Vedtægter for Rotary E-Club One of Denmark. 1 Navn og tilhørsforhold og sprog. 2 Formål. 3 Medlemmer.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vedtægter for Rotary E-Club One of Denmark. 1 Navn og tilhørsforhold og sprog. 2 Formål. 3 Medlemmer."

Transkript

1 Vedtægter for Rotary E-Club One of Denmark. Vedtaget på årsmødet den 17. december 2013, revideret på hybridmødet den 1. juli 2014, på årsmødet den 16. december 2014), på hybridmødet den 30. juni 2015, på hybridmødet den 21. juni 2016 og på klubmødet den 7. februar 2017 (udskudt fra årsmødet). 1 Navn og tilhørsforhold og sprog. Klubbens navn er Rotary E-Club One of Denmark (ændret med godkendelse af Rotary International fra Rotary E-Club of District 1480, Denmark i den fordanskede form Rotary E- klub 1480). E-klubben er en forening i Danmark og medlem af Rotary International. Klubben er hjemmehørende i Rotary Distrikt Klubsproget er dansk. 2 Formål. Klubbens formål er at fremme og styrke viljen til at tjene andre som en nødvendig forudsætning for al god virksomhed. Klubben vil nå dette mål ved at opfordre og opmuntre den enkelte rotarianer til: at udvikle sine bekendtskaber for derved at kunne tjene andre; at lægge høje etiske normer til grund for det daglige virke; at anerkende ethvert nyttigt arbejdes værdi samt at højne sit eget arbejde til gavn for samfundet; at virkeliggøre Rotary Internationals ideal om at tjene andre i sit personlige forhold, sit arbejde og sit samfundsvirke; at fremme international forståelse, venskab og fred. Klubben er almenvelgørende. 3 Medlemmer.

2 Som medlemmer kan optages personer, der kan tilslutte sig foreningens formål og vedkende sig nærværende vedtægter. Klubbens medlemmer er engagerede enkeltpersoner af begge køn, der omsætter deres energi i en relevant indsats for at ændre og bedre livsvilkårene i samfundet. Medlemmerne bør repræsentere et bredt udsnit af brancher og erhverv, være velanskrevne og med godt omdømme. Stk. 3. Klubben kan modtage nuværende Rotarymedlemmer for et tidsbestemt medlemskab, dog mindst 6 måneder. Overførslen sker på normal vis, jf. denne paragraf, og kan f.eks. anvendes af medlemmer, som forflyttes, af tidsmæssige grunde ikke kan deltage i fysiske klubmøder eller er i en søgeproces i forbindelse med klubskifte og ønsker at fastholde et Rotarymedlemskab. Kontingent betales forholdsmæssigt, før overflytning aktiveres. Stk. 4. Præsidenten kan beslutte, om et foreslået kandidatmedlem, også kendt som vordende medlem eller prospektivt medlem, kan tildeles en periode som gæstemedlem med loginnummer til klubbens hjemmeside på Stk. 5. Præsidenten skal sikre, at et nyt medlem uden forudgående erfaring fra medlemskab af en Rotaryklub tilbydes en mentor-/fadderordning om Rotaryanliggender. Stk. 6. Præsidenten kan nedsætte en optagelseskomite med deltagelse af yderligere et par medlemmer til at vurdere et nyt medlem, som enten ønsker overflytning fra en anden Rotaryklub eller har fulgt klubben i en periode som gæstemedlem. Stk. 7.

3 Ansøgning om overflytning eller forslag om optagelse af et kandidatmedlem skal sendes i høring i medlemskredsen med en uges svarfrist, idet det må antages, at den pågældende allerede er kendt fra deltagelse i e-klub-møder. Et medlemsoptag er som udgangspunkt afvist, hvis bare et medlem har reageret med en begrundet indsigelse. Præsidenten kan derefter vælge at få uddybet afvisningen og sikre, at en ændret holdning ikke samtidig medfører, at det pågældende medlem og andre forlader klubben. Stk. 8. Præsidenten skal sammen med det godkendte kandidatmedlem bestemme den pågældendes medlemsklassifikation, som kan afspejle enten hovedbeskæftigelse eller hovedaktiviteten i den virksomhed, den pågældende er beskæftiget i. Stk. 9. Klubben kan i overensstemmelse med Grundlov for Rotaryklubber vælge et honorært medlem, som er foreslået af bestyrelsen. Stk. 10. Rotary E-Club One of Denmark står som det pålægges af Rotary International - uden for enhver form for partipolitik og religion. Dette omfatter også sekteriske/forkyndende grupperinger. Forkyndelse eller agitation, åben eller skjult, må ikke forekomme hverken i skrift eller i tale ved klubbens arrangementer eller på anden vis distribueres, gratis eller forhandles, i medlemskredsen. Dette gælder også brugen af medlemmers -adresser og profiler på sociale medier. Overtrædelse kan af bestyrelsen medføre en irettesættelse, i yderste konsekvens bortvisning fra klubben. For procedure henvises til Grundlov for Rotary Klubber, artikel 11, sektion 6 og 7. Derimod kan emner som politik og religion, uden at agitere eller forkynde, naturligvis behandles i foredrag på klubbens møder på en objektiv og saglig måde. Stk. 11. Præsidenten kan tilkende et medlem orlov fra at deltage i klubbens møder, når denne anmodning anses at indeholde gode og tilstrækkelige grunde. En godkendt orlov skal straks tilføres klubbens hjemmeside ved det pågældende medlems navn og meddeles på et efterfølgende klubmøde. Orlov gives, for at medlemmet ikke skal miste sit medlemskab i klubben.

4 Stk. 12. Klubben registrerer data om dens medlemmer i det omfang, det er nødvendigt for at administrere klubben og opfylde Rotary Internationals krav til klubbens medlemskab. Klubbens medlemsdata administreres i Rotary Danmarks medlemssystem, og medlemsdata udveksles elektronisk med RI s database under Rotary Danmarks ansvar. Stk. 13. Ophør af medlemskab kan ske ved udmeldelse i form af en til præsidenten med mindst 1 måneds varsel med virkning fra udgangen af et Rotaryhalvår. Overflytning til en anden klub kan ske med den pågældende klubs accept med tilsvarende varsel. Ligeledes kan ophør ske ved manglende kontingentbetaling med mere end 3 måneders restance og manglende reaktion på 2 efter hinanden følgende rykkere pr. . Endeligt kan mangelfuld mødedeltagelse, j.v.f. 6. medføre ophør. Dog tager præsidenten en samtale med medlemmet for at sikre sig baggrunden for manglende deltagelse. Eventuelt ophør forelægges bestyrelsen, som herefter kan indstille ophøret til klubben, der tager den endelige beslutning. Stk. 14. Hvis et medlem udviser uacceptabel adfærd i forhold til klubben eller andre klubmedlemmer, kan bestyrelsen give en irettesættelse til det pågældende medlem. Ved grove episoder eller ved gentagne overtrædelser af denne paragraf kan bestyrelsen skride til bortvisning fra klubben af det pågældende medlem. For procedure se Grundlov for Rotary Klubber, artikel 11, sektion 6 og 7. 4 Bestyrelsen, bestyrelsesmøder, årsmødet Bestyrelsen består af: Præsident; pastpræsident (senest afgået præsident); vicepræsident; præsidentelect (tiltrædende præsident); præsidentnominee, sekretær; kasserer; klubmester og webmaster, der også kan fungere som teknisk koordinator for afvikling af e-klubbens elektroniske møder. Der kan udpeges en eksekutiv sekretær; denne skal dog allerede have fungeret som præsident i et helt rotaryår.

