HER OG NU s anden udgave i 2007 er på gaden med højaktuel information om:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "HER OG NU s anden udgave i 2007 er på gaden med højaktuel information om:"

Transkript

1 LTD - HER OG NU Juni 2007 HER OG NU s anden udgave i 2007 er på gaden med højaktuel information om: Lederen: Rigets tilstand AVA projektet Call Center projektet Overenskomst 2007 i TDC Overenskomst 2007 i De Gule Sider Evaluering af de individuelle lønsamtaler 2006 i TDC Individuelle lønsamtaler 2007 Inspiration til lønsamtalen Fleksibel barsel er ikke nok til at få mænd hjem til den lille Under halvdelen af de offentlige ledere har en diplomuddannelse Notat fra LTD generalforsamling den 29. marts 2007 Lederen: Rigets tilstand Tidspunktet den 1. juli 2007 for ikrafttræden af TDC s nye struktur nærmer sig. Ideen med One Company ser fornuftig ud, idet datterselskabernes system- og forretningsmæssige afhængighed af hinanden er ved at blive for stor. Som sædvanlig giver en så stor ændring af organisationen turbulens ude i de enkelte enheder, og det gælder også for LTD s medlemmer, som endnu engang skal prøve at få enderne til at hænge sammen og prøve at få nye netværk opbygget. Det havde måske derfor været bedre, hvis TDC s ledelse havde skudt AVA-processen til senere på året, da udmelding om overtallighed giver yderligere usikkerhed i hverdagen. Endvidere kunne det også have været en mere hensigtsmæssig proces, hvis det var i samarbejdssystemet ude i enhederne, at man skulle finde ud af hvilke opgaver, som er Back Office, inden ledelsen træffer beslutning om hvilke opgaver, som skal omlægges/udgå, og så først derefter konstatere overtallighed. Herefter kunne omflytning og fratrædelsesværktøjer sættes i gang. Den første runde af AVA-processen er i gang og skal være færdig med udgangen af juni måned, men som alle ved, kommer der en ny andet halvår 2007 og endnu en første halvår Vi får formentlig først efter sommerferien at vide, hvordan processen vil blive for de næste to runder. Information om TDC forhold til medarbejderne og foreningerne bør altid ske direkte eller via Medarbejderportalen samt mails. Det er derfor uheldigt, at der på det seneste dukker flere og flere artikler om TDC s forhold op i dagspressen. Det er derfor vigtigt, at medarbejderne hurtigt får præsenteret TDC s ledelses holdninger til disse emner f.eks. NTC s intentioner med TDC på sigt, salg af ejendomme, strukturændringer i TDC og uansøgte fratrædelser. VENNEMINDEVEJ 39, 2100 KØBENHAVN Ø TELEFON: FAX: lederforeningen@post.tele.dk

2 2 Hvis dette ikke sker, vil det blive sværere og sværere for medarbejderne at vurdere, hvad der er rigtigt og hvad der er forkert! Det er så ikke lykkedes at få en ny overenskomst med TDC. Arbejdsgiveren vil ikke give vore medlemmer samme værdi for en overenskomst 2007, som er givet på arbejdsmarkedet i Danmark. Udover det samlede resultat, har det også været spørgsmålet om ændring af lønsystemet uenigheden har drejet sig om under forhandlingerne. Da det er noget, som er fremtidsrettet har foreningen lagt stor vægt på at opnå den bedste løsning for vores overenskomstområde. Der er efterfølgende gjort forsøg på at indgå et kompromis, men heller ikke det har ført til at få løst problematikken. Overenskomst 2007 ender nu i en voldgift, som vil finde sted efter sommerferien. Bo Magnussen Formand AVA projektet TDC Totalløsninger har i foråret igangsat et optimeringsprojekt, hvor man har set på backoffice funktionerne. Analysen er foretaget efter det såkaldte AVA-princip (Activity Value Analysis). Der har i forbindelse med projektet været nedsat en følgegruppe med repræsentanter for de forskellige foreninger, herunder LTD. Analysen viste, efter selskabets mening, at der kunne reduceres i medarbejderantallet i Totalløsninger. Dette har medført, at ledelsen har besluttet, at der skal reduceres med 269 stillinger inden sommerferien 2007 og yderligere med 196 stillinger i 2. halvår Dertil kommer, at det forventes, at der i 1. halvår 2008 yderligere skal reduceres med 150 medarbejdere. Det reelle antal medarbejdere som i 1. halvår 2007 er overtallige er ca. 170 idet, ca. 100 af de oprindelige 269 stillinger, som der skulle reduceres med, er tomme ubesatte stillinger. Af de 170 medarbejdere er de ca. 50 på LTD s overenskomst. Det er primært i Privat og Erhverv, men der er også enkelte i Net og Installation. TDC vil i videst muligt omfang forsøge at omplacere de overtallige medarbejdere, men det kan ikke udelukkes, at der vil blive tale om fratrædelser, frivillige eller ufrivillige. Der har siden udmeldingen om overtalligheden den 14. maj 2007, kørt en proces, hvor der har været forsøgt omplacering af de overtallige medarbejdere. LTD s talsmænd har i denne proces været vores medlemmer behjælpelige på alle mulige måder. Det er også lykkedes at finde løsninger for ca. 20 medlemmer. Der er dog stadig ca. 15 medlemmer, hvor der ikke er fundet en løsning. Der arbejdes videre på at finde en løsning for disse medlemmer.

