Klubudvikling og Uddannelse

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Klubudvikling og Uddannelse"

Transkript

1 Klubudvikling og Uddannelse Referat fra møde i arbejdsgruppe under DMU Tid: 06 januar 2010 kl Der serveres middag kl i forbindelse med mødet. Sted: Fjelsted Skovkro Deltagere: Jesper Holm (ansvarlig overfor HB), Martin Skov Jensen, Joy Nordkvist, Søren Kjær, Hanne Thomsen. Henrik Funder Kristensen var forhindret grundet møde i HB Birger Kyhl holdes orienteret gennem referat. Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra 25. november. 2. G(B) officials. Forslag til rettede dommerrapporter og rapporteringsskema godkendes for udsendelse til grenene. JH og hver grenrepræsentant. Der skal afsluttes på dette. 3. Status på udvikling af en portal for præsentation af kurser og tilmelding (som DASU). HFK. 4. Træneruddannelse. HT/JN. 5. Gennemgang af T Tidtager/AMB materiale. JH. 6. Førstehjælpskursus. HT 7. T licens Miljøofficial. Vi skal sætte udviklingen af denne uddannelse i gang. JH 8. Forberedelse til undervisermødet 13. januar. Ad 1 Referat Ingen kommentarer

2 Ad 2 G(B) official skema Skemaet er færdigt og lagt på DMUSport. De enkelte grene har rettet dommerrapporterne til, så der er plads til at skrive antal officials og sætte flueben for vedlagt skema. Ad 3 DMU portal Helt generelt trænger DMUSport til at blive gennemgået for forældet materiale: Kursusbeskrivelser, skemaer, udvalgsbeskrivelse og sammensætning samt underviserlister er alle forældede. Udviklingen af en ny kursusportal er en del af planen for udvikling af hele sitet og omlægning af de administrative skemaer til nettet. HFK er udvalgets ansvarlige på dette område. Ad 4 Træneruddannelse HT og JN påtager sig, at samle status for alle grene (JH sender for RR og MSJ for MX). Det er fortsat vurderingen, at der er stor forskel på trænerfunktionen mellem grenene, men vi vil forsøge at skabe så meget fælles som muligt. Ad 5 T tidtager Der har tidligere været arbejdet med at skabe en fælles uddannelse i brugen af AMB for RR og MX. Nu bliver der tale om et kursus, der ligger i forlængelse af generel T licens uddannelse. Der er tilføjet en række slides, der har karakter af gode praktiske råd, og der udarbejdet en række regneeksempler, som kursisten skal gennemgå. Ved kurset vil der blive øvet på AMB programmet, og efter afsluttet kursus skal deltageren fungere som føl ved et stævne, før den endelige licens tildeles. JH har sammen med Allan Madsen udarbejdet et forslag til kursusmateriale, der ligger i forlængelse af generel T licens uddannelse. MSJ gennemser dette, og kommer med kommentarer og tilføjelser, der sikrer, at det også er relevant for MX. Herefter færdiggør JH materialet og rundsender det til udvalget til godkendelse. I forlængelse af dette blev håndtering af transpondersalget drøftet. MX ønsker at DMU sekretariat skal stå for det, mens RR har det forvaltet af Sportsdivisionen (John Klint). Ad 6 Førstehjælpkursus I Alment Reglement omtales en førstehjælper, uden at der tages stilling til niveauet for den nødvendige uddannelse. Der findes to niveauer, hhv. 6 timer og 12 timer, samt en overbygning til egentlig samaritter. Efter nogen drøftelse blev udvalget enige om, at 6 timer kursus må være passende. Både det opnåede niveau, omkostningerne ved kurset og forventning om, hvor meget tid klubbernes officials vil bruge, gør at 6 timer vurderes som det realistiske niveau. Med det udgangspunkt vil der nu blive truffet aftale med Falck om at gennemføre et antal kurser. Valget af Falck skyldes pris, et meget stort antal kursussteder over hele landet samt, at de kan stille kursuslokaler til rådighed (det foregår på Falck stationerne).

3 HT aftaler nærmere med Falck, og så snart datoer og priser er endelig på plads, annonceres kurset. Prisen bliver omkring 900, kr. per deltager. Ad 7 T Miljøofficial Dette punkt gav anledning til megen diskussion. Baggrunden er, at det er vanskeligt at danne sig et klart indtryk af den nuværende praksis for uddannelse af støjmålere, der organisatoriske tilknytning og den administrative praksis i forbindelse med deres virke. Reglementet er heller ikke klart på dette område. Der er lagt op til en opdeling af lydmålerfunktionen: Den ene er tilknyttet TK, og foregår som en 2 m. max standmåling. Den anden vil være tilknyttet en ny miljøofficial funktion, og vil beskæftige sig med måling af det generelle lydtryk fra banen. Uddannelse af miljøofficial skal tage udgangspunkt i UEM Environmental Guidelines samt DMU Miljø og Organisationsplan , som er gældende fra 1. august SK har samlet en række overvejelser om en uddannelse af Miljøofficial i vedlagte notat (bilag 1) I forlængelse af disse overvejelser foreslår udvalget, at der sker en revurdering af T licensstrukturen. Hensigten skal være, at alle t licenser tager udgangspunkt i et fælles generelt grundmodul. Herefter tilføjes specialmoduler indenfor teknisk kontrol (TK), tidtagning (T), miljø (M), træningsleder (TL) og holdleder (HL). De to sidste kan formodentlig slås sammen. I mange tilfælde vil flere grene kunne benytte samme uddannelse (f.eks. AMB til tidtager for RR og MX eller miljøofficial for alle undtagen BMX). I anbdre tilfælde vil det være nødvendigt at tilføje grenspecifikke moduler (f.eks. TL/HL til SW og BMX) I bilag 2 har vi opstillet et diagram over en sådan mulig struktur. Udvalget vil afvente HBs kommentarer inden, der arbejdes videre med dette. Ad 8 Undervisermøde Dagsorden til mødet i Elbo Hallen 1. Velkomst og spisning. JH 2. SD licensuddannelse. JH 3. G(B) registrering. JH 4. Tilretning af uddannelsesmateriale til nye DMU struktur. SK 5. Førstehjælpskursus. HT 6. Udfyldelse af deltagerlister. HT 7. Overvejseler om T licens uddannelserne fremover. Input fra deltagerne efter præsentation ved JH. I forbindelse med mødet blev der talt om rejsegodtgørelser. Uddannelsesudvalget foreslår, at at undervisere på D, S, T og G kurser fremover aflønnes med et honorar svarende til dommerhonorar (p.t. 150, kr. per dag) samt kørepenge efter statstaksten. dette skal så vidt muligt dækkes af kursusafgiften (p.t. 150, kr. per modul per deltager). Hvis dette ikke kan dække, dækkes underskuddet af DMU gennem HB. Underviserne skal kunne afregne med DMU på afregningsblanketten (nyt felt til afkrydsning Undervisning ), og DMU sekretariat opkræver 150, kr. per deltager fra klubberne. UU afventer HBs stillingtagen til dette.

