Fra 3. til 11. februar hvert år Kun én rejse per år

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fra 3. til 11. februar hvert år Kun én rejse per år"

Transkript

1 1 Oplev et af verdens største naturdramaer: NÅR GNUERNE BARSLER En eventyrlig rejse til Serengeti og Ngorongo i Tanzania En anderledes fokuseret naturoplevelse for den der ønsker at opleve det uberørte, vilde Afrika. Fra 3. til 11. februar hvert år Kun én rejse per år Rejseleder er vildmarkseksperten Søren Ervig I det centrale og sydøstlige hjørne af den mægtige Serengeti Savanne ligger Edens Have. Her samler der sig hvert år gigantiske flokke af gnuer, zebraer og antiloper. I nogle få hektiske uger i februar skal de føde og æde sig kræfter til for at genoptager verdens største dyrevandring. Hele området vrimler af liv, af hoppende, springende livsglade kalve og føl og af omsorgsfulde mødre. I al denne lykke er der imidlertid rovdyrøjne som følger med, for i løbet af disse uger vil savannen være vidne til både livets mirakler og naturens kampe på liv og død. Det er en uforglemmelig og storslået oplevelse. Velkommen til et Afrika, kun meget få har oplevet.

2 2 Nogle af rejsens højdepunkter: * Køretur gennem berømte Great Rift Valley og Mbulu højlandet. * 6 dage i Ndutu og Seronera området, kendt som barselsstue for millioner af hov- og klovdyr og for at have Afrikas største koncentration af rovdyr på denne årstid. * 1 dag i Ngorongoro, et af verdens mest kendte naturreservater. * Besøg hos Masaierne i deres landsby. * Garanteret vinduesæde i Firehjulstrækker. * Og mange andre herlige oplevelser. Rejseleder Søren Ervig har i det meste af sit liv beskæftiget sig med naturen og dets dyreliv, som fotograf, jæger og fisker og har deltaget i flere DR-radio og TV udsendelser. Søren har gjort det til sin livsgerning at søge eventyr, spænding og erfaringer i mange af verdens mest vilde og eksotiske vildmarker. Det er der kommet en række bøger ud af. I over 40 år har han boet og arbejdet i udlandet bl.a. i USA og Canada. Afrika står Sørens hjerte særlig nær. I lange perioder har han opholdt sig dér, og har således fået stor viden om Afrikas lande, folkeslag, flora og fauna. Af kontinentets mange rejsemål er det imidlertid nemt for Søren at vælge sin favorit: Tanzania og i særdeleshed Serengeti Savannen. Med Søren Ervig som turleder vil man opleve nye sider af verden, han giver et væsentlig bidrag til at gøre denne rejse til noget særligt. Han har et usædvanligt stort kendskab til dyrelivet, og hans forståelse og indlevelse i deres adfærd, er endnu mere imponerende. En viden som han beredvilligt deler med rejsedeltagerne. Er du desuden fotografisk interesseret, så er Sørens viden en absolut genvej til billeder af høj kvalitet.

3 3 Rejsen fra dag til dag 3. februar Danmark Kilimanjaro - Tanzania Vi mødes med Søren Ervig i Københavns lufthavn for at begynde rejsen sydover. Ønsker du tilslutning fra din nærmeste lufthavn, vil vi bede om informationen allerede ved tilmeldingen til rejsen. Efter et kort flyskift, begyndes den godt 8 timers flyrejse ned over det afrikanske kontinent til Tanzanias Kilimanjaro lufthavn. Undervejs serveres der måltider, drikkevarer og valgfri visning af film på små TV skærme, som alle sæder har. 4. februar Kilimanjaro Arusha Ngorongoro Ndutu Det er altid betagende, at se solen stige op og sende sine stråler ind over det afrikanske kontinent. Samtidig får vi serveret et solidt morgenmåltid og lander kl i Kilimanjaro lufthavn. Efter at have betalt de $ 50 Visum gebyr og tjekket igennem paskontrol, henter vi bagagen og møder vores chauffør. Hver gæst er sikret vinduesplads i den solide Toyota 4X4 Land Cruiser. Og så går det gennem det afrikanske landskab. Køreturen er sandelig en oplevelse en rejse tilbage i tide. Eventyret er i fuld gang! Mellem langstrakte banan- og kaffeplantager ligger enkelte landsbyer med et mylder af farverige mennesker, boder, cykler og lastbiler og hunde og geder - alt i et turbulens kaos. Det er absolut interessant og så ganske anderledes! Straks efter landsbyen Mto-wa-Mbu får vi en flot udsigt over sodasøen Lake Manyara. Så går det videre op gennem berømte Great Rift Valley til det smukke Mbulu højland. Vi holder frokostpause ved et lille kafeteria, hvor der også er tilknytte en større souvenir forretning. Så videre til byen Karatu, hvor der kan handles som en sidste mulighed, hvis man har glemt noget hjemmefra. Straks derefter når vi frem til indgangen til Ngorongoro Reservatet. Vi er nu i Serengeti, og så snart vi har passeret Ngorongoro kraterets kuperede kant, bliver landskabet hurtigt mere savanne lignende. Et par steder ser vi kreaturflokke bevogtede af unge masai knægte. De smiler og vinker. Så drejer vi mod sydvest mod Ndutu, vores første opholdssted.

4 4 Det er blevet grusvej, og vi begynder at se rigtig mange flokke af Grants og Thomson's gazeller, gnuer, zebraer og strudse på den flade, åbne savanne. Måske også et glimt af strejfende hyæner og sjakaler eller en af de store katte. Det er sent på eftermiddagen, da vi når frem til vores skønt beliggende Ndutu Safari Lodge ved Lake Ndutu, en langstrakt soda-sø, som bl.a. har en stor bestand af flamingoer. Et dejligt måltid venter os, og så er der hygge omkring aftenbålet. Ude fra mørket kommer alle de eksotiske lyde, hyænens latter, løvens grynt og cikadernes spil. Vi er i hjertet af det vilde, uberørte Afrika. 5. februar Ndutu Savannen Vi er forventningsfulde. Allerede ved solopgang er vi kørt ud på savannen. Dette er Serengetis absolutte perle. Naturen er rigt afvekslende med bevoksninger af fladtoppede akacie træer, busk- og græssavanne, sumpe og søer og dybe kløfter. Landskabets forskellighed giver tilsvarende stor variation i dyre- og fugleliv. Gnuer, zebraer og gazeller gør sig dog særlig bemærket. På deres mægtige, årlige vandring verdens største, er de endt op her for et par ugers pause. Det er det karakteristiske korte og næringsrige savanne græs, som har fået dem hertil. Og så er det akkurat her og NU, at de kælver og samle kræfter. Nyfødte kalve og føl, ja afkom af enhver dyreart boltrer sig, det sitre af liv og af glæde, men også af drama og af død. At se det er som at opleve selve Moder Jords pulsslag. Det er en så fuldstændig uforglemmelig, storslået hændelse. Men det er ikke kun et par millioner hov- og klovdyr som trives her. Omkring 500 fuglearter ynder også denne Edens Have. Det er et ornitologernes Paradis. Her vil oplevelserne stå i kø for at blive set, indsuget og fotograferet.

