qwertyuiopasdfghjklz xcvbnmqwertyuiopas dfghjklzxcvbnmqwert yuiopasdfghjklzxcvbn mqwertyuiopasdfghjk lzxcvbnmqwertyuiopa

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "qwertyuiopasdfghjklz xcvbnmqwertyuiopas dfghjklzxcvbnmqwert yuiopasdfghjklzxcvbn mqwertyuiopasdfghjk lzxcvbnmqwertyuiopa"

Transkript

1 qwertyuiopasdfghjklz xcvbnmqwertyuiopas Holdleder info fra dfghjklzxcvbnmqwert yuiopasdfghjklzxcvbn mqwertyuiopasdfghjk Sådan afvikler jeg en holdkamp lzxcvbnmqwertyuiopa Claus Eskildsen sdfghjklzxcvbnmqwer tyuiopasdfghjklzxcvb nmqwertyuiopasdfghj klzxcvbnmqwertyuiop asdfghjklzxcvbnmqwe rtyuiopasdfghjklzxcvb nmqwertyuiopasdfghj klzxcvbnmqwertyuiop

2 Side 1 Indkaldelse til en holdkamp 1. Sørg for at indkalde spillerne til en holdkamp i god tid.det er godt for alle parter, hvis man har accept fra de udtagne spillere senest 14 dage før kamptidspunktet, som minimum. Så er det kun sygdom, som kan ødelægge det hele. 2. Check om de udtagne spillere er lovlige. Vær opmærksom på reservereglen. ( se turneringsreglerne.) F.eks. I forbindelse med nedrykning fra et højere hold, eller spilleren har spillet max antal af kampe på det højere hold, eller hvis spilleren er ny i klubben. Vedkommende skal være fri af den gamle klub. 3. Giv meddelelse til de øvrige holdledere i klubben om dit udtagne hold, så de ved, hvem de kan bruge til deres hold efterfølgende. 4. Holdlederen SKAL oprette sin holdseddel ved at bruge systemet på internettet via under punktet ( indsæt resultater ) i menuen. Før kampen igangsættes 1. Hav altid denne pjece ved din side. 2. Vær altid klar i hallen mindst et kvarter før fastsat kamptidspunkt. Dette gælder både ude og hjemme. 3. Hvis du ikke bruger opret systemet så sørg for at have en læsbar liste over dit hold, så det er klar til holdlederen fra den anden klub, og giv vedkommende den i tide. 4. Husk at påføre en spillers fødselsdata, hvis det er første gang spilleren optræder på et af klubbens hold. 5. For hjemmebanens holdleder er det specielt vigtigt, at påføre modstanderens fødselsdata, hvis disse forefindes. Dette vil især være gældende hvis modstanderen ikke har offentliggjort sin holdseddel på nettet. Hjælp hinanden med et spørgsmål om der er nye spillere på holdet. 6. Husk også at påføre korrekt kampnummer, kampdato og resultat på det hold der er i aktion. Udeladelse af ovenstående krav koster bøder.

3 Side 2 Under kampen 1. Vær opmærksom på kampafviklingen. Følg retningslinjerne i turneringsreglernes 14. Vær dog opmærksom på, at for veterankampene minus eliteseriens vedkommende, er det en fordel at begynde med de to herredoubler og tre af mix-doublerne. (ved 5 baner) Dette giver den største udnyttelse af banetiden. 2. Alle kampe bør afvikles i en god og positiv ånd. Brug Jeres sunde fornuft og arbejd i udstrakt grad efter konduite. Men husk! ved uoverensstemmelser er det kun turneringsreglerne, der er gældende. 3. Husk! at hvor der er flere efterfølgende kampe i en hal, skal den først igangsatte kamp spilles færdig, selvom man går ind i den efterfølgende kamptid. Man skal dog altid begynde den efterfølgende kamp når der bliver ledige baner efter den foregående kamp. I princippet er det kun den sidste holdkamp på samme dag, som eventuelt kan have et problem. Dette problem løses ved at følge 13 i turneringsreglerne. 4. Husk! at det er de internationale spilleregler, som til enhver tid er gældende. I tvivlstilfælde da se først i DBF s turneringsregler via internettet, herefter i denne pjece. I sidstnævnte pjece kan der være specielle regler, som kun er gældende i KBKr s holdturnering. 5. Hvis man ønsker at flytte en kamp til et andet tidspunkt, SKAL man for voksenhold overholde de angivne tidsfrister. Ungdomshold ser vi lidt friere på, men der skal stadig gives en godkendelse. Ansøgningen SKAL es til holdadministratoren i god tid inden den ordinære tid. Når klubberne så har fået en rettet serieliste, er den rettet på BadmintonPeople, og er nu det gældende tidspunkt for kampen. Efter kampen er færdigspillet VEJLEDNING FOR AT INDRAPPORTERE ET KAMPRESULTAT TIL KBKR S HOLDTURNERING. Først skal man sørge for, at en holdleder er oprettet som administrator til BadmintonPeople. Vedkommende skal have adgang til at indrapportere resultater. Klubbens hovedadministrator kan give holdlederen denne mulighed.

4 Side 3 Når en kamp er færdig går man så på 1. log dig på med din administrator profil 2. I den menu der nu fremkommer trykker man på Klubadministration 3. I den nye menu trykker man på Indberet resultat 4. Udfyld feltet Kampnr. Med DBF-Kampnummeret som I har fra serielisten. Den er god at have ved siden af sig. 5. Tryk på HENT 6. Nu fremkommer der en mulighed for, at skrive resultatet i felterne. 7. Aktiver rubrikken for resultat afgivet 8. Nu er man færdig. Hvis man nu ikke har DBF-kampnummeret ved hånden kan man finde det på denne måde. Punkterne 1 til 4 gentages. 5. Tryk aktuel holdtype i feltet Årgang 6. Tryk på pilen ned i feltet Række Dette fremkommer så snart man har fundet Årgangen. 7. Nu finder man den aktuelle serie og trykker enter. 8. Tryk på Pulje og aktiver hvad der står. 9. Tryk nu på knappen søg 10. Nu fremkommer en liste over de hjemmekampe klubben har i den serie. 11. tryk på vælg i den aktuelle kamp 12. Skriv resultat i felterne og tryk GEM 13. Herefter er resultatet indberettet.

