LOKALPLAN 137 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED SMAKKEGÅRDSVEJ OG GENTOFTE STATION I GENTOFTE KOMMUNE 1997

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LOKALPLAN 137 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED SMAKKEGÅRDSVEJ OG GENTOFTE STATION I GENTOFTE KOMMUNE 1997"

Transkript

1 LOKALPLAN 137 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED SMAKKEGÅRDSVEJ OG GENTOFTE STATION I GENTOFTE KOMMUNE 1997

2

3 LO KALPLAN NR. 137 FOR ET OM 0RÅDE VED SMAKKEGARDSVEJ OG GENTOFTE STATION I GENTOFTE KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING GENTOFTE KOMMUNE 1997

4 INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE VEDRØRENDE LOKALPLAN NR. 137 Side LOKALPLANENS FORMÅL 5 LOKALPLANENS BAGGRUND 5 EKSISTERENDE FORHOLD 5 LOKALPLANENS INDHOLD OG KONSEKVENSER 5 LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING 7 REGIONPLAN KOMMUNE PLAN BYPLANVEDTÆGTER OG LOKALPLANER 8 TRAFIK OG PARKERING 8 STØJFORHOLD 8 VARMEPLANLÆGNING 8 VANDFORSYNING 9 AFVANDINGSFORHOLD 9 TILLADELSER FRA ANDRE MYNDIGHEDER 9 LOKALPLAN NR LOKALPLANENS FORMÅL 11 2 LOKALPLANOMRÅDET 11 3 LOKALPLANOMRÅDETS ANVENDELSE 12 4 UDSTYKNING 12 5 VEJ-, STI - OG PARKERINGSFORHOLD 12 6 LEDNINGS- OG ANTENNEANLÆG 13 7 BEBYGGELSENS OMFANG OG PLACERING 14 8 BEBYGGELSENS YDRE FREMTRÆDEN 14 9 UBEBYGGEDE AREALER FORUDSÆTNINGER FOR IBRUGTAGNING OPHÆVELSE AF SERVITUTTER OPHÆVELSE AF BYPLANVEDTÆGT OG LOKALPLAN LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER 17 VEDTAGELSESPÅTEGNING 18 ILLUSTRATIONSPLAN KORTBILAG 1. AREALANVENDELSESPLAN KORTBILAG 2. SNIT A-A og B-B samt perspektiv KORTEILAG 3. SNIT C-C og D-D samt perspektiv

5 -5- REDEGØRELSE VEDRØRENDE LOKALPLAN NR. 137 FOR ET OMRÅ- DE VED SMAKKEGÅRDSVEJ OG GENTOFTE STATION I GENTOFTE KOMMUNE. LOKALPLANENS FORMÅL. Formålet med lokaiplanen er at sikre et område til attraktiv kontor-erhvervsbebyggelse og institutionsbebyggelse, samt sikre, at bebyggelsen udformes under hensyntagen til den omkringliggende bebyggelse. Formålet er endvidere at sikre vejadgang fra Smakkegårdsvej. Vejadgang fra Gentoftegade fastholdes. LOKALPLANENS BAGGRUND. Arealet, der tilhører DSB, benyttes ikke længere til jernbanefunktioner, og DSB ønsker at afhænde arealet med henblik på opførelse af kontor-erhvervsbebyggelse. EKSISTERENDE FORHOLD. Området er beliggende i Jægersborg bydel. Området afgrænses mod nordøst af parcelhusbebyggelsen langs Smakkegårdsvej, mod sydøst af Gentoftegade, mod sydvest af jernbanen og bebyggelsen ved C. L. Ibsens Vej/Brogårdsvænget og mod nordvest af parcelhusbebyggelsen ved Smakkekrogen. Området anvendes til nyttehaver med enkelte huse, herunder en spejderhytte. Områdets samlede grundareal er Ca m2. LOKALPLANENS INDHOLD OG KONSEKVENSER. Lokalplanen indeholder bestemmelser der giver mulighed for at opføre erhvervsbebyggelse og/eller institutionsbebyggelse med en bebyggelsesprocent på max 30 svarende til et etageareal på ialt Ca m2 i højst 2 etager med en højde på 7,60 meter, dog med den mulighed at enkelte bygningsdele kan gives en højde på max. 8 meter. Området vil blive vejbetjent fra Smakkegårdsvej og Gentoftegade.

6 -6- Der etableres beplantede volde hvor området grænser op til boligområder. - Endvidere etableres der en beplantet støjvold imod bane linien. Stejvolden skal sikre, at der ikke opstår géner i form af støjreflektion fra jernbanen. Lokaiplanen indeholder endvidere bestemmelser om materialer, belægninger og beplantning m.v.

7 -7- Udsnit af kortbilag til rammer for lokaiplanlægning. LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING. REGIONPLAN Området ligger inden for det stationsnære centralområde (afstand til station max. 500 m). Ifølge regionplanen skal der søges skabt større rummelighed til bl.a. kontorformål i stationsnære områder. Etablering af erhvervsbebyggelse på arealet er således i overensstemmelse med regionpianen. KOMMUNEPLAN Området er i kommuneplanen udlagt til ERHVERVSFORMÅL - Liberale erhverv, kontor og administration samt Offentlige formål - institutioner til betjening af kommunen. I kommuneplan 1997 indgår området (på nær Ca m2) som enkeltområde 4. El. Den maximale bebyggelsesprocent er 40 og det maximale etageantal 2. Den maximale bygningshøjde er 9 meter. Der skal etableres opholdsarealer svarende til 10% af erhvervsetagearealet og 50% af institutionsetagearealet. Der skal udlægges parkeringspladser svarende til 1 parkeringsplads pr. 50 m2 etageareal.

8 -8- Endvidere skal bebyggelsen udformes under hensyntagen til tilstødende boligområder. BYPLANVEDTÆGTER OG LOKALPLANER. Lokaiplanens område er ikke omfattet af byplanvedtægter eller lokalpianer. TRAFIK OG PARKERING. Der kan etableres traf ikregulering ved tilkørslen til lokalpianområdet fra Smakkegårdsvej. Byggefelterne er iøvrigt fastlagt således, at vejadgang til lokaiplanområdet fra Gentoftegade fastholdes. STØJFORHOLD. Der er foretaget beregninger af togstøj omkring en kommende bebyggelse, med henblik på at belyse i hvilken grad reflektioner af togstøj fra den planlagte bebyggelses facader vil påvirke boligerne på vestsiden af jernbanen. Beregningerne viser, at støjbelastningen fra jernbanetrafikken stiger med 0,2-0,5 db ved eksisterende boliger vest for jernbanen. Ved en enkelt. ejendom midt i områdét vil støjen kunne stige med 1,3 db. Der vil blive opført en støjvold til at hindre disse stigninger i støjbelastningen. Der vil blive udført vejledende støjmålinger ved Brogårdsvej, Brogårds Vænge og CL. Ibsens Vej før og efter byggeriets opførelse. VARMEPLANLÆGNING. I henhold til lov om varmeplanlægning har Gentofte Kommunalbestyrelse vedtaget planer for den fremtidige varmeforsyning, henholdsvis delpian for kraftvarmeforsyning og delplan for naturgasforsyning. Området er forsynet med naturgas. Større samlede bebyggelser skal opvarmes med kraftvarme mens enkeltstående bygninger skal opvarmes med naturgas..

