Korte CV er: scenografi til Don Giovanni (Cochrane Theatre, London) samt scenografi og visuelt koncept til en danseforestilling i London.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Korte CV er: scenografi til Don Giovanni (Cochrane Theatre, London) samt scenografi og visuelt koncept til en danseforestilling i London."

Transkript

1 Korte CV er: Nullo Facchini (instruktør og koncept) (DK/Italien) kunstnerisk leder af Cantabile 2 og af den internationale teaterfestival Waves, som afholdes hvert andet år i Vordingborg, samt fast instruktør på teatrets produktioner siden starten i Italien i Er bl.a. blevet tildelt Kjell Abel Prisen, årets kulturpris og danske teaterkritikeres initiativpris. Ole Fogh Kirkeby (filosof og koncept) (DK) professor i Management filosofi på CBS og leder af Center for kunst og lederskab. Har skabt en ny linie indenfor den fænomenologiske filosofi med hovedvægten på konceptet for krop/sjæl og Event. Har en filosofisk doktorgrad fra Aarhus universitet og er kendt for at have grundlagt og udviklet lederskabsfilosofien i Skandinavien. Kristian Knudsen (set designer) (DK) arkiktekt, scenograf samt udvikler af design, konstruktion og ergonomi indenfor det fysiske teater. Har bl.a. arbejdet på Cantabile 2 s forestillinger Havfruer, ByCirkus Berserk og Haiku, Neander s forestillinger Blow Job, Frelserens Genkomst, Creature samt Produktion Fantasia s forestillinger My Head og Don t Let Me Down. Senest dukkeforestillingen Tosserier med Peter Holst. Sofie Salfelt (kostumedesigner) (DK) uddannet fra Central Saint Martins College of Art & Design i London. Blandt hendes seneste arbejder er kostumedesign Haiku, scenografassistent Venus Labyrinten (begge for Cantabile 2), en danseinstallation/udstilling til Galleri Kling&Bang i Island, scenografi til Don Giovanni (Cochrane Theatre, London) samt scenografi og visuelt koncept til en danseforestilling i London. Allan Hansen (lysdesigner og teknisk chef) (DK) har siden februar 2008 været tilknyttet Cantabile 2 som tekniker, lysdesigner og produktions-leder på bl.a. forestillingerne ByCirkus Berserk (2007), Bombshells (2008) og Haiku (2009) samt på Wavesfestivalen (2009). De seneste12 år har han arbejdet i den danske teaterverden som tekniker for utallige teatre.

2 Mette Aakjær (personinstruktør) (DK) udforsker interaktivitet og sanselighed i scenekunsten. Har som kunst-nerisk leder af Wunderland iværksat det internationale projekt Sommerfugle Effekter. Er også free-lance danser og skuespiller for bl.a. Kitt Johnson, Cantabile 2, Pernille Garde og SIGNA. Siri Haff (personinstruktør & fast performer v. Cantabile 2) (DK) Uddannet på School of Stage Arts i 2004; har bl.a. spillet soloforestillingerne Inca Cola og Bombshells. Arbejder i en bred vifte af sceniske udtryk indenfor teatrets kunstneriske uinvers i et fysisk og visuelt scenesprog, installation og one-on-one oplevelser, klassisk tekstarbejde samt sang og ekspressiv stemmebrug. Nora Amin (performer) (Egypten) skribent, koreograf og teaterinstruktør. En af grundlæggerne af Kairo Operahus` moderne dansekompagni og har sit eget teater. Instruerer for bl.a. Nationalteatret i Tyskland & USA. Tidligere professor på Mount Holyoke College/Massachussetts og Det Frie Universitet/Berlin. Er af British Council gjort til Egyptens kulturelle leder indenfor performancekunst. Eva Balzer (performer) (Tyskland) har en teoretisk baggrund i Kulturel antropologi/ Indologi. Hendes træning er baseret på europæiske teatermetoder samt bevægelsesarbejde med udgangspunkt i asiatiske filosofier. Hendes arbejdsmetode er fokuseret på improvisation/tilstedeværelse og hendes forestillinger relaterer til autobiografiske temaer og efterstræber en intim, personlig kontakt til tilskueren. Sharron Devine (performer) (Skotland) klassisk uddannet skuespiller fra East 15 Acting School i London. Har de seneste 12 år primært arbejdet på teatre i England og Skotland. De seneste 5 år har hun fokuseret på devising samt lavet egne teaterprojekter i samarbejde med internationale kunstnere i Italien, Slovakiet og Danmark. Medvirkede i Cantabile 2 s Venus Labyrinten i Glasgow (2010). Nisrin Fendi (performer) (Syrien) uddannet fra Damaskus Teaterskole. Har deltaget i adskillige projekter indenfor teater, film og TV. Arbejder også med diverse børneprogrammer for Syriens nationale TV.

3 Mohamed Habib (performer) (Egypten) skuespiller, danser, koreograf og instruktør. Har deltaget i et utal af teaterproduktioner, hvoraf flere har været vist på internationale festivaler og vundet priser. Tidligere medlem af Kairo Operahus moderne dansekompagni, og har del-taget i flere workshop for moderne dans med internationale koreografer rundt om i verden. Signe Harder (performer) (DK) bosiddene i Malmø med mand og barn. Er uddannet performer i 2006 på Cantabile 2 s School of Stage Arts. Har herefter arbejdet som performer i Cantabile 2 s forestilling Venus labyrinten samt ved forskellige lejligheder med Kristjan Ingimarsson og teateret Neander. Shehab Ibrahim (performer) (Egypten/ Sudan) er en kendt komiker i Egypten, som har deltaget i mere end 40 teaterproduktioner, hvoraf flere har været præsenteret på internationale festivaler. Han optræder også i film og på TV og har lagt stemme til et væld af tegnefilmsfigurer. Shehab er dværg. Mazz Marsden (performer) (Australien) bosat i Edinburgh, Skotland. Har en baggrund i fysisk teater, dans og bevægelse, klovn, cabaret, cirkus, ildperformance og luft/gadeteater. Har i 4 år arbejdet på te POOKa (Performance Arts Charity) og 5 år på Beltane Fire Society community arts theatre (begge i Edinburgh), samt optrådt i Australien og Europa i forskellige sammenhænge. Medvirkede i Cantabile 2 s Venus labyrinten i Glasgow (2010). Aude Henrye (performer) (F) uddannet indenfor fysisk teater. Er primært tilknyttet teaterkompagniet NIE, men også involveret i internationale projekter. Hun samarbejder ofte med kunstnere indenfor andre genrer som dans, klovn, grafisk design, video og butho med bl.a. Déclins d oeil, Merveill Europe og Les Ateliers Intermediaires. Nina Matthis (performer) (Sverige) uddannet på School of Stage Arts i Bosat i Beograd og har medvirket i Cantabile 2 forestillingerne Tiggeroperaen, ByCirkus Berserk, Skytsengle og Haiku. Blandt hendes særlige færdigheder er stagefight, luftdans, cirkus jonglering, akrobatik, stylter, ildkunster og masker.

