Optuner brugertest. Brugertest med 5 brugere Desktop. WhiteAway.dk August 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Optuner brugertest. Brugertest med 5 brugere Desktop. WhiteAway.dk August 2016"

Transkript

1 Optuner brugertest 1 Brugertest med 5 brugere Desktop WhiteAway.dk August 2016

2 Metode og dokumentation Optuner Brugertest 2 Denne rapports opbygning 1. Metode og dokumentation (denne side) 2. Brugertestens samlede resultat 3. Problemstillinger oversigt 4. Detaljeret gennemgang af problemstillinger 5. Optuner kontaktoplysninger Se brugertest videoer Videooptagelser kan ses og downloades her: (Link vises normalt her, se eksempler fra videoerne her) Alle med dette link har adgang til videoerne. Linket er gyldigt min. 3 måneder. Eksempel på slides opbygning Denne type boks indeholder udtalelser fra en brugertest, så vidt muligt ordret afskrevet fra brugertestvideoen. Pilen kan indikere tilknytning til bestemt element på skærmbilledet. Brugertestere Navn Årgang Titel Postnummer Nanna 1987 Cand. Comm Susan 1969 Kok 2500 Suzanne 1973 Jobsøgende 2100 Jørgen 1946 Pensionist 4180 Jimmy 1980 Kurér 9260 En sort boks er Optuners uddybning af den konkrete problemstilling, skrevet af rapportens konsulent. Kendskab til WhiteAway.dk Nanna Besøgt tidligere Susan Besøgt tidligere Suzanne Ikke besøgt tidligere Jørgen Handlet tidligere Jimmy Handlet tidligere

3 Brugertestens samlede resultat Optuner Brugertest 3 Denne brugertest af WhiteAway.dk viser: 5 Kritiske problemer Kritiske problemer gælder situationer hvor en eller flere testdeltagere ikke kan løse en given opgave eller har meget svært ved det. Det gælder også emner som Optuner mener har særligt alvorlig indflydelse på forretningen. 5 Optimeringspotentialer Gælder situationer, hvor en testdeltagere udtrykker usikkerhed, forvirring eller oplever noget uventet. Det gælder også emner som Optuner mener har negativ indflydelse på forretningen. 9 Kosmetiske emner Gælder elementer som en eller flere brugere og Optuner anser for mulige at forbedre, sådan at de i større grad lever op til designprincipper, best-practice eller blot højere æstetisk eller visuel kvalitet.

4 Problemstillinger oversigt Optuner Brugertest 4 5 Kritiske problemer 1. Når filtre benyttes i produktsøgningen, vises der ofte en meddelelse om, at der ikke er nogle produkter at vise selvom de fremgår som tilgængelige og kan findes af andre veje. 2. Tilbage-funktionen i browseren leder somme tider til en uventet side. Dette er tilfældet når filtre benyttes i produktsøgning. Her oplever flere at de viste produkter i søgningen ændrer sig til noget ulogisk. Fx køleskabe under overskriften Elkedler. 3. Tilbudsvarer vises under deres ikke-nedsatte priser, når produkter sorteres efter pris. 4. Ikke alle udsalgsvarer bliver vist på oversigten over udsalg. 5. Når der indtastes to forskellige rabatkoder, accepteres kun rabatten for den ene, selvom brugeren tilsyneladende er tilbudt rabat på begge produkter. Hver enkelt problemstilling er forklaret på de følgende sider, inklusiv udsagn fra testdeltagerne. 5 Optimeringspotentialer 1. Flere testdeltagere oplever, at filtreringsmuligheder omkring priser ændrer sig på ulogiske måder, når de benyttes. 2. Flere testdeltagere undrer sig over at der vises tilbehør til KitchenAid-maskiner, når de leder efter selve røre-maskinen. I kombination med de øvrige udfordringer omkring filtre, skaber det frustration hos flere af testdeltagere. 3. Søgefeltets dropdown-funktion indeholder somme tider irrelevante søgeforslag. 4. Kun få af testdeltagerne formår at finde sammenlignings-funktionen, fordi den ikke kan findes på selve produkt-siden, hvor de leder. 5. Flere testdeltagere oplever at rækkefølgen hvormed information om køleskabes hængsling præsenteres, er ulogisk og nedsætter antallet af potentielle produkter der indgår i deres beslutningsproces. Hver enkelt problemstilling er forklaret på de følgende sider, inklusiv udsagn fra testdeltagerne.

5 Problemstillinger oversigt Optuner Brugertest 5 9 Kosmetiske emner 1. Tilbage-funktionen i købsflowet kan optimeres. I øjeblikket er der en tilbage-knap, der potentielt skal trykkes på mange gange, for at kommer derhen hvor det ønskes. 2. Når to produkter sammenlignes vha. sammenligningsfunktionen, er billederne af disse ikke altid samme størrelse. 3. Nogle testdeltagere forventer at blive taget til en ny side, når de klikker på et punkt i topmenuen, men i stedet folder dette menuen sammen. Derudover skifter menuen nogle gange uønsket mellem menupunkterne, hvis der foretages upræcise cursor-bevægelser. 4. En testdeltager udtrykker at anbefalede produkter der vises når man placerer et produkt i indkøbskurven, kan opleves som irrelevante. 5. Banneret der popper op med teksten Brug for hjælp? opfattes som forstyrrende, når det overlapper det område af hjemmesiden brugeren benytter. 6. En testdeltager undrer sig over, at det i teksten i bunden af siden, ikke er muligt at klikke på relevante ord og begreber for at finde frem til produkter. 7. Det relativt hurtigt-skiftende forsidebanner opleves af nogle testdeltagere som et forstyrrende element. 8. Flere af testdeltagere udtrykker utilfredshed med, eller i hvert fald uforståenhed over for, at det er nødvendigt at indtaste rabatkoder manuelt. 9. Selvom alle testdeltagerne finder returneringsformlen, lader der til at være en forventning om, at den kan findes i bunden af hjemmesiden, hvilket den ikke kan. Hver enkelt problemstilling er forklaret på de følgende sider, inklusiv udsagn fra testdeltagerne.

