Bo42. Afdeling 9. Slåenvej Tilstandsrapport 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bo42. Afdeling 9. Slåenvej 1-49. Tilstandsrapport 2014"

Transkript

1 Afdeling 9 Slåenvej 1-49 Tilstandsrapport 2014

2 Afdeling 9 Slåenvej 1-49 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 8 4. side 9 5. Vedligeholdelsesbudget side 51 Udarbejdet: december 2014 Forelagt afdelingsbestyrelsen 4. maj 2015 Forelagt på afdelingsmøde 8. september 2015 Udarbejdet: af Bo42 Inspektør Michael Jensen

3 side 3 Afdeling 9 - Slåenvej Generelle oplysninger og sammenfatninger 0.1 GENERELLE OPLYSNINGER Nærværende tilstandsrapport omhandler Afdeling 9 Slåenvej 1-49, der er opført som traditionelt opmurede rækkehuse med tagdækning af røde vingetagsten. Rapporten har til formål at fastlægge bygningens vedligeholdelsestilstand samt at fastlægge et vedligeholdelsesinterval for de enkelte bygningsdele. Endvidere, på baggrund af tilstandsrapporten, at fastlægge et løbende vedligeholdelsesbudget for en 10 års periode. ( ) 0.2 GRUNDLAG OG METODE FOR UDARBEJDELSE AF TILSTANDSRAPPORT Undersøgelsen har omfattet: - Bygningsbasis: (12) Kældervægge - Primære bygningsdele: (21) Ydervægge (22) Indervægge (23) Etagedæk (23) Etagedæk (krybekælder) (27) Tagkonstruktioner - Kompletterende bygningsdele: (31) Vinduer, facadepartier og hoveddøre (31) Hoveddøre (31) Fuger (37) Ovenlys (37) Tagrender- og nedløbsrør - Overfladebygningsdele: (40) Arealer med SF-sten (42) Vægoverflader (43) Gulve (47) Tag - Overflader - VVS-installationer: (50) Kloakledninger (50) Rensebrønde (50) Nedløbsbrønde (52) Faldstammer (52) Toiletter (52) Blandingsbatterier (53) Brugsvandsrør (53) Isolering af rør (56) Varmerør (56) Isolering af rør (56) Radiatorer (56) Radiatorventiler (57) Ventilation - El-anlæg: (63) Gruppeskab (63) Afbrydere og stikkontakter (63) Lampesteder (63) Belysningsarmaturer - Alment, inventar: (70) Hække (71) Hvidevarer (73) Køkken og badeværelse (79) Postkasser (79) Låsesystem Undersøgelserne er gennemført som visuelle undersøgelser uden destruktive indgreb i bygningsdelene.

4 side 4 Afdeling 9 - Slåenvej Generelle oplysninger og sammenfatninger 0.3 SAMMENFATNING (12) Krybekældervægge: Fremstår i god og velvedligeholdt stand uden tegn på skadelige nedbrud. Det påtales dog at ventiler til krybekældre skal holdes åbne, de må ikke tildækkes eller blændes (21) Ydervægge: Fremstår i god og velvedligeholdt stand uden tegn på skadelige nedbrud (23) Etagedæk: Fremstår i god og velvedligeholdt stand. Der er ikke konstateret svigt. Det kan dog anbefales at efterisolere krybekælderdæk (27) Tagkonstruktioner: Tagkonstruktion fremtræder i god og velventileret stand uden tegn på svigt. Det kan dog anbefales at efterisolere skunkvægge (31) Vinduer: Eksisterende PVC-vinduer forefindes i god stand uden tegn på nedbrydning af overflader, konstruktion og funktioner (31) Hoveddøre: (31) Fuger: Hoveddøre af træ forefindes i god stand uden tegn på nedbrydning eller svigt. Almindelig vedligeholdelse som smøring og overfladebehandling anbefales. Malingen er flere steder afskallet og det anbefales at døre bliver malet i Fuger omkring vinduer og døre, udført med elastiske fuger, fremtræder i god stand uden tegn på nedbrud. Dog er elastiske fuger ved vinduespartier begyndende nedbrudt, dette bevirker, at fugen giver slip på murværk og vindueskarm. På grund af vandindtrægning og kuldebroer anbefales det, at fuger skiftes i Grundet begrænset levetid af fuger skal særligt tilsyn foretages. Ved udskiftning kan anbefales at anvende diffusionsåbent fugebånd (37) Ovenlys: Ovenlys er nyere Velux-ovenlys med energi termoglas (37) Tagrender og -nedløb: Tagrender og nedløb, der er af zink, er i rimelig stand. Mindre tæringer og sætninger forekommer (40) Asfalterede arealer: De asfalterede arealer er generelt i god stand, enkelte skader eller lunker forekommer.

5 side 5 Afdeling 9 - Slåenvej Generelle oplysninger og sammenfatninger (40) Arealer belagt med SF-sten: Arealer med SF-sten er generelt i god stand, enkelte sætninger forekommer (42) Vægoverflader: (43) Gulve Alle badeværelser er blevet renoveret i Gulve i entré, værelser og stue er træplanke gulve. I køkken er der lagt linoleum på. I baderum klinkegulve. Alle gulve er generelt i god stand (50) Kloakledninger: Kloakledninger bør ved gentagne tilstopninger undersøges med TVinspektion (50) Kloakbrønde: Kloakbrønde er i god og funktionsdygtig stand (52) Faldstammer: Alle lodrette faldstammer er blevet udskiftet i Alle vandrette faldstammer i krybekælder er generelt i god stand uden synlige tegn på tæringsskader. Grundet alder må påregnes at de vandrette faldstammer i vedligeholdelsesperioden??? skal udskiftes (52) Toiletter: Alle toiletter er i 2014 blevet udskiftet med 2-skyls IFØ væghængt klosetter med lavt vandforbrug (52) Blandingsbatterier: Alle blandingsbatterier i køkken og badeværelse er i 2014 blevet udskiftet med nye (53) Brugsvandsrør: Alle lodrette brugsvandsrør er blevet udskiftet i Alle vandrette brugsvandsrør i krybe kælderen er generelt i god stand uden synlige tegn på tæringsskader. Grundet alder må påregnes at de vandrette brugsvandsrør i vedligeholdelsesperioden skal udskiftes. Det skal bemærkes, at der kun er lavet stikprøver på grund af isolering af brugsvandsrør (53) Isolering af rør: Isolering af rør i jord (i betonkanal) er efterisoleret bedst muligt med indblæste polystyrenkugler. Rørisolering i øvrigt (i krybekælder) er i god stand, mens isoleringstykkelsen ikke er optimal. Afstanden mellem rørene indbyrdes bevirker at efterisolering ikke umiddelbart er mulig.

6 side 6 Afdeling 9 - Slåenvej Generelle oplysninger og sammenfatninger (56) Varmerør: Den del af ledningsnettet, der kan inspiceres, er i god stand uden synlige tæringsskader. Men det skal bemærkes at den største del af ledningsnettet ikke umiddelbart kan inspiceres på grund af isolering eller rørplacering i kanal/skakt (56) Varmecentral: Varmecentral er opført fælles for Afdeling 8, Afdeling 9 og Afdeling 10 (Med en andel på ca 25%). Varmecentral er forsynet fra fjernvarmeforsyningen. Der fortages løbende udskiftning/reparationer ved defekter (56) Isolering af rør: Isolering af rør i jord (i betonkanal) er efterisoleret bedst muligt med indblæste polystyrenkugler. Rørisolering i øvrigt (i krybekælder) er i god stand, mens isoleringstykkelsen ikke er optimal. Afstanden mellem rørene indbyrdes bevirker at efterisolering ikke umiddelbart er mulig (56) Radiatorer: Radiatorer er i god stand uden synlige tegn på begyndende tæring. Ved en evt. udskiftning af radiatorer, f.eks. i forbindelse med tæringsskader, bør ny radiator, efter overgang til fjernvarme, vælges med en effektforøgelse på min. 100 % i forhold til eksisterende (hvis pladsforholdende tillader det) (56) Radiatorventiler: Termostatventilerne på radiatorerne er, med en enkelt undtagelse, i god og funktionsdygtig stand (57) Ventilation: Der er i 2014 blevet etableret mekanisk udsugning fra badeværelse og emhætte i køkken. Udsugning tænder samtidig med lyset og/eller emhætte og kører, med afkast over tag, i 5-8 minutter (63) Gruppetavler: Gruppetavler er skiftet i 2014, med HPFI relæ og sikringsløse grupper (63) Afbrydere og stikkontakter: Afbrydere og stikkontakter er, med enkelte undtagelser, i god stand og er løbende udskiftet ved defekt. Antallet af stikkontakter i opholdsstue og værelser dækker de fleste krav (63) Lampesteder og belysninger: Lampesteder og belysninger er generelt i god stand, med undtagelse af ganske få lampesteder, hvor dæksel er bortkommet eller sidder løst. I enkelte lejligheder forekommer lampesteder i forsænkede trælofter, hvor installation ikke er udført lovlig. Forholdet oprettes i forbindelse med syn eller konstatering.

7 side 7 Afdeling 9 - Slåenvej Generelle oplysninger og sammenfatninger (63) Belysningsarmaturer: (70) Hække: (70) Skure: Belysninger er efter deres alder i god stand. Beplantning på grunden er overvejende private haver, omkranset af ligusterhække. Ligusterhækkene er gamle og er flere steder gået ud. Udskiftning af hække bør løbende foretages. Skure er opført som trækonstruktion med bræddebeklædning og tagdækning af tegltag, som hovedhus. Løbende udbedring af rådskader, justeringer samt malerbehandling foretages (71) Hvidevarer: Komfur og køleskabe udskiftes/repareres løbende ved defekter (73) Køkkener og badeværelser: Der er etableret nye køkkener og badeværelser i (79) Postkasser: Postkasser er af varierende fabrikater og alder. Postkasser bliver serviceret ved konstatering af defekter (79) Låsesystem: Der er 5 stift låsesystem til entrédøre, postkasser og skur.

