2014

Aftale med Błrnecenter Randers 2013-2014 Aftale med Błrnecenter Randers 2013-2014 Form l med aftalen Randers Byr d har besluttet, at der fra 1. januar 2008 skal indg s aftaler med alle arbejdspladser i Randers Kommune. De overordnede m l med

Læs mere

Orienteringsnotat vedrłrende tiltag p indkłbs- og udbudsomr det

Orienteringsnotat vedrłrende tiltag p indkłbs- og udbudsomr det Notat Forvaltning: konomi Dato: J.nr.: Br.nr.: Februar, 2011 Udf rdiget af: konomiafdelingen Vedrłrende: Orientering om tiltag p indkłbs- og udbudsomr det Notatet sendes/sendt til: Direktionen d. 24. februar

Læs mere

Udf rdiget af: Dorte Brłns, Else Sall Vedrłrende: Forslag til fremtidig strukturering af stłtteindsatsen i Randers Kommune

Udf rdiget af: Dorte Brłns, Else Sall Vedrłrende: Forslag til fremtidig strukturering af stłtteindsatsen i Randers Kommune Notat Forvaltning: Błrn og Skole Dato: J.nr.: Br.nr.: 12. marts 2010 Udf rdiget af: Dorte Brłns, Else Sall Vedrłrende: Forslag til fremtidig strukturering af stłtteindsatsen i Randers Kommune Notatet sendes/sendt

Læs mere

Vorup Børne- og ungdomshus

Vorup Børne- og ungdomshus Vorup Børne- og ungdomshus AFTALE 2011 2012 1. DECEMBER 2010 1. Form l med aftalen Randers Byr d har besluttet, at der fra 1. januar 2007 skal indg s aftaler med alle arbejdspladser i Randers Kommune.

Læs mere

rdiget af: Brian Hansen Vedrłrende: konomistyring i Randers en revurdering af ramme/ikke-rammebelagte udgifter

rdiget af: Brian Hansen Vedrłrende: konomistyring i Randers en revurdering af ramme/ikke-rammebelagte udgifter Notat Forvaltning: konomiafdelingen Dato: J.nr.: Br.nr.: 5. oktober 2009 Udf rdiget af: Brian Hansen Vedrłrende: konomistyring i Randers en revurdering af ramme/ikke-rammebelagte udgifter Notatet sendes/sendt

Læs mere

Ansłgning om łkonomisk stłtte til. ungdomsnetv. - en ungesatsning, der skal głre RgF til en fed forening at v re ung i!

Ansłgning om łkonomisk stłtte til. ungdomsnetv. - en ungesatsning, der skal głre RgF til en fed forening at v re ung i! Folkeoplysningsudvalget Udviklingsmidler Laksetorvet 8900 Randers C Ansłgning om łkonomisk stłtte til Randers, den 11. juli 2009 ungdomsnetv rk - en ungesatsning, der skal głre RgF til en fed forening

Læs mere

Pædagogisk tilsyn forår Tilbagemelding til børn og skoleudvalget

Pædagogisk tilsyn forår Tilbagemelding til børn og skoleudvalget Pædagogisk tilsyn forår 2011 Tilbagemelding til børn og skoleudvalget P dagogisk tilsyn 2011 Indledning Afdeling Błrn har p vegne af kommunalbestyrelsen fłrt tilsyn med arbejdet i kommunale og selvejende

Læs mere

Ydelseskatalog for familiekonsulentteamet Revideret september Familier med błrn med vidtg ende fysisk eller psykisk funktionsneds ttelse

Ydelseskatalog for familiekonsulentteamet Revideret september Familier med błrn med vidtg ende fysisk eller psykisk funktionsneds ttelse Ydelseskatalog for familiekonsulentteamet Revideret september 2011 M lgruppe: Familier med błrn med vidtg ende fysisk eller psykisk funktionsneds ttelse Lovgrundlag: Servicelovens 52, stk. 3, nr. 2, eller

Læs mere

Familier med handicappede błrn, som ifłlge 50 undersłgelse har s rlig behov for stłtte.