6 Filtrering af produkter Optuner brugertest 6 Samtlige testdeltagere oplever problemer, når de bruger filtrene. De får vist 0 produkter, selvom den forrige side har garanteret at der er produkter i de valgte kategorier. Endvidere bliver de nød til at scrolle op på siden, for at se denne fejlmelding. Jørgen: Problemet er bare at lige så snart jeg trykker her så kommer der ikke nogle KitchenAid frem, trods det at der står, at der skal være 43 her. Det forstår jeg ikke. (...) Lige så snart man går ind og bruger nogle filtre, så kører den af sporet. Suzanne: Det er noget mærkelig noget. Den viser der ikke er noget, men der står jo der er nogle. Det giver ikke nogen mening og det er for dårligt, når der står der er fx 43 KitchenAids at der så ikke kommer noget op. Susan: Den vil ikke lade mig bruge de der filtre der. Jørgen: Røremaskiner (klik), KitchenAid (klik). Det synes jeg er mærkeligt, at der ikke er nogle, når jeg beder om dem. Det her det volder mig en lille smule besvær, synes jeg. Suzanne: Hvorfor skriver den nu det? Der stod jo lige at der var 13 KitchenAids. Suk. Nanna: De har måske slet ikke køkkenmaskiner. Suzanne: Der jo helt umuligt at finde KitchenAids produkter. Jeg synes virkelig det er et dårligt system. Jeg kunne jo ikke bare gå ind og finde KitchenAid røremaskiner altså herovre under kategorierne og heller ikke i søgefunktionen. Susan: Den kan ikke finde ud af det der. Der står at man kan vælge de produkter man gerne vil se, ude i Men når man så gør det, så fungerer det ikke. Det er jo lidt mystisk, så er der jo ikke rigtig nogen grund til at have den funktion. Suzanne: Helt vildt fjollet det her, at man skal sidde og gøre det på den her måde (scrolle). Altså jeg ved lige præcis hvad det er for én, den der KitchenAid-maskine At man så skal sidde og glo alt det her igennem for at finde ud af at de ikke har den. De har åbenbart ikke den røremaskine fra KitchenAid. Bemærk: I den faktiske rapport er der minimum 25 af disse detaljerede og forklarende sider.

7 Sammenlignings-funktion Optuner brugertest 7 Der er ikke en sammenlignings-knap inde på selve produkt-siden, kun ude i produktoversigten. Det gør at flere testdeltagere ikke finder funktionen, selvom de leder målrettet efter den. Suzanne: Så ville det være dejligt, hvis der var sådan en sammenlign-knap ligesom der fx er inde på Elgigantens side. Det kan jeg ikke lige se der. Det var egentlig mærkeligt. Susan: Jeg kan ikke finde ud af, hvordan jeg kan sammenligne det på hjemmesiden. Jeg synes ikke der er sådan en funktion, jeg umiddelbart kan se. Nanna: Det ser ikke ud til man kan komme ind til den (sammenligningsfunktionen) herfra. Jørgen: Der skal være et sammenlignings-sted. Det skulle der meget gerne være. Jeg kan ikke se det lige her og nu. Susan: Er der sådan en sammenlignings det synes jeg ikke der er. Nanna: Det er da lidt irriterende (at funktionen ikke er til stede). Meget faktisk, det forlænger jo processen noget. Jimmy: Jeg synes i hvert fald umiddelbart at det er svært at finde en måde hvor man lige kan sammenligne de to maskiner. Bemærk: I den faktiske rapport er der minimum 25 af disse detaljerede og forklarende sider.

8 Rabatkode: Manuel indtastning Optuner brugertest 8 Flere testdeltagere udtrykker utilfredshed med, at skulle indtaste rabatkoder manuelt, selvom de oplever det som ganske nemt. Nanna: Det er mærkeligt, at når det er på siden at det så ikke bare er tilbud og prisen er trukket fra. Det synes jeg egentlig er lidt irriterende. Det gør at jeg skal sidde og taste ekstra og virker det nu og Jimmy: Specielt det med at jeg kan indtaste en rabatkode, det synes jeg er super godt og nemt. Og man kan se med det samme, hvad er det jeg sparer. Det er jeg rigtig glad for. (læg mærke til, at Jimmy faktisk ikke får det rabat, han tror han får) Nanna: Det er fint at man kan det så tidligt (trin 1 i købsprocessen). Den manuelle indtastning kan også forårsage, at brugere fejlagtigt tror de modtager rabatter, som de faktisk ikke får. Jørgen: Det gav ikke noget. Jo, der står den er accepteret. Men der er ikke lagt nogen rabat ind, som heroppe Jeg har ikke fået rabat. Jimmy: Så vil jeg lige prøve at se, om sparekoden den også dur her. Det gør den, så det vil sige, jeg har lige sparet 8% mere. (det tror han fejlagtigt) Bemærk: I den faktiske rapport er der minimum 25 af disse detaljerede og forklarende sider.

9 Optuner: Konverteringsoptimering og brugertest Optuner brugertest 9 Få endnu mere værdi ud af denne rapport Optuner tilbyder altid 1 times mundtlig gennemgang af optimeringsrapporter. Her får du uddybet rapportens resultater af den konsulent, der har foretaget analysen. Vi bidrager også gerne med forslag til løsninger på de største problemstillinger eller giver et bud på bedste praksis. Tag fat i os og få arrangeret en gennemgang for dig og dine kolleger. Optuner er specialister i konverteringsoptimering Vi kan hjælpe dig med at konvertere dine besøgende til kunder og øge effektiviteten af dit website. Udover brugertests tilbyder vi også kurser, specialiserede workshops og rådgivning indenfor salg og optimering af digitale kanaler. Læs mere om vores produkter på Vi tror på dialog tal med os Tag kontakt til senior konsulent Ole Gregersen, hvis du har spørgsmål til brugertest eller optimering af din online forretning. Tlf.: Mail: ole@optuner.dk Skype: OleGre

Optuner Brugertest. Brugertest med 12 brugere Desktop. gentofte-dev.ddbcms.dk. Uge 3, 2017 Konsulent på denne rapport Ole Gregersen

Optuner Brugertest. Brugertest med 12 brugere Desktop. gentofte-dev.ddbcms.dk. Uge 3, 2017 Konsulent på denne rapport Ole Gregersen 1 med 12 brugere Desktop gentofte-dev.ddbcms.dk Uge 3, 2017 Konsulent på denne rapport Ole Gregersen En testdeltager udtaler sig 2 Jeg har ikke noget forhold til hvordan de gør det her, det skal bare være

Læs mere

Optuner Brugertest. Brugertest med 12 brugere Desktop. Bibliotek.dk. Uge 3, 2017 Konsulent på denne rapport Ole Gregersen

Optuner Brugertest. Brugertest med 12 brugere Desktop. Bibliotek.dk. Uge 3, 2017 Konsulent på denne rapport Ole Gregersen 1 med 12 brugere Desktop Bibliotek.dk Uge 3, 2017 Konsulent på denne rapport Ole Gregersen Metode og dokumentation 2 Denne rapports opbygning 1. Metode og dokumentation (denne side) 2. Overordnede resultater

Læs mere

Brugermanual. - For intern entreprenør

Brugermanual. - For intern entreprenør Brugermanual - For intern entreprenør Version 1.0 2014 Brugermanual - For Intern Entreprenør Velkommen som bruger på Smartbyg.com. Denne manual vil tage dig igennem de funktioner der er tilgængelig for

Læs mere

Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side?

Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side? Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side? Google Plus er måske ikke det første du tænker på når du skal øge kendskabet til din virksomhed. I det følgende viser jeg hvorfor du

Læs mere

BDmobil. Brugermanual. Http://m.bd.dk. - Altid lige ved hånden. BDmobil er dit bd.dk i lommeformat du har derfor altid dit bd.dk med på farten.

BDmobil. Brugermanual. Http://m.bd.dk. - Altid lige ved hånden. BDmobil er dit bd.dk i lommeformat du har derfor altid dit bd.dk med på farten. BDmobil - Altid lige ved hånden Http://m.bd.dk Brugermanual BDmobil er dit bd.dk i lommeformat du har derfor altid dit bd.dk med på farten. 1 Login og installation For at logge ind på BDmobil, skal du

Læs mere

Køge Bibliotekerne. Optimeringsrapport med 5 brugere 26. september 2014. Desktop

Køge Bibliotekerne. Optimeringsrapport med 5 brugere 26. september 2014. Desktop susanne.lund.mikkelsen@koege.dk Køge Bibliotekerne Optimeringsrapport med 5 brugere 26. september 2014 Desktop Se brugertestvideoerne på usertribe.dk / Brugernavn: karenmonies@gmail.com / Adgangskode:

Læs mere

Bilag 2. Noter. Alternativ: Skriv pakkelabel i søgefeltet Klik på linket ved teksten øverst: pakke labels

Bilag 2. Noter. Alternativ: Skriv pakkelabel i søgefeltet Klik på linket ved teksten øverst: pakke labels Bilag 1 Bilag 2 Projekt 1 - usability test og marketing Gruppe: Senia, Agnete, Andreas, Ninette Website: postdanmark.dk Undersøgelsesområde: navigation og funktionalitet Tests: Brugertest (funktionalitet)

Læs mere

Trin for trin guide til Google Analytics

Trin for trin guide til Google Analytics Trin for trin guide til Google Analytics Introduktion #1 Opret bruger #2 Link Google Analytics til din side #3 Opret konto #4 Udfyld informationer #5 Gem sporings id #6 Download WordPress plugin #7 Vent

Læs mere

Vejledning til online blanketten Beskæftigede inden for bygge og anlæg

Vejledning til online blanketten Beskæftigede inden for bygge og anlæg Vejledning til online blanketten Beskæftigede inden for bygge og anlæg Din vej gennem blanketten Her er en kort vejledning om hvordan du udfylder online blanketten trin for trin. Har du spørgsmål, er du

Læs mere

sådan gør du... [meld dig ledig]

sådan gør du... [meld dig ledig] [jobsøgende] sådan gør du... [meld dig ledig] som dimittend Meld dig ledig på Jobnet Dimittend Denne vejledning skal du kun anvende, hvis du kan sige ja til følgende: Du er nyuddannet, optaget eller på

Læs mere

Indholdsfortegnelse Opret engelsk version af hjemmesiden... 2

Indholdsfortegnelse Opret engelsk version af hjemmesiden... 2 Indholdsfortegnelse Opret engelsk version af hjemmesiden... 2 Indledning:... 2 Metode 1 en samling af sider, med kun en engelsk version:... 3 Metode 2 Eksisterende sider med både en dansk og en engelsk

Læs mere

09/03 2009 Version 1.4 Side 1 af 37

09/03 2009 Version 1.4 Side 1 af 37 Login til DJAS Gå ind på adressen http://www.djas.dk I feltet Brugernavn skrives den e-mail adresse som brugeren er registeret med i systemet. I feltet Password skrives brugerens adgangskode. Ved at sætte

Læs mere

Vejledning til KOMBIT KLIK

Vejledning til KOMBIT KLIK Vejledning til KOMBIT KLIK KOMBIT A/S Halfdansgade 8 2300 København S Tlf 3334 9400 www.kombit.dk kombit@kombit.dk CVR 19 43 50 75 0 Version Bemærkning til ændringer/justeringer Dato Ansvarlig 1.0 Første

Læs mere

Indhold. 1. Adgang og afslutning

Indhold. 1. Adgang og afslutning 1 Indhold 1. Adgang og afslutning 2. Menupunkter 3. Tekst 4. Billeder 5. Video 6. Lyd 7. Bannere 8. Bokse 9. Dokumenter 10. Links 11. Iframe 12. Markedspladsen 13. Nyheder 14. Job 15. Kalender 16. Selvbetjeningsbjælken

Læs mere

Sådan kommer du i gang

Sådan kommer du i gang Sådan kommer du i gang Første gang du logger på shoppen, kan du følge denne vejledning, for at komme godt i gang: 1. Gå ind på shop.mto-electric.dk 2. Klik på login i menu-linien 3. Indtast eller kopiér

Læs mere

3 OPRETTELSE AF SIDER

3 OPRETTELSE AF SIDER 3 OPRETTELSE AF SIDER En af VuptiWebs styrker er muligheden for at oprette forskellige sidetyper og - ikke mindst - sider, som automatisk henter data fra vores administrationsprogram (DOFPro). I første

Læs mere

Sådan bliver du klar til mere synlighed og salg

Sådan bliver du klar til mere synlighed og salg Sådan bliver du klar til mere synlighed og salg Tillykke med din Google AdWords Voucher. Nu kan du blive synlig for nye kunder og udvide din forretning online. Nu skal du i gang og have oprettet din AdWords

Læs mere

Guide til webshop 2. JEG HAR ALLEREDE EN KONTO - HVORDAN FÅR JEG ADGANG, OG HVAD ER FORDELENE?... 2

Guide til webshop 2. JEG HAR ALLEREDE EN KONTO - HVORDAN FÅR JEG ADGANG, OG HVAD ER FORDELENE?... 2 Guide til webshop 1. SÅDAN BLIVER DU OPRETTET I WEBSHOPPEN... 2 1.1. Hvordan bliver jeg kunde?... 2 1.2. Kan jeg tilføje andre fra min virksomhed?... 2 1.3. Kan jeg få tilpasset webshoppen til mine behov?...

