Referat fra Gruppemøde for KFUM spejderne, Nr. Lyndelse 26. januar Velkomst ved grupperådsformand Søren. Omkring 32 var mødt op.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra Gruppemøde for KFUM spejderne, Nr. Lyndelse 26. januar Velkomst ved grupperådsformand Søren. Omkring 32 var mødt op."

Transkript

1 Referat fra Gruppemøde for KFUM spejderne, Nr. Lyndelse 26. januar Velkomst ved grupperådsformand Søren. Omkring 32 var mødt op. 2. Valg af dirigent blev Ole. 3. Valg af referent blev Mai-Britt. 4. Aflæggelse af beretning fra Grupperåd og enhederne. Mariehøns Vi er i det forgangne år blevet en hel del flere Mariehøns, og det er rigtigt dejligt! Vi er 22 børn og voksne, og vi mødes ca en gang om måneden. Her kan vi finde på alt muligt, lige fra at hygge omkring bålet, gå ture i skoven for at lede efter skatte (Geocaching), lege, øve os på at stille op og melde klar, samt alt muligt andet. Vi prøver på altid at have det sjovt! Vi deltog, som så mange andre enheder, på Centerlejren på Houens Odde i sommers, og det var en rigtig god tur for os! Især fordi vi fik færrest dage i regnvejret. :-) Det var en rigtig god oplevelse at være afsted med alle "de store" fra gruppen, samt at se andre spejdere - endda med uniformer i andre farver! På gruppeturen var vi også med, vi var ude og inspicere området, men brugte det meste af lørdagen i fællesrummet, hvor vi lavede kastanjedyr, så tegnefilm på storskærm og hyggede os. Det var især hyggeligt at seniorerne valgte at være sammen med os! Tak seniorer! Vi ledere har desuden været på ikke mindre end 2 kurser, begge i Silkeborg, som har omhandlet Naturliv for småbørnsfamilier. Det har givet os en større viden om naturen, og hvad man kan bruge den til og finde i den - og hvad der kan være spændende for Mariehønsene. Det har, indtil videre, resulteret i at vi lavede et bænkebidder-bo, som vi har kigget lidt på, på vores møder. Derudover lærte vi en hel del nye lege, som man kan lege i naturen. Et par af dem har allerede været afprøvet med stor succes. Vi vil gerne takke alle de store spejdere og alle de andre ledere, som har hjulpet med til at give "vores" børn en rigtig god oplevelse af det at være spejder, nemlig sammenholdet! Det er en fornøjelse at se, når for eksempel seniorerne sidder og laver fingerstrik med de små, eller Cirkus-prinsessen Ida pludselig er ved at lære dem at gå på hænder. Det betyder så meget for vores børn, og mindst lige så meget for os som forældre. Tak! Bo. BÆVERNE Året startede rigtig godt. Vi fik to nye unge ledere Frederik og Amanda, som hurtigt faldt godt til. Vi lærte om Glimalege fra Grønland, førstehjælp og om hvor langsomt skrald forgår i naturen. Vi var også på en meget sjov, men våd sommerlejr til Houens Odde, hvor ledernes kreative og pædagogiske evner blev sat på prøve. Vi gravede render omkring teltene, evakuerede et helt pigetelt, fiskede i søen, sejlede på tømmerflåde og hyggede os omkring bålet. Det var en god tur og nok ikke sidste gang vi prøver centerlejr.

2 Efter sommerferien rykkede de fleste af bæverne op, men der kom hurtigt 10 nye, og samtidigt en entusiastisk og erfaren leder (Morten). Efteråret er gået med hulebyggeri, mad over bål, en svampetur uden svampe og en hyggelig gruppetur, hvor vi blandt andet lærte at klatre. I dag er vi 14 bævere og 6 ledere i alt, og vi har allerede lagt et spændende program for Katrine Ulvene. Det første halve år var vi 20 ulve fordelt på 3 bander. Vi har som sidste år skiftet bander 2 gange om året; i september og i februar. Herved prøver flere at være bandeleder og bandeassistent inden de rykker op til troppen, hvilket er meget udviklende og har fungeret godt. Vi har i foråret haft fokus på at tage det store ulvemærke linde mærket. Linde mærket et basis mærke som sikre at vi kommer igennem gode spejderfærdigheder, friluftsliv, samarbejde mm. Vi har været på en god sommerlejer til Houens odde som var en fælleslejer sammen med både Mariehøns og bævere. Ulvene fik både sejlet i kajak, kano og klatret i høje træer. Selvom vi voksne syntes at der kom meget vand fra oven brugte ulvene megen tid på at soppe ved fjorden som lå lige ved lejerpladsen. Sidste nat blev med overnatning i bivuak og med servering af morgenmad på sengen af ulvelederne- hvilken luksus. At årsagen var megen regn tænkte ulvene ikke så meget over. I august havde vi oprykningstur, hvor vi måtte sige farvel til 10 ulve og fik 8 nye ulve som rykkede op fra bæverne. Og med 2 ny startede, har vi i efteråret været 20 ulve fordelt i 3 bander. Banderne har været fulde af energi så især Oliver og Alberte har øvet færdigheder med dem. Færdigheder som at stille op, melde klar og ikke mindst være rolige efter at der er meldt klar. Det er dejligt med energi og glæde og det går nu også meget bedre med at få det styret lidt. Efter at alle har fået taget knivmærke og nogle økse og savbevis, er vi nu gået i gang med at tage et stort spejder mærke birkemærket, som er et basis mærke for ulve som linde mærket. De er også ved at tage kirkemærket. Før jul var de i kirke for at planlægge egen gudstjeneste det var vældig sjovt. Bliver også nød til at nævne gruppeturen i november der var en rigtig god tur for alle. Vi hyggede os og så var det som altid godt for ulvene at være sammen med de andre enheder. Vi er pt. 4 voksne ledere og 2 hjælpeledere. Vi har desværre måtte sige farvel til Sebastian som ulveleder. Efter mange års tro tjeneste hos ulvene først som hjælpeleder og til sidst leder er det forståeligt nok at han vil prøve at være leder ved troppen. Heldigvis har vi nu fået hjælp fra Viktor som hjælpeleder. Det er nogle rigtig gode ulve vi har, så vi får hygget os meget.