5 5 Midt på dagen finder vi et særlig smukt sted med betagende udsigt for at nyde den medbragte frokost. Så er det videre på udforskning. I dagens sidste time "The golden hour", er dyrene særlig aktive og vi har travlt med at opleve. Ved solnedgang kører vi tilbage til vores Lodge. Sætter vores udstyr til opladning, tager et forfriskende brusebad og er måske klar til en "Sun-downer" drink med rejsekammeraterne. Dernæst er det aftensmad og massevis at tale og fortælle om omkring aftenens bål. 6. februar Ndutu Savannen Vi har fået Lodgens personale til at lave nogle kurve med morgenmad samt kaffe, te og juice, som vi tager med os. Her i den tidlige morgenstund, er chancen størst for at træffe de store katte aktive. Måske er de endnu sultne måske får vi selve jagten at se. Uanset er vi sikre på at komme til at se mange løver, leoparder, geparder, hyæner og sjakaler. For netop NU er vi midt i Afrikas største koncentration af rovdyr. Ved frokosttid tager vi tilbage til Lodgen, hvor vi nyder et godt måltid. Så pakker vi vores bagage og tager afsked med det altid venlige personale. Vi skal imidlertid ikke køre langt, men du kan nu engang ikke besøge det sidste vilde Afrika, uden at have tilbragt en nat i telt på Ndutus berømte savanne. Teltlejren ligger i den anden ende af søen. Personalet springer straks til og hjælper på alle måder. Men vi har ikke tid til så meget lige nu, bare af med bagagen og så ud og udforske denne nye del af Ndutu. Blandt andet de store sumpe, som har sin helt egen flora og fauna. I skyggen af et stort akacie træ, nyder vi udsigten med en kop medbragt kaffe eller te. Så må vi videre til nye oplevelser med særlig fokusering på daglysets sidste time. Søren Ervig giver gerne gode råd omkring fotograferingen, om billede komposition, balance, udsnit og om udnyttelse af lyset. Mange gode idéer til bedre billeder, som den medrejsende kan tage til sig efter behov.

6 6 Tilbage i lejren vil du opleve, at nok bor du i telt, men her er alligevel alt, hvad du har brug for. Kemisk toilet, varmt og koldt vand og elektricitet til både lys og opladning af dit udstyr. I spiseteltet er der tændt op med stearinlys, betjeningen står klar og øllerne er kølige (hvordan personalet så end bærer sig ad!). Når du er klar til at gå til køjs, vil du blive ledsaget af en lygte-bærende betjening. Der er i øvrigt lanterner udenfor alle telte hele natten. Så nu er der kun en lærredsvæg mellem dig og Afrika. Det er umådelig charmerende. Du hører alle lydene, bøffelflokken som går forbi, løvens dybe rungende brøl og den store hornugles tuden. Helt sikkert vil du høre hyænernes latter og kald, for en større flok har bolig lige på den anden side af slugten. 7. februar Ndutu og centrale Serengeti National Park Du bliver sikkert vækket af Glans Stærens ihærdige morgensang længe før det lysner i øst. Det er bare i orden, for vi skal ud før solopgang. Måske finder vi en løveflok omkring en frisk dræbt zebra, eller en gepard, som slæber af sted med en Thomson's gazelle. Efter et par timer må vi tilbage til lejren for at spise morgenmad og pakke vores bagage. Vi skal nemlig af sted på nye eventyr. Vi kører nu mod nordvest ind i Serengeti National Park. Ved indgangsportalen Naabi Hill Gate skal vores chauffør lige have klareret tilladelserne. Fint med en lille pause, for her er også butikker, hvor du kan købe kort over "Serengeti National Park" og "Ngorongoro Conservation Area". Kort, der samtidig er værdsatte souvenirs. Og så fortsætter turen ind i endnu et fantastisk landskab. Snart forlader vi den grusede hovedvej, og er nu på vej mod et fænomen, som kaldes "kopjes" en samling kæmpe klippestykker, som hist og her ligger strøet i dette uendelige hav af græs. Disse "kopjes" er levninger af fordums tiders granitbjerge og er et meget smukt træk ved Serengeti. Desuden og dette er vigtigt for os, er de et yndet opholdssted for løver og geparder. Herfra kan de holde udkig over savannen, planlægge strategi og prøve jagtlykken. I februar kan en del af den fødende gnu- og zebraflok være trukket hertil, og bare med et minimum af held, vil vi opleve den egentlige fødsel af en eller flere hov- og klovdyr. Det er betagende at overvære. Fødslernes efterbyrd trækker mange ådsels ædere til, som rovfugle, gribbe, sjakaler og hyæner.

7 7 Vi fortsætter mod Seronera River, hvor vi vil se flodheste og mægtige krokodiller. Området er desuden berømt for sine mange leoparder, som ynder at benytte flodbreddens store Gule Febertræer, som hvileog udkigssted. Ved solnedgang ankommer vi vores nye lejr, som også er en teltlejr. Vi kender allerede rutinen og bestiller måske et varmt brusebad hos personalet. I spiseteltet udveksler vi dagens erfaringer. Søren Ervig har sin bærbare PC med, så billeder kan ses og diskuteres i mere brugbar format. Der er ingen tvivl om, at snakken går livligt ved middagsbordet og senere omkring aftenbålet. De fleste trækker sig sikkert tidligt dagen har været lang, og vi skal være skarpe til dagen i morgen. 8. februar Centrale Serengeti National Park Vi er ude før solopgang og har både morgenmad, frokost og drikkelse med i Land Cruiseren. Endnu en dag på jagt efter skønheden og dramaet, men også freden, som vi i særdeleshed nyder fra en af vores spisesteder, hvorfra der altid er smuk udsigt. Måske møder vi en "finger" af den gigantiske dyreflok. Det kan være gnu hanner, som langsomt er ved at genoptaget den store vandring. På tidligere ture har vi set disse "fingre" krydse Seronera River. Det er en indre gigantisk drivkraft, som presser dyrene fremad. Som at se laksene svømme op i Alaskas floder, de vilde rensdyrs træk på tundraen eller lemmingernes selvmorderiske løb i det højnordiske. Når du oplever dette skue, er det ikke til at undgå at reflektere. Det er dybt berørende, men på en god og sund måde. Her er tilværelsen skåret ud i al sin enkelthed. Livets kraft og livets drama og død. Oplevelserne står i kø.

8 8 Ved solnedgang er vi tilbage i lejren. Der er dækket op i det åbne, og mens vi nyder alt den gode mad, kan en flok giraffer, impalaer eller bøfler gerne komme vandrende forbi. Ja, måske en flok elefanter. Ingen grund til frygt det er bare flot! Hvis skyerne har samlet sig til regn hvilket kan hænde på denne årstid, spiser vi tørt og trykt i det store spisetelt. Og du vil sikkert blive forbavset over, hvor gode og solide disse telte er. Så er det tid til at samles omkring aftenens bål og nyde stilheden og nattens dufte og lyde. Og du vil opdage, at der over det sorte afrikanske kontinent, er umådelig flere stjerner på himlen, end du ser derhjemme. 9. februar Centrale Serengeti National Park og Ngorongoro Selvfølgelig får vi os en kop te, kaffe eller juice og en biskuit eller to hver eneste morgen, før vi tager af sted. Således også i dag. Vi har desuden morgenmad med i kurv, men indtager den først, når dyrenes aktiviteter har dæmpet sig typisk et par timer efter solopgang. Fotografisk er morgenen med dens særlige lys altid at foretrække. Her er det i særdeleshed muligt at opfange stemninger på det digitale hukommelseskort. Midt på dagen er vi tilbage i teltlejren, hvor vi indtager et solidt frokostmåltid, pakker vores bagage og kører mod øst på vej mod Ngorongoro Krateret. Vi kan imidlertid ikke gæste Masai land uden at besøge en af deres små landsbyer. Masaierne er nok en af Afrikas mest berømte folkestammer. Men forbavsende nok, ankom de først Serengeti nordfra for omkring 200 til 300 år siden. Deres traditionelle livsform overlever stort set til dags dato. De er et hyrdefolk, som får det meste af, hvad de skal bruge fra deres kreaturer, får, geder og æsler. Masaierne må ikke benytte selve Serengeti National Park som græsningsområde, men i Ngorongoro området, hvortil vi ankommer i dag, har de stadig rettigheder til at vandre omkring med deres dyreflokke. Masaierne er kendt for at leve i harmoni med de vilde dyr, dog er deres unge mænd (kaldet Moran) også kendt for at skulle vise mandsmod ved at fælde løver med spyd. En tradition der dog er hendøende. Efter et interessant og lærerigt besøg i en Masai-Boma, fortsætter vi op ad stejle skråninger til selve Ngorongoro Kraterets kant i en højde af omkring 2400 meter.