9 -9 VANDFORSYNING. Området vandforsynes i dag fra Brogårdsvænget via en DSB-ejet stikledning. Denne ledning kan ikke påregnes brugt til permanent forsyning af området. I arealets sydøstlige hjørne findes en hovedvandledning og umiddelbart syd for arealet findes en nedgang til en ledningstunnel. Der skal sikres vejadgang fra lokalpianområdet til ledningstunnelen. AFVAND INGS FORHOLD. Ved afvanding af området må det samlede afløb, herunder afløb fra omgivende DSB-arealer ikke overstige den vandmængde, der svarer til de afløbskoefficienter, der er fastsat i kommunens spildevandspian. TILLADELSER FRA ANDRE MYNDIGHEDER. Lokalpianens virkeliggørelse er ikke afhængig af tilladelser eller dispensationer fra andre myndigheder end Kommunalbestyrelsen.

10 - 10 -

11 LOKALPLAN NR. 137 FOR ET OMRÅDE VED SMAKKEGÅRDSVEJ OG GENTOFTE STATION I GENTOFTE KOMMUNE. I henhold til lov om planlægning (lovbekendtgørelse nr. 746 af 16. august 1994) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 beskrevne område: i LOKALPLANENS FORMÅL. Det er lokaiplanens formål: - at sikre et område til erhvervs- og institutionsbebyggelse, - at sikre, at bebyggelsen placeres og udformes under hensyntagen til den omkringliggende bebyggelse, - at sikre vej adgang fra Smakkegårdsvej og fastholde vejadgang fra Gentoftegade. 2 LOKALPLANOMRÅDET. Lokalpianområdet afgrænses som vist på vedhæftede kortbiiag 1 og omfatter et tidligere DBS-areal, del af matr. nr. 173 a, Gentofte, samt alle parceller der efter den i. marts 1997 udstykkes fra den nævnte ejendom.

12 LOKALPLANOMRÅDETS ANVENDELSE. Stk. i Lokalpianens område må kun anvendes til erhvervsformål i form af kontorer for liberale erhverv og administration, samt til offentlige formål i form af institutioner til betjening af kommunen. Stk. 2 Lokaiplanens område må kun anvendes til virksomhed som ikke medfører gener i form af støj, rystelser eller luftforurening. 4 UDSTYKNING. Stk. i Udstykning mv. i strid med planens formål må ikke finde sted. 5 VEJ-, STI- OG PARKERINGSFORHOLD. Stk. i Veje skal i princippet placeres som vist på kortbilag 1. Stk. 2 Der skal anlægges en sti efter princippet som vist på kortbilag i. stk. 3 Ved opførelse af ny bebyggelse samt ved ændret anvendelse af eksisterende bebyggelse skal det udlagte antal parkeringspladser være mindst i parkeringsplads pr. 50 m2 etageareal. Stk. 4 Det udlagte areal til parkering skal placeres som det fremgår af kortbilag i og illustrationsplanen. Stk. 5 Dersom det anlagte antal parkeringspladser af Kommunalbestyrelsen skønnes at være utilstrækkeligt kan samtlige udlagte parkeringspladser til enhver tid kræves anlagt. Stk. 6 Der skal etableres vejadgang fra Smakkegårdsvej. Vejtilslutningen skal udformes efter aftale med Gentofte Kommune. Vejadgangen til området fra Gentoftegade skal fastholdes. Stk. 7 Traf ikregulering af vej tilslutningen til området fra Smakkegårdsvej skal etableres såfremt de traf ikale forhold efter Kommunalbestyrelsens skøn betinger dette.

13 13 - Stk. 8 Der skal etableres vejadgang fra iokalplanområdet til DSB-arealet imod syd. * Se note. Stk. 9 Der skal etableres mindst 2 adgangsstier til S-togsstationen fra lokalplanområdet. Adgangsstierne skal godkendes af Kommunalbestyrelsen. ** Se note. 6 LEDNINGS- OG ANTENNEANLÆG. Stk. 1 Nye el-ledninger i området, herunder ledninger til intern vejbelysning, skal udføres som jordkabler. Stk. 2 Inden for området må der på terræn opsættes indtil 1,80 m høje fritstående antenner og parabolantenner i en afstand af minimum 2,5 m fra skel mod naboejendom og minimum 10 m fra skel mod vej. Andre placeringer af fritstående antenner kræver Kommunalbestyrelsens særlige tilladelse i hvert enkelt tilfælde. Stk. 3 Tagantenner må ikke gives en højde på mere end 2,5 m over den enkelte ejendoms højeste bygningsdel. Opsætning af ikke typegodkendte tagantenner kræver Kommunalbestyrelsens særlige tilladelse i hvert enkelt tilfælde. Stk. 4 Det er tilladt at opsætte parabolantenner med en diameter på højst 100 cm. Opsætning af parabolantenner med en diameter større end 100 cm kræver Kommunalbestyrelsens tilladelse i i hvert enkelt tilfælde. Stk. 5 Varmeforsyningen til ejendommene skal være i overensstemmelse med retningslinjerne i kommunens varmeplan. Stk. 6 Ved afvanding af området må det samlede afløb ikke overstige den vandmængde der svarer til de afløbskoefficienter, der er fastsat i kommunens spildevandsplan. Se note. * note. Se punktet VANDFORSYNING, side 9. ** note. Adgangsvejenes placering og udformning skal ske i samarbejde med Banestyrelsen. note. Lokalplanområdets afløbskoefficient må påregnes reduceret grundet afvanding af de omkringliggende arealer.

14 14-7 BEBYGGELSENS OMFANG OG PLACERING. Stk. i Bebyggelsesprocenten for den enkelte ejendom må ikke overstige 30. Stk. 2 Bebyggelsen skal placeres indenfor de på kortbilag 1 viste byggefelter. * Se note. Stk. 3 Bebyggelsens højde- og afstandsforhold skal overholde bestemmelserne i bygningsreglementets 3.2 og 3.3. Stk. 4 Der må opføres bebyggelse i maksimalt 2 etager. Den nordligste bygning må dog højst opføres i een etage som angivet på kortbilag 1. Stk. 5 Ved bebyggelse i 2 etager må intet punkt af en bygnings ydervæg eller tagf lade gives en højde der overstiger 7,60 meter over terræn, målt efter reglerne i bygningsreglementet. Det kan tillades at enkelte bygningsdele gives en højde på 8 meter over terræn, målt efter reglerne i bygningsreglementet. Ved bebyggelse i een etage må intet punkt af en bygnings ydervæg eller tagf lade gives en højde der overstiger 4 meter, målt efter reglerne i bygningsreglementet. Stk. 6 Udover de på kortbilag i viste byggefelter kan der med Kommunalbestyrelsens særlige tilladelse opføres mindre udhusbygninger, overdækninger og udvendige trapper samt transformerstationer og lignende, som har tilknytning til områdets anvendelse. Stk. 7 Bebyggelsen skal være i overensstemmelse med de på illustrationsplanen og kortbilag i, 2 og 3 angivne retningslinier og principper, herunder bebyggelsens opdeling. 8 BEBYGGELSENS YDRE FREMTRÆDEN. Stk. i Ny bebyggelse skàl tilpasses den eksisterende bebyggelse og skal udformes således, at der efter Kommunalbestyrelsens skøn opnås en god helhedsvirkning. Stk. 2 Til udvendige bygningsf lader må der ikke anvendes formér,. materialer eller farver som efter Kommunalbestyrelsens skøn virker skæmmende. Stk. 3 Bygningers tunge vægge skal udføres som filtset teglvæg af blødstrøgne sten. * Note. Der findes gas- og vandledninger inden for området.

