AFREJSE: Ved afrejse fra Donnemose hænges nøglerne på plads og døren smækkes. Skovledsnøglen afleveres hos Galleri Arleth, Strandhuse 9 Horbelev.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "AFREJSE: Ved afrejse fra Donnemose hænges nøglerne på plads og døren smækkes. Skovledsnøglen afleveres hos Galleri Arleth, Strandhuse 9 Horbelev."

Transkript

1 ADRESSE: LEJRSKOLEN DONNEMOSE, TUNNERUP STRANDVEJ 17, 4800 NYKØBING F., tlf: AFBUD: Er man nødsaget til at aflyse opholdet, kontakt da så hurtigt som muligt lejrskolelederen på tlf , da der er forskellige regler herfor. AFFALD: Der er opstillet containere til affald. Af hensyn til rotter og andre skadedyr anbefales det, at I husker at lukke låget. Brændbart affald (pap - og trækasser m.m.) kan anbringes i brændeskur. Papkasser kan adskilles og lægges i containeren. Tomme flasker kan anbringes i vaskehuset. Udendørsarealerne efterlades opryttet for affald. ANKOMST: Nøgle til Skovled afhentes i lille postkasse på cykelskuret hos Galleri Arleth, Strandhuse 9 Horbelev. Husk af aflåse skovled efter passage. Ved ankomst til Donnemose benyttes reference/booking ID på elektronisk dørlås overfor brændeskuret (læs instruks på døren). Nøglerne til Donnemose hænger ved køkkenvasken. På ankomstdagen kan bagage sættes på den sydvendte terrasse og man kan benytte toiletter i soveafdelingen fra kl Når rengøringen og klargøringen af Lejrskolen er færdig, kan faciliteter benyttes. AFREJSE: Ved afrejse fra Donnemose hænges nøglerne på plads og døren smækkes. Skovledsnøglen afleveres hos Galleri Arleth, Strandhuse 9 Horbelev. BADNING: På lejrskolen er der ophængt orienterende materiale om tilsyn under strandbadning. Disse regler skal følges af hensyn til sikkerheden. I baderummene er der monteret håndbruser. Denne er til brug for voksne, som skal bade små børn. Til mindre børn er der plastskamler så de har mulighed for selv at nå håndvasken. BAGER: Nærmeste bager er beliggende i Stubbekøbing. (Købmanden i Horbelev har friskbrødudsalg)??? BOBSPIL: Lejrskolen har to bobspil som gerne må bruges. Bortkomne brikker og knækkede køer erstattes af lejeren. BOLDSPIL: Der er boldbane, hvor der kan spilles fodbold. På stranden er der mulighed for at spille volley, boule eller badminton. Boulekugler er placeret i rengøringsrummet. Bortkomne kugler godtgøres af lejer. BORDTENNIS:

2 Lejrskolen råder over et udendørs bordtennisbord. Lejer medbringer selv bolde og bats. BRANDSLUKNINGSUDSTYR: Lejrskolen gennemgås årligt af brandtilsyn for Guldborgsund Kommune samt leverandør af brandslukningsudstyr. BRÆNDE: Lejrskolen råder over et brændeskur, hvor der kan hentes brænde til brændeovnene. For at komme ind benyttes nøglen til hovedbygning. Det tilladt at tænde bål på stranden når der er fralandsvind. Af hensyn til brandfaren skal bålet altid placeres mindst 200 m fra lejrskolen og med vindretning bort fra lejrskolen og husk der skal altid være fralandsvind. Brænde til bål kan samles i skoven. Pejsebrænde fra brændeskuret er kun til brug i lejrskolens brændeovne. BRÆNDEOVNE: Af hensyn til sikkerheden anbefales det, at de betjenes af voksne. Ovnene rengøres før afrejse (pas på varm aske). BUSSER: Det lokale busselskab (STS) kan kontaktes: tlf Yderligere oplysninger kan findes på: CYKEL: Der er en cykel med anhænger i vaskehuset. Nøglen til cyklen er anbragt blandt nøgler til lejrskolen. DYBFRYSER: Dybfryseren benyttes efter behov. Ved afrejse efterlades den rengjort og slukket. DAGLIGVARER: Kan bestilles hos købmanden i HORBELEV ELFORBRUG: Ved ankomst og afrejse aflæser I selv el-måler, der er placeret i gangen ved lærerbad i køkkenfløjen. Tallene noteres på den gule seddel. El afregnes efter det faktiske forbrug. ENDELIG AFREGNING: Der afregnes efter oplysninger på den GULE seddel. Sedlen lægges på køkkenbordet, eller gives til rengøringspersonalet. Den gule seddel findes i dueslag i køkken. ERSTATNINGER: Lejrskolen opkræver erstatning for ødelagte ting, men vi vurderer i hvert enkelt tilfælde. FALCK:

