CVL/DVL/CXL/DXL. Halvbugserede vendeplove & vognplove

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "CVL/DVL/CXL/DXL. Halvbugserede vendeplove & vognplove"

Transkript

1 CVL/DVL/CXL/DXL Halvbugserede vendeplove & vognplove

2 Halvbugserede vendeplove Store plove til store opgaver CVL-serien kan leveres i modeller fra 4 til 6 furer og DVLserien i modeller fra 5 til 8 furer. F-udførelsen med fast plovås er sikret med sprængbolte og H-udførelsen med hydraulisk automatisk stenudløser. Den gode plads ved det traktormønstrede hjul sikrer problemfri pløjning under vanskelige forhold. En lille transportbredde, et lavt tyngdepunkt og en fordelagtig vægtfordeling giver en hurtig og sikker vejtransport med god styring. Överum CVL Løftekraftbehovet for en CVL plov og dermed belastningen af traktoren er mindre end en tredjedel sammenlignet med en tilsvarende liftophængt vendeplov. Det store hjul (1,0 m i diameter og 0,4 m bredt) har lille rullemodstand og giver en sikker styring selv under vanskelige jordforhold. Den hydrauliske styring af hjulet gør det let at manøvrere ploven på forageren. Furebredden kan indstilles i tre trin: 14, 16 eller 18 (35, 40 eller 45 cm). Överum CVL ploven er let at indstille. Den hydrauliske indstilling af første fure hjælper ved udretning af skæve furer. Funktionen er også til stor hjælp ved pløjning af foragre, da den gør det lettere at få en god og jævn sammenhæng mellem trækkene. CVL-ploven kræver ét enkeltvirkende og to dobbeltvirkende udtag til at styre alle funktionerne. Med en trykstyret omskifterventil (tilbehør) er det kun nødvendigt med ét enkeltvirkende og ét dobbeltvirkende udtag. Det hydrauliske stenudløsersystem indstilles let til de aktuelle jordforhold ved hjælp af traktorens hydrauliksystem. Stenudløsermodstanden er størst, når ploven er i arbejdsposition. Når spidsen begynder at bevæge sig bagud og opad, aftager modstanden gradvist. Dette resulterer i en effektiv stenudløsning, som skåner såvel plov som traktor. Ploven indstilles let til smal transportbredde, og den har et lavt tyngdepunkt. CVL 6975 H. Den højtliggende hovedramme sikrer god frihøjde. Furebredden kan indstilles i tre trin. En stærk og vedligeholdelsesfri konstruktion. Trepunktsophæng med højdeindstilling af trækaksel. Hydraulisk indstilling af første furebredde er standardudstyr. En fordel ved Överums halvbugserede plove er at alle sidekræfter er afbalanceret. Ploven kører lige. Stort landhjul med lille rullemodstand og hydraulisk styring.

3 DVL H-XL. Enkel at indstille til sikker transport. Överum DVL Ekstra robust rammekonstruktion beregnet til plove som kører under krævende forhold med traktorer op til 250 hk (185 kw). Ekstra akkumulator med højt gastryk i det hydrauliske stenudløsersystem garanterer en skånsom og effektiv stenudløsning i hele arbejdsområdet (DVL 6 til 8 furer). Ved hjælp af et trykreguleringssæt (tilbehør) kan trykket i stenudløsersystemet indstilles under kørslen. Med den trinløse regulering er det muligt at tilpasse stenudløsermodstanden, når jorden varierer. Stiv jord kræver et højere tryk, for at resultatet skal blive godt. På let jord med mange sten kan trykket sænkes, så der trækkes færre sten op. Furebredden kan indstilles til 16, 18 eller 20 (40, 45 eller 50 cm). Hydraulisk indstilling af første furebredde er standardudstyr. Ekstra god rummelighed. 100 cm afstand mellem plovlegemerne og 80 cm frihøjde giver plads til montering af forplove til effektiv ukrudtsbekæmpelse og tilstrækkelig frigang til store mængder af planterester. Ekstra stort hjul (1,2 m i diameter og 0,4 m bredt) giver en god bæreevne og minimal rullemodstand. Det traktormønstrede dæk giver optimal styring. I standardudførelsen kræver DVL-ploven ét enkeltvirkende og to dobbeltvirkende udtag. Med en trykstyret omskifterventil (tilbehør) reduceres behovet til ét enkeltvirkende og ét dobbeltvirkende udtag. I arbejdsstilling indstilles den første fures bredde med lifthåndtaget for det dobbeltvirkende udtag. Når ploven er løftet på forageren, styres og vendes ploven med det samme håndtag. En trykstyret omskifterventil dirigerer automatisk olien det rigtige sted hen, uden at føreren behøver at tænke på det. Højtliggende hovedramme giver god frihøjde. Den kraftige og rummelige konstruktion sikrer problemfri pløjning. Ekstra stort hjul med hydraulisk styring og enkel dybdeindstilling. Ekstra kraftig ås giver optimal frihøjde. Ekstra robust vendehoved og trækramme.

4 Överum CXL H med hydraulisk stenudløser. Dybdestyring i tre punkter sikrer at ploven kan tilpasse sig ujævnt terræn. Överum CXL Överum CXL vognploven gør det muligt at trække en stor plov med en forholdsvis lille traktor. CXL-ploven er udviklet til traktorer op til 180 hk (135 kw) og fås fra 6 til 8 furer med hydraulisk stenudløser (H) og fra 6 til 9 furer med sprængbolt (F). Furebredden er fast: 16 eller 18 (40 eller 45 cm). En vognplov består af en halvbugseret plov påmonteret en vogn med 2 hjul. Bag denne vogn er der igen en ophængt plov med 2 eller 3 furer. Sammen danner de én stor plov med ensartet vægtfordeling omkring vognen. Vending af ploven bliver derfor meget velafbalanceret. Det er enkelt at indstille en Överum CXL-plov. Vertikalindstillingen foretages nemt med to separate spindler for henholdsvis venstre og højrepløjning. Dybdeindstillingen ved vognen foretages ved hjælp af en række huller på løftecylinderens konsol. Det bageste dybdehjul kan justeres trinløst ved hjælp af to fjederbelastede skruer. Den bageste del af CXL-modellen understøttes af en kraftig bladfjeder, hvilket sikrer en ensartet pløjedybde samt stor fleksibilitet selv i ujævnt terræn. Hele ploven manøvreres ved hjælp af to dobbeltvirkende og ét enkeltvirkende udtag. Under pløjning anvendes det ene af de dobbeltvirkende udtag til at indstille den første fures bredde, mens det andet anvendes til at vende ploven. Det enkeltvirkende udtag anvendes til at løfte ploven. Med en trykstyret omskifterventil (tilbehør) reduceres behovet til ét enkelt og ét dobbeltvirkende udtag. Överum CXL-vognploven er meget let at manøvrere på forageren. Ved vending fungerer vognen som styrende enhed, hvilket giver stor fleksibilitet. Hjulene på vognen er placeret tæt på traktoren, hvilket er medvirkende til den enkle manøvrering. Överum CXL F med sprængbolt. Under transport virker CXL ploven som en vogn med lavt tyngdepunkt. Vending og transport foregår meget let på grund af den gode afbalancering af ploven. Løftecylinderen er forbundet med en akkumulator, som effektivt dæmper stød ved transport i ujævnt terræn. Överum CXL er udstyret med en kraftig bladfjeder i vognen, hvilket sikrer stor fleksibilitet og ensartet pløjedybde. Dybdehjulet bag på ploven styrer pløjedybden for den bageste sektion.

