SAGSANSVARLIG Frederik Lund Weinreich

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SAGSANSVARLIG Frederik Lund Weinreich"

Transkript

1 Returadresse: Postboks 50, 4400 Kalundborg Anders Andersen Klovbygade Jerslev Sj. DATO 1. september 2008 JOURNAL NR SAGSANSVARLIG Frederik Lund Weinreich PLAN, BYG OG MILJØ Miljøgodkendelse af svinebruget på Saltoftevej 4, 4490 Jerslev Sj. Kalundborg Kommune meddeler godkendelse til en produktion omfattende slagtesvin ( kg) svarende til 285,0 dyreenheder på ovenstående ejendom. Baggrund Kalundborg Kommune modtog den 25. juni 2007 LandboSjællands ansøgning om udvidelse af svineproduktionen på ovennævnte ejendom. Ansøgningen blev indsendt på vegne af ejendommens ejer Anders Andersen, Klovbygade 48, 4490 Jerslev Sj. Personlig henvendelse: Højvangen Svebølle Telefon Telefax Der er på ejendommen en tilladt produktion af 380 årssøer, smågrise (7,2-30 kg) og 550 polte/slagtesvin ( kg) svarende til 160,3 dyreenheder. Der ansøges om en produktionen af slagtesvin ( kg) svarende til 285,0 dyreenheder. I forbindelse med projektet renoveres de eksisterende bygninger på ejendommen. Den ønskede udvidelse af svineproduktion er omfattet af 12 i Lov om miljøgodkendelse m.v. af husdyrbrug af 20. december Godkendelse Kalundborg Kommune godkender svineproduktionen på 285,0 dyreenheder for Saltoftevej 4, 4490 Jerslev Sj. Miljøgodkendelsen gives på vilkår, der har til hensigt at beskytte det omgivende miljø. Kalundborg Kommune finder, at svineholdet på Saltoftevej 4 kan drives på en miljømæssig forsvarlig måde. Godkendelsen indeholder vilkår for virksomhedens drift, indretning og kontrol. Vilkårene er stillet på baggrund af de oplysninger der er givet i forbindelse med ansøgningen, samt gældende vejledninger og oplysninger der er fremkommet under sagsbehandlingen.

2 Godkendelsen indeholder en miljøteknisk beskrivelse af virksomheden og en vurdering af virksomhedens miljøforhold. Vilkår for godkendelsen Miljøgodkendelsen meddeles på følgende vilkår: 1 Grundvilkår 1.1 Husdyrbruget skal placeres, indrettes og drives i overensstemmelse med de oplysninger om husdyrbruget, der fremgår af den miljøtekniske beskrivelse og vurdering samt godkendelsen vilkår. Eventuelt ejerskifte eller ændringer i data skal meddeles til Kalundborg Kommune. 1.2 Svinebruget godkendes til et dyrehold på slagtesvin ( kg) svarende til 285 dyreenheder. 1.3 Bedriften skal underrette Kalundborg Kommune om produktions størrelse når den fulde produktion er nået. 2 Vilkår til husdyrbrugets anlæg Drift af anlægget Stalde 2.1 Renovering af stalde skal udføres jf. Byggeblad omhandlende valg af materialer. 2.2 Hvad der svarer til 48 % af slagtesvinestierne skal indrettes med minimum 50 % fast gulv. Ventilation 2.3 Renholdelse og service af husdyrbrugets ventilationssystem skal minimum foregå årligt og tidspunktet fremgå af egenkontroljournalen. Rengøring og overbrusning 2.4 Tidspunkter for vask af stalde skal fremgå af egenkontrol-journalen. Foder 2.5 Der må ikke forekomme oplag af foder på anlægget, som kan give anledning til forurening af jord, vandløb eller grundvand. Energi 2.6 Efterlevelse af de energibesparende tiltag skal fremgå af egenkontrol-journalen.

3 2.7 Der skal anvendes bimåler til opgørelse af produktionens elforbrug. Bimåleren aflæses hvert kvartal og forbruget noteres i egenkontroljournalen. Vand 2.8 Registrering af konstateret vandspild skal fremgå af egenkontroljournalen. 2.9 Der skal anvendes bimåler til opgørelse af produktionens vandforbrug. Vandforbruget aflæses hvert kvartal og noteres i egenkontrol-journalen. Spildevand 2.10 Vaskevand fra rengøring af staldene skal opsamles i gyllebeholder og herefter anvendes i overensstemmelse med bestemmelserne for spildevand i husdyrgødningsbekendtgørelsen Al vask af maskiner, redskaber, hvorfra der kan forekomme gødningsrester samt grisetransportvogn og sprøjte skal foregå på støbt, tæt plads med bortledning af spildevandet til opsamlingsbeholder. Udbringning skal ske jf. husdyrgødningsbekendtgørelsens regler for udbringning af husdyrgødning. Driftsforstyrrelser eller uheld 2.12 Der skal udarbejdes en beredskabsplan eller driftsforskrift, som fortæller, hvornår og hvordan der skal reageres ved uheld, som kan medføre konsekvenser for det eksterne miljø. Planen skal indsendes til Kalundborg Kommune senest den 31. januar Beredskabsplanen skal som minimum indeholde: Procedurer, som beskriver relevante tiltag med henblik på at stoppe ulykken/uheldet og begrænse udbredelsen. Oplysninger om hvilke interne/eksterne personer og myndigheder, der skal alarmeres og hvordan. Kortbilag over bedriften med angivelse af miljøfarlige stoffer, afløbs- og drænsystemer og vandløb mm. En opgørelse over materiel der er tilgængeligt på bedriften, eller som kan skaffes med kort varsel, der kan anvendes i forbindelse med afhjælpning, inddæmning og opsamling af spild/lækage, som kan medføre konsekvenser for det eksterne miljø Beredskabsplanen skal være tilgængelig på ejendommen, og kendt af husdyrbrugets ansatte. Kemikalier 2.15 Tankning af diesel skal til enhver tid ske på en plads med fast og tæt bund, enten med afløb til olieudskiller eller således at spild kan opsamles, og at der ikke er mulighed for afløb til jord, kloak, overfladevand eller grundvand.

4 Gødningsproduktion og håndtering 2.16 Påfyldning af gyllevogne må kun ske på befæstet læsseplads. Eventuelt spild på læssepladsen skal ledes til opsamlingsbeholder og derefter tilbage i gyllebeholderen Såfremt der ved en eller flere af gyllebeholderne etableres fast pumpeudstyr, skal elinstallationen indrettes, så at pumpen ikke kan startes utilsigtet Hvis der monteres fjernbetjent pumpeudstyr på en eller flere af gyllebeholderne, skal der være monteret en anordning, der sikrer at pumpen slår fra automatisk, når der er pumpet, hvad der svarer til indholdet af en gyllevogn. Der kan alternativt etableres en anordning, som sikrer, at pumpen kun kan startes, når der står en gyllevogn under udløbet Ved håndtering af gylle gennem ikke-faste installationer, der ikke lever op til 19 husdyrgødningsbekendtgørelsen, skal dette foretages under konstant opsyn, således at evt. brud straks opdages, og pumpningen i så fald kan afbrydes. Forurening og gener fra husdyrbruget anlæg Ammoniak 2.20 Gyllekølingsanlægget skal etableres jævnfør BAT-byggeblad Der skal være elmåler og timetæller på gyllekølingsanlæggets varmepumpe og anlæggets skal være i drift minimum timer årligt, herunder i perioden fra 1. juni til 31. august Når gyllekølingsanlægget stoppes samt ved servicering eller nedbrud, registres det og årsag til driftsstop i egenkontrol rapport Når gyllekølingsanlægget er i drift skal gylletemperaturen sænkes med minimum 2,1 grader i overfladen Når gyllekølingen er i drift må der maksimalt være 20 cm gylle i kummerne og tidspunkter for udslusning af gylle skal fremgå af egenkontrol-journalen. Lugt 2.25 Såfremt der efter kommunens vurdering opstår væsentlige lugtgener, der vurderes at være væsentligt større end der kan forventes ifølge grundlaget for miljøvurderingen, kan kommunen meddele påbud om, at der skal indgives og gennemføres projekt for afhjælpende foranstaltninger. Transport 2.26 Al transport til og fra ejendommen skal som hovedregel begrænses til hverdage i tidsrummet

5 2.27 Ved transport af gylle på offentlige veje skal gyllevognens åbninger være forsynet med låg eller lignende, således at spild ikke kan finde sted. Skulle der alligevel ske spild, skal dette straks opsamles. Støj 2.28 Virksomheden skal, for egen regning, dokumentere, at støjvilkår overholdes, hvis tilsynsmyndigheden finder det påkrævet. Dokumentation for overholdelse af støjkravene kan være i form af målinger i ejendommens omgivelser (under fuld drift) eller kildestyrkemålinger ved de enkelte støjkilder kombineret med beregninger efter den fælles nordiske beregningsmodel for industristøj Virksomhedens bidrag til støjbelastningen i omgivelserne må ikke overstige følgende værdier, målt ved nabobeboelser eller deres opholdsarealer: Mandag-fredag Kl (8 timer) Lørdag Kl (7 timer) Alle dage Kl (1 time) Lørdag Kl (4 timer) Søn- og helligdage Kl (8 timer) Alle dage Kl (½ time) Alle dage Kl Maksimal værdi 55 db(a) 45 db(a) 40 db(a) 55 db(a) Støjbidraget (bortset fra maksimalværdien) måles som det ækvivalente, konstante, korrigerede støjniveau i db(a) (re. 20 μpa). Tallene i parenteserne angiver midlingstiden inden for den pågældende periode. Støv 2.30 Driften må ikke medføre væsentlige støvgener uden for ejendommens eget areal. Skadedyr 2.31 Der skal på ejendommene foretages effektiv fluebekæmpelse som minimum i overensstemmelse med de nyeste retningslinier fra Statens Skadedyrlaboratorium Opbevaring af foder skal ske på en sådan måde, at der ikke opstår risiko for tilhold af skadedyr (rotter m.v.). 3 Vilkår til husdyrbrugets arealer Lokalisering af arealer 3.1 Miljøgodkendelsen meddeles til de anførte udbringningsarealer. Såfremt andre arealer ønskes anvendt til udbringning, skal dette anmeldes til kommunen. Drift af arealer 3.2 Kravet om nedfældning af flydende husdyrgødning på sort jord og græsmarker gælder på de i den miljøtekniske beskrivelses bilag 2 skraverede udbringningarealer fra det tidspunkt, hvor arealerne ønskes anvendt af Saltoftevej 4.

