Vandforsyningsplan

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vandforsyningsplan"

Transkript

1 Vandforsyningsplan Tillæg nr. 1 Vandforsyningsplantillæg nr. 1 ændrer grænserne for forsyningsområderne mellem Bjæverskov Vandværk og Ejby Vandværk. Køge Kommune har i august 2010 vedtaget en vandforsyningsplan for kommunen. Af planen fremgår at forsyningsområdet for Bjæverskov Vandværk inkluderer 5 ejendomme nord for vestmotorvejen. I forbindelse med etableringen af jernbaneføringen mellem København og Ringsted vil flere af ejendomme blive eksproprieret. En forsyningsledning under motorvejen og jernbane vil blive uforholdsmæssig dyr både i etablering og vedligehold frem for at lade de resterende 3 ejendomme forsyne fra Ejby Vandværk. Vandværkerne har derfor i enighed anmodet om at forsyningsgrænserne for området ændres. Ændring Ændringerne i forsyningsområderne vises nedenfor sammen med de kommende forbrugere. Gældende forsyningsområde Nyt forsyningsområde Kapacitet Bjæverskov Vandværk har en indvindingstilladelse på m 3 / år og Ejby Vandværk på m 3 / år. De tre resterende beboelser efter eksproprieringen har i 2011 haft et årligt forbrug i en størrelsesorden på 275 m 3 / år tilsammen. Omlægningen af forsyningsområder vil ikke influere nævneværdigt på vandværkernes oppumpning i forhold til gældende tilladelser.

2 Vandforsyningsplan Tillæg nr. 2 Vandforsyningsplantillæg nr. 2 opdaterer ændringer for Ll. Skensved Vandværk. Af bilag 2 i Køge Kommunes vandforsyningsplan fra 2010 fremgår det: Lille Skensved Vandværk har nødforbindelse fra Københavns Energi via CP Kelco. Herved kan vandværket sikres fuld kapacitet, dog ved lavere tryk end normalt. Siden planen blev vedtaget har Lille Skensved indgået en aftale direkte med Københavns Energi nu HOFOR (Hovedstadens forsyningsselskab) om en forbindelsesledning. Forbindelsen foregår fra den eksisterende forbindelsesledning fra CP Kelcos til HOFOR under stisystemet mellem Ølbyvej og Højelsesvej. Ved tilkoblingen har vandværket monteret en trykforøger således at der kan bibeholdes et konstant tryk på ledningsnettet ved en nødleverance. Fig. 1. Oversigt over nødforsyningen til Lille Skensved Vandværk. (CP kelcos ledning er angivet med blåt, Vandværkets ledninger er angivet med orange, Nødforsyningen med grøn og trykforøgeren med lilla). Ændring Teksten i bilag 2 ændres fra Vandværket har nødforbindelse fra KE via CP Kelco. Lille Skensved Vandværk kan herved sikres fuld kapacitet, dog ved lavere tryk end normalt. til Vandværket har en aftale om en forbindelsesledning med HOFOR. Vandværket har installeret en trykforøger ved tilslutningen således at vandtrykket kan opretholdes i tilfælde af en leverance.

3 Vandforsyningsplan Tillæg nr. 3 Vandforsyningsplantillæg nr. 3 opdaterer ændringer for Køge Vand A/S. Af Køge Kommunes vandforsyningsplan fra 2010 fremgår det at Køge Vandværk ikke vil kunne nødforsynes fuldt ud fra andre vandværker. I den forbindelse har vandværket foretaget en udskiftning af hovedledningen mellem Fruedal og Køge vandværker. Ligeledes arbejdes der på etablering af ringforbindelser. Endelig indeholder tillægget en præcisering af forbindelsesledningen mellem Køge og Lellinge samt en tilpasning af forsyningsområdet. Ændringer i vandforsyningsplanen Køge Kommunen har i august 2010 vedtaget en vandforsyningsplan. Energiforsyningen har med mail af 31. januar 2012 udtrykt ønske om ændring af værkets forsyningsområde, således at forsyningen fremover også vil forsyne kommende forbrugere i forbindelse med byudviklingsprojekterne på Sdr. Havn og efter færdiggørelsen af Køge Jorddepot. Ændringerne af forsyningsområdet vises i fig. 1. Fig.1. Gældende forsyningsområde Nyt forsyningsområde Siden planen blev vedtaget har Køge Vand etableret en forbindelsesledning med Hårlev Vandværk ved Grubbersholmvej. På begge sider af forbindelsen er der stikledninger til de sidste forbrugere, således at der er et konstant flow af vand i forbindelsen. Ved samme lejlighed ændres Køge Vands forsyningsområde så Grubberholmsvej 15 ikke længere hører til værkets forsyningsområde. Forsyningsgrænsen i området er nu sammenfaldende med kommunegrænsen. Ændringerne af forsyningsområdet samt placering af nødforsyning vises i fig. 2.

4 Fig 2. Gældende forsyningsplan Ny forsyningsplan (Kommunegrænsen er vist med sort, forsyningsområdet med lilla, forsyningsledninger med orange og ringforbindelser med grøn). Teksten på side 13 På tidspunktet for afslutning af vandforsyningsplanen pågår forhandlinger om en ringforbindelse mellem Køge Vand og Haarlev Vandværk udgår. Køge Vand har i området ved Lidemarksvej udskiftet forsyningsledningen mellem Fruedal og Køge Vandværker fra en 110 mm til en 315 mm ledning. Hermed er begge vandværker i stand til at forsyne hinanden fuldt. Placeringen af ledningen vises på fig. 3 Fig. 3. Placering af ny hovedledning (Ledningen er vist med orange) Teksten på side 24 ændres fra Køge Vand A/S kan ikke blive fuldt nødforsynet fra en anden vandforsyning og skal derfor etablere yderligere nødforbindelser. Forsyningen har dog en høj forsyningssikkerhed på andre områder blandt andet i form af en indvinding spredt på fem kildepladser

5 Til Køge Vand A/S kan efter etableringen af den nye hovedledning fuldt forsynes fra Fruedal Vandværk. Forsyningen har dog en høj forsyningssikkehed på andre områder blandt andet i form af en indvinding spredt på fem kildepladser. Forsyningen skal fortsat arbejde på etableringen af ringforbindelser til andre vandværker, således at tilførelse af vand kan målrettes Ved ringforbindelsen mellem Lellinge og Køge Vandværker forsynes nogle af Køge Vand A/S kunder med vand fra Lellinge Vandværk. Herved sikres at der altid er friskt vand på begge sider af ringforbindelsen. Kundetilhørsforholdet ved ringforbindelsen er vist på fig. 4. Fig. 4. Ringforbindelsen mellem Lellinge og Køge Vand A/S ved Krageskovbakken. (forsyningsgrænsen er vist med lilla, ringforbindelsen med grønt og Køge Vands kunder med blå trekanter). På side 24 tilføjes følgende tekst: I forbindelse med ringforbindelsen mellem Køge Vand A/S og Lellinge Vandværk forsynes Køge Vand s kunder på Ørum Hansens vej og Krageskovbakken med vand fra Lellinge vandværk. Forbrugerne på Ringstedvej før Ørum-Hansens vej forsynes fra Køge Vand. Ved at lade området omkring ringforbindelsen forsyne fra 2 vandværker sikres en konstant tilførelse af frisk vand ved ringforbindelsen. I forbindelse med udvidelsen af transportcentret har Køge Vand anlagt en forbindelsesledning til Ll. Skensved Vandværks ledning ved Ølsemaglevej. Forbindelsen er på nuværende tidspunkt ikke tilsluttet. Placeringen af forbindelsen er vist på fig. 5. Når forbindelsen er etableret fuldt ud ændres teksten i bilag 2 fra Køge Vand har nødforbindelse til vandværkerne Lyngen, Lellinge og Tureby Alkestrup Til: Køge Vand har nødforbindelse til vandværkerne Lyngen, Lellinge, Lille Skensved og Tureby Alkestrup.

6 Fig. 5. Forbindelsesledning mellem Ll. Skensved Vandværk og Køge Vand A/S (Forsyningsgrænsen er vist med lilla, forbindelsesledning med stiplet orange og ringforbindelsen med grønt).