5 Överum DXL H. De store dæk (400x26.5) på vognen garanterer god bæreevne og ensartet pløjedybde selv under vanskelige forhold. Överum DXL DXL serien er kraftige vognplove, som er konstrueret til traktorer op til 350 hk (260 kw), og de leveres i modeller fra 7 til 10 furer. Furebredden kan indstilles i tre trin 16, 18 eller 20 (40, 45 eller 50 cm). DXL-serien er meget kraftigt konstrueret, og der er anvendt store dimensioner til alle kritiske punkter. De store hjul på vognen sikrer god stabilitet og ensartet pløjedybde selv i blød jord. Den store frihøjde og 1,0 meter mellem plovlegemerne giver god plads til planterester, så der kan pløjes konstant uden blokering selv under vanskelige forhold. Under pløjningen fungerer den forreste del af ploven som en halvbugseret plov. En speciel konstruktion af det fleksible led på vognen sikrer, at den bageste sektion kan arbejde frit i flydestilling og tilpasse sig kuperet terræn. Arbejdsdybden indstilles dels med traktorens lift og dels med hjulene på vognen og dybdehjulet bag på ploven. Når ploven løftes ved forageren, vil den bageste del hænge lidt nedad, efter at der er pløjet frem til markeringsfuren. Den bageste sektion låses hydraulisk i denne position, hvilket betyder, at sektionen peger opad, når ploven vendes. Den forreste del af ploven sættes i arbejde som en halvbugseret plov, den bageste del sættes derefter i arbejde ved at indstille hydraulikken til flydestilling. Det betyder, at der på trods af plovens store dimensioner kan foretages en meget ensartet start og afslutning af furen. DXL ploven er konstrueret til pløjning med traktorhjulene i furen. Med vognplov-konceptet er dette muligt selv med en 10 furet plov. Når traktorens hjul kører i furen, er det lettere for føreren at holde kursen, og der sikres en optimal trækkraft under vanskelige forhold. Överum DXL H. Furebredden kan indstilles til: 16, 18 eller 20 (40, 45 eller 50 cm). God rummelighed sikrer et flot arbejdsresultat. Den bageste sektion på Överum DXL-ploven betjenes af en hydraulisk cylinder, som arbejder i flydestilling under pløjning. Den kraftige plovås sikrer optimal frihøjde.

6 XL-underplov til brede plovfurer fra cm dybde. Opkulning af muldpladerne ved opvarmning. Kulstoffet trænger ind i stålets overflade. Hærdet stål Överum Mucro er navnet på det hærdede stål som anvendes i Överums sliddele. Råmaterialet er valgt med stor omhu og varmebehandlet efter Överums egne metoder. Det rette kulindhold i stålet bestemmer muldpladens egenskaber. Muldpladerne behandles i 24 timer i en ovn under kulholdige omgivelserne og vekslende temperatur. Derved trænger kullet ind i stålets overflade. Den efterfølgende varmebehandling giver stålet hårdhed og slidstyrke i overfladen samtidig med sejhed og slagstyrke i midten af materialet. Överums underplove er et resultat af nye konstruktionsmetoder og avancerede fremstillingsmetoder XL-underplove udfører et perfekt arbejde under forskellige pløjeforhold. Furen vendes ved en jævn konstant drejning, som er beregnet for mindst muligt energiforbrug.trækkraftbehovet er derfor lavt på trods af, at XL-underploven giver en bred fure som passer til brede traktordæk. Den enkle udformning og opfindsomme konstruktion giver både et lavt energiforbrug og en lille slitage. Driftsøkonomien er derfor i særklasse. Ny stenudløser For at bevare plovens levetid er det vigtigt, at plovlegemet kan løftes tilstrækkeligt højt ved stenudløsning for at undgå overbelastning af materiel og svejsninger. Överums nye vendeplove har fået en større frihøjde ved stenudløsning. Spidsen kan bevæge sig mere end en halv meter fra sin udgangsstilling. Modstanden ved stenudløsningen er let at indstille ved hjælp af traktorens hydraulik (selv under kørsel). Den maksimale startmodstand er højere for den nye stenudløsersystem. Kraften på spidsen aftager jo højere plovlegemet tvinges opad, hvilket skåner såvel plov som traktor. På lettere jordtyper undgås unødig stenoptrækning ved at sænke trykket, hvorved der opnås en mere blød og smidig stenudløsning. I stivere jordtyper er det vigtigt at modstanden er tilstrækkelig stor i pløjestilling. Ellers fjedrer plovlegemet, hvilket resulterer i dårlig pløjning og et behov for større trækkraft. XLP-underplov med plast muldplader til vedhængende jordtyper, f.eks. humusjord. XU Universal underplov til dyb pløjning og brede plovfurer. XS Riste underplov til vedhængende slidende jordtyper. UC Universal underplov op til 16 furebredde. +46% Ny stenudløser større frihøjde.

7 Minimal jordbearbejdning - skrælpløjning med XL underplov På billedet vises en Överum plov med XL underplov, som udfører skrælpløjning i 13 cm dybde ved en hastighed på 11 km/time. Den eneste forskel sammenlignet med normal pløjning er foruden dybdejusteringen, at slidpladen er vendt på den bageste landside. Den når derved dybere ned i furen, så plovens sidestabilitet forbedres. Resultat: Stub- og planterester placeres lige under jordoverfladen, hvor der er en god ilttilførsel, som fremmer omsætningen. Jordoverfladen forbliver ren, og der kan sås umiddelbart efter pløjningen. På denne måde kan en standard Överum plov anvendes både til reduceret jordbearbejdning før såning og en dybere pløjning, som giver den mest effektive bekæmpelse af rodukrudt og svampesygdomme. Tilbehør EG-forplov. Bred og med lille arbejdsdybde. Fungerer godt sammen med kniv- og rulleskær. EP-forplov. Muldplade af plast med gode slipegenskaber. EM-forplov. Velegnet til store mængder planterester. Fungerer bedst med knivskær. Halmstryger. Giver god halmgennemgang. Bør ikke anvendes til klæbrige jordtyper. Knivskær. Giver en lavere totalvægt og god rummelighed. Fast rulleskær. Glat: 18 eller 20. Ribbet: 20. Fjederbelastet rulleskær. Glat: 18 eller 20. Ribbet: 20. Fureåbnerkniv til kørsel med brede traktordæk. Trykreguleret omskifterventil. To dobbeltvirkende funktioner kontrolleres af ét dobbeltvirkende udtag. Trykreguleringssæt til stenudløsersystemet. Trinløs regulering under drift. Jordpakkerarm til CVL. Dobbelt gummiaffjedring. Jordpakkerarm til DVL og DXL op til 8 furer. Dobbelt gummiaffjedring.

