FOR! VAREOGFÆLLESMÆRKER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FOR! VAREOGFÆLLESMÆRKER"

Transkript

1 Nr FOR! VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg Nr. 24. Anmeldt den 24. Oktober 1923 Kl. af C. H. SIGNOL Schattiger, Groshandel, Sønderborg, og registreret den 12. Januar Ordet: Signol. Mærket er kun registreret for Fodersloffer til Dyr, Leveriran og Levertranemulsioner. Reg Nr. 25. Anmeldt den 9. November 1920 Kl. 10^ af Gesellsehaft fur Chemische Industrie in Basel, kemisk Fabrikation, Basel i Schweiz, og registreret den 12. Januar Ordet: Dial. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 21. December 1917 registreret i Berne for Lægemidler og farmaceutiske Produkler. Reg Nr. 26. Anmeldt den 6. December 1923 Kl. 11 af Peter Scott & Co., Ltd., Handel og Fabrikation, Hawick i England, og registreret den 12. Januar Ordet: Pesco. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 30. Juni 1923 registreret i London den 15. Oktober s. A. i Kl. 38 for Beklædningsartikler. Reg Nr. 27. Anmeldt den 13. December 1923 Kl. IP af Willy Rasmussen & Co., Fabrikation af og Handel med kosmetiske Artikler, Frederiksberg, og registreret den 12. Januar Ordet: LIeila. Mærket er kun registreret for Haarvande, Brillantiner, Parfumer, Sæber samt alle kosmetiske Artikler saasom alt til Pleje af Huden, Haaret, Munden, Tænderne og Neglene. Reg Nr. 28. Anmeldt den 15. December 1923 \/A a/l DV D Kl. 11 af Hugo Albert Schoeller, Papirfabrikation, Y M lyi i I l\ Diiren i Tyskland, og registreret den 12. Januar Ordet: Vampyr til venstre for to over hinanden lagte Klodser. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 2. April 1895 registreret i Berlin den 30. Oktober s. A. for Papir af enhver Art. Ordet; Vampyr er af Anmelderen angivet at skulle anvendes som en særlig Benævnelse for denne Vareart. Anmeldelsen er senest fornyet den 19. Februar Den 2. Maj 1914 er der tilført det tyske Varemærkeregister, at Retten til Mærket er overgaaet til den her optrædende Anmelder.

2 8 Registrerings-Tidende for Vare- og Fællesmærker. Reg Nr. 29. Anmeldt den 15. De- fivil II cember 1923 Kl. 11 af samme, og registreret IJ\J ^ u vy/ IL, den 12. Januar Ordet: Monopol mellem over hinanden lagte Klodser. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 20. Januar 1896 registreret i Berlin den 30. September s. A. for Tegnepapir. Ordet: Monopol er af Anmelderen angivet at skulle anvendes som en særlig Benævnelse for denne Vareart. Anmeldelsen er fornyet senest den 20. Januar Den 2. Maj 1914 er der tilført det tyske Varemærkeregister, at Retten til Mærket er overgaaet til den her optrædende Anmelder. Reg Nr. 30. Anmeldt den 15. December 1923 Kl. 10^2 af Cykle- og Ringfabrikken Jyden, A.-S., Handel, Aalestrup, og registreret den 12. Januar En Muslingskal, hvorpaa staar Ordet; Shell i Bue. Mærket er kun registreret for Cykler. (jéti Reg Nr. 31. Anmeldt den 15. December 1923 Kl. 10^2 3f samme, og registreret den 12. Januar Et ovalt Felt, hvori omgivet af en Ramme, der indeholder en Bort af Olivenblade, ses en Minervaskikkeise, der støtter sig til sit Sværd, og paa hvis Haand sidder en Ugle, medens der for hendes Fødder bugter sig en Slange oven over et buet Baand med Ordet: Minerva. Mærket er kun registreret for Cykler. Reg Nr. 32. Anmeldt den 15. December 1923 Kl. Il EJ ^ P IJ af Ullstein A.-G-, Forlag, Fabrikation af og Handel med Lege- " V tøj, Berlin i Tyksland, og registreret den 12. Januar Ordet: Wu-Pu. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 17. August 1923 registreret i Berliu den 29. Oktober s. A. for Legetøj. i Reg Nr. 33. Anmeldt den 15. D Kl. 11 af samme, og registreret den 12. Ordet: Fridolin. Mærket er i Henhold til 13. November 1922 registreret i Berlin den (med Undtagelse af Spillekort), Musikalier FRIDOLIN Anmeldelse af 30. Juli 1923 for Bøger, Kalendere, Spil 1 og Landkort.