4 Nanda Mohammad (performer) (Syrien) Uddannet fra Damaskus` Teaterskole i Syrien Har medvirket i mange teaterstykker på både arabisk og engelsk, samt arbejdet sammen med instruktører i såvel Syrien som Europa. Er desuden en kendt soap-opera stjerne i Syrisk TV. Kamel Najmeh (performer) (Syrien) Uddannet på Damascus High Institute of Drama og i fransk litteratur på Damaskus universitet. Har deltaget i et væld af både lokale og internationale workshops og forestillinger med bl.a. Theatre Du Soleil (Paris), Astragali Acting group (Brindisi, Italien), Al-Hamra Theatre (Tunis, Tunesien), samt mange andre forestillinger i Spanien, Yemen, Egypten, Jordan, Iran og Syrien. Jacob Nossell (stand-up comedian) (DK) studerer journalistik og socialvidenskab v. RUC og har skrevet artikler for en række magasiner og dagblade, medvirket i tvprogrammer og film og underholdt alt fra kommunaldirektører til pædagoger med foredrag og comedy. Er bedst kendt for sin medvirken i DR-dokumentarfilmen Det Røde Kapel med komikeren Simon Jul og journalisten Mads Brügger. Jacob Nossell er født spastiker. Karolina Pietrzykowska (performer) (Polen) uddannet på Lart Sudio acting school i Krakow og har desuden studeret psykologi v. Warszawa Universitet og engelsk filologi på Jagiellonian Universitet. Har primært arbejdet med Theatre MasQuera, KTO Theatre og Teatr A PART (Polen), samt medvirket i Cantabile 2 s Venus labyrinten. Medstifter af teatergruppen KoME. Ea Christiansen (teenager) (DK) går til daglig på gymnasiet i Vordingborg og har deltaget i flere workshops på Cantabile 2 samt medvirket i rollen som Dol og Dod i Cantabile 2 s forestilling Oceanhavet (2005) samt som orakel i Venus labyrinten (2009). Amalie Grønkjær Hansen (teenager) (DK) går til daglig på gymnasiet i Vordingborg og har deltaget i flere workshops på Cantabile 2 samt medvirket i rollen som orakel i Cantabile 2 s forestilling Venus Labyrinten (2009). Er desuden elev på Eventyrteatret på 2. år, hvor hun får undervisning i drama, sang, dans og stunt.

5 Helga Rosenfeldt-Olsen (DK) besidder en MFA fra Dell Arte International School of physical theatre og har desuden studeret antropologi. Arbejder som projektmager, skuespiller og klovn i Danmark, USA og Indien. Er medstifter af teatergruppen Teaterministeriet og har senest medvirket i Cantabile 2 s Venus labyrinten (2010).

Haiku 2 Haiku Haiku er et foruroligende billeddigt i bevægelse. Haiku er et urytmisk univers af sensuelle oplevelser. Det er rå, detaljerede snapshots af den mest intime virkelighed: Det nøgne menneske

Læs mere

INSPIRATION OG EFTERUDDANNELSE EFTERÅR 2005 FORÅR 2006

INSPIRATION OG EFTERUDDANNELSE EFTERÅR 2005 FORÅR 2006 INSPIRATION OG EFTERUDDANNELSE EFTERÅR 2005 FORÅR 2006 PROGRAM EFTERÅR 2005 DET SCENISKE OBJEKT En kursusrække som formidler indsigt og teknisk viden for scenekunstnere med interesse for ny scenekunst/

Læs mere

DET SCENISKE OBJEKT En kursusrække som formidler indsigt og teknisk viden for scenekunstnere med interesse for ny scenekunst og performance.

DET SCENISKE OBJEKT En kursusrække som formidler indsigt og teknisk viden for scenekunstnere med interesse for ny scenekunst og performance. DET SCENISKE OBJEKT En kursusrække som formidler indsigt og teknisk viden for scenekunstnere med interesse for ny scenekunst og performance. 26/01 28/01 2007 Tingenes eget liv - form, funktion & karaktér,

Læs mere

Andrzej Wirth og Thomas Martius: Las Venice 5. - 6. april 2005

Andrzej Wirth og Thomas Martius: Las Venice 5. - 6. april 2005 Andrzej Wirth og Thomas Martius: Las Venice 5. - 6. april 2005 Ordet "Island" flakser med mellemrum henover væggene i Kanonhallens foyer. Den ene ende er fyldt med caféborde, som publikum sidder ved. Bagved

Læs mere

Teater Rio Rose VERDENSRUM. - En kollageforestilling om fordomme, danskhed og hudfarve. Urpremiere den 12. marts 2011 kl. 17.00 i Store Kongensgade

Teater Rio Rose VERDENSRUM. - En kollageforestilling om fordomme, danskhed og hudfarve. Urpremiere den 12. marts 2011 kl. 17.00 i Store Kongensgade Pressemeddelelse Februar 2011 Teater Rio Rose VERDENSRUM - En kollageforestilling om fordomme, danskhed og hudfarve Urpremiere den 12. marts 2011 kl. 17.00 i Store Kongensgade Snart er Teater Rio Rose

Læs mere

Sort/Hvid åbner NOMA på trods af brand

Sort/Hvid åbner NOMA på trods af brand Sort/Hvid åbner NOMA på trods af brand Sort/Hvid er brændt, men det stopper ikke teatrets planlagte forestilling. Nu åbner NOMA på Kunsthal Charlottenborg i en forlænget periode fra den 31. januar 28.