8 Tekniske specifikationer Det lave tyngdepunkt og den gode vægtfordeling giver en sikker, enkel og bekvem transport af ploven. Traktorens styreegenskaber forringes ikke under transport, da belastningen på traktorens foraksel ikke reduceres i transportstilling. Bom med lys leveres som tilbehør. Antal furer Tekniske specifikationer Arbejdsbredde cm Vægt kg* Underplovsafstand cm Ramme højde cm Kongskilde Maskinfabrik A/S Skælskørvej Sorø Danmark Tlf Fax mail@kongskilde.com Max. antal rulleskær Anbefalet hk (kw) CVL 4975 H (50-100) CVL 5975 H (60-110) CVL 6975 H (65-130) CVL 5975 F (60-110) CVL 6975 F (65-130) DVL H (75-140) DVL H (90-160) DVL H ( ) DVL H ( ) DVL F (75-140) DVL F (90-160) DVL F ( ) CXL H 6 (4+2) 240/ (80-100) CXL H 7 (4+3) 280/ (95-120) CXL H 8 (5+3) 320/ ( ) CXL F 6 (4+2) 240/ (80-100) CXL F 7 (4+3) 280/ (95-120) CXL F 8 (5+3) 320/ ( ) CXL F 9 (6+3) 360/ ( ) DXL H 7 (4+3) ( ) DXL H 8 (5+3) ( ) DXL H 9 (6+3) ( ) DXL H 10 (6+4) ( ) * Inkluderer ét par rulleskær + knivskær. Dækstørrelse 400x /70 R24 400x22.5 og 7.00x12 400x26.5 og 10.00x12 Ret til ændringer forbeholdes /KM/DK/DVL-DXL/PlOUGHS/BRO/0908

XCELSIOR/VARI FLEX. Liftophængte vendeplove. Powered by Kongskilde

XCELSIOR/VARI FLEX. Liftophængte vendeplove. Powered by Kongskilde XCELSIOR/VARI FLEX Liftophængte vendeplove Powered by Kongskilde Härdat stål Opkulning af muldpladerne ved opvarmning. Opkulning af muldpladerne ved overflade. Hærdet stål Överum Mucro er navnet på det

Læs mere

Liftophængte vendeplove

Liftophængte vendeplove Liftophængte vendeplove Agrolux plove er skabt til moderne landmænd, der lægger vægt på et godt landmandskab, funktionelt udstyr og økonomisk drift. Det har vi gjort muligt med unikke konstruktioner og

Læs mere

Liftophængte vendeplove

Liftophængte vendeplove Liftophængte vendeplove Agrolux tilbyder et bredt sortiment af lift vendeplove fra 2 til 6 furer. Gennem unikke konstruktioner og gennemtænkte detaljer er plovene fra Agrolux skabt til den moderne og effektive

Læs mere

Lette liftmonterede vendeplove fra 2 til 5 furer

Lette liftmonterede vendeplove fra 2 til 5 furer Lette liftmonterede vendeplove fra 2 til 5 furer R 41 R 4 RW 4 til traktorer fra 60 til 110 hk Let liftmonteret vendeplov Enkelt, kompakt og økonomisk Grégoire Bessons know-how og erfaring gør R4 serien

Læs mere

Överum plove Kvalitet, Styrke og Præcision

Överum plove Kvalitet, Styrke og Præcision Överum plove Överum plove Kvalitet, Styrke og Præcision Historie Överums Bruk blev grundlagt i 1655, da vallonen Henrik den Tredje fik Kongens privilegiebrev til at anlægge masseovn og kanonstøberi I 1850

Læs mere

SP9 ÉNKELT-HJULET HALVBUGSEREDE VENDEPLOVE TIL TRAKTORER FRA 120 TIL 400 HK

SP9 ÉNKELT-HJULET HALVBUGSEREDE VENDEPLOVE TIL TRAKTORER FRA 120 TIL 400 HK SP9 ÉNKELT-HJULET HALVBUGSEREDE VENDEPLOVE TIL TRAKTORER FRA 120 TIL 400 HK Halvbugserede plove Manøvreevne, robusthed, ergonomi SP 9 Know-how og erfaring fra Gregoire-Besson gør SP serien pålidelig og

Læs mere

SP9 ÉNKELT-HJULET HALVBUGSEREDE VENDEPLOVE TIL TRAKTORER FRA 120 TIL 400 HK

SP9 ÉNKELT-HJULET HALVBUGSEREDE VENDEPLOVE TIL TRAKTORER FRA 120 TIL 400 HK ÉNKELT-HJULET HALVBUGSEREDE VENDEPLOVE TIL TRAKTORER FRA 120 TIL 400 HK Halvbugserede plove Manøvreevne, robusthed, ergonomi Know-how og erfaring fra Grégoire Besson gør SP serien pålidelig og tilpasningsdygtig.

Læs mere

Indhold. Traktorens hjulstilling (bag) Pløjedybde Topstangens længde Plovens vinkel Furebredde Forreste fures bredde

Indhold. Traktorens hjulstilling (bag) Pløjedybde Topstangens længde Plovens vinkel Furebredde Forreste fures bredde Indstilling af plov Indhold Justering inden brug Traktorens hjulstilling (bag) Traktorens hjulstilling (forrest) Dæktryk Liftarmene Plovens bæreaksel Forplove Muldplader Rulleskær Auto Reset System (udløsere)

Læs mere

Unico og Mirco. liftophængte og halvbugserede vendeplove

Unico og Mirco. liftophængte og halvbugserede vendeplove Unico og Mirco liftophængte og halvbugserede vendeplove Prisliste Januar 2019 *Danmarksmester udstyret: *Majs forplov Halm forplov Halm skræller *4WD krop (standard) Skrueformet Skandinavisk underplov

Læs mere

MINI. Onland skrælplov

MINI. Onland skrælplov MINI Onland skrælplov MINI PRÆSENTATION Ovlac s Mini er designet til at kombinere fordelene ved en traditionel pløjning og reduceret jordbearbejdning. Traditionel pløjning er uden tvivl den bedste og mest

Læs mere

Justering af vendeplov I maskinhus. Jens Iversen

Justering af vendeplov I maskinhus. Jens Iversen Justering af vendeplov I maskinhus Jens Iversen Verdensmester 1996 Traktor Sporvidde For en vendeplov er sporvidden ikke så vigtig idet de fleste vendeplove kan parallel forskyde bredden på forreste fure.

Læs mere

Indhold. Justering inden brug. Justering i marken. Pløjedybde Topstangens længde Plovens vinkel Furebredde Forreste fures bredde

Indhold. Justering inden brug. Justering i marken. Pløjedybde Topstangens længde Plovens vinkel Furebredde Forreste fures bredde Indstilling af plov Indhold Justering inden brug Justering i marken Traktorens hjulstilling (bag) Traktorens hjulstilling (forrest) Dæktryk Liftarmene Plovens bæreaksel Forplove Muldplader Rulleskær Auto

Læs mere

Justering af vendeplov I maskinhus. Jens Iversen

Justering af vendeplov I maskinhus. Jens Iversen Justering af vendeplov I maskinhus Jens Iversen Verdensmester 1996 Traktor Sporvidde For en vendeplov er sporvidden ikke så vigtig idet de fleste vendeplove kan parallel forskyde bredden på forreste fure.