3 9 Reg Nr. 34. Anmeldt den 20. December 1923 Kl. 11 af Dansk Læder- og Skotøjsindustri A.-S., Fabrikation af Læder og Fodtøj, København, og registreret den 12. Januar Et Banner i hvis Midte findes et kronet Skjold med et Skind, hvorpaa staar: D L S A/S. Paa Skjoldet over Skindet staar; Mac Kay-Pløkket. Til venstre og højre for Skindet staar henholdsvis: Rand og: Ago, og under Skindet: Haandvendt. Paa selve Banneret under Skjoldet er anbragt Bogstaverne: D L S. Mærket er kun registreret for Fodtøj og Læder. Reg Nr. 35. Anmeldt den 20. December 1923 Kl. IP af samme, og registreret den 12. Januar Et kronet Skjold i hvis Midte findes et Skind hvorpaa slaar: D L S A/S. Paa Skjoldet over Skindet staar: Mac Kay-Plakket. Til venstre og højre for Skindet slaar henholdsvis: Rand og: Ago, og under Skindet: Haandvendt. Under Skjoldet er anbragt Bogstaverne: D L S. Mærket er kun registreret for Fodløj og Læder, IL Reg Nr. 36. Anmeldt den 18. December 1923 Kl. ll^^ af Chemisehe Fabrik Krewel & Co., A.-G., Fabrikation af og Handel med farmaceutiske Præparater, Køln i Tyskland, og registreret den 12. Januar Inden for en Cirkel ses en Ambolt under to kryslagte Hamre og over Ordet; Sanguinal. Derudenom staar i Bue Anmeldernes Navn og Ordene; Hammer und Ambos. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af registreret i Berlin ^NGU\^ den 2. Marts 1895 for farmaceutiske Præparater. Registreringen er fornyet senest den 2. Juli Den 19. Februar 1923 er der tilført det tj^ske Varemærkeregister, at Retten til Mærket er overgaaet til de her optrædende Anmeldere. Ordet: Sanguinal er af Anmelderne angivet at skulle anvendes som en særlig Benævnelse for denne Vareart.

4 10 Registrerings-Tidende for Vare- og Fællesmærker. Reg Nr. 37. Anmeldt den 18. Mallebrein December 1923 Kl. 11^^ af samme, og registreret den 12. Januar Ordet: MaliebreVn. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 20. Marts 1913 registreret i Berlin den 10. Maj s. A. for Lægemidler, kemiske Produkter til medicinsk og hygiejnisk Brug, farmaceutiske Droger og Præparater, Lægemidler til Dyr, Desinfektionsmidler, kemiske Produkter til industrielt og videnskabeligt Brug. Anmeldelsen er fornyet den 17. Juni Den 19. Februar 1923 er der tilført det tyske Varemærkeregister, at Retten til Mærket er overgaaet til de her optrædende Anmeldere. Keg Mr. 38. Anmeldt den 18. Sanguinal December 1923 Kl. ips af samme, og registreret den 12. Januar Ordet: Sanguinal. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 13. Februar 1896 registreret i Berlin den 21. Maj s. A. for af friskt Blod fremstillede, jernholdige Piller. Registreringen af Mærket er fornyet senest den 5. November Den 19. Februar 1923 er der tilført det tyske Varemærkeregister, at Retten til Mærketer overgaaet til de her optrædende Anmeldere. Reg Nr. 39. Anmeldt den 22. December 1923 Kl. 1P af Gerda Elisa Hansen, Fabrikation af kosmetiske Midler, København, og registreret den 12. Januar Et yngre Kvindehoved med bølgende Haar, der forneden danner Navnet: Comain med Bogstaver slynget af selve Haarlokkerne. Mærket er kun registreret for kosmetiske Midler. Ordet: Comain er af Anmelderinden angivet at skulle anvendes som en særlig Benævnelse for denne Vareart. Reg Nr. 40. Anmeldt den 31. December 1923 Kl. IP" af B. C. A. Limited, Handel, Amsterdam i Holland, og registreret den 12. Januar Ordet: Mah-Jongg oven over samme Ord i en egenartet Trykskrift. Benene i Begyndelsesbogstavet M er dannet af to retle, ikke-parallele Linier, der fjerner sig fra hinanden nedefter og er forlænget et Stykke nedefter. Bogstavet h's højre Nedstreg er forlænget lodret nedefter til et Punkt, der ligger paa Højde med M's Fodpunkt. Begyndelsesbogstavet J svarer i Størrelse og Stilling til Begyndelsesbogstavet M og har forneden en karakteristisk spids Hage. Hver af Slutbogstaverne n, g og g har en lodret Forlængelse nedefter som den, der karakteriserer Bogstavet h. Forneden ses to kinesiske Tegn oven over hinanden. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 14. Februar 1923 registreret i 's-gravenhage den 22. s. M. for Selskabsspil. Mah-Jongg M- & Reg Nr. 41. Anmeldt den 3. Januar 1924 Kl. 11^^ af M. Woelm A.-G., Apotek, Fabrikation af kemisk-farmaceu- I v 9 Cl I tiske Præparater, Forhandling med Artikler til Brug for Tandlæger og Tandteknikere, Spangenberg i Cassel i Tyskland, og registreret den 12. s. M. Ordet: Tispal. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 27. Juli 1922 registreret i

