Ferm LIVING Præsentation. Inspirationsapp til ferm LIVINGS kunder Link til Pop App

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ferm LIVING Præsentation. Inspirationsapp til ferm LIVINGS kunder Link til Pop App"

Transkript

1 Ferm LIVING Præsentation Inspirationsapp til ferm LIVINGS kunder Link til Pop App

2 FANG OPMÆRKSOMHEDEN Hvad er enhver producents drøm? At komme tættere på kunderne. Hvordan kommer man tættere på kunderne? Kunderne kan få produkterne i hånden. Appen skaber værdi for kunden, ved color capture, place møbler, stories og feedback.

3 NEEDS Kommer tættere på kunden Give kunden overskuelighed Giver kunden inspiration Leder kunden tættere på det rigtige køb Vise hvilken kvalitet og kærlighed der er lagt i deres produkter og brand Give deres kunder en unik og levende købsoplevelse

4 APPROACH Ved at kunne sende notifikationer beskeder kan brugeren gøres opmærksom på ting de ellers ville overse. Dermed får Ferm Living mulighed for at komme tættere på kunderne, i forlængelse af en funktionen hvor man kan kontakte ferm LIVING designgruppe for inspiration, skabe en mere personlig relation til ferm LIVING. Via color capture funktionen, kan kunderne finde inspiration, af produkter de ikke kendte til, men som passer til deres stil og farvevalg. Funktionen virker på den måde at man bruger telefonens kamera til at tage et billede at et rum eller produkt som kunden finder spændende. Dette kunne f.eks være i en boligindretnings butik, en cafe eller i deres eget hjem. Når de har taget et billede vil app en foreslå tre farver. Brugeren vil nu have mulighed for at ændre hvilket fokusområde der skal color captures hvis de en af de tre foreslået områder ikke passer til kundens smag. Når kunden har valgt den rette farve vil de kunne trykke på gem og vil derefter får vist den del af ferm LIVING sortiment som har denne farve. Her kan kunden vælge om hun vil bruge placement funktion eller gå direkte til webshoppen. placement funktionen hjælper kunderne med at finde de rette møbler/inventar til deres stue, uden at de skal købe og installere dem først. Det hjælper meget mod fejlkøb. Placement funktion fungere på den måde at man kan vælge i mellem de forskellige produktkategorier og have mulighed for at skifte imellem de forskellige produkter i den kategori via enten at swipe højre/venstre og materialer/farver ved at swipe op/ned. Stories skal først og fremmest skabe værdi for kunden, og først sekundært sælge produkter, da den vigtigste funktion ved stories er at øge kundernes interesse i brandet, samt fastholde kunder. Der kunne også laves stories i samarbejde med fx kendte kokke og livstils personligheder.

5 BENEFITS Ferm får flere produkter ud til kunder = sælger flere produkter Ferm får flere loyale kunder = sælger flere produkter sælge produkter som kunderne ikke havde brug for, men vil have = flere penge Stærkere personlig relation = flere kunder der kommer tilbage og føler en connection med ferm LIVING Genere flere leads og øge trafikken til webshoppen Value for money

6 COMPETITION IKEA, BOLIA, HAY.DK Ved at skabe en stærkere personlig kontakt til kunderne vil det gøre at folk vil gå til ferm LIVING først. Samtidigt vil stories gives kunderne en bedre forståelse af produktlinien og deres kollektion.

7 INTRODUKTION Hvordan kan man få købsoplevelsen af ferm LIVING produkter ud af skærmen og ned i hænderne på kunderne som hvis de stod i butikkerne? Samtidigt med at man laver købsoplevelse mere levende? Vores indgangsvinkel har haft fokus på disse to ting, samt det at have en arbejdsprocess som skulle basere sig på at app en skulle kunne give kunderne en unik oplevelse, som vil gøre at de føler sig bedre rustet til at vide at ferm LIVING er det rigtige produkt at investere i, når de skal indrette deres hjem. Det er samtidigt vigtig at ferm LIVINGs fokus på det skandinaviske design og det gode håndværk også skinner igennem. I den henseende ser vi at denne app skal ses som et supplement til ferm LIVING digitale univers og som et redskab man kan bruges i en videre markedsføring.

8 COLOR CAPTURE Vi har valgt at tilføje color capture som funktion i Design your home. Color capture er en mulighed for at få et produkt valg udarbejdet af ferm LIVING. Color capture fungere ved et enkelt tryk når du har dit kamera aktiveret. Du får tre farver baseret på de farver du ser i kameraet. Du kan ved et tryk på en farve få ferm LIVINGS produkt valg. Ved tryk på dit valg af produkt, se du produktet i dit kameraet. ferm LIVING får mulighed for at indhente oplysninger om deres kunders farvevalg.

9 PLACEMENT Giver kunden mulighed for at se jeres produkter i deres egen stue, og på den måde få et bedre overblik over hvad de rent faktisk køber. Desuden kan kunden vælge hvilke af jeres møbler de placerer - og på den måde kommer de eventuelt også til at falde over nye møbler som de ikke kendte til, men som måske passer perfekt til deres stue. Vi forsøger med appen at gøre købsoplevelsen mere levende. I og med at møbelindkøb for det meste bygger på et helhedsindtryk - er det oplagt at have en mulighed for at se det store færdige billede. det virker ved at man vælger hvilken møbelkategori man ønsker at se - og dernest vælger de forskellige møbler der udbydes - og så kan man se dem på sit kamera og placere dem i sin stue. Man kan selvfølgelig rotere og ændre på størrelsen af møblerne. Kunden ledes dermed hen imod det rigtige køb. Det i får ud af det er først og fremmest at kunderne bliver mere opmærksomme på hvad der ville passe til dem, og på den måde kunne salg øges. Derudover mindsker det risikoen for fejlkøb, som både kommer Ferm samt kunderne til gode.

10 STORIES Stories kan være med til at opbygge et stærkere Ferm Living Brand. Ved at bruge stories til at skabe mere værdi for målgruppen, Det vil vi gøre ved at opbygge en artikelbase som taler om målgruppens interesser - relateret til Ferm Living produkter.. Stories er centrum i en content marketing plan som vi markedsføre og deler indhold med vores brugere via Ferm Living appen. Ved at inkludere Stories i APPens funktionalitet får Ferm Living muligheden for at sende relevante notifikationer / push beskeder til brugeren, Push beskeder baseret på brugerens historie og interaktion med appen eller webshoppen. Til forskel for sociale medier, styrer vi selv hvad brugeren ser og kan sende personlige beskeder direkte til brugeren. For at optimere salg og frafaldt af købs interesserede. Målet er at sælge flere Ferm Living produkter,, det vil vi gøre ved at gøre almindelige brugere til fortalere og Ferm Living ambassadører. De vil styrke Brandet Ferm Living både online og offline.