4 Jesper Holm 9. januar 2010

5 Bilag 1 Uddannelse af miljøofficials: Notat Diverse synspunkter og oplysninger samlet af Søren Kjær. Historik: På DMU s stævneledererklæring indgår miljøofficial på listen over de officials, der skal opføres som medvirkende i stævnet. Det har i praksis betydet, at man på stævnedagen har hængt et officialskilt på en tilfældig person og sagt Du er miljøofficial i dag. Det er selvsagt en klart utilfredsstillende tilstand, fordi vedkommendes opgave ikke er defineret, og personen ikke er instrueret i, hvordan opgaven skal løses. Situationen er bedre omkring internationale løb, hvor enten FIM eller UEM udsender en miljøofficial, som med sin licens har gennemgået et kursus/seminar fra en af disse organisationer. SPW reglementet fra 2004 havde nedenstående afsnit. Det blev senere overført til Alment Reglements bilag 6 om officials. I 2008 blev bilagene re nummereret, og flere bilag blev fjernet. Desværre ser det nu ud til, at afsnittet i denne omrokering er faldet ud. Det har næppe været hensigten at slette det. Måske skal det gennemføres efter en ombearbejdning. Eksempelvis bør pkt. g nok udgå Miljøansvarlig official: a. Skal have min. T-licens samt kende DMU s miljøpolitik og de lokale bestemmelser om deponering af affald, samt oprydning efter udslip af olie og forurenende væsker. b. Skal der være til stede ved løb og træninger. c. Er ansvarlig for baneanlæggets og tilskuerpladsers miljømæssige fremtræden før, under og efter løb og træning. d. Skal efter behov bistå DMU s støjmålere og miljøkontrollanter, når disse er til stede på området.

6 e. Har påtaleret overfor kørere og andre, der ikke efterlever miljøbestemmelserne. f. Skal indberette givne påtaler til stævnelederen/træningslederen. g. Kan have andre opgaver i stævnet/træningen. I forbindelse med de periodiske banesyn skal banens miljøgodkendelse gennemses. Samtidig udarbejdes i hvert fald for speedway baner en miljøattest, som vedhæftes hertil. Jeg kan ikke udtale mig om, hvad der udføres i RR eller MX. BMX og Trial falder udenfor dette. Alle permanente baner er blevet pålagt at indrette et aflåseligt miljørum, hvori beholdere til spildolie, kasseret kølervæske og brændstof, samt beholdere til sorteret affald er opstillet. Alle beholdere behørigt mærkede til formålet. Fremtid: Alment Reglement 2010 vil indeholde følgende passus (oprindeligt indført i 2007): Banernes egenkontrol: I overensstemmelse med Miljøstyrelsens vejledning nr. 2/2005 om Støj fra motorsportsbaner pålægges det de banedrivende klubber at føre egenkontrol med den udsendte lyd fra de ved træning på banen benyttede motorcykler, for at sikre, at de efter banernes miljøgodkendelser anførte vilkår overholdes. Det påhviler klubberne at kunne dokumentere over for respektive tilsynsmyndighed, at egenkontrollen gennemføres med den hyppighed og den rapporteringsform, der er aftalt. Gennemføres egenkontrollen ikke, kan tilsynsmyndigheden give påbud, og eventuelt indskrænke den tilladte træningstid. Som konsekvens heraf skal alle banedrivende klubber have en eller flere personer, der kan gennemføre Lydkontrol under træninger, og dokumentere de gennemførte målinger. Opgaven kunne passende, men ikke nødvendigvis, lægges på klubbens uddannede miljøofficial, og lægges ind i den tilhørende uddannelse. Da opgaverne jfr. ovenstående kræver meget tid til tilstedeværelse, bør hver klub nok have mere end en uddannet person.

7 Egenkontrollens målinger er juridisk adskilt fra de målinger, der udføres af DMU s autoriserede lydmålerkorps, hvis målinger har reglementsførte konsekvenser for kørerne. Egenkontrollens målinger er vejledende, men kan dog føre til et påbud til en kører om at bringe sin Lyddæmpning i orden før deltagelse i træning. Et samarbejde med de autoriserede målere bør dog ske af hensyn til ensartet kalibrering af apparaterne og klublydmålernes troværdighed. Litteratur: DMU s Miljøpolitik. Denne er opført i menuen på men er ikke tilgængelig. Den er dog kommet til udtryk gennem opretholdelse af en miljøorganisation, og er fremdeles et fokusområde i DMU s politik og visioner. Miljøstyrelsens vejledning nr I sin tid udsendt til samtlige DMU klubber. Desværre henviser hjemmesiden ikke til denne, men til 2 tidligere, nu forældede udgaver. FIM s miljøreglement (oversat til dansk af Dennis Skytte Bechmann og vedhæftet.) UEM s Environmental guidelines. Min konklusion: Udfra det her anførte, skulle der være rigeligt baggrundsmateriale for at lægge en skematisk opstilling af indholdet i en uddannelse for miljøofficials, og senere udfylde detaljerne. SK Bilag:

8 Stævneledererklæring. Miljøinstruks (til opslag) Miljøattest. FIM miljøreglement

9 Bilag 2, Struktur i T licens uddannelser T modul generelt Teknisk Kontrol Tidtagning Miljø Træningsleder (banelydmåler) Holdleder SW Lydmåler SW LAP MX/RR AMP SW MX RR BMX MX RR BMX

10

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat fra møde i arbejdsgruppe under DMU Tid: 7 marts 2010 Sted: Bygholm Parkhotel, Horsens Deltagere: Jesper Holm (ansvarlig overfor HB), Martin Skov Jensen, Joy Nordkvist,

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat fra møde i DMU Uddannelsespanel Tid: 24. januar 2011 kl. 17.00 21.30 Sted: Fjelsted Skovkro Deltagere: Jesper Holm (formand), Martin Skov Jensen, Joy Nordkvist, Peter

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat fra møde i DMU Uddannelsespanel Tid: 13. september 2010 kl. 17.00 21.30 Sted: Fjelsted Skovkro Deltagere: Jesper Holm (formand), Martin Skov Jensen, Peter Hansen, Hanne

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat fra møde i DMU Uddannelsespanel Tid: 5. marts 2011 kl. 9.00 11.00 Sted: Hotel Opus, Horsens Deltagere: Jesper Holm (formand), Birger Kyhl, Joy Nordkvist, Peter Hansen,

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat fra møde i DMU Uddannelsespanel Tid: 19. september 2011 kl. 17.00 21.30 Sted: Fjelsted Skov Kro Deltagere: Jesper Holm (formand), Pia Dall Petersen, Joy Nordkvist, Hanne

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat framøde i DMU Uddannelsespanel Tid: 26. marts 2012 kl. 17.00 21.30 Sted: Fjelsted Skov Kro Deltagere: Jesper Holm (formand), Pia Dall Petersen, Niels Frode Sølvsteen,