6 3.3 De anførte tredjemandsarealer, der ligger i sårbare afvandingsområder, må ikke anvendes til udbringnings af husdyrgødning fra Saltoftevej 4, før der foreligger en arealgodkendelse hertil efter Husdyrgodkendelseslovens Der skal til enhver tid overfor tilsynsmyndigheden kunne fremlægge en mark og gødningsplan som dokumentation for, at de robuste tredjemandsarealer, der indgår i indeværende godkendelse anvendes til udbringning af husdyrgødning fra Saltoftevej 4. Håndtering af gylle 3.5 Omrøring af gylle i opbevaringsanlæg i forbindelse med udbringning må tidligst påbegyndes umiddelbart før udkørsel. 3.6 Udbringning af gylle skal koncentreres over så kort tid så muligt, det vil sige nogle få uger således, at lugtgenerne er så kortvarige så muligt. 3.7 Såfremt det ved udbringning af gylle opstår lugtgener som tilsynsmyndigheden vurderer er væsentlige for de omkringboende, kan tilsynsmyndigheden stille krav om at udbringningen ikke må foregå på lørdage samt søn- og helligdage. 4 Vilkår til anvendelse af Bedste tilgængelige teknik (BAT) 4.1 Bedriften skal ved indkøb af ny teknologi, maskiner eller ændringer i produktionen lægge vægt på, hvad der er opnåeligt ved anvendelse af den bedste tilgængelige teknik, herunder mindre forurenende råvarer, processer og anlæg, og de bedst mulige forureningsbegrænsende foranstaltninger. Ved denne vurdering skal der lægges vægt på en forebyggende indsats gennem anvendelse af velafprøvet og godkendt renere teknologi. 5 Vilkår i forbindelse med husdyrbrugets affald 5.1 Animalsk affald, herunder selvdøde dyr, skal opbevares i lukket kasse, container (større dyr under kadaverkappe) eller lignende og placeres på et egnet sted efter aftale med tilsynsmyndigheden, således at der i tidsrummet indtil afhentningen ikke opstår uhygiejniske forhold herunder adgang for omstrejfende dyr. 5.2 Dato for aflevering/afhentning af affald samt mængde, affaldstype, transportør og modtager skal fremgå af egenkontrol-journalen. 5.3 Virksomhedens medicinaffald, veterinært affald m.v. skal opbevares utilgængelig for uvedkomne og bortskaffes via autoriserede kanaler.

7 7 Vilkår i forbindelse med husdyrbrugets ophør 7.1 Ved bedriftens ophør skal der indsendes en plan til tilsynsmyndigheden, der beskriver de nødvendige foranstaltninger for at undgå fremtidig forureningsfare. Omfang og indhold af planen, samt tidsplan for hvornår foranstaltningerne skal være udført, skal accepteres af tilsynsmyndigheden. 7.2 Såfremt driftsbygningerne ønskes bibeholdt ved produktionens ophør skal bygningerne udvendig vedligeholdes til et niveau, der accepteres af tilsynsmyndigheden. 8 Vilkår til husdyrbrugets egenkontrol 8.1 Egenkontrol-driftjournalen skal som minimum indeholde: Årlig opgørelse af antallet af dyreenheder, fordelt på typer af dyr og vægtintervaller, samt dokumentation herfor i form af udskrifter fra bedriftsløsning, CHR-registret eller lignende. Oplysninger om væsentlige driftsforstyrrelser eller uregelmæssigheder, der har eller kan have miljømæssig betydning. Der redegøres for type omfang og afhjælpende foranstaltninger. Herudover krav til egenkontrol stillet i godkendelsens øvrige vilkår. Øvrige bestemmelser Godkendelsen bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden 2 år fra miljøgodkendelsens datering. Det vil sige, at der er indsat et dyrehold svarende til opstart af den ansøgte produktion. Hvis miljøgodkendelsen ikke har været udnyttet helt eller delvist i 3 på hinanden følgende år betragtes det som kontinuitetsbrud, og den del af godkendelsen, der ikke har været udnyttet de seneste 3 år, bortfalder. Naturlige produktionsudsving betragtes i den sammenhæng ikke som kontinuitetsbrud. Husdyrbruget er omfattet af 42 i husdyrloven. Efter denne paragraf kan tilsynsmyndigheden påbyde afhjælpende foranstaltninger, hvis virksomhedens drift medfører væsentlig forurening eller uhygiejniske forhold. Afgørelsen er ikke afhængig af ejendommens ejerforhold, og en eventuel anden ejer er forpligtet af afgørelsen. Kommunen skal endvidere gøre opmærksom på, at det er ansøgers ansvar at indhente eventuelle dispensationer og tilladelser efter anden lovgivning.

8 Retsbeskyttelse Ifølge 40 i husdyrloven må tilsynsmyndigheden ikke meddele påbud eller forbud efter 39 før der er forløbet 8 år efter meddelelsen af en godkendelse. Tilsynsmyndigheden skal dog tage godkendelsen op til revurdering og om nødvendigt meddele påbud eller forbud efter 40, hvis 1) der er fremkommet nye oplysninger om forureningens skadelige virkning, 2) forureningen medfører miljømæssige skadevirkninger, der ikke kunne forudses ved godkendelsens meddelelse, 3) forureningen i øvrigt går ud over det, som blev lagt til grund ved godkendelsens meddelelse, 4) væsentlige ændringer i den bedste tilgængelige teknik skaber mulighed for en betydelig nedbringelse af emissionerne, uden at det medfører uforholdsmæssigt store omkostninger, 5) det af hensyn til driftssikkerheden i forbindelse med processen eller aktiviteten er påkrævet, at der anvendes andre teknikker. Offentlighedsfaser I perioden 6. august 2007 og frem til 27. august 2007 sendte Kalundborg Kommune udvidelsesprojektet i offentlig annoncering. Der indkom i offentlighedsfasen ingen bemærkninger til projektet. I perioden 11. juli 2008 til 22. august 2008 sendte Kalundborg Kommune et udkast til miljøgodkendelse i høring hos naboer og parter. Der indkom en enkelt bemærkning til projektet, som fremgår af den miljøtekniske beskrivelse. Klagevejledning Afgørelser efter husdyrloven kan påklages til Miljøklagenævnet, jf. husdyrlovens 76, stk. 1. Klagefristen er 4 uger fra afgørelsen offentliggøres, jf. 79, stk. 1. Godkendelsen vil blive offentliggjort i dagspressen den 3. september Klager skal indgives skriftligt til Kalundborg Kommune senest 4 uger fra offentliggørelsen. Klagefristen er den 1. oktober Kommunen giver ansøger besked, hvis der indkommer klager over afgørelsen og sender klagen videre til Miljøklagenævnet efter klagefristens udløb.

9 Kommunens afgørelser kan jævnfør husdyrlovens 84 påklages af afgørelsens adressat, miljøministeren, og enhver, der har individuel, væsentlig interesse i sagens udfald, samt Sundhedsstyrelsen. Endvidere er en række foreninger og organisationer klageberettigede jævnfør husdyrlovens Det skal bemærkes, at et projekt godt kan igangsættes, selvom der klages over afgørelsen, med mindre Miljøklagenævnet tillægger klagen opsættende virkning for projektet. Dette sker på ansøgers egen regning og risiko. Det følger af 81, stk. 1., at miljøklagenævnet ved sin behandling kan ændre eller ophæve en tilladelse, godkendelse eller dispensation efter loven. En tilladelse, der indeholder vilkår til sikring af de landskabelige værdier, jf. husdyrlovens 27, stk. 1, nr. 3, eller vilkår om placering af gyllebeholdere, jf. husdyrlovens 27, stk. 2, har dog opsættende virkning med mindre Miljøklagenævnet bestemmer andet. Hvis afgørelsen ønskes prøvet ved en domstol, skal sagen være anlagt inden 6 måneder efter endelig afgørelse, jf. husdyrlovens 90. Fristen regnes fra annonceringsdatoen. Husdyrlovens retningslinier for klage og søgsmål vedlægges i bilag 6. Med venlig hilsen Tyge Wanstrup Chef for Plan, Byg & Miljø Frederik Lund Weinreich Agronom Vedlagt er: Miljøteknisk beskrivelse og vurdering Uddrag fra Husdyrloven vedr. klage og søgsmål

10 Kopi af miljøgodkendelsen er sendt til følgende: Landboforeningen Gefion, Att.: Mette Gold Frederiksen Sundhedsstyrelsen, Embedslægeinstitutionen Sjælland, Rolighed 7, 2, 4180 Sorø Danmarks Naturfredningsforening, Masnedøgade 20, 2100 København Ø Friluftsrådet ved Christian Hærslev, Fjordbakken 24, 4400 Kalundborg Danmarks Sportsfiskerforbund ved Knud Nielsen, Vandværksbakken 31, 4450 Jyderup Dansk Ornitologisk Forening ved Magnus Bang Hansen, Møllebakken 16, 4400 Kalundborg Det Økologiske Råd, Blegdamsvej 4B, 2200 København N. Miljøcenter Roskilde, Ny Østergade 7-11, 4000 Roskilde. Arbejderbevægelsens Erhvervsråd, Reventlowsgade 14, 1. sal, 1651 København V. Ferskvandsfiskeriforenigen for Danmark ved Niels Barslund, Vormstrupvej 2, 7540 Haderup Forbrugerrådet, Fiolstræde 17, Postbox 2188, 1017 København K fbr@fbr.dk