11 AFSLUTNING Vi mener at vi med den her app formår at få underbygget den unikke oplevelse det vil være at købe et ferm LIVING produkt. Vi får vist via vores Design Your Home funktion hvordan ferm LIVING passer direkte ind den specifikke kundes hjem og stil. Yderligere får vi med vores Stories skabt en personlig relation til produkterne og jeres brand. I disse stories vil man også få mere af vide om hvilke slags mennesker der bruger ferm LIVING og give kunderne nogle fortællinger de kan spejle sig i. Alt sammen skal i sidste ende sørge for at få skabt nogle tilfredse og loyale kunder der kommer igen og anbefaler ferm LIVING til deres venner og familie

12 ferm LIVING Dokumentation Inspirationsapp til ferm LIVINGS kunder Link til Pop App

13 DESIGN BRIEF Løsningen af brugerens behov er defineret gennem segment og målgruppeanalyse. Vi skal sikre et stærkt brand gennem kreativ ideudvikling baseret på indsamling af viden på området. Test af user journey/ brugerscenarier., som beskriver interaktionen af målgruppens tilgang til ferm LIVING App og hvordan får vi adgang til denne ressource. De krav der stilles til User experience af App en er fint anskuet i Ferm livings præsentation. Her lægges fokus på design, materialer og håndværket, og skal fungere i direkte samspil med ferm LIVING andre digitale løsninger - webshop, SoMe, Blog og newsletters. Det simple design og kamera i et stilsikkert brand i centrum gør oplevelsen unik, tryg.

14 STYLETILE Første udkast til design farver og typografi, med ferms LIVING som brand Anvendt UI kit:

15 MÅLGRUPPE Målgruppe 1 Køn: Kvinder år Demografi: større byer i hele Danmark, veluddannet, middelhøj indkomst Interesser: mode, bolig, kost, børn, økologi, rejser Grønt (delvist blåt) segment Personlighed: Engageret, miljøbevidst, velorienteret Politisk holdning: Radikale Venstre, (Alternativet) (Målgruppe 2) Møbel og design butikker med digitale tilbud, b2b

16 PERSONA Navn: Anne Barht Bopæl: København Ø Alder: 32 Civilstatus: Parforhold, 1 barn Beskæftigelse: Grafisk designer Gns. husstandsindkomst før skat: ca Interesser: familie, kost, interiørdesign, fitness Mediebrug: radio, netflix, SoMe - deling af børnebilleder og design Social adfærd: udadvendt, initiativrig og mor med stort M. Prioriterer familie og oplevelser med veninder og kæreste. Anne har en stor social omgangskreds, som hun ofte inviterer hjem i sin Østerbrolejlighed til brunch og middage. Dog ikke helt så ofte efter hun fik en datter for 2,5 år siden.

17 PERSONA FORTSAT... Anne arbejder som freelancer for diverse forlag og har ofte god tid til at gå rundt i byen og lade sig inspirere og mødes med veninder til kaffe inden hendes datter skal hentes fra børnehaven senest kl 15. Hun vil jo nødigt være den sidste som henter sit barn. Hun følger tidens trends og tendenser indenfor mode og interiør. Holdning til kategorien: Anne er en overskudsmor (tenderende til speltmor). Hun er meget bevidst om hvad der rør sig og læser meget på nettet og i magasiner om design, sundhed og børn. Hun vil gerne være speciel, men ender ofte med at købe det samme som hendes veninder. De er alle glade for den nordiske stil, som de finder i HAY og ferm LIVING.

18 SCENARIER/USER-JOURNEY Anne Barht er på udkig efter noget nyt til sit hjem. Hun tjekker pinterest for inspiration og støder på ferm LIVING kampagne om månedens hjem. Hun klikker igennem et par af de forrige måneders vindere og finder en billede af en stue der minder lidt om hendes, i størrelse og indretning. Hun synes den rustikke og minimalistiske stil vil passe godt ind i den stil, hun har planlagt for sit hjem. Efter hun har klikket ind på et billede, ser hun i tekstfeltet under billedet, at man kan læse mere på Her står der også at hun kan try the full experience ved at hente deres inspirations-app.

19 SCENARIER/USER-JOURNEY FORSAT... Anne beslutter sig for at hente app en. Når hun henter app en skal hun logge ind med sin facebook. Hun skal samtidigt acceptere en samtykkeerklæring i forbindelse med at app en er en reklame, at der er køb i app en og lign. Efter hun logger ind får hun mulighed for at vælge imellem to inspirations muligheder. Den ene giver hende mulighed for at vælge imellem ferm LIVING sortiment og se hvordan det vil se ud via augmented reality. Dette betyder at hun vil kunne vælge kategori, f.eks. sofa, og så vil hun kunne swipe mellem de forskellige designs. Swiper hun til venstre eller højre så skifter designet, swiper hun op eller ned så skifter sofaen farve. Når hun finder det design hun gerne vil have, vil have mulighed for låse/afkrydse den så det bliver muligt for Anne rotere, skalere og flytte sofaen så det passer bedre til det sted hun gerne vil have den til at stå. Hvis hun så beslutter sig for at købe sofaen, klikker hun på købsknappen og bliver videreført til webshopdelen.

20 SCENARIO/USER JOURNEY FORTSAT... Hvis Anne nu i stedet havde fundet en fed stol eller fed farve, kunne hun bruge app ens anden funktion. I denne funktion ville Anne have mulighed for at bruge telefon eller tablet ens kamera til at tage et billede/scanne objektet. Den vil så registrere farve og facon på objektet og finde lignede møbler/objekter fra ferm LIVINGS sortiment. Det vil blive vist i en listeform med billede og pris, der fylder ca ½ af skærmen og hvor hun derefter har mulighed for at swipe ned for at se alle forslagene. Anne kan derefter vælge det design hun syntes ser mest spændende ud. Når hun vælger det design hun gerne have vil have, får hun mulighed for at teste det af via augment reality delen fra tidligere eller gå direkte til købsfunktionen. Den sidste funktion ligger i forlængelse af billede/scanningsfunktionen, her kan Anne tage et billede af sin stue og sende ind til ferm LIVING, som har en sælger/ indretningsarkitekt tilknyttet til at komme med anbefalinger til hvad der kunne passe ind i deres stue, eller hvis hun har fundet et fedt spisebord, så kan de anbefale et der minder om det.

21 SCRUM OG TRELLO Scrum og Trello har dagligt været brugt til evaluering og planlægning.

22 SPØRGSMÅL TIL FERM LIVING - Hvor mange penge ønsker i at bruge på jeres online tilstedeværelse? På en app? Har i indretningsdesignere ansat, Er det en mulighed at have en indretningsdesigner fast tilknyttet jeres app? Hvilken adfærd skal en app fremprovokere i kunder/potentielle kunder - skal det være En service eller skal det skabe nye kunder? Er der noget som jeres butik ikke kan gøre, som i ønsker at i kunne? Er jeres mål med appen kort eller langsigtede?