7 Vandforsyningsplan Tillæg nr. 4 Vandforsyningsplantillæg nr. 4 ændring af forsyningsområderne for Ejby Vandværk efter overtagelsen af Højstrupgaard Vandværk. Af Køge Kommunes Vandforsyningsplan fra 2010 fremgår det, at kommunen forsynes med drikkevand fra Energiforsyningens 2 vandværker samt 14 almene vandværker. Desuden forsynes ca. 30 ejendomme med drikkevand fra Højstrupgaard Vandværk, som ikke er et alment vandværk. Hovedparten af vandværkets produktion har været anvendt til gartneridrift, hvilket har været bestemmende for virksomhedstypen. Vandværket er dog altid blevet betragtet som et alment vandværk da det leverer vand til husholdningsbrug. Forsyningsområdet for Højstrupgaard ligger inde i Ejby Vandværks forsyningsområde. Vandværkerne er indbyrdes ringforbundet. Ejby Vandværk har i 2012 købt Højstrupgaard Vandværk. Samtidig overtager Ejby Vandværk alle forpligtigelser og rettigheder. Overtagelsen er godkendt på begge vandværkers generalforsamling. Af aftalen fremgår at Ejby Vandværk vil renoverer vandværket og at det vil indgå i produktionen i Ejbys forsyningsområde. Ændringer Nedenfor vises Højstrugaards forsyningsområde før overtagelsen. Forsyningsgrænsen fjernes og ejendommene samt vandværket indgår i Ejby Vandværks forsyningsområde. Teksten på side 10: Desuden indvindes der til Højstrupgaard Vandværk, som ikke er et alment vandværk, men betragtes son et sådan, da det også leverer vand til husholdningsbrug. udgår.

8 Vandforsyningsplan Tillæg nr. 5 Vandforsyningensplantillæg nr. 5 omfatter ændring af forsyningsområdet for Ejby Vandværk efter overtagelsen af St. Salby-Højelse Vandværk. Af Køge Kommunes Vandforsyningsplan fra 2010 fremgår det, at kommunen forsynes med drikkevand fra Energiforsyningens 2 vandværker samt 14 almene vandværker. I vandforsyningsplanen er udstukket nogle målsætninger for at sikre den fremtidige vandforsyningen i kommunen. Målsætningerne omfatter blandt andet øget forsyningssikkerhed og øget samarbejde med hensyn til drift, administration mm. Ejby Vandværk har pr. 1. januar 2014 overtaget St. Salby-Højelse Vandværk og forbrugerne herfra indgår fremover i Ejby vandværks forsyningsområde. Samtidig overtager Ejby Vandværk alle forpligtigelser og rettigheder. Overtagelsen er godkendt på begge vandværkers generalforsamling. Af aftalen fremgår også, at vandværksbygningen og de 2 indvindingsboringer er solgt til Vandværket Lyngen. Kapacitet St. Salby-Højelse Vandværk har en indvindingstilladelse på m 3 / år og Ejby Vandværk på m 3 / år. Indvindingen i 2013 er hhv. rapporteret til omkring og m 3 / år. Sammenlægningen af forsyningsområderne vil ikke betyde, at Ejby Vandværks oppumpning i forhold til gældende tilladelser overskrides. Ændringer Ændringerne i forsyningsområderne vises nedenfor. Ændringerne indsættes i oversigtskort, fig. 3, 3 samt i bilag 1 Ledningskort. Gældende forsyningsområde Nyt forsyningsområde I alle tabellerne fjernes rækkerne med St. Salby-Højelse Vandværk På side 24 ændres teksten fra I 2008 har 19 af de 20 almene vandforsyninger en ledningsforbindelse til en anden vandforsyning. Til I 2008 har alle de 19 almene vandforsyninger en ledningsforbindelse til en anden vandforsyning.

9 På side 24 udgår teksten St. Salby-Højelse Vandværk, som forsyner 65 forbrugere, mangler en nødforbindelse til et nabovandværk og forsyningen er dermed sårbar. I Bilag 2 Plan for vandværkerne fjernes afsnittet om St. Salby-Højelse Vandværk

10 Dato: Dokumentnummer: Vandforsyningsplan Tillæg nr. 6 Vandforsyningensplantillæg nr. 6 omfatter ændring af forsyningsområdet for Ll. Skensved Vandværk og Vandværket Lyngen, efter etablering af en ny kildeplads til Vandværket Lyngen mellem St. Salby og Højelse. Ejby Vandværk har pr. 1. januar 2014 overtaget forsyningen af St. Salby-Højelse Vandværks forbrugere (se tillæg 5 til vandforsyningsplanen), mens selve vandværket og boringerne er solgt til Vandværket Lyngen. Vandværket Lyngen har fået tilladelse til etablering af en ny kildeplads ved det tidligere St. Salby-Højelse vandværks boringer. Kildepladsen skal erstatte de boringer, som måtte sløjfes i forbindelse med etablering af jernbaneforbindelsen mellem København og Ringsted. I forbindelse med etablering af en råvandsledning mellem vandværket og den nye kildeplads bliver der også etableret en rentvandsledning frem til Egedesvej, hvor ledningerne føres under motorvejen og den kommende jernbane Når den endelige ledningsplacering er afgjort er det hensigten at nødforbinde Ll. Skensved og Vandværket Lyngen. Kapacitet I området der fremover skal forsynes fra Vandværket Lyngen findes kun en transformatorstation med et meget lille forbrug. Sammenlægningen af forsyningsområderne vil ikke betyde, at Vandværk Lyngens oppumpning i forhold til gældende tilladelser overskrides. Ny tilslutninger i området vil fremover ske efter Vandværket Lyngens takstblad. Ændringer Ændringerne i forsyningsområderne vises nedenfor. Ændringerne indsættes i oversigtskort, fig. 3, 3 samt i bilag 1 Ledningskort Gældende forsyningsgrænse ved motorvej Nyt forsyningsområde Side 1 / 1

11 Dato: Dokumentnummer: Vandforsyningsplan Tillæg nr. 7 Vandforsyningensplantillæg nr. 7 er en opdatering af vandforsyningsplanen efter tilladelsen til indvinding af drikkevand på Asemose Vandværk er trukket tilbage Grundet et indhold af nikkel over drikkevandskriteriet har Køge Kommune den 17. juni 2014 tilbagekaldt vandværkets tilladelse til indvinding af grundvand til drikkevandsbrug. Vandværket har fortsat en tilladelse til indvinding af grundvand til industribrug. Ændringer Vandværket fjernes fra kortene, fig. 3,3 og 5,1-5,9 samt i Bilag 1 Ledningskort i Vandforsyningsplanen I alle tabellerne fjernes rækken med Asemose Vandværk På side 22 udgår teksten På kildepladsen til Asemose Vandværk er vandet uegnet til drikkevand på grund af forhøjet nikkelindhold I Bilag 2 Plan for vandværkerne fjernes afsnittet om Asemose Vandværk Side 1 / 1

12 Dato: Dokumentnummer: Vandforsyningsplan Tillæg nr. 8 Vandforsyningensplantillæg nr. 8 omfatter ændring af forsyningsområdet for Viby Dal Vandværk efter overtagelsen af St. Ladager Vandværk. Af Køge Kommunes Vandforsyningsplan fra 2010 fremgår det, at kommunen forsynes med drikkevand fra Energiforsyningens 2 vandværker samt 14 almene vandværker. I vandforsyningsplanen er udstukket nogle målsætninger for at sikre den fremtidige vandforsyningen i kommunen. Målsætningerne omfatter blandt andet øget forsyningssikkerhed og øget samarbejde med hensyn til drift, administration mm. St Ladager Vandværk er den 1. januar 2014 indtrådt i Viby Dals Vandværk I/S. Samtidig overtager Viby Dals Vandværk alle vandværkets forpligtigelser og rettigheder. Indtrædelsen er godkendt på begge vandværkers generalforsamling. Af aftalen fremgår at St. Ladager vandværk fremover vil indgå i produktionen af drikkevand og at forbrugerne vil tilhøre Viby Dals vandværks forsyningsområde. Kapacitet St. Ladager Vandværk har en indvindingstilladelse på m 3 / år og Viby Dals Vandværk på m 3 / år. Indvindingen i 2014 er hhv. rapporteret til omkring og m 3 / år. Eftersom der fortsat skal være drikkevandsproduktion på St. Ladager Vandværk skal der fortsat søges om tilladelse hertil. Ændringer Ændringerne i forsyningsområderne vises nedenfor. Ændringerne indsættes i oversigtskort, fig. 3, 3 samt i bilag 1 Ledningskort. Gældende forsyningsområde Nyt forsyningsområde I Bilag 2 Plan for vandværkerne under afsnittet om forsyningssikkerhed for vandværkerne tilføjes i afsnittet om St. Ladager Vandværk følgende: Vandværket får efter indtrædelsen I Viby Dals Vandværk en dobbelt ringforbindelse til Viby Dals Vandværk. Side 1 / 1

