OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR JUNI 2010

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR JUNI 2010"

Transkript

1 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. SANKT HANS AFTEN OSTED PARTY NYE MEDLEMMER TIL OIF STØTTE STØT DANBOLIG DE STØTTER OS FLAGFOOTBALL I OSTED IDRÆTSFORENING LEJE AF PARTY TELTE TELEFON OG MAILLISTE KALENDER SANKT HANS AFTEN OIF Støtte indbyder igen i år til Sankt Hans Aften onsdag d. 23. juni 2010 kl på Osted Idrætsanlæg. Det vil blive en traditionel Sankt Hans Aften med grillmad, underholdning for børnene, Sankt Hans bål, midsommervise og båltale. Det er igen i år Osted Slagteren der står for grill maden. Sidste år var det en stor succes, hvor vi fik megen ros for menuen, både til børn og voksne. Underholdningen for børnene består af hestevognskørsel, fiskedam og snobrødsbagning. Kl tændes det store Sankt Hans bål og midsommervisen bliver sunget. Derefter kommer aftenens båltaler Kaare R. Skou, der er kendt som TV 2 s politiske reporter fra Christiansborg samt som forfatter. Kaare R. Skou vil tale om livet på Christiansborg krydret med anekdoter fra det politiske liv. Kaare R Skov bor i Lejre, så han er lokalt kendt i og omkring Osted. Vi sætter vores to store telte op på idrætspladsen, så der er læ i tilfælde af dårligt vejr. Det vil være godt hvis du køber dine billetter til spisning i forsalg, da vi på den måde ved lidt om hvor mange der kommer, der skulle jo helst være mad til alle. Billetter sælges i forsalg hos Osted Slagteren, Spar Osted, Dagli Brugsen og i Klubhuset fra d. 10. juni 2010.

2 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 2 af 6 2. OSTED PARTY Nu nærmer tiden sig hvor Osted Party skal finde sted. Det er lørdag d. 25. september 2010 i Ostedhallen, og vi opfordrer jer til hurtigst muligt at købe billetter til partyet, da vi kan se at der er solgt en del billetter allerede nu. Det vil blive en forrygende aften med fest og farver med det landskendte danseorkester På Slaget 12. Vort andet orkester er OPUS 4, som er kendt fra OIF s Personale og Sponsorfest i 2009 Menuen bliver igen i år leveret af Osted Kro. Den består af: Forret: ½ Letrøget bækforel anrettet på sprød salat og pyntet med rejer samt hjem-mebagt flutes. Hovedret: Helstegt oksetyndsteg, fyldt svinekam, hvidkålssalat med broccoli, lækker bønnesalat med rødløg, krydderstegte kartofler med bacon og timian samt stor spændende salatbar. Dessert: Hjemmelavet isbombe Vallentine med vafler. Vi opfordrer alle firmaer i Osted til at invitere deres personale, venner og bekendte med til denne forrygende fest i Ostedhallen med god mad, et toporkester samt en festlig pyntet Ostedhal, hvor I garanteret vil få en personalefest alle sent vil glemme. Billetsalget startede 15. marts 2010 hos Osted Slagteren og Spar Osted samt på BILLETnet. Prisen er kr. 400,00 pr. stk., hos BILLETnet samme pris + alm. gebyr. Der vil blive solgt i alt 540 billetter, hvoraf de 200 bliver solgt i de to forretninger, resten sælges via BILLETnet. Hvis du vil spare gebyret hos BILLETnet, så vær hurtig med at købe billetter hos slagteren og købmanden.

3 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 3 af 6 3. NYE MEDLEMMER TIL OIF STØTTE Hele Osted Idrætsforening står i en meget kedelig situation, vi har ingen udvalgsmedlemmer i OIF Støtte og måske snart heller ingen formand. Christian Fjeldsted Andersen, som har været formand i tre år, har valgt at stoppe som formand efter Osted Party, hvis han ikke får noget fast hjælp til arbejdet i udvalget året igennem. Det har vist sig meget svært at få nye medlemmer til udvalget igennem vores almindelige netværk, men håber med denne henvendelse til medlemmer og trænere med flere at kunne finde nogle personer som vil deltage i arbejdet, for selvom vi har spurgt mange er vi også sikre på, at vi ikke har spurgt alle. Er du ikke blevet spurgt er det ikke fordi vi vil forbigå dig, men blot en forglemmelse. Kunne du eller kender du nogen som kunne tænke sig at være med i OIF Støtte må du meget gerne ringe til Christian på telefon og høre mere om arbejdet i udvalget. På nuværende tidspunkt arrangerer OIF Støtte Sankt Hans Aften, Skovtur med OIF, Osted Party og Juletræsfest. Alle arrangementer er med til at binde Osted sammen og gøre noget for både børn, unge og voksne. Det er aktiviteter som kan være med til at give overskud. så afdelingerne i OIF kan søge støtte til for eksempel ungdomsstævner og ture, førstehjælpskurser, træner og lederuddannelse og mange andre aktiviteter. OIF Støtte har igennem de sidste fem år uddelt mellem 30 og kr. til afdelingerne pr. år, hvilket er en stor hjælp for idrætten i Osted. Skulle du have fået interesse eller kender nogen som kunne have det så ring til Christian, da vi ellers må lukke OIF Støtte og ovenstående arrangementer vil stoppe, afdelingerne miste en stor indtægt og må som følge deraf sætte kontingentet op. Vi håber at høre fra dig!