Læs mere

Vari Master L On Land produktinformation

Vari Master L On Land produktinformation Liftophængt vendeplov Vari Master L On Land produktinformation www.kuhn.com Vari Master L On Land: Den nye generation af liftplove be strong, be KUHN 1 SIMPLY THE BEST Den nye Vari Master L On Land er

Læs mere

Pløjedag. Salg Service Reparation af traktorer og landbrugsmaskiner Bizonvej Kongerslev

Pløjedag. Salg Service Reparation af traktorer og landbrugsmaskiner Bizonvej Kongerslev Pløjedag 2018 Salg Service Reparation af traktorer og landbrugsmaskiner Bizonvej 7 9293 Kongerslev 40 30 87 65 96 77 12 34 RÅDGIVNING I VERDENSKLASSE FRA A-HOLDET på planteavl, økologi, miljø og natur

Læs mere

UNICO - liftophængte plove

UNICO - liftophængte plove UNICO - liftophængte plove Prisliste februar 2017 Plovens bedste udstyr: Majs forplov Halm forplov Halm skræller MP4WD standard underplov Skrueformet skandinavisk underplov Pløjedybde fra 15 til 30 Arbejdsbredde

Læs mere

Liftophængte skiveslåmaskiner

Liftophængte skiveslåmaskiner Liftophængte skiveslåmaskiner SB SM SMF SB-skiveslåmaskiner SB-skiveslåmaskiner er udstyret med den glatte JF knivbjælke. JF knivbjælken er kendetegnet ved: Egenskaber: Helt glat underside: JF knivbjælken

Læs mere

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver. Powered by Kongskilde

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver. Powered by Kongskilde River med 2 rotorer Side- og midterskårsriver Powered by Kongskilde Midterskårsriver - 3-punktsophængt R 655 DS en 3-punktsophængt midterskårsrive. Artikuleret ophæng (3-punktsophæng). Bevægeligt rotorophæng

Læs mere

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online PÖTTINGER TERRADISC Tallerkenharver, ny serie 1001 Alle oplysninger online 97+236.07.0612 1 TERRADISC 3001 / 3501 / 4001 Allrounder indenfor jordbehandling Tallerkenharver fra 3,0 til 4,0 m arbejdsbredde

Læs mere

CULTIMER. Serie 100 og 1000 Tandstubharver D E N B E D S T E B E H A N D L I N G J O R D E N K A N F Å!

CULTIMER. Serie 100 og 1000 Tandstubharver D E N B E D S T E B E H A N D L I N G J O R D E N K A N F Å! CULTIMER Serie 100 og 1000 Tandstubharver D E N B E D S T E B E H A N D L I N G J O R D E N K A N F Å! CULTIMER CULTIMER TANDSTUBHARVER Stub-bearbejdning er et vigtigt led i jordbehandlingen mellem afgrøderne.

Læs mere

Instruktionsbog. Vendeplov Model CVL DVL EVL

Instruktionsbog. Vendeplov Model CVL DVL EVL Instruktionsbog Vendeplov Model CVL DVL EVL Denne brugsanvisning omfatter ÖVERUM-vendeplove model CVL og DVL og Vari Flex EVL Indhold SIDE 1 Funktionsbeskrivelse 2 1.1 Identifikation af ploven 3 2 Generelle

Læs mere

VN plus: Den nye Plovgeneration. Deres basis for fremtidens resultater.

VN plus: Den nye Plovgeneration. Deres basis for fremtidens resultater. VN plus: Det gennemtænke komplette program. Den ideale løsning til Deres jord! VN plus: Den nye Plovgeneration. Deres basis for fremtidens resultater. Værdifuld kvalitet til eksperter. VN plus-plovgenerationen

Læs mere

Standard udstyr pa liftophrengte plove

Standard udstyr pa liftophrengte plove Standard udstyr pa liftophrengte plove Ovlac liftophrengte plove er udstyret med den unikke flydende brereaksel, som gor at ploven altid korer lige bag traktoren. Der skal ikke stilles pa en spindel for

Læs mere

VENDEPLOVE LX-SX. Liftophængte

VENDEPLOVE LX-SX. Liftophængte VENDEPLOVE LX-SX Liftophængte OVLAC MERE END 80 ÅRS ERFARING Virksomheden Ovlac er en familie-ejet virksomhed, der har fremstillet landbrugsredskaber siden 1936. Fra starten har Ovlacs primære fokus været

Læs mere

PLOVE NYHED. Prisliste 01.11.2014. XRWTOL Onland liftplov. Kan hurtigt omstilles til kørsel i furen.

PLOVE NYHED. Prisliste 01.11.2014. XRWTOL Onland liftplov. Kan hurtigt omstilles til kørsel i furen. PLOVE NYHED XRWTOL Onland liftplov Kan hurtigt omstilles til kørsel i furen. MRS - HRS - XRS Liftvendeplove Med sprængbolte og manuel indstillelig furebredde Vendeplove monteret med sprængbolte. Dette

Læs mere

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online PÖTTINGER HIT Bugseret rotorvender Alle oplysninger online 97+025.07.0712 HIT 10.11 T / HIT 12.14 T Bugseret rotorvender En tidssvarende landbrugsteknik skal svare til landbrugets voksende behov. Denne

Læs mere

VALSETYPER. Til Terra-Seeder HS er der tre valsetyper: Svær rørvalse ø500 mm er velegnet på lette samt mellemsvære jorde.

VALSETYPER. Til Terra-Seeder HS er der tre valsetyper: Svær rørvalse ø500 mm er velegnet på lette samt mellemsvære jorde. TERRA-SEEDER Fjederbelastet slæbeskær med beskyttelsesklap og dækstrigle. Fjederbelastet dobbelt rulleskær med efterharve. Terra-Seeder HS 3m, 4m, 5m & 6m er opbygget med en højdeindstillelig Spring-Board

Læs mere

MaxiRoll 2008. den fleksible tromle

MaxiRoll 2008. den fleksible tromle MaxiRoll 2008 den fleksible tromle Med MaxiRoll 2008 sender DALBO en ny generation tromler på markedet. MaxiRoll 2008 er en særdeles kraftig tromle, der via de mangeartede udstyrsmuligheder kan bruges

Læs mere

Cruiser XL. Flad jordbehandling med perfektion

Cruiser XL. Flad jordbehandling med perfektion Cruiser XL Flad jordbehandling med perfektion Såbeds-perfektionisten Hvad kendetegner Cruiser XL? Cruiser XL er i vores program specialisten i flad jordbehandling. Med en maksimal arbejdsdybde på 15 cm

Læs mere

Vendeplov RT-RS MRT-MRS HRT-HRS XRT-XRS

Vendeplov RT-RS MRT-MRS HRT-HRS XRT-XRS Vendeplov RT-RS MRT-MRS HRT-HRS XRT-XRS Brugsanvisning Original brugsanvisning DK Udgave: 150504 EF-OVERENSSTEMMELSESERKLÆRING Ifølge maskindirektivet 2006 / 42EG Överums Bruk AB S-59096 Överum, Sweden

Læs mere

Kongskilde Plove PLOVPROGRAMMET. Kongskilde Plove. Plove til alle jordtyper, fra eksperterne. Moving agriculture ahead

Kongskilde Plove PLOVPROGRAMMET. Kongskilde Plove. Plove til alle jordtyper, fra eksperterne. Moving agriculture ahead Kongskilde Plove PLOVPROGRAMMET Kongskilde Plove Plove til alle jordtyper, fra eksperterne. Moving agriculture ahead Historie Fra Överum til Kongskilde I mere end år har ÖVERUM fabrikken været ledende