3 Ulvelederne Iris TROPPEN Der er 4 patruljer i år med 6 spejdere i hver, i aldersgruppen og 8. klasse. De ældste spejdere er med til at sammensætte patruljerne, så vi sikrer en god fordeling og at alle bliver et tilvalg. Patruljesystemet er bygget op omkring demokrati og medansvar, og princippet at de ældste leder de yngre. Vores sommerlejr var en teltsommerlejr ved vandkanten på Hindsholm, med hike til Kerteminde og en dag med vandski og træklatring. Vi har afholdt 5 weekendture fordelt henover året. Derudover, patruljernes egne overnatninger. Flere af tropspejderne har deltaget i forskellige patruljelederkurser, arrangeret af korps og distrikt. Det er en vildt god lederuddannelse at få med sig. Trop møderne ligger onsdage fra kl Ca. en gang om måneden planlægger og udfører patruljen selv sit møde, oftest hjemme hos én af spejderne. Vi arbejder på til sommer at deltage i SpejdernesLejr2017 i Sønderborg sammen med alle de andre korps. Det er den juli. Prisen er 2100 kr. pr. deltager, men vi prøver at tjene penge på forskellige måder, så vi kan nedbringe prisen. Der er i øvrigt mange muligheder for at komme med også som forældre. Vi har i år fået 3 unge ledere og det er rigtig godt for alle. Thyra. ROVERNE 2016 blev året hvor Roverne indførte klatring, som en del af de aktiviteter vi tilbyder i gruppen, da fire af roverne fik en uddannelse som træklatrerinstruktører. Efterfølgende har vi arrangeret klatreaktiviteter på troppens sommerlejr, for de fleste enheder på gruppeturen og ulvene i denne måned. I år fik vi også fem nye Rovere, så vi nu er oppe på 22 rovere. Nick

4 Formandens beretning. For et år siden blev jeg og flere andre valgt til Grupperådet, som derefter primært bestod af nye personer. Derfor er en meget stor del af tiden i det sidste år gået med at finde fodfæste i Gruppen, og hele spejder organisationen. Fra starten af var vi i grupperådet enige om at lederne i gruppen gør et fantastisk stykke arbejde for børnene, og at disse ledere er vores absolutte største aktiv. Derfor har vi i Grupperådet arbejdet på at støtte op om lederne, og prøvet om vi kan overtage noget af det mere administrative arbejde, så lederne kan fokusere på børnearbejdet. Som en anerkendelse på ledernes gode og stabile arbejde igennem mange år, har vi fået produceret en softshell med gruppens logo broderet på brystet, som vi har foræret til alle ledere. Det er vores håb at denne softshell, ud over at være en gave til lederne, også vil være en reklame for gruppen i lokalområdet. Noget andet som vi slog ned på fra starten, var børneattester. Vi har nu sikret os at alle ledere har en børneattest, og besluttet at ingen i gruppen må have en børneattest der er over 5 år gammel. Derudover har vi arbejdet med ansøgninger til fonde. Vi har nedsat et udvalg, som sender ansøgninger til alle de fonde som vi kan få øje på. Desuden arbejder vi med gruppens økonomi generelt. Det har vist sig at der er behov for at finde nogle nye måder at skrue økonomien sammen, for ikke at få underskud. Samtidigt har Fåborg-Midtfyn kommune ændret på deres tilskudsregler, og følgerne af disse ændringer kender vi endnu ikke. Økonomi området er noget der kommer til at have et stort fokus ind i det nye år. Under økonomi kan også nævnes at vi har kigget på kontingent for de forskellige enheder, men det har ikke resulteret i stigninger. Vores hjemmeside har vi også arbejdet en del med, og der har vi lært at der kan være mange meninger om den samme ting. Det er vores ønske at have en informativ hjemmeside, som også er levende. Den kommer vi helt sikkert også til at arbejde med i det kommende år. I samarbejde med forældreforeningen, har vi fået lagt grus i bunden af bålhytten, så der nu ikke længere bliver så smadret blev også året hvor vi skulle prøve at klare os uden vores Gruppeleder, Lena, da hun fik barselsorlov. Mens Lena har barsel, er det Birgitte der på allerbedste vis vikarierer som Gruppeleder. Gruppen har afholdt to gruppeturer for hele gruppen i Nemlig oprykningsturen her i hytten i september, og Gruppeturen i november. Begge ture blev arrangeret af vores dygtige ledere, og var rigtig gode oplevelser for spejderne. I det næste år er der mange spændende opgaver til grupperådet. Nogen meget administrative, andre mere praktiske. Det bliver et endnu et spændende år. Og jeg håber meget at der er nogen af jer forældre der vil være med. Søren Fischer Hansen Grupperådsformand

5 5. Godkendelse af regnskab. Blev godkendt uden forbehold. Der blev forklaret lidt om udsving i udgifterne, hvilket bl.a. skyldes at der hvert andet år er en større lejr som man deltager i derfor større udgifter til turer der. Der kan være enkelte gange hvor indkomst når med i 2016 regnskabet og hvor man først har udgiften i 2017 regnskabet (penge fra fonde til telte er indkomstregistreret 2016 men bruges først i 2017) Derudover ligger der stadig spørgsmål omkring de nye tilskudsregler fra kommunen, hvilket derfor er svært at beregne på forhånd. 6. Ingen indkomne forslag til mødet. 7. Medlemmer til grupperådet. *Siddende forældrevalgte: Søren (Formand) Mads (Kasserer) Christian *Nyvalgte forældrevalgte: Claus Mai-Britt Lars Jakobsen (ny) *Valgte ledere: Morten Bo Morten Johnni Thyra Alberte Bilde Sebastian *Over 15 årige ikke ledere: kunne ikke vælges, da der ingen var tilstede. 8. Valg af revisorer. Både Iris og Lars blev genvalgt. 9. Næste Gruppemøde blev fastsat til sidste torsdag i januar 25. januar 2018.

Referat af Gruppemøde, KFUM-spejderne Nr. Lyndelse

Referat af Gruppemøde, KFUM-spejderne Nr. Lyndelse Tak for at så mange deltog. Dejligt at være en del af så velfungerende en gruppe 1. Valg af dirigent, Ole, 2. Valg af referent, Lena 3. Aflæggelse af beretninger. Årsberetning for mariehøns 2018 Der er

Læs mere

KFUM-spejderne I Danmark Aabybro Gruppe

KFUM-spejderne I Danmark Aabybro Gruppe KFUM-spejderne I Danmark Aabybro Gruppe Beretning for spejderåret 2012 KFUM-Spejderne, Aabybro Gruppe ved gruppemødet den 20. marts 2013 Aabybro marts 2013 Endnu et spejderår er gået, hvor gruppens medlemmer

Læs mere

Møder, ture og lejre. Gruppearrangementer. Ledergruppen. Medlemsudvikling BERETNING FRA FORMAND OG GRUPPELEDERE GRUPPERÅDSMØDE 2016

