Referat fra generalforsamling NRHA.DK 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra generalforsamling NRHA.DK 2017"

Transkript

1 Den 21. januar 2017 kl Brædstrup Hotel Pejsegården Referat fra generalforsamling NRHA.DK 2017 Dagsorden: a) Valg af ordstyrer og referent b) Vurdering af mødets lovlige indkaldelse c) Fastsættelse og godkendelse af antal stemmeberettigede d) Formandens beretning e) Fremlæggelse og godkendelse af regnskab f) Fremlæggelse af plan og budget for det nye år g) Fastsættelse af medlemskontingenter og hesteregistreringsafgift h) Valg af formand og kasserer (lige år) i) Valg af 3 medlemmer til bestyrelsen (ulige år) j) Valg af 2 suppleanter k) Valg af revisor og revisorsuppleant l) Behandling af forslag fremlagt af bestyrelsen eller rettidigt indsendt fra foreningens medlemmer m) evt. Forslag, som ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være sekretæren i hænde senest 2 uger inden generalforsamlingen Velkommen A) Formanden bød velkommen til Generalforsamling: og takkede for fremmøde. Jeko der igen har sponseret de flotte bæltespænder, kæmpe tak for det. Bestyrelsen foreslog Michael Nielsen som dirigent og Ebba Weigelt som referent. B) Vurdering af mødets lovlige indkaldelse Generalforsamlingen var varslet på mail 21. dec. og på FB den 22. dec. Så det kunne konstateres at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig C) Fastsættelse og godkendelse af antal stemmeberettigede Michael optalte de stemmeberettigede til 28 personer d) formandens beretning Medlemstal vi har været 92 medlemmer i Det er jo ikke tilfredsstillende, da vi hellere vil være et tre cifret antal.

2 Showsæsonen Til gengæld har vi haft fuld kraft på reining og showaktivitet. Der er udbudt hele 5 fullslate show i Spring slide på JNT, derefter McCabes fødselsdagstævne i maj, Ride In i juni Tuse; Champagne & Rein i aug. Tuse og til DM i oktober, hvor vi afsluttede året med et brag af reining på alle niveauer. Der er også afholdt 2 CRI shows. Udover det var der NRHA.DK klasser til flere mindre shows rundt om i landet. DM DM havde i år rigtig flot tilslutning, og det er en god ide at afholde skiftevis i Jylland og på Sjælland, jeg vil dog opfodre til at alle bakker op om lokation uanset landsdel, det er jo ikke fedt kun at ride om Holbæk mesterskabet i stedet for Danmarks mesterskabet. Fokusområde blev Ungdommens år, vi fik lavet en hensigtserklæring, et Youth-program og en flot Youthfolder og endda deres eget flotte logo og T-shirts. Vi har afholdt en gratis og super god Youthcamp hos McCabe i Jylland, og de unge i gruppen har fået en sweatshirt. Vi holdt Hygge og spis sammen møde til DM. Det vigtigste i dette arbejde er, at vi laver et sammenhold blandt de unge og får dem til at finde et fællesskab som vores voksenprægede sport ikke umiddelbart tilbyder. Vi arbejder på, at der laves et opvisningshold og youth-konkurrencer, som giver opmærksomhed omkring unge-gruppen og reining som sport, også eksternt udenfor reining-miljøet. Kommunikation Til DM fik vi igen sendetid på den lokale TV-station, vores DM har været omtalt i Everhorse hestemagasinet, og Jessica Ceglarek og Rikke Weis har vist western og reining til Hillerød Horse show. Facebook-gruppen bruges af medlemmerne og mange andre, der kigger med, vi udsender nyhedsbreve ca. 10 gange /år. Hjemmesiden er løbende vedligeholdt med standings. Der er lavet nyt flot skarpt logo og flyers, nu skal de blot deles rundt Der bruges mange timer på at være en levende forening og på at være synlige og informative, også et arbejde, der er med til at løfte sporten og forhåbentligt udbrede kendskab til reining, som er vort formål. Medlemsaktiviteter I år har foreningen afholdt et DM og to FEI shows, et medlemsforedrag i mentaltræning, samt to medlems-clinics og Youth-camp og Youth-hygge spisning. Der er lavet nye foldere, spørgeskemaundersøgelse, nyhedsbreve og nyt flot logo mm. Aktivitetsniveauet har været højt, men det er vores ambitionsniveau også stadigvæk CRI og FEI ridning Det er lykkes med at skabe en bredere bruttotrup, der har aldrig været så mange 3-stjernede ryttere, nu klar til de internationale opgaver, og der er flere tre-stjernede på vej. Nyt tiltag i år er en naturlig forlængelse af vores ungdomsindsats, nemlig youth-cri klasser. Rent strukturelt blev landsholdet administreret af FEI gruppen, der har tre medlemmer. Rent administrativt varetages opgaverne af Ditte Poulsen i bestyrelsen.