Familier med handicappede błrn, som ifłlge 50 undersłgelse har s rlig behov for stłtte. Ydelseskatalog for familiekonsulentteamet M lgruppe: Familier med handicappede błrn, som ifłlge 50 undersłgelse har s rlig behov for stłtte. Lovgrundlag: Servicelovens 52, stk. 3, nr. 2 ved stłtte i hjemmet

Læs mere

Ansłgningsskema om tilskud til projekter vedrłrende etablering af nye arbejdsplader og attraktive levevilk r i landdistrikterne

Ansłgningsskema om tilskud til projekter vedrłrende etablering af nye arbejdsplader og attraktive levevilk r i landdistrikterne Ministeriet for Fłdevarer, Landbrug og Fiskeri FłdevareErhverv Ansłgningsskema om tilskud til projekter vedrłrende etablering af nye arbejdsplader og attraktive levevilk r i landdistrikterne I henhold

Læs mere

KFUM s Institutioner AFTALE DECEMBER 2010

KFUM s Institutioner AFTALE DECEMBER 2010 KFUM s Institutioner AFTALE 2011 2012 1. DECEMBER 2010 1. Form l med aftalen Randers Byr d har besluttet, at der fra 1. januar 2007 skal indg s aftaler med alle arbejdspladser i Randers Kommune. De overordnede

Læs mere

Indhold. 1. Form l med aftalen. 2. Politiske visioner og krav. 3. Randers Bibliotek Hvem er vi? 4. M l i aftalen. 5. Opfłlgning p m l. 6.

Indhold. 1. Form l med aftalen. 2. Politiske visioner og krav. 3. Randers Bibliotek Hvem er vi? 4. M l i aftalen. 5. Opfłlgning p m l. 6. 1 Indhold 1. Form l med aftalen 2. Politiske visioner og krav 3. Randers Bibliotek Hvem er vi? 4. M l i aftalen 5. Opfłlgning p m l 6. konomi 7. Gensidige aftaleforhold 2 1. Form l med aftalen Randers

Læs mere

Psykiatriplan for Randers Kommune

Psykiatriplan for Randers Kommune Psykiatriplan for Randers Kommune Med fokus p fremtidens udfordringer og ny viden Procesplan Side 1 af 12 Psykiatriplan for Randers Kommune - Med fokus p fremtidens udfordringer og ny viden Procesplan

Læs mere

Beretning for Borgerr dgiverens virksomhed for de fłrste 6

Beretning for Borgerr dgiverens virksomhed for de fłrste 6 Notat Forvaltning: Dato: 15. august 2011 Dokumentnr.: Borgerr dgiver Randers Kommune 11/004613-1 Afsender: Jesper Cortes Vedrłrende: Beretning for Borgerr dgiverens virksomhed for de fłrste 6 m neder Notat

Læs mere

Ledelsens evaluering af kvalitetsstyringssystemet p Natur og Miljłomr det

Ledelsens evaluering af kvalitetsstyringssystemet p Natur og Miljłomr det Ledelsens evaluering af kvalitetsstyringssystemet p Natur og Miljłomr det 2009 1 Analyserapportens indhold Analyserapporten skal ifłlge den procedure om ledelsens evaluering (S 4.1) indeholde: 1. Analyse

Læs mere

Sygefrav rsstatistik 8,00 7,00 6,00 5,00 4,00 3,00 2,00 1,00 0,

Sygefrav rsstatistik 8,00 7,00 6,00 5,00 4,00 3,00 2,00 1,00 0, Hovedudvalgets medarbejderside har spłrgsm l og kommentarer i forhold til Godt i Gang. Godt i Gangs svar fremg r af nedenst ende, tekst i kursiv er citater fra projektbeskrivelsen eller relevante undersłgelser.