15 i5 - Bygningers træpartier skal udføres i Cedertræ eller Tuja. Vinduer skal udføres med alu-rammer eller malede trærammer. Glaspartier skal udføres med alu-rammer med klart glas uden farve. Stål skal fremstå galvaniseret eller lakeret i grafitgrå nuance. Stk. 4 Skiltning og reklamering må kun finde sted med Kommunalbestyrelsens særlige tilladelse. * se note. Der må ikke forekomme skiltning på bygningernes gavie og facader udover mindre navneskiite. Der må ikke forekomme skilte på bygningernes tage. 9 UBEBYGGEDE AREALER. Stk. i Den del af områdets ubebyggede arealer der ikke benyttes til parkering, gårdsplads eller lignende skal anlægges og vedligeholdes som grønt område. Stk. 2 Der skal anlægges udendørs opholdsarealer svarende til mindst 10% af erhvervsetageareàlet og mindst 50% af inst itutionsetagearealet. Stk. 3 Anlæg af arealer, interne veje, stier, parkeringspladser m.m., må kun ske efter en samlet plan godkendt af Kommunalbestyrelsen. Planen skal indeholde bestemmelser vedrørende belægning, belysning, beplantning, hegning, m.m. Områdets eksisterende beplantning skal i videst muligt omfang indgå i beplantningsplanen for området. Fjernelse af eksisterende beplantning skal godkendes af Kommunalbestyrelsen. Stk. 4 Terrænregulering på mere end /- 0,5 meter må kun finde sted efter Kommunalbestyrelsens tilladelse. * Note. Ved skiltning og reklamering i nærheden af spor skal der, udover tilladelse fra Gentofte Kommune, indhentes tilladelse fra Banestyrelsen.

16 - i6 Stk. 5 Der skal anlægges beplantede skrænter og volde som det fremgår af illustrationspianen og kortbilagene. Skrænter og volde mod naboer skal afsluttes med en vold over den pågældende villahavekote som vist på kortbilag 3, snit D-D. Skrænter og volde skal beplantes med træer og buske. Haveanlæg skal beplantes med mindre buske og frugttræer. Imod banespor skal der etableres en støjvold, der sikrer, at der ikke opstår gener i form af støjreflektion fra jernbanen. Støjvolden skal placeres som vist på kortbilag i og illustrationsplanen. Støjvolden skal udføres af armeret jord med fibertex. Støjvolden skal beplantes med Vedbend. Kommunalbestyrelsen skal godkende støjvolden mod jernbanen, herunder højden. Det er en betingelse for denne godkendelse, at der ikke efter byggeriets opførelse, som følge af byggeriet, påføres området yderligere støjgener i forhold til støj forholdene ved lokalplanens vedtagelse. Dersom den etablerede støjvold af Kommunalbestyrelsen vurderes at være utilstrækkelig, kan Kommunalbestyrelsen til enhver tid kræve støjvolden udbygget eller ændret. Stk. 6 Der skal etableres pladser som vist på illustrationsplanen og kortbilag 1. På pladserne skal der plantes Piletræer eller Lind samt etableres plantebede med bunddækkeplanter. Der skal etableres flisebelægning på pladserne. Parkeringsarealer i asfalt. skal udføres med gule perlesten lagt Alléen fra Smakkegårdsvej skal beplantes med Spidsløn, Lind eller Røn. 10 FORUDSÆTNING FOR IBRUGTAGNING Stk. 1 Forinden ny bebyggelse må tages i brug skal der være etableret opholds- og parkeringsarealer samt vejtilslutninger i overensstemmelse med 5 og 9. Stk. 2 Forinden ny bebyggelse tages i brug skal der være etableret en støjvold som vist på kortbilag i og illustrationsplanen, der sikrer, at der ikke opstår gener i form af støjreflektion fra jernbanen, jfr. 9, stk.5.

17 17 - Der skal udføres vejledende støjmåiinger ved Brogårdsvej, Brogårds Vænge og C.L. Ibsensvej før og efter byggeriets opførelse. Stk. 3 Forinden ny bebyggelse tages i brug skal det sikres, at støj niveauet på de primære opholdsareaier ikke ikke overstiger 60 db(a) fra vejtrafik og ikke overstiger 65 db(a) fra jernbanetrafik. Støjdæmpende foranstaltninger skal udføres i overensstemmelse med Miljøstyrelsens vejledninger nr. 3/1984, Traf ikstøj i boligområder, samt nr. 1/1997, Støj og vibrationer fra jernbaner. Det skal tillige sikres at grænsen for vibrationer, der er 75 db, bliver overholdt, jævnfør Miljøstyrelsens retningslinier nr. 6/1985. ii OPHÆVELSE AF SERVITUTTER. Der ophæves ingen servitutter. 12 OPHÆVELSE AF BYPLANVEDTÆGT OG LOKALPLAN. Der ophæves ingen byplanvedtægter eller lokalplaner. 13 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. Stk. 1 Efter Kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokaiplanen må ejendomme, der er omfattet af planen, i henhold til planlægningslovens 18 kun udstykkes, bebygges og anvendes i overensstemmelse med planens bestemmelser. Den eksisterende lovlige anvendelse af en ejendom kan fortsætte som hidtil. Lokalplanen medfører ikke i sig selv krav om etablering af de anlæg m.v. der er indeholdt i planen. Kommunalbestyrelsen kan meddele dispensation til mindre væsentlige afvigelser fra lokalplanens bestemmelser under forudsætning af, at disse ikke er i strid med principperne i planen. Videregående afvigelser fra lokalplanen kan kun gennemføres ved tilvejebringelse af en ny lokalplan. Stk. 2 Private byggeservitutter og andre tilstandsservitutter, der er uforenelige med lokalplanen, fortrænges af denne.

18 i8 - VEDTAGELSESPÅTEGNING. Således vedtaget af Gentofte Kommunalbestyrelse den 22. december Hans Toft (sign.) Karsten Gerlif (sign.) Nærværende lokalpian begæres i henhold til 31, stk. 2 i lov om planlægning tinglyst på matr.nr.: del af matr.nr. 173 a, Gentofte, samt alle parceller, der efter d. 1. marts 1997 udstykkes fra den nævnte ejendom. Gentofte Kommune, Teknisk Forvaltning, den 15. januar i998. Karsten Gerlif (sign.) Poul Erik Ostenfeld (sign.) Tinglyst den 5. februar 1998.

19

20

21 KOTE 25.?AGXOIE Pt.AIITESTØJVÆG FORPLADS DSBAREAL -i- ± BYGNING -r NAVEANLÆG -. çv.) - :. ;I 1L..-i ,..... _ KørE25.00, -: I & PERSPEK11V SET FRA HAVEANLÆG GLASPAVILLION D8AAEA1. OORPLADS, BYGHJNG ENETAGEMOO?!!!.LYL 4NABO8YGNING SAtAKKEGSAD KORTBILAG 2 TIL LOKALPLAN 137 TEKNISK FORVALTNING GENTOFTE KOMMUNE SNIT A-A OG B-B 1997.

22 TAGKOTE 3110 DSB AREAL PERSPEKTIV SET FRA STATIONEN ogard + BYGNING + FORPTIDS + :. /. i sl --ii r \ I. 0 TAGAD1t Runnnåsm NRRflBYI%NINA Q1%1*TIIMS KORTBILAG 3 TIL LOKALPLAN 137 TEKNISK FORVALTNING GENTOFTE KOMMUNE SNIT C-C OG D-D 1997.