3 3 Call Center projektet Der har i TDC Totalløsninger i foråret også været igangsat et projekt vedrørende Call Centrene i Privat og Erhverv. Projektet har ikke berørt Oplysningen (118). Formålet med projektet har været at skabe et World Class Call Center i TDC. LTD har også i dette projekt været repræsenteret i en følgegruppe. For at kunne realisere et World Class Call Center, skal Call Centrene, efter ledelsens mening, samles på 2-4 lokationer i Danmark. Dette er LTD for så vidt ikke uenig i, hvis man ikke havde Call Centre i forvejen. Der er i dag Call Centre på 23 lokationer i Danmark og derfor burde en samling af Call Centrene ske på længere sigt. Det vil fremover ikke være muligt at tiltrække og fastholde kvalificerede ledere og medarbejdere på så mange lokationer, så der kan ydes god og kvalificeret service. Ledelsen har derfor besluttet, at der fremover kun skal være Call Centre 4 steder i landet, København, Århus, Odense og Ålborg. De øvrige lokationer skal lukkes ned, senest med udgangen af 1. kvartal Det betyder at ca. 280 medarbejdere skal flytte arbejdssted, heraf ca. 15 ledere (LTD). Da der for mange er tale om en ikke ubetydelig geografisk flytning af arbejdsstedet, må det forventes, at mange ikke vælger at flytte med jobbet. LTD er også af den opfattelse, at flytningen af arbejdspladserne burde ske over en længere periode. Ledelsen har da også erkendt, at ikke alle medarbejdere kan eller vil flytte med arbejdet. Der vil derfor blive forsøgt omplacering af de medarbejdere, som ikke ønsker at flytte med jobbet. Også her står LTD s talsmænd til rådighed for medlemmer, som ønsker råd og vejledning i forbindelse med jobflytning eller jobskifte. Selve processen starter for medarbejdernes vedkommende til august Overenskomst 2007 i TDC LTD og TDC fortsatte forhandlingerne om ny overenskomst den 14. marts, 28. marts, 18.april og 25. april Forhandlingen den 25. april 2007 endte ved midnatstid med, at der ikke kunne opnås enighed om et resultat. Der blev udarbejdet og underskrevet en uenighedsprotokol på området. Den 8. maj 2007 var der mæglingsmøde mellem LTD/FTF og TDC A/S vedrørende overenskomstfornyelsen pr. 1. marts Mæglingsforhandlingerne strandede i løbet af aftenen, og der kunne ikke fremsættes et mæglingsforslag. Parterne stod for langt fra hinanden på spørgsmålet om lønreguleringen i Efter forhandlingsudvalgets og LTD s mæglingsmand Helle Bang Hjorth s opfattelse, var TDC's bud på en lønreguleringspulje noget under, hvad der er givet på det øvrige arbejdsmarked inkl., hvad der er givet andre organisationer i TDC. Uenigheden skal nu afgøres ved faglig voldgift, hvor en dommer endeligt afgør uenigheden og fastlægger både eventuelle ændringer i overenskomsten og spørgsmålet om lønregulering. Parterne har rettet henvendelse til Arbejdsretten med henblik på at få udpeget en opmand. Parterne er enige om at foreslå vicepræsident i Sø - og Handelsretten Mette Christensen. Voldgiften vil blive gennemført efter sommerferien.

4 4 Overenskomst 2007 i De Gule Sider LTD og De Gule Sider fortsatte forhandlingerne om ny overenskomst den 21. marts og 16. april med udveksling af overenskomsttemaer. Forhandlingerne skrider stille og roligt fremad. Der var aftalt ny forhandling den 11. maj 2007 og 8. juni 2007, men begge møder er blevet aflyst på grund af sygdom hos DGS/Dansk Erhverv. Vi afventer derfor en ny forhandlingsdato fra DGS. Evaluering af de individuelle lønsamtaler 2006 i TDC Evalueringsrapporten om de individuelle lønsamtaler 2006 blev udarbejdet og underskrevet af parterne på forhandlingsmødet den 18. april Individuelle lønsamtaler 2007 De strandede overenskomstforhandlinger 2007 mellem TDC og LTD betyder, at lønreguleringsprocessen for LTD må afvente opmandens afgørelse. Lønreguleringsprocessen i De Gule Sider må ligeledes afvente, at vi får forhandlet overenskomsten på plads. Inspiration til lønsamtalen Igen i år havde foreningen inviteret til gå-hjem-møde om de årlige lønsamtaler. Denne gang var det forfatteren Sanne Udsen, der havde til opgave at inspirere og udstyre os med ny viden om emnet. Sanne havde en mere overordnet tilgang til emnet løn og fortalte bl.a. om lønsystemer og mekanismer inden for løndannelse på de forskellige dele af arbejdsmarkedet. Tilbagemeldingerne fra deltagerne var blandede. Mange fandt det spændende, men nogen mente også, at Sanne brugte for lidt tid på selve lønsamtalen og den forhandlingsteknik vi alle gerne vil blive bedre til. Der var 49 deltagere i Århus og 32 deltagere i København. I foreningen har vi efterfølgende konkluderet, at vi efter fire år med gå-hjem-møder om lønsamtalen næste år vil overveje en ny tilgang til emnet. Fleksibel barsel er ikke nok til at få mænd hjem til den lille Selv om Højesteret har slået fast, at fædre og mødre kan fordele barselsorloven mellem sig, som det passer dem, skal man ikke vente, at flere mænd vil tage barselsorlov.