Læs mere

Vibro Flex. Stubharve med vibrerende tænder

Vibro Flex. Stubharve med vibrerende tænder Vibro Flex Stubharve med vibrerende tænder Kongskilde Vibro Flex 2000/4200/4300/4000 er kraftige harver til stubbearbejdning og til såbedstilberedning i pløjefri dyrkningssystemer. Harverne fås i arbejdesbredder

Læs mere

River med 1 rotor R 285 DS / R 315 DS / R 365 DS R 420 DS / R 460 DS R+ 420 / R+ 460. Powered by Kongskilde

River med 1 rotor R 285 DS / R 315 DS / R 365 DS R 420 DS / R 460 DS R+ 420 / R+ 460. Powered by Kongskilde River med 1 rotor R 285 DS / R 315 DS / R 365 DS R 420 DS / R 460 DS R+ 420 / R+ 460 Powered by Kongskilde Driftsikker rotor på JF riverne JF river er bygget med en kraftig driftsikker gearkasse, og har

Læs mere

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver Arbejdsbredde 3,6-8,0 m

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver Arbejdsbredde 3,6-8,0 m River med 2 rotorer Side- og midterskårsriver Arbejdsbredde 3,6-8,0 m JF-STOLL's river er bygget med en kraftig driftsikker gearkasse, og har derfor kun behov for et minimum af vedligeholdelse. Driftssikre

Læs mere

Liftophængte vendeplove. Kvalitetsplove til den professionelle landmand

Liftophængte vendeplove. Kvalitetsplove til den professionelle landmand Liftophængte vendeplove Kvalitetsplove til den professionelle landmand 1 Han er tilfreds. - Han har den bedste plov i verden! Indhold Systemer der forbedrer dit resultat 4 Vibromat systemet 5 Variomat

Læs mere

2Level 1600. Frontmonteret jordpakker. Brugervejledning Overensstemmelseserklæring Reservedelsliste

2Level 1600. Frontmonteret jordpakker. Brugervejledning Overensstemmelseserklæring Reservedelsliste 2Level 1600 Frontmonteret jordpakker Brugervejledning Overensstemmelseserklæring Reservedelsliste Vigtigt: Før maskinen tages i brug er det vigtigt at gennemlæse denne brugervejledning og forstå sikkerhedsanvisningerne.

Læs mere

SPER81 SPERW8 KÆRREPLOV FRA 6 TIL 10 FURER TIL TRAKTORER FRA 100 TIL 250 HK

SPER81 SPERW8 KÆRREPLOV FRA 6 TIL 10 FURER TIL TRAKTORER FRA 100 TIL 250 HK SPER81 SPERW8 KÆRREPLOV FRA 6 TIL 10 FURER TIL TRAKTORER FRA 100 TIL 250 HK SPER81 Bugseret kærreplov Fra 6 til 8 furer / Trinvis arbejdsbredde via bolte SPER81 profiterer af alle de tekniske fordele ved

Læs mere

Liftophængte skiveslåmaskiner

Liftophængte skiveslåmaskiner Liftophængte skiveslåmaskiner Liftophængte skiveslåmaskiner GXS / GXS P GXS tripelsæt / GXF Moving agriculture ahead Knivbjælke GXS GXS skiveslåmaskiner er udstyret med den unikke, glatte Kongskilde knivbjælke,

Læs mere

MANAGER CHALLENGER. Halvbugserede vendeplove S K R Æ D D E R S Y E T J O R D B E A R B E J D N I N G

MANAGER CHALLENGER. Halvbugserede vendeplove S K R Æ D D E R S Y E T J O R D B E A R B E J D N I N G MANAGER CHALLENGER Halvbugserede vendeplove S K R Æ D D E R S Y E T J O R D B E A R B E J D N I N G KUHN ploven Der stilles stadigt større krav til landbrugets konkurrenceevne og rentabilitet, og dermed

Læs mere

Kverneland Packomat. Færdigt såbed mens du pløjer

Kverneland Packomat. Færdigt såbed mens du pløjer Kverneland Packomat Færdigt såbed mens du pløjer Kverneland Packomat Det perfekte såbed mens du pløjer I mange jordtyper opnås det perfekte såbed under pløjningen. Denne kombination af plov og pakker er

Læs mere

.typegraphic.dk 98001079. Printed in Denmark: www DISC-ROLLER

.typegraphic.dk 98001079. Printed in Denmark: www DISC-ROLLER DISC-ROLLER HURTIGGÅENDE JO HE-VA Disc-Roller har de vigtigste egenskaber, der kræves af et jordbearbejdningsredskab effektivitet og enkelthed og vigtigst af alt, den sparer tid og penge. HE-VA Disc-Roller

Læs mere

Nem udskiftning af skær Quadro - 4 Rækket stubharve

Nem udskiftning af skær Quadro - 4 Rækket stubharve Quadro Nem udskiftning af skær Quadro - 4 Rækket stubharve til øverlig og dyb stubharvning Alle komponenterne er kun monteret med en bolt, det gør at skæret passer nøjagtigt til stilken, og at en ændring

Læs mere

Rotavatorer. Rotavatorer. R500, R600 og R700. Moving agriculture ahead

Rotavatorer. Rotavatorer. R500, R600 og R700. Moving agriculture ahead Rotavatorer Rotavatorer R500, R600 og R700 Moving agriculture ahead Rotavator - til intensiv jordbearbejdning Langt fjederbelastet bagskjold giver en perfekt jordoverflade. Justerbare CE afskærmninger.

Læs mere

Plove i PM, PH og PX Serien.

Plove i PM, PH og PX Serien. PLOVE 02 FULDT MONTEREDE VENDEPLOVE Plove i PM, PH og PX n. New Holland n af fuldt monterede vendeplove fås i tre forskellige modeller, PM Standard Duty, PH Heavy Duty og PX Extra Heavy Duty. Fås i flere

Læs mere

Vognplov THSRT. Brugsanvisning Oversættelse af original Instructions. Udgave:

Vognplov THSRT. Brugsanvisning Oversættelse af original Instructions. Udgave: Vognplov THSRT Brugsanvisning Oversættelse af original Instructions DK Udgave: 150521 EF-OVERENSSTEMMELSESERKLÆRING Ifølge maskindirektivet 2006 / 42EG Överums Bruk AB S-59096 Överum, Sweden Erklærer hermed,

Læs mere

LU Pointsystem og bedømmelsesvejledninger Revideret til 2017

LU Pointsystem og bedømmelsesvejledninger Revideret til 2017 Pointsystem Pointsystem for standardplov 1. Flækning 10 point 2. Sammenkast (lukket, plantedækning, hjulspor). 10 point 3. Sammenkast (højde, ensartet, overgang, såbed). 10 point 4. Dækning af plantemateriale

Læs mere

Brugsanvisning. Vognplov THSRT

Brugsanvisning. Vognplov THSRT Brugsanvisning Vognplov THSRT Denne brugsanvisning behandler Agrolux vognplov THSRT Indhold 1 Funktionsbeskrivelse 2 1.1 Identifikation af ploven 3 2 Sikkerhedsforeskrifter /Advarselssymboler 4 3 Teknisk

Læs mere

Trio - 3 Rækket stubharve til øverlig

Trio - 3 Rækket stubharve til øverlig Trio TrioT Trio - 3 Rækket stubharve til øverlig og dyb stubharvning Nem udskiftning af skær Alle komponenterne er kun monteret med en bolt, det gør at skæret passer nøjagtigt til stilken, og at en ændring

Læs mere

Compakt discharve Qualidisc. afgrøderester

Compakt discharve Qualidisc. afgrøderester Compakt discharve Qualidisc Optimal overfladebehandling af jord og afgrøderester Kverneland Qualidisc: Komplet program fra 3 til 7 meter! Stubbearbejdning er en vigtig del inden for effektiv jordbearbejdning.