4 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 4 af 6 4. STØT DANBOLIG DE STØTTER OS Hvert køb eller salg med tilknytning til OIF gennem DanBolig giver kr til foreningen. Går du i flyttetanker og har tilknytning til OIF, så overvej DanBolig en ekstra gang inden du beslutter dig. DanBolig Ellen Johnsrud i Bredgade, Roskilde har besluttet af forny vores sponsoraftale, hvilket vi er meget glade for. Når du handler bolig hos DanBolig i Bredgade, så husk at fortælle om din tilknytning til OIF, så støtter DanBolig foreningen med kr og det gælder både ved køb og ved salg. Beløbet udbetales når handlen er endelig. Ydermere skal vi huske at fortælle at DanBolig i Bredgade kvitterer med en gratis DanBolig læderfodbold til alle der modtager en salgsvurdering fra DanBolig. Det er selvfølgelig helt uforpligtende og koster ingenting! Dette tilbud gælder til og med den 11. juli 2010 eller så længe lager haves. Vi glæder os meget til det forsatte samarbejde hvor vi til vores forskellige arrangementer modtaget sponsorgaver og ikke mindst reklameskilte i Ostedhallen og på Osted Idrætsanlæg. Til slut skal vi hilse fra DanBolig og ønske alle en god sommer. 5. FLAGFOOTBALL I OSTED IDRÆTSFORENING Vi har fået en opfordring til at oprette en ny afdeling med flagfootball i OIF. Fra Thomas Nygaard, som selv bor i Osted, har vi fået nedenstående indlæg til Nyhedsbrevet. Her fortæller Thomas om hvad flagfootball er og hvordan det spilles. Han har oprettet en gruppe på Facebook-gruppe, hvor man kan læse mere og melde sig på hvis man vil være med. Kunne du tænke dig at udfordre dig selv både atletisk og taktisk, så kunne flagfootball måske være noget for dig. Hvad er flagfootball? Som relativ ny sport er dette et ofte stillet spørgsmål. Spillet er en variant af Amerikansk fodbold (refereres til som "tackle"). Den vigtigste forskel er at flagfootball ikke er en kontakt sport. I flagfootball tackles der ved at trække et af to flag af, som sidder i et bælte på hoften. Hvert hold har 5 mand på banen. Den er mellem yards bred og yards lang. Hvilket vil sige den størrelsesmæssigt er mellem en håndbold og fodbold bane i størrelse. Scoringer foregår ved at man for bolden ned i modstanderens ende af banen (kaldet endzone). Til dette har man 4 forsøg. Hvis man passere midten af banen får man 4 nye forsøg. Spillet er opbygget af disse forsøg, hvilket gør man får korte hektiske spil efterfulgt af et kort taktisk oplæg til næste forsøg. Derfor er der i flagfootball både mulighed for at udfolde store atletiske evner og fremvise det kølige taktiske overblik.

5 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 5 af 6 Har dette vækket din interesse så gå ind på vores gruppe på Facebook "Flagfootball i Osted" og sign up. Du kan også læse mere på eller kontakte mig på telefon Med venlig hilsen Thomas Nygaard Vi vil i OIF naturligvis se meget positivt på en ny idrætsgren i foreningen. Flagfootball skal oprettes som en afdeling i OIF, på lige fod med vores syv andre afdelinger. Der skal holde en stiftende generalforsamling hvor der skal vælges bestyrelse, laves budget og fastsættes kontingent. Jeg vil derfor opfordre alle interesserede i at melde sig på Facebook-gruppen Flagfootball i Osted eller kontakte Thomas Nygaard på telefon Som Hovedafdeling har vi stor erfaring med ansøgninger til det kommunale system og vil hjælpe med at søge Lejre Kommune om tilskud til materialer til den nye afdeling. Osted Idrætsforening har erfaringer, som afdelingerne kan nyde godt af. Vi hjælper med ansøgninger til det offentlige, vi har fælles hjemmeside hvor det er nemt at oprette flere afdelinger, og vi har forsikringsforholdene på plads. Afdelingerne nyder godt af de ting som Hovedafdelingen tager sig af, så de kan koncentrere sig om det idrætslige. Her er der tale om en ny afdeling som vil spille flagfootball, men hvis der er andre som vil starte en ny idrætsgren, er de meget velkomne til at kontakte Hovedformand Jens P. Andersen. Det kan være håndbold, bordtennis, floorball, basketball eller noget helt andet. 6. LEJE AF PARTY TELTE OIF Støtte har to helt nye partytelte på 6 x 12 m som vi lejer ud til forskellige arrangementer. Det kan være havefester, foreningsfester, firmafester, private arrangementer eller andet. Prisen pr. arrangement er kun kr. 500,00 pr. telt. Der er ikke gulv i teltene og man skal selv hente teltet i Osted og aflevere det igen samt stille det op, men prisen er som sagt også kun 500 kr.. Hvis du står og mangler et godt og stabilt telt til et arrangement i løbet af sommeren så ring til formanden for OIF Støtte Christian Fjeldsted Andersen på telefon og aftal nærmere.