Læs mere

TID registrering generelt

TID registrering generelt TID registrering generelt Generelt Inden registrering I denne vejledning gennemgås skærmbilledet til tidsregistrering, samt principper der er knyttet til registrering i TID. For at der kan registreres

Læs mere

Vejledning til online blanketten Prisindekset i producent og importleddet

Vejledning til online blanketten Prisindekset i producent og importleddet Vejledning til online blanketten Prisindekset i producent og importleddet Din vej gennem blanketten Her er en kort vejledning om hvordan du udfylder online blanketten trin for trin. Har du spørgsmål, er

Læs mere

Vejledning Rapportbanken

Vejledning Rapportbanken Vejledning Rapportbanken Version 1.2 (opdateret 18. november 2013) Support KL yder kun begrænset support på anvendelse af Rapportbanken. Brug derfor gruppen KOMHEN 2.0 på Dialogportalen (http://dialog.kl.dk)

Læs mere

sådan gør du... [meld dig ledig]

sådan gør du... [meld dig ledig] [jobsøgende] sådan gør du... [meld dig ledig] på kontanthjælp, starthjælp og introduktionsydelse Meld dig ledig på Jobnet Kontanthjælp Når du skal melde dig ledig, går du ind på forsiden af Jobnet.dk.

Læs mere

Guide til webshoppen på apoteket.dk. Webshoppen er optimeret til computer, tablet og mobil. Skærmbillederne svarer til computer og tablet.

Guide til webshoppen på apoteket.dk. Webshoppen er optimeret til computer, tablet og mobil. Skærmbillederne svarer til computer og tablet. Guide til webshoppen på apoteket.dk Webshoppen er optimeret til computer, tablet og mobil. Skærmbillederne svarer til computer og tablet. 1 E-handel på apoteket.dk Forside Du kan komme til webshoppen via

Læs mere

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System ViKoSys Virksomheds Kontakt System 1 Hvad er det? Virksomheds Kontakt System er udviklet som et hjælpeværkstøj til iværksættere og andre virksomheder som gerne vil have et værktøj hvor de kan finde og

Læs mere

Dette dokument beskriver SUMOshop Backend v3, med fokus på ændringer ift. v2.

Dette dokument beskriver SUMOshop Backend v3, med fokus på ændringer ift. v2. 1 SUMOshop Backend v3 Dette dokument beskriver SUMOshop Backend v3, med fokus på ændringer ift. v2. Backend v3 er primært en visuel opdatering i et mere rent og moderne design. Hertil er der en række helt

Læs mere

Vejledning til Kilometer Registrering

Vejledning til Kilometer Registrering Vejledning til Kilometer Registrering iphone Appen som holder styr på dit firma og privat kørsel. Udviklet af Trisect Development 2011. www.trisect.dk For iphone version 4.2 og nyere. Med Kilometer Registrering

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Introduktion Søgning på fagrubrik Søgning på brancher Søgning på geografisk område Søgning på virksomhedsform INTRODUKTION

INDHOLDSFORTEGNELSE. Introduktion Søgning på fagrubrik Søgning på brancher Søgning på geografisk område Søgning på virksomhedsform INTRODUKTION INDHOLDSFORTEGNELSE Introduktion Søgning på fagrubrik Søgning på brancher Søgning på geografisk område Søgning på virksomhedsform INTRODUKTION Formålet med dette dokument er at formidle brugen af funktionen

Læs mere

Hvordan finder og håndterer man deljordstykker i Plandata.dk praktisk guide

Hvordan finder og håndterer man deljordstykker i Plandata.dk praktisk guide Hvordan finder og håndterer man deljordstykker i Plandata.dk praktisk guide Erhvervsministeriet, Erhvervsstyrelsen 2018 Udarbejdet af Erhvervsstyrelsen Version: 1.1.0 Dato: 07-12-2018 Revisionshistorik

Læs mere

Jysk Online Medie ApS - Vestergade 32, 8600 Silkeborg - Tlf.:

Jysk Online Medie ApS - Vestergade 32, 8600 Silkeborg - Tlf.: Brugervejledning til hjemmeside Kristian Kalajdzic Denne vejledning har til formål at hjælpe dig til at tilgå, vedligeholde og benytte din hjemmeside. Vejledningen henvender sig til hjemmesider bygget

Læs mere

sådan gør du... [meld dig ledig]

sådan gør du... [meld dig ledig] [jobsøgende] sådan gør du... [meld dig ledig] på dagpenge Meld dig ledig på Jobnet - Dagpenge Når du skal melde dig ledig, går du ind på forsiden af Jobnet.dk. Her klikker du på 'Meld dig ledig' i boksen

Læs mere

Søg og bestil varer på markedspladsen (via varekatalog)

Søg og bestil varer på markedspladsen (via varekatalog) Søg og bestil varer på markedspladsen (via varekatalog) Varer på markedspladsen Når du vil søge varer, kan du gøre det via markedspladsen. På markedspladsen kan du vælge at søge på en given leverandør

Læs mere

Søgning af varekoder i IDEP.web

Søgning af varekoder i IDEP.web Søgning af varekoder i IDEP.web Oktober 2018 Denne vejledning beskriver, hvordan man kan søge varekoder i IDEP.web. Har du brug for at læse mere om, hvordan man opretter Egne varekoder i IDEP.web, kan

Læs mere

Quick guide. tvilums e-shop.

Quick guide. tvilums e-shop. Quick guide tvilums e-shop www.tvilum.com Quick Guide Tvilums e-shop Vi er stolte af at kunne præsentere Tvilums nye hjemmeside med e-shop. Vi håber at den vil skabe merværdi for din forretning som forhandler

Læs mere

Hvordan søger du i LARM.fm?