5 Side 4 Eksempler på situationer som kan opstå 1. Spørgsmål: Må jeg bruge Jens på 1. holdet, når han spillede på 2. holdet i går.? Svar: JA - man må ALTID rykke en spiller op, bare det ikke er samme spilledag og i samme kategori. Se dog også efterfølgende spørgsmål og svar. 2. Spørgsmål: Jens kan ikke spille på 1.holdet, må jeg flytte en spiller op fra et lavere hold op som reserve? Svar: JA - han vil jvf. 9 blive betragtet som reserve, og kan indgå i henhold til disse regler. Man skal på holdskemaet påfører ham som reserve. Herefter kan han umiddelbart rykke ned på det hold han kom fra. Dette gælder også samme dag. Man kan dog kun optræde som reserve, hvis man kommer fra et lavere hold. Ellers er det de normale op/nedrykningsregler der er gældende. 3. Spørgsmål: Jens' vrider om på sin ankel i sin singlekamp og må opgive med W.O. til følge. Han bliver imidlertid frisk til sin næste kamp, må han spille den.? Svar: NEJ - teknisk set er han totalt udgået af holdkampen. Man må ikke mere indsætte reserver i en påbegyndt kamp. 4. Spørgsmål: Jens har normalt spillestyrke til at spille på vores 1. hold. Desværre kan han ikke være med i den første spillerunde. Må jeg bruge ham på 3. holdet i hans første kamp? Svar: NEJ - man skal ifølge reglerne stille sit hold i styrke orden, og her menes spillerens styrke i klubben. Det tillades dog at spilleren kan rykke et hold ned, så i dette tilfælde må han bruges på 2. holdet. 5. Spørgsmål: 'Jens' nåede ikke at melde flytning inden den 1. Juni i denne sæson, og har derfor fået 3 spilledages karantæne fra DBF. Må vi bruge ham på KBKr's turneringshold? Svar: Nej - man er nødsaget til at følge de regler der er udskrevet af DBF.

6 6. Spørgsmål: Vi ankommer til en hal, hvor der spilles en holdkamp på banerne, som ikke er færdigspillet. Skal vi jage dem ud af banerne så vi kan komme til? Side 5 Svar: NEJ, NEJ og atter NEJ!! Hvis kampen på banerne hører til KBKr s turnering, SKAL den spilles færdig. Man kan begynde på de baner, som er ledige. I princippet er det kun den sidst planlagte kamp, som kan få tidsmæssige problemer. Det er derfor også vigtigt, at al opvarmning foregår udenfor banerne, så man kan begynde kampen hurtigst muligt. I det tilfælde, at det er helt fremmede spillere eller en anden idrætsgren, der er på banerne, må man handle lidt efter konduite. Husk vi kan selv komme i den samme situation, så det kan godt betale sig, at få det til at glide fornuftigt. I det tilfælde hvor det hele går op i en spids, må man kontrollere den bestilte tid ved hjælp af halvagten. Der kunne jo være en fejl ved reservationen af hallen. Hvis man stadig har retten, må man bede halvagten om at vise de fremmede ud. Hvis vi ikke har hallen, må man indberette det skete til holdadministratoren på holdseddel@kbkr.dk. 7. Spørgsmål: Vi er den sidste holdkamp i hallen, imidlertid er vi blevet forsinket i vores opstart p.g.a de tidligere kampe. Det ender med, at vi mangler 3 kampe, da halvagten slukker lyset. Hvad gør vi? Svar: Hvis I ikke kan overtale vagten med gode ord og alm. korruption, skal man ifølge 13 spille de manglende og ikke færdig-spillede kampe om i løbet af den følgende uge. Brug evt. jeres træningstid. Man skal dog huske, at opstillingen af de pågældende kampe, skal være ens med den originale opstilling fra holdkampen. Man må dog ved planlægningen af kampene afgive så meget tid, så det kun vil være i ekstremerne at denne situation opstår. 8. Spørgsmål: Må en spiller, som spiller på et 50+ hold deltage på hold i andre holdtyper? Svar: Hvis ellers spilleren har kræfter nok, må han gerne deltage på alle voksenholdtyper samme dag. 9. Spørgsmål: Må jeg godt rykke en 50+ spiller vilkårligt mellem de forskellige 50+ serier, hvis jeg har tilmeldt 3 hold? Svar: Nej, de almindelige regler for brug af reserver og normale op/nedrykninger mellem holdene skal følges.

7 Side Spørgsmål: Kan en spiller der er fyldt 60 spille både på 40+ og 50+? Svar: Ja det kan han godt. 11. Spørgsmål: Jeg har en spiller på et Q-hold som jeg kan bruge som reserve på vores laveste senior / veteranhold, må jeg gøre dette? Svar: En spiller må bruges som reserve max. 2 gange i de normale voksen serier. Herefter er han at betragte som for god til et Q-hold, og må derfor aldrig returnere til Q-holdet. Vedkommende vil derfor også være udelukket fra Q-hold i fremtiden. 12. Spørgsmål: Hvor mange gange må en spiller optræde som reserve? Svar: Det må han 2 gange for hver holdtype. F.eks Senior / Veteran på en sæson. Hjælpemidler for holdlederen 1. Det vigtigste hjælpemiddel i spillesituationen er og bliver denne pjece. Administrative spørgsmål kan løses, hvis man går ind på 2. Desuden bør enhver holdleder have en licensliste ved hånden. Herved kan vedkommende hurtig konstatere om de benyttede spillere er registreret. Hvis de IKKE er på listen, skal man huske at skrive fødselsdataene på holdskemaet. Hvis man ikke kender disse data på forhånd, kan spilleren jo spørges. Vedkommende burde jo være til stede. Ik? 3. Hvis man efter at have læst reglementet, stadig skulle være i tvivl om fortolkningen af reglerne, kan man kontakte Claus Eskildsen pr. mail. Hvis han er hjemme, vil I få svar meget hurtigt. Hvis det er akut, så prøv at ringe på tlf Til slut håber KBKr hermed, at disse tips kan bruges i det daglige arbejde til fælles glæde. Venlig hilsen Claus Eskildsen

8 Side 7 VEJLEDNING FOR OPRETTE EN HOLDSEDDEL TIL KBKR S HOLDTURNERING. Efterfølgende erstatter måden som vi gjorde sidste sæson. Først skal man sørge for, at en holdleder er oprettet som administrator til BadmintonPeople. Man skal også sørge for, at alle holdspillere har fået oprettet en spillerprofil. Dette kan også gøres af klubadministratoren. 1. Før en kamp skal spilles, går man på 2. log dig på med din administrator profil 3. I den menu der nu fremkommer trykker man på Klubadministration 4. I den nye menu trykker man på Indberet resultat 5. Udfyld feltet Kampnr. Med DBF-Kampnummeret som I har fra serielisten. 6. Tryk på HENT 7. Længere nede på siden fremkommer en holdseddel 8. Skriv navn i de aktuelle felter. Første kamp for holdet skal alle navne skrives. I de efterfølgende kampe vil sidste hold stå på sedlen, man skal da blot tilføje/ændre evt. nye navne. 9. Hvis en spiller ikke har en spillerprofil, kan man her oprette vedkommende. Skriv navn og fødselsdato. Herefter sørger DBF automatisk for et licensnummer. 10. Desværre kan man endnu ikke skrive en holdseddel, hvis man er udehold. I det tilfælde skal man udprinte en tom seddel. Gem en sådan på Jeres skrivebord. Denne må man udfylde manuelt med navn og fødselsdato. Hjemmeholdet skal så efter kampen skrive navnene ind, på deres udgave af holdsedlen.