9 9 Hvilken udsigt! I morgen skal vi ned i bunden, men lige nu må vi fortsætte til Rhino Lodge. Ved indgangen bliver vi modtaget af smilende betjening, der står klar med både en juice drink og en vaskeklud til at friske sig op med. Så anvises vi vores hytter og værelser og vi gør os klar til aftenen og dens måltider og hygge. 10. februar Ngorongoro Krateret - retur til Arusha Ved første dagslys er vi i kraterets bund, hvor vi ved sodasøen Lake Magadi, ser solen stige op over krateret kant. Ngorongoro er nok en af verdens mest berømte naturreservater. Og dét forstår vi virkelig, når vi er dér. Kraterbunden er næsten cirkelrund med en diameter på 14 km. Her er både skov, sump, åben savanne og søer. På de bratte krater skråninger vokser stedsegrøn jungle, vandet af en daglig byge eller to. Det er landskabets struktur, som tvinger skyerne til vejrs, så de fortættes til tåge eller regn. Noget de omkring større pattedyr, som lever her, sætter stor pris på. Er vi heldige, ser vi det yderst sjældne sorte næsehorn og måske en flok ligeså sjældne vilde hunde. Ellers indeholder krateret alle savannes kendte dyr. Det er et fantastisk natur-skabt amfiteater, og der sker hele tiden noget interessant blandt kraterets levende væsener. Vi følger med, tager billeder og nyder.

10 10 Først på eftermiddagen holder vi frokostpause ved en lille ferskvandssø, før vi begynder at køre op ad kraterets skråning og ud af reservatet. Så går turen tilbage til Arusha, som vi når først på aftenen. Efter at være blevet indlogeret på Planet lodge og nydt et godt bad, mødes vi i baren til en øl eller drink før maden. Det er vores sidste aften i Afrika og der bliver megen snak og hygge omkring bordene. Vi skåler sikkert et par gange i "Serengeti Primium Lager" god lokal øl og takker hinanden for godt selskab. 11. februar Arusha Kilimanjaro Europa Så er det store hjemrejse dag. Allerede kl sætter vi os til morgenbordet. Derefter køres vi til Kilimanjaro lufthavn og får styr på afrejse formaliteterne. Der bliver sikkert også lige tid til lidt "power shopping", hvis du har lyst til en souvenir eller to. Om formiddagen letter flyet for den 8 timers rejse til Europa, hvor der er flyskift. Derfra videre til Københavns lufthavn med ankomst sent på aftenen. 9 dage er gået men det kunne lige så gerne have været en måned. Så meget har vi oplevet, så ganske anderledes har det været. I god tid før afrejsen, vil du få tilsendt yderligere informationer om f.eks. Pakkeliste, informationer om Foto & Video, Valuta, Drikkepenge, Vaccinationer og meget mere. Læs venligst vigtige tillægsinformationer:

11 11 Søren Ervig's tillægs informationer: Valgte tidspunkt, deltager antal og køretøj. Efter mange rejser til Tanzania og Serengeti har jeg fået bekræftet, at det absolut bedste tidspunkt at opleve det helt store eventyr, som slår alt andet omkring dyrelivet i Afrika, er et besøg i Ndutu og Seronera området i sydøstlige Serengeti i de første 14 dage af februar. Ikke før og ikke senere! Derfor har jeg kun én rejse dertil per år, for at sikre forudsætningen for den ultimative største oplevelse for deltagerne. For at holde det hele på et personligt plan, kan vi maksimalt kun være 14 personer, hvor alle får vinduesplads fordelt i 2 Toyota 4X4 "extended" Land Cruiser eller tilsvarende firehjulstrækker. Det betyder 13 gæster + mig. Jeg kommer til at rotere mellem de to køretøjer, som i øvrigt står i radio kontakt med hinanden. Vi mødes flere gange hver dag, men bilerne kommer ikke til at følges ad. Dette er en fordel for udforskning af området og information bl.a. via radioen. Bemærk at taget kan løftes på disse køretøjer for bedre observation og fotografering. Taget giver desuden behagelig skygge for solen. Klimaet Serengeti højplateauet ligger på omkring 1000 m o.h., hvilket er med til at give dette område lige syd for ækvator en behagelig gennemsnits temperatur. Ja, iblandt er det påkrævet med lange bukser og en god trøje morgen og aften. Jeg har i gennemsnit målt februar nattemperaturen i Ntutu til at ligge mellem 16 til 18 grader og 23 til 26 grader midt på dagen. Altså absolut behagelige temperature for os nordboere. I nordlige Tanzania har man 2 regnsæsoner: Den korte fra november og december, samt den

12 12 lange fra i slutningen af februar til ind i maj. Dette var statistikken, men når man har med vejret at gøre, kan der forekomme variationer. Nedbørens mængde og hvor den falder, har betydning for, hvor "Den Store Dyreflok" (såkaldte "Migration") befinder sig. Og foreløbig har de befundet sig i nævnte område på nævnte tid. Men som med vejret, kan der ikke udstedes garanti, da vi har med naturen at gøre. Jeg har dog, for at sikre din oplevelse maksimalt, valgt to steder i det sydøstlige Serengeti, som udgangspunkt for vores dagture. Endnu har denne strategi ikke svigtet. Vi har hver gang set "Den Store Dyreflok". Tanzania / Kenya som safarilande Når man som kunde tjekker rejsebureauernes Safari tilbud, kan det for én, som ikke har erfaring med Østafrika, være vanskeligt at overskue. Hvor får jeg mest for mine penge? Og hvad giver mig bedste oplevelse? Hvis du sammenligner to rejser, hvor der er en prisforskel på f.eks kr., og med samme antal safari dage, er det naturligt at tænke, at det ene bureau blot tager sig godt betalt. Der er imidlertid som regel en naturlig årsag til prisforskellene. En "billig" tur er som hovedregel en safari til en destination, hvor der er flest turister, flest køretøjer og hoteller og lejre er indrettet til masseturisme. Desuden har de billige ture ofte chauffører / guider med ingen eller ringe uddannelse. En "dyr" tur er som regel rettet mod områder, hvor der er færre turister, hoteller (lodge) og lejre er mindre og dermed også personlige. Desuden har de fleste "mere dyre" afrikanske safari firmaer uddannede, kvalificerede og professionelle guider. Dette har umådelig stor betydning. Jeg ved det for jeg har prøvet forskellene så mange gange! Kenya: Er det mest besøgte land i Østafrika. Det er billigt at flyve dertil og safari-industrien er masseturisme. Særlig i det tidsrum, hvor europæere og amerikanere har sommerferie i juni, juli og august. Kenyas national parker er små, og efter en dag eller to må man køre videre til den næste, for ikke hele tiden at se det samme landskab. Derfor læg mærke til, når du studere bureauernes tilbud, at mange har fra 3 til 5 National Parks besøg på en rejse. Utrolig megen "god tid", ja - hele dage, bliver brugt til kørsel mellem disse parker. Kenya er dog stadig en fantastisk oplevelse og jeg kan absolut anbefale en rejse dertil. Særligt hvis det er din første rejse til Afrika og du søger en "billig" rejse. Tanzania: Mange tror, at Tanzania med sin verdensberømte Serengeti-savanne er meget besøgt. Sådan er det ikke ifølge statistikken. Der er ingen tvivl om, at Tanzania har så meget mere natur at byde på end f.eks. Kenya og Syd Afrika. Alene størrelsen på landets nationalparker er enorm. Serengeti