Hvordan søger du i LARM.fm? Hvordan søger du i LARM.fm? Før vi beskriver, hvordan du søger og arbejder i LARM.fm, vil vi først introducere, hvordan LARM.fm brugerinterfacet ser ud. I øverste venstre hjørne findes søgefeltet og nedenunder

Læs mere

FSFIs lynguide til DFRs elektronisk bevissystem

FSFIs lynguide til DFRs elektronisk bevissystem FSFIs lynguide til DFRs elektronisk bevissystem Dette er en kort guide i anvendelsen af Dansk Førstehjælpsråd elektroniske bevissystem. Guiden viser og forklarer hvordan du som instruktør og medlem af

Læs mere

18/11 2010 Version 2.0 Side 1 af 36

18/11 2010 Version 2.0 Side 1 af 36 Login til DJAS Gå ind på adressen http://www.djas.dk I feltet Brugernavn skrives den e-mail adresse som brugeren er registeret med i systemet. I feltet Password skrives brugerens adgangskode. Ved at sætte

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING - Opret konto

BRUGERVEJLEDNING -   Opret konto BRUGERVEJLEDNING - www.coba.dk Dette er en brugervejledning der viser hvordan man bruger vores nye hjemmeside. Skulle du mod forventning støde ind på noget der ikke er nævnt i denne brugermanual, står

Læs mere

Call Recorder Kvikguide for agenter

Call Recorder Kvikguide for agenter Call Recorder Kvikguide for agenter 2017 Recordit.nu version 1 Det er DIG, som gør en forskel! I dialogen med kunden er det dig som sætter ord på hvad du kan hjælpe med. Det er dig, som stiller kunden

Læs mere

Novotek Planning Systems A/S 2013 Version 1.0 Jan 2013 ROB-EX 4.2

Novotek Planning Systems A/S 2013 Version 1.0 Jan 2013 ROB-EX 4.2 Version 1.0 Jan 2013 ROB-EX 4.2 Indhold Hovedskærmens opbygning... 2 Tastaturgenveje... 3 Hovedskærmbilleder... 4 Stamdata generelt... 5 Kalender... 6 Opret/rediger kalender... 7 Specifik kalender pr.

Læs mere

Annemette Søgaard Hansen/www.dinwebvejleder.dk

Annemette Søgaard Hansen/www.dinwebvejleder.dk SKAT.dk side 1 af8 1) Gå ind på www.skat.dk I adresselinjen Tast borger og CTRL + ENTER (Internet Explorer) Eller tast www.skat.dk Du ser nu dette skærmbillede: 2) Klik på ordet Borger Her er en masse

Læs mere

Vejledning til online blanketten Svinetællingen

Vejledning til online blanketten Svinetællingen Vejledning til online blanketten Svinetællingen Din vej gennem blanketten Her er en kort vejledning om hvordan du udfylder online blanketten trin for trin. Har du spørgsmål, er du velkommen til at henvende

Læs mere

7DVWHYHMOHGQLQJ#²#,QWHUQHW#([SORUHU

7DVWHYHMOHGQLQJ#²#,QWHUQHW#([SORUHU 7DVWHYHMOHGQLQJ#²#,QWHUQHW#([SORUHU,QGKROGVIRUWHJQHOVH BROWSEREN - DE VIGTIGSTE FUNKTIONER OG BEGREBER.... 2 TILPAS BROWSEREN... 3 GÅ DIREKTE TIL EN KENDT ADRESSE... 5 LAV ET BOGMÆRKE... 6 ORGANISÉR DINE

Læs mere

sådan gør du... [opret dit CV]

sådan gør du... [opret dit CV] [jobsøgende] sådan gør du... [opret dit CV] og jobønsker Opret CV og Jobønsker på jobnet Når du skal oprette et CV på Jobnet.dk, skal du være oprettet som bruger på Jobnet med Min side. 1. Er du allerede

Læs mere

Kom godt i gang med NIS

Kom godt i gang med NIS Kom godt i gang med NIS Viden med videre Kom godt i gang Velkommen til NIS Kommuneinformations internetbaserede lovsystem. Denne lille folder giver dig en kort introduktion til arbejdet med NIS, så du

Læs mere

C2IT s opgavestyringssystem. Quick Guide

C2IT s opgavestyringssystem. Quick Guide C2IT s opgavestyringssystem Quick Guide Forfatter: Kent Tranberg Pedersen / Michael Bo Larsen Dato: 12. juli 2016 C2IT A/S Birkemosevej 7 DK-6000 Kolding T.: +45 7216 0777 M.: info@c2it.dk www.c2it.dk

Læs mere

[jobsøgende] sådan gør du... [opret dit CV & jobønsker]

[jobsøgende] sådan gør du... [opret dit CV & jobønsker] [jobsøgende] sådan gør du... [opret dit CV & jobønsker] Opret CV og Jobønsker på jobnet På Jobnets forside Jobnet.dk kan du oprette et CV. Det kan du gøre ved at oprette dig som bruger via linket Mit CV

Læs mere

få en ny og bedre hjemmeside på få minutter Quick guide Del denne quick guide med alle som har glæde af en ny og bedre hjemmeside

få en ny og bedre hjemmeside på få minutter Quick guide Del denne quick guide med alle som har glæde af en ny og bedre hjemmeside få en ny og bedre hjemmeside på få minutter Quick guide Del denne quick guide med alle som har glæde af en ny og bedre hjemmeside 1 Alle har ret og råd til en professionel hjemmeside på få minutter GoMinisite

Læs mere

Vejledning til online blanketten Industriens salg af varer

Vejledning til online blanketten Industriens salg af varer Vejledning til online blanketten Industriens salg af varer Din vej gennem blanketten Her er en kort vejledning om hvordan du udfylder online blanketten trin for trin. Har du spørgsmål, er du velkommen

Læs mere

Vejledning til online blanketten Månedlig omsætning inden for detailhandel

Vejledning til online blanketten Månedlig omsætning inden for detailhandel Vejledning til online blanketten Månedlig omsætning inden for detailhandel Din vej gennem blanketten Her er en kort vejledning om hvordan du udfylder online blanketten trin for trin. Har du spørgsmål,

Læs mere

Tøj & mode. Customer Insight paper. Kort udgave, April 2015. For dig der arbejder med e-handel indenfor tøj- og modeindustrien

Tøj & mode. Customer Insight paper. Kort udgave, April 2015. For dig der arbejder med e-handel indenfor tøj- og modeindustrien Tøj & mode Customer Insight paper Kort udgave, April 2015. For dig der arbejder med e-handel indenfor tøj- og modeindustrien Tøj og mode - baseret på kundeindsigt fra 20 e-commerce sites. Når danskerne

Læs mere

IsenTekst Indhold til Internettet. Manual til Wordpress.

IsenTekst Indhold til Internettet. Manual til Wordpress. Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet eller tilføje nyt på din hjemmeside. Guiden er skrevet

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på computer via waoo.tv FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på computer via waoo.tv FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER GUIDE Waoo Web TV på computer via waoo.tv FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 Betjeningsguide... 8 TV-guide... 10 Bio... 12 Indstillinger...

