Bæredygtige valg

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bæredygtige valg 2009 2010"

Transkript

1 Bæredygtige valg

2 2 En Bæredygtige filosofi En Bæredygtige filosofi 3 Jeg vil hellere tabe penge end tillid Dette synspunkt stammer fra vores grundlægger, Robert Bosch. En opfinder og en entreprenør, som altid stilede efter at forbedre teknologien og overgå forventningerne hos sine medmennesker. Og hans synspunkt holder stadig i dag så mange år efter. Ja, det ikke bare holder, det styrer hele Bosch-koncernens fokus på anvendelig kvalitet, selvom det snart er 70 år siden, Robert Bosch gik bort. I Bosch-koncernen er vi stolte, når vi læser om vores tyske grundlægger i de skandinaviske opslagsværker: Han var foregangsmand ikke mindst på det sociale område. Han betalte høje lønninger, havde et omfattende velfærdsprogram for sine medarbejdere og var en af de første (i 1906), der indførte en 8-timers arbejdsdag. Robert Bosch donerede generøst til forskellige almennyttige formål, især lå sygepleje og uddannelse ham varmt på sinde. Holdbart design bygget på en holdbar filosofi. Køleskabet Bosch Classic Edition har rødder tilbage til Fås hos en forhandler i nærheden af dig. Kan en industrimand få en mere beundringsværdig historisk beskrivelse? Robert Boschs filosofi og synspunkter sidder stadig i væggene hos os. Som et eksempel kan vi nævne, at Bosch er Europas fjerdestørste bidragyder til velgørenhed. Men det er ikke derfor, du skal vælge vores produkter det skal du, fordi Robert Bosch en gang i tidernes morgen lovede, at vores produkter skal overgå dine forventninger.

3 4 En Bæredygtige udvikling En Bæredygtige udvikling 5 Vi har en ny opvaskemaskine. Har du ti liter vand? Active Water var ikke bare sidste års store nyhed. Teknologien var et gennembrud. Ti liter vand vasker som 4100 liter! Hver eneste vanddråbe arbejder som en hest, og det minimale forbrug giver det bedste opvaskeresultat: A. Virksomhedens grundlægger Robert Bosch ville have jublet over Active Water. Men ville aldrig have stillet sig tilfreds og det er et af de mange typiske træk ved vores tyske ingeniørkunst. I eksemplet med opvaskemaskinerne har vi fra og med 2009 udviklet en bedre og mere energibesparende tørreteknik i Active Water-modellerne. Det har reduceret energiforbruget med yderligere 14 % til 0,83 kwh. Som sagt findes der altid nye udviklingsmuligheder, som kan forbedre ydeevnen og minimere miljøbelastningen. Miljøbeskyttelse har været et konkret virksomhedsmål hos Bosch siden Vores Bosch-fabrikker for hvidevarer og husholdningsmaskiner var de første til at opfylde vilkårene i EU s frivillige miljøkontrol (EMAS). En systematisk miljøtankegang har blandt andet ført til, at 91 % af fabrikkernes affald genvindes og genbruges. Bosch er stoppet med at forkrome støvsugerrør, da denne proces er alt for miljøbelastende. 80 % af leverancerne fra vores fabrikker sker med tog. Og det måske mest holdbare argument er, at ingen er bedre end Bosch-fabrikkerne til at udvise socialt ansvar blandt europæisk vaskemaskineproducenter, ifølge det svenske magasin Råd & Rön nr Og du finder mere dokumentation på Dette symbol vises på produkter, som gennem banebrydende teknologi skaber resultater i topklasse, men som også er særdeles ressourcebesparende, når vi taler om energi- og vandforbrug. Samtidig er alle Bosch produkter fremstillet under så miljøvenlige forhold som muligt. Symbolet Green Technology inside står for et særligt lavt ressourceforbrug og miljømæssig bæredygtighed, takket være produkternes innovative teknologi. Læs mere om energimærkning på side 66.

4 6 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 7 Indhold. 2 En bæredygtig filosofi 4 En bæredygtig udvikling 6 Indholdsfortegnelse 8 Indbygningsprodukter til køkkenet 10 Kogesektioner 16 Domino kogesektioner 18 Ovne 24 Mikrobølge- & kompaktovne 28 Espressomaskiner 32 Emfang 36 Fritstående køkkenprodukter 36 Komfurer 38 Køkkenmaskiner, stavblendere 46 Juice, morgenmad 48 Køl og frys 60 Opvaskemaskiner 66 En ren miljøsamvittighed 68 Tekstilpleje 68 Vaskemaskiner 72 Tørretumblere 76 Strygejern og dampstationer 78 Støvsugere 84 Helse og personlig pleje 84 Hårpleje 86 Personvægte, varmetæpper 88 Produktoversigt

5 8 Indbygningsprodukter til køkkenet Indbygningsprodukter til køkkenet 9 Indbygget tysk industrikvalitet til hjertet i hjemmet. The Perfect Match! Et liv uden et køkken er utænkeligt. Det samme er et køkken uden liv. Her mødes alle behov. Her skal sanserne pirres og maverne mættes. Bosch indbygningsserie passer både til de gastronomiske ambitioner og lysten til en frisklavet café latte med det samme. Kombinér en kogesektion og små og store ovne med et effektivt emfang og en spritny kaffemaskine. Alt passer sammen i Bosch indbygningsserie. The Perfect Match.

6 10 Kogesektioner Kogesektioner 11 Kogesektioner, som passer til dig og dine behov og sikrer, at pandekagerne ikke brænder på. Kogesektioner, der matcher dit køkken og gør madlavningen lettere. Det er tanken med Bosch nye indbygningsserie. Og med den nye indbygningsramme bliver designet på kogesektionerne så udtryksfuldt, at de ville kunne udstilles på et galleri. Men det ville være synd. Det er i de danske køkkener, at vores tyske ingeniørkunst stråler og gør nytte. Blandt andet med den smarte StegeSensor.

7 12 Kogesektioner Kogesektioner 13 StegeSensoren siger bip, når panden er klar. Bosch induktionskogesektioner med indbygget StegeSensor er en af flere innovationer, som bygger bro mellem de professionelle kokke på tv og kogebogen på hylden. StegeSensoren har fire forskellige varmeniveauer, afhængig af hvilken råvarer, du vil tilberede. Eller brug et af de 9 automatiske stegeprogrammer for at gøre tilberedningen endnu nemmere. Vælg for eksempel program 5 for fisk for at stege fiskefileter. Når panden har den rigtige temperatur, giver kogesektionen dig besked med et lydsignal. Du tilsætter fedtstoffet og lægger råvaren på, hvilket køler panden lidt ned. StegeSensoren tilpasser derfor stegetemperaturen automatisk, så idealtemperaturen hele tiden passer til den råvare, som tilberedes. DirectSelect: færre tryk på knapper. Betjeningspanelet til Bosch indbygningskogesektioner har et nyt og intuitivt design. Tag fx effekt- og timerindstillingen, som man indstiller direkte med tal i stedet for at skulle trykke på + og -. Hvis du vil have et DirectSelect-panel, som også reagerer på våde eller melede fingre, skal du vælge metalpanelet Piezo. Alle paneler er enkle at rengøre. Når du trykker på pauseknappen, låses funktionerne i 20 sekunder, så du undgår at ændre på indstillingerne for kogesektionen, når du tørrer den over med en klud. Der er heller ingen smudssamlende kanter ved sammenføjninger og lister i Bosch nye indbygningsserie. Fordele ved StegeSensoren. Sundhed + Intet fedtstof brankes pga. overophedning + Temperaturkontrol reducerer produktionen af akrylamid Energibesparelser + Præcist energiforbrug, ingen overproduktion af varme Driftsikkerhed + Mindre risiko for selvantændelse af fedtstoffet + Ingen røg pga. overophedet stegepande + Teflonbelægningen i stegepanden bliver ikke ødelagt Praktiske funktioner + Stegepanden får automatisk den rigtige stegetemperatur + Stegepanden beholder hele tiden den valgte temperatur + Lydsignal, når stegepanden er klar til råvarerne Design nyhed: efter sort kommer hvidt! Vi garanterer dig, at Bosch nye indbygningsserie i hvid vil fange alles blikke! Uanset farve, har kogesektionernes overflade en solid og robust materialeopbygning i metal-glas-metal. Selve kogesektionen har to sider med metaloverflader, og undersiden er også udformet i metal. Du kan let og enkelt kombinere en kogesektion i Comfort- Design med en Domino kogesektion til madlavning på fx lava grill eller gasblus.

8 14 Kogesektioner Kogesektioner 15 Induktion, som sparer både energi og tid. En induktionskogesektion opvarmes hurtigt og reagerer med det samme, når du skruer op for varmen eller slukker for den, og zonen afkøles hurtigt direkte efter brug. Induktionskogesektionen kan kun bruges med kasseroller og stegepander, som magneter kan fæstne på. Kogesektioner med glaskeramik eller gas. På en glaskeramisk kogesektion med stråleelement kan du anvende alle typer kasseroller og pander så længe bunden er plan. Og kogesektionen er let at tørre af efter brug. Bosch klassiske gaskogesektioner er perfekte til de heldige køkkenchefer, der har adgang til gas. PIB 685N24E, Glaskeramisk kogesektion med induktion Design PiezoDesign 60 cm PKN 675N14D, Glaskeramisk kogesektion Design ComfortDesign 60 cm Smarte funktioner + StegeSensor + DirectSelect-betjening + Oval variabel kogezone + PowerBoost-funktion + Pauseknap på betjenings - panelet + Restvarmeindikator + Minutur + Timer med slukfunktion Smarte funktioner Mål i mm (H x B x D) 6 x 606 x HighSpeed-kogezoner + DirectSelect-betjening + Oval variabel kogezone + Variabel kogezone + Pauseknap på betjeningspanelet Mål i mm (H x B x D) 8 x 606 x 537 PIE 645T14E RammeDesign 60 cm Induktion, TouchControl-betjening, restvarmeindikation pr. kogezone. PIB 601N24E PlanoDesign 60 cm Induktion, DirectSelect-betjening, StegeSensor, oval variabel kogezone, pauseknap på betjeningspanelet. PIB 672E14E ComfortDesign 60 cm Induktion, TouchControl-betjening, oval variabel kogezone, pauseknap på betjeningspanelet. PKE 645V14E RammeDesign 60 cm Glaskeramik, betjening med drejeknapper, High speed-kogezoner, restvarme indikation pr. kogezone. PKN 679C14D ComfortDesign 60 cm Hvid glaskeramik, betjening med drejeknapper, oval variabel kogezone, variabel kogezone. PIL 845T14E RammeDesign 80 cm Induktion, TouchControl-betjening, 28 cm kogezone. PIB 885N24E ComfortDesign 80 cm Induktion, StegeSensor, varmholdningszone, oval variabel kogezone, pauseknap på betjeningspanelet. PIK 975N24E ComfortDesign 90 cm Induktion, DirectSelect-betjening, StegeSensor, variabel kogezone, SuperBooster, pauseknap på betjeningspanelet. PRP 626B90E ComfortDesign 60 cm Gas, klassiske drejeknapper, stærk- og sparebrændere. Flere produktoplysninger i tabellen på side 90. Se komplet sortiment, specifikationer og vejledende pris:

9 16 Domino kogesektioner Domino kogesektioner 17 Domino-kogesektioner med induktion, gas eller lavagrill. Domino-kogesektioner er perfekte at kombinere med hinanden. Du kan også få den perfekte designkombination med en ComfortDesign-kogesektion i fuld størrelse, som fås i bredder fra 60 til 90 cm. Moderne indbygningskogesektioner hedder Domino. Domino-kogesektioner giver ekstra krydderi til køkkenet. Bosch nye indbygningskogesektioner giver næsten uendelige kombinationsmuligheder og med samme PIE 375C14E - 30 cm ComfortDesign Induktion, drejeknapper, PowerBoost, 9 effekttrin, restvarmeindikation. Kan kombineres med ComfortDesignkogesektioner. PRA 326B90E - 30 cm ComfortDesign Gas-wok, drejeknapper, Power- Boost. Kan kombineres med ComfortDesign-kogesektioner. Forhåndsindstillet til naturgas. Kan indstilles til flaskegas. PKU 375V14E - 30 cm ComfortDesign Grill med lavasten, drejeknapper. 9 effekttrin. Kan kombineres med Comfort- Design-kogesektioner. geometri i designet som i kogesektionerne i fuld størrelse, tilbyder vi en række antal kogesektioner på 30 cm, der kan kombineres med din store kogesektion uden overgange. Eller du kan kombinere flere små enheder til én stor. Domino-kogesektionerne fås med gas, lavagrill, fritøse, glaskeramik og induktionsvarme. Knapper og lister matcher designet på Bosch øvrige indbygningsprodukter. The Perfect Match når det hele skal passe sammen. Flere produktoplysninger i tabellen på side 90. Se komplet sortiment, specifikationer og vejledende pris:

10 18 Ovne Ovne 19 Med nye ovne mener Bosch nyt design, nye funktioner, ny overfladefinish og nyt tilbehør. Hos Bosch er vi stolte over at præsentere vores ovne i den nye indbygningsserie. Vi har noget til ethvert køkken med modeller i både fuld størrelse og kompakte. Ovnene fås med konventionel varme, som mikrobølgeovne og som dampovne. Designsproget er distinkt, lineært og ens i hele den nye indbygningsserie, og 3-lagsbelægningen af metalglas-metal giver de rustfri indbygningsovne en smuk dybde i overfladen. Derudover har ovnene i hvidt og sort design en eksklusiv glaseffekt.