6 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 6 af 6 7. TELEFON OG MAILLISTE Hovedformand Jens P. Andersen jenspandersen@mail.dk Næstformand Marianne Kristensen mavolf@post1.dknet.dk Kasserer Jesper L. Damsgaard info@velvaerebutikken.dk Sekretær Pernille Fellmann fellmann@privat.dk Badminton Jørgen Olsen elmenskvarter@olsen.mail.dk Billard Peter N. Pedersen peter.n.pedersen@jubii.dk Fodbold Bo Wamsler bo.wamsler@mail.tele.dk Motion Klaus Nielsen kln@privat.dk Petanque Birgit Raagaard finn.raagaard@mail.dk Tennis Ebbe Glennild glennild@mail.dk OIF Støtte Christian Andersen ca@oj-r.dk 8. KALENDER 10. juni 2010 Sankt Hans Aften Forsalg begynder 23. juni :00 Sankt Hans Aften Klubhuset 21:00 Båltale Idrætsanlægget 25. september :30 Osted Party 2010 Ostedhallen

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR APRIL 2013

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR APRIL 2013 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. OIF INVITERER TIL GRATIS PØLSE OG OSTEBORD... 1 2. HÅNDBOLDFITNESS... 2 3. LØB I OIF... 3 4. SANKT HANS WEEKEND 2013... 3 5. UDLEJNING

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 94 23. DECEMBER 2015

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 94 23. DECEMBER 2015 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 8 Indhold 1. GOD JUL OG GODT NYTÅR... 1 2. GENERALFORSAMLINGER 2016... 1 3. ÅRSMØDE 2016... 2 4. HÆDRINGER I LEJRE KOMMUNE... 3 5. MØDEPAVILLON

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR NOVEMBER 2013

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR NOVEMBER 2013 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. HÅNDBOLD - IGEN I OSTEDHALLEN, KOM OG VÆR MED!... 1 2. IDRÆT-, KULTUR- OG FRIVILLIGHEDSPOLITISK VÆLGERMØDE I OSTED... 1 3. JULETRÆ

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 57 23. DECEMBER 2009

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 57 23. DECEMBER 2009 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 5 Indhold 1. GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR... 1 2. GENERALFORSAMLINGER 2010... 1 3. JULETRÆSFEST... 2 4. PETANQUEAFDELINGEN INFORMERER... 3 5. IGANGSÆTTELSE

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR APRIL 2011

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR APRIL 2011 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. OIF INVITERER TIL GRATIS PØLSE OG OSTEBORD... 1 2. NYT FRA UNGDOMSAFDELINGEN I BADMINTONAFDELINGEN... 2 3. GULD OG MEDALJER TIL

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 93 8. MARTS 2015

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 93 8. MARTS 2015 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. OIF INVITERER TIL GRATIS PØLSE OG OSTEBORD... 1 2. AFDELINGSGENERALFORSAMLINGERNE... 2 3. NYE TILTAG I BADMINTONAFDELINGEN... 2

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 67 22. DECEMBER 2010

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 67 22. DECEMBER 2010 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 8 Indhold 1. GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR... 1 2. GENERALFORSAMLINGER 2011... 1 3. NORDEAS IDRÆTSPRIS 2010... 2 4. HJERTESTARTER I OSTEDHALLEN...

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 41 24. MARTS 2008

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 41 24. MARTS 2008 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 5 Indhold 1. AFDELINGSGENERALFORSAMLINGER... 1 2. HÅNDBOLDAFDELINGEN LUKKER... 1 3. KONSTITUERENDE AFDELINGSBESTYRELSESMØDE... 1 4. TAK TIL AFGÅENDE

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR JANUAR 2012

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR JANUAR 2012 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 5 Indhold 1. GENERALFORSAMLINGER 2012... 1 2. JULEMANDEN FÅR EKSTRA BESØG JULEAFTEN... 2 3. SJÆLLANDSMESTERSKABER TIL UNGDOMSSPILLERE I BADMINTON...

Læs mere

Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 8. - til medlemmer, afdelingsbestyrelser, samarbejdspartnere, pressen m.fl.

Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 8. - til medlemmer, afdelingsbestyrelser, samarbejdspartnere, pressen m.fl. Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 8 Indhold 1. GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR... 1 2. GENERALFORSAMLINGER 2017... 1 3. ÅRSMØDE BRUGERRÅDET... 2 4. JULETRÆSFEST... 3 5. BESTYRELSER

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 78 29. MARTS 2012

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 78 29. MARTS 2012 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 7 Indhold 1. OIF INVITERER TIL GRATIS PØLSE OG OSTEBORD... 1 2. SANKT HANS WEEKEND 2012... 2 3. AFDELINGSGENERALFORSAMLINGERNE... 3 4. OIF BADMINTON

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR NOVEMBER 2016

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR NOVEMBER 2016 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. JULETRÆSFEST I OSTEDHALLEN... 1 2. KUNSTGRÆSBANEN... 2 3. OSTED LOPPEMARKED... 2 4. OSTED VINEN 2016... 3 5. ÅRSMØDE I BRUGERGRÅDET

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR APRIL 2008

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR APRIL 2008 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 5 Indhold 1. HOVEDGENERALFORSAMLING... 1 2. INDBRUD I KLUBHUSET... 1 3. NYHEDER FRA TENNISAFDELINGEN... 1 4. NYT FRA PETANQUEAFDELINGEN... 2

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 88 24. SEPTEMBER 2013

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 88 24. SEPTEMBER 2013 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. LUKSUSLOPPEMARKED I OSTEDHALLEN... 1 2. IDRÆT-, KULTUR- OG FRIVILLIGHEDSPOLITISK VÆLGERMØDE I OSTED... 2 3. NYT FRA UNGDOMMEN I

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 92 21. DECEMBER 2014

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 92 21. DECEMBER 2014 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 7 Indhold 1. GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR... 1 2. GENERALFORSAMLINGER 2014... 1 3. BRUGERRÅDSVALG 2015... 2 4. HÆDRINGER I LEJRE KOMMUNE... 2 5.