5 5 Ifølge lektor Anette Borchors fra Aalborg Universitet er der stadig for mange barrierer. Vi ved, at fædre har en svag forhandlingsposition, når det gælder barsel. Afgørelsen fremmer fædres barsel, men vi har stadig det grundlæggende problem, at arbejdspladsen kan sige blankt nej, siger hun til dagbladet Politiken. Hun har under sin forskning sammenlignet de danske forhold med, hvordan mænd i Sverige, Norge og Island benytter sig af barselsorlov. I de lande er en del af orloven øremærket mændene, hvilket den danske regering ikke er tilhænger af. Der er et helt klart billede af, at orloven kun for alvor bliver delt, hvis en del af orloven bliver øremærket manden. I Danmark er problemet stadig, at fædre ikke har nogen selvstændige rettigheder, siger Anette Borchorst. Hun lægger dog vægt på, at for nogle forældre vil det være en stor lettelse, at landets højeste domstol nu har sagt god for, at barslen kan flekses, så far og mor deler den ud, fx på forskellige ugedage, imellem sig. FTF mener, at mere af barselsorloven skal øremærkes til mænd. I dag giver loven fædre mulighed for at gå hjemme på dagpenge to uger med den lille ny, derudover kan forældrene i princippet frit fordele de 32 uger på dagpenge mellem sig. Og Højesteret har nu fastslået, at denne frihed fx gælder ned på enkelte dage, så mor kan være hjemme mandag og tirsdag, og far kan skifte bleer fra onsdag til fredag. Artiklen er skrevet af FTF. Under halvdelen af de offentlige ledere har en diplomuddannelse Kun 43 procent af de offentlige ledere kan skrive en diplom- eller masteruddannelse i ledelse på cv et. Det er slet ikke godt nok, mener FTF, der foreslår, at alle offentlige ledere skal være i gang med en anerkendt kompetencegivende uddannelse inden for to år efter deres ansættelse. De offentlige arbejdsgivere er enige. Næsten seks ud af ti ledere af for eksempel daginstitutioner, skoler, socialcentre og sygehuse har ikke en diplom- eller masteruddannelse i ledelse. Det er viser en ny undersøgelse, som FTF netop har gennemført blandt lidt over offentligt ansatte ledere. Jeg er noget rystet over, at så få FTF-ledere har en anerkendt, kompetencegivende lederuddannelse, når man tænker på, hvor stor en rolle de spiller både for deres medarbejderes trivsel, men også for udviklingen af kvaliteten i de velfærdsydelser, som vi alle sammen er afhængige af. Det er et af vores forslag til trepartsforhandlingerne, at alle offentlige ledere tilbydes en anerkendt lederuddannelse, siger formanden for FTF, Bente Sorgenfrey. Undersøgelsen viser også, at lederne kommer sent i gang med at efteruddanne sig inden for ledelse. 88 procent af de ledere, der går i gang med en diplom- eller en masteruddannelse har været ledere i mere end fem år. Derfor foreslår FTF i de aktuelle trepartsforhandlinger om kvalitetsreformen, at alle offentlige ledere skal i gang med at tage en diplomuddannelse eller en master i ledelse indenfor to år efter deres ansættelse som leder. Både Kommunernes Landsforening og Danske Regioner har erklæret sig enige i, at alle offentlige ledere skal have en kompetencegivende efteruddannelse i ledelse typisk en diplomuddannelse.

6 6 FTF foreslår, at ca offentlige ledere skal igennem en diplomuddannelse inden for de næste 5-6 år. Ifølge FTF s beregninger vil det koste mindst 1 milliard kroner om året. Den nye lederundersøgelse viser også, at lidt over halvdelen 52 procent - af de offentlige ledere har deltaget eller deltager i anden form for lederuddannelse fx via jobbet eller et konsulentfirma. FTF mener, at disse kortere kurser udbudt af for eksempel private virksomheder eller meget virksomhedsnære uddannelsesforløb kan være udmærkede til at opkvalificere lederne inden for bestemte områder. Men det er diplom- og masteruddannelser, der skal til. Artiklen er skrevet af FTF. Med udgangspunkt i artiklen opfordrer LTD sine medlemmer til at søge disse kompetenceuddannelsestilbud. Uddannelserne har også været taget op ved overenskomstforhandlingerne i Notat fra LTD generalforsamling den 29. marts 2007 Bo Magnussen bød velkommen til de fremmødte og foreslog Ole Busk som dirigent. Ole Busk blev valgt som dirigent med applaus. Ole Busk takkede for valget og kunne meddele, at generalforsamlingen var korrekt indvarslet med udsendelse af indkaldelse til generalforsamlingen den 24. februar 2007 og udsendelse af beretningen den 16. marts Generalforsamlingen var derfor korrekt indvarslet og beslutningsdygtig. Dirigenten bad Vagn Højlund Wittig om at være stemmetæller og redegjorde for, hvilke valgprocedurer der ville blive anvendt i løbet af aftenen. Stemmetælleren gik i gang med opgaven. Der var 38 medlemmer på generalforsamlingen heraf var der 37 stemmeberettigede medlemmer. Dirigenten gav ordet til formand Bo Magnussen, som startede med dagsordenens pkt. 1. Bestyrelsens beretning Der var udsendt en skriftlig beretning for marts marts 2007 til alle medlemmer. Bo præsenterede sin mundtlige beretning for generalforsamlingen med følgende hovedpunkter: NTC TDC i forandring Jens Alder trimmer organisationen 5 til 7 % personalenedskrivninger TDC generalforsamling 2007 Henning Dyremose valgt på generalforsamlingen og senere valgt som formand for TDC bestyrelsen Skattelov om kapitalfonde Stabsprojektet Overenskomst 2007 i De Gule Sider og TDC

