Kredsformandens beretning for 2010

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kredsformandens beretning for 2010"

Transkript

1

2

3 Ordinær generalforsamling, Kreds 47, Suså, 19. januar 2011 Kredsformandens beretning for 2010 Det har været et særdeles godt og betydningsfuldt år for Kreds 47, Suså med afholdelse af HAS, medlemsfremgang til nu mere end 100 medlemmer og udvidelse af træningspladsen. HAS 2010 Det var første gang, at kredsen afholdt hovedklubbens HAS, det største avlsarrangement i klubben, og der blev ydet en meget stor indsats af kredsens medlemmer og medlemmer fra andre kredse, venner, familier, bekendte, Kredsen gik til opgaven fuld af optimisme og med mange idéer til fornyelser, bl.a. ny tidsplan, nye klasser (Hvalpe 6-9 mdr. og Veteraner), medhjælpertelt (Backstage-område), Tombola, Events,... Det var derfor helt ufortjent, at kredsen uden at være blevet hørt skulle opleve at blive hængt ud af et medlem af Kreds 47, Suså og Hovedbestyrelsen (HB) i referater på hjemmesiden og i Schæferhunden. I strid med hidtidig praksis og Samarbejdsaftale krævede HB budgetter for arrangementet og kun 2 måneder før arrangementets truede HB med, at kredsen ville få frataget arrangementet, hvis kredsen ikke også afleverede kredsens årsregnskab. Ligeledes i strid med hidtidig praksis og trods protester fra Schæferhundens redaktør blev kredsen efterfølgende afkrævet betaling for 2 annoncer i Schæferhunden, hvoraf opkrævningen for den ene nu er blevet annulleret. Efter arrangementet har HB i et referat på hjemmesiden og i Schæferhunden bl.a. konstateret, at der var mangel på toiletpapir... Heldigvis har vi fra rigtig mange deltagere og gæster modtaget mange roser for arrangementet, hvor det meste lykkedes som planlagt og det var kun få ting som kunne gøres bedre. Når det økonomiske resultat (trods finanskrisen) samtidig blev det bedste nogensinde i Schæferhundeklubben, så kan vi kun være tilfredse og stolte. Tak til alle hjælpere, sponsorer og præmiegivere. Medlemstal Efter mere end 20 år har kredsen nu igen 3 repræsentanter til Repræsentantskabsmødet, idet medlemstallet den 1. december var 108 medlemmer. Medlemstallet ved årsskiftet er ikke oplyst, men det anslås til at være ca. 100 medlemmer, heraf 10 ungdomsmedlemmer. Der er i år givet afslag på flere ansøgninger om kredsskifte, fordi det skønnedes, at kredsens og ansøgernes interesser ikke passede sammen. Velkommen til alle nye medlemmer. Udvidelse af træningsplads Fordi ronderingsbanen er på den nederste størrelsesgrænse og fordi aktiviteten på træningspladsen flere dage om ugen er meget stor, har det længe været et stort ønske at kunne udvide træningspladsen enten ved tilkøb eller forpagtning af jord. På grund af økonomi var tilkøb ikke en mulighed, men der er indgået en aftale om forpagtning af kvm. i 8 år med mulighed for forlængelse.

4 Det nye areal blev sent i efteråret tilsået med græs, men det vil sandsynligvis være nødvendigt med en eftersåning til foråret, hvorfor det nye areal først bliver klar til brug hen over sommeren. Bestyrelsen fremlægger et forslag til indretning af pladsen, men andre forslag er velkomne. Der er allerede indkøbt et nyt klatrespring og et nyt flugtspring, men den udvidede træningsplads skal også indrettes med nye skjul, lysmaster og hegn. Træningspladsen bliver således udvidet til ca. 4 gange den nuværende plads, så der skal findes en ny løsning på græsslåning med vægt på såvel økonomi som tidsforbrug. Bestyrelsen fremlægger et forslag på generalforsamlingen til beslutning om Indgåelse af serviceaftale eller Køb af ny/brugt traktor eller plæneklipper. Støtte fra Tuborgfondet Fra Tuborgfondet har kredsen modtaget kr , i støtte til køb af agilityredskaber. Der er nu indkøbt spring med bomme, spring med plade og kost, dæk, slalom, vippe og balancebom, fremstillet i aluminium og malet. Tak til Tuborgfondet. Medlemsskab af DGI Som medlem af DGI får kredsen bl.a. adgang til flere kollektive forsikringer med både den lovpligtige og den frivillige arbejdsskadeforsikring som dækker kredsens frivillige hjælpere i dagligdagen og til arrangementer samt giver mulighed for at deltage og afholde kurser med tilskud. BHU (v/lene Stoico og Hanne Nielsen) Resultater i blev endnu et begivenhedsrigt hundeår, vi afløste Svein og Heino i BHU og vi har prøvet at løse opgaven så godt som muligt. Vi har afholdt brugsprøver 4 gange og køreprøver 2 gange, der har deltaget 43 hunde og hundeførere. Vi har 9 som har bestået brugsprøver på hjemmebane og 22 som har været til køreprøver. Vi har haft,7 hundeførere, som har bestået prøver på udebane, heraf 2 som har været til BHP I DM, Desuden har vi også haft gæster til vores prøver, som er taget herfra med deres prøver bestået. Der har været afholdt flere kurser i årets løb. Desværre er en del af hovedklubbens kurser blevet aflyst i 2010 på grund af for få tilmeldinger. De kurser som er afholdt i vores Kreds regi har til gengæld været en succes med fuldt antal kursusdeltagere. Der har i 2010 været eksterne hjælpere til sportræningen, John Sinding har været en stor inspirator. Plan for 2011 Der vil evt. også i 2011 blive gjort brug af eksterne trænere. Vi håber desuden på at kunne skaffe instruktører udefra til hundeførerkurser i 2011 og der vil også blive bestilt flere Hovedklubkurser i Tak til trænere, figuranter og andre aktive for et godt samarbejde på pladsen og i klubben, vi ser frem til endnu et år med mange opgaver, prøver.