LOKALPLAN 134 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED C.V.E. KNUTHS VEJ OG RYGÅRDS ALLÉ I GENTOFTE KOMMUNE 1997

LOKALPLAN 134 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED C.V.E. KNUTHS VEJ OG RYGÅRDS ALLÉ I GENTOFTE KOMMUNE 1997 LOKALPLAN 134 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED C.V.E. KNUTHS VEJ OG RYGÅRDS ALLÉ I GENTOFTE KOMMUNE 1997 LÖKÅLPL~NNR. 134 FOR ET OMRÅDE VED C.V.È. KNUTHS VEJ OG RYGÅRDS ALLÉ i GENTOFTE KOMMUNE. TEKNISK FORVALTNING

Læs mere

LOKALPLAN 106 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED LINDEGÅRDSVEJ OG EJGÅRDS TVÆRVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1992

LOKALPLAN 106 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED LINDEGÅRDSVEJ OG EJGÅRDS TVÆRVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1992 LOKALPLAN 106 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED LINDEGÅRDSVEJ OG EJGÅRDS TVÆRVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1992 LQKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED LINDEGÅRDSVEJ OG EJGÅRDS TVÆRVEJ I GENTOFTE KOMMUNE NR.106 TEKNISK DIREKTORAT

Læs mere

LOKALPLAII 136 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM BAKKEVÆNGET OG VANGEDEVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1997

LOKALPLAII 136 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM BAKKEVÆNGET OG VANGEDEVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1997 LOKALPLAII 136 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM BAKKEVÆNGET OG VANGEDEVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1997 GENTOFTE KOMMUNE Plan og Byg Rettelsesblad til Lokalplan 136 for et område mellem Bakkevænget og Vangedevej

Læs mere

LOKALPLAN 116 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE OMKRING LINDEGÅRDSVEJ, ORDRUPVEJ, EJGÅRDSVEJ OG EJGÅRDS TVÆRVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1994

LOKALPLAN 116 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE OMKRING LINDEGÅRDSVEJ, ORDRUPVEJ, EJGÅRDSVEJ OG EJGÅRDS TVÆRVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1994 LOKALPLAN 116 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE OMKRING LINDEGÅRDSVEJ, ORDRUPVEJ, EJGÅRDSVEJ OG EJGÅRDS TVÆRVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1994 LOKALPLAN NR.116 FOR ET OMRÅDE OMKRING LINDEGÅRDSVEJ, ORDRUPVEJ, EJGÅRDSVEJ

Læs mere

LOKALPLAN 62.1 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED FREDENSVEJ OG HYLDEGÅRDSVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1993

LOKALPLAN 62.1 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED FREDENSVEJ OG HYLDEGÅRDSVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1993 LOKALPLAN 62.1 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED FREDENSVEJ OG HYLDEGÅRDSVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1993 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED FREDENSVEJ OG HYLDEGÅRDSVEJ I GENTOFTE KOMMUNE nr. 62.1 TEKNISK DIREKTORAT GENTOFTE

Læs mere

LO KALPLAN 132 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VEST FOR KORSGÅRDSVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1996

LO KALPLAN 132 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VEST FOR KORSGÅRDSVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1996 LO KALPLAN 132 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VEST FOR KORSGÅRDSVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1996 GENTOFTE KOMMUNE Plan og Byg Rettelsesblad til Lokalplan 132 for et område vest for Korsgårdsvej Med offentlig bekendtgørelse

Læs mere

LOKALPLAN 119 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM HELLERUPVEJ, RYGÅRDS ALLE OG C.V.E. KNUTHS VEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1994

LOKALPLAN 119 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM HELLERUPVEJ, RYGÅRDS ALLE OG C.V.E. KNUTHS VEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1994 LOKALPLAN 119 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM HELLERUPVEJ, RYGÅRDS ALLE OG C.V.E. KNUTHS VEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1994 LOKALPLAN NR. 119 FOR ET OMRÅDE MELLEM HELLERUPVEJ, RYGÅRDS ALLE OG C.V.E. KNUTHS VEJ

Læs mere

Rettelsesblad til Lokalplan 144 for et område ved Niels Andersens Vej og Skelvej

Rettelsesblad til Lokalplan 144 for et område ved Niels Andersens Vej og Skelvej GENTOFTE KOMMUNE Plan og Byg Rettelsesblad til Lokalplan 144 for et område ved Niels Andersens Vej og Skelvej Med offentlig bekendtgørelse af Lokalplan 402 om overdækninger, herunder udestuer (PlanID:

Læs mere

LOKALPLAN 129 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM HANS JENSENS VEJ, DÆMRINGSVEJ, HVILEVEJ OG LYNGBYVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1996

LOKALPLAN 129 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM HANS JENSENS VEJ, DÆMRINGSVEJ, HVILEVEJ OG LYNGBYVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1996 LOKALPLAN 129 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM HANS JENSENS VEJ, DÆMRINGSVEJ, HVILEVEJ OG LYNGBYVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1996 INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE VEDRØRENDE LOKALPLAN NR. 129 Side LOKALPLANENS

Læs mere

LOKALPLAN 127 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM SOGNEVEJ OG NYMOSEGÅRD I GENTOFTE KOMMUNE 1996

LOKALPLAN 127 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM SOGNEVEJ OG NYMOSEGÅRD I GENTOFTE KOMMUNE 1996 LOKALPLAN 127 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM SOGNEVEJ OG NYMOSEGÅRD I GENTOFTE KOMMUNE 1996 GENTOFTE KOMMUNE Plan og Byg Rettelsesblad til Lokalplan 127 for et område mellem Sognevej og Nymosegård Med

Læs mere

LOKALPLAN 215. for Dahlénsstræde 5, Gentofte HF

LOKALPLAN 215. for Dahlénsstræde 5, Gentofte HF LOKALPLAN 215 for Dahlénsstræde 5, Gentofte HF GENTOFTE KOMMUNE Gentoftegade INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 215 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD

Læs mere

LOKALPLAN 196. for Copenhagen International School i Hellerup

LOKALPLAN 196. for Copenhagen International School i Hellerup LOKALPLAN 196 for Copenhagen International School i Hellerup GENTOFTE KOMMUNE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 196 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD

Læs mere

LO KALPLAN 124 LOKALPLAN FORS ET OMRÅDE VED HYLDEGÅRDSVEJ, ORDRUP JAGTVEJ OG BROHOLMS ALLÉ I GENTOFTE KOMMUNE 1995

LO KALPLAN 124 LOKALPLAN FORS ET OMRÅDE VED HYLDEGÅRDSVEJ, ORDRUP JAGTVEJ OG BROHOLMS ALLÉ I GENTOFTE KOMMUNE 1995 LO KALPLAN 124 LOKALPLAN FORS ET OMRÅDE VED HYLDEGÅRDSVEJ, ORDRUP JAGTVEJ OG BROHOLMS ALLÉ I GENTOFTE KOMMUNE 1995 GENTOFTE KOMMUNE Plan og Byg Rettelsesblad til Lokalplan 124 for et område ved Hyldegårdsvej,

Læs mere

LOKALPLAN 205. for Kløckershave og Salem

LOKALPLAN 205. for Kløckershave og Salem LOKALPLAN 205 for Kløckershave og Salem GENTOFTE KOMMUNE Gentoftegade INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 205 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS

Læs mere

LO KALPLAN 153 LOKALPLAN FOR BENGTASVEJ 1A OG SIGRIDSVEJ 2A I GENTOFTE KOMMUNE 2000

LO KALPLAN 153 LOKALPLAN FOR BENGTASVEJ 1A OG SIGRIDSVEJ 2A I GENTOFTE KOMMUNE 2000 LO KALPLAN 153 LOKALPLAN FOR BENGTASVEJ 1A OG SIGRIDSVEJ 2A I GENTOFTE KOMMUNE 2000 GENTOFTE KOMMUNE Plan og Byg Rettelsesblad til Lokalplan 153 for Bengtasvej 1 A og Siridsvej 2 A Med offentlig bekendtgørelse