7 7 Afslutning (Tak til bestyrelsen og talsmænd for deres indsats i foreningsåret samt en tak til medlemmerne for hjælp og opbakning) Dirigenten spurgte om der var kommentarer eller bemærkninger til både den skriftlige og mundtlige beretning. Niels Børglum, Erhverv spurgte til beretningens punkt om, at TDC forringer personalegoderne omkring nedskæringerne af benzin til kørsel i udlandet. Gert Winkelmann svarede, at TDC havde lavet en benchmark på området og sammenlignet personalegoder i TDC med andre firmaers tilbud, og fundet frem til, at dette område skulle falde bort i TDC. LTD havde via henvendelse fra LTD medlemmer og LTD s revisor fundet ud af, at der via skattelovgivningen var en løsning, som ikke ville koste TDC noget. TDC ville ikke på daværende tidspunkt benytte denne mulighed, da man arbejdede med et system til indførelse af lønpakker i TDC, hvor området eventuelt kunne tages med. Området har også været taget op med TDC i forbindelse med overenskomst Dirigenten spurgte om Niels var tilfreds med svaret, hvilket Niels tilkendegav. Flemming Pedersen, Net spurgte om mulighederne for medarbejderobligationer(hensættelse af løn). Bo Magnussen svarede, at området er taget op i TDC bestyrelsen, men der er ikke truffet en beslutning om området. Dirigenten spurgte om Flemming var tilfreds med svaret, hvilket Flemming tilkendegav. Rene Harder Olsen, Net spurgte til overenskomstforhandlingerne. Hvor er det der satses? Bo Magnussen svarede, at løn er et af de store emner, men der er andre områder der er med i spillet. Emnerne har været meldt ud til medlemmerne via HER OG NU. Rene spurgte, om det er de samme ting, som er med i aftalen mellem DI og CO. Bo svarede, at LTD havde andre krav end dem der var på minimallønsområdet. Dirigenten spurgte om Rene var tilfreds med svarene. Rene svarede, ja vi kommer jo nok ikke videre nu. Dirigenten konkluderede, at der udfra de faldne bemærkninger ikke var kritiske bemærkninger til beretningerne og derfor mente, at generalforsamlingen havde godkendt beretningerne. Der var akklamation fra salen. Dirigenten konstaterede, at begge beretninger var blevet godkendt. Dirigenten gav herefter ordet til foreningens kasserer Torben Hansen for aflæggelse af dagsordenens pkt. 2: Aflæggelse af det reviderede årsregnskab Torben Hansen fremlagde på overhead resultatopgørelsen for perioden 1. januar til 31. december 2006 samt balancen pr. 31. december 2006, som var underskrevet af formand, kasserer og revisorer. Dirigenten spurgte om der var kommentarer eller bemærkninger til regnskabet og balancen. Der var ingen spørgsmål fra salen til regnskabet og balancen. Regnskabet blev herefter godkendt med akklamation fra salen.

8 Dirigenten konstaterede, at regnskabet og balancen var blevet godkendt. 8 Dirigenten kunne omkring dagsordenens pkt. 3. Indkomne forslag (herunder forslag til vedtægtsændringer) oplyse, at der ikke var modtaget noget til indkomne forslag ved fristens udløb den 14. marts Dirigenten gav ordet til Gert Winkelmann for fremlæggelse af pkt. 4: Fremlæggelse af budget og fastsættelse af kontingent for indeværende år Gert Winkelmann gennemgik budgettets hovedpunkter på overhead. Dirigenten spurgte om der var kommentarer eller bemærkninger til budgettet. Der var ingen spørgsmål fra salen til budgettet. Budgettet og kontingent på 300 kr. blev herefter godkendt med akklamation. Dirigenten konstaterede, at budgettet var blevet godkendt. Dirigenten gav ordet til Gert Winkelmann for fremlæggelse af pkt. 5: Valg af LTD`s formand Gert Winkelmann orienterede om, at Bo Magnussen er på valg. Bestyrelsen og talsmandskollegiet indstiller Bo Magnussen til genvalg som formand for foreningen for den næste 2 årige periode. Bo blev valgt med akklamation. Bo takkede for valget. Dirigenten fremlagde pkt. 6: Valg af LTD`s næstformand Dirigenten orienterede om, at Gert Winkelmann ikke er på valg i år Gert Winkelmann fortsætter derfor som næstformand i den næste foreningsperiode. Der var akklamation fra salen. Dirigenten gav ordet til Bo Magnussen for fremlæggelse af pkt. 7: Valg bestyrelsesmedlem/bestyrelsesmedlemmer Bo orienterede om, at Mona Andersen og Vagn Højlund Wittig er på valg som bestyrelsesmedlemmer. Mona og Vagn er villige til genvalg. Bestyrelsen og talsmandskollegiet indstiller Mona Andersen og Vagn Højlund Wittig til genvalg som bestyrelsesmedlemmer for den næste 2 årige periode. Mona og Vagn blev valgt med akklamation. Lars Søholm er ikke på valg og fortsætter derfor som bestyrelsesmedlem i den næste foreningsperiode. Der var akklamation fra salen. Dirigenten fremlagde pkt. 8: Valg af interne revisorer Tina Lyng Hansen og Allan Feld er på valg. Begge er villige til genvalg.

9 Bestyrelsen og talsmandskollegiet indstiller begge til genvalg som interne revisorer. Begge blev valgt med akklamation. Dirigenten konstaterede, at Tina og Allan var blevet valgt for den næste 1 års periode. Dirigenten fremlagde pkt. 9: Valg af revisorsuppleanter. Kenneth Lohmann og Grethe Bøtchier er på valg. Begge er villige til genvalg. Bestyrelsen og Talsmandskollegiet indstiller begge til genvalg som revisorsuppleanter. Begge blev valgt med akklamation. 9 Dirigenten konstaterede, at Kenneth og Grethe var blevet valgt for den næste 1 års periode. Under pkt. 10: Eventuelt Dirigenten spurgte, om der var nogle der ønskede ordet under eventuelt. Da der ikke var noget til eventuelt, afsluttede dirigenten generalforsamlingen med tak for aktiv deltagelse, og gav formanden ordet for en afsluttende bemærkning. Formanden takkede dirigenten for arbejdet og gav en lille gave som tak for indsatsen. Der var akklamation fra salen. Bo takkede generalforsamlingen for fremmødet. Generalforsamlingen gik herefter over til den mere sociale del af dagen. Generalforsamlingen varede ca. 60 minutter.