5 11 Berlin den 15. November s. A. for Lægemidler, kemiske Produkter til medicinske og hygiejniske Øjemed, farmaceutiske Droger og Præparater, Plastre, ForbindstofTer, Midier til Udryddelse af Dyr og Planter, Desinfektionsmidler, Midler til Konservering af Levnedsmidler, kemiske Produkter til industrielle, videnskabelige og fotografiske Øjemed, Ildslukningsmidler, Hærdnings- og Loddemidler, Aftryksmasse til Tandlægebrug, Tandfyldningsmidler og mineralske Raaprodukter. Den 11. Maj 1923, er der tilført det tyske Varemærkeregister, at Retten til Mærket er overgaaet til de her optrædende Anmeldere. Kcg Nr. 42. Anmeldt den 2. Januar 1924 Kl. IP^ af Alfred Olsen & Co., Groshandel, København, og registreret den 12. Januar s. M. Inden for en cirkulær Ramme, hvis ydre Begrænsningslinie er sammensat af Ornamenter og hvis indre Begrænsningslinie er stiplet ses et sekskantet stiplet Felt. I Rammen staar Anmeldernes Navn og Hjemsted. r'ots>., < 5 V. \ / i Uil \ w ol /?.. - 'O Reg Nr.43. Anmeldt den 3. Januar 1924 Kl. 10 ^ af Stilling-Andersen, A.-S., Handel, København, og registreret den 12. s, M. Et Skjold, hvori findes tre femtakkede Stjerner over Ordet: Climax. Mærket er kun registreret for Mel og andre Kornprodukter. CLIMAK Rog Nr. 44. Anmeldt den 3. Januar 1924 Kl. 10 ^ af samme, og registreret den 12. s. M. En ligesidet Trekant, hvori ses tre femtakkede Stjerner over Ordet: Axios. Mærket er kun registreret for Mel og andre Kornprodukter. AXIOS Reg Nr. 45. Anmeldt den 4. Januar 1924 Kl. IP' af T. D. Shepherd & Cie, Vinhandel, Cognac i Frankrig, og registreret den 12. s. M. En vandret liggende, af et Baand omsnoet Cylinder, hvorover en nøgen Arm med en Liliestængel i Haanden rager i Vejret. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 18. September 1923 registreret i Cognac for Kognak. TRÅDE KARW OcpOStf

6 12 Registrerings-Tidende for Vare- og Fællesmærker. Reg Nr. 46. Anmeldt den 3. Januar 1924 Kl, 11 af Jens Chr. Mønsted Høegh, Fabrikation af Sukkervarer, Lakritsvarer og Kapsler, København, og registreret den 12. s. M. Bogstaverne I H i Monogram. Mærket er kun registreret for Bolscher og Lakritspræparater og Pastiller. Reg Nr. 47. Anmeldt den 28. November 1923 Kl. 10 af Ernst ELA Enna, Handel, København, og registreret den 12. Januar Ordet; Ela. Mærket er kun registreret for Maskiner, Værktøj og Materialer af enhver Art til Fabrikation af Fodtøj, derunder raa eller vulkaniseret Gummi og Opløsninger deraf. Rettelse. Ved Reg Nr er Ordet; fedt ved en Fejltagelse udeladt i Varearten; Konsistensfedt. B. Fornyelser, Udslettelser m. v. Fornyede er i Medfør af Lov af 11. April fra den 8. Januar 1924 at regne: Reg Nr. 2 for Anker Heegaard A.-S. København, den 10. Januar 1924: Reg Nr. 2 Sterling Remedy Company, Kramer i Indiana, i de forenede Stater, Reg Nr. 4 Georges Cloetens, Bruxelles i Belgien, Reg Nr. 5 Maréchal Ruchon & Co., Ltd. London i England og Paris i Frankrig, Reg Nr. 7 Det Danske Petroleums-Aktieselskab, København, Reg Nr. 8 C. H. Mønster & Søn, København, Reg Nr. 9 C. J. Caroe, København, Reg Nr. 12 Lipton, Limited, London i England, Reg Nr. 13 E. C. Atkins & Company, Indianapolis i de forenede Stater, Reg Nr. 14 Accumulatoren-Fabrik Aktiengesellschatt, Berlin i Tyskland, Reg Nr. 16 Weingarten Bros., Limited, London i England. Udslettede er i Medfør af samme Lovbestemmelser den 10, Januar 1924; Reg Nr. 1 Regal Shoe Company, Boston i de forenede Stater, Reg Nr. 3 Vilhelm Hastrup, København, Reg Nr. 6 Ph. U. Strengberg & Co.'s Aktie-Bolag, Jacobstad, København, Reg Nr. 10 A. Stein & Company, Chicago I de forenede Stater, Reg Nr. 11 S. Madsen & Co., København, Reg Nr. 16 The H. B. Claflin Company, New York i de forenede Stater. Registrerings-Tidende for Vare- o^ Fællesmærker. Abonnementsprisen for Aargangen 1924 er 15 Kr. Abonnement modtages af alle Postkontorer, i København tillige af Registrator, Bernstorffsgade Nr Hos sidstnævnte sælges enkelte Numre for en Pris af 50 Øre for hvert Blad paa indtil 4 Sider, Nummeret indeholder. Udgiven af Registrator for Varemærker og Mønstre. Blanco Lunos Bogtr., København.