Læs mere

LO KALP LAN 150 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED STRANDVEJEN, NORD FOR BOSTAMOSE I GENTOFTE KOMMUNE 1999

LO KALP LAN 150 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED STRANDVEJEN, NORD FOR BOSTAMOSE I GENTOFTE KOMMUNE 1999 LO KALP LAN 150 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED STRANDVEJEN, NORD FOR BOSTAMOSE I GENTOFTE KOMMUNE 1999 GENTOFTE KOMMUNE Plan og Byg Rettelsesblad til Lokalplan 150 for et område ved Strandvejen, nord for

Læs mere

LOKALPLAN 156. Teknisk Forvaltning Gentofte Kommune 2000. for et område ved Gentoftegade og Gentofte Hotel GENTOFTE KIRKEGÅRD ADOLPHSVEJ GENTOFTE SØ

LOKALPLAN 156. Teknisk Forvaltning Gentofte Kommune 2000. for et område ved Gentoftegade og Gentofte Hotel GENTOFTE KIRKEGÅRD ADOLPHSVEJ GENTOFTE SØ LOKALPLAN 156 for et område ved Gentoftegade og Gentofte Hotel Teknisk Forvaltning Gentofte Kommune 2000 GENTOFTE KIRKEGÅRD H.A.CLAUSENS VEJ WILH.SCHMIDTS VEJ ADOLPHSVEJ GENTOFTEGADE GENTOFTE SØ INDHOLDELSFORTEGNELSE

Læs mere

LOKALPLAN 224. for Jægersborg Allé 149

LOKALPLAN 224. for Jægersborg Allé 149 LOKALPLAN 224 for Jægersborg Allé 149 GENTOFTE KOMMUNE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 224 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD TIL

Læs mere

LO KALPLAN 113 LOKALPL 0AN FOR ET OMRÅDE VED LAGERGARDSVEJ OG NYBROVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1994

LO KALPLAN 113 LOKALPL 0AN FOR ET OMRÅDE VED LAGERGARDSVEJ OG NYBROVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1994 LO KALPLAN 113 LOKALPL 0AN FOR ET OMRÅDE VED LAGERGARDSVEJ OG NYBROVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1994 LOKALPLAN I~R.113 FOR ET pmrade VED LAGERGARDSVEJ OG NYBROVEJ I GENTOFTE KOMMUNE TEKNISK DIREKTORAT GENTOFTE

Læs mere

LO KALPLAN 126 LOKALPLAN FOR SKOVHUGGERAREALET VED NYBROVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1996

LO KALPLAN 126 LOKALPLAN FOR SKOVHUGGERAREALET VED NYBROVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1996 LO KALPLAN 126 LOKALPLAN FOR SKOVHUGGERAREALET VED NYBROVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1996 GENTOFTE KOMMUNE Plan og Byg Rettelsesblad til Lokalplan 126 for Skovhuggerarealet ved Nybrovej Med offentlig bekendtgørelse

Læs mere

LOKALPLAN LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM ROSAVEJ.DALSGÅRDSVEJ I GENTOFTE KOMMUNE OG 1987

LOKALPLAN LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM ROSAVEJ.DALSGÅRDSVEJ I GENTOFTE KOMMUNE OG 1987 LOKALPLAN 68 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM ROSAVEJ.DALSGÅRDSVEJ I GENTOFTE KOMMUNE OG 1987 INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN NR. 68 side LOKALPLANENS FORMÂL 5 LOKALPLANENS INDHOLD 5 LOKALPLANENS

Læs mere

LOKALPLAN 167. For ældreboliger ved Geels Plads i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 167. For ældreboliger ved Geels Plads i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 167 For ældreboliger ved Geels Plads i Virum bydel Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden for lokalplanen..............................................................................................................................

Læs mere

LOKALPLAN 84 LOKALPLAN FOR DAMGÅRDEN, EMILIEKILDEVEJ, I 1990

LOKALPLAN 84 LOKALPLAN FOR DAMGÅRDEN, EMILIEKILDEVEJ, I 1990 LOKALPLAN 84 LOKALPLAN FOR DAMGÅRDEN, EMILIEKILDEVEJ, GENTOFTE KOMMUNE I 1990 INDHOLDSFORTEGNELSE. REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 84 SIDE FORMÅL 5 EKSISTERENDE FORHOLD 5 HISTORIE 5 INDHOLD 6 FORHOLD TIL ANDEN

Læs mere

LOKALPLAN 218. for plejehjemmet Egebjerg

LOKALPLAN 218. for plejehjemmet Egebjerg LOKALPLAN 218 for plejehjemmet Egebjerg GENTOFTE KOMMUNE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN NR. 218 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD

Læs mere

LOKALPLAN 88 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM JOMSBORGVEJ OG LILLE STRANDVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1991

LOKALPLAN 88 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM JOMSBORGVEJ OG LILLE STRANDVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1991 LOKALPLAN 88 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM JOMSBORGVEJ OG LILLE STRANDVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1991 LOKALPLAN NR.88 FOR ET OMRADE MELLEM JOMSBORGVEJ OG LILLE STRANDVEJ I GENTOFTE KOMMUNE TEKNISK DIREKTORAT

Læs mere

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER.

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER. DUDME KOMMUNE LO KALPLAN nrml9 BO LIG OM R Å&DE VED GARTNERVÆNGET I HESSELAGER. INDHOLD Indholdet af Lokalplanens Lokaiplanens Lokalplan nr lokalpianen forhold retsvirkninger 19 1. Lokaiplanens formål

Læs mere

Lokalplan 320. for et område i Skovshoved By

Lokalplan 320. for et område i Skovshoved By Lokalplan 320 for et område i Skovshoved By ! INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 320 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN

Læs mere

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 64. Del af centerområde ved torvet i Holsted

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 64. Del af centerområde ved torvet i Holsted HOLSTED KOMMUNE Del af centerområde ved torvet i Holsted Holsted Kommune Side 1 del af centerområde ved torvet i Holsted. Udarbejdet af Teknisk afdeling, Holsted Kommune. Godkendelsesdatoer: Vedtaget af

Læs mere

LOKALPLAN 190. for Øregård Gymnasium

LOKALPLAN 190. for Øregård Gymnasium LOKALPLAN 190 for Øregård Gymnasium GENTOFTE KOMMUNE Gersonsvej Gruts Allé INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 190 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS

Læs mere

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej Indhold Lokalplan nr. 2.1-4 for et boligområde ved Klintedalsvej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN 112. For Jægersborgvej 11-15 i Lyngby bydel (tidligere Lungehospital) Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 112. For Jægersborgvej 11-15 i Lyngby bydel (tidligere Lungehospital) Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 112 For Jægersborgvej 11-15 i Lyngby bydel (tidligere Lungehospital) Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden for lokalplanen................... 1 Lokalplanens indhold.......................