Læs mere

20 FEJL PÅ DIN HJEMMESIDE

20 FEJL PÅ DIN HJEMMESIDE 20 FEJL PÅ DIN HJEMMESIDE Som koster dig kassen INTRO Mit navn er Jakob Bank og jeg ser mange websites dagligt - rigtigt mange. Derfor ved jeg en masse om, hvad danske website-ejere gør rigtigt - og ikke

Læs mere

Derfor skal du bruge Google AdWords. Mads Bloch Lemvigh

Derfor skal du bruge Google AdWords. Mads Bloch Lemvigh Derfor skal du bruge Google AdWords Mads Bloch Lemvigh Derfor skal du bruge Google AdWords Som nystartet webshop vil du gerne ud over stepperne og begynde at sælge en masse produkter. Det kræver naturligvis,

Læs mere

Samlet Quick-guide til ballerup.dk. Version 1 / september 2016

Samlet Quick-guide til ballerup.dk. Version 1 / september 2016 Samlet Quick-guide til ballerup.dk Version 1 / september 2016 Indholdsfortegnelse 1. Log på Side 3 2. Opret en ny side Side 4 3. Harmonika Side 9 4. Rediger indholdsside Side 13 5. Afpublisering af indhold

Læs mere

Se laboratoriesvar på. Laboratoriesvarportalen

Se laboratoriesvar på. Laboratoriesvarportalen Laboratoriesvarportalen februar 2012 September 2011 Brugermanual Se laboratoriesvar på Laboratoriesvarportalen Fra lægesystemet: Klik på din: Labsvar - sundhed.dk knap eller tilsvarende. Fra WebReq : Klik

Læs mere

Velkommen til DK Beton s kundeportal

Velkommen til DK Beton s kundeportal Velkommen til DK Beton s kundeportal DK Beton har udviklet en kundeportal, hvor du som kunde kan finde de følgesedler der har relevans for dig. Du finder portalen på følgende adresse: https://portal.dkbeton.dk/

Læs mere

www.norgren.com Norgren international salg og service

www.norgren.com Norgren international salg og service Norgren international salg og service www.norgren.com Logoet, 'Norgren' og 'IMI' er registrerede varemærker. IMI Norgren Limited 2007. Af hensyn til udviklingspolitiken forbeholder Norgren sig retten til

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING TIL SYSTEMET LBF STAMDATA

BRUGERVEJLEDNING TIL SYSTEMET LBF STAMDATA BRUGERVEJLEDNING TIL SYSTEMET LBF STAMDATA FOR ALMENE BOLIGER Indledning... 1 Overblik... 1 Brug af søgefunktionaliteten... 3 A - Gruppering af data... 3 B - Søgning... 4 C - Begrænsning på organisationstyper...

Læs mere

Jeg har anvendt Chrome måske ser det lidt anderledes ud i andre browsere).

Jeg har anvendt Chrome måske ser det lidt anderledes ud i andre browsere). Panopto første gang Adgang til folder hvor I uploader film Jeg har anvendt Chrome måske ser det lidt anderledes ud i andre browsere). Panopto er det program som vi skal bruge til at I uploader præsentationer.

Læs mere

Find det rigtige, hurtigere og billigere ved hjælp af prototyper

Find det rigtige, hurtigere og billigere ved hjælp af prototyper GRANYON WHITE PAPERS: PROTOTYPING Find det rigtige, hurtigere og billigere ved hjælp af prototyper Prototyper i forskellig udformning gør det muligt at afprøve og teste den e-handels løsning, webside,

Læs mere

Søgeliste. Vejledning. Denne vejledning giver et overblik over, hvordan søgelisten til Plandata.dk bruges til at finde og udskrive plandokumenter.

Søgeliste. Vejledning. Denne vejledning giver et overblik over, hvordan søgelisten til Plandata.dk bruges til at finde og udskrive plandokumenter. Vejledning Søgeliste Denne vejledning giver et overblik over, hvordan søgelisten til Plandata.dk bruges til at finde og udskrive plandokumenter. Udarbejdet af Erhvervsstyrelsen Version: 1.0.0 Dato: 19-02-2018

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på computer via waoo.tv. Waoo leveres af dit lokale energiselskab

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på computer via waoo.tv. Waoo leveres af dit lokale energiselskab BRUGER GUIDE Waoo Web TV på computer via waoo.tv Waoo leveres af dit lokale energiselskab INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 Betjeningsguide... 8 TV-guide... 10 Bio...

Læs mere

QuickRoute for dummies, FIF Hillerød Orientering

QuickRoute for dummies, FIF Hillerød Orientering Indhold Lidt om denne vejledning... 1 Forberedelser inden du kan starte... 2 GPS ur... 3 Kortfil... 5 FIF Kortarkiv... 6 QuickRoute... 8 Begynd din analyse... 14 Nyttige link og et enkelt råd... 15 Lidt

Læs mere

BiBop. BogInfo i Bogportalen. Brugervejledning. Boghandelens IT 1

BiBop. BogInfo i Bogportalen. Brugervejledning. Boghandelens IT 1 BiBop BogInfo i Bogportalen Brugervejledning Boghandelens IT 1 Log på Du åbner BiBop ved at trykke på ikonet med den grønne ugle på din computers skrivebord. Du logger på med dit password og brugernavn

Læs mere

Vejledning til systemet Øremærkebestilling på Landmand.dk.

Vejledning til systemet Øremærkebestilling på Landmand.dk. Vejledning til systemet Øremærkebestilling på Landmand.dk. Bestilling af Øremærker er målrettet dig som landmand, og giver dig mulighed for selv at bestille Øremærker til Svin, Kvæg, Får og Geder. Kontakt:

Læs mere

Tilføj observation Trin for trin

Tilføj observation Trin for trin FakeBase dokumentation Tilføj observation Trin for trin Rev. 1.03 25. januar 2006 / MA Tilføj observation Trin for trin Før du går i gang Denne vejledning vil vise dig, hvordan du tilføjer et objekt til

Læs mere

Vejledning til systemet "Øremærkebestilling" på Landmand.dk

Vejledning til systemet Øremærkebestilling på Landmand.dk Vejledning til systemet "Øremærkebestilling" på Landmand.dk Bestilling af Øremærker er målrettet dig som landmand og giver dig mulighed for selv at bestille Øremærker til Svin, Kvæg, Får og Geder. Kontakt:

Læs mere

De 5 elementer i SEO. Sådan hænger det sammen. E-guide Af Jette Heine RelationME.dk

De 5 elementer i SEO. Sådan hænger det sammen. E-guide Af Jette Heine RelationME.dk De 5 elementer i SEO Sådan hænger det sammen E-guide Af Jette Heine RelationME.dk Side 2 Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE INDLEDNING DE 5 ELEMENTER ELEMENT 1: META-DATA... Side 2... Side 3... Side

Læs mere

Nordenta Webshop. - online-bestilling har aldrig været lettere

Nordenta Webshop. - online-bestilling har aldrig været lettere Nordenta Webshop - online-bestilling har aldrig været lettere Nordentas webshop gør det nemt for dig, at bestille forbrugsvarer, når det passer dig. Udvidede søgemuligheder, bedre billeder, klinikkens

Læs mere

Det er nu muligt at oprette dit supportspørgsmål on-line på www.jmaforum.dk. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse.