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 74 27. NOVEMBER 2011

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 74 27. NOVEMBER 2011 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. JULETRÆSFEST I OSTEDHALLEN... 1 2. LBS LANDSBADMINTONSTÆVNE I EFTERÅRSFERIEN... 2 3. DGI BADMINTONSTÆVNE FOR + 60 ERE... 2 4. LOPPEMARKED

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR APRIL 2010

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR APRIL 2010 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 9 Indhold 1. REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING 2010... 1 2. OSTED IDRÆTSFORENINGS FEMTE ÆRESMEDLEM... 5 3. OSTED IDRÆTSFORENINGS LEDERPRIS 2010...

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 71 2. JUNI 2011

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 71 2. JUNI 2011 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 8 Indhold 1. SANKT HANS AFTEN... 1 2. STØT OIF NÅR DU TANKER... 2 3. HOVEDGENERALFORSAMLING 2011... 3 4. BILLARDAFDELINGEN HAR VÆRET TIL DM...

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 81 25. MAJ 2012

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 81 25. MAJ 2012 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 7 Indhold 1. 40 ÅRS JUBILÆUM I BILLARDAFDELING... 1 2. SANKT HANS WEEKEND LOPPEMARKED, TIVOLI M.M.... 2 3. TENNISAFDELINGEN EN NY SÆSON ER I

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR APRIL 2006

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR APRIL 2006 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 5 Indhold 1. OSTED IDRÆTSFORENINGS HOVEDGENERALFORSAMLING... 1 2. PASSIVT MEDLEM I OSTED IDRÆTSFORENING... 3 3. UDDELING AF POKALER... 4 4. SAMTYKKEERKLÆRING

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 83 16. SEPTEMBER 2012

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 83 16. SEPTEMBER 2012 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 7 Indhold 1. LUKSUSLOPPEMARKED I OSTEDHALLEN... 1 2. TÆT KAMP OM KLUBMESTERSKABET I TENNIS... 2 3. ÅBENT HUS I MOTIONSAFDELINGEN... 2 4. NYT

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 73 2. OKTOBER 2011

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 73 2. OKTOBER 2011 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. LUKSUSLOPPEMARKED... 1 2. NY CAFETERIAFORPAGTER I OSTEDHALLEN... 1 3. NORDEA-FONDEN S GI ET SKULDERKLAP TIL JOHN THINGGAARD... 2

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 72 31. AUGUST 2011

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 72 31. AUGUST 2011 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 7 Indhold 1. SKOVTUR MED OIF... 1 2. CARSTEN ER STOPPET I OSTEDHALLEN... 1 3. NY CAFETERIAFORPAGTER TIL OSTEDHALLEN... 2 4. NYT PERSONALE I OSTEDHALLEN...

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 84 16. DECEMBER 2012

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 84 16. DECEMBER 2012 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. DANMARKSMESTRE I OSTED IDRÆTSFORENING... 1 2. JULETRÆSFEST... 1 3. JULEHILSEN FRA BADMINTONAFDELINGEN... 2 4. NYT FRA BILLARDAFDELINGEN...

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 82 5- AUGUST 2012

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 82 5- AUGUST 2012 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. CYKELLØB TIL FORDEL FOR KRÆFTSYGE BØRN... 1 2. INDBRUD I BILLARDAFDELINGEN... 2 3. SANKT HANS WEEKEND... 3 4. VANDREFESTIVAL 2012...

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 86 10. MARTS 2013

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 86 10. MARTS 2013 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 9 Indhold 1. PRISOVERRÆKKELSE TIL IDRÆTSUDØVERE I LEJRE KOMMUNE... 1 2. FRIVILLIGHED FOR 17 MILLARDDER.... 3 3. FORMANDEN FOR BILLARDAFDELING

Læs mere

ROLFSTED IDRÆTSFORENING

ROLFSTED IDRÆTSFORENING ROLFSTED IDRÆTSFORENING PROGRAM FOR EFTERÅR OG VINTER 2015/2016 Efter sommerferien slår Rolfsted IF atter dørene op for en efterårs- og vintersæson, som byder på mange muligheder for sved på panden, fysiske

Læs mere

Hovedret: Babercuestegt nakkefilet el. rosastegt oksefilet. Alm. salat el. pastasalat. Krydrede kartofelbåde, små kartofler med persille.

Hovedret: Babercuestegt nakkefilet el. rosastegt oksefilet. Alm. salat el. pastasalat. Krydrede kartofelbåde, små kartofler med persille. September 2007 www.krejbjerg.dk Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Høstfest Lørdag 29. september kl. 19.00 Forret: Delegardo på salatbund. Hertil serveres frisk brød. Hovedret: Babercuestegt

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR MARTS 2009

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR MARTS 2009 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 8 Indhold 1. AFDELINGSGENERALFORSAMLINGER... 1 2. HOVEDGENERALFORSAMLING... 2 3. HARMONISERING AF IDRÆTSHALLERNE I LEJRE KOMMUNE... 3 4. HJEMMESIDE...