3 Hvis uheldet sker kontaktes Falck, Nykøbing F. I skal dog sørge for at aftale indkørsel til skoven, og at leddet er åbnet for Falck. Telefonnummer findes i telefonlisten bagerst i denne vejledning. FISKERI: Med gyldige fisketegn kan der fiskes fra strand. FLAG: Flaget ligger i reolen i den lille opholdsstue. Ved afrejse lægges flaget, tørt og sammenlagt, tilbage i reolen. FLASKER: Tomme flasker anbringes i vaskehuset. FRIREJSER: Husk at I kan søge frirejse hos DSB: dog senest 10 uger før rejsen finder sted. Rejsen søges til Nykøbing F. Resten af turen kan enten foregå i chartret bus eller med det lokale trafikselskab (retning mod Stubbekøbing). Stoppested Donnemosevej - Der er ca. 3,5 km fra stoppested til lejrskolen. FØDSELSDAGSFLAG: Skulle I have brug for flag står det i lejrskolens spisestue. FØR AFREJSE: A: Gulve fejes. B: Alle borde rengøres. C: Alle stole sættes på plads. D: Toiletter ryddes for papir og affald på gulvet E: Alle madrasser i sovesalen stilles på højkant i køjen. F: Komfur, ovne, køleskab og fryser rengøres og slukkes. G: Opvaskemaskine tømmes, rengøres og slukkes. H: Måler i lærergang aflæses. I: Gul seddel udfyldes og lægges på køkkenbordet. GÅTURE: Det er tilladt at færdes på alle stier i skoven samt langs stranden. Vær opmærksom på jagtsæsonen, hvor der kan være begrænsninger for færden i skoven. GUL SEDDEL: På den gule seddel noteres det præcise antal deltagere, el-måleraflæsning såvel ved ankomst som ved afgang. De gule sedler er lagt i dueslaget i køkkenet ved elkedel. GYNGESTATIV: Benyttes på eget ansvar. GRØFTEN :

4 Grøften ligger nord for sovesalen. Af fare for uheld frarådes det at lege og opholde sig i og ved grøften. GÆSTEBOGEN: I må meget gerne fortælle om gode oplevelser, sjove episoder og nyttige tips til andre, der kommer på lejrskolen. Gæstebogen ligger i reolen i den lille opholdsstue. HALSKOV VÆNGE: Halskov Vænge er omtalt på Donnemose s hjemmeside. Skoven er beliggende 2 kilometer fra lejrskolen. Brochure med yderligere information er lagt på Donnemose i den lille opholdsstue???. Det tager ca. 30 minutter at gå fra Donnemose til Halskov Vænge. HUSDYR:: Det er ikke tilladt at medtage husdyr på Donnemose. HÅNDVÆRKERE: Har I brug for teknisk hjælp under opholdet på lejrskolen, kontaktes lejrskolelederen. INSEKTBID/STIK: Da Donnemose ligger i skov og ved strand anbefales det at sikre sig mod overraskelser (bier, myg, hvepse, flåt, o.a.). KORT: Kort over området ligger i den lille opholdsstue. KOSTE: Koste til brug inde som ude er placeret i rummet med rengøringsredskaber. KØKKENUDSTYR: Køkkenet råder over almindeligt anvendt udstyr. Ved mangler bedes I notere det på den gule seddel. Husk at lægge køkkenudstyr og service tilbage på den rette plads. KØLESKABET: Køleskab tændes ved ankomst. Ved afrejse efterlades det rengjort og slukket. KØREVEJLEDNING: For at finde frem til Donnemose kan anbefales Kraks Ruteplan. På lejrskolens hjemmeside findes et kort med angivelse af beliggenhed. LÆGEVAGT: Nykøbing F. (Sygehuset) Pjecen: Når skaden er sket ligger i lille opholdsstue! Tlf. nr. findes bagerst i vejledningen. MUSIKANLÆG: Musikanlægget er placeret i skabet i første lærerværelse i lærerfløjen.

