Og lad os så komme i gang med smagningen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Og lad os så komme i gang med smagningen"

Transkript

1 Øl fra Supermarked Til alle medlemmer og Dr. Louise med personale Menuen: Oksefilet marineret i Fanø Oister Porter med rodfrugter og på toppen tørrede rodfrugter og dertil en lækker sovs lavet af fonden fra fileten samt pommes frites. 26 tilmeldte til spisning og 26 var fremmødt! Sådan! Mon vi er inde i en positiv stime? Kl sådan ca. omtrent nogenlunde præcis startede formanden med sin velkomst, men forinden var der traditionen tro diverse hændelser, der lige skulle afklares. Buster meddelte, at der var pladser på turen til Norge og efterlyste hurtig tilmelding pga. de forud bookede pladser på færge og hotel. De fine smagsskemaer var desværre fordampet 2-3 skulle deles om et skema og sådan en forglemmelse slår helt klart al nød og elendighed i Verden. Så var der lige ham Leif Madsen se foto hvortil han kommenterede: to glas forvirrer bare han fik da også kun et glas derefter. Vi var mødt 44 til aftenens arrangement og dermed må det konstateres, at fremmødet er stigende det så da også ud til at formanden havde et lille smil på læben! Og lad os så komme i gang med smagningen De tre musketerer Jacob Jack og Allan forestod eventyrfortællingen gæt selv, hvem der er hvem?

2 Nr. 1 Youngs London Gold, 4, 8 % (kr. 27, 95) - Bryggeriet Charles Wells en stærk øl med Maris Otter malt flaske gæret med ekstra gær inden kapsling og tilsat fuggles og East Kent Goldings. Og så smuttede der lige en Special London Ale med til stor forbavselse for indkøberen. En øl på 6,4 %, men med en noget flad smag som om den var udløbet for kraft. Youngs stammer fra 1831 etiketterne er lanceret efter 1. Verdenskrig bryggeriet er nedbrændt 2 gange og atter genopbygget. Young og Bainbridge var partnere, men dette ophørte da Bainbridge smuttede med Youngs kone. Jakob Føtex: Grundlagt af Herman Salling i 1960 i Århus. I 2015 var der 83 Føtex butikker m.m. og kæden er en del af Dansk Supermarked. Navnet står for fødevarer og tekstiler. Salling ejer 81 % og A.P. Møller 19 %. Nr. 2 `Svyturys Ekstra Dortmunder, 5,2 % (kr. 12,50) Bryggeriet `Svyturys (Carlsberg), Litauen upasteuriseret en fyldig og blød lager, hvor malten dominerer både smag og aroma med noter af korn, brød og modne mirabeller. Bryggeriet laver også egne øl såsom Ekstra Draught og Dortmunder Helles. Foruden Danmark kan bryggeriets øl findes i Polen, England (Wales) og Tyskland. Det må dog konstateres, at denne øl har det jeg kalder den specielle øst-smag der går igen i mange Østeuropæiske lande. Svær at definere, men indebærer, at en enkelt er passende. Jack (der i øvrigt sejlede mellem Litauen og Danmark i Netto: Den første butik åbnede på Godthåbsvej i Kbh. den 1. april 1981 og tanken var, at disse butikker skulle fungere som nærbutikker. I Tyskland er der i dag 341 butikker. Nr. 3 Perlenbacher Strong, 7,9 % (kr. 7, 95) Bryggeriet Mauritius Privatbrauerei en fyldig mørk øl med noter af malt og brød samt blomster og korn der findes også en Perlenbacher Premium, der ofte er på tilbud til 5-6 kr. Og så viste det sig, at der var flere, der havde Perlenbacher Strong som en af hverdagsfavoritterne heriblandt hr. redaktør Ole Madsen nå det er jo også en dåseøl. Jack med I-pad i hånden. Lidl: Åbnede den først butik i 1970,erne i Ludwigshafen og har i dag over butikker med r i 26 lande og ansatte. Ejes af Schwarzkoncernen. 105 butikker i Danmark med ca ansatte. September 2005 kom den første butik i Danmark Humøret er nu ved at nå de højere luftlag.

3 Nr. 4 Goumetbryggeriets Hvede Ale, 5,0 % - Gourmetbryggeriet (Harboe) (kr. 25,00) en øl brygget efter belgisk tradition for Witbier med en blanding af pilsnermalt og umaltet hvede. Frisk, perlende og krydret. Ufiltreret med let fylde. Noter af bananer, citrus og nellike. Frisk med let bitterhed når man blander vand, bygmalt, hvede, sukker, gær, kuldioxid, humle og krydderier. Allan, der nu arbejder ved Rema 1000, ønskede godt nytår og så var der klapsalver. Rema 1000: Grundlagt af Margit og Ole Reitan i 1948 i Trondheim. Sønnen Odd videreudviklede og lærte af Aldi om discount og stordrift. Rema grundlægges i 1979 med ca. 600 varenumre mod i dag op til Rema står for Reitan og det norske ord for mad mat. Så var der Rygerne kunne smøge den og andre kunne gå i kælderen. Nr. 5 Uglens Bock, 6,0 %, - Bryggeriet Vestfyn (kr ) en øl som Jack på slap line beskrev som Det kloge bryg med en rund og bitter smag og det var så det! Men Bryggeriet Vestfyn har været selvstændig siden 1885 og har brugt sit navn på øllet, men har lavet brands som Willemoes, Frejdahl og så Jolly Cola. Det er Danmarks 4. største bryggeri og den største producent af specialøl. Bruger ikke miljøbelastende brændstoffer men biobrændsel. Jack Aldi: Karl Albrecht var bager i Schonnenbeck og åbnede sammen med broderen Theo flere filialer og åbner således den første Aldi butik i 1962 i Dinslaken. I Danmark kom den første butik i Navnet Aldi er forkortelsen af Albrecht-Discount. Nr. 6 Raasted Cascade IPA, 5,0 % - Randers Bryghus (kr. 18,95) en øl brygget efter amerikansk forbillede med store mængder cascade humle, der giver øllet et krydret og citrusagtig præg. Restsødme med en snert af hylde-blomst og fyldig samt frugtig. God til tunge og fede retter. Upasteuriseret og ufiltreret. Rødbrun farve og med minimalt skum. En rigtig IPA. Jakob Super Brugsen: En del af Coop og har siden 1991 været en af landets største supermarked kæder med ca. 230 butikker. I familie med Kvickly, Fakta, Dagli` Brugsen og Irma.