Møder, ture og lejre. Gruppearrangementer. Ledergruppen. Medlemsudvikling BERETNING FRA FORMAND OG GRUPPELEDERE GRUPPERÅDSMØDE 2016 BERETNING FRA FORMAND OG GRUPPELEDERE Møder, ture og lejre Gruppearrangementer Ledergruppen Medlemsudvikling Billede: Gruppetur 2015 BERETNING FRA FORMAND OG GRUPPELEDERE Medlemsudvikling Antal medlemmer

Læs mere

Nyt fra gruppelederen

Nyt fra gruppelederen Nyt fra gruppelederen Et nyt spejderår er startet, teltene er lagt på plads, og vi kan se tilbage på de mange gode oplevelser fra sommerens lejre på Næsbycentret og i Østrig. Se billeder på hjemmesiden

Læs mere

Nyt fra gruppelederen

Nyt fra gruppelederen Nyt fra gruppelederen Siden sidst har vi haft Grupperådsmøde. Mødet startede med fællesspisning, mange tak for mad til René Timm. Derefter arrangerede troppen aktiviteter for de øvrige spejdere og søskende,

Læs mere

KFUM-Spejderne i Danmark Roskilde Gruppe

KFUM-Spejderne i Danmark Roskilde Gruppe Grupperådsmøde tirsdag d. 22. maj kl. 19.00 Mødet afholdes i hytten på Eriksvej. Afbud: Tina, Anders, Kent, Harry, Karina og Annette Tilstede: Mads, Max, Kenneth, Inge, Mikael, Ole, Lars, Louise, Elsebeth,

Læs mere

KFUM-Spejderne i Kølstrup Q1 2011

KFUM-Spejderne i Kølstrup Q1 2011 KFUM-Spejderne i Kølstrup Q1 2011 7. Feb Bæver: Troen på? Ulve: Fuldmånemøde 14. Feb Bålhygge 21. Feb Spejderfri 28. Feb Bæver: Kims Ulve: Kort og godt 28. Feb Ordinært gruppemøde Junior/Trop hjælper med

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling i Stavnsholt Vikingerne Torsdag d. 23 februar 2012 kl. 18.30

Indkaldelse til Generalforsamling i Stavnsholt Vikingerne Torsdag d. 23 februar 2012 kl. 18.30 Indkaldelse til Generalforsamling i Stavnsholt Vikingerne Torsdag d. 23 februar 2012 kl. 18.30 Hermed følger indkaldelsen til vores generalforsamling i Stavnsholt Vikingerne. Det plejer at være rimelig

Læs mere

Velkommen til Grupperådsmøde. DDS Hørning, onsdag d. 27. februar, 2019

Velkommen til Grupperådsmøde. DDS Hørning, onsdag d. 27. februar, 2019 Velkommen til Grupperådsmøde DDS Hørning, onsdag d. 27. februar, 2019 2018 Vi har haft endnu et godt spejder år igen i år med julelejren som højdepunkt for spejderne i gruppen. Dette år var ikke alt som

Læs mere

SPEJDERNYT. September 2012. 35.000 spejdere og en oplevelse for livet, det var hvad der mødte flere spejdere fra Esbønderup gruppe i sommers.

SPEJDERNYT. September 2012. 35.000 spejdere og en oplevelse for livet, det var hvad der mødte flere spejdere fra Esbønderup gruppe i sommers. SPEJDERNYT Nyhedsbrev fra KFUM-Spejderne, Esbønderup gruppe September 2012 Årgang. 02 NR. 07 www.spejdernet.dk/esb Spejdernes Lejr 2012 35.000 spejdere og en oplevelse for livet, det var hvad der mødte

Læs mere

DET DANSKE SPEJDERKORPS

DET DANSKE SPEJDERKORPS Afbud fra: Lone S. Lone J. Lars Ole, Kurt, Hørning d. 24-3-11 Dagsorden: 1. Valg af referent og ordstyrer Thomas valgt til referent og ordstyre 2. Godkendelse af referat fra sidste gang. John nævnte at

Læs mere

Formanden og gruppelederens beretning 2018.

Formanden og gruppelederens beretning 2018. Formanden og gruppelederens beretning 2018. I foråret pillede vi et brændeskur ned på naturskolen, denne ligger desværre stadig ned, men vi håber at finde tid til at få den sat op. Vi var alle på fælles

Læs mere

Fellowposten. Januar - Februar 2006. Greve Gruppe www.spejdernet.dk/greve

Fellowposten. Januar - Februar 2006. Greve Gruppe www.spejdernet.dk/greve Fellowposten Januar - Februar 2006 Greve Gruppe www.spejdernet.dk/greve Adresseliste LEDERNE Gruppeleder Morten Nilsson, Haderslevgade 28, 1671 København V 26 32 29 36 Gruppeass. Steen Mærkelund, Karlslunde

Læs mere

Formandens beretning 2014

Formandens beretning 2014 Formandens beretning 2014 Generelt Året 2014 i n Fastelavnstur 1. -2. februar Årsberetningen er udformet således, at den forhåbentligt giver et indtryk af det arbejde, der sker såvel blandt spejderne som

Læs mere

Grupperådsmøde 1. Marts 2015 kl. 11.00. Grevespejderne

Grupperådsmøde 1. Marts 2015 kl. 11.00. Grevespejderne Grupperådsmøde 1. Marts 2015 kl. 11.00 Grevespejderne Indhold Invitation..3 Dagsorden.4 Giv en hånd.......5 Datoplan.6 Udviklingsplan...7 Grevespejderne 2 Bøgehegnet 103 kld. DK-2670 Greve mail@grevespejderne.dk

Læs mere

KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 52 nr. 2

KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 52 nr. 2 KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 52 nr. 2 Find os på facebook, og vores hjemmeside se mere på side 2... Jacob har været i Ballerup Gruppe i 25 år Tillykke! Køb Dine Spejderting hos 55 grader nord.

Læs mere

Grupperådsmødet - Beretning 2015

Grupperådsmødet - Beretning 2015 Grupperådsmødet - Beretning 2015 Fælles aktiviteter: Gruppens sommerlejr gik til Fur fantastik tur med masser af glade spejdere der fik set øen. Se mere pr. gren. Klatretårnet er næsten fjernet kun stolper

Læs mere

Mødte: Kurt, Henning L, Henrik, Knud, Carsten, Jesper, Lene, Arly, Tanja, Lone, Marianne, Henning, Hanne, Marianne M, Henriette.