Læs mere

DK Brugsanvisning PARAGRUBBER ECO

DK Brugsanvisning PARAGRUBBER ECO DK Brugsanvisning PARAGRUBBER ECO Indholdsfortegnelse Introduktion... 3 Identifikation... 3 Sikkerhed... 4 Generelle sikkerhedsanvisninger... 4 Tilkobling og frakobling... 4 Trepunktsophæng... 4 Anvendelse...

Læs mere

Halvbugseret plov med ét hjul LEADER. be strong, be KUHN

Halvbugseret plov med ét hjul LEADER.  be strong, be KUHN Halvbugseret plov med ét hjul LEADER www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 KUHN ET-HJULET PLOV FOR MAXIMAL EFFEKTIVITET OPTIMAL UDNYTTELSE AF TRÆKKRAFTEN Modellerne MULTI-LEADER og VARI-LEADER kan fås med

Læs mere

Terrano. Jordbearbejdning uden kompromis

Terrano. Jordbearbejdning uden kompromis Terrano Jordbearbejdning uden kompromis Terrano FX universel anvendelse Terrano FM tung universalharve Terrano Ekstremt let at trække! Centrale anvendelsesmuligheder for de forskellige maskiner: Terrano

Læs mere

TIned Weeder Pro Vs 600 M1 / Vs 750 M1 / Vs 900 M1 / Vs 1200 M1

TIned Weeder Pro Vs 600 M1 / Vs 750 M1 / Vs 900 M1 / Vs 1200 M1 Version: 2.0 DK / Item number: 00210-3-468 TIned Weeder Pro Vs 600 M1 / Vs 750 M1 / Vs 900 M1 / Vs 1200 M1 Unik og innovativ fjederpakke sikrer optimal tilpasning til jordoverfladen InnoVATIons for THe

Læs mere

Tripelsæt. GX/GXT-serien Arbejdsbredde 8,6-14,5 m

Tripelsæt. GX/GXT-serien Arbejdsbredde 8,6-14,5 m Tripelsæt GX/GXT-serien Arbejdsbredde 8,6-14,5 m Trailed Bugseret tripel tripelsæt set GXT GXT 12005 12005 SM with SM a working med en width arbejdsbredde of 11.6 m. på 11,6 m. Store arbejdsbredder øger

Læs mere

NS

NS NS1100-2100-3100-4100-5100 NS 1100 / NS 2100 Nordstens mekaniske hjulsåmaskiner findes i to serier, NS 1100 med 2,5 og 3,0 m arbejdsbredde samt NS 2100 serien i arbejdsbredderne 3,0 4,0 og 4,5 meter. NS

Læs mere

Vector - Stubharven. Optimal ydelse non-stop. Vectoren opfylder kravene til en moderne stubharve, med følgende fordele:

Vector - Stubharven. Optimal ydelse non-stop. Vectoren opfylder kravene til en moderne stubharve, med følgende fordele: Vector Vectoren opfylder kravene til en moderne stubharve, med følgende fordele: Optimal ydelse non-stop 4 rækket stubharve til øverlig samt dybde harvning. En optimal opblanding af jord og halm Med Topmix

Læs mere

Allrounder - classic -

Allrounder - classic - Allrounder - classic - Varitationsmuligheder Allrounder - classic - En allround harve til mange opgaver ALLROUNDER Classic uden valse For at opnå en optimal løsning og beluftning af jorden kan Allrounder

Læs mere

Rotorvendere. Z Hydro Z Pro Z Powered by Kongskilde

Rotorvendere. Z Hydro Z Pro Z Powered by Kongskilde Rotorvendere Z Hydro Z Pro Z 1000 Powered by Kongskilde Rotorvendere Alle rotorvendere fra JF har følgende udstyr: Artikuleret 3-punktsophæng. Rotorvenderne følger terrænet uafhængigt af 3-punktsophænget

Læs mere

Konventionel Plov MT-MS

Konventionel Plov MT-MS Konventionel Plov MT-MS Brugsanvisning Oversættelse af original Instructions DK Udgave: 160308 EF-OVERENSSTEMMELSESERKLÆRING Ifølge maskindirektivet 2006 / 42EG Överums Bruk AB S-59096 Överum, Sweden Erklærer

Læs mere

Strukturskader markbrugets store problem

Strukturskader markbrugets store problem Strukturskader markbrugets store problem Planteavlsafdelingen afholder demonstration på Bramstrup Videncenter, Bramstrup 1, 5792 Årslev tirsdag den 8. oktober 2013. Kl. 13.00 bydes der velkommen, og de

Læs mere

Halvbugserede Vendeplov

Halvbugserede Vendeplov Halvbugserede Vendeplov SRT-SRS HSRT-HSRS HSRWT-HSRWS Brugsanvisning Oversættelse af original brugsanvisning DK Udgave: 160304 EF-OVERENSSTEMMELSESERKLÆRING Ifølge maskindirektivet 2006 / 42EG Överums

Læs mere

Rustfri gyllevogn 20.000-24.000 L

Rustfri gyllevogn 20.000-24.000 L 20.000-24.000 L 1 Kimadans nye rustfri gyllevogn har et rumindhold på 20-24 m 3 og to eller tre aksler. Vognen er udstyret med en rustfri ståltank, som giver vognen større styrke, mindre vægt og dermed

Læs mere

Halvbugserede vendeplove. Kvalitetsplove til det professionelle landbrug

Halvbugserede vendeplove. Kvalitetsplove til det professionelle landbrug Halvbugserede vendeplove Kvalitetsplove til det professionelle landbrug Han er glad. Han har den bedste plov i v Innovation fra begyndelsen I 1879 grundlagde den 25 årige Ole Gabriel Kverneland sin smedie

Læs mere

SAPHIR SNEPLOVE SP. QuALITy Made

SAPHIR SNEPLOVE SP. QuALITy Made SAPHIR SNEPLOVE SP NY MODEL Saphir sneplove model SP består af en to-delt plovkrop. Hver del er separat afsikret. Med den optimale plovform er sneploven egnet til arbejde i alle snehøjder. Standardudstyr

Læs mere

MASTER 123,153 og 183

MASTER 123,153 og 183 Liftophængte vendeplove MASTER 123,153 og 183 www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 MASTER 123 153 COMBILINER VENTA 183 KUHN ploven - fordi et godt pløjearbejde er en vigtig forudsætning for et højt udbytte.