5 AU Næsten alle mandage har der på været afholdt ringtræning på træningspladsen indtil medio november, hvor træningen blev flyttet til ridehallen på Sletskovvej 13, Herlufmagle som venligst er stillet rådighed af Lene Jæger. Tak for sponsoratet. Indendørs kombiskue 2010 med tysk og norsk dommer (Norbert Scharschmidt og Leif Vidar Belgen) og tombola og 2. Uofficielle udstilling for Langstockhårede med Sven Erik Lundkvist som dommer blev afholdt på Rideskolen Bavnehøj ultimo februar med i alt 152 tilmeldte. Faciliteterne er nu meget nedslidte og vi vil fremover ikke længere benytte Rideskolen Bavnehøj. Flere hunde fra kredsen har i årets løb deltaget i udstillinger og 3 hunde deltog i HAS. Tillykke til alle med de opnåede resultater. Klubhus og træningsplads I år har der været afholdt en arbejdsdag, hvor der blev udført mindre vedligeholdelse af vejen, maling af træværk og oprydning. Endnu en 20 fods container er indkøbt og opstillet, så der nu er god plads til kredsens udstyr. Klubhusets tag holder heldigvis stadigvæk tæt efter sidste år reparationer, men for at være på forkant er der indhentet tilbud på evt. udskiftning af taget. Prisen for dette står imidlertid hverken i et rimeligt forhold til, hvad et nyt klubhus vil koste eller til at klubhuset stadig består af nogle gamle skurvogne. Det er derfor bestyrelsens indstilling, at klubhuset fremover kun gives lettere vedligeholdelse tilbygning af overdækning på terrassen og færdiggørelse af toiletvognen, indtil det sandsynligvis om 5-10 år er nødvendigt og/eller muligt at bygge et helt nyt klubhus. Tak til pladsmand, Svend Jensen, som har stået for vedligeholdelse og græsslåning m.m. og til vores nabo, slagteriet, for lån af parkeringsplads og til landmanden for lån af sporarealer. Café 47 I år har Kurt Jensen stået for indkøb af drikkevarer og flere medlemmer har ad hoc skiftedes til at lave mad og passe caféen de fleste mandage og ved prøver, kurser m.m. og det har givet et solidt bidrag til kredsens sociale liv og indtjening. Tak for jeres indsats. Hjemmesiden Antal besøg er igen steget til , hvilket er et plus på 58% i forhold til 2008 har der været en stigning på 125%. En ny hjemmeside er i støbeskeen, idet Rene Tabel nu afprøver flere systemer og flere layout. Benny Stoico har tilbudt at være ny redaktør af hjemmesiden.

6 Kredsbladet På sidste års generalforsamling gik medlemmerne ind for, at det nye flotte kredsblad, trods store udgifter, fortsat skulle trykkes i farver hos et professionelt trykkeri og således er der i år udgivet 2 numre af kredsbladet med flere indlæg fra medlemmerne. Ved at skifte til et nyt trykkeri vil der fremover kunne opnås 40% besparelse. Endnu engang tak til Poul-Erik Nissen for det meget flotte kredsblad. Ny redaktør søges. Festudvalget Årets første fest var fastelavnsfest med tøndeslagning og slikposer til de udklædte børn til stor glæde og hygge for børn og voksne. Til Midsommer-festen var der igen i år arrangeret levende musik denne gang som surprise med Johnny Tabel og Ole Bang. I festen for hele familien deltog mange børn og voksne med medbragt kød til grillen, mens festudvalget stod for fælles salater og andet tilbehør, forskellige spil og lege for børn og barnlige sjæle, bl.a. rundbold, gummistøvlekast, Traditionen tro var kredsfesten med god mad, musik, pokaler til årets bedste, spil med flotte gevinster og rigtig hyggelig stemning. Inden jul blev der holdt julehyggedag med gløgg og æbleskiver og pakkeleg. Tak til arrangørerne. Økonomi Via resultatet af den primære drift og det ekstraordinært store overskud fra HAS, har det været muligt at indfri banklånet før tid, så kredsen nu ikke blot er gældfri, men også er godt polstret til fremtiden. Bestyrelsen Der er afholdt 5 bestyrelsesmøder, hvori suppleanterne og BHU-formand også har deltaget og alle har løbende modtaget post og korrespondance til orientering. Arrangementer 2011 Der er planlagt disse arrangementer: Fastelavnsfest med tøndeslagning Indendørs kombiskue 2011 med 2 tyske dommere (Leonhard Schweikert og Bernhard Norda) og tombola samt Foredrag/Debataften aftenen før. Officielle udstilling for Langstockhårede schæferhunde Kredsens 30-års jubilæum og indvielsen af den udvidede træningsplads fejres samtidig med Midsommerfesten Certifikatudstilling Kredsfest Julehygge. Til arrangementerne er der brug for flere hjælpere i løbet af dagen og til opstilling og nedtagning, så alle er velkomne til at være med.

7 Visioner Kredsen skal fortsat arbejde for: at kredsen er et rart sted at være for alle at træner og figurantstaben videreuddannes og udvides at medlemstallet og indskrivningen fastholdes at der lejlighedsvis afholdes store arrangementer (HAS / DM BHP3) at der udvikles nye sportslige og sociale aktiviteter, f.eks. træning og konkurrencer i Agility. Til slut en særlig tak til alle dem som frivilligt og ulønnet bruger tid på at få stort og småt i kredsen til at fungere, selvom de fleste også har hund(e) som skal trænes, har en familie, har et arbejde og har meget andet at se til. Det kan derfor ikke altid forventes, at andre sørger for at tingene foregår lige så hurtigt og sådan, som det måske kunne ønskes, men alle er velkomne til at deltage i fællesskabet. Alle medlemmer og deres familier ønskes en god sundhed og et lykkeligt 2011, både med og uden hund. Med venlig hilsen Tommy Jensen