VARE OG FÆLLES MÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

VARE OG FÆLLES MÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. VARE OG FÆLLES MÆRKER Reg. 1936 Nr. 66. Anmeldt den 11. November 1935 Kl. 11"^ af A/B Chokladfabriken Marabou, Fabrikation, Sundbyberg i Sverige, og registreret den 25. Januar 1936. En rektangulær Etikette,

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 34. 1929. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. KING DAVIS Reg. 1929 Nr. 876. Anmeldt den 22. Maj 1929 Kl. 11^^ af A. W. Kirkebye, Groshandel, København, og registreret den 24. August

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Fællesmærker.

A. Registrerede Mærker. Fællesmærker. A. Registrerede Mærker. Fællesmærker. Reg. 1929 Nr. 5. Anmeldt den 22. Juni 1929 Kl. 11^ af Den kgl. Veterinær- og Landbohøjskoles landøkonomiske Forsøgslaboratorium, Frederiksberg, og registreret den

Læs mere

)^VAREo6FÆLLESMÆ.RKER>^r

)^VAREo6FÆLLESMÆ.RKER>^r )^VAREo6FÆLLESMÆ.RKER>^r A. Registrerede Mærker. Varemærker. PI OM BI Reg. 1922 Nr. 679. Anmeldt den 1. Juni 1922 Kl. Il 50 af A.-S. Nordisk Speciale, Fabrikation af Skotøjsreparationsmidler, København,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

Nr.22. 1929. FOR. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

Nr.22. 1929. FOR. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr.22. 1929. FOR VAREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1929 Nr. 537. Anmeldt den 13. Marts 1929 Kl. 11^" af A70TYL Soc. An. OmDium de Specialités et Produits CMmiques, Fabrikation,

Læs mere

A* Registrerede Mærker. Varemærker.

A* Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A* Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1936 Nr. 76. Anmeldt den 16. December 1935 Kl. 10 ^ af Knud Lucas, Groshandel, København, og registreret den 1. F'ebruar 1936. Navnet: K. Lucas

Læs mere

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker.

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER >s A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1934 Nr. 1147. Anmeldt den 27. August 1934 Kl. H"" ««af Monol, A/S, Fabrikation og Handel, København, og registreret den 8. December s. A.

Læs mere

RUSSi EVERSIN. ,suenngs-7',i^ Nr. 39. Vare- og Fællesmærker. A. Registrerede Mærker. A'aremærker.

RUSSi EVERSIN. ,suenngs-7',i^ Nr. 39. Vare- og Fællesmærker. A. Registrerede Mærker. A'aremærker. Nr. 39,sUenngs-7',i^ 1914 Vare- og Fællesmærker A. Registrerede Mærker. A'aremærker. Reg. 1914 Nr. 648. Anmeldt den i)de December 1914 Kl. 11^ af A.-S. Korspr.Margarinefabrik, Fabrikation og Forhandling-

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenel. Købenbavn, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemær Nr. 48 ker, fællesmærker,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

VARE OG FÆLLES MÆRKER

VARE OG FÆLLES MÆRKER VARE OG FÆLLES MÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1936 Nr. 1265. Anmeldt den 12. August 1936 Kl. 10 af Firmaet Alfred Th. Øberg, Groshandel, København, og registreret den 12. December s. A.

Læs mere

VARE OG FÆ L LES MÆR K ER. A. Registrerede Mærker.

VARE OG FÆ L LES MÆR K ER. A. Registrerede Mærker. VARE OG FÆ L LES MÆR K ER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1931 Nr. 1146. Anmeldt den 6. Januar 1931 Kl. 11^" af The Wheeler Osgood Company, Fabrikation, Tacoma i Washing- B ton i De Forenede Stater,

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1933 Nr. 1231. Anmeldt den 6. Juni 1933 Kl. 11'«af Socletå Italiana Pirelli, Handel, Milano i Italien, og registreret V I A T O R den 9.