5 NATURVEJLEDER: Benny Steinmejer kan kontaktes på telefon eller på mobiltelefon Naturvejlederen kan fortælle om dyre- og plantelivet i området. OPVASK: Der er opsat vejledning ved opvaskemaskinen. Husk der er automatisk sæbeindtag. Hvis I ikke vil benytte opvaskemaskinen, skal I selv medbringe viskestykker. ORIENTERINGSLØB: Tilladelse til at afvikle orienteringsløb i skoven fås ved henvendelse til Corselitze godskontor. PARKERING: Biler parkeres langs lejrskolen på det grønne areal. Parkering på fliser er ikke tilladt pga. underlag og flisernes beskaffenhed. RASTEPLADSMØBLER: Ved afrejse sættes alle udendørs møbler på plads på oprindelig plads. RENGØRINGSMIDLER: Til brug ved rengøring står diverse rengøringsmidler i reolen i grovkøkken. RENGØRINGSREDSKABER: Redskaberne er placeret i rummet med betegnelse rengøringsredskaber ved køkkenet. SANDKASSEN: Der er en sandkasse foran fliserne i gården, hvis området ved stranden ikke foretrækkes. SKOVEN: Brochuren Naturen må gerne betrædes samt bestemmelser for færdsel i skoven, er ophængt på lejrskolen og skal naturligvis respekteres. SKOVLED: Alle veje til Donnemose kan i perioder være aflåste. I så fald skal man være opmærksom på, når der kommer gæster til lejrskolens brugere, hvilket led, man skal have åbnet. Det samme gælder ved tilkald af udrykningskøretøjer! TELEFON: I nødstilfælde er der en fastnettelefon på Donnemose: , som kan anvendes, hvis der er svag mobildækning. TELEFONLISTE DONNEMOSE: Lejrskolen Donnemose, Tunnerup Strandvej 17, Lejrskoleleder Erik Pedersen Opsynsmand Leif Olsen Jimmy Hansen, Hulemosegård

6 Corselitze Godskontor Lægehuset i Stubbekøbing Lægevagten Region Sjælland dagl & lø.& sø & he Falck i Nykøbing Falster STS-bus DSB Nykøbing Falster Sygehuset i Nykøbing Falster Købmand i Horbelev Politiet i Nykøbing Falster TILSYN OG HJÆLP: Ved alvorlige fejl og mangler. (lys, vand, kloak, m.m.) kontaktes lejrskolelederen TØRRESKAB: Tørreskabet er placeret i rummet med rengøringsredskaber. (husk at tømme skabet før afrejse). TØRRESNOR: Der er ligeledes udendørs muligheder for at tørre tøj. Husk selv tøjklemmer! UDLEJNINGSPERIODE: April november. VARME: Spisestuen og lille opholdsstue kan opvarmes med brændeovne. Brænde hentes i brændeskur og er gratis. Der betales for al elektrisk opvarmning. VOKSENBAD: Der er et badeværelse, som må benyttes af de voksne, for enden i køkkenfløjen. VÆRDIBOKS: På Donnemose er der en værdiboks i det første lærerværelse!. (følg instruks på boksen).

brandslukningsudstyr ADRESSE: LEJRSKOLEN DONNEMOSE, TUNNERUP STRANDVEJ 17, 4800 NYKØBING F: tlf: 54 44 70 47.

brandslukningsudstyr ADRESSE: LEJRSKOLEN DONNEMOSE, TUNNERUP STRANDVEJ 17, 4800 NYKØBING F: tlf: 54 44 70 47. brandslukningsudstyr ADRESSE: LEJRSKOLEN DONNEMOSE, TUNNERUP STRANDVEJ 17, 4800 NYKØBING F: tlf: 54 44 70 47. AFBUD: tidligere end 12 uger før lejemåls begyndelse koster halvdelen af det indbetalte depositum,

Læs mere

ADRESSE: LEJRSKOLEN HULEMOSEGÅRD; KALVEHAVEVEJ 6, 4760 VORDINGBORG Tlf: 55 37 19 21.

ADRESSE: LEJRSKOLEN HULEMOSEGÅRD; KALVEHAVEVEJ 6, 4760 VORDINGBORG Tlf: 55 37 19 21. ADRESSE: LEJRSKOLEN HULEMOSEGÅRD; KALVEHAVEVEJ 6, 4760 VORDINGBORG Tlf: 55 37 19 21. AFBUD: Afbud tidligere end 12 uger før ankomst, så mister man ½-delen af sit depositum. Ved afbud 12-8 uger før ankomst,

Læs mere

LINDEHYTTEN DDS 3. Silkeborg Gruppe Ansøvej 4A 8653 Them

LINDEHYTTEN DDS 3. Silkeborg Gruppe Ansøvej 4A 8653 Them LINDEHYTTEN DDS 3. Silkeborg Gruppe Ansøvej 4A 8653 Them Denne folder indeholder relevante oplysninger om LINDEHYTTEN og dens omgivelser. POSTADR.: Lindehytten, Ansøvej 4 A, 8653 Them UDLEJNING: Jens Clausen

Læs mere

Det Danske Spejderkorps Peter Wessel Gruppe Rosevej 64 9900 Frederikshavn

Det Danske Spejderkorps Peter Wessel Gruppe Rosevej 64 9900 Frederikshavn Det Danske Spejderkorps Peter Wessel Gruppe Rosevej 64 9900 Frederikshavn Råsigvej 62 9970 Jerup Kørselsvejledning: Tog: Skagensbanen, af ved trinbrættet på Rimmen station, gå mod (syd) Frederikshavn ca.