13 13 National Park f.eks. er på km2, hvilket er fem gange Fyn. Dette gigantiske højplateau støder i nord op til Kenya og berømte Masai Mara National Park, som dog er betydelig mindre med knapt Km2. Da Masai Mara og Serengeti får omkring samme antal gæster i løbet af året, er det nemt at regne ud, at samme antal gæster er spredt ud over et 10 gange større område i Serengeti. Færre mennesker, mindre hoteller og personlige lejre giver en meget bedre oplevelse. Desuden har de vilde dyr bedre anledning til en uforstyrret tilværelse. Tanzanias prisniveau er som regel højere end en safari i Kenya. Det har sine naturlige årsager. Der skal flyves længere, afgifterne per køretøj og gæst til National Parkerne er højere. Desuden er det et krav, at Safarifirmaer, der kører i Serengeti, udelukkende benytter firehjulstrækkere, som er betydelig dyrere i vedligehold end f.eks. mini-busser, der oftest benyttes i Kenya. Selvom der altså er en meromkostning ved at besøge Serengeti, er det hver eneste kr. værd. National Parkens størrelse forøger mulighederne. Dyrelivet og landskabet er mere storslået og varieret, det er ikke kun græs, men også bjergrygge og jungle lignende skovstrækninger. Der er færre køretøjer og turister. Og særdeles vigtigt - i Ndutu området må vi køre af vejen off road, hvilket giver særlige muligheder for iagttagelse af dyrene og fotografering. Overnatninger På denne rejse er vi primært ikke i Afrika, for at nyde hoteller, teltlejre og svømmepøler. Vi er i Afrika, for at opleve naturen og dens dyreliv. Og jeg står inde for, at du på denne rejse vil få mere kvalitets naturoplevelse, end på nogen rejse, jeg er bekendt med. Jeg har valgt to forskellige typer overnatning: For at holde det forholdsvis privat og personligt, har jeg valgt overnatnings lejre med begrænset plads. Den smukkeste og samtidig dyreste lodge (vildmarks-hotel) er Ndutu Safari Lodge, som i sin opbygning og service har et meget personligt præg. Det er et yndet og eftertragtet sted. Senere på turen skal vi bo på endnu en lodge ved Ngorongoro Krateret. Den har ikke samme charme, men er OK mere "et sovested før vi skal videre". På en sådan rejse skal du selvfølgelig opleve at bo i en "tented lodge" - en teltlejr. Det er ikke spejdertelte, men en helt anden kvalitet og komfort med ordentlige senge, toilet og rindende vand osv. Det er umådeligt charmerende og fantastisk at ligge dér og høre nattens lyde, eller opleve at en dyreflok går forbi lige dér, mens vi spiser aftensmad! Alle vil blive begejstrede for deres telt-oplevelse. Det er ægte Afrika! Og min egen absolutte overnatnings favorit.

14 14 Dyrelivet Serengeti er Afrikas mest omtalte National Park. En overvejende del af alle natur- og dyrefilm om Afrika er optaget her. Du forstår til fulde hvorfor, når du ser det. I tal er der omkring 2 millioner gnuer, Thomson's og Grant's gazeller, Burchell's zebraer, impalaer, desuden elefanter, bøfler, giraffer, flodheste, krokodiller, hyæner osv. Og så er her Afrikas største koncentration af løver, geparder og leoparder med omkring af dem. Du vil med sikkerhed møde nogle af disse. Og så er der fuglelivet. Alene i Ndutu området er der over 450 forskellige arter ørne, gribbe, storke, sangfugle osv. Du er i Edens Have! Med enkelte undtagelser har Søren Ervig tage alle billeder og han har copyright på dem. At kopiere fotos fra denne hjemmeside er ulovligt uden hans skriftlige tilladelse. For evt. køb af billeder kontakt: sorenervig@mail.dk

Oplev et af verdens største naturdramaer: NÅR GNUERNE BARSLER En eventyrlig rejse til Serengeti og Ngorongo i Tanzania

Oplev et af verdens største naturdramaer: NÅR GNUERNE BARSLER En eventyrlig rejse til Serengeti og Ngorongo i Tanzania 1 Oplev et af verdens største naturdramaer: NÅR GNUERNE BARSLER En eventyrlig rejse til Serengeti og Ngorongo i Tanzania En anderledes fokuseret naturoplevelse for den der ønsker at opleve det uberørte,

Læs mere

Når Gnuerne barsler. Med dansk ekspertrejseleder Søren Ervig

Når Gnuerne barsler. Med dansk ekspertrejseleder Søren Ervig Kontakt: Tlf.: 70 20 19 15 Når Gnuerne barsler En eventyrlig rejse til Serengeti og Ngorongoro i Tanzania Kun én rejse om året! Med dansk ekspertrejseleder Søren Ervig Tag på en anderledes, fokuseret natur-

Læs mere

Når Gnuerne barsler. Med dansk ekspertrejseleder Søren Ervig

Når Gnuerne barsler. Med dansk ekspertrejseleder Søren Ervig Kontakt: Når Gnuerne barsler En eventyrlig rejse til Serengeti og Ngorongo i Tanzania Kun én rejse om året! Med dansk ekspertrejseleder Søren Ervig Tag på en anderledes fokuseret natur- og dyreoplevelse

Læs mere

Tanzanias nordlige højdepunkter

Tanzanias nordlige højdepunkter Tanzanias nordlige højdepunkter Tarangire - Lake Manyara - Ngorongoro - Serengeti BENNS Safari byder velkommen til en forrygende safari til et af verdens absolut førende safarilande, Tanzania. Vi koncentrerer

Læs mere

Det bedste af Kenya og Tanzania

Det bedste af Kenya og Tanzania Det bedste af Kenya og Tanzania Lake Nakuru - Lake Naivasha - Masai Mara - Serengeti - Ngorongoro Den klassiske rundrejse, der forbinder verdens to bedste safarilande på den helt logiske måde: I campingtelte,

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Tanzanias nordlige højdepunkter 11 dage Kontakt os for pris T arangire - Lake Manyara - Ngorongoro - Serengeti BENNS Safari byder velkommen til en forrygende safari til et af verdens absolut førende safarilande,

Læs mere

Kenya & Tanzania, Østafrikas højdepunkter

Kenya & Tanzania, Østafrikas højdepunkter Kenya & Tanzania, Østafrikas højdepunkter Lake Naivasha/Lake Nakuru - Masai Mara - Victoria-søen - Serengeti - Ngorongoro - Amboseli Den rigtige og helt logiske rundrejse der kombinerer verdens to bedste

Læs mere

EVENTYRLIGE TANZANIA SAFARI

EVENTYRLIGE TANZANIA SAFARI Dato: 02. 01 2017 EVENTYRLIGE TANZANIA SAFARI Denne spændende Tanzania safari med dansktalende rejseleder, tager jer på en spændende rejse blandt Tanzanias magiske dyreliv. Rejsen foregår på den perfekte

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Jambo Serena Safari 8 dage fra kr. 18.098,- pr. person Inkl. fly, ind kvartering, guid e mm. Tag med på en fantastisk safarirejse i Tanzania og besøg nogle af de aller bedste safariområder I fantastiske

Læs mere

Tanzania s Ngorongoro højland og savanne Ni dages eksklusiv safari Arusha Tarangire Ngorongoro og Serengeti

Tanzania s Ngorongoro højland og savanne Ni dages eksklusiv safari Arusha Tarangire Ngorongoro og Serengeti Tanzania s Ngorongoro højland og savanne Ni dages eksklusiv safari Arusha Tarangire Ngorongoro og Serengeti Velkommen til verdens formodentligt mest komplette safariland, Tanzania. På rejsen kommer I til