23 THE BUSINESS MODEL CANVAS Key Partners: Retail forretning, Study More IVS, B2B, ferm LIVING, coopetition, produktion. Key Activities: Produktion, problemløsning, nyt design, branding, 2 årlige kollektioner, brugerdrevet relationsbaseret Key Resources: Produktlinje, Brand, Design team, patentering og produkt Cost Structure: App udvikling /opdatering, samarbejdsmodel, løn produktion, udvikling af nye features, design, løn, lokale, værdibaserede = dansk design, SoMe ansvarlig. Value Propositions: Community med consumer, inspirations APP, godt håndværk, skabt i tæt kontakt med kunderne, styrke det bedste valg, design med kant. Customer relationship: Uden juridisk indblanding, selv service, Community B2C, fejlfinding og vedligeholdelse, community gennem SoMe. Channels: Deling af APP gennem SoMe, APP Giveaways, Optimized search option, Reklamer med APP, ferm LIVING hjemmeside / webshop, Nyhedsbrev. Customer segments: B-C familien, APP ferm LIVING, B-C singler, B2B, B2C parforhold, Revenue Streams: Udvikling af nye features (Study More), SoMe, B2B salg, B2C Salg,

24 THE VALUE PROPOSITION Gains: individualisering og inspiration, afklaring og sparring i købsprocessen, Nordisk design, kvalitet og holdbarhed, hjælp til unik indretning, øget salg. Customer Jobs: få ny inspiration til design og indretning. Køb af møbler og designs Pains: For mange muligheder, priser, kender ikke produkter, uoverskuelig antal produkter, kunden har brug for ny inspiration og hjælp til at se produktet i eget hjem. Gain Creators: se udvalgte produkter og designs i eget hjem før køb, tydeliggøre design og produkt kvalitet, via stories, inspiration og hjælp fra professionelle indretningsarkitekter (evt ferm LIVINGS egne sælgere og designere) Pain Relievers: Fjerne uoverskuelighed, vise om produkter passer i deres hjem, overbevise om det er et godt køb. Products and Services: Placerings funktion, color capture, stories, omdirigering til ferm LIVINGS webshop

25

26

27 INSPIRATION FRA KONKURRENTER

28 INSPIRATION FRA KONKURRENTER FORSAT... Color capture i Java script

29 TEST AF APP Spørgeskema Gruppe 10 Beskriver tre typer af App s muligheder i et cost benefit diagram

30 PAPER PROTOTYPE Test ferm LIVING App

31 POPAPP PROTOTYPE

32 IKONER Eftersom at vores app er en forlængelse af Ferms brand, gav det mest mening at bruge deres logo i vores ikon. Vi eksperimenterede med flere forskellige udgaver, men landede på dette resultat.

33 N-A-B-C DESIGN BRIEF Need: Inspiration, overskuelighed, kendskab til ferm Living, bedre købsoplevelse, Approach: App, gøre deres produkter mere levende ved at kunne se dem i 3D, bruge historier til at gøre kunder mere inspireret, push-notifikationer når der udkommer nye stories og kollektioner, markedsføring via blogger og SoMe. Benefits: Kunderne får en mere overskueligt oplevelse, kendskab til ferm LIVING og inspiration til deres boligindretning. Competition: Hay.dk, IKEA, Bolia,

34 MARKEDSFØRINGSKANALER Markedsføring gennem de sociale medier: Konkurrencer - fx. placer dit favorit møbel i dit hjem Lave opslag som ligger op til kommentarer og interaktion med opslaget Værdiskabende opslag om indretning og design (stories) via fx gæstebloggere fra ferm LIVING Markedsføring APP Markedsføring af Stories via Push Beskeder på ferm LIVINGS App Markedsføring af produkter og konkurrencer gennem ferm LIVINGS App Traditionelle medier / boligmagasiner Annoncering og lancerin Fortælle historien og ferm LIVINGS App Markedsføring gennem bloggernetværk Giveaways anmeldelser af produkter Anmeldelse af APP konkurrencer med APP Stories og SEO (optimized Search Option) Fokus på Long Tail søgeords kombinationer i Stories artikelbase - fokus på at skabe værdi for brugeren som styrker ferm LIVINGs Brand

kender i det? Travl hverdag Intet tid Online-shopping Manglende følelse og fornemmelse af produkter

kender i det? Travl hverdag Intet tid Online-shopping Manglende følelse og fornemmelse af produkter kender i det? Travl hverdag Intet tid Online-shopping Manglende følelse og fornemmelse af produkter appen Se produkter Visuelt udtryk af møbler Gør-det-selv Inspiration Følelse og fornemmelse af produkter

Læs mere

kender i det? Travl hverdag Intet tid Online-shopping Manglende følelse og fornemmelse af produkter

kender i det? Travl hverdag Intet tid Online-shopping Manglende følelse og fornemmelse af produkter kender i det? Travl hverdag Intet tid Online-shopping Manglende følelse og fornemmelse af produkter appen Se produkter Visuelt udtryk af møbler Gør-det-selv Inspiration Følelse og fornemmelse af produkter

Læs mere

Furniture Customer App Ferm Living

Furniture Customer App Ferm Living Furniture Customer App Ferm Living KUNDECASE Konceptet og dokumentation af processen Link til PopApp: https://popapp.in/w/projects/5847253721a09fba5cd77a47/preview Hvem er afsenderen: Ferm Living https://www.fermliving.com/

Læs mere

FURNITURE CUSTOMER APP

FURNITURE CUSTOMER APP FURNITURE CUSTOMER APP Innovativ app til interiør produkter med Augmented Reality (AR) og 3D visualisering FURNITURE CUSTOMER APP Appen er udviklet specielt til ferm LIVING, der ønsker at positionere sig

Læs mere

Ferm LIVING Kids Gruppe 7. Dokumentation af process

Ferm LIVING Kids Gruppe 7. Dokumentation af process Ferm LIVING Kids Gruppe 7 Dokumentation af process Design Thinking I dette forløb har vi taget udgangspunkt i de 7 punkter der udgør Design Thinking. Derudover har vi brugt scrum og oprettet et trello

Læs mere

Analyse-opgave. Af: Simon Packness, Kristian Sevel, Olga Batrakova & Line Ingdam. Indhold: Kommunikation. Persona. Styletile.

Analyse-opgave. Af: Simon Packness, Kristian Sevel, Olga Batrakova & Line Ingdam. Indhold: Kommunikation. Persona. Styletile. Analyse-opgave Af: Simon Packness, Kristian Sevel, Olga Batrakova & Line Ingdam Indhold: Kommunikation Persona Styletile Responsive Design Wireframe Virkemidler Kommunikation Kyoto er en fashion butik

Læs mere

BRIEF. Afsender KEAT (En blanding af KEA og EAT)

BRIEF. Afsender KEAT (En blanding af KEA og EAT) BRIEF BRIEF Afsender KEAT (En blanding af KEA og EAT) Målgruppe KEA studerende på Lygten 16, der ønsker et alternativ til kantinerne på skolerne samt vil have medbestemmelse over kantinerne på skolerne.