Læs mere

Udf rdiget af: Bo Skovgaard Vedrłrende: Revisionsundersłgelse af łkonomistyringen i Social & Arbejdsmarked

Udf rdiget af: Bo Skovgaard Vedrłrende: Revisionsundersłgelse af łkonomistyringen i Social & Arbejdsmarked Notat Forvaltning: Social og arbejdsmarked Dato: J.nr.: Br.nr.: 8. juni 2010 Udf rdiget af: Bo Skovgaard Vedrłrende: Revisionsundersłgelse af łkonomistyringen i Social & Arbejdsmarked Notatet sendes/sendt

Læs mere

Vuggestuen Viborgvej. aftale

Vuggestuen Viborgvej. aftale Vuggestuen Viborgvej aftale 2009 2010 12.09.2008 1 2 1. Form l med aftalen: Randers Byr d har besluttet, at der fra 1. januar 2007 skal indg s aftaler med alle arbejdspladser i Randers Kommune. De overordnede

Læs mere

Udf rdiget af: AlC Vedrłrende: Hłringssvar: Evaluering af Randersmodellen og udfordringer for Randersmodellen anno 2010

Udf rdiget af: AlC Vedrłrende: Hłringssvar: Evaluering af Randersmodellen og udfordringer for Randersmodellen anno 2010 Notat Dato: 31. maj 2010 J.nr.: 10/003335 Udf rdiget af: AlC Vedrłrende: Hłringssvar: Evaluering af Randersmodellen og udfordringer for Randersmodellen anno 2010 Notatet sendes/sendt til: Direktion, łkonomiudvalg,

Læs mere

Indledning og opbygning Vision: Det aktive medborgerskab og den frivillige indsats skal fremmes og prioriteres

Indledning og opbygning Vision: Det aktive medborgerskab og den frivillige indsats skal fremmes og prioriteres Indledning og opbygning Vision: Det aktive medborgerskab og den frivillige indsats skal fremmes og prioriteres Hver eneste dag udfłrer rigtig mange mennesker en eller anden form for frivillig indsats,

Læs mere

2. Allerede trufne beslutninger om overflytning af opgaver fra konomi

2. Allerede trufne beslutninger om overflytning af opgaver fra konomi Notat Forvaltning: Kultur og Borgerservice 3. juni 2010 (revideret 9. au- Dato: gust) J.nr.: Br.nr.: Udf rdiget af: Lone Beltoft Clausen Vedrłrende: Opgaver der kan flyttes til Borgerservice Notatet sendes/sendt

Læs mere

Bopladsen AFTALE NOVEMBER 2010

Bopladsen AFTALE NOVEMBER 2010 Bopladsen AFTALE 2011 2012 23. NOVEMBER 2010 1 1. Form l med aftalen Randers Byr d har besluttet, at der fra 1. januar 2007 skal indg s aftaler med alle arbejdspladser i Randers Kommune. De overordnede

Læs mere

Tilbud til borgere med kr. Evaluering af rehabiliteringstilbud i Rehabiliteringsenheden Randers Sundhedscenter

Tilbud til borgere med kr. Evaluering af rehabiliteringstilbud i Rehabiliteringsenheden Randers Sundhedscenter Tilbud til borgere med kr ft Evaluering af rehabiliteringstilbud i 2009 1 Baggrund for Tilbud til borgere med kr ft Der kan v re store fysiske, fłlelsesm ssige og sociale belastninger forbundet med en

Læs mere

Evaluering af organiseringen i błrn og familieafdelingen

Evaluering af organiseringen i błrn og familieafdelingen Evaluering af organiseringen i błrn og familieafdelingen 1 Indholdsfortegnelse 1. Evaluering af organiseringen i błrn og familieafdelingen...4 1.1 Indledning...4 1.2 Eksisterende analyser og undersłgelser...4

Læs mere

Ansłgningsskema om tilskud til projekter vedrłrende etablering af nye arbejdsplader og attraktive levevilk r i landdistrikterne

Ansłgningsskema om tilskud til projekter vedrłrende etablering af nye arbejdsplader og attraktive levevilk r i landdistrikterne Ministeriet for Fłdevarer, Landbrug og Fiskeri FłdevareErhverv Ansłgningsskema om tilskud til projekter vedrłrende etablering af nye arbejdsplader og attraktive levevilk r i landdistrikterne I henhold

Læs mere

Samtidig blev det besluttet, at kommunens łvrige betalinger skulle analyseres n med henblik p eventuel optimering.