4 Nr. 7 Svaneke IPA, 6,5 % - Svaneke Bryghus (kr. 19,95) en orangerød øl med frodigt hvidt skum og frugtig med citral aroma med en bitter og harpiksagtig finish. Overgæret og virker tropisk og tordnende. Jakob. (OBS! Hvis en eller anden vil have mig til at forklarede ovenstående beskrivelse må jeg melde pas jeg ved hunme ikke, hvad det betyder men det står i papirerne) Fakta: En del af Coop med 444 butikker i Danmark og 3 i Tyskland. Markedsandel 22,9 % - startet af Keld og Thorkild Droob sammen med John Hansen. Solgt i 1985 til FDB. Det ta`r kun 5 minutter at handle i Fakta, men vi vil så gerne ha` du bli`r lidt længere som blev ændret til FAKTA det er sundt. Nr. 8 Skovlyst Stag Brew, 12.0 % - Skovlyst Production (kr. 100,00) en Barley Wine og en fantastisk oplevelse stærk øl der næsten glider ind i vinens verden men er så sandelig en øl med alle dens skønheder og fin bitterhed fra humlen med behagelig maltet sødme. Jakob Bemærk den lyserøde sky Bilka: Ejes af Dansk Supermarked Gruppen sammen med Føtex, A-Z og Netto. Ophavsmand var Herman Salling. Navnet Bilka kommer af det tyske ord Billiges Kaufhaus. Hele konceptet betegnes som hypermarkedskæde og i dag er der ca. 20 Bilka varehuse i Danmark. Det er hårdt at fortælle eventyr, støtte og øl må der til Formanden kunne dermed slutte af med de tre obligatoriske spørgsmål, men forinden havde han et par praktiske oplysninger:

5 Næste møde vil forsøges krydret med de øl, der kommer i finalen til Årets Nyhed. Antallet af bestilte T-shirts er nu ved at være således, at de næsten kan bestilles. Og så noget vigtigt Buster meddelte, at der ville være en bustur til Ølsted Bryghus med spisning osv. (osv. dækker hovedpine med mere). Og så er der de tre spørgsmål: 1. Hvilket år var Jack i Klaipeda i Litauen eller 2005? (2000) 2. Hvad betyder forkortelsen Føtex? (fødevarer og tekstiler) 3. Hvor mange Fakta butikker var der i Danmark i ? (444) Løst som et fælles projekt af Finn og Leif de fik lige en øl hver. En alkoholfri øl tilsmages og den smager faktisk godt Mødet blev holdt i Stenbukken tegn og en stenbuk ejer bryggeriet. Som en stjerne sendt fra himlen funkler øllet i sit glas. Løft den højt og føl en svimlen, der hvor hjertet har sin plads. Se - den lyser for os alle. Se - den blinker kåd og kælen. Lad den stige - lad den falde - som et stjerneskud i sjælen. Tilbud Øl stærkt nedsat Minus 50 % Plus pant. Det er godt nok billigt for sådan en dåseøl Finn Thor Sørensen

FUR Frokost er en overgæret øl af typen Bitter Pale Ale.

FUR Frokost er en overgæret øl af typen Bitter Pale Ale. Øl fra FUR Bryghus FUR Frokost er en overgæret øl af typen Bitter Pale Ale. 30,- Rolig og klar øl med farve som rødgyldent rav. Småboblende med tæt cremefarvet skum, der giver fine blonder på glasset.

Læs mere

Ebeltoft gårdbryggeri ligger i Mols Bjerge Nationalpark. Læskedrikken er lavet på hindbær, økologisk rørsukker og vand fra byens brønd.

Ebeltoft gårdbryggeri ligger i Mols Bjerge Nationalpark. Læskedrikken er lavet på hindbær, økologisk rørsukker og vand fra byens brønd. RAMBLA BRUCE COST GINGER ALE - ORIGINAL Denne læskedrik er lavet på frisk ingefær (ingen ekstrakt eller olier) og ren rørsukker. Det er en simpel, lækker, krydret drik med ufiltreret ingefær og en smule

Læs mere

en unik og naturlig smagsoplevelse

en unik og naturlig smagsoplevelse en unik og naturlig smagsoplevelse I hjertet af skoven... Midt i Hareskoven, på den smukkeste skovvej, ligger Bryggeri Skovlyst. Indbydende for enhver der lægger deres vej forbi, er dette unikke restaurationsbryggeri.

Læs mere

Bière de France. Toues les jours: raguet oeuf frit sådan ca. oversat Til dagens ret: Biksemad med spejlæg. Og det med 24 tilmeldte og 24 deltagere.

Bière de France. Toues les jours: raguet oeuf frit sådan ca. oversat Til dagens ret: Biksemad med spejlæg. Og det med 24 tilmeldte og 24 deltagere. medlemsmøde den 21. november 2017 på dr. louise Bière de France Toues les jours: raguet oeuf frit sådan ca. oversat Til dagens ret: Biksemad med spejlæg. Og det med 24 tilmeldte og 24 deltagere. 39 deltagere

Læs mere

MARKEDSANALYSE AF POTENTIALE FOR NATIONALPARKFØDEVARER

MARKEDSANALYSE AF POTENTIALE FOR NATIONALPARKFØDEVARER MARKEDSANALYSE AF POTENTIALE FOR NATIONALPARKFØDEVARER NATIONALPARK MOLS BJERGE LOKALOMRÅDET SEPTEMBER 2017 FORMÅL OG METODE Formål Danmarks Nationalparker overvejer at udvikle lokale nationalparkfødevarer

Læs mere

Mols Øl. India Gold. Alc.: 6,4 Farve: 26 EBC Bitterhed: 25 IBU

Mols Øl. India Gold. Alc.: 6,4 Farve: 26 EBC Bitterhed: 25 IBU Mols Øl Alc.: 6,4 Farve: 26 EBC Bitterhed: 25 IBU Mols Øl er nr. 2 i WinterCoats serie af øl, der er inspireret af en bestemt egn i Danmark (der er flere på vej!) Inspirationen fra Mols kan smages i 4

Læs mere

MARKEDSANALYSE AF POTENTIALE FOR NATIONALPARKFØDEVARER

MARKEDSANALYSE AF POTENTIALE FOR NATIONALPARKFØDEVARER MARKEDSANALYSE AF POTENTIALE FOR NATIONALPARKFØDEVARER NATIONALPARK VADEHAVET LOKALOMRÅDET SEPTEMBER 2017 FORMÅL OG METODE Formål Danmarks Nationalparker overvejer at udvikle lokale nationalparkfødevarer

Læs mere

Fredagsøl Mørk Special 4,5% Fredagsøl Pilsner 4,7%

Fredagsøl Mørk Special 4,5% Fredagsøl Pilsner 4,7% Fredagsøl Mørk Special 4,5% Fredagsøl Pilsner 4,7% En karakterfuld sort pilsner, som har en smule sødme, flot mørke-brun farve og det skønneste skum. Tjekkisk pilsnertype, brygget på Saaz humle. Afbalanceret

Læs mere

Rema 1000, Seestvej, 6000 Kolding. Rema1000, Skolegade 28, 7100 Vejle

Rema 1000, Seestvej, 6000 Kolding. Rema1000, Skolegade 28, 7100 Vejle Sønderjylland Rema 1000, Seestvej, 6000 Kolding Super venlige og smilende personale. god oversigt over forretningen; orden og ren butik; billige gode varer også økologiske Det er en rar forretning at komme

Læs mere

GRAFISK DE ESIGN Grafisk design S D G I K N S I F A R G

GRAFISK DE ESIGN Grafisk design S D G I K N S I F A R G Grafisk design RAFISK DESIGN GGRAFISK DESIGN Grafisk design // 2 Grafisk design // 3 Indledning OPGAVEN Udarbejdelse af grafisk identitet til Mørts Håndbryg med primært fokus på etiketdesign til håndbrygget

Læs mere

KATALOG. Velkommen til anden åbne håndbrygfestival 2012 for øl. Husk din stemmeseddel.