3 Clinics I år har foreningen afholdt 2 medlems-clinics. En stor TAK til James Hansen og Sannee Klindt, der har stillet gratis arbejdskraft og tid til rådighed for NRHA.dk medlemmer. De mange trænere er med til at skabe liv og værdi for vores NRHA dk medlemmer value for money. Vi har desværre måttet aflyse en planlagt clinic for FEI rytterne, og der var afsat penge til det. Der blev brugt lang tid og mange kræfter på at finde en træner, men flytning af datoer gjorde det til sidst umuligt. I stedet blev pengene brugt på Youht. Vores smede-clinic blev omkostningerne for store, og derfor blev den aflyst. Futurity & Derby / Maturity 2016 I 2016 åbnes muligheden for udenlandske deltagelse og hermed indbetalinger. Allerede i år havde vi tysk deltager, og fremadrettet er tilmeldt endnu flere udlændinge, og vi har fået flere heste med. Økonomi Vi kommer ud med et lille underskud, der blandt andet kommer fra en udskudt regning fra sidste år, hvor vi havde kr. i overskud, og vi har også brugt en del penge på vores Youth-gruppe og lidt færre medlemmer end budgetteret. Vi er stolte over at vi kan have et så højt aktivitetsniveau med forholdsvis små midler. Resultater Årets sportslige resultat er selvfølgelig Mie Kühnel Unøs flotte EM titel på Cool Captain Sprit. Et super flot og COOL ridt sikrede sejren meget overbevisende til Mie og Capitainen til EM i Polen. Nu har Danmark en europamester i Rookie level 1. Det var stort at være med til. Danskerne i Polen fik alle penge med hjem. Vores open Danmarksmester i 2016 er Ditte Poulsen på Shine Way Europa En nyt tiltag indenfor avl og futurity-program så dagens lys (EFHRA), derbyet dato blev flyttet, Nick Corneliussen smækkede med døren og gik. Hvad så, ville reining overhovedet findes i Europa og på hvilke præmisser? Der har netop været møde i denne uge i Bruxelles og Danmark deltog desværre ikke, men vi er orienteret og i dialog. De store NRHA.com begivenheder vil fremadrettet blive ejet af Europa og ikke USA. Det skal nok blive godt. Vi håber på en positiv udvikling og at landene igen samles, der har været en fragmentering i Tyskland, England, Italien og Frankrig der ønskede at sammenlægge futurity med de amerikanske og overtage præmiesummen, dette har givet stor debat og vakt stor vrede i EU, og var årsagen til at Nick Corneliussen gik. Nu er tingene talt igennem og der kommer en ny organisation og plan fremadrettet. NRHA.dk I år Ditte, Jonna og Ebba på valg, og alle vil gerne fortsætte. Vi har en bestyrelse, hvor alle trækker samme vej og yder for fællesskab og forening, det er både vildt fedt og desværre meget sjældent. Tak til Simone for sin indsats. Tak til bestyrelsen for et godt år. En kæmpe tak til medlemmer og ikke mindst sponsorer for at bakke op. I er med til at gøre det sjovt at ride shows, også en kæmpe tak til alle hjælpere, der måske ikke er så synlige som bestyrelsen. I år har vi haft et aktivt

4 sponsorudvalg, og der opdateres standings løbende, tak til jer der gider hjælpe til shows tidligt og sent; og tak til hestene der gør det hele værd! Formandens beretning blev godkendt e) Fremlæggelse af regnskabet Jette fremlagde NRHA.dk s regnskab, og regnskabet viste et mindre underskud. Jette fremlagde F.D.M regnskabet, og alle fik en oversigt over årets fordelinger og indbetalinger. Denne lægges på hjemmesiden. Regnskabet blev godkendt f) Fremlæggelse af plan og budget for det nye år Plan for 2017 STRATEGI: aktivitet og opsparing I år er strategien lagt i kortene, fordi reining Danmark får to fantastiske showhaller i Det vil løfte os alle, at vi skal til at lærer at ride i store haller, pyha det er svært, vi skal virkelig til at lære at reine og hvor bliver det fedt!!! Fokus på at løfte niveauet: Vi har lavet nye DM regler, og dem holder vi fast ved endnu, da det giver flere startmuligheder for alle, og hensigten er at motivere flere til deltagelse Aktiviteter: rid sammen dag på JNT og på Tuse, vi glider sammen og hygger, datoer følger Fokus på youth Youth -rytterne i fokus stadigvæk, Aktivitet: Youth-camp på Tuse, FEI youth-klasser Fokus på at løfte toppen To FEI shows i år skal kvalificere et hold til EM i Schweiz i aug. Bruttotruppen er alle nuværende tre-stjernede ryttere, heraf udtages et hold når kvalifikation er opnået, der kan sendes I ryttere i år. I år kan der allerede kvalificeres til WEG i North Carolina, måske det sidste WEG i nær fremtid, da WEG er så dyrt at flere arrangører har måttet trække sig. Der er flere ryttere der har ønske om at ride i Polen, og det er en rigtig god ide at få erfaring, det man ikke vinder i penge vinder man i erfaring! Aktivitet: FEI shows, NRHA.com EM i Polen, EM FEI Schweiz, og Youth FEI Fokus på bredden Det mest af arbejdet er med fokus på alle, altså bredden og det er også her størstedelen af vores udgifter ligger, nemlig showstøtte både til egne shows og shows som de forskellige westernsteder og klubber afholder. De nye DM regler og Dm klasser giver også flere startmuligheder til glæde for den grønne og den ruinerende.