Mødte: Kurt, Henning L, Henrik, Knud, Carsten, Jesper, Lene, Arly, Tanja, Lone, Marianne, Henning, Hanne, Marianne M, Henriette. KFUM Falke Starup Ledere + Grupperåd Referat fra Planlægningsweekend 2-3 April Vilstrup FDF kredshus Referent: Henry Referatet er skrevet ud fra dagsorden - så godt jeg kunne Mødte: Kurt, Henning L, Henrik,

Læs mere

Vi samler børn og unge, der vil udvikle sig og have det sjovt i et fællesskab som både er rummeligt og forpligter til ansvar for sig selv, andre og

Vi samler børn og unge, der vil udvikle sig og have det sjovt i et fællesskab som både er rummeligt og forpligter til ansvar for sig selv, andre og Velkommen hos KFUM-spejderne Vi samler børn og unge, der vil udvikle sig og have det sjovt i et fællesskab som både er rummeligt og forpligter til ansvar for sig selv, andre og naturen. Sammen rykker vi

Læs mere

Referat fra Grupperådsmøde i Erik den Røde 2014 Tirsdag d. 25. februar, kl. 17.30 i hytten. Tilstede: 38 stk. (forældre og ledere)

Referat fra Grupperådsmøde i Erik den Røde 2014 Tirsdag d. 25. februar, kl. 17.30 i hytten. Tilstede: 38 stk. (forældre og ledere) Referat fra Grupperådsmøde i Erik den Røde 2014 Tirsdag d. 25. februar, kl. 17.30 i hytten. Tilstede: 38 stk. (forældre og ledere) A. Valg af dirigent og referent. Dirigent: Jannie Karlsen Referent: Dagmar

Læs mere

gruppebladet Skallerup Vennebjerg gruppe 8. årgang nr. 1/2011

gruppebladet Skallerup Vennebjerg gruppe 8. årgang nr. 1/2011 gruppebladet Skallerup Vennebjerg gruppe 8. årgang nr. 1/2011 ******************************************************** Udgivelsesdato : torsdag, den 17. februar 2011 Senior KOLDTUR Skagen 2010 bæverdammen

Læs mere

3 udgave; 45. Årgang August, September, Oktober 2009

3 udgave; 45. Årgang August, September, Oktober 2009 3 udgave; 45. Årgang August, September, Oktober 2009 Oplag 25. Udgives af KFUM og K Spejderne Stevns-Nord 1 Indhold Side Indhold + Fra redaktøren 2 Fra kasseren 3 Sommerlejren 4 Sommerlejren 5 Sommerlejren

Læs mere

Velkommen som KFUM-spejder i Ans. Her lidt info om hvad det vil sige at være spejder og lidt praktiske informationer som du får brug for i fremtiden.

Velkommen som KFUM-spejder i Ans. Her lidt info om hvad det vil sige at være spejder og lidt praktiske informationer som du får brug for i fremtiden. Spejderne i Ans Velkommen som KFUM-spejder i Ans Her lidt info om hvad det vil sige at være spejder og lidt praktiske informationer som du får brug for i fremtiden. Formål: For over 100år siden grundlagde

Læs mere

Bestyrelsen. Gruppens medlemstal. Samarbejdet med kommunen. Referat af generalforsamling 9. april 2019

Bestyrelsen. Gruppens medlemstal. Samarbejdet med kommunen. Referat af generalforsamling 9. april 2019 Referat af Generalforsamling hos De grønne pigespejdere i Jonstrup Tirsdag den kl. 19-21 i lokalet under Kvisten, Jonstrupvej 288 E., 3500 Værløse Tilstede: Dorthe (gruppeleder), Hanne (tropleder), Monica

Læs mere

mail:

mail: www.pigespejder.dk/christiansbjerg mail: dgp.chr.bjerg@gmail.com Gruppens ledere: Bæverleder (drenge): Henriette S. Gerding Thingvallagade 2, 8200 Århus N 8677 0940 Mail: henriette@fam-gerding.dk 2024

Læs mere

Beretning fra forløbne år herunder orientering om arrangementer tilknyttet Rolands gruppe

Beretning fra forløbne år herunder orientering om arrangementer tilknyttet Rolands gruppe Valg af dirigent og referent Dirigent Uffe Beck Referent Lene Beck Mødet konstateres lovligt varslet og indkaldt. Beretning fra forløbne år herunder orientering om arrangementer tilknyttet Rolands gruppe

Læs mere

Grupperådsmøde i Yggdrasil Gruppe Dagsorden: Referat:

Grupperådsmøde i Yggdrasil Gruppe Dagsorden: Referat: Grupperådsmøde i Yggdrasil Gruppe 2019 Mødereferat 19. Februar 2019, klokken 19-21, Mariendalsvej 74. Dagsorden: 1. Valg af Dirigent og referent. 2. Beretning 3. Fremlæggelse af årsregnskab for 2018 til

Læs mere

Referat af grupperådsmøde i Reden 5. Aalborg den 10. februar 2014

Referat af grupperådsmøde i Reden 5. Aalborg den 10. februar 2014 Referat af grupperådsmøde i Reden 5. Aalborg den 10. februar 2014 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Kalle Referent: Laura 2. Beretninger a. Formanden: Jakob brugte sin beretning på at fortælle

Læs mere

Referat af Grupperådsmøde De Vilde Svaner, Nivå Søndag, den 24. februar 2013 kl på Gurredam

Referat af Grupperådsmøde De Vilde Svaner, Nivå Søndag, den 24. februar 2013 kl på Gurredam Referat af Grupperådsmøde De Vilde Svaner, Nivå Søndag, den 24. februar 2013 kl. 11-12 på Gurredam Tilstede: ca. 20-25 forældre, unge og ledere. Formand for bestyrelsen Bente Rasmussen åbnede mødet og

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bagsværd Gruppe

Referat af bestyrelsesmøde i Bagsværd Gruppe Referat af bestyrelsesmøde i Bagsværd Gruppe Dato & Tid: Sted: Til: Tirsdag d. 2. december 2014 kl. 20:00 22:00 Sambo Bagsværd Gruppes Bestyrelse: Tilstede: Anders Theilgaard Madsen (Trops- og Gruppeleder)

Læs mere

Bestyrelse- og ledelses beretning

Bestyrelse- og ledelses beretning Bestyrelse- og ledelses beretning 2018-19 Året startede med vores arbejdsdag i hytten i april måned, hvor vi fik ryddet op og gjort rent inde i hytten og udenfor fik vi startet på at bygge vores overdækning

Læs mere

Teltdugen. Grejs/Lindved gruppe. 2013 Nr. 1

Teltdugen. Grejs/Lindved gruppe. 2013 Nr. 1 Teltdugen Grejs/Lindved gruppe 2013 Nr. 1 Lederen Siden sidste udgave af Teltdugen er vi i Grejs / Lindved Gruppe kommet godt i gang med et nyt spejder-år. Vi forsøgte os med at ændre på vores traditionelle

Læs mere

Dagsorden for Grupperådet:

Dagsorden for Grupperådet: Referat af Generalforsamling 11. februar 2010 Dagsorden for Grupperådet: Valg af dirigent. Per Jensen valgt Aflæggelse af beretning. Se beretning senere i dette referat bilag 1 v. Peter Jørgensen Godkendelse

Læs mere

www.spejdernet.dk/rakkeby

www.spejdernet.dk/rakkeby Dagsorden for Grupperådet: 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af beretning. 3. Godkendelse af regnskab. 4. Forhandling af gruppens arbejde fremover, herunder indkomne forslag 5. Valg af medlemmer til grupperådet.