5 Afgår en præsident i utide, spørges vicepræsidenten om overtagelse af præsidentposten. Hvis vicepræsidenten ikke kan, overtager sekretæren eller en eventuel eksekutiv sekretær de fortsatte undersøgelse, inden for eller uden for bestyrelsen, efter en ny præsident. Stk. 3. Bestyrelsen vælges på klubbens årsmøde, der skal holdes senest den 31. december. Senest en måned før årsmødet indkalder præsidenten forslag fra medlemmerne. Hvis det anses for relevant, kan præsidenten, efter tilsagn, foreslå genvalg. Præsidenten skal sikre tilsagn på forhånd fra en eller flere kandidater til posten som præsidentelect og nøje samarbejde herom med sin efterfølger på præsidentposten. Stk. 4. Ordinære bestyrelsesmøder holdes hver måned. Ekstraordinære bestyrelsesmøder indkaldes med nødvendigt varsel af præsidenten/dennes stedfortræder, når det anses for nødvendigt, eller når mindst to bestyrelsesmedlemmer anmoder om det. På hvert bestyrelsesmøde redegør kassereren for foreningens økonomi. Kassereren holder løbende bestyrelsen orienteret om kontingentrestancer. Stk. 5. Bestyrelsen er beslutningsdygtig, når mere end halvdelen af medlemmerne er til stede. Stk. 6. Klubben er beslutningsdygtig på årsmødet, såfremt en tredjedel af medlemmerne er til stede. Såfremt det fornødne antal medlemmer ikke er til stede, kan præsidenten/bestyrelsen vælge at genfremsætte sådanne beslutningsforslag på et senere klubmøde, hvor en afgørelse kan træffes med almindeligt flertal blandt de fremmødte. Stk. 7. Ingen beslutninger eller forslag om at binde klubben i noget spørgsmål kan behandles i klubben, før bestyrelsen har overvejet det. Hvis der fremsættes forslag på et klubmøde, skal dette overføres til bestyrelsen.

6 5 Økonomi. Klubbens regnskabsår er Rotaryåret og løber fra 1. juli til 30. juni. Rotary E-Club One of Denmark opkræver ikke noget indmeldelsesgebyr. Stk. 3. Medlemmerne betaler kontingent. Kontingentet betales halvårligt forud. Nye medlemmer betaler forholdsmæssigt kontingent fra indmeldelsen. Kassereren sørger for at opkræve kontingent. Stk. 4. Kontingentets størrelse skal senest fastlægges på klubbens budgetmøde, der som udgangspunkt foregår den sidste mødedag i maj. Stk. 5. Kontingentet er baseret på det budget, som kassereren i det kommende Rotaryår, på vegne af den kommende bestyrelse, forelægger klubben. Stk. 6. Budgettet indeholder det internationale kontingent det danske kontingent medlemsabonnement på Rotary Norden klubbens driftsudgifter

7 bidraget til de sammen med budgettet vedtagne sociale projekter samt klubbens eventuelle frivillige indbetaling til Rotary Foundation, som skal vedtages hvert år ved budgetbehandlingen. Stk. 7. Sociale projekter besluttes som en del af budgettet og finansieres via kontingentets andel til de sociale projekter. Stk. 8. Kassereren fører foreningens regnskab. Foreningens midler indsættes på klubbens konto i et pengeinstitut. Stk. 9. Bestyrelsen for forrige Rotaryår, ved dennes kasserer, forelægger det reviderede regnskab til klubbens godkendelse på regnskabsmødet, der er et klubmøde i september. Projektaktiviteter indgår i regnskabet. Hvor det er nødvendigt, indgår reviderede regnskaber for særskilte projektaktiviteter. Stk. 10. Klubben tegnes af præsidenten i forening med 1) enten vicepræsident eller præsidentelect eller 2) af de to sidstnævnte i forening. 3) Hvis en eksekutiv sekretær er udpeget, kan bestyrelsen også vælge den eksekutive sekretær som en alternativ befuldmægtiget. Stk. 11. I almindelige løbende forretninger tegnes klubben af kassereren alene. Stk. 12. Klubben hæfter i intet tilfælde for mere end foreningens formue. Det enkelte medlem hæfter ikke for klubbens forpligtelser. Stk. 13.

8 Klubben opsamler midler til klubbens humanitære projektvirksomhed igennem: A) Medlemmernes kontingentindbetaling, hvoraf en del fastsættes til at gå til klubbens sociale aktiviteter, projekter m.m. B) kaffeklub -ordningen, hvor medlemmerne frivilligt kan overføre et beløb til e-klubbens bankkonto, f.eks. svarende til, at man på hvert møde betalte prisen for en kop kaffe på en lokal café/restaurant. Der er ingen øvre eller nedre grænse for, hvad man kan indbetale til kaffeklubben. Kaffeklubben er åben for gæster og andre interesserede. C) Ekstraordinære, frivillige bidrag. Stk. 14. Deltagelse i møder, uddannelse m.m. Præsident og sekretær kan deltage i det distrikts PrePETS, PETS og distriktskonference, hvor de er bosiddende. Distrikterne har ikke ens afregningsregler for disse arrangementer, derfor godtgør klubben omkostninger ud fra distrikt 1480 s retningslinjer. Resten er for egen regning. Det betyder, at udgifter til selve mødedeltagelsen inkl. forplejning under mødet dækkes, men deltagelse i f.eks. særlig middag eller selskabelighed, som ikke er obligatorisk, overnatning, kørsel m.m. ikke dækkes. Der dækkes ikke omkostninger til partner. Medlemmers uddannelse (f.eks. Rotary Leadership Institute, RLI), deltagelse i orienteringsmøder og lignende, som ikke er obligatorisk, dækkes af medlemmet selv, medmindre bestyrelsen i forvejen udtrykkeligt bevilger et tilskud. 6 E-klub-møder og mødedeltagelse. Møder i klubben holdes på tirsdage kl. 20:15-21:15 (efter et nærmere aftalt mønster) med brug af et computerbaseret kommunikationssystem. Det pålægges medlemmer og gæster at følge anvisninger fra præsidenten/mødelederen om de særlige vilkår, hvorunder e-klubbens møder afvikles. Et møde holdes engang imellem som hybridmøde på et nærmere aftalt sted Stk. 3.