HER OG NU s anden e-mail udgave i 2004 er på gaden med højaktuel information om:

HER OG NU s anden e-mail udgave i 2004 er på gaden med højaktuel information om: LTD - HER OG NU April 2004. HER OG NU s anden e-mail udgave i 2004 er på gaden med højaktuel information om: Overenskomst 2004 Individuelle lønsamtaler pr. 1.april 2004 LTD Generalforsamling 2004 Personalesikringsforeningen

Læs mere

HER OG NU s anden udgave i 2006 er på gaden med højaktuel information om:

HER OG NU s anden udgave i 2006 er på gaden med højaktuel information om: LTD - HER OG NU April 2006 HER OG NU s anden udgave i 2006 er på gaden med højaktuel information om: Lederen: Løndannelsen 2006 Bonus og provision 2005 Information om valg af A-kasse Ferie/Feriefridage

Læs mere

HER OG NU s anden udgave i 2005 er på gaden med højaktuel information om:

HER OG NU s anden udgave i 2005 er på gaden med højaktuel information om: LTD - HER OG NU April 2005 HER OG NU s anden udgave i 2005 er på gaden med højaktuel information om: Løndannelsen 2005 Bonus og provision Merarbejde Kontingentopgørelse til Told og Skat Gå hjem møder om

Læs mere

HER OG NU s første udgave i 2006 er på gaden med højaktuel information om:

HER OG NU s første udgave i 2006 er på gaden med højaktuel information om: LTD - HER OG NU Februar 2006 HER OG NU s første udgave i 2006 er på gaden med højaktuel information om: Lederen: Fratrædelsesaftalen 2006 Evaluering af lønsamtaler 2005 Individuelle lønsamtaler 2006 Ændring

Læs mere

HER OG NU s femte udgave i 2004 er på gaden med højaktuel information om:

HER OG NU s femte udgave i 2004 er på gaden med højaktuel information om: LTD - HER OG NU November 2004. HER OG NU s femte udgave i 2004 er på gaden med højaktuel information om: Lederen: Ændret ledelsesstil i TDC? Resultatet af medlemsundersøgelsen af de individuelle lønsamtaler

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Lederforeningen i TDC

VEDTÆGTER. for. Lederforeningen i TDC VEDTÆGTER for Lederforeningen i TDC Lederforeningen i TDC er tilsluttet hovedorganisationen Funktionærernes og Tjenestemændenes Fællesråd (FTF) Vennemindevej 39, 2100 København Ø Telefon: 39 27 00 57 Fax:

Læs mere

Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød

Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød a. Valg af dirigent, stemmetællere og referent.... 2 b. Kredsbestyrelsens

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Kirke Hyllinge Antennelaug

Kirke Hyllinge Antennelaug Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 31. marts 2009 kl. 19.00 i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, Store Karleby, 4070 Kr. Hyllinge. Antal fremmødte: 45 medlemmer, 6 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl Referat fra HK Trafik og Jernbane Jernbanekredsens ordinære generalforsamling Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl. 16.00 Sted: Mødecenter Odense Buchwalds gade 48 5000 Odense C Dagsorden: 1. Åbning

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00.

FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00. FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00. Der var mødt 42 personer op til generalforsamlingen heraf

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

Referat. Danske Insolvensadvokater holdt den 8. maj 2012, kl , ordinær generalforsamling på Bernstorffs Slot i Gentofte.

Referat. Danske Insolvensadvokater holdt den 8. maj 2012, kl , ordinær generalforsamling på Bernstorffs Slot i Gentofte. Referat Danske Insolvensadvokater holdt den 8. maj 2012, kl. 17.00, ordinær generalforsamling på Bernstorffs Slot i Gentofte. Dagsordenen var som følger: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3.

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af medlemsopgørelse og registrering af fremmødte medlemmer 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2008 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber i Tingbjerg-Husum.

2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber i Tingbjerg-Husum. Seniorbofællesskab Tingbjerg-Husum Vedtægter for Seniorbofællesskabsforeningen xx forslag til GF 16.7.17 1 Foreningens navn er xx. 2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber

Læs mere

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30 Nr. 3 marts 2019 47. årgang Hjemmeside: https:/www.bricksite.com/husejerforeningenhorsbred Facebook: Husejerforeningen Horsbred mail: hh.horsbred@gmail.com Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

AntenneForeningen i Kolding Sydbanegade 4, st. tv. 6000 Kolding Tlf. 75 50 04 52 Side 1 af 6

AntenneForeningen i Kolding Sydbanegade 4, st. tv. 6000 Kolding Tlf. 75 50 04 52 Side 1 af 6 Tlf. 75 50 04 52 Side 1 af 6 Referat fra de ekstraordinære generalforsamlinger i AntenneForeningen i Kolding, AFiK, mandag den 1. oktober 2007 i auditoriet, KUC, Ågade 27. Ekstraordinær generalforsamling

Læs mere

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent.

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent. Referat af generalforsamling for Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afholdt torsdag d. 26. marts 2009 kl. 1700 hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen, Sankt Knudsvej 2, 3., 1903 Frederiksberg

Læs mere

HER OG NU s tredje udgave i 2006 er på gaden med højaktuel information om:

HER OG NU s tredje udgave i 2006 er på gaden med højaktuel information om: LTD - HER OG NU Juni 2006 HER OG NU s tredje udgave i 2006 er på gaden med højaktuel information om: Lederen: TDC forringer personalegoder Forslag til Overenskomst 2007 Optagelse af lønsamtalen Roseprisen

Læs mere

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent.