Læs mere

Medvirkende New Journal Lars Egegaard Sørensen, Visuel Designer

Medvirkende New Journal Lars Egegaard Sørensen, Visuel Designer Medvirkende New Journal Lars Egegaard Sørensen, Visuel Designer Med speciale i nyudvikling af 3D hologram scenografi sætter Lars Egegaard Sørensen et helt særligt præg på enhver forestilling, han er tilknyttet

Læs mere

Rådhusdage på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune

Rådhusdage på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune Rådhusdage 2017 på Gentofte Rådhus Tirsdag d. 10/10 Onsdag d. 11/10 Torsdag d. 12/10 Fredag d. 13/10 et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune Invitation Gentofte Kommune inviterer til

Læs mere

Aftale om Det Kongelige Teater for perioden 2012-2015

Aftale om Det Kongelige Teater for perioden 2012-2015 Aftale af 16. november 2011 Aftale om Det Kongelige Teater for perioden 2012-2015 1. Indledning Der er enighed mellem regeringen og Enhedslisten, Venstre, Dansk Folkeparti, Liberal Alliance og Det Konservative

Læs mere

SCENISK GRUNDKURSUS DRAMA HOLBÆK COLLEGE FOTO: MIE NEEL

SCENISK GRUNDKURSUS DRAMA HOLBÆK COLLEGE FOTO: MIE NEEL HOLBÆK DRAMA COLLEGE SCENISK GRUNDKURSUS FOTO: MIE NEEL BRUGDITTALENT LEV DRØMMEN UD DRØMMER DU OM AT BLIVE SKUESPILLER? Vil du dele din gymnasietid med andre, der brænder for det samme som dig? Vil du

Læs mere

Anders Fogh Jensen. Filosof, Ph.D, D.E.A. Født 13. maj Web: Ved ANDERS FOGH JENSEN

Anders Fogh Jensen. Filosof, Ph.D, D.E.A. Født 13. maj Web:  Ved ANDERS FOGH JENSEN Ved ANDERS FOGH JENSEN CV Anders Fogh Jensen Filosof, Ph.D, D.E.A Født 13. maj 1973. Email: anders@filosoffen.dk Web: www.filosoffen.dk 18-12-17 1/6 CV Arbejdstelefon: (+45) 26 80 95 55 Arbejdsadresse,

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold maj-juni 2013 VUC, CAMPUS Vejle Hf Drama - niveau C Jytte

Læs mere

Internationale studerende i Viborg Kommune 2014

Internationale studerende i Viborg Kommune 2014 Sagsnr. 14/142258 Sagsansvarlig: vpjacu Internationale studerende i Viborg Kommune 2014 Uddannelsesinstitutioner med internationale studerende Viborg Kommunes udviklingsstrategi beskriver indsatsområderne

Læs mere

Et bud på egnsteateraktiviter for den fireårig periode 2017-2020. Cantabile 2 Vordingborgs egnsteater. November 2015

Et bud på egnsteateraktiviter for den fireårig periode 2017-2020. Cantabile 2 Vordingborgs egnsteater. November 2015 Et bud på egnsteateraktiviter for den fireårig periode 2017-2020. Cantabile 2 Vordingborgs egnsteater. November 2015 PRÆMIS Cantabile 2 har været egnsteater i Vordingborg Kommune siden 1990. Igennem disse

Læs mere

KOMBINÉR DIN STUDENTEREKSAMEN MED 3-ÅRIGT SCENISK GRUNDKURSUS

KOMBINÉR DIN STUDENTEREKSAMEN MED 3-ÅRIGT SCENISK GRUNDKURSUS KOMBINÉR DIN STUDENTEREKSAMEN MED 3-ÅRIGT SCENISK GRUNDKURSUS HOLBÆK DRAMA COLLEGE BRUG DIT TALENT DEL din gymnasietid med andre, der brænder for det samme som dig. UDVIKL dit talent sammen med professionelle

Læs mere

Projekt Kunstudsmykning Kongelunden Asylcenter Maria Dubin

Projekt Kunstudsmykning Kongelunden Asylcenter Maria Dubin Projekt Kunstudsmykning Kongelunden Asylcenter Maria Dubin Maria Dubin maler frit e/er Dürers næsehorn fra 1515 Vente

Læs mere

Sort/Hvid åbner NOMA under Copenhagen Cooking

Sort/Hvid åbner NOMA under Copenhagen Cooking Sort/Hvid åbner NOMA under Copenhagen Cooking Luksusrestauranten Noma, der er verdenskendt for nordisk gourmetmad, deler paradoksalt navn med en underernæringssygdom. Nu åbner Sort/Hvid restauranten NOMA,

Læs mere

Rådhusdage på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune

Rådhusdage på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune Rådhusdage 2018 på Gentofte Rådhus Tirsdag d. 9/10 Onsdag d. 10/10 Torsdag d. 11/10 Fredag d. 12/10 et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune Invitation Gentofte Kommune inviterer til

Læs mere

K U N S T R Å D E T. Info Støttemuligheder Ansøgningsfrister K U N S T R Å D E T I Å R H U S K O M M U N E

K U N S T R Å D E T. Info Støttemuligheder Ansøgningsfrister K U N S T R Å D E T I Å R H U S K O M M U N E K U N S T R Å D E T Info Støttemuligheder Ansøgningsfrister K U N S T R Å D E T I Å R H U S K O M M U N E 2 0 0 4-2 0 0 8 K U N S T R Å D E T Det er kunstnerne, der skaber kunsten. Dermed giver de et særligt

Læs mere

DET DRAMATISKE MÅSKE:

DET DRAMATISKE MÅSKE: DET DRAMATISKE MÅSKE: Det dramatiske tema Til læreren Som vejledende tidsforbrug er dette tema sat til at fylde 3 moduler á to lektioner det kan dog afhænge af fordybelsesgraden ved de forskellige opgaver.

Læs mere

Læseplan for valgfaget drama

Læseplan for valgfaget drama Læseplan for valgfaget drama Indhold Indledning 3 Trinforløb for 7./8./9. klassetrin 4 Dramaproduktion 4 Dramaanalyse 5 Indledning Faget drama som valgfag er etårigt og kan placeres i 7./8./9. klasse.

Læs mere

Ældredage 2012. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 9. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag

Ældredage 2012. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 9. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag Ældredage 2012 på Gentofte Rådhus Torsdag Fredag Mandag Tirsdag 4. oktober 5. oktober 8. oktober 9. oktober et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune Invitation Gentofte Kommune inviterer

Læs mere

hundervisningsbeskrivelse

hundervisningsbeskrivelse hundervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) maj-juni 2012 VUC, CAMPUS Vejle Hf Drama - niveau C Jytte Po

Læs mere

En kurateret åben scene i København. Fysiske faciliteter

En kurateret åben scene i København. Fysiske faciliteter Daily Fiction C/O Dansehallerne Regnbuepladsen 7, 5., 1550 København V dailyfiction@gmail.com (+45) 22 51 36 76 Til Kulturministeriet 23. april 2018 Tak for jeres henvendelse til organisationer og aktører

Læs mere

Region Midtjylland. Ansøgninger om tilskud til kulturelle aktiviteter. Bilag. til Regionsrådets møde den 18. juni 2008. Punkt nr.