Tillæg nr. 1 til Vandforsyningsplan

Tillæg nr. 1 til Vandforsyningsplan Tillæg nr. 1 til Vandforsyningsplan 2018-2025 Indholdsfortegnelse Tillæg 3 Tillæg 1 - Stikkelskær 4 Grundlag for tillægget 5 Politisk godkendelsesprocedure 6 Miljøvurdering 7 Planforhold 8 Eksisterende

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE FORSLAG TIL TILLÆG 2 TIL VANDFORSYNINGSPLAN MELØSE VANDVÆRK A.M.B.A. BLIVER ET DISTRITIONSVANDVÆRK.

HILLERØD KOMMUNE FORSLAG TIL TILLÆG 2 TIL VANDFORSYNINGSPLAN MELØSE VANDVÆRK A.M.B.A. BLIVER ET DISTRITIONSVANDVÆRK. HILLERØD KOMMUNE FORSLAG TIL TILLÆG 2 TIL VANDFORSYNINGSPLAN 2015-2027 MELØSE VANDVÆRK A.M.B.A. BLIVER ET DISTRITIONSVANDVÆRK. NY FORBINDELSESLEDNING TIL HILLERØD FORSYNING 2 Titel: Forslag til tillæg

Læs mere

Tillæg nr. 2 ROSKILDE KOMMUNE

Tillæg nr. 2 ROSKILDE KOMMUNE ROSKILDE KOMMUNE Tillæg nr. 2 Vandforsyningsplan, Plandel 2012-2017 Ændring af forsyningsgrænse mellem FORS (tidligere Roskilde Forsyning) og Vandværket Sct. Hans Hospital Maj 2016 Kolofon Udarbejdet af:

Læs mere

Tillæg nr. 1 Vandforsyningsplan, Plandel Ændring af forsyningsområder mellem Roskilde Forsyning og Vindinge Vandværk

Tillæg nr. 1 Vandforsyningsplan, Plandel Ændring af forsyningsområder mellem Roskilde Forsyning og Vindinge Vandværk ROSKILDE KOMMUNE Tillæg nr. 1 Vandforsyningsplan, Plandel Ændring af forsyningsområder mellem Roskilde Forsyning og Vindinge Vandværk Juli 2013 Kolofon Udarbejdet af: Roskilde Kommune Køgevej 80 4000 Roskilde

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE TILLÆG 1 TIL VANDFORSY- NINGSPLAN SOLRØDGÅRD VANDVÆRK

HILLERØD KOMMUNE TILLÆG 1 TIL VANDFORSY- NINGSPLAN SOLRØDGÅRD VANDVÆRK HILLERØD KOMMUNE TILLÆG 1 TIL VANDFORSY- NINGSPLAN 2015-2027. SOLRØDGÅRD VANDVÆRK Titel: Vedtagelse: Tillæg 1 til Vandforsyningsplan 2015-2027. Solrødgård Vandværk Tillæg 1 til Vandforsyningsplan 2015-2027

Læs mere

Ny vandboring til Hornumgårdvej 2, Tranten, 9530 Støvring

Ny vandboring til Hornumgårdvej 2, Tranten, 9530 Støvring Center Natur og Miljø NOTAT Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 13.02.01-P19-3-18 13.02.02-K08-46-14 Ref.: Mark Bech Højfeldt Højfeldt Telefon: 99887641

Læs mere

Tillæg nr Granlyvej - Norup Vandværk. Vandforsyningsplan for Mariagerfjord Kommune

Tillæg nr Granlyvej - Norup Vandværk. Vandforsyningsplan for Mariagerfjord Kommune Tillæg nr. 2-2018 Granlyvej - Norup Vandværk Vandforsyningsplan for Mariagerfjord Kommune 2016-2026 Indholdsfortegnelse 1 Baggrund... 2 Lovgrundlag... 3 Ændringens omfang... 4 Indvindingstilladelse...

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE TILLÆG 1 TIL VANDFORSY- NINGSPLAN FORSLAG SOLRØDGÅRD VANDVÆRK

HILLERØD KOMMUNE TILLÆG 1 TIL VANDFORSY- NINGSPLAN FORSLAG SOLRØDGÅRD VANDVÆRK HILLERØD KOMMUNE FORSLAG TILLÆG 1 TIL VANDFORSY- NINGSPLAN 2015-2027. SOLRØDGÅRD VANDVÆRK Titel: Rapport: Forslag til tillæg 1 til Vandforsyningsplan 2015-2027. Solrødgård Vandværk Rapporten er udarbejdet

Læs mere

Notat. Ny vandforsyning til Veggerbyvej 70, 9541 Suldrup

Notat. Ny vandforsyning til Veggerbyvej 70, 9541 Suldrup Notat Center Natur og Miljø Journalnr: 13.02.01-P19-5-18 Ref.: Mark Bech Højfeldt Dato: 02-08-2019 Ny vandforsyning til Veggerbyvej 70, 9541 Suldrup Baggrund Ejer af Veggerbyvej 70, 9541 Suldrup har søgt

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling, tirsdag, den 29. april 2014 på Vemmedrupskolen.

Referat af ordinær generalforsamling, tirsdag, den 29. april 2014 på Vemmedrupskolen. 1 Referat af ordinær generalforsamling, tirsdag, den 29. april 2014 på Vemmedrupskolen. Dagsorden: 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent 3. Bestyrelsens beretning 4. De reviderede regnskaber forelægges

Læs mere

Vi har modtaget statusmeddelesen for indtægtsrammen for 2018 for Køge Vand A/S.

Vi har modtaget statusmeddelesen for indtægtsrammen for 2018 for Køge Vand A/S. Køge Vand A/S Beskrivelse af driftsbudget 2018 Vi har modtaget statusmeddelesen for indtægtsrammen for 2018 for Køge Vand A/S. De generelle effektiviseringskrav til vandselskaberne i 2018 er fastsat til

Læs mere

Tillæg nr Dalsgård - Hadsund samt ændring af retningslinie 4.12

Tillæg nr Dalsgård - Hadsund samt ændring af retningslinie 4.12 Tillæg nr. 1-2018 Dalsgård - Hadsund samt ændring af retningslinie 4.12 Vandforsyningsplan for Mariagerfjord Kommune 2016-2026 Indholdsfortegnelse 1 Baggrund 2 Lovgrundlag 3 Ændringens omfang 4 Indvindingstilladelse

Læs mere

Hjerm Vandværk er beliggende Lindevænget 47b, 7560 Hjerm og har en indvindingstilladelse på m³/år gældende til 14. August 2016.