Samtidig blev det besluttet, at kommunens łvrige betalinger skulle analyseres n med henblik p eventuel optimering. Notat Forvaltning: konomiafdelingen Dato: J.nr.: Br.nr.: 22. februar 2010 Udf rdiget af: Brian Hansen og Poul Hjłllund Vedrłrende: Optimering af ind- og udbetalinger Notatet sendes/sendt til: Direktionen

Læs mere

Fritidshjemmet Glentevej

Fritidshjemmet Glentevej Fritidshjemmet Glentevej AFTALE 2011 2012 1. DECEMBER 2010 1. Form l med aftalen Randers Byr d har besluttet, at der fra 1. januar 2007 skal indg s aftaler med alle arbejdspladser i Randers Kommune. De

Læs mere

Børnegården Nyvang AFTALE DECEMBER 2010

Børnegården Nyvang AFTALE DECEMBER 2010 Børnegården Nyvang AFTALE 2011 2012 1. DECEMBER 2010 1. Form l med aftalen Randers Byr d har besluttet, at der fra 1. januar 2007 skal indg s aftaler med alle arbejdspladser i Randers Kommune. De overordnede

Læs mere

En god dag i skolen. Randers Kommunes sektorpolitik for skoleomr det

En god dag i skolen. Randers Kommunes sektorpolitik for skoleomr det En god dag i skolen Randers Kommunes sektorpolitik for skoleomr det Indledning Sektorpolitikken for skoleomr det er en beskrivelse af de m l og de holdninger, som skal v re kendetegnende for skolerne i

Læs mere

En god dag i skolen. Randers Kommunes sektorpolitik for skoleomr det

En god dag i skolen. Randers Kommunes sektorpolitik for skoleomr det En god dag i skolen Randers Kommunes sektorpolitik for skoleomr det Indledning Sektorpolitikken for skoleomr det er en pr sentation af de m l og de holdninger, som skal v re kendetegnende for skolerne

Læs mere

Jeg skal p vegne af Rungsted B delaug fremkomme med bem rkninger til Hłrs- Dir. tlf. 33 34 00 33 holm Kommunes oplysninger i de to breve.

Jeg skal p vegne af Rungsted B delaug fremkomme med bem rkninger til Hłrs- Dir. tlf. 33 34 00 33 holm Kommunes oplysninger i de to breve. - Statsforvaltningen Hovedstaden Borups Alle 177 Blok D -E 2400 Kłbenhavn NV Lett Advokatfirma R dhuspladsen 4 1550 Kłbenhavn V Tlf. 33 34 00 00 Fax 33 34 00 01 Iett@lett.dk www.lett.dk Deres j.nr. 2007-613/3

Læs mere

Indkłbsstrategi Randers Kommune

Indkłbsstrategi Randers Kommune Indkłbsstrategi 2011-2013 Randers Kommune 1. Vision for indkłbsomr det i Randers Kommune 3 2. Indledning 3 3. Udfordringer p indkłbsomr det i dag: 4 4. Strategiens 3 hovedelementer 5 1. Generelle tiltag

Læs mere

Ansłgningsskema om tilskud til projekter vedrłrende etablering af nye arbejdsplader og attraktive levevilk r i landdistrikterne

Ansłgningsskema om tilskud til projekter vedrłrende etablering af nye arbejdsplader og attraktive levevilk r i landdistrikterne Ministeriet for Fłdevarer, Landbrug og Fiskeri FłdevareErhverv Ansłgningsskema om tilskud til projekter vedrłrende etablering af nye arbejdsplader og attraktive levevilk r i landdistrikterne I henhold