8 side 8 Afdeling 9 - Slåenvej Generelle oplysninger og sammenfatninger 0.4 KONKLUSION Gennemgang: Efter gennemgang af Afdeling 9, som er foretaget som stikprøver, kan det konstateres, at afdelingen findes i god vedligeholdt stand. Dog er der konstateret enkelte skader på bygningsdele og belægninger, som gennemgås efterfølgende (23) Dæk over krybekælder (eftersynskort (23)02): Som det fremgår af eftersynskort, anbefales det at foretage efterisolering af krybekælderdæk (31) Hoveddøre (eftersynskort (31)02): Som det fremgår af eftersynskort er malingen afskallet flere steder og det anbefales at hoveddøre bliver malet i (31) Fuger (eftersynskort (31)03): Som det fremgår af eftersynskort er elastiske fuger ved vinduespartier begyndende nedbrudt, dette bevirker, at fuger giver slip på murværk og vindueskarm. På grund af vandindtrægning og kuldebroer anbefales det, at fuger skiftes i (37) Tage-komplettering (eftersynskort (37)02): Som det fremgår af eftersynskort, må det påregnes at tagrender og nedløb udskiftes mod sti, i den 10 årige vedligeholdelses periode (52) Afløb og sanitet (eftersynskort (52)01): Som det fremgår af eftersynskort er levetid for de vandrette faldstammer opbrugt hvorfor en udskiftning må forudses i den kommende 10-års periode (53) Vand (eftersynskort (53)01-02): Forventet levetid for vandrette vandinstallation er ved at være opbrugt, hvorfor udskiftning i vedligeholdelsesperioden må forudses. Rørinstallationer isoleres i forbindelse med omlægning (63) Lavspænding (eftersynskort (42)02-03): Ulovlige installationer i trælofter udbedres straks (70) Hække(eftersynskort (70)01): Ligusterhækkene er gamle og er flere steder gået ud, hvorfor udskiftning skal ske løbende (79) Postkasser (eftersynskort (79)01): Da postkasser er af varierende fabrikater og alder, anbefales det at skifte alle postkasser ud (79) Låsesystem (eftersynskort (79)02): Der er 5 stift låsesystem til entrédøre, postkasser og skur. Det anbefales at alle låse udskiftes til et mere sikkert system, og at samme nøgle så kan bruges til entrédør, postkasse og skur.

9 Side 9 Bo42 (12) 01 Fundamenter (12) Fundamenter Totalmængde: 12)01 Fundamenter Registrering: Indbygningsår: 1968 Restlevetid: år Udbedres senest år: 2069 Eksisterende fundamenter, støbt på stedet, fremstår uden tegn på revner af skadelig karakter. Revner og afskallinger i sokler pudsrepareres, sokler vedligeholdes med tjære. Friskluft ventiler til krybekældre skal holdes åbne for fri og uhindret ventilation. Reparation af sokler kr ,00 Malerbehandling af sokler kr ,

10 Side 10 Bo42 (21) 01 Ydervægge (21) Ydervægge Totalmængde: m² (21)01 Ydervægge Registrering: Indbygningsår: 1968 Restlevetid: år Levetid Vedligehold ½-1% Udbedres senest år: 2089 Ydervægge fremstår generelt uden tegn på revner og frostskader. I henhold til tegninger er facader isoleret med 65 mm mineraluld i hulmur. Årlig gennemgang af facader og udbedring af mindre skader. Årlig gennemgang af facader kr ,

11 Side 11 Bo42 (22) 01 Indvendige vægge (22) Indervægge Totalmængde: (22)01 Indervægge Registrering: Indbygningsår: 1968 Restlevetid: år Levetid Vedligehold ½-1% Udbedres senest år: 2074 Murede skillerum i boligerne fremtræder i god og velvedligeholdt stand. Ingen, udover almindelig indvendig vedligehold, der udføres af lejer i boperioden

12 Side 12 Bo42 (23) 01 Etagedæk (23) Dæk Totalmængde: m² (23)01 Etagedæk Registrering: Indbygningsår: 1968 Restlevetid: år Levetid år Vedligehold ½-1% Udbedres senest år: 2068 Etagedæk over stueetage er udført som træbjælkelag i værelser og gang. I badeværelser er udstøbt betondæk, afsluttet med gulvfliser. MB: Flisegulv i badeværelser er intakte, uden tegn på utætheder. Opmærksomhed overfor utætheder skal iagttages. Ingen, udover almindelig indvendig vedligehold, der udføres af lejer i boperioden

13 side 13 (23) 02 Dæk over krybekælder (23) Dæk Totalmængde: m² 23(02))Dæk over krybekælder Registrering: Indbygningsår: 1968 Restlevetid: år Levetid år Vedligehold ½-1% Udbedres senest år: 2068 Krybekælderdæk af træbjælkelag, udlagt på murede skillerum, er isoleret med 50 mm mineraluld imellem bjælkelag. Gulve i krybekældre af beton er tørre og uden tegn på fugt eller nedbrud. MB: Efterisolering af gulve kan med fordel foretages med energibesparelser til følge. Almindelig vedligehold af gulvoverflader. Lejer har vedligeholdelsespligt i boperioden. Efterisolering med mm mineraluld (forbedring) kr ,

14 side 14 (27) 01 Tagkonstruktioner (27) Tage Totalmængde: m 2 (27)01 Tagkonstruktioner Registrering: Indbygningsår: 1968 Restlevetid: år Levetid år Vedligehold ½-1% Udbedres senest år: 2068 Tagkonstruktion fremstod ved besigtigelse velventileret og uden tegn på skadelig nedbrud. Isolering i loft 200 mm mineraluld. Isolering i skråvægge og skunkvæg 75 mm mineraluld. MB: Isolering i tagrum findes tilstrækkelig. Isolering i skråvæg og skunk kan med fordel efterisoleres. Årlig inspektion af tagrum. Efterisolering af skråvægge og skunke, anslået (forbedring) kr ,00 Årlig inspektion kr ,

15 side 15 (31) 01 Vinduer (31) Ydervægge Komplettering Totalmængde: 75 stk./400 m 2 (31)01 Vinduer/ facadepartier Registrering: Indbygningsår: 1987 Restlevetid: 3-23 år Levetid 30-50år Vedligehold 2-4% Udbedres senest år: 2037 Eksisterende vinduer og facadepartier er af PVC med 2-lags termoglas. Vinduer fremstår i god stand og med intakt funktion. bemærkninger MB: Med Almindelig vedligeholdelse, smøring, justering og udskiftning af defekte beslag. Udskiftning af vinduer anslået kr ,00 Årlig gennemgang, justering, smøring og reparationer kr ,

16 side 16 (31) 02 Hoveddøre (31) Ydervægge Komplettering Totalmængde: 25 stk. (31)02 Hoveddøre Registrering: Indbygningsår: 1990 Restlevetid: 6-26 år Levetid 30-50år Vedligehold 2-4% Udbedres senest år: 2040 Hoveddøre er snedkerpartier med 2 lag termoglas. Overfladebehandling er udført med klar træbeskyttelse. K1: Malingen er flere steder afskallet og der anbefales at døre bliver malet. Overfladebehandling af døre bør ændres til dækkende overfladebehandling, der vil øge levetid. Afrensning og overfladebehandling af døre udføres hvert 5 år. Årligt vedligehold: smøring af låse og hængsler. Udskiftning af døre anslået 25 stk. kr ,00 Malerbehandling af døre hvert 5. år kr ,00 Årligt vedligehold kr ,

17 side 17 (31) 03 Fuger (31) Ydervægge Komplettering Totalmængde: 825/1055 lbm. (31)03 Fuger/tætningslister Registrering: Indbygningsår: 1990 Restlevetid: 0-6 år Levetid 10-30år Vedligehold ½-1% Udbedres senest år: 2020 Fuger omkring vinduer og døre, udført som elastiske fuger, fremtræder i god stand uden tegn på nedbrud, men ved vinduespartier er begyndende nedbrud af elastisk fuge og med slip på murværk og vindueskarm. Grundet begrænset levetid af fuger og tætningslister skal særligt tilsyn foretages. Ved udskiftning af fuger kan anbefales at anvende diffusionsåbent fugebånd. Årlig gennemgang af fuger/tætningslister og udskiftning af defekte fuger og tætningslister. Grundet alder må påregnes at elastiske fuger og tætningslister i vedligeholdelsesperioden skal udskiftes. Udskiftning af tætningsliste ved døre og vinduer 275 m á kr. 72. Udskiftning af tætningsliste ved vinduespartier 780 m á kr. 72. kr. kr , ,00 Årlig gennemgang/vedligehold kr ,00 Udskiftning af fuger vinduespartier 550 m á kr i 2022 kr ,00 Udskiftning af fuger ved døre og vinduer 275 m á kr i 2022 kr ,

18 side 18 (37) 01 Ovenlys (37) Tage Komplettering Totalmængde: 50 stk. (37)01 Ovenlys Registrering: Indbygningsår: 2005 Restlevetid: år Levetid 30-50år Vedligehold 2-4% Udbedres senest år: 2055 Ovenlys er nyere Velux-ovenlys med energi termoglas. Almindelig smøring og justering. Udskiftning af ovenlys 50 stk. kr ,00 Årligt vedligehold kr ,

19 side 19 (37) 02 Tagrender og nedløbsrør (37) Tage - Komplettering Totalmængde:304 lbm rende 135 lbm rør (37)02 Tagrender og nedløbsrør Registrering: Indbygningsår: 1968/? Restlevetid: 0-5 år Levetid 20-25år Vedligehold 2-4 % Udbedres senest år: Tagrender og nedløbsrør er udført af zink. Alle tagrender er udført som halvrunde hængerender. Mod havesiden er tagrender og nedløb udskiftet i 2011 og mod sti er tagrender og nedløb enkelte steder blevet løbende skiftet. Tagrender og nedløbsrør på privat opførte terrasseoverdækninger er udført med varierende materialer og indgår ikke i totalmængderne. K1: Mindre tæringer og sætninger forkommer på ikke udskiftede tagrender og nedløb. Tagrender oprenses én gang hvert år. Oprensning af tagrender én gang årligt samt vedligeholdelse af render og nedløb. Samlet omkostning pr. år kr ,00 Etablering af nye tagrender mod sti 152 m á kr. 580,00 i kr ,00 Etablering af nye tagnedløb mod sti 90 m á kr. 275,00 i kr ,

20 side 20 (40) 02 Asfalterede arealer (40) Belægninger - Terræn Totalmængde:220 m 3 (40)01 Asfalterede arealer Registrering: Indbygningsår:? Restlevetid: år Levetid 20-40år Vedligehold ½-1% Udbedres senest år: P-pladser er belagt med asfalt. MB: De asfalterede arealer er generelt i udmærket stand. Dog er der enkelte beskadigelser/huller i asfalten som bør udbedres, således at omfanget ikke øges. I løbet af en 10 års periode bør udlægges et nyt slidlag af asfalt. Ved konstatering af huller eller sætninger udbedres skader. Årlig vedligeholdelse ½% kr ,00 Nyt asfalt slidlag 220 m² á kr. 460,00 kr ,

21 side 21 (40) 02 Arealer med SF-sten (40) Arealer med SF-sten Totalmængde: 700 m 2 (40)02 Arealer med SF-sten Registrering: Indbygningsår:? Restlevetid: år Levetid 20-40år Vedligehold 1-2% Udbedres senest år: 2037 Gangstier fra Slåenvej samt forplads ved de enkelte boligers entrédør er belagt med SF-sten. K1: Arealer med SF-sten er i fin stand uden slidtage, dog forekommer lokale sætninger. Lokale sætninger oprettes løbende. Reetablering af belægning: 700 m 2 á kr. 400,00 kr ,00 Årlig vedligehold kr ,