9 Side 8 Hvis man nu ikke har DBF-kampnummeret ved hånden kan man finde det på denne måde. Punkterne 1 til 4 gentages. 5a. Tryk aktuel holdtype i feltet Årgang 6. Tryk på pilen ned i feltet Række Dette fremkommer så snart man har fundet Årgangen. Nu finder man den aktuelle serie og trykker enter. 7. Tryk på Pulje og aktiver hvad der står. 8. Tryk nu på knappen søg 9. Nu fremkommer en liste over de hjemmekampe klubben har i den serie. 10. tryk på vælg i den aktuelle kamp 11. Skriv resultat i felterne og tryk GEM 12. Herefter kan man gøre som før beskrevet. Desværre kan man ikke skrive sit hold, når man er på udebane. I dette tilfælde så udprint en tom holdseddel. Udfyld den manuelt og aflever den til modstanderens holdleder når I ankommer. Mindst 15 minutter før kamptidspunktet. Hjemmeholdet skal så indføre modstandernavnene på den holdseddel han har lavet, samtidig med, at han skriver resultatet af kampen. Den fulde holdseddel skal være indrapporteret SENEST 1 dag efter kampen er spillet.

qwertyuiopasdfghjklz xcvbnmqwertyuiopas dfghjklzxcvbnmqwert yuiopasdfghjklzxcvbn mqwertyuiopasdfghjk lzxcvbnmqwertyuiopa

qwertyuiopasdfghjklz xcvbnmqwertyuiopas dfghjklzxcvbnmqwert yuiopasdfghjklzxcvbn mqwertyuiopasdfghjk lzxcvbnmqwertyuiopa qwertyuiopasdfghjklz xcvbnmqwertyuiopas Holdleder info fra dfghjklzxcvbnmqwert yuiopasdfghjklzxcvbn mqwertyuiopasdfghjk Sådan afvikler jeg en holdkamp lzxcvbnmqwertyuiopa 17-10-2011 Claus Eskildsen sdfghjklzxcvbnmqwer

Læs mere

Turneringsplan 2016/17. Vi samarbejder med

Turneringsplan 2016/17. Vi samarbejder med Turneringsplan 2016/17 Vi samarbejder med Turneringsvejledning Turneringen spilles bortset fra enkelte rækker (fremgår af turneringsprogrammet) som en dobbeltturnering. Afviklingen skal ske indenfor de

Læs mere

Turneringsplan 2013/14

Turneringsplan 2013/14 Turneringsplan 2013/14 Vi samarbejder med Turneringsvejledning Turneringen spilles som en dobbeltturnering for ungdomsholdene og seniorer / veteraner. Afviklingen skal afvikles på fast holdrunde dage for

Læs mere

HOLDTURNERINGSREGLEMENT for Serie 2 Serie 3 Serie 4

HOLDTURNERINGSREGLEMENT for Serie 2 Serie 3 Serie 4 HOLDTURNERINGSREGLEMENT for Serie 2 Serie 3 Serie 4 Dette holdturneringsreglement gældende for Serie 2, 3 og 4. Det er enhver klub og holdleders pligt at sætte sig grundigt ind i turneringsreglementet,

Læs mere

Badminton København. FKIF 2 vs. KBK 3 kampnummer: København den 14. december Forkert opstilling af hold forkert afvikling af holdkamp

Badminton København. FKIF 2 vs. KBK 3 kampnummer: København den 14. december Forkert opstilling af hold forkert afvikling af holdkamp Badminton København København den 14. december 2016 FKIF 2 vs. KBK 3 kampnummer: 238441 Forkert opstilling af hold forkert afvikling af holdkamp Protest fra Frederiksberg FKIF (FKIF) mod Københavns Badminton

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B 4 SPILLERE +55 GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B 4 SPILLERE +55 GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B 4 SPILLERE +55 GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2016-2017 1 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og deltagelse...

Læs mere

Reglement for Danmarks Badminton Forbunds mesterskaber for veteranklubhold.

Reglement for Danmarks Badminton Forbunds mesterskaber for veteranklubhold. Reglement for Danmarks Badminton Forbunds mesterskaber for veteranklubhold. 1 Mesterskaberne udskrives i 3 aldersgrupper: 1. 35-44 år holdet skal i hver holdmatch minimum bestå af 1 dame og 2 herrer som

Læs mere

Vejledning i holdturnering til turneringsplanlæggere på Badmintonpeople.

Vejledning i holdturnering til turneringsplanlæggere på Badmintonpeople. Vingsted 2. oktober 2013 Vejledning i holdturnering til turneringsplanlæggere på Badmintonpeople. Turneringsplanlæggernes brug af Badmintonpople: De menupunnkter som turnerringsplanlæggerne skal bruge

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2017-2018 1 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og deltagelse... 3 4 Holdsammensætning...

Læs mere

TURNERINGSREGLER FOR KØBENHAVNS BADMINTON KREDS HOLDTURNERING 2012-2013 KBKr s hjemmeside: www.badmintonkoebenhavn.dk

TURNERINGSREGLER FOR KØBENHAVNS BADMINTON KREDS HOLDTURNERING 2012-2013 KBKr s hjemmeside: www.badmintonkoebenhavn.dk TURNERINGSREGLER FOR KØBENHAVNS BADMINTON KREDS HOLDTURNERING 2012-2013 KBKr s hjemmeside: www.badmintonkoebenhavn.dk Side 1 1. Holdturneringen består af et antal serier, hvis antal og størrelse hvert

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR SENIORHOLD I NORDJYLLAND SERIE SPILLERE SINGLE 4 SPILLERE DOUBLE GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR SENIORHOLD I NORDJYLLAND SERIE SPILLERE SINGLE 4 SPILLERE DOUBLE GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR SENIORHOLD I NORDJYLLAND SERIE 2-4 4 SPILLERE SINGLE 4 SPILLERE DOUBLE GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2016-2017 1 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og

Læs mere

Tournament Software - Manual til holdkaptajner

Tournament Software - Manual til holdkaptajner Tournament Software - Manual til holdkaptajner Første skridt som holdkaptajn i JTU/FTU s holdturnering inde 2018-2019 For at du som holdkaptajn kan påsætte tidspunkter for holdkampe samt indberette resultater

Læs mere

Vejledning til klubber pointgivende holdturnering fra sæson 2013/2014

Vejledning til klubber pointgivende holdturnering fra sæson 2013/2014 Vingsted 2. september 2013 Vejledning til klubber givende turnering fra sæson 2013/2014 Holdturnering på Badmintonpeople (BP) Klubbernes brug af BP i forbindelse med turneringen. De menupunkter som klubberne

Læs mere

Reglement for FTU/DGI Fyn Holdturneringen Motionister 2017

Reglement for FTU/DGI Fyn Holdturneringen Motionister 2017 Reglement for FTU/DGI Fyn Holdturneringen Motionister 2017 Paragraf 1 Fyns Tennis Union og DGI Fyn Tennis har fra og med 2017 indgået et samarbejde i henhold til at styrke og udvikle holdturneringen for

Læs mere

Reglement for spilletilladelse og klubskifte

Reglement for spilletilladelse og klubskifte Reglement for spilletilladelse og klubskifte Individuelle turneringer 1 Deltagelse i individuelle turneringer kræver ikke særskilt spilletilladelse. Spilleren skal dog være medlem af den tilmeldende klub

Læs mere

Turneringsreglement for Badminton Københavns holdturnering 2014-2015 (version 2014.2)

Turneringsreglement for Badminton Københavns holdturnering 2014-2015 (version 2014.2) Turneringsreglement for Badminton Københavns holdturnering 2014-2015 (version 2014.2) Præambel Dette turneringsreglement gælder for alle hold, som deltager i Badminton Københavns (KBKr) holdturnering.