KATALOG. Velkommen til anden åbne håndbrygfestival 2012 for øl. Husk din stemmeseddel. KATALOG Velkommen til anden åbne håndbrygfestival 2012 for øl. Husk din stemmeseddel. Her kan du stemme på din favorit på: op til 5,9 % samt på eller over 6,0 %, husk medlemsnummer, navn og adresse, afleveres

Læs mere

Dansk dagligvarehandel

Dansk dagligvarehandel Dansk dagligvarehandel Status Juni 2018 GfK Growth from Knowledge 1 Danskerne handler stadig i mange forskellige butikker. Online har øget deres shopperbase, og i dag har mere end hver femte danske husstand

Læs mere

Rema 1000, Muslingevej 10, 8250 Egå. Kvickly, Øster Allé 16, 8400 Ebeltoft

Rema 1000, Muslingevej 10, 8250 Egå. Kvickly, Øster Allé 16, 8400 Ebeltoft Midtjylland - Øst Begrundelser Rema 1000, Muslingevej 10, 8250 Egå Generelt mange økologiske varer. Lavt fedtindhold i kød & pålæg. Lokker ikke med usunde varer man skal nærmest lede efter slik & chokolade.

Læs mere

Oversigt over malttyper

Oversigt over malttyper Nicolaj S. Basismalt Malttype: Beskrivelse: Øltype: Andel i % : Pilsnermalt 2,0 3,0 EBC Den lyseste malt i farven med en lav proteinindhold. Kan anvendes som basismalt. Alle øltyper. 100 % af Røget malt

Læs mere

ØL-Menu pr. 2. september 2017 Øllets Dag i Esbjerg

ØL-Menu pr. 2. september 2017 Øllets Dag i Esbjerg ØL-Menu pr. 2. september 2017 Øllets Dag i Esbjerg Nr. Navn Bryggeri % Øltype & Smagsnoter 1 Summer(økologisk) Hornbeer 4,9 2 Kong Henrik(økologisk) Hornbeer 5,0 3 Framboise Hornbeer 6,0 4 Tophop IPA Hornbeer

Læs mere

Bryggeri Skovlyst's nyhedsbrev november 2009. Genopfyldningssted af 1 og 2 l. flasker i Indre København

Bryggeri Skovlyst's nyhedsbrev november 2009. Genopfyldningssted af 1 og 2 l. flasker i Indre København Bryggeri Skovlyst's nyhedsbrev november 2009 Julen 2009 i restauranten Året går med raske skridt, og snart er det juletid. Der er nu mulighed for at afholde julefrokost mellem kl. 12-16.30 og kl. 17.30-22.30

Læs mere

Medlemsmøde den 19. april 2017 på Dronning Louise

Medlemsmøde den 19. april 2017 på Dronning Louise Medlemsmøde den 19. april 2017 på Dronning Louise Tjah! Det blev så en onsdag fordi de her: Vandt sådan nogle i det pureste guld Efter indhentede fortrolige oplysninger skulle kun en enkelt være mødt frem

Læs mere

Historie. Ingredienser

Historie. Ingredienser Historie Hvor og hvornår øllet er opstået, kan historikerne ikke blive helt enige om. Man er dog enige om, at så længe mennesket har dyrket korn, lige så længe har de brygget øl. Man mener, udfra vægmalerier,

Læs mere

1367 Premium en øl der er årstallet værdigt. Alc. 4,7% Alc. 5,3%

1367 Premium en øl der er årstallet værdigt. Alc. 4,7% Alc. 5,3% Produktoversigt Krenkerup 1367 Premium Krenkerup Gods nævnes første gang i historien i 1367. Et gods drevet gennem århundreder af slægtens visioner og hårdt arbejde med betydelig hjælp fra lokalområdet.

Læs mere

drop vinen til julemaden

drop vinen til julemaden test på julebryg årets danske juleøl er i særklasse drop vinen til julemaden»juleøl er skabt til julemaden, derfor drikker man øl til julemaden - der er i øvrigt net der hedder julevin,«udtaler smagbehags

Læs mere

Workshop 3 Udnyt dit brandpotentiale DLF Juni 2012

Workshop 3 Udnyt dit brandpotentiale DLF Juni 2012 Workshop 3 Udnyt dit brandpotentiale DLF Juni 2012 1 Livet som brand er ikke altid lige let Stigende private label andel Stigende discount andel Økonomisk krise Nye afgifter Øget prispres, hvis volumen

Læs mere

ROYAL 0,0% HEINEKEN 40,- 50,- ØLBRÆT HEINEKEN 0,0% 50,-

ROYAL 0,0% HEINEKEN 40,- 50,- ØLBRÆT HEINEKEN 0,0% 50,- ØL HEINEKEN Fås i mere end 170 lande og er dermed det mest internationale ølmærke af alle. Karakteristisk for Heineken er en frisk og frugtagtig aroma, der stammer fra gæren, og en behagelig, ikke for

Læs mere

Hvad driver forbrugerne: - Butikker eller brands?

Hvad driver forbrugerne: - Butikker eller brands? Hvad driver forbrugerne: - Butikker eller brands? Ny mærkevare- og detailundersøgelse fra TNS Gallup viser, at nogle brands er så stærke, at kunderne er villige til at skifte dagligvarebutik for at kunne

Læs mere

SÅDAN BRYGGES ØL PÅ LØKKEN BRYGHUS

SÅDAN BRYGGES ØL PÅ LØKKEN BRYGHUS SÅDAN BRYGGES ØL PÅ LØKKEN BRYGHUS Alt vores øl er brygget ud fra egne opskrifter af udvalgte kvalitets råvarer, blandt andet malt fra Sophus Fuglsang i Haderslev, special malte fra Castle Malting i Belgien

Læs mere

-(NY-1) NealkoAlkoholfri max. 0,5% -50 cl flaske: Eksempel på at man kan opleve karakterfyldte og smagfulde produkter med lave alkoholprocenter.