5 Fokus på liv i foreningen NRHA.dk skal være en attraktiv forening i bevægelse! Det håber jeg at dagen i dag vil danne præcedens for fremadrettet med fælles spisning og hygge og et godt foredrag FDM program Med et stigende antal tilmeldte heste, ser vi frem til den kommende års afviklinger nu med udenlandsk deltagelse, vi trænger også til at niveauet løftes. EM måske Vi har sammen med de nordiske lande Norge Sverige Finland lagt billet ind på at få EM 18/19 til Danmark. En fælles paraplyorganisation med ledelse af Steve Clint og TPH shows har søgt om afvikling af EM på Tuse Creek ranch, vi krydser alt hvad krydses kan, men pt. ligger vi ikke i front blandt ansøgerne. Det er ikke afgjort endnu, og vi vil gøre alt hvad der er muligt for at det lykkes. Det betyder at jeg i dag vil fremlægge et budget for jer hvor vi har mulighed for at skrue på nogle af udgifterne for det koster penge at afvikle EM, og hvis det bliver, vil showtilskud både eksternt og internt være reduceret. Selvom vi kommer til at bruge penge på denne begivenhed er bestyrelsen af den overbevisning, at det er en kæmpe mulighed for at fremme reining, give vores egne ryttere en kæmpe mulighed og oplevelse og også give den danske reining industri en saltvandsindsprøjtning (om der findes en sådan) Det afklares i løbet af foråret om vi skal ud i Europa eller om vi bare skal over broen! NRHA.DK budget 2017 Indtægter Medlemskaber + licens Medlemsaktivitet 3000 Total Udgifter Year End præmier Showstøtte eksterne shows Showstøtte Dm Showstøtte FEI Generalforsamling Bestyrelsesmøder forplejning Rejseudgifter Medlemskab NRHA USA 700 Kontorartikler Youth-aktivitet repræsentation 500 Pr Total Årets resultat -200,00 Mulighed for EM blev diskuteret, bestyrelsen fik frie hænder til at disponerer med showstøtten, sådan at der er mulighed for at fortsætte EM planerne. Budgettet for 2017 blev fremlagt og godkendt.

6 g) Fastsættelse af medlemskontingenter og hesteregistrering Bestyrelsen foreslår uændret, nemlig Seniorkontingentet for 2017 er 400 kr. og et junior kontingent på 250 kr. Forslaget blev vedtaget h) Valg af tre bestyrelsesmedlemmer På valg: Næstformand Ditte Poulsen modtager genvalg Sekretær: Ebba Weigelt modtager genvalg, Menigt medlem Jonna McCabe modtager genvalg. Alle tre blev genvalgt j) Valg af 2 suppleanter, bestyrelsen foreslår 1. Supp.: Tine Vangsbo, 2. supp. Jette Thomsen g) Valg af revisor og revisorsuppleant Revisor blev Heidi Nørbæk og Susanne Nielsen - Genvalgt K) Behandling af forslag fremlagt af bestyrelsen eller rettidig indsendt fra foreningens medlemmer Her et brev fra Michael Lundgren Åbent brev punkt til drøftelse på NRHA.dk generalforsamling. Hej NRHA.dk s bestyrelse Først vil jeg gerne rose jeres arbejde med at fremme NRHA reining i DK. Jeg syntes dog at der er begyndt at blive brugt meget tid og resurser på FEI /CRI I NRHA.dk s regi. Her skylder jeg at forklare at, mit syn på FEI /CRI er at det fungerer som et pyramide spil, altså at dem der starter fra bunden med 1* og så der opad, hvor man skal betale mere end 1000 kr. for at starte, hvis man så når den givne score, så får man en * eller to, men i den sidste ende er det dem der har tre stjerner der får noget ud af det da det er dem der kan komme med til de store shows, hvor man gerne skal have en hest der kan score 72 eller højere for at kunne være med mod de andre i Europa, og hvis vi kikker lidt på hvor mange ryttere og heste der har lavet sådan en score mere end en gang, er det højst 5-6 i DK. Så nu er mit spørgsmål:hvorfor skal der laves CRI klasser en lørdag midt i et NRHA stævne? I stedet for at holde det om fredagen eller søndagen? Er det NRHA.dk s bestyrelse der skal bruge tid og kræfter på FEI /CRI når der kun er maks. 20 ryttere ud af 100 NRHA.dk medlemmerne, der har interesse for at ride FEI CRI?