11 20 Ovne Ovne 21 Få professionel hjælp! AutoPiloten hjælper dig. Helstegt and med appelsinsauce. Ingen fiksfakserier. Alt du har brug for, ud over ingredienserne, er en stor gryde med låg og en Bosch-ovn med Auto- Pilot. På displayet vælger du fx program And og indtaster råvarens vægt. Så kan du bruge tiden på alt det andet ovnen fortæller dig, når retten er færdig. AutoPiloten kan omfatte op til 68 forskellige programmer. Alle er kalibrerede, testet omhyggeligt og prøvesmagt naturligvis. Når den optimale stege tid er færdig, lyder et signal, og ovnen slukker af sig selv. Klar til servering! Nyhed! Mere saftige madbrød. HydroBagning bygger på det klassiske trick med at stille en halv kop vand ind i bunden af ovnen. Fugten gør brødet sprødt og fyldigt. Bosch HydroBagning-funktion er helt automatisk og bagværkets egen fugt bliver i ovnen, uden at du behøver at fylde vand på. Helt nye standarder for bagning. Den allernyeste varmluftteknik hedder 3D Varmluft Plus. Og fordelene er indlysende. Du kan fx bage pizzaer i to niveauer samtidig og småkager i tre niveauer. Og du kan glemme alt om at flytte rundt på pladerne, da 3D Varmluft-teknikken giver en perfekt varmefordeling.

12 22 Ovne Ovne 23 Ovne med indbygget tysk ingeniørkunst. Du kan næsten spejle dig i ovnenes overflade. Samtidig er ydersiden let at rengøre. Og det samme er de indvendige flader takket være det automatiske selvrensningsprogram med pyrolyse. HBA S, Indbygningsovn Farve Sort Antal ovnfunktioner zx<zx< <zx 10 Antal automatiske programmer 40 Ovnvolumen, liter 56 Smare funktioner + Pyrolytisk selvrensning + Dobbelt display + 3D-Varmluft + Stegetermometer + Elektronisk temperaturkontrol + Sikkerhedsafbryder Indbygget stegetermometer. Mål i mm (H x B x D) x x 548 Nichemål i mm (H x B x D) x 560 x 550 Få kokke arbejder uden stegetermometer. Derfor er Bosch topmodeller også udstyret med et. Du placerer ganske enkelt temperatursensoren i midten af råvaren og angiver den ønskede kernetemperatur. Lad os sige, at du skal tilberede en helstegt skinke, som er klar ved 80 C. Når temperaturen er nået, bipper ovnen og slukker af sig selv. HBL S Indbygningsovn Rustfrit stål, pyrolyse selvrensning, 13 ovnfunktioner, elektronisk temperaturkontrol, 68 automatiske programmer, stegetermometer. HBA 36B650S Indbygningsovn Rustfrit stål, 10 ovnfunktioner, elektronisk temperaturkontrol, 40 automatiske programmer. HBA 63A150S Indbygningsovn Rustfrit stål, pyrolyse selvrensning, 5 ovnfunktioner, elektronisk temperaturkontrol. HBA S Indbygningsovn Rustfrit stål, 8 ovnfunktioner, forsænkbare drejeknapper, stegetermometer. HEA S Indbygningskomfur Rustfrit stål, kan kombineres med induktionskogesektion, 8 ovnfunktioner, 3D-Varmluft, stegetermometer, forsænkbare drejeknapper, elektronisk ur. Flere produktoplysninger i tabellen på side 91. Se komplet sortiment, specifikationer og vejledende pris:

13 24 Mikrobølge- & kompaktovne Mikrobølge- & kompaktovne 25 Compact Cooking. Vores mest komplette kompaktovn er 45 cm høj og har mange af de samme funktioner som de store ovne. Ovnen passer perfekt sammen med en espressomaskine eller en dampovn. Vi anbefaler at denne stilrene kombination indbygges i arbejdshøjde på en synlig plads i køkkenet.

14 26 Mikrobølge- & kompaktovne Mikrobølge- & kompaktovne 27 Kompaktovne der passer perfekt! Tilberedning med damp. Forestil dig en dampkogt sandartfilet. Det lyder som en klassiker fra en fin restaurant, men retten kan hurtigt blive hverdagskost hjemme hos dig selv, takket være den nye dampovn fra Bosch. Du dampkoger for smagens og for helbredets skyld. Bosch vælger du for kvalitetens skyld. Bosch kompaktovne i den nye indbygningsserie The Perfect Match er perfekte ved siden af en indbygget espressomaskine. Og alle moderne hjem, der værner om sundheden og den gode smag bør have en dampovn. HBC 86K763S, Mikro-Kombi ovn Farve Sort Antal autoprogrammer, AutoPilot 70 Opvarmningsfunktioner, antal 12 Ovnvolumen, liter 42 Smarte funktioner + Dobbelt display + Display med klartekstdisplay + Memoryfunktion + Maks. effekt 900W + Inverterteknik Mål i mm (H x B x D) 221 x 424 x 363 Nichemål i mm (H x B x D) 450 x 560 x 550 Indbygget mikrobølgeovn! Indbyggede mikrobølgeovne giver ekstra plads på bordet og på hylderne, og designet passer til Bosch nye indbygningsserie. Ovnene er lette at installere i såvel væg- som højskabe med både venstre- og højrehængte døre. Og hvis du hellere vil have en fritstående model af meget høj kvalitet, vælger du også bare én fra Bosch. To ovne i én. Bosch kompaktovn fås med indbygget mikroovn. Det sparer plads. Ovnens volumen har rigelig plads til søndagsstegen, og kompaktovnen dækker behovet for ovnmadlavning i den lille husholdning. HMT 35M653 Mikrobølgeovn Maksimal effekt 1000 W, 36 liter ovnvolumen, 1 opvarmningsfunktion, 9 automatiske programmer, flertrinsprogram, 5 effekttrin, inverterteknologi for skånsom opvarmning. HMT 85ML53 Mikrobølgeovn Maksimal effekt 900 W, 21 liter ovnvolumen, 1 opvarmningsfunktion, 7 automatiske programmer, flertrinsprogram, 5 effekttrin, inverterteknologi. Grøntsager, der dampkoges i stedet for at blive kogt i vand, beholder op til 50 % mere af vitaminerne. HBC 24D553 Dampovn Damp, 1,3 l løs vandtank, elektronisk timer og ur, 20 automatiske programmer, afkalkningsprogram, funktionsspærre, sikkerhedsafbryder. HBC 36D753 Dampovn Damp, varmluft, 1,3 l løs vandtank, elektronisk timer og ur, 70 automatiske programmer, rengørings- og afkalkningsprogram, funktions spærre, sikkerhedsafbryder. Flere produktoplysninger i tabellen på side 92. Se komplet sortiment, specifikationer og vejledende pris: eller

15 28 Espressomaskiner Espressomaskiner 29 Flere burde have en barista i spisekammeret. Næste gang, du giver køkkenet en ansigtsløftning, kan du afvikle kosteskabet eller droppe spisekammeret og indbygge noget, der giver langt større livskvalitet: Bosch nye espressomaskine. Den passer perfekt sammen med designlinjen i de øvrige indbygningsprodukter, og du slipper for at skulle tage et kursus for at lære alle baristaens hemmeligheder. De er nemlig allerede indbygget og programmeret af vores ingeniører.

16 30 Espressomaskiner Espressomaskiner 31 Den vigtige crema. Italienerne kalder det gyldenbrune skum på toppen af espressoen for crema del caffé. En veltilberedt og velsmagende espresso har altid en heldækkende crema, der kan måle fra to millimeter og helt op til en centimeter. Visse kaffesorter giver en lidt tykkere crema. Og du kan altid regne med en god crema fra Bosch espressomaskiner. Espressomaskinen til hverdagens feinschmeckere. Når du har serveret den første kop for dig selv, vil du sandsynligvis aldrig forstå, hvordan du har klaret dig uden en indbygget espressomaskine Nem håndtering af mælken. Mælken opbevares i en separat beholder, som kobles til mælkeskummeren med en slange. Mundstykket skummer mælken også i rigtig høje glas op til 15 cm. Maskinen har et automatisk rengøringsprogram, så selvom der går lang tid mellem at du bruger maskinen, gør det ikke noget for den bliver spulet ren efter hver kop, og når du tænder og slukker for den. Det sikrer optimal kaffesmag og holder hygiejnen i top. Automatisk tilberedning. Ét tryk på en knap. Det er al den viden, der kræves for at få en espresso, cappuccino, latte macchiato eller en almindelig kop friskmalet og frisklavet kaffe. Hvis du hellere vil bruge malet kaffe, kan du hælde dette i maskinens separate beholder. Med Bosch maskiner får du det præcis, som du vil have det. Uden høreværn. Har du lagt mærke til, hvor meget larm kaffekværnen i moderne kaffemaskiner kan lave? Bosch er kendt for vores støjfri hvidevarer, og vi har lagt rigtig stor vægt på isoleringen omkring espressomaskinens indbyggede kaffekværn. De gode lyde har vi til gengæld ladet være. Vi tænker på dem fra den dampede mælk og kaffen, som presses med et tryk på 19 bar for at skabe den bedste crema. TCC 78K750, Espressomaskine til indbygning Farve Rustfrit stål Tryk vandpumpe, bar 19 Kaffekværn / materiale Keramisk Display LCD Mælkebeholder / materiale Aluminium med isolering Smarte funktioner + One-touch Cappuccino/ Macchiato + Lynrengøring af mælkeskummer + Koppen belyses fra oven ved brygning + Cream center + Cream center cleaner Mål i mm (H x B x D) 454 x 594 x515 Flere produktoplysninger i tabellen på side 93. Se komplet sortiment, specifikationer og vejledende pris:

17 32 Emfang Emfang 33 Ny teknik i øjenhøjde. Emfanget er ofte det første, gæsterne lægger mærke til i køkkenet. Emfanget sidder i øjenhøjde med et design, der skiller sig ud i hvert fald hvis du vælger en model fra Bosch. Indeni den rustfri kappe sidder praktiske, innovative funktioner, som renser luften i køkkenet. Tag fx teknikken med flere udsugningszoner, som opfanger damp og os på en bedre måde også i siderne. Derudover har vi en patenteret indbygning af kantudsugning, som opfanger mere end 90% af olien i stegeosen. Listen over innovative emfangsfunktioner er lang. Huskede vi at sige, at emfang med UltraSonic-sensor regulerer sugestyrken helt selv?