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemaerkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

FORI. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

FORI. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 9. 1920. FORI VARE OG FÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1920 Nr. 347. Anmeldt den 21. Januar 1920 Kl. 10^ afjviels Søren Larsen, Handel, Fredensborg, og registreret den 6. Marts

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. MOTH CONTROL Reg. 1931 Nr. 475. Anmeldt den 2. September 1930 KL 11^^ af Air-Way Electric Appliance Corporation, kemisk Fabrikation, Toledo i Ohio

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1933 Nr. 370. Anmeldt den 22. December 1932 Kl. 11^" at" Niels Christian l*etersen-danhoj, Groshandel, Aarhus, og registreret den 8. April 1933.

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1936 Nr. 169. Anmeldt den 31. Juli 1934 Kl. 11 af N. V. Drogerijen Maatschapplj, kemisk Odorex Fabrikation, Rotterdam i Holland, og registreret

Læs mere

FOR. A. Registrerede Mærker.

FOR. A. Registrerede Mærker. Nr. 22. 1924 FOR VAREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1924 Nr. 558. Anmeldt den 8. April 1924 Kl. Anaconda Copper Mining Company, Metalvarefabrikation, New York i de forenede Stater,

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. )^''^RE OG FÆLLESMÆR K A. Registrerede Mærker. Varemærker. Rcg. 1920 Nr. 276. Anmeldt den 10. December 1919 Kl. 11'^ af Koninklijke Nederlaudsche Maatschappij tot Exploitatie van Petroleiimbronnen in Nederlandsch

Læs mere

WESTMIKSTER HARRIS VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

WESTMIKSTER HARRIS VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1934 Nr. 1194. Anmeldt WESTMIKSTER den 23. Oktober 1934 Kl. 10 af Cykle- & Ringfabriken Jyden, A/S, Handel, Aalestrup, og registreret den 22.

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 28. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1923 Nr. 593. Anmeldt den 18. April 1923 Kl. Il 45 af A. M.Hirschsprung & Sønner, A.-S., Cigarfabrikation, Kobenhavn, og registreret

Læs mere

VARE OE FÆLLES MÆRKER

VARE OE FÆLLES MÆRKER VARE OE FÆLLES MÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1931 Nr. 647. Anmeldt den 27. September 1930 Kl. 11^^ af R. C. A. Photophone, Inc., Filmsfabrikation, New York i De Forenede Stater, og registreret

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direlitøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREogFÆLLESMÆRKER e A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1929 Nr. 819. Anmeldt den 29. Maj 1929 Kl. 11" af Karl Schultz & Co., Import, Groshandel og Fabrikation af Chokoladevarer, KøbenhaYn, og registreret

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER e A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg.1932Nr.795. Anmeldtden 18. Juni 1932 Kl. 11^^ af Firmaet N. S. Dam & o's Eftfg., Vinhandel, København, og registreret den 10. September s. A.

Læs mere

FOR. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

FOR. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 51. 1924. FOR VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. ECLAT Reg. 1924 Nr. 1194. Anmeldt den 4. Juni 1924 Kl. 11^' af Colgate & Company, Fabrikation af Toiletartikler, Jersey City i New

Læs mere

VARE OG FÆLLES MÆRKER

VARE OG FÆLLES MÆRKER Nr. 24. 1924 FOR VARE OG FÆLLES MÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1924 Nr. 598. Anmeldt den 8. April 1924 Kl. af Anaconda Copper Mining Company, Metalvarefabrikation, New York i de forenede

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1926 Nr. 263. Anmeldt den 26. Oktober 1925 Kl. H 45 af li a i CV The British Xylonite Company, Limited, Fabrikation, London i England, ilalt/v

Læs mere

VINTAGE PORT. -0<5x>z

VINTAGE PORT. -0<5x>z 36 Overdragne er i Medlør af samme Lovs 8: Reg. 1937 Nr. 763 fra I. N. Chr. Thirsing, Hellerup, til Grosserer P. Møller, København, og fra Grosserer P. Møller, København, til C. J. Aggerbeek A/S, Horsens.

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1934 Nr. 1120. Anmeldt _. _ den 10. September 1934 Kl. 10^ ^^ mmwm.w af Mels Andreas Jørgensen, Tobaksfabrikation, Aarhus, og registreret den

Læs mere

FORI. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

FORI. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 45. 1925. FORI VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1926 Nr. 1023. Anmeldt den 14. September 1925 Kl. 11 ^ af Phillips* Patents, Limited, Fabrikation, London i England, PHILLIPS

Læs mere

l^mms-tidem e VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker.

l^mms-tidem e VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. l^mms-tidem e VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1929 Nr. 314. Anmeldt den 9. Januar "«1929 Kl. 11^^ af Aquasciitum Limited, Fabrikation, f London i England, og registreret den

Læs mere

A. Registrerede Mærker.

A. Registrerede Mærker. ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Fællesmærker. Reg. 1930 Nr. 6. Anmeldt den 26. August 1930 Kl. 10^ af Centraludvalget for Danmarks Isenkræmmerforeninger samt Københavns Glas- og CT Porcelænshandlerforening,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenel, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 20. 1924 VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1924 Nr. 498. Anmeldt den 3. April 1924 Kl. 10*^ AMTl?I?TAD WTUTATADQAT af SociétéAnoDyme Scholl Manu- AlllijIllUIl iyllj lilliiu

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemæriier.