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat fra møde i DMU Uddannelsespanel Tid: 2. oktober 2013 kl. 17.30 21.30 Sted: Fjelsted Skov Kro Deltagere: Jesper Holm (formand), Pia Dall Petersen, Niels Frode Sølvsteen,

Læs mere

Lydmåling i klubberne

Lydmåling i klubberne Lydmåling i klubberne Metoder til egenkontrol LYDMÅLING I KLUBBERNE 1 Egenkontrolmålinger Introduktion Støj (Lyd) er den væsentligste miljøpåvirkning fra motorsportsbaner. Egenkontrollen skal give sikkerhed

Læs mere

DANMARKS MOTOR UNION MILJØ OG SIKKERHED 2013. Lydmålermanual. Retningslinjer for lydmålere i DMU. Miljø-koordinatorgruppen 2013

DANMARKS MOTOR UNION MILJØ OG SIKKERHED 2013. Lydmålermanual. Retningslinjer for lydmålere i DMU. Miljø-koordinatorgruppen 2013 DANMARKS MOTOR UNION MILJØ OG SIKKERHED 2013 Lydmålermanual Retningslinjer for lydmålere i DMU Miljø-koordinatorgruppen 2013 FRA ALMENT REGLEMENT 01.111.1. Lydmåling af motorcykler Enhver motorcykel, der

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat fra møde i DMU Uddannelsespanel Tid: 21. maj 2012 kl. 17.30 21.30 Sted: Fjelsted Skov Kro Deltagere: Jesper Holm (formand), Pia Dall Petersen, Niels Frode Sølvsteen,

Læs mere

Bilag 2 Official i sporten

Bilag 2 Official i sporten Official licenser i Roadracing Official licenser i Drag Racing Official licenser i Speedway Official licenser i BMX Official licenser i Motocross Official licenser Road Racing Generelt Der er 7 forskellige

Læs mere

Sportskommission Road Racing og Drag Racing

Sportskommission Road Racing og Drag Racing Sportskommission Road Racing og Drag Racing Referat fra SK møde Tid: 4. april 2011, kl. 16.00 Sted: DMU kontor, Idrættens Hus Deltagere: Jesper Holm (formand), Henrik Berendt og Palle Lind samt Søren Andersen

Læs mere

Sportskommision Road Racing og Drag Racing

Sportskommision Road Racing og Drag Racing Sportskommision Road Racing og Drag Racing Referat fra SK møde 19. december 2011, kl. 19.00 møde 06-11 Sted: Jesper Holm privatadresse Deltagere: Jesper Holm (formand) (JH) og Palle Lind (PL). Dagsorden:

Læs mere

Bilag 2 Official i sporten

Bilag 2 Official i sporten Official licenser i Roadracing Official licenser i Drag Racing Official licenser i Speedway Official licenser i Motocross Official licenser i Trial Official licenser Road Racing Generelt Der er 7 forskellige

Læs mere

Sportskommision Road Racing og Drag Racing

Sportskommision Road Racing og Drag Racing Sportskommision Road Racing og Drag Racing Referat fra SU RR og Admin møde 20. oktober 2011, kl. 17.00 Sted: DMU Kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Deltagere: Jesper Holm (SK formand),

Læs mere

VELKOMMEN. til. DMU s Klublederseminar 2012. 2. og 3. november 2012, Horsens

VELKOMMEN. til. DMU s Klublederseminar 2012. 2. og 3. november 2012, Horsens VELKOMMEN til DMU s Klublederseminar 2012 2. og 3. november 2012, Horsens 1 DMU Klublederseminar, November 2012 Formål Status for den forgangne sæson og sikre at DMU fokuserer på de rigtige områder og

Læs mere

Referat fra DMU Hovedbestyrelsesmøde

Referat fra DMU Hovedbestyrelsesmøde Referat fra DMU Hovedbestyrelsesmøde HB Møde: 03-12 Mødedato: 03-04-2012 Til stede: Jørgen Bitsch (), Ole Hansen (OH), Niels Munk Nielsen (NMN), Jesper Holm (JH), Hans Jørn Beck (H), Palle Lind (PL), Asger

Læs mere

Sportskommission Road Racing og Drag Racing

Sportskommission Road Racing og Drag Racing Sportskommission Road Racing og Drag Racing Noter fra RR/DR grenmøde ved Klublederseminar 31. oktober 1. november 2014 Sted: Scandic Bygholm Park Deltagere: Jesper Holm (formand), Palle Lind, Jan Mandelid,

Læs mere

Referat fra Hovedbestyrelsen (HB)

Referat fra Hovedbestyrelsen (HB) Referat fra Hovedbestyrelsen (HB) HB Møde: 05 15 Mødedato: 24 09 2015 Fjelsted Skovkro Til stede: Poul Hjorth (PH), Jesper Holm (), Palle Lind (PL), Jørgen Bitsch (), Brian Berthelsen (BB), Johnny Winther

Læs mere

1. Velkomst Road Racing-formand, Jesper Holm bød klubrepræsentanterne velkommen til årets Klublederseminar. Og præsenterede herefter dagsordenen:

1. Velkomst Road Racing-formand, Jesper Holm bød klubrepræsentanterne velkommen til årets Klublederseminar. Og præsenterede herefter dagsordenen: Referat fra Road Racing og Drag Racing Klublederseminar 2017 Møde: Klublederseminar Mødedato: den 4. november 2017 Til stede: Jesper Holm, Palle Lind og John Klint (SK). Arne Christiansen (FMS). Erik Bo

Læs mere

Danmarks Motor Union Vision Indledning

Danmarks Motor Union Vision Indledning Danmarks Motor Union Vision 2021 Indledning Godkendt 02-03-2018 DMU Vision 2021 DMU's Mission og Vision Struktur Mission Værdier Vision Strategiske Spor Prioriterede Indsatsområder Strategiske Målsætninger

Læs mere

Sportskommision Road Racing og Drag Racing

Sportskommision Road Racing og Drag Racing Sportskommision Road Racing og Drag Racing Dagsorden og referat fra møde mellem SK og Sportsudvalg Road Racing/Admin og Sportsudvalg Mini 28. august 2012, kl. 17.00 22.00. Møde 05-12 Sted: Fjelsted Skov

Læs mere

Danmarks Motor Union Vision Indledning

Danmarks Motor Union Vision Indledning Danmarks Motor Union Vision 2021 Indledning Godkendt 4. marts 2017 DMU SUMO Analyse August 2016 02 DMU Mission og Vision Struktur DMU s Mission Repræsentantskabet DMU s Værdier DMU s Vision Repræsentantskabet

Læs mere

Referat fra Hovedbestyrelsen (HB)

Referat fra Hovedbestyrelsen (HB) Referat fra Hovedbestyrelsen (HB) HB Møde: 04-15 Mødedato: 22-06-2015 Fjelsted Skovkro Til stede: Ole Hansen (OH), Poul Hjorth (PH), Jesper Holm (), Palle Lind (PL), Jørgen Bitsch (), Brian Berthelsen

Læs mere

Klublederseminar 2010 Lørdag den 6. november

Klublederseminar 2010 Lørdag den 6. november Klublederseminar 2010 Lørdag den 6. november 1 Dagsorden Lørdag den 6. november 2010 08.30 09.00 Opsamling og kort præsentation af workshop 1 09.00 10.15 Workshop 2 Med udgangspunkt i resultatet fra Workshop

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde

Referat fra repræsentantskabsmøde Referat fra repræsentantskabsmøde Mødedato: den 3. marts 2018 Til stede: Jesper Holm, Palle Lind, John Klint, Martin Thenning, Arne Christiansen, Poul Erik Sørensen, AMK ved Jan Eriksen, Claus Andersen,

Læs mere

Referat fra møde i SD Motocross den 19. November 2008 på Hejse Kro.