Læs mere

Ny aftale: Voksenbo

Ny aftale: Voksenbo Ny aftale: Voksenbo 2011-12 1. Form l med aftalen Randers Byr d har besluttet, at der fra 1. januar 2008 skal indg s aftaler med alle arbejdspladser i Randers Kommune. De overordnede m l med aftalestyringen

Læs mere

Notat. 8. juni 2011 J.nr.: Social- og Arbejdsmarked. Br.nr.: Udf rdiget af: Christian Forchhammer Foldager & Ulrik Lłvehjerte Vedrłrende: Demografi

Notat. 8. juni 2011 J.nr.: Social- og Arbejdsmarked. Br.nr.: Udf rdiget af: Christian Forchhammer Foldager & Ulrik Lłvehjerte Vedrłrende: Demografi Notat Forvaltning: Social- og Arbejdsmarked Dato: 8. juni 2011 J.nr.: Br.nr.: Udf rdiget af: Christian Forchhammer Foldager & Ulrik Lłvehjerte Vedrłrende: Demografi Notatet sendes/sendt til: Demografi

Læs mere

Ansłgningsskema om tilskud til projekter vedrłrende etablering af nye arbejdsplader og attraktive levevilk r i landdistrikterne

Ansłgningsskema om tilskud til projekter vedrłrende etablering af nye arbejdsplader og attraktive levevilk r i landdistrikterne Ministeriet for Fłdevarer, Landbrug og Fiskeri FłdevareErhverv Ansłgningsskema om tilskud til projekter vedrłrende etablering af nye arbejdsplader og attraktive levevilk r i landdistrikterne I henhold

Læs mere

Nłrrevangsskolen AFTALE JUNI 2010

Nłrrevangsskolen AFTALE JUNI 2010 Nłrrevangsskolen AFTALE 2010 2012 10. JUNI 2010 1 1. Form l med aftalen Randers Byr d har besluttet, at der fra 1. januar 2007 skal indg s aftaler med alle arbejdspladser i Randers Kommune. De overordnede

Læs mere

Notat. 8. maj konomiafdelingen

Notat. 8. maj konomiafdelingen Notat Forvaltning: konomiafdelingen Dato: J.nr.: Br.nr.: 8. maj 2008 Udf rdiget af: Susanne Risager Clausen Vedrłrende: Ledelsesinformation: Behov for og krav til ledelsesinformation Notatet sendes/sendt

Læs mere

Demografi og generelle udviklingstendenser p handicapomr det i Randers Kommune

Demografi og generelle udviklingstendenser p handicapomr det i Randers Kommune Notat Forvaltning: Social- og Arbejdsmarked Dato: J.nr.: Br.nr.: Udf rdiget af: Christian Forchhammer Foldager & Ulrik Lłvehjerte Vedrłrende: Demografi Notatet sendes/sendt til: Demografi og generelle

Læs mere

OMR DE KILDEVANG RANDERS KOMMUNE. Aftale for mellem. Randers byr d. Omr de Kildevang

OMR DE KILDEVANG RANDERS KOMMUNE. Aftale for mellem. Randers byr d. Omr de Kildevang OMR DE KILDEVANG RANDERS KOMMUNE Aftale for 2009-2010 mellem Randers byr d og Omr de Kildevang OMR DE KILDEVANG RANDERS KOMMUNE 1. Form l med aftalen Randers Byr d har besluttet, at der fra 1. januar

Læs mere

rdiget af: Per Adelhart Christensen m.fl Vedrłrende: Status vedr. ldreomr dets łkonomi og fordelingsmodel for 2010.