7 Hvor meget af de penge der bliver indbetalt til startgebyrer på CRI klasserne går til NRHA.dk? Og skal i sende penge til FEI for at få lov at holde deres CRI stævner? Er der et separat regnskab for CRI /FEI stævnerne /dommer? Jeg syntes det er vigtigt at der bliver oplyst lidt mere til medlemmerne, så vi bedre kan forstå hvorfor vores medlems penge, ud over at gå til NRHA.dk, også skal gå til at holde FEI/CRI stævner? Med venlig hilsen Medlem nr. 136 Michael Lundgren Brevet var dog ikke noget forslag, og det blev derfor behandlet under punktet Eventuelt. Formands betragtninger i forbindelse med brevet Tak til Micheal for at sende et brev og gøre opmærksom på et behov for orientering og debat. Vi skal have FEI fordi det løfte toppen, det er sundt at skulle kvalificere sig, alle kan være med i de laveste niveau og så udvikle sig undervejs, det giver udvikling! FEI har fokus på, at opvarmningen foretages på etiske forsvarlige måder, vi skal være ærlige og indrømme det. FEI har opvarmnings regler og der holdes opsyn. Jeg har lavet nogle betragtninger rent økonomisk FEI er pt. en rigtig god forretning for NRHA.dk. At holde FEI shows er helt klart at gøre noget for toppen og det bakker vi op om. Vi skal have at trænerne udvikler sig, få inspiration, og her er internationale shows en drivkraft og inspiration. Det er de samme trænere, der stiller op for vores medlemmer, når der er shows. De er der nat og dag for at hjælpe dig og os, de giver gratis clinics, du kan spørge om råd, ja de synger også for os!! Min grafik viser, at det ikke er NRHA dk, der støtter FEI, men nærmere omvendt det er de får der støtter NRHA dk, og tiden der bruges ja, i den nuværende bestyrelse har alle fokusområder og opgaver, de ses på hjemmesiden så det er ikke hele bestyrelsen, der bruger tid, det er et enkelt medlem og derudover er det den eksterne FEI gruppe. Vi tror også at det kontinuerlige FEI arbejde gør det muligt at stille hold og give store oplevelser og udvikling, billedet før i tiden var at man lavede et FEI arbejde når det skulle være et WEG eller em og ellers lod man det ligge vi vil gerne have et årligt FEI show så alle har mulighed for at opfylde deres ambitioner om at ride med på et landshold. Andre kommentarer fra bestyrelsens side var bl.a., at 20 ud af ca. 100 medlemmer faktisk udgør 25 %, hvilket kan betragtes som en ret stor procentdel. Der var et bredt ønske om at Danmark har et Reinings landshold og dette kan kun ske ved FEI ridning Der var konstruktiv diskussion om brevet, hvor der kom flere gode synspunkter frem. Fra et par medlemmer blev det fremført, at der gøres meget for eliten (FEI/CRI), for youth-gruppen og

8 begynderne, men ikke for mellemgruppen. Her blev dog nævnt at netop mellemgruppen er den der gøres mest for, det er nemlig dem der rider shows og det er netop der de fleste penge og kræfter ligges. Det blev også nævnt, at man som medlem også kan komme med forslag til aktiviteter/arrangementer. Bl.a. gennemgangen af regnskabet og andre ting i formandens beretning havde desuden givet brevskriveren svar på nogle af spørgsmålene. Youth aktivitet UDGIFTSOVERSIGT Bluser, clinic, mad 8359 Show støtte Ekstern Ridein, mccabe, Hwr,Roc, R&C 8750 Show støtte Intern Dm Rejseudgifter DM 2166 FEI 4000 PR Flyvers DM programlister 2641 Bestyrelse arbejde Rejse udg. hjemmeside, NRHA.com, mad GF 6248 OS ALLE Diagramtitel ELITEN 4000 YOUTH

9 INDTÆGTSOVERSIGT DM overskud 2783 Medlemsskab Salg Mad GF 400 OS ALLE Diagramtitel FEI overskud C&R 6895 FEI overskud DM 4136 ELITEN MEDLEMSfordeling INDTJENING 100 medlemmer eliten ca 10 stk m) Eventuelt Endnu en gang blev der stillet spørgsmål om, hvorvidt man som herboende udlænding kan blive dansk mester via sygesikringskort. Dette spørgsmål blev diskuteret for et par år siden, hvor en vejledende afstemning blandt de fremmødte førte til, at bestyrelsen besluttede, at man for at blive dansk mester skal have dansk statsborgerskab på linje med både Dansk Rideforbunds krav og andre europæiske landes regler, og at spørgsmålet selvfølgelig kan tages op igen. Det blev atter understreget, at man uden dansk statsborgerskab sagtens kan starte i og vinde præmierne, blot ikke mesterskabet. Der blev stillet spørgsmål om muligheden for i foreningen evt. at kunne købe forskelligt merchandise udover de Jakker og veste, der foreligger i øjeblikket. Dette har været forsøgt, men det er opgivet, da det kun giver underskud. I stedet foreslog Tine V. at logo lægges på FB - så kan man frit benytte det til fx broderi mv. på beklædning. Der var ikke yderligere emner eller kommentarer.