22 side 22 (40) 03 Flisearealer (40) Belægninger - Terræn Totalmængde: 250 m 2 (40)03 Flisearealer på terrasser Registrering: Indbygningsår:1968 Restlevetid: 5-10 Levetid 20-40år Vedligehold 1-2% Udbedres senest år: 2025 De enkelte boligers terrasser er belagt med 25x50 cm. betonfliser. K1: Flisearealer er i rimelig stand, dog kan begyndede nedbrydning konstateres og der forekommer sætninger samt knækkede og nedbrudte fliser. Nedbrudte fliser udskiftes og støre ujævnheder rettes. Hver bolig har en fliseterrasse på 10 m 2 Reetablering af flisearealer 250 m 2 á kr. 500,00 kr ,00 Årlig vedligeholdelse af flisearealer kr ,

23 side 23 (42) 01 Vægoverflader (42) Indvendige vægoverflader Totalmængde:125 m² (42)01 Vægoverflader af fliser. Registrering: Indbygningsår: 1968/2014 Restlevetid: Levetid år Vedligehold 3-6% Udbedres senest år: 2068 Der er lavet nye badeværelser i 2014, med nye fliser i badezonen med vådrumssikring og gummifuger i alle hjørner. Dårlige cementfuger og gummifuger, der slipper flisekanter, skal ved konstatering udskiftes. Årlig kontrol og udbedring kr ,

24 side 24 (43) 01 Gulve (43)01 Gulve: Totalmængde: m² Registrering: Indbygningsår: 1968/2013 Restlevetid: 0-10 Levetid 30-50år Vedligehold 1-2% Udbedres senest år: 2024 Træplankegulv, linoleum og fliser. Gulve i entré, værelser og stue er træplankegulve. I køkken er pålagt linoleum. I baderum klinkegulve. I enkelte lejemål ca. 3 stk. er der lagt pergo gulve i lejemålet. Løbende vedligeholdelse og reparation af skader. Gulve vedligeholdes af lejer i boperiode, det vil sige at trægulve bør slibes og lakeret ca. hver 4-5 år. Ved misligholdelse af trægulve afhøvles disse og genlakeres. Ved gennemslid af brædder må der etableres nye gulve. Ved misligholdelse af linoleumsgulve eller ved gennem slid af linoleumsbelægningen må der etableres nye gulve. Årlig genopretning af trægulve over 10 år kr ,00 Genopretning af trægulve (56 m² i en bolig) total m² kr ,00 Genopretning af linoleumsgulve (9 m² i en bolig) total 225 m² kr ,00 Genopretning af flisegulve (3 m² i en bolig) total 75 m² kr ,00 Årlig reparation og vedligehold ved slibning og lakering ved flyttelejligheder/genopretning. kr ,00 Note: slibning af gulve 1.700m² x 226kr. pr. m² x 20% fraflytning : halvdelen som ikke er misligholdelse = kr

25 side 25 (47) 01 Tagflader (47) Tage - Overflader Totalmængde: m² (47)01 Tagflader Registrering: Indbygningsår: 1968 Restlevetid: 1-34 år Levetid 40-80år Vedligehold 2-4% Udbedres senest år: 2048 Tagflader er belagt med røde vingetagsten, oplagt uden undertag. Ved besigtigelse udvendigt samt i tagrum kan konstateres tegn på utætheder, for fygesne. K1: mindre utætheder forekommer i tagrum samt i udhuse. Årlig inspektion/kontrol. Understrygning af tilgængelige tagflader på hanebåndslofter foretages i takt med konstatering af utætheder. Reetablering af tegltage m 2 á kr ,00 kr ,00 Årlig inspektion/kontrol og vedligeholdelse. kr ,

26 side 26 (50) 01 Kloakledninger (50) VVS - Terræn Totalmængde: 800 m (50)01 Kloakledninger Registrering: Indbygningsår: 1968 Restlevetid: 1-34 år Levetid 40-80år Vedligehold 0-½% Udbedres senest år: 2048 Kloaksystem for spildevand og regnvand (separatsystem) er udført med betonrør. IB: Kloaksystem kan ikke umiddelbart inspiceres, men må i påkommende tilfælde undersøges med tv-inspektion. Har der på samme strækning været gentagne tilstopninger af kloakken, bør der foretages en TV-inspektion for om muligt at klarlægge årsagen. Ledninger gennemspules efter behov. Udbedring af slid og sætnings skader foretages løbende. Reetablering af kloakanlæg 800 m á kr. 350,00 kr ,00 Spuling af hovedledninger for spildevand og regnvand (mellem brønde). Foretages hvert andet år. Udbedring af mindre skader, årlig omkostning kr. kr , ,

27 side 27 (50) 02 Rensebrønde (50) VVS - Terræn Totalmængde: 20 stk. (50)02 Rensebrønde Registrering: Indbygningsår: 1968 Restlevetid: 1-34 år Levetid 40-80år Vedligehold 0-½% Udbedres senest år: 2048 Rensebrønde er udført som nedgangsbrønde i beton med bundløb af flækket lerrør. Alle brøndene er forsynet med dæksel af støbejern. IB: Brøndene er generelt i god stand uden synlige tegn på brud eller forvitring. Rensebrønde renses/spules, når ledningsanlæg i øvrig skal højtryksspules. Reetablering af rensebrønde 20 stk á kr ,00 kr ,00 Årligt vedligehold kr ,

28 side 28 (50) 03 Nedløbsbrønde (50) VVS - Terræn Totalmængde: 41 stk. (50)03 Nedløbsbrønde Registrering: Indbygningsår: 1968 Restlevetid: 1-34 år Levetid 40-80år Vedligehold 0-½% Udbedres senest år: 2048 Nedløbsbrønde for terræn- og tagafvanding er udført i beton med støbejernsrist Nedløbsbrønde for tagafvanding er udført i beton med tæt støbejernsdæksel. IB: Nedløbsbrønde er efter alder i god stand uden synlige tegn på brud eller forvitring. Nedløbsbrønde oprenses hvert 3. år, evt. ved slamsugning. Reetablering af nedløbsbrønde 41 stk. á kr ,00 kr ,00 Årligt vedligehold kr ,00 Oprensning af nedløbsbrønde, samlet omkostning pr. gang kr ,

29 side 29 (52) 01 Faldstammer (52) Afløb og sanitet Totalmængde: 350 m (52)01 Faldstammer Registrering: Indbygningsår: 1968/2014 Restlevetid: 0-40 år Levetid 20-40år Vedligehold 1-2% Udbedres senest år:2018/2054 Lodrette faldstammer er udført af 200 m PVC rør og vandrette faldstammer på 150 m med mufferør af støbejern med blystøbte samlinger. Faldstammerne er monteret skjult i stueetage (i rørkasse og indstøbt i etagedæk) og er i øvrigt monteret synligt i krybekælder, på 1. sal og i tagrum. Alle faldstammer er ført til udluftning over tag. Alle lodrette faldstammer er blevet udskiftet i Alle vandrette faldstammer i krybekælder er generelt, på trods af at den teoretisk levetid er opbrugt, i god stand. Der er ingen synlige tegn på tæringsskader. Grundet alder må påregnes at de vandrette faldstammer i vedligeholdelsesperioden skal udskiftes. Faldstammerne renses i fornødendt omfang. Ved evt. gennemtæring repareres om muligt med spændebånd, alternativt lokal udskiftning af rør. Årlig vedligehold af faldstammer kr ,00 Reetablering af vandrette faldstammer 150 m. á kr ,00 kr ,

30 side 30 (52) 02 Toiletter (52) Afløb og sanitet Totalmængde: 25 stk. (52)02 Toilet Registrering: Indbygningsår: 2014 Restlevetid: år Levetid 20-40år Vedligehold 1-3% Udbedres senest år: 2054 Toiletter er lavtskyllende væghængte klosetter fabrikat IFØ med 2-skyl. Toiletcisterner serviceres efter behov, således at vandspild undgås. Løbende vedligehold af klosetter kr ,

31 side 31 (52) 03 Blandingsbatterier (52) Afløb og sanitet Totalmængde: 75 stk. (52)03 Blandingsbatterier Registrering: Indbygningsår: 2014 Restlevetid: år Levetid 20-40år Vedligehold 1-3% Udbedres senest år: 2054 Blandingsbatterier i køkken og håndvask i badeværelse er ét grebsarmatur af fabrikat Grohe. I brusenice er der et brusearmatur af fabrikant Grohe. Blandingsbatterier serviceres/udskiftes efter behov, således at vandspild undgås. Løbende vedligeholdelse af blandingsbatterier kr ,

32 side 32 (53) 01 Brugsvandsrør (53) Vand Totalmængde: m. (53)01 Brugsvandsrør Registrering: Indbygningsår: 1968/2014 Restlevetid: 0-40 år Levetid 30-50år Vedligehold ½-1% Udbedres senest år:2018/2054 Ledninger for koldt og varmt brugsvand er udført med middelsvære galvaniserede gevindrør i krybe kælder og pexrør i lodrette strenge i boligen. Hovedledninger for varmt brugsvand fra varmecentral er monteret i betonkanal i jord. Ledningsnettet i bygninger er generelt monteret synligt i krybekælder og på etager, dog med undtagelse af stigeledninger i stueetage, der er monteret i rørkasse. Der forekommer rør, der er indfræset i væg på badeværelse. MB: Alle lodrette brugsvandsrør er blevet udskiftet i (700 m) Alle vandrette brugsvandsrør i krybe kælderen er generelt i god stand uden synlige tegn på tæringsskader. Grundet alder må påregnes at de vandrette brugsvandsrør i vedligeholdelsesperioden skal udskiftes. Det skal bemærkes at der kun er lavet stikprøver på grund af isolering af brugsvandsrør. Ved evt. gennemtæring repareres ved lokal udskiftning af rør. Løbende vedligehold af brugsvandsrør ved gennemtæring og lignende kr ,00 Reetablering af vandrette rørinstallation 770 m. á kr. 760,00 kr ,

33 side 33 (53) 02 Isolering af rør (53) Vand Totalmængde: 950 m (53)02 Isolering af rør Registrering: Indbygningsår: 1968 Restlevetid: 4-14 år Levetid år Vedligehold 3-6% Udbedres senest år: 2018 Isolering af rør er foretaget med mineraluldsmåtter afsluttet med asfaltpap. Rør i kanal i jord er efterisoleret med indblæste polystyrenkugler. MB: Rørisolering (i krybekælder) er generelt i udmærket stand. Isoleringstykkelsen på 20 mm lever ikke op til dagens standard, men afstanden mellem rørene giver ikke plads til efterisolering. Intet regelmæssigt vedligehold. Eventuel efterisolering afventer generel omlægning af rørinstallation. Isolering af brugsvandsrør 770 m á kr. 83,50. kr ,