8 Ordinær generalforsamling, Kreds 47, Suså, 19. januar 2011 Forslag 1 (Bestyrelsen) Køb af professionel plæneklipper Med udvidelsen af træningspladsen vil græsslåningen tage 4 gange så lang tid, 8-10 timer, med det nuværende udstyr og derfor har bestyrelsen overvejet disse alternativer: 1) Tilbud om professionel græsslåning a) NK Parkafdelingen: kr. 625,00 pr. time for 20 gange á 2½ time: kr ,b) Byggestart.dk / CR Kompleks, Toreby L.: gange: kr ,c) Folis Haveservice: kr. 562,50 pr. time for 20 gange á 3 timer: kr ,d) Byggestart.dk / Grønt Design, Tappernøje: kr , pr. gang for 20 gange: kr ,- 2) Køb af brugt maskine a) Brugt redskabsbærer John Deere F935 årgang 1995 kørt timer: kr ,- 3) Køb af ny maskine a) Ny kinesisk minitraktor med plænedæk og græsklipper: kr ,b) Ny græsklipper Snapper EZT2050 Zero Turn med stor kapacitet: nedsat fra kr , (kr ,-) til kr , Forventet tidsforbrug til slåning af kvm: 2-2½ timer 2 års garanti Forventet årlig vedligeholdelse: Olie og filterskift, slibning af knive m.m. eller nye knive og evt. ny rem, i alt ca. kr , Maskinens forventede levetid: år. Bestyrelsen indstiller til generalforsamlingen, at kredsen køber en ny græsklipper Snapper EZT2050 Zero Turn.

9 Ordinær generalforsamling, Kreds 47, Suså, 19. januar 2011 Forslag 2 (Bestyrelsen) Løbende hensættelse til et nyt klubhus Klubhusets tag holder heldigvis stadigvæk tæt efter sidste år reparationer, men for at være på forkant er der indhentet tilbud på evt. udskiftning af taget. Prisen for dette står imidlertid hverken i et rimeligt forhold til, hvad et nyt klubhus vil koste eller til at klubhuset stadig består af nogle gamle skurvogne. Det er derfor bestyrelsens indstilling, at klubhuset fremover kun gives lettere vedligeholdelse tilbygning af overdækning på terrassen og færdiggørelse af toiletvognen, indtil det sandsynligvis om 5-10 år er nødvendigt og/eller muligt at bygge et helt nyt klubhus. Et nyt fritidshus kan typisk købes færdigt for ca. kr , eller som medbyg for kr , afhængigt af, hvor meget frivilligt arbejde der ydes. Hos Lokale og Anlægsfonden kan søges tilskud til projekter med en samlet værdi mellem kr , og kr ,-, hvortil der støttes med op til 1/3 af de samlede projektudgifter, dog maks. kr ,-. Der er også mulighed for støtte fra andre fonde. Bestyrelsen foreslår, at kredsen løbende båndlægger overskud/midler til et nyt klubhus, horisont 5-10 år.

10 Ordinær generalforsamling, Kreds 47, Suså, 19. januar 2011 Forslag 3 (Bestyrelsen) Træningsgebyr for trænere og figuranter Bestyrelsen har drøftet forslag om at tilbyde trænere og figuranter gratis træning eller at afsætte en pulje til kursus, erkendtligheder og sociale arrangementer for trænerfællesskabet. På trænermødet den 5. januar 2011 var flere instruktører utilfredse med, at de skal betale træningsgebyr. Der er p.t. 6 trænere og 5 figuranter samt 4 føl. Spørgsmålet til drøftelse og beslutning er om trænere og figuranter - og evt. andre med tillidshverv - skal tilbydes hel/delvis gratis træning (for 1 hund).

Gældende bestemmelser for Schæferhundeklubben for Danmark Kreds 30 Greve

Gældende bestemmelser for Schæferhundeklubben for Danmark Kreds 30 Greve Gældende bestemmelser for Schæferhundeklubben for Danmark Kreds 30 Greve Gældende Oktober 2013 Træningsplads og arealer... 2 Indskrivning... 2 Betaling... 2 PRØVER... 3 Kredsens præmieregler/tilskud...

Læs mere

Schæferhundeklubben Kreds 29 Tølløse

Schæferhundeklubben Kreds 29 Tølløse Bestyrelsesmøde Dato: 1/10, 2012 kl. 19.00 Tilstede: Leif Christensen, Lene Hansen, Jens Brøndum, Pernille Skovgaard, Leif Jørgensen, Hanne Schrøderog Merete Frank Christensen. Referent: Merete Frank Christensen.

Læs mere

3. Fisken på disken Forventninger blev sammenstillet og der blev ryddet op i faglige og klubmæssige udeståender. SR ledte derefter processen.

3. Fisken på disken Forventninger blev sammenstillet og der blev ryddet op i faglige og klubmæssige udeståender. SR ledte derefter processen. Referat fra Bestyrelsesmøde i Kreds 47-Suså lørdag den 1. marts 2014 kl. 13.00 Deltagere: Tommy Jensen(TJ), Svend Erik Christensen(SC), Sofie Rasborg(SR), Benny Stoico(BS), Svend Jensen(SJ), Morten Christensen(MC)

Læs mere

Dagsorden Drøftelser etc. Beslutninger med angivelse af eventuelle frister

Dagsorden Drøftelser etc. Beslutninger med angivelse af eventuelle frister Bestyrelsesmøde Dato: 25/02, 2015 kl. 18.30 Tilstede: Claus, Jørgen, Leif J, Lene, Jens H, Finn B Afbud: Leif C Opsamling fra sidste referat. Den. 25/11 2014 GF. Den. 18/01 2015 Dagsorden Drøftelser etc.