Hjerm Vandværk er beliggende Lindevænget 47b, 7560 Hjerm og har en indvindingstilladelse på m³/år gældende til 14. August 2016. Hjerm Vandværk Indvindingstilladelse Hjerm Vandværk er beliggende Lindevænget 47b, 7560 Hjerm og har en indvindingstilladelse på 225.000 m³/år gældende til 14. August 2016. Grundvandet ved Hjerm Vandværk

Læs mere

Vandforsyningsplan

Vandforsyningsplan Vandforsyningsplan 2017-24 Dialogmøde Udvalget for NTM og Følgegruppen 7. April 2017 Dagsorden: Velkomst. 1. Vandforsyningsstruktur. - Nuværende og fremtidig struktur Ressourceområder. - Hvordan får vandværkerne

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KØGE VANDRÅD

VEDTÆGTER FOR KØGE VANDRÅD VEDTÆGTER FOR KØGE VANDRÅD 1 navn og hjemsted Vandrådets navn er Køge Vandråd, efterfølgende benævnt som Vandrådet. Hjemsted er Køge Kommune. 2 formål Vandrådets formål er at virke som kontaktorgan for

Læs mere

Forslag til tillæg til vandforsyningsplan Mølvang Vandværk

Forslag til tillæg til vandforsyningsplan Mølvang Vandværk Forslag til tillæg til vandforsyningsplan Mølvang Vandværk Mølvang Vandværks nuværende forsyningsområde og ansøgt udvidelse (skraveret) Vejle Kommune, Teknik & Miljø side 1 af 5 Formål Mølvang Vandværk

Læs mere

Vejledende udtalelse i sag om tilbagekaldelse af tilladelse og sammenlægning af vandforsyningsområder, jf. VFL 32 og 45, stk. 3

Vejledende udtalelse i sag om tilbagekaldelse af tilladelse og sammenlægning af vandforsyningsområder, jf. VFL 32 og 45, stk. 3 Syddjurs Kommune syddjurs@syddjurs.dk Vandforsyning Ref. HVB Den 10. oktober 2016 Vejledende udtalelse i sag om tilbagekaldelse af tilladelse og sammenlægning af vandforsyningsområder, jf. VFL 32 og 45,

Læs mere

Vandforsyningsplan Frederikshavn Kommune :

Vandforsyningsplan Frederikshavn Kommune : Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Tlf. +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498 27. februar 2018 Tillæg II Vandforsyningsplan Frederikshavn Kommune

Læs mere

Møde med vandværkerne på Helgenæs. 2. juni 2016

Møde med vandværkerne på Helgenæs. 2. juni 2016 Møde med vandværkerne på Helgenæs 2. juni 2016 Dagsorden 1. Velkomst: 2. Løsningsmodeller 3. Forsyningsstruktur 4. Debat 5. Evt. 2. Løsningsmodeller - Oversigt De 3 modeller for Helgenæs Model 1 Model

Læs mere

Nr. Vorupør Vandværk. Nr. Vorupør Vandværk

Nr. Vorupør Vandværk. Nr. Vorupør Vandværk . GENERELLE DATA Ejerforhold: Beliggenhed: Henvendelse: Hjemmeside: www.voruporvand.dk/ Indvindingstilladelse: 100.000 m³/år Tilladelsesdato: 04.12.2000 Udløbsdato: 13.11.2021 Ajourføringsdato: September

Læs mere

Forslag til tillæg til vandforsyningsplan Jerlev Vandværk

Forslag til tillæg til vandforsyningsplan Jerlev Vandværk Forslag til tillæg til vandforsyningsplan Jerlev Vandværk Jerlev Vandværks nuværende forsyningsområde og ansøgt udvidelse (skraveret) Formål Jerlev Vandværk har ansøgt om udvidelse af vandværkets forsyningsområde.

Læs mere

GRUPPE 4. Albertinelund Bønnerup Strand Bønnerup Hemmed Selkær Mølle Glesborg. Selkær Mølle Vandværk

GRUPPE 4. Albertinelund Bønnerup Strand Bønnerup Hemmed Selkær Mølle Glesborg. Selkær Mølle Vandværk GRUPPE 4 Albertinelund Bønnerup Strand Bønnerup Hemmed Selkær Mølle Glesborg Selkær Mølle Vandværk VANDFORSYNINGSPLAN 011 NORDDJURS KOMMUNE Møde med vandværker 14. oktober Udsendelse af tilsynsrapporter

Læs mere

Vandforsyningsplan. Bilagsdel

Vandforsyningsplan. Bilagsdel Vandforsyningsplan Bilagsdel 2013-2023 Vandforsyningsplan Side 1 Indhold Forklaring til beskrivelser af de enkelte vandværker... 2 Klinting Vandværk... 3 Jegum - Vrøgum Vandværk... 6 Grærup Vandværk...

Læs mere

Bilag 1 Scenarier og virkemidler

Bilag 1 Scenarier og virkemidler Bilag 1 Scenarier og virkemidler Miljøudvalget besluttede den 3. april 2017, at den eksisterende Vandforsynings- og grundvandsbeskyttelsesplan skulle revideres. Den nuværende plan forholder sig ikke i

Læs mere

Tillæg til vandforsyningsplan - Vandværkernes forsyningsområder

Tillæg til vandforsyningsplan - Vandværkernes forsyningsområder TILLÆG TIL VEJLE KOMMUNES VANDFORSYNINGSPLAN Tillæg til vandforsyningsplan - Vandværkernes forsyningsområder - 2017 01 TEKNIK & MILJØ Indhold Formål...3 Historie...4 Almene vandværker...4 Ikke almene vandværker...4

Læs mere

Møde med vandværkerne HFO. 15. november 2018

Møde med vandværkerne HFO. 15. november 2018 Møde med vandværkerne HFO 15. november 2018 Deltagere: Esby Vandværk: 4 deltagere Sletterhage Vandværk: 2 deltagere Asgilhøje Vandværk: 2 deltagere Kongsgårde-Borup Vandværk: 4 deltagere Stødov Vandværk

Læs mere

Opdaterer løbende Beredskabsplanen m u.t. Ved Aller. Afholder beredskabsøvelse inden årets udgang m u.t.

Opdaterer løbende Beredskabsplanen m u.t. Ved Aller. Afholder beredskabsøvelse inden årets udgang m u.t. Vandvæk Indsatser -Forsyningssikkerhed Tidsplan Status Aktive boringer Filterintervaller Nødforsyning Antal kildepladser Antal magasiner Vurdering Aller Vandværk Alminde Vandværk nødforsyning til Sjølund

Læs mere

Bestyrelsens orientering om: Forslag til Vandforsyningsplan for Syddjurs Kommune

Bestyrelsens orientering om: Forslag til Vandforsyningsplan for Syddjurs Kommune Dragsmur Vandforsyning I/S Bestyrelsen Maj 2013. Generalforsamlingen d. 15 juni 2013 Dagsordenens pkt. Eventuelt: Bestyrelsens orientering om: Forslag til Vandforsyningsplan for Syddjurs Kommune 2013-20

Læs mere

Vandværker: Holm Sønderborg forsyning, Havnbjerg og Nordborg Oksbøl sogn Langesø Lavensby Havnbjerg vandforsyningsselskab Svenstrup Guderup Danfoss

Vandværker: Holm Sønderborg forsyning, Havnbjerg og Nordborg Oksbøl sogn Langesø Lavensby Havnbjerg vandforsyningsselskab Svenstrup Guderup Danfoss Vandforsyningsplan Nordals Vandværker: Holm Sønderborg forsyning, Havnbjerg og Nordborg Oksbøl sogn Langesø Lavensby Havnbjerg vandforsyningsselskab Svenstrup Guderup Danfoss Vandforsyningsplan fra 2001

Læs mere

ÅRHUS KOMMUNE - Magistratens 5. Afdeling

ÅRHUS KOMMUNE - Magistratens 5. Afdeling ÅRHUS KOMMUNE - Magistratens 5. Afdeling Århus Kommunale Værker, Bautavej 1, 8210 Århus V INDSTILLING Til Århus Byråd Den 21. januar 2005 via Magistraten Tlf. nr.: 8940 1800 Jour. nr.: 00.01A00, ÅKV/2004/02514

Læs mere

Bilag 1 Kragelund Vandværk

Bilag 1 Kragelund Vandværk ligger i den sydlige del af Kragelund by. Figur 1:. Foto fra tilsyn i 2010. Vandværket har en indvindingstilladelse på 70.000 m 3 og indvandt i 2016 55.362 m 3. Udviklingen i vandværkets indvinding fremgår

Læs mere

Lyngs Vandværk ligger Møllegade 33, Lyngs, 7790 Thyholm og har en indvindingstilladelse på 40.000 m³/år gældende til april 2020.

Lyngs Vandværk ligger Møllegade 33, Lyngs, 7790 Thyholm og har en indvindingstilladelse på 40.000 m³/år gældende til april 2020. Lyngs Vandværk Indvindingstilladelse Lyngs Vandværk ligger Møllegade 33, Lyngs, 7790 Thyholm og har en indvindingstilladelse på 40.000 m³/år gældende til april 2020. Organisationsform Vandværket er et

Læs mere

Betalingsreglerne beskriver de anlægsbidrag og øvrige bidrag, som Århus Kommunale Værker opkræver.