-(NY-1) NealkoAlkoholfri max. 0,5% -50 cl flaske: Eksempel på at man kan opleve karakterfyldte og smagfulde produkter med lave alkoholprocenter. (Tjekkisk) På bryggeri Nymburkbryggede man første gang øl i 1895, og faktisk går de oprindelige historier om brygning i området helt tilbage til det 14. århundrede. Det er et af 11 bryggerier i verden,

Læs mere

(Tjekkisk) På bryggeri Nymburk bryggede man første

(Tjekkisk) På bryggeri Nymburk bryggede man første (Tysk) Camba Bavaria er et såkaldt "craft" bryggeri, dvs. øllet karakteriseres som håndbrygget. Produktionen er da også stærkt begrænset, og de producerer årligt kun 4.000 hl, så dette er et ægte tysk

Læs mere

Ingen påskefrokost uden påskebryg

Ingen påskefrokost uden påskebryg De 21 professionelle smagere i form af brygmestre, kokke, gastronomer, ølskribenter og andre specialister blev opdelt i 6 grupper til denne blindsmagning af i alt 30 forskellige påskeøl. Smagningen var

Læs mere

Læs mere om de enkelte seminarer på vores hjemmeside. Seminarerne gennemføres som udgangspunkt på dansk.

Læs mere om de enkelte seminarer på vores hjemmeside. Seminarerne gennemføres som udgangspunkt på dansk. SEMINARER I efteråret 2015 har vi planlagt en række seminarer om nogle super spændende emner, som præsenteres af inspirerende foredragsholdere. Emnerne er: 1. Nye ingredienser - 19. oktober 2015, 15:00

Læs mere

julebryg test og Henrik Bøegh »Man drikker da juleøl til julemaden det er jo det de er brygget til,«siger smagogbehags ølekspert Henrik Bøegh.

julebryg test og Henrik Bøegh »Man drikker da juleøl til julemaden det er jo det de er brygget til,«siger smagogbehags ølekspert Henrik Bøegh. og test TEST: julebryg»man drikker da juleøl til julemaden det er jo det de er brygget til,«siger smagogbehags ølekspert Henrik Bøegh. og Henrik Bøegh Alle de kraftfulde og ofte sødmefyldte julebryg, der

Læs mere

FORBEREDELSER TIL ØLSMAGNING

FORBEREDELSER TIL ØLSMAGNING ØLSMAGNING SIDE 1 AF 8 ØLSMAGNING Ved en ølsmagning er det vigtigt at bruge sanserne. Først lugtesansen, derefter synssansen og til sidst smagssansen og følesansen. FORBEREDELSER TIL ØLSMAGNING Det er

Læs mere

ØKOLOGISK MARKEDSNOTAT

ØKOLOGISK MARKEDSNOTAT ØKOLOGISK MARKEDSNOTAT MAJ 2015 Økologisk Landsforening Silkeborgvej 260 8230 Åbyhøj okologi.dk 87 32 27 00 INDHOLD»» Udviklingen i det økologiske marked 4»» Den økologiske markedsandel pr. varegruppe

Læs mere

Barley Wine. - smagen af en drøm TEST. Barley Wine

Barley Wine. - smagen af en drøm TEST. Barley Wine - smagen af en drøm Kvaliteten var høj, da s 18 smagere smagte på 18 s og andre stærke sager. En klar førsteplads gik til Nørrebro Bryghus for deres fadlagrede på 13%: Mikkels Monster, som bryghuset har

Læs mere

Økologisk Markedsnotat

Økologisk Markedsnotat Økologisk Markedsnotat Juni 2014 [Skriv her] Silkeborgvej 260-8230 Åbyhøj - www.okologi.dk - 87 32 27 00 Indholdsfortegnelse Udviklingen i det økologiske marked... 3 Den økologiske markedsandel for 23

Læs mere

Stensbogaard. India Pale Ale Alk. 5 % Julebryg Alk 6.8 % IBU: 15 EBC: 54 IBU: 7 EBC: 7 IBU: 73 EBC: 22 IBU: 19 EBC: 50

Stensbogaard. India Pale Ale Alk. 5 % Julebryg Alk 6.8 % IBU: 15 EBC: 54 IBU: 7 EBC: 7 IBU: 73 EBC: 22 IBU: 19 EBC: 50 Stensbogaard American Brown Ale Alk. 5 % Her får man det bedste fra USA. Der er både humle og gær, som hører til de absolut bedste i verden. Der er brugt 5 slags malt og valset havre, som giver udpræget

Læs mere

ØKOLOGISK MARKEDSNOTAT

ØKOLOGISK MARKEDSNOTAT ØKOLOGISK MARKEDSNOTAT 2016 INDHOLD»» Udviklingen i det økologiske marked 4»» Den økologiske markedsandel pr. varegruppe 6»» Den økologiske omsætning 8»» Salget fordelt på salgskanaler 12»» Salget fordelt

Læs mere

Lagerøllen er en bajer. TEST Klassisk lagerøl

Lagerøllen er en bajer. TEST Klassisk lagerøl Lagerøllen er en bajer Når bajerens time slår, risikerer man at få en pilsner i stedet, og det er bestemt ikke det samme. Det var moderne danske lagerøl, Henrik Bøegh havde samlet sammen, da han satte

Læs mere

Blindsmagsprøvning af ufiltrerede æblejuicer/moster. Dommerpanel: 13 studerende fra Århus, i alderen 20-26 år Dato for smagning: 11.

Blindsmagsprøvning af ufiltrerede æblejuicer/moster. Dommerpanel: 13 studerende fra Århus, i alderen 20-26 år Dato for smagning: 11. 20. april 2009 Blindsmagsprøvning af ufiltrerede æblejuicer/moster. Dommerpanel: 13 studerende fra Århus, i alderen 20-26 år Dato for smagning: 11. april 2009 Testede produkter: Cirli Æblemost Cox Æblemost

Læs mere

ØL I MAD - LA CUISINE À LA BIÈRE

ØL I MAD - LA CUISINE À LA BIÈRE ØL I MAD SIDE 1 AF 5 ØL I MAD - LA CUISINE À LA BIÈRE I Danmark er der blevet brygget øl i tusindvis af år. Vores forfædre har anvendt øl flittigt, både i maden og til maden. Traditionen lever stadig,

Læs mere

Glædeligt gensyn med brown ale

Glædeligt gensyn med brown ale Glædeligt gensyn med brown ale Antallet af brown ales i Danmark er faldet, men kvaliteten er steget. Måske skyldes det, at nogle af de større, gamle, etablerede bryggerier har taget øltypen op i deres

Læs mere

70- Hacienda Araucano 95- 150 KR. 2008 cabernet sauvignon, Chile. pr. FL. v/6 FL. www.holtevinlager.dk SPAR

70- Hacienda Araucano 95- 150 KR. 2008 cabernet sauvignon, Chile. pr. FL. v/6 FL. www.holtevinlager.dk SPAR T0531453 Hacienda Araucano 2008 cabernet sauvignon, Chile Den berømte Lurton-familie fra Bordeaux, som ejer flere Grand Cru Classé slotte, er for nogle år siden begyndt at dyrke vin rundt om i verden.