Læs mere

Vedtagelser på bestyrelsesmøder og generalforsamlinger i Kreds 31 Skive

Vedtagelser på bestyrelsesmøder og generalforsamlinger i Kreds 31 Skive Vedtagelser på bestyrelsesmøder og generalforsamlinger i Kreds 31 Skive Stiftende generalforsamling onsdag den 8. september 1976 Første valgte formand: Ejner Lauritsen Rønbjerg. Beslutninger er opdelt

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 26. SEPTEMBER 2011

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 26. SEPTEMBER 2011 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 26. SEPTEMBER 2011 Referent: Deltagere: Pernille Dohlmann Kai Thusgaard Andersen, Marianne Christensen, Lisbeth Pedersen, Ole Brydegaard Pedersen, Herdis Aagaard Petersen,

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 4. november 2015 kl. 19.00. i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst.

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 4. november 2015 kl. 19.00. i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Kredsrådsmøde Onsdag d. 4. november 2015 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Afbud fra kredskassereren samt DcH Vesthimmerland, Øland, Hadsund, Støvring og Morsø Referat Inden

Læs mere

Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013

Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013 Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013 Til stede: Susanne Forsberg Fagerberg, Marianne Christensen, Herdis Aagaard Petersen, Michael Nielsen, Janni Ysbæk-Nielsen, Ole Brydegaard Pedersen, Lisbeth

Læs mere

Referat Generalforsamling.

Referat Generalforsamling. Referat Generalforsamling. Tirsdag 2. februar 2016 kl.19.00 I klubhuset Lollandsvej 8,7400 Herning. Dagsorden. 1. Valg af dirigent. (Bestyrelsen foreslår Niels Bay) 2. Valg af 2 stemmetællere. 3. Beretninger.

Læs mere

Nyhedsbrev september 2010

Nyhedsbrev september 2010 Nyhedsbrev september 2010 Formanden har ordet Så er vi for alvor ved at mærke, at kalenderen skriver efterår. Men selv om der både er regn og rusk, er der alligevel stor aktivitet på træningspladsen. Der

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk afholdt den 27. januar 2018 klokken 11:00 Lundbækvej 9, 2665 Vallensbæk Strand 37 stemmeberettigede medlemmer var fremmødt samt

Læs mere

Marius Stubberup blev foreslået og valgt som dirigent har været et godt år for vores forening.

Marius Stubberup blev foreslået og valgt som dirigent har været et godt år for vores forening. Referat Ordinær generalforsamling Aars Forenings Fitness Dato: Mandag 13. februar 2017 kl. 19.00 1. Valg af dirigent Bjarne Jensen byder velkommen. Marius Stubberup blev foreslået og valgt som dirigent.

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling den 29. november 2012 kl. 19.30

Ekstraordinær generalforsamling den 29. november 2012 kl. 19.30 Referat af Ekstraordinær generalforsamling den 29. november 2012 kl. 19.30 Dagsorden 1. Grundig orientering fra formanden, herunder kredsens økonomiske situation 2. Gennemgang af det mulige omkring den

Læs mere

Velkommen til træning i Kreds 65. ... stedet hvor brugshundefolk mødes

Velkommen til træning i Kreds 65. ... stedet hvor brugshundefolk mødes Velkommen til træning i Kreds 65... stedet hvor brugshundefolk mødes Velkommen i kreds 65 Kreds 65 er en forening under Schæferhundeklubben for Danmark. Schæferhundeklubben for Danmark er Danmarks største

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012 Til stede: Afbud: Referent: Marianne Christensen, Pernille Dohlmann, Susanne Forsberg Fagerberg, Michael Stenholm Nielsen, Lisbeth Pedersen, Ole Brydegaard Pedersen,

Læs mere

Koordineringsmøde d

Koordineringsmøde d Koordineringsmøde d.28-10-2018 Fremmødte: BHUA Gr. Storstrøm Gr. Nordsjælland Gr. Gribskov Gr. Odense Gr. Horsens Gr. Thy 5 Hundefører uden gruppetilhørsforhold I alt 8 stemmer. Pkt.1: BHUA bød velkommen.

Læs mere

Tilstede: Svend, Anne-Grethe, Jesper, Fritz, Per, Jan N.(afbud) & Jan(referant)

Tilstede: Svend, Anne-Grethe, Jesper, Fritz, Per, Jan N.(afbud) & Jan(referant) Referat bestyrelsesmøde d. 21/08-12 i klubhuset. Tilstede: Svend, Anne-Grethe, Jesper, Fritz, Per, Jan N.(afbud) & Jan(referant) 1) Godkendelse af diverse referater. Sidste referat godkendt. 2) Orientering

Læs mere

Velkommen til træning i Kreds 65. ... stedet hvor brugshundefolk mødes

Velkommen til træning i Kreds 65. ... stedet hvor brugshundefolk mødes Velkommen til træning i Kreds 65... stedet hvor brugshundefolk mødes Velkommen i kreds 65 Kreds 65 er en forening under Schæferhundeklubben for Danmark. Schæferhundeklubben for Danmark er Danmarks største

Læs mere

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag.

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Bestyrelsens beretning 2015 ENDELIG VERSION 30.12.2015 Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Den valgte bestyrelse

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2015

Bestyrelsens beretning 2015 Bestyrelsens beretning 2015 Gode forhold I 2015 har et af de områder, som vi i bestyrelsen har haft fortsat stort fokus på, været at have gode træningsforhold for vores medlemmer. I 2015 blev Hundehuset

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 18. august 2009

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 18. august 2009 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 18. august 2009 Referent: Deltagere: Afbud: Pernille Dohlmann Kai Thusgaard Andersen, Pernille Dohlmann, Linda Eriksen, Vibeke Gjerstrup, Lisbeth Pedersen, Dorthe Sørensen,

Læs mere

FORMANDSBERETNING 2015

FORMANDSBERETNING 2015 Kreds 56 Præstø Schæferhundeklub FORMANDSBERETNING 2015 Bestyrelsen Der har igen i år været et fint samarbejde i bestyrelsen. 8 møder er det blevet til. Det har igen været et godt år for kreds 56, vi har

Læs mere

Den mundtlige beretning

Den mundtlige beretning Den mundtlige beretning Planer for det fremtidige arbejde i 2012 Vi havde i april 2010 et fællesmøde, hvor regionsledelsen havde inviteret træningskoordinatorerne, udvalgsmedlemmerne og andre, der har

Læs mere

Årsberetning Som tiden dog flyver af sted. Et nyt år er gået og vi har vendt endnu et blad i den store kalender det nye år foran os hedder 2019.