11 Uddrag fra Husdyrloven vedr. klage og søgsmål Kapitel 7 Klage og søgsmål 76. Medmindre andet fremgår af lovens bestemmelser, jf. dog 78, kan kommunalbestyrelsens afgørelser og beslutninger efter loven eller regler, der er fastsat med hjemmel i loven, påklages til det Miljøklagenævn, der er nedsat i henhold til lov om miljøbeskyttelse. Stk. 2. Tilsvarende gælder for afgørelser truffet af miljøministeren i medfør af 65 og afgørelser truffet af miljøministeren i medfør af 50, 51 og 53 i sager, hvor ministeren har besluttet at overtage kommunalbestyrelsens beføjelser i medfør af , 104, stk. 1 og 2, og 105, 106 og 109 i lov om miljøbeskyttelse finder tilsvarende anvendelse ved Miljøklagenævnets behandling af sager efter 76. Stk. 2. Klage til Miljøklagenævnet indgives skriftligt af de klageberettigede efter til den myndighed, der har truffet afgørelsen. Myndigheden sender umiddelbart efter klagefristens udløb klagen til Miljøklagenævnet ledsaget af den påklagede afgørelse og det materiale, der er indgået i sagens bedømmelse. Stk. 3. Miljøministeren kan fastsætte nærmere regler om klagenævnets sammensætning og virksomhed ved behandlingen af sager i henhold til denne lov. 78. Miljøministeren kan fastsætte regler om, at afgørelser, der enkeltvis er af mindre betydning for beskyttelsen af natur, miljø og landskab, ikke kan påklages til anden administrativ myndighed. 79. Klagefristen er 4 uger fra den dag, afgørelsen eller beslutningen er meddelt. Er afgørelsen eller beslutningen offentligt bekendtgjort, regnes klagefristen dog altid fra bekendtgørelsen. Stk. 2. Hvis klagefristen udløber på en lørdag eller helligdag, forlænges klagefristen til den følgende hverdag. 80. En klage over et påbud eller forbud efter 39 eller 42 eller over en afgørelse efter 50 eller 51 har opsættende virkning, medmindre Miljøklagenævnet bestemmer andet. Stk. 2. En klage over et påbud eller et forbud, jf. 39 eller 42, som kommunalbestyrelsen har besluttet skal efterkommes straks, jf. 59, har dog ikke opsættende virkning, medmindre Miljøklagenævnet bestemmer andet. Stk. 3. Miljøklagenævnet kan beslutte, at en klage over et påbud eller forbud, jf. 39 eller 42, skal have opsættende virkning, uanset at kommunalbestyrelsen har besluttet, at en klage ikke skal have opsættende virkning, jf. 59, stk En klage over en tilladelse efter 10, godkendelse efter 11, 12 eller 16 eller dispensation efter 9 har ikke opsættende virkning, medmindre Miljøklagenævnet bestemmer andet, jf. dog stk. 3. Stk. 2. Bestemmelsen i stk. 1 indebærer ingen begrænsninger i Miljøklagenævnets adgang til at ændre eller ophæve en påklaget tilladelse, godkendelse eller dispensation.

12 Stk. 3. En tilladelse efter 10 eller godkendelse efter 11 eller 12, der indeholder vilkår efter 27, stk. 1, nr. 3, og stk. 2, må ikke udnyttes før klagefristens udløb. En klage over tilladelser efter 10 eller godkendelser efter 11 eller 12, der indeholder vilkår efter 27, stk. 1, nr. 3, og stk. 2, har opsættende virkning, medmindre Miljøklagenævnet bestemmer andet. 82. Miljøministeren kan fastsætte regler om, at visse tilladelser eller godkendelser ikke må udnyttes inden for klagefristen, og at en klage skal have opsættende virkning. 83. Når klage indgives til kommunalbestyrelsen, underretter kommunalbestyrelsen straks adressaten for den afgørelse, der klages over, om klagen. 84. Kommunalbestyrelsens afgørelser kan påklages af 1) afgørelsens adressat, 2) miljøministeren og 3) enhver, der har en individuel, væsentlig interesse i sagens udfald. Stk. 2. Miljøministerens afgørelser kan påklages af 1) afgørelsens adressat og 2) enhver, der har en individuel, væsentlig interesse i sagens udfald. Stk. 3. Sundhedsstyrelsen kan påklage afgørelser efter kapitel 3. Sundhedsstyrelsen kan endvidere tillægges klageret i regler, der udstedes i medfør af loven. Stk. 4. Miljøministeren kan fastsætte regler om, at afgørelser efter loven kan påklages af bestemte myndigheder i andre lande. 85. Danmarks Fiskeriforening kan påklage kommunalbestyrelsens og miljøministerens afgørelser efter bestemmelserne i kapitel 3, for så vidt angår spørgsmål om forurening af vandløb, søer eller havet. Stk. 2. Ferskvandsfiskeriforeningen for Danmark kan påklage kommunalbestyrelsens og miljøministerens afgørelser efter bestemmelserne i kapitel 3, for så vidt angår spørgsmål om forurening af vandløb og søer. Stk. 3. Arbejderbevægelsens Erhvervsråd kan påklage kommunalbestyrelsens og miljøministerens afgørelser, når væsentlige beskæftigelsesmæssige interesser er berørt. Stk. 4. Forbrugerrådet kan påklage kommunalbestyrelsens og miljøministerens afgørelser i det omfang, de er væsentlige og principielle. 86. Lokale foreninger og organisationer, der har beskyttelse af natur og miljø som hovedformål, kan påklage afgørelser, som foreningen eller organisationen har ønsket underretning om, jf. 61. Stk. 2. Lokale foreninger og organisationer, der efter deres formål varetager væsentlige rekreative interesser, kan påklage afgørelser, som foreningen eller organisationen har ønsket underretning om, jf. 61, når afgørelsen berører sådanne interesser og klagen har til formål at varetage natur- og miljøbeskyttelse. 87. Landsdækkende foreninger og organisationer, der efter deres vedtægter har beskyttelse af natur og miljø som hovedformål, kan påklage afgørelser truffet med hjemmel i bestemmelserne i kapitel 3. Stk. 2. Landsdækkende foreninger og organisationer, der efter deres vedtægter har til formål at varetage væsentlige rekreative interesser, kan påklage afgørelser truffet med hjemmel i bestemmelserne i kapitel 3, når

13 afgørelsen berører sådanne interesser og klagen har til formål at varetage naturog miljøbeskyttelse. 88. Miljøklagenævnet kan til efterprøvelse af klageberettigelsen forlange, at foreningen eller organisationen fremsender vedtægterne. 89. En afgørelse i en klagesag skal indeholde en frist for afgørelsens efterkommelse. Når der foreligger særlige forhold, kan det dog bestemmes, at afgørelsen skal efterkommes straks. 90. Søgsmål til prøvelse af afgørelser efter loven eller de regler, der fastsættes i medfør af loven, skal være anlagt inden 6 måneder efter, at afgørelsen eller beslutningen er meddelt. Er afgørelsen eller beslutningen offentligt bekendtgjort, regnes søgsmålsfristen fra bekendtgørelsen.

Kalundborg Kommune meddeler godkendelse til udbringning af husdyrgødning på arealer, der drives under ejendommen på Saltoftevej 7, 4470 Svebølle.

Kalundborg Kommune meddeler godkendelse til udbringning af husdyrgødning på arealer, der drives under ejendommen på Saltoftevej 7, 4470 Svebølle. Returadresse: Postboks 50, 4400 Kalundborg Niels Boserup Saltoftevej 7 4470 Svebølle DATO 4. november 2008 JOURNAL NR. 326-2008-34384 SAGSANSVARLIG Frederik Lund Weinreich/chso PLAN, BYG OG MILJØ Godkendelse

Læs mere

SAGSANSVARLIG Frederik Lund Weinreich

SAGSANSVARLIG Frederik Lund Weinreich Returadresse: Postboks 50, 4400 Kalundborg Søren Modin Jorløsevej 12 4470 Svebølle DATO 11. august 2008 JOURNAL NR. 326-2007-14913 SAGSANSVARLIG Frederik Lund Weinreich PLAN, BYG OG MILJØ Miljøgodkendelse

Læs mere

Arealgodkendelse. Plan, Byg og Miljø 16. august 2010. Udbringningsarealer på Byvej 25, 4591 Føllenslev

Arealgodkendelse. Plan, Byg og Miljø 16. august 2010. Udbringningsarealer på Byvej 25, 4591 Føllenslev Plan, Byg og Miljø 16. august 2010 Arealgodkendelse Udbringningsarealer på Byvej 25, 4591 Føllenslev Arealgodkendelse er givet til: CVR-nummer: 85949411 Sognefogedgård v/ Vagn Andersen Byvej 25 4591 Føllenslev

Læs mere

Afslaget gives i henhold til forbuddet i husdyrgodkendelseslovens 6, stk. 1, nr. 4 samt husdyrgodkendelseslovens 31.