18 34 Emfang Emfang 35 Emfang, som ændrer køkkenets luft og udseende. Emfang fra Bosch fås både som vægmonterede og frithængende. Modellen DWB har Easy Mounting System. Det giver mulighed for meget præcise justeringer i slutningen af monteringsprocessen, det sparer dig både besvær og tid under installationen. DWB , Vægmonteret zx<zx< <zx emfang Farve Rustfrit stål. Frontplade i hvid eller sort glas fås som ekstra tilbehør Luftstrøm fritblæsende (m 3 /h) 790 Lydniveau i db(a) 56 Belysning Smarte funktioner 4 x 20 W halogenlampor + Kantsug + SoftLight/Lysdæmper + Automatisk eftersug + MetalTouch-betjening + Fedtfilterindikator * Mål i mm (H x B x D) 640 x 900 x 500 Med aftræk. Ved kulfilter er målene mm. Lad emfanget regulere styrken. Ultrasonic-sensor styrer, hvilken effekt der er behov for. Sensoren registrerer densiteten i dampen, og tilpasser udsugningen derefter. Du slipper for store mængder overskydende fugt i boligen og behøver ikke at regulere emfanget manuelt fx ved hurtige opkog. Det rigtige effekttrin på emfanget giver på sigt den bedste energianvendelse og luft i køkkenet. Derfor er det en god idé at vælge Bosch model DWW DWB Vægmonteret emfang 90 cm DWB Vægmonteret emfang 90 cm DWW Vægmonteret emfang 90 cm 800 m 3 /h fritblæsende luftstrøm, lydniveau: 54 db(a), vippekontakt, 2 x 40 W-lamper. 900 m 3 /h fritblæsende luftstrøm, lydniveau: 51 db(a), trykknapper med baggrundslys, 3 x 20 W- lamper. 860 m 3 /h fritblæsende luftstrøm, lydniveau: 45 db(a), UltraSonicsensor, knapper, 3 x 20 W-lamper. Intet slipper væk i siden. Bosch nye kantudsugningsteknik har en effektiv opsugning af stegeos. Selv langs kanterne sker udsugningen med uformindsket styrke, og derfor kan vi også tilbyde effektive DWK Vægmonteret emfang 90 cm 790 m 3 /h fritblæsende luftstrøm, lydniveau: 53 db(a), kantudsugning, automatisk eftersug, knapper, 3 x 20 W-lamper. DIC Frithængende emfang 40 cm 660 m 3 /h fritblæsende luftstrøm, lydniveau: 60 db(a), tryktaster, 2 x 20 W-halogenlamper. DIA Frithængende emfang 100 cm 770 m 3 /h fritblæsende luftstrøm, lydniveau: 46 db(a), flere udsugningszoner, tryktaster, 4 x 20 W- halogenlamper. emfang i 45-graders vinkel, som giver køkkenchefen bedre mulighed for at se til retterne, der simrer på komfuret. Modellen hedder DWK Flere produktoplysninger i tabellen på side 94. Se komplet sortiment, specifikationer og vejledende pris:

19 36 Komfurer Komfurer 37 Fritstående komfurer bygget med tysk præcision. zx<zx< <zx Det er en dejlig fleksibel løsning at vælge et komfur med ovn i forhold til at købe en separat kogesektion og ovn. Hvis du vælger et fritstående komfur fra Bosch, får du en række innovationer med i købet, som er en stor hjælp i køkkenet. HLN S, Glaskeramisk komfur med induktion Farve Rustfrit stål Energiklasse Opvarmning, kwh Konventionel 0,89 Varmluft 0,79 Energiforbrug under 45,0 standardbelastning, kwh Smarte funktioner + Induktion + TouchControl til kogezoner + XXL-ovn (58 l) + 3D-varmluft Mål i mm (H x B x D) 900 x x Boschbørnesikring. Induktionsteknikken med elektromagnetisme Vil du prøvekøre en Bosch? Du ved måske, at Bosch har rødder i bilindustrien. I hvert fald kan du stole på, at vores designere og produktudviklere har ingeniørfærdigheder helt ud i fingerspidserne. Du kan mærke det på alle knapperne både drejeknapperne og de integrerede knapper. Du mærker det på overfladefinishen og paneldesignet. Og under overfladen er der et væld af funktioner, som gør din hverdag lettere. Tag bare vores nyeste fritstående komfur med TouchControl, induktion og XXL- multifunktionsovn med 3D-varmluft. indebærer, at ingen længere kan brænde sig på varme plader (men derimod på varme kasseroller og stegepander!). Og som en ekstra sikkerhed har komfurer fra Bosch elektronisk børnesikring, som låser komfurets funktioner. De store drejeknapper kan desuden trykkes ind og gemmes for nysgerrige børnefingre. HLN X Fritstående glaskeramisk komfur Induktion, TouchControl til kogezoner, XXL-ovn (58 l), 3D-varmluft. HLN S Fritstående glaskeramisk komfur XXL-ovn (58 l), 3D-Varmluft, 2 variable kogezoner, elektronisk timer. HLN S Fritstående glaskeramisk komfur XXL-ovn (58 l), 3D-Varmluft. HLN S Fritstående glaskeramisk komfur Pyrolytisk selvrensning, XXL-ovn (60 l), 3D-Varmluft, 24 automatisk programmer. HLN S Fritstående glaskeramisk komfur XXL-onv (58 l), 3D-Varmluft, 2 variable kogezoner. HLN S Fritstående glaskeramisk komfur XXL-ovn (58 l), 3D-Varmluft. Flere produktoplysninger i tabellen på side 95. Se komplet sortiment, specifikationer og vejledende pris:

20 38 Køkkenmaskiner, stavblendere Køkkenmaskiner, stavblendere 39 Langt, langt ude i fremtiden kommer dine arvinger til at slås om denne ener. Bosch har forædlet køkkenmaskiner siden 1950, og i dag er MUM 86 Cuisine Professional det ypperste inden for produktudviklingen. Hør bare her: Kabinet i støbt aluminium og markedets stærkeste motor på hele 1 W (2,2 hk). Røreskålen rummer 5,4 liter og den håndterer uden problemer en dej af 1,5 kilo mel plus ingredienser takket være dejkrogens ovale drejning. MUM 86 ælter løs uden pause. Den hakker og hakker, strimler og strimler. Stopper pølser, blender og sprøjter og presser pastaplader, båndspaghetti og nudler i et væk. Med det rigtige tilbehør er der ingen grænser for MUM 86 s kogekunst. Og med den aktuelle debat om fødevarer peger meget på, at kommende generationer vil tilberede deres mad fra bunden.

21 40 Køkkenmaskiner, stavblendere Køkkenmaskiner, stavblendere 41 Vil du slå et slag i bolledejen? Bosch MUM 86 Cuisine Professional er trods sin styrke både brugervenlig, fleksibel og sikret mod lange børnefingre. Den er fx udstyret med dæksel til drev, har stabile sugefødder og automatisk ledningsoprul. Og den er let at rengøre når dejen er æltet eller gulerødderne revet, takket være det gennemtænkte design med let - t ilgængelige overflader uden samlinger og kroge. Hvilken MUM passer til dit køkken? Bosch MUM 86 er et professionelt køkkenværktøj, som ingen har lyst til at gemme væk i sit køkken. Lad den stå fremme og matche de andre farver i indretningen. Vælg mellem rød, antracitgrå og nyheden i hvid. Vi synes, det bør være en selvfølge, at en god køkkenmaskine er let at rengøre. Men sikkerheden mindst lige så vigtig og derfor er drevudtagene overdækkede, og der er lås til låget og genkoblingssikring. En stor fordel er også at MUM 86 har automatisk ledningsoprul. Og du kan naturligvis supplere med et stort udvalg af praktisk tilbehør. MUM 86..., Professional, køkkenmaskine Farve Antracitgrå, hvid eller rød Effekt, Watt 1 Hastighedsindstillinger, antal Kabinetmateriale Blenderglas 7 + Moment Aluminium Glas, 1,75 liter Volumen, røreskål (maks.), liter 5,4 MUM 86A1 Materiale, røreskål Kapacitet brød/dej, liter Ekstraudstyr Rustfrit stål 5,4 liter eller 1,5 kg. mel plus ingredienser + Kødhakker + Pastamundstykker + Multimikser + Grøntsagsskærer + Pølsehornssæt + Kornkværn + Indsats + Kagesprøjtemundstykke + Citruspresser Vægt, kg 8,9 MUM 86W1 Enkel drift. MUM 86 har hele syv hastighedsindstillinger, en momentafbryder og en smart elektronisk regulering af omdrejningerne. Alle MUM 86 er udstyret med multi-motion-funktion samt en praktisk multifunktionsarm med tre drivudtag i forskellige niveauer. Flot grundudstyrspakke. MUM 86 leveres med en stor rustfri røreskål på 5,4 liter med tilhørende låg samt dejkrog, ballon piskeris, grovpiskeris og en stor glasblender på 1,75 liter med aftagelig kniv, der kan vaskes i opvaskemaskinen. Du kan selv supplere med et stort udvalg af praktisk tilbehør. Ekstra tilbehør. + Kødhakker + Pastamundstykke + Madtilberedningssæt + Kagesprøjte + Citruspresser + Pølsehorn + Rive- og skivejern MUM 86R1 Se komplet sortiment, specifikationer og vejledende pris:

22 42 Køkkenmaskiner, stavblendere Køkkenmaskiner, stavblendere 43 Firebladede stavblendere er nært beslægtede med tryllestave. Den nye smarte generation af stavblendere hedder Bosch Mixxo Quattro og har fire knivblade i stedet for to, hvilket giver næsten dobbelt så stor blendereffekt som en tobladet stavblender. Fire blade stænker blandt andet mindre. Og Mixxo Quattro er meget hurtigere til at gøre alle supper glatte, saucer blødere og flødeskummet luftigere. Og inden du har talt til tre, har den også knust is til drinks og slush-ice. Ren magi.

23 44 Køkkenmaskiner, stavblendere Køkkenmaskiner, stavblendere 45 Stærk som en hest. Quattro-bladene drives med en effektiv motor på op til 750 watt, hvilket svarer til 1 hestekraft. Den kraftige konstruktion med stål er testet og konstrueret til konstant hakning, maling og isknusning i køkkenet. Når arbejdet er færdigt, kobler man blenderfoden af og vasker den i opvaskemaskinen. Undtagen blenderfoden i aluminium til MSM 75PRO. Hvordan skal din Quattro styles? Vi har ladet Bosch bedste designere slippe fantasien løs i Mixxo Quattro, og modellerne skiller sig virkelig ud fra mængden både med hensyn til funktionalitet og med de flotte farver. Den mest avancerede stavblender viser hastigheden med rød LED-indikator og har en elektronisk hastighedsvælger. MSM 7700 mixxo quattro, Stavblender Farve Blå og blenderfod i rustfrit stål Effekt, Watt 750 Kabellængde, cm 140 Antal knivblade 4 Smarte funktioner + Turboknap + LED-hastighedsindikator + Elektronisk hastighedsvælger + Knive, blenderfod + Blenderbæger, XL-hakker, og piskeris + Kabelophæng, klemme Smart ledning. Spiralledningen på Bosch Professional model MSM75PRO holder sig i god afstand af beholdere redskaber og køkkenarbejdsbordet. Professional-modellen leveres også med en ekstra fod i aluminium til opskumning af saucer og supper præcis som man gør i de professionelle køkkener. MSM 75PRO Basisfakta: Professional stavblender W., Mixxo-quattro blederfod i rustfrit stål, specialfod i aluminium til opskumning af saucer og supper, Helix-ledning (2,5 m), turboknap, bæger med måleskala (OBS! Aluminiumfoden må ikke vaskes i opvaskemaskine). MSM 7400 rød 750 W, Turboknap, LED hastighedsindikator, elektronisk hastighetsvælger. MSM 7250 sort 500 W, Turboknap, blenderbæger. MSM 7150 hvid 500 W, Turboknap, blenderbæger. Medfølgende tilbehør til mixxo quattro MSM7700 XL-hakker, blenderbæger og piskeris. Se komplet sortiment, specifikationer og vejledende pris:

24 46 Juice, morgenmad Juice, morgenmad 47 Morgenmad i det sorte! God morgen uden tilsætningsstoffer! Ville det ikke være en fryd for øjet, hvis du havde samme design på alle køkkenets små maskiner? Bosch Private Collection er et holdbart valg til morgenmaden. Bosch Juicer MES3000 har en imponerende motor på 700 W og stabile sugekopfødder i bunden. Stort rør i toppen (7,5 cm) betyder, at du kan bruge hele eller store stykker frugt og grøntsager. To forskellige hastigheder: En til hårde og en til bløde råvarer. Juicekanden har skumadskiller, og alle dele kan vaskes i opvaskemaskinen. Bosch Juicer ønsker dig en god morgen på en naturlig og praktisk måde. TAT 6103 Brødrister MMB 11B1 Blender TWK 3V Elkedel TKA 3V Kaffemaskine 900 W, til to brød skiver, aftagelig holder til opvarmning af brød. Optønings- og genopvarmningsfunktion. 1,75 liter, glasblender til blandt andet smoothies, frugtdrikke og is som skal knuses. 1,7 liter, ledningsfri beholder, låg med høj sikkerhed, slukfunktion W, max. 15 kopper, aromabevarende brygning, drypstop og varmeplade. MES 3000 Juicer 700 W, sikkerhedsafbryder, 2 hastigheder, kabinet i rustfrit stål, alle dele (ud over motordelen) kan vaskes i opvaskemaskinen. Se komplet sortiment, specifikationer og vejledende pris: Se komplet sortiment, specifikationer og vejledende pris:

25 48 Køl og frys Køl og frys 49 Bosch iskolde køleskabe har mange plusser i kanten. Bosch har udviklet køleskabe i mere end 75 år. I dag er det Bosch mission at tilbyde rim-fri teknik og praktisk madsikkerhed med det lavest mulige energiforbrug. I praksis betyder det at flere af vores køleskabe har energiklasse A++, som er den absolut laveste og dermed bedste energimærkning. I flere modeller kan maden opbevares i temperatur- og fugtregulerede zoner ved 0 grader. Det øger holdbarheden med op til fem gange på blandt andet fersk kød og skaldyr.