10 Derefter afsluttes med at hylde årets NRHA.dk Money earners. Der uddeles bæltespænder af Annette. Bæltespænderne er sponseret af JEKO ved Klaus Ceglarek, mange tak for det og årets vindere blev: Årets Vindere af Year End Awards: Open: Ditte Poulsen Non Pro: Anja Pen Rookie: Rikke Weis Youth: Nicoline Andersen Lau Prime Time: Carsten Kristensen De flotte dækkener er i år sponseret af NRHA.dk, og går i 2016 til: Greener Than Grass: Lotte Sørensen Green as Grass Horse: Yankee Boom Tillykke til alle årets vindere Og en stor tak til året sponsorer, nemlig JEKO for flotte bæltespænder og Nrha.dk for dækkener. Dirigenten takkede for god ro og orden, og Generalforsamlingen afsluttedes kl. 15:35, hvorefter der var gratis foredrag ved dyrlæge Niels Guss Andersen om sports hestens vedligeholdelse. Annette Andersen Jette Ceglarek Ditte Poulsen Jonna McCabe Ebba Weigelt

Nyhedsbrev februar 2017

Nyhedsbrev februar 2017 Nyhedsbrev februar 2017 Hvor reiner det? JNT er klar til at slå dørene op for sæsonstart på 2017. Her er alle tiders mulighed for at komme i gang og få showformen trimmet til et spændende 2017. Du kan

Læs mere

Referat fra generalforsamling NRHA.DK Den 6. januar 2018 kl på Pejsegården, Brædstrup

Referat fra generalforsamling NRHA.DK Den 6. januar 2018 kl på Pejsegården, Brædstrup Referat fra generalforsamling NRHA.DK Den 6. januar 2018 kl. 14.00 på Pejsegården, Brædstrup Dagsorden: a) Valg af ordstyrer og referent b) Vurdering af mødets lovlige indkaldelse c) Fastsættelse og godkendelse

Læs mere

Efter generalforsamlingen vil der være foredrag ved Janne Mortensen og sluttelig fællesspisning

Efter generalforsamlingen vil der være foredrag ved Janne Mortensen og sluttelig fællesspisning Indkaldelse til generalforsamling NRHA.DK Den 16. januar 2016 kl. 14.00 Tuse Creek Ranch, Hesselvad 15, Butterup,4420 Regstrup Hermed indkaldes til den årlige generalforsamling i NRHA.DK Dagsorden: a)

Læs mere

Nyhedsbrev juni 2015

Nyhedsbrev juni 2015 Nyhedsbrev juni 2015 Hvor reiner det: 4. 5. juli holder NRHA.DK Summer Show på Brædstrup Rideklub, her er CRI *, CRI **, CRI *** og NRHA.DK klasser, og for at der er noget for alle, afholdes der også All

Læs mere

Nyhedsbrev december 2018

Nyhedsbrev december 2018 Nyhedsbrev december 2018 Husk kontingent for 2019! Du kan allerede nu indbetale dit kontingent til NRHA.DK. Konto nr. 7240 1386783. Senior: DKK 400,- Junior: DKK 250,- Easy: DKK 150,-. Tilmelding til FDM

Læs mere

DKQHA Årsmøde Formandens rapport for Poul Haukrog Møller

DKQHA Årsmøde Formandens rapport for Poul Haukrog Møller DKQHA Årsmøde 2015 Formandens rapport for 2014 Poul Haukrog Møller Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af regnskab til godkendelse 4. Futurity program manager fremlægger

Læs mere

Appaloosa horse club Danmark

Appaloosa horse club Danmark I det følgende dokument vil du til alle tider kunne finder Appaloosa Horse Club Danmarks referater fra. Hhv. Generalforsamlingerne, samt bestyrelsens møder i de respektive år. 2014 Indholdsfortegnelse

Læs mere

DKQHA Årsmøde Formandens rapport for Poul Haukrog Møller

DKQHA Årsmøde Formandens rapport for Poul Haukrog Møller DKQHA Årsmøde 2014 Formandens rapport for 2013 Poul Haukrog Møller Dagsorden DKQHA Årsmøde 2014 Valg af dirigent Formandens beretning Fremlæggelse af regnskab til godkendelse Futurity program manager fremlægger

Læs mere

RIDE IN 2016 10. 12. juni 2016 Tuse Creek Ranch NRHA, NRHA.DK, AQHA, NRHA.DK Derby & Maturity, All-breed

RIDE IN 2016 10. 12. juni 2016 Tuse Creek Ranch NRHA, NRHA.DK, AQHA, NRHA.DK Derby & Maturity, All-breed Show adresse: TUSE CREEK RANCH, Hesselvad 15, Butterup, DK-4420 Regstrup Alt ophold på Tuse Creek Ranch er på eget ansvar. Tilmelding til: Jette Ceglarek Hesselvad 15, Butterup DK-4420 Regstrup E-mail:

Læs mere

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 9.00, bemærk starttidspunkt. Dagsorden*

Læs mere

DM 2015 på JNT Westerncenter

DM 2015 på JNT Westerncenter DM 2015 på JNT Westerncenter Så er Reining DM vel overstået og det blev igen et super godt show på JNT Westerncenter. Stor tak til Jette og Nis for jeres enorme arbejde Reining-rytterne er altid glade

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 1. Valg af dirigent Dan Faber Madsen blev valgt som dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var indkaldt i overensstemmelse med

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referent: Lone 1. Valg af dirigent: Morten 2. Bestyrelsen aflægger beretning: Tina (se separat) Beretningen lagde op en efterfølgende diskussion,