9 Alle medlemmer har selv pligt til at orientere sig via klubbens hjemmeside på om der foreligger ændringer eller aflysninger af ordinære møder, og har desuden også selv pligt til at til- eller framelde sig et møde via hjemmesiden. Alle, der er medlemmer på mødedagen undtagen honorære medlemmer og medlemmer, som udgår af mødestatistikken efter tilladelse fra bestyrelsen i overensstemmelse med paragraf 7, stk. 3 i Grundlov for Rotaryklubber registreres som mødt eller fraværende. Stk. 4. Fremmøde tæller kun, hvis medlemmet er til stede i mindst 60 procent af den tid, der er afsat til mødet, enten i klubben eller i enhver anden Rotaryklub. Stk. 5. Ethvert medlem bør deltage i eller erstatte fraværet for mindst 50 procent af klubbens ordinære møder inden for hvert halve Rotaryår, hvoraf dog mindst 30 procent skal foregå i Rotary E-Club One of Denmark. Stk. 6. Fravær ud over de påkrævede 30 procents tilstedeværelse kan også kompenseres med brug af e-klubbens program for erstatningsmøder eller besøg på andre e-klubbers makeupalternativer eller deltagelse i et møde i en ordinær Rotaryklub. Stk. 7. Ved besøg på fremmede websider for makeup eller i andre klubber skal dokumentation fremvises til Rotary E-Club One of Denmarks sekretær. Stk. 8. Klubben er beslutningsdygtig ved ordinære møder, såfremt en tredjedel af medlemmerne er til stede. Såfremt det fornødne antal medlemmer ikke er til stede, kan præsidenten/bestyrelsen vælge at genfremsætte beslutningsforslag på et senere klubmøde, hvor en afgørelse kan træffes med almindeligt flertal blandt de fremmødte. (Se også 4 Stk. 6). Stk. 9.

10 Alle spørgsmål i klubben, der ikke omhandler valg af bestyrelsesmedlemmer, afgøres ved mundtlig afstemning. Bestyrelsen kan dog beslutte, at en given afstemning skal afgøres skriftligt i stedet for mundtligt. 7 De fem tjenestegrene og udvalg. Rotarys fem tjenestegrene udgør de filosofiske og praktiske rammer for Rotary E-Club One of Denmark. Disse tjenestegrene er Klubtjeneste, Erhvervstjeneste, Samfundstjeneste, International Tjeneste og Ungdomstjeneste. Klubben skal tilstræbe at være aktiv på flest mulige områder, afhængig af medlemstallet. Præsidentens kan nedsætte relevante udvalg, men afhængig af klubbens medlemstal. Det kan for eksempel være: Medlems- og vedtægtsudvalg, Mentor- og fadderudvalg, Teknisk koordinationsudvalg, Projektudvalg, PR-udvalg, Administrationsudvalg, Foundationudvalg. 8 Vedtægtsændringer og opløsning. Disse vedtægter kan ændres på et årsmøde, når et beslutningsmæssigt antal medlemmer er til stede, med to tredjedele af stemmerne fra alle tilstedeværende medlemmer, forudsat, at varsel om de foreslåede ændringer er blevet sendt til hvert enkelt medlem pr. mindst en uge før det pågældende møde. I ekstraordinære tilfælde kan vedtægtsændringer foretages efter forslag fra bestyrelsen, såfremt de ovennævnte forhold omkring beslutningsmæssigt flertal og varsel er overholdt. Ingen ændring af eller tilføjelse til disse vedtægter kan besluttes, som ikke er i overensstemmelse med Grundlov for Rotaryklubber eller med Rotary Internationals grundlov eller vedtægter. Stk. 3.

11 Klubben kan opløses efter samme regler som vedtægtsændringer. I tilfælde af opløsning tilfalder klubbens formue Rotary Foundation.

(28. feb. 2013) Udkast til midlertidige vedtægter for Rotary E-klub 1480.

(28. feb. 2013) Udkast til midlertidige vedtægter for Rotary E-klub 1480. (28. feb. 2013) Udkast til midlertidige vedtægter for Rotary E-klub 1480. Artikel 1 Paragraf 1 Navn: Klubbens danske navn er Rotary E-klub i Distrikt 1480, forkortet Rotary E-klub 1480. Navnets engelske

Læs mere

Anbefalede vedtægter for Rotaryklubber

Anbefalede vedtægter for Rotaryklubber Anbefalede vedtægter for Rotaryklubber Note: Disse vedtægter er kun vejledende og kan ændres af enhver Rotary klub for at passe til klubbens egne forhold, forudsat ændringerne ikke er i strid med standard

Læs mere

-1- VEDTÆGTER FOR AARHUS CITY ROTARY KLUB

-1- VEDTÆGTER FOR AARHUS CITY ROTARY KLUB -1- VEDTÆGTER FOR AARHUS CITY ROTARY KLUB 1. Klubbens navn er Aarhus City Rotary Klub. 2. Klubbens vedtægter skal altid være i overensstemmelse med Rotary Internationals til enhver tid gældende præceptive

Læs mere

Klub vedtægter Revideret

Klub vedtægter Revideret Klub vedtægter Revideret 2015.04.21 Klub vedtægter Indledning Zonta International er en verdensomspændende organisation for personer med erhvervserfaring, der i fællesskab arbejder med at fremme kvinders

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KØBENHAVN ROTARACT KLUB

VEDTÆGTER FOR KØBENHAVN ROTARACT KLUB VEDTÆGTER FOR KØBENHAVN ROTARACT KLUB Artikel 1: Navn 1. Klubbens navn er:. Artikel 2: Formål 1. At udvikle et netværk mellem unge i alderen 18-29 år af forskellig uddannelse, erhverv, samfundsopfattelse

Læs mere

Vedtægter. Lions Club Søllerød

Vedtægter. Lions Club Søllerød Vedtægter Lions Club Søllerød Indholdsfortegnelse 1. Formål.... 2 2. Tilknytning til Lions International, multidistrikt, distrikt og zone.... 2 3. Navn og hjemsted... 3 4. Medlemskab... 3 5. Kontingent....

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GOLF CLUB DANOIS, CÔTE D AZUR. Klubbens hjemsted er den til enhver tid værende formands adresse.

VEDTÆGTER FOR GOLF CLUB DANOIS, CÔTE D AZUR. Klubbens hjemsted er den til enhver tid værende formands adresse. VEDTÆGTER FOR GOLF CLUB DANOIS, CÔTE D AZUR 1 Klubbens navn er GOLF CLUB DANOIS, Côte d Azur. Klubbens hjemsted er den til enhver tid værende formands adresse. Det er klubbens formål at skabe gode muligheder

Læs mere

LOVE. STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug

LOVE. STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug LOVE og STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug Dansk Vandrelaug, Kultorvet 7, 1., 1175 København K Tlf: 33 12 11 65 E-mail: dvl@dvl.dk Hjemmeside: www.dvl.dk Love for Dansk Vandrelaug Almindelige bestemmelser

Læs mere

Vedtægter. LC Søllerød LIONS CLUB SØLLERØD VEDTÆGTER. Vedtaget på Generalforsamling d. 15.april 2009 version 01. Side 1

Vedtægter. LC Søllerød LIONS CLUB SØLLERØD VEDTÆGTER. Vedtaget på Generalforsamling d. 15.april 2009 version 01. Side 1 LIONS CLUB SØLLERØD VEDTÆGTER Vedtægter LC Søllerød Enkelte rettelsers udestår. Vedtægter 15.04.2009 - version 01 Side 1 Vedtægter Lions Club Søllerød. Indholdsfortegnelse. Side 1. Formål....... 2 2. Tilknytning

Læs mere

Vedtægter for Cykle Clubben Hjørring

Vedtægter for Cykle Clubben Hjørring Vedtægter for Cykle Clubben Hjørring 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Cykle Clubben Hjørring, klubben har hjemsted i Hjørring Kommune. 2. Formål Stk. 1. Foreningens formål er at virke for

Læs mere

Vedtægter for Hasle Fællesråd. Navn og hjemsted:

Vedtægter for Hasle Fællesråd. Navn og hjemsted: Vedtægter for Hasle Fællesråd Navn og hjemsted: 1 Foreningens navn er Hasle Fællesråd og har hjemsted i Århus Kommune. Hasle Fællesråd ledes til dagligt af en bestyrelse, der er valgt på en generalforsamling.