A. Registrerede Mærker. Varemæriier. ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER *' A. Registrerede Mærker. Varemæriier. Reg. 1933 Nr. 903. Anmeldt den 6. Marts 1933 Kl. 11" af Otto Mønsted, A/S, Gradonisermg Margarinefabrikalion, København, og registreret den

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1925 Nr. 653. Anmeldt den 8. Juni 1925 Kl. af Waldorf-Astoria Zigarettenfabrik, A.-G., Fabrikation af og Handel med Cigaretter, Stuttgart i Tyskland,

Læs mere

H fens"! IA S. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

H fens! IA S. A. Registrerede Mærker. Varemærker. vareoefællesmærker A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1926 Nr. 1030. Anmeldt den 21, Juni 1926 Kl. Il 35 af Coty, Société Anonyme, Fabrikation, Paris i Frankrig, og registreret den 20. ISo\ember

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemær Nr. 45 ker, fællesmærker,

Læs mere

^ VAREOGFÆLLESMÆRKER

^ VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1930 Nr. 451. Anmeldt den 5. Juli 1929 Kl. 10 af Lauritz Christiansen, Fabrikation af Radioapparater og Dele dertil, København, og registreret

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. 1920. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1920 Nr. 109. Anmeldt den 26. November 1919 Kl. 11 ^ af Det Danske Petroleums Aktieselskab, Haqdel, København, og nctqnnillct registreret

Læs mere

VAREocFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

VAREocFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREocFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1936 Nr. 1229. Anmeldt den 24. August 1935 Kl. "m yr 11* 11^^ af Otto Mønsted, A/S, Fabrikation, København, og registreret den 31. December s.

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

\/A DC I I COKil AT DI/CD ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker.

\/A DC I I COKil AT DI/CD ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. \/A DC I I COKil AT DI/CD ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1931 Nr. 666. Anmeldt den 15. Maj 1981 Kl. 10^ T) C* af Firmaet Peder Pedersen, Fabrikation, Frederiksberg, og regi-

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1931 Nr. 717. Anmeldt den 12. Juli 1930 Kl. 11^"^ af Somervell Brothers, Limited, Fabrikation, Kendal i Westmorland i England og registreret

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. A. Registrerede Mærker. Varemærker. L Reg. 1924 Nr. 730. Anmeldt den 20. Juni 1924 Kl. 1136 af Blyantfabrikken Viking, A.-S., Fabrikation af Blyanter, København, og registreret den 19. Juli s. A. I en

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Fællesmærker.

A. Registrerede Mærker. Fællesmærker. ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Fællesmærker. Reg. 1936 Nr. 3. Anmeldt den 6. Februar 1936 Kl. 11^ af Foreningen af Odense Mejerier, Odense, og registreret den 6. Juni s. A. En Flaske, paa

Læs mere

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Transperent Reg. 1936 Nr. 298. Anmeldt den 29. November 1936 Kl. 11^ af Henkel & Co., A/S, Fabrikation og Handel, København, og registreret den 21.

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 21. 62. Aargang. 19. Juni

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 21. 62. Aargang. 19. Juni REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker,

A. Registrerede Mærker. Varemærker, OE FÆLLESMÆRKER^^ A. Registrerede Mærker. Varemærker, Reg. 1921 Nr. 1189. Anmeldt TRÅDE MARK den 12. December 1921 Kl. 11^ af Beckett & Meyer, Handel og Fabrikation af optiske Artikler, KøbeohaTD, og registreret

Læs mere

VAREocFÆLLESMÆRKER FOR 1927. Nr. 35. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

VAREocFÆLLESMÆRKER FOR 1927. Nr. 35. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 35. 1927. FOR VAREocFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1927 Nr. 862. Anmeldt den O A 8 ^1 A S/' ET 21. Marts 1927 Kl. af Blyantfa- T M L 1^ M I W l\ brikken Viking, A.-S., Fabrikation

Læs mere

A. Registrerede Mærker.

A. Registrerede Mærker. Nr. 45. 1927. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1927 Nr. 1114. Anmeldt den 20, Maj 1927 Kl. 11 af The Birmingham Small Arms Co., Limited, Vaabenfabrikation, Small Heath i Birmingham

Læs mere

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Fællesmærker.