Læs mere

KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR

KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR Dato: 17. 06 2016 KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR med dansktalende rejseleder Safari Eksperten byder dig velkommen til en fremragende safari, med danske... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk Safari

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden - unik safari i Kenya Nairobi Amboseli Lake Naivasha Lake Elementaita Lake Nakuru Masai Mara På denne

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Tanzania Big Five Safari 9 dage fra kr. 16.900,- pr. person Inkl. fly, transp ort, ind kvartering, m.m. 9 dage fantastisk, firehjulstrukket safari- rejse i T anzania En fantastisk safari-rejse til Tanzania

Læs mere

KLASSISK TANZANIA SAFARI

KLASSISK TANZANIA SAFARI Dato: 30. 07 2019 KLASSISK TANZANIA SAFARI På denne rejse opleves varierede landskaber og et utroligt dyreliv. Undervejs bor man på skønne lodges og teltcamps med masser af atmosfære og rigtig høj standard

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Kili safari 8 dage Kontakt os for pris Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari. Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha

Læs mere

Kenya Migration Safari 2016

Kenya Migration Safari 2016 Geoffrey er DANSKTALENDE REJSELEDER 28. r e b m e t sep Kenya Migration Safari 2016 OPLEV DEN STORE GNU- OG ZEBRAVANDRING MED AFRICA TOURS DESTINATIONSCHEF, GEOFFREY SENDEU, PÅ EN 9 DAGES PRAGFULD KENYASAFARI.

Læs mere

NAIROBI - ABERDARE - SAMBURU - LAKE NAKURU - LAKE NAIVASHA - MASAI MARA. 10 dages privat safari med engelsktalende rejseleder. Afrejse hver dag året

NAIROBI - ABERDARE - SAMBURU - LAKE NAKURU - LAKE NAIVASHA - MASAI MARA. 10 dages privat safari med engelsktalende rejseleder. Afrejse hver dag året Blixens Kenya Safari 2016 NAIROBI - ABERDARE - SAMBURU - LAKE NAKURU - LAKE NAIVASHA - MASAI MARA. 10 dages privat safari med engelsktalende rejseleder. Afrejse hver dag året rundt. Pris per person fra

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Kenya Serena s Big Five Safari Sweetwaters Lake Elementaita Masai Mara 9 dages varieret privatsafari med afrejse alle dage året rundt

Kenya Serena s Big Five Safari Sweetwaters Lake Elementaita Masai Mara 9 dages varieret privatsafari med afrejse alle dage året rundt Kenya Serena s Big Five Safari Sweetwaters Lake Elementaita Masai Mara 9 dages varieret privatsafari med afrejse alle dage året rundt Peacock Travel byder jer velkommen til en pragtfuld og yderst varieret

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

Karen Blixen kalder Afrejse: 6. april 2014 10 dage med dansktalende ekspertrejseleder

Karen Blixen kalder Afrejse: 6. april 2014 10 dage med dansktalende ekspertrejseleder Karen Blixen kalder Afrejse: 6. april 2014 10 dage med dansktalende ekspertrejseleder Herning Folkeblad, Midtjyllands Avis, Klub Folkebladet og Africa Tours byder velkommen til en skøn og oplevelsesrig

Læs mere

8 DAGE MED AFREJSE PÅ ALLE TIRSDAGE I HELE 2016, SOM EN DEL AF EN GRUPPE Arusha - Ngorongoro - Serengeti - Lake Manyara

8 DAGE MED AFREJSE PÅ ALLE TIRSDAGE I HELE 2016, SOM EN DEL AF EN GRUPPE Arusha - Ngorongoro - Serengeti - Lake Manyara Tanzania Safari 8 DAGE MED AFREJSE PÅ ALLE TIRSDAGE I HELE 2016, SOM EN DEL AF EN GRUPPE Arusha - Ngorongoro - Serengeti - Lake Manyara Pris pr. person i april/maj fra kr. 18.300,Pris pr. person fra maj-okt.

Læs mere

Tembo Special Fotosafari Kenya

Tembo Special Fotosafari Kenya Tembo Special Fotosafari Kenya Samburu-Shaba /Lake Bogoria / Masai Mara. Afrejse 27. september 2012. Med Sanne og Hans fra Tembo Safari som safari-guider. Kun 4 personer i hver 4x4 safari bil. Dag 1. Natfly

Læs mere

Kenya Serena s Big Five Safari Sweetwaters Lake Elementaita Masai Mara 9 dages varieret privatsafari med afrejse alle dage året rundt

Kenya Serena s Big Five Safari Sweetwaters Lake Elementaita Masai Mara 9 dages varieret privatsafari med afrejse alle dage året rundt Kenya Serena s Big Five Safari Sweetwaters Lake Elementaita Masai Mara 9 dages varieret privatsafari med afrejse alle dage året rundt Peacock Travel byder jer velkommen til en pragtfuld og yderst varieret

Læs mere

Blixens Big Five Safari i Kenya

Blixens Big Five Safari i Kenya Blixens Big Five Safari i Kenya Afrika-safari når det er bedst - til fantasipris! En indholdsrig Kenya-safari med private safari-køretøjer, fly, safari og helpension inkluderet. Mød "the Big Five" i Kenyas

Læs mere

BEMÆRK! Safarien kan også gennemføres på privat basis på andre tidspunkter af året. Ring og hør om mulighederne.

BEMÆRK! Safarien kan også gennemføres på privat basis på andre tidspunkter af året. Ring og hør om mulighederne. Tanzanias Horisonter 10 dages 1. klasses safari i Tanzania inkl. Amboseli, Lake Manyara, Ngorongoro, Nd utu & Serengeti Eventyrlig safari i Kenya og T anzania, verdens bedste safarilande Afrejser: 06.

Læs mere

DEN STORE MAASAI-LAND VANDRING

DEN STORE MAASAI-LAND VANDRING Dato: 06. 01 2017 DEN STORE MAASAI-LAND VANDRING En helt unik safari for dig der gerne vil prøve noget anderledes: En uges vandring gennem den klassiske afrikanske natur, hvor lokale Maasaier guider dig

Læs mere

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Dato: 02. 07 2016 TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Fantastiske safarioplevelser og en herlig badeferie på Zanzibar venter på denne rejse. Safarien byder... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Tanzanias sydlige højdepunkter

Tanzanias sydlige højdepunkter Tanzanias sydlige højdepunkter Kom med på safari i Tanzania og besøg nogle af Afrikas mest fantastiske safariområder Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde

Læs mere

Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge

Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge Tag venner og familie med på en forrygende safari på Klaserie River Safari Lodge i Sydafrika. Klaserie River Safari Lodge er en mindre safari lodge med kun

Læs mere

MASAI MARAS BIG FIVE

MASAI MARAS BIG FIVE Dato:. MASAI MARAS BIG FIVE Safari Eksperten byder dig velkommen til en safarioplevelse i særklasse. Denne tur giver dig fred og ro til at fordybe dig i den... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Safari i Tsavo & Amboseli og badeferie v. Kenya-kysten

Safari i Tsavo & Amboseli og badeferie v. Kenya-kysten Safari i Tsavo & Amboseli og badeferie v. Kenya-kysten Fantastisk safari i 3 utrolige safariparker i kombination med sol og lækkert ophold ved det turkisfarvede indiske Ocean! En 14 dages fantastisk safari-

Læs mere

Tanzanias Horisonter ,- 10 dage. Ring

Tanzanias Horisonter ,- 10 dage. Ring Tanzanias Horisonter Eventyrlig safari i Kenya og Tanzania, verdens bedste safarilande Et overflødighedshorn af attraktioner i den absolutte verdensklasse med Amboselis store elefantflokke med Kilimanjaro

Læs mere

Afgang fra København hver fredag og søndag. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

Afgang fra København hver fredag og søndag. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Kenya masai safari 10 dage Kontakt os for pris Samburu - Mt. Kenya - Lake Nakuru - Masai Mara To nærmest identiske rundrejser, der bringer én til de bedst kendte steder i safariens moderland, Kenya. Vi

Læs mere

8 dage fra kr v/4 deltagere

8 dage fra kr v/4 deltagere I Elefanternes Fodspor 8 dage fra kr. 12.395 v/4 deltagere REJSERUTE: NAIROBI AMBOSELI LAKE NAIVASHA MASAI MARA NAIROBI Privat safari med mulighed for afrejse hver dag året rundt, du bestemmer Tlf.: 8873

Læs mere

DE STORE KATTES RIGER

DE STORE KATTES RIGER Dato: 06. 10 2016 DE STORE KATTES RIGER Tag med på denne 16 dage lange eventyrlige safari på to kontinenter. Her besøges to af verdens ubetinget mest spektakulære safarilande, nemlig Indien og Tanzania...