Læs mere

1 udgave; 46. Årgang April-Juni 2010

1 udgave; 46. Årgang April-Juni 2010 1 udgave; 46. Årgang April-Juni 2010 Oplag 25. Udgives af KFUM og K Spejderne Stevns-Nord 1 Indhold Side Indhold + Fra redaktøren 2 Fra kasseren 3 Vigtige datoer 4 Billeder fra det forgangene år.. 5 Bæver

Læs mere

Velkommen til Grupperådsmøde

Velkommen til Grupperådsmøde Velkommen til Grupperådsmøde DDS Hørning, tirsdag d. 27. februar, 2018 2017 Vi har haft et fantastisk spejderår med SL2017 og julelejren som højdepunkter for spejderne i gruppen. Derudover har der været

Læs mere

Referat af Grupperådsmøde i Hawerthi-1. Rødovre Lørdag den 31. januar 2015

Referat af Grupperådsmøde i Hawerthi-1. Rødovre Lørdag den 31. januar 2015 Referat af Grupperådsmøde i Hawerthi-1. Rødovre Lørdag den 31. januar 2015 Stemmeberettige deltagere: Jørgen Skorstensgaard, kassér, Vestskov Division Ledere til stede: Lene Hansen, Dan Norén, Charlotte

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Mødereferat Grupperådsmøde d. 22. februar 2012 Dagsorden 1. Velkommen og valg af dirigent og referent 2. Tilbageblik på alt det sjove (og sure) i 2011 3. Gennemgang af regnskab for 2011 4. Gruppens fremtid

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 25-10-2011 Deltagere Lars Madsen, Hanne Birkjær, Heidi, Uffe Andersen, Per Madsen, Steffen Glerup, Julie Jakobsen, Christian Andersen. Valg af referent Steffen Glerup vælges. Emner på dagsorden

Læs mere

Grupperådsmøde for Gundsø Gruppe. Mødereferat

Grupperådsmøde for Gundsø Gruppe. Mødereferat Grupperådsmøde for Gundsø Gruppe Kongslejre Divisionen af Det Danske Spejderkorps Mødereferat onsdag d. 10. februar 2016 Deltagere: Camilla, Kristina, Betina, Sara, Bitten, Henrik, Stine, John, Kirsten

Læs mere

Distriktslejr 2015 Spejderklinten

Distriktslejr 2015 Spejderklinten Referat af Nicholine, skrevet efter en meget sparsom dagsorden og et besøg på Spejderklinten i pinsen sammen med Lars og Bodil Daugaard og Søren Olesen... Deltagere; Søren Olesen, Dorte Balle, Nikolaj?,

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S GRUPPERÅDSMØDET d. 28. FEBRUAR 2013 Sted: Dirigent: Referent: Baldersborgen, Baldersbuen 16c, 2640 Hedehusene Kjeld Vestergaard Jens Zoëga Hansen DAGSORDEN a) Valg af dirigent og referent. b) Beretning

Læs mere

Julehilsen fra gruppelederen

Julehilsen fra gruppelederen News Rådsklippen Julehilsen fra gruppelederen Så er året 2011 ved at være gået. Dog er spejderåret kun 4 måneder gammelt. Vi kan snart begynde at glæde os til den helt store spejderoplevelse, nemlig den

Læs mere

Distriktsmødet onsdag den 9. marts 2016

Distriktsmødet onsdag den 9. marts 2016 Distriktsmødet onsdag den 9. marts 2016 Til stede var følgende grupper: Bolund 2 Borup 3 Karlslunde 2 Lejre 1 Roskilde 6 Svogerslev 4 Tune 5 Vindinge 1 Walburris 2 Herudover var udviklings konsulent Kristian

Læs mere

Trelleborg Spejdernes bestyrelse:

Trelleborg Spejdernes bestyrelse: Trelleborg Spejdernes bestyrelse: Forældre Formand : Steen Badsberg steen.badsberg@stofanet.dk 5850 5088 Kasserer : Niels Madsen nielsvm@live.dk 2083 4171 : Brian Esmann 3010 1047 : Anja Aarestrup 5192

Læs mere

Sommerlejr i Holstebro

Sommerlejr i Holstebro KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 53 nr. 3 Sommerlejr i Holstebro Ipod mangler se mere på side 5. Indholdsfortegnelse Side 3: Side 4: Side 5: Side 6: Side 7: Side 8: Side 9: Side 10: Side 11: Side

Læs mere

Nyt fra gruppelederne

Nyt fra gruppelederne Nyt fra gruppelederne VELKOMMEN til Mille, der er ny leder hos mikroerne. Troppen har ændret deres mødetid, og vi har fået mange nye medlemmer Derfor bilkaos ved spejderhuset kl.20 om tirsdagen! Kære mini-,

Læs mere

Referat fra rådsmøde

Referat fra rådsmøde Referat fra rådsmøde mandag den 27.5 13 kl. 19.30 Hos Olaf Rye Til stede: Afbud: 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af referat 3. Nye punkter til dagsordenen 4. Nyt fra korpset Anne Marie (Brejning), Mogens

Læs mere

Oplysninger til spejderforældre

Oplysninger til spejderforældre Oplysninger til spejderforældre Velkommen... 1 Formål... 1 Baggrund... 1 Opbygning af spejderorganisation... 1 Tilmelding og udmeldelse... 2 Årets gang ved Gjølspejderne gruppe... 3 Her under er der beskrevet

Læs mere

Referat af Grupperådsmøde(generalforsamling) for De Blå Spejdere i Rårup den 28. januar 2013 kl. 17.00 i spejderhytten i Rårup.

Referat af Grupperådsmøde(generalforsamling) for De Blå Spejdere i Rårup den 28. januar 2013 kl. 17.00 i spejderhytten i Rårup. Referat af Grupperådsmøde(generalforsamling) for De Blå Spejdere i Rårup den 28. januar 2013 kl. 17.00 i spejderhytten i Rårup. a. Valg af dirigent og referent Katrine er valgt som dirigent Bettina er

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 3, 2011

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 3, 2011 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 3, 2011 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Friluftsliv = Spejderliv Hej kære spejdere og forældre Sommerlejre Velkommen tilbage efter sommerlejrene!