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent. Referat fra generalforsamling i Badmintonklubben BK36 afholdt den 4. maj 2018 i Brønshøj Sportshal. Til stede var i alt 13 medlemmer plus bestyrelsen. DAGSORDEN Ifølge vedtægternes 13, pkt. g I: Valg af

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013

Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013 Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013 1. Velkomst ved formand Allan Kierulff. Formanden bød forsamlingen velkommen. 2. Valg af 2 dirigenter. Lars Christiansen

Læs mere

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG, DEN 28. FEBRUAR 2017. KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 20 personer, heraf var 18 stemmeberettigede. Der var ingen afgivne

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2018 Tidspunkt: Tirsdag den 20. februar 2017 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 18:30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl Ekstraordinær generalforsamling Nordstjernen, Blokhus, kl. 19.00 Antal fremmødte 115 Antal stemmeberettigede 110 Antal fuldmagter 13 Formanden bød kl. 19.00 velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000 Referat fra generalforsamling 16. marts 2001: Fremmødte: Hus Antal Stemmeberettigede Fremmødte personer 4 1 1 Allan Jespersen 10 2 1 Ulla og Helge Arno 11 2 1 Anni og Henning Staub 19 1 1 Ole Thaagaard

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen Februar 2011 REFERAT AF GENERALFORSAMLING I FORBINDELSE MED SELSKABETS ÅRSKURSUS Fredag den 28. januar 2011, kl. 16.30 Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl. 19.00 på Hotel Maribo Søpark Til stede: 104 stemmeberettigede 1. Valg af dirigent. Tina Høpfner, der konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Dagsorden: Pkt. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen havde

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

VEDTÆGTER for. Kolding Herreds Landbrugsforening

VEDTÆGTER for. Kolding Herreds Landbrugsforening VEDTÆGTER for Kolding Herreds Landbrugsforening LANDBRUGSFORENING Kolding Herreds Landbrugsforening Niels Bohrs Vej 2-6000 Kolding - Tlf. 76 34 17 00 - www.khl.dk 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er:

Læs mere

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere.

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere. 1 Dagsorden og referat fra generalforsamling lørdag den 21. maj 2015 Adresse: Overgade 48, 5000 Odense C, 1. sal Møntergårdens nye udstillingsbygning. Velkomst ved rådmand Jane Jegin, By - og Kulturforvaltningen

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl Grundejerforeningen Ølstykke d. 02. juni 2011 Kildeholm IV. www.kildeholm.dk Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl. 19.30 Referat på baggrund af dagsorden:

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 j.nr. 43606002, LDN, 11.04.2019 År 2019, den 10. april kl. 19.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Mølholm Varmeværk A.m.b.a. på Mølholm

Læs mere

Næsten hver femte mor oplever diskrimination på jobbet - UgebrevetA4.dk 25-06-2015 22:00:46

Næsten hver femte mor oplever diskrimination på jobbet - UgebrevetA4.dk 25-06-2015 22:00:46 KVINDER OG BØRN SIDST Næsten hver femte mor oplever diskrimination på jobbet Af Marie Hein Plum @MarieHeinPlum Fredag den 26. juni 2015, 05:00 Del: Arbejdsgiverne diskriminerer kvinder, der er gravide

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Onsdag d kl i Frederikssund Hallen

Referat af ordinær generalforsamling. Onsdag d kl i Frederikssund Hallen Referat af ordinær generalforsamling Onsdag d. 25-04-2018. kl. 18.30 i Frederikssund Hallen 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. 3. Bestyrelsens beretning. 4. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Referat af Generalforsamling tirsdag den 19. Marts 2013 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling tirsdag den 19. Marts 2013 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling tirsdag den 19. Marts 2013 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse

Læs mere

År 2009, tirsdag den 28. april, kl.17.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Borup. i Ansgar Kirke, Mågevej 33, 2400 København NV.

År 2009, tirsdag den 28. april, kl.17.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Borup. i Ansgar Kirke, Mågevej 33, 2400 København NV. År 2009, tirsdag den 28. april, kl.17.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Der var følgende dagsorden: A/B Borup i Ansgar Kirke, Mågevej 33, 2400 København NV. 1. Valg af dirigent og referent.

Læs mere

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen.

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen. Trolle Advokatfirma Advokatpartnerselskab Vesterballevej 25, 2. Snoghøj 7000 Fredericia Advokat Jens Brusgaard j.nr. 13-024651F-SNP År 2019 den, 27. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 5. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 5. marts 2012 Der var fremmødt 87 stemmeberettigede medlemmer, og der blev medbragt 5 gyldige fuldmagter i alt 92 stemmer. (Bestyrelsen ønsker i den forbindelse at bemærke, at jvnf. foreningens vedtægter kan hver husstand

Læs mere

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato:

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 26.11.2015 Tidspunkt: Kl. 19.30 Lokale: Klubhuset Ordstyrer: Jørgen Skjøtt Referent: Rita Kirkegaard Deltagerantal 67 Hvoraf 64 er stemmeberettigede.

Læs mere

Generalforsamlingsreferat 2015 for Husejerforeningen Humleby (HF)afholdt den 8. marts 2016

Generalforsamlingsreferat 2015 for Husejerforeningen Humleby (HF)afholdt den 8. marts 2016 Generalforsamlingsreferat 2015 for Husejerforeningen Humleby (HF)afholdt den 8. marts 2016 Per Skovgaard (PS)bød velkommen og vi startede traditionen tro med at synge Det er i dag et vejr. Herefter til

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36.