Læs mere

Udflugt til pilsnerens fødeby

Udflugt til pilsnerens fødeby Klassisk lagerøl Den originale 9 km lange lagerkælder under bryggeriet Plzeský Prazdroj Udflugt til ens fødeby Der er hundrede km fra Donau til den tjekkiske by Plzen, hvor den ægte stammer fra. Men det

Læs mere

En påskebryg er ikke bare en påskebryg. Test: PÅSKEBRYG

En påskebryg er ikke bare en påskebryg. Test: PÅSKEBRYG Den nyfødte påskebryg På en halv snes år er udbuddet af danske påskebryg nærmest eksploderet, så der var 30 forskellige øl på bordet, da SMAG & BEHAG s drevne smagejury valgte årets bedste påskebryg. Af

Læs mere

Øllet har fået. sæson hele året

Øllet har fået. sæson hele året Øllet har fået sæson hele året Hver årstid har efterhånden sit eget bryg - som i de gode håndværksdage. Vi samlede 9 nye danske høstbryg, 6 frugtøl og 7 krydderøl og lod 23 professionelle smagere bedømme

Læs mere

Bristol Black Spiced. Destilleri: Ukendt. Stil: Krydret. Farve: Sort. Alkohol: 42% Vol.: 0,7 L. Alder: Ukendt. Noter:

Bristol Black Spiced. Destilleri: Ukendt. Stil: Krydret. Farve: Sort. Alkohol: 42% Vol.: 0,7 L. Alder: Ukendt. Noter: Bristol Black Spiced Ukendt Krydret Sort Alkohol: 42% Ukendt Black strap molasses, rørsukker, tobak, rom og krydderier blev leveret til havnen i Bristol i det 18 århundrede. Denne spiced rom afspejler

Læs mere

Weingut Domtalhof "Wein vom Roten Hang"

Weingut Domtalhof Wein vom Roten Hang Vin er livslyst Vin er sansefuldt Vin skal opleves Vin er harmoni med naturen Vores mål er at producere høj kvalitet fine frugtagtige vine med en karakteristisk terroir. Intensivt arbejde i vingården og

Læs mere

Årsmøde ølsmagning ny struktur og nej

Årsmøde ølsmagning ny struktur og nej Årsmøde ølsmagning ny struktur og nej sådan så det da ikke ud vi er vel pæne mennesker! Den 20. september i det herrens år 2016 var der indkaldt til Årsmøde og smagning, men lad os begynde med et yderst

Læs mere

Temaer for medlemsmøderne i efteråret. Forslag til godnat-læsning. Sæt kryds i kalenderen. (Se sidste side)

Temaer for medlemsmøderne i efteråret. Forslag til godnat-læsning. Sæt kryds i kalenderen. (Se sidste side) Danske Ølentusiaster, Lokalafdeling Skive Medlemsmøde d. 9. maj 2006 Besøg fra Bryggeriet Vestfyen A/S Lars Bæk Pedersen Salgskonsulent præsenterer et udvalg af spændende øl fra Vestfyen: Nat-expressen

Læs mere

Husk navn, adresse og telefonnummer på bagsiden!

Husk navn, adresse og telefonnummer på bagsiden! Frederikssund Øl-smagning 28. januar, 2012 Arr. f ØLs & Fr.sund lokalafd. af De Danske Ølentusiaster Point afgives som 3-2 1, hvor 3 er bedst. Kun de 3 bedste øl gives point! Mærke Alc% Point Halsnæs Bryghus

Læs mere

Stout er in. - og bestemt ikke out. Test: ØL

Stout er in. - og bestemt ikke out. Test: ØL Stout er in - og bestemt ikke out Spredningen i kvalitet og smag var enorm ved Danmarks hidtil største smagning af den populære stout. SMAG & BEHAG s udvidede øljury på 36 drevne smagere bedømte 22 danske

Læs mere

Årets mest eksklusive whiskysamling

Årets mest eksklusive whiskysamling PRESSEMEDDELELSE 25-09-2017 Special Releases 2017 Årets mest eksklusive whiskysamling For 16. år i træk lancerer Diageo en samling meget sjældne og eksklusive whiskyer fra en række forskellige destillerier,

Læs mere

Strategier for markedsføring af økologiske produkter i Danmark. Mogens Werge Forbrugerpolitisk direktør Coop Danmark

Strategier for markedsføring af økologiske produkter i Danmark. Mogens Werge Forbrugerpolitisk direktør Coop Danmark Strategier for markedsføring af økologiske produkter i Danmark. Mogens Werge Forbrugerpolitisk direktør Coop Danmark Coop er Danmarks største dagligvarevirksomhed, der driver kæderne Kvickly, SuperBrugsen,

Læs mere

REDEGØRELSE GRAFISK WORKFLOW

REDEGØRELSE GRAFISK WORKFLOW 01 GRAFISK WORKFLOW REDEGØRELSE OPGAVEBESKRIVELSE PhenomenAle er kunde ved Næstved Bryghus, som er kunde ved os. De skal have lavet en privat-label, som har no-label-look. Det betyder at etiketten skal

Læs mere

Økologisk Markedsnotat

Økologisk Markedsnotat Økologisk Markedsnotat Juni 2013 Silkeborgvej 260 8230 Åbyhøj www.okologi.dk 87 32 27 00 Silkeborgvej 260 8230 Åbyhøj www.okologi.dk - Tlf. 87 32 27 00 Indholdsfortegnelse Udviklingen i det økologiske

Læs mere

Kend din øl En præsentation af øllets forunderlige verden. Peter A. Breum Nyborg Stand 2 juni 2016

Kend din øl En præsentation af øllets forunderlige verden. Peter A. Breum Nyborg Stand 2 juni 2016 Kend din øl En præsentation af øllets forunderlige verden Peter A. Breum Nyborg Stand 2 juni 2016 Hvem er jeg? 1983 DTU, civiling. Kemi 1984 Brygmester, Skandin. Brygmester skole 1984 Carlsberg Breweries

Læs mere

Lys Bj0rne01 (Hvidt0I) En lys undergaeret hvidt01 brygget pa bygmalt og humle. (Let pilsner). Vol. 2,4%

Lys Bj0rne01 (Hvidt0I) En lys undergaeret hvidt01 brygget pa bygmalt og humle. (Let pilsner). Vol. 2,4% WA M0rk Hvidtol En gammeldags overgasret hvidt01 brygget pa bygmalt og humle. Vol. 2,4% Lys Bj0rne01 (Hvidt0I) En lys undergaeret hvidt01 brygget pa bygmalt og humle. (Let pilsner). Vol. 2,4% Humlepilsner

Læs mere

Ølsmagning den 21. marts 2017 på Dr. Louise.