Læs mere

Kverneland Packomat. Færdigt såbed mens du pløjer

Kverneland Packomat. Færdigt såbed mens du pløjer Kverneland Packomat Færdigt såbed mens du pløjer Pløjer og pakker i én overkørsel Pløjning med Packomat er den mest miljøvenlige metode til ukrudtsbekæmpelse. God pløjning er meget effektiv til ukrudtsbe

Læs mere

Tripelsæt slåmaskiner

Tripelsæt slåmaskiner Tripelsæt slåmaskiner GXT-serien, arbejdsbredde 12,3 m Knivbjælke GXT Store arbejdsbredder øger effektiviteten, perfekt til faste kørespor Størst mulig effektivitet hænger sammen med store arbejdsbredder.

Læs mere

Vingeskærs stubharve SYNKRO

Vingeskærs stubharve SYNKRO 97+220.07.0103 Vingeskærs stubharve SYNKRO Successfuld SYNKRO En af landmanden s nøgleopgaver Er at behandle jorden rigtigt efter høst En rigtig behandling efter host, vil sige en god stubharvning. 2 c

Læs mere

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de Trappemaskinen til professionelle Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! A www.aat-online.de At transportere tungt gods op og ned ad trapper, er et af de mest udfordrende transportproblemer.

Læs mere

Vendeplov XRWT-OL XRWS-OL

Vendeplov XRWT-OL XRWS-OL Vendeplov XRWT-OL XRWS-OL Brugsanvisning Oversættelse af original Instructions DK Udgave: 150928 EF-OVERENSSTEMMELSESERKLÆRING Ifølge maskindirektivet 2006 / 42EG Överums Bruk AB S-59096 Överum, Sweden

Læs mere

Pointsystem. Pointsystem og bedømmelsesvejledninger Skole DM standardplov Revideret til Pointsystem for standardplov

Pointsystem. Pointsystem og bedømmelsesvejledninger Skole DM standardplov Revideret til Pointsystem for standardplov 1 Pointsystem Pointsystem for standardplov 1. Flækning 10 point 2. Sammenkast (lukket, plantedækning, hjulspor). 10 point 3. Sammenkast (højde, ensartet, overgang, såbed). 10 point 4. Dækning af plantemateriale

Læs mere

Väderstad Cultus. Bugseret stubharve

Väderstad Cultus. Bugseret stubharve Bugseret stubharve Justerbar arbejdsdybde - Cultus er opbygget med hydraulisk dybderegulering ned til 25cm dybde. Stor fleksibilitet - Cultus kan udrustes med flere forskellige spidser, så der kan laves

Læs mere

3 gear 4,41 km/t Kobling: Tør dobbeltplade. Differentiale: Med spærre, kun MAK5

3 gear 4,41 km/t Kobling: Tør dobbeltplade. Differentiale: Med spærre, kun MAK5 NIBBI BRIK1 og 3 NIBBI BRIK1 er med 1 gear frem og bak, hjulstørrelse 400-8 NIBBI BRIK3 er med 2 gear frem og bak, desuden har den brede hjul 600-6 og motorhjelm. Begge modeller har gearuafhængigt kraftudtag.

Læs mere

BRUGSVEJLEDNING OG SIKKERHEDSINSTRUKTIONER

BRUGSVEJLEDNING OG SIKKERHEDSINSTRUKTIONER BRUGSVEJLEDNING OG SIKKERHEDSINSTRUKTIONER HYDRAULISKE STENUDLØSER Version: 01 10 MEPV INDEX INDEX... 1 ORDLISTE... 2 NOTE... 2 INTRODUKTION... 3 1. SIKKERHEDS INSTRUKTION... 4 1.1 Hydraulisk system...

Læs mere

Forord. Denne vejledning giver oplysninger om plove og pløjeteknik med henblik på såvel praktisk pløjearbejde som pløjekonkurrencer.

Forord. Denne vejledning giver oplysninger om plove og pløjeteknik med henblik på såvel praktisk pløjearbejde som pløjekonkurrencer. Forord Denne vejledning giver oplysninger om plove og pløjeteknik med henblik på såvel praktisk pløjearbejde som pløjekonkurrencer. Første udgave udkom i 1973 og var udarbejdet af Landskontoret for Bygninger

Læs mere

NCS 1100-2100-3100-4100-5100 CS-CSA

NCS 1100-2100-3100-4100-5100 CS-CSA NCS 1100-2100-3100-4100-5100 CS-CSA Demeter Classic CS Kongskilde Demeter Classic er en traditionel hjulsåmaskine med en arbejdsbredde på 3.0 og 4.0 m. Såmaskinen kan bruges alene eller i kombination med

Læs mere

Joker. Kompakt tallerkenharve til stubbearbejdning og såbedstilberedning

Joker. Kompakt tallerkenharve til stubbearbejdning og såbedstilberedning Joker Kompakt tallerkenharve til stubbearbejdning og såbedstilberedning MICHAEL HORSCH: Kompakte tallerkenharver er i de senere år blevet en succesrig del af moderne jordbearbejdningsteknik. Landbrugene

Læs mere

Lægger fra GL 40 T-serien

Lægger fra GL 40 T-serien Lægger fra GL 40 T-serien Bugseret - og 4-rækket Båndlægger GL 4 T / GL 44 T Begynd bare at lægge! De kompakte læggere fra GL 40 T- serien er et godt valg, hvis du vil lægge kartoflerne tæt. Også ved lægning

Læs mere

Vendeplov Xcelsior BX CX DX EX

Vendeplov Xcelsior BX CX DX EX Vendeplov Xcelsior BX CX DX EX Brugsanvisning Oversættelse af original Instructions DK Udgave: 160330 EF-OVERENSSTEMMELSESERKLÆRING Ifølge maskindirektivet 2006 / 42EG Överums Bruk AB S-59096 Överum, Sweden

Læs mere

Rebell classic. Kompakt tallerkenharve

Rebell classic. Kompakt tallerkenharve Kompakt tallerkenharve Med REBELL classic tallerkenharve tilbyde Köckerling en kompakt tallerkenharve til den øverlig jordbearbejdning. Denne tallerkenharve har en yderst kompakt opbygning med intrigeret

Læs mere

PÖTTINGER SERVO. Vendeplove 97+210.07.0911. Alle oplysninger online

PÖTTINGER SERVO. Vendeplove 97+210.07.0911. Alle oplysninger online PÖTTINGER SERVO Vendeplove Alle oplysninger online 97+210.07.0911 SERVO Vendeplove pløjning uden stop I mange tilfælde er ploven stadig et passende redskab. I et godt sædskifte sikrer ploven gode betingelser

Læs mere

PRONAR KAMPAGNE 2017 GRÆS-UDSTYR

PRONAR KAMPAGNE 2017 GRÆS-UDSTYR PRONAR KAMPAGNE 2017 GRÆS-UDSTYR 1 PRONAR Rotorvendere Fra 4,60 til 7,70 mtr. Pronar liftophængte rotorvendere findes i 3 størrelser med henholdsvis 4 og 6 rotorer. Maskinen sikrer en god vending af afgrøden

Læs mere

Frontmonteret Vendeplov FMRT

Frontmonteret Vendeplov FMRT Frontmonteret Vendeplov FMRT Brugsanvisning Oversættelse af original Instructions DK Udgave: 160307 EF-OVERENSSTEMMELSESERKLÆRING Ifølge maskindirektivet 2006 / 42EG Överums Bruk AB S-59096 Överum, Sweden