Region Midtjylland. Ansøgninger om tilskud til kulturelle aktiviteter. Bilag. til Regionsrådets møde den 18. juni 2008. Punkt nr. Region Midtjylland Ansøgninger om tilskud til kulturelle aktiviteter Bilag til Regionsrådets møde den 18. juni 2008 Punkt nr. 26 - Ansøgninger Budget for Snak med fremtiden 01.09.2008-01.12.2009

Læs mere

Nynne Roberta Pedersen

Nynne Roberta Pedersen Instruktør Nynne Roberta Pedersen 2015 Instruktion: De resistente teaterserie i en villa på Krausesvej 2014 Instruktion: Sommerdrenge på Planeten / Teatret ved Sorte Hest 2014 Instruktion: Reach for the

Læs mere

Salon Sensuous Society den post-økonomiske rationalitet?

Salon Sensuous Society den post-økonomiske rationalitet? Salon Sensuous Society den post-økonomiske rationalitet? House of futures Salon Sensuous Society en post-økonomisk rationalitet På salonen introduceres og diskuteres idéerne bag Sensuous Society, og deltagerne

Læs mere

Gob Squad: Gob Squad s Kitchen 16. - 18. maj 2009

Gob Squad: Gob Squad s Kitchen 16. - 18. maj 2009 Gob Squad: Gob Squad s Kitchen 16. - 18. maj 2009 Gob Squad s Kitchen tager udgangspunkt i en af Andy Warhol s film, Kitchen. Der sker næsten intet i filmen, men alligevel indfanger den 60 ernes hedonistiske

Læs mere

Skole: Holstebro Ungdomsskole Titel på valgfag: Scenekunst med Ung Scene, Black Box Kl. trin: 7. til 10. klasse Timer:180

Skole: Holstebro Ungdomsskole Titel på valgfag: Scenekunst med Ung Scene, Black Box Kl. trin: 7. til 10. klasse Timer:180 Skole: Holstebro Ungdomsskole Titel på valgfag: Scenekunst med Ung Scene, Black Box Kl. trin: 7. til 10. klasse Timer:180 Ung Scene er et uddannelsesprogram for elever i 7. til 10.klasse, som har til hensigt

Læs mere

NYCIRKUS DANS TEATER&PERFORMANCE MUSIK

NYCIRKUS DANS TEATER&PERFORMANCE MUSIK NYCIRKUS DANS TEATER&PERFORMANCE MUSIK NyCirkus...4 Dans.... 5 Teater & Performance...6 Musik... 7 Fælles aktiviteter...8 Praktisk info...9 Om Kulturhus Kappelborg...11 Velkommen Kom til Skagen, hvor havene

Læs mere

Skolemateriale til Forestillingen om den Lykkelige Luder af Teater Fluks

Skolemateriale til Forestillingen om den Lykkelige Luder af Teater Fluks FORESTILLINGEN OM DEN LYKKELIGE LUDER Skolemateriale til Forestillingen om den Lykkelige Luder af Teater Fluks Kære lærer Tak fordi du har valgt at se Forestillingen om den Lykkelige Luder med dine elever.

Læs mere

Seneste musikproduktioner:

Seneste musikproduktioner: Update: 06-05- 2015 CV PERSONLIGE OPLYSNINGER Årgang: 1973 Allan Hansen Østre Alle 80 4800 Nykøbing F E- mail: crew@meha.dk www. privat: http://crew.meha.dk www. Virksomhed: http://www.limepro.eu Mobiltelefon:

Læs mere

Vardes Kulturelle Rygsæk

Vardes Kulturelle Rygsæk Vardes Kulturelle Rygsæk August 2018 Den Kulturelle Rygsæk Vardes Kulturelle Rygsæk omfatter børn og unge mellem 5-16 år i Varde Kommune Med Vardes Kulturelle Rygsæk bliver der taget vare om børn- og unges

Læs mere

Program. Et brag af en forårsoplevelse med musik, dans og akrobatik udført af lokale kunstnere. tirsdag den 14. april kl. 19.00 MENNESKER MED OVERSKUD

Program. Et brag af en forårsoplevelse med musik, dans og akrobatik udført af lokale kunstnere. tirsdag den 14. april kl. 19.00 MENNESKER MED OVERSKUD D1470_plancher_2014.indd 5 22-10-2014 12:47:37 Et brag af en forårsoplevelse med musik, dans og akrobatik udført af lokale kunstnere Slagelse ROTARY Musikhus ER... tirsdag den 14. april kl. 19.00 MENNESKER

Læs mere

Lørdag den 30. august 2014 kl byder Hvidovre Kulturråd velkommen til

Lørdag den 30. august 2014 kl byder Hvidovre Kulturråd velkommen til Lørdag den 30. august 2014 kl. 12.00-17.30 byder Hvidovre Kulturråd velkommen til Denne dag vil børn og voksne få mulighed for at opleve, hvad der rører sig i Hvidovres teaterliv... Hvidovre Teaterforening

Læs mere

Kl. 08.00-09.00 Morgenmad Kl. 09.00-12.00 Undervisning & kaffepause. Kl. 12.00-13.00. Frokost og pause. Kl. 13.00-15.30.

Kl. 08.00-09.00 Morgenmad Kl. 09.00-12.00 Undervisning & kaffepause. Kl. 12.00-13.00. Frokost og pause. Kl. 13.00-15.30. Hold 1 Instruktion Christian Eiming Hold 2 DANS brug kroppens intelligens Lars Bjørn Hold 3 Skuespilteknik, mimik Ole Sørensen Hold 4 Teater/musical workshop Kristian Studsgaard Fredag d. 12. PROGRAM Søndag

Læs mere

Musicalperformer. Uddannet skuespiller

Musicalperformer. Uddannet skuespiller Scenekunst Status oversigt over eksisterende tilbud til børn / unge Kommune Aktivitet/ Navn: Alderstrin: Fagligt niveau / undervisningskompetencer: Næstved Musik- og Kulturskole, 12-15 år Uddannet skuespiller/

Læs mere

Vardes Kulturelle Rygsæk

Vardes Kulturelle Rygsæk VARDES KULTURELLE RYGSÆK 1 Vardes Kulturelle Rygsæk Den Kulturelle Rygsæk Den Kulturelle Rygsæk omfatter børn og unge mellem 5-16 år i Varde Kommune. Deltagelse i Vardes Kulturelle Rygsæk er obligatorisk,

Læs mere

ARTIST IN-RESIDENCE. Forår Chris Ziegler (DE)

ARTIST IN-RESIDENCE. Forår Chris Ziegler (DE) ARTIST IN-RESIDENCE Forår 2016 Chris Ziegler (DE) Ansøgning til Statens Kunstfonds Københavns Scenekunstudvalg 15. december 2016 Performing Bodies in Interactive Environments Baggrund Hotel Pro Formas