Det er nu muligt at oprette dit supportspørgsmål on-line på www.jmaforum.dk. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse. JMA on-line support Vi arbejder hele tiden på at forbedre dine muligheder for at få den bedste supporthjælp og gøre den så tilgængelig for dig som muligt. Det er nu muligt at oprette dit supportspørgsmål

Læs mere

Dynamic Order Kom godt i gang

Dynamic Order Kom godt i gang Dynamic Order Kom godt i gang Projektstyring Ressourcestyring Kompetencestyring - Timeregistrering Side 1 af 17 Indholdsfortegnelse Dynamic Order Kom godt i gang... 1 Indholdsfortegnelse... 2 Introduktion...

Læs mere

Gør dig klar til Google AdWords Workshop

Gør dig klar til Google AdWords Workshop Gør dig klar til Google AdWords Workshop Nu er du snart klar til at komme på workshop og blive ekspert i AdWords. Du skal inden kursusstart have oprettet din AdWords konto. Vi hjælper dig i gang med denne

Læs mere

Kursussøgning. Indledning. Orange søgebjælke

Kursussøgning. Indledning. Orange søgebjælke Kursussøgning på Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Kursussøgning... 3 Indledning... 3 Orange søgebjælke... 3 Fritekstsøgning via feltet Find... 4 Find: Søg på fag/kursus vha. søgeforslag...

Læs mere

Intendantur Del 3 Guide til webapplikation til bestilling af mad

Intendantur Del 3 Guide til webapplikation til bestilling af mad Intendantur Del 3 Guide til webapplikation til bestilling af mad I det følgende vil vi gennemgå de forskellige funktioner, i web applikationen som skal anvendes til bestilling af mad. Trin for trin kan

Læs mere

Schultz lovportaler. Kvikguide

Schultz lovportaler. Kvikguide Version: 1.4 Forfatter: MRN Dato: 01.09.2014 Indhold 1 FORSIDE ET OVERBLIK... 3 2 SØGEFUNKTION... 4 2.1 GENERELLE SØGEPRINCIPPER... 4 2.1.1 SØGEFELT... 4 2.1.2 SØG VIDERE... 4 2.1.3 BEDSTE MATCH... 4 2.1.4

Læs mere

Bruger v1.0 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej Aabenraa /

Bruger v1.0 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej Aabenraa / Bruger v1.0 QUICK GUIDE Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@greenglass.dk INTRODUKTION TIL REKVI-KONTOR Ideen med Rekvi-Kontor systemet udsprang fra et behov

Læs mere

vorbasse.dk Redaktørmanual Kentaur

vorbasse.dk Redaktørmanual Kentaur Redaktørmanual Kentaur Indholdsfortegnelse Kapitel 1 - TYPO3 Brugerfladen 3 Log ind 3 Backend 4 Frontend 5 Hvor skal jeg klikke? 5 Gem, gem og vis, gem og luk 6 Kapitel 2 - Sider & menuer 7 Sammenhæng

Læs mere

TVM 7 Gruppe 8 Signe, Sanne, Rebekka, Karen og Mads. Opgave 2. Analyseopgave. Gruppe 8: Sanne, Signe, Karen, Rebekka og Mads

TVM 7 Gruppe 8 Signe, Sanne, Rebekka, Karen og Mads. Opgave 2. Analyseopgave. Gruppe 8: Sanne, Signe, Karen, Rebekka og Mads Opgave 2. Analyseopgave. Gruppe 8: Sanne, Signe, Karen, Rebekka og Mads A) Find 2 forskellige eksempler på web- tv, hvor indslag er integreret i webkontekst og tekst (nyheder, tema, how to mv.) Beskriv

Læs mere

DANSK SKOLEDATA APS. Tlf. 86 44 80 99 E-mail DSD@skoledata.dk DSA-Ventelisten

DANSK SKOLEDATA APS. Tlf. 86 44 80 99 E-mail DSD@skoledata.dk DSA-Ventelisten Indholdsfortegnelse Overordnet beskrivelse af programmets funktioner... 2 Log på... 2 Manuel oprettelse af elev.... 3 Optagelse af elever... 3 1 Gruppering og sortering af elever... 3 2 Udvælg aspiranter...

Læs mere

Gør dig klar til Google AdWords Workshop

Gør dig klar til Google AdWords Workshop Gør dig klar til Google AdWords Workshop Nu er du snart klar til at komme på workshop og blive ekspert i AdWords. Du skal inden kursusstart have oprettet din AdWords konto. Vi hjælper dig i gang med denne

Læs mere

Brugervejledning Joomla

Brugervejledning Joomla Brugervejledning Joomla Denne brugervejledning vil guide dig gennem de funktioner, som du skal bruge for at redigere indhold på dit website. Indholdsfortegnelse LOG- IN:... 2 OPRET ARTIKEL:... 3 INDSÆT

Læs mere

TYPO3 TRIN FOR TRIN 2

TYPO3 TRIN FOR TRIN 2 TYPO3 TRIN FOR TRIN 2 De indledende øvelser er fuldstændig de samme som i TYPO3 TRIN FOR TRIN 1 side 1-2. Du åbner altså din browser, skriver ale.dk/typo3 i Adressefeltet, skriver dit Brugernavn (Username)

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Side 1 af 8

Indholdsfortegnelse. Side 1 af 8 Indholdsfortegnelse Koster det noget at oprette sig som bruger på ALTdanmark?... 2 Hvordan opretter jeg mig som bruger på ALTdanmark?... 2 Hvordan ændre jeg mit kodeord.... 3 Hvad hvis jeg har glemt mit

Læs mere

8 tips og tricks der sender din webshop i superligaen

8 tips og tricks der sender din webshop i superligaen 8 tips og tricks der sender din webshop i superligaen Indhold Intro Kend dine besøgende Gør valget simpelt og vind kunder Sådan får du en optimeret kategoriside Eksempler på to gode kategorisider Brug