Læs mere

STENNEDLÆGNINGSFRÆSERE

STENNEDLÆGNINGSFRÆSERE DAIRON STENNEDLÆGNINGSFRÆSERE Stony RD 100/130 RD 150/180/200 INSTRUKTIONSBOG Importør: Lyngager 5-11 2605 Brøndby Tlf. 4326 6611 Fax 4326 6626 www.hafog.dk FORORD: Vi ønsker dem tillykke med Deres nye

Læs mere

Vendeplov Vari Flex CX CX Plus EX

Vendeplov Vari Flex CX CX Plus EX Vendeplov Vari Flex CX CX Plus EX Brugsanvisning Oversættelse af original Instructions DK Udgave: 160317 EF-OVERENSSTEMMELSESERKLÆRING Ifølge maskindirektivet 2006 / 42EG Överums Bruk AB S-59096 Överum,

Læs mere

Rotavatorer. R500, R600, R700 og R800

Rotavatorer. R500, R600, R700 og R800 Rotavatorer R500, R600, R700 og R800 Rotavator - til intensiv jordbearbejdning Langt fjederbelastet bagskjold giver en perfekt jordoverflade. Justerbare CE afskærmninger. Enkel montage af fronthjul, sporløsnere

Læs mere

Veteranpløjeregler. revideret 10. august 2011

Veteranpløjeregler. revideret 10. august 2011 Veteranpløjeregler revideret 10. august 2011 Indhold 1. Pløjeteknik... 2 1.1 Opfuring/flækning:... 2 1.2 Sammenkast:... 2 1.3 Afpløjning:... 2 2. Generelle regler for konkurrencepløjning... 3 2.1. Endelig

Læs mere

Rotorharver. HK 25, HK 31 og HK 32

Rotorharver. HK 25, HK 31 og HK 32 Rotorharver HK 25, HK 31 og HK 32 Rotorharve HK 25 HK 25 med rørpakkervalse og hydraulisk maskinløft (tilbehør). HK 25 er en all-round rotorharve for traktorer op til 95 kw / 130 hk. Erfaringerne fra de

Læs mere

DISCOVER Bugserede tallerkenharver DISCOVER XS, XM, XL

DISCOVER Bugserede tallerkenharver DISCOVER XS, XM, XL DISCOVER Bugserede tallerkenharver DISCOVER XS, XM, XL JORDBEARBEJDNING I TOPKLASSE! En ny generation af KUHN tallerkenharver med ekstremt kraftig centralramme. Konkurrenceevne og rentabilitet er nøgleordene

Læs mere

Hækkeklippere 2015. Importør: Elano Holkebjergvej 67 5250 Odense SV Tlf.. 66 17 52 53 Fax. 66 17 01 53 www.elano.dk mail@elano.dk

Hækkeklippere 2015. Importør: Elano Holkebjergvej 67 5250 Odense SV Tlf.. 66 17 52 53 Fax. 66 17 01 53 www.elano.dk mail@elano.dk Hækkeklippere 2015 Importør: Elano Holkebjergvej 67 5250 Odense SV Tlf.. 66 17 52 53 Fax. 66 17 01 53 www.elano.dk mail@elano.dk Katalog nr. Hækk300115-0120 Hækkeklippere m. benzinmotor Præcise og velafbalancerede

Læs mere

Kverneland Taarup Rotorvendere. Effektivt og skånsomt arbejde

Kverneland Taarup Rotorvendere. Effektivt og skånsomt arbejde Kverneland Taarup Rotorvendere Effektivt og skånsomt arbejde Rotorvendere tilpasset den samlede arbejdsgang Kverneland Taarup 8000 serien sikrer en skånsom og effektiv vending af afgrøden. Med et produktsortiment,

Læs mere

Vejle 26. februar 2014 KUHN Optimer+ 7503 discharve

Vejle 26. februar 2014 KUHN Optimer+ 7503 discharve Vejle 26 februar 2014 KUHN Optimer+ 7503 discharve Demomaskine kørt ca 150 ha Udstyret med Packlinervalse, deflektor i højre side (venstre er std), efterharve mellem discs og valse, hydrauliske bremser

Læs mere

Fransgård. Fransgård GT - Planeringsskær GT-210 GT-250 GT-250S GT-250HY GT-275HY GT-250FL GT-300FL

Fransgård. Fransgård GT - Planeringsskær GT-210 GT-250 GT-250S GT-250HY GT-275HY GT-250FL GT-300FL Fransgård GT - Planeringsskær GT-210 GT-250 GT-250S GT-250HY GT-275HY GT-250FL GT-300FL Planeringsskær til afretnings- og rydningsopgaver af grusvej, skovvej, jord og sne mv. Flere varianter af mekaniske

Læs mere

Redskaber til hæk- og hegnsklipning

Redskaber til hæk- og hegnsklipning Redskaber til hæk- og hegnsklipning GreenTec HXF info Scan QR koden med din smartphone og se mere om GreenTec grenklippere på vores hjemmeside Vi skaber mulighederne for forbedret pleje af grønne områder

Læs mere

Elektrisk trappesækkevogn

Elektrisk trappesækkevogn Elektrisk trappesækkevogn stabil alsidig fornyet 75 94 58 00 www.nielsbo.dk Liftkar HD Den kraftige trappesækkevogn Med Liftkar HD s Serie udvider SANO sin produktrække af elektriske modulopbyggede trappesækkevogne,

Læs mere

Generelle regler for konkurrencepløjning Indhold

Generelle regler for konkurrencepløjning Indhold Generelle regler for konkurrencepløjning Indhold 1.1. Plove... 2 1.2. Typer af pløjejord... 2 1.4. Pløjetid... 4 1.5. Furestørrelse... 5 1.6. Forseelser fradrag af point... 5 1.7. Start- og slutsignaler...

Læs mere

Vendeplov MRWT-MRWS HRWT-HRWS XRWT-XRWS

Vendeplov MRWT-MRWS HRWT-HRWS XRWT-XRWS Vendeplov MRWT-MRWS HRWT-HRWS XRWT-XRWS Brugsanvisning Oversættelse af original Instructions DK Udgave: 150518 EF-OVERENSSTEMMELSESERKLÆRING Ifølge maskindirektivet 2006 / 42EG Överums Bruk AB S-59096

Læs mere

KHV. Anvisninger til fører. 2,8/3,2/3,6/4,0m. Box 924 S Motala Sweden

KHV. Anvisninger til fører. 2,8/3,2/3,6/4,0m. Box 924 S Motala Sweden Anvisninger til fører KHV Vejplov 2,8/3,2/3,6/4,0m Gælder fra og med maskin-nr.: 10437. BEMÆRK! Gælder KHV 2,8 fra og med maskin-nr.: 10513 Box 924 S-591 29 Motala Sweden +46 141-22 41 00 +46 141-22 41

Læs mere

JINMA TRAKTOR DK Aps. Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk. www.jinma-traktor.dk

JINMA TRAKTOR DK Aps. Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk. www.jinma-traktor.dk JINMA TRAKTOR DK Aps Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk www.jinma-traktor.dk JINMA Jinma traktorerne udfylder springet mellem havetraktorer og de store landbrugstraktorer.takket

Læs mere