Læs mere

Teaterreform strukturreform der skal være sammenhæng... politik for fremtidens scenekunst i Danmark

Teaterreform strukturreform der skal være sammenhæng... politik for fremtidens scenekunst i Danmark Teaterreform strukturreform der skal være sammenhæng... politik for fremtidens scenekunst i Danmark Det Radikale Venstres folketingsgruppen juni 2004 Det Radikale Venstre opfordrer til, at strukturreformen

Læs mere

Visuel Identitet til Teater MAKværk

Visuel Identitet til Teater MAKværk Teater til Teater Teater 2 teater teater v æ r k 2 Teater 3 3 Teater 4 4 Teater 5 5 Teater Præsenterer BEVAR MIG VEL NU MED 3D LYD!!! 14.-21. September 2012 på Bellahøj køb billetter på billetnet Koncept

Læs mere

Resultatberetning for 2016

Resultatberetning for 2016 beretning for KOMEDIEHUSET Indhold Brand...3 Mission...3 Vision...3 beretning for...4 Opgørelse over implementeringsgraden af Strategiske mål for...6 Nøgletal...7 Forsidefoto: Sommerferieprojekt Aladdin

Læs mere

B I R G I T T E T H O R L A C I U S 21.09.13-18.10.13. GalleriWeber

B I R G I T T E T H O R L A C I U S 21.09.13-18.10.13. GalleriWeber B I R G I T T E T H O R L A C I U S F R E D E I N G E T R O E L S E N L I N D H O L M 21.09.13-18.10.13 GalleriWeber Bagergade 39 5700 Svendborg Tlf.: 6110 5159 www.galleriweber.nu smedjen@post.tele.dk

Læs mere

Vil du videre i din udvikling som skuespiller og teaterskaber?

Vil du videre i din udvikling som skuespiller og teaterskaber? TGK+ Vil du videre i din udvikling som skuespiller og teaterskaber? TGK i Aalborg tilbyder nu et overbygningsår for dig, der har gennemført et teater talent forløb. Du kan søge ind, hvis du f.eks. har

Læs mere

Skulpturi. En lærerguide til samtidsskulpturen

Skulpturi. En lærerguide til samtidsskulpturen Skulpturi RUndtenom En lærerguide til samtidsskulpturen INTRODUKTION TIL LÆREGUIDEN I perioden d. 21. april 3. juni kan du og dine elever opleve udstillingen Rundtenom, der viser eksempler på, skulpturens

Læs mere

Dansehallerne klar med et hav af forestillinger i foråret 2016

Dansehallerne klar med et hav af forestillinger i foråret 2016 Dansehallerne klar med et hav af forestillinger i foråret 2016 Dansehallerne klør i den grad på, og publikum kan i foråret 2016 gå om bord i et program, der rækker ud i de mange forskellige kroge af dans

Læs mere

GROWOP! F E S T I V A L

GROWOP! F E S T I V A L GROWOP! F E S T I V A L 2 0 1 9 HERNING C. H. PEDERSEN & E. ALFELTS MUSEUM 24/9 KL. 10.00 OG 11.30 IKAST-BRANDE KUNSTPAKHUSET 25/9 KL. 10.00 OG 11.30 HOLSTEBRO HOLSTEBRO KUNSTMUSEUM 26/9 KL. 10.00 OG 11.30

Læs mere

MED SKOLEN I BIOGRAFEN

MED SKOLEN I BIOGRAFEN MED SKOLEN I BIOGRAFEN - hold fast i "Skolen i Biografen" - Med Skolen i Biografen ordningen skal bevares " Odder Kommune 1 Kulturpakker i skolen En kulturpakke til hver skole indeholdende: 3 forestillinger

Læs mere

invitation TO THE POSSIBLE

invitation TO THE POSSIBLE invitation TO THE POSSIBLE Interkulturel litteraturuge på Overgaden Den 23.-26. november 2010 Program Tirsdag Kl. 13.00-15.00 Værkstedet bliver ledet af digteren Adil Erdem, som både vil underholde med

Læs mere

Adgangskrav for kandidatuddannelsen i Spatial Designs and Society

Adgangskrav for kandidatuddannelsen i Spatial Designs and Society Adgangskrav for kandidatuddannelsen i Spatial Designs and Society 1. Adgangsgivende bacheloruddannelser fra RUC Humanistiske bacheloruddannelser Performance Design og Dansk Performance Design og Historie

Læs mere

Resultatberetning for 2014

Resultatberetning for 2014 beretning for KOMEDIEHUSET Indhold Brand...3 Mission...3 Vision...3 beretning for...4 Opgørelse over implementeringsgraden af Strategiske for...6 Nøgletal...8 2 Dramatisk begravelse til Middelalderfestival

Læs mere

Her er et par eksempler på, hvordan opgaven med at inkludere og involvere indvandrere i kirkens liv gribes an forskellige steder i landet:

Her er et par eksempler på, hvordan opgaven med at inkludere og involvere indvandrere i kirkens liv gribes an forskellige steder i landet: 15.05.2018 Til menighedsråd og præster Opfordring til at drøfte folkekirkens møde med indvandrere I dag udgør indvandrere og efterkommere 13 % af Danmarks befolkning (276.929 personer fra vestlige lande

Læs mere

Ansøgningsteknik konkrete redskaber og teknikker

Ansøgningsteknik konkrete redskaber og teknikker Ansøgningsteknik konkrete redskaber og teknikker Onsdag den 27. januar 2016 kl. 9-11 Den Danske Scenekunstskole Jens Christian Jensen, Projektcentret i Dansehallerne mail: jcj@dansehallerne.dk, telefon

Læs mere

CV for Asterions Hus Teatret stiftes Robin Hood produceres Lille Klaus og Store Klaus produceres

CV for Asterions Hus Teatret stiftes Robin Hood produceres Lille Klaus og Store Klaus produceres CV for Asterions Hus 2003 Teatret stiftes Robin Hood produceres Lille Klaus og Store Klaus produceres 2003/2004 Hundens Magt produceres) Iliaden produceres foråret 40 forestillinger på turne i DK: Robin

Læs mere

Workshop - optakt til Aprilfestival

Workshop - optakt til Aprilfestival TILBUD Workshop - optakt til Aprilfestival I dette hæfte finder du tilbud om workshops for børnehavebørn, børn i indskolingen, børn på skolernes mellemtrin samt kurser for lærere og pædagoger Formålet

Læs mere

Skole- Kulturudvalget Aalborg Kommune Godthåbsgade 8 9400 Nørresundby. Att.: Lis Rom Andersen