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND VETERAN GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND VETERAN GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND VETERAN GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2015-2016 1 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og deltagelse... 3 4 Holdsammensætning... 3

Læs mere

SIF 2 KMB i serie den kl på Krøyersvej, Skovshoved

SIF 2 KMB i serie den kl på Krøyersvej, Skovshoved Badminton København København den 28. maj 2017 Administrativ afgørelse Fiktiv holdseddel Skovshoved 2 kampnummer: 239947 SIF 2 KMB2010 2 i 50+ 5. serie den 19.03.2017 kl. 12.00 på Krøyersvej, Skovshoved

Læs mere

Turneringsreglement for Badminton Københavns holdturnering (version )

Turneringsreglement for Badminton Københavns holdturnering (version ) Turneringsreglement for Badminton Københavns holdturnering 2013-2014 (version 2013.3) Præambel Dette turneringsreglement gælder for alle hold som deltager i Badminton Københavns (KBKr) holdturnering. Hold

Læs mere

Reglement for spilletilladelse og klubskifte

Reglement for spilletilladelse og klubskifte Reglement for spilletilladelse og klubskifte Individuelle turneringer 1 Deltagelse i individuelle turneringer kræver ikke særskilt spilletilladelse. Spilleren skal dog være medlem af den tilmeldende klub

Læs mere

Reglement for voksenholdturneringen i DGI Midt- og Vestsjælland Badminton

Reglement for voksenholdturneringen i DGI Midt- og Vestsjælland Badminton Reglement for voksenholdturneringen i DGI Midt- og Vestsjælland Badminton 2015-2016. A Turneringsreglementet for hold er udskrevet og er gældende for turnering arrangeret af holdturneringsudvalget i DGI

Læs mere

Vejledning til BadmintonPeople

Vejledning til BadmintonPeople Herunder følger en vejledning i hvordan man kommer i gang med BadmintonPeople til stævnetilmeldinger. 1. Opret bruger Hvis du har fået en invitation tilsendt fra klubben gå da direkte til pkt. 1.b. 1.a.

Læs mere

FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER. Serie 1 M/K

FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER. Serie 1 M/K FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER Serie 1 M/K Kampafvikling: Fire hold mødes over 4 baner, og der spilles 30 slag på hver bane, fordelt med 15 slag i venstre side og 15 slag i højre side.

Læs mere

Danmarks Bowling Forbund

Danmarks Bowling Forbund VELKOMMEN TIL SÆSON 2018-2019 Til Klubber i Vest Sæson 2018/19 banker på døren, træningen er så småt begyndt, og om ikke ret lang tid har vi alle taget hul på sæsonens første kampe. I løbet af en sæson

Læs mere

Bilag til indbydelsen til ungdomsholdturnering 2016/2017

Bilag til indbydelsen til ungdomsholdturnering 2016/2017 1) Holdtyper: 4 spillere o 4 spillere (4 drenge/piger; fri sammensætning) o 4 piger (4 piger) 4 + 2; 4 drenge + 2 piger 4 + 3; 4 drenge + 3 piger Skematisk oversigt over holdtyper og rækker: Holdtyperne

Læs mere

Turneringsreglement m.v. for DGI Storstrømmen Badminton

Turneringsreglement m.v. for DGI Storstrømmen Badminton Turneringsreglement m.v. for DGI Storstrømmen Badminton Opdateret den 26. september 2012 Indledning Det er enhver klub- eller holdleders pligt at sætte sig grundigt ind i turneringsreglementet, idet de

Læs mere

TOURNAMENT SOFTWARE MANUAL TIL HOLDTURNERINGSANSVARLIG

TOURNAMENT SOFTWARE MANUAL TIL HOLDTURNERINGSANSVARLIG TOURNAMENT SOFTWARE MANUAL TIL HOLDTURNERINGSANSVARLIG Denne manual er gældende for junior- og veteranholdturneringen, der administreres af Jyllands Tennis Union. MAJ 2019 INDHOLDSFORTEGNELSE TOURNAMENT

Læs mere

Tournament Software Manual til holdturneringsansvarlige. Dansk Tennis Forbund Idrættens Hus 2605 Brøndby

Tournament Software Manual til holdturneringsansvarlige. Dansk Tennis Forbund Idrættens Hus 2605 Brøndby Tournament Software Manual til holdturneringsansvarlige Dansk Tennis Forbund Dansk Tennis Forbund Turnering Oktober 2018 For at kunne udføre nedenstående punkter, skal du være tildelt en rolle som holdturneringsansvarlig

Læs mere

Turneringsreglement for Badminton Københavns holdturnering (version )

Turneringsreglement for Badminton Københavns holdturnering (version ) Turneringsreglement for Badminton Københavns holdturnering 2018-2019 (version 2018-1) Præambel Dette turneringsreglement gælder for alle hold, som deltager i Badminton Københavns holdturnering. Holdene

Læs mere

Turneringsreglement for Badminton Københavns holdturnering (version )

Turneringsreglement for Badminton Københavns holdturnering (version ) Turneringsreglement for Badminton Københavns holdturnering 2016-2017 (version 2016.1) Præambel Dette turneringsreglement gælder for alle hold, som deltager i Badminton Københavns (KBKr) holdturnering.

Læs mere

Herunder følger en vejledning i hvordan man kommer i gang med BadmintonPeople til stævnetilmeldinger.

Herunder følger en vejledning i hvordan man kommer i gang med BadmintonPeople til stævnetilmeldinger. Vejledning til BadmintonPeople Herunder følger en vejledning i hvordan man kommer i gang med BadmintonPeople til stævnetilmeldinger. 1. Opret bruger Hvis du har fået en invitation tilsendt fra klubben

Læs mere

[2.2] DTF står for evt. lodtrækning til playoffkampe, samt fordelingen af hjemme- og udebane.