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Nyhedsbrev august 2016

Nyhedsbrev august 2016 Nyhedsbrev august 2016 Hvor reiner det? Næste Reining show afholdes som en del af ROC på Little Creek Ranch den 20. august. Se hele Reiningkalenderen på www.nrha.dk. Champagne & Rein er veloverstået og

Læs mere

DDGUs generalforsamling d. 19. marts 2014 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse:

DDGUs generalforsamling d. 19. marts 2014 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse: DDGUs generalforsamling d. 19. marts 2014 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse: Valdemarsgade 41, 5. sal 1665 København V (hos Søren Lindgreen) Fremmødte: Søren Lindgreen, Sinus Frank, Arne Mejlholm,

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 Referat af Marianne Rasmussen Antal stemmeberettiget 44 Dagsorden: Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 1. Valg af dirigent - Bent Garsted 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Grundejerforeningen Lystgårdsparken

Grundejerforeningen Lystgårdsparken Referat fra generalforsamling den 30. oktober 2017 Til stede: Lystgårdsparken 1, 3, 5, 7, 9, 10, 13, 16, 23, 32, 33, 36, 38, 42 Referent: Louise Riley Ad. 1. Valg af dirigent Ove Nielsen blev valgt og

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup /

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup / Generalforsamling onsdag d. 16. marts 2011 Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2010 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2010 4. Godkendelse af budget 2009 og fastsættelse

Læs mere

Kurilean Bobtail Klubben Referat fra generalforsamling

Kurilean Bobtail Klubben Referat fra generalforsamling Kurilean Bobtail Klubben Referat fra generalforsamling Søndag d. 2. april 2017 kl. 9:30 Sted: Århus Firma Sport, Paludan-Müllers Vej 110, 8200 Århus N (til JYRAKS udstilling) Dagsorden 1. Registrering

Læs mere

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Fremmødte: 23 Referent: Bolette Toft Mødedato: 29. marts 2016 Mødested: Stubhuset; kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af TANGENT DANMARKs 32. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING lørdag den 11.april 2015

Referat af TANGENT DANMARKs 32. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING lørdag den 11.april 2015 Referat af TANGENT DANMARKs 32. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING lørdag den 11.april 2015 Ansvarlige: Landsformand Tine Mandrup, Tangent 39 Grenå Vicelandsformand Helle Nielsen, Tangent 14 Østersøen Sekretær

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Dansk Frieser Forbund

Dansk Frieser Forbund Dansk Frieser Forbund Bestyrelsesmøde hos Egelund, søndag d. 27. januar 2019. Tilstede: Egelund, Færch, Hans, Anna-Marie, Solveig, Axel og Peter. 1. Godkendelse af referat Referatet fra sidste bestyrelsesmøde

Læs mere

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen og tilmeldte medlemmer. Agenda: 1. Åbning af Generalforsamlingen v/formanden.

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen og tilmeldte medlemmer. Agenda: 1. Åbning af Generalforsamlingen v/formanden. Referat 06.03.2015 Mødeart: Mødested: Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Vestergade 7B, Horsens Mødedato: Fredag d.06.03.2015. kl. 18:00. Referatdato: Deltagere: Referat sendt til: Referent:

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter.

Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter. Generalforsamling 2017 Fredericia. Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter. Formanden Tom Winther bød velkommen til Contrast

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent. Referat fra generalforsamlingen i BRT Golf Klub Søndag den 29. november 2015 kl. 13.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat af Heklas Generalforsamling kl. 18.30 d. 13. marts 2012

Referat af Heklas Generalforsamling kl. 18.30 d. 13. marts 2012 Referat af Heklas Generalforsamling kl. 18.30 d. 13. marts 2012 Formanden byder velkommen til de fremmødte. Punkt 1: Valg af dirigent Leif Gråhede Han byder også velkommen til de mange fremmødte. Dirigent

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

Ordinær generalforsamling i HSDK

Ordinær generalforsamling i HSDK Ordinær generalforsamling i HSDK Afholdes i år d. 22. marts 2015 kl. 14.00 i Tune Menighedscenter, Tune center 17, 4030 Tune. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Tirsdag den 19. August 2014 kl. 18.00 STED: Fangel Kro & Hotel Fangelvej 55 5260 Odense S DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH),

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2017 afholdt d. 19. august på Hotel Vissenbjerg Storkro.