Skole- Kulturudvalget Aalborg Kommune Godthåbsgade 8 9400 Nørresundby. Att.: Lis Rom Andersen Skole- Kulturudvalget Aalborg Kommune Godthåbsgade 8 9400 Nørresundby Att.: Lis Rom Andersen Ansøgning om økonomisk støtte til by-kunst projektet WE AArt. Vedlagt: Bilag 1 Et udvalg af potentielle kunstnere

Læs mere

Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen Sekretariat & Kommunikation

Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen Sekretariat & Kommunikation Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen Sekretariat & Kommunikation KØBENHAVNS SCENEKUNSTUDVALG Beslutningsprotokol For møde i Københavns Scenekunstudvalg, onsdag den 22. februar 2012 Til stede:

Læs mere

Opdateret maj Læseplan for valgfaget drama

Opdateret maj Læseplan for valgfaget drama Læseplan for valgfaget drama Indhold Indledning 3 Trinforløb for 7./8./9. klassetrin 4 Dramaproduktion 4 Dramaanalyse 5 Indledning Faget drama som valgfag er etårigt og kan placeres i 7./8./9. klasse.

Læs mere

Orientering. Befolkning i København 1. januar Ledelsesinformation. 16. maj juli 2008

Orientering. Befolkning i København 1. januar Ledelsesinformation. 16. maj juli 2008 2007 Orientering Ledelsesinformation 7. juli 2008 16. maj 2007 Befolkning i København 1. januar 2008 Den 1. januar 2008 boede der 509.861 personer i København. I løbet af 2007 steg folketallet med 6.162

Læs mere

Bevillingssystemer i Danmark

Bevillingssystemer i Danmark Bevillingssystemer i Danmark Mandag den 18. januar 2016 kl. 9-12 Den Danske Scenekunstskole Jens Christian Jensen, Projektcentret i Dansehallerne mail: jcj@dansehallerne.dk, telefon 33 88 80 31 www.dansehallerne.dk

Læs mere

EFTERÅR 2016 SKOLEKATALOG

EFTERÅR 2016 SKOLEKATALOG EFTERÅR 2016 SKOLEKATALOG KÆRE SKOLE Velkommen til Grønnegade Teaters efterår 2016, der bliver teatrets sidste halvår som egnsteater i Næstved. Vi er glade for her at præsentere efterårssæsonens katalog

Læs mere

Holbæk Dramacollege En bro mellem barndom og voksen En bro mellem muligheden og realiseringen En bro mellem tanke og handling En bro mellem det

Holbæk Dramacollege En bro mellem barndom og voksen En bro mellem muligheden og realiseringen En bro mellem tanke og handling En bro mellem det Holbæk Dramacollege En bro mellem barndom og voksen En bro mellem muligheden og realiseringen En bro mellem tanke og handling En bro mellem det kunstneriske amatørarbejde og det professionelle teaterarbejde.

Læs mere

MELLEMØSTEN TEMADAG torsdag den 1. december 2011

MELLEMØSTEN TEMADAG torsdag den 1. december 2011 MODUL 1 8:30 9:30 lokale antal klasser klasser præs. Kim Bildsøe Lassen (1) "En personlig beretning om krig, 3w, 3x, 3z, 2a, 2b, 2m, 2s, DR. Studievært på TV avisen. Journalist kaos og håb" Festsalen 20

Læs mere

http://www.kunsten.nu/artikler/artikel.php?samtalekoekkenet...

http://www.kunsten.nu/artikler/artikel.php?samtalekoekkenet... Publiceret på KUNSTEN.NU d. 29. november 2011. http://www.kunsten.nu/artikler /artikel.php?samtalekoekkenet+forum+for+performativ+kunst Frans Jacobi: Silent Stand. Performance fra 5. Samtalekøkken, 2011.

Læs mere

Carola Lehmann: "Mickey Mouse på sigtekornet" 5. maj 2007

Carola Lehmann: Mickey Mouse på sigtekornet 5. maj 2007 Carola Lehmann: "Mickey Mouse på sigtekornet" 5. maj 2007 Carola Lehmann står i Turbinehallernes lounge i kælderetagen. Modsat mange andre der har optrådt der, står hun ikke i én af vægnicherne, men har

Læs mere

HOLBÆK DRAMA COLLEGE FRA DRØM TIL VIRKELIGHED

HOLBÆK DRAMA COLLEGE FRA DRØM TIL VIRKELIGHED HOLBÆK DRAMA COLLEGE FRA DRØM TIL VIRKELIGHED ER SGK NOGET FOR DIG? Scenisk GrundKursus (SGK) er et 3-årig scenisk uddannelsesforløb, hvor du udvikler dit talent for drama, skuespil og formidling i samspil

Læs mere

FOTO: CHRISTIAN BERTRAND SCENISK GRUNDKURSUS HOLBÆK DRAMA COLLEGE

FOTO: CHRISTIAN BERTRAND SCENISK GRUNDKURSUS HOLBÆK DRAMA COLLEGE FOTO: CHRISTIAN BERTRAND SCENISK GRUNDKURSUS HOLBÆK DRAMA COLLEGE DRØMMER DU OM AT BLIVE SKUESPILLER? Vil du dele din gymnasietid med andre, der brænder for det samme som dig? Vil du udvikle dine talenter

Læs mere

Vedlagte opgørelse viser, at 18 % af Kriminalforsorgens klienter har udenlandsk baggrund.

Vedlagte opgørelse viser, at 18 % af Kriminalforsorgens klienter har udenlandsk baggrund. Vedlagte opgørelse viser, at 18 % af Kriminalforsorgens klienter har udenlandsk baggrund. En opgørelse foretaget den 4. november 2005 af indsatte og klienter i Kriminalforsorgen, viser at 18 % har udenlandsk

Læs mere

Kan vi lære at acceptere mørket som en del af vores væsen og på den måde opnå et mere nuanceret og betryggende forhold til verden og os selv?