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 90 22. DECEMBER 2013

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 90 22. DECEMBER 2013 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 8 Indhold 1. GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR... 1 2. ÅR 2014... 1 3. JULETRÆSFEST... 2 4. HÅNDBOLD I OSTED... 3 5. IDRÆT-, KULTUR- OG FRIVILLIGHEDSPOLITISK

Læs mere

Haunstrup Borgerforening og Haunstrup Idrætsforening byder velkommen til. På vegne af kræmmerudvalget

Haunstrup Borgerforening og Haunstrup Idrætsforening byder velkommen til. På vegne af kræmmerudvalget Haunstrup Borgerforening og Haunstrup Idrætsforening byder velkommen til På vegne af kræmmerudvalget NYHED Addi Kristensen 21232731 Ebbe D. Højlund 40453752 Charlotte Johannsen 24653288 Torben Clemmensen

Læs mere

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD NYTTIGE ADRESSER Afdelingsformænd: Badminton Henrik Lauritsen Blindekildevej 98 4200 Slagelse Tlf. 51 37 79 30 hlaurits@mail.dk Bordtennis Michael Jensen Sørbyparkvej

Læs mere

Maj, juni og juli Bestyrelsen :

Maj, juni og juli Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 23 27. FERBUAR 2006

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 23 27. FERBUAR 2006 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. NYHEDSBREVET... 1 2. AFDELINGSGENERALFORSAMLINGER... 1 3. HOVEDGENERALFORSAMLING... 2 4. VEDTÆGTER OG FORRETNINGSORDEN... 2 5. BØRNEATTESTER

Læs mere

Referat. Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 14. marts 2017 kl. 18 i klubhuset

Referat. Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 14. marts 2017 kl. 18 i klubhuset Referat Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 14. marts 2017 kl. 18 i klubhuset Tilstede: Peter Windum (HB), Heidi Liljedahl (HB), Margit Enevoldsen (Tennis), Nicolaj Lyng Madsen (Fodbold), Jacob Bertelsen

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 5. juni - 9. juni 2018 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 5. juni 2018 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

Hjælp os gerne med og få udfyldt alle de praktiske og frivillige opgaver.

Hjælp os gerne med og få udfyldt alle de praktiske og frivillige opgaver. Hjælp os gerne med og få udfyldt alle de praktiske og frivillige opgaver. Der ligger en seddel ved Købmanden, som I meget gerne må skrive jer på. Det vil hjælpe os med, at I får en endnu federe byfest!

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2011 www.krejbjerg.dk Fællesspisning fredag 29. april kl. 19.00 Ivan Andersen har lovet at være primus motor for at arrangerer fællesspisninger

Læs mere

OBS telt med varme i men stadig med kolde øl og sodavand Samt hyggehjørner indenfor og udenfor kom og se

OBS telt med varme i men stadig med kolde øl og sodavand Samt hyggehjørner indenfor og udenfor kom og se Kl. 18.00 Teltet åbner. Kl. 19.00 Borgerforeningen arrangerer Banko med kaffebord. Kl. 19.00 Fodbold serie 6 kamp Abild - Bolderslev Kl. 22.00 Teltet lukker. Kl. 16.00 Kl. 16.30 Kl. 18.00 Kl. 18.10 Pladsen

Læs mere

LUI GENERALFORSAMLING. 31. marts 2016

LUI GENERALFORSAMLING. 31. marts 2016 LUI GENERALFORSAMLING 31. marts 2016 GENERALFORSAMLING 31. MARTS 2016 DAGSORDEN 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. Valg af dirigent Foreningens beretning Planer for næste års aktiviteter Afdelingernes

Læs mere

Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen

Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen Referat Hovedbestyrelsesmøde Mandag den 20. April. 2015 Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen Afbud: Nikolaj Madsen og

Læs mere

Generalforsamling d. 19/2 2019

Generalforsamling d. 19/2 2019 Generalforsamling d. 19/2 2019 Punkt. 1 Valg af dirigent Hans Tranbjerg vælges som generalforsamlingens dirigent. Forsamlingen er lovligt indvarslet Punkt 2. Beretning fra hovedbestyrelsen og afdelingerne

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 6. juni - 10. juni 2017 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 6. juni 2017 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

Skt. Hans Fest Rask Mølle

Skt. Hans Fest Rask Mølle Skt. Hans Fest Rask Mølle Den 21.-25. juni 2017 HUSK det store sponsorbankospil onsdag d. 21. juni kl. 19.00 Onsdag D. 21. juni 19.00 Bankospil i hallen Torsdag D. 22. juni PROGRAM 19.00 Rafle-, whist-

Læs mere

Gallafest Sæsonen fortsætter. Velkommen DANS FEST LIVE MUSIK VM DANS INSTRUKTØRSHOW KUN FOR VOKSNE. Dansesæsonen fortsætter efter Gallafesten

Gallafest Sæsonen fortsætter. Velkommen DANS FEST LIVE MUSIK VM DANS INSTRUKTØRSHOW KUN FOR VOKSNE. Dansesæsonen fortsætter efter Gallafesten Velkommen Sæsonen fortsætter Det er os en stor fornøjelse, at kunne invitere til VM Dans 13. Dansesæsonen fortsætter efter Gallafesten Gallafest. Denne dag er VM Dans elevernes fest, og vi ser som altid