Referat af generalforsamlingen 2017 afholdt d. 19. august på Hotel Vissenbjerg Storkro. Referat af generalforsamlingen 2017 afholdt d. 19. august på Hotel Vissenbjerg Storkro. 1.a. Valg af dirigent: Flemming Glymov blev valgt 1.b. Valg af referent: Flemming Glymov og Jan Bøgsted udfærdiger

Læs mere

Referat af Generalforsamling februar 2013

Referat af Generalforsamling februar 2013 Referat af Generalforsamling februar 2013 Formanden Jesper Jensen bød velkommen til Trinords medlemmer der var fremmødt til årets generealforsamling. 1. Valg af dirigent og referent Formanden orienterede

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl

Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl. 18.30 19.45 Deltagere: Der deltog 30 medlemmer i afdelingsmødet. 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Dansk Contender Klub Generalforsamling 31. august 2013 i Aarhus Referat

Dansk Contender Klub Generalforsamling 31. august 2013 i Aarhus Referat Dansk Contender Klub Generalforsamling 31. august 2013 i Aarhus Referat 1. Valg af ordstyrer og referent a. Søren Winther blev valgt som ordstyrer og Jon Møgelhøj blev valgt som referent. 2. Formandens

Læs mere

Referat af generalforsamling i Allerød Karate Dojo den 28. april 2011

Referat af generalforsamling i Allerød Karate Dojo den 28. april 2011 Referat af generalforsamling i Allerød Karate Dojo den 28. april 2011 1. Valg af dirigent og referent Søren Thomsen blev valgt som dirigent Thomas Skov Hansen blev valgt som Referent Det blev konstateret

Læs mere

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen Februar 2011 REFERAT AF GENERALFORSAMLING I FORBINDELSE MED SELSKABETS ÅRSKURSUS Fredag den 28. januar 2011, kl. 16.30 Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen 2008.

Referat af Generalforsamlingen 2008. Referat af Generalforsamlingen 2008. Søndag den 24/2-2008 blev der afholdt ordinær generalforsamling i Redningshunden-Danmark på brandstationen i Frederikssund. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Side 1/5 Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Før selve referatet

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Jan From Pedersen foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Jan From Pedersen foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 26. oktober 2017. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Punkt: Dagsorden: 1 Valg af dirigent Referat: Dirigent Jannie Trabjerg Roskilde Tekniske Skole: Generalforsamlingen er lovligt

Læs mere

Grundejerforeningen Lystgårdsparken

Grundejerforeningen Lystgårdsparken Referat fra generalforsamling den 22. oktober 2018 Til stede: Lystgårdsparken 1, 9, 10, 13, 16, 18, 20, 21, 22, 23, 30, 32, 33, 36, 38 Referent: Louise Riley Ad. 1. Valg af dirigent Ove Nielsen blev valgt

Læs mere

Referat generalforsamling Næstved Sportsrideklub d. 22. marts Dagsorden

Referat generalforsamling Næstved Sportsrideklub d. 22. marts Dagsorden Referat generalforsamling Næstved Sportsrideklub d. 22. marts 2018 Der var 40 fremmødte deltagere. Dagsorden 1. Valg af dirigent Jørgen Rasmussen foreslås og blev valgt. Dirigenten konstaterer generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent.

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Dansk Cøliaki Forening

Dansk Cøliaki Forening REFERAT Generalforsamling 2017 Dato: 25.03.2017 Sted: Brogaarden, Middelfart Foreningens formand Dorte Hagedorn åbnede generalforsamlingen og bød deltagerne velkommen. 1. GODKENDELSE AF DAGSORDEN Generalforsamlingen

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 27. marts 2017 kl. 13 i Landsforeningen LandboSenior.dk

Referat af generalforsamlingen den 27. marts 2017 kl. 13 i Landsforeningen LandboSenior.dk Referat af generalforsamlingen den 27. marts 2017 kl. 13 i Landsforeningen LandboSenior.dk Generalforsamlingen blev afviklet på Pejsegården i Brædstrup, og der deltog ca. 290 medlemmer fra 52 lokale klubber

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk afholdt den 27. januar 2018 klokken 11:00 Lundbækvej 9, 2665 Vallensbæk Strand 37 stemmeberettigede medlemmer var fremmødt samt

Læs mere

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden.

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden. Generalforsamling i SAS løb og motion Onsdag den 10. februar 2010. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Åbning af mødet og godkendelse af indkaldelsen 3. Valg af mødesekretær 4. Beretning 5. Regnskab 6. Fremlæggelse

Læs mere

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum Dagsorden: Indkaldelse til ordinær generalforsamling Søndag d. 9 marts 2014 kl.14 i rytterstuen 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning ved

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense.

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense. Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/1 2008 Fangel Kro og Hotel v. Odense. Der var 20 fremmødte medlemmer. Dagsorden: 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Afstemning om vedtægtsændringer,

Læs mere

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 Der er 65 medlemmer til stede Formanden Ole Lyd Nielsen byder velkommen 1) valg af dirigent og referent - Kristian (Kiks) er dirigent.

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Dansk Styrkeløft Forbund den 23. marts 2014

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Dansk Styrkeløft Forbund den 23. marts 2014 Referat fra i Dansk Styrkeløft Forbund den Mødet blev afholdt på Scandic Hotel, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV. Valg af dirigent; Bestyrelsen foreslog Søren Lind, som blev valgt uden modkandidater. Søren

Læs mere

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl Referat fra generalforsamling i Ishøj GolfKlub den 7. marts 2016 kl. 19. Afholdt på Kanehøjgaard, Køgevej 275, 2635 Ishøj Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling Torsdag d. 27. februar 2014 Velkomst v/formanden 1. Valg af dirigent Lone Pedersen blev valgt 1a. Valg af stemmetællere Helle Jørgensen Uddeling af pokaler Rideskole

Læs mere

Grundejerforeningen Salvig

Grundejerforeningen Salvig Grundejerforeningen Salvig v/formand Susanne Nielsen, Stenbjergvænget 3, Orø, 4300 Holbæk www.gf-salvig.nu - Telefon 3027 2520 - sus.oebo@live.dk Kære Grundejere Hermed inviteres til Grundejerforeningen

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 19. marts 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3.