Betalingsreglerne beskriver de anlægsbidrag og øvrige bidrag, som Århus Kommunale Værker opkræver. Betalingsregler - Anlægsbidrag og øvrige bidrag 1. Anlægsbidrag 2. Øvrige bidrag 3. Betaling 4. Øvrige bestemmelser 5. Udregning af anlægsbidrag 6. Definitioner Nærværende Betalingsregler er godkendt af

Læs mere

GRUPPE 2. Auning Fausing Gjesing Ring Sorvad Tårup Vester Alling Øster Alling

GRUPPE 2. Auning Fausing Gjesing Ring Sorvad Tårup Vester Alling Øster Alling GRUPPE uning Fausing Gjesing Ring Sorvad Tårup Vester lling Øster lling Gæsteindbudte Vivild quadjurs Oustrup Østre (ikke alment) Øster lling Mark (ikke alment) Vivild Vandværk Dagsorden Velkomst og præsentation

Læs mere

7. BILAG: FAKTAARK OM VANDVÆRKERNE

7. BILAG: FAKTAARK OM VANDVÆRKERNE 7. BILAG: FAKTAARK OM VANDVÆRKERNE 1 Bregninge Vandværk Bregninge vandværk forsyner ca. 111 forbrugere med drikkevand og har en indvindingstilladelse på 16.000 m 3 per år. n er gældende til den 30-09-2023.

Læs mere

2. Ansøgninger om nye indvindingstilladelser

2. Ansøgninger om nye indvindingstilladelser 2. Ansøgninger om nye indvindingstilladelser Andelsselskabet Furesø Vandforsyning, nordlig vandindvinding Furesø Vandforsyning (tidl. Andelsselskabet Farum Vandværk) sendte den 14. maj 2008 ansøgning til

Læs mere

Vandforsyningsplan 2012-2022. Beskrivelser af vandværkerne og den fremtidige forsyning

Vandforsyningsplan 2012-2022. Beskrivelser af vandværkerne og den fremtidige forsyning Vandforsyningsplan 2012-2022 Beskrivelser af vandværkerne og den fremtidige forsyning Arnum Vandværk Poppelvej 1, 6510 Gram (116026 JUP) Indvindingstilladelse 110.000 m 3 /år Indvinding 100.688 m 3 /år

Læs mere

GRUPPE 7b. Homå Ålsrode Glatved Glatved Strand Ålsø GAV (Vejlby) Gæsteindbudte Allelev. Homå Vandværk

GRUPPE 7b. Homå Ålsrode Glatved Glatved Strand Ålsø GAV (Vejlby) Gæsteindbudte Allelev. Homå Vandværk GRUPPE 7b Homå Ålsrode Glatved Glatved Strand Ålsø GAV (Vejlby) Gæsteindbudte Allelev Homå Vandværk Dagsorden Velkomst og præsentation af mødedeltagere v/ Lotta Sandsgaard, Norddjurs Kommune Status for

Læs mere

Ejstrupholm Vandværk. Beretning for 2015 på generalforsamlingen d. 29. marts Antal forbrugere:

Ejstrupholm Vandværk. Beretning for 2015 på generalforsamlingen d. 29. marts Antal forbrugere: Ejstrupholm Vandværk Beretning for 2015 på generalforsamlingen d. 29. marts 2016 Antal forbrugere: Ved slutning af 2015 var der tilsluttet 967 forbrugere på vandværket. Det er en stigning på 3 forbrugere

Læs mere

deltaget i et lovpligttig hygiejnekursus for dem som drifter vandværket. Vores VVS mand, Lars

deltaget i et lovpligttig hygiejnekursus for dem som drifter vandværket. Vores VVS mand, Lars Vi havde med udgangen af 2014 1266 forbrugere tilsluttet vandværket. Vi udpumper 150.000 m 3 vand. Bestyrelsen har igennem årene prioriteret vedligeholdelse af ledningsnettet kvalitet højt og vi har derfor

Læs mere

Vandforsyninger i Jupiter

Vandforsyninger i Jupiter Vandforsyninger i Jupiter Martin Hansen med hjælp fra Dani Mikkelsen fra Frederikssund kommune og de andre i Jupiter supporten De Nationale Geologiske Undersøgelser for Danmark og Grønland Energi-, Forsynings-

Læs mere

Herning Kommune. Vandforsyningsplan. September 2011. Vandforsyningsplan 2011 Side 0

Herning Kommune. Vandforsyningsplan. September 2011. Vandforsyningsplan 2011 Side 0 Herning Kommune Vandforsyningsplan September 2011 Vandforsyningsplan 2011 Side 0 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 SAMMENDRAG...2 2 INDLEDNING...4 2.1 Baggrund...4 2.2 Forhold til anden planlægning...5 2.3 Resumé

Læs mere

Datablad. Forord Vandforsyningsplan 2013-2022 er udarbejdet af Struer Kommune i samarbejde med de almene vandforsyninger i kommunen.

Datablad. Forord Vandforsyningsplan 2013-2022 er udarbejdet af Struer Kommune i samarbejde med de almene vandforsyninger i kommunen. VANDFORSYNINGSPLAN 2013-2022 PLANDEL NOVEMBER 2013 Datablad Udgiver: Rådgiver: Struer Kommune, Plan og Miljø, Østergade 13, 7600 Struer Cowi Udgivelsesår: 2013 Titel: Vandforsyningsplan 2013-2022 Tekst

Læs mere

Vandtryk i distributionssystemet Danvak Vand & Afløb, 10. oktober v. Kurt Brinkmann, Aarhus Vand A/S

Vandtryk i distributionssystemet Danvak Vand & Afløb, 10. oktober v. Kurt Brinkmann, Aarhus Vand A/S Vandtryk i distributionssystemet Danvak Vand & Afløb, 10. oktober 2018 v. Kurt Brinkmann, Aarhus Vand A/S Disposition Vandtryk i distributionssystemet Forsyningsstruktur Opdeling i zoner Servicemål for

Læs mere

Vandforsyningsplanlægning - tilslutning til almen vandforsyning, Egholm 55, 9000 Aalborg.

Vandforsyningsplanlægning - tilslutning til almen vandforsyning, Egholm 55, 9000 Aalborg. Punkt 7. Vandforsyningsplanlægning - tilslutning til almen vandforsyning, Egholm 55, 9000 Aalborg. 2008-16762. Forsyningsvirksomhederne indstiller, at Forsyningsudvalget godkender, at det påbydes, at drikkevandskvaliteten

Læs mere

Vandforsyningsplan 2012-2022

Vandforsyningsplan 2012-2022 Vandforsyningsplan 2012-2022 INDHOLD 1. Indledning 1 1.1 Fokusområder 1 1.2 Rammer for planlægningen 1 1.3 Vandforsyningsplanens indhold 1 1.4 Offentlig høring og miljøvurdering 2 2. Vandforsyningen i

Læs mere

Vandforsyningsplan for Vejle Kommune

Vandforsyningsplan for Vejle Kommune Vandforsyningsplan for Vejle Kommune. Vejle Kommune, Natur og Miljøforvaltningen side 1 af 7 Indholdsfortegnelse 1 Formål...3 2 Lovgrundlag...3 3 Definitioner...3 4 Indledning...4 4.1 Tilsyn med alle enkeltvandforsyninger...4

Læs mere

Nr. Vorupør Vandværk. Nr. Vorupør Vandværk

Nr. Vorupør Vandværk. Nr. Vorupør Vandværk . Data i det følgende beror primært på vandværkets egne oplysninger, GEUS Jupiter database og fra Natur- og Miljøafdelingens tilsyn udført i 2009 og 2010. PROCESDIAGRAM GENERELLE DATA Landsregistreringsnummer:

Læs mere

Vallensbæk Strands Vandforsyning generalforsamling tirsdag den 31. maj Beretning for år 2015.

Vallensbæk Strands Vandforsyning generalforsamling tirsdag den 31. maj Beretning for år 2015. Vallensbæk Strands Vandforsyning generalforsamling tirsdag den 31. maj 2016. Beretning for år 2015. Vandmængder er anført i skemaet for indvinding/egen produktion, køb af vand, udpumpet total vandmængde,

Læs mere

Stenderup Vandværk er beliggende umiddelbart vest for Stenderup by.