Afslaget gives i henhold til forbuddet i husdyrgodkendelseslovens 6, stk. 1, nr. 4 samt husdyrgodkendelseslovens 31. Returadresse: Plan Byg og Miljø Postboks 50, 4400 Kalundborg Ornestation Mors Gl. Møllevej 97 7970 Redsted M. Afslag på ansøgning om udvidelse af dyreholdet på Bækkevej 4, 4470 Høng Kalundborg Kommune

Læs mere

SAGSANSVARLIG Lars Markussen / FRWE

SAGSANSVARLIG Lars Markussen / FRWE Returadresse: Postboks 50, 4400 Kalundborg Jens Jensen Nykøbingvej 7, Ørslev 4200 Slagelse DATO 10. december 2009 SAGSNR. 326-2008-57801 SAGSANSVARLIG Lars Markussen / FRWE Plan, byg og miljø Miljøgodkendelse

Læs mere

SAGSANSVARLIG Frederik Lund Weinreich

SAGSANSVARLIG Frederik Lund Weinreich Plan, Byg og Miljø Højvangen 9, 4470 Svebølle Peer Drehn Favrbovej 3 4591 Føllenslev DATO 24. juni 2008 JOURNAL NR. 326-2007-56261 SAGSANSVARLIG Frederik Lund Weinreich PLAN, BYG OG MILJØ Miljøgodkendelse

Læs mere

Arealgodkendelse. Plan, Byg og Miljø 27. september Udbringningsarealer på Davrupvej 7, 4450 Jyderup

Arealgodkendelse. Plan, Byg og Miljø 27. september Udbringningsarealer på Davrupvej 7, 4450 Jyderup Plan, Byg og Miljø 27. september 2010 Arealgodkendelse Udbringningsarealer på Davrupvej 7, 4450 Jyderup Arealgodkendelse er givet til: CVR-nummer: 26027896 Davrup agro v/ Christopher Green Davrupvej 7

Læs mere

SAGSANSVARLIG Lars Markussen / FRWE

SAGSANSVARLIG Lars Markussen / FRWE Returadresse: Postboks 50, 4400 Kalundborg Martin V. Rasmussen Svanemosevej 1 Solbjerg 4270 Høng DATO 17. juni 2009 SAGSNR. 326-2007-14836 SAGSANSVARLIG Lars Markussen / FRWE Plan, byg og miljø Miljøgodkendelse

Læs mere

Tillæg til arealgodkendelse

Tillæg til arealgodkendelse Teknik og MIljø 15. oktober 2013 Tillæg til arealgodkendelse Udbringningsarealer på Bøstrupvej 32, 4270 Høng Arealgodkendelse er givet til: CVR-nummer: 11197299 v. Roland Pedersen Bøstrupvej 32 4270 Høng

Læs mere

Tillæg til arealgodkendelse

Tillæg til arealgodkendelse Plan, Byg og Miljø 3. april 2013 Tillæg til arealgodkendelse Udbringningsarealer til Kalundborgvej 33, 4460 Snertinge Arealgodkendelse er givet til: CVR-nummer: 26702348 Faurbogaard v. Henrik Petersen

Læs mere

SAGSANSVARLIG Frederik Lund Weinreich

SAGSANSVARLIG Frederik Lund Weinreich Plan, Byg og Miljø Højvangen 9, 4470 Svebølle Peter Michael Johansen Ugerløsevej 1c 4400 Kalundborg DATO 7. februar 2008 JOURNAL NR. 326-2007-14811 SAGSANSVARLIG Frederik Lund Weinreich PLAN, BYG OG MILJØ

Læs mere

SAGSANSVARLIG Frederik Lund Weinreich/chso

SAGSANSVARLIG Frederik Lund Weinreich/chso Returadresse: Postboks 50, 4400 Kalundborg Steen Fischer Jensen Præstemarken 11 4400 Kalundborg DATO 25. august 2009 JOURNAL NR. 326-2008-269 SAGSANSVARLIG Frederik Lund Weinreich/chso PLAN, BYG OG MILJØ

Læs mere

SAGSANSVARLIG Lars Markussen / CHSO

SAGSANSVARLIG Lars Markussen / CHSO Returadresse: Postboks 50, 4400 Kalundborg Søren Holm Lerchenfeldvej 102 4400 Kalundborg DATO 4. december 2008 SAGSNR. 326-2007-33941 SAGSANSVARLIG Lars Markussen / CHSO Plan, byg og miljø Påbud af vilkårsændringer

Læs mere

Arealgodkendelse. Plan, Byg og Miljø 12. september Udbringningsarealer på Møllevej 2, 4490 Jerslev Sj.

Arealgodkendelse. Plan, Byg og Miljø 12. september Udbringningsarealer på Møllevej 2, 4490 Jerslev Sj. Plan, Byg og Miljø 12. september 2011 Arealgodkendelse Udbringningsarealer på Møllevej 2, 4490 Jerslev Sj. Vibehøj Arealgodkendelse til: CVR-nummer: 30065190 Sandagergård I/S v/ Lars Andersen & Anders

Læs mere

Tillæg til miljøgodkendelse af smågriseproduktion Odensevej 156, 5400 Bogense. Ændring af bygninger. CVR.nr 29806071

Tillæg til miljøgodkendelse af smågriseproduktion Odensevej 156, 5400 Bogense. Ændring af bygninger. CVR.nr 29806071 Tillæg til miljøgodkendelse af smågriseproduktion Odensevej 156, 5400 Bogense. Ændring af bygninger CVR.nr 29806071 30. maj 2013 Miljøgodkendelse Baggrund Enghavegård ApS har den 21. september 2010 fået

Læs mere

Miljøgodkendelse. Plan, Byg og Miljø 12. oktober 2012. Udvidelse/lovliggørelse af husdyrproduktionen på Skovvang 1, 4291 Ruds Vedby

Miljøgodkendelse. Plan, Byg og Miljø 12. oktober 2012. Udvidelse/lovliggørelse af husdyrproduktionen på Skovvang 1, 4291 Ruds Vedby Plan, Byg og Miljø 12. oktober 2012 Miljøgodkendelse Udvidelse/lovliggørelse af husdyrproduktionen på Skovvang 1, 4291 Ruds Vedby Miljøgodkendelse er givet til: CVR-nummer: 31973589 Tågerupgård I/S c/o

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt af kalvehytter, Lerchenfeldvej 231. Afgørelse. Baggrund

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt af kalvehytter, Lerchenfeldvej 231. Afgørelse. Baggrund Returadresse: Postboks 50, 4400 Kalundborg Palle Birk Nielsen Lerchenfeldvej 231 4400 Kalundborg DATO 7. august 2013 SAGS NR. 326-2013-31247 BETJE N D IG SELV Afgørelse om ikke-godkendelsespligt af kalvehytter,

Læs mere

Miljøgodkendelse. Miljøgodkendt landbrug har listebetegnelsen I 101D. jf. godkendelsesbekendtgørelsen

Miljøgodkendelse. Miljøgodkendt landbrug har listebetegnelsen I 101D. jf. godkendelsesbekendtgørelsen 4. november 2005 JKR/htk 190283 Miljøgodkendelse af slagtesvineproduktion omfattende 249 DE på ejendommen matrikel nr. 4A, Ravnebjerg by, Sanderum Ravnebjerggyden 75, 5491 Blommenslyst (CVR-nr.: 15777990)

Læs mere

Miljøgodkendelse. Plan, Byg og Miljø 15. november Husdyrbruget på Gl. Svebøllevej 2, 4470 Svebølle

Miljøgodkendelse. Plan, Byg og Miljø 15. november Husdyrbruget på Gl. Svebøllevej 2, 4470 Svebølle Plan, Byg og Miljø 15. november 2012 Miljøgodkendelse Husdyrbruget på Gl. Svebøllevej 2, 4470 Svebølle Miljøgodkendelsen til: CVR-nummer: 10564549 Højbjerggård v/ Kurt Rolsted Gl. Svebøllevej 2 4470 Svebølle

Læs mere

19c anmeldelse. Plan, Byg og Miljø 18. oktober Udvidelse af stald pga. dyrevelfærd, Kongevej 16, 4450 Jyderup

19c anmeldelse. Plan, Byg og Miljø 18. oktober Udvidelse af stald pga. dyrevelfærd, Kongevej 16, 4450 Jyderup Plan, Byg og Miljø 18. oktober 2012 19c anmeldelse Udvidelse af stald pga. dyrevelfærd, Kongevej 16, 4450 Jyderup Ændringen omfatter: CVR-nummer: 18826240 Anders Couppé Kongevej 16 4450 Jyderup Annonceringsdato:

Læs mere

Glamsbjerg Kommunes afgørelse

Glamsbjerg Kommunes afgørelse Glamsbjerg Kommune 5620 Glamsbjerg - Tlf. 63 72 72 72 - Postglronr. 5 03 62 40 Teknisk Forvaltning 63 72 72 52 Telefax nr. 64 7216 22 - E-mail salskov@glamsbjerg.dk Allan Bo Kristensen Voldtoftevej 71

Læs mere

1) Daghaverne beliggende på matrikel nr. 554 a Randers Markjorder, Gørrilds Alle 21, 8920 Randers NV. Hvor der skal fjernes skure.

1) Daghaverne beliggende på matrikel nr. 554 a Randers Markjorder, Gørrilds Alle 21, 8920 Randers NV. Hvor der skal fjernes skure. Randers Kommune Laksetorvet 1 8900 Randers C Att. Lars Ole Markvardsen Miljø og Teknik Natur og Miljø Laksetorvet 1 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 1687 jonna.ploug@randers.dk www.randers.dk

Læs mere

TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE. Kvægbruget Nedre Nesgård Nesgårdsvej 39, 9460 Brovst

TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE. Kvægbruget Nedre Nesgård Nesgårdsvej 39, 9460 Brovst TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE Kvægbruget Nedre Nesgård Nesgårdsvej 39, 9460 Brovst Godkendelsesdato / offentliggørelse: 8/11 2013 Indhold... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Jammerbugt Kommunes afgørelse...