Læs mere

Kenya deluxe flysafari - Samburu & Masai Mara

Kenya deluxe flysafari - Samburu & Masai Mara Kenya deluxe flysafari - Samburu & Masai Mara For de, der ønsker det bedste af indkvartering, udnytte tiden optimalt og tilmed måske har været i Kenya før, er dette muligheden for at få disse ønsker til

Læs mere

Victoria Falls og safari i Zimbabwe

Victoria Falls og safari i Zimbabwe Victoria Falls og safari i Zimbabwe Fra Victoria Falls til Hwange National Park Tag med på en indholdsrig safari i Zimbabwe, hvor I skal opleve naturunderet Victoria Falls og Afrikas vilde dyreliv i landets

Læs mere

Masai Safari i Kenya ,- 8 dage. Ring

Masai Safari i Kenya ,- 8 dage. Ring Masai Safari i Kenya Ønsker I den ægte safarifølelse, hvor I kommer i nærkontakt med naturen, dyrene og lokalbefolkningen? Så er denne safaritur noget for jer! På denne safarirejse skal I bo på camps,

Læs mere

Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli

Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli Per person, 4 dage fra kr. 5.500,- v/2 REJSERUTE: MOMBASA TSAVO ØST AMBOSELI - TSAVO VEST - MOMBASA Udsigt til Afrikas Tag - Kilimanjaro og safari i

Læs mere

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten På denne vandring får I muligheden for at opnå det, som mange drømmer om: At bestige enestående Mount Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg og verdens højeste enkeltstående

Læs mere

Tanzanias hemmeligheder

Tanzanias hemmeligheder Tanzanias hemmeligheder De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget begrænset omfang er mærket

Læs mere

Naturfænomenet Victoria Falls, paradiset Chobe og imponerende Hwange

Naturfænomenet Victoria Falls, paradiset Chobe og imponerende Hwange AFREJSE HVER DAG, ÅRET RUNDT Naturfænomenet Victoria Falls, paradiset Chobe og imponerende Hwange VICTORIA FALLS CHOBE HWANGE VICTORIA FALLS. 11 dage med dyrerig safari i Chobe og Hwange og imponerende

Læs mere

Succesen fra verdenspremieren i foråret 2010 gentages

Succesen fra verdenspremieren i foråret 2010 gentages Succesen fra verdenspremieren i foråret 2010 gentages Denne fantastiske tur, der følger i fodsporene af gepard og meget mere på én og samme rejse, Jim Cobetts spændende liv i Indien og Østafrika, hvilket

Læs mere

Forlæng med campingsafari i Chobe. Per person 2 dage fra kr v/2 pers.

Forlæng med campingsafari i Chobe. Per person 2 dage fra kr v/2 pers. Forlæng med campingsafari i Chobe Per person 2 dage fra kr. 2.100 v/2 pers. REJSERUTE: VICTORIA FALLS - CHOBE NATIONAL PARK - VICTORIA FALLS Indkvartering i campingtelte med savannens lyde som nærmeste

Læs mere

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten 10. august - 21. august 2017 Kamchatka-halvøen i Ruslands Far East er det sande naturparadis, hvor grizzly bjørne har travlt med at fange enorme

Læs mere

Tanzanias Horisonter 2013. Klassisk Tanzania safari med suveræn indkvartering og ophold ved Det Indiske Ocean. med dan

Tanzanias Horisonter 2013. Klassisk Tanzania safari med suveræn indkvartering og ophold ved Det Indiske Ocean. med dan Tanzanias Horisonter 2013 Minimal tid på transport - maximal tid på safari! med dan re j s e l e d s k er Klassisk Tanzania safari med suveræn indkvartering og ophold ved Det Indiske Ocean 17 dage fra

Læs mere

Save Valley Conservancy Sango Lodge & Sango Tented Camp Zimbabwe

Save Valley Conservancy Sango Lodge & Sango Tented Camp Zimbabwe Save Valley Conservancy Sango Lodge & Sango Tented Camp Zimbabwe Save Valley Conservancy ligger i det syd-østlige Zimbabwe, ikke langt fra grænsen til Mozambique. Området er det største privatejede vildtreservat

Læs mere

Botswana camping adventure

Botswana camping adventure Botswana camping adventure Kalahari - Okavango - Moremi - Victoria Falls - Chobe - Limpopo Herlig camping safari til hjertet af de bedste områder i vildtrige Botswana, hvor klassiske naturområder som Kalahari-

Læs mere

Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse.

Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse. Dato: 06. 07 2016 BESTIGNING AF MOUNT MERU Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse. Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Tanzanias hemmeligheder 13 dage Kontakt os for pris De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget

Læs mere

Big Cat Safari 2016 DANSKTALENDE REJSELEDER

Big Cat Safari 2016 DANSKTALENDE REJSELEDER DANSKTALENDE REJSELEDER Big Cat Safari 2016 BIG CAT SAFARI 10 dage med dansktalende ekspertrejseleder fra kr. 23.495,Opskriften på en fantastisk safari er enkel. Man tager et af verdens bedste safarilande,

Læs mere

DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI

DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI Dato: 04. 07 2016 DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI Tag på den ultimative tiger-safari i Junglebogens hjemegn og den verdensberømte forfatter Rudyard Kiplings fodspor Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Tanzania og Zanzibar med Den Blå Planet, Danmarks Akvarium

Tanzania og Zanzibar med Den Blå Planet, Danmarks Akvarium Tanzania og Zanzibar med Den Blå Planet, Danmarks Akvarium Enestående naturrejse til lands, til vands og i luften Arusha Lake Manyara Ngorongoro Serengeti Zanzibar 11. marts 26. marts 2014 Vi byder dig

Læs mere

Det nye Kenya. Med dansk rejseleder

Det nye Kenya. Med dansk rejseleder Med dansk rejseleder Forord Denne grupperejse i Kenya er et skattekammer for sande naturelskere. På rejsen er der vandring i kratere, sejlads på søer, naturalister som guider i søgen efter dyr, ophold

Læs mere

NÅR KENYA ER BEDST! Rejseleder er Søren Ervig

NÅR KENYA ER BEDST! Rejseleder er Søren Ervig NÅR KENYA ER BEDST! Rejseleder er Søren Ervig En anderledes safari, hvor der i større grad fokuseres på de vilde dyr og naturen i tre af landets mest berømte nationalparker. Kun én rejse om året En 10

Læs mere

VERDENS BEDSTE SAFARI I KENYA

VERDENS BEDSTE SAFARI I KENYA VERDENS BEDSTE SAFARI I KENYA MED DANSK REJSELEDER 3-16 SEPT 2019-14 DAGE BADEFERIE I DET INDISKE OCEAN Nairobi - Lake Nakuru - Masai Mara - Mombassa - Nyeri - Karen Blixen Farm - Rift Valey - Lake Naivasha

Læs mere

Tanzania Mini Safari og Zanzibar

Tanzania Mini Safari og Zanzibar Tanzania Mini Safari og Zanzibar 10 dage fra kr. 19.200 v/4 personer REJSERUTE: ARUSHA - TARANGIRE - NGORONGORO - ARUSHA - ZANZIBAR Privat safari med mulighed for afrejse hver dag året rundt, du bestemmer

Læs mere

Botswanas nordlige højdepunkter

Botswanas nordlige højdepunkter Botswanas nordlige højdepunkter Denne kvalitets safari byder på Botswanas mest berømte safariområder, hvor safarikørsel i åbne biler, vandresafaris og sejlture er udgangspunktet for søgen efter Botswanas

Læs mere

PhotoCare Special Foto-safari, 9 dage.