Årsberetning Som tiden dog flyver af sted. Et nyt år er gået og vi har vendt endnu et blad i den store kalender det nye år foran os hedder 2019. Schæferhundeklubben, Kreds 84 Skovbo Indledende bemærkninger Som tiden dog flyver af sted. Et nyt år er gået og vi har vendt endnu et blad i den store kalender det nye år foran os hedder 2019. I denne

Læs mere

Emne: Møde nr. 6-2013. Dato: 02-09-2013. Sted: Vernon Pedersen VP

Emne: Møde nr. 6-2013. Dato: 02-09-2013. Sted: Vernon Pedersen VP Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 6-2013 Dato: 02-09-2013 Sted: Vernon Pedersen VP Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Susanne Wærling SW Bent Schwartzbach BS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben

Læs mere

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2012. Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2012 til 15. februar 2013.

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2012. Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2012 til 15. februar 2013. Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2012 Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2012 til 15. februar 2013. Det er nu tid til igen at gøre status over året som er gået. Jeg vil i denne beretning

Læs mere

Nyhedsbrev Maj 2012.

Nyhedsbrev Maj 2012. Nyhedsbrev Maj 2012. Nyt fra Bestyrelsen. Arbejdsdag i klubben lørdag d 16 Juni. Der vil denne dag blive lavet en arbejdsdag i klubben, hvor der skal males det sidste på klubhuset og der skal repareres

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 17. NOVEMBER 2011

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 17. NOVEMBER 2011 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 17. NOVEMBER 2011 Referent: Deltagere: Pernille Dohlmann Kai Thusgaard Andersen, Marianne Christensen, Lisbeth Pedersen, Ole Brydegaard Pedersen Herdis Aagaard Petersen, Janni

Læs mere

Weekenden den 21. 23. august 2015 afholdes der TRÆNINGSWEEKEND, arrangeret af Brughunderådet i samarbejde med Fyns Rottweilerklub.

Weekenden den 21. 23. august 2015 afholdes der TRÆNINGSWEEKEND, arrangeret af Brughunderådet i samarbejde med Fyns Rottweilerklub. Weekenden den 21. 23. august 2015 afholdes der TRÆNINGSWEEKEND, arrangeret af Brughunderådet i samarbejde med Fyns Rottweilerklub. I år har BHR valgt temaet Træningsweekend for alle, hvilket betyder at

Læs mere

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 8-2012 Dato: 01-10-2012 Sted: Sonja Larsen SL Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Hanne Jensen HJ Susanne Wærling SW Sonja Larsen SL Bent Schwartzbach

Læs mere

Bestyrelsesmøde i DcH Brenderup den 24. Oktober 2012 kl. 19 i klubhuset

Bestyrelsesmøde i DcH Brenderup den 24. Oktober 2012 kl. 19 i klubhuset Bestyrelsesmøde i DcH Brenderup den 24. Oktober 2012 kl. 19 i klubhuset 1. Valg af mødeleder a)benny blev valgt Dagsorden: 2. Nyt fra Formanden a)torben, Spar Nord Fonden Torben oplyser at han har kontaktet

Læs mere

TIK bueskydning. Nyhedsbrev, december 2005. Høje Taastrup Kommunes idrætspris. Juleafslutning. Nytårspokalen 2006

TIK bueskydning. Nyhedsbrev, december 2005. Høje Taastrup Kommunes idrætspris. Juleafslutning. Nytårspokalen 2006 TIK bueskydning Nyhedsbrev, december 2005 Høje Taastrup Kommunes idrætspris Hvert år uddeler Høje Taastrup Kommune 2 idrætspriser, en idrætslederpris og en idrætsudøverpris. Prisen for den bedste idrætspræstation

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 18. sep kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 18. sep kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst Kredsrådsmøde Onsdag d. 18. sep. 2019 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst Referat Kredsformanden DM - fanen er pakket og bliver ikke glemt denne gang - 47 deltager fra kreds 1

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 16. november kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 16. november kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat Kredsrådsmøde Onsdag d. 16. november kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. 1: Velkomst Referat Dorthe Ellegaard bød velkommen til kredsrådsmødet med en særlig velkomst til formand

Læs mere

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds 2, d. 23.02.2015 Mødet startede med en præsentationsrunde, da mange af lokalforeningerne

Læs mere

Referat - KREDSUDVALGSMØDE juni 2008

Referat - KREDSUDVALGSMØDE juni 2008 Referat - KREDSUDVALGSMØDE - 30. juni 2008 Referent: Pernille Deltagere: Tina, Lisa, Henning, Lisbeth, Pernille, Linda, Jan & Marianne Opfølgning seneste kredsudvalgsmødereferat og seneste bestyrelsesreferat

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

Formandens beretning til Generalforsamlingen d. 5/2 2013.

Formandens beretning til Generalforsamlingen d. 5/2 2013. 1 Formandens beretning til Generalforsamlingen d. 5/2 2013. Årsnål for 2012 I 2012 skulle 2stk. 25 års jubilæumsnåle uddeles og det var til henholdsvis Kurt Nielsen og til Birte Carlebo. Nålene vil blive

Læs mere

DcH Esbjerg januar 2018

DcH Esbjerg januar 2018 Formands beretning for 2017 v/brian Klaris DcH Esbjerg januar 2018 Min første beretning Mit første formands-år Hvad skal man så tage med i sådan en beretning hmmm Ny formand Ny bestyrelse, med nye folk

Læs mere

Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat

Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat Dagsorden: 1. Valg af ordstyre 2. Valg af referent 3. Formandens beretning v/per Kaiser 4. Fremlæggelse af revideret regnskab v/peter Rønne 5. Fremlæggelse af

Læs mere

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015 META Nyhedsbrev uge 10 2015 Dagene er blevet lysere og længere og vi glæder os til foråret, vel vidende at der sagtens kan komme meget mere vinter i marts måned. Vintergækkene står nu i fuldt flor, og

Læs mere

Nyreforeningen Kreds Fyn Bestyrelsens beretning for året 2017.