26 50 Køl og frys Køl og frys 51 Klinisk rent er vores mål! Bosch er kommet langt, når det handler om ren, sikker og appetitlig opbevaring af madvarer. Ud over 0-grader-zonen (der kaldes VitaFresh og findes i udvalgte modeller) har Bosch udviklet AirFresh-kulfilteret, som reducerer spredningen af dufte fra fx stærke oste. EasyClean. Et køle-/fryseskab skal virke friskt også på ydersiden. På flere rustfrie modeller har døren en EasyClean-belægning, som gør det lettere at rengøre ydersiden af køle- eller fryseskabet. Vinder af designpris. Op til fejringen af 75-året for køleskabsudvikling hos Bosch vandt jubilæumsmodellen International Forum Product Design Award 2008-prisen. Modellen består af køl og frys med fremtrædende glasdøre i fem klare farver samt lister og detaljer i aluminium. Læs mere i tabellerne om KNG 36S52 og al den moderne teknik, som vi har stoppet i jubilæumskøleskabet.

27 52 Køl og frys Køl og frys 53 Innovationer fra Bosch, som giver holdbar madglæde. Multi AirFlow-system. Kold luft, som strømmer fint ind over alle hylder og giver en lav og jævn temperatur i skabet. Friskere duft. AirFresh-filteret reducerer lugt fra fx stærke oste og røgede madvarer. Køleskabet føles friskere, og filteret minimerer risikoen for bismag i fødevarene. En flødeskumslagkage med salamismag er aldrig en behagelig overraskelse. Chillerfag. En praktisk opbevaringsboks med 2 til 3 grader lavere temperatur end resten af skabet. NoFrost. Mange af Bosch frysere er naturligvis baseret på den seneste fryseteknik, der fordeler iskold og tør luft i fryseboksen. NoFrost er god for både madvarer, energiforbruget og din fritid nu behøver du aldrig mere at afrime! Elektronisk temperaturstyring. Gør det lettere at indstille og holde en nøjagtig temperatur i køle- og fryseskabet. VitaFresh. En opbevaringsboks, der holder +0 C, og som har meget høj luftfugtighed. Takket være Vita- Fresh kan ferske madvarer holde sig friske op til tre gange så lang tid. Superfrys/Superkøl. Når større mængder mad skal køles/fryses ned, skal funktionen aktiveres og for at opnå den bedste effekt bør funktionen aktiveres, før du køber stort ind i supermarkedet. Praktisk is. Vidste du, at isterningerne ikke fryser fast med NoFrost-teknik? Bosch udnytter dette og har udstyret mange frysere med en IceTwister. Du skal bare vride isformen, så triller isterningerne ned i opbevaringsskuffen.

28 54 Køl og frys Køl og frys 55 Lavenergiskab A++ med køl og frys. Højt køleskab med lavt energiforbrug A++. Bosch 75 års køle- og fryseerfaring har sat sine spor i historien. Her vises nogle af vores absolut bedste køle- og fryseskabe i højder fra 178 cm til fuld højde på 210 cm. Læg mærke til modellernes lave energiforbrug. Moderne familier har ofte brug for et helt køleskab og et helt fryseskab. Med en højde på 186 cm, får du også plads til overskabe. Hvis du investerer i et lavenergiskab fra Bosch, kan du bruge pengene fra elregningen i delikatessemontren istedet. KGV 36A72, Køl/frys, 185 cm Farve Rustfrit stål Energieffektivitet KSR 38N76, Køleskab, 186 cm Farve Rustfrit stål Energieffektivitet Energiforbrug, kwh/år 208 Nettovolumen i alt, liter 316 Energiforbrug, kwh/år 103 Nettovolumen i alt, liter 355 Køl 225 Temperaturstyring Mekanisk Frys 91 Temperaturstyring LED Visning Indvendigt Smarte funktioner + EasyClean + Ventilator + Superfrys + Flaskehylde Mål i mm (H x B x D) 1850 x x 650 Smarte funktioner + Ventilator + Hylder + Flaskehylde + AntiBacteria Mål i mm (H x B x D) 1860 x x 650 Energiklasse A kwh/år. Energiklasse A kwh/år. KGN 36S50 Køle-/fryseskab, 185 cm Energieffektivitetsklasse A+, 280 kwh/år, NoFrost, Chillerfag, AirfreshFilter. KDN 40A73 Køle-/fryseskab, 185 cm Energieffektivitetsklasse A, 402 kwh/år, NoFrost, Chiller-fag, AirfreshFilter. 70 cm bredt. KGF 39P91 Køle-/fryseskab, 200,5 cm Energieffektivitetsklasse A+, 319 kwh/år,nofrost, VitafFresh, flaskehylde. KGN 39A50 Køle-/fryseskab, 185 cm Energieffektivitetsklasse A+, 308 kwh/år, NoFrost, Chillerfag, AirfreshFilter. GSN 32V76 Fryseskab, 186 cm Energieffektivitetsklasse A+, 305 kwh/år, NoFrost, Ice- Twister, langt håndtag. KSK 38V50 Køleskab, 186 cm Energieffektivitetsklasse A+, 135 kwh/år, ventilator, Anti- Bacteria, flaskehylde, langt håndtag. GSN 32V50 Fryseskab, 186 cm Energieffektivitetsklasse A+, 305 kwh/år, NoFrost, IceTwister, flaskehylde, langt håndtag. KSR 38V71 Køleskab, 186 cm Energieffektivitetsklasse A+, 135 kwh/år, EasyClean, ventilator, Anti- Bacteria, flaskehylde, vippehåndtag. (Kan kombineres med GSN 32V71) Flere produktoplysninger i tabellen på side Se komplet sortiment, specifikationer og vejledende pris:

29 56 Køl og frys Køl og frys 57 KAD 62S20, Amerikanerskab, 176 cm Think big: Amerikaner køleskab. De har længe været et naturligt indslag i amerikanske hjem og bliver stadig mere populære i Norden. De rummelige amerikanerskabe med praktiske funktioner som NoFrost, ismaskine, tappehane til iskoldt drikkevand og gigantiske grøntsagsbokse. Bosch har modellerne! Farve Hvidt glas Energieffektivitet Energiforbrug, kwh/år 467 Nettovolumen i alt, liter 533 Køl 355 Frys 178 Stjernemærkning Smarte funktioner + NoFrost + AirFreshFilter + Superkøl + Superfrys + Flaskehylde + FreshProtectBox Mål i mm (H x B x D) 1756 x 910 x 761 Koldt drikkevand uden på døren. Frisk og køleskabskoldt vand direkte i glasset eller koppen. Og dispenser til knust is eller isterninger. Kan det blive nemmere? Stor fryser og kæmpestort køleskab! Bosch amerikanerskabe er meget populære, takket være den smarte indretning. Når begge dørene er åbne, har du fuldt overblik og god belysning. Skabet rummer uden problemer det store weekendindkøb i de store opbevaringsbokse, fleksible hylder og mange praktiske rum i lågerne. FreshProtect Box. Bosch store amerikanerskabe har en FreshProtect Box med tre forskellige temperaturtrin til længere holdbarhed. 0 C til kød og fisk, 2 C til mælkeprodukter og 4 C til frugt og grøntsager. Flere produktoplysninger i tabellen på side Se komplet sortiment, specifikationer og vejledende pris:

30 58 Køl og frys Køl og frys 59 Holdbart design fra Fyldt med moderne teknik! Classic Edition KSL 20S50 har et charmerende og unikt designsprog, som føles godt i maven. Køleskabet lever op til moderne krav om lavt energiforbrug (klasse A+) og har smarte funktioner som separat frysefag til pizza og elektronisk temperaturstyring. Opbevar vinen i stuen. Hvis du elsker at dufte, smage og se på vin, burde du kigge nærmere på Bosch sortiment af vinkøleskabe. Det populære KSW38940 er udformet i et prisbelønnet design med hylder i træ og dæmpet belysning. Perfekt til alle moderne rum. KSL 20S50, Køleskab Classic Edition, 127 cm Farve Rød Energieffektivitet KSW 38940, Vinkøleskab, 186 cm Farve Aluminium Energieffektivitet Energiforbrug, kwh/år 190 Nettovolumen i alt, liter 164 Køl 147 Frys 17 Stjernemærkning Smarte funktioner + Indvendig temperaturvisning med LED Mål i mm (H x B x D) 1270 x 660 x 630 Energiforbrug, kwh/år 212 Nettovolumen i alt, liter 368 Antal temperaturzoner 2 Antal flasker 194 Antal hylder 6 Smarte funktioner + Lås + Kulfilter til tilførsel af frisk luft + Digital temperaturstyring med indvendig visning + Sammenfoldelig hylde i træ Mål i mm (H x B x D) 1860 x x 660 Flere produktoplysninger i tabellen på side Se komplet sortiment, specifikationer og vejledende pris:

31 60 Opvaskemaskiner Opvaskemaskiner 61 Forskellen er stor, når du åbner lågen. Og endnu større, når du aflæser el- og vandforbruget. Spørgsmålet er ikke, hvilken pris du vil betale for en ren opvask, men hvilket forbrug din rene opvask er værd. Bosch stræber hele tiden efter mere perfekte resultater og endnu lavere ressourceforbrug. I Active Water modellerne er Øko 50 C-programmet helt nede på ti liter vand og 0,83 kwh pr. opvask! En forklaring på det lave energiforbrug er en forbedret tørreteknik som bl.a. også betyder, at du slipper for dampskyen, når du åbner lågen. En god ting, hvis man bruger briller.

32 62 Opvaskemaskiner Opvaskemaskiner 63 ActiveWater: Om kunsten at forvandle 10 liter til 4100 liter. Sådan udnytter Bosch den nyeste teknik. En kendt person fra Biblen siges at have forvandlet vand til vin. Det gør vi ikke hos Bosch, men vi forvandler 10 liter vand til en vaskekraft, der svarer til 4100 liter vand. Miraklet er Bosch unikke ActiveWater-teknik. I vores model, som rummer 14 kuverter, betyder det ca. 30 % lavere vandforbrug, sammenlignet med en bare 2 år ældre maskine, der har plads til 12 kuverter og forbruger 12 liter vand. Tænk over det 30 % lavere vandforbrug i en hvidevare, der bruges hver dag. Fremtidens adgang til rent vand kan blandt andet sikres ved sparsommelighed. Opvask uden dampbad. Zeolite -tørring er navnet på Bosch nye tørremetode, som afslutter vaskeprogrammet i visse maskiner. Metoden er meget energibesparende og betyder, at opvasken tørres af lun luft i stedet for kondenstørring, som danner varm damp. Du slipper for dampbadet, når du åbner lågen, og porcelænet behøver ikke at køle af, før det tages ud af maskinen. Energiklasse A -27 %. Overskriften lyder som en ligning. Det betyder med andre ord, at energiforbruget i opvaskemaskiner fra Bosch ligger 27 % under kravet for klassifikationen A (bedste karakter) i energieffektivitet. I topmodellen, som rummer 13 kuverter, er forbruget, meget takket være den nye Zeolite -tørring, krøbet helt ned til 0,83 kwh. Udregningen gælder 140-minuttersprogrammet Øko 50 C med højeste vaske- og tørreresultat A. Så ganske vist er der mange tal og bogstaver at holde rede på, men egentlig kan du nøjes med at huske B- O-S-C-H: Hvidevarer med høj ydeevne og lavt ressourceforbrug. VarioSpeed. Med et tryk på denne knap beder du opvaskemaskinen om at skynde sig. VarioSpeed vasker en fyldt maskine på den halve tid. Og naturligvis stadig med et perfekt vaske- og tørreresultat. Men husk, at vand- og energiforbruget øges med VarioSpeed. Vi opfordrer dig derfor til at bruge funktionen med omtanke. DoseringsAssistent. En lille kurv, hvor opvasketab- VisualLight. Diskrete og svagt blå LED-lam- Half Load. Vasker en halvt fyldt ma- letten opløses på en mere kon- per inde i opvaskemaskinen skine med halvt energi- og trolleret måde. giver dig godt overblik. vandforbrug. IntensivZone. En funktion, som spuler fx Topkurv. En tredje og øverste kurv til VarioFlex/RackMatic. Bosch fleksible kurvesystem, gryder i den nederste kurv bestik, skeer og små kopper. som fikserer vinglas og porcelæn med 20 % højere tryk. på en optimal måde ud fra genstandenes højde og mængde.