Læs mere

Tillægsgodkendelse. Plan, Byg og Miljø 6. februar Ændring af husdyrproduktionen på Eskebjergvej 13, 4591 Føllenslev

Tillægsgodkendelse. Plan, Byg og Miljø 6. februar Ændring af husdyrproduktionen på Eskebjergvej 13, 4591 Føllenslev Plan, Byg og Miljø 6. februar 2012 Tillægsgodkendelse Ændring af husdyrproduktionen på Eskebjergvej 13, 4591 Føllenslev Tillægsgodkendelse vedr.: CVR-nummer: 25700082 Niels Toftegaard Petersen Hellestræde

Læs mere

Tillæg til miljøgodkendelse af kvægproduktion

Tillæg til miljøgodkendelse af kvægproduktion Dato: 11-02-2014 Tillæg til miljøgodkendelse af kvægproduktion Grindsted Landevej 56, 7200 Grindsted Februar 2014 Teknik & Miljøforvaltning Natur og Miljø Jorden Rundt 1 7200 Grindsted Tlf. 7972 7200 Uwww.billund.dkU

Læs mere

Baggrund Kalundborg Kommune modtog Gefions anmeldelse af 12. februar 2016 om opførelse af et ny maskinhal og vaskeplads på ovennævnte ejendom.

Baggrund Kalundborg Kommune modtog Gefions anmeldelse af 12. februar 2016 om opførelse af et ny maskinhal og vaskeplads på ovennævnte ejendom. Returadresse: Postboks 50, 4400 Kalundborg Hans Arne Nielsen Reerslevvej 37 4291 Ruds Vedby DATO 11. marts 2016 SAGS NR. 326-2016-10361 BETJE N D IG SELV Opførelse af maskinhal på Reerslevvej 37, 4291

Læs mere

Tillæg til 12 MILJØGODKENDELSE

Tillæg til 12 MILJØGODKENDELSE Tillæg til 12 MILJØGODKENDELSE af husdyrbruget Strandvænget 75 7900 Nykøbing M 8. juli 2016 Indholdsfortegnelse 1 Registreringsblad... 3 2 Resumé... 4 3 Afgørelse om tillæg til miljøgodkendelse... 5 4

Læs mere

19d anmeldelse. Plan, Byg og Miljø 23. april Ændring af dyreholdet på Frankerupvej 2, 4400 Kalundborg.

19d anmeldelse. Plan, Byg og Miljø 23. april Ændring af dyreholdet på Frankerupvej 2, 4400 Kalundborg. Plan, Byg og Miljø 23. april 2013 19d anmeldelse Ændring af dyreholdet på Frankerupvej 2, 4400 Kalundborg. Ændringen omfatter: CVR-nummer: 28243286 Morten Østergård Frankerupvej 2 4400 Kalundborg Annonceringsdato:

Læs mere

Miljøgodkendelse af husdyrbrug efter 12 i henhold til lov om miljøgodkendelse af husdyrbrug, lov nr. 1572 af 20. december 2006.

Miljøgodkendelse af husdyrbrug efter 12 i henhold til lov om miljøgodkendelse af husdyrbrug, lov nr. 1572 af 20. december 2006. BYG OG MILJØ Tillæg nr. 3 til Miljøgodkendelse af husdyrbrug Grønnevej 4 Tilhørende Per Høeg Grønnevej 4 8500 Grenaa Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa Tlf.: 89 59 10 00 www.norddjurs.dk Miljøgodkendelse

Læs mere

Tillæg til miljøgodkendelse for Bøstrupvej 86, 7840 Højslev

Tillæg til miljøgodkendelse for Bøstrupvej 86, 7840 Højslev Tillæg til miljøgodkendelse for Bøstrupvej 86, 7840 Højslev efter 12, stk. 3 i Lovbekendtgørelse nr. 1486 af 4. december 2009 om miljøgodkendelse m.v. af husdyrbrug. Meddelt d. 23. juli 2013 Tillægget

Læs mere

Afgørelse vedr. svineproduktionen på Kildevangsvej 24, 4000 Roskilde -

Afgørelse vedr. svineproduktionen på Kildevangsvej 24, 4000 Roskilde - Gefion Fulbyvej 15 4180 Sorø Att.: Mikael Kirkhoff Samsøe; mks@gefion.dk CBM Center for Byg og Miljø Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø F 4646 4615 H www.lejre.dk Helen Bovbjerg Sørensen Natur og

Læs mere

Dispensation fra afstandskrav til nabobeboelse for hundepensionen

Dispensation fra afstandskrav til nabobeboelse for hundepensionen Erik og Minna Bang Clausen Stratvej 11 6740 Bramming Torvegade 74, 6700 Esbjerg Dato 15. november 2012 Sagsbehandler Lars Waldemar Telefon direkte 76 16 51 39 Sags id 2012-13916 Dispensation fra afstandskrav

Læs mere

Miljøgodkendelse af anlæg til nedknusning af uforurenet byggeog anlægsaffald.

Miljøgodkendelse af anlæg til nedknusning af uforurenet byggeog anlægsaffald. Miljøgodkendelse af anlæg til nedknusning af uforurenet byggeog anlægsaffald. Teknik & Miljø - 2007 Side 2/21 Udgiver: Bornholms Regionskommune Natur & Miljø Skovløkken 4, Tejn 3770 Allinge Udgivelsesår:

Læs mere

TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE. Svinebruget Gårdkærsvej 27, 9440 Aabybro

TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE. Svinebruget Gårdkærsvej 27, 9440 Aabybro TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE Svinebruget Gårdkærsvej 27, 9440 Aabybro Godkendelsesdato / offentliggørelse: 10.4.2015 Indhold Indhold... 2 1.1. Jammerbugt Kommunes afgørelse... 3 1.2. Vilkår for tillæg til

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt til ændret placering af ungdyrstald på husdyrbruget Hesteløkken 5, 6340 Kruså

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt til ændret placering af ungdyrstald på husdyrbruget Hesteløkken 5, 6340 Kruså Digital annonce Aabenraa Kommunes hjemmeside Kultur, Miljø & Erhverv Miljø og landbrug Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 73 76 76 76 Dato: 12-07-2013 Sagsnr.: 13/22799 Dok.løbenr.: 197345/13 Kontakt: Susanne

Læs mere

Gilbjergvej 31 Dyreart Antal DE Småkalve, Jersey (2-6 mdr.) 70 11,7 Opdræt, Jersey (6-25 mdr.) ,4 I alt 102,1

Gilbjergvej 31 Dyreart Antal DE Småkalve, Jersey (2-6 mdr.) 70 11,7 Opdræt, Jersey (6-25 mdr.) ,4 I alt 102,1 Bilag 5: Vilkår i miljøgodkendelse af 17. december 2008 Vilkår Ejendomme, anlæg, drift og arealer, som hører under virksomheden, omfattes med nærværende afgørelse af vilkårene i virksomhedens miljøgodkendelse

Læs mere

UDKAST TIL TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE. Kvægbruget, Løvhøjsvej 28, 9690 Fjerritslev Godkendelsesdato / offentliggørelse:

UDKAST TIL TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE. Kvægbruget, Løvhøjsvej 28, 9690 Fjerritslev Godkendelsesdato / offentliggørelse: UDKAST TIL TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE Kvægbruget, Løvhøjsvej 28, 9690 Godkendelsesdato / offentliggørelse: 16.12 2014. Indhold Indhold... 2 Jammerbugt Kommunes afgørelse... 3 Vilkår for tillæg til miljøgodkendelsen...

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsepligt til etablering af 2 stk. kornsiloer på landbrugsejendommen Sentvedvej 25, 5853 Ørbæk, cvrnr.:

Afgørelse om ikke-godkendelsepligt til etablering af 2 stk. kornsiloer på landbrugsejendommen Sentvedvej 25, 5853 Ørbæk, cvrnr.: Mikkel Grubbe Hansen Egemosevej 5 5871 Frørup Teknik og Miljø Rådhuset Torvet 1 5800 Nyborg Tlf. 6333 7000 Fax. 6333 7001 kommune@nyborg.dk www.nyborg.dk Afgørelse om ikke-godkendelsepligt til etablering

Læs mere

Tillæg 2 til 12 MILJØGODKENDELSE af kvægbedrift Silkeborgvej 63, 8800 Viborg

Tillæg 2 til 12 MILJØGODKENDELSE af kvægbedrift Silkeborgvej 63, 8800 Viborg Tillæg 2 til 12 MILJØGODKENDELSE af kvægbedrift Silkeborgvej 63, 8800 Viborg Registreringsblad Titel: Tillæg 2 til 12 miljøgodkendelse af kvægbedrift Silkeborgvej 63, 8800 Viborg Dato for ikrafttrædelse:

Læs mere

Salling produktion v. Helle Jensen Havbakkervej 2 A 7870 Roslev. henrik@havbakke2a.dk. Den 25. august 2015

Salling produktion v. Helle Jensen Havbakkervej 2 A 7870 Roslev. henrik@havbakke2a.dk. Den 25. august 2015 Salling produktion v. Helle Jensen Havbakkervej 2 A 7870 Roslev henrik@havbakke2a.dk Den 25. august 2015 Havbakkervej 2 A 7870 Roslev - Anmeldelse 31 Skift i dyretype - ingen nabohøring. Skive Kommune

Læs mere

Teknik- og Miljøafdeling

Teknik- og Miljøafdeling Teknik- og Miljøafdeling Bjørn Ø. Nielsen Vældegaard Sulkendrupvej 19 5800 Nyborg Dato: 03-07-2008 Sagsbehandler: Bo Clausen Direkte tlf: 63337159 E-mail: bcl@nyborg.dk Sagsid.: 08/1094. Vurdering af anmeldelse

Læs mere

Frafald af krav om revurdering af miljøgodkendelse

Frafald af krav om revurdering af miljøgodkendelse Plan, Byg og Miljø 25. september 2017 Frafald af krav om revurdering af miljøgodkendelse Husdyrproduktionen på Asnæs Skovvej 38, 4400 Kalundborg. Revurderingen vedr.: Mineslund Asnæs Skovvej 38 4400 Kalundborg

Læs mere

Tillæg til Miljøgodkendelse (jordhåndtering)

Tillæg til Miljøgodkendelse (jordhåndtering) November 2013 Tillæg til Miljøgodkendelse (jordhåndtering) Tornved Genbrugsplads Holbækvej 167-167a, 4450 Jyderup Matrikelnumre: 7000-a Bennebo by, Skamstrup og 7000-c Tornved by CVR nr. 33033192 P. nr.