Referat fra møde i SD Motocross den 19. November 2008 på Hejse Kro. Referat fra møde i SD Motocross den 19. November 2008 på Hejse Kro. SD Motocross 07-08 Til stede: Peter Hansen(PH), Jens Steffensen(JS), Martin Skov Jensen(MSJ), Anders Johansen(AJ), Lars-Bo Rasmussen(LBR),

Læs mere

Det har vi gjort i 2010 og det vil vi gøre fremover

Det har vi gjort i 2010 og det vil vi gøre fremover Det har vi gjort i 2010 og det vil vi gøre fremover Kommissionens visioner SK - motocross Klassifikation af klubber og baner til afvikling af de forskellige niveauer af løb, herunder specielt mesterskabsløb

Læs mere

Danmarks Motor Union Vision 2020. Godkendt 1. Marts 2014

Danmarks Motor Union Vision 2020. Godkendt 1. Marts 2014 Danmarks Motor Union Vision 2020 Godkendt 1. Marts 2014 1. Marts 2014 1 DMU s MISSION DMU er den førende organisation for motorcykel og BMX sport i Danmark. DMU skal fremme og udvikle motorcykel og BMX

Læs mere

DMU skal fremme Touring udviklingen i Danmark ved etablering af partnerships med Touring foreninger.

DMU skal fremme Touring udviklingen i Danmark ved etablering af partnerships med Touring foreninger. DMU Vision 2020 MISSION DMU er den førende organisation for motorcykel- og BMX sport i Danmark. DMU skal fremme og udvikle motorcykel- og BMX-sporten på alle niveauer ved at skabe de bedst mulige rammer

Læs mere

Referat fra Hovedbestyrelsen (HB)

Referat fra Hovedbestyrelsen (HB) Referat fra Hovedbestyrelsen (HB) HB Møde: 03-16 Mødedato: 12-04-2016 Hotel Nyborg Strand, Nyborg Til stede: Ikke tilstede: Poul Hjorth (PH), Jørgen Bitsch (), Asger Pedersen (AP), Ole Hansen (OH), Hans

Læs mere

DMU. Spørgeskemaundersøgelse 2007. Klublederseminar 2/3 November 2007

DMU. Spørgeskemaundersøgelse 2007. Klublederseminar 2/3 November 2007 DMU Spørgeskemaundersøgelse 2007 Klublederseminar 2/3 November 2007 1 Formål: Resultatet af undersøgelsen skal være med til at danne grundlaget for DMU s fortsatte udvikling, og igangsætte nye prioriterede

Læs mere

- SU Rundbaneudvalg Udvalget bedes afholde møde snarest med henblik på planlægning af 2016 sæsonen.

- SU Rundbaneudvalg Udvalget bedes afholde møde snarest med henblik på planlægning af 2016 sæsonen. Referat fra møde i Sportskommissionen SK Møde:01-2015 Mødedato: 13. januar 2015 Til stede: Stefan Kristjansson(SKR), Ole Nørskov-Nielsen(ONN), Hanne Thomsen(HT), Brian Berthelsen(BB) og Søren Andersen(SA))

Læs mere

Hovedbestyrelsen. Referat fra HB-møde 3 / 04 d. 21. april i Odense

Hovedbestyrelsen. Referat fra HB-møde 3 / 04 d. 21. april i Odense Hovedbestyrelsen Referat fra HB-møde 3 / 04 d. 21. april i Odense Deltagere: Henrik Nørgaard, Bent Andersen, Steen Fredsøe Sørensen, Erling Christiansen, Knud Møller, Niels Munk Nielsen, Peter Hansen,

Læs mere

Referat fra Hovedbestyrelsen (HB)

Referat fra Hovedbestyrelsen (HB) Referat fra Hovedbestyrelsen (HB) HB Møde: 04-16 Mødedato: 09-06-2016 Fjelsted Skovkro Til stede: Poul Hjorth (PH), Jørgen Bitsch (), Asger Pedersen (AP), Hans Storm (HS), Palle Lind (PL), Jonas Nygaard

Læs mere

Jan Petersen. Tovholderen er medarbejdende i gruppen. Tovholderen er ansvarlig for at samle alle i gruppen og sætter hjælpere igang

Jan Petersen. Tovholderen er medarbejdende i gruppen. Tovholderen er ansvarlig for at samle alle i gruppen og sætter hjælpere igang Gruppen for veje og arealer Vedligehold af vejen til banen fra asfaltvejen til og med spejdernes grund. Opsætning af skilte i forbindelse med løb og træninger. Græsslåning af publikums arealer, ryttergårde

Læs mere

Referat fra Hovedbestyrelsesmøde

Referat fra Hovedbestyrelsesmøde Referat fra Hovedbestyrelsesmøde HB Møde: 01-11 Mødedato: 5. februar 2011 Til stede: Jørgen Bitsch (), Ole Hansen (), Henrik Berendt (HBE), Pia Buth Rasmussen (PBR), Anders Johansen (AJ), Poul Hjorth (PH),

Læs mere

Målsætning Kursisten vil efter gennemførelse af kurset selvstændigt kunne virke som dommertårnschef for lukkede løb.

Målsætning Kursisten vil efter gennemførelse af kurset selvstændigt kunne virke som dommertårnschef for lukkede løb. OFFICIAL 624 Officialuddannelse. 624 kursus til dommertårnschef for lukkede løb og dommertårnsassistent i åbne nationale løb/mesterskabsløb. Kurset er et endagskursus og opfylder de krav, som stilles i

Læs mere

DMU s sekretariat: Jean Snitily, Søren Andersen, Emil Larsen, Camilla Friberg, Lea Kahlke Hansen, Martin Gunnar Thenning, Jesper Jensen.