Læs mere

SPEJDERNYT. Maj 2013. Sommerlejr 2013 Har du sat kryds i kalenderen? Ellers er det på høje tid! Nyhedsbrev fra KFUM-Spejderne, Esbønderup gruppe

SPEJDERNYT. Maj 2013. Sommerlejr 2013 Har du sat kryds i kalenderen? Ellers er det på høje tid! Nyhedsbrev fra KFUM-Spejderne, Esbønderup gruppe SPEJDERNYT Nyhedsbrev fra KFUM-Spejderne, Esbønderup gruppe Maj 2013 Årgang. 03 NR. 08 www.spejdernet.dk/esb Sommerlejr 2013 Har du sat kryds i kalenderen? Ellers er det på høje tid! Ledere og grupperåd

Læs mere

T H I S T E D S P E J D E R N E

T H I S T E D S P E J D E R N E Bestyrelsesmøde onsdag den 12.10.2016. Tid: onsdag den 12.10.2016 kl. 19-21.30. Til stede: Gitte, Susanne, Jesper, Søren, Bodil, Ole Afbud: Conny, Lind, Anna Dagsorden: Punkt Emne Referat 1 Godkendelse

Læs mere

DDS 2. Lyngby Optaya. Grupperådsmøde Tirsdag den 31. januar 2012 Spejdermarken Gedvad 45 Kl. 18:00 til 21:00

DDS 2. Lyngby Optaya. Grupperådsmøde Tirsdag den 31. januar 2012 Spejdermarken Gedvad 45 Kl. 18:00 til 21:00 Januar - 2012 DDS 2. Lyngby Optaya Referat fra Grupperådsmøde Tirsdag den 31. januar 2012 Spejdermarken Gedvad 45 Kl. 18:00 til 21:00 DDS 2. Lyngby Optaya Grupperådsmøde 31. januar 2012 Side 1 Referat

Læs mere

Et nyt spejderår er startet, og vi ser tilbage på de mange oplevelser fra Spejdernes Lejr. Se billeder på hjemmesiden www.trelleborg-spejderne.

Et nyt spejderår er startet, og vi ser tilbage på de mange oplevelser fra Spejdernes Lejr. Se billeder på hjemmesiden www.trelleborg-spejderne. Nyt fra gruppelederen Et nyt spejderår er startet, og vi ser tilbage på de mange oplevelser fra Spejdernes Lejr. Se billeder på hjemmesiden www.trelleborg-spejderne.dk Ledere Amalie (junior) og Gitte (familie-spejd)

Læs mere

Vi vil gerne invitere forældre, ledere og spejdere i Brundurs Gruppe til grupperådsmøde (generalforsamling) onsdag den 15. februar kl. 19.00.

Vi vil gerne invitere forældre, ledere og spejdere i Brundurs Gruppe til grupperådsmøde (generalforsamling) onsdag den 15. februar kl. 19.00. GRUPPERÅDSMØDE BRUNDURS GRUPPE Onsdag den 15. februar 2012 Kl. 19.00 Spejderhytten, Jyllandsgade 61 i Brønderslev. Vi vil gerne invitere forældre, ledere og spejdere i Brundurs Gruppe til grupperådsmøde

Læs mere

Lovring Distrikt REFERAT. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Valg af dirigent. 3. Kandidatliste

Lovring Distrikt REFERAT. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Valg af dirigent. 3. Kandidatliste REFERAT af distriktsmøde den 16-03-2016 i Stouby. Til stede: Grupper: Rårup, Bankager, Egebjerg, Stouby, Hedensted, Runefolket, Brædstrup, Flemming, Åfplket, Lund, Hundslund, Ejerbavnehøj, Voerladegård.

Læs mere

Vindelev Beboerforening 2. Kvartal 2015

Vindelev Beboerforening 2. Kvartal 2015 Vindelev Beboerforening 2. Kvartal 2015 Fastelavnsfest Det sker Klargøring af legepladsen d. 25/4 Vi mødes kl. 9.00 den 25. April. Der bliver serveret kaffe og rundstykker. Vi håber at der er mange velmødt

Læs mere

Referat fra rådsmøde

Referat fra rådsmøde Til stede: Afbud: 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af referat 3. Nye punkter til dagsordenen 4. Nyt fra korpset Mogens Bahnsen, Carsten (Højen), Michael (Højen), Bo (DTA), Marianne (DTA, Kasser), Martin

Læs mere

Ole har set til containeren mandag, men der var ikke meget at tømme. Der var mere til udsmidning.

Ole har set til containeren mandag, men der var ikke meget at tømme. Der var mere til udsmidning. Referat af ledermøde Sted / tid: Rudelen, tirsdag 6. september 2011 kl. 19.00 21.30 Tilstede: Jacob, Anders Pingo, Elmer, Janus, Drejer, Ane, Ole, Bo Fraværende:.. Referat baseret på noter fra Drejer og

Læs mere

Referat af grupperådsmøde 28. februar 2010. Første stop Formandens beretning. S K O V F O L K E T - D E B L Å I H A D E R S L E V

Referat af grupperådsmøde 28. februar 2010. Første stop Formandens beretning. S K O V F O L K E T - D E B L Å I H A D E R S L E V Referat af grupperådsmøde 28. februar 2010 Alle samledes uden for varmestuen, hvor formand Klaus forklarede om dagens program og den anderledes gå-turs-generalforsamling. Formanden foreslog sig selv som

Læs mere

Lige om lidt skal vi afsted på årets største spejderoplevelse: Spejdernes Lejr 2017, Danmarks største spejderlejr

Lige om lidt skal vi afsted på årets største spejderoplevelse: Spejdernes Lejr 2017, Danmarks største spejderlejr Lige om lidt skal vi afsted på årets største spejderoplevelse: Spejdernes Lejr 2017, Danmarks største spejderlejr Vi, der før har prøvet at være på lejr med flere tusinde spejdere, kan kun sige: GLÆD DIG!

Læs mere

Årgang 22 Oktober & November 2011 5 Nr. www.kragefolket.dk. Juleweekend

Årgang 22 Oktober & November 2011 5 Nr. www.kragefolket.dk. Juleweekend Årgang 22 Oktober & November 2011 5 Nr. Juleweekend Så er det ved at være ved den tid igen, at Kragefolket skal på juleweekend. Alle bævere, ulve og tropspejdere skal med på denne tur, hvor vi hygger os

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Onsdag d kl i Frederikssund Hallen

Referat af ordinær generalforsamling. Onsdag d kl i Frederikssund Hallen Referat af ordinær generalforsamling Onsdag d. 25-04-2018. kl. 18.30 i Frederikssund Hallen 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. 3. Bestyrelsens beretning. 4. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

1. Herluf-Trolle Trop. Forældremøde 21. maj 2013

1. Herluf-Trolle Trop. Forældremøde 21. maj 2013 Herlufsholm Gruppe 1. Herluf-Trolle Trop Forældremøde 21. maj 2013 Af troplederen 1 Forældremøde Agenda Sommerlejr 2013 Ryste-sammen-tur 31 maj - 01 juni Pakning rygsæk, personligt tøj og grej Troppen

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Sommerferien 2017 Så står vi overfor dette års sommerferie, eller mere korrekt skolernes sommerferie, da det jo kun er børnene der har fri fra skole i 7 uger!! Børnehuset,

Læs mere

Sejt, du er blevet leder!