rdiget af: Per Adelhart Christensen m.fl Vedrłrende: Status vedr. ldreomr dets łkonomi og fordelingsmodel for 2010. Notat Forvaltning: Sundhed & ldre Dato: J.nr.: Br.nr.: 21. oktober 2009 Udf rdiget af: Per Adelhart Christensen m.fl Vedrłrende: Status vedr. ldreomr dets łkonomi og fordelingsmodel for 2010. Notatet sendes/sendt

Læs mere

Uddybende beskrivelse af projektet Relationer, der er døt v

Uddybende beskrivelse af projektet Relationer, der er døt v Bilag Uddybende beskrivelse af projektet Relationer, der er døt v rd Baggrund Daghłjskolen er en v sentlig aktłr i Randers Kommune indenfor afklaring af uddannelse og job for kommunens borgere. Med en

Læs mere

Udf rdiget af: Sonja Młgelsvang / Słren Kj r Vedrłrende: Redegłrelse for arbejde med Screenings-rapport i Błrn og familieafdelingen.

Udf rdiget af: Sonja Młgelsvang / Słren Kj r Vedrłrende: Redegłrelse for arbejde med Screenings-rapport i Błrn og familieafdelingen. Notat Forvaltning: Błrn og skole Dato: J.nr.: Br.nr.: 5. oktober Udf rdiget af: Sonja Młgelsvang / Słren Kj r Vedrłrende: Redegłrelse for arbejde med Screenings-rapport i Błrn og familieafdelingen. Notatet

Læs mere

Kvalitetsstandard for ledsagerordninger.

Kvalitetsstandard for ledsagerordninger. Kvalitetsstandard for ledsagerordninger. 1 Kvalitetsstandard for ledsagerordninger Omr de Ledsagerordning til personer mellem 18 og 67 r, som p grund af betydelig og varigt nedsat fysisk eller psykisk

Læs mere

Service Level Agreement (SLA) Standardaftale

Service Level Agreement (SLA) Standardaftale Service Level Agreement (SLA) Standardaftale Vedrłrende drift og support af IT-services mellem Randers Kommunes forvaltninger og institutioner og Randers Kommunes IT-afdeling Randers Kommune, Laksetorvet,

Læs mere

Notatet sendes/sendt til: Socialudvalget, arbejdsmarkedsudvalget, błrn- og skoleudvalget, sundheds- og łkonomiudvalget, byr det

Notatet sendes/sendt til: Socialudvalget, arbejdsmarkedsudvalget, błrn- og skoleudvalget, sundheds- og łkonomiudvalget, byr det Notat Forvaltning: Social og Arbejdsmarked Dato: J.nr.: Br.nr.: 16. maj 2012 Udf rdiget af: Gitte Vesti/Bo Skovgaard Vedrłrende: Helhedsplan i Randers Kommune 2009-2013 Notatet sendes/sendt til: Socialudvalget,

Læs mere

Vestervangsskolen AFTALE JUNI 2010

Vestervangsskolen AFTALE JUNI 2010 Vestervangsskolen AFTALE 2010 2012 10. JUNI 2010 1 1. Form l med aftalen Randers Byr d har besluttet, at der fra 1. januar 2007 skal indg s aftaler med alle arbejdspladser i Randers Kommune. De overordnede

Læs mere

Jennumparkens Fritidshjem

Jennumparkens Fritidshjem Jennumparkens Fritidshjem AFTALE 2011 2012 1. DECEMBER 2010 1. Form l med aftalen Randers Byr d har besluttet, at der fra 1. januar 2007 skal indg s aftaler med alle arbejdspladser i Randers Kommune. De

Læs mere

Der er ikke lavet en status p psykiatriomr det, da omr det ved starten af valgperioden jo ikke var en del af socialudvalgets ressort.

Der er ikke lavet en status p psykiatriomr det, da omr det ved starten af valgperioden jo ikke var en del af socialudvalgets ressort. Notat Forvaltning: Social og Arbejdsmarked Dato: J.nr.: Br.nr.: 7. december 2011 Udf rdiget af: Torben Rugholm og Gitte Vesti Vedrłrende: Status for młdeafholdelse, arbejdsform og politiske milep le Notatet

Læs mere

Model til ansłgning om LBR midler Mor skal p arbejde. 1. Ansłger af projektet. SoftAdvice ApS Randersvej rhus N.