Læs mere

FRA SALGSTRAKT TIL KUNDEREJSE

FRA SALGSTRAKT TIL KUNDEREJSE FRA SALGSTRAKT TIL KUNDEREJSE S 2 Salgs trakten Fra: En lineær proces, med relativ stor kontrol over information. Eksponering er den primære driver i markedsføring. 3 Demokratisering af information Baggrunden

Læs mere

SocialTime. Du kan gøre opmærksom på din nye Facebook-side eller app uden at bruge penge på reklamer. Gratis markedsføring START I DAG

SocialTime. Du kan gøre opmærksom på din nye Facebook-side eller app uden at bruge penge på reklamer. Gratis markedsføring START I DAG S O M M E R 2 0 1 3 SocialTime Skab din forretning på Facebook Gratis markedsføring Du tror allerede på værdien af Facebook markedsføring - det er derfor du læser dette nu, ikke? Du kan gøre opmærksom

Læs mere

Business Model Generation. APP Meals on Wheels Kantinens priser og udvalg

Business Model Generation. APP Meals on Wheels Kantinens priser og udvalg Business Model Generation APP Meals on Wheels Kantinens priser og udvalg Business Model KEA kantine Problemløsning Digital løsning Automatiserede services KEA studerende Selv-service Intellektuelle App

Læs mere

UGE 47: Digitale Strategier. #stormvind

UGE 47: Digitale Strategier. #stormvind UGE 47: Digitale Strategier En slide om Dorte Min passion: At påvirke virksomheder, så det kan mærkes! 20+ års erfaring fra IT-branchen Lever af at sælge viden & rådgivning Iværksætter lige som dig Social

Læs mere

Revitalisering af virksomheders markedsføring og nyttiggørelse af traditionelle kundedata på nye platforme. John Nielsen

Revitalisering af virksomheders markedsføring og nyttiggørelse af traditionelle kundedata på nye platforme. John Nielsen Revitalisering af virksomheders markedsføring og nyttiggørelse af traditionelle kundedata på nye platforme. John Nielsen Markedsføring via sociale medier & online tilstedeværelse John Nielsen Program Præsentation

Læs mere

Sælg på Facebook - uden at sælge!

Sælg på Facebook - uden at sælge! Sælg på Facebook - uden at sælge! Martin Bengaard 37 år Gift far til tre børn 15 år med online markedsføring 4 år i egen virksomhed Podcast Startupsnakken.dk Mission: at få markedsføring til at give mening!

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. INDLEDNING... 7 Pia Fuglsang Bach, community redaktør, Berlingske. KAPITEL ET... 9 LinkedIn for virksomheder

INDHOLDSFORTEGNELSE. INDLEDNING... 7 Pia Fuglsang Bach, community redaktør, Berlingske. KAPITEL ET... 9 LinkedIn for virksomheder INDHOLDSFORTEGNELSE INDLEDNING... 7 Pia Fuglsang Bach, community redaktør, Berlingske KAPITEL ET... 9 LinkedIn for virksomheder Hvorfor have en virksomhedsprofil på LinkedIn?... 10 Overvejelser inden du

Læs mere

Annoncer på internettet, der købes via Google Adwords. Bruges til at få et produkt højere op i søgeresultaterne på Google.

Annoncer på internettet, der købes via Google Adwords. Bruges til at få et produkt højere op i søgeresultaterne på Google. Marketing A-Z Marketingbegreb Betydning A Adwords Annoncer på internettet, der købes via Google Adwords. Bruges til at få et produkt højere op i søgeresultaterne på Google. B Branding Signalerer, hvad

Læs mere

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015 Din genvej til Danmarks mest populære bloggere Mediekit 2015 Det kan være lidt af en jungle at finde ud af, hvem der vil være den rette ambassadør for dine produkter eller ydelser. Blogly gør det nemt

Læs mere

Synliggør din virksomhed via de digitale medier. Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard

Synliggør din virksomhed via de digitale medier. Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Synliggør din virksomhed via de digitale medier Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Agenda Tidens tendenser i markedsføring Sociale medier, big data og indholdsmarkedsføring Behøver jeg så

Læs mere

Link til Popapp: https://popapp.in/w/projects/574b49916bbb3cef68a50f20/preview

Link til Popapp: https://popapp.in/w/projects/574b49916bbb3cef68a50f20/preview Link til website: www.sommerpaprika.dk/gb Link til Popapp: https://popapp.in/w/projects/574b49916bbb3cef68a50f20/preview Indholdsfortegnelse Indledning 4 Problemstilling 4 Design brief 4 Proposition 5

Læs mere

Software Design (SWD) Spørgsmål 1

Software Design (SWD) Spørgsmål 1 Spørgsmål 1 SCRUM Du skal give en overordnede beskrivelse af udviklingsmetoden SCRUM. Beskrivelsen skal indeholde forklaring på følgende begreber: Scrum Theory Scrum Values The Scrum Team Scrum Events

Læs mere

ChriChri ApS. Astrid, Julie, Nikoline & Ida. Gruppe 5

ChriChri ApS. Astrid, Julie, Nikoline & Ida. Gruppe 5 ChriChri ApS Astrid, Julie, Nikoline & Ida Gruppe 5 Indledning Virksomhed Webuniverset ChriChri Branche Magasiner/ugeblade - Trykte medier Kilde: http://www.chrichri.dk Side 2 af 21 Virksomheder i branchen

Læs mere

Synliggør din virksomhed markedsføringstendenser. Frederikssund, 3. december 2012 ved Vækstkonsulent Per Nygaard

Synliggør din virksomhed markedsføringstendenser. Frederikssund, 3. december 2012 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Synliggør din virksomhed markedsføringstendenser. Frederikssund, 3. december 2012 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Agenda Tidens tendenser i markedsføring Sociale medier og nutidens digitale netværk Behøver

Læs mere

Digital Score Online platforme

Digital Score Online platforme Digital Score 2018 Online platforme Online platforme, er en nødvendighed, i forhold til turisternes digitaliserede adfærd. Størstedelen af turisterne bruger online platforme, som en del af deres ferie,

Læs mere

Salg med LinkedIn Online kursus 2. Del

Salg med LinkedIn Online kursus 2. Del Salg med LinkedIn Online kursus 2. Del Leadgenerering Kursus : Salg med LinkedIn nr. 2 Dato: oktober 2012 linkedin.com/in/olebachandersen Introduktion til kurset det praktiske 4 frokost webinars af30 min

Læs mere

The Business Model Canvas. Af Louise Skovgaard Ann Sophie Lindskjold Mads Kristian Skærbæk Louise Hrouda-Rasmussen Sia Frost

The Business Model Canvas. Af Louise Skovgaard Ann Sophie Lindskjold Mads Kristian Skærbæk Louise Hrouda-Rasmussen Sia Frost The Business Model Canvas Af Louise Skovgaard Ann Sophie Lindskjold Mads Kristian Skærbæk Louise Hrouda-Rasmussen Sia Frost Board Designet for: Applikation & virksomhed Designed by: Local Communications

Læs mere

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015 Din genvej til Danmarks mest populære bloggere Mediekit 2015 25% af den danske befolkning læser ugentlig blogs. Det er en stigning på 80% over de seneste 5 år Kilde: Carat CCS Survey 2015 Kort fortalt

Læs mere

Analyse af Cinnobershop.dk

Analyse af Cinnobershop.dk Link til Cinnober site Analyse af Cinnobershop.dk Kommunikation Hvem er afsenderen? Cinnober er en selvstændig boghandler, der fokusere på design. De har som nichebutik mange produkter i en genre/ stilart.