Sejt, du er blevet leder! Sejt, du er blevet leder! Sejt, du er blevet leder! Som leder er din opgave at planlægge møder, og holde gejsten oppe hos spejderne når det regner. Selvfølgelig varierer dine opgaver alt ef ter om du er

Læs mere

Vi holdt en lege pause, i en hule og der blev fisket i et vandhul. Diverse blade, grene og svampe blev samlet, til at tage med hjem.

Vi holdt en lege pause, i en hule og der blev fisket i et vandhul. Diverse blade, grene og svampe blev samlet, til at tage med hjem. Rundt om Slotssøen.. Idag gik turen til Gråsten, hvor vi startede med en tur gennem slotshaven. Her fik vi en rutchetur, inden vi satte kurs mod skoven. Med alle sanser i brug, begav vi os nu på vej rundt

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Referat af. grupperådsmøde i Orion

Referat af. grupperådsmøde i Orion Referat af grupperådsmøde i Orion 23. februar 2014 Referat af Grupperådsmøde i Orion 23. februar 2014 Side 1 af 6 Deltagere: Bestyrelsen, ledere og 30 forældre i alt 44 personer Christian Nedergaard blev

Læs mere

Sommeraktiviteter for 25. gang

Sommeraktiviteter for 25. gang Sommeraktiviteter for 25. gang En weekend uden ipads og smartphones for børn i Odder Kommune lyder næsten usandsynligt. Men det var realiteterne for børnene på Hou Skole, som traditionen tro netop har

Læs mere

Sommerlejrtillæg 2012

Sommerlejrtillæg 2012 Sommerlejrtillæg 2012 Spejdernes lejr 2012 Rejsen derover Side 1 Lejrpladsens opbygning Side 2-3 Åbningsceremonien Side 4 Lejrstemning Side 5-8 Bygningsværker på lejren Side 9 Troppen i havkajak Side 10

Læs mere

Årsberetning gruppelederne 2016

Årsberetning gruppelederne 2016 Årsberetning gruppelederne 2016 2016 har været et godt spejderår. Vi har set forældre hjælpe på en helt ny måde, og det er noget der virkelig betyder noget for os. Det har betydet at nogle børn, som ellers

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Velkommen til alle de nye børn og forældre, som skal gå i 0. klasse efter sommerferien, og farvel til vores store 3. klasser,

Læs mere

Referat fra Glamsbjerg spejdernes Grupperådsmøde afholdt i Hytten på Syrenvænget i Glamsbjerg. Dato:7. Februar 2010.02.13

Referat fra Glamsbjerg spejdernes Grupperådsmøde afholdt i Hytten på Syrenvænget i Glamsbjerg. Dato:7. Februar 2010.02.13 Referat fra Glamsbjerg spejdernes Grupperådsmøde afholdt i Hytten på Syrenvænget i Glamsbjerg. Dato:7. Februar 2010.02.13 Tilstede: Ingemann, Bent, Else, Susse, Lise, Lone, Jeppe, Victoria, Johnny, Mads,

Læs mere

De Grønne spejdere i Them (KFUM-spejderne og De Grønne Pigespejdere)

De Grønne spejdere i Them (KFUM-spejderne og De Grønne Pigespejdere) De Grønne spejdere i Them (KFUM-spejderne og De Grønne Pigespejdere) Grupperådsmøde 03-13 Tid: Torsdag den 19. september kl. 19.30 i spejderlokalerne. Sted: Spejderlokalerne Deltagere: Christian, Thomas,

Læs mere

1. suppleant Jette Larsen 2. suppleant Ida Benthin. Arrangementer. Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30

1. suppleant Jette Larsen 2. suppleant Ida Benthin. Arrangementer. Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30 Arrangementer Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30 Medbring en ret til buffeten, og vi får dækket et dejligt bord. Mulighed for køb af vand, øl og vin. Efter maden vil turudvalget fremlægge deres

Læs mere

KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 51 nr. 1. Læs om vores PR. arrangement på side 9. Husk Gruppemøde d. 24. februar - se mere på side 5.

KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 51 nr. 1. Læs om vores PR. arrangement på side 9. Husk Gruppemøde d. 24. februar - se mere på side 5. KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 51 nr. 1 Læs om vores PR. arrangement på side 9. Husk Gruppemøde d. 24. februar - se mere på side 5. Indholdsfortegnelse: Køb Dine Spejderting hos 55 grader nord.

Læs mere

Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl

Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl. 19.00 Dagsorden: 1 Valg og dirigent og referent 2 Formandens beretning 3 Fremlæggelse af revideret regnskab for det forgangne

Læs mere

Gruppeleder Charlie byder velkommen, og der er enighed om at generalforsamlingen er lovligt indvarslet.

Gruppeleder Charlie byder velkommen, og der er enighed om at generalforsamlingen er lovligt indvarslet. Referat af Grupperådsmøde lørdag d. 2. marts 2013 Hammermølle gruppe, DDS Pkt. 1; Gruppeleder Charlie byder velkommen, og der er enighed om at generalforsamlingen er lovligt indvarslet. Charlie vælges

Læs mere

Nyt Fra Huset. Nr. 02 årgang 07. Velkommen Til Jerslev gruppe. Her ser i husets nye indgangsportal, senior troppens seneste projekt.

Nyt Fra Huset. Nr. 02 årgang 07. Velkommen Til Jerslev gruppe. Her ser i husets nye indgangsportal, senior troppens seneste projekt. Nyt Fra Huset Nr. 02 årgang 07 Velkommen Til Jerslev gruppe Her ser i husets nye indgangsportal, senior troppens seneste projekt. Konkurrence Nyt fra huset har brug for et nyt navn og det skal vi bruge

Læs mere

Årsrapport. Beretning Udviklingsplaner Regnskab Budget. Ullerslevgruppe.dk

Årsrapport. Beretning Udviklingsplaner Regnskab Budget. Ullerslevgruppe.dk Årsrapport 2016 Beretning Udviklingsplaner Regnskab Budget 1 Årsrapporten 2016 Ullerslev spejdergruppe alle børn skal opleve succes...side 3 Beretning fra bestyrelse og ledelse...side 4 Referat af grupperåds

Læs mere

Anders fortæller at hver grenleder har en beretning. Camelot er vokset en del. Vi har venteliste hos mikro.