Nyreforeningen Kreds Fyn Bestyrelsens beretning for året 2017. Nyreforeningen Kreds Fyn Bestyrelsens beretning for året 2017. Sidste år, næsten sammen tid, dog ikke samme sted, stod jeg og sagde at år 2016 var et år hvor vi havde gjort som vi plejer. Det kan jeg bestemt

Læs mere

Brugshunderådet Dagsorden / referat

Brugshunderådet Dagsorden / referat Brugshunderådet Dagsorden / referat Mødedato: 3. september 2009 Sted: Fjeldsted Skovkro Deltagere: Alan Brettschneider (AB), Berith Andersen (BA), Birthe Neumann (BM), Erik Ahrends (EA), Hanne Boe (HA),

Læs mere

1. Valg af dirigent Chris Olsen blev valgt til dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen var lovlig indvarslet.

1. Valg af dirigent Chris Olsen blev valgt til dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen var lovlig indvarslet. Referat fra generalforsamling i DcH-Risskov tirsdag den 18. februar 2014 1. Valg af dirigent 2. Valg af 2 stemmetællere 3. Beretning af foreningens formand 4. Regnskabsaflæggelse og budgetforelæggelse

Læs mere

Nyhedsbrev Okt. 2012.

Nyhedsbrev Okt. 2012. Nyhedsbrev Okt. 2012. Nyt fra Konkurrenceudvalget. DcH s DM den 22-23. september Artikel fra Års Avis. Den 22-23. september deltog DcH Vesthimmerland i DM i Grindsted/Billund med 4 deltagere; Karl Erik

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT - KREDSRÅDSMØDE Marianne Lind Sekretær Horserødvej 2B 3000 Helsingør Tlf. 4975 1730 DATO 18.september 2007 STED DELTAGERE AFBUD FRAVÆRENDE Osted Kro Kredsbestyrelsen:,

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

Kredsgeneralforsamling

Kredsgeneralforsamling Referat af Kredsgeneralforsamling Afholdt i Schæferhundeklubben, Kreds 11, Randers, onsdag den 6. februar 2019 kl. 19.00 med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af 2 stemmetællere 3. Kredsformandens

Læs mere

Kære kredse. BHR glæder sig til formandsmødet 3 2 2013. Det er afgørende for BHR at, kredsene deltager og påvirker udviklingen i vores fælles klub.

Kære kredse. BHR glæder sig til formandsmødet 3 2 2013. Det er afgørende for BHR at, kredsene deltager og påvirker udviklingen i vores fælles klub. 29. december 2012 Kære kredse BHR har det sidste halve år arbejdet med ideer og tanker, som kan være med til at udvikle vores klub. Hovedtanken med ændringen er at etablere et sammenhold og effektivt arbejdende

Læs mere

Emne: Møde nr. 3-2011. Dato: 09-05.2011. Hanne Søndenbroe

Emne: Møde nr. 3-2011. Dato: 09-05.2011. Hanne Søndenbroe Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 3-2011 Dato: 09-05.2011 Sted: Hanne Søndenbroe Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Louise Munchaus Adsbøl LA Lene Sørensen LS Preben Arenfeldt PA Hanne Jensen

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Dato

Indholdsfortegnelse. Dato Indholdsfortegnelse Bestyrelsesmøde...2 Konstituering af bestyrelsen...2 Evaluering af generalforsamling...2 Rengøring...2 Dankort til kantinen...2 Madbestilling til Stævner...3 Ansøgning...3 Hjemmeside...Fejl!

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 30/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 30/ stemmeberettigede medlemmer. Referat fra generalforsamling mandag d 30/1 2017 26 stemmeberettigede medlemmer. 1. Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt. Christian Platen takkede for valget og kunne

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Bestyrelsesberetning 2017

Bestyrelsesberetning 2017 Bestyrelsesberetning 2017 Generelt. Golfåret 2017 i Maribo Sø Golfklub har været et OK år for klubben. Vi har haft rigtigt mange greenfee Spillere. Der har vi nok været begunstiget af at Halsted Golfklub

Læs mere

Ordet... af Henning. Ska-nyt juni udgave 2009.

Ordet... af Henning. Ska-nyt juni udgave 2009. Nr. 2 Juni 2009 37. Årgang Formandens klumme Ordet... af Henning. Ska-nyt juni udgave 2009. Velkommen til dette nummers udgave af ordet. Nu er sommeren ved at nærme sig, og man kan jo håbe på, at også

Læs mere

Forening. Skovridervej 1 8410 Rønde REFERAT. Dagsorden. 4) Den. Ad 1

Forening. Skovridervej 1 8410 Rønde REFERAT. Dagsorden. 4) Den. Ad 1 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 7. FEBRUAR 2011 Dansk Ride Instruktør Forening c/o Helle Eriksen Skovridervej 1 8410 Rønde E mail: drif@drif.dk Tlf. : 20 95 72 88 Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Formandens

Læs mere

Generalforsamling I henhold til foreningens love indkaldes der herved til ordinær generalforsamling

Generalforsamling I henhold til foreningens love indkaldes der herved til ordinær generalforsamling Grundejerforening Tranagergaard Skovlunde 18. februar 2016 Generalforsamling I henhold til foreningens love indkaldes der herved til ordinær generalforsamling 1. Valg af dirigent og stemmetæller 2. Kontrol

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING DEN 22. FEBRUAR 2005 I ØSTERBROHUSET

REFERAT AF GENERALFORSAMLING DEN 22. FEBRUAR 2005 I ØSTERBROHUSET REFERAT AF GENERALFORSAMLING DEN 22. FEBRUAR 2005 I ØSTERBROHUSET Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent 2) Bestyrelsens beretning for det forløbne år. se nedenfor 3) Forelæggelse og godkendelse af