DMU s sekretariat: Jean Snitily, Søren Andersen, Emil Larsen, Camilla Friberg, Lea Kahlke Hansen, Martin Gunnar Thenning, Jesper Jensen. Referat fra Hovedbestyrelsen (HB) HB Møde: 02-17 Mødedato: 03-03-2017 Scandic Bygholm Park, Horsens Til stede: Poul Hjorth (PH), Jesper Holm (JH), Jørgen Bitsch () Hans Jørn Beck (H), Asger Pedersen (AP),

Læs mere

ONLINE TILMELDING DTAF TEKNIK STÆVNER Ver01

ONLINE TILMELDING DTAF TEKNIK STÆVNER Ver01 Dansk Taekwondo Forbund(DTaF) er ved at udvikle et nyt Dansk online tilmelding til Stævnebrug, det er det samme system som allerede nu bruges til kurser og lejre. Stævne tilmelding er baseret på DTaF licens

Læs mere

Tilstede: Arne Christiansen, Bo Thygesen, Benjamin Andersen, Keld Sommer.

Tilstede: Arne Christiansen, Bo Thygesen, Benjamin Andersen, Keld Sommer. Referat fra SU møde d. 28-10-2015 på Fjelsted Kro. Tilstede: Arne Christiansen, Bo Thygesen, Benjamin Andersen, Keld Sommer. Afbud: Eva Kofoed. Evaluering på sæsonen 2015 Dommerrapporter blev gennemgået.

Læs mere

1. Velkomst SK-formand Hans Storm bød velkommen til fredagens møde, som omhandlede overgangen til Danmarks Cykle Union.

1. Velkomst SK-formand Hans Storm bød velkommen til fredagens møde, som omhandlede overgangen til Danmarks Cykle Union. Referat fra Klublederseminar 2015 Møde: både fredag og lørdag Mødedato: den 6. og 7. november 2015 Til stede: BMX-klubber, SU-formand, SK og sportssekretær Ikke til stede: Referent: Martin Gunnar Thenning

Læs mere

1) Referater a) HB 6/07: Referatet godkendt. b) FU 3/07: Referatets indhold blev debatteret under de respektive efterfølgende dagsordenspunkter.

1) Referater a) HB 6/07: Referatet godkendt. b) FU 3/07: Referatets indhold blev debatteret under de respektive efterfølgende dagsordenspunkter. Referat fra HB-møde 7 / 07 d. 3. oktober i Middelfart Deltagere: Henrik Nørgaard, Jørgen Bitsch, Erling Christiansen, Steen Fredsøe Sørensen, Pia Buth Rasmussen, Peter Hansen, Henrik Berendt, Niels Munk

Læs mere

Referat fra DMU Hovedbestyrelsesmøde

Referat fra DMU Hovedbestyrelsesmøde Referat fra DMU Hovedbestyrelsesmøde HB Møde: 01-12 Mødedato: 02.02.2012 Til stede: Jørgen Bitsch (JB), Ole Hansen (OH), Niels Munk Nielsen (NMN), Søren Møller Ebbesen (SME), Jesper Holm (JH), Kenneth

Læs mere

Referat fra Sportsdivisionsmøde, tirsdag den 7. og 26. november 2006.

Referat fra Sportsdivisionsmøde, tirsdag den 7. og 26. november 2006. SD Motocross 06/06 Referat fra Sportsdivisionsmøde, tirsdag den 7. og 26. november 2006. Til stede den 7. november på Hejse Kro: Peter Hansen (PH), Jens Steffensen(JS), Klaus Hansen(KH), Peter Vestergaard(PV),

Læs mere

Banesportsudvalget. Brøndby, 11. januar 2013

Banesportsudvalget. Brøndby, 11. januar 2013 Banesportsudvalget Brøndby, 11. januar 2013 Protokol af Banesportsudvalgsmøde 01/2013 5-6. januar på Fjelsted Skov Kro, Ejby Tilstede: Formand: Michael R. Jensen (MRJ) Sekretær: Lisbeth Jørgensen (LJ)

Læs mere

CHGP 2014. 2. og 3. august 2014. Bellahøj Park ved København. Tillægsregler. Arrangeret af Automobil Sports Klubben og CHGP. www.ask-online.

CHGP 2014. 2. og 3. august 2014. Bellahøj Park ved København. Tillægsregler. Arrangeret af Automobil Sports Klubben og CHGP. www.ask-online. CHGP 2014 2. og 3. august 2014 Bellahøj Park ved København Tillægsregler Arrangeret af Automobil Sports Klubben og CHGP www.ask-online.dk www.chgp.dk Partnere i 2014 TILLÆGSREGLER FOR CHGP 2014 1. Arrangementet

Læs mere

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION ADM CIR I 19.3 30.marts 2015 ADMINISTRATIVT CIRKULÆRE STØJMÅLING STANDMÅLING CROSSKART Indledning Dette cirkulære indeholder bestemmelser for støjmåling inden for DASU ansvarsområde

Læs mere

HB 04-10. Referat fra Hovedbestyrelsesmøde møde 04-10, afholdt den 28. august 2010

HB 04-10. Referat fra Hovedbestyrelsesmøde møde 04-10, afholdt den 28. august 2010 Referat fra Hovedbestyrelsesmøde møde 04-10, afholdt den 28. august 2010 HB 04-10 Til Stede: Jørgen Bitsch (JB), Ole Hansen (OH), Henrik Berendt (HBE), Pia Buth Rasmussen (PBR), Anders Johansen (AJ), Poul

Læs mere

DMU. Klublederseminar 2/3 November 2007. Konklusioner og Projekter

DMU. Klublederseminar 2/3 November 2007. Konklusioner og Projekter DMU Klublederseminar 2/3 November 2007 Konklusioner og Projekter 1 Workshops - opsamling 2 Klubudvikling Indsatsområder 2008 Miljø Klublederudd. Markedsføring Andet Miljøproblemer (løsning af miljøproblem,

Læs mere

Drag Racing Reglement

Drag Racing Reglement Drag Racing Reglement Afsnit 7 Generelt for DR Ændringer fra 2009 til er markeret med FED. Forkortelser: FIM = Federation Internationale de Motocyclisme (verdensforbund). UEM = European Motorcycle Union

Læs mere

Det reglement, som her omtales i 3,1., vil i DMU sammenhæng sige Road Racing Reglement Kap. 11, som har følgende ordlyd:

Det reglement, som her omtales i 3,1., vil i DMU sammenhæng sige Road Racing Reglement Kap. 11, som har følgende ordlyd: Sportskommission Road Racing og Drag Racing Referat fra SK-møde: 24. januar kl. 20.00 Møde 02-18 Sted: Skype Deltagere: SK: Jesper Holm (formand), Palle Lind, John Klint. Martin Thenning var forhindret.

Læs mere

Referat af FU-møde i Nyborg.

Referat af FU-møde i Nyborg. Referat af FU-møde i Nyborg. Dato: 29/04 2007 Kl. 19:00 Til stede: Poul Jacobsen, Hans Milter Pedersen, Kim Skaanning, Benny Brinch & Chresten Nielsen. Afbud: Ingen Dagsorden: 1. Godkendelse af referater

Læs mere

Økonomisk oversigt: Pt. har vi et overskud på ca , som er ca efter budgettet.