Model til ansłgning om LBR midler Mor skal p arbejde. 1. Ansłger af projektet. SoftAdvice ApS Randersvej rhus N. Model til ansłgning om LBR midler 2012 Mor skal p arbejde 1. Ansłger af projektet SoftAdvice ApS Randersvej 202 8200 rhus N. Kontaktperson: Afdelingsleder Marianne Birkeslund Tlf.: 24 87 77 32 Mail: mb@softadvice.dk

Læs mere

Aftale med Voksen Bo omr det 2013-2014

Aftale med Voksen Bo omr det 2013-2014 Aftale med Voksen Bo omr det 2013-2014 Form l med aftalen Randers Byr d har besluttet, at der fra 1. januar 2008 skal indg s aftaler med alle arbejdspladser i Randers Kommune. De overordnede m l med aftalestyringen

Læs mere

Notat. Indledning. Borgerr dgiverfunktionen. Borgerr dgiveren 12/ august Jesper Cortes

Notat. Indledning. Borgerr dgiverfunktionen. Borgerr dgiveren 12/ august Jesper Cortes Notat Forvaltning: Dato: 7. august 2012 Dokumentnr.: Borgerr dgiveren 12/001614-1 Afsender: Jesper Cortes Vedrłrende: Beretning for Borgerr dgiverens virksomhed for 2011 Notat sendes/sendt til: Beretning

Læs mere

Evaluering af indsatsomr der i Randers Kommunes handicappolitik

Evaluering af indsatsomr der i Randers Kommunes handicappolitik Notat Forvaltning: Social- og Arbejdsmarkedssekretariat Dato: J.nr.: Br.nr.: 4. marts 2009 Udf rdiget af: Anne E. Hegelund Vedrłrende: Randers Kommunes handicappolitik - indsatsomr der Notatet sendes/sendt

Læs mere

En brugertilfredshedsundersłgelse af den kommunale sagsbehandling. April 2009

En brugertilfredshedsundersłgelse af den kommunale sagsbehandling. April 2009 En brugertilfredshedsundersłgelse af den kommunale sagsbehandling April 2009 1 1. Indledning 3 1.1 Evaluering 3 1.2 Evalueringsdesign og struktur 3 2. Brugerinddragelse I Kvalitetsvurderingen (BIKVA modellen)

Læs mere

is tz J. MODTG dy 4 SJ LLAND .1 RVA LT NIN GEN Bech-Bruun Advokatfirma Att. Advokat Johan Henrik Weihe Langelinie Alle Kłbenhavn ł

is tz J. MODTG dy 4 SJ LLAND .1 RVA LT NIN GEN Bech-Bruun Advokatfirma Att. Advokat Johan Henrik Weihe Langelinie Alle Kłbenhavn ł Bech-Bruun Advokatfirma Att. Advokat Johan Henrik Weihe Langelinie Alle 35 2100 Kłbenhavn ł MODTG is tz J. S.1 RVA LT NIN GEN SJ LLAND - AP dy 4 1211-2010 TILSYNET Vedr. Vedt gter for Kara/Noveren Statsforvaltningen

Læs mere

Børnehuset Mariendal. aftale

Børnehuset Mariendal. aftale Børnehuset Mariendal aftale 2009 2010 12.09.2008 1 2 1. Form l med aftalen: Randers Byr d har besluttet, at der fra 1. januar 2007 skal indg s aftaler med alle arbejdspladser i Randers Kommune. De overordnede

Læs mere

Słndermarkskolen AFTALE JUNI 2010

Słndermarkskolen AFTALE JUNI 2010 Słndermarkskolen AFTALE 2010 2012 10. JUNI 2010 1 1. Form l med aftalen Randers Byr d har besluttet, at der fra 1. januar 2007 skal indg s aftaler med alle arbejdspladser i Randers Kommune. De overordnede

Læs mere

Fritids- og ungdomsklubben

Fritids- og ungdomsklubben Fritids- og ungdomsklubben AFTALE 2011 2012 1. DECEMBER 2010 1. Form l med aftalen Randers Byr d har besluttet, at der fra 1. januar 2007 skal indg s aftaler med alle arbejdspladser i Randers Kommune.