33 64 Opvaskemaskiner Opvaskemaskiner 65 Store forbedringer i en lille skal. Opvaskemaskinen med det laveste forbrug! Bosch nyeste opvaskemaskine SMU 65T15SK er komplet udstyret og har vores absolutte bundrekord i energiforbrug med kun 0,83 kwh i standardprogrammet Øko 50 C. Modellen rummer hele 13 kuverter, som oplyses af eksklusive LED-lamper, når lågen åbnes. Hvis du er på udkig efter en lignende model med en udtrækkelig tredje topkurv, skal du se på SMU 69T05SK, som har plads til op til 14 kuverter. SMU 65T15SK, til indbygning Farve Rustfrit stål Energi-, vaske- og tørreeffektivitet Vandforbrug, liter* 10 Energiforbrug, kwh* 0,83 Tidsforbrug, minutter* 140 Antal kuverter 13 Lydniveau db(a) re 1 pw 42 Smarte funktioner + 6 automatiske programmer + VarioSpeed + Zeolite -tørring + IntensivZone + Half Load + VisualLight + VarioFlexPlus kurve Mål i mm (H x B x D) 815 x x 567 *Ved normalprogrammet Øko 50 Bordopvaskemaskiner til brug i den lille husholdning, i sommerhuset eller på det mindre kontor behøver ikke længere at blive gemt væk. I dag er de lige så smarte og effektive som deres større søskende. Den nye Bosch ActiveWater Smart bygger nemlig også på den innovative teknologi ActiveWater, som er unik for Bosch. Det betyder et 48 % lavere vandforbrug pr. kuvert i forhold til tidligere modeller og en klassificering i højeste energiklasse A. Endvidere har den en række programmer og ekstrafunktioner, såsom VarioSpeed* og timer*, for din bekvemmeligheds skyld. * SKS 60E12EU / SKS 60E18EU Integreret eller indbygget? Modellerne har forskellige fronter, afhængigt af hvordan maskinen skal integreres i dit køkken. Bosch opvaskemaskiner findes til indbygning samt fuld- eller halvt integrerbare Energiklasse A -27 % Kun 0,83 kwh pr. opvask og 10 liter vand. Farver på opvasken. Bosch ActiveWater Smart fås i en række forskellige flotte farver farverige uden på grønne inden i. Basisfakta (SKS 60E12EU / SKS 60E18EU): 0,63 kwh, 7 l, 160 min., 6 kuverter, 48 db, 6 programmer, VarioSpeed, ekstra tørring, timer. SMU 69T05SK Indbygning, 60 cm Fås også i hvid. 0,98 kwh, 10 liter, 140 min., topkurv, 14 kuverter, 40 db, 6 programmer. SMU 43T02SK Indbygning, 60 cm Fås også i rustfrit stål. 0,97 kwh, 10 liter, 140 min., 13 kuverter, 44 db, 4 programmer, Vario- Speed. SMU 63M02SK Indbygning, 60 cm Fås også i rustfrit stål. 0,97 kwh, 10 liter, 140 min. 13 kuverter, 6 programmer, VarioSpeed, IntensivZone. SKS 50E01EU rød ActiveWater Smart SKS 50E11EU gul ActiveWater Smart SKS 50E16EU sort ActiveWater Smart SKS 60E18EU sølv ActiveWater Smart SKS 60E12EU hvid ActiveWater Smart SMI 69T05SK Halvintegrerbar, 60 cm 0,98 kwh, 10 liter, 140 min., topkurv, 14 kuverter, 41 db, 6 programmer. SMV 65T20EU Fuldt integrerbar, 60 cm 0,83 kwh, 10 liter, 140 min., Zeolite -tørring, VisualLight, 13 kuverter. SRI 45T35EU Halvintegrerbar, 45 cm 0,80 kwh, 11 liter, 140 min., 9 kuverter, VarioSpeed. Flere produktoplysninger i tabellen på side 99. Se komplet sortiment, specifikationer og vejledende pris:

34 66 En ren miljøsamvittighed En ren miljøsamvittighed 67 Bosch viser vej. Ti millioner husholdningers energibehov eller et CO 2 -udslip på 22 millioner tons om året. Det er, hvad Europas befolkning ville kunne spare, hvis de udskiftede deres husholdningsapparater, som er 10 år eller ældre, til nye energibesparende apparater*. Bosch tilbyder et af markedets bredeste sortimenter inden for energi- og vandeffektive produkter, og det er nu let at se, hvilke der er de allerbedste. Allerede i 1939 lancerede Bosch energibesparende køleskabe, og mange tekniske innovationer er fulgt i samme spor. Produkter, som har gjort hverdagen lettere for mennesker, men som også har hjulpet dem til at påvirke miljøet så lidt som muligt. I dag foregår al produktion på en så miljøvenlig og ressourcebesparende måde som muligt på fabrikker, der er certificerede i henhold til ISO Med denne nye mærkning tager Bosch yderligere et skridt fremad mod en mere bæredygtig verden. Green Techology inside-logoet vises på produkter, som gennem banebrydende teknologi skaber resultater i topklasse, men som også er særdeles ressourcebesparende, når vi taler om energi- og vandforbrug. Samtidig er alle Bosch produkter fremstillet under så miljøvenlige forhold som muligt. Symbolet Green Technology inside står for et særligt lavt ressourceforbrug og miljømæssig bæredygtighed, takket være produkternes innovative teknologi fra ActiveAir til Zeolite -tørring. De produkter, der markeres med Green Technology inside, opfylder følgende krav: Vaskemaskiner i energiklasse A 20 % eller bedre (vores nye Logixx8 ligger hele 30 % under grænseværdien for energiklasse A). Tørretumblere i energiklasse A (EcoLogixx7 har f.eks. A 40 %). Køle- og fryseskabe i energiklasse A+ eller bedre. Opvaskemaskiner, som har et energiforbrug på under 1,05 kwh pr. opvaskecyklus og et forbrug på under 12 liter vand pr. opvask. (Vores superenergibesparende ActiveWater med Zeolite -tørring har et forbrug på kun 0,83 kwh og 10 liter vand pr. opvask af hele 13 kuverter). Kogesektioner med induktion. Støvsugere med Energy compressor technology. Når vi kører stærkt, øger vi forbruget. Det gælder både for biler og hvidevarer. Bosch udvikler hvidevarer til en holdbar livsstil. Derfor har vi fyldt et katalog med ressourcebesparende produkter, som leverer perfekte resultater langt ud i fremtiden. Perfekte resultater, når det handler om vask og opvask, giver den højeste klassifikation A i forhold til den officielle testning, som vises på energietiketten. For os hos Bosch er et skinnende rent resultat lige så vigtigt som en skinnende ren miljøsamvittighed. Sammenhæng mellem tid og energi. Alle energibesparende programmer tager lidt længere tid, hvis resultatet skal opnå den højeste klassificering: A. Vil du have hurtigere tøjvask eller opvask? Det er ikke noget problem Bosch har også disse funktioner. Hurtig opvask eller tøjvask øger energiforbruget hvis resultatet skal blive perfekt. Højt tempo giver højere forbrug. Når vi løber, vasker eller kører bil. *) Kilde: Ceced. WAS32780SN VarioPerfect: Enklere med perfekte resultater. Vi går ud fra, at du altid vil have det bedste resultat vaskeevne A når du vasker. I jagten på kortere vasketider (og opvasketider) går Bosch aldrig på kompromis med resultatet A B C D E F G A B C D E F G 1 Sammenlign de rigtige faktorer! For ti år siden var programtiderne generelt kortere. Men energi- og vandforbruget var også markant højere! Forbruget var dyrt for forbrugerne, og prisen var høj for miljøet. Når du sammenligner ressourceforbruget, lydniveauet og kapaciteten mellem forskellige hvidevaremærker, skal du være omhyggelig med at kontrollere, at resultatet er en skinnende ren A-karakter. Det står alt sammen på hvidevarernes energimærkat. Her finder du også andre interessante oplysninger fx om energiklassifikation og lydniveau. Temp. Temp. Temp. Tid Tid Bearbejdning Tid Bearbejdning Bearbejdning Standardprogram EcoPerfect SpeedPerfect Bosch standardprogram har en god balance mellem energi- og tidsforbrug. Hvis du vil have ekstra energibesparende vask, skal du trykke på knappen Eco- Perfect. Hvis du har travlt, kan du trykke på SpeedPerfect Vaskeresultat A Vaskeresultat A Vaskeresultat A Energimærkaten giver dig god vejledning i butikken. Når du sammenligner tidsforbruget mellem forskellige maskiner, skal du være opmærksom på at sammenligne samme type af program. Læg også mærke til energieffektivitet og klassifikation af vaskeresultat og energiforbrug.

Holdbare valg 2009 2010

Holdbare valg 2009 2010 Holdbare valg 2009 2010 2 En holdbar filosofi En holdbar filosofi 3 Jeg vil hellere tabe penge end tillid Dette synspunkt stammer fra vores grundlægger, Robert Bosch. En opfinder og en entreprenør, som

Læs mere

Ikke kun design, men også ergonomi og funktionalitet er vigtige

Ikke kun design, men også ergonomi og funktionalitet er vigtige Indbygningsløsninger til alle personligheder! Ikke kun design, men også ergonomi og funktionalitet er vigtige BPR Maj 2007 elementer i et køkken. Det var udgangspunktet, da Bosch udviklede sin nye serie

Læs mere

2010 2011 www.bosch-home.dk

2010 2011 www.bosch-home.dk Bæredygtige valg 2010 2011 En bæredygtig filosofi 3 Dette synspunkt stammer fra vores grundlægger, Robert Bosch. En opfinder og en entreprenør, som altid stilede efter at forbedre teknologien og overgå

Læs mere

Espressions fra Australien - designet til at holde!

Espressions fra Australien - designet til at holde! Espressions fra Australien - designet til at holde! Produkter fra Espressions er designet og udviklet i Australien og tilbyder det bedste fra 2 verdener. Høj kvalitet og et flot design gør arbejdet i køkkenet

Læs mere

Testet, checket og kontrolleret. Husholdningsprodukter fra Bosch 2011 2012

Testet, checket og kontrolleret. Husholdningsprodukter fra Bosch 2011 2012 I 2011 kan Bosch-koncernen fejre dobbeltjubilæum: Virksomhedens 125 års jubilæum og grundlæggerens 150 års fødselsdag. Der er derfor god grund til at se tilbage det giver os anledning til at beskrive,

Læs mere

SMV 69U60EU. ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm Fuldt integrerbar. *Vejledende pris. Produktegenskaber

SMV 69U60EU. ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm Fuldt integrerbar. *Vejledende pris. Produktegenskaber SMV 69U60EU 13495 kr* *Vejledende pris Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A+++, Tørreevne: A Årligt forbrug ved program Øko 50 C: 2660 l vand / 214 kwh (baseret på 280 opvaske) 14 standardkuverter

Læs mere

Køle-/fryseskab, 201 cm

Køle-/fryseskab, 201 cm stål-easyclean 13195 kr* *Vejledende pris Miljøafgift på 8 kr eks. moms. Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A+++, 179 kwh/år Nettovolumen total: 355 l Design og komfort Front i stål med

Læs mere

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm hvid 9995 kr* SMP 69M05SK stål 10995 kr* *Vejledende pris Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A+++, Tørreevne: A Årligt forbrug ved program Øko 50 C: 2660

Læs mere

Opvaskemaskine, 60 cm Fuldt integrerbar SN 677X01TE

Opvaskemaskine, 60 cm Fuldt integrerbar SN 677X01TE SX 677X01TE¹ 13619 kr* 13039 kr* *Vejledende pris ¹Ekstra høj - 865 mm, nichehøjde 865-925 mm Produktegenskaber Forbrug og ydelse k Energiklasse: A+++, Tørreevne: A k Årligt forbrug ved program Øko 50

Læs mere

Opvaskemaskine, 60 cm

Opvaskemaskine, 60 cm stål 10769 kr* SMU 88TW01S hvid 9739 kr* *Vejledende pris Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A+++, Tørreevne: A Årligt forbrug ved program Øko 50 C: 2660 l vand / 237 kwh (baseret på 280

Læs mere

Opvaskemaskine, 60 cm Til underbygning SN 478S01TS

Opvaskemaskine, 60 cm Til underbygning SN 478S01TS stål 10939 kr* SN 478W01TS hvid 9999 kr* *Vejledende pris Produktegenskaber Forbrug og ydelse k Energiklasse: A+++, Tørreevne: A k Årligt forbrug ved program Øko 50 C: 2660 l vand / 237 kwh (baseret på

Læs mere

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm 13495 kr* *Vejledende pris Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A+++, Tørreevne: A Årligt forbrug ved program Øko 50 C: 2660 l vand / 214 kwh (baseret på 280 opvaske) 14 standardkuverter Lydniveau:

Læs mere

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm SMU 50M15SK stål 7929 kr* hvid 6889 kr* *Vejledende pris Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A+++, Tørreevne: A Årligt forbrug ved program Øko 50 C: 2660 l vand / 234 kwh (baseret på 280

Læs mere

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm hvid 6889 kr* SMU 58M35SK stål 7929 kr* *Vejledende pris Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A++, Tørreevne: A Årligt forbrug ved program Øko 50 C: 2660 l vand / 266 kwh (baseret på 280 opvaske)

Læs mere

Køle-/fryseskab, 186 cm Front i stål med easyclean, sider i sølvgrå KG 36EMI41

Køle-/fryseskab, 186 cm Front i stål med easyclean, sider i sølvgrå KG 36EMI41 stål-easyclean 9495 kr* KG 36EMW41 hvid 8695 kr* *Vejledende pris Miljøafgift på 8 kr eks. moms. Produktegenskaber k Energiklasse: A+++, 149 kwh/år k Elektronisk temperaturstyring, kan aflæses digitalt

Læs mere

Opvaskemaskine, 60 cm - ekstra høj

Opvaskemaskine, 60 cm - ekstra høj 15089 kr* *Vejledende pris Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A+++, Tørreevne: A Årligt forbrug ved program Øko 50 C: 2660 l vand / 237 kwh (baseret på 280 opvaske) 14 standardkuverter Lydniveau:

Læs mere

Mælkeskummer. Model Nr: 2137. Generel vejledning om pleje og sikkerhed

Mælkeskummer. Model Nr: 2137. Generel vejledning om pleje og sikkerhed Mælkeskummer Model Nr: 2137 Generel vejledning om pleje og sikkerhed Tak, fordi du har valgt en elektrisk mælkeskummer. Apparatet er designet og fremstillet efter høje standarder, og ved korrekt brug og

Læs mere

6 TH SENSE OVN MED UNIK STARCLEAN EN STJERNE SOM DU NEMT OG MILJØVENLIGT HOLDER SKINNENDE REN

6 TH SENSE OVN MED UNIK STARCLEAN EN STJERNE SOM DU NEMT OG MILJØVENLIGT HOLDER SKINNENDE REN 6 TH SENSE OVN MED UNIK STARCLEAN EN STJERNE SOM DU NEMT OG MILJØVENLIGT HOLDER SKINNENDE REN EN NY STJERNE ER FØDT WHIRLPOOLS GREEN GENERATION STARCLEAN OVN Hvis din kærlighed til madlavning er lige så

Læs mere

STA6539L3 60 CM FULDT INTEGRERBAR OPVASKEMASKINE MÆRKE: A+++A

STA6539L3 60 CM FULDT INTEGRERBAR OPVASKEMASKINE MÆRKE: A+++A 60 CM FULDT INTEGRERBAR OPVASKEMASKINE MÆRKE: A+++A EAN13: 8017709202200 Højde:82 cm 13 kuverter 10 programmer (5 hurtig programmer) Spuleprogram, glasprogram, ECO, auto 45-65, Super Hurtigprogram: Speed

Læs mere

Køkkenmaskiner MUM 4, 6, 8

Køkkenmaskiner MUM 4, 6, 8 Køkkenmaskiner MUM 4, 6, 8 2008 2009 Muligheder og madglæde En højtidsstund Vi tilbringer en stor del af vores tid i køkkenet og gør vi det ikke, ønsker vi ofte, at vi gjorde. Køkkenet er et sted, hvor

Læs mere

Produktoversigt Bosch Hvidevarer

Produktoversigt Bosch Hvidevarer Produktoversigt Bosch Hvidevarer Gældende fra 1. december 2011 Alle priser er vejledende priser inkl. 25% moms og miljøgebyr www.bosch-home.dk Indholdsfortegnelse 8 INDBYGNINGSOVNE 10 TOPBETJENTE KOGESEKTIONER

Læs mere

60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE RUSTFRIT STÅL OG SØLVGLAS ENERGIKLASSE: A

60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE RUSTFRIT STÅL OG SØLVGLAS ENERGIKLASSE: A SFP4120 nyhed 60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE RUSTFRIT STÅL OG SØLVGLAS ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709189426 45 cm høj Ovnvolumen: Netto: 40 liter Brutto: 41 liter Ovntemperatur: 50-250 C

Læs mere

CE92GPX. classic 90 CM GASKOMFUR MED 2 EL-OVNE (EN PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A

CE92GPX. classic 90 CM GASKOMFUR MED 2 EL-OVNE (EN PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A CE92GPX 90 CM GASKOMFUR MED 2 EL-OVNE (EN PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A EAN13: 8017709113889 Gaspladen: 6 brændere: Venstre bag /frem: 1,00 kw-hurtig 4,00 kw Midte bag/frem: 1,75 kw-1,00 kw Højre

Læs mere

ST2FABP2. 50's style retro 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, CREME MÆRKE A+++A

ST2FABP2. 50's style retro 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, CREME MÆRKE A+++A ST2FABP2 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, CREME MÆRKE A+++A EAN13: 8017709166946 13 kuverter 9 programmer (4 hurtig programmer) Spuleprogram, glasprogram, ECO, auto 60-70, Super hurtigprogram:

Læs mere

din for altid M60 KØL OG FRYS

din for altid M60 KØL OG FRYS din for altid M60 KØL OG FRYS 2 Miljø, funktionalitet og tidløst design GRAM er kendt for at udvikle produkter, der glæder forbrugerne i dagligdagen og dermed bidrager til positive oplevelser i køkkenet.

Læs mere

SFP4120PZ. Funktioner. linea 60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE OG PIZZAFUNKTION RUSTFRIT STÅL OG SØLVGLAS ENERGIKLASSE: A+

SFP4120PZ. Funktioner. linea 60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE OG PIZZAFUNKTION RUSTFRIT STÅL OG SØLVGLAS ENERGIKLASSE: A+ SFP4120PZ 60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE OG PIZZAFUNKTION RUSTFRIT STÅL OG SØLVGLAS ENERGIKLASSE: A+ EAN13: 8017709215354 45 cm høj kompaktovn 10 funktioner Ovnvolumen: Netto: 36 liter Brutto:

Læs mere

2 maskiner. mom s. en time. Enkel servering. 16 kilo pommes frites på. kan tilberede. Driftsikker & levedygtig Enkel & hurtig

2 maskiner. mom s. en time. Enkel servering. 16 kilo pommes frites på. kan tilberede. Driftsikker & levedygtig Enkel & hurtig Enkel servering Driftsikker & levedygtig Enkel & hurtig billigere sundere hurtigere Servér hele menuer og snacks hele døgnet Færre omkostninger Større profit 2 maskiner kan tilberede 16 kilo pommes frites

Læs mere

Verdens mest fleksible køle-/fryseskab

Verdens mest fleksible køle-/fryseskab Køle-/fryseskabe Verdens mest fleksible køle-/fryseskab 7 C 6 C 5 C 4 C 3 C 2 C 1 C Døråbningsfrekvens Med den nye adaptive temperaturstyring tilpasser dit ASKO køle-/fryseskab sig til dine vaner og styrer

Læs mere

TILBUD AF VARER. Tilbud på SAMSUNG ( Tilbud køre fra den 03-05-2015 til den 10-05-2015 )

TILBUD AF VARER. Tilbud på SAMSUNG ( Tilbud køre fra den 03-05-2015 til den 10-05-2015 ) Hvidevarer- Shop.dk Hvidevarer- Shop.dk Gl. Banegårdsplads 4 4220 Korsør Danmark CVR-nummer: 35946152 E-mail: Info@hvidevarershop.dk http://hvidevarershop.dk Tilbud på SAMSUNG ( Tilbud køre fra den 03-05-2015

Læs mere

ZIEGLER PROFESSIONAL. www.ziegler-service.dk

ZIEGLER PROFESSIONAL. www.ziegler-service.dk ZIEGLER PROFESSIONAL askine www.ziegler-service.dk REN OPVASK TIL MARKEDETS BEDSTE PRISER. LS 5 Perfekt til små behov. LS 6 Perfekt til mellem restauranter, børnehaver, LS 9 Perfekt til mellem/større restauranter,

Læs mere

Produktoversigt Bosch Hvidevarer Gældende pr. 1. oktober 2009 Alle priser er vejledende priser inkl. 25% moms og miljøgebyr

Produktoversigt Bosch Hvidevarer Gældende pr. 1. oktober 2009 Alle priser er vejledende priser inkl. 25% moms og miljøgebyr Prodktoversigt Bosch Hvidevarer Gældende pr. 1. oktober 2009 Alle priser er vejledende priser inkl. 25% moms og miljøgebyr Jeg vil hellere tabe penge end tillid Dette synspnkt stammer fra vores grndlægger,

Læs mere

PLUS-PULS Køkken er et koncept, som bygger på klare principper for forbedring. Plusset er køkkenets hvidevarer. Gorenje +.

PLUS-PULS Køkken er et koncept, som bygger på klare principper for forbedring. Plusset er køkkenets hvidevarer. Gorenje +. PLUS-PULS Køkken er et koncept, som bygger på klare principper for forbedring. Plusset er køkkenets hvidevarer. Gorenje +. PLUS symboliserer eksklusive nyskabelser, som er skabt til at opfylde dine mest

Læs mere

sættilbud Alle priser er ex. fragt

sættilbud Alle priser er ex. fragt sættilbud lle priser er ex. fragt 201 2 GP852B Indbygningsovn Pyrolyse Energi-klasse 1 : Energiforbrug: 0,79 (Ventilator), 0,87 (traditionel) Lydniveau: 47 db() Tilberedningstid 6 : 49,3 min (varmluft),

Læs mere

Kravspecifikation VERSION 3

Kravspecifikation VERSION 3 Udbud af rammeaftale for hårde hvidevarer til husholdningsbrug for Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse Kravspecifikation Kravspecifikation Rammeaftale for hårde hvidevarer til husholdningsbrug for Forsvarsministeriets

Læs mere

C92IPX8. classic 90 CM INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A

C92IPX8. classic 90 CM INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A C92IPX8 90 CM INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A EAN13: 8017709150129 5 induktionszoner med fuld effekt Venstre bag: Ø 180 mm, 1,85 kw Booster 3,0 kw Venstre frem: Ø 145

Læs mere

A2PYID CM OPERA INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A STOR OVN - A LILLE OVN

A2PYID CM OPERA INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A STOR OVN - A LILLE OVN A2PYID-6 100 CM OPERA INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A STOR OVN - A LILLE OVN EAN13: 8017709145804 5 induktionszoner med fuld effekt Venstre bag: Ø 145 mm, 1,40 kw Booster

Læs mere

speedmatic Opvaskemaskine, 60 cm Fuldt integrerbar SN 66P082EU *Vejledende pris ¹Ekstra høj - 865 mm, nichehøjde 865-925 mm Produktegenskaber

speedmatic Opvaskemaskine, 60 cm Fuldt integrerbar SN 66P082EU *Vejledende pris ¹Ekstra høj - 865 mm, nichehøjde 865-925 mm Produktegenskaber SX 66P082EU¹ 10339 kr* 10339 kr* *Vejledende pris ¹Ekstra høj - 865 mm, nichehøjde 865-925 mm Produktegenskaber Forbrug og ydelse k Energiklasse: A+++, Tørreevne: A k Årligt forbrug ved program Øko 50

Læs mere

STA13XL2 60 CM OPVASKEMASKINE DØR OG HÅNDTAG I RUSTFRIT STÅL, ENERGIMÆRKE: A+++

STA13XL2 60 CM OPVASKEMASKINE DØR OG HÅNDTAG I RUSTFRIT STÅL, ENERGIMÆRKE: A+++ 60 CM OPVASKEMASKINE DØR OG HÅNDTAG I RUSTFRIT STÅL, ENERGIMÆRKE: A+++ EAN13: 8017709166526 Håndtag i Opera design 13 kuverter 9 programmer (4 hurtig program) Spuleprogram, glasprogram, ECO, auto 60-70,

Læs mere

STA6439L2 60 CM FULDT INTEGRERBAR OPVASKEMASKINE MÆRKE A+++A

STA6439L2 60 CM FULDT INTEGRERBAR OPVASKEMASKINE MÆRKE A+++A 60 CM FULDT INTEGRERBAR OPVASKEMASKINE MÆRKE A+++A EAN13: 8017709166991 Højde:82 cm 13 kuverter 9 programmer (4 hurtig programmer) Spuleprogram, glasprogram, ECO, auto 60-70, Super Hurtigprogram: Speed

Læs mere

I 2010 har Scanomat 50 års jubilæum. I 1980 udviklede Scanomat den første fuldautomatiske cappuccino maskine i verden.

I 2010 har Scanomat 50 års jubilæum. I 1980 udviklede Scanomat den første fuldautomatiske cappuccino maskine i verden. Ren Besked kaffe Om I 2010 har Scanomat 50 års jubilæum. I 1980 udviklede Scanomat den første fuldautomatiske cappuccino maskine i verden. Vi eksporterer til 46 lande, og alle vore kaffebryggere bliver

Læs mere

Siemens hurtigste ovne nogensinde - Bedre madlavning på den halve tid

Siemens hurtigste ovne nogensinde - Bedre madlavning på den halve tid Pressemeddelelse Den 25. marts 2015 Siemens nye ovne - serie iq700: Siemens hurtigste ovne nogensinde - Bedre madlavning på den halve tid I en travl hverdag har behovet for nemme og hurtige løsninger aldrig

Læs mere

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm hvid 9 499 kr* SMP 69M15SK stål 10 499 kr* *Vejledende pris Miljøafgift på 10 kr eks. moms. Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A+++ (på en skala fra A+++ til D) Årligt forbrug i programmet

Læs mere

1ÅRS GARANTI. et nyt subbrand fra Gram Commercial, der tilbyder KØL OG FRYS AF HØJ KVALITET TIL ATTRAKTIVE PRISER

1ÅRS GARANTI. et nyt subbrand fra Gram Commercial, der tilbyder KØL OG FRYS AF HØJ KVALITET TIL ATTRAKTIVE PRISER 1ÅRS GARANTI et nyt subbrand fra Gram Commercial, der tilbyder KØL OG FRYS AF HØJ KVALITET TIL ATTRAKTIVE PRISER Lige i hjertet til det I en travl hverdag i det professionelle køkken er det vigtigt at

Læs mere

Produkter - Madlavning - Emhætter - LC956BB40S. LC956BB40S - rustfrit stål Emfang til vægmontering, 90 cm

Produkter - Madlavning - Emhætter - LC956BB40S. LC956BB40S - rustfrit stål Emfang til vægmontering, 90 cm Produkter - Madlavning - Emhætter - LC956BB40S http://www.siemens-home.dk/lc956bb40s.html?source=search&print=1 Side 1 af 2 SIEMENS LC956BB40S - rustfrit stål Emfang til vægmontering, 90 cm Kapacitet fritblæsende:

Læs mere

STA6439L2 60 CM FULDT INTEGRERBAR OPVASKEMASKINE MÆRKE A+++A

STA6439L2 60 CM FULDT INTEGRERBAR OPVASKEMASKINE MÆRKE A+++A 60 CM FULDT INTEGRERBAR OPVASKEMASKINE MÆRKE A+++A EAN13: 8017709166991 Højde:82 cm 13 kuverter 9 programmer (4 hurtig programmer) Spuleprogram, glasprogram, ECO, auto 60-70, Super Hurtigprogram: Speed

Læs mere

Klassisk skandinavisk design - med alle fordele

Klassisk skandinavisk design - med alle fordele NEW ClassicLine 2011 Klassisk skandinavisk design - med alle fordele GRAM har gennem generationer været kendt for at udvikle produkter, der gør hverdagen nemmere og bidrager til positive oplevelser i køkkenet.

Læs mere

ST2FABNE2. 50's style retro 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, SORT MÆRKE A+++A

ST2FABNE2. 50's style retro 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, SORT MÆRKE A+++A ST2FABNE2 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, SORT MÆRKE A+++A EAN13: 8017709166915 13 kuverter 9 programmer (4 hurtig programmer) Spuleprogram, glasprogram, ECO, auto 60-70, Super hurtigprogram:

Læs mere

ST2FABR2. 50's style retro 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, RØD MÆRKE A+++A

ST2FABR2. 50's style retro 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, RØD MÆRKE A+++A ST2FABR2 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, RØD MÆRKE A+++A EAN13: 8017709166922 13 kuverter 9 programmer (4 hurtig programmer) Spuleprogram, glasprogram, ECO, auto 60-70, Super hurtigprogram:

Læs mere

A2-8 100 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (1 MULTIFUNKTION), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE STOR OVN: A LILLE OVN: A

A2-8 100 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (1 MULTIFUNKTION), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE STOR OVN: A LILLE OVN: A A2-8 100 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (1 MULTIFUNKTION), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE STOR OVN: A LILLE OVN: A EAN13: 8017709155001 6 brændere Venstre bag: ekstra hurtig 4200 W Venstre frem: 1800 W Midte bag:

Læs mere

Produktoversigt Bosch hvidevarer

Produktoversigt Bosch hvidevarer Produktoversigt Bosch hvidevarer Alle priser er vejledende priser inkl. 25 % moms og miljøgebyr www.bosch-home.dk Indholdsfortegnelse 30 INDBYGNINGSOVNE 32 VARMESKUFFER 32 KOMBI-/DAMPOVNE 32 DAMPOVNE

Læs mere

±²³ µ ¹º»¼½¾ ÀÁÂÃÄÅÆÇÈÉÊËÌÍÎÏÐÑÒÓÔÕÖ ØÙÚÛÜÝÞßàáâãäåæçèéêëìíîïðñòóôõö øùúûüýþÿ

±²³ µ ¹º»¼½¾ ÀÁÂÃÄÅÆÇÈÉÊËÌÍÎÏÐÑÒÓÔÕÖ ØÙÚÛÜÝÞßàáâãäåæçèéêëìíîïðñòóôõö øùúûüýþÿ Indholdsfortegnelse 30 INDBYGNINGSOVNE 65 OPVASKEMASKINER 31 VARMESKUFFER 72 VASKEMASKINER 31 KOMBI-/DAMPOVNE 78 VASKE-/TØRREMASKINER 32 DAMPOVNE 78 TØRRETUMBLERE 32 MIKRO- OG MIKROKOMBIOVNE 81 TILBEHØR

Læs mere

SCB92MX8. classic 90 CM GASKOMFUR MED OVNE(1 MULTIFUNKTION) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A

SCB92MX8. classic 90 CM GASKOMFUR MED OVNE(1 MULTIFUNKTION) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A SCB92MX8 classic 90 CM GASKOMFUR MED OVNE(1 MULTIFUNKTION) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A EAN13: 8017709149963 5 brændere Venstre bag : 1,80 kw Venstre frem: 3,00 kw Midte: ekstra hurtig 3,50 kw Højre bag:

Læs mere

C92IPX8. classic 90 CM INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A

C92IPX8. classic 90 CM INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A C92IPX8 90 CM INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709150129 Anti fingerprint 5 induktionszoner med fuld effekt Venstre bag: Ø 180 mm, 1850 W Booster 3000 W Venstre

Læs mere

I-COOK. innovativ betjening. i-cook timer

I-COOK. innovativ betjening. i-cook timer New Platinum 2011 New Platinum 2011 Ny design serie til indbygning giver dig den flotteste køkkenløsning. Her passer alle produkterne sammen, lige fra indbygningsovn til opvaskemaskine. Og der er nok at

Læs mere

ST2FABNE2. 50's style retro 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, SORT MÆRKE A+++A

ST2FABNE2. 50's style retro 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, SORT MÆRKE A+++A ST2FABNE2 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, SORT MÆRKE A+++A EAN13: 8017709166915 13 kuverter 9 programmer (4 hurtig programmer) Spuleprogram, glasprogram, ECO, auto 60-70, Super hurtigprogram:

Læs mere

Produktoversigt Bosch hvidevarer. Alle priser er vejledende priser inkl. 25% moms og miljøgebyr Gældende fra 1. april 2013

Produktoversigt Bosch hvidevarer. Alle priser er vejledende priser inkl. 25% moms og miljøgebyr Gældende fra 1. april 2013 Produktoversigt Bosch hvidevarer Alle priser er vejledende priser inkl. 25% moms og miljøgebyr Gældende fra 1. april 2013 Indholdsfortegnelse 30 INDBYGNINGSOVNE 31 VARMESKUFFER 31 KOMBI-/DAMPOVNE 32 DAMPOVNE

Læs mere

Vaskemaskine WM 16Y750DN

Vaskemaskine WM 16Y750DN hvid 13195 kr* *Vejledende pris Kan kombineres med: WT48Y850DN Produktegenskaber Forbrug og ydelse k Kapacitet: 9 kg k Energiklasse: A+++ -10% k Årligt energiforbrug 189 kwh, baseret på 220 standardvaske

Læs mere

Vaskemaskine WM 16Y890DN

Vaskemaskine WM 16Y890DN hvid 13895 kr* *Vejledende pris Produktegenskaber Forbrug og ydelse k Kapacitet: 8 kg k Energiklasse: A+++ k Årligt energiforbrug 189 kwh, baseret på 220 standardvaske ved 60 C- og 40 C-normalprogrammerne

Læs mere

Produktoversigt Bosch Hvidevarer Gældende pr. 1. oktober 2009 Alle priser er vejledende priser inkl. 25% moms og miljøgebyr

Produktoversigt Bosch Hvidevarer Gældende pr. 1. oktober 2009 Alle priser er vejledende priser inkl. 25% moms og miljøgebyr Prodktoversigt Bosch Hvidevarer Gældende pr. 1. oktober 2009 Alle priser er vejledende priser inkl. 25% moms og miljøgebyr Jeg vil hellere tabe penge end tillid Dette synspnkt stammer fra vores grndlægger,

Læs mere

SCANDINAVIAN HOUSEHOLD SUPPLIER

SCANDINAVIAN HOUSEHOLD SUPPLIER SCANDINAVIAN HOUSEHOLD SUPPLIER Introduktion Scandomestic er et ungt firma, der beskæftiger en række medarbejdere med lang erfaring inden for køl og frys. Scandomestic importerer, lagerfører og distribuerer

Læs mere

A2PYID-8 nyhed 100 CM OPERA INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A

A2PYID-8 nyhed 100 CM OPERA INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A A2PYID-8 nyhed 100 CM OPERA INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709155025 5 induktionszoner med fuld effekt Venstre bag: Ø 180 mm, 1,85 kw - Booster 3,0 kw Venstre

Læs mere

A42-6 70 CM OPERA GASKOMFUR MED 2 EL-OVNE(1 MULTIFUNKTIONSOVN) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A (STOR OVN) ENERGIKLASSE B (LILLE OVN)

A42-6 70 CM OPERA GASKOMFUR MED 2 EL-OVNE(1 MULTIFUNKTIONSOVN) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A (STOR OVN) ENERGIKLASSE B (LILLE OVN) A42-6 70 CM OPERA GASKOMFUR MED 2 EL-OVNE(1 MULTIFUNKTIONSOVN) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A (STOR OVN) ENERGIKLASSE B (LILLE OVN) EAN13: 8017709122171 4 brændere Venstre bag: 1,80 kw Venstre frem: ekstra

Læs mere

Bosch/Siemens de to bedste mærker De identiske modeller fra Bosch og Siemens klarer sig næsten altid bedre end gennemsnittet for opvaskemaskiner. De vasker og tørrer godt med lavt forbrug af vand og strøm.

Læs mere

MADL AVNING STARTER MED EN KNIVSPIDS GOD VIDEN

MADL AVNING STARTER MED EN KNIVSPIDS GOD VIDEN MADL AVNING STARTER MED EN KNIVSPIDS GOD VIDEN VIDEN OM AT NYDELSE BEGYNDER MED MADL AVNING En håndfuld friske råvarer, nogle få minutter og en stor skefuld entusiasme. Det syder og simrer og dufter helt

Læs mere

Opvaskemaskine, 60 cm Fuldt integrerbar SN 678X01TE. *Vejledende pris ¹Ekstra høj mm, nichehøjde mm.

Opvaskemaskine, 60 cm Fuldt integrerbar SN 678X01TE. *Vejledende pris ¹Ekstra høj mm, nichehøjde mm. SX 678X01TE¹ 13619 kr* 13619 kr* *Vejledende pris ¹Ekstra høj - 865 mm, nichehøjde 865-925 mm Produktegenskaber Forbrug og ydelse k Energiklasse: A+++, Tørreevne: A k Årligt forbrug ved program Øko 50

Læs mere

Den, der holder op med at forbedre sig, holder op med at være god. Robert Bosch

Den, der holder op med at forbedre sig, holder op med at være god. Robert Bosch Indholdsfortegnelse 30 INDBYGNINGSOVNE 31 VARMESKUFFER 32 KOMBI-/DAMPOVNE 32 DAMPOVNE 32 MIKRO- OG MIKROKOMBIOVNE 34 ESPRESSOMASKINER 35 INDBYGNINGSKOMFURER 35 FRITSTÅENDE KOMFURER 37 KOGESEKTIONER 42

Læs mere

Julegave præsentation 2015

Julegave præsentation 2015 Julegave præsentation 2015 Sundhed & Pleje Igen i år har Philips valgt, at sætte fokus på produkter indenfor sundhed, velvære og pleje. Vi tilbyder derfor produkter i følgende kategorier med et par bonus-produkter

Læs mere

Alle priser er vejledende priser inkl. 25 % moms og miljøgebyr. Gældende fra 1. april 2014.

Alle priser er vejledende priser inkl. 25 % moms og miljøgebyr. Gældende fra 1. april 2014. Alle priser er vejledende priser inkl. 25 % moms og miljøgebyr. Gældende fra 1. april 2014. Indholdsfortegnelse 30 INDBYGNINGSOVNE 64 FRYSESKABE 31 VARMESKUFFER 67 OPVASKEMASKINER 32 KOMBI-/DAMPOVNE 74

Læs mere

Bosch hvidevarer. Alle priser er vejledende priser inkl. 25% moms og miljøgebyr. Gældende fra 1. april 2016.