Læs mere

LOKALPLAN 188. for Lyngbyvej , Gentofte Værkstedsgård

LOKALPLAN 188. for Lyngbyvej , Gentofte Værkstedsgård LOKALPLAN 188 for Lyngbyvej 415-421, Gentofte Værkstedsgård GENTOFTE KOMMUNE GENTOFTE KOMMUNE Plan og Byg Rettelsesblad til Lokalplan 188 for Lyngbyvej 415-421, Gentofte Værkstedsgård Med offentlig bekendtgørelse

Læs mere

LOKALPLAN 204. for et område ved Charlottenlund Travbane - Institution

LOKALPLAN 204. for et område ved Charlottenlund Travbane - Institution LOKALPLAN 204 for et område ved Charlottenlund Travbane - Institution GENTOFTE KOMMUNE Strandhøjsvej INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 204 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS

Læs mere

5('(* 5(/6()25/2.$/3/$1 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING

5('(* 5(/6()25/2.$/3/$1 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING IRUHWRPUnGHYHG 2UGUXS&\NHOEDQH *(172)7(.20081( Lindegårdsvej Grønnevænge ej INDHOLDSFORTEGNELSE 5('(* 5(/6()25/2.$/3/$1 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 INDHOLDSFORTEGNELSE Side LOKALPLAN NR. 2.05 1 Lokalplanens formål... 2 Lokalplanens område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Udstykninger... 5 Vej- og stiforhold...

Læs mere

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk Beskrivelse af lokalplanens retdvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse

Læs mere

LOKALPLAN NR. 004.240

LOKALPLAN NR. 004.240 LOKALPLAN NR. 004.240 For et område i Christiansminde 4 SVENDBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning plan- og udviklingsafdelingen september 1991 Hvad er en lokaiplan En lokalpian er en plan, hvori byrådet kan

Læs mere

LOKALPLAN NR For et område ved Helsingørsgade. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et område ved Helsingørsgade. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 180 For et område ved Helsingørsgade Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød kommune har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

LOKALPLAN 154 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED CLARASVEJ OG HVIDØREVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1999

LOKALPLAN 154 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED CLARASVEJ OG HVIDØREVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1999 LOKALPLAN 154 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED CLARASVEJ OG HVIDØREVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1999 mm OmOO.-4Z ZOm Z~ (0 O~uD ~mm Z ~p.jh INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE VEDRØRENDE LOKALPLAN NR. 154. Side LOKALPLANENS

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens 18 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt

Læs mere

Lokalplan 335. for Ordrup Jagtvej 50

Lokalplan 335. for Ordrup Jagtvej 50 Lokalplan 335 for Ordrup Jagtvej 50 INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 335 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING

Læs mere

LOKALPLAN NR For et erhvervsområde ved Carlsbergvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et erhvervsområde ved Carlsbergvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 150 For et erhvervsområde ved Carlsbergvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet

Læs mere

LOKALPLAN NR Menighedshus i Nr. Herlev. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR Menighedshus i Nr. Herlev. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 161 Menighedshus i Nr. Herlev Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde

Læs mere

Lokaiplan nr. 2.14. Humbie. Område/n.ddef ing. Lokalplaner

Lokaiplan nr. 2.14. Humbie. Område/n.ddef ing. Lokalplaner Sj Lokaiplan nr. 2.14 Humbie.... ~ Område/n.ddef ing Lokalplaner . Forslag til lokalpian nr. 2.14 Beskrivelse af lokaiplanens indhold. Formålet med lokaiplanen er, at tilvejebringe det planmæssige grundlag

Læs mere

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A.

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-13 Lokalplan for et område til erhvervsformål, beliggende ved Herlev Mark i Hårlev. Svend Andersen Plastic Industri R/S er beliggende på en del af arealet. INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål

lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål Nakskov kommune maj 1983 1 NAKSKOV KOMMUNE LOKALPLAN NR. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige

Læs mere

KERTEMINDE KOMMUNE ~4144E JANUAR 1979 BØRNEINSTITUTION I ANDEKÆRET.

KERTEMINDE KOMMUNE ~4144E JANUAR 1979 BØRNEINSTITUTION I ANDEKÆRET. KERTEMINDE KOMMUNE LOKALPLAN NR.6 BØRNEINSTITUTION I ANDEKÆRET. ~4144E JANUAR 1979 I N D H 0 L D. S ide. Lokaiplanens bestemmelser 2. Kort nr. 1: Lokalpianområdet 5. Kort nr. 2: Arealanvendelse m.m 6.

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej side l Lokalplan nr. 28 for et område ved Vestergade/Røddingevej, Vester Vamdrup, Vamdrup Kommune.

Læs mere

LOKALPLAN 108. Buddinge Trælasthandel Gladsaxe kvarter

LOKALPLAN 108. Buddinge Trælasthandel Gladsaxe kvarter LOKALPLAN 108 Buddinge Trælasthandel Gladsaxe kvarter GLADSAXE KOMMUNE 1997 HVORFOR LOKALPLAN? I Gladsaxe Kommune skal der normalt laves en lokalplan når dele af kommuneplanen skal realiseres, når der

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR VALLØ KOMMUNE. Udarbejdet af teknisk forvaltning, Teknisk afd. Udgivet af Vallø kommune, maj 1993.

LOKALPLAN NR FOR VALLØ KOMMUNE. Udarbejdet af teknisk forvaltning, Teknisk afd. Udgivet af Vallø kommune, maj 1993. LOKALPLAN NR. 4-05 FOR VALLØ KOMMUNE Udarbejdet af teknisk forvaltning, Teknisk afd. Udgivet af Vallø kommune, maj 1993. Kortet på forsiden er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A.894/70) VALLØ

Læs mere

Lokalplan 286. for ejendommen Ordrupvej 39

Lokalplan 286. for ejendommen Ordrupvej 39 Lokalplan 286 for ejendommen Ordrupvej 39 INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 286 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING

Læs mere

LOKALPLANENS HENSIGT

LOKALPLANENS HENSIGT LOKALPLANENS HENSIGT Med vedtagelsen af Allerød Kommuneplan 1997-2009 blev det muligt at overføre et areal ved Bjergvej - Lyngevej fra landzone til byzone. Arealet kan udstykkes i 14 grunde til helårsboliger.

Læs mere

LOKALPLAN 117. For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 117. For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 117 For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden fan lokalplanen...................... 1 Lokalplanens indhold...........................

Læs mere

BOV KOMMUNE. Lokalplan 2/58. Boligområde ved Centrumsgaden/Hærvejen i Bov 1984

BOV KOMMUNE. Lokalplan 2/58. Boligområde ved Centrumsgaden/Hærvejen i Bov 1984 BOV KOMMUNE Lokalplan 2/58 Boligområde ved Centrumsgaden/Hærvejen i Bov 1984 BOV KOMMUNE TILLADELSE BOV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2/58 BOV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2/58 LOKALPLAN FOR ET BOLIGOMRADE VED CENTRUMGADEN

Læs mere

LOKALPLAN 202. for et område mellem Jensløvsvej og Rådhusvej

LOKALPLAN 202. for et område mellem Jensløvsvej og Rådhusvej LOKALPLAN 202 for et område mellem Jensløvsvej og Rådhusvej GENTOFTE KOMMUNE GENTOFTE KOMMUNE Plan og Byg Rettelsesblad til Lokalplan 202 for et område mellem Jensløvsvej og Rådhusvej Med offentlig bekendtgørelse

Læs mere

LOKALPLAN 144. For en del af Kastanievejkarreen i Kgs. Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 144. For en del af Kastanievejkarreen i Kgs. Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 144 For en del af Kastanievejkarreen i Kgs. Lyngby bydel Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden for lokalplanen.................... 1 Lokalplanens indhold........................