Læs mere

Skab trafik Til din hjemmeside

Skab trafik Til din hjemmeside Skab trafik Til din hjemmeside Agenda 1. Er du online? 2. Hvorfor skal du være online? 3. Kommunikation på nettet Købt, ejet og tjent 4. Tre case virksomheder 5. Din online strategi Er du online? Hvad

Læs mere

Synliggør din virksomhed markedsføringstendenser. Allerød, 4. oktober 2012 ved Vækstkonsulent Per Nygaard

Synliggør din virksomhed markedsføringstendenser. Allerød, 4. oktober 2012 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Synliggør din virksomhed markedsføringstendenser. Allerød, 4. oktober 2012 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Agenda Tidens tendenser i markedsføring Sociale medier og nutidens digitale netværk Behøver jeg

Læs mere

Sociale medier og marketing

Sociale medier og  marketing Sociale medier og Emailmarketing Agenda 1. Kanaler der forpligter 2. De sociale kanaler 3. FB - Betalt 4. FB Organisk 5. LinkeIn 6. Emailmarketing Du skal være social Vær oprigtig interesseret Tal MED

Læs mere

Bliv fundet af dine brugere, via inbound marketing, som er mit speciale.

Bliv fundet af dine brugere, via inbound marketing, som er mit speciale. Mine kunder er virksomheder, som ønsker større synlighed Bliv fundet af dine brugere, via inbound marketing, som er mit speciale. Inbound Marketing handler om at blive fundet af sine brugere, i stedet

Læs mere

Employee Advocacy Hvad, hvorfor og hvordan?

Employee Advocacy Hvad, hvorfor og hvordan? Employee Advocacy Hvad, hvorfor og hvordan? Hvad er det der Employee Advocacy egentlig? Vi begyndte først rigtigt at høre om Employee Advocacy i løbet af 2016. Men faktisk er arbejdet med ambassadører

Læs mere

W I L L E D I G I T A L M A R K E T I N G. Lær at markedsføre din virksomhed effektivt på nettet

W I L L E D I G I T A L M A R K E T I N G. Lær at markedsføre din virksomhed effektivt på nettet W I L L E D I G I T A L M A R K E T I N G Lær at markedsføre din virksomhed effektivt på nettet D E N N E E - B O G E R U D A R B E J D E T A F WILLE Digital Marketing ALLE RETTIGHEDER FORBEHOLDES 2. udgivelse

Læs mere

Fordele og faldgruber ved brug af sociale medier Google On Tour. Tåstrup 18/05-2015 Dorte Møller Madsen, Stormvind Social Selling

Fordele og faldgruber ved brug af sociale medier Google On Tour. Tåstrup 18/05-2015 Dorte Møller Madsen, Stormvind Social Selling Fordele og faldgruber ved brug af sociale medier Google On Tour Tåstrup 18/05-2015 Dorte Møller Madsen, Stormvind Social Selling Formålet I får indblik og mulighed til at tænke strategisk vedr. de sociale

Læs mere

Software Design (SWD) Spørgsmål 1

Software Design (SWD) Spørgsmål 1 Spørgsmål 1 Unified Process Du skal give en beskrivelse af Unified Process. Beskrivelsen skal indeholde forklaring på følgende begreber: Phase Iteration Discipline Activity Milestone Artifact Spørgsmål

Læs mere

Sociale Medier eguide. Hvem rammer vi bedst hvor? Hvordan er medierne forskellige? Hvad skal vi producere af indhold? og med hvilket formål?

Sociale Medier eguide. Hvem rammer vi bedst hvor? Hvordan er medierne forskellige? Hvad skal vi producere af indhold? og med hvilket formål? Sociale Medier eguide Hvem rammer vi bedst hvor? Hvordan er medierne forskellige? Hvad skal vi producere af indhold? og med hvilket formål? Kort om guiden Denne guide er lavet til dig, der synes, at det

Læs mere

MARKEDSFØRING & DIGITALE TRENDS

MARKEDSFØRING & DIGITALE TRENDS MARKEDSFØRING & DIGITALE TRENDS CONTENT MEDIER OPSTART MØD CONTENT MEDIER OPSTART OM Vi drives af at fortælle historier og skabe værdi. Passion All-In Garanti Gennemsigtighed Kamæleon Branding Content

Læs mere

Online annoncering. Online annoncering. Snak om emnet og med andre på #novicell

Online annoncering. Online annoncering. Snak om emnet og med andre på #novicell Online annoncering Snak om emnet og med andre på #novicell 1 Agenda Facebook LinkedIn Banner & IP-baseret Affiliate AdWords Tracking 2 CPC (Cost Per Click ~ Pris pr. klik) TBF er CPM (Cost Per Thousand

Læs mere

ET ATTRAKTIVT FRILANDSMUSEET

ET ATTRAKTIVT FRILANDSMUSEET ET ATTRAKTIVT FRILANDSMUSEET Vi har som gruppe arbejdet med hinandens styrker og svagheder, for at få det bedst mulige produkt i sidste ende. Vi har i gruppen været gode til at strukturer vores planlægning

Læs mere

Social medie strategi

Social medie strategi Social medie strategi Jeg har taget udgangspunkt i at promovere min blog inde på min hjemmeside og skal derfor finde ud af hvilke sociale medier jeg vil befinde mig på, for at reklamere min blog bedst

Læs mere

Hvem behøver en Fan side?

Hvem behøver en Fan side? Facebook Fan sider er en fantastisk måde at promovere en virksomhed på, og en vigtig del af enhver social media marketing plan. Oprettelse af en grundlæggende side er ikke så kompliceret, men at skabe

Læs mere

Digital Marketing Strategi

Digital Marketing Strategi Digital Marketing Strategi Strategi Demografi Konkurrence SEO Sociale medier Content marketing SEM Email marketing Test og mål Forfattet af Lars Niehues Møllebro Side 1 af 11 Strategi Hvor befinder mit

Læs mere

DM14 37 konkrete tips til webshoppen Bjarke Bekhøj / Compell

DM14 37 konkrete tips til webshoppen Bjarke Bekhøj / Compell DM14 37 konkrete tips til webshoppen Bjarke Bekhøj / Compell Hvem er jeg? Bjarke Bekhøj, Direktør i Compell (http://www.compell.dk) 5 års erfaring med strategisk online forretningsudvikling 15 års erfaring

Læs mere

Giv mig 5 minutter til at forklare...

Giv mig 5 minutter til at forklare... Daniel Brandt Introduktion Introduktion til online marketing er alt, hvad du foretager dig på internettet med din forretning. Din hjemmeside er typisk der, dine salg kommer fra, derfor skal den være overskuelig

Læs mere

Eniro-Krak // SME-analyse. Tabelrapport (DK & SE)

Eniro-Krak // SME-analyse. Tabelrapport (DK & SE) Eniro-Krak // SME-analyse Tabelrapport (DK & SE) www.radiuskommunikation.dk i Indhold Om analysen... iv Hovedkonklusioner... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Tabel 1: Hvilken branche tilhører din virksomhed?...1

Læs mere

Kommunikation. Hjemmeside 2. Intranet 3. Sociale medier 4. Reklamekampagner 5. Aktiviteter / events 8. 360 graders kommunikation 9

Kommunikation. Hjemmeside 2. Intranet 3. Sociale medier 4. Reklamekampagner 5. Aktiviteter / events 8. 360 graders kommunikation 9 Kommunikation Hjemmeside 2 Intranet 3 Sociale medier 4 Reklamekampagner 5 Aktiviteter / events 8 360 graders kommunikation 9 Kontakt til pressen 10 damkjær & vesterager 1 Hjemmeside ECCOs hjemmeside har