Læs mere

Figurantarbejde ved udtagelser og DM 2012/2013

Figurantarbejde ved udtagelser og DM 2012/2013 Nyt fra formanden - Vivi Gilsager Ved repræsentantskabs mødet i marts, valgte klubben et nyt BHR, hele rådet var fuld af energi og vilje til at gå i gang med arbejdet. Desværre er formanden for rådet (Per

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 11 marts 2015 kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Dagsorden

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 11 marts 2015 kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Dagsorden Kredsrådsmøde Onsdag d. 11 marts 2015 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Afbud fra DcH Aalborg, Thisted, Øland, Morsø, Frederikshavn, Thyholm og Hadsund. 1: Nyt fra formanden:

Læs mere

Nordjydsk Klatreklub Voerbjergvej 35 9400 Nørresundby. Referatet sendt direkte pr mail til den nye bestyrelse og lagt på hjemmesiden den 21.03.

Nordjydsk Klatreklub Voerbjergvej 35 9400 Nørresundby. Referatet sendt direkte pr mail til den nye bestyrelse og lagt på hjemmesiden den 21.03. Referatet sendt direkte pr mail til den nye bestyrelse og lagt på hjemmesiden den 21.03.07! " # $ % # & '#() '* +, -. ') / # ) &! +! 0 1 *) 23 & 2 /& 2 /1)++ - 3 + 22 + " 4+! 5 (+ *)4 + +++ 2 2/! 6. ')

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Kredsvedtægter for SCHÆFERHUNDEKLUBBEN FOR DANMARK

Kredsvedtægter for SCHÆFERHUNDEKLUBBEN FOR DANMARK Bilag til love for Schæferhundeklubben for Danmark Kredsvedtægter for SCHÆFERHUNDEKLUBBEN FOR DANMARK Kreds 30 Greve 1 Indholdsfortegnelse 1. Navn og hjemsted... 3 2. Kredsens formål... 3 3. Medlemskab...

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Vedtægter for DcH Esbjerg

Vedtægter for DcH Esbjerg Vedtægter for DcH Esbjerg 1 Lokalforeningens navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er: DcH Esbjerg jf. DcH Danmark også kaldet: Esbjerg civile Hundeførerforening / Danmarks civile hundeførerforening Esbjerg.

Læs mere

Emne: Møde nr. 6-2012. Dato: 06-08-2012. Sted: Vernon Pedersen VP

Emne: Møde nr. 6-2012. Dato: 06-08-2012. Sted: Vernon Pedersen VP Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 6-2012 Dato: 06-08-2012 Sted: Vernon Pedersen VP Deltagere: Preben Arenfeldt PA Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Vernon Pedersen VP Hanne Jensen HJ Fraværende:

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Referat formandsmøde i Vejle lørdag d. 24.1. 2015 på Vejle stadion.

Referat formandsmøde i Vejle lørdag d. 24.1. 2015 på Vejle stadion. Referat formandsmøde i Vejle lørdag d. 24.1. 2015 på Vejle stadion. Dagsorden: 10:00 10:30 Ankomst og kaffe/rundstykke 10:30 11:00 Velkomst og generel orientering, v/landsformand Poul Meineche 11:00 11:30

Læs mere

Beslutningsreferat for kredsbestyrelsesmøde Kreds 2, onsdag d. 13. august kl På Ruskær flugtskydebane, Ruskærvej 21 A 7441 Bording.

Beslutningsreferat for kredsbestyrelsesmøde Kreds 2, onsdag d. 13. august kl På Ruskær flugtskydebane, Ruskærvej 21 A 7441 Bording. Beslutningsreferat for kredsbestyrelsesmøde Kreds 2, onsdag d. 13. august. 2012 kl. 19.00 På Ruskær flugtskydebane, Ruskærvej 21 A 7441 Bording. Dagsorden: Underpunkter: Beslutninger: Mødedeltagelse Deltager

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING, HELSINGØR

VEDTÆGTER FOR DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING, HELSINGØR Vedtægter VEDTÆGTER FOR DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING, HELSINGØR (Understregede sætninger er fastsat af Landsforeningen DcH. De skal medtages og kan ikke ændres af lokalforeningen) 1 Foreningens navn

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 13. september, 2017 kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Dagsorden

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 13. september, 2017 kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Dagsorden Kredsrådsmøde Onsdag d. 13. september, 2017 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Kredsformanden bød velkommen Dagsorden 1: Nyt fra formanden: DM i Nordisk der mangler stadig en

Læs mere

Det er med meget stor glæde at kunne meddele, at foreningen nu er airborne. Det vil sige vi er kommet på nettet med egen hjemmeside.

Det er med meget stor glæde at kunne meddele, at foreningen nu er airborne. Det vil sige vi er kommet på nettet med egen hjemmeside. Nyhedsbrev nr. 1, januar 2009 Nye tider. Det er med meget stor glæde at kunne meddele, at foreningen nu er airborne. Det vil sige vi er kommet på nettet med egen hjemmeside. Dette er lykkedes mig at finde

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

Kredsgeneralforsamling

Kredsgeneralforsamling Referat af Kredsgeneralforsamling Afholdt i Schæferhundeklubben, Kreds 11, Randers, tirsdag den 13. februar kl. 19.00, med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af 2 stemmetællere 3. Kredsformandens

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Orientering om løst og fast fra formanden

Orientering om løst og fast fra formanden Orientering om løst og fast fra formanden I stedet for at sende en masse enkelte informationer ud, har jeg samlet det hele i dette skriv, som optakt til medlemsmødet onsdag den 28. september, kl. 19 i

Læs mere

Emne: Møde nr Dato: Sted: Kai Lübcke KL

Emne: Møde nr Dato: Sted: Kai Lübcke KL Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 9-2011 Dato: 12-12-2011 Sted: Kai Lübcke KL Deltagere: Lene Sørensen LS Preben Arenfeldt PA Hanne Jensen HJ Susanne Wærling SW Louise Munchaus Adsbøl LA