Stenderup Vandværk er beliggende umiddelbart vest for Stenderup by. er beliggende umiddelbart vest for Stenderup by. Vandværket har en indvindingstilladelse på 35.000 m 3 og indvandt i 2013 omkring 42.000 m 3 årligt. Indvindingen har været faldende frem til 1998, hvorefter

Læs mere

Thyholm Private Fælles Vandværk

Thyholm Private Fælles Vandværk Thyholm Private Fælles Vandværk Indvindingstilladelse Thyholm Private Fælles Vandværk ligger Kalkværksvej 4 B, 7790 Thyholm og har en indvindingstilladelse på 275.000 m³/år gældende til juni 2012. Organisationsform

Læs mere

Fredericia Kommune. Vandforsyningsplan 2010-2021

Fredericia Kommune. Vandforsyningsplan 2010-2021 Fredericia Kommune. Vandforsyningsplan 2010-2021 April 2011 Vedtaget den : 9. maj 2011 Udarbejdet af : Fredericia Kommune og Grontmij Carl Bro Side 1 FORORD Denne vandforsyningsplan udgør grundlaget for

Læs mere

VAND OG SPILDEVAND LOKALT

VAND OG SPILDEVAND LOKALT Uddrag af VAND OG SPILDEVAND LOKALT HOFORs otte vandselskaber og otte spildevandsselskaber har deres egne regnskaber. Udgifterne til renovering og modernisering af vand og spildevand bliver afholdt inden

Læs mere

Da Tobias også er på orlov, og derefter fratræder, hermed generelt.

Da Tobias også er på orlov, og derefter fratræder, hermed generelt. Bilag 2: Indkomne høringssvar Fra: Daastrup Vand kassereren [mailto:daastrupvand.a@gmail.com] Sendt: 17. oktober 2017 18:30 Til: Drikkevand Emne: Fwd: Dåstrup Vandværk til vandforsyningsplanen 2017-2021,

Læs mere

KOMMUNEPLAN/ VANDFORSYNINGSPLAN

KOMMUNEPLAN/ VANDFORSYNINGSPLAN KOMMUNEPLAN/ VANDFORSYNINGSPLAN DEN 28.08.2018 CLAUS VANGSGAARD, DANVA ULLA LYNGS LADEKARL, NIRAS Disposition Præsentation Planhieraki Styrker og begrænsninger i planer Indsatsplan Kommuneplan Vandforsyningsplan

Læs mere

Tillæg til vandforsyningsplan - Vandværkernes forsyningsområder

Tillæg til vandforsyningsplan - Vandværkernes forsyningsområder TILLÆG TIL VJL KOMMUNS VANDFORSYNINGSPLAN Tillæg til vandforsyningsplan - Vandværkernes forsyningsområder - 2017 01 TKNIK & MILJØ Indhold Formål...3 Historie...4 Almene vandværker...4 Ikke almene vandværker...4

Læs mere

Vandforsyningsplan for Faaborg-Midtfyn Kommune

Vandforsyningsplan for Faaborg-Midtfyn Kommune Vandforsyningsplan for Faaborg-Midtfyn Kommune Del 2 Vandværksafsnit AFSNIT 20 Sdr. Nærå Vandværk Andelsselskab 12 ejendomme forsynes i Odense Kommune 2 2 Sdr. Nærå Vandværk Sdr. Nærå Vandværk Hjemmeside:

Læs mere

Orientering vedr. myndighedsforhold. Ved Kristine Lohmann Pedersen og Lene Milwertz.

Orientering vedr. myndighedsforhold. Ved Kristine Lohmann Pedersen og Lene Milwertz. Orientering vedr. myndighedsforhold Ved Kristine Lohmann Pedersen og Lene Milwertz. Underretningsforpligtigelse Hvis vandets kvalitet ikke er i overensstemmelse med de fastsatte krav, skal Vandværket straks

Læs mere

Vandforsyningsplan. Bilag 2 Vandværksgennemgang 2018

Vandforsyningsplan. Bilag 2 Vandværksgennemgang 2018 Vandforsyningsplan Bilag 2 Vandværksgennemgang 2018 Lemvig vand og Spildevand A/S LVS har 6 vandværker. Engbjerg og Klosterhede vandværker er de to vandværker, som LVS A/S ønsker at baserer den fremtidige

Læs mere

Struer Forsyning Vand

Struer Forsyning Vand Struer Forsyning Vand Struer Forsyning Vand A/S har i alt tre vandværker beliggende: Struer Vandværk, Holstebrovej 4, 7600 Struer Kobbelhøje Vandværk, Broholmvej 10, Resen, 7600 Struer Fousing Vandværk,

Læs mere

GRUPPE 5. Constantia Fannerup Ginnerup Ramten Stenvad Ørbæk Ørum. Gæsteindbudte: Glesborg GAV

GRUPPE 5. Constantia Fannerup Ginnerup Ramten Stenvad Ørbæk Ørum. Gæsteindbudte: Glesborg GAV GRUPPE 5 Constantia Fannerup Ginnerup Ramten Stenvad Ørbæk Ørum Gæsteindbudte: Glesborg GAV VANDFORSYNINGSPLAN 011 NORDDJURS KOMMUNE Møde med vandværker 1. oktober Udsendelse af tilsynsrapporter Tilbagemeldinger

Læs mere

Forslag til Vandforsyningsplan 2016-2023 - til offentlig høring

Forslag til Vandforsyningsplan 2016-2023 - til offentlig høring Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 29. juni 2015 Forslag til - til offentlig høring Forslag til rent drikkevand til en kommune i vækst beskriver, hvor drikkevandet indvindes,

Læs mere

Humlum Vandværk ligger Vesterbrogade 33A, Humlum, 7600 Struer og har en indvindingstilladelse på 110.000 m³/år gældende til august 2015.

Humlum Vandværk ligger Vesterbrogade 33A, Humlum, 7600 Struer og har en indvindingstilladelse på 110.000 m³/år gældende til august 2015. Humlum Vandværk Indvindingstilladelse Humlum Vandværk ligger Vesterbrogade 33A, Humlum, 7600 Struer og har en indvindingstilladelse på 110.000 m³/år gældende til august 2015. Organisationsform Vandværket

Læs mere

ANDELSSELSKABET HAARLEV VANDVÆRK Bestyrelsens beretning for 2017 ved generalforsamlingen den 22. marts 2018 i Elverhøjsalen på Hårlev kro.

ANDELSSELSKABET HAARLEV VANDVÆRK Bestyrelsens beretning for 2017 ved generalforsamlingen den 22. marts 2018 i Elverhøjsalen på Hårlev kro. BERETNING 2018. ANDELSSELSKABET HAARLEV VANDVÆRK Bestyrelsens beretning for 2017 ved generalforsamlingen den 22. marts 2018 i Elverhøjsalen på Hårlev kro. Andelshavere: Haarlev vandværk har i beretningsperioden

Læs mere

Oddesund Nord Vandværk

Oddesund Nord Vandværk Oddesund Nord Vandværk Indvindingstilladelse Oddesund Nord Vandværk ligger Gammel Landevej 12A, 7790 Thyholm og har en indvindingstilladelse på 40.000 m³/år gældende til et år efter vedtagelsen af de kommunale

Læs mere

GRUPPE 1. Hevring Holbæk St. Sjørup St. Sjørup Strands Tøjstrupvejen Tørslev Udby Udbyhøj Voer Ørsted. Hevring Vandværk

GRUPPE 1. Hevring Holbæk St. Sjørup St. Sjørup Strands Tøjstrupvejen Tørslev Udby Udbyhøj Voer Ørsted. Hevring Vandværk GRUPPE 1 Hevring Holbæk St. Sjørup St. Sjørup Strands Tøjstrupvejen Tørslev Udby Udbyhøj Voer Ørsted Hevring Vandværk Dagsorden Velkomst og præsentation af mødedeltagere v/ Peter Thastum, Norddjurs Kommune

Læs mere

Notat vedrørende miljøvurdering af ny vandforsyningsplan Horsens Kommune har udarbejdet Forslag til vandforsyningsplan

Notat vedrørende miljøvurdering af ny vandforsyningsplan Horsens Kommune har udarbejdet Forslag til vandforsyningsplan Jord og Grundvand Sagsbehandler: Tommy Krogh Abrahamsen Sagsnr. 13.02.08-P15-1-13 Dato:17.5.2016 Notat vedrørende miljøvurdering af ny vandforsyningsplan 2016-2024 1. Indledning Horsens Kommune har udarbejdet