Læs mere

Loyalitetsreglen. Folk køber fra dem, de kender

Loyalitetsreglen. Folk køber fra dem, de kender LinkedIn Velkommen Loyalitetsreglen Folk køber fra dem, de kender Grundlaget for succes Opbygning af netværk Løbende optimering, justering & udvikling Ressourcer til planlægning, administration & produktion

Læs mere

Derfor skal du bruge Google AdWords. Mads Bloch Lemvigh

Derfor skal du bruge Google AdWords. Mads Bloch Lemvigh Derfor skal du bruge Google AdWords Mads Bloch Lemvigh Derfor skal du bruge Google AdWords Som nystartet webshop vil du gerne ud over stepperne og begynde at sælge en masse produkter. Det kræver naturligvis,

Læs mere

RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING. Overblik - Tryghed - Sikkerhed

RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING. Overblik - Tryghed - Sikkerhed RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING Overblik - Tryghed - Sikkerhed OM SØGEMEDIER RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING Søgemedier A/S er et rådgivnings- og mediehus beliggende i Aarhus og København. Vi lever af at optimere

Læs mere

Bliv synlig på nettet!

Bliv synlig på nettet! Bliv synlig på nettet! Østfyns Erhvervsråd Sinatur Hotel Storebælt Nyborg d. 8. september 2015 Sanne Schibsbye IBIZ-Center sanne@ibiz-center.dk +45 7220 1751 Morgenens program Introduktion til online synlighed

Læs mere

OPRINDELSE. Ordet blog har sin oprindelse i. Weblog

OPRINDELSE. Ordet blog har sin oprindelse i. Weblog OPRINDELSE Ordet blog har sin oprindelse i Weblog OPRINDELSE blog: a website that contains an online personal journal with reflections, comments and often hyperlinks provided by the writer - Merriam-Webster

Læs mere

Instagram til virksomheder

Instagram til virksomheder Instagram til virksomheder Instagram har 1 mia. brugere og hvis jeres virksomhed ikke er aktiv på mediet, er det på tide at I bliver det. På kurset opretter vi en Instagram profil til jer, hvis I ikke

Læs mere

Du har fået en fin ny hjemmeside. Alt er perfekt. Teksten er finpudset. Billederne spiller. Vennerne siger tillykke. Og lige om lidt, så sker der

Du har fået en fin ny hjemmeside. Alt er perfekt. Teksten er finpudset. Billederne spiller. Vennerne siger tillykke. Og lige om lidt, så sker der Kender du det her Du har fået en fin ny hjemmeside. Alt er perfekt. Teksten er finpudset. Billederne spiller. Vennerne siger tillykke. Og lige om lidt, så sker der INTET. Ingen trafik ingen salg ingen

Læs mere

Software Design (SWD) Spørgsmål 1

Software Design (SWD) Spørgsmål 1 Spørgsmål 1 Unified Process Du skal give en beskrivelse af Unified Process. Beskrivelsen skal indeholde forklaring på følgende begreber: Phase Iteration Discipline Artifact Milestone Du skal relaterer

Læs mere

Innovationsforløb. Trin 4

Innovationsforløb. Trin 4 Innovationsforløb Trin 4 Business Model Canvas Nespresso Business Model Canvas aktiviteter partnere relationer Værditilbud ressourcer Omkostningsstrukturer segmenter Business Model Canvas kan downloades

Læs mere

Markedsføring og e-handel

Markedsføring og e-handel Eniro Danmark A/S Markedsføring og e-handel Lederanalyse blandt små og mellemstore private virksomheder Figurrapport, landsdele 14.11.2014 Indhold Om analysen... 3 Resultater... 4 Spørgsmål 1 - Hvor stor

Læs mere

Udvikling af en effektiv webshop og marketing platform. Seminar hos Deloitte 19. november

Udvikling af en effektiv webshop og marketing platform. Seminar hos Deloitte 19. november Udvikling af en effektiv webshop og marketing platform Seminar hos Deloitte 19. november November 2015 Christian Beer, CEO Agenda Præsentation af Dynamicweb Vejen til en profitabel webshop Værktøjer til

Læs mere

Verdens førende løsning af Augmented Reality Entertainment til marketing kampagner

Verdens førende løsning af Augmented Reality Entertainment til marketing kampagner Verdens førende løsning af Augmented Reality Entertainment til marketing kampagner Velkommen På de følgende sider, vil du bliver præsenteret for og introduceret til Augmented Reality, og hvordan du kan

Læs mere

ADBLOCK 2018 I DANMARK. Udarbejdet af AW Media

ADBLOCK 2018 I DANMARK. Udarbejdet af AW Media ADBLOCK 2018 I DANMARK Udarbejdet af AW Media INTRODUKTION Hvordan ser danskernes adblock tendenser ud i år 2018? Det har AW Media sat sig for at undersøge. I rapporten præsenteres et kombineret billede

Læs mere

DesignGuide. Gruppe B13. Olga Batrakova Nadezda Christersen Svetlana Koshman.

DesignGuide. Gruppe B13. Olga Batrakova Nadezda Christersen Svetlana Koshman. DesignGuide Gruppe B13 Olga Batrakova Nadezda Christersen Svetlana Koshman http://www.deleklub.dk/html_customized/web/sneakerscoffee014/index.html DesignGuide / Sneakers & Caffee / Gruppe B13 1 KONCEPTET

Læs mere

Praktikrapport for praktikforløb hos Travel ALOTT

Praktikrapport for praktikforløb hos Travel ALOTT Praktikrapport for praktikforløb hos Travel ALOTT Melanie Kjærgaard Hansen Studienummer: 3006971 Erhvervssprog og IT-baseret markedskommunikation Praktiksted: Travel ALOTT Praktikperiode: 31.07.2017-21.12.2017

Læs mere

Kom flyvende fra start

Kom flyvende fra start Kom flyvende fra start Palmgren Marketing Ejer: Malene Palmgren Iværksætter her på Vækstfabrikken Kernekunderne: Lokale virksomheder eller mindre virksomheder uden egen marketingfunktion 10 års erfaring

Læs mere

Trin for trin guide til Google Analytics

Trin for trin guide til Google Analytics Trin for trin guide til Google Analytics Introduktion #1 Opret bruger #2 Link Google Analytics til din side #3 Opret konto #4 Udfyld informationer #5 Gem sporings id #6 Download WordPress plugin #7 Vent

Læs mere

Christina Søndergaard Online Marketingchef

Christina Søndergaard Online Marketingchef Christina Søndergaard Online Marketingchef Hvad skal vi igennem? 1. Overordnet overblik 2. Betjeningspanel, genveje og annoteringer 3. Realtid PAUSE 4. Målgruppe 5. Anskaffelse PAUSE 6. Adfærd 7. Konverteringer

Læs mere

Sociale medier. Seks trin til bedre indhold

Sociale medier. Seks trin til bedre indhold Sociale medier Seks trin til bedre indhold Med inspiration fra Sig du kan li mig Indholdsstrategi for sociale medier af Astrid Haug. Middelfart Sparekasse 2017 1 Kend dit formål Hvad vil du opnå med din

Læs mere

Table of Contents. Om Popupmore. Hvad er en pop up Butik. Hvorfor er Popup godt for din forretning? Hvordan kan POP UP butikkerhjælpe min forretning?