Læs mere

Klubben skal være medlem af Dansk Golf Union og af den lokale idrætsunion.

Klubben skal være medlem af Dansk Golf Union og af den lokale idrætsunion. 1. Navn og hjemsted Klubbens navn er SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB. Klubbens hjemsted er Ringsted Kommune. 2. Formål Klubbens formål er at organisere golfspil og de dertil hørende idrætslige aktiviteter på det

Læs mere

VEDTÆGTER. Foreningen Afsavn

VEDTÆGTER. Foreningen Afsavn VEDTÆGTER Foreningen Afsavn 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er: Stk. 2. Foreningens hjemsted er: Foreningen Afsavn 8300 Odder 2. foreningens formål: Stk.1 a) At tilbyde støtte, vejledning

Læs mere

Vedtægter 2018 NAVN OG HJEMSTED FORMÅL MEDLEMSKAB KONTINGENT

Vedtægter 2018 NAVN OG HJEMSTED FORMÅL MEDLEMSKAB KONTINGENT Vedtægter 2018 NAVN OG HJEMSTED 1 Foreningens/klubbens navn er KABE Club Danmark. Klubben blev stiftet den 17. januar 1985 Klubbens adresse er formandens adresse. FORMÅL 2 Klubbens formål er at samle KABE-ejere

Læs mere

Vedtægter for Stiftet d, 7. februar 1962

Vedtægter for Stiftet d, 7. februar 1962 Vedtægter for Stiftet d, 7. februar 1962 Bestyrelsen Side 1/6 1 - Navn og hjemsted Foreningens navn er: GLADSAXE FILM- & VIDEOKLUB (GFV) GFV's hjemmeside: www.gfv.dk. GFV har egen ungdomsafdeling Gladsaxe

Læs mere

International Association of Y s Men`s Club. Ringkøbing. Love og vedtægter

International Association of Y s Men`s Club. Ringkøbing. Love og vedtægter International Association of Y s Men`s Club Ringkøbing Love og vedtægter Vedtægter for Ringkøbing Y s Men s club 1 Lederens opgaver Stk.1 Præsidenten Leder alle klub- og præsidiemøder Nedsætter alle faste

Læs mere

LOVE. STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug

LOVE. STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug LOVE og STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug Dansk Vandrelaug, Kultorvet 7, 1., 1175 København K Tlf: 33 12 11 65 E-mail: dvl@dvl.dk Hjemmeside: www.dvl.dk Love for Dansk Vandrelaug Almindelige bestemmelser

Læs mere

Byggepladen Danmarks LEGO Entusiast Forening Side 1 af 6

Byggepladen Danmarks LEGO Entusiast Forening Side 1 af 6 Side 1 af 6 Vedtægter for Senest revideret på Generalforsamlingen 4. april 2009 1 Foreningens navn. Foreningens navn er. Hjemsted: Den til enhver tid værende formands adresse. 2 Foreningens formål. Formålet

Læs mere

2 Formål og målsætning: Roskilde Håndbolds formål er gennem målrettet arbejde at fremme interessen for og kendskabet til håndbold.

2 Formål og målsætning: Roskilde Håndbolds formål er gennem målrettet arbejde at fremme interessen for og kendskabet til håndbold. VEDTÆGTER FOR ROSKILDE HÅNDBOLD Vedtaget på generalforsamlingen den 17. maj 1977 Ændret på generalforsamlingen den 17. marts 1995 Ændret på generalforsamlingen den 29. marts 1999 Ændret på generalforsamlingen

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer for. Skødstrup Sogns Jagtforening. under Danmarks Jægerforbund

Forslag til vedtægtsændringer for. Skødstrup Sogns Jagtforening. under Danmarks Jægerforbund Forslag til vedtægtsændringer for Skødstrup Sogns Jagtforening under Danmarks Jægerforbund Side 1 af 6 1.0 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Skødstrup Sogns Jagtforening. 1.2 Foreningens hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Passebækgård Golf Klub

Vedtægter for Passebækgård Golf Klub 1 Vedtægter for Passebækgård Golf Klub 1 Navn, hjemsted og formål Klubbens navn er Passebækgård Golf Klub og dens hjemsted er i Gribskov kommune. Klubbens formål er at fremme interessen for og kendskabet

Læs mere

International Association of Y s Men s Club. Ringkøbing. Love og vedtægter

International Association of Y s Men s Club. Ringkøbing. Love og vedtægter International Association of Y s Men s Club Ringkøbing Love og vedtægter Vedtægter for Ringkøbing Y s Men s club 1 Lederens opgaver Stk.1 Præsidenten Leder alle klub- og præsidiemøder Nedsætter alle faste

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FREDERIKSHAVN-SÆBY AUTO SPORT 1. Klubbens navn er Frederikshavn-Sæby Auto Sport ( FSAS ). 2. Klubbens formål er at fremme motorsporten

VEDTÆGTER FOR FREDERIKSHAVN-SÆBY AUTO SPORT 1. Klubbens navn er Frederikshavn-Sæby Auto Sport ( FSAS ). 2. Klubbens formål er at fremme motorsporten VEDTÆGTER FOR FREDERIKSHAVN-SÆBY AUTO SPORT 1. Klubbens navn er Frederikshavn-Sæby Auto Sport ( FSAS ). 2. Klubbens formål er at fremme motorsporten og færdselssikkerheden, og skal til stadighed virke

Læs mere

VEDTÆGTER for FREDERIKSHAVN KAJAKKLUB (Revideret ) 1 Navn, hjemsted og formål

VEDTÆGTER for FREDERIKSHAVN KAJAKKLUB (Revideret ) 1 Navn, hjemsted og formål VEDTÆGTER for FREDERIKSHAVN KAJAKKLUB (Revideret 25.02.2019) 1 Navn, hjemsted og formål Klubbens navn er Frederikshavn Kajakklub og dens hjemsted er Frederikshavn Kommune. Klubben er stiftet den 5. marts

Læs mere

Klubvedtægter Samsø Inner Wheel klub Distrikt 45 Dansk klub nr.75

Klubvedtægter Samsø Inner Wheel klub Distrikt 45 Dansk klub nr.75 Klubvedtægter Samsø Inner Wheel klub Distrikt 45 Dansk klub nr.75 Vedtaget på Landsmøde nr. 170, oktober 2016 Godkendt af International Inner Wheel Executive Committee februar 2017 1 Navn og hjemsted Klubbens

Læs mere

Udkast til standardvedtægt for foreninger under Fonden Danske Veteranhjem af 2016

Udkast til standardvedtægt for foreninger under Fonden Danske Veteranhjem af 2016 1 til 12 er enslydende for alle veteranhjem under Fonden Danske Veteranhjem (FDV) og kan ikke ændres ved lokale generalforsamlinger, da de fastlægger de fælles retningslinjer som FDV har fastsat. De lokale

Læs mere

Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk.

Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk. Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk. Adressen er den til enhver tid siddende formands adresse.

Læs mere

Vedtægter for Landsforeningen Skolens Venner samt lokalforeninger under Skolens Venner.

Vedtægter for Landsforeningen Skolens Venner samt lokalforeninger under Skolens Venner. Vedtægter for Landsforeningen Skolens Venner samt lokalforeninger under Skolens Venner. 1. Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er Skolens Venner og dens hjemsted er den til enhver tid valgte

Læs mere

Politihistorisk Forenings generalforsamling den 28. februar 2017

Politihistorisk Forenings generalforsamling den 28. februar 2017 Politihistorisk Forenings generalforsamling den 28. februar 2017 ad dagsordenens punkt 4, forslag til vedtægtsændringer (markeret med rødt/det med rødt overstregede udgår) nuværende forslag 1 Navn Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Ganløse Fitness Klub

Vedtægter for Ganløse Fitness Klub Vedtægter for Ganløse Fitness Klub 1 Klubbens navn, hjemsted og hjemmeside Stk. 1 Klubbens navn er Ganløse Fitness Klub. Stk. 2. Klubbens hjemsted er Egedal Kommune. Stk. 3. Klubbens hjemmeside er www.ganløsefitnessklub.dk

Læs mere

Vedtægter for Nykøbing FC, Guldborgsund

Vedtægter for Nykøbing FC, Guldborgsund 1 Vedtægter for Nykøbing FC, Guldborgsund 1. Navn Foreningens (Klubbens) navn er Nykøbing FC, Guldborgsund. 2. Hjemsted Foreningens hjemsted er Guldborgsund Kommune. Klubben er tilsluttet Lolland Falsters

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION DET ALBANSKETROSSAMFUND I DAN MARK (DEN ALBANSKE MOSKE)

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION DET ALBANSKETROSSAMFUND I DAN MARK (DEN ALBANSKE MOSKE) VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION DET ALBANSKETROSSAMFUND I DAN MARK (DEN ALBANSKE MOSKE) 1 Navn: Institutionens navn er "Det Albanske Trossamfund i Danmark" forkortet D.A.T. 2 Hjemsted: Den selvejende

Læs mere

Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening. 1 Navn og hjemsted. 2 Foreningens formål. 3 Foreningens medlemskab af Danmarks Jægerforbund

Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening. 1 Navn og hjemsted. 2 Foreningens formål. 3 Foreningens medlemskab af Danmarks Jægerforbund Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening Foreningens navn er Rødskebølle Jagtforening Foreningens hjemsted er Svendborg Kommune. 1 Navn og hjemsted 2 Foreningens formål Foreningens formål er at

Læs mere

Vedtægt for Rytmekoret Slagelse

Vedtægt for Rytmekoret Slagelse Vedtægt for Rytmekoret Slagelse Foreningens navn er Rytmekoret Slagelse. Foreningens hjemsted er Slagelse Kommune. 1 Navn og hjemsted 2 Foreningens formål Foreningens formål er, at udøve rytmisk kormusik

Læs mere

DANMARKS BRIDGEFORBUND

DANMARKS BRIDGEFORBUND Vedtægter for Bridgeklub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er og klubben er hjemmehørende i kommune. Klubben er stiftet den 2. Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede til regelmæssige

Læs mere

Aars Touring Club. Redigeret April 2009 VEDTÆGTER FOR AARS TOURING CLUB ******************************* FORENINGENS HJEMSTED, NAVN OG FORMÅL: # 1.

Aars Touring Club. Redigeret April 2009 VEDTÆGTER FOR AARS TOURING CLUB ******************************* FORENINGENS HJEMSTED, NAVN OG FORMÅL: # 1. Arne Binslev Himmerlandsgade 109 Postboks 140 9600 Aars L. Aarup Redigeret April 2009 VEDTÆGTER FOR AARS TOURING CLUB ******************************* FORENINGENS HJEMSTED, NAVN OG FORMÅL: # 1. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Støtteforeningen Hornbæk Kunstmuseum

Vedtægter for Støtteforeningen Hornbæk Kunstmuseum Vedtægter for Støtteforeningen Hornbæk Kunstmuseum 1 Navn, formål og hjemsted: Foreningens navn er Støtteforeningen for Hornbæk Kunstmuseum og dens hjemsted er Hornbæk. Foreningens adresse er hos den til

Læs mere

At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch): - 500, - 126, 600 og - 850,

At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch): - 500, - 126, 600 og - 850, Vedtægter 1. NAVN Klubbens navn: FIAT 500 KLUB DANMARK 2. FORMÅL Klubbens formål er: At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch):

Læs mere

Stk. 1. Som medlemmer optages enhver, som har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål.

Stk. 1. Som medlemmer optages enhver, som har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål. Vedtægter Vedtægter for Dansk Medicinsk Cannabis Forening 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Dansk Medicinsk Cannabis Forening. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. 2. Formål

Læs mere

Vedtægter. for Thisted Handels- og Industriforening

Vedtægter. for Thisted Handels- og Industriforening Vedtægter for Thisted Handels- og Industriforening 19.03.2013 1 - Navn og hjemsted Thisted Handels- og Industriforening, der blev stiftet den 15. november 1866 under navnet Thisted Handelsstandsforening,

Læs mere

Alle klubbens medlemmer skal være indstillet på aktivt at støtte og implementere Zonta Internationals mål.

Alle klubbens medlemmer skal være indstillet på aktivt at støtte og implementere Zonta Internationals mål. Zonta - Distrikt 13 - Area 01 - Danmark Standard for Klubvedtægter vedtaget på Landsmøde 2014 Indledning Zonta International er en verdensomspændende organisation for personer i eller med erfaring fra

Læs mere

Vedtægter for Dragør Bridge Club

Vedtægter for Dragør Bridge Club Vedtægter for Dragør Bridge Club 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Dragør Bridge Club, og klubben er hjemmehørende i Dragør kommune. Klubben er stiftet september 1961. 2 Formål Klubbens formål er at

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FREDERIKSHAVN GOLF KLUB. 1. Klubbens navn er Frederikshavn Golf Klub og dens hjemsted er Frederikshavn Kommune.

VEDTÆGTER FOR FREDERIKSHAVN GOLF KLUB. 1. Klubbens navn er Frederikshavn Golf Klub og dens hjemsted er Frederikshavn Kommune. VEDTÆGTER FOR FREDERIKSHAVN GOLF KLUB 1. Klubbens navn er Frederikshavn Golf Klub og dens hjemsted er Frederikshavn Kommune. Klubbens formål er at etablere og forestå driften af en golfbane og organisere

Læs mere

Vedtægter for DTU Dancing

Vedtægter for DTU Dancing Vedtægter for DTU Dancing 1.Foreningens navn og hjemsted Klubbens navn er DTU Dancing Dens hjemsted er Danmarks Tekniske Universitet, 2800 Kongens Lyngby, Lyngby-Taarbæk Kommune. 2. Foreningens formål

Læs mere

Hedens Golfklub februar 2017

Hedens Golfklub februar 2017 Hedens Golfklub februar 2017 1 Klubbens navn er Hedens Golfklub og dens hjemsted er, Resenfeldevej 26, Grønhøj i Viborg kommune. Det er klubbens formål at skabe gode muligheder for, at medlemmerne kan

Læs mere

Vedtægter For foreningen Jægersborg Boldklub

Vedtægter For foreningen Jægersborg Boldklub Vedtægter For foreningen Jægersborg Boldklub 1 - Navn og tilhørsforhold 1.1 Foreningens navn er Jægersborg Boldklub 1.2 Jægersborg Boldklubs hjemsted er Gentofte kommune. 1.3 Foreningen er stiftet den

Læs mere

KLUBVEDTÆGTER Inner Wheel Klub Distrikt, Dansk klub nr.

KLUBVEDTÆGTER Inner Wheel Klub Distrikt, Dansk klub nr. KLUBVEDTÆGTER Inner Wheel Klub Distrikt, Dansk klub nr. Vedtaget på Landsmøde nr. 170, oktober 2016 Godkendt af International Inner Wheel Executive Committee februar 2017 1 Navn og hjemsted Stk.1. Klubbens

Læs mere

Vedtægter. for. Horsens Frisørlaug

Vedtægter. for. Horsens Frisørlaug Vedtægter for Horsens Frisørlaug 2 1.1 Laugets navn er: Horsens frisørlaug 1. Navn, formål og hjemsted 1.2 Laugets formål er at varetage laugsmedlemmernes interesser i økonomisk og faglig henseende, samt

Læs mere

Vedtægter Foreslået på generalforsamlingen November 2013

Vedtægter Foreslået på generalforsamlingen November 2013 Vedtægter Foreslået på generalforsamlingen November 2013 1 Klubbens navn er ALBERTSLUND GOLFKLUB hjemmehørende i Albertslund kommune. Det er Albertslund Golfklubs formål med udgangspunkt i foreningsfællesskabet

Læs mere

Vedtægter for Varde Svømmeklub

Vedtægter for Varde Svømmeklub Vedtægter for Varde Svømmeklub 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Varde Svømmeklub. Foreningen er stiftet den 31. august 2005, og har hjemsted i Varde Kommune. Foreningen er medlem af DGI og Dansk

Læs mere

Vedtægter Vedtaget 3. oktober 2015

Vedtægter Vedtaget 3. oktober 2015 Vedtægter Vedtaget 3. oktober 2015 1. Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er Gb-foreningen, og dens hjemsted er på den til enhver tid siddende formands adresse. 2. Foreningens formål: Foreningens

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer Ændringsforslag er de indrykkede punkter 1-7

Forslag til vedtægtsændringer Ændringsforslag er de indrykkede punkter 1-7 Forslag til vedtægtsændringer Ændringsforslag er de indrykkede punkter 1-7 Vedtægter for Høng Bridgeklub DANMARKS BRIDGEFORBUND 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Høng Bridgeklub og klubben er hjemmehørende

Læs mere

Vedtægter for Ringsted Kommunes Personaleklub

Vedtægter for Ringsted Kommunes Personaleklub Vedtægter for s Personaleklub Formål Foreningens formål er at bidrage til sammenhold mellem medarbejdere i samt at forbedre medarbejdernes fysiske velvære ved at understøtte: 1. Formål Foreningens formål

Læs mere

Klubbens navn er Outrup Golfklub og dens hjemsted er i Varde Kommune.

Klubbens navn er Outrup Golfklub og dens hjemsted er i Varde Kommune. VEDTÆGTER FOR OUTRUP GOLFKLUB 1 Klubbens navn er Outrup Golfklub og dens hjemsted er i Varde Kommune. Det er klubbens formål at skabe gode muligheder for, at medlemmerne kan dyrke golf og med udgangspunkt

Læs mere

Ændringsforslag fra bestyrelsen 12. marts 2017

Ændringsforslag fra bestyrelsen 12. marts 2017 Ændringsforslag fra bestyrelsen 12. marts 2017 Vedtægter for foreningen Danske Solcelleejere 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Solcelleejere herefter kaldet DSE Foreningens hjemsted er Viborg

Læs mere

Vedtægter. Vedtaget på repræsentantskabsmødet den 23. februar 2016.

Vedtægter. Vedtaget på repræsentantskabsmødet den 23. februar 2016. Vedtægter Vedtaget på repræsentantskabsmødet den 23. februar 2016. 0 1. Foreningens navn Foreningens navn: Middelfart Firma og Familie Idræt. Initialer: MFFI Stiftelsesår: 1965 2. Foreningens hjemsted

Læs mere

Dalum Landbrugsskoles Jagtforening

Dalum Landbrugsskoles Jagtforening Dalum Landbrugsskoles Jagtforening Dalum Landbrugsskoles Jagtforening Landbrugsvej 65 5260 Odense S fasanen@dalumls.dk www.dalumls.dk-elevnet-jagtforening Vedtægter 1. Navn og hjemsted 1.1 Foreningens

Læs mere

Vedtægter for DAF Roskildeafdelingen hjemmehørende i postnummer 4000 Roskilde

Vedtægter for DAF Roskildeafdelingen hjemmehørende i postnummer 4000 Roskilde Vedtægter for DAF Roskildeafdelingen hjemmehørende i postnummer 4000 Roskilde 1. Navn og hjemsted Lokalforeningens navn er DAF Roskildeafdelingen. Dens hjemsted er formandens adresse. 2. Formål Lokalforeningens

Læs mere

Vedtægter for REE Golfklub.

Vedtægter for REE Golfklub. Vedtægter for REE Golfklub. 1 Navn 1.1 Foreningens navn er REE Golfklub og dens hjemsted er i Gribskov kommune 2 Formål 2.1 Klubbens formål er at forestå driften af golfbane med dertil hørende relevante

Læs mere

Fight Center Herning. 1. Foreningens navn er Fight Center Herning. Foreningens undertitel er Foreningen for Mixed Martial Arts.

Fight Center Herning. 1. Foreningens navn er Fight Center Herning. Foreningens undertitel er Foreningen for Mixed Martial Arts. Fight Center Herning Vedtægter 1 Navn og hjemsted 1. Foreningens navn er Fight Center Herning. Foreningens undertitel er Foreningen for Mixed Martial Arts. 2. Foreningen er hjemmehørende i Herning. Sandagervej

Læs mere

Vedtægter for Brancheforeningen for Privathospitaler og Klinikker

Vedtægter for Brancheforeningen for Privathospitaler og Klinikker Vedtægter for Brancheforeningen for Privathospitaler og Klinikker 1 Foreningens navn Foreningens navn er Brancheforeningen for Privathospitaler og Klinikker. 2 Formål Foreningens formål er at sikre, at

Læs mere

1.2 Foreningens adresse er <adresse> og foreningens hjemsted er <kommune navn> Kommune.

1.2 Foreningens adresse er <adresse> og foreningens hjemsted er <kommune navn> Kommune. VEDTÆGTER Vedtægter for den lokale netværksforening af Powerjobsøgerne 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Powerjobsøgerne 1.2 Foreningens adresse er og foreningens hjemsted er

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for BRANCHEFORENINGEN FOR REKLAMEARTIKLER

V E D T Æ G T E R. for BRANCHEFORENINGEN FOR REKLAMEARTIKLER V E D T Æ G T E R for BRANCHEFORENINGEN FOR REKLAMEARTIKLER 2010 1 Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er: Brancheforeningen for Reklameartikler. Foreningens hjemsted er: Næstved. Formål 2 Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Glostrup Kulturhus

Vedtægter for Foreningen Glostrup Kulturhus Vedtægter for Foreningen Glostrup Kulturhus Som vedtaget den 25/2 2016 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er Foreningen Glostrup Kulturhus. Stk. 2: Foreningen Glostrup Kulturhus har hjemsted i

Læs mere

Navn og hjemsted. 1. Foreningen Øresund Klubfodbold, der har hjemsted i Københavns Kommune, er stiftet 11/9-1997

Navn og hjemsted. 1. Foreningen Øresund Klubfodbold, der har hjemsted i Københavns Kommune, er stiftet 11/9-1997 Øresund Klubfodbolds (ØKF) vedtægter anno 2016 Navn og hjemsted. 1. Foreningen Øresund Klubfodbold, der har hjemsted i Københavns Kommune, er stiftet 11/9-1997 Stk. 2. Foreningen er tilsluttet DBU København

Læs mere

Forslag til nye vedtægter. Vedtægter for Farum Gymnastikforening

Forslag til nye vedtægter. Vedtægter for Farum Gymnastikforening Forslag til nye vedtægter Vedtægter for Farum Gymnastikforening Nedenstående er bestyrelsens forslag til nye vedtægter. De gamle vedtægter er fra 1986. I forbindelse med kommunesammenlægningen og kommunens

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen af 2003 for medlemmer af NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen af 2003 for medlemmer af NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL VEDTÆGTER for Teleforeningen af 2003 for medlemmer af Dansk Metal Tele Afdeling Øst. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er: Teleforeningen af 2003 for medlemmer af Dansk Metal Tele Afdeling Øst.

Læs mere

Hadsund Jagtforening Vedtægter 28.januar 2011

Hadsund Jagtforening Vedtægter 28.januar 2011 Hadsund Jagtforening Vedtægter 28.januar 2011 1.0 Navn og hjemsted. 1.1 Foreningens navn er Hadsund Jagtforening. 1.2 Foreningens hjemsted er Mariagerfjord kommune. 2.0 Forholdet til Danmarks Jægerforbund.

Læs mere

1 Navn og formål Stk. 1 Foreningens navn er T3 Klub Danmark og dens adresse er: Formandens adresse.

1 Navn og formål Stk. 1 Foreningens navn er T3 Klub Danmark og dens adresse er: Formandens adresse. Vedtægter for T3 Klub Danmark 1 Navn og formål Stk. 1 Foreningens navn er T3 Klub Danmark og dens adresse er: Formandens adresse. Stk. 2 Foreningens formål er:.. at bevare motorkøretøjer af mærket Volkswagen

Læs mere

Love og vedtægter for Skjern Bykirke

Love og vedtægter for Skjern Bykirke Love og vedtægter for Skjern Bykirke 1 Oprettelse og hjemsted Skjern Bykirke er oprettet i 2006 som valgmenighed med navnet Skjern Valgmenighed. Menigheden ændrer status fra valgmenighed til evangelisk-luthersk

Læs mere

Vedtægter. For. Daydreamers

Vedtægter. For. Daydreamers Vedtægter For Daydreamers Hjemmehørende: Hjortholmvej 21, 4340 Tølløse, Holbæk kommune Vedtægter: Vedtægter for Daydreamers Tølløse. Stiftet den 18. oktober 1992. 1 Navn og adresse: Stk. 1. Stk. 2. Stk.

Læs mere

Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer 2016

Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer 2016 Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer 016 1 ) Der stemmes samlet om de mærkede ændringer i 3 stk.1 og 3 stk. 5 ) Der stemmes samlet om de mærkede ændringer i 5 stk. 1, 5 stk. og 6 stk. 3 pkt. 6c Gældende

Læs mere

2 Foreningens formål

2 Foreningens formål Vedtægt for Rytmekoret Slagelse 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Rytmekoret Slagelse. Foreningens hjemsted er Slagelse Kommune. 2 Foreningens formål Foreningens formål er, at udøve rytmisk kormusik

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ORGANISATIONEN GAME

VEDTÆGTER FOR ORGANISATIONEN GAME VEDTÆGTER FOR ORGANISATIONEN GAME 1. Navn og Formål 1.1 Organisationen er en forening 1.2 Organisationens navn er GAME stiftet 26. oktober 2002. 1.3 Organisationen er hjemmehørende i Københavns Kommune.

Læs mere

MØN GOLFKLUB KLUBVEDTÆGTER

MØN GOLFKLUB KLUBVEDTÆGTER MØN GOLFKLUB KLUBVEDTÆGTER Revideret på generalforsamling d.. 12/3-20121 Møn Golfklub. Klintevej 118. 4780 Stege Telefon 55 81 32 40. Fax 55 81 32 60. email: moen-golfklub@post.tele.dk 1 Klubbens navn

Læs mere

Koncertforeningen Hovedstolens vedtægter

Koncertforeningen Hovedstolens vedtægter Koncertforeningen Hovedstolens vedtægter 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Koncertforeningen Hovedstolen. Stk. 2. Foreningen er hjemhørende i Københavns Kommune. 2. Formål Stk. 1. Foreningens

Læs mere

Formål 2.1 Organisationen er landsdækkende for virksomheder, der beskæftiger sig med genvinding og genbrug.

Formål 2.1 Organisationen er landsdækkende for virksomheder, der beskæftiger sig med genvinding og genbrug. GI Vedtægter 1. Navn Organisationens navn er: "GenvindingsIndustrien". 2. Formål 2.1 Organisationen er landsdækkende for virksomheder, der beskæftiger sig med genvinding og genbrug. 2.2 Organisationens

Læs mere

Vedtægter for Negoti Connect

Vedtægter for Negoti Connect Vedtægter for Negoti Connect 1. Navn og hjemsted 1.1. Foreningens navn er Negoti Connect. 1.2. Foreningens hjemsted er Aarhus. 2. Foreningens formål 2.1. Foreningen er en non profit forening, hvor formålet

Læs mere

Vedtægter for støtteforeningen Selam Støtteforening. 1. Foreningens navn og hjemsted

Vedtægter for støtteforeningen Selam Støtteforening. 1. Foreningens navn og hjemsted Vedtægter for støtteforeningen Selam Støtteforening 1. Foreningens navn og hjemsted Selam støtteforening har hjemsted i Århus Kommune, Elmegårdsvej 1, 8361 Hasselager, C/O Selam Friskole. 2. Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SILKEBORG MOTOR SPORT

VEDTÆGTER FOR SILKEBORG MOTOR SPORT VEDTÆGTER FOR SILKEBORG MOTOR SPORT 1 Navn og hjemsted. Stk.1. Foreningens navn er Silkeborg Motor Sport forkortet SMS Stk.2. Foreningens hjemsted er Silkeborg Kommune. Stk.3. Foreningen er medlem af/