Bosch hvidevarer. Alle priser er vejledende priser inkl. 25% moms og miljøgebyr. Gældende fra 1. april 2016. Bosch hvidevarer Alle priser er vejledende priser inkl. 25% moms og miljøgebyr. Gældende fra 1. april 2016. 1 INDBYGNINGSOVNE 3 Indbygningsovne med damp NYHED! Serie 8 Ovnvolumen: 71 l 13 ovnfunktioner:

Læs mere

eksklusive hvidevarer til kvalitetskøkkener

eksklusive hvidevarer til kvalitetskøkkener eksklusive hvidevarer til kvalitetskøkkener pyrolyse 60 L B12P32N0 Pyrolyse 60 L 5 funktioner Grillspyd Engelsk manual pyrolyse 65 L B15P42N3 Betjening via pop-ud knapper Elektronisk programstyring Kold

Læs mere

Ismaskine BRUGSANVISNING. Model nr V, 50/60Hz Kapacitet: 0,5 liter

Ismaskine BRUGSANVISNING. Model nr V, 50/60Hz Kapacitet: 0,5 liter Ismaskine Model nr. 1664 220-240V, 50/60Hz Kapacitet: 0,5 liter BRUGSANVISNING 1 Vigtige sikkerhedsforanstaltninger. Ved brug af elektriske apparater er det vigtigt at overholde grundlæggende sikkerhedsforanstaltninger,

Læs mere

eksklusive hvidevarer til kvalitetskøkkener

eksklusive hvidevarer til kvalitetskøkkener eksklusive hvidevarer til kvalitetskøkkener 74 L 74 L pyrolyse BC3003001M1 EG indbygnings 74 L, rustfri stål med antifingerprint Betjening via pop-ud knapper Elektronisk timer Isofront plus, kold låge

Læs mere

Alle priser er vejledende priser inkl. 25 % moms og miljøgebyr. Gældende fra 1. april 2014.

Alle priser er vejledende priser inkl. 25 % moms og miljøgebyr. Gældende fra 1. april 2014. Alle priser er vejledende priser inkl. 25 % moms og miljøgebyr. Gældende fra 1. april 2014. Har I en af de der s... Selvfølgelig. Bosch Selected vores bredde er din styrke. Vores tyske ingeniører stræber

Læs mere

Højhastighedsblender i stilrent design

Højhastighedsblender i stilrent design Salgsfolder for Danmark () Højhastighedsblender Kraftfuld højhastighedsmotor på 1400 W 35.000 omdrejninger pr. minut 2 l glaskande 2 tag-med Mini Mixers HR3655/00 Højhastighedsblender i stilrent design

Læs mere

Håndtørrere Design, besparelse og effektivitet

Håndtørrere Design, besparelse og effektivitet Håndtørrere Design, besparelse og effektivitet Pure Solution Aps - Din professionelle leverandør af energibesparende håndtørrere www.puresolution.dk Er du til lynhurtig tørretid og lavt el-forbrug? Så

Læs mere

Teknologien. bag Quooker

Teknologien. bag Quooker Teknologien bag Quooker I denne folder Finder du de tekniske specifikationer til Quooker, samt beskrivelse på hvordan en Quooker fungerer. Haner Vores hanekollektion består af otte modeller; Basic, Classic,

Læs mere

Beanto-Cup. optimeret. Animo introducerer den nye OptiBean

Beanto-Cup. optimeret. Animo introducerer den nye OptiBean Beanto-Cup optimeret Animo introducerer den nye OptiBean Den nye standard for Bean-to-Cup * *Fra bønne til kop OptiBean fra Animo Animo har genopfundet Bean-to-Cup-processen. Resultatet er: OptiBean. En

Læs mere

BESØG ELECTROLUX HOME CENTER FØR DU KØBER HVIDEVARER

BESØG ELECTROLUX HOME CENTER FØR DU KØBER HVIDEVARER BESØG ELECTROLUX HOME CENTER FØR DU KØBER HVIDEVARER Hvidevarer fra Electrolux, AEG-Electrolux, VOSS-Electrolux og Zanussi Book en tid til en rundvisning på electroluxhomecenter.dk NU! GRATIS ENTRÉ Få

Læs mere

Sådan 爀爀 nder du den perfekte tørretumbler

Sådan 爀爀 nder du den perfekte tørretumbler Sådan 爀爀 nder du den perfekte tørretumbler En guide, som hjælper dig med at vælge rigtigt Af Heidi Lund d. 24/08/2016 Hvor skal jeg begynde? Du ved, at du skal have en ny tørretumbler, men ikke hvilken

Læs mere

1.199,- Findes også i stål

1.199,- Findes også i stål ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER WAB 24260 SN 5,5 kg, 1200 omdr. VarioPerfect AquaSpar-system /A/C SMALT KOMBISKAB A + ENERGI KLASSE KØLE/FRYSESKAB KAB ENF 2800 AOW Køl/frys: 190/64 liter Selvafrimende

Læs mere

FOKUSSORTIMENT 2014-2

FOKUSSORTIMENT 2014-2 FOKUSSORTIMENT 2014-2 ZANUSSI BASIS HVID ZOB30601WK clean emalje 6 ovnfunktioner, bl.a. ægte varmluft, over/undervarme, grill og optøning Stort ovnrum: 74 l Temperaturindstilling: 50-275 C Kølig ovnlåge

Læs mere

Vestfrost SW 315 M Solid www.vestfrost.dk

Vestfrost SW 315 M Solid www.vestfrost.dk Vestfrost SW 315 M Solid www.vestfrost.dk AAB Afdeling 53 Bushøjen Se valgfri front på næste side Vestfrost SW 315 M Solid www.vestfrost.dk AAB Afdeling 53 Bushøjen ed ved strømafbrydelse i timer fra -

Læs mere

Udtryk dig gennem farver

Udtryk dig gennem farver Udtryk dig gennem farver Dine personlige stil- og farvevalg er komplicerede og dybtfølte, især når du skal se et nyt køkken eller køkkenkoncept for dig. Den næste store designfarve inden for indretning

Læs mere

A3-7 120 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (1 MULTIFUNKTION), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: STOR OVN: A LILLE OVN: B

A3-7 120 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (1 MULTIFUNKTION), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: STOR OVN: A LILLE OVN: B A3-7 120 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (1 MULTIFUNKTION), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: STOR OVN: A LILLE OVN: B EAN13: 8017709162375 6 brændere Venstre bag: 1800 W Venstre frem: ekstra hurtig 4200 W Midte bag:

Læs mere

Vi præsenterer dig for de vigtige funktioner, som sikrer et frisk og naturligt mikroklima inde i køleskabet.

Vi præsenterer dig for de vigtige funktioner, som sikrer et frisk og naturligt mikroklima inde i køleskabet. KØLE-/FRYSESKABE Vi præsenterer dig for de vigtige funktioner, som sikrer et frisk og naturligt mikroklima inde i køleskabet. Enkle og praktiske løsninger for opbevaring af madvarer, som bevarer et ideelt

Læs mere

LIVET ER FULD SMAGE. OptiVend Next Generation Smag forskellen.

LIVET ER FULD SMAGE. OptiVend Next Generation Smag forskellen. LIVET ER FULD SMAGE OptiVend Next Generation Smag forskellen. EN NY GENERATION Animos nye OptiVend Next Generation er et automatsystem, der giver dig frisk, varm kaffe på ethvert tidspunkt af dagen. Bare

Læs mere

El i dit køkken. Inspiration og planlægningstips

El i dit køkken. Inspiration og planlægningstips El i dit køkken Inspiration og planlægningstips Kom godt i gang Køkkenet spiller i dag en større rolle i boligen end nogensinde. Det er familiens funktionelle fællesrum. Ud over at være et madværksted

Læs mere

d f f f a1 a2 i j g m k

d f f f a1 a2 i j g m k DA b f d f c f e f a1 a2 a h l i j g m k n o n3 o4 n2 o3 R o2 n1 R Q o1 p Q 1 2 3 4 1 2 5 6 2 3 1 Q Q 7 8 2 4 3 Q 1 9 10 Q DA SIKKERHEDSANVISNINGER Læs disse sikkerhedsanvisninger grundigt, inden apparatet

Læs mere

6 TH SENSE POWERCLEAN OPVASKEMASKINER MED EN EKSTRA SANS FOR RENGØRING

6 TH SENSE POWERCLEAN OPVASKEMASKINER MED EN EKSTRA SANS FOR RENGØRING 6 TH SENSE POWERCLEAN OPVASKEMASKINER MED EN EKSTRA SANS FOR RENGØRING OPVASKEMASKINER MED EN EKSTRA SANS FOR RENGØRING HØJTTRYKSDYSSER SOM RENGØR GRYDER, PANDER OG FADE PLUS DEN RESSOURCE VENLIGE TEKNIK

Læs mere

DK Brugsanvisning TIMER

DK Brugsanvisning TIMER DK Brugsanvisning TIMER 1 2 ON/OFF 3 CALC 6 4 TIMER 5 7 2 Læs sikkerheds- og brugsanvisningen omhyggeligt igennem før brug Sikkerhedsanvisninger: Sørg for, at strømforsyningen i din husstand svarer til

Læs mere

DOSF6390X. Funktioner. classic 60 CM DOBBELT MULTIFUNKTIONSOVNE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A

DOSF6390X. Funktioner. classic 60 CM DOBBELT MULTIFUNKTIONSOVNE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A DOSF6390X 60 CM DOBBELT MULTIFUNKTIONSOVNE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709214203 Stor ovn: 6 funktioner Ovnvolumen: Netto: 70 liter Brutto: 79 liter Ovntemperatur 50-270 C 5 niveauer (ovnribber)

Læs mere

Tilvalgskatalog HavneBO Tilvalgskataloget gælder for familieboligerne i HavneBO

Tilvalgskatalog HavneBO Tilvalgskataloget gælder for familieboligerne i HavneBO Tilvalgskatalog HavneBO Tilvalgskataloget gælder for familieboligerne i HavneBO 1 Tilvalg er et tilbud om individuelt præg på din nye bolig ØsterBO har med dette tilvalgskatalog et ønske om at gøre det

Læs mere

Elkedler. Tænk anbefaler: Elkedler

Elkedler. Tænk anbefaler: Elkedler Elkedler 11.3.2013 Tænk har testet 18 elkedler i vidt forskelligt design, og fraråder 4 af kedlerne, hvor overfladetemperaturen kommer op på 95 grader. 1 kedel er god på alle punkter og vinder Bedst i

Læs mere

Kontaktgrill. Model Nr.: 1666 BRUGSANVISNING

Kontaktgrill. Model Nr.: 1666 BRUGSANVISNING Kontaktgrill Model Nr.: 1666 BRUGSANVISNING For din sikkerheds skyld og for at du kan blive ved med at have glæde af dette produkt, skal du altid læse instruktionsbogen grundigt inden brug. VIGTIGE SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER

Læs mere

Melitta bar-cube. Perfekt til kaffe & chokolade. Melitta SystemService

Melitta bar-cube. Perfekt til kaffe & chokolade. Melitta SystemService Melitta bar-cube Perfekt til kaffe & chokolade Melitta SystemService Perfekt til kaffe & chokolade Det højeste niveau af kaffe nydelse Den nye Melitta bar-cube: din partner for perfekt kaffespecialiteter

Læs mere

Electrolux Varmepumper 2012/2013

Electrolux Varmepumper 2012/2013 Electrolux Varmepumper 2012/2013 investering electrolux varmepumper 3 En god investering En Electrolux varmepumpe er først og fremmest en god økonomisk investering. Den pålidelige luft-til-luft varmepumpe

Læs mere

TOP PERFORMANCE KARISMA

TOP PERFORMANCE KARISMA TOP PERFORMANCE in compact dimensions KARISMA N&W OG NECTA: EN LANG TRADITION FOR TEKNOLOGISK OVERLEGENHED. N&Ws succes inden for HORECA-segmentet startede helt tilbage i slutningen af 60 erne, da Zanussi

Læs mere

1 ISMASKINE OXIRIA Sikkerhed og generel beskrivelse VIGTIGE SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER Ved brug af elektriske apparater, må der altid tages sikkerhedsforanstaltninger: 1. Læs denne vejledning omhyggeligt,

Læs mere

Livet i hjemmet stiller store krav til køkkenudstyret hver dag. FAVORIT køkkenudstyr er testet i henhold til de højeste standarder for kvalitet og

Livet i hjemmet stiller store krav til køkkenudstyret hver dag. FAVORIT køkkenudstyr er testet i henhold til de højeste standarder for kvalitet og FAVORIT 26_012 Livet i hjemmet stiller store krav til køkkenudstyret hver dag. FAVORIT køkkenudstyr er testet i henhold til de højeste standarder for kvalitet og holdbarhed og er designet, så det opfylder

Læs mere

NY EMHÆTTE. - hvad skal jeg vide, før jeg køber?

NY EMHÆTTE. - hvad skal jeg vide, før jeg køber? NY EMHÆTTE - og få den rigtige emhætte Gå efter den bedst mulige emhætte 2 Energimærket kan hjælpe dig med at vælge den rigtige emhætte til netop dit behov. Der er også EU-krav til nye emhætters energieffektivitet,

Læs mere