Læs mere

Miljøgodkendelse. Ændring af svineproduktion Kalvslundvej 18, 6760 Ribe Marts 2014

Miljøgodkendelse. Ændring af svineproduktion Kalvslundvej 18, 6760 Ribe Marts 2014 Miljøgodkendelse Ændring af svineproduktion Kalvslundvej 18, 6760 Ribe Marts 2014 ESBJERG KOMMUNE Natur & Vandmiljø Torvegade 74 6700 Esbjerg Telefon 7616 1616 E-mail miljo@esbjergkommune.dk Web www.esbjergkommune.dk

Læs mere

Miljøafdelingen 2015. Miljøgodkendelse. Ydunvej 4 4241 Vemmelev

Miljøafdelingen 2015. Miljøgodkendelse. Ydunvej 4 4241 Vemmelev Miljøafdelingen 2015 Miljøgodkendelse Ydunvej 4 4241 Vemmelev INDHOLD Anmeldelse af skift i dyretype... 4 Baggrund... 4 Afgørelse... 4 Øvrige bestemmelser... 4 Partshøring... 4 Bortfald... 4 Delvis udnyttelse...

Læs mere

Gårdejer Jens Gudiksen Vestergaard Andrupvej 9 Oddense 7860 Spøttrup gudiksen@fiberpost.dk. Den 9. oktober 2014

Gårdejer Jens Gudiksen Vestergaard Andrupvej 9 Oddense 7860 Spøttrup gudiksen@fiberpost.dk. Den 9. oktober 2014 Gårdejer Jens Gudiksen Vestergaard Andrupvej 9 Oddense 7860 Spøttrup gudiksen@fiberpost.dk Den 9. oktober 2014 Andrupvej 9, 7860 Spøttrup - Afgørelse om udvidelse af dyrehold - Anmeldeordningen 32 - Uden

Læs mere

Kvægbrug på Engvej 238, 9440 Aabybro

Kvægbrug på Engvej 238, 9440 Aabybro Kvægbrug på Engvej 238, 9440 Aabybro 1 Offentliggørelse 20. januar 2009 Tilladelse til ændring af husdyrbruget på ejendommen Martin Olsen har ansøgt om en 10 tilladelse på adressen Engvej 238, 9440 Aabybro.

Læs mere

Jens Mortensen Højskolevej 2 Oddense 7860 Spøttrup Den 5. juli 2013

Jens Mortensen Højskolevej 2 Oddense 7860 Spøttrup Den 5. juli 2013 Jens Mortensen Højskolevej 2 Oddense 7860 Spøttrup lonejensmo@mail.dk Den 5. juli 2013 Højskolevej 2 7860 Spøttrup - Afgørelse - 19 d - Skift i dyretype. Skive Kommune har den 13. juni 2013 modtaget anmeldelse

Læs mere

Henning Vroue Vinkelvej 37 7840 Højslev Vinkelvej37@gmail.com. Den 3. februar 2014

Henning Vroue Vinkelvej 37 7840 Højslev Vinkelvej37@gmail.com. Den 3. februar 2014 Henning Vroue Vinkelvej 37 7840 Højslev Vinkelvej37@gmail.com Den 3. februar 2014 Vinkelvej 37, 7840 Højslev - Anmeldeordning - 30 - Etablering af betonplads til 5 kalvehytter - Uden nabohøring Skive Kommune

Læs mere

Afgørelse om dispensation fra afstandskravet til åbnet vandløb ved Kragelundvej

Afgørelse om dispensation fra afstandskravet til åbnet vandløb ved Kragelundvej Digital annonce Aabenraa Kommunes hjemmeside Kultur, Miljø & Erhverv Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 15-11-2016 Sagsnr.: 16/34252 Kontakt: Lene Kragh Møller Direkte tlf.: 7376 8235

Læs mere

Kaj Bugge Bærsholmvej 23 Bærsholm 7800 Skive sdr.bersholm@mail.tele.dk. Den 26. februar 2013

Kaj Bugge Bærsholmvej 23 Bærsholm 7800 Skive sdr.bersholm@mail.tele.dk. Den 26. februar 2013 Kaj Bugge Bærsholmvej 23 Bærsholm 7800 Skive sdr.bersholm@mail.tele.dk Den 26. februar 2013 Bærsholmvej 23 7800 Skive - Afgørelse om udvidelse af dyrehold - Anmeldeordningen 19 f. Skive Kommune har den

Læs mere

TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE. Kvægbruget Solbakken agro Tranumvej 180, 9440 Aabybro Godkendelsesdato / offentliggørelse: 18. august 2014.

TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE. Kvægbruget Solbakken agro Tranumvej 180, 9440 Aabybro Godkendelsesdato / offentliggørelse: 18. august 2014. TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE Kvægbruget Solbakken agro Tranumvej 180, 9440 Aabybro Godkendelsesdato / offentliggørelse: 18. august 2014. Indhold Indhold... 2 Jammerbugt Kommunes afgørelse... 3 Vilkår for

Læs mere

Gårdejer Jens Gudiksen Vestergaard Andrupvej 9 Oddense 7860 Spøttrup Den 9. oktober 2014

Gårdejer Jens Gudiksen Vestergaard Andrupvej 9 Oddense 7860 Spøttrup Den 9. oktober 2014 Gårdejer Jens Gudiksen Vestergaard Andrupvej 9 Oddense 7860 Spøttrup gudiksen@fiberpost.dk Den 9. oktober 2014 Andrupvej 9 7860 Spøttrup - Anmeldelse 31 - Skift i dyretype - Afgørelse - Uden nabo høring.

Læs mere

TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE. kvægbruget Kettrupvej 35, 9690 Fjerritslev

TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE. kvægbruget Kettrupvej 35, 9690 Fjerritslev TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE kvægbruget Kettrupvej 35, 9690 Fjerritslev Godkendelsesdato / offentliggørelse: 4/2 2011 og 8/2 2011 1 Indhold Indhold... 2 Resume og samlet vurdering... 3 Vilkår for tillæg

Læs mere

l Teknik og Miljø Dato: 13. juli 2012 Reference: Knud Egon Schultz /bc Direkte telefon: Journalnr.

l Teknik og Miljø Dato: 13. juli 2012 Reference: Knud Egon Schultz /bc Direkte telefon: Journalnr. Peter Sørensen Højmosegård Skansevej 11 8560 Kolind l Teknik og Miljø Dato: 13. juli 2012 Reference: Knud Egon Schultz /bc Direkte telefon: 89 59 40 11 E-mail: knes@norddjurs.dk Journalnr.: 12/12909 Afgørelse

Læs mere

TIDSFRISTFORLÆNGELSE

TIDSFRISTFORLÆNGELSE TIDSFRISTFORLÆNGELSE TILLÆG TIL 12 MILJØGODKENDELSE FOR KVÆGBRUGET KONGSTEDVEJ 14, 6500 VOJENS GIVET EFTER 12 STK. 3 LOV NR. 1486 AF 4. DECEMBER 2009 AF LOV OM MILJØGODKENDELSE MV. AF HUSDYRBRUG. 26. juni

Læs mere

Teknik- og Miljøafdeling

Teknik- og Miljøafdeling Teknik- og Miljøafdeling Frans Lange Spanggårdsvej 1 5853 Ørbæk Dato: 12-08-2008 Sagsbehandler: Bo Clausen Direkte tlf: 63337159 E-mail: bcl@nyborg.dk Sagsid.: 08/3702. Vurdering af anmeldelse om etablering

Læs mere

Per Hansen Nissumvej Roslev Den 20. juni 2014

Per Hansen Nissumvej Roslev Den 20. juni 2014 Per Hansen Nissumvej 15 7870 Roslev solbakkennissum@live.dk Den 20. juni 2014 Nissumvej 15 7870 Roslev - Afgørelse - Anmeldeordningen 29 - Etablering af gyllebeholder Skive Kommune har den 27. maj 2014

Læs mere

Tillæg nr. 3 til Miljøgodkendelse af husdyrbrug

Tillæg nr. 3 til Miljøgodkendelse af husdyrbrug UdkastUUE U Teknik og Miljø Dato: 12.03.2012 Reference: Jens Rasmussen /anje Direkte telefon: 89 59 40 14 E-mail: jenr@norddjurs.dk Journalnr.: 12/4927 Tillæg nr. 3 til Miljøgodkendelse af husdyrbrug på

Læs mere

Lars Klausen Lisedalvej Skive. Den 30. januar 2013

Lars Klausen Lisedalvej Skive. Den 30. januar 2013 Lars Klausen Lisedalvej 30 7800 Skive Lisedal@dlgtele.dk Den 30. januar 2013 Lisedalvej 30 7800 Skive - Afgørelse om udvidelse af dyrehold - Anmeldeordningen 19 f. Skive Kommune har den13. december 2012

Læs mere

Tillæg til miljøgodkendelse Forlængelse af udnyttelsesfrist. Etablering af svineproduktion Østre Hygumvej 8, 6715 Esbjerg N April 2013