Økonomisk oversigt: Pt. har vi et overskud på ca , som er ca efter budgettet. Referat - SK-møde, Fysisk møde den 12. december 2018 i Fjelsted Deltagere: Leif Petersen, Rudi Steen Hansen, Hanne Thomsen, Brian Berthelsen, Søren Andersen, Sisse Pedersen (praktikant) og Camilla Friberg

Læs mere

Efter det samlede DMU møde om fredagen samles de enkelte grene halvanden time om aftenen.

Efter det samlede DMU møde om fredagen samles de enkelte grene halvanden time om aftenen. BMX Bilag til klublederseminar Fredag den 31. oktober, kl. 20.30 22.00 Efter det samlede DMU møde om fredagen samles de enkelte grene halvanden time om aftenen. BMX dagsordenen for fredagens møde er: 1.

Læs mere

Oversigt over udførte opgaver for sports udvalget ENDURO 2010 i DMU

Oversigt over udførte opgaver for sports udvalget ENDURO 2010 i DMU Oversigt over udførte opgaver for sports udvalget ENDURO 2010 i DMU Sportsudvalget består af: 1. Curt Andersen (CA) 2. Lars Christoffersen (LC) 3. Kristoffer Kjøller (KK) 4. Søren Nissen (SN) Med hjælp

Læs mere

BMX Sportskommission marts 2012

BMX Sportskommission marts 2012 BMX Sportskommission 2012 31. marts 2012 1 BMX SK 2012, Organisation International koordinator BMX Sportskommission Kørerrepræsentant BMX Sportsudvalg BMX Reglementsudvalg BMX Baneudvalg Sammensætning

Læs mere

Amager Motocross Klub

Amager Motocross Klub Referat fra Generalforsamling torsdag d. 29. november 2007 kl.19.00, i klubhuset. 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning 4. Kassererens beretning, samt godkendelse af regnskab

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Speedway

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Speedway Referat fra Repræsentantskabsmøde i Speedway 24-03-2017 Mødedato: 4. marts 2017 Fremmødte klubber: Brovst, Esbjerg, Fjelsted, Fredericia, Glumsø, Grindsted, Herning, Holstebro, Holsted, Kronjylland, Munkebo,

Læs mere

Der indkaldes til et møde omkring 50cc-turneringen, så vi kan strikke en god turnering sammen.

Der indkaldes til et møde omkring 50cc-turneringen, så vi kan strikke en god turnering sammen. Referat Klublederseminar Deltagere: HSK, VSK, OSC, BSC, KSC, HoSK, HeSK, SSK, GSP, FMK, FSK, MSC, SMO, VBMK, Karin Bæk, Thorkild Vestergaard, Leif Petersen, Ole Jakobsen, Lone Simonsen, Hanne Thomsen,

Læs mere

HB 03-10. Referat fra Hovedbestyrelsesmøde møde den 20. april 2010

HB 03-10. Referat fra Hovedbestyrelsesmøde møde den 20. april 2010 Referat fra Hovedbestyrelsesmøde møde den 20. april 2010 HB 03-10 Til Stede: Jørgen Bitsch, Ole Hansen, Henrik Berendt, Pia Buth Rasmussen, Anders Johansen, Poul Hjorth, Jesper Holm, Bent Andersen, Svend

Læs mere

1. Velkomst Road Racing-formand, Jesper Holm bød klubrepræsentanterne velkommen til årets Klublederseminar. Og præsenterede herefter dagsordenen:

1. Velkomst Road Racing-formand, Jesper Holm bød klubrepræsentanterne velkommen til årets Klublederseminar. Og præsenterede herefter dagsordenen: Referat fra Road Racings Klublederseminar 2016 Møde: Klublederseminar Mødedato: den 5. november 2016 Til stede: Jesper Holm, Palle Lind og John Klint (SK). Arne Christiansen (FMS). Poul Nyrup, Kaj Lehmann

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015

Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015 Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015 Tilstede: Christian, Per, Lisbeth, Britta, Jenny, Heidi, Henrik & Anja 1. Referat fra sidste møde - godkendt 2. Nye punkter til dagsordenen - AquaCamp - Næste

Læs mere

Referat fra sommermøde i Motocross den 5. september 2007 på Brusgaard Banen.

Referat fra sommermøde i Motocross den 5. september 2007 på Brusgaard Banen. Referat fra sommermøde i Motocross den 5. september 2007 på Brusgaard Banen. Fremmødte klubber: - - Smc - Omc - Mmck - Hems - Vmcc - - - - Aamc - - Fmck - Nms. Formanden for SD MX Peter Hansen bød velkommen

Læs mere

Sportskommission Road Racing og Drag Racing

Sportskommission Road Racing og Drag Racing Sportskommission Road Racing og Drag Racing Referat fra SK møde 14. april 2013, kl. 12.00 14.30. Møde 02-13 Sted: Skype møde Deltagere: SK: Jesper Holm (formand), Palle Lind, Jan Mandelid. Kasper Darfelt

Læs mere

Referat fra DMU Hovedbestyrelsesmøde 05/11

Referat fra DMU Hovedbestyrelsesmøde 05/11 Referat fra DMU Hovedbestyrelsesmøde 05/11 HB Møde: 05-11 Mødedato: 08. september 2011, Fjelsted Skov Kro Deltagere: Jørgen Bitsch(JB), Niels Munk Nielsen(NMN), Ole Hansen(OH), Kenneth Majkjær Mikkelsen(KMM)

Læs mere

Danmarks Motor Union Vision 2020

Danmarks Motor Union Vision 2020 Danmarks Motor Union Vision 2020 Godkendt Godkendt 6. 6. marts marts 2016 2016 1 DIF s Politiske Mål 2020 2 DMU s Mission DMU er den førende organisation for motorcykel og BMX sport i Danmark. DMU skal

Læs mere

Henrik Nørgaard, Erling Christiansen, Steen Fredsøe Sørensen, Dennis Lybech, Pia Buth Rasmussen, Peter Hansen, Niels Munk Nielsen og Jan Rodtwitt

Henrik Nørgaard, Erling Christiansen, Steen Fredsøe Sørensen, Dennis Lybech, Pia Buth Rasmussen, Peter Hansen, Niels Munk Nielsen og Jan Rodtwitt Hovedbestyrelsen Referat fra HB-møde 1/05 d. 12. februar i København Deltagere: Henrik Nørgaard, Erling Christiansen, Steen Fredsøe Sørensen, Dennis Lybech, Pia Buth Rasmussen, Peter Hansen, Niels Munk

Læs mere

Bestyrelseshåndbog 2013 Holsted Speedway Klub

Bestyrelseshåndbog 2013 Holsted Speedway Klub Bestyrelsen Økonomiudvalg HSK Elite Kioskudvalg Sportsudvalg Officials Bane og Anlæg Beskrivelse af ansvarsområder Bestyrelsen Rudi Steen Hansen - Bjarne F. Thomsen - Dennis Mortensen - Lene Busk Jensen