Ølsmagning den 21. marts 2017 på Dr. Louise. Ølsmagning den 21. marts 2017 på Dr. Louise. Svært emne, ik,k? Så lad mig begynde med Ole Spangsbergs tekst fra indbydelsen og så er vi i gang: Det bliver i Ølentusiast-sammenhæng et noget usædvanligt

Læs mere

Historie og organisation

Historie og organisation Historie og organisation Ferdinand Salling 2 Herman Salling 3 Oms 3,9b føtex Danmarks første supermarked 4 Bilka Danmarks første hypermarked 5 Netto Danmarks første discountmarked Ejerskab 7 Fremtiden

Læs mere

Det danske romeventyr

Det danske romeventyr Det danske romeventyr DESIGN, TEKST OG LAYOUT: WELOVEBACON.COM FOTOGRAF, HVOR INGEN ANDEN ER NÆVNT: BO NIELSEN I et destilleri i det nordjyske skrives et lille stykke danmarkshistorie. Rum har taget romproduktionen

Læs mere

BRYGHUSETS ØL JOMFRUHUMLE

BRYGHUSETS ØL JOMFRUHUMLE JOMFRUHUMLE Jomfruhumle fremstår som en gylden-gul øl med kraftigt og tykt skum. Den let maltede krop, dannet på baggrund af pilsnermalt, er afstemt med rigelige mængder Saaz-humle. Øllet opleves som en

Læs mere

Endelave Kro og Gæstgiveri Menu- og vinkort

Endelave Kro og Gæstgiveri Menu- og vinkort Endelave Kro og Gæstgiveri Menu- og vinkort Vi gør os umage for at lave så meget som muligt fra bunden. Gamle håndværk bliver brugt, når vi selv stopper og røger vores pølser og ælter farsen til leverpostejen,

Læs mere

Kongebrogaarden s. Øl kort

Kongebrogaarden s. Øl kort Kongebrogaarden s Øl kort Øllets historie Der er ingen, der med sikkerhed ved, hvordan øllet er opstået. Men det er næsten sikkert, at så længe mennesket har dyrket korn, har det også kendt til øl brygning.

Læs mere

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund Kæder og grossister / COOP / Coop Danmark DIREKTIONEN Adm. Direktør Peter Høgsted Kopncerndirektør Jan Madsen Koncerndirektør Elise Brøchner Koncerndirektør, Per Toelstang KONCERNLEDELSE Nonfooddirektør

Læs mere

Introduktion. Page 1. Spørgeskemaet er anonymt. På forhånd tak for din tid, det er en stor hjælp.

Introduktion. Page 1. Spørgeskemaet er anonymt. På forhånd tak for din tid, det er en stor hjælp. Introduktion I forbindelse med mit bachelorprojekt i ernæring og sundhed vil det glæde mig, hvis du vil besvare følgende spørgeskema. Spørgeskemaet handler om, hvilke informationer du er interesseret i,

Læs mere

sortiment 2013 ros A en D r GAA eri YGG r se B YGHU r B ske Y J s YGHU r e B ejl V

sortiment 2013 ros A en D r GAA eri YGG r se B YGHU r B ske Y J s YGHU r e B ejl V VEJLE BRYGHUS Jyskebryghuse BRYGGERIGAARDEN AROS sortiment 2013 De Jyske Bryghuse De Jyske Bryghuse er dansk mikrobrygget øl, der er lavet efter gamle traditioner og med de bedste råvarer fra hele verden.

Læs mere

/ Af Henrik Bøegh Foto Carsten Lundager /

/ Af Henrik Bøegh Foto Carsten Lundager / / Af Henrik Bøegh Foto Carsten Lundager / T y s k e r n e r e g e r e r i hvedeland Sommerfester, grillaftener og fortovscaféer kræver en forfriskende og tørstslukkende sommerøl. Siden Carlsberg introducerede

Læs mere

Ølbarometeret side 1 af 5

Ølbarometeret side 1 af 5 Ølbarometeret side 1 af 5 en er foretaget på en skala fra 1 til 10, hvor 1 er dårligst og 10 er bedst. Abdij van Leffe Belgien Blonde Lys klosterøl 7 8 75cl 6,6 En af de bedste lyse øl Abdij van Leffe

Læs mere

Forretter. Supper. Salater

Forretter. Supper. Salater Menu & vin Forretter 1. Saganaki 59,- Paneret fetaost med salat og tzatziki 2. Dolmadaki 59,- Fyldte vinblade med tzaziki og salat og brød Supper 3. Tomatsuppe 49,- Serveres med brød 4. Gullaschsuppe 59,-

Læs mere

Weingut St. Antony Spitzenklasse

Weingut St. Antony Spitzenklasse På St. Antony kan vi se tilbage på omkring 250 år begivenhedsrig historie med vin. Det hele startede i 1758 i Ruhr-området, hvor det første jernværk er opkaldt efter skytshelgen St. Antony. Her var der

Læs mere

Weingut Meyer-Näkel Spitzenklasse

Weingut Meyer-Näkel Spitzenklasse Der har været dyrket vin i Ahr dalen siden Romertiden. Meyer-Näkel familien har dyrket vin i Ahr dalen siden 1950 hvor ægteparret aula Meyer og Willibald Näkel startede med at dyrke vin på beskedne 1,5

Læs mere

Hele 42 forskellige danske julebryg

Hele 42 forskellige danske julebryg og julebryg Strålende kvalitet og kæmpe udvalg Høj kvalitet er det nøgleord, der bedst betegner årets danske julebryg, konkluderer smagogbehags ølspecialist, Henrik Bøegh, da vi afholdt årets store juleølsmagning

Læs mere

En vifte af farver og smag

En vifte af farver og smag Påskebryg 2008: En vifte af farver og smag Påskebryg er ikke mere bare en guldhalset øl til påskefrokosten, men kan være hvad som helst, fra frugtøl til stout - bare den er brygget i anledning af påsken.

Læs mere

Dansk Juleølkasse 2011 med 12 olika danska julöl från 7 danska mikrobryggerier Systembolaget Beställningssortimentet Art nr 89857 600 kr.

Dansk Juleølkasse 2011 med 12 olika danska julöl från 7 danska mikrobryggerier Systembolaget Beställningssortimentet Art nr 89857 600 kr. Dansk Juleølkasse 2011 med 12 olika danska julöl från 7 danska mikrobryggerier Systembolaget Beställningssortimentet Art nr 89857 600 kr. Amager Julebryg 2011 Som faste læsere af Amager Julebrygs etiketter

Læs mere

Detail sortiment. Vi tager forbehold for udsolgte varer. One Pint - Sjællandsvej 19-21 - 9500 Hobro - 98 52 53 55 mail@onepint.dk - www.onepint.