34 side 34 (56) 01 Varmerør (56) Varme Totalmængde: m (56)01 Varmerør Registrering: Indbygningsår: 1968 Restlevetid: 4-14 år Levetid 30-50år Vedligehold ½-1% Udbedres senest år: 2028 Ledninger for centralvarme er udført med middelsvære sorte gevindrør. Ledningsnettet for hovedledningernes vedkommende er monteret i kanal i jord, monteret tilgængeligt i krybekælder. Ledningsnet for de enkelte lejligheder er i stor udstrækning monteret skjult i rørkasse, i væg og i etageadskillelse. MB: Ledningsnettet fremtræder, i det omfang det kan inspiceres, i pæn stand uden synlige tegn på begyndende tæringsskader. Almindeligt vedligehold med maling. Ved evt. gennemtæring repareres med lokal udskiftning af rør. Omlægning af rør i kanaler udføres når øvrig rørinstallation udskiftes. Reetablering af rør installation m. á kr. 465,00 kr ,00 Årlig vedligeholdelse af varmerør ved gennemtæring og lignende ½% af ,00 kr ,

35 side 35 (56) 02 Varmecentral (56)02 Varmecentral Totalmængde: 1 stk. Registrering: Indbygningsår: 1967 Restlevetid: 5-15 år Levetid år Vedligehold 1-3 % Udbedres senest år: 2021 Varmecentral er opført fælles for Afdeling 8, Afdeling 9 og Afdeling 10 andel 25%) Varmecentral er forsynet fra fjernvarmeforsyningen. Årlige reparationer/eftersyn anslået iht. V&S 3% af nypris. Det anbefales at foretage udskiftning af pumper, vekslere, styringer og blandesløjfe i varmecentral ved defekter. Årlige reparationer. kr ,

36 side 36 (56) 03 Isolering af rør (56) Varme Totalmængde: m (56)03 Isolering af rør Registrering: Indbygningsår: 1968 Restlevetid: 4-14 år Levetid 30-50år Vedligehold ½-1% Udbedres senest år: 2018 Isolering af rør er foretaget med mineraluldsmåtter, afsluttet med asfaltpap. Rør i kanal i jord er efterisoleret med indblæste polystyrenkugler. MB: Rørisolering (i krybekælder) er generelt i udmærket stand. Isoleringstykkelsen på 20 mm lever dog ikke op til dagens standard, men afstanden mellem rørene giver ikke plads til efterisolering. Intet regelmæssigt vedligehold. Efterisolering af varmerør. Kr ,

37 side 37 (56) 04 Radiatorer (56) Varme Totalmængde: 125 stk. (56)04 Radiatorer Registrering: Indbygningsår: 1968 Restlevetid: 4-14 år Levetid 30-50år Vedligehold ½-1% Udbedres senest år: 2018 Radiatorer er pladejernsradiatorer fabrikat Golf. Enkelte steder udskiftet til nyere panelradiatorer af andet fabrikat. Der er i 2014 etableret vandbåren gulvvarme i badeværelse. IB: Radiatorerne vurderes generelt til at være i god stand deres alder taget i betragtning. Der var ingen synlige tegn på begyndende tæring. Almindeligt vedligehold med maling. Ved evt. udskiftning af radiatorer, f.eks. i forbindelse med tæringsskader, bør ny radiator, efter overgang til fjernvarme, vælges med en effektforøgelse på min. 100% i forhold til eksisterende (hvis pladsforholdende tillader det). Reetablering af radiatorer 150 stk. á kr ,00 kr ,00 Årlig vedligeholdelse af radiatorer ved gennemtæring og lignende kr ,

38 side 38 (56) 05 Radiatorventiler (56) Varme Totalmængde: 150 stk. (56)05 Radiatorventiler Registrering: Indbygningsår: Var. Restlevetid: 4-14 år Levetid 10-30år Vedligehold ½-1% Udbedres senest år: Radiatorventiler og -termostater er fabrikat Danfoss. Termostater er med indbygget føler. IB: Termostater og ventiler fremtræder generelt i god og funktionsdygtig stand og er løbende udskiftet ved defekt. Ved lækage i forbindelse med ventilspindel skiftes pakdåse. Ved defekt termostat udskiftes denne. Total udskiftning af termostatventiler 150 stk. á kr. 550,00 kr ,00 Årlig vedligeholdelse af termostatventiler kr ,

39 side 39 (57) 01 Klapventiler (57) Ventilation Totalmængde: 25 stk. (57)01 Mekanisk ventilation Registrering: Indbygningsår: 2014 Restlevetid: Levetid år Vedligehold 1-3% Udbedres senest år: Der er i 2014 i badeværelse etableret mekanisk udsugning med afkast over tag. Udsugning tænder samtidigt med lyset og kører i 5-8 minutter. Udskiftning af ventilator i badeværelse ved defekt, og rensning af ventilationskanaler hvert 5 år. Udskiftning af 25 stk. ventilatorer kr ,00 Årlig vedligeholdelse af ventilator i badeværelse Rensning af ventilationskanaler hvert 5 år kr. kr , ,

40 side 40 (63) 01 Gruppeskab (63) Lavspænding Totalmængde: 25 stk. (63)01 Gruppeskab Registrering: Indbygningsår: 2014 Restlevetid: år Levetid 30-5oår Vedligehold 1-3% Udbedres senest år: 2054 Der er monteret en ny gruppetavle i 2014 med HPFI-relæ. Måler er afregningsmåler (Østkraft). Tavler er monteret med kraftgruppe for komfur og vaskemaskine samt lysgrupper. IB: Gruppetavle lever, med hensyn til sikkerhed og antal grupper, op til lovens minimumskrav. HPFI-relæ skal afprøves mindst én gang pr. år. Komponenter udskiftes ved defekt. Løbende vedligehold af tavle og komponenter kr ,

41 side 41 (63) 02 Afbrydere og stikkontakter (63) Lavspænding Totalmængde: Afbrydere 275 stk. (63)02 Afbrydere, lampesteder og stikkontakter Stikkontakter 300 stk. Lampeudtag 200 stk. Registrering: Indbygningsår: 1968/? Restlevetid: 4-16 år Levetid 30-50år Vedligehold ½-1% Udbedres senest år: 2018 Afbrydere og stikkontakter er af fabrikat LK type Minitangent, flere steder udskiftet til type Fuga. IB: Afbrydere og stikkontakter er, taget deres alder i betragtning, generelt i god stand. Der er løbende blevet udskiftet ved defekt. K2: I en enkelt lejlighed blev der fundet lampesteder i forsænkede lofter, hvor kabelføringen/roset ikke er flyttet korrekt. Det er således ikke lovlig udført. Dette bør udbedres hurtigs muligt. Ved defekt udskiftes den pågældende komponent. Loftudtag gennemgås og installation lovliggøres. Nyinstallation af afbrydere, lampesteder og stikkontakter kr ,00 Lovliggørelse af loftrosetter anslået kr ,00 Løbende udskiftning af defekte komponenter kr ,

42 side 42 (63) 04 Belysningsarmatur (63) Lavspænding (63)04 Belysningsarmatur Totalmængde: 100 stk. Registrering: Indbygningsår: 1968/2014 Restlevetid: 0-40 år Levetid 20-40år Vedligehold 5-15% Udbedres senest år: 2054 Der er fast belysninger i køkken, bad og udhus. Ved køkken- og badeværelses renoveringen i 2014 er der monteret nye armaturer i køkken og badeværelse. Belysning udvendig ved entrédør er med varierende belysningsarmaturer, men de fleste er af fabrikat AJ Eklipta (Louis Poulsen). IB: Belysningsarmature i skure og ved entrédøre er efter deres alder i god stand. Ved defekt udskiftes armatur/komponent. Årlig vedligehold af belysningsarmaturer Kr ,

43 side 43 (70) 01 Hække (70)01 Hække Totalmængde: 280 meter Registrering: Indbygningsår: 1968/var. Restlevetid: 0-50 år Levetid år Vedligehold 1-3% Udbedres senest år: 2034 Beplantninger på grunden er overvejende private haver, omkranset af ligusterhække. Ligusterhækkene er overvejende gamle og er mange steder gået ud. K0: Ligusterhække er mange steder gået ud. Det anbefales at dårlige/udgåede ligusterhække fornyes over en 4 årig periode fra 2016 til Løbende udskiftning af ligusterhække. kr ,

44 side 44 (70) 02 Skure (70)02 Skure Totalmængde: 25 stk. Registrering: Indbygningsår: 1968 Restlevetid: år Levetid år Vedligehold 1-3% Udbedres senest år: 2034 Skure er opført som trækonstruktion med bræddebeklædning og tagdækning af tegltag, som hovedhus. Skure malerbehandles hvert 5 år. Der foretages løbende vedligeholdelse af døre ved justering og smøring. Det anbefales at udskifte beklædninger ved defekter. Malerbehandling af skure anslået. kr ,00 Årlige justeringer, udskiftning grundet råd angreb mv. anslået Kr ,

45 side 45 (70) 03 Havelåger (70)03 Havelåger Totalmængde: 25 stk. Registrering: Indbygningsår: Var. Restlevetid: 0-10 år Levetid år Vedligehold 1-3% Udbedres senest år: 2024 Havelåger er udført i træ, som er blevet males. K2: Havelåger er i meget varierende stand, nogle står for en udskiftning. Pga. havelågerne er i meget varierende stand og type, anbefales det at lave en løbende udskiftning af havelåge, så de bliver ens i afdelingen på sigt og at nye havelåger udføres i galvaniseret stål, så man undgår maling og råd i havelåger. Løbende udskiftning af havelåger 3 stk. om året á kr. kr ,

46 side 46 (71) 01 Komfurer og emhætter (71)01 Komfurer Totalmængde: 25stk. Registrering: Indbygningsår: Var. Restlevetid: 0-15 år Levetid år Vedligehold 3-6% Udbedres senest år: IB: Generelt set er komfurerne i pæn og funktionsdygtig stand. Ved defekt udskiftes komfur og emhætte løbende, såfremt reparation ikke er muligt. Komfurer nyanskaffelse 25 stk. kr ,00 Løbende vedligeholdelse/udskiftning af komfurer kr ,

47 side 47 (71) 02 Køleskabe/Frysere (71)02 Køleskab/Fryser Totalmængde: 25 stk. Registrering: Indbygningsår: Var. Restlevetid: 0-15 år Levetid år Vedligehold 3-6% Udbedres senest år: Ved defekt udskiftes køle-/fryseskabe, såfremt at reparation ikke er muligt. Nyanskaffelse af køle-/fryseskabe 25 stk. kr ,00 Løbende vedligeholdelse/udskiftning af køle-/fryserskabe kr ,

48 side 48 (73) 01 Køkkener (73)01 Køkkener Totalmængde: 25 stk. Registrering: Indbygningsår: 2014 Restlevetid: år Levetid år Vedligehold ½-1½% Udbedres senest år: 2044 Der er i år 2014 blevet monteret nye køkkener i alle lejemål. Bordplader er af højtrykslaminat, køkkenelementer og sokkel er af spånplade belagt med hvid melamin og skabslåger er belagt med melamin. Reparation af låger, bordplader m.v. kr ,

49 side 49 (79)01 Postkasseanlæg (79)01 Postkasseanlæg Totalmængde: 25 stk. Registrering: Indbygningsår: Var. Restlevetid: 0-10 år Levetid år Vedligehold 1-2% Udbedres senest år: 2024 Metal postkasser monteret på væg. Postkasser er placeret ved hver bolig på skur ud mod fælles sti. MB: Postkasser er af varierende fabrikater og alder. Postkasser bliver serviceret ved konstatering af defekter. Reparation foretages ved konstatering af defekter. Årlig reparation. kr ,00 Nye postkasser 25 stk. i 2017 kr ,

50 Afdeling 9 - Slåenvej 1-49 side 50 (79) 02 Låsesystem (79)02 Låsesystem Totalmængde: 75 stk. Registrering: Indbygningsår: Var. Restlevetid: 0-10 år Levetid år Vedligehold ½-1% Udbedres senest år: 2024 Ruko låsesystem varierende systemer. Der er 5 stift låsesystem til entrédøre, postkasser og skur. Der anbefales at alle låse udskiftes til et mere sikkert system og at samme nøgle således kan anvendes til entrédør, postkasse og skur. Reparation udføres ved defekter. Hvor lejer ikke afleverer alle nøgler ved fraflytning, skal cylindre til lejemålet omlægges af låsesmed. Omkostninger hertil dækkes af fraflytter. Årlig reparation kr ,00 Nyt låsesystem I 2017 Kr ,

51 side 51 Bo42 Afdeling 9 - Slåenvej 1-49 (90) 01 Generelt (90)01 Tilstandsrapport og energi mærkning. Totalmængde: 2 stk. Registrering: Indbygningsår: Var. Restlevetid: 0-5 år Levetid 5 år Vedligehold 0% Udbedres senest år: 2024 Tilstandsrapport og energimærke Lovpligtig energimærkning er udarbejdet i Energimærkning er gyldig i 5 år, men er blevet forlænget til Energimærkning er inkluderet i afdelingens varmeregnskab. Lovpligtig tilstandsrapport udarbejdes hver 5. år. Rapporter fornyes i henhold til gældende love og regler. Rapporter er tilgængelige på Bo42 s hjemmeside. Udarbejdelse af tilstandsrapport kr ,00 Udarbejdelse af energimærke kr ,

52 Afdeling 9 - Slåenvej 1-49 side 52 (90) 01 Generelt (90)02 Vand og varme måler. Totalmængde: Registrering: Indbygningsår: Var. Restlevetid: 3-8 år Levetid: år Vedligehold 0,5-1% Udbedres senest år: Vand og varme måler er monteret på vand og varme rør, som bliver aflæst hvert år, til udarbejdelse af vand og varme regnskab for den enkelte lejer. Udskiftning af batterier hvert 10 år på varme og vand måler. Udskiftning af varmemålere. kr ,00 Udskiftning af vandmålere. kr ,

53 Afdeling 9 side 51 Vedligeholdelsesbudget Nr. Bygningsbasis (12) 01 Fundamenter I alt Nr. Primære bygningsdele (21) 01 Ydervægge (22)01 Indervægge (23) 01 Etagedæk (23) 02 Etagedæk (krybekælder) (27) 01 Tagkonstruktioner I alt Nr. Kompl. bygningsdele (31) 01 Vinduer (31) 02 Hoveddøre (31) 03 Fuger/tætningslister (37) 01 Ovenlys (37) 02 Tagrender og nedløb I alt Nr. Belægninger (40) 01 Asfalterede arealer (40) 02 Arealer med SF-sten (40) 03 Fliser på terrasser (42) 01 Vægoverflader (43) 01 Gulve (47) 01 Tagflader I alt Nr. VVS (50) 01 Kloakledninger (50) 02 Rensebrønde (50) 03 Nedløbsbrønde (52) 01 Faldstammer (52) 02 Toiletter (52) 03 Blandingsbatterier (53) 01 Brugsvandsrør (53) 02 Isolering af rør (56) 01 Varmerør (56) 02 Varmecentral (56) 03 Isolering af varmerør (56) 04 Radiatorer (56) 05 Radiatorventiler (57) 01 Ventilation I alt Nr. El og mekaniske anlæg (63) 01 Gruppeskab (63) 02 Afbrydere og stikkontakter (63) 04 Belysningsarmaturer I alt Nr. Inventar (70) 01 Grund (hække) (70) 02 Skure (70) 03 Havelåger (71) 01 Komfurer (71) 02 Køleskabe/frysere (73) 01 Køkkener (79) 01 Postkasseanlæg (79) 02 Låsesystem I alt Nr. Generelt (90) 01 Tilstandsrapport (90) 02 Vand og varme måler I alt Nr. Oversigt (10) Bygningsbasis (20) Primære bygningsdele (30) Kompl. bygningsdele (40) Belægninger (50) VVS (60) El og mekaniske anlæg (70) Inventar (90) Generelt I alt

Bo42. Afdeling 13. Thorkildsvej 57

Bo42. Afdeling 13. Thorkildsvej 57 Afdeling 13 Thorkildsvej 57 Tilstandsrapport 2012 Afdeling 13 Thorkildsvej 57 Tilstandsrapport 2012 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 7 4. side

Læs mere

Bo42. Strandgården. Sandflugtsvej 33-45 og 34B-44 / Blykobbevej 40-52

Bo42. Strandgården. Sandflugtsvej 33-45 og 34B-44 / Blykobbevej 40-52 Strandgården Sandflugtsvej 33-45 og 34B-44 / Blykobbevej 40-52 Tilstandsrapport 2014 Strandgården Sandflugtsvej 33-45 og 34B-44 / Blykobbevej 40-52 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle

Læs mere

Bo42. Afdeling 19. Lynghøjen 1-45 Tilstandsrapport 2014

Bo42. Afdeling 19. Lynghøjen 1-45 Tilstandsrapport 2014 Afdeling 19 Tilstandsrapport 2014 Afdeling 19 Lynghøjen 1-45 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 7 4. side 8 5. Vedligeholdelsesbudget

Læs mere

Knudsker Boligselskab. Strandgården

Knudsker Boligselskab. Strandgården Knudsker Boligselskab Strandgården Tilstandsrapport 2007 Knudsker Boligselskab Strandgården Sandflugtsvej 33-45 og 34B-44 / Blykobbevej 40-52 Tilstandsrapport 2007 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger

Læs mere

Bo42 Rosenlunden Lundensvej 12-46 Tilstandsrapport 2014

Bo42 Rosenlunden Lundensvej 12-46 Tilstandsrapport 2014 Rosenlunden Lundensvej 12-46 Tilstandsrapport 2014 Rosenlunden Lundensvej 12-46 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 6 4.

Læs mere

Bo42. Støberigården. Tilstandsrapport 2014

Bo42. Støberigården. Tilstandsrapport 2014 Støberigården Tilstandsrapport 2014 Støberigården Østergade 72 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 6 4. side 7 5. Vedligeholdelsesbudget

Læs mere

Knudsker Boligselskab. Pakhuset

Knudsker Boligselskab. Pakhuset Knudsker Boligselskab Pakhuset Tilstandsrapport 2006 Knudsker Boligselskab Pakhuset Provstegade 1-9 Tilstandsrapport 2006 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3.

Læs mere

Bo42. Møllegården. Hedebovej 2-32

Bo42. Møllegården. Hedebovej 2-32 Møllegården Hedebovej 2-32 Tilstandsrapport 2012 Møllegården Hedebovej 2-32 Tilstandsrapport 2012 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 8 4. side

Læs mere

Bo42. Midgården II. Tilstandsrapport 2014

Bo42. Midgården II. Tilstandsrapport 2014 Midgården II Tilstandsrapport 2014 Midgården II Midgårdsvej 20-66 / Asavej 27-37 / Willumsvej 2-12 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion

Læs mere

Knudsker Boligselskab. Midgården I

Knudsker Boligselskab. Midgården I Midgården I Tilstandsrapport 2007 Midgården I Midgårdsvej 1-77 Tilstandsrapport 2007 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 7 4. side 9 5. Vedligeholdelsesbudget

Læs mere

Bo42. Afdeling 12. Thorkildsvej 59-65

Bo42. Afdeling 12. Thorkildsvej 59-65 Afdeling 12 Thorkildsvej 59-65 Tilstandsrapport 2011 Afdeling 12 Thorkildsvej 59-65 Tilstandsrapport 2011 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side

Læs mere

Bo42. Pakhuset. Tilstandsrapport 2014

Bo42. Pakhuset. Tilstandsrapport 2014 Pakhuset Tilstandsrapport 2014 Pakhuset Provstegade 1-9 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 7 4. side 8 5. Vedligeholdelsesbudget

Læs mere

Bo42. Ågården. Ågården 1-34

Bo42. Ågården. Ågården 1-34 Ågården Tilstandsrapport 2012 Ågården Tilstandsrapport 2012 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 7 4. side 9 5. Vedligeholdelsesbudget side 41

Læs mere

Bo42. Afdeling 20. Kystparken 19-29

Bo42. Afdeling 20. Kystparken 19-29 Afdeling 20 Kystparken 19-29 Tilstandsrapport 2010 Afdeling 20 Kystparken 19-29 Tilstandsrapport 2010 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 7 4.

Læs mere

Bo42 Midgården I Midgårdsvej 1-77 Tilstandsrapport 2014

Bo42 Midgården I Midgårdsvej 1-77 Tilstandsrapport 2014 Midgården I Midgårdsvej 1-77 Tilstandsrapport 2014 Midgården I Midgårdsvej 1-77 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 7 4.

Læs mere

Bo42 Afdeling 9 Tilstandsrapport 2017

Bo42 Afdeling 9 Tilstandsrapport 2017 Bo42 Afdeling 9 Tilstandsrapport 217 Afdeling 9 Slåenvej 1-49 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side 5 3. Avendelsesbudget side 7 Udarbejdet:

Læs mere

Bo42. Afdeling 7. NordParken. Gartnervangen 24-64

Bo42. Afdeling 7. NordParken. Gartnervangen 24-64 Afdeling 7 NordParken Gartnervangen 24-64 Tilstandsrapport 2010 Afdeling 7 Gartnervangen 24-64 Tilstandsrapport 2010 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion

Læs mere

Bo42. Afdeling 10. Slåenvej 10-26

Bo42. Afdeling 10. Slåenvej 10-26 Bo42 Slåenvej 10-26 Tilstandsrapport 2013 Side 2 Bo42 Slåenvej 10-26 Tilstandsrapport 2013 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 3 3. Konklusion side 6 4. side 7 5.

Læs mere

Bo42. Højvangsparken. Tilstandsrapport 2014

Bo42. Højvangsparken. Tilstandsrapport 2014 Tilstandsrapport 2014 Kommandanthøjen 1-51/Torneværksvej 41-71 2-60/Holger Lundgrens Vej 1-54 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion

Læs mere

Afdeling 4 Statusrapport 2018

Afdeling 4 Statusrapport 2018 Afdeling 4 Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 4 Anvendelsesbudget side 9 Udarbejdet af Michael Jensen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

Bo42. Søndergården II

Bo42. Søndergården II Bo42 Søndergården II Tilstandsrapport 216 Søndergården II Bådsmandsstræde 1-26 & Curdtslund 1-41 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side

Læs mere

Bo42. Afdeling 56. Tilstandsrapport 2014

Bo42. Afdeling 56. Tilstandsrapport 2014 Afdeling 56 Tilstandsrapport 2014 Afdeling 56 Rosenvej 1-15/Rosenvej 2-24 Thorkildsvej 35-43/Gartnervangen 16-22 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning

Læs mere

Afdeling 3 Statusrapport 2018

Afdeling 3 Statusrapport 2018 Afdeling 3 Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 4 Anvendelsesbudget side 8 Udarbejdet af Michael Jensen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

Bo42 Afdeling 12 Tilstandsrapport 2016

Bo42 Afdeling 12 Tilstandsrapport 2016 Bo42 Tilstandsrapport 216 Thorkildsvej 59-65 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side 5 3. Anvendelsesbudget side 6 Udarbejdet: 216 Forelagt

Læs mere

Bo42. Højvangsparken

Bo42. Højvangsparken Bo42 Tilstandsrapport 217 Kommandanthøjen 1-51/Torneværksvej 41-71 2-6/Holger Lundgrens Vej 1-54 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side

Læs mere

Bo42 Afdeling 8 Tilstandsrapport 2016

Bo42 Afdeling 8 Tilstandsrapport 2016 Bo42 Tilstandsrapport 216 Gartnervangen 66-88 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side 5 3. Anvendelsesbudget side 6 Udarbejdet: 216 Forelagt

Læs mere

Bo42 Afdeling 7 Tilstandsrapport 2015

Bo42 Afdeling 7 Tilstandsrapport 2015 Bo42 Afdeling 7 Tilstandsrapport 215 Afdeling 7 Gartnervangen 24-64 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side 5 3. Anvendelsesbudget side

Læs mere

Bo42 Møllegården Tilstandsrapport 2017

Bo42 Møllegården Tilstandsrapport 2017 Bo42 Møllegården Tilstandsrapport 217 Møllegården Hedebovej 2-32 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side 5 3. Avendelsesbudget side 7 Udarbejdet:

Læs mere

Budget for diverse opgaver til udførelse på ejendommen AB Lindegården

Budget for diverse opgaver til udførelse på ejendommen AB Lindegården Budget for diverse opgaver til udførelse på ejendommen AB Lindegården Bygningsdel Tag Taget er udført i tagpap på brædder. Taget har en hældning på 10 grader (jf. tegningerne), og bæres af gitterspær.

Læs mere

Bo42 Afdeling 11 Tilstandsrapport 2015

Bo42 Afdeling 11 Tilstandsrapport 2015 Bo42 Afdeling 11 Tilstandsrapport 215 Afdeling 11 St. Torvegade 78-82 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side 5 3. Anvendelsesbudget side

Læs mere

Bo42 Strandgården Tilstandsrapport 2017

Bo42 Strandgården Tilstandsrapport 2017 Bo42 Strandgården Tilstandsrapport 217 Strandgården Sandflugtsvej 33-45 og 34B-44 og Blykobbevej 4-52 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver

Læs mere

Bo42. Afdeling 52 Svaneke. Tilstandsrapport 2013

Bo42. Afdeling 52 Svaneke. Tilstandsrapport 2013 Bo42 Afdeling 52 Svaneke Tilstandsrapport 2013 Side 2 Bo42 Afdeling 52 Svaneke Tilstandsrapport 2013 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 9 4.

Læs mere

Bo42. Søndergården II afdeling 39. Tilstandsrapport 2013

Bo42. Søndergården II afdeling 39. Tilstandsrapport 2013 Søndergården II afdeling 39 Tilstandsrapport 2013 side 2 Bo42 Søndergården II afdeling 39 Tilstandsrapport 2013 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion

Læs mere

Bo42 Afdeling 3 Tilstandsrapport 2015

Bo42 Afdeling 3 Tilstandsrapport 2015 Bo42 Afdeling 3 Tilstandsrapport 215 Afdeling 3 Byvangen 26-4 & 23-33 Indholdsfortegnelse Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 Større renoveringsopgaver side 5 Anvendelsesbudget side 8 Udarbejdet:

Læs mere

Møllegården Statusrapport 2018

Møllegården Statusrapport 2018 Møllegården Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 5 Anvendelsesbudget side 7 Udarbejdet af Hans Mikkelsen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

Bo42. Søndergården I

Bo42. Søndergården I Bo42 Søndergården I Tilstandsrapport 216 Søndergården I Styrmandsstræde 1-28, Jungmandsstræde 2-2 & Lodsstræde 2-32 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver

Læs mere

Bo42 Afdeling 1 Tilstandsrapport 2017

Bo42 Afdeling 1 Tilstandsrapport 2017 Afdeling Tilstandsrapport 27 Afdeling Fabriksvej 3-25 og 28-42 Almindingsvej 5 - Indholdsfortegnelse. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side 4 3. Avendelsesbudget

Læs mere

(Bolig 26) 11.11.2014

(Bolig 26) 11.11.2014 Plan, Kælder Mål 1:100 11.11.2014 Plan, Stueetage Mål 1:100 22.10.2014 Plan, 1. Sal Mål 1:100 11.11.2014 Tværsnit, Princip Mål 1:100 11.11.2014 Facade mod nord Mål 1:200 11.11.2014 Facade mod syd Mål 1:200

Læs mere

Bo42. Afdeling 2. Pæretræsdalen & 25-39

Bo42. Afdeling 2. Pæretræsdalen & 25-39 Afdeling 2 Pæretræsdalen 26-40 & 25-39 Tilstandsrapport 2012 Afdeling 2 Pæretræsdalen 26-40 & 25-39 Tilstandsrapport 2012 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3.

Læs mere

Bo42 Afdeling 14 Tilstandsrapport 2015

Bo42 Afdeling 14 Tilstandsrapport 2015 Bo42 Afdeling 14 Tilstandsrapport 215 Afdeling 14 Thorkildsvej 45-51 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side 5 3. Anvendelsesbudget side

Læs mere

Rosenlunden Statusrapport 2018

Rosenlunden Statusrapport 2018 Rosenlunden Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 3 Anvendelsesbudget side 5 Udarbejdet af Michael Jensen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

Afdeling 2 Statusrapport 2018

Afdeling 2 Statusrapport 2018 Afdeling 2 Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 3 Anvendelsesbudget side 4 Udarbejdet af Hans Mikkelsen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

(Bolig 25) Plan, Stueetage 11.11.2014

(Bolig 25) Plan, Stueetage 11.11.2014 Plan, Stueetage Mål 1:100 Plan, 1. Sal Mål 1:100 Tværsnit, Princip Mål 1:100 Facade mod nord Mål 1:200 Facade mod syd Mål 1:200 Facade mod øst Mål 1:100 Facade mod vest Mål 1:100 BESKRIVELSE BYGNING 18

Læs mere

HOLD ØJE MED OG HOLD DIT HUS EN VEJLEDNING TIL BYGNINGSSEJERE SKEMAER TIL BRUG VED EFTERSYN

HOLD ØJE MED OG HOLD DIT HUS EN VEJLEDNING TIL BYGNINGSSEJERE SKEMAER TIL BRUG VED EFTERSYN HOLD ØJE MED OG HOLD DIT HUS EN VEJLEDNING TIL BYGNINGSSEJERE SKEMAER TIL BRUG VED EFTERSYN TAGET 1.1 TAGDÆKNING Er der huller i tagdækning fx på grund af afblæste tagsten eller tagplader eller smuldrer

Læs mere

BESKRIVELSE BYGNING 2 København d. 12. marts 2014 Vedrørende: Jægersborg Kaserne Generel beskrivelse af byggearbejder i Bygning 2 Tag/Tagetage: Tagbelægningen er eksisterende vingeteglsten som eftergås

Læs mere

Ellens Cabaret, Langelinie 48, Stege

Ellens Cabaret, Langelinie 48, Stege Ellens Cabaret, Langelinie 48, Stege TILSTANDSVURDERING af 15. juli 2014 Steen Knudsen Rådgivende ingeniør Ledreborg Alle 12 4320 Lejre TLF 40 55 33 42 1 Sammenfatning Hotel/ restaurant Skydevænget Langelinie

Læs mere

PALUDAN & RAMSAGER ARKITEKTFIRMA ApS Råbrovej 36, 2765 Smørum, tlf Mail: 07 - Forundersøgelse Skenkelsø Mølle EGEDAL KOMMUNE

PALUDAN & RAMSAGER ARKITEKTFIRMA ApS Råbrovej 36, 2765 Smørum, tlf Mail: 07 - Forundersøgelse Skenkelsø Mølle EGEDAL KOMMUNE 07 - Forundersøgelse Skenkelsø Mølle EGEDAL KOMMUNE PALUDAN & RAMSAGER ARKITEKTFIRMA 23.11.2018 1 Bygning: Skenkelsø Mølle Adresse: Maglehøjvej 42, 3650 Ølstykke Møllen Bygningsdele, som skal vurderes:

Læs mere

(Bolig 14) 11.11.2014

(Bolig 14) 11.11.2014 Plan, Kælder Mål 1:100 Plan, Stueetage Mål 1:100 Plan, 1. Sal Mål 1:100 Tværsnit, Princip Mål 1:100 Facade mod nord Mål 1:200 Facade mod syd Mål 1:200 Facade mod øst Mål 1:100 Facade mod vest Mål 1:100

Læs mere

Afdeling 12 Statusrapport 2018

Afdeling 12 Statusrapport 2018 Afdeling 12 Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 3 Anvendelsesbudget side 5 Udarbejdet af Hans Mikkelsen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

BYGNINGSGENNEMGANG. A/B Lindbjergparken 107-420. 6200 Aabenraa. Udført marts 2015

BYGNINGSGENNEMGANG. A/B Lindbjergparken 107-420. 6200 Aabenraa. Udført marts 2015 BYGNINGSGENNEMGANG A/B Lindbjergparken 107-420 6200 Aabenraa Udført marts 2015 Kunde Andelsboligforening Lindbjergparken II 61-99 v. fmd. Axel Plougsbæk Lindbjergparken 79 6200 Aabenraa Ejendom A/B Lindbjergparken

Læs mere

AKTIVITETPLAN. Dato: 1012 Sokkel i beton med puds. 131. Revner over 2 mm noteres og der bankes omkring disse for kontrol af løs puds.

AKTIVITETPLAN. Dato: 1012 Sokkel i beton med puds. 131. Revner over 2 mm noteres og der bankes omkring disse for kontrol af løs puds. 17/2/2013 AKTIVITETPLAN. Dato: 10 Bygningsbasis. 1012 Sokkel i beton med puds. 131 Placering Type Int. Udgift. Aktivitetsår. B0 E 4 2015 2019 2023 Revner over 2 mm noteres og der bankes omkring disse for

Læs mere

(Bolig 1) Plan, Stueetage 11.11.2014

(Bolig 1) Plan, Stueetage 11.11.2014 Plan, Stueetage Mål 1:100 Plan, 1. Sal Mål 1:100 Tværsnit, Princip Mål 1:100 Facade mod nord Mål 1:200 Facade mod syd Mål 1:200 Facade mod øst Mål 1:100 Facade mod vest Mål 1:100 BESKRIVELSE BYGNING 1

Læs mere

Afdeling 8 Statusrapport 2018

Afdeling 8 Statusrapport 2018 Afdeling 8 Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 3 Anvendelsesbudget side 6 Udarbejdet af Hans Mikkelsen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

Bygnings rapport med drift og vedligehold.

Bygnings rapport med drift og vedligehold. Bygnings rapport med drift og vedligehold. Marts 2012 Andelsboligforeningen Ulfbuen 2620 Albertslund. Michael Jensen Skibbroen 26, 2450 København SV. - telefon 20 15 06 42 - www.godtbyggeri.com - info@godtbyggeri.com

Læs mere

BESKRIVELSE BYGNING 4 København d. 12. marts 2015 Vedrørende: Jægersborg Kaserne Generel beskrivelse af byggearbejder i Bygning 4 Tag/Spidsloft: Tagbelægningen er eksisterende vingeteglsten som eftergås.

Læs mere

BOTJEK-TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

BOTJEK-TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Side 1 af 5 BOTJEK-TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse: Lundemarken 38 4400 Kalundborg Dato: 23.01.2014 Lb nr. H-14-01989-0015 Kommunenr./Ejendomsnr.: 326-22841 Matr. nr./ejerlav 1 DO Ladegården, Kalundborg

Læs mere

Thorvaldsensvej 71 7000 Fredericia

Thorvaldsensvej 71 7000 Fredericia Thorvaldsensvej 71 7000 Fredericia Bygningsgennemgang februar 2015 INGENIØR NE A/S CVR nr. 7801 5217 www.ingenior-ne.dk post@ingenior-ne.dk Hovedkontor Østre Havnevej 4 6700 Esbjerg Tlf. +45 7518 0111

Læs mere

Engstrandskolen. Hvidovrevej 440, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone.

Engstrandskolen. Hvidovrevej 440, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone. Engstrandskolen Adresse Placering Beskrivelse af bygningen Hvidovrevej 440, 2650 Hvidovre Bygningerne er placeret i byzone. Engstrandskolen er bygget i 1978 i 2 etaper, og er renoveret i 2003. Bygningerne

Læs mere

(Bolig 18) Plan, Stueetage 11.11.2014

(Bolig 18) Plan, Stueetage 11.11.2014 Plan, Stueetage Tværsnit, Princip Facade mod nord Facade mod syd Facade mod øst Facade mod vest BESKRIVELSE Bygning 10 København d. 12. marts 2014 Vedrørende: Jægersborg Kaserne Generel beskrivelse af

Læs mere

Midgården I Statusrapport 2018

Midgården I Statusrapport 2018 Midgården I Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 3 Anvendelsesbudget side 5 Udarbejdet af Hans Mikkelsen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

(Bolig 20) Plan, Stueetage 11.11.2014

(Bolig 20) Plan, Stueetage 11.11.2014 Jægersborg Allé 150T Plan, Stueetage Jægersborg Allé 150T Tværsnit, Princip Jægersborg Allé 150T Facade mod nord Jægersborg Allé 150T Facade mod syd Jægersborg Allé 150 Facade mod øst Jægersborg Allé 150T

Læs mere

Thorvaldsensvej 73 7000 Fredericia

Thorvaldsensvej 73 7000 Fredericia Thorvaldsensvej 73 7000 Fredericia Bygningsgennemgang februar 2015 INGENIØR NE A/S CVR nr. 7801 5217 www.ingenior-ne.dk post@ingenior-ne.dk Hovedkontor Østre Havnevej 4 6700 Esbjerg Tlf. +45 7518 0111

Læs mere

Byggeprogram Kvindehuset Gothersgade 37

Byggeprogram Kvindehuset Gothersgade 37 Sags nr.: 267500 Dato: 2016-11-10 Byggeprogram Kvindehuset Gothersgade 37 Renovering af kvindehuset i Gothersgade 37 Huset bliver i dag brugt til flere forskellige funktioner blandt andet butik, cafe,

Læs mere

E/F Gammel Ladegaard

E/F Gammel Ladegaard E/F Gammel Ladegaard Åboulevarden 7 13, 1635 København V Julius Thomsens Gade 16 22, 1632 København V Herman Triers Plads 2 6, 1631 København V Kleinsgade 2, 1633 København V Tilstandsrapport Tag Marts

Læs mere

BESKRIVELSE BYGNING 16 København d. 10. oktober 2014 Vedrørende: Jægersborg Kaserne Generel beskrivelse af byggearbejder i Bygning 16/Bolig 21. Tag/tagrum: Eksisterende tegltag, ældre men i god stand.

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 8102 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. Ulovlige og uautoriserede el-installationer. 2. Ulovlige og uautoriserede vvs-installationer. 3. Defekt faldstamme (revnet og

Læs mere

Sten Ejsing A Rådgivende Ingeniørfirma A/S Skolegade 7 B, 3.tv. 8000 Århus C

Sten Ejsing A Rådgivende Ingeniørfirma A/S Skolegade 7 B, 3.tv. 8000 Århus C Sten Ejsing A Rådgivende Ingeniørfirma A/S Skolegade 7 B, 3.tv. 8000 Århus C Ejerforeningen Mejlgade 67-69 VChristian Ratenburg Mejlgade 67 *""- 8000 Århus G Århus den 19.10.99 21219/SHa/ltr Vedr.: Tilstandsvurdering

Læs mere

Avedøre skole. Frydenhøjstien 2-6, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone.

Avedøre skole. Frydenhøjstien 2-6, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone. Avedøre skole Adresse Placering Beskrivelse af bygningen Brutto areal Benyttelse Frydenhøjstien 2-6, 2650 Hvidovre Bygningerne er placeret i byzone. Avedøre Skole er oprindelig bygget i 1960 i 3 etaper.

Læs mere

Oldenborggade 7 7000 Fredericia

Oldenborggade 7 7000 Fredericia Oldenborggade 7 7000 Fredericia Bygningsgennemgang februar 2015 INGENIØR NE A/S CVR nr. 7801 5217 www.ingenior-ne.dk post@ingenior-ne.dk Hovedkontor Østre Havnevej 4 6700 Esbjerg Tlf. +45 7518 0111 Kolding

Læs mere

Tillæg til tilstandsrapport

Tillæg til tilstandsrapport Tillæg til tilstandsrapport Adresse Dato Tilstandsrapport løbenr. Kommunenr./ Ejendomsnr. HE-konsulent Grønnemose Alle 59, 2860 Søborg 26. august 2015 H-15-02235-0186 159-50742 2235-Olekjølhede Som sælger

Læs mere

8 SKRILLINGESKOLEN - RENOVERING OG GENOPRETNING

8 SKRILLINGESKOLEN - RENOVERING OG GENOPRETNING 8 SKRILLINGESKOLEN - RENOVERING OG GENOPRETNING Bygningsplan 1 2 Skolen består af 10 selvstændige bygninger og 2 udhuse. 7 af bygningerne er opført på samme tid, hvoraf de 6 plus en senere tilbygning er

Læs mere

Eksempel på en tilstandsrapport hvor sælger måtte give et afslag i salgsprisen på grund af en afskrækkende tilstandsrapport.

Eksempel på en tilstandsrapport hvor sælger måtte give et afslag i salgsprisen på grund af en afskrækkende tilstandsrapport. 15. januar 2013 Ejendom 2 Eksempel på en tilstandsrapport hvor sælger måtte give et afslag i salgsprisen på grund af en afskrækkende tilstandsrapport. Boligen er opført i 1968 og er i 1 plan. Boligarealet

Læs mere

Hyrdevej 2a 2c 7000 Fredericia

Hyrdevej 2a 2c 7000 Fredericia Hyrdevej 2a 2c 7000 Fredericia Bygningsgennemgang februar 2015 INGENIØR NE A/S CVR nr. 7801 5217 www.ingenior-ne.dk post@ingenior-ne.dk Hovedkontor Østre Havnevej 4 6700 Esbjerg Tlf. +45 7518 0111 Kolding

Læs mere

RENOVERING AF FALDSTAMMER OG BRUGSVAND. Alvorlighed og nødvendighed Økonomi og husleje Nyt toilet og bad? Planlægning

RENOVERING AF FALDSTAMMER OG BRUGSVAND. Alvorlighed og nødvendighed Økonomi og husleje Nyt toilet og bad? Planlægning RENOVERING AF FALDSTAMMER OG BRUGSVAND Alvorlighed og nødvendighed Økonomi og husleje Nyt toilet og bad? Planlægning ALVOR OG NØDVENDIG BRUGSVAND ALVOR OG NØDVENDIGHED FALDSTAMMER Almen tilstand/restlevetid:

Læs mere

TILSTANDSRAPPORT E/F Kildevældsgade 66-68 & Helsingborggade 14, 2100 Kbh. Ø

TILSTANDSRAPPORT E/F Kildevældsgade 66-68 & Helsingborggade 14, 2100 Kbh. Ø TILSTANDSRAPPORT E/F Kildevældsgade 66-68 & Helsingborggade 14, 2100 Kbh. Ø TILSTANDSRAPPORT 0.0 INDHOLDSFORTEGNELSE l.0 Indledning side 2 2.0 Konklusion side 3 3.0 Konstruktioner og materialer side 4

Læs mere

Andelsboligforeningen Fjordblik

Andelsboligforeningen Fjordblik TILSTANDSRAPPORT VEDLIGEHOLDELSESPLAN Andelsboligforeningen Fjordblik UDARBEJDET AF ARKITEKT PETER BROCKHATTINGEN 2015 Indholdsfortegnelse Side 1. Indledning 3 2. Budget for 2015-5 2.1 Budgetskema 5 2.2

Læs mere

Rådgivnings vejledning ang. renovering af Ejerforening

Rådgivnings vejledning ang. renovering af Ejerforening EF Infanterivej 14 32 8930 Randers NØ Att: Jimmy Christensen Vor sag Vor ref Dato 11156 Infanterivej 14-32 JHJ/jhj 18. november 2011 Rådgivnings vejledning ang. renovering af Ejerforening MultiConsulting

Læs mere

Holmegårdsskolen. Plovheldvej 8, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone.

Holmegårdsskolen. Plovheldvej 8, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone. Holmegårdsskolen Adresse Placering Plovheldvej 8, 2650 Hvidovre Bygningerne er placeret i byzone. Beskrivelse af bygningen Holmegårdsskolen er opført i 1940 og 1950, og er senere tilbygget i 1961. Bygningerne

Læs mere

A/S TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

A/S TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT 1 NRGi Rådgivning /S TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse : Hædersdalvej 64 2650 Hvidovre Dato : 2010-08-27 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr : 16736899 Matr. nr./ejerlav 4DF / Hvidovre By, Hvidovre NRGi sagsnr.

Læs mere

AB Rosenhave, Tranbjerg

AB Rosenhave, Tranbjerg AB Rosenhave, Tranbjerg Trankær Vænge 117, 8310 Tranbjerg elsesplan Den 25. juni 2018 ÅF Buildings Denmark Telefon +45 97 22 11 33 www.afconsult.com/dk Herning Viborgvej 1 DK-7400 Herning Aarhus Søren

Læs mere

TILSTANDSRAPPORT-KLADDE

TILSTANDSRAPPORT-KLADDE Stamoplysninger Adresse: Postnr: BBR-oplysninger BBR-nummer: Martrikel nr.: By: TILSTANDSRAPPORT-KLADDE Besigtigelsesdato: Vejret: Følgende materiale forelå: BBR ejermeddelelse af: Andet: Andre dokumenter

Læs mere

Præstemoseskolen. M.Bechs Alle 122, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone.

Præstemoseskolen. M.Bechs Alle 122, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone. Præstemoseskolen Adresse Placering M.Bechs Alle 122, 2650 Hvidovre Bygningerne er placeret i byzone. Beskrivelse af bygningen Præstemoseskolen er bygget i 1959 og er udbygget i henholdsvis 1980 og 2010.

Læs mere

På de følgende sider er de enkelte bygningsdele beskrevet hver for sig med hensyn til:

På de følgende sider er de enkelte bygningsdele beskrevet hver for sig med hensyn til: Eftersete bygningsdele Indledning: På de følgende sider er de enkelte bygningsdele beskrevet hver for sig med hensyn til: Opbygning Tilstand Tiltag Nedenfor er listet, de enkelte bygningsdele der er blevet

Læs mere

Budget for diverse opgaver til udførelse ejendommen E/F Nannasgården I og III - afdeling Nannasgården III

Budget for diverse opgaver til udførelse ejendommen E/F Nannasgården I og III - afdeling Nannasgården III Samlet økonomi Bemærk: Omkostninger til administrator, finansieringsomkostninger og evt. øvrige bygherreomkostninger er ikke medregnet. Alle delpriser er eksklusiv moms. Budget for diverse opgaver til

Læs mere

1 ANNA TROLLES SKOLE - RENOVERING OG GENOPRETNING

1 ANNA TROLLES SKOLE - RENOVERING OG GENOPRETNING 1 ANNA TROLLES SKOLE - RENOVERING OG GENOPRETNING Bygningsplan 1 Skolen består af 7 bygninger hvoraf 3 bygninger er sammenbyggede og én bygning er en pavillon-bygning. Bygning 1 1953 Gymnastiksal Bygningen

Læs mere

10 VESTRE SKOLE - RENOVERING OG GENOPRETNING

10 VESTRE SKOLE - RENOVERING OG GENOPRETNING 10 VESTRE SKOLE - RENOVERING OG GENOPRETNING Bygningsplan 1 Skolen består af 6 bygninger, hvoraf 3 er sammenbyggede. Bygningerne er fra perioden 1896 til 1997. Bygning 1 Grå bygning Bygningen er fra 1896

Læs mere

E/F H.C. Ørsteds Vej 31-33 REV. 12.05.2009 DATO: 25.09.2008

E/F H.C. Ørsteds Vej 31-33 REV. 12.05.2009 DATO: 25.09.2008 Plan for prioritering af fornyelsesarbejder af september 2008. SAG NR. 08111 2.1 Tag Tagværk er nyere københavnertag. Pap på det flade og eternitskifer på skrå flader. Rel. god stand. Brandkam mod vest

Læs mere

Tilstandsvurdering med kvalitetsbedømmelse

Tilstandsvurdering med kvalitetsbedømmelse Esbjerg Kommune Sundhed & Omsorg - Den kommunale Boligforsyning Torvegade 74 6700 Esbjerg Tlf.: 76 16 16 16 Esbjerg Kommune Tilstandsvurdering med kvalitetsbedømmelse Gl. Vardevej Gl. Vardevej 57-71 6700

Læs mere

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Michael Nørnberg Larsen 1 EBS - TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse: Gl Røsnæsvej 37 4400 Kalunborg Dato: 25-5-2015 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr: 326-24133 Matr. nr./ejerlav 76my KLUNDBORG MRKJORDER EBS sagsnr.

Læs mere

Hyrdevej 4a 4f 7000 Fredericia

Hyrdevej 4a 4f 7000 Fredericia Hyrdevej 4a 4f 7000 Fredericia Bygningsgennemgang februar 2015 INGENIØR NE A/S CVR nr. 7801 5217 www.ingenior-ne.dk post@ingenior-ne.dk Hovedkontor Østre Havnevej 4 6700 Esbjerg Tlf. +45 7518 0111 Kolding

Læs mere

A/B Lyksborg Svanevej 25 27, Falkevej 11, København TILSTANDSRAPORT

A/B Lyksborg Svanevej 25 27, Falkevej 11, København TILSTANDSRAPORT A/B Lyksborg Svanevej 25 27, Falkevej 11, København TILSTANDSRAPORT September 2015 Birger Lund ApS Garderhøjvej 5 2820 Gentofte telefon 36 70 28 29 E-mail: blu@birgerlund.dk Indhold Stamdata 3 Eftersynsrapport

Læs mere

Dårlig. Mindre god. Normal. Meget god. Dårlig. Mindre god. Normal. Meget god. Dårlig. Mindre god. Normal. Meget god

Dårlig. Mindre god. Normal. Meget god. Dårlig. Mindre god. Normal. Meget god. Dårlig. Mindre god. Normal. Meget god 1.0.1 Tagrygning. Tagrygningen fremstår i en god stand. Der anbefales at tagrygningen gennemgås hvert tredje år for utætheder. 1.0.1 Dog er der flere steder at fastgøringsskuerne IKKE er ordentligt skruet

Læs mere

SITUATIONSPLAN TYPER AF HUSER

SITUATIONSPLAN TYPER AF HUSER HELHEDSPLAN AFD. 11 SITUATIONSPLAN SITUATIONSPLAN TYPER AF HUSER A II A I A I A II A I A II A II A I A II A I A II A II A I A II A I A II A I A I A II A II A I A II A I A II A I A II A I A II A I A II

Læs mere

SALGSPROSPEKT Humleparken II, Arden

SALGSPROSPEKT Humleparken II, Arden SALGSPROSPEKT Humleparken II, Arden Dato: 25.01.2014 Bygge selskabet 27-05-2008 A/S Bygherre Byggeselskabet A/S Tingvej 15 8800 Viborg Situationsplan 37 35 33 31 29 27 25 23 Type 110 21 19 Type 80 17 2

Læs mere

Byggeteknisk rapport for: Grydagervej 4 6600 Vejen

Byggeteknisk rapport for: Grydagervej 4 6600 Vejen Byggeteknisk rapport for: Grydagervej 4 6600 Vejen JN ARKITEKTUR ApS, Rosengade 1, 6600 Vejen, Tlf. 22996703, Mail: lp@jnarkitektur.dk Indholdsfortegnelse OPLYSNINGER OM RAPPORTENS UDFORMNING... 3 KARAKTERSKALA...

Læs mere

Notat. Til: Niels Petterson Kopi til: Lars Evald Jensen Fra: Jens Ilum Bock

Notat. Til: Niels Petterson Kopi til: Lars Evald Jensen Fra: Jens Ilum Bock Notat Til: Niels Petterson Kopi til: Lars Evald Jensen Fra: Jens Ilum Bock Vurdering af renoveringsprioritering Haller i Assens Kommune Følgende vurdering er udelukkende udført på baggrund af DAI s tilstandsrapporter

Læs mere

Holmegårdsskolen. Tilstandsrapport udarbejdet maj 2015 -af Nova 5 arkitekter A/S & Wessberg ingeniører A/S

Holmegårdsskolen. Tilstandsrapport udarbejdet maj 2015 -af Nova 5 arkitekter A/S & Wessberg ingeniører A/S Holmegårdsskolen Tilstandsrapport udarbejdet maj 2015 -af Nova 5 arkitekter A/S & Wessberg ingeniører A/S Rekvirent Hvidovre Kommune, KTMA, Ejendomsafdelingen Høvedstensvej 45 2650 Hvidovre v/mette Forslunde

Læs mere

Hyldespjældet - Helhedsplan Renovering. Beboerinformationsmøde Onsdag den 25. oktober Christian Lind BO-Vest Merete Hjorth Rasmussen COWI A/S

Hyldespjældet - Helhedsplan Renovering. Beboerinformationsmøde Onsdag den 25. oktober Christian Lind BO-Vest Merete Hjorth Rasmussen COWI A/S Hyldespjældet - Helhedsplan Renovering Beboerinformationsmøde Onsdag den 25. oktober 2017 Christian Lind BO-Vest Merete Hjorth Rasmussen COWI A/S 1 Hyldespjældet - Helhedsplan INFORMATIONSMØDE vedrørende:

Læs mere

Likviditetsbudget / Langtidsplan

Likviditetsbudget / Langtidsplan Side 1 af 6 8-9-217 7:19 6-1-1-218 - 31-12-218 Side 2 af 6 8-9-217 7:19 6-1-1-218 - 31-12-218 218 219 22 221 222 223 224 225 226 227 Saldo primo 7.358.59 9.657.211 9.626.211 4.727.711 6.536.211 8.419.711

Læs mere

10 års vedligeholdelsesplan

10 års vedligeholdelsesplan 10 års vedligeholdelsesplan A/B Mariendalsvej 62-64 2000 Frederiksberg Primo år 2018 Indholdsfortegnelse: 1. Vedligeholdelsesplanen... 3 2. Beskrivelse af ejendommen... 4 3. Konklusion... 7 2 1. Vedligeholdelsesplanen

Læs mere