Table of Contents. Om Popupmore. Hvad er en pop up Butik. Hvorfor er Popup godt for din forretning? Hvordan kan POP UP butikkerhjælpe min forretning? Table of Contents Om Popupmore Hvad er en pop up Butik Hvorfor er Popup godt for din forretning? Hvordan kan POP UP butikkerhjælpe min forretning? Effektiv marketing Kontakt os 3 4 5 7 8 10 2 Om Popupmore

Læs mere

DIGITAL MARKEDSFØRING

DIGITAL MARKEDSFØRING DIGITAL MARKEDSFØRING DAGSORDEN NorthSides historie NorthSides gæster NorthSide på sociale medier NorthSide på Facebook Den flygtige forbruger Den gode digitale kampagne Case: Tuborg / NorthSide Music

Læs mere

Strategisk brug af Sociale Medier. 9. maj 2011 Trine-Maria Kristensen

Strategisk brug af Sociale Medier. 9. maj 2011 Trine-Maria Kristensen Strategisk brug af Sociale Medier 9. maj 2011 Trine-Maria Kristensen Trine-Maria Kristensen Cand. scient. soc (PR) Marketing & Kommunikation Hovedet på bloggen siden 2004 Rådgivning og undervisning om

Læs mere

BUDSKABER PÅ BUNDLINJEN

BUDSKABER PÅ BUNDLINJEN BUDSKABER PÅ BUNDLINJEN Om Albæk Kommunikation Historien om Albæk Kommunikation begyndte i 2014, hvor vi flyttede ind i vores første lokaler på Vesterbro i København. Forud var gået måneder, hvor vi holdt

Læs mere

Trend & Expert Reports: Online Series 2017

Trend & Expert Reports: Online Series 2017 ½ Trend & Expert Reports: Online Series 2017 Interactive Content Læs alt om hvad Interactive Content er, hvordan det giver marketing og salg helt nye muligheder for at skabe leads, kvalificere dem og lukke

Læs mere

GRAFISK DESIGN LOOKBOOK TIL KLITMØLLER COLLECTIVE

GRAFISK DESIGN LOOKBOOK TIL KLITMØLLER COLLECTIVE GRAFISK DESIGN LOOKBOOK TIL KLITMØLLER COLLECTIVE LOOKBOOK TIL KLITMØLLER COLLECTIVE AFSENDER Klitmøller Collective er et nyt lifestyle brand, som udspringer fra fiskerlejet Klitmøller i det nordvestlige

Læs mere

INFLUENCERS. Nemt igang på internettet. Kom hurtigt igang med det du er god til. Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k

INFLUENCERS. Nemt igang på internettet. Kom hurtigt igang med det du er god til. Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k INFLUENCERS Nemt igang på internettet Kom hurtigt igang med det du er god til Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k STOR effekt - billig løsning Hej, jeg hedder Anders Søndergaard, og jeg er selvstændig

Læs mere

Social Selling Sælg B2B P2P med bla LinkedIn. Dorte Møller Madsen, Stormvind Social Selling www.dortemollermadsen.dk www.stormvind.

Social Selling Sælg B2B P2P med bla LinkedIn. Dorte Møller Madsen, Stormvind Social Selling www.dortemollermadsen.dk www.stormvind. Social Selling Sælg B2B P2P med bla LinkedIn Dorte Møller Madsen, Stormvind Social Selling www.dortemollermadsen.dk www.stormvind.dk Emnerne Hvem er Stormvind? Hvad er Social Selling.. egentligt? Tid til

Læs mere

Den larmende verden!!

Den larmende verden!! BLOG DIG TIL SUCCES Den larmende verden Den larmende verden Overflod af indhold og afsendere 1/4 af alt indhold er i dag skabt af brugerne selv 10 timer Så meget content indtager vi hver eneste dag 5x

Læs mere

KALAS FESTIVAL. Link til hjemmesiden: http://www.kalasfestival.casperragn.com/ Laura Lundby Gravesen http://www.selragadedesign.wordpress.

KALAS FESTIVAL. Link til hjemmesiden: http://www.kalasfestival.casperragn.com/ Laura Lundby Gravesen http://www.selragadedesign.wordpress. KALAS FESTIVAL Link til hjemmesiden: http://www.kalasfestival.casperragn.com/ Laura Lundby Gravesen http://www.selragadedesign.wordpress.com Casper Ragn http://www.casperragn.wordpress.com Niels Otto Andersen

Læs mere

Onlinestrategi. hos Brandsite

Onlinestrategi. hos Brandsite Onlinestrategi hos Brandsite Hvem er vi? Brandsite består af en flok dedikerede medarbejdere, der alle brænder for at hjælpe dig og din virksomhed med din online markedsføring. Hvordan startede vi? Konceptet

Læs mere

Vælg en virksomhed som I synes er interessant at arbejde med Inden I går i gang skal I overveje følgende (opridses kort): Opgave 1:

Vælg en virksomhed som I synes er interessant at arbejde med Inden I går i gang skal I overveje følgende (opridses kort): Opgave 1: 1 Vælg en virksomhed som I synes er interessant at arbejde med Inden I går i gang skal I overveje følgende (opridses kort): Opgave 1: Formål med SEO optimeringen Målgruppe Interne ressourcer (indsats vs

Læs mere

Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side?

Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side? Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side? Google Plus er måske ikke det første du tænker på når du skal øge kendskabet til din virksomhed. I det følgende viser jeg hvorfor du

Læs mere

BLACK FRIDAY Årets største handelsdag

BLACK FRIDAY Årets største handelsdag BLACK FRIDAY Årets største handelsdag 1 Indholdsfortegnelse 1. Målsætning og strategi 4 2. Budget 6 3. Dagens vigtigste timer 7-8 4. Enheder 9 5. Betalingsmetoder 10 Indledning Sidste år shoppede danskerne

Læs mere

Indeholder alt det, der skaber værdi

Indeholder alt det, der skaber værdi Indeholder alt det, der skaber værdi Velkommen til en revolutionerende tilgang til lydløsninger velkommen til Jabra One Partner Program Bæredygtig vækst og øget profitabilitet er virksomhedsmål, vi alle

Læs mere

BLACK FRIDAY Årets største handelsdag

BLACK FRIDAY Årets største handelsdag BLACK FRIDAY Årets største handelsdag 1 Indholdsfortegnelse 1. Målsætning og strategi 4 2. Budget 6 3. Dagens vigtigste timer 7-8 4. Enheder 9 5. Betalingsmetoder 10 6. Søgemaskineoptimering 12 7. Google

Læs mere

Hvordan bliver din butik synlig på nettet?