Kan vi lære at acceptere mørket som en del af vores væsen og på den måde opnå et mere nuanceret og betryggende forhold til verden og os selv? Fakta Forsøgets titel Mørke Forsøgets hovedspørgsmål (et spørgsmål) Kan vi lære at acceptere mørket som en del af vores væsen og på den måde opnå et mere nuanceret og betryggende forhold til verden og

Læs mere

AARHUS TEATER I AARHUS

AARHUS TEATER I AARHUS FAKTA ARK AARHUS TEATER I AARHUS 2017 "Tanken med vores bidrag til Kulturhovedstadåret har været at skabe en vifte af forskellige forestillinger, der tager temaet Rethink for pålydende. Med Erasmus Montanus

Læs mere

Ældredage 2013. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 8. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag

Ældredage 2013. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 8. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag Ældredage 2013 på Gentofte Rådhus Torsdag Fredag Mandag Tirsdag 3. oktober 4. oktober 7. oktober 8. oktober et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune Invitation Gentofte Kommune inviterer

Læs mere

VEJLEDNING TIL OPTAGELSE 2013

VEJLEDNING TIL OPTAGELSE 2013 VEJLEDNING TIL OPTAGELSE 2013 Statens Scenekunstskole optager hvert år to studerende på hver af de fire teatertekniske uddannelser: Lysuddannelsen (se under center 2) Lyduddannelsen (se under center 2)

Læs mere

Rådet for Den Europæiske Union Bruxelles, den 3. marts 2017 (OR. en)

Rådet for Den Europæiske Union Bruxelles, den 3. marts 2017 (OR. en) Rådet for Den Europæiske Union Bruxelles, den 3. marts 2017 (OR. en) 6936/17 ADD 4 JAI 189 ASIM 22 CO EUR-PREP 14 FØLGESKRIVELSE fra: modtaget: 2. marts 2017 til: Jordi AYET PUIGARNAU, direktør, på vegne

Læs mere

Til KULTURUDVALGENE i Svendborg, Faaborg-Midtfyn Langeland og Ærø kommuner.

Til KULTURUDVALGENE i Svendborg, Faaborg-Midtfyn Langeland og Ærø kommuner. Til KULTURUDVALGENE i Svendborg, Faaborg-Midtfyn Langeland og Ærø kommuner. Svendborg d. 6. januar 2009 Hermed ansøges om tilskud til Den 11. Internationale Klovnefestival i Svendborg - og Faaborg-Midtfyn,

Læs mere

Rejsen til NU. Rejsen til NU. Fra 6 år UNDERVISNINGSMATERIALE. undervisningsmateriale fra ZeBU

Rejsen til NU. Rejsen til NU. Fra 6 år UNDERVISNINGSMATERIALE. undervisningsmateriale fra ZeBU 2013 Rejsen til NU Fra 6 år UNDERVISNINGSMATERIALE indholdsfortegnelse Introduktion til læreren... Om forestillingen... Workshops... 3 4 5 At åbne for kunstnerisk oplevelse... 6 Filosofisk samtale, til

Læs mere

10. klasse på Skt. Josefs Skole - et vigtigt valg

10. klasse på Skt. Josefs Skole - et vigtigt valg 10. klasse på Skt. Josefs Skole - et vigtigt valg 10. klasse på Skt. Josefs Skole er for dig, der gerne vil styrke din faglighed og samtidigt blive mere afklaret på dit valg af ungdomsuddannelse. Et år

Læs mere

Instruktør- Mia Lipschitz

Instruktør- Mia Lipschitz Instruktør- Mia Lipschitz Mia Lipschitz blev færdiguddannet som instruktør fra Statens Teaterskole i 2008. Hun har også en MA i instruktion fra Goldsmiths University of London (2000-2001). Siden hendes

Læs mere

CV#LARS#JUNGGREEN#! Født!:!1945!! Uddannelse!:!Skuespillerskolen!v!Århus!Teater!1967!>!70!! Fastansat!Århus!Teater!1970!>>!92!

CV#LARS#JUNGGREEN#! Født!:!1945!! Uddannelse!:!Skuespillerskolen!v!Århus!Teater!1967!>!70!! Fastansat!Århus!Teater!1970!>>!92! CV#LARS#JUNGGREEN# Født:1945 Uddannelse:SkuespillerskolenvÅrhusTeater1967>70 FastansatÅrhusTeater1970>>92 Fra1970>>92adskilligegæsteengagementerpåbla:ÅlborgTeater,DetDanske Teater,Svalegangen,AlleScenen(BettyNansenTeatret)CafeTeatret,Filuren.

Læs mere

Projektbeskrivelse af

Projektbeskrivelse af Projektbeskrivelse af Waves Festival 2015, Vordingborg Verdensklasser skaber elever, der ser sig selv som en del af et internationalt samfund, og som gennem mødet med professionel scenekunst styrkes i

Læs mere

Vardes Kulturelle Rygsæk

Vardes Kulturelle Rygsæk Vardes Kulturelle Rygsæk Juni 2016 Den Kulturelle Rygsæk Den Kulturelle Rygsæk omfatter børn og unge mellem 5-16 år i Varde Kommune. Deltagelse i Vardes Kulturelle Rygsæk er obligatorisk, og eleverne på

Læs mere

Svigt ikke Performers Festival i den kommende uge!

Svigt ikke Performers Festival i den kommende uge! Nyhedsbrev nr. 12 8. maj 2011 Svigt ikke Performers Festival i den kommende uge! Som det vil være enkelte bekendt, arrangerer Performers House bl.a. i samarbejde med Silkeborg Teaterkreds den årlige festival

Læs mere

Koreografer i Danmark 2000

Koreografer i Danmark 2000 Koreografer i Danmark 2000 Baggrund, aktiviteter, formidling, økonomi m.v. Spørgeskema Læs venligst hele skemaet igennem, før du udfylder. Ikke alle spørgsmål vil være relevante for alle koreografer. Hvis

Læs mere

VALGFAG I UNGDOMSSKOLEN i skoleåret 2015 2016

VALGFAG I UNGDOMSSKOLEN i skoleåret 2015 2016 VALGFAG I UNGDOMSSKOLEN i skoleåret 2015 2016 Rødovre Skole HENDRIKSHOLM SKOLE Valgfag i Ungdomsskolen Alle, der går i 7., 8. og 9. kl., skal ifølge folkeskolereformen have et obligatorisk valgfag. Folkeskolerne

Læs mere

Parkteatret Jernbanegade Frederikssund Mail: Tlf: /

Parkteatret Jernbanegade Frederikssund Mail: Tlf: / Vision for Parkteatret som egnsteater i Frederikssund kommune. Parkteatrets vision er at være et egnsteater, der producerer forestillinger og projekter, der inddrager borgerne i Frederikssund Kommune,

Læs mere

Sommerkurser 2011. Teateroplevelser på gadeplan. Teateriværksætter med stort T. Moderne dans udfordre scenekunsten. Længe leve komikken

Sommerkurser 2011. Teateroplevelser på gadeplan. Teateriværksætter med stort T. Moderne dans udfordre scenekunsten. Længe leve komikken Det Skrå Teater www.detskraateater.dk/teater Sommerkurser 2011 Teateroplevelser på gadeplan Teateriværksætter med stort T Moderne dans udfordre scenekunsten Længe leve komikken Tlf.: 50 47 63 60 kurser@detskraateater.dk