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING HOVEDBESTYRELSENS BERETNING FOR 2018

OSTED IDRÆTSFORENING HOVEDBESTYRELSENS BERETNING FOR 2018 HOVEDBESTYRELSENS BERETNING FOR 2018 HOVEDGENERALFORSAMLING 5. april 2019 Tidsperioder På Osted Idrætsforenings generalforsamling vil alle talmæssige opgørelser omhandle det sidste kalenderår, det vil

Læs mere

Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014

Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014 Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014 Tilstedeværende: Formand - Pia Arendt Forretningsfører - Jette Schmidt Næstformand - Klaus Pontoppidan Forretningsudvalg - Mette K. Skjold Forretnings- og sponsorudvalg

Læs mere

26. Årgang. Maj Juni Juli. Fødselsdage: Maj. Tillykke. Tillykke. Juni. Juli. Anne Sofie 14.07

26. Årgang. Maj Juni Juli. Fødselsdage: Maj. Tillykke. Tillykke. Juni. Juli. Anne Sofie 14.07 26 Årgang 2010 Maj Juni Juli Fødselsdage: Maj Heidi Kasper Nicholai Anders D 0605 1305 1405 2405 Juni Jørn Christian Anders R Tobias Sebastian 1206 1406 1606 2306 2706 Juli Kristian 1207 Anne Sofie 1407

Læs mere

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i Faxe Ladeplads Idrætsforening 2018 2019 Velkommen til Faxe Ladeplads Idrætsforening 2017 var 90-års-jubilæumsår for Faxe Ladeplads Idrætsforening. Foreningen

Læs mere

Generalforsamling onsdag d. 23. maj 2012 kl. 19.00 på Stadion.

Generalforsamling onsdag d. 23. maj 2012 kl. 19.00 på Stadion. Albertslund Idrætsforening Generalforsamling onsdag d. 23. maj 2012 kl. 19.00 på Stadion. Stemmeberettigede til stede: Bordtennis 3, Tennis 3 + 1 fuldmagt, Svømning 2, Badminton 3, Senior Idræts 6, Gymnastik

Læs mere

SÅ GÅR DET LØS.. D. 30.august 3. september

SÅ GÅR DET LØS.. D. 30.august 3. september SÅ GÅR DET LØS.. Byfest 2017 D. 30.august 3. september Forsamlingshuset, Fællesrådet, FDF Spejderne, Fritidsklubben og Idrætsforeningen har udarbejdet programmet til dette års byfest. HUSK TILMELDINGSFRIST

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING BESTYRELSENS BERETNING FOR 2009

OSTED IDRÆTSFORENING BESTYRELSENS BERETNING FOR 2009 BESTYRELSENS BERETNING FOR 2009 Aflagt ved Osted Idrætsforenings ordinære generalforsamling fredag d. 23. april 2010 Beretningen indeholder følgende: TIDSPERIODER... 3 ÅR 2009... 3 AFDELINGERNE... 4 BADMINTONAFDELINGEN...

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Delikatesse/Slagter tilbyder - mad ud af huset!

Delikatesse/Slagter tilbyder - mad ud af huset! Delikatesse/Slagter tilbyder - mad ud af huset! Ring og få en uforpligtende menusnak på 48 70 62 60 www.spar.dk Vejby Strandvej 7 3210 Vejby Tlf. 48 70 62 60 Åbningstider: Alle dage kl. 7:00-20:00 Sammensæt

Læs mere

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter:

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter: Referat fra hovedbestyrelsesmødet den 10. november 2016 Tune, den 14. november 2016/ir Side 1 af 4 Til stede: Formand: Kasserer: Sven Edelmann Dorthe Toftebjerg Næstformand og Fodbold: Pauli Christensen

Læs mere

Til stede: Gitte Siezing, Hans Asmussen, Mads Hovmann, Flemming Lynge, Peter Windum,

Til stede: Gitte Siezing, Hans Asmussen, Mads Hovmann, Flemming Lynge, Peter Windum, REFERAT AF HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 6. Marts 2001 Til stede: Gitte Siezing, Hans Asmussen, Mads Hovmann, Flemming Lynge, Peter Windum, Birgitte Kjems, Hans Christian Hæsum Petersen, Kirsten Dysted og Ulla

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE 28. marts 2010 Referat af Generalforsamling afholdt onsdag d. 24. marts 2010 1. Valg af dirigent Thomas S. Lassen blev valgt som dirigent og konstaterede,

Læs mere

A) Medlemsadgang til tennisbanerne

A) Medlemsadgang til tennisbanerne Kære sponsor eller kommende sponsor i tennisklubben - Et tilbud du næsten ikke kan sige nej til! VIL DU SELV SPILLE TENNIS ELLER TILBYDE DINE ANSATTE AT SPILLE TENNIS GRATIS? Har du selv, din familie eller

Læs mere

Et sted for dig. - FDF Hjerm

Et sted for dig. - FDF Hjerm - FDF Hjerm Et sted for dig ... FDF giver børn og unge et ståsted at møde verden fra En verden af oplevelser FDF Hjerm er et godt tilbud til alle børn og unge med en bred vifte af muligheder. Vi lægger

Læs mere

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk.