Læs mere

Tilstede var: Preben Muus, Jan Storm, Kim Dahl Andersen, Mona Storgaard, Lone Larsen

Tilstede var: Preben Muus, Jan Storm, Kim Dahl Andersen, Mona Storgaard, Lone Larsen Referat fra bestyrelsesmøde 12. februar 2014. Tilstede var: Preben Muus, Jan Storm, Kim Dahl Andersen, Mona Storgaard, Lone Larsen 1. Aktuelt og nyt fra formanden og opsummering fra sidste møde: Preben

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling

Indkaldelse til generalforsamling Indkaldelse til generalforsamling MANDAG DEN 27. MARTS 2017 kl. 19.00 HOLLÆNDERHALLEN (mødelokale 3 & 4) DAGSORDEN 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 4, november 2016

Nyhedsbrev nr. 4, november 2016 Nyhedsbrev nr. 4, november 2016 Kære medlemmer Så er det på tide med et nyhedsbrev herfra J Endnu engang skal vi komme med en opfordring til at tilmelde sig vores Facebook gruppe. Det gøres hurtigt og

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

Årsberetning Et nyt år er gået, tiden flyver af sted og vi har vendt endnu et blad i den store kalender året foran os hedder 2018.

Årsberetning Et nyt år er gået, tiden flyver af sted og vi har vendt endnu et blad i den store kalender året foran os hedder 2018. Schæferhundeklubben, Kreds 84 Skovbo Indledende bemærkninger Et nyt år er gået, tiden flyver af sted og vi har vendt endnu et blad i den store kalender året foran os hedder 2018. I denne årsberetning vil

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Årsberetning. Oktober 2007 Oktober Kate Schlüter Holbækvej 132, Snævre, 4420 Regstrup ( )

Årsberetning. Oktober 2007 Oktober Kate Schlüter Holbækvej 132, Snævre, 4420 Regstrup ( ) DANSK KENNEL KLUB - Kreds 2 Årsberetning Oktober 2007 Oktober 2008 Bestyrelsen Formand: Kasserer: Sekretær: Kisser Pyrmov Hovedgaden 9, 4262 Sandved (5545 6848) E-mail: kreds2-formanden@postkasse.com Kate

Læs mere

HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl i mødelokalet Hørning Juniorklub.

HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl i mødelokalet Hørning Juniorklub. HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl. 19.00 i mødelokalet Hørning Juniorklub Dagsorden 1. Valg af dirigent Gunnar er valgt som dirigent. 2. Formandens beretning

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 5-2015 Dato: 1. juni 2015 Sted: LA Deltagere: Bent Schwartzbach BS Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Louise Munchaus Adsbøl LA Susanne Wærling SW Dennis

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Årsmøde. Region Midtjylland 19.01.2012

Årsmøde. Region Midtjylland 19.01.2012 Årsmøde Region Midtjylland 19.01.2012 Dagsorden ifølge vedtægternes 15, stk. 12 39 tilstedeværende, heraf 38 medlemmer. 1. Valg af dirigent a. Hans Jørgen Lundgaard vælges 2. Valg af referent a. Ane Gleerup

Læs mere

Referat fra generalforsamling 9. marts 2011 på UPN i Bogense

Referat fra generalforsamling 9. marts 2011 på UPN i Bogense Referat fra generalforsamling 9. marts 2011 på UPN i Bogense 1. Valg af dirigent, Otto Kaalund blev valgt. 2. Valg af stemmetællere. Da ingen ønskede skriftlig afstemning blev ingen valgt 3. Formandens

Læs mere

BHR 17. september 2013. Vejledning for Kredse til udtagelser 2013/2014. udtagelse, sender en skriftlig ansøgning (mail) til BHR.

BHR 17. september 2013. Vejledning for Kredse til udtagelser 2013/2014. udtagelse, sender en skriftlig ansøgning (mail) til BHR. Vejledning for Kredse til udtagelser 2013/2014 Ansøgning om arrangement: Kredse som ønsker at ansøge om afholdelse af en DM/VM udtagelse, sender en skriftlig ansøgning (mail) til BHR. Det er BHR der beslutter,

Læs mere

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2010. Bestyrelses beretning er for perioden 19. februar 2010 til 18. februar 2011.

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2010. Bestyrelses beretning er for perioden 19. februar 2010 til 18. februar 2011. Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2010 Bestyrelses beretning er for perioden 19. februar 2010 til 18. februar 2011. Bestyrelsens beretning er en status af året der er gået. Igen i år har klubben og

Læs mere

Formandens beretning for året 2017

Formandens beretning for året 2017 Formandens beretning for året 2017 Indledning For et år siden blev Tom Pedersen valgt som ny formand for kreds 80 Viborg. Desværre følte Tom sig, på grund af sygdom, nødsaget til i slutningen af året at

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev

Hele familiens nyhedsbrev Hele familiens nyhedsbrev Der sker jo hele tiden noget. Juni 2012 Ja så nåede vi faktisk sommer, og selvom vejret er lidt drilsk så har vi da haft mange gode timer i klubben og vi er jo ikke helt færdige

Læs mere

Generalforsamling I henhold til foreningens love indkaldes der herved til ordinær generalforsamling

Generalforsamling I henhold til foreningens love indkaldes der herved til ordinær generalforsamling Grundejerforening Tranagergaard Skovlunde 4. Marts 2017 Generalforsamling I henhold til foreningens love indkaldes der herved til ordinær generalforsamling Onsdag d. 22. marts 2017 kl. 19:00 21.00 i Skovlunde

Læs mere

Volsted Forsamlingshus Velkommensted Status 10. september 2015

Volsted Forsamlingshus Velkommensted Status 10. september 2015 Overtagelse Velkommen af til Volsted Borgermøde Forsamlingshus i Volsted Volsted Forsamlingshus Velkommensted Status 10. september 2015 1. Aktiviteter siden Borgermødet 26. november 2015 2. Status på overtagelsen

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 20. marts 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere