Projektforslag for forblivelsespligt

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Projektforslag for forblivelsespligt"

Transkript

1 Projektforslag for forblivelsespligt Udarbejdet for Skærbæk Fjernvarme af Plan & Projekt Oktober 2, Rev. juni 2

2 Indholdsfortegnelse 2 Indholdsfortegnelse 1 Resumé og indstilling Indledning Redegørelse for projektet Ansvarlig Forholdet til varmeplanlægning, herunder forsyningsforhold samt lokalplaner Tidsplan for tilslutning Fastlæggelse af forsyningsområde Fortegnelse over ejendomme omfattet af projektet Økonomiske konsekvenser for berørte lodsejere Forbrugerøkonomi Retsvirkninger Hvilke eksisterende bebyggelser der ikke kan pålægges forblivelsespligt Dispensation... 8 Bilag Bilag 1 Bilag 2 Skærbæk Fjernvarmes forsyningsområde Matrikelliste

3 Resumé og indstilling 3 1 Resumé og indstilling Projektforslaget omfatter en ansøgning fra Skærbæk Fjernvarme om forblivelsespligt til 345 ejendomme i Skærbæk Fjernvarmes forsyningsområde, der allerede forsynes med fjernvarme. Ejendomme, der ikke er fjernvarmeforsynet, berøres ikke af projektforslaget. Skærbæk Fjernvarme a.m.b.a. ansøger hermed om Tønder Kommunes godkendelse af dette projektforslag i henhold til Bekendtgørelse af lov om varmeforsyning nr af 24. november 2, idet der henvises til Bekendtgørelse om tilslutning mv. til kollektive varmeforsyningsanlæg nr. 904 af 24. juni 2. Skærbæk Fjernvarme ansøger således om, at ejendomme i henhold til bilag 2 tinglyses med forblivelsespligt til fjernvarmeforsyning.

4 Indledning 4 2 Indledning Skærbæk Fjernvarme fremsender hermed projektforslag for forblivelsespligt for 345 ejendomme i Skærbæk by. Skærbæk Fjernvarme forsyner ca ejendomme med fjernvarme. De fjernvarmeforsynede ejendomme inden for forsyningsområdet er alle pålagt forblivelsespligt, dog med undtagelse af de ejendomme, der berøres af dette projektforslag og som hermed også pålægges forblivelsespligt. Ejere af de ejendomme, der pålægges forblivelsespligt, er i forbindelse med fjernvarmetilslutningen alle blevet orienteret om, at ejendommen senere vil blive pålagt forblivelsespligt som de øvrige fjernvarmeforbrugere hos Skærbæk Fjernvarme. Projektforslaget omfatter ikke tilslutningspligt. Projektforslaget fremsendes til Tønder Kommune med henblik på godkendelse efter Bekendtgørelse af lov om varmeforsyning nr af 24. november 2, idet der henvises til Bekendtgørelse om tilslutning mv. til kollektive varmeforsyningsanlæg nr. 904 af 24. juni 2 efterfølgende benævnt Tilslutningsbekendtgørelsen. Formålet med projektforslaget er at fastlægge forblivelsespligt for samtlige tilsluttede fjernvarmeforbrugere i Skærbæk Fjernvarmes forsyningsområde. Med dette projektforslag ønsker Skærbæk Fjernvarme fremadrettet at sikre selskabets, og dermed samtlige forbrugeres, varmeøkonomi.

5 Redegørelse for projektet 5 3 Redegørelse for projektet 3.1 Ansvarlig Ansvarlig for gennemførelsen af projektet er Skærbæk Fjernvarme, der ved dette projektforslag bistås af Plan & Projekt A/S. 3.2 Forholdet til varmeplanlægning, herunder forsyningsforhold samt lokalplaner Alle ejendomme (matrikler), der er omfattet af projektet, er beliggende inden for Skærbæk Fjernvarmes forsyningsområde. Projektet medfører ingen ændringer i områdeafgrænsningen. Projektet omfatter matrikler, der ligger såvel inden for som uden for godkendte lokalplaner, hvorved retsvirkningen for alle matrikler efterfølgende reguleres via Varmeforsyningsloven. Som godkendende myndighed skal Tønder Kommune behandle dette projektforslag i henhold til følgende lovgrundlag Bekendtgørelse af lov om varmeforsyning nr af 24. november 2 Bekendtgørelse om tilslutning mv. til kollektive varmeforsyningsanlæg nr. 904 af 24. juni 2 Forsyningsforholdene påvirkes ikke af projektforslaget, idet ejendommene allerede er fjernvarmeforsynede. 3.3 Tidsplan for tilslutning Projektforslaget omfatter ikke tilslutningspligt for ny eller eksisterende bebyggelse. Eksisterende bebyggelse, der allerede er tilsluttet fjernvarmeforsyningen, skal forblive tilsluttet jf. Tilslutningsbekendtgørelsens Fastlæggelse af forsyningsområde Projektet gennemføres for ejendomme beliggende inden for det eksisterende, afgrænsede forsyningsområde for Skærbæk Fjernvarme jf. bilag Fortegnelse over ejendomme omfattet af projektet De ejendomme (matrikler), der er omfattet af projektet og som pålægges forblivelsespligt, fremgår af bilag 2. Ejendommene, der berøres af projektet, er desuden illustreret på bilag 1. Der har i forbindelse med udarbejdelsen af dette projektforslag ikke været forhandlinger med berørte parter.

6 Redegørelse for projektet Økonomiske konsekvenser for berørte lodsejere En beslutning om at pålægge en ejendom forblivelsespligt indebærer ikke, at ejendommen skal tilsluttes fysisk, og derfor heller ikke pligt til at aftage varme fra Skærbæk Fjernvarme. Et påbud om forblivelsespligt indebærer en forpligtelse til at bidrage økonomisk til Skærbæk Fjernvarme. Forpligtelsen omfatter, at ejendomme skal betale de faste, årlige afgifter. Skærbæk Fjernvarme Tariffer Forbrugsafgift 437,50 kr./mwh Effektafgift for normale huse 18,44 kr./m 2 Effektafgift for bygninger opført efter BR08 12,17 kr./m 2 Effektafgift for bygninger opført efter BR10 6,09 kr./m 2 Abonnement pr. år kr. Priserne er inklusive moms. 3.7 Forbrugerøkonomi For at belyse forbrugerøkonomien ved henholdsvis individuel jordvarmepumpe og fjernvarme er der opstillet følgende regnestykke for en typisk ejendom. Alle tal og beregninger er inklusive moms. Der er forudsat et hus på 130 m 2 svarende til et gennemsnitshus med et varmebehov på 18,1 MWh. I det følgende er foretaget en sammenligning mellem de årlige udgifter til opvarmning ved jordvarmepumpe og fjernvarme for et typisk parcelhus. Individuel jordvarme Investering Årlig udgift ved individuel jordvarme Elforbrug: kwh/ 3,6 x 1,39 kr./kwh Drift og vedligehold inklusive lovpligtigt, årligt eftersyn Finansiering annuitetsydelse kurs 100 6,0 % i 20 år (8,7 %) Samlet udgift ved jordvarme Årlig udgift ved fjernvarme Forbrugsbidrag 18,1 MWh á 437,5 kr./mwh Effektbidrag 130 m 2 á 18,44 kr./m 2 Abonnement Drift Samlet udgift ved fjernvarme kr kr kr kr kr kr kr kr. 313 kr kr. Besparelsen ved de årlige udgifter ved fjernvarme er dermed kr.

7 Redegørelse for projektet 7 En individuel jordvarmepumpe betinger, at der er tilstrækkelig fysisk plads til at etablere jordvarmeslanger. I anlægsinvesteringen for jordvarme er forudsat, at der er ubefæstede arealer til at etablere jordvarmeslangerne i. 3.8 Retsvirkninger De berørte matrikler er alle beliggende inden for det godkendte forsyningsområde, og Skærbæk Fjernvarme er derfor allerede forpligtet til at levere varme. Med Tønder Kommunes godkendelse af projektet, bliver de berørte matrikler forpligtet til at forblive tilsluttet fjernvarmen. Ejeren af en ejendom, der er pålagt forblivelsespligt, men ikke fysisk tilsluttet fjernvarmen, er forpligtet til at betale de faste, årlige afgifter, som Skærbæk Fjernvarme har indberettet til Energitilsynet, men de har ikke pligt til at betale investeringsbidrag og stikledningsbidrag, der allerede er afholdt. Ejendomme der pålægges forblivelsespligt ved dette projektforslag er fysisk tilsluttet fjernvarmeforsyningen. Pålæg om forblivelsespligt medfører ikke pligt til at aftage fjernvarme fra Skærbæk Fjernvarme, og forhindrer ikke anvendelsen af anden boligopvarmning, herunder blandt andet pejs og brændeovn. Når Tønder Kommune har sendt projektforslaget om pålæg af forblivelsespligt i høring, kan opsigelse af en eksisterende varmeleveringsaftale med Skærbæk Fjernvarme ikke få virkning, før Tønder Kommune har truffet beslutning om projektforslaget. Opsigelsen vil dog senest få virkning 12 måneder efter projektet er sendt i høring. Vedrørende opsigelse af varmeleveringsaftaler henvises der i øvrigt til vilkårene indgået i aftalen mellem forbrugeren og Skærbæk Fjernvarme. Forblivelsespligten træder i kraft fra det tidspunkt, hvor kommunalbestyrelsen har truffet beslutning om forblivelsespligt. Kommunalbestyrelsen foranlediger, at beslutningen om forblivelsespligt tinglyses på ejendommen. Tinglysningen sker uden udgifter for ejeren, og forudsætter ikke ejers samtykke. Tinglysningen er uden betydning for beslutningens gyldighed, men medvirker blandt andet til at sikre videregivelse af forpligtelsen ved en eventuel ejendomshandel. 3.9 Hvilke eksisterende bebyggelser der ikke kan pålægges forblivelsespligt Følgende kategorier af eksisterende bebyggelse kan ikke pålægges forblivelsespligt jf. 15 stk. 2 i Tilslutningsbekendtgørelsen 1. Bygninger, der er indrettet med et vedvarende energianlæg, som eksempelvis solvarmeanlæg, varmepumper, vindmøller, biogasanlæg, brintanlæg, komposteringsanlæg, vandkraftanlæg, træfyr eller halmfyr, og hvor anlægget eller anlæggene tilsammen, efter kommunalbestyrelsens skøn, har en kapacitet, der kan dække mere end halvdelen af bygningens energiforbrug til opvarmning og forsyning med varmt vand

8 Redegørelse for projektet 8 2. Bygninger, hvor overskudsvarme fra produktionsvirksomhed, efter kommunalbestyrelsens skøn, dækker mere end halvdelen af bygningens energiforbrug til opvarmning og forsyning med varmt vand 3. Bygninger, der ikke er beregnet til at være konstant opvarmet i fyringssæsonen 4. Eksisterende lavenergibygninger Ejere af ejendomme, der er pålagt forblivelsespligt, kan ikke senere kræve sig fritaget under henvisning til bestemmelserne i 15 stk. 2 i Tilslutningsbekendtgørelsen Dispensation Tønder Kommune kan i særlige tilfælde efter ansøgning beslutte, at eksisterende bebyggelse, der er pålagt forblivelsespligt, skal fritages for forblivelsespligten.

9 Bilag 1 Skærbæk Fjernvarmes forsyningsområde

10 Buen Bøgevej Dalen Elmevej Energivej Energivej Fabriksvej Falckvej Gartnervænget Genvejen Gesingparken Randerupvej Industrivej Jernbanegade Jægertoften Kagebøl Kildebakken Kildetoften Kilen Kirkealle Kirkevej Biovej Krofennen Lergravene Birkealle Lærkevej Læssevej Mejerivej Melbyvej Møllevej Nissumsgade Nygade Nørre Skærbækvej Nørrevang Fuglevænget Nørbyvænget Nørre Skærbækvej Ribevej Houmøllevej Melbyparken Melbyvænget Mellemgade Skærbækgårdsvej Svingelen Torvegade Skovkanten Timmermanns Vej Astrupvej Nørrefennen RIBEVEJ RIBEVEJ RIBEVEJ RIBEVEJ RIBEVEJ RYTTERFENNEN RYTTERFENNEN RYTTERFENNEN RYTTERFENNEN TORVEGADE TORVEGADE TVÆRVEJEN TØNDERVEJ TØNDERVEJ TØNDERVEJ TØNDERVEJ TØNDERVEJ ULLERUPVEJ ULLERUPVEJ ULLERUPVEJ ULLERUPVEJ SØNDERGADE SØNDERGADE SØNDERGADE HOUMØLLEVEJ BUEN BØGEVEJ DALEN VESTRE ALLE VESTRE ALLE MØLLEVEJ NISSUMSGADE NYGADE NYGADE NØRBYVÆNGET NØRRE SKÆRBÆKVEJ NØRRE SKÆRBÆKVEJ NØRRE SKÆRBÆKVEJ NØRRE SKÆRBÆKVEJ NØRREVANG NØRREVANG ASTRUPVEJ ASTRUPVEJ ASTRUPVEJ BIOVEJ BIRKEALLE BJERGTOFTEN BRØNS MØLLEVEJ BRØNS MØLLEVEJ BRØNS MØLLEVEJ BRØNS MØLLEVEJ TJØRNEVEJ TJØRNEVEJ TOFTEN TOFTEN LÆRKEVEJ LÆRKEVEJ LÆSSEVEJ MEJERIVEJ MELBYPARKEN MELBYVEJ MELBYVEJ MELBYVEJ MELBYVÆNGET MELLEMGADE MELLEMGADE SØNDERVANG TERMEVEJ TERMEVEJ TIMMERMANNS VEJ SOLSORTEVEJ STOREGADE STOREGADE SVINGELEN SVINGELEN SKOLEGADE SKOLEGADE SKOLESTIEN SKOVKANTEN SKOVKANTEN SKYTTEGÅRDSVEJ SKÆRBÆKGÅRDSVEJ SKÆRBÆKGÅRDSVEJ Skolegade Skolestien Skyttegårdsvej Solsortevej Ribevej Rytterfennen Storegade Søndergade Søndervang Termevej Tjørnevej Toften Tværvejen Tøndervej Tøndervej Ullerupvej Vestre Alle Bjergtoften Østergade Åbenråvej Hjemstedvej Kildebakken Gesingvej Gesingvej Gl Ullerupvej Grenen Havevej Havevænget Hjemstedvej Hjulervej INDUSTRIVEJ INDUSTRIVEJ INDUSTRIVEJ JERNBANEGADE JERNBANEGADE JÆGERTOFTEN KAGEBØL KAGEBØL KAGEBØL KILDEBAKKEN KILDEBAKKEN LERGRAVENE LERGRAVENE KILDETOFTEN KILEN KILEN KILEN KIRKEALLE KIRKEVEJ KIRKEVEJ KROFENNEN KROFENNEN GENVEJEN GESINGVEJ GESINGVEJ GESINGVEJ GESINGVEJ GL ULLERUPVEJ GL ULLERUPVEJ GL ULLERUPVEJ GRENEN ÅBENRÅVEJ ÅBENRÅVEJ ÅBENRÅVEJ ÅBENRÅVEJ ELMEVEJ ENERGIVEJ ENERGIVEJ ENERGIVEJ FABRIKSVEJ FALCKVEJ FUGLEVÆNGET GARTNERVÆNGET GASSE HØJE ØSTERGADE HJEMSTEDVEJ HJEMSTEDVEJ HJEMSTEDVEJ HJEMSTEDVEJ HJEMSTEDVEJ HJEMSTEDVEJ HJEMSTEDVEJ HJULERVEJ HAVEVEJ RØMØVEJ RØMØVEJ RØMØVEJ NØRREFENNEN GESINGPARKEN HAVEVÆNGET A A A A B A D A B A I A A C A 031A B 035B035C 035A IP H G BC A A B A 045C J I H AB A A B 045B D 044C B A 045A A C P N M L K H G F E D C B A K H G F E D C B A L C C B A 081A081B 042F 042E 042D 042C 042B 042A 085C 085D 085B 085A J I H G F E D C B A B A B A CB A C B A E C D B A A B A A B C B A J K 033B 033A B A I H G F E D C B A B 053D 045B B A U T S R P N M A 053C 053A B A B A I H F G E C D B B A B A A A 039E 039D 039C 039B 039A 044C 044B 044A 051C051D 051B 051A A 049A D C B A 045A C B 052A 044B 044A A A 045C 045B 045A B A C AB B A A B A 052B 052A A B A A A B A 053B B A 052A C B A A A A B A B A A B A A B A E D C B A B A B A A 052C 052B 052A A A B A B A N M L K J F E D C B A G F X V N M L E D C B A A A A Ejendomme, der pålægges forblivelsespligt Tegningsafgrænsninger Plan & Projekt A/S Godthåbsvej 19, 8660 Skanderborg - Telefon Plan&Projekt Sag: Mål: Tegn. nr.: Dato: Rev. dato Udført af: Skærbæk Fjernvarme Projektforslag Forblivelsespligt LM 1 1:

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20 Bilag 2 Matrikelliste

21 Matrikelliste Ejendomme, der omfattes af forblivelsespligt Nr. Matrikel nr. Ejerlav Adresse Skærbæk Birkealle Skærbæk Birkealle Skærbæk Bjergtoften Skærbæk Buen Skærbæk Buen Skærbæk Buen Skærbæk Buen Skærbæk Buen Skærbæk Buen Skærbæk Buen Skærbæk Buen Skærbæk Buen Skærbæk Buen Skærbæk Dalen Skærbæk Dalen Skærbæk Dalen Skærbæk Dalen Skærbæk Dalen Skærbæk Dalen Skærbæk Dalen Skærbæk Dalen Skærbæk Dalen Skærbæk Dalen Skærbæk Dalen Skærbæk Elmevej Skærbæk Falckvej Skærbæk Falckvej Skærbæk Fuglevænget Skærbæk Fuglevænget h Skærbæk Geesten Skærbæk Genvejen Skærbæk Gesingparken 2 26 (lige numre) 1 19 (ulige numre) Skærbæk Gesingvej 15 A a Skærbæk Gesingvej 15 B b Skærbæk Gesingvej 15 C Skærbæk Gesingvej 17 A Skærbæk Gesingvej 17 B Skærbæk Gesingvej 17 C Skærbæk Gesingvej Skærbæk Gesingvej Skærbæk Gesingvej Skærbæk Gesingvej a Skærbæk Gesingvej Skærbæk Gesingvej Skærbæk Gesingvej Skærbæk Gl. Ullerupvej af 8

22 Nr. Matrikel nr. Ejerlav Adresse Skærbæk Gl. Ullerupvej Skærbæk Gl. Ullerupvej 20 b Skærbæk Gl. Ullerupvej Skærbæk Gl. Ullerupvej Skærbæk Gl. Ullerupvej Skærbæk Gl. Ullerupvej Skærbæk Gl. Ullerupvej Skærbæk Gl. Ullerupvej Skærbæk Gl. Ullerupvej Skærbæk Gl. Ullerupvej Skærbæk Gl. Ullerupvej Skærbæk Gl. Ullerupvej Skærbæk Gl. Ullerupvej Skærbæk Gl. Ullerupvej Skærbæk Gl. Ullerupvej Skærbæk Gl. Ullerupvej Skærbæk Gl. Ullerupvej Skærbæk GL. Ullerupvej Skærbæk Gl. Ullerupvej Skærbæk Gl. Ullerupvej Skærbæk Gl. Ullerupvej Skærbæk Gl. Ullerupvej Skærbæk Gl. Ullerupvej Skærbæk Gl. Ullerupvej Skærbæk Gl. Ullerupvej Skærbæk Gl. Ullerupvej Skærbæk Gl. Ullerupvej Skærbæk Gl. Ullerupvej Skærbæk Grenen Skærbæk Grenen Skærbæk Grenen Skærbæk Grenen Skærbæk Grenen Skærbæk Grenen Skærbæk Grenen Skærbæk Grenen Skærbæk Havevej Skærbæk Havevej Skærbæk Hjemstedvej Skærbæk Hjemstedvej Skærbæk Hjemstedvej Skærbæk Hjemstedvej Skærbæk Hjemstedvej Skærbæk Hjemstedvej Skærbæk Hjemstedvej Skærbæk Hjemstedvej Skærbæk Hjulervej Skærbæk Hjulervej Skærbæk Hjulervej af 8

23 Nr. Matrikel nr. Ejerlav Adresse Skærbæk Houmøllevej Skærbæk Industrivej Skærbæk Jernbanegade Skærbæk Jernbanegade Skærbæk Jernbanegade Skærbæk Jernbanegade Skærbæk Jægertoften Skærbæk Jægertoften Skærbæk Jægertoften l Skærbæk Jægertoften n Skærbæk Jægertoften Skærbæk Jægertoften Skærbæk Jægertoften Skærbæk Jægertoften Skærbæk Jægertoften Skærbæk Jægertoften Skærbæk Jægertoften Skærbæk Jægertoften f Skærbæk Jægertoften Skærbæk Jægertoften g Skærbæk Jægertoften q Skærbæk Jægertoften t Skærbæk Jægertoften Skærbæk Jægertoften Skærbæk Kagebøl Skærbæk Kagebøl Skærbæk Kagebøl Skærbæk Kagebøl Skærbæk Kagebøl Skærbæk Kildetoften Skærbæk Kildetoften Skærbæk Kildetoften Skærbæk Kildetoften Skærbæk Kildetoften Skærbæk Kildetoften Skærbæk Kildetoften Skærbæk Kildetoften Skærbæk Kildetoften Skærbæk Kildetoften Skærbæk Kildetoften Skærbæk Kildetoften Skærbæk Kildetoften Skærbæk Kildetoften Skærbæk Kildetoften Skærbæk Kildetoften Skærbæk Kildetoften Skærbæk Kildetoften Skærbæk Kildetoften Skærbæk Kildetoften af 8

24 Nr. Matrikel nr. Ejerlav Adresse Skærbæk Kildetoften Skærbæk Kildetoften Skærbæk Kildetoften Skærbæk Kildetoften Skærbæk Kildetoften Skærbæk Kildetoften Skærbæk Kildetoften Skærbæk Kildetoften Skærbæk Kildetoften Skærbæk Kildetoften Skærbæk Kildetoften Skærbæk Kildetoften Skærbæk Kildetoften Skærbæk Kildetoften Skærbæk Kildetoften Skærbæk Kildetoften Skærbæk Kilen Skærbæk Kilen Skærbæk Kilen Skærbæk Kilen Skærbæk Kilen Skærbæk Kilen Skærbæk Kilen Skærbæk Kilen Skærbæk Kilen Skærbæk Kirkevej 13 a e Skærbæk Krofennen 1 55 (ulige numre), 2 20 (lige numre), Skærbæk Krofennen (lige numre) (ulige numre) Skærbæk Krofennen (ulige numre) Skærbæk Lergravene Skærbæk Læssevej Skærbæk Læssevej Skærbæk Mejerivej Skærbæk Mejerivej 8a e Skærbæk Melbyvej Skærbæk Melbyvej Skærbæk Melbyvej Skærbæk Melbyvej Skærbæk Melbyvej 19 A Skærbæk Melbyvej 19 D Skærbæk Melbyvej Skærbæk Melbyvej Skærbæk Melbyvej Skærbæk Møllevej Skærbæk Møllevej Skærbæk Møllevej Skærbæk Møllevej Skærbæk Møllevej Skærbæk Nissumsgade af 8

25 Nr. Matrikel nr. Ejerlav Adresse Skærbæk Nissumsgade Skærbæk Nissumsgade Skærbæk Nygade Skærbæk Nygade b Skærbæk Nørrefennen 1 23 (ulige numre) d Skærbæk Nørrefennen E Skærbæk Nørrefennen f Skærbæk Nørrefennen g Skærbæk Nørrefennen h Skærbæk Nørrefennen I Skærbæk Nørrefennen k Skærbæk Nørrefennen l Skærbæk Nørrefennen M Skærbæk Nørremarken N Skærbæk Nørremarken P Skærbæk Nørremarken O Skærbæk Nørremarken S Skærbæk Nørremarken U Skærbæk Nørremarken Q Skærbæk Nørremarken Skærbæk Nørrevang Skærbæk Nørrevang Skærbæk Randerupvej Skærbæk Randerupvej Skærbæk Ribevej Skærbæk Ribevej Skærbæk Ribevej Skærbæk Ribevej Skærbæk Ribevej Skærbæk Ribevej Skærbæk Ribevej Skærbæk Ribevej Skærbæk Ribevej Skærbæk Ribevej Skærbæk Ribevej Skærbæk Ribevej Skærbæk Rytterfennen Skærbæk Rytterfennen Skærbæk Rytterfennen Skærbæk Rytterfennen Skærbæk Rytterfennen Skærbæk Rytterfennen Skærbæk Rytterfennen Skærbæk Rytterfennen Skærbæk Rytterfennen 44 A Skærbæk Rytterfennen Skærbæk Rytterfennen Skærbæk Rytterfennen Skærbæk Rytterfennen af 8

26 Nr. Matrikel nr. Ejerlav Adresse Skærbæk Rytterfennen Skærbæk Rytterfennen Skærbæk Skolegade Skærbæk Skolegade Skærbæk Skolegade Skærbæk Skolegade Skærbæk Skærbækgårdsvej 4 40 (ligenumre) Skærbæk Skyttegårdsvej Skærbæk Skyttegårdsvej Skærbæk Skyttegårdsvej Skærbæk Skyttegårdsvej Skærbæk Skyttegårdsvej Skærbæk Skyttegårdsvej Skærbæk Skyttegårdsvej Skærbæk Skyttegårdsvej Skærbæk Skyttegårdsvej Skærbæk Skyttegårdsvej Skærbæk Skyttegårdsvej Skærbæk Skyttegårdsvej Skærbæk Skyttegårdsvej Skærbæk Skyttegårdsvej Skærbæk Skyttegårdsvej Skærbæk Skyttegårdsvej Skærbæk Skyttegårdsvej Skærbæk Skyttegårdsvej Skærbæk Skyttegårdsvej Skærbæk Storegade Skærbæk Storegade Skærbæk Storegade Skærbæk Storegade Skærbæk Storegade Skærbæk Storegade Skærbæk Storegade Skærbæk Storegade Skærbæk Svingelen Skærbæk Svingelen Skærbæk Søndergade Skærbæk Søndergade Skærbæk Søndergade Skærbæk Søndergade Skærbæk Søndergade Skærbæk Søndergade Skærbæk Søndergade 52b Skærbæk Søndergade Skærbæk Søndergade Skærbæk Tjørnevej Skærbæk Tjørnevej Skærbæk Toften Skærbæk Toften af 8

27 Nr. Matrikel nr. Ejerlav Adresse Skærbæk Toften Skærbæk Toften Skærbæk Tværvejen Skærbæk Tøndervej Skærbæk Tøndervej 44a c Skærbæk Tøndervej Skærbæk Tøndervej Skærbæk Tøndervej Skærbæk Tøndervej a Skærbæk Ullerupvej Skærbæk Ullerupvej Skærbæk Ullerupvej Skærbæk Ullerupvej Skærbæk Ullerupvej Skærbæk Ullerupvej Skærbæk Ullerupvej Skærbæk Ullerupvej Skærbæk Ullerupvej Skærbæk Ullerupvej Skærbæk Ullerupvej Skærbæk Ullerupvej Skærbæk Ullerupvej Skærbæk Ullerupvej Skærbæk Ullerupvej Skærbæk Ullerupvej Skærbæk Ullerupvej Skærbæk Ullerupvej Skærbæk Ullerupvej Skærbæk Ullerupvej Skærbæk Ullerupvej Skærbæk Ullerupvej Skærbæk Ullerupvej 45 a Skærbæk Ullerupvej 45 b Skærbæk Ullerupvej Skærbæk Ullerupvej Skærbæk Ullerupvej Skærbæk Ullerupvej Skærbæk Ullerupvej 53 a Skærbæk Ullerupvej Skærbæk Ullerupvej Skærbæk Ullerupvej Skærbæk Ullerupvej Skærbæk Ullerupvej Skærbæk Ullerupvej Skærbæk Ullerupvej Skærbæk Vestre Alle 2B Skærbæk Vestre Alle Skærbæk Vestre Alle Skærbæk Vestre Alle af 8

28 Nr. Matrikel nr. Ejerlav Adresse Skærbæk Østergade Skærbæk Østergade Skærbæk Østergade Skærbæk Østergade Skærbæk Østergade af 8

29

Projektforslag for forblivelsespligt Skærbæk Fjernvarme

Projektforslag for forblivelsespligt Skærbæk Fjernvarme Projektforslag for forblivelsespligt Skærbæk Fjernvarme Udarbejdet for Skærbæk Fjernvarme a.m.b.a. af Plan & Projekt A/S December 2013 Projektforslag for forblivelsespligt Indholdsfortegnelse Side 2 af

Læs mere

Projektforslag for forblivelsespligt. Kolind Fjernvarme A.m.b.a.

Projektforslag for forblivelsespligt. Kolind Fjernvarme A.m.b.a. Projektforslag for forblivelsespligt Kolind Fjernvarme A.m.b.a. Udarbejdet for Kolind Fjernvarmeværk A.m.b.a. af Lindhardt Steffensen Advokater Advokatpartnerselskab 9808/JLS/JBH 13. juli 2018 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Projektforslag for forblivelsespligt Hvide Sande Fjernvarme

Projektforslag for forblivelsespligt Hvide Sande Fjernvarme Projektforslag for forblivelsespligt Hvide Sande Fjernvarme Udarbejdet for Hvide Sande Fjernvarme a.m.b.a. af Plan & Projekt A/S 3. november 2016 Indholdsfortegnelse 2 Indholdsfortegnelse 1 Resumé og indstilling...

Læs mere

Tilslutnings- og forblivelsespligt Lergraven

Tilslutnings- og forblivelsespligt Lergraven Tilslutnings- og forblivelsespligt Lergraven Februar 2014 Indholdsfortegnelse Side 2 af 12 Indholdsfortegnelse Resumé og indstilling... 3 Redegørelse for projektet... 4 Ansvarlig... 4 Forhold til varmeplanlægningen...

Læs mere

Projektforslag om tilslutningspligt og pligt til at forblive tilsluttet til Værum-Ørum Kraftvarmeværk a.m.b.a

Projektforslag om tilslutningspligt og pligt til at forblive tilsluttet til Værum-Ørum Kraftvarmeværk a.m.b.a Projektforslag om tilslutningspligt og pligt til at forblive tilsluttet til Værum-Ørum Kraftvarmeværk a.m.b.a Randers Kommune har udarbejdet følgende projektforslag om tilslutningspligt til Værum-Ørum

Læs mere

UDKAST. Bekendtgørelse om tilslutning m.v. til kollektive varmeforsyningsanlæg

UDKAST. Bekendtgørelse om tilslutning m.v. til kollektive varmeforsyningsanlæg UDKAST Bekendtgørelse om tilslutning m.v. til kollektive varmeforsyningsanlæg I medfør af 11, stk. 2, 12, stk. 2, 13, stk. 2, 14, stk. 2 og 3, 15, 26 a, nr. 1, og 34, stk. 2, i lov om varmeforsyning, jf.

Læs mere

Projektforslag Tilslutnings- og forblivelsespligt til Gjerlev Varmeværk a.m.b.a.

Projektforslag Tilslutnings- og forblivelsespligt til Gjerlev Varmeværk a.m.b.a. Marts 2013 Projektforslag Tilslutnings- og forblivelsespligt til Gjerlev Varmeværk a.m.b.a. Randers Kommune Miljø og Teknik Laksetorvet 8900 Randers Projektforslag for tilslutnings- og forblivelsespligt

Læs mere

Projektforslag Tilslutnings- og forblivelsespligt til Uggelhuse-Langkastrup Kraftvarmeværk a.m.b.a.

Projektforslag Tilslutnings- og forblivelsespligt til Uggelhuse-Langkastrup Kraftvarmeværk a.m.b.a. Marts 2013 Projektforslag Tilslutnings- og forblivelsespligt til Uggelhuse-Langkastrup Kraftvarmeværk a.m.b.a. Randers Kommune Miljø og Teknik Laksetorvet 8900 Randers Projektforslag for tilslutnings-

Læs mere

Bekendtgørelse om tilslutning m.v. til kollektive varmeforsyningsanlæg

Bekendtgørelse om tilslutning m.v. til kollektive varmeforsyningsanlæg Bekendtgørelse om tilslutning m.v. til kollektive varmeforsyningsanlæg Bekendtgørelse nr. 31 af 29. januar 2008 I medfør af 11, stk. 2, 12, stk. 2, 13, stk. 2, 14, stk. 2 og 3, 15, 26 a, nr. 1 og 2, og

Læs mere

Varmeplanlægning - Godkendelse af projekt for forblivelsespligt til fjernvarme for ejendomme tilsluttet Ulsted Varmeværk A.m.b.a.

Varmeplanlægning - Godkendelse af projekt for forblivelsespligt til fjernvarme for ejendomme tilsluttet Ulsted Varmeværk A.m.b.a. #BREVFLET# Click here to enter text. Ulsted Varmeværk A.m.b.a. - Ejeren af Lucernehaven 42, Ulsted orienteres om Aalborg godkendelse Kommune, af projekt for forblivelsespligt Stigsborg Brygge 5, 9400 Nørresundby

Læs mere

Projektforslag Tilslutnings- og forblivelsespligt til Mellerup Kraftvarmeværk a.m.b.a.

Projektforslag Tilslutnings- og forblivelsespligt til Mellerup Kraftvarmeværk a.m.b.a. Oktober 2012 Projektforslag Tilslutnings- og forblivelsespligt til Mellerup Kraftvarmeværk a.m.b.a. Randers Kommune Miljø og Teknik Laksetorvet 8900 Randers C Projektforslag for tilslutnings- og forblivelsespligt

Læs mere

Bekendtgørelse om tilslutning mv. til kollektive varmeforsyningsanlæg BEK nr 581 af 22/06/2000 (Gældende) Lovgivning som forskriften vedrører

Bekendtgørelse om tilslutning mv. til kollektive varmeforsyningsanlæg BEK nr 581 af 22/06/2000 (Gældende) Lovgivning som forskriften vedrører Bekendtgørelse om tilslutning mv. til kollektive varmeforsyningsanlæg BEK nr 581 af 22/06/2000 (Gældende) LBK Nr. 772 af 24/07/2000 Lovgivning som forskriften vedrører Senere ændringer til forskriften

Læs mere

17. december 2012 J.nr SSH EKN

17. december 2012 J.nr SSH EKN Bilag 3 Retsgrundlaget for Energiklagenævnets afgørelse Kommunalbestyrelsens muligheder for at pålægge eksisterende bebyggelser tilslutningspligt fremgår af varmeforsyningslovens 12, hvoraf fremgår følgende:

Læs mere

Bredebro Varmeværk A.m.b.a.

Bredebro Varmeværk A.m.b.a. Bredebro Varmeværk A.m.b.a. Pålægning af forblivelsespligt for eksisterende fjernvarmekunder i Bredebro. Projektforslag iht. tilslutningsbekendtgørelsen 30. april 2018 Projektansvarlig Bredebro Varmeværk

Læs mere

Bekendtgørelse om tilslutning m.v. til kollektive varmeforsyningsanlæg

Bekendtgørelse om tilslutning m.v. til kollektive varmeforsyningsanlæg Det Energipolitiske Udvalg EPU alm. del - Bilag 328 Offentligt Bekendtgørelse om tilslutning m.v. til kollektive varmeforsyningsanlæg I medfør af 11, stk. 2, 12, stk. 2, 13, stk. 2, 14, stk. 2 og 3, 15,

Læs mere

Bekendtgørelse om tilslutning m.v. til kollektive varmeforsyningsanlæg 1)

Bekendtgørelse om tilslutning m.v. til kollektive varmeforsyningsanlæg 1) BEK nr 904 af 24/06/2016 (Gældende) Udskriftsdato: 20. januar 2017 Ministerium: Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet Journalnummer: Energi-, Forsynings- og Klimamin., Energistyrelsen, j.nr. 2016-6909

Læs mere

Ejendomme som i forvejen er tilsluttet kollektiv varmeforsyning kan pålægges forblivelsespligt efter tilslutningsbekendtgørelsen.

Ejendomme som i forvejen er tilsluttet kollektiv varmeforsyning kan pålægges forblivelsespligt efter tilslutningsbekendtgørelsen. Notat Center Plan Byg og Vej Journalnr: 13.03.20-P19-1-16 Ref.: Mikael Jensen Dato: 05-01-2017 Lovgrundlag Forblivelsespligt og fritagelsesmulighed Ejendomme som i forvejen er tilsluttet kollektiv varmeforsyning

Læs mere

Bekendtgørelse om tilslutning m.v. til kollektive varmeforsyningsanlæg

Bekendtgørelse om tilslutning m.v. til kollektive varmeforsyningsanlæg Uddrag af tilslutningsbekendtgørelsen, planloven og bygningsreglementet Center Plan Byg og Vej Journalnr: 13.03.20-P00-1-17 Ref.: Mikael Jensen Dato: 04-05-2017 Bekendtgørelse om tilslutning m.v. til kollektive

Læs mere

Energiklagenævnet har truffet afgørelse i sagen med journalnummer 18/00360.

Energiklagenævnet har truffet afgørelse i sagen med journalnummer 18/00360. 31. januar 2019 18/00360 (1021-17-24) ENERGIKLAGENÆVNETS AFGØRELSE Stadfæstelse af afslag på dispensation fra tilslutningspligt for ejendommen beliggende [XXX]. Energiklagenævnet har truffet afgørelse

Læs mere

Klage over Roskilde Kommunes afgørelse af 9. oktober 2008 om afslag på dispensation fra tilslutningspligt til Svogerslev Fjernvarme a.m.b.a.

Klage over Roskilde Kommunes afgørelse af 9. oktober 2008 om afslag på dispensation fra tilslutningspligt til Svogerslev Fjernvarme a.m.b.a. Frederiksborggade 15 1360 København K Besøgsadresse: Linnésgade 18, 3. sal 1361 København K Tlf 3395 5785 Fax 3395 5799 www.ekn.dk ekn@ekn.dk Klage over Roskilde Kommunes afgørelse af 9. oktober 2008 om

Læs mere

Klage over Lolland Kommunes afgørelse af 30. april 2008 om afslag på ansøgning om dispensation fra tilslutningspligt

Klage over Lolland Kommunes afgørelse af 30. april 2008 om afslag på ansøgning om dispensation fra tilslutningspligt Afgørelsen offentliggøres i anonymiseret form Klage over Lolland Kommunes afgørelse af 30. april 2008 om afslag på ansøgning om dispensation fra tilslutningspligt Energiklagenævnet har den 15. juli 2008

Læs mere

Energiklagenævnets afgørelse Energiklagenævnet stadfæster Randers Kommunes afgørelse af 13. september 2016.

Energiklagenævnets afgørelse Energiklagenævnet stadfæster Randers Kommunes afgørelse af 13. september 2016. Til: XXX Uggelhuse-Langkastrup Kraftvarmeværk a.m.b.a. Randers Kommune Nævnenes Hus Toldboden 2 8800 Viborg Tlf.: 72 40 56 00 www.naevneneshus.dk ekn@naevneneshus.dk Sendes pr. e-mail til ovenstående Afgørelse

Læs mere

Energiklagenævnets afgørelse Energiklagenævnet stadfæster Randers Kommunes afgørelse af 3. juli 2015.

Energiklagenævnets afgørelse Energiklagenævnet stadfæster Randers Kommunes afgørelse af 3. juli 2015. Til: SDE, Sammensluttede Danske Energiforbrugere v/ [XXX] Randers Kommune Uggelhuse-Langkastrup Kraftvarmeværk a.m.b.a. Frederiksborggade 15 1360 København K Besøgsadresse: Linnésgade 18, 3. sal 1361 København

Læs mere

Sagens baggrund og en nærmere begrundelse for Energiklagenævnets afgørelse fremgår nedenfor.

Sagens baggrund og en nærmere begrundelse for Energiklagenævnets afgørelse fremgår nedenfor. Til: Anonymiseret Sendes pr. e-mail til [XXX] og ikke også pr. brevpost Frederiksborggade 15 1360 København K Besøgsadresse: Linnésgade 18, 3. sal 1361 København K Tlf. 3395 5785 Fax 3395 5799 www.ekn.dk

Læs mere

Klage over Lolland Kommunes afgørelse af 30. april 2008 om afslag på ansøgning om dispensation fra tilslutningspligt

Klage over Lolland Kommunes afgørelse af 30. april 2008 om afslag på ansøgning om dispensation fra tilslutningspligt Afgørelsen offentliggøres i anonymiseret form Klage over Lolland Kommunes afgørelse af 30. april 2008 om afslag på ansøgning om dispensation fra tilslutningspligt Energiklagenævnet har den 15. juli 2008

Læs mere

Klage over Hanstholm Kommunes afgørelse af 28. juni 2006 om tilslutning til Ræhr Fjernvarme a.m.b.a.

Klage over Hanstholm Kommunes afgørelse af 28. juni 2006 om tilslutning til Ræhr Fjernvarme a.m.b.a. Afgørelsen offentliggøres i anonymiseret form Klage over Hanstholm Kommunes afgørelse af 28. juni 2006 om tilslutning til Ræhr Fjernvarme a.m.b.a. Hanstholm Kommune har ved brev af 8. november 2006 fremsendt

Læs mere

Afgørelse Klage over Randers Kommunes afgørelse af 8. april 2013 om tilslutningspligt til Langå Varmeværk a.m.b.a

Afgørelse Klage over Randers Kommunes afgørelse af 8. april 2013 om tilslutningspligt til Langå Varmeværk a.m.b.a [XXX] Anonymiseret Frederiksborggade 15 1360 København K Besøgsadresse: Linnésgade 18, 3. sal 1361 København K Tlf. 3395 5785 Fax 3395 5799 www.ekn.dk ekn@ekn.dk Afgørelse Klage over Randers Kommunes afgørelse

Læs mere

Afgørelsen offentliggøres i anonymiseret form

Afgørelsen offentliggøres i anonymiseret form Afgørelsen offentliggøres i anonymiseret form Vedr. klage over Ringkøbing Kommunes afgørelse af 2. oktober 2002 om afslag på ansøgning om ophævelse af tilslutningspligt til fjernvarme for ejendommen [...]

Læs mere

Energiklagenævnets afgørelse Energiklagenævnet stadfæster Favrskov Kommunes afgørelse af 8. juli 2015.

Energiklagenævnets afgørelse Energiklagenævnet stadfæster Favrskov Kommunes afgørelse af 8. juli 2015. Til: [XXX] Favrskov Kommune Hinnerup Fjernvarme Frederiksborggade 15 1360 København K Besøgsadresse: Linnésgade 18, 3. sal 1361 København K Tlf. 3395 5785 Fax 3395 5799 www.ekn.dk ekn@ekn.dk Sendes pr.

Læs mere

Projektforslag - Egedal

Projektforslag - Egedal a.m.b.a. 19. november 2013 Indholdsfortegnelse Side 2 af 23 Indholdsfortegnelse Resumé og indstilling... 3 Konklusion... 3 Indledning... 4 Ansvarlig... 4 Formål... 4 Myndighedsbehandling... 4 Baggrund...

Læs mere

Klage over Næstved Kommunes afgørelse af 6. april 2011 om afslag på dispensation fra forblivelsespligt til Næstved Varmeværk A.m.b.A.

Klage over Næstved Kommunes afgørelse af 6. april 2011 om afslag på dispensation fra forblivelsespligt til Næstved Varmeværk A.m.b.A. [XXX] Afgørelsen offentliggøres I anonymiseret form Frederiksborggade 15 1360 København K Besøgsadresse: Linnésgade 18, 3. sal 1361 København K Tlf 3395 5785 Fax 3395 5799 www.ekn.dk ekn@ekn.dk Klage over

Læs mere

Sagens baggrund og en nærmere begrundelse for Energiklagenævnets afgørelse fremgår nedenfor.

Sagens baggrund og en nærmere begrundelse for Energiklagenævnets afgørelse fremgår nedenfor. Til: advokat Per Bøgh Jensen, j. nr. 09449 Aalborg Kommune, j. nr. 2014-3130/2014-35921 Ulsted Varmeværk A.m.b.a. Sendt pr. e-mail til lo@advokatpbj.dk og mail@advokatpbj.dk og ikke også pr. brev Frederiksborggade

Læs mere

Energiklagenævnets afgørelse Energiklagenævnet stadfæster Horsens Kommunes afgørelse af 2. september 2014.

Energiklagenævnets afgørelse Energiklagenævnet stadfæster Horsens Kommunes afgørelse af 2. september 2014. Til: [XXX] Horsens Kommune [XXX] Horsens Varmeværk A.m.b.a. Sendes pr. e-mail til ovenstående Frederiksborggade 15 1360 København K Besøgsadresse: Linnésgade 18, 3. sal 1361 København K Tlf. 3395 5785

Læs mere

Tilslutningspligt til fjernvarmeforsyning giv de rette pålæg. v/ advokat Agnete Nordentoft Den offentlige uddannelsesdag 2014

Tilslutningspligt til fjernvarmeforsyning giv de rette pålæg. v/ advokat Agnete Nordentoft Den offentlige uddannelsesdag 2014 Tilslutningspligt til fjernvarmeforsyning giv de rette pålæg v/ advokat Agnete Nordentoft Den offentlige uddannelsesdag 2014 2 Disposition Oversigt over regulering og myndigheder Definitioner, retsvirkninger

Læs mere

Gauerslund Fjernvarme Industrivej 2 C 7080 Børkop. Afgørelsen offentliggøres i anonymiseret form

Gauerslund Fjernvarme Industrivej 2 C 7080 Børkop. Afgørelsen offentliggøres i anonymiseret form Gauerslund Fjernvarme Industrivej 2 C 7080 Børkop Afgørelsen offentliggøres i anonymiseret form Klage over dispensation for tilslutningspligt til fjernvarme Børkop Kommune fremsendte den 1. juli 2002 en

Læs mere

Sagens baggrund og en nærmere begrundelse for Energiklagenævnets afgørelse fremgår nedenfor.

Sagens baggrund og en nærmere begrundelse for Energiklagenævnets afgørelse fremgår nedenfor. [XXX] Sendt pr. e-mail til jdw@sagfoerne.com, cmb@sagfoerne.com og kontakt@sagfoerne.com og ikke også pr. brevpost Frederiksborggade 15 1360 København K Besøgsadresse: Linnésgade 18, 3. sal 1361 København

Læs mere

Klage over Odder Kommunes afgørelse af 17. november 2008 om tilslutnings- og forblivelsespligt til Hundslund-Oldrup Kraftvarmeværk a.m.b.a.

Klage over Odder Kommunes afgørelse af 17. november 2008 om tilslutnings- og forblivelsespligt til Hundslund-Oldrup Kraftvarmeværk a.m.b.a. [...] Frederiksborggade 15 1360 København K Besøgsadresse: Linnésgade 18, 3. sal 1361 København K Tlf 3395 5785 Fax 3395 5799 www.ekn.dk ekn@ekn.dk Klage over Odder Kommunes afgørelse af 17. november 2008

Læs mere

KLAGE FRA [XXX] OVER Rebild Kommunes afgørelse af 3. december 2012 dispensation fra forblivelsespligt til Aars Fjernvarmeforsyning A.m.b.a.

KLAGE FRA [XXX] OVER Rebild Kommunes afgørelse af 3. december 2012 dispensation fra forblivelsespligt til Aars Fjernvarmeforsyning A.m.b.a. (Varmeforsyning) Anonymiseret Frederiksborggade 15 1360 København K Besøgsadresse: Linnésgade 18, 3. sal 1361 København K Tlf 3395 5785 Fax 3395 5799 www.ekn.dk ekn@ekn.dk KLAGE FRA [XXX] OVER Rebild Kommunes

Læs mere

Sagens baggrund og en nærmere begrundelse for Energiklagenævnets afgørelse fremgår nedenfor.

Sagens baggrund og en nærmere begrundelse for Energiklagenævnets afgørelse fremgår nedenfor. [XXX] [XXX] [XXX] Sendt pr. e-mail til [XXX] og pr. brevpost til ovennævnte adresse Frederiksborggade 15 1360 København K Besøgsadresse: Linnésgade 18, 3. sal 1361 København K Tlf. 3395 5785 Fax 3395 5799

Læs mere

TILSLUTNINGS- OG FORBLIVELSESPLIGT TIL FJERNVARME I BRØNDBYLUND, BRØNDBY

TILSLUTNINGS- OG FORBLIVELSESPLIGT TIL FJERNVARME I BRØNDBYLUND, BRØNDBY JULI 2018 BRØNDBY FJERNVARME A.M.B.A. TILSLUTNINGS- OG FORBLIVELSESPLIGT TIL FJERNVARME I BRØNDBYLUND, BRØNDBY TILSLUTNINGSPROJEKT IHT. VARMEFORSYNINGSLOVEN ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens

Læs mere

Klage over afslag på ansøgning om dispensation fra tilslutningspligt for ejendommen beliggende [...]

Klage over afslag på ansøgning om dispensation fra tilslutningspligt for ejendommen beliggende [...] Advokathuset Kongevejen 54 Att. advokat Ole Conradsen Kongevejen 54 2840 Holte Afgørelsen offentliggøres i anonymiseret form Klage over afslag på ansøgning om dispensation fra tilslutningspligt for ejendommen

Læs mere

Klage over Sundsøre Kommunes afgørelse af 23. februar 2006 om forblivelsespligt for ejendomme tilsluttet fjernvarmenettet på Fur, Fur Kraftvarmeværk

Klage over Sundsøre Kommunes afgørelse af 23. februar 2006 om forblivelsespligt for ejendomme tilsluttet fjernvarmenettet på Fur, Fur Kraftvarmeværk Afgørelsen offentliggøres i anonymiseret form Klage over Sundsøre Kommunes afgørelse af 23. februar 2006 om forblivelsespligt for ejendomme tilsluttet fjernvarmenettet på Fur, Fur Kraftvarmeværk a.m.b.a.

Læs mere

Afgørelse Klage over Lolland Kommunes afgørelse om forblivelsespligt

Afgørelse Klage over Lolland Kommunes afgørelse om forblivelsespligt Til: [XXX] Rødby Varmeværk A.m.b.a. Lolland Kommune (j.nr.[xxx]) Sendes pr. e-mail til ovenstående Frederiksborggade 15 1360 København K Besøgsadresse: Linnésgade 18, 3. sal 1361 København K Tlf. 3395

Læs mere

Klage over Sundsøre Kommunes afgørelse af 23. februar 2006 om forblivelsespligt for ejendomme tilsluttet fjernvarmenettet på Fur, Fur Kraftvarmeværk

Klage over Sundsøre Kommunes afgørelse af 23. februar 2006 om forblivelsespligt for ejendomme tilsluttet fjernvarmenettet på Fur, Fur Kraftvarmeværk Afgørelsen offentliggøres i anonymiseret form Klage over Sundsøre Kommunes afgørelse af 23. februar 2006 om forblivelsespligt for ejendomme tilsluttet fjernvarmenettet på Fur, Fur Kraftvarmeværk a.m.b.a.

Læs mere

Tilslutningsprojekt. vedrørende. udvidelse af forsyningsområde til Haldum og Vitten ved Hinnerup Fjernvarme A.m.b.a. Marts 2015 Version 5

Tilslutningsprojekt. vedrørende. udvidelse af forsyningsområde til Haldum og Vitten ved Hinnerup Fjernvarme A.m.b.a. Marts 2015 Version 5 Tilslutningsprojekt vedrørende udvidelse af forsyningsområde til Haldum og Vitten ved Hinnerup Fjernvarme A.m.b.a. NORDJYLLAND Jyllandsgade 1 DK 9520 Skørping Tel. +45 9682 0400 Fax +45 9839 2498 MIDTJYLLAND

Læs mere

Deres klage af 13. september 2007 til Kalundborg Kommune er sålydende:

Deres klage af 13. september 2007 til Kalundborg Kommune er sålydende: Afgørelsen offentliggøres i anonymiseret form Klage over Kalundborg Kommunes afgørelse af 28. august 2007 om afslag på ansøgning om dispensation fra tilslutningspligt til Hvidebæk Fjernvarmeforsyning a.m.b.a.

Læs mere

Sagens baggrund og en nærmere begrundelse for Energiklagenævnets afgørelse fremgår nedenfor.

Sagens baggrund og en nærmere begrundelse for Energiklagenævnets afgørelse fremgår nedenfor. [XXX] Sendt pr. e-mail til [XXX] og [XXX] og ikke også pr. brevpost Frederiksborggade 15 1360 København K Besøgsadresse: Linnésgade 18, 3. sal 1361 København K Tlf. 3395 5785 Fax 3395 5799 www.ekn.dk ekn@ekn.dk

Læs mere

[...] over Aalborg Kommune, Forsyningsvirksomhederne forblivelsespligt til Ellidshøj-Ferslev Kraftvarmeværk

[...] over Aalborg Kommune, Forsyningsvirksomhederne forblivelsespligt til Ellidshøj-Ferslev Kraftvarmeværk (Varmeforsyning) Afgørelsen offentliggøres i anonymiseret form [...] over Aalborg Kommune, Forsyningsvirksomhederne forblivelsespligt til Ellidshøj-Ferslev Kraftvarmeværk Formand, professor, cand.jur.

Læs mere

Påbud om tilslutningspligt til fjernvarme

Påbud om tilslutningspligt til fjernvarme #cpr# xxxx xxxx xx xxx x. januar 2012 Påbud om tilslutningspligt til fjernvarme Silkeborg Kommune har besluttet at din ejendom skal tilsluttes kollektiv varmeforsyning fra

Læs mere

Klage over Roskilde Kommunes afgørelse af 12. april 2010 om tilslutningspligt til Svogerslev Fjernvarme a.m.b.a.

Klage over Roskilde Kommunes afgørelse af 12. april 2010 om tilslutningspligt til Svogerslev Fjernvarme a.m.b.a. (XXX) Afgørelsen offentliggøres i anonymiseret form Frederiksborggade 15 1360 København K Besøgsadresse: Linnésgade 18, 3. sal 1361 København K Tlf 3395 5785 Fax 3395 5799 www.ekn.dk ekn@ekn.dk Klage over

Læs mere

Afgørelse klage over pålæg af tilslutningspligt Holger Danskes Vej 23

Afgørelse klage over pålæg af tilslutningspligt Holger Danskes Vej 23 Til: [XXX] Horsens Varmeværk A.m.b.a. Horsens Kommune [XXX] Sendes pr. e-mail til ovenstående Frederiksborggade 15 1360 København K Besøgsadresse: Linnésgade 18, 3. sal 1361 København K Tlf. 3395 5785

Læs mere

Frederiksborggade København K Besøgsadresse: Linnésgade 18, 3. sal 1361 København K Tlf Fax

Frederiksborggade København K Besøgsadresse: Linnésgade 18, 3. sal 1361 København K Tlf Fax (Varmeforsyning) Frederiksborggade 15 1360 København K Besøgsadresse: Linnésgade 18, 3. sal 1361 København K Tlf 3395 5785 Fax 3395 5799 www.ekn.dk ekn@ekn.dk KLAGE FRA Palle Buus Jensen, Lilli Kvist Sørensen,

Læs mere

Sagens baggrund og en nærmere begrundelse for Energiklagenævnets afgørelse fremgår nedenfor.

Sagens baggrund og en nærmere begrundelse for Energiklagenævnets afgørelse fremgår nedenfor. [XXX] [XXX] [XXX] Sendt pr. e-mail til [XXX] og ikke også pr. brevpost Frederiksborggade 15 1360 København K Besøgsadresse: Linnésgade 18, 3. sal 1361 København K Tlf. 3395 5785 Fax 3395 5799 www.ekn.dk

Læs mere

128 borgere over Ringkøbing-Skjern Kommune af 17. oktober 2007 forblivelsespligt til Troldhede Kraftvarmeværk a.m.b.a.

128 borgere over Ringkøbing-Skjern Kommune af 17. oktober 2007 forblivelsespligt til Troldhede Kraftvarmeværk a.m.b.a. (Varmeforsyning) 128 borgere over Ringkøbing-Skjern Kommune af 17. oktober 2007 forblivelsespligt til Troldhede Kraftvarmeværk a.m.b.a. Nævnsformand, dommer Poul K. Egan Fhv. direktør, cand. polyt. H.

Læs mere

Dispensation fra forblivelsespligt Hans Sørensen, Kærvej 3, 9530 Støvring

Dispensation fra forblivelsespligt Hans Sørensen, Kærvej 3, 9530 Støvring 21. juli 2016 Sagsnr. 124-193089 jna Sekr. Maria Harbo Thomsen Tel. 7221 1624, mail mht@70151000.dk Rebild Kommune Hobrovej 110 9530 Støvring Att.: Flemming Lehbert Sørensen, flso@rebild.dk Badehusvej

Læs mere

Afgørelsen offentliggøres i anonymiseret form Den 17. april 2001 J.nr. 97-2311-0023 JDA AFGØRELSE. (varmeforsyning)

Afgørelsen offentliggøres i anonymiseret form Den 17. april 2001 J.nr. 97-2311-0023 JDA AFGØRELSE. (varmeforsyning) ENERGIKLAGENÆVNET Frederiksborggade 15, 1360 København K Tlf.: 3395 5785 Fax: 3395 5799 Email: ekn@ekn.dk Afgørelsen offentliggøres i anonymiseret form Den 17. april 2001 J.nr. 97-2311-0023 JDA AFGØRELSE

Læs mere

Påbud om tilslutningspligt til fjernvarme samt afslag på ansøgning

Påbud om tilslutningspligt til fjernvarme samt afslag på ansøgning #cpr# xxxx xxxx xx xxx x. januar 2012 Påbud om tilslutningspligt til fjernvarme samt afslag på ansøgning Silkeborg Kommune har besluttet at din ejendom skal tilsluttes kollektiv

Læs mere

Klager fik tinglyst adkomst på den i sagen omhandlede ejendom ved skøde af 6. august 2010.

Klager fik tinglyst adkomst på den i sagen omhandlede ejendom ved skøde af 6. august 2010. Til: Xxx Kalundborg Kommune Advokat Xxx Frederiksborggade 15 1360 København K Besøgsadresse: Linnésgade 18, 3. sal 1361 København K Tlf. 3395 5785 Fax 3395 5799 www.ekn.dk ekn@ekn.dk Sendes pr. e-mail

Læs mere

Randers Kommunes afgørelse af 18. marts 2013 ophæves, og sagen hjemvises til fornyet behandling.

Randers Kommunes afgørelse af 18. marts 2013 ophæves, og sagen hjemvises til fornyet behandling. (Varmeforsyning) Anonymiseret Frederiksborggade 15 1360 København K Besøgsadresse: Linnésgade 18, 3. sal 1361 København K Tlf 3395 5785 Fax 3395 5799 www.ekn.dk ekn@ekn.dk KLAGE FRA [XXX] OVER Randers

Læs mere

Klage over Tønder Kommunes afgørelse af 17. februar 2009 om afslag på ansøgning om dispensation fra tilslutningspligt til naturgas

Klage over Tønder Kommunes afgørelse af 17. februar 2009 om afslag på ansøgning om dispensation fra tilslutningspligt til naturgas [...] Afgørelsen offentliggøres i anonymiseret form Frederiksborggade 15 1360 København K Besøgsadresse: Linnésgade 18, 3. sal 1361 København K Tlf 3395 5785 Fax 3395 5799 www.ekn.dk ekn@ekn.dk Klage over

Læs mere

Klage over Nykøbing-Rørvig Kommunes (nu Odsherred Kommune) afgørelse af 11. december 2006 om afslag på ansøgning på dispensation fra tilslutningspligt

Klage over Nykøbing-Rørvig Kommunes (nu Odsherred Kommune) afgørelse af 11. december 2006 om afslag på ansøgning på dispensation fra tilslutningspligt Afgørelsen offentliggøres i anonymiseret form Klage over Nykøbing-Rørvig Kommunes (nu Odsherred Kommune) afgørelse af 11. december 2006 om afslag på ansøgning på dispensation fra tilslutningspligt Energiklagenævnet

Læs mere

Afgørelse Klage over Herning Kommunes afgørelse om afslag på dispensation fra tilslutningspligt

Afgørelse Klage over Herning Kommunes afgørelse om afslag på dispensation fra tilslutningspligt [XXX] Sendes pr. mail til: [XXX] Anonymiseret Frederiksborggade 15 1360 København K Besøgsadresse: Linnésgade 18, 3. sal 1361 København K Tlf. 3395 5785 Fax 3395 5799 www.ekn.dk ekn@ekn.dk Afgørelse Klage

Læs mere

Afgørelse Stadfæstelse af Syddjurs Kommunes afgørelse om tilslutningspligt

Afgørelse Stadfæstelse af Syddjurs Kommunes afgørelse om tilslutningspligt Til: xxx Nimtofte og Omegns Fjernvarmeforsyning A.m.b.a. Syddjurs Kommune Nævnenes Hus Toldboden 2 8800 Viborg www.ekn.dk ekn@naevneneshus.dk Sendes pr. e-mail til ovenstående Afgørelse Stadfæstelse af

Læs mere

Afgørelse Klage over Guldborgsund Kommunes afgørelse af 10. januar 2013 om forblivelsespligt til Nørre Alslev Fjernvarmeværk a.m.b.a.

Afgørelse Klage over Guldborgsund Kommunes afgørelse af 10. januar 2013 om forblivelsespligt til Nørre Alslev Fjernvarmeværk a.m.b.a. [XXX] Att.: [XXX] [XXX] [XXX] Anonymiseret Frederiksborggade 15 1360 København K Besøgsadresse: Linnésgade 18, 3. sal 1361 København K Tlf. 3395 5785 Fax 3395 5799 www.ekn.dk ekn@ekn.dk Sendt pr. e-mail

Læs mere

Projektforslag for forblivelsespligt for fjernvarmeforbrugere Auning Varmeværk a.m.b.a.

Projektforslag for forblivelsespligt for fjernvarmeforbrugere Auning Varmeværk a.m.b.a. Projektforslag for forblivelsespligt for fjernvarmeforbrugere Auning Varmeværk a.m.b.a. Udarbejdet for Auning Varmeværk a.m.b.a. af Plan & Projekt A/S 17. november 2014 Revideret 31. august 2018 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Sagens baggrund og en nærmere begrundelse for Energiklagenævnets afgørelse fremgår nedenfor.

Sagens baggrund og en nærmere begrundelse for Energiklagenævnets afgørelse fremgår nedenfor. [XXX] Sendt pr. e-mail til [XXX] og ikke også pr. brevpost Frederiksborggade 15 1360 København K Besøgsadresse: Linnésgade 18, 3. sal 1361 København K Tlf. 3395 5785 Fax 3395 5799 www.ekn.dk ekn@ekn.dk

Læs mere

Sagens baggrund og en nærmere begrundelse for Energiklagenævnets afgørelse fremgår nedenfor.

Sagens baggrund og en nærmere begrundelse for Energiklagenævnets afgørelse fremgår nedenfor. [XXX] Anonymiseret Sendt pr. e-mail til [XXX] samt pr. brevpost til ovennævnte adresse Frederiksborggade 15 1360 København K Besøgsadresse: Linnésgade 18, 3. sal 1361 København K Tlf. 3395 5785 Fax 3395

Læs mere

TILSLUTNINGS- OG FORBLIVELSESPLIGT TIL FJERNVARME I STATIONSPARKEN, GLOSTRUP

TILSLUTNINGS- OG FORBLIVELSESPLIGT TIL FJERNVARME I STATIONSPARKEN, GLOSTRUP JULI 2018 BRØNDBY FJERNVARME A.M.B.A. TILSLUTNINGS- OG FORBLIVELSESPLIGT TIL FJERNVARME I STATIONSPARKEN, GLOSTRUP TILSLUTNINGSPROJEKT IHT. VARMEFORSYNINGSLOVEN ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens

Læs mere

Afgørelse Klage over afslag på ansøgning om dispensation fra forblivelsespligt

Afgørelse Klage over afslag på ansøgning om dispensation fra forblivelsespligt Til: [XXX] Næstved Kommune Næstved Varmeværk A.m.b.a. Frederiksborggade 15 1360 København K Besøgsadresse: Linnésgade 18, 3. sal 1361 København K Tlf. 3395 5785 Fax 3395 5799 www.ekn.dk ekn@ekn.dk Sendes

Læs mere

Energiklagenævnets afgørelse Syddjurs Kommunes afgørelse ophæves og hjemvises til fornyet behandling.

Energiklagenævnets afgørelse Syddjurs Kommunes afgørelse ophæves og hjemvises til fornyet behandling. Til: Toldboden 2 8800 Viborg Tlf. 72 40 56 00 Jord Kloak Beton ApS v/ XXX Syddjurs Kommune Nimtofte og Omegns Fjernvarmeforsyning a.m.b.a. www.ekn.dk ekn@naevneneshus.dk Sendes pr. e-mail til ovenstående

Læs mere

Frederiksborggade 15 1360 København K Besøgsadresse: Linnésgade 18, 3. sal 1361 København K Tlf. 3395 5785 Fax 3395 5799 www.ekn.dk ekn@ekn.

Frederiksborggade 15 1360 København K Besøgsadresse: Linnésgade 18, 3. sal 1361 København K Tlf. 3395 5785 Fax 3395 5799 www.ekn.dk ekn@ekn. Til: [XXX] Ulsted Varmeværk A.m.b.a. Aalborg Kommune, j.nr. [XXX] Sendes pr. e-mail til ovennævnte Frederiksborggade 15 1360 København K Besøgsadresse: Linnésgade 18, 3. sal 1361 København K Tlf. 3395

Læs mere

Afgørelse - Klage over Næstved Kommunes afgørelse af 10. februar 2012 om afslag på dispensation fra forblivelsespligt

Afgørelse - Klage over Næstved Kommunes afgørelse af 10. februar 2012 om afslag på dispensation fra forblivelsespligt [XXX] Afgørelsen offentliggøres i anonymiseret form Frederiksborggade 15 1360 København K Besøgsadresse: Linnésgade 18, 3. sal 1361 København K Tlf. 3395 5785 Fax 3395 5799 www.ekn.dk ekn@ekn.dk Afgørelse

Læs mere

Energiklagenævnets afgørelse Syddjurs Kommunes afgørelse af 20. november 2015 ophæves og hjemvises.

Energiklagenævnets afgørelse Syddjurs Kommunes afgørelse af 20. november 2015 ophæves og hjemvises. Til: [XXX] Nimtofte og Omegns Fjernvarmeforsyning A.m.b.a. Syddjurs Kommune Nævnenes Hus Toldboden 2 8800 Viborg Tlf. 72 40 56 00 www.ekn.dk ekn@ekn.dk Sendes pr. e-mail til ovenstående Afgørelse Klage

Læs mere

Nævnsformand, professor, cand.jur. Christen Boye Jacobsen. Direktør, cand.polyt. H. C. Mortensen Direktør, cand.oecon. Niels Jørgen Ravn Sørensen

Nævnsformand, professor, cand.jur. Christen Boye Jacobsen. Direktør, cand.polyt. H. C. Mortensen Direktør, cand.oecon. Niels Jørgen Ravn Sørensen (Varmeforsyning) Afgørelsen offentliggøres i anonymiseret form Stubbekøbing Fjernvarmeselskab AmbA af 8. oktober 2004 over Stubbekøbing Kommunes afgørelse af 8. september 2004 forlængelse af tilslutningsfristen

Læs mere

Frederiksborggade København K Besøgsadresse: Linnésgade 18, 3. sal 1361 København K Tlf Fax

Frederiksborggade København K Besøgsadresse: Linnésgade 18, 3. sal 1361 København K Tlf Fax [XXX] Anonymiseret Frederiksborggade 15 1360 København K Besøgsadresse: Linnésgade 18, 3. sal 1361 København K Tlf. 3395 5785 Fax 3395 5799 www.ekn.dk ekn@ekn.dk Afgørelse klage over pålæg om tilslutnings-

Læs mere

TILSLUTNINGS- OG FORBLIVELSESPLIGT TIL FJERNVARME I INDUSTRIKVARTERET RAGNESMINDE

TILSLUTNINGS- OG FORBLIVELSESPLIGT TIL FJERNVARME I INDUSTRIKVARTERET RAGNESMINDE JULI 2018 BRØNDBY FJERNVARME A.M.B.A. TILSLUTNINGS- OG FORBLIVELSESPLIGT TIL FJERNVARME I INDUSTRIKVARTERET RAGNESMINDE TILSLUTNINGSPROJEKT IHT. VARMEFORSYNINGSLOVEN ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800

Læs mere

Vedr. klage over Hundested Kommunes afgørelse af 4. oktober 2004 om afslag på ansøgning om dispensation fra tilslutningspligt til fjernvarme

Vedr. klage over Hundested Kommunes afgørelse af 4. oktober 2004 om afslag på ansøgning om dispensation fra tilslutningspligt til fjernvarme Afgørelsen offentliggøres i anonymiseret form Vedr. klage over Hundested Kommunes afgørelse af 4. oktober 2004 om afslag på ansøgning om dispension fra tilslutningspligt til fjernvarme Ved brev af 7. oktober

Læs mere

AFGØRELSE. (varmeforsyning)

AFGØRELSE. (varmeforsyning) ENERGIKLAGENÆVNET Frederiksborggade 15, 1360 København K Tlf.: 3395 5785 Fax: 3395 5799 Email: ekn@ekn.dk ANONYMISERET AFGØRELSE 17. april 2001 J.nr. 97-2311-0018 JDA AFGØRELSE (varmeforsyning) Klage fra

Læs mere

[...] over Hanstholm Kommune af 21. december 2004 tilslutningspligt for ejendommen [...] til Ræhr Fjernvarme Amba

[...] over Hanstholm Kommune af 21. december 2004 tilslutningspligt for ejendommen [...] til Ræhr Fjernvarme Amba (Varmeforsyning) Afgørelsen offentliggøres i anonymiseret form [...] over Hanstholm Kommune af 21. december 2004 tilslutningspligt for ejendommen [...] til Ræhr Fjernvarme Amba Næstformand, professor,

Læs mere

Klage over Kalundborg Kommunes afgørelse af 30. november 2009 om

Klage over Kalundborg Kommunes afgørelse af 30. november 2009 om [XXX] Afgørelsen offentliggøres i anonymiseret form Frederiksborggade 15 1360 København K Besøgsadresse: Linnésgade 18, 3. sal 1361 København K Tlf 3395 5785 Fax 3395 5799 www.ekn.dk ekn@ekn.dk Klage over

Læs mere

Afgørelse klage over pålæg af forblivelsespligt og afslag på dispensation fra forblivelsespligt

Afgørelse klage over pålæg af forblivelsespligt og afslag på dispensation fra forblivelsespligt Til: [XXX) Hyllinge-Menstrup Kraftvarmeværk A.m.b.a. Næstved Kommune [XXX] Frederiksborggade 15 1360 København K Besøgsadresse: Linnésgade 18, 3. sal 1361 København K Tlf. 3395 5785 Fax 3395 5799 www.ekn.dk

Læs mere

Afgørelse - klage over Rebild Kommunes afgørelse af 19. december 2011 om afslag vedrørende dispensation fra forblivelsespligt for ejendommen

Afgørelse - klage over Rebild Kommunes afgørelse af 19. december 2011 om afslag vedrørende dispensation fra forblivelsespligt for ejendommen [XXX] Afgørelsen offentliggøres i anonymiseret form Frederiksborggade 15 1360 København K Besøgsadresse: Linnésgade 18, 3. sal 1361 København K Tlf 3395 5785 Fax 3395 5799 www.ekn.dk ekn@ekn.dk Afgørelse

Læs mere

Afgørelse - Klage over Horsens Kommunes afgørelse om påbud af tilslutningspligt

Afgørelse - Klage over Horsens Kommunes afgørelse om påbud af tilslutningspligt Til: Toldboden 2 8800 Viborg [XXX] Fjernvarme Horsens Horsens Kommune Tlf. 7240 5600 www.ekn.dk ekn@naevneneshus.dk Sendes pr. e-mail til ovenstående Afgørelse - Klage over Horsens Kommunes afgørelse om

Læs mere

fritagelsen begrænset til kun at gælde for de eksisterende vedvarende energianlæg, og kun i disse anlægs levetid, hvilket der klages over.

fritagelsen begrænset til kun at gælde for de eksisterende vedvarende energianlæg, og kun i disse anlægs levetid, hvilket der klages over. [XXX] Anonymiseret Frederiksborggade 15 1360 København K Besøgsadresse: Linnésgade 18, 3. sal 1361 København K Tlf. 3395 5785 Fax 3395 5799 www.ekn.dk ekn@ekn.dk Afgørelse klage over pålæg om tilslutningspligt

Læs mere

Projektforslag. Udvidelse af fjernvarmeområdet. Lokalplan Boligområde ved Halgård Vest, Holstebro

Projektforslag. Udvidelse af fjernvarmeområdet. Lokalplan Boligområde ved Halgård Vest, Holstebro Projektforslag Udvidelse af fjernvarmeområdet Lokalplan 1084 Boligområde ved Halgård Vest, Holstebro Udarbejdet af Vestforsyning Varme A/S i samarbejde med Plan & Projekt A/S Udvidelse af fjernvarmeområdet

Læs mere

Klage over Vesthimmerlands Kommunes afgørelse af 3. juni 2008 om tilslutnings- og forblivelsespligt til Løgstør Fjernvarmeværk A.m.b.A.

Klage over Vesthimmerlands Kommunes afgørelse af 3. juni 2008 om tilslutnings- og forblivelsespligt til Løgstør Fjernvarmeværk A.m.b.A. Afgørelsen offentliggøres i anonymiseret form Klage over Vesthimmerlands Kommunes afgørelse af 3. juni 2008 om tilslutnings- og forblivelsespligt til Løgstør Fjernvarmeværk A.m.b.A....[Klager] fremsendte

Læs mere

Fritagelse for tilslutningspligt til fjernvarme

Fritagelse for tilslutningspligt til fjernvarme #cpr# xxxx xxxx xx xxx x. februar 2012 Fritagelse for tilslutningspligt til fjernvarme Silkeborg Kommune har besluttet, at din ejendom skal fritages for tilslutningspligt

Læs mere

Energiklagenævnets afgørelse Energiklagenævnet afviser klagen over Tønder Kommunes tinglysning af forblivelsespligten.

Energiklagenævnets afgørelse Energiklagenævnet afviser klagen over Tønder Kommunes tinglysning af forblivelsespligten. Til: XXX Tønder Kommune Energiklagenævnet Toldboden 2 8800 Viborg Nævnenes Hus ekn@naevneneshus.dk www.ekn.dk Sendes pr. e-mail til ovenstående Afgørelse afvisning af klage over tinglysning af forblivelsespligt

Læs mere

Klage over Bornholms Regionskommunes afgørelse af 10. december 2007 om afslag på dispensation fra tilslutningspligt til RVV a.m.b.a.

Klage over Bornholms Regionskommunes afgørelse af 10. december 2007 om afslag på dispensation fra tilslutningspligt til RVV a.m.b.a. Afgørelsen offentliggøres i anonymiseret form Klage over Bornholms Regionskommunes afgørelse af 10. december 2007 om afslag på dispension fra tilslutningspligt til RVV a.m.b.a. Bornholms Regionskommune

Læs mere

Afgørelse Klage over afslag på ansøgning om dispensation fra forblivelsespligt

Afgørelse Klage over afslag på ansøgning om dispensation fra forblivelsespligt [XXX] Afgørelsen offentliggøres i anonymiseret form Frederiksborggade 15 1360 København K Besøgsadresse: Linnésgade 18, 3. sal 1361 København K Tlf. 3395 5785 Fax 3395 5799 www.ekn.dk ekn@ekn.dk Afgørelse

Læs mere

Nævnsformand, dommer Poul K. Egan Direktør, cand.oecon. Niels Jørgen Ravn Sørensen Direktør Per Søndergaard

Nævnsformand, dommer Poul K. Egan Direktør, cand.oecon. Niels Jørgen Ravn Sørensen Direktør Per Søndergaard (Varmeforsyning) Frederiksborggade 15 1360 København K Besøgsadresse: Linnésgade 18, 3. sal 1361 København K Tlf 3395 5785 Fax 3395 5799 www.ekn.dk ekn@ekn.dk KLAGE FRA [XXX] OVER Horsens Kommunes afgørelse

Læs mere

Klage over Vesthimmerlands Kommunes afgørelse af 5. maj 2009 om tilslutnings- og forblivelsespligt til Hvalpsund Kraftvarmeværk A.m.b.a.

Klage over Vesthimmerlands Kommunes afgørelse af 5. maj 2009 om tilslutnings- og forblivelsespligt til Hvalpsund Kraftvarmeværk A.m.b.a. [...] Afgørelsen offentliggøres i anonymiseret form Frederiksborggade 15 1360 København K Besøgsadresse: Linnésgade 18, 3. sal 1361 København K Tlf 3395 5785 Fax 3395 5799 www.ekn.dk ekn@ekn.dk Klage over

Læs mere

afslag på forlængelse af fritagelse fra forbud mod direkte elopvarmning

afslag på forlængelse af fritagelse fra forbud mod direkte elopvarmning (Varmeforsyning) Frederiksborggade 15 1360 København K Besøgsadresse: Linnésgade 18, 3. sal 1361 København K Tlf 3395 5785 Fax 3395 5799 www.ekn.dk ekn@ekn.dk KLAGE FRA OVER OM NTC Ejendom A/S Aalborg

Læs mere

Afgørelse Klage over Silkeborg Kommunes afgørelse om pålæg af tilslutningspligt

Afgørelse Klage over Silkeborg Kommunes afgørelse om pålæg af tilslutningspligt [XXX] Anonymiseret Frederiksborggade 15 1360 København K Besøgsadresse: Linnésgade 18, 3. sal 1361 København K Tlf. 3395 5785 Fax 3395 5799 www.ekn.dk ekn@ekn.dk Afgørelse Klage over Silkeborg Kommunes

Læs mere

Indsigelse mod projektforslag om tilslutningspligt og pligt til at forblive tilsluttet til Værum-Ørum Kraftvarmeværk Amba.

Indsigelse mod projektforslag om tilslutningspligt og pligt til at forblive tilsluttet til Værum-Ørum Kraftvarmeværk Amba. SDE, Sammensluttede Danske Energiforbrugere FAF, Foreningen Af Fjernvarmeforbrugere LNTV, Landsforeningen Naboer Til Vindmøller Forbrugernes stemme i energidebatten! Indsigelse mod projektforslag om tilslutningspligt

Læs mere

Udkast til vejledning om nye regler i tilslutningsbekendtgørelsen

Udkast til vejledning om nye regler i tilslutningsbekendtgørelsen 9. marts 2011 J.nr. 2301/1199-0014 Ref. rvn Forsyning og vedvarende energi Side 1/6 Udkast til vejledning om nye regler i tilslutningsbekendtgørelsen Indledning Energistyrelsen har udstedt en ny bekendtgørelse

Læs mere

Klage over afgørelse af 22. november 2002 fra Ry Kommune vedrørende tilslutningspligt for ny bebyggelse

Klage over afgørelse af 22. november 2002 fra Ry Kommune vedrørende tilslutningspligt for ny bebyggelse Afgørelsen offentliggøres i anonymiseret form Klage over afgørelse af 22. november 2002 fra Ry Kommune vedrørende tilslutningspligt for ny bebyggelse Ved brev af 20. december 2002 klagede [...] på vegne

Læs mere

Nævnsformand, dommer Poul. K. Egan Fhv. direktør, cand.polyt. H. C. Mortensen Direktør, cand.oecon. Niels Jørgen Ravn Sørensen

Nævnsformand, dommer Poul. K. Egan Fhv. direktør, cand.polyt. H. C. Mortensen Direktør, cand.oecon. Niels Jørgen Ravn Sørensen (Varmeforsyning) Afgørelsen offentliggøres i anonymiseret form Frederiksborggade 15 1360 København K Besøgsadresse: Linnésgade 18, 3. sal 1361 København K Tlf 3395 5785 Fax 3395 5799 www.ekn.dk ekn@ekn.dk

Læs mere

Afgørelse Klage over Randers Kommunes afgørelse af 8. april 2013 om tilslutningspligt til Langå Varmeværk a.m.b.a

Afgørelse Klage over Randers Kommunes afgørelse af 8. april 2013 om tilslutningspligt til Langå Varmeværk a.m.b.a [XXX] Fremsendes pr. e-mail: [XXX] og pr. brevpost Frederiksborggade 15 1360 København K Besøgsadresse: Linnésgade 18, 3. sal 1361 København K Tlf. 3395 5785 Fax 3395 5799 www.ekn.dk ekn@ekn.dk Afgørelse

Læs mere

Afgørelse Klage over afslag på ansøgning om dispensation fra tilslutningspligt

Afgørelse Klage over afslag på ansøgning om dispensation fra tilslutningspligt [XXX] Afgørelsen offentliggøres i anonymiseret form Frederiksborggade 15 1360 København K Besøgsadresse: Linnésgade 18, 3. sal 1361 København K Tlf. 3395 5785 Fax 3395 5799 www.ekn.dk ekn@ekn.dk Afgørelse

Læs mere