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Fællesmærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Fællesmærker. Reg. 1929 Nr. 1. Anmeldt den 9. Marts 1929 Kl. 10 al' Landbrugsministeriet, København, og registreret den 20. April s. A. En i en Cirkel indtegnet

Læs mere

FORI. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

FORI. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 45. 1921. FORI VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1921 Nr. 1013, Anmeldt den 24. September 1921 Kl. af Berson Kautschuk Gesellschaft m. b. H., Fabrikation af og Handel med

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

FORI. VAREogFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker.

FORI. VAREogFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Nr. 46. 1921. FORI VAREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1921 Nr. 1041. Anmeldt den 26. ^ ^ Maj 1921 Kl. 10 ^ af General Motors Cor- IjlENERAL poration, Motorfabrikation, Detroit

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1931 Nr. 1001. Anmeldt den 15. April «i p M B 1931 Kl. 11^^ af Hermsdorf-Schomburg-lsola- I I I Bp H H toren, G. m. b. H. Porcelænsfabrikation,

Læs mere

FOR. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

FOR. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 17. 1926. FOR VAREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1926 Nr. 394. Anmeldt den 23. Februar 1926 Kl. Il 50 af A. * Feist & Co., Luna-Werk, Staalvarefabrikation, Solingen i Tyskland,

Læs mere

FORI. ^AREogFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. USKUMMET TØRMEI^K

FORI. ^AREogFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. USKUMMET TØRMEI^K Nr. 41. 1924. FORI ^AREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1924 Nr. 986. Anmeldt den 9. August 1924 Kl. ll^oaf A.-S. De Norske Melkefabriker, F a- brikation af og Handel med Tørmælk,

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER (is Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemær- ker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 19. 1925. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Radiogen Reg. 1925 Nr. 479. Anmeldt den 2. Februar 1925 Kl. IP af Allgemeine Radiogen, A.-G., Fremstilling af og Handel med Apparater

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker. 3S33H3. Reg Nr. 680.,.. r i

A. Registrerede Mærker. Varemærker. 3S33H3. Reg Nr. 680.,.. r i ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1934 Nr. 678. Anmeldt den 24. Februar 1934 Kl. 10 "W 7"g^ af Firmaet Brogaard & Jensen, Radiofabrikation, Odense, og ml Jtl^w 1 #V registreret

Læs mere

Bekendtgørelse om ansøgning og registrering af design

Bekendtgørelse om ansøgning og registrering af design Bekendtgørelse om ansøgning og registrering af design I medfør af 17, stk. 3, og 49, stk. 1, i designlov nr. 1259 af 20. december 2000 samt efter bemyndigelse i henhold til 1 i Erhvervsministeriets bekendtgørelse

Læs mere

gældende for 2014 grøn/sort/hvid antracit

gældende for 2014 grøn/sort/hvid antracit Artikelnr. Leverandør og Importør i Danmark Mål D.kr/stk. D.kr./stk. Søndergård Artikler, Søndergård Alle 22, 6500 Vojens gældende for 2014 grøn/sort/hvid antracit tlf.: 4574833901 - www.soendergaardhegn.dk

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tideiulen udgives af Direktoren for Patent- og Varetnærkevæseiiet, Køljenliavii. og iiuleliolder liekendlgørelse af registrerede Varemærker, Fællesinærker,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direliløren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeiiolder bekendtgørelse af regi- Nr. 23 strerede varemærker, fællesmærker,

Læs mere

Lille Georgs julekalender december. Hvor mange løbere kan der opstilles på et skakbræt uden at de truer hinanden?

Lille Georgs julekalender december. Hvor mange løbere kan der opstilles på et skakbræt uden at de truer hinanden? 1. december Hvor mange løbere kan der opstilles på et skakbræt uden at de truer hinanden? 2. december Hvilket ord er et tal? SNE DIS VIN MIX MEL En mystisk kileskrift er tydet! 3. december betyder 243,

Læs mere

VAREocFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærl^er.

VAREocFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærl^er. VAREocFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærl^er. Reg. 1935 Nr. 288. Anmeldt den 15. September "ipi 1934 Kl. 11^ af Firmaet Tung-Sol Lamp Works, Inc., Fabrikation, Newark i New Jersey 1 De Forenede

Læs mere

V aremøerker. A. Registrerede Mærker.

V aremøerker. A. Registrerede Mærker. 5. 1895. V aremøerker. A. Registrerede Mærker. Reg. 1895 Nr, 67. Anmeldt den 4de Juni 1895 KL af Åthenstaedt & Redecker, Fabrikanter, Hemeling'en ved Bremen^ og registreret den 8de s, M. En Magnet, der

Læs mere

Varianter af Christian IV kronemønt 1618-1621

Varianter af Christian IV kronemønt 1618-1621 numismatisk rapport 97 7 Varianter af Christian IV kronemønt 1618-1621 Når man ser på de pragtfulde kronemønter fra perioden 1618 til 1621 er der et utal af varianter, som fortjener en nærmere beskrivelse.