Læs mere

Tips til Model og Fotograf

Tips til Model og Fotograf Tips til Model og Fotograf af Signe Mørkeberg Sjøstrøm Tips til modeller MÅL For at kunne leve som fashion model i Danmark, er der desværre nogle kropsmål man skal kunne leve op til. Det betyder IKKE,

Læs mere

Historien bag Papageno og Papagena

Historien bag Papageno og Papagena Papageno & Papagena Historien bag Papageno og Papagena Børneoperaen Papageno og Papagena er inspireret af Mozarts opera Tryllefløjten. Det er en meget gammel historie, der handler om en prins, en prinsesse,

Læs mere

ÅRHUS KOMMUNE - Magistratens 4. Afdeling Skoler og Kultur - Rådhuset Århus C Tlf Epost

ÅRHUS KOMMUNE - Magistratens 4. Afdeling Skoler og Kultur - Rådhuset Århus C Tlf Epost ÅRHUS KOMMUNE - Magistratens 4. Afdeling Skoler og Kultur - Rådhuset - 8100 Århus C Tlf. 8940 2384 - Epost mag4@aarhus.dk INDSTILLING Til Århus Byråd Den 1. december 2003 via Magistraten Tlf. nr.: 8940

Læs mere

Orientering fra Københavns Kommune Statistisk Kontor. Befolkningen efter herkomst i København

Orientering fra Københavns Kommune Statistisk Kontor. Befolkningen efter herkomst i København Orientering fra Københavns Kommune Statistisk Kontor Befolkningen efter herkomst i København 1.1.1994-2003 Nr. 21. 24. september 2003 Befolkningen efter herkomst i København 1.1.1994-2003 Martha Kristiansen

Læs mere

DATO & TID KUNSTNER/TEATER AKTIVITET. Heksen Børne-og dukketeaterværksted, København Janne Kjærsgaard

DATO & TID KUNSTNER/TEATER AKTIVITET. Heksen Børne-og dukketeaterværksted, København Janne Kjærsgaard DATO & TID KUNSTNER/TEATER AKTIVITET Fredag 3.10.08 kl. 15.00-17.00 Lørdag 4.10.08 Kl. 14.00-16.00 Søndag 5.10.08 Dukkemager og spiller, scenograf og forfatter Morten Grue RECEPTION LUKKET ARRANGEMENT

Læs mere

Danmarks Designskoles biblioteks klassifikationssystem

Danmarks Designskoles biblioteks klassifikationssystem 3695211189 Danmarks Designskoles biblioteks klassifikationssystem A Forskelligt A 10.01 Ordbøger A 20.01 Håndbøger A 20.02 Legater A 20.04 Pædagogik A 20.05 Arbejdsmiljø A 20.06 Naturvidenskab/Zoologi

Læs mere

Resultatberetning for 2015

Resultatberetning for 2015 beretning for KOMEDIEHUSET Indhold Brand...3 Mission...3 Vision...3 beretning for...4 Opgørelse over implementeringsgraden af Strategiske mål for...6 Nøgletal...7 Forsidefoto: Levende billeder på Fængslet

Læs mere

LINJEFAG. International orientering. Kunst & litteratur. Science & innovation. Drama & musik. Kommunikation & medier

LINJEFAG. International orientering. Kunst & litteratur. Science & innovation. Drama & musik. Kommunikation & medier UDSKOLING LINJEFAG 2 lektioner selvvalgt undervisning hver uge International orientering Kunst & litteratur Science & innovation Hvad vælger du? Svar på tilmeldingen i indbakken på ElevIntra Drama & musik

Læs mere

1:1 Teater. - Byg en historie, og se den få liv

1:1 Teater. - Byg en historie, og se den få liv 1:1 Teater - Byg en historie, og se den få liv Hvad er 1:1 TEATER? 1:1 Teater er et undervisnings- og teaterkoncept som sigter mod 5 hovedmål: - At fremme skriveglæden og lærelysten hos elever i folkeskolen.

Læs mere

TEATER SOM BROBYGGER

TEATER SOM BROBYGGER TEATER SOM BROBYGGER Program for Odin Teatret i Aarhus 1.-9. september 2017 Aarhus Universitet, Kasernen, Langelandsgade 139 Konferencer, workshops og forestillinger om opløsningen af kulturelle broer

Læs mere

Yousee digital kanaloversigt for Fyn. 16. november 2009. Kræver Canal+ Film pakken. C+ Dram Kræver Canal+ Film pakken.

Yousee digital kanaloversigt for Fyn. 16. november 2009. Kræver Canal+ Film pakken. C+ Dram Kræver Canal+ Film pakken. 143 MHz C+ Come Kræver Canal+ Film pakken. C+ Dram Kræver Canal+ Film pakken. C+ First Kræver Canal+ Film pakken. C+ Hits Kræver Canal+ Film pakken. TV Dram 156 MHz C+Act Kræver Canal+ Film pakken. TV

Læs mere

HAVE og BAKKER. VORES mark er et fladt landskab midt i Trekantsområdet. Marken ligger lige nu og venter på at blive taget i brug.

HAVE og BAKKER. VORES mark er et fladt landskab midt i Trekantsområdet. Marken ligger lige nu og venter på at blive taget i brug. HAVE og BAKKER VORES mark er et fladt landskab midt i Trekantsområdet. Marken ligger lige nu og venter på at blive taget i brug. Min intention med marken er at skabe rum for oplevelser, kontemplation,

Læs mere

Holbæk Drama College En bro mellem barndom og voksen En bro mellem muligheden og realiseringen En bro mellem tanke og handling En bro mellem det

Holbæk Drama College En bro mellem barndom og voksen En bro mellem muligheden og realiseringen En bro mellem tanke og handling En bro mellem det Holbæk Drama College En bro mellem barndom og voksen En bro mellem muligheden og realiseringen En bro mellem tanke og handling En bro mellem det kunstneriske amatørarbejde og det professionelle teaterarbejde.

Læs mere

CENTER FOR KULTUR OG UDVIKLING IMAGES UNG 2015 AYA LEE AL@CKU.DK TLF. 33 38 97 35 WWW.CKU.DK

CENTER FOR KULTUR OG UDVIKLING IMAGES UNG 2015 AYA LEE AL@CKU.DK TLF. 33 38 97 35 WWW.CKU.DK CENTER FOR KULTUR OG UDVIKLING IMAGES UNG 2015 AYA LEE AL@CKU.DK TLF. 33 38 97 35 WWW.CKU.DK WORKSHOPS OG UNDERVISNING FOR UNGE I DK FOKUS PÅ KUNST OG KULTUR, KREATIVT SAMARBEJDE OG GLOBALE PROBLEMSTILLINGER

Læs mere