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. V E D T Æ G T E R for Viborg Håndbold Klub 1. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. Dets hjemsted er Viborg kommune. 2. Foreningens formål er at fremme interessen og bedre

Læs mere

Den 27. september Kl Indskrivning fra kl Kreds Nordjyllands medlemmer og PLS ere med aktiv status

Den 27. september Kl Indskrivning fra kl Kreds Nordjyllands medlemmer og PLS ere med aktiv status SOCIAL] PÆDACOCERNE Dok.nr.: 3095302 Sag.nr.: 2016-SL2IINJ-13788 29-09-2016 Generalforsamlingen 2016 Dato: Den 27. september 2016 Tid: Sted: Kl. 15.30 21.00 Indskrivning fra kl. 14.30 Vejgaard Hallen,

Læs mere

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor.

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor. Ordinær generalforsamling Humlebæk Skoles Forældreforening 10. september 2015 År 2015, 10. september, kl. 20.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Humlebæk Skoles Forældreforening på adressen

Læs mere

Referat. 31. marts Fremmødte: 40 Stemmeberettigede: 36. Velkomst. Formanden bød velkommen.

Referat. 31. marts Fremmødte: 40 Stemmeberettigede: 36. Velkomst. Formanden bød velkommen. Referat 31. marts 2014 Fremmødte: 40 Stemmeberettigede: 36 Velkomst Formanden bød velkommen. 1. Valg af dirigent Andreas Isager blev valgt til dirigent. Andreas Isager konstaterede, at generalforsamling

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl Referat fra generalforsamling i Ishøj GolfKlub den 7. marts 2016 kl. 19. Afholdt på Kanehøjgaard, Køgevej 275, 2635 Ishøj Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

Fyns Militærhistoriske Samling Kragsbjerggård Kragsbjergvej Odense M

Fyns Militærhistoriske Samling Kragsbjerggård Kragsbjergvej Odense M Februar 2013 Fyns Militærhistoriske Samlings generalforsamling d. 19. februar 2013 på Dannevirke Formanden Johannes Lollesgaard bød velkommen til årets ordinære generalforsamling. Formanden fortsatte med

Læs mere

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen, 6mdr. Og 12mdr`s Medlemmer. I alt 41 stemmeberetigede medlemmer.

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen, 6mdr. Og 12mdr`s Medlemmer. I alt 41 stemmeberetigede medlemmer. Referat 04.03.2016 Mødeart: Mødested: Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Vestergade 7B, Horsens Mødedato: Fredag d.04.03.2016. kl. 18:00. Referatdato: Deltagere: Referat sendt til: Referent:

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet.

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens

Læs mere

Vedtægter for RUCalumne

Vedtægter for RUCalumne Vedtægter for RUCalumne DATO/REFERENCE 13. oktober 2015 Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er RUCalumne The Alumni Society of Roskilde University. Foreningens hjemsted er Roskilde Universitet

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Den 30. nov. kl. 19.30 blev der holdt generalforsamling i klubhuset, Edvard bød velkommen til de fremmødte, hvorefter man gik over til punkterne

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kjøgegaarden

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kjøgegaarden Referat af ordinær generalforsamling 2017 i A/B Kjøgegaarden I Valby kulturhus onsdag d. 26. april 2017 kl. 19:00 Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent. 3. Valg af 3 personer

Læs mere

Generalforsamlingen indledtes med at holde 1 minuts stilhed for at ære Arne Haargaard og Frede Edske, som vi mistede i det forgangne år.

Generalforsamlingen indledtes med at holde 1 minuts stilhed for at ære Arne Haargaard og Frede Edske, som vi mistede i det forgangne år. Referat af ordinær generalforsamling fredag den 25. april 2014. 23 boliger og 1 fuldmagt ud af 25 var repræsenteret. Generalforsamlingen indledtes med at holde 1 minuts stilhed for at ære Arne Haargaard

Læs mere

HER OG NU s femte udgave i 2007 er på gaden med højaktuel information om:

HER OG NU s femte udgave i 2007 er på gaden med højaktuel information om: LTD - HER OG NU December 2007 HER OG NU s femte udgave i 2007 er på gaden med højaktuel information om: Lederen: Klimamålingen 2007 Medarbejdervalg til TDC bestyrelsen Revision af Overenskomst 2007 Spørgeskemaundersøgelsen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.00. Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 21 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Guldborgsund Frivilligcenter den

Referat fra Generalforsamling i Guldborgsund Frivilligcenter den Referat fra Generalforsamling i Guldborgsund Frivilligcenter den 25.5.2016 1. Valg af dirigent Bestyrelsen havde foreslået byrådsmedlem Jens Erik Boesen, som blev valgt Det konkluderes af JEB, at generalforsamlingen

Læs mere

DIRIGENTVEJLEDNING TIL DIVISIONSRÅDSMØDE (OPDATERET MARTS 2016)

DIRIGENTVEJLEDNING TIL DIVISIONSRÅDSMØDE (OPDATERET MARTS 2016) Side 1 / 7 Dirigentvejledning til Divisionsrådsmøde Opdateret marts 2016 Generelt om afstemning Divisionsrådsmødet er åbent for alle, men ikke alle har stemmeret. Divisionsrådet er divisionens øverste

Læs mere

Grundejerforeningen Hyrdeengen

Grundejerforeningen Hyrdeengen Grundejerforeningen Hyrdeengen Referat af generalforsamlingen den 11.marts 2009 på Pilehaveskolen. Formanden Michael Egvang bød velkommen. Valg af dirigent: Per Andersen nr. 81 blev valgt. Godkendelse

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Styregruppens Støtter

Vedtægter for Foreningen Styregruppens Støtter $1 Foreningens navn: Foreningens navn er Styregruppens Støtter (SGS) $2 Formål og pligter: Foreningens formål er at bistå Styregruppen, der arbejder for en sydlig linjeføring af en kommende Rute A26, som

Læs mere

Dirigenten konstaterede, at der er indkaldt rettidigt til generalforsamlingen via annonce i Stevnsbladet.