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk. Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 08.01.2004 Tilstede: Britta, Hans, Dieter, Tonny, Michael, Thomas og Jakob Afbud: René, Rune og Rikke. Referent: Michael Gennemgang af sidste referat / hængepartier

Læs mere

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark.

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark. Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 18. Oktober 2014 Kl. 13.00 på 1. Salen i klubhuset 1. medlem mødt Kasper Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære

Læs mere

Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer.

Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer. Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer. Bolsjekognings sæt Udlejes for 30 kr. pr. dag eller 50 kr. for en weekend. 2 store grill Kan lejes for 50 kr. pr. stk. Æresport (Gratis) Udlånes, står ved

Læs mere

På dette første Bestyrelsesmøde har Bestyrelsen nedsat sig med en formand, og ingen øvrige navngivende poster.

På dette første Bestyrelsesmøde har Bestyrelsen nedsat sig med en formand, og ingen øvrige navngivende poster. 10. marts 2015 Bestyrelsesmøder Lars Hansen Jens Pedersen Henrik Stisen Kenneth Nielsen 10. marts 2015 / R 14. april 2015 (udvalgsdag) 19. maj 2015 (Rock n Roll Banko) 16. juni 2015 (festival) 11. august

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 95 13. MARTS 2016

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 95 13. MARTS 2016 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 8 Indhold 1. OIF INVITERER TIL GRATIS PØLSE OG OSTEBORD... 1 2. OSTED IDRÆTSFORENING SKAL HAVE NY NÆSTFORMAND OG KASSERER... 2 3. AFDELINGSGENERALFORSAMLINGERNE...

Læs mere

BEMÆRK PRISEN: KUN 175,- pr. kuvert.!

BEMÆRK PRISEN: KUN 175,- pr. kuvert.! August 2006 www.krejbjerg.dk Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Høstfest Lørdag 30. september kl. 19.00 Slut op om den traditionsrige høstfest - invitér hele besætningen! Menu Hønsesalat m.

Læs mere

Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv.

Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv. December 2016/ Januar 2017 Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv. Årsplan 2017 for værestedet Liv 1. Møde i værestedet om kommende arrangementer

Læs mere

Det sker i Alslev i Julen

Det sker i Alslev i Julen VI SER FREM TIL 2018 MED FLERE SPÆNDENDE TING PÅ PROGRAMMET Det sker i Alslev i Julen På vegne af alle byens foreninger TAK! 2017 Velkommen til Julen i Alslev anno 2017 Der sker mange ting i Alslev op

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 22 71 96 60 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 26 60

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Torsdag den 30. august 2007

Torsdag den 30. august 2007 TORSDAGS-NYT Torsdag den 30. august 2007 REJSEGILDE OG 30 ÅRS FØDSELSDAG Den 5. september fylder skolen år. I år er det en ekstra festlig dag, da vi runder med en 30 års fødselsdag. Vi plejer at festligholde

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget REFERAT

Folkeoplysningsudvalget REFERAT REFERAT Sted: Mødelokale 5, Lejrevej 15, Rådhuset Allerslev Dato: Torsdag den 11. oktober 2018 Start kl.: 18:00 Slut kl.: 21:00 Medlemmer: Fraværende: Anne Lauridsen (Medlem) (Medlem) Jørgen Olsen (Medlem)

Læs mere

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan for U12 & U13 Drenge Årgang Spillere født i 1999 og 1998 eller 4. kvartal i 1997. (5. og 6. klasse). Ledere: Træner Jørgen Jensen Hjejlevej 113 mobil 2540 5810 7451

Læs mere

Forret: Spinatroulade m. rg. oksefilet på sprød salat, dressing og brød.

Forret: Spinatroulade m. rg. oksefilet på sprød salat, dressing og brød. Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn September 2011 www.krejbjerg.dk Høstfest Lørdag 24. september kl. 19.00 Menü fra Slagtermesterinden, Balling. Forret: Spinatroulade m. rg. oksefilet

Læs mere

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219 FESTUGE 23 Vinkel Stadion Vinkelvej 219 3. juni 7. juni 2014 2 Tirsdag 3. juni 2014 Kl. 17:30 Ungdomsfodbold U8 drenge fodboldturnering (5 mands) Kl. 19:00 Oldboys fodbold SVIF Viborg Nørremarken Kl. 19:30

Læs mere

Vi vil i løbet af året prøve at komme omkring nogle af de forskellige aktiviteter, som Rødding byder på, for det er ikke så lidt endda

Vi vil i løbet af året prøve at komme omkring nogle af de forskellige aktiviteter, som Rødding byder på, for det er ikke så lidt endda Kom og vær med når første sæson af Rødding på KRYDS & TVÆRS løber af stablen. Der bliver mulighed for at prøve kræfter med en masse sjove og fornøjelige aktiviteter for både store og små, unge og gamle.

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

EKIF Bestyrelsesmøde nr. 1 (19)

EKIF Bestyrelsesmøde nr. 1 (19) EKIF Bestyrelsesmøde nr. 1 (19) d. 15.01 16 REFERAT Deltagere: Casper, Tommy og Thore (fodbold), Anne Marie, Majbrit og Susan (håndbold), Marcus (badminton), Ib F. N. Ann Referat ifølge dagsorden: Velkommen

Læs mere

- Flæskesteg med brune og hvide kartofler, rødkål og surt. - Ris a la mande med kirsebærsovs.