Læs mere

Vandkvalitetsrapport Resumé

Vandkvalitetsrapport Resumé Vandkvalitetsrapport 2017 Resumé 1 Dette er en forkortet udgave af Lyngby-Taarbæk Forsynings vandkvalitetsrapport for 2017 se den fulde rapport på www.ltf.dk. Den indeholder Lyngby-Taarbæk Forsynings afrapportering

Læs mere

Vandforsyningsplanlægning og enkeltindvindere

Vandforsyningsplanlægning og enkeltindvindere Vandforsyningsplanlægning og enkeltindvindere Planlægning og administration omkring enkeltindvindere i Norddjurs Kommune Per Visbech Misser, Norddjurs Kommune, Erhverv- og Miljøafdelingen Disposition Planens

Læs mere

Vandkvalitetsrapport Resumé

Vandkvalitetsrapport Resumé Vandkvalitetsrapport 2016 Resumé Dette er en forkortet udgave af Lyngby-Taarbæk Forsynings vandkvalitetsrapport for 2016 se den fulde rapport på www.ltf.dk. Den indeholder Lyngby-Taarbæk Forsynings afrapportering

Læs mere

Pjedstedvej 70, Pjedsted, 7000 Fredericia Chris Hansen / Niels Ladegaard Jensen

Pjedstedvej 70, Pjedsted, 7000 Fredericia Chris Hansen / Niels Ladegaard Jensen Vandværket Generelle data Lokalitet: Navn: Adresse: Kontaktperson: 607.V02.20.0002 Dato for besigtigelse: 12.11.2010. Pjedstedvej 70, Pjedsted, 7000 Fredericia Chris Hansen / Niels Ladegaard Jensen Indvinding

Læs mere

Adresse: Nylandsvej 16 Formand: Sønnik Linnet, Kærgårdvej 5, 6280 Højer Dato for besigtigelse: Den 21. september 2011

Adresse: Nylandsvej 16 Formand: Sønnik Linnet, Kærgårdvej 5, 6280 Højer Dato for besigtigelse: Den 21. september 2011 Vandværket Generelle data Lokalitet / JUP PlantID: 517-V02-20-0002 / 116353 Navn: Adresse: Nylandsvej 16 Kontaktperson: Formand: Sønnik Linnet, Kærgårdvej 5, 6280 Højer Dato for besigtigelse: Den 21. september

Læs mere

Annoncering på SK Forsynings hjemmeside i henhold til 28 i bekendtgørelsen om vandkvalitet og tilsyn med vandforsyningsanlæg

Annoncering på SK Forsynings hjemmeside i henhold til 28 i bekendtgørelsen om vandkvalitet og tilsyn med vandforsyningsanlæg Annoncering på SK Forsynings hjemmeside i henhold til 28 i bekendtgørelsen om vandkvalitet og tilsyn med vandforsyningsanlæg Vandforsyningsselskaber skal i medfør af 28 i Bekendtgørelse 1024 af 31-10-2011

Læs mere

Vandforsyningsplan for Faaborg-Midtfyn Kommune

Vandforsyningsplan for Faaborg-Midtfyn Kommune Vandforsyningsplan for Faaborg-Midtfyn Kommune Del 2 Vandværksafsnit AFSNIT 11 Korinth Vandværk Andelsselskab 2 2 Korinth Vandværk Korinth Vandværk Hjemmeside: http://www.korinth-kva.dk Indvindingstilladelse

Læs mere

Vandforsyningsplanlægning - Bemærkninger til forslag til Vandforsyningsplan for Hals Kommune

Vandforsyningsplanlægning - Bemærkninger til forslag til Vandforsyningsplan for Hals Kommune Hals Kommune Borgergade 39 9362 Gandrup (raadhus@halskom.dk) Vandforsyningsplanlægning - Bemærkninger til forslag til Vandforsyningsplan for Hals Kommune Sammenlægningsudvalget har på mødet den 18. september

Læs mere

Gennemgang af indsigelser til udkast til Vandforsyningsplan Halsnæs Kommune Sagsbehandler: Arni Dato: 27. april 2010 Sagsnr.

Gennemgang af indsigelser til udkast til Vandforsyningsplan Halsnæs Kommune Sagsbehandler: Arni Dato: 27. april 2010 Sagsnr. Gennemgang af indsigelser til udkast til Vandforsyningsplan Halsnæs Kommune 2010-2020 Sagsbehandler: Arni Dato: 27. april 2010 Sagsnr.: 2008/01582 Nr. Navn Resume af indsigelser /bemærkninger Administrationen

Læs mere

Borup Vandværk har i 2016 leveret m3 til ca andelshavere opdelt i 2600 enheder.

Borup Vandværk har i 2016 leveret m3 til ca andelshavere opdelt i 2600 enheder. Borup Vandværks generalforsamling 27.04.17 Bestyrelsens beretning for 2016 Borup Vandværk har i 2016 leveret 240.000 m3 til ca. 1280 andelshavere opdelt i 2600 enheder. Ud over almindelig drifts- og vedligeholdsopgaver

Læs mere

PROCESDIAGRAM GENERELLE DATA. INDVINDINGSANLÆG Boringer. Teknisk gennemgang - 2

PROCESDIAGRAM GENERELLE DATA. INDVINDINGSANLÆG Boringer. Teknisk gennemgang - 2 Data i det følgende beror primært på vandværkets egne oplysninger, GEUS Jupiter database og fra Natur- og Miljøafdelingens tilsyn udført i 2009 og 2010. PROCESDIAGRAM GENERELLE DATA Landsregistreringsnummer:

Læs mere

Vandforsyningsplan Opstartsmøde med Følgegruppen

Vandforsyningsplan Opstartsmøde med Følgegruppen Vandforsyningsplan 2017-24 Opstartsmøde med Følgegruppen 16. august 2016 Morten Hundahl Anne-Mette R. Rasmussen Dagsorden: 1. Velkomst og præsentation af følgegruppen. 2. Vandforsyningsplan 2017-24 Proces

Læs mere

Annoncering på SK Forsynings hjemmeside i henhold til 29 i bekendtgørelsen om vandkvalitet og tilsyn med vandforsyningsanlæg

Annoncering på SK Forsynings hjemmeside i henhold til 29 i bekendtgørelsen om vandkvalitet og tilsyn med vandforsyningsanlæg Annoncering på SK Forsynings hjemmeside i henhold til 29 i bekendtgørelsen om vandkvalitet og tilsyn med vandforsyningsanlæg Vandforsyningsselskaber skal i medfør af 29 i Bekendtgørelse 1584 af 10-12-2015

Læs mere

Plandel. Vandforsyningsplan for Mariagerfjord Kommune

Plandel. Vandforsyningsplan for Mariagerfjord Kommune Plandel Vandforsyningsplan for Mariagerfjord Kommune 2016-2026 Indholdsfortegnelse 1. Indledning 1.1 Samarbejde med vandværkerne 1.2 Vandforsyningsplanens opdeling 1.3 Fokusområder 2. Vandforsyningen i

Læs mere

2. BAGGRUND 2.1 HISTORISK BAGGRUND

2. BAGGRUND 2.1 HISTORISK BAGGRUND 2. BAGGRUND 2.1 HISTORISK BAGGRUND Det første egentlige vandværk til forsyning med drikkevand til København blev taget i brug den 9. august 1859. Vandværket afløste det primitive system af springvandsledninger

Læs mere

l Natur og Miljø Dato: 24. juni 2011 Reference: Sune Mikkelsen Direkte telefon: 89 59 40 45 E-mail: sunm@norddjurs.dk Journalnr.

l Natur og Miljø Dato: 24. juni 2011 Reference: Sune Mikkelsen Direkte telefon: 89 59 40 45 E-mail: sunm@norddjurs.dk Journalnr. l Natur og Miljø Dato: 24. juni 2011 Reference: Sune Mikkelsen Direkte telefon: 89 59 40 45 E-mail: sunm@norddjurs.dk Journalnr.: 10/1869 Mødeaften om den fremtidige vandforsyningsstruktur i område 4.