Læs mere

Vedtægter for TSF - Fodbold

Vedtægter for TSF - Fodbold 1. Navn og hjemsted 1.1. Foreningen TSF Fodbold (Tønder Sportsforening Fodbold), der har hjemsted i Tønder Kommune, er stiftet den 17. maj 1920. Foreningen er tilsluttet DBU-Jylland, under Dansk Boldspil-Union

Læs mere

Vedtægter for Gyttegård Golf Klub

Vedtægter for Gyttegård Golf Klub Vedtægter for Gyttegård Golf Klub 1 a. Klubbens navn er Gyttegård Golf Klub. Dens hjemsted er Billund Kommune 2 a. Det er klubbens formål: at skabe gode muligheder for, at medlemmerne kan spille golf,

Læs mere

Vedtægter for. Herning Ishockey Klub

Vedtægter for. Herning Ishockey Klub Vedtægter for Herning Ishockey Klub 1. Klubbens navn er Herning Ishockey Klub. Klubben er medlem af Danmarks Ishockey Union. 2. Foreningens formål er gennem sociale arrangementer og aktiviteter i øvrigt,

Læs mere

Vedtægter for Støtteforeningen for Sæby Svømmebad i Sæby

Vedtægter for Støtteforeningen for Sæby Svømmebad i Sæby Vedtægter for Støtteforeningen for Sæby Svømmebad i Sæby 1. Foreningens navn, formål og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Støtteforeningen for Sæby Svømmebad. Stk. 2. Foreningens formål er at give folkelig

Læs mere

Vedtægter for Grimstrup IF

Vedtægter for Grimstrup IF Vedtægter for Grimstrup IF 1. Foreningens navn og hjemsted A. Foreningens navn er Grimstrup Idrætsforening (forkortet Grimstrup IF). Foreningen er stiftet under navnet Grimstrup-Hjortkær-Roust Idrætsforening

Læs mere

1.2 Foreningens adresse er <adresse> og foreningens hjemsted er <kommune navn> Kommune.

1.2 Foreningens adresse er <adresse> og foreningens hjemsted er <kommune navn> Kommune. VEDTÆGTER Vedtægter for den lokale netværksforening af Powerjobsøgerne 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Powerjobsøgerne 1.2 Foreningens adresse er og foreningens hjemsted er

Læs mere

Vedtægter. b. Klubben er tilsluttet forbundets Mesterpointordning efter de gældende regler.

Vedtægter. b. Klubben er tilsluttet forbundets Mesterpointordning efter de gældende regler. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Hirtshals Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Hjørring Kommune. Klubben er stiftet den 1. februar 1965. 1 2 Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede

Læs mere

Love for DANSKE KLOAKMESTRE

Love for DANSKE KLOAKMESTRE Love for DANSKE KLOAKMESTRE 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Kloakmestre, med binavn Foreningen af Autoriserede Kloakmestre i Danmark. Foreningens hjemsted er København. 2 Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for Nivå Kajakklub

Vedtægter for Nivå Kajakklub Vedtægter for Nivå Kajakklub Nuværende 1 Navn og hjemsted. Nivå Kajakklub, der har hjemsted i Karlebo Kommune, er stiftet d. 27. Maj 2002. 2 Formål. Foreningens formål er at dyrke kajakroning, og med udgangspunkt

Læs mere

Foreningen Hørsholm Rungsted løbeklub er stiftet den 21. september 2011 og har hjemsted i Hørsholm kommune.

Foreningen Hørsholm Rungsted løbeklub er stiftet den 21. september 2011 og har hjemsted i Hørsholm kommune. Vedtægter for Hørsholm Rungsted løbeklub 1 Navn og hjemsted Foreningen Hørsholm Rungsted løbeklub er stiftet den 21. september 2011 og har hjemsted i Hørsholm kommune. 2 Formål Hørsholm Rungsted løbeklub

Læs mere

Love. for DANSKE KLOAKMESTRE

Love. for DANSKE KLOAKMESTRE Love for DANSKE KLOAKMESTRE 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Kloakmestre, med binavn Foreningen af Autoriserede Kloakmestre i Danmark. Foreningens hjemsted er København. 2 Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for Danmarks Veteran Motorcykleklub Stiftet den 21. august 1965

Vedtægter for Danmarks Veteran Motorcykleklub Stiftet den 21. august 1965 Vedtægter for Danmarks Veteran Motorcykleklub Stiftet den 21. august 1965 1 Formål. Klubbens navn er Danmarks Veteran Motorcykleklub, forkortet DVM. Hjemsted for DVM er den til enhver tid fungerende formands

Læs mere

Vedtægter Hansted Golfklub

Vedtægter Hansted Golfklub 1 Klubbens navn er Hansted Golfklub og dens hjemsted er i Horsens Kommune. Det er klubbens formål at skabe gode muligheder for at medlemmerne kan dyrke golf, og med udgangspunkt i fællesskabet og det sociale

Læs mere

Forslag til nye vedtægter for Romdrup-Klarup Bridgeklub

Forslag til nye vedtægter for Romdrup-Klarup Bridgeklub Forslag til nye vedtægter for Romdrup-Klarup Bridgeklub Begrundelse for ønsket om vedtægtsændringer. Af hensyn til mulighederne for at kunne søge om tilskud til kurser og lig. skal vedtægterne være i overensstemmelse

Læs mere

Vedtægter for FodboldHoldet Herning.

Vedtægter for FodboldHoldet Herning. Vedtægter for FodboldHoldet Herning. 1 Navn og hjemsted: Foreningen FodboldHoldet Herning er stiftet den 1-1-2015 og har hjemsted i Herning kommune. Foreningen er tilsluttet DBU/JBU under, Danmarks Idræts-Forbund

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune.

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. Side 1 af 5 Vedtægter for Aarhus Bridgeklub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. 2. Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede

Læs mere

Vedtægter for Ishøj Golfklub

Vedtægter for Ishøj Golfklub Vedtægter for Ishøj Golfklub 1 Ishøj Golfklub og relationerne til banen. Klubbens navn er Ishøj Golfklub med hjemsted i Ishøj. Klubbens formål er at organisere de til golfsporten hørende idrætslige aktiviteter,

Læs mere

Stk. 3 Optagelse som passivt medlem sker ved henvendelse til bestyrelsen eller ved ændring af medlemskab jf. 3.

Stk. 3 Optagelse som passivt medlem sker ved henvendelse til bestyrelsen eller ved ændring af medlemskab jf. 3. VEDTÆGTER FOR TOLO ROKLUB (Tolo Rowing Club) 1 NAVN OG FORMÅL. Foreningens navn er TOLO ROKLUB (Tolo Rowing Club). Foreningens formål er at fremme rosport, herunder muligheden for at dyrke roning i udstationerede

Læs mere

Vedtægter Familieidræt København

Vedtægter Familieidræt København Vedtægter Familieidræt København 1. Navn og tilhørsforhold 1.1 Foreningens navn er Familieidræt København. 1.2 Foreningen hører hjemme i Københavns Kommune. 1.3 Foreningen er medlem af DGI. 2. Formål 2.1

Læs mere