- Flæskesteg med brune og hvide kartofler, rødkål og surt. - Ris a la mande med kirsebærsovs. November 2008 www.krejbjerg.dk Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Julefællesspisning Fredag 5. december kl. 19.00 Menuen er traditionen tro følgende: - Flæskesteg med brune og hvide kartofler,

Læs mere

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag.

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Bestyrelsens beretning 2015 ENDELIG VERSION 30.12.2015 Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Den valgte bestyrelse

Læs mere

HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502

HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 19 August 2013 Lathyrushaven Indhold: Sankt Hans Aften - Sommerfest endnu en gang 15 års jubilæum Bolddag med

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 3. juni - 7. juni 2014 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I. Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 3. juni 2014 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Dragør Boldklub 22. februar 2011.

Referat af Generalforsamling i Dragør Boldklub 22. februar 2011. Referat af Generalforsamling i Dragør Boldklub 22. februar 2011. Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Formandens beretning 3) Kassereren aflægger regnskab 4) Indkomne forsalg 5) Valg 6) Eventuelt Fra bestyrelsen

Læs mere

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219 FESTUGE 23 Vinkel Stadion Vinkelvej 219 5. juni 9. juni 2012 2 Tirsdag 5. juni (Grundlovsdag) Kl.14:30 SVIF motionsløb Der er start fra Vinkel Stadion. Rute på ca. 7 km. Rute på ca. 4 km. (børneløb) Deltagerprisen:

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende. Kastanie Allé 12

Nyhedsbrev til pårørende. Kastanie Allé 12 Nyhedsbrev til pårørende Kastanie Allé 12 Nr. 1 Dato 1.marts 2018 Nyt fra tilbuddet Det der optager os i øjeblikket er naturligvis flytningen til Bøge Allé 15. Der er mange snakke om indkøb og hvad borgerne

Læs mere

NYT 75 ÅRS JUBILÆUM PÅSKELEJR SOMMERENS HOLD. Marts 2014

NYT 75 ÅRS JUBILÆUM PÅSKELEJR SOMMERENS HOLD. Marts 2014 NYT Marts 2014 75 ÅRS JUBILÆUM PÅSKELEJR SOMMERENS HOLD BESTYRELSEN FORMAND Birgitte Holm Petersen 39 56 58 41 NÆSTFORMAND Mikael Gajhede 30 25 74 03 KASSERER Torben Aagaard 32 55 56 12 SEKRETÆR Jan Mouritsen

Læs mere

Vester Lindet Borgerforening Nyhedsbrev juli 2014

Vester Lindet Borgerforening Nyhedsbrev juli 2014 Vester Lindet Borgerforening Nyhedsbrev juli 2014 Sportsuge og sommerfest Traditionen tro afholdes der sportsuge i Vester Lindet. Igen i år bliver det i uge 31. Udvalget for sportsugen har lagt op til

Læs mere

Skt. Hans Fest Rask Mølle

Skt. Hans Fest Rask Mølle Skt. Hans Fest Rask Mølle Den 20.-24. juni 2018 HUSK det store sponsorbankospil onsdag d. 20. juni kl. 19.00 2 Onsdag d. 20. juni 19:00 Bankospil i hallen Torsdag d. 21. juni 17:00 Spinning event til fordel

Læs mere

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien MAMMEN IDRÆTSFORENING Velkommen til ny sæson. Velkommen til en ny sommersæson i Mammen Idrætsforening. Vi håber, at du og din familie kan bruge et eller flere

Læs mere

Kære naboer, Først og fremmest, vil jeg starte med at sige at jeg aldrig har hørt andre båltaler end dem jeg selv har holdt. Så egentlig ved jeg slet

Kære naboer, Først og fremmest, vil jeg starte med at sige at jeg aldrig har hørt andre båltaler end dem jeg selv har holdt. Så egentlig ved jeg slet Kære naboer, Først og fremmest, vil jeg starte med at sige at jeg aldrig har hørt andre båltaler end dem jeg selv har holdt. Så egentlig ved jeg slet ikke hvad der hører sig til i en båltale. Det kan være

Læs mere

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk April 2009 Læs i dette nummer: Ny konstituering Ny hjemmeside mm. Arbejdsopgaver Tilskudsmuligheder Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk Side 1 Den nyvalgte bestyrelsen har på

Læs mere

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1 Kort byfestprogram Borbjerg - løbet Pladespil Bilorienteringsløb Friluftsgudstjeneste Familiedag Kæledyrsudstilling flagkonkurrence Gadedysten Fodboldkampe Stjerne for

Læs mere

JANUAR 2013. 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013

JANUAR 2013. 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013 JANUAR 2013 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013 Akut bolignød blandt områdets småfugle løst af dygtige Tumlinge Du finder Skærven sammen med en masse anden information på vores

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2018 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 FEBRUAR 2018

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 FEBRUAR 2018 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 FEBRUAR 2018 FEBRUAR Lørdag 17. MARTS Onsdag 14. Lørdag 17. Lørdag 24. APRIL Lørdag 14. Søndag 15. Fredag 20. Lørdag 21. Lørdag 21. MAJ JUNI Lørdag

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Kl. 14.00 på 1. Salen i klubhuset 19 mødt Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Torben Olsen den er lovlig indvarslet.

Læs mere