Tillæg til miljøgodkendelse Forlængelse af udnyttelsesfrist. Etablering af svineproduktion Østre Hygumvej 8, 6715 Esbjerg N April 2013 Tillæg til miljøgodkendelse Forlængelse af udnyttelsesfrist Etablering af svineproduktion Østre Hygumvej 8, 6715 Esbjerg N April 2013 ESBJERG KOMMUNE Natur & Vandmiljø Torvegade 74 6700 Esbjerg Telefon

Læs mere

Meddelelse om ophævelse af miljøgodkendelse af slagtesvinebruget og meddelelse af påbud, der er relevante for den fortsatte drift

Meddelelse om ophævelse af miljøgodkendelse af slagtesvinebruget og meddelelse af påbud, der er relevante for den fortsatte drift Digital annoncering Kommunens hjemmeside Kultur, Miljø & Erhverv Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 73767676 Dato: 16-12-2015 Sagsnr.: 15/30466 Dok.løbenr.: 331392/15 Kontakt: Lene Kragh Møller Direkte

Læs mere

Miljøstyrelsen giver hermed Nordic Sugar Nakskov påbud om følgende nye vilkår for virksomheden:

Miljøstyrelsen giver hermed Nordic Sugar Nakskov påbud om følgende nye vilkår for virksomheden: Nordic Sugar Nakskov Tietgensvej 1 4900 Nakskov Roskilde J.nr. MST-1272-00684 Ref. melso/benjo Den 12. oktober 2012 Påbud om nye vilkår vedrørende støv Miljøstyrelsen giver hermed Nordic Sugar Nakskov

Læs mere

Kurt Møller Andersen Toustrupvej 55 Toustrup 7870 Roslev Den 24. august 2015

Kurt Møller Andersen Toustrupvej 55 Toustrup 7870 Roslev Den 24. august 2015 Kurt Møller Andersen Toustrupvej 55 Toustrup 7870 Roslev kurtoghenny@gmail.com Den 24. august 2015 Toustrupvej 55 7870 Roslev - Anmeldelse 29-opbevaringsanlæg - Uden nabohøring Skive Kommune har den 19.

Læs mere

Bjarne Jeppesen Sønder Andrup 21 Ramsing 7860 Spøttrup Den 8. december 2016

Bjarne Jeppesen Sønder Andrup 21 Ramsing 7860 Spøttrup Den 8. december 2016 Bjarne Jeppesen Sønder Andrup 21 Ramsing 7860 Spøttrup Bjarne.Klang@hotmail.com Den 8. december 2016 Sønder Andrup 21 7860 Spøttrup - Anmeldelse 31 Skift i dyretype - ingen nabohøring. Skive Kommune har

Læs mere

Torben Svenningsen Dalstrupvej Roslev. Den 30. juni 2016

Torben Svenningsen Dalstrupvej Roslev. Den 30. juni 2016 Torben Svenningsen Dalstrupvej 6 7870 Roslev svenningsen@energimail.dk Den 30. juni 2016 Dalstrupvej 6 7870 Roslev - 29 anmeldelse af en fortank til gylle - uden nabohøring. Skive Kommune har den 30. juni

Læs mere

I/S Skovgaard Yttrupvej 9 Yttrup 7870 Roslev Den 3. december 2014

I/S Skovgaard Yttrupvej 9 Yttrup 7870 Roslev Den 3. december 2014 I/S Skovgaard Yttrupvej 9 Yttrup 7870 Roslev leneogib@gmail.com Den 3. december 2014 Yttrupvej 9 7870 Roslev - Afgørelse om udvidelse af dyrehold - Anmeldeordningen 32 - uden nabohøring Skive Kommune har

Læs mere

Landzonetilladelse og dispensation fra skovbyggelinjen til tilbygning af sommerhus

Landzonetilladelse og dispensation fra skovbyggelinjen til tilbygning af sommerhus Marianne og Morten Gade Birkmosevej 120 9740 Jerslev Plan Lundbakvej 5, Pandrup Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Lise Overby Nørgård Direkte 7257 7367 lio@jammerbugt.dk

Læs mere

Jan Have Rettrup Kærvej Skive Den 28. oktober 2014

Jan Have Rettrup Kærvej Skive Den 28. oktober 2014 Jan Have Rettrup Kærvej 21 7800 Skive have@post5.tele.dk Den 28. oktober 2014 Næsbækvej 4 7860 Spøttrup - Anmeldelse 31 - Skift i dyretype - Afgørelse - uden nabo høring. Skive Kommune har den 23. oktober

Læs mere

Revurdering af miljøgodkendelse for kvægbruget på Rolighed 1, 6818 Årre fra den 5. august 2008

Revurdering af miljøgodkendelse for kvægbruget på Rolighed 1, 6818 Årre fra den 5. august 2008 Revurdering af miljøgodkendelse for kvægbruget på Rolighed 1, 6818 Årre fra den 5. august 2008 I henhold til 41 stk 3 i Bekendtgørelse af lov om miljøgodkendelse m.v. af husdyrbrug Godkendt den 7. november

Læs mere

Landzonetilladelse og dispensation fra skovbyggelinjen til byggeri på Guldagervej 45, 9493 Saltum

Landzonetilladelse og dispensation fra skovbyggelinjen til byggeri på Guldagervej 45, 9493 Saltum Karin og Niels Guldager Guldagervej 45 Ejersted 9493 Saltum Plan Lundbakvej 5, Pandrup Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Lise Overby Nørgård Direkte 7257 7367 lio@jammerbugt.dk

Læs mere

Udkast til Tillæg til Miljøgodkendelse

Udkast til Tillæg til Miljøgodkendelse Udkast til Tillæg til Miljøgodkendelse Af Minkfarmen Bredkærvej 54, Vrå Ændring til udvidelse i etaper Husdyrgodkendelsesloven 12 Dato for gyldighed: Dag måned 2016 Journalnummer 09.17.17-P19-1-17 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Jens Erik Kaptain Sæbyvej 11 B Sæby 7870 Roslev jekaptain@fiberpost.dk. Den 23. december 2014

Jens Erik Kaptain Sæbyvej 11 B Sæby 7870 Roslev jekaptain@fiberpost.dk. Den 23. december 2014 Jens Erik Kaptain Sæbyvej 11 B Sæby 7870 Roslev jekaptain@fiberpost.dk Den 23. december 2014 Sæbyvej 10 7870 Roslev - 29 anmeldeordningen - Afgørelse - Vaskeplads - Uden nabo høring Skive Kommune har den

Læs mere

Der er nærmere redegjort for de vurderinger der ligger til grund for afgørelsen i bilag 2: Miljøteknisk beskrivelse og vurdering.

Der er nærmere redegjort for de vurderinger der ligger til grund for afgørelsen i bilag 2: Miljøteknisk beskrivelse og vurdering. Henning Holm Christensen Ølufgårdsvej 51 6715 Esbjerg N Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 8. maj 2012 Sagsbehandler Thomas Løkkebø Telefon direkte 76 16 51 23 Sags id 2012-7898 Afgørelse om at maskinhus

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved etablering af en hestestald på Pilgårdvej 1, 7600 Struer.

Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved etablering af en hestestald på Pilgårdvej 1, 7600 Struer. POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK DATO 22. august 2017 Lykke Nielsen Hestbækvej 21 7600 Struer JOURNALNUMMER 09.17.18-P19-4-17 RÅDHUSET,

Læs mere

Tidsbegrænset dispensation til hestepension i byzone. I henhold til 9 i lov om miljøgodkendelse mv. af husdyrbrug

Tidsbegrænset dispensation til hestepension i byzone. I henhold til 9 i lov om miljøgodkendelse mv. af husdyrbrug CENTER FOR MILJØ OG ENERGI Teknik og Miljø Aarhus Kommune Tidsbegrænset dispensation til hestepension i byzone I henhold til 9 i lov om miljøgodkendelse mv. af husdyrbrug Preben Dahl Jørgensen Koltvej

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt 30 Udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde Liltvedvej 8, 8961 Allingåbro

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt 30 Udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde Liltvedvej 8, 8961 Allingåbro Afgørelse om ikke-godkendelsespligt 30 Udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde Liltvedvej 8, 8961 Allingåbro Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa - Tlf: 89 59 10 00 www.norddjurs.dk CVR nr. 29 18

Læs mere

#split# Henrik Nørgaard Nielsen Hjallerupvej Hjallerup

#split# Henrik Nørgaard Nielsen Hjallerupvej Hjallerup #split# Henrik Nørgaard Nielsen Hjallerupvej 25 9320 Hjallerup Plan og Miljø Dato: 16-05-2018 Sags. nr.: 09.17.25-K08-23479-09 Sagsbeh.: Lise Laursen Lokaltlf.: +4599455520 Ny Rådhusplads 1 9700 Brønderslev

Læs mere

TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE

TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE STEVNS KOMMUNE XX. XX 2017 TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE AF HUSDYRBRUGET DYSSEVEJ 2 4673 RØDVIG TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE MEDDELT EFTER HUSDYRBRUGLOVENS 12 Tillæg til eksisterende miljøgodkendelse udarbejdet

Læs mere

Revurdering af miljøgodkendelse for svinebruget på Store Hejbølvej 11, 6870 Ølgod

Revurdering af miljøgodkendelse for svinebruget på Store Hejbølvej 11, 6870 Ølgod Revurdering af miljøgodkendelse for svinebruget på Store Hejbølvej 11, 6870 Ølgod I henhold til 41 stk 3 i Bekendtgørelse af lov om miljøgodkendelse m.v. af husdyrbrug Godkendt den 11. oktober 2016 Udarbejdet

Læs mere

John Kristensen Fiskbækvej 16 Nørre Ørum 7840 Højslev Den 20. marts 2013

John Kristensen Fiskbækvej 16 Nørre Ørum 7840 Højslev Den 20. marts 2013 John Kristensen Fiskbækvej 16 Nørre Ørum 7840 Højslev hkkristensen@jubii.dk Den 20. marts 2013 Fiskbækvej 16 7840 Højslev - Afgørelse - 19 d - Skift i dyretype - 2013 Skive Kommune har den 20. februar

Læs mere

Tillæg til MILJØGODKENDELSE. af husdyrbruget Kalundborgvej Vils

Tillæg til MILJØGODKENDELSE. af husdyrbruget Kalundborgvej Vils Tillæg til MILJØGODKENDELSE af husdyrbruget Kalundborgvej 22 7980 Vils 22. juni 2016 Indholdsfortegnelse 1 2 3 4 5 6 7 Registreringsblad... 3 Baggrund for tillæg... 4 Afgørelse om tillæg til miljøgodkendelse...