Anders fortæller at hver grenleder har en beretning. Camelot er vokset en del. Vi har venteliste hos mikro. Referat af grupperådsmødet d. 27/2 2016 1. Valg af dirigent og referent a. Dirigent: Carsten Vest b. Referent: Mette Petersen 2. Beretning fra formanden Jesper Petersen Beretningen er også sendt ud fra

Læs mere

Referat fra Grupperådsmøde 2015

Referat fra Grupperådsmøde 2015 Broager Drengegruppen Referat fra Grupperådsmøde 2015 Søndag 22. Februar 2015 Sted : Stevninghus Referatet indeholder yderligere informationer og beslutninger fra Grupperådsmøde, som ikke er indeholdt

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Til efterårets oprykning sendte vi 6 spejdere til minigrenen. Heldigvis er der efterfølgende kommet nye mikrospejdere til så vi p.t. er 12 spejder.

Til efterårets oprykning sendte vi 6 spejdere til minigrenen. Heldigvis er der efterfølgende kommet nye mikrospejdere til så vi p.t. er 12 spejder. Mikro spejder 2014 I foråret 2015 havde vi besøg fra Waingunga stammen og havde et forlænget spejdermøde sammen med dem. Her lavede vi fælles aftenmad og havde mulighed på at hilse på hinanden. På årets

Læs mere

Beretning 2014 fra Skanderborg gruppe

Beretning 2014 fra Skanderborg gruppe Beretning 2014 fra Skanderborg gruppe 2014 har været endnu et godt spejderår i gruppen, hvor vi gerne vil sige tak for lån af jeres dejlige børn, som vi har trænet til at blive gode spejdere uanset deres

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Internationalt. Turneringer. Pionerer og rovere Udover de nævnte aldersgrene, er der også Pionerer for de årige og Rovere for dem over 21 år.

Internationalt. Turneringer. Pionerer og rovere Udover de nævnte aldersgrene, er der også Pionerer for de årige og Rovere for dem over 21 år. Pionerer og rovere Udover de nævnte aldersgrene, er der også Pionerer for de 18 21 årige og Rovere for dem over 21 år. Pionererne er inddelt i sjak og styrer selvstændigt deres arbejde. De har ikke nogen

Læs mere

Tillykke med at du er blevet bæver

Tillykke med at du er blevet bæver Tillykke med at du er blevet bæver Tillykke med at du er blevet bæver Nu skal du til at være bæver og komme til spejder helt uden dine forældre. Som bæver hos KFUM-Spejderne får du en masse spændende nye

Læs mere

Kunne du tænke dig at blive spejder i Grib Skov Trop?

Kunne du tænke dig at blive spejder i Grib Skov Trop? Kunne du tænke dig at blive spejder i Grib Skov Trop? Kunne du tænke dig at være med, eller er du nysgerrig efter vide mere om at være spejder - så læs videre i denne lille folder. Grib Skov Trop Bassebjerg

Læs mere

Iktyosisforeningens 10 års jubilæum

Iktyosisforeningens 10 års jubilæum IKTYOSISFORENINGEN Iktyosis en gruppe af arvelige hudsygdomme Iktyosisforeningens 10 års jubilæum sommerarrangement 1.-2. juni 2013 på Hvidbjerg Strand Iktyosisforeningen har i år eksisteret i 10 år. Det

Læs mere

Det Danske Spejderkorps III. Kolding Gruppe

Det Danske Spejderkorps III. Kolding Gruppe Det Danske Spejderkorps III. Kolding Gruppe Referat for Generalforsamling tirsdag den 25. februar 2015 Formanden startede med at byde velkommen og fortalte om aftenens program 1. Valg af dirigent & referent

Læs mere

Svend Grate Gruppe. Grupperådsmøde. Onsdag 15. februar 2017 kl

Svend Grate Gruppe. Grupperådsmøde. Onsdag 15. februar 2017 kl Svend Grate Gruppe Det Danske Spejderkorps Grupperådsmøde Onsdag 15. februar 2017 kl 18.30 20.00 Dagsorden Indledning (velkommen, dirigent, referent) Årets gang i Svend Grate Gruppe (formandens beretning,

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 4, 2011

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 4, 2011 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 4, 2011 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Kammeratskab Ansvar Friluftsliv Sjov Udfordrende Forældre: når jeres barn kommer fra spejdermøde,

Læs mere

LEDEREN. René Bo Petersen Gruppeleder, Raklev Spejderne

LEDEREN. René Bo Petersen Gruppeleder, Raklev Spejderne Efterår 2009 INDHOLD I SPEJDERNYT Lederen... 4 Opslagstavlen... 5 Seneste arrangementer... 6 Kommende arrangementer... 8 Flokkens program... 10 Troppens program... 11 Gruppens kalender... 12 Andre informationer...

Læs mere

www.erikdenrode.dk Gruppeleder.edr@gmail.com

www.erikdenrode.dk Gruppeleder.edr@gmail.com www.erikdenrode.dk Gruppeleder.edr@gmail.com Velkommen til Erik den Rødes projektuge 2011 Velkommen til Erik den Røde's projektuge 2011, som igen i år ligger i forbindelse med "Spejder for dag", som er

Læs mere

Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018

Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018 Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018 Vi er i dag 112 medlemmer, men har plads til flere, så udbring gerne kendskabet til foreningen. Vi har i årets løb haft, en række velbesøgte arrangementer,

Læs mere

September. Deadline for næste Laksemål er den 15. oktober Indlæg afleveres i elektronisk form til Alex.

September. Deadline for næste Laksemål er den 15. oktober Indlæg afleveres i elektronisk form til Alex. Kontaktpersoner for Laksegruppen. Ledere: Gl Lene Carlsen (for tiden) 29802193 lcarlsen@post.cybercity.dk Ga Alex Weinreich 86428424 61616498 alexweinreich@mail.dk Ga Christine Weinreich86428424 25383022

Læs mere

Bestyrelsesmøde Frydenborg gruppe DDS Mandag d Sted: Frydenborg den ledige hytte

Bestyrelsesmøde Frydenborg gruppe DDS Mandag d Sted: Frydenborg den ledige hytte Bestyrelsesmøde Frydenborg gruppe DDS Mandag d. 03.09.19-17.00-19.00 Sted: Frydenborg den ledige hytte Tilstede: alle på nær Afbud fra: Storm, Emil, Viktor, Saskia, Referat: Gro Dagsorden punkt Praktik

Læs mere