Læs mere

Bilag 1 Scenarier og virkemidler

Bilag 1 Scenarier og virkemidler Bilag 1 Scenarier og virkemidler Bilag 1 er en gennemgang af scenarier og virkemidler til de fem pejlemærker, der fremgår af figur 1. Pejlemærkerne er alle blevet præsenteret og drøftet på Teknik- og Klimaudvalget

Læs mere

GENERELLE DATA. INDVINDINGSANLÆG Boringer. Grundvandspumper. INDVINDINGSANLÆG Boringer. Teknisk gennemgang - 2

GENERELLE DATA. INDVINDINGSANLÆG Boringer. Grundvandspumper. INDVINDINGSANLÆG Boringer. Teknisk gennemgang - 2 GENERELLE DATA Ejerforhold: Beliggenhed: Henvendelse: Indvindingstilladelse: Tilladelsesdato: Udløbsdato: Ajourføringsdato: September 2016 Thisted Vand A/S 11i og 9a Vang og Skårhede byer, Vang, Tværvej

Læs mere

Tillæg 1 til Vandforsyningsplan

Tillæg 1 til Vandforsyningsplan Herning Kommune Tillæg 1 til Vandforsyningsplan Ændring af forsyningsområde for Herning Vand A/S Gødstrup Vandværk august 2014 Tillæg 1 til vandforsyningsplanen Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1.1 Baggrund...

Læs mere

3 Mål for vandforsyningen i Jammerbugt Kommune

3 Mål for vandforsyningen i Jammerbugt Kommune 3 Mål for vandforsyningen i Jammerbugt Kommune I Nordjyllands Amts Regionplan 2005 var der fastsat målsætning for vandforsyningen for hele regionen. Regionplanen indeholdte også retningslinjer for vandforsyningsområdet.

Læs mere

STADFÆSTELSE i sag om afslag på tilladelse til indvinding af vand til landbrugsdrift i Lemvig Kommune

STADFÆSTELSE i sag om afslag på tilladelse til indvinding af vand til landbrugsdrift i Lemvig Kommune 23. august 2018 Sagsnr.: NMK-42-00605 KlageID: 226189 RIKNU-NMKN AFGØRELSE FRA MILJØ- OG FØDEVAREKLAGENÆVNET STADFÆSTELSE i sag om afslag på tilladelse til indvinding af vand til landbrugsdrift i Lemvig

Læs mere

16 Nr. Lyndelse Vandværk Andelsselskab

16 Nr. Lyndelse Vandværk Andelsselskab 16 Nr. Lyndelse Vandværk Andelsselskab 2 2 Nr. Lyndelse Vandværk Nr. Lyndelse Vandværk Hjemmeside: http://www.nrlyndelsevand.dk Indvindingstilladelse Tilladelsesdato: 25. maj 1981 og 12 juni 1999 Udløbsdato:

Læs mere

Værdierne for de seneste 5 år for oppumpet og afregnet mængde er vist nedenfor.

Værdierne for de seneste 5 år for oppumpet og afregnet mængde er vist nedenfor. Bestyrelsens beretning for 2018 Der er i perioden 1.1.2018 til 31.12.2018 oppumpet 92.932 m 3. Der er brugt 677 m 3 til skyllevand i filtre. Den udpumpede mængde er på 91.103 m 3, og der er dermed 1.152

Læs mere

Nøgletallene fra Vandforsyningen kan ses i nedenstående tabel, og ligger på niveau med sidste år bortset fra det øgede vandtab.

Nøgletallene fra Vandforsyningen kan ses i nedenstående tabel, og ligger på niveau med sidste år bortset fra det øgede vandtab. Å rsberetning 2015 Rugmarken 38 Postboks 153 3520 Farum Generelt om året 2015 Bestyrelsen kan i fællesskab glæde sig over endnu et år med stabil vandforsyning, kun med mindre afbrydelser af vandforsyningen

Læs mere

GRUPPE 3. Skovgårde Vivild Nørager (Aquadjurs) Fjellerup By Fjellerup Strand Lystrup Strand (Aquadjurs)

GRUPPE 3. Skovgårde Vivild Nørager (Aquadjurs) Fjellerup By Fjellerup Strand Lystrup Strand (Aquadjurs) GRUPPE Skovgårde Vivild Nørager (quadjurs) Fjellerup By Fjellerup Strand Lystrup Strand (quadjurs) Gæsteindbudte Gjesing Sorvad Tøjstrupvejen (quadjurs) Vivild Vandværk VNDFORSYNINGSPLN 011 NORDDJURS KOMMUNE

Læs mere

Bilag 1 Solkær Vandværk

Bilag 1 Solkær Vandværk Bilag 1 ligger i Solekær, vest for Gammelsole by. Figur 1:. Foto fra tilsyn i 2010. Vandværket har en indvindingstilladelse på 60.000 m 3 og indvandt i 2016 50.998 m 3. Udviklingen i vandværkets indvinding

Læs mere

ALBERTSLUND KOMMUNE VANDFORSYNINGSPLAN OPDATERING AF VANDFORSYNINGSPLAN

ALBERTSLUND KOMMUNE VANDFORSYNINGSPLAN OPDATERING AF VANDFORSYNINGSPLAN ALBERTSLUND KOMMUNE VANDFORSYNINGSPLAN 1997-2013 OPDATERING AF VANDFORSYNINGSPLAN 1997-2010 OPDATERING AF VANDFORSYNINGSPLAN 1997-2010 INDHOLD 1. Indledning 1 1.1 Opbygning af vandforsyningsplanen 1 1.2

Læs mere

Vandforbrug Type Antal Forbrug m 3

Vandforbrug Type Antal Forbrug m 3 Vandværket Generelle data Lokalitet / JUP PlantID: 531-V02-20-0004 / 118041 Navn: Adresse: Løgumklostervej 20 Kontaktperson: Formand: Niels Chr. Schmidt, Løgumklostervej 32, Lovrup, 6780 Skærbæk Dato for

Læs mere

Bilag 1. Naturvurdering af vandindvindingstilladelse, Bjæverskov vandværk

Bilag 1. Naturvurdering af vandindvindingstilladelse, Bjæverskov vandværk Returadresse: Køge Kommune, Miljøafdelingen Torvet 1, 4600 Køge Bilag 1 Dato Teknik- og Miljøforvaltningen Miljøafdelingen 16. maj 2018 2009-29443-6 Naturvurdering af vandindvindingstilladelse, Bjæverskov

Læs mere

Syddjurs Kommune 19. November 2014

Syddjurs Kommune 19. November 2014 Møde mellem Ikke almene vandværker og Syddjurs Kommune 19. November 2014 Steen S. Wengel Anna Okkerlund Brahe Anne-Mette Randrup Rasmussen Velkomst: v/ Steen S. Wengel Dagsorden: 1. Ikke almene vandværker

Læs mere

Vandforsyningsplan 2010-2020. Plandel

Vandforsyningsplan 2010-2020. Plandel Vandforsyningsplan 2010-2020 Plandel Maj 2012 Titel: Vandforsyningsplan 2010-2020 Plandel Udgiver: Favrskov Kommune Udgivelsesår: 2012 Udarbejdet af: Rambøll Hannemanns Allé 53 2300 København S Favrskov

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE VANDFORSYNINGSPLAN PLANDEL

HILLERØD KOMMUNE VANDFORSYNINGSPLAN PLANDEL HILLERØD KOMMUNE VANDFORSYNINGSPLAN 2015-2027 PLANDEL VANDFORSYNINGSPLAN 2015-2027 PLANDEL Titel: Rapport: Vandforsyningsplan 2015-2027. Plandel Rapporten er udarbejdet af Hillerød Kommune og Rambøll Udgivelsesår:

Læs mere

Afgørelse. efter 29 i vandforsyningsloven (lovbekendtgørelse nr. 935 af 24 september 2009):

Afgørelse. efter 29 i vandforsyningsloven (lovbekendtgørelse nr. 935 af 24 september 2009): MILJØKLAGENÆVNET Rentemestervej 8 2400 København NV Telefon: 72 54 11 00 Telefax: 72 54 11 01 mkn@mkn.dk www.mkn.dk Den 26. oktober 2009 J.nr. MKN-200-00153 Afgørelse efter 29 i vandforsyningsloven (lovbekendtgørelse

Læs mere