[2.2] DTF står for evt. lodtrækning til playoffkampe, samt fordelingen af hjemme- og udebane. Dette regelsæt, der gælder for afviklingen af DH medaljespil og DH playoffkampe, er et tillæg til Reglement for DH senior turneringen. Hvor intet andet specifikt fremgår spilles alle playoffkampe og holdkampe

Læs mere

MANUAL TIL RESULTATINDBERETNING OG OPDATERING AF KLUBSPECIFIKKE DATA I DANSK TENNIS FORBUND OG UNIONERNES HOLDTURNERINGSPROGRAM (HTP)

MANUAL TIL RESULTATINDBERETNING OG OPDATERING AF KLUBSPECIFIKKE DATA I DANSK TENNIS FORBUND OG UNIONERNES HOLDTURNERINGSPROGRAM (HTP) MANUAL TIL RESULTATINDBERETNING OG OPDATERING AF KLUBSPECIFIKKE DATA I DANSK TENNIS FORBUND OG UNIONERNES HOLDTURNERINGSPROGRAM (HTP) Dansk Tennis Forbund Januar 2012 side 1 af 9 Indholdsfortegnelse 1.

Læs mere

PRAKTISKE INFORMATIONER DMU HOLD U17 og U17/19 i Hammel.

PRAKTISKE INFORMATIONER DMU HOLD U17 og U17/19 i Hammel. PRAKTISKE INFORMATIONER DMU HOLD U17 og U17/19 i Hammel. Velkommen til FZ FORZA / RSL DANSKE MESTERSKABER FOR UNGDOMSHOLD 2019 (FZ FORZA / RSL DMU-HOLD 2019), hvor vinderne af de lokale fælles holdturneringer

Læs mere

I. Anvendelsesområde og ledelse II. Matchformat og -afvikling

I. Anvendelsesområde og ledelse II. Matchformat og -afvikling I. Anvendelsesområde og ledelse. 1. Dette reglement gælder for KTU s udendørs holdturnering, herefter benævnt holdturneringen. Kun klubber, der er medlem af KTU, kan deltage i holdturneringen. Stk. 2.

Læs mere

Turneringsreglement Den Jyske Holdturnering 2018/2019. INDHOLD:

Turneringsreglement Den Jyske Holdturnering 2018/2019. INDHOLD: INDHOLD: Turneringsreglement Den Jyske Holdturnering 2018/2019. Kapitel 1 - Generelt: 1. Formål 2. Arrangementer 3. Licens 4. Aldersgrænser 5. Klubskifter Kapitel 2 - Holdturneringen: 6. Indbydelse, tilmelding

Læs mere

PRAKTISKE INFORMATIONER DMU HOLD U13 i Slangerup.

PRAKTISKE INFORMATIONER DMU HOLD U13 i Slangerup. PRAKTISKE INFORMATIONER DMU HOLD U13 i Slangerup. Velkommen til FZ FORZA / RSL DANSKE MESTERSKABER FOR UNGDOMSHOLD 2019 (FZ FORZA / RSL DMU-HOLD 2019), hvor vinderne af de lokale fælles holdturneringer

Læs mere

MANUAL TIL RESULTATINDBERETNING I DANSK TENNIS FORBUND OG UNIONERNES HOLDTURNERINGSPROGRAM (HTP)

MANUAL TIL RESULTATINDBERETNING I DANSK TENNIS FORBUND OG UNIONERNES HOLDTURNERINGSPROGRAM (HTP) MANUAL TIL RESULTATINDBERETNING I DANSK TENNIS FORBUND OG UNIONERNES HOLDTURNERINGSPROGRAM (HTP) Dansk Tennis Forbund August 2012 side 1 af 7 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Visning af programmet...

Læs mere

PRAKTISKE INFORMATIONER DMU HOLD U15 i Middelfart.

PRAKTISKE INFORMATIONER DMU HOLD U15 i Middelfart. PRAKTISKE INFORMATIONER DMU HOLD U15 i Middelfart. Velkommen til FZ FORZA / RSL DANSKE MESTERSKABER FOR UNGDOMSHOLD 2018 (FZ FORZA / RSL DMU-HOLD 2018), hvor vinderne af de lokale fælles holdturneringer

Læs mere

Turneringsreglement for Badminton Københavns holdturnering (version )

Turneringsreglement for Badminton Københavns holdturnering (version ) Turneringsreglement for Badminton Københavns holdturnering 2019-2020 (version 2019-1) Præambel Dette turneringsreglement gælder for alle hold, som deltager i Badminton Københavns holdturnering. Holdene

Læs mere

Reglement for DBU - Danmarks bedste ungdomshold 14/15

Reglement for DBU - Danmarks bedste ungdomshold 14/15 Reglement for DBU - Danmarks bedste ungdomshold 14/15 Indhold: 1 Formål side 2 2 Aldersinddeling side 2 3 Holdtyper og rækker side 2 4 Udtagelse af hold fra landsdele/kredse side 3 5 Holdopstilling side

Læs mere

Tilmelding til Tjæreborg Julestævne via BadmintonPeople.

Tilmelding til Tjæreborg Julestævne via BadmintonPeople. Tilmelding til Tjæreborg Julestævne via BadmintonPeople. For at tilmelde dig stævnet kræver det at du har oprettet en profil på BadmintonPeople. Vejledningen til at oprette profil kan ligeledes hentes

Læs mere

Danmarks Bowling Forbund

Danmarks Bowling Forbund VELKOMMEN TIL SÆSON 2017-2018 Danmarks Bowling Forbund Til Klubber i Vest Sæsonen 2017/18 banker på døren, træningen er så småt begyndt, og om ikke ret lang tid har vi alle taget hul på sæsonens første

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR MOTIONS-HOLD i NORDJYLLAND GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR MOTIONS-HOLD i NORDJYLLAND GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR MOTIONS-HOLD i NORDJYLLAND GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2017-2018 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og deltagelse... 3 4 Holdsammensætning... 3 5 Turneringsafviklingen...

Læs mere

Nyttig information for Stilling IF badminton

Nyttig information for Stilling IF badminton Nyttig information for Stilling IF badminton OPGAVER/ARRANGEMENTER UDOVER NORMAL TRÆNING/TURNERING: 1. Natbadminton a. Reservere hallen; der skal være 1-2 trænere plus 1-2 forældre om natten; sørge for

Læs mere

Vejledning i brug af BadmintonPeople.dk

Vejledning i brug af BadmintonPeople.dk Vejledning i brug af BadmintonPeople.dk Læs grundigt denne vejledning igennem. BadmintonPeople.dk er skabt igennem et samarbejde imellem DGI og DBF. Meningen er at lette klubbernes ledere, administratorer

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012. Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012. Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012 Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent!

Læs mere

Herved nedlægger Dragør Badminton protest mod Charlottenlund for brug af ulovlig spiller i ovenstående kamp.