Detail sortiment. Vi tager forbehold for udsolgte varer. One Pint - Sjællandsvej 19-21 - 9500 Hobro - 98 52 53 55 mail@onepint.dk - www.onepint. Detail sortiment Vi tager forbehold for udsolgte varer One Pint - Sjællandsvej 19-21 - 9500 Hobro - 98 52 53 55 mail@onepint.dk - www.onepint.dk Indholdsfortegnelse Fuller s Brewery....... 3 Fuller s Brewery.......

Læs mere

DÄNEMARK ALBANI ODENSE ALBANI ODENSE ALBANI ALBANI ODENSE AMAGER AMAGER ANANAS APPELSIN KEIN RAND- ZEICHEN

DÄNEMARK ALBANI ODENSE ALBANI ODENSE ALBANI ALBANI ODENSE AMAGER AMAGER ANANAS APPELSIN KEIN RAND- ZEICHEN DÄNEMARK ALBANI ODENSE ALBANI ODENSE ALBANI ALBANI ODENSE AMAGER AMAGER ANANAS APPELSIN APPELSIN APOLLINARIS ARGANGSOL `97 ARGANGSOL 2001 ARGANGSOL 2003 ARGANGSOL 2004 ARGANGSOL 2005 ARGANGSOL `15 AQUA

Læs mere

Inspiration fra Pharmakons køkken

Inspiration fra Pharmakons køkken Inspiration fra Pharmakons køkken Retterne skal ikke ses som en samlet menu, men bruges enkeltvis. Oktober 2013 I denne måned har kokketeamet sat fokus på braisering, braiseringsretter og valg af drikkervarer

Læs mere

Private serviceerhverv

Private serviceerhverv Private serviceerhverv Kap 14 Serviceerhverv 40% af BVT ikke materiel produktion: produktet kan ikke lagres produkterne er i tilknytning til produktion handel og transport ydermere: flytning og afmåling

Læs mere

Ølsommelieruddannelsen. KOLD: Dét, du har lært, vil blive din guide i livet.

Ølsommelieruddannelsen. KOLD: Dét, du har lært, vil blive din guide i livet. Ølsommelieruddannelsen KOLD: Dét, du har lært, vil blive din guide i livet. Slip dig løs som ølsommelier Øl har en stadig stigende popularitet. I 2014 blev der for første gang i historien uddelt en Michelin

Læs mere

AGERBÆK HOTEL. Velkomst

AGERBÆK HOTEL. Velkomst - vinkort AGERBÆK HOTEL Velkomst Abrikos, alkoholfri 15,00 FRANKRIG Concert de Paris, Peche Concert de Paris er en mousserende vin med en vidunderlig smag af fersken 20,00 SPANIEN Miquel de March, Cava

Læs mere

Detail sortiment. Vi tager forbehold for udsolgte varer. One Pint - Sjællandsvej 19-21 - 9500 Hobro - 98 52 53 55 mail@onepint.dk - www.onepint.

Detail sortiment. Vi tager forbehold for udsolgte varer. One Pint - Sjællandsvej 19-21 - 9500 Hobro - 98 52 53 55 mail@onepint.dk - www.onepint. Detail sortiment Vi tager forbehold for udsolgte varer One Pint - Sjællandsvej 19-21 - 9500 Hobro - 98 52 53 55 mail@onepint.dk - www.onepint.dk Indholdsfortegnelse Guldvinder - Midtfyns Imperial Stout.

Læs mere

Op med teltet Reklamesøjler på plads Ind med øllet 1. gæst Buster.

Op med teltet Reklamesøjler på plads Ind med øllet 1. gæst Buster. Referenten har samlet nogle fakta omkring afholdelsen af Øllets Dag i Esbjerg den l2. september 2017. Egentlig skulle det være den 5. september, men klogelig har man valgt at afholde dagen den første lørdag

Læs mere

UDVALGTE VINE FRA HØRKRAM

UDVALGTE VINE FRA HØRKRAM UDVALGTE VINE FRA HØRKRAM UDVALGTE VINE I dette katalog vil vi præsentere dig for en række nye vine i vores sortiment. Vinene er særligt udvalgt af vores egen sommelier eksklusivt for Hørkram i Danmark.

Læs mere

Vare nr. Vare nr Vare nr. Vare nr Vare nr. Vare nr Vare nr. Vare nr Vare nr. Vare nr.

Vare nr. Vare nr Vare nr. Vare nr Vare nr. Vare nr Vare nr. Vare nr Vare nr. Vare nr. Bryggerhest er en ravfarvet ale med et strejf af Jalapeno. Den har jalapenoens aromatiske karakter, men er ikke stærk og passer godt til krydrede retter - helt specielt til det mexicanske køkken. 27-01

Læs mere

Pilsner. Der er intet, der kan få munden til. i superligaen

Pilsner. Der er intet, der kan få munden til. i superligaen 64 smagogbehag Danske mikrobryggerier kan sagtens være med i superligaen i Europa, når det drejer sig om pilsnerøl men der er grund til at se og smage sig for, når man vælger sin pilsner, for hele ni ud

Læs mere

Eksempel på eksamenssæt. Fra eksamen, foråret 2015

Eksempel på eksamenssæt. Fra eksamen, foråret 2015 Navn: Forbeholdt eksaminator Tilladte hjælpemidler: Nyeste stilartsdefinitioner (udleveres på dagen) Kuglepen Point teori : af 100 Point smagning : af 100 Det kræver min. 75 points ud af 100 for at bestå

Læs mere

RÅDETS FORORDNING (EØF) NR. 2081/92 REGISTRERINGSANSØGNING: artikel 17 BOB ( ) BGB (x) Nationalt sagsnummer: -

RÅDETS FORORDNING (EØF) NR. 2081/92 REGISTRERINGSANSØGNING: artikel 17 BOB ( ) BGB (x) Nationalt sagsnummer: - VI/5073/97-DA RÅDETS FORORDNING (EØF) NR. 2081/92 REGISTRERINGSANSØGNING: artikel 17 BOB ( ) BGB (x) Nationalt sagsnummer: - 1. Medlemsstatens ansvarlige myndighed: Navn: Bundesministerium der Justiz Adresse:

Læs mere

Talentudvikling i detailhandlen

Talentudvikling i detailhandlen lene.groth@coop.dk Talentudvikling i detailhandlen Cranet Konferencen 2015 Kort om Coop Medarbejderne Over 40.000 medarbejdere Danmarks største elevplads med 1.100 butiks- og kontorelever Medlemmerne Over

Læs mere

En fantastisk frisk men tør Riesling, der har tydlige noter af citrus, og er let perlende på tungen.