Dirigenten konstaterede, at der er indkaldt rettidigt til generalforsamlingen via annonce i Stevnsbladet. Referat af ordinær generalforsamling i Udvikling Stevns 2015 Tirsdag d. 14. april kl 20.00, Tinghuset, Algade 8 i Store Heddinge Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmetællere

Læs mere

LTD - HER OG NU E-MAIL

LTD - HER OG NU E-MAIL LTD - HER OG NU E-MAIL 12. november 2003. HER OG NU s første officielle e-mail udgave i 2003 er på gaden med højaktuel information om: Lederen: HER OG NU på vej som @-mail Overenskomst 2004 Hvervekampagne

Læs mere

G E N E R A L F O R S A M L I N G REFERAT

G E N E R A L F O R S A M L I N G REFERAT G E N E R A L F O R S A M L I N G REFERAT Selskabets ordinære generalforsamling blev afholdt tirsdag den 10. juni 2014, kl. 15:00-15:30 hos Energistyrelsen, Amaliegade 44, 1256 København K. Dagsorden i

Læs mere

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet 1 Foreningens navn Foreningens navn er RUC on. 2 Foreningens formål Stk. 1 Foreningens formål er, igennem selskabeligt samvær og fælles

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN Højbjerg, den 25. juni 2012 Referat af ordinær generalforsamling onsdag den 30. maj 2012 kl. 19.00 i Ravnsbjergkirkens mødelokale. Dagsorden ifølge vedtægterne: a. Valg

Læs mere

Referat af generalforsamling i Danske Blomsterhandlere den 19. september 2015

Referat af generalforsamling i Danske Blomsterhandlere den 19. september 2015 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2015 1 Referat af generalforsamling i Danske Blomsterhandlere den 19. september 2015 Formanden bød velkommen til generalforsamlingen i Herning og startede med at byde velkommen

Læs mere

Vallensbæk Senior Park

Vallensbæk Senior Park Vallensbæk Senior Park Vedtægter for Vallensbæk Senior Park 1 Foreningens navn er Vallensbæk Senior Park. 2 Foreningen er knyttet til Vallensbæk Boligselskabs afdeling 4904 Stationstorvet. 3 Stk. 1 Foreningens

Læs mere

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN 1 Navn Foreningens navn er, stiftet den 5. januar 2010. Foreningen har hjemsted i Greve Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at fremme interessen for faget brandmand, til børn og unge, på en sikker,

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

3. Regnskab til generalforsamlingens godkendelse

3. Regnskab til generalforsamlingens godkendelse Referat fra Generalforsamlingen 2018 Den 10. april 2018, kl. 14.00 Afholdt ved DDV, Købmagergade 86, 7000 Fredericia Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab til generalforsamlingens

Læs mere

Referat af generalforsamling i Bridge 82 den 22. maj Der var et fremmøde på 27 medlemmer inklusive bestyrelsen.

Referat af generalforsamling i Bridge 82 den 22. maj Der var et fremmøde på 27 medlemmer inklusive bestyrelsen. Referat af generalforsamling i Bridge 82 den 22. maj 2018 Der var et fremmøde på 27 medlemmer inklusive bestyrelsen. 1. Valg af dirigent: Niels Poulsen blev valgt. Niels erklærede generalforsamlingen for

Læs mere

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015.

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015. Generalforsamlingen blev åbnet af formand Joan Hansen, som bød velkommen til årets generalforsamling. Herefter begyndte den egentlige generalforsamling i henhold til dagordenen: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

HER OG NU s anden udgave i 2008 er på gaden med højaktuel information om:

HER OG NU s anden udgave i 2008 er på gaden med højaktuel information om: LTD - HER OG NU Februar 2008 HER OG NU s anden udgave i 2008 er på gaden med højaktuel information om: Lederen: En ny æra er på vej! Medarbejdervalg til TDC bestyrelsen Overtallighed i 2008 Løndannelsen

Læs mere

Varsel om indsendelse af forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen:

Varsel om indsendelse af forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen: Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT fra generalforsamling i Nordjysk Region 1fholdt onsdag den 21. marts kl. 17.00 i Aalborg Kongres-

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken den 07-05-2017 på Kulhuse Kro. Generalforsamlingen havde samlet 28 deltagere, der repræsenterede 20 parceller. Foreningens formand

Læs mere

De Blå Baretter København Generalforsamlingen

De Blå Baretter København Generalforsamlingen Kastellet den 26. februar 2015. De Blå Baretter København Generalforsamlingen Tid: Torsdag d. 26. februar 2015 kl. 19:30. Sted: Deltagere: Bilag: Foreningslokaler i Bunkeren på Kastellet. Der var 18 deltagere,

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening DATO/REFERENCE 28. september 2012 JOURNALNUMMER Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er Roskilde Universitets Alumneforening The Alumni Society

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Tid og sted: Onsdag 8. april 2015 Tapeten lille sal Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen,

Læs mere

Vedtægter for Kolding Teaterforening

Vedtægter for Kolding Teaterforening Vedtægter for Kolding Teaterforening 1. Foreningens navn Teaterforeningens navn er Kolding Teaterforening og dens hjemsted er Kolding. 2. Formål Teaterforeningens formål er at styrke og vække interesse

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen af 2003 for medlemmer af NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen af 2003 for medlemmer af NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL VEDTÆGTER for Teleforeningen af 2003 for medlemmer af Dansk Metal Tele Afdeling Øst. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er: Teleforeningen af 2003 for medlemmer af Dansk Metal Tele Afdeling Øst.

Læs mere

Generalforsamling 2016

Generalforsamling 2016 Generalforsamling 2016 Der var fremmødt 24 stemmeberettigede. 1. Valg af to stemmetællere. Lejf Brogaard og Marianne Grøn blev valgt. 2. Valg af Dirigent. Kaj Kristensen blev valgt 3. Valg af referent.

Læs mere