Herved nedlægger Dragør Badminton protest mod Charlottenlund for brug af ulovlig spiller i ovenstående kamp. Badminton København København den 2. maj 2017 Kendelse Dragør vs. CBK 2 kampnummer: 238790 Brug af ulovlig spiller i forhold til styrke Protest fra Dragør Badminton (DB) mod Charlottenlund Badminton Klub

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND. Motion GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND. Motion GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND Motion GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2015-2016 1 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og deltagelse... 3 4 Holdsammensætning... 3

Læs mere

Turneringsreglement (Revideret ) Den Jyske Holdturnering 2019/2020.

Turneringsreglement (Revideret ) Den Jyske Holdturnering 2019/2020. Turneringsreglement (Revideret 10-09-2019) Den Jyske Holdturnering 2019/2020. INDHOLD: Kapitel 1 - Generelt 1. Formål 2. Arrangementer 3. Licens 4. Aldersgrænser 5. Klubskifter Kapitel 2 - Holdturnering

Læs mere

OP- OG NEDRYKNINGSREGLER

OP- OG NEDRYKNINGSREGLER 16. Østdanmarksserien. OP- OG NEDRYKNINGSREGLER ØSTDANMARKSSERIEN er unionens øverste række, hvorfra der er oprykning til Danmarksturneringens 2. division. Det bedst placerede, oprykningsberettigede hold

Læs mere

Sådan kommer du i gang med boldnettet

Sådan kommer du i gang med boldnettet Sådan kommer du i gang med boldnettet Man skal yde før man kan nyde... Sådan er det også med boldnettet. Jeres fodboldside er som start en skabelon hvor i skal fylde informationer i for at få glæde af

Læs mere

Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer

Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer 04/2019 Indledning Danmarks Bowling Forbunds landsdækkende turneringer omfattes jf. Bestemmelser for Forbundets turneringer af: Danmarksturneringens

Læs mere

Bilag til indbydelsen til ungdomsholdturnering 2017/2018

Bilag til indbydelsen til ungdomsholdturnering 2017/2018 1) Holdtyper: 4 spillere o 4 spillere (4 drenge/piger; fri sammensætning) o 4 piger (4 piger) 4 + 2 (4 drenge + 2 piger) 4 + 3 (4 drenge + 3 piger) Holdtyperne kan udbydes på de niveauer, der fremgår af

Læs mere

SPILLEREGLER FKU FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER. Serie 1 & 2 M/K

SPILLEREGLER FKU FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER. Serie 1 & 2 M/K SPILLEREGLER FKU FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER Serie 1 & 2 M/K Kampafvikling: Fire hold mødes over 4 baner, og der spilles 30 slag på hver bane, fordelt med 15 slag i venstre side

Læs mere

Reglement for 9. HK's holdturnering

Reglement for 9. HK's holdturnering Reglement for 9. HK's holdturnering Reglement for 9. Hovedkreds holdturnering (Fra og med turneringen 2015/16) 1 Deltagere Skakklubber der er tilmeldt Dansk Skak Union gennem 9. hovedkreds kan deltage

Læs mere

Fælles reglement for danske mesterskaber for veteranhold, samt landsmesterskaber for seniorog motionshold.

Fælles reglement for danske mesterskaber for veteranhold, samt landsmesterskaber for seniorog motionshold. Fælles reglement for danske mesterskaber for veteranhold, samt landsmesterskaber for seniorog motionshold. Følgende reglement er gældende for fælles danske mesterskaber for veteranhold, samt landsmesterskaber

Læs mere

Reglement Fælles Jysk Holdturnering Ungdom.

Reglement Fælles Jysk Holdturnering Ungdom. Reglement Fælles Jysk Holdturnering Ungdom. B.1 Generelt: B.1.0 Deltagende landsdelsforeninger i den fælles jyske holdturnering for Ungdom nedsætter turneringsudvalget. B.1.1 Turneringsudvalget kan dispensere

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR HOLDTURNERING I BADMINTON UDSKREVET AF DGI VESTSJÆLLANDs BADMINTONUDVALG.

TURNERINGSREGLEMENT FOR HOLDTURNERING I BADMINTON UDSKREVET AF DGI VESTSJÆLLANDs BADMINTONUDVALG. TURNRINGSRGLMNT FOR HOLTURNRING I AMINTON USKRVT AF GI VSTSJÆLLANs AMINTONUVALG. Indholdsfortegnelse. A: Gyldighedsområde. : Turneringsform og inddeling. : Spillere. : Kampenes afvikling. : Afgørelse af

Læs mere

REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13)

REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13) REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13) 1 DELTAGERE Skakklubber der er tilmeldt Dansk Skak Union gennem 9. hovedkreds kan deltage med et eller flere hold. Hold tilmeldt

Læs mere

Tak for din tilmelding til BadmintonPeople!

Tak for din tilmelding til BadmintonPeople! Klik www.badmintonpeople.dk 1. I boksen tilmeld dig BadmintonPeople i dag starter du 2. Indtast spillerens navn 3. Indtast forældre eller barns e-mailadresse 4. Tryk til sidst på knappen Tilmeld Herefter

Læs mere

BORDTENNIS. INDBYDELSE TIL 2. RUNDE HOLDTURNERING Ungdom SÆSON

BORDTENNIS. INDBYDELSE TIL 2. RUNDE HOLDTURNERING Ungdom SÆSON BORDTENNIS INDBYDELSE TIL 2. RUNDE HOLDTURNERING Ungdom SÆSON 2017 2018 Indbydelse til turnering. JBTU og DGI indbyder hermed til 2. halvdel af Ungdomsholdturneringen i sæson 2017 2018. Ungdomsturneringen

Læs mere

INDBYDELSE TIL TURNERINGERNE I KEGLEBILLARD CARAMBOLE

INDBYDELSE TIL TURNERINGERNE I KEGLEBILLARD CARAMBOLE Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Generelle regler lokalserier FBwU / JBU

Generelle regler lokalserier FBwU / JBU Generelle regler lokalserier FBwU / JBU 1 Serier af geografisk opdelinger Stk. 1 Danmarksturneringen se forbundets hjemmeside. Stk. 2 Lokalturneringen inddeles for hver sæson af JBU/FBwU's turneringsudvalg.

Læs mere

Firmaidræt StorKøbenhavn Petanque. Petanqueafdelingens reglement

Firmaidræt StorKøbenhavn Petanque. Petanqueafdelingens reglement Formål 1.1. Formålet er at samle petanquespillere fra klubber der er medlem af Firmaidræt StorKøbenhavn til idrætsligt og kollegialt samvær til gavn og glæde for udøverne og deres firmaer samt udvikle

Læs mere

Reglement for den Sjællandske Veteranholdturnering

Reglement for den Sjællandske Veteranholdturnering Reglement for den Sjællandske Veteranholdturnering Indhold Reglement for den Sjællandske Veteranholdturnering... 1 1: Formål... 2 2: Udvalg og administration... 2 3: Indbydelse og tilmeldingsprocedure...