Læs mere

Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Tirsdag den 5. april 2016 kl

Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Tirsdag den 5. april 2016 kl Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Tirsdag den 5. april 2016 kl. 18.30 19.45 Deltagere: Der deltog ca. 28 medlemmer i afdelingsmødet. 1. Valg af dirigent og

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6 MØDE: Generalforsamling DATO: mandag 28. maj 2018 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: Henrik Møller Hansen Michael Ryding Anders Ravn Henrik Møller Hansen NÆSTE MØDE: - DATO:

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Referent: Hanne Linnet Rugaards Skovvej 26, 8680 Ry. Bilag: Ejerlav I- J. Regnskab 2013 og Budget 2014

Referent: Hanne Linnet Rugaards Skovvej 26, 8680 Ry. Bilag: Ejerlav I- J. Regnskab 2013 og Budget 2014 Ejerlavet for delområde I- J i Kildebjerg Ry Beboelse Vest Referent: Hanne Linnet Rugaards Skovvej 26, 8680 Ry Bilag: Ejerlav I- J. Regnskab 2013 og Budget 2014 07-05- 2014 http://www.kildebjerg.net brian@24t.dk

Læs mere

Return Of the Cattle 1.-3. maj 2015

Return Of the Cattle 1.-3. maj 2015 Return Of the Cattle 1.-3. maj 2015 Hej alle Vi i ROC byder alle western ryttere i Danmark velkommen til det første store cow show i Jylland i 2015. Igen i år skal vi have en weekend, hvor vi skal se en

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Generalforsamling 11/3 2014

Generalforsamling 11/3 2014 Generalforsamling 11/3 2014 Program 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Finn Vestergaard 2. Valg af referent. Bestyrelsen foreslår Cecilie Poulsen 3. Formandens beretning. 4. Forelæggelse af driftsregnskab

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling Onsdag den 26. marts Formand Per Sørensen bød velkommen kl. 19. - Vi var 25 fremmødte. Ad. 1: Valg af dirigent, referent og stemmetællere Klaus Roos blev valgt til dirigent

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen,

Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen, Frederikssund, den 2. december 2015 Kære Alle Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen, som kan ses nedenfor. Vi minder om vores juleafslutning søndag

Læs mere

Dansk P.R.E. Avlsforening bestyrelsesmøde Søndag den 6. maj 2018 kl i Glamsbjerg

Dansk P.R.E. Avlsforening bestyrelsesmøde Søndag den 6. maj 2018 kl i Glamsbjerg Dansk P.R.E. Avlsforening bestyrelsesmøde Søndag den 6. maj 2018 kl. 12.00 i Glamsbjerg Tilstede: Birgitte, Heidi, Belinda,, Hanne og Tine. Ninette pr telefon og Anna dele af mødet pr. telefon. Ikke til

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 26. marts 2015 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse Dagsorden Rasmus Dirigenten indleder med at konstatere

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal.

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Center Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Dagsorden Valg af dirigent Beretning fra formanden, seniorudvalget og ungdomsudvalget regnskab Indkomne forslag Fastsættelse af kontingent

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 14/3 2018 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 33 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart

Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart Formanden Lise Petersen bød velkommen til årets generalforsamling. Valg af dirigent: Lise foreslog på bestyrelsens

Læs mere

Medlemskab kan opnås af grønlandske foreninger, hvis formål og vedtægter ikke strider imod Fællesforeningens formål.

Medlemskab kan opnås af grønlandske foreninger, hvis formål og vedtægter ikke strider imod Fællesforeningens formål. Fællesforeningen blev stiftet den 7. december 1974 1 Navn og formål: Fællesforeningens navn er KALÂDLIT PEK ATIGÎGFÎSA KÁTUVFIAT Inuit. Fællesforeningen er upolitisk og har adresse hos den til enhver tid

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 For dem som modtager referatet via brev følger vedlagt giro-indbetalingskort til kontingentet for 2010. For dem som modtager referatet

Læs mere

Referat af Generalforsamling i FUA lørdag d. 29/ på KUA kl. 14:30-16:00

Referat af Generalforsamling i FUA lørdag d. 29/ på KUA kl. 14:30-16:00 Referat af Generalforsamling i FUA lørdag d. 29/10 2016 på KUA kl. 14:30-16:00 Antal deltagere: 13 1. Valg af dirigent Mette Thomsen 2. Valg af referent og stemmetæller Referent: Inge-Line Olesen, stemmetæller:

Læs mere

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent.

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent. Referat fra generalforsamling i Badmintonklubben BK36 afholdt den 4. maj 2018 i Brønshøj Sportshal. Til stede var i alt 13 medlemmer plus bestyrelsen. DAGSORDEN Ifølge vedtægternes 13, pkt. g I: Valg af

Læs mere