Læs mere

Relevant skærmdump fra det evaluerede materiale indsættes her BRUGERTESTANALYSE M. 5 TESTBRUGERE

Relevant skærmdump fra det evaluerede materiale indsættes her BRUGERTESTANALYSE M. 5 TESTBRUGERE 1 Relevant skærmdump fra det evaluerede materiale indsættes her BRUGERTESTANALYSE M. 5 TESTBRUGERE 2 Alle testpersonerne giver udtryk for at sitet er forholdsvis nemt at anvende til at finde den information

Læs mere

Laboratoriesvarportalen. September 2015 September 2011. Brugermanual

Laboratoriesvarportalen. September 2015 September 2011. Brugermanual Laboratoriesvarportalen September 2015 September 2011 Brugermanual Indholdsfortegnelse: 1. HVAD ER LABORATORIESVARPORTALEN EN KORT BESKRIVELSE... 3 2. FÅ ADGANG TIL LABORATORIESVARPORTALEN... 4 2.1 VÆLG

Læs mere

Brugervejledning til hurtig start af EasyBusiness Online Indholdsfortegnelse:

Brugervejledning til hurtig start af EasyBusiness Online Indholdsfortegnelse: Brugervejledning til hurtig start af EasyBusiness Online Indholdsfortegnelse: 1. Hvordan du bliver tilsluttet EasyBusiness...2 2. Hvordan du foretager en søgning...2 3. Hvordan du gemmer og åbner en søgning...4

Læs mere

Konverteringsoptimering: Få mere ud af dine besøgende. Onsdag den 30. november 2016

Konverteringsoptimering: Få mere ud af dine besøgende. Onsdag den 30. november 2016 Konverteringsoptimering: Få mere ud af dine besøgende Onsdag den 30. november 2016 Kort om konverteringsoptimering Hvad er konverteringsoptimering? En struktureret, datadrevet tilgang til at: 1. Finde

Læs mere

02 Kursistens SIDER/06.05.2009. EfterUddannelse.dk 2 Kursistens sider beskrivelse af Aflevering 06.05.2009

02 Kursistens SIDER/06.05.2009. EfterUddannelse.dk 2 Kursistens sider beskrivelse af Aflevering 06.05.2009 1 EfterUddannelse.dk 2 Kursistens sider beskrivelse af Aflevering 06.05.2009 VEU SITEMAP 1.1.1 Login side admin (efteruddannelse.dk/admin) Skole login Upload dokument VEU admin login 4.0 VEU admin - ubehandlede

Læs mere

KultuNaut. - Synliggørelse af arrangementer gratis! Indtastede events er udover på Kultunaut.dk synlige på mange forskellige platforme. Bl.

KultuNaut. - Synliggørelse af arrangementer gratis! Indtastede events er udover på Kultunaut.dk synlige på mange forskellige platforme. Bl. KultuNaut - Synliggørelse af arrangementer gratis! Indtastede events er udover på Kultunaut.dk synlige på mange forskellige platforme. Bl.a: Skærmene på det nye VisitNordfyn velkomstcenter Visitnordfyn.dk,

Læs mere

Planner4You: Pixi-guide

Planner4You: Pixi-guide 1 Indholdsfortegnelse Klik på en overskrift for at hoppe til det kapitel, du gerne vil læse. Indledning... 3 Forsiden... 4 Menulinjen... 4 Notifikationer... 5 Sagsaktiviteter... 6 Journal... 7 Journalen...

Læs mere

Active Builder - Brugermanual

Active Builder - Brugermanual Active Builder - Brugermanual Version: Release 2.0 Sprog: Dansk Copyright 2014 - Talk Active ApS INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE... 2 1. HURTIGT OVERBLIK... 4 1.1 Vælg URL:... 4 1.2 Vælg en skabelon:...

Læs mere

Sådan opretter du en blog i e-learn.sdu.dk I denne vejledning vises først, hvor i e-learn.sdu.dk, du kan oprette blogs. Derefter vises hvordan du gør.

Sådan opretter du en blog i e-learn.sdu.dk I denne vejledning vises først, hvor i e-learn.sdu.dk, du kan oprette blogs. Derefter vises hvordan du gør. Sådan opretter du en blog i e-learn.sdu.dk I denne vejledning vises først, hvor i e-learn.sdu.dk, du kan oprette blogs. Derefter vises hvordan du gør. Du kan oprette blogs på 3 forskellige niveauer i e-learn.sdu.dk:

Læs mere

Navision Stat 7.0. Kvikguide om tilpasning af rollecenteret. Overblik. Side 1 af 29. ØSY/STO 18. maj 2015

Navision Stat 7.0. Kvikguide om tilpasning af rollecenteret. Overblik. Side 1 af 29. ØSY/STO 18. maj 2015 Side 1 af 29 Navision Stat 7.0 ØSY/STO 18. maj 2015 Kvikguide om tilpasning af rollecenteret Overblik Formål Denne kvikguide omhandler de tilpasninger som du kan foretage i Handlingsbåndet, Navigationsmenuen

Læs mere

Brugermanual. Revision 1

Brugermanual. Revision 1 Revision 1 Brugermanual INDHOLD HENT APP 1 LOG IND 1 OVERSIGT OVER MOBILPLAN 1 OPRET PROJEKT 2 AFSLUT PROJEKT 2 MINE PROJEKTER 3 TILFØJELSER TIL PROJEKT 3 TILFØJ BESKED 3 VIS PÅ KORT 4 NAVIGER TIL 4 REGISTRERING

Læs mere

Digital Eksamen Når du er logget ind i Digital Eksamen, bliver du mødt med en oversigt som vist nedenfor:

Digital Eksamen Når du er logget ind i Digital Eksamen, bliver du mødt med en oversigt som vist nedenfor: Bedømmerguide til Digital Eksamen Indhold Bedømmerguide til Digital Eksamen... 1 Oversigten... 1 Prøven... 2 Download og upload af besvarelserne... 4 Annoteringsværktøjet... 6 Noter og feedback... 8 Oversigten

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER GUIDE Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 Waoo Web TV på tablet og telefon... 8 Betjeningsguide...

Læs mere

Hurtig gennemgang af indberetningssiden

Hurtig gennemgang af indberetningssiden Hurtig gennemgang af indberetningssiden Gå til www.indberet.plansystem.dk Efter login ses nedenstående startbillede. Logikken i indberetningssiden er, at brugeren kan bestemme, hvilke planer de ønsker

Læs mere