Læs mere

Pejsebrænde: Skal lejer selv fremskaffe. Der ligger ikke brænde til afbenyttelse, og vi sælger heller ikke brænde.

Pejsebrænde: Skal lejer selv fremskaffe. Der ligger ikke brænde til afbenyttelse, og vi sælger heller ikke brænde. Velkommen på Næsgården. Vi håber, at I må få et godt ophold i på lejren. Det er vort håb, at I vil hjælpe os med at bevare lejrområdet således, at det fortsat kan være attraktivt at komme her.derfor er

Læs mere

EGEGÅRDEN Glædebjergvej 9, Skov Hastrup, 4330 Hvalsø

EGEGÅRDEN Glædebjergvej 9, Skov Hastrup, 4330 Hvalsø Opholdsstue (HÆNGER 2 STK) Stole stables (maksimum 6 pr. stabel, i gul stue) Borde klappes sammen og stilles langs væg (gul stue) Rumtermostater sættes på mellem 5 og 10 grader (ved dør mod sovesale) Indstil

Læs mere

Dakbjerghytten. I køkkenet er installeret køleskab, fryser, komfur og opvaskemaskine. Der er elektrisk opvarmning i alle rum.

Dakbjerghytten. I køkkenet er installeret køleskab, fryser, komfur og opvaskemaskine. Der er elektrisk opvarmning i alle rum. Dakbjerghytten Adresse: Dakbjerghytten Emborgvej 76, Alken 8660 Skanderborg Tlf.nr. 86 57 71 43 Lejrskolehytten er beliggende 7 km vest for Skanderborg i nærheden af Alken og Mossø, og den indeholder 5

Læs mere

Feriekolonien Birkely

Feriekolonien Birkely Feriekolonien Birkely Tømmerupvej 29 Ulkestrup 4440 Mørkøv DUI - LEG og VIRKE Velkommen til feriekolonien Birkely Kolonien ligger i Ulkestrup By - nær store skovområder på en ca. 6.000 m2 stor naturgrund

Læs mere

Vester Vandet. Frederiksdal Allé 7 7800 Skive 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk www.ungdomsskolen-skive.dk. Information om Skive Lejrskole

Vester Vandet. Frederiksdal Allé 7 7800 Skive 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk www.ungdomsskolen-skive.dk. Information om Skive Lejrskole Information om Skive Lejrskole Vester Vandet Frederiksdal Allé 7 7800 Skive 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk www.ungdomsskolen-skive.dk Til skoler, foreninger, privatpersoner og andre med interesse i at

Læs mere

Fjord-Centret - Strandvej 20, Sødring - 8970 Havndal - www.fjord-centret.dk

Fjord-Centret - Strandvej 20, Sødring - 8970 Havndal - www.fjord-centret.dk Med den skønneste beliggenhed midt i naturen - tæt på skov, Randers fjord, Kattegat, lystbådehavn og badestrand - danner Fjord-Centret de perfekte rammer om familiesamlinger, store fester, lejrskole-ture,

Læs mere

Danehofhytten. Brugervejledning. Indhold i denne folder. Praktiske oplysninger om Danehofhytten. Brugerinformation for Danehofhytten

Danehofhytten. Brugervejledning. Indhold i denne folder. Praktiske oplysninger om Danehofhytten. Brugerinformation for Danehofhytten Danehofhytten Brugervejledning Opdateret 2014-01 30 Indhold i denne folder Praktiske oplysninger om Danehofhytten Brugerinformation for Danehofhytten Hvor finder jeg Danehofhytten Ankomst til Danehofhytten

Læs mere

Fritidshuset Vagtelvej 7. november 2017

Fritidshuset Vagtelvej 7. november 2017 Fritidshuset Vagtelvej 7 november 2017 Adresse: Vagtelvej 7, Indelukket, 4550 Asnæs Benyttelsestidspunkt Lejeperioden starter om fredagen inden det nævnte ugenummer. Du kan benytte huset fra fredag kl.

Læs mere