Læs mere

Turneringer under DBwF udvalg Vest

Turneringer under DBwF udvalg Vest Følgende turneringer udbydes: Turneringer under DBwF udvalg Vest Turnerings udvalg VEST udbyder en række turneringer. 6 mands holdturnering for damehold og for herrehold, som Ude- /Hjemmekampe 4-mands

Læs mere

Stk. b. Der spilles 35 minutter i hver halvleg i Old Boys- og Veteran rækker, hvis ikke andet er aftalt. (begge hold og dommer skal acceptere dette).

Stk. b. Der spilles 35 minutter i hver halvleg i Old Boys- og Veteran rækker, hvis ikke andet er aftalt. (begge hold og dommer skal acceptere dette). Proportioner for turneringer i Old Boys Sammenslutningen af 1949. 1. Fællesregler Stk. a. Som udgangspunkt spilles efter SBU's regler Stk. b. Der spilles 35 minutter i hver halvleg i Old Boys- og Veteran

Læs mere

Holdturneringsreglement

Holdturneringsreglement Holdturneringer Generelt 1 Huller Hos DKU er det lovligt at have huller der ikke nødvendigvis er runde, og hullerne må være så store som man lyster. Turnering 2 Holdturneringer Hovedturneringen, Dagligaen

Læs mere

Reglement for FTU Holdturneringen 2014

Reglement for FTU Holdturneringen 2014 Reglement for FTU Holdturneringen 2014 Paragraf 1 Fyns Tennis Union udskriver hvert år en holdturnering, hvori alle klubber, der er medlem af unionen, kan deltage med et eller flere hold. Der er også mulighed

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

Kendelse 40+, 6.serie - KBK 3 vs. Lyngby 4 Matchnummer:

Kendelse 40+, 6.serie - KBK 3 vs. Lyngby 4 Matchnummer: Badminton København København den 5. januar 2017 Kendelse 40+, 6.serie - KBK 3 vs. Lyngby 4 Matchnummer: 242762 Spiller stiller op under forkert navn Protest fra Lyngby Badminton Klub mod KBK 3 i match

Læs mere

POINTGIVENDE UNGDOMSHOLDTURNERING 2015/2016

POINTGIVENDE UNGDOMSHOLDTURNERING 2015/2016 POINTGIVENDE UNGDOMSHOLDTURNERING 2015/2016 Badminton Danmarks kredse og DGI Badmintons landsdele indbyder hermed til den første fælles ungdomsholdturnering. Den ny fælles holdturnering mellem Badminton

Læs mere

Badminton Sjælland - DGI Nordsjælland/Veststjælland/Storstrømmen - Reglement for Veteranholdturnering - Pr 22/

Badminton Sjælland - DGI Nordsjælland/Veststjælland/Storstrømmen - Reglement for Veteranholdturnering - Pr 22/ Reglement for den Sjællandske Veteranholdturnering Indhold: 1 Formål side 2 2 Udvalg og administration side 2 3 Indbydelse og tilmeldingsprocedure side 2 4 Deltagergebyr side 2 5 Holdturneringens sæsonplan

Læs mere

Turnerings 2017/2018. Evt. undtagelser skal være godkendt af øverste myndighed, samt være offentliggjort i indbydelsen til holdmesterskaberne.

Turnerings 2017/2018. Evt. undtagelser skal være godkendt af øverste myndighed, samt være offentliggjort i indbydelsen til holdmesterskaberne. Turnerings reglement 2017/2018 SENIOR INdhold Kapitel 1. Generelt 1. Formål 2. Arrangementer 3. Licens 4. Alderskategorier 5. Klubstifter Kapitel 2. Holdturneringen 6. Indbydelse, tilmelding og holdtrækning

Læs mere

Reglement for den Fynske Holdturnering senior, veteran og motion

Reglement for den Fynske Holdturnering senior, veteran og motion Reglement for den Fynske Holdturnering senior, veteran og motion Indholdsfortegnelse: Side 1 Formål, regler, definitioner og gældende for og foreningens pligter 2 2 Struktur og tilmelding af hold 2 3 Inddeling

Læs mere

DGI badminton. Badminton reglement. individuelle turneringer 2014/ regler

DGI badminton. Badminton reglement. individuelle turneringer 2014/ regler DGI badminton Badminton reglement individuelle turneringer 2014/2015 www.dgi.dk/badminton - regler Reglement 2014 /2015 2 VEJLEDNING FOR INDIVIDUELLE BADMINTONTURNERINGER: 1. Vejledningen kan bruges af

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND UNGDOM GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND UNGDOM GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND UNGDOM GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2012-2013 1 Indhold 1 Formål... 3 2 Tilhørsforhold... 3 3 Spilleregler... 3 4 Medlemskab af flere klubber... 3 5 Klubskifte...

Læs mere

Reglement for Fyns Skak Unions Holdturnering

Reglement for Fyns Skak Unions Holdturnering Reglement for Fyns Skak Unions Holdturnering 1 Turneringens struktur Holdturneringen er en turnering arrangeret af Fyns Skak Union (FSU), i hvilken FSU's klubber er berettigede til at deltage med et eller

Læs mere

Live Score vejledning. Sådan benyttes livescore på holdkampe

Live Score vejledning. Sådan benyttes livescore på holdkampe Live Score vejledning Sådan benyttes livescore på holdkampe Åben for Live Score Arrangørklubben kan åbne for Live Score for en specifik holdkamp under Klubadministration -> Indberet resultat : 1. Klik

Læs mere

3 HOLDSTØRRELSE I M og A består hvert hold af 8 spillere. I B, C og en eventuel juniorklasse består hvert hold af 4 spillere.

3 HOLDSTØRRELSE I M og A består hvert hold af 8 spillere. I B, C og en eventuel juniorklasse består hvert hold af 4 spillere. REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING som senest ændret på 9. hovedkreds generalforsamling den 1. april 2009 og på hovedkredsens bestyrelsesmøde den 29. august 2009. (Nye regler er anført i teksten

Læs mere

Brugsanvisning til Badmintonpeople

Brugsanvisning til Badmintonpeople Brugsanvisning til Badmintonpeople Sådan ser startsiden ud, når du er logget ind. Du skal købe spillerlicens før du kan stille op til stævner, der er dog vise spillere der er undtaget. Det er U9, U11,U13,U15

Læs mere

Stk. b. Der spilles 35 minutter i hver halvleg i Old Boys- og Veteran rækker, hvis ikke andet er aftalt. (begge hold og dommer skal acceptere dette).