Læs mere

1. Velkomst BMX-formand, Hans Storm, bød velkommen til BMX Repræsentantskabsmødet. Og takkede for fremmødet.

1. Velkomst BMX-formand, Hans Storm, bød velkommen til BMX Repræsentantskabsmødet. Og takkede for fremmødet. Referat fra BMX Repræsentantskabsmøde Møde: Repræsentantskabsmøde Mødedato: 1. marts 2014 Til stede: Billum, Bjerringbro, Dragon, Falcon, Feldborg, Haderslev, Ikast, Kalundborg, København, Køge, Roskilde,

Læs mere

Referat fra Hovedbestyrelsen (HB)

Referat fra Hovedbestyrelsen (HB) Referat fra Hovedbestyrelsen (HB) HB Møde: 03-17 Mødedato: 04-04-2017 Fjelsted Skovkro Til stede: Ole Hansen (OH), Dennis Skytte Bechmann (DSB), Jesper Holm (JH), Jørgen Bitsch (), Hans Jørn Beck (H),

Læs mere

Referat fra Hovedbestyrelsen (HB)

Referat fra Hovedbestyrelsen (HB) Referat fra Hovedbestyrelsen (HB) HB Møde: 04-17 Mødedato: 13-06-2017 Fjelsted Skovkro Til stede: Ole Hansen (OH), Dennis Skytte Bechmann (DSB), Jesper Holm (JH), Jørgen Bitsch (JB), Hans Jørn Beck (HJB),

Læs mere

Referat Hovedbestyrelsen (HB)

Referat Hovedbestyrelsen (HB) Referat Hovedbestyrelsen (HB) HB Møde: 06-12 Mødedato: 15.12.2012 Sted: Fjelsted Skovkro Til stede: Ikke til stede: Jørgen Bitsch, formand (JB), Niels Munk Nielsen (NMN), Kenneth Majkjær Mikkelsen, (),

Læs mere

Elektronisk registrering

Elektronisk registrering Onsdag den 24. september 2014 i Svendborg Idrætshal Mandag den 29. september 2014 i Idrættens Hus, Odense Onsdag den 9. oktober 2014 i Ejbyhallen Import af spillere Alle klubber er i fuld gang med overførsel

Læs mere

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2008

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2008 Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2008 Generalforsamling den 27. november 2008 kl. 19.00 i Grindsted Gokart Klub. Edvard Madsen bød velkommen til 28 fremmødte medlemmer. Edvard delte

Læs mere

Referat fra DMU Hovedbestyrelsen (HB)

Referat fra DMU Hovedbestyrelsen (HB) Referat fra DMU Hovedbestyrelsen (HB) Møde: 03-13 Mødedato: 02.04.2013, kl. 17:00, Fjelsted Til stede: Ikke til stede: Jørgen Bitsch (JB), Ole Hansen (OH), Niels Munk Nielsen (NMN), Kenneth Majkjær Mikkelsen

Læs mere

Andreas Balslev-Clausen 15.02.2011 Hotel Sixtus

Andreas Balslev-Clausen 15.02.2011 Hotel Sixtus Referat bestyrelsesmøde i UDDU 20.01.2011 1/5 1.0 Godkendelse af dagsorden Tre punkter blev tilføjet 6. Fremtidig mødestruktur mellem DOS og UDDU 12. UEMS /EBOT eksamen. Udvælgelse af eksaminatorer. 14.

Læs mere

1. Speedway- Is-Racing - Lang- og græsbaneløb 2005 d. En kører, der er styrtet p.g.a. ureglementeret kørsel, eller bevidst er styrtet for at undgå en anden kører, af sikkerhedshensyn, kan dommeren lade

Læs mere

Referat fra møde i Sportskommissionen

Referat fra møde i Sportskommissionen Referat fra møde i Sportskommissionen SK Møde: 06-2014 Mødedato: Sammenskrivning af møder fra 24. september og 6.oktober 2014 Til stede: Stefan Kristjansson(SKR), Ole Nørskov-Nielsen(ONN), Hanne og Jonas

Læs mere

CHGP 2015. 1. og 2. august 2015. Bellahøj Park ved København. Tillægsregler. Arrangeret af Automobil Sports Klubben Hedeland og CHGP

CHGP 2015. 1. og 2. august 2015. Bellahøj Park ved København. Tillægsregler. Arrangeret af Automobil Sports Klubben Hedeland og CHGP CHGP 2015 1. og 2. august 2015 Bellahøj Park ved København Tillægsregler Arrangeret af Automobil Sports Klubben Hedeland og CHGP www.ask-hedeland.dk www.chgp.dk Partnere i 2015 TILLÆGSREGLER FOR CHGP 2015

Læs mere

PECIALPSYKOLOGUDDANNELSEN. Dato Sagsbehandler Sagsnr. 6. september 2018 Kasper Clausen

PECIALPSYKOLOGUDDANNELSEN. Dato Sagsbehandler  Sagsnr. 6. september 2018 Kasper Clausen Referat fra 61. møde i Uddannelsesudvalget for specialpsykologuddannelsen i psykiatri Dato Sagsbehandler e-mail Sagsnr. 6. september 2018 Kasper Clausen Kascla@rm.dk 1-30-72-162-09 Møde i uddannelsesudvalget,

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 16/1-06 i KBH

Bestyrelsesmøde d. 16/1-06 i KBH Bestyrelsesmøde d. 16/1-06 i KBH Klagebrev fra NFK vedr. junior deltagelse ved deres konkurrence. Vi tager klagen til efterretning og henstiller til Roskilde KK om at overholde aldersbegrænsninger. Mads

Læs mere

Ny BMX-organisation: Efter at det nye SK er etableret, vil SK på det første møde sammensætte en ny organisation. Der er følgende poster at besætte:

Ny BMX-organisation: Efter at det nye SK er etableret, vil SK på det første møde sammensætte en ny organisation. Der er følgende poster at besætte: Referat fra SK BMX-møde BMX Møde: Nr. 02 2013 på Rustik Café og Restaurant i Fredericia Mødedato: 12.02-2013 Til stede: Lars Ostenfeldt (LO), Hans Storm (HS), Johnny Winther (JOW), Amanda Sørensen (AS)

Læs mere

1. Velkomst Formand, Hans Storm bød velkommen. Nærværende SK-møde tog primært afsæt i de punkter, som var oppe at vende på Klublederseminaret.

1. Velkomst Formand, Hans Storm bød velkommen. Nærværende SK-møde tog primært afsæt i de punkter, som var oppe at vende på Klublederseminaret. Referat fra SK BMX-møde BMX Møde: nr. 10-2014 Mødedato: den 19. november Til stede: Johnny Winther (), Per Varming (PV), Lotte Filsø (LF), Hans Storm (HS) og Martin Gunnar Thenning (MGT) Ikke til stede:

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 28. november 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 28. november 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Referat onsdag den 28. november 2012 Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden...1 2. KF - Orientering...2 3. KF - Temadrøftelse...3 4. KF - Kunstudvalg i

Læs mere

ONLINE TILMELDING DTAF KAMP STÆVNER Ver01

ONLINE TILMELDING DTAF KAMP STÆVNER Ver01 Dansk Taekwondo Forbund(DTaF) er ved at udvikle et nyt Dansk online tilmelding til Stævnebrug, det er det samme system som allerede nu bruges til kurser og lejre. Stævne tilmelding er baseret på DTaF licens

Læs mere

Vejledninger for. Uddannelse og afholdelse af kurser

Vejledninger for. Uddannelse og afholdelse af kurser Vejledninger for Uddannelse og afholdelse af kurser Indledning Uddannelsesudvalget tilbyder følgende kurser: Træner- og figurantkurser Disse kurser retter sig mod kredsenes trænere, figuranter og hundeførere.