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER 1 Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet. København, og indeholder bekendtgørelse at registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker. DU /C M (^\ NTI C- M

A. Registrerede Mærker. Varemærker. DU /C M (^\ NTI C- M VAREOGFÆLLESMÆRKER Reg. 1930 Nr. 1389. Anmeldt den 25, Juni 1930 Kl. 11^ af W. Nordsig & Co., A. Registrerede Mærker. Varemærker. DU /C M (^\ NTI C- M A-S., Handel, København, og registreret \ ^ / tl I

Læs mere

Tråden kan med lidt god vilje ses som et S (rødt) - og på den anden tegning et Z (rødt)

Tråden kan med lidt god vilje ses som et S (rødt) - og på den anden tegning et Z (rødt) Der findes nogle få, fundamentale regler, som jeg vil prøve at redegøre for. Som regel består den af en plade (af meget varierende størrelse, men den for mig bedste størrelse er ca. 5 x 5 cm). Den kan

Læs mere

FOR VARE- OG FÆLLESMÆ RK E R

FOR VARE- OG FÆLLESMÆ RK E R REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆ RK E R Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

VARE OG FÆL LES MÆR KER

VARE OG FÆL LES MÆR KER Nr. 40. VARE OG FÆL LES MÆR KER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Heg. 1922 Nr. 892. Anmeldt den 14. Marts 19^^ Kl 11 55 af S. Beaumont et flis, Naalefabrikation, Roubaix i Fran- N 0 24 krig, og registreret

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER fe Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

Linjespillet. Figurer. Format6. Nr. 18. Kopiark til elevbog side 16

Linjespillet. Figurer. Format6. Nr. 18. Kopiark til elevbog side 16 Nr. 18 Linjespillet Farv højde Farv linje Farv linjestykke Farv halvlinje Farv en parallel linje Farv en vinkelret linje Par- eller gruppeaktivitet. Kast på skift en 6-sidet terning. Vælg en farve hver.

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenel, Nr. 4 København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 29. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. CATTARAUGUS Reg. 1923 Nr. 614. Anmeldt den 27. Marts 1923 Kl. Il 58 af Kistier Leather Company, Fabrikation af og Handel med Læder og Huder,

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 16. 1927. FOR VARE OG FÆLLES MÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1927 Nr. 363. Anmeldt den 13. Januar 1927 Kl. 11^ K4rnn\/A af Maypole Dairy Co., Limited, Provianteringshandel, London i

Læs mere

Kan du slippe fri? Håndjern i reb. Kom med

Kan du slippe fri? Håndjern i reb. Kom med Kan du slippe fri? Håndjern i reb Sammenhold og samarbejde går hånd i hånd i denne øvelse, hvor deltagerne to og to bliver bundet sammen med håndjern af knobreb - og så skal de forsøge at slippe fri af

Læs mere

Sanseintegration Dysfunktion i sanseapparatet skema

Sanseintegration Dysfunktion i sanseapparatet skema Sanseintegration Dysfunktion i sanseapparatet skema - Vestibulær sans (balance & acceleration) - Kinæstetisk sans (Muskler og led) - Taktil sans (følelser/berøring) Vestibulær dysfunktion: (balance & acceleration)

Læs mere

SCHÆFERHUNDENS HOVED/ØRER. Schæferhundens hoved/ører

SCHÆFERHUNDENS HOVED/ØRER. Schæferhundens hoved/ører SCHÆFERHUNDENS HOVED/ØRER Kennel Friis E. Friis Mikkelsen, El-vej 13, Seest DK 6000 Kolding (45)61668303 ejfriism@gmail.com 1 Kennel Friis v/ Ejvind Friis Mikkelsen El - vej 13, Seest, DK 6000 Kolding

Læs mere

^ VAREOGFÆLLESMÆRKER ^

^ VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ ^^m-twejfl ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. ^nbtkoliler rent Sptnfuoso ^OTbnfor (tun igbts ofsoksne Rog. 1929 Nr. 154. Anmeldt den 16. Oktober 1928 Kl. 11 af Reichardtwerke G.

Læs mere

Du skal lave en tegning af bordet set lige på fra alle sider (fra langsiden, den korte side, fra oven og fra neden - 4 tegninger i alt).

Du skal lave en tegning af bordet set lige på fra alle sider (fra langsiden, den korte side, fra oven og fra neden - 4 tegninger i alt). Mit bord. Tegn det bord, du sidder ved. Du skal lave en tegning af bordet set lige på fra alle sider (fra langsiden, den korte side, fra oven og fra neden - 4 tegninger i alt). Tegningerne skal laves på

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER -f Tidenden udgives af Direlttøren for Patent- og Varemærlievæsenet, Nr. 5 København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker,

Læs mere