Stk. b. Der spilles 35 minutter i hver halvleg i Old Boys- og Veteran rækker, hvis ikke andet er aftalt. (begge hold og dommer skal acceptere dette). Proportioner for turneringer i Old Boys Sammenslutningen af 1949. 1. Fællesregler Stk. a. Som udgangspunkt spilles efter SBU's regler Stk. b. Der spilles 35 minutter i hver halvleg i Old Boys- og Veteran

Læs mere

Indbydelse Pointgivende ungdomsholdturnering 2018/2019

Indbydelse Pointgivende ungdomsholdturnering 2018/2019 Indbydelse Pointgivende ungdomsholdturnering 2018/2019 Holdturneringen er for mange en grundsten i badminton, som booster sammenholdet, kammeratskabet og fastholdelsen i klubben. Både spillere og forældre

Læs mere

Invitation til holdturnering 2012

Invitation til holdturnering 2012 Invitation til holdturnering 2012 Tilmeldingsfrist den 20. marts 2012 DGI Sydøstjylland petanque indbyder alle petanqueforeninger til deltagelse i holdturnering for kvartetter (4 personers hold). Turneringen

Læs mere

Fælles reglement for DANSKE MESTERSKABER SENIOR+, SENIOR OG MOTIONSHOLD BREDDEHOLD

Fælles reglement for DANSKE MESTERSKABER SENIOR+, SENIOR OG MOTIONSHOLD BREDDEHOLD 1 Fælles reglement for DANSKE MESTERSKABER SENIOR+, SENIOR OG MOTIONSHOLD BREDDEHOLD Følgende reglement er gældende for fælles danske mesterskaber for veteranhold, samt landsmesterskaber for senior- og

Læs mere

SLT. Sommerlandsturnering Afsnit

SLT. Sommerlandsturnering Afsnit 1. Deltagelse Sommerlandsturneringen er danmarksmesterskab for klubhold. Danske og udenlandske statsborgere med dansk licens har ret til at deltage i Danmarksmesterskaber. Udenlandske statsborgere skal

Læs mere

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling BORDTENNISREGLEMENT 1. Formål 2. Gyldighedsområde 3. Turneringsform og - inddeling 3.1. Generelt 3.2. Turneringsformer 3.3. Aldersgrupper og rækker 3.4. Flere hold i samme række 4. Spillere 4.1. Holdturneringen

Læs mere

INVITATION POINTGIVENDE UNGDOMS- HOLDTURNERING 2014/2015

INVITATION POINTGIVENDE UNGDOMS- HOLDTURNERING 2014/2015 1 INVITATION POINTGIVENDE UNGDOMS- HOLDTURNERING 2014/2015 Velkommen til Badminton Fyn holdturnering for ungdom 2014-2015 Tilmeldingsfrist: 28. september 2014 Hermed inviteres klubberne i Badminton Fyn

Læs mere

HOLDTURNERINGSREGLEMENT for Kredsserien Vest & Serie 1 Vest

HOLDTURNERINGSREGLEMENT for Kredsserien Vest & Serie 1 Vest HOLDTURNERINGSREGLEMENT for Kredsserien Vest & Serie 1 Vest Dette holdturneringsreglement gældende for Kredsserien Vest og Serie 1 Vest. Det er enhver klub og holdleders pligt at sætte sig grundigt ind

Læs mere

DGI Nordjylland Petanque. Skal dit hold med til Nordjyllands turnering?

DGI Nordjylland Petanque. Skal dit hold med til Nordjyllands turnering? DGI Nordjylland Petanque Skal dit hold med til Nordjyllands turnering? Limfjordsturneringen 2016 LIMFJORDSTURNERINGEN 2016 Turneringen gennemføres i puljer, som gælder hele sæsonen fra april til august.

Læs mere

ALBANI CUP. Generelle spilleregler

ALBANI CUP. Generelle spilleregler Afsnit 1 Afsnit 2 Afsnit 3 Afsnit 4 Afsnit 5 Afsnit 6 Afsnit 7 Afsnit 8 Afsnit 9 ALBANI CUP Knockoutturnering Spillere Vinder af kampen Scoretavler Præmier Dommere Generelle spilleregler Vigtige datoer

Læs mere

FSKBH Håndbold - Reglement

FSKBH Håndbold - Reglement FSKBH Håndbold - Reglement Formål og gyldighedsområde Formålet er at samle de københavnske firmaklubbers håndboldspillere til idrætslig samvær til gavn og glæde for udøverne og deres virksomheder, samt

Læs mere

Danske Bank Cup Åben U15 Badmintonturnering Lørdag d. 29. september 2007 U15, født 1993 eller 1994, A, B, C & D-rækken

Danske Bank Cup Åben U15 Badmintonturnering Lørdag d. 29. september 2007 U15, født 1993 eller 1994, A, B, C & D-rækken Badmintonafdeling Og inviterer til Cup Åben U15 Badmintonturnering Lørdag d. 29. september 2007 U15, født 1993 eller 1994, A, B, C & D-rækken Sted: Deltagere: Kategorier: Bolde: Allesøhallen, Søhusvej

Læs mere

1.3.3 Unionsmesterskaberne afvikles som et individuelt stævne. Der kåres klasse- par- og unionsmestre.

1.3.3 Unionsmesterskaberne afvikles som et individuelt stævne. Der kåres klasse- par- og unionsmestre. Spilleregler 1. Generelt 1.1 Formål. Unionens formål er at samle firma- og privatklubber, der dyrker bowling. 1.2 Gyldighedsområde. Reglerne er gældende for DFBUs bowlingturneringer. Startberettigede er

Læs mere

INDBYDELSE TIL TURNERINGERNE I KEGLEBILLARD CARAMBOLE 5-KEGLE

INDBYDELSE TIL TURNERINGERNE I KEGLEBILLARD CARAMBOLE 5-KEGLE Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

ØBTU's TURNERINGSREGLEMENT

ØBTU's TURNERINGSREGLEMENT ØBTU's TURNERINGSREGLEMENT Almindelige bestemmelser: 01. Formål. 02. Arrangementer. 03. Licens. 04. Alderskategorier. 05. Klubskifte. 06. Påklædning. Generelt om holdturneringen: 07. Indbydelse, tilmelding

Læs mere

Turneringsregler. Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2008, hvorfra følgende kan nævnes:

Turneringsregler. Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2008, hvorfra følgende kan nævnes: Turneringsregler Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2008, hvorfra følgende kan nævnes: Spilletider: U8 spiller 2 X 10 minutter. Øvrige hold spiller

Læs mere

HOLDTURNERING UNGDOM: 2013/2014 U9 U11 U13 U15 U17/U19. Pointgivende holdturnering FOR

HOLDTURNERING UNGDOM: 2013/2014 U9 U11 U13 U15 U17/U19. Pointgivende holdturnering FOR HOLDTURNERING 2013/2014 FOR UNGDOM: U9 U11 U13 U15 U17/U19 Pointgivende holdturnering DGI FYN INDBYDER TIL Holdturnering i Badminton 2013/14 Hvorfor deltage i holdturneringen? Holdturneringen er det som

Læs mere

Propositioner for Danmarksserien Volleyball Nordjylland

Propositioner for Danmarksserien Volleyball Nordjylland Indledning 1. Hensigten med disse propositioner er at uddybe det FÆLLES TURNERINGSREGLEMENT specielt for i de regioner, hvor Volleyball Danmark varetager turneringsledelsen. Endvidere henvises der til

Læs mere