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Status for området før planen Det område, som lokalplanen omfatter, er beliggende mellem

Læs mere

LOKALPLAN 246. for Charlottenlund Travbane

LOKALPLAN 246. for Charlottenlund Travbane LOKALPLAN 246 for Charlottenlund Travbane GENTOFTE KOMMUNE !! INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 246 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-27 Tømrergården, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen d. 17. marts 2005 Lokalplan nr. 1-27 for Tømrergården, Boliger i Hårlev Indholdsfortegnelse Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN 89 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM NYBROVEJ, BROGÅRDSVEJ OG LYNGBYVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1993

LOKALPLAN 89 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM NYBROVEJ, BROGÅRDSVEJ OG LYNGBYVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1993 LOKALPLAN 89 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM NYBROVEJ, BROGÅRDSVEJ OG LYNGBYVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1993 LOKÅLPLAN NR.89 FOR ET OMRÅDE. MELLEM NYBROVEJ, BROGÅRDSVEJ OG LYNGBYVEJ I GENTOFTE KOMMUNE TEKNISK

Læs mere

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ I AVNSLEV VED NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1987 I NDHOLDS FORTEGNELSE Indledning Lokaiplanens indhold 2 Forholdet til anden planlægning 3 Lokalplanens

Læs mere

KOMMUNE NR BELIGGENDE VED ØSTERMARKSVEJ ODDER LOKALPLAN FQR ET OMRADE TIL OFFENTLIGE FORMAL I QDOER BY.

KOMMUNE NR BELIGGENDE VED ØSTERMARKSVEJ ODDER LOKALPLAN FQR ET OMRADE TIL OFFENTLIGE FORMAL I QDOER BY. ODDER LOKALPLAN FQR ET OMRADE TIL OFFENTLIGE FORMAL I QDOER BY. KOMMUNE NR. 1069 BELIGGENDE VED ØSTERMARKSVEJ Odder Kommune Lokalplan nr. 1069 Lokalplan for et område til offentlige formål beliggende ved

Læs mere

b KOMMUNE LANGESKOV BY LOKALPLAN NR ~ LANGESKOV

b KOMMUNE LANGESKOV BY LOKALPLAN NR ~ LANGESKOV -~ LANGESKOV b KOMMUNE LANGESKOV BY LOKALPLAN NR.15 1982. LANGESKOV KOMMUNE Lokal plan nr.15 for et boligområde Langeskov by. (Tillæg nr.2 til lokaiplan nr.1). 1.aug.1982 J.nr.O1.02.05.P16/300-82 1. LANGESKOV

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde nærværende lokalplan

Læs mere

LOKALPLAN 184. for et område ved Melchiorsvej

LOKALPLAN 184. for et område ved Melchiorsvej LOKALPLAN 184 for et område ved Melchiorsvej GENTOFTE KOMMUNE GENTOFTE KOMMUNE Plan og Byg Rettelsesblad til Lokalplan 184 for et område ved Melchiorsvej Med offentlig bekendtgørelse af Lokalplan 402 om

Læs mere

LOKALPLAN NR. 103 FOR ET ERHVERVS- OMRÅDE VED LADELUNDVEJ

LOKALPLAN NR. 103 FOR ET ERHVERVS- OMRÅDE VED LADELUNDVEJ LOKALPLAN NR. 103 FOR ET ERHVERVS- OMRÅDE VED LADELUNDVEJ Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Lokalplanområdet er beliggende i landzone. Området er i kommuneplanen udlagt som en del

Læs mere

LOKALPLAN 112 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM STRANDVEJEN, ANNASVEJ OG HOYRUPS ALLE I GENTOFTE KOMMUNE 1992

LOKALPLAN 112 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM STRANDVEJEN, ANNASVEJ OG HOYRUPS ALLE I GENTOFTE KOMMUNE 1992 LOKALPLAN 112 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM STRANDVEJEN, ANNASVEJ OG HOYRUPS ALLE I GENTOFTE KOMMUNE 1992 INDHOLDSFORTEGNELSE. REDEGØRELSE VEDRØRENDE LOKALPLAN NR. 112. Side LOKALPLANENS FORMÅL 5 LOKALPLANENS

Læs mere

LOKALPLAN NR. 35 HERLEV KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 35 HERLEV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 35 I HERLEV KOMMUNE Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 35 vedrører et ubebygget område nord for Ring 4 op mod kommunegrænsen til Værløse og fastlægger den bebyggelsesplan, bebyggelsen skal

Læs mere

Vallø kommune - Lokalplan 1-1 9

Vallø kommune - Lokalplan 1-1 9 Vallø kommune - Lokalplan 1-1 9 Lokalplan for et område tilboligbebyggelse på Nordmarken i Hårlev. Indhold side LOKALPLANENS REDEGØRELSE Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden kommunalplanlægning...

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE PÅ SKOVVEJ (BJØRNEBORGVEJ)

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE PÅ SKOVVEJ (BJØRNEBORGVEJ) LOKALPLAN NR. 3-0001 FOR ET BOLIGOMRÅDE PÅ SKOVVEJ (BJØRNEBORGVEJ) Sdr. Landevej Ringridervej Skovvej Lokalplan 3-0001 B. S. Ingemanns Vej Grundtvigs Allé Borgm. Andersens Vej SØNDERBORG KOMMUNE Teknisk

Læs mere

LOKALPLAN NR. 225. For et område ved Rylevænget i Alsønderup. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 225. For et område ved Rylevænget i Alsønderup. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 225 For et område ved Rylevænget i Alsønderup Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Grundlaget for lokalplanen Indledning Hillerød Byråd har i henhold til planlægningslovens bestemmelser

Læs mere

LOKALPLAN NR. B BOLIGOMRÅDE VED MOSEVEJ I TÅRUP

LOKALPLAN NR. B BOLIGOMRÅDE VED MOSEVEJ I TÅRUP LOKALPLAN NR. B 12.04.01 BOLIGOMRÅDE VED MOSEVEJ I TÅRUP ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 1999 INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN B 12.04.01 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLANENS REDEGØRELSER Side Lokaiplanens formål

Læs mere

Lokalplanen indeholder, som vist på kortbilaget, mulighed for opførelse af yderligere 5 pavillionbygninger, hvis dette bliver nødvendigt.

Lokalplanen indeholder, som vist på kortbilaget, mulighed for opførelse af yderligere 5 pavillionbygninger, hvis dette bliver nødvendigt. Formålet med denne lokalplan er, at sikre det planmæssige grundlag for en udvidelse af Dansk Rød Kors asylcenter på Sanholmlejren, til brug for rigspolitiets sagsbehandling i forbindelse med modtagelse

Læs mere

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 182 For et område ved Petersborgvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød kommune har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 Lokalplan for et boligområde i Hårlev by. INDHOLDSFORREGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-25 Smedegården, Boliger i Hårlev Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 7. oktober 2004. 1 Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN,

Læs mere

Vallø kommune - Lokalplan Lokalplan for et område til boligbebyggelse i Strøby

Vallø kommune - Lokalplan Lokalplan for et område til boligbebyggelse i Strøby Vallø kommune - Lokalplan 4-06 Lokalplan for et område til boligbebyggelse i Strøby Indhold Lokalplanens redegørelse Lokalplanens indhold 3 Lokalplanens forhold tilanden kommunal planlægning 3 Kommuneplan

Læs mere

Lokalplan 267. for ejendommen Gentoftegade 71 FORSLAG

Lokalplan 267. for ejendommen Gentoftegade 71 FORSLAG Lokalplan 267 for ejendommen Gentoftegade 71 FORSLAG INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 267 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD TIL

Læs mere

LOKALPLAN NR For et område ved Maltevang. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et område ved Maltevang. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 168 For et område ved Maltevang Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde

Læs mere

Lokalplan 284. for Trunnevangen 4A og 4B

Lokalplan 284. for Trunnevangen 4A og 4B Lokalplan 284 for Trunnevangen 4A og 4B INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 284 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING

Læs mere

LOKALPLAN NR. 265. for et erhvervsområde ved Milnersvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 265. for et erhvervsområde ved Milnersvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 265 for et erhvervsområde ved Milnersvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Grundlaget for lokalplanen Indledning Hillerød Byråd har i henhold til planlægningslovens bestemmelser udarbejdet

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE

INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund s. 2 Lokalplanændring s. 2 Lokalplanens formål s. 3 Lokalplanens indhold s. 3 Lokalplanens forhold til s. 4 anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger

Læs mere

for ejendommen på hjørnet af Rosenvej og Hortensiavej

for ejendommen på hjørnet af Rosenvej og Hortensiavej Lokalplan GL 55 for ejendommen på hjørnet af Rosenvej og Hortensiavej Indholdsfortegnelse: PLANREDEGØRELSE Lokalplanens baggrund side 3 Lokalplanens område side 3 Lokalplanens formål side 4 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN 81. For Jægersborgvej i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 81. For Jægersborgvej i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 81 For Jægersborgvej 64-66 i Lyngby bydel Lyngby-Taarbæk Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrunden for lokalplanen 1 Lokalplanens indhold 1 Lokalplanens forhold til anden planlægning 4 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 002.239

LOKALPLAN NR. 002.239 LOKALPLAN NR. 002.239 For et område ved Christinedalsvej og Niels Hansens Vej ~ (Jr / SVENDBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning plan- og udviklingsafdelingen august 1991 Hvad er en lokalpian En lokaiplan er

Læs mere

LOKALPLAN Brugsen i Herfølge

LOKALPLAN Brugsen i Herfølge LOKALPLAN 5-13.1 Brugsen i Herfølge KØGE KOMMUNE 1990 LOKALPLAN 5-13.1 BRUGSEN I HERFØLGE INDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse side Lokalplanens baggrund 3 - formål - - indhold 3 Forhold til ekst. planer 4

Læs mere

Lokalplan nr for et område ved Lindevangs Allé 11

Lokalplan nr for et område ved Lindevangs Allé 11 Lokalplan nr. 128 for et område ved Lindevangs Allé 11 Januar 2003 INDLEDNING Lokalplanen for et område ved Lindevangs Allé 11 gør det muligt at opføre boliger fortrinsvis som ungdoms- og kollegieboliger.

Læs mere

Planen omfatter en fremtidig udbygning med 80 boliger opført som tæt/lav bebyggelse opdelt i mindst 8 enklaver med adgang til de fælles friarealer.

Planen omfatter en fremtidig udbygning med 80 boliger opført som tæt/lav bebyggelse opdelt i mindst 8 enklaver med adgang til de fælles friarealer. Lokalplan nr. 14.2. For et boligområde i Uvelse (Lystrupgård) REDEGØRELSE Lokalplanens formål: Det er lokalplanens formål i overensstemmelse med kommuneplanen at fastlægge retningslinier for en bebyggelsesog

Læs mere

Vallø kommune - Lokalplan 1-17

Vallø kommune - Lokalplan 1-17 Vallø kommune - Lokalplan 1-17 Lokalplan for et område til erhverv i Hårlev Indhold Lokalplanens redegørelse Lokalplanens indhold 3 Støjforhold 3 Lokalplanens forhold til anden kommunal planlægning 4 Kommuneplan

Læs mere

Lokalplan 288. for ejendommen Nesa Allé 1

Lokalplan 288. for ejendommen Nesa Allé 1 Lokalplan 288 for ejendommen Nesa Allé 1 INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 288 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING

Læs mere

Lokalplan 361. for Dahlénsstræde 5, Gentofte HF

Lokalplan 361. for Dahlénsstræde 5, Gentofte HF Lokalplan 361 for Dahlénsstræde 5, Gentofte HF INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 361 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN

Læs mere

Lokalplan nr. 61. for et område mellem Mariendalsvej og Ågade

Lokalplan nr. 61. for et område mellem Mariendalsvej og Ågade Lokalplan nr. 61 for et område mellem Mariendalsvej og Ågade Oktober 1988 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at åbne mulighed for at opføre etageboligbebyggelse. Lokalplanen opdeles

Læs mere

Lokalplan nr. 74. for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej)

Lokalplan nr. 74. for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej) Lokalplan nr. 74 for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej) Oktober 1991 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at udlægge området (Skolen på Duevej) til undervisningsformål

Læs mere

Ærø Kommune. Lokalplan 9-23. Område til ferieboliger i Ærøskøbing, Ærø Marina

Ærø Kommune. Lokalplan 9-23. Område til ferieboliger i Ærøskøbing, Ærø Marina Ærø Kommune Lokalplan 9-23 Område til ferieboliger i Ærøskøbing, Ærø Marina Hvad er en lokalplan En lokalplan er en detaljeret plan for et område i en kommune. Den fastlægger en række retningslinier for,

Læs mere

LOKALPLAN NR

LOKALPLAN NR LOKALPLAN NR. 0 51.01.01 NYT OMRÅDE TIL OFFENTLIGE FORMÅL I ØRBÆK BY. \~/ ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 1991. i INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE LOKALPLANENS REDEGØRELSER Lokalpianens baggrund Lokaiplanområdets

Læs mere

LOKALPLAN For erhvervsområde ved Industribuen. Ishøj Kommune 1999

LOKALPLAN For erhvervsområde ved Industribuen. Ishøj Kommune 1999 LOKALPLAN 1.27 1 For erhvervsområde ved Industribuen Ishøj Kommune 1999 2 Lokalplanens baggrund og formål Butikskoncernen Netto ønsker at opføre et højlager i tilknytning til nuværende lagerbygninger på

Læs mere

Lokalplan nr. 94. for et område ved Sallingsundvej i Roslev. Indhold: REDEGØRELSE * Lokalplanens forhold til øvrig planlægning for området *

Lokalplan nr. 94. for et område ved Sallingsundvej i Roslev. Indhold: REDEGØRELSE * Lokalplanens forhold til øvrig planlægning for området * Lokalplan nr. 94 for et område ved Sallingsundvej i Roslev. Indhold: REDEGØRELSE * Lokalplanens forhold til øvrig planlægning for området * Formålet med lokalplanen * Lokalplanens indhold * Lokalplanens

Læs mere

Stevns kommune lokalplan nr. 33. Boligområde. Frøslevvej, Store- Heddinge

Stevns kommune lokalplan nr. 33. Boligområde. Frøslevvej, Store- Heddinge Stevns kommune lokalplan nr. 33 Boligområde Frøslevvej, Store- Heddinge Stevns kommune Lokalplan nr. 33 Indholdsfortegnelse. REDEGØRELSE. 1. Lokalplanens omrbde og formbl. 2. Lokalplanens indhold. 3. Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr Område for Plejecentret Hotherhaven og boliger for ældre

Lokalplan nr Område for Plejecentret Hotherhaven og boliger for ældre Vallø Kommune Lokalplan nr. 1-22 Område for Plejecentret Hotherhaven og boliger for ældre Indhold Lokalplanens baggrund 2 Lokalplanens indhold 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning 4 Kommuneplan

Læs mere

LOKALPLAN NR. 115 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED GESTENVEJ. Redegørelse. Lokalplanen og den overordnede planlægning. Lokalplanens indhold

LOKALPLAN NR. 115 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED GESTENVEJ. Redegørelse. Lokalplanen og den overordnede planlægning. Lokalplanens indhold LOKALPLAN NR. 115 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED GESTENVEJ Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Lokalplanområdet er beliggende i landzone. Området er i kommuneplanen udlagt som en del af område

Læs mere