En fantastisk frisk men tør Riesling, der har tydlige noter af citrus, og er let perlende på tungen. Hvidvin Riesling Eins, Zwei, DRY, Leitz,2013, Tyskland 75.- // 300.- En fantastisk frisk men tør Riesling, der har tydlige noter af citrus, og er let perlende på tungen. Kung Fu Girl, Charles Smith, 2013,

Læs mere

Varme retter. Serveres mellem kl og kl Specialitet: Pandestegte ål med hvide kartofler og persillesovs» Spis hvad du kan «Kr.

Varme retter. Serveres mellem kl og kl Specialitet: Pandestegte ål med hvide kartofler og persillesovs» Spis hvad du kan «Kr. Varme retter Serveres mellem kl. 11.30 og kl. 20.00 1. Specialitet: Pandestegte ål med hvide kartofler og persillesovs» Spis hvad du kan «Kr. 229,- 2. Stor stjerneskud: Franskbrød med pandestegte rødspættefileter

Læs mere

Århus Friskoles Fredagsbrev d. 23. nov Fredag formiddag

Århus Friskoles Fredagsbrev d. 23. nov Fredag formiddag Fredag formiddag 1 25-års jubilæum Anne Cordero, vores skønne og energiske SFO-leder, har nu været ansat på Århus Friskole i 25 år. Det vil vi gerne fejre: Torsdag d. 6. december Kl. 15.00 17.30 i Salen

Læs mere

Beyerskloof, Chenin B./Pinotage, Stellenbosch, 2013

Beyerskloof, Chenin B./Pinotage, Stellenbosch, 2013 , Chenin B./Pinotage,, 2013 er synonym med Sydafrikas mest velansete og celebre vinområde, og så er også en smuk, gammel universitets by med et rigt kulturliv. Vi sydafrikanske vinregion,. Beyers Truter

Læs mere

ONSDAG TORSDAG FREDAG

ONSDAG TORSDAG FREDAG Tilbuddene gælder ONSDAG TORSDAG FREDAG MAX. 8 FL. HEREFTER OP TIL 21 03 PR. FL. Semper Ardens 50 cl. Flere varianter. Ekskl. embl. Pr. liter 19,95 9 95 NYHED i Bilka Sodavand el. Nestea a 1-1,5 liter.

Læs mere

Menu og vinkort. Kinesisk Buffet, Sushi, Mongolian Barbecue, Salatbar og kaffe-te. Åbningstider: Torsdag - Fredag - Lørdag - Søndag fra

Menu og vinkort. Kinesisk Buffet, Sushi, Mongolian Barbecue, Salatbar og kaffe-te. Åbningstider: Torsdag - Fredag - Lørdag - Søndag fra Yang Menu og vinkort Kinesisk Buffet, Sushi, Mongolian Barbecue, Salatbar og kaffe-te Torsdag - Fredag - Lørdag - Søndag fra 17.30-21.00 Åbningstider: Mandag: Lukket Tirsdag - onsdag: 12-19 Torsdag - Fredag:

Læs mere

Thomas Roland Coop CSR. Oslo, 29. september 2016

Thomas Roland Coop CSR. Oslo, 29. september 2016 Thomas Roland Coop CSR Oslo, 29. september 2016 Hvad vil jeg sige? Lidt om Coop Danmark Vores økologihistorie De økologiske forbrugere Kan I bruge vores erfaringer? Omsætning 45,2 mia. EBIT 632 mia. (Ex.

Læs mere

Tilbudsavisens effekt. En unik kombination af kortlægningen af indsatsen via tilbudsdata.dk og resultatet via GfK Shopper Decision Monitor

Tilbudsavisens effekt. En unik kombination af kortlægningen af indsatsen via tilbudsdata.dk og resultatet via GfK Shopper Decision Monitor GfK Consumer Tracking Scandinavia GfK Shopper Insights Juni 2010 Tilbudsavisens effekt En unik kombination af kortlægningen af indsatsen via tilbudsdata.dk og resultatet via GfK Shopper Decision Monitor

Læs mere

Amager Bryghus. Black Nitro. Typ: Black IPA - 7,6% Christianshavns Pale Ale. Typ: American Pale Ale - 5,5% Reservation för ändringar i sista stund

Amager Bryghus. Black Nitro. Typ: Black IPA - 7,6% Christianshavns Pale Ale. Typ: American Pale Ale - 5,5% Reservation för ändringar i sista stund Amager Bryghus Black Nitro Typ: Black IPA - 7,6% Reservation för ändringar i sista stund På Amager Bryghus har vi altid med stor fornøjelse nydt at åbne dørene for gæstebryggere fra den ganske verden.

Læs mere

Velgørenhedssmagning

Velgørenhedssmagning Velgørenhedssmagning Firmaet - eller Taylor, Fladgate & Yeatman, som det helt korrekt hedder - er over 300 år gammelt. er stadig et personligt ejet familiefirma, som er fuldstændig uafhængigt. hovedsæde

Læs mere

MARKEDSANALYSE NATIONALPARK- FØDEVARER

MARKEDSANALYSE NATIONALPARK- FØDEVARER MARKEDSANALYSE NATIONALPARK- FØDEVARER HOVEDRAPPORT DANMARKS NATIONALPARKER SEPTEMBER 2017 INDHOLDSFORTEGNELSE FORMÅL OG METODE SAMMENFATNING POTENTIALET FOR NATIONALPARKFØDEVARER BRANDING AF NATIONALPARKFØDEVARER

Læs mere

Ølfestival 2008. ale.dk. Jyske øldage. [Indhold] Velkommen til. Årets mest velsmagende oplevelse - STANDORDEN DM O G SM I H Å N D B R Y G

Ølfestival 2008. ale.dk. Jyske øldage. [Indhold] Velkommen til. Årets mest velsmagende oplevelse - STANDORDEN DM O G SM I H Å N D B R Y G 10 8 6 [Indhold] P R A K T I S K E O P L Y S N I N G E R F O R O R D U D S T I L L E R R E G I S T E R ale.dk 12 U D S T I L L E R E - ORDEN 160 B R Y G K O N K U R R E N C E 162 DM O G SM I H Å N D B

Læs mere

Velkommen til Timos! Jeg har lavet denne introduktion, for at du ved hvem du arbejder hos, og hvad der er vigtigt for min forretning.

Velkommen til Timos! Jeg har lavet denne introduktion, for at du ved hvem du arbejder hos, og hvad der er vigtigt for min forretning. B N E AR Velkommen til Timos! Jeg har lavet denne introduktion, for at du ved hvem du arbejder hos, og hvad der er vigtigt for min forretning. Jeg har arbejdet i restaurantbranchen det meste af mit liv.

Læs mere