Hvordan bliver din butik synlig på nettet? Hvordan bliver din butik synlig på nettet? Ved Teknologisk Institut 23. April 2013 Program Kl. 14.00-14.10 Velkommen v/dansk Erhverv Kl. 14.10-14.55 Fordele og faldgruber ved sociale medier v/peter Lemcke

Læs mere

Software Design (SWD) Spørgsmål 1

Software Design (SWD) Spørgsmål 1 Spørgsmål 1 Unified Process Du skal give en beskrivelse af Unified Process. Beskrivelsen skal indeholde forklaring på følgende begreber: Phase Iteration Discipline Activity Milestone Artifact Spørgsmål

Læs mere

Velkommen til den nye og forbedrede Dynamicweb 9

Velkommen til den nye og forbedrede Dynamicweb 9 Velkommen til den nye og forbedrede Dynamicweb 9 Effektive kundeoplevelser på tværs af alle kanaler med én integreret platform. Én platform dækker (alle) dine digitale behov Med Dynamicweb 9 får du adgang

Læs mere

Materialet består af følgende: 1. Casen vi skal arbejde med. 2. En værktøjskasse bestående af

Materialet består af følgende: 1. Casen vi skal arbejde med. 2. En værktøjskasse bestående af Til februar mødet har du lektier for på den måde vil du få mest udbytte ud aftenen! Derfor bedes du læse nedenstående indhold igennem samt høre en podcast. Jeg understreger: Du behøves ikke prøve værktøjerne

Læs mere

FRISØR VEST. Link til hjemmesiden: Frisorvest.github.io. Lavet af: Aleksander, Benjamin, Line & Cathrine

FRISØR VEST. Link til hjemmesiden: Frisorvest.github.io. Lavet af: Aleksander, Benjamin, Line & Cathrine FRISØR VEST Link til hjemmesiden: Frisorvest.github.io Lavet af: Aleksander, Benjamin, Line & Cathrine Case 3: Aleksander, Benjamin, Line & Cathrine. Beskrivelse af gruppens tidsplan Trello: Vi har benyttet

Læs mere

Guide til en. SOCIAL mediestrategi

Guide til en. SOCIAL mediestrategi 9 essentielle spørgsmål Guide til en SOCIAL mediestrategi 1 At bruge sociale medier handler om at styrke relationen til familie, venner, bekendte, men de kan også bruges til at styrke relationen til kunder,

Læs mere

Sociale Medier & SEO-pakker: Karakteristikker

Sociale Medier & SEO-pakker: Karakteristikker Sociale Medier & SEO-pakker: Karakteristikker Account Mananger Vi tilbyder en engageret kundechef, som er tilgængelig i kontortiden via telefon, e-mail og Skype for at løse enhver problemstilling. Kundechefen

Læs mere

Sådan laver du gode. opdateringer på Facebook

Sådan laver du gode. opdateringer på Facebook Sådan laver du gode opdateringer på Facebook Indhold Indhold 2 Indledning 3 Hold linjen 4 Vær på linje med virksomhedens overordnede identitet 4 Unik stemme 5 Brug virksomhedens unikke stemme 5 Skab historier

Læs mere

Sociale medier for øvede

Sociale medier for øvede Sociale medier for øvede Kl. 11:50-12:20 Bjarke Bekhøj Direktør, Compell Privat 33 år, bor med Kirsten, Victoria på 4 år og Henrik 7 måneder God mad, AGF fan, rejser, personlig udvikling Uddannelse 2006:

Læs mere

Fra 0-100 km/t Sådan fik vi succes online

Fra 0-100 km/t Sådan fik vi succes online Fra 0-100 km/t Sådan fik vi succes online Taler: IT-/Marketing Chef hos Cykelpartner.dk Program Hvem er? Hvem er Cykelpartner.dk? Kundeservice CPA / Affiliate marketing CPC / Adwords, Facebook Ads, Bing

Læs mere

Social Media Strategi Muligheder og udfordringer. November 2011 Trine-Maria Kristensen www.linkedin.com/in/trinemaria

Social Media Strategi Muligheder og udfordringer. November 2011 Trine-Maria Kristensen www.linkedin.com/in/trinemaria Social Media Strategi Muligheder og udfordringer November 2011 Trine-Maria Kristensen www.linkedin.com/in/trinemaria Trine-Maria Kristensen Cand. scient. soc (PR) Marketing & Kommunikation Weblog: Hovedet

Læs mere

DIGITAL MARKEDSFØRING

DIGITAL MARKEDSFØRING DIGITAL MARKEDSFØRING HVEM ER HAM DEN SKALDEDE? Dennis Pape 44 år, Gift med Majken, 3 børn EDB-assistent Multimediedesigner HD afsætning Sparekassen Farsø ReStudy IDEmøbler Stofa Ejer af SOLO marketing

Læs mere

Seminar Google Analytics. Google Analytics. Novicell - Præsenteret af Martin Skøtt - @martinskott

Seminar Google Analytics. Google Analytics. Novicell - Præsenteret af Martin Skøtt - @martinskott Google Analytics Novicell - Præsenteret af Martin Skøtt - @martinskott 1 Agenda Basis Analytics Hvem er dine kunder? Find potentialet Rapporteringer Mål på indsatsen Næste version 10 gode råd 2 Hvad er

Læs mere

Spørgeskema omkring Ferm living og sociale medier

Spørgeskema omkring Ferm living og sociale medier Bilag 1. Spørgeskema omkring Ferm living og sociale medier Formålet med spørgeskemaet er at undersøge målgruppens holdning til brandet ferm living og deres produkter. Tilmed søger undersøgelsen at kortlægge

Læs mere

Bachelor Miguel Petersen

Bachelor Miguel Petersen Bachelor 2018 Miguel Petersen Agenda Research Målgruppe Konceptudvikling Research Spørgeskema undersøgelse Research Køber du sko i butik, eller på nettet? Personaer Butik Julie Renee Jensen Køber kun i

Læs mere

MOOLA - sundhed for krop & sjæl. Velkommen til MOOLA. Information og inspiration til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl

MOOLA - sundhed for krop & sjæl. Velkommen til MOOLA. Information og inspiration til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl MOOLA - sundhed for krop & sjæl Velkommen til MOOLA Information og inspiration til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl sundhed for krop & sjæl Information og inspiration til en sund krop,

Læs mere

Godmorgen og velkommen til en dag, hvor vi sætter kunderne i centrum

Godmorgen og velkommen til en dag, hvor vi sætter kunderne i centrum Godmorgen og velkommen til en dag, hvor vi sætter kunderne i centrum PROGRAM for dagen 1. Introduktion til Kundens Tidsalder 2. Introduktion til Customer Journey Mapping 3. Gennemgang af case 4. Opgave

Læs mere

ProspectFinder. Intelligent B2B leadgenerering

ProspectFinder. Intelligent B2B leadgenerering ProspectFinder Intelligent B2B leadgenerering 2 Kundernes købsproces har ændret sig Det kræver en ny proces for virksomheders leadgenerering IDENTIFICERING Det bliver stadig vigtigere aktivt at identificere

Læs mere

NETVÆRKSMØDE 19. MAJ. Foredrag om branding og sociale profiler

NETVÆRKSMØDE 19. MAJ. Foredrag om branding og sociale profiler NETVÆRKSMØDE 19. MAJ Foredrag om branding og sociale profiler PALMGREN MARKETING Ejer: Malene Palmgren Kunderne: Iværksættere og mindre virksomheder uden egen marketingfunktion 12 års erfaring med salg

Læs mere