PhotoCare Special Foto-safari, 9 dage. PhotoCare Special Foto-safari, 9 dage. Dag 1: Fly til Kenya Vi flyver fra Danmark via Amsterdam, til Nairobi, Kenya. Vi flyver med KLM / Kenya Airways. Dag 2: Nairobi National Park, Daphne Sheldrick s

Læs mere

Kenya Drømme Safari 2017 DANSKTALENDE REJSELEDER

Kenya Drømme Safari 2017 DANSKTALENDE REJSELEDER DANSKTALENDE REJSELEDER Kenya Drømme Safari 2017 12 skønne dage på safari i Kenya og med 100 % garanti for dansktalende ekspertrejseleder fra kr. 19.400,Velkommen til en vidunderlig Kenya-safari med dansktalende

Læs mere

Tanzania Drømme Safari og Zanzibar

Tanzania Drømme Safari og Zanzibar Tanzania Drømme Safari og Zanzibar 11 dage fra kr. 19.900 v/6 deltagere REJSERUTE: ARUSHA - KARATU - NGORONGORO - SERENGETI - ZANZIBAR Privat safari med mulighed for afrejse hver dag året rundt, du bestemmer

Læs mere

Østafrikas Horisonter

Østafrikas Horisonter Østafrikas Horisonter Altid DANSK- TALENDE rejseledere Afrejse 11/1, 25/1, 8/2 og 22/2-2019 Varighed Afrejse fra 17 e Aalborg, Billund og København Rejsens højdepunkter 6. : Masai Mara 5. : Siem Reap Safari

Læs mere

Finlands vildmark 5 dage 2016

Finlands vildmark 5 dage 2016 Scanbird 2016 Side 1 Finlands vildmark 5 dage 2016 Det er med stor fornøjelse, at Scanbird kan tilbyde denne spændende tur til de nordiske rovdyr. Turen går dybt ind i de finske skove tæt ved den russiske

Læs mere

KENYA MT. KENYA, SAMBURU, LAKE NAIVASHA, MASAI MARA KLASSISK KENYA-SAFARI

KENYA MT. KENYA, SAMBURU, LAKE NAIVASHA, MASAI MARA KLASSISK KENYA-SAFARI SAFARI 2013 KENYA MT. KENYA, SAMBURU, LAKE NAIVASHA, MASAI MARA KLASSISK KENYA-SAFARI Rejsebeskrivelse TRUCK MINIBUS TRUCK LOKAL MINIBUS FLY 4X4 LOKAL JEEPFLY SAFARI 4X4 BUS LODGE JEEP TELT SAFARI LODGE

Læs mere

Kenyas Eventyrlige Familie Safari

Kenyas Eventyrlige Familie Safari Kenyas Eventyrlige Familie Safari 11 dage fra kr. 19.800 REJSERUTE: NAIROBI OL PEJETA NAIVASHA MASAI MARA NAIROBI - MOMBASA 100% garanti for afrejse og 100% garanti for dansktalende safariekspert Geoffrey

Læs mere

11 dage fra kr v/6 deltagere

11 dage fra kr v/6 deltagere Fra Serengeti til Zanzibar 11 dage fra kr. 21.900 v/6 deltagere REJSERUTE: ARUSHA - LAKE MANYARA - SERENGETI - NGORONGORO - ZANZIBAR Privat safari med mulighed for afrejse hver dag året rundt, du bestemmer

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Masai Safari med Basecamp Explorer 8 dage fra kr. 22.198 Inkl. fly, safari, guid e/ chauffør mm. Ønsker I den ægte safarifølelse, hvor I kommer i nærkontakt med naturen, dyrene og lokalbefolkningen? Så

Læs mere

Malariafri Familie Safari i Sydafrika

Malariafri Familie Safari i Sydafrika Malariafri Familie Safari i Sydafrika 12 dage fra kr. 18.600,- REJSERUTE: JOHANNESBURG - PILANESBERG N.P. - SUN CITY - CAPE TOWN Malariafri og familievenlig rundrejse med indkvartering i familieværelser

Læs mere

11 dage fra kr v/6 deltagere

11 dage fra kr v/6 deltagere Fra Serengeti til Zanzibar 11 dage fra kr. 21.100 v/6 deltagere REJSERUTE: ARUSHA - LAKE MANYARA - SERENGETI - NGORONGORO - ZANZIBAR Privat safari med mulighed for afrejse hver dag året rundt, du bestemmer

Læs mere

Under Botswanas Himmel

Under Botswanas Himmel Under Botswanas Himmel Chobe National Park - namibisk landsby - Victoria Falls - Moremi - Okavango Deltaet Vi kan tilbyde en super pris på denne pragtfulde, luksusbetonede 10 dage / 7 nætters safari til

Læs mere

Tanzanias Klassiske Højdepunkter og badeferie på Zanzibar

Tanzanias Klassiske Højdepunkter og badeferie på Zanzibar Tanzanias Klassiske Højdepunkter og badeferie på Zanzibar Tag familie og venner med på denne fantastiske kombinationsrejse til Tanzania med safari og badeferie på Zanzibar. Her får I et rigtig godt safariprogram,

Læs mere

Uganda Perler På Stribe

Uganda Perler På Stribe PRIVAT SAFARI MED ENGELSK- TALENDE REJSELEDER INKL. CHIMPANSE OG GORILLA PERMIT VÆRDI KR. 5.000 Uganda Perler På Stribe 9 DAGE MED AFREJSE HVER DAG, ÅRET RUNDT. Entebbe Kibale Queen Elizabeth N.P Bwindi

Læs mere

Tanzania Big 5 Safari

Tanzania Big 5 Safari Tanzania Big 5 Safari 7 dage fra kr. 17.900 v/4 personer REJSERUTE: KILIMANJARO - NGORONGORO - SERENGETI - ARUSHA Privat safari med afrejse hver dag, året rundt, du bestemmer Tlf.: 8873 4000 africatours.dk

Læs mere

Dagbog Tanzania 2009 2.del

Dagbog Tanzania 2009 2.del Dagbog Tanzania 2009 2.del Aften Ruaha National Park den 21-sep- 2009. Transport dag - i dag har vi kørt turen fra Mikumi som vi forlod kl. 8 15 og til Ruaha NP. hvortil vi ankom kl. 15 00. En stille og

Læs mere

Sydafrika Safari. 8 dage fra kr v/2 personer

Sydafrika Safari. 8 dage fra kr v/2 personer Sydafrika Safari 8 dage fra kr. 13.795 v/2 personer REJSERUTE: JOHANNESBURG BALULE NATURE RESERVE JOHANNESBURG Privat safari med afrejse hver dag, året rundt, du bestemmer hvornår Tlf.: 8873 4000 africatours.dk

Læs mere

12 dage / 11 nætter Arusha, Mto wa Mbu, Tarangire, Empakaai Crater, Ngorongoro Crater og Usambara Mountains

12 dage / 11 nætter Arusha, Mto wa Mbu, Tarangire, Empakaai Crater, Ngorongoro Crater og Usambara Mountains Rejsegarantifonden reg.nr. 2689 12 dage / 11 nætter Arusha, Mto wa Mbu, Tarangire, Empakaai Crater, Dag 1: Ankomst Afhentning i Kilimanjaro International Airport (KIA), og transfer til Outpost Lodge (http://www.outpostlodge.com/)

Læs mere

De store savanner i Kenya. 8 dage

De store savanner i Kenya. 8 dage De store savanner i Kenya 8 dage Overskriften på denne safari er store vider som koncentrerer sig om Kenyas største og bedste safariområder nemlig Amboseli og Masai Mara. Det er de store savanner og det

Læs mere

Tanzania Big 5 Safari

Tanzania Big 5 Safari Tanzania Big 5 Safari 7 dage fra kr. 17.300,REJSERUTE: KILIMANJARO - NGORONGORO - SERENGETI - ARUSHA Privat safari med afrejse hver dag, året rundt, du bestemmer Tlf.: 8873 4000 africatours.dk info@africatours.dk

Læs mere

Cykling med Masaier og safari i Masai Mara. 7 dage

Cykling med Masaier og safari i Masai Mara. 7 dage Cykling med Masaier og safari i Masai Mara 7 dage Her oplever du noget som ingen almindelige turister får lov til. Du vil både vandre og cykle med ledsagende Masai krigere fra Purku Klanen i Loita Hills

Læs mere

Kenya Drømme Safari. 12 dage fra kr ,-

Kenya Drømme Safari. 12 dage fra kr ,- Kenya Drømme Safari 12 dage fra kr. 19.500,- REJSERUTE: NAIROBI - ABERDARE - NAKURU - NAIVASHA - MASAI MARA - MOMBASA 100% garanti for afrejse og 100% garanti for dansktalende ekspertrejseleder Tlf.: 8873

Læs mere

Det bedste af Kenya og Tanzania

Det bedste af Kenya og Tanzania Det bedste af Kenya og Tanzania 14 dage fra kr. 34.495 REJSERUTE: ABERDARE - NAIVASHA - MARA - SERENGETI - NGORONGORO - EYASI 100% garanti for afrejse og 100% garanti for dansktalende ekspertrejseleder

Læs mere

Maries Elefant Safari 2013 Afrejse fra Aalborg, 14. oktober 2013

Maries Elefant Safari 2013 Afrejse fra Aalborg, 14. oktober 2013 Maries Elefant Safari 2013 Afrejse fra Aalborg, 14. oktober 2013 Oplev bl.a.: Elefanterne i Amboseli. Udsigten til Kilimanjaro. Sejltur blandt flodheste. Den store gnu- og zebravandring i Masai Mara. Det

Læs mere

9 dage fra kr v/6 deltagere

9 dage fra kr v/6 deltagere Jambo Tanzania 9 dage fra kr. 18.200 v/6 deltagere REJSERUTE: ARUSHA - TARANGIRE - LAKE MANYARA - SERENGETI - NGORONGORO Privat safari med mulighed for afrejse hver dag året rundt, du bestemmer Tlf.: 8873

Læs mere

Uganda Fly-In Gorilla Trekking

Uganda Fly-In Gorilla Trekking Uganda Fly-In Gorilla Trekking 4 dage fra kr. 13.500 REJSERUTE: ENTEBBE - BWINDI - ENTEBBE Fly-in fra safari i f.eks Kenya og Tanzania og oplev de store bjerggorillaer Tlf.: 8873 4000 africatours.dk info@africatours.dk

Læs mere

Big Cat Safari. 12 dage fra kr ,-

Big Cat Safari. 12 dage fra kr ,- Big Cat Safari 12 dage fra kr. 22.950,- REJSERUTE: NAIROBI - ABERDARE - SAMBURU - NAIVASHA - MASAI MARA 100% garanti for afrejse og 100% garanti for dansktalende ekspertrejseleder Tlf.: 8873 4000 africatours.dk

Læs mere

Mægtige Zambezi og Victoria Falls deluxe

Mægtige Zambezi og Victoria Falls deluxe Mægtige Zambezi og Victoria Falls deluxe Per person 6 dage fra kr. 14.200,- v/2 pers. REJSERUTE: JOHANNESBURG VICTORIA FALLS ZAMBEZI - JOHANNESBURG Fantastisk indkvartering, beliggenhed og aktiviteter

Læs mere

Kruger parken & The Big Five Safari

Kruger parken & The Big Five Safari Kruger parken & The Big Five Safari 4 dages supersafari i Sydafrikas største nationalpark, Kruger National Park Tag med BENNS og Nomad på en oplevelsesrig 4 dages safaritur til Kruger National Park. Her

Læs mere

Tanzania Safari. 8 dage fra kr

Tanzania Safari. 8 dage fra kr Tanzania Safari 8 dage fra kr. 18.600 REJSERUTE: ARUSHA - NGORONGORO - SERENGETI - LAKE MANYARA - ARUSHA Afrejse hver tirsdag som en del af en gruppe ved minimum 2 deltagere Tlf.: 8873 4000 africatours.dk

Læs mere

Ni nætter er i stemningsfulde camps og tre nætter på glimrende 3-4* lodges/hoteller, hvor personalet sørger for alt vedrørende opsætning af campen.

Ni nætter er i stemningsfulde camps og tre nætter på glimrende 3-4* lodges/hoteller, hvor personalet sørger for alt vedrørende opsætning af campen. Botswanas nordlige højdepunkter 15 dage fra kr. 28.475,- pr. person Inkl. fly og safarirejse Denne kvalitets safari byder på Botswanas mest berømte safariområder, hvor safarikørsel i åbne biler, vandresafaris

Læs mere

Kenya Familie Safari

Kenya Familie Safari Kenya Familie Safari 10 dage fra kr. 16.400 REJSERUTE: NAIROBI - NAIVASHA - MASAI MARA - MOMBASA 100% garanti for afrejse og 100% garanti for dansktalende ekspertrejseleder Tlf.: 8873 4000 africatours.dk

Læs mere

Big Five Kenya Safari

Big Five Kenya Safari Big Five Kenya Safari 9 dage fra kr. 18.600 v/6 deltagere REJSERUTE: NAIROBI - OL PEJETA - NAKURU - NAIVASHA - MASAI MARA - NAIROBI Privat safari med mulighed for afrejse hver dag året rundt, du bestemmer

Læs mere

Blixens Kenya Safari

Blixens Kenya Safari Blixens Kenya Safari 10 dage fra kr. 16.800 ved 4/personer REJSERUTE: NAIROBI ABERDARE SAMBURU NAKURU NAIVASHA MASAI MARA Privat safari med mulighed for afrejse hver dag året rundt, du bestemmer Tlf.:

Læs mere

Tanzanias Højdepunkter. 8 dage fra kr ,-

Tanzanias Højdepunkter. 8 dage fra kr ,- Tanzanias Højdepunkter 8 dage fra kr. 23.500,- REJSERUTE: KILIMANJARO - MANYARA - NDUTU - SERENGETI - NGORONGORO - EYASI 100% garanti for afrejse og 100% garanti for dansktalende rejseleder Tlf.: 8873

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Thorn Tree Safari i Kenya og Det Indiske Ocean

Thorn Tree Safari i Kenya og Det Indiske Ocean Thorn Tree Safari i Kenya og Det Indiske Ocean Denne Afrika-rejse byder på fantastiske naturoplevelser, safari i verdensklasse og afslappende badeferie ved Det Indiske Ocean. Oplevelserne er nærmest utallige;

Læs mere