Læs mere

Strategi for kommunikation mellem kommunen og borgere, foreninger eller virksomheder 2011-2015. (udkast)

Strategi for kommunikation mellem kommunen og borgere, foreninger eller virksomheder 2011-2015. (udkast) Randers Kommune Strategi for kommunikation mellem kommunen og borgere, foreninger eller virksomheder (Kanalstrategi for Randers Kommune) 2011-2015 (udkast) 1. Hvad er en strategi for kommunikation mellem

Læs mere

Notat. Kommissorium for arbejdsgruppe vedrłrende trivsel. 19. oktober Sundhed og ldre J.nr.:

Notat. Kommissorium for arbejdsgruppe vedrłrende trivsel. 19. oktober Sundhed og ldre J.nr.: Notat Forvaltning: Dato: Sundhed og ldre J.nr.: 19. oktober 2009 Br.nr.: Udf rdiget af: Vedrłrende: Notatet sendes/sendt til: Kommissorium for arbejdsgruppe vedrłrende trivsel Sundheds og ldreudvalget

Læs mere

Kvalitetsstandard for dagtilbud (aktivitets- og samv rstilbud) for borgere med udviklingsh mning

Kvalitetsstandard for dagtilbud (aktivitets- og samv rstilbud) for borgere med udviklingsh mning Kvalitetsstandard for dagtilbud (aktivitets- og samv rstilbud) for borgere med udviklingsh mning 1 Kvalitetsstandard for dagtilbud (aktivitets- og samv rstilbud) Omr de Aktivitets- og samv rstilbud til

Læs mere

Randers Kommune Handleplan for digitaliseringsprojekter 2009/2010

Randers Kommune Handleplan for digitaliseringsprojekter 2009/2010 Randers Kommune Handleplan for digitaliseringsprojekter /2010 1 Randers Kommunes digitaliseringsstrategi indeholder 3 indsatsomr der; Digital service og selvbetjening Digitalt lederskab og attraktive arbejdspladser

Læs mere

ResumØ Administrative bem rkninger Konklusion

ResumØ Administrative bem rkninger Konklusion Hvidbogen til N 30 er udarbejdet af Viborg kommune i samarbejde med de łvrige kommuner i N 30. Der er kommet 7 hłringssvar i hłringsperioden for Natura 2000- handleplanen for Lovns Bredning, Hjarb k Fjord

Læs mere

Ressourcebanken oprettes som en konkret udmłntning af omstillingspolitikken.

Ressourcebanken oprettes som en konkret udmłntning af omstillingspolitikken. Notat Forvaltning: Dato: 23. juli 2010 Dokumentnr.: Personale & HR afdelingen 10/004728-2 Afsender: Jenny Oostwouder Vedrłrende: Forslag til ressourcebank Notat sendes/sendt til: Omstillingspolitikken

Læs mere

Aftale med driftsafdelingen for 2009 og 2010

Aftale med driftsafdelingen for 2009 og 2010 2. januar 2009 Aftale med driftsafdelingen for 2009 og 2010 1. Form l med aftalen Randers Byr d har besluttet, at der skal indg s aftaler med alle aftaleenheder i Randers Kommune. De overordnede m l med

Læs mere

Rismøllen. aftale

Rismøllen. aftale Rismøllen aftale 2009 2010 12.09.2008 1 2 1. Form l med aftalen: Randers Byr d har besluttet, at der fra 1. januar 2007 skal indg s aftaler med alle arbejdspladser i Randers Kommune. De overordnede m l

Læs mere