Læs mere

Dispensation til etablering af læskur

Dispensation til etablering af læskur Dispensation til etablering af læskur Dispensation Esbjerg Kommune meddeler hermed dispensation til etablering af læskur på Sjelborggårdsvej 30, 6710 Esbjerg V. Da læskuret er opført er der tale om en

Læs mere

Afgørelse vedr. byggeri af halvtag til opbevaring af halm mm. på Ribevej 48, 6740 Bramming

Afgørelse vedr. byggeri af halvtag til opbevaring af halm mm. på Ribevej 48, 6740 Bramming Torvegade 74, 6700 Esbjerg Dato 8. august 2016 Sagsbehandler Karen Brink Nielsen Telefon direkte 76 16 51 36 E-mail kabn@esbjergkommune.dk Sagsid 16/12935 Afgørelse vedr. byggeri af halvtag til opbevaring

Læs mere

Trolddal Aps Trolddalsvej Solbjerg. Natur og Miljø. Den 15. marts 2013

Trolddal Aps Trolddalsvej Solbjerg. Natur og Miljø. Den 15. marts 2013 Trolddal Aps Trolddalsvej 7 8355 Solbjerg Den 15. marts 2013 Natur og Miljø Teknik og Miljø Aarhus Kommune Afgørelse om ikke godkendelsespligtig ændring af ejendommen Bøgeskovvej 18, 8355 Solbjerg Aarhus

Læs mere

Tillæg til miljøgodkendelse for Ilbjergvej 17, 7870 Roslev

Tillæg til miljøgodkendelse for Ilbjergvej 17, 7870 Roslev Tillæg til miljøgodkendelse for Ilbjergvej 17, 7870 Roslev efter 12, stk. 3 i Lovbekendtgørelse nr. 1486 af 4. december 2009 om miljøgodkendelse m.v. af husdyrbrug. Meddelt d. 24. februar 2014 Tillægget

Læs mere

Revurdering af MILJØGODKENDELSE for kvægbruget på Sømosevej Varde

Revurdering af MILJØGODKENDELSE for kvægbruget på Sømosevej Varde Erhvervscenteret Bytoften 2, 6800 Varde Revurdering af MILJØGODKENDELSE for kvægbruget på Sømosevej 30 6800 Varde I henhold til 39 jævnfør 41 i Lovbekendtgørelse nr. 442 af 13. maj 2016 om miljøgodkendelse

Læs mere

Revurdering af miljøgodkendelse for kvægbruget på Vestterpvej 18, 7200 Grindsted

Revurdering af miljøgodkendelse for kvægbruget på Vestterpvej 18, 7200 Grindsted Erhvervscenteret Bytoften 2, 6800 Varde Revurdering af miljøgodkendelse for kvægbruget på Vestterpvej 18, 7200 Grindsted I henhold til 39 jævnfør 41 i Lovbekendtgørelse nr. 442 af 13. maj 2016 om miljøgodkendelse

Læs mere

Michael Krog Koldkildevej Fur. Den 27. februar Fjordvej Roslev - Afgørelse - Anmeldeordning - 19 d - Skift i dyretype

Michael Krog Koldkildevej Fur. Den 27. februar Fjordvej Roslev - Afgørelse - Anmeldeordning - 19 d - Skift i dyretype Michael Krog Koldkildevej 8 7884 Fur Den 27. februar 2013 Fjordvej 80 7870 Roslev - Afgørelse - Anmeldeordning - 19 d - Skift i dyretype Skive Kommune har den11. januar 2013 modtaget en anmeldelse efter

Læs mere

Afgørelse om at bygning til malkerobot kan etableres på Kirkebrovej

Afgørelse om at bygning til malkerobot kan etableres på Kirkebrovej Jens Vesti Ernstsen Kirkebrovej 3 6740 Bramming Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 21. juni 2013 Sagsbehandler Pernille Puggaard Thomsen Telefon direkte 76 16 51 44 Sags id 2013-12133 Afgørelse om at bygning

Læs mere

Tillæg til miljøgodkendelse Forlængelse af udnyttelsesfrist. Udvidelse af kvægproduktion Gørklintvej 12, 6670 Holsted Marts 2014

Tillæg til miljøgodkendelse Forlængelse af udnyttelsesfrist. Udvidelse af kvægproduktion Gørklintvej 12, 6670 Holsted Marts 2014 Tillæg til miljøgodkendelse Forlængelse af udnyttelsesfrist Udvidelse af kvægproduktion Gørklintvej 12, 6670 Holsted Marts 2014 ESBJERG KOMMUNE Natur & Vandmiljø Torvegade 74 6700 Esbjerg Telefon 7616

Læs mere

Ivan Skov Viborgvej 123 Dommerby 7800 Skive calinaskov@fiberpost.dk. Den 27. september 2013

Ivan Skov Viborgvej 123 Dommerby 7800 Skive calinaskov@fiberpost.dk. Den 27. september 2013 Ivan Skov Viborgvej 123 Dommerby 7800 Skive calinaskov@fiberpost.dk Den 27. september 2013 Viborgvej 123 - Anmeldelse 19 A - Afgørelse - Frit stående kalvehytter på beton plads. Skive Kommune har den 19.

Læs mere

Der er nærmere redegjort for de vurderinger der ligger til grund for afgørelsen i bilag 2: Miljøteknisk beskrivelse og vurdering.

Der er nærmere redegjort for de vurderinger der ligger til grund for afgørelsen i bilag 2: Miljøteknisk beskrivelse og vurdering. Bjørn Plovsgård Callesen Nr. Ilstedmarkvej 5 6740 Bramming Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 13. juni 2013 Sagsbehandler Pernille Puggaard Thomsen Telefon direkte 76 16 51 44 Sags id 2013-12129 Afgørelse

Læs mere

Michael Bisgård Furvej 31 7800 Skive bisgard@live.dk. Den 26. september 2014

Michael Bisgård Furvej 31 7800 Skive bisgard@live.dk. Den 26. september 2014 Michael Bisgård Furvej 31 7800 Skive bisgard@live.dk Den 26. september 2014 Furvej 31 7800 Skive - Afgørelse uden nabohøring - Anmeldeordning 27 - Malkeanlæg Skive Kommune har den 2. juli 2014 modtaget

Læs mere

Afgørelse om 2. tillæg til eksisterende miljøgodkendelse for Havrelandsvej 17, 7790 Thyholm

Afgørelse om 2. tillæg til eksisterende miljøgodkendelse for Havrelandsvej 17, 7790 Thyholm POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Skabelonnavn: DTO afgørelse, version 1 Afgørelse om 2. tillæg til eksisterende miljøgodkendelse for

Læs mere

Afgørelse om emissionsorienteret produktionstilpasning

Afgørelse om emissionsorienteret produktionstilpasning ERHVERV OG MILJØ Afgørelse om emissionsorienteret produktionstilpasning Nymandsvej 14 B 8444 Balle efter 32 i bekendtgørelse om miljøgodkendelse m.v. af husdyrbrug Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa

Læs mere

Erik Bligaard Viborgvej Højslev Den 14. april 2015

Erik Bligaard Viborgvej Højslev Den 14. april 2015 Erik Bligaard Viborgvej 309 7840 Højslev bligaard24@hotmail.com Den 14. april 2015 Viborgvej 314 7840 Højslev - Anmeldelse 31 Skift i dyretype - ingen nabohøring Skive Kommune har den 20. marts 2015 modtaget

Læs mere

Esbjerg Kommune bemærker indledningsvis, at byggeriet allerede er etableret og at denne sagsbehandling omhandler lovliggørelse af projektet.

Esbjerg Kommune bemærker indledningsvis, at byggeriet allerede er etableret og at denne sagsbehandling omhandler lovliggørelse af projektet. Henrik Jensen Lundsbjergvej 3 6760 Ribe Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 24. august 2012 Sagsbehandler Pernille Puggaard Thomsen Telefon direkte 76 16 51 44 Sags id 2012-7965 Afgørelse om at kornsilo kan

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligtig skift mellem dyretyper

Afgørelse om ikke godkendelsespligtig skift mellem dyretyper Afdeling: Byg og Miljø Dato: 3. juli 2015 TEKNIK BYG OG OG MILJØ MILJØ Afgørelse om ikke godkendelsespligtig skift mellem dyretyper Grønnevej 11/13 8500 Grenaa Efter 17, stk. 3 i lov om miljøgodkendelse

Læs mere

Endelig afgørelse til dispensation til etablering af ekstensivt dyrehold indenfor byzone

Endelig afgørelse til dispensation til etablering af ekstensivt dyrehold indenfor byzone Endelig afgørelse til dispensation til etablering af ekstensivt dyrehold indenfor byzone Billund Kommune har den 3. juli 2013 via Niels Danielsen, Skala Arkitekter A/S, modtaget anmeldelse om tilladelse

Læs mere