Læs mere

Referat fra Sportsdivisionsmøde, lørdag den 15. januar 2005 i Ballum.

Referat fra Sportsdivisionsmøde, lørdag den 15. januar 2005 i Ballum. MX 01/05 Referat fra Sportsdivisionsmøde, lørdag den 15. januar 2005 i Ballum. Til stede: Peter Hansen (PH), Anna Marie Ebbesen (AME), Peter Guldberg Johansen(PGJ), Børge Møller Ebbesen (BE), Claus Larsen(CL),

Læs mere

Sportskommission Road Racing og Drag Racing

Sportskommission Road Racing og Drag Racing Sportskommission og Referat SK fra møde: 12. september kl. 14.30 Møde 04-18 Sted: DMU kontor Deltagere: SK: Jesper Holm (formand), Palle Lind, John Klint og Camilla Friberg (delvis). Dagsorden 1. Banegodkendelser

Læs mere

Referat fra DMU Hovedbestyrelsen (HB)

Referat fra DMU Hovedbestyrelsen (HB) Referat fra DMU Hovedbestyrelsen (HB) Møde: 01-14 Mødedato: 05.02.2014, 0, Idrættens Hus, Brøndby Til stede: Afbud: Jørgen Bitsch (), Ole Hansen (OH), Niels Munk Nielsen (NMN), Kenneth Majkjær Mikkelsen

Læs mere

Der har dog været nogle andre ændringer, som SK har gennemgået og som kan læses i nærværende referat.

Der har dog været nogle andre ændringer, som SK har gennemgået og som kan læses i nærværende referat. Referat fra SK-møde BMX Møde: Nr. 11-2013 Mødedato: 11.11-2013 Til stede: Lars Ostenfeldt (LO), Per Varming (PV), Johnny Winther (JOW) og Martin Gunnar Thenning (MGT) Ikke til stede: Hans Storm Referent:

Læs mere

TBL / v.0.4. Kursus... 3 Kurser... 3 Tilmeld kursister... 5 Kursus anmodninger... 9 Kurser pr. foreningshverv

TBL / v.0.4. Kursus... 3 Kurser... 3 Tilmeld kursister... 5 Kursus anmodninger... 9 Kurser pr. foreningshverv HåndOffice Kurser Kursus... 3 Kurser... 3 Tilmeld kursister... 5 Kursus anmodninger... 9 Kurser pr. foreningshverv... 10 Side 2 af 11 Kursus Et klik på Kursus viser menu med følgende tre valgmuligheder.

Læs mere

Referat fra Road Racing/Drag Racing Repræsentantskabsmøde 2017

Referat fra Road Racing/Drag Racing Repræsentantskabsmøde 2017 Referat fra Road Racing/Drag Racing Repræsentantskabsmøde 2017 Mødedato: den 4. marts 2017 Til stede: Jesper Holm, Palle Lind og John Klint (SK). Dennis Skytte Bechmann, Benjamin Andersen, Theis Kjær,

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde

Referat bestyrelsesmøde Referat bestyrelsesmøde Mødeleder: Ole Referent: Ann Donark-Jensen Dato: 18/02-2019 Varighed: Start kl. 19.00 Slut kl. Tilstedeværende: Ejnar, Asmus, Alex, Ole, John og Ann Fraværende: Louise Dagsordenspunkt:

Læs mere

Rengøring af uheldssted Logbog / Egenkontrol Miljø overvejelserne Offentlighed / Reklame Ryttergård / serviceområder /

Rengøring af uheldssted Logbog / Egenkontrol Miljø overvejelserne Offentlighed / Reklame Ryttergård / serviceområder / 1 Indhold Miljø målsætning... 4 DMU Miljøudvalg... 4 Miljøudvalgets kompetence... 4 Arbejdsområde... 5 Undervisning i korrekt miljømæssig adfærd... 5 Miljømanual - Information om korrekt miljømæssig adfærd...

Læs mere

Referat fra Hovedbestyrelsen (HB)

Referat fra Hovedbestyrelsen (HB) Referat fra Hovedbestyrelsen (HB) HB Møde: 06-15 Mødedato: 28-11-2015 Fjelsted Skovkro Til stede: Poul Hjorth (PH), Jesper Holm (JH), Jørgen Bitsch (), Brian Berthelsen (BB), Hans Jørn Beck (H), Asger

Læs mere

Sportskommission Road Racing og Drag Racing

Sportskommission Road Racing og Drag Racing Sportskommission Road Racing og Drag Racing Referat fra SK møde 12. marts 2016 kl. 16.00 Møde 01-16 Sted: Skype møde Deltagere: SK: Jesper Holm (formand), Palle Lind, John Klint. Afbud fra Kasper Darfelt

Læs mere

Sportskommission Road Racing og Drag Racing

Sportskommission Road Racing og Drag Racing Sportskommission Road Racing og Drag Racing Referat fra Klubkonference 218, grenmøde for RR, CV og Mini RR: 3. november 218 kl. 9.45 Sted: Scandic Bygholm Park, Horsens Deltagere: SK: Jesper Holm (formand),

Læs mere

SK modtager gerne forslag til justeringer af løbsstruktur, som kan drøftes på klublederseminar 2015. Findes der en løsning vi ikke har fået øje på?

SK modtager gerne forslag til justeringer af løbsstruktur, som kan drøftes på klublederseminar 2015. Findes der en løsning vi ikke har fået øje på? Referat fra SK BMX-møde BMX Møde: nr. 8-2015 Mødedato: den 14. oktober 2015 Til stede: Hans Storm (HS), Lars Ostenfeldt (LO), Johnny Winther (JOW) og Lotte Filsø (LF) Ikke til stede: Referent: LO Dato:

Læs mere

1. Velkomst Hans Storm byder velkommen og især til Amanda Sørensen, som fortsætter som kørerepræsentant i BMX.

1. Velkomst Hans Storm byder velkommen og især til Amanda Sørensen, som fortsætter som kørerepræsentant i BMX. Referat fra SK-møde BMX Møde: Nr. 04-13 Mødedato: 16.04-2013 Til stede: Hans Storm (HS), Johnny Winther (JOW), Amanda Sørensen (AS), Per Varming (PV), Lars Ostenfeldt (LO) og Martin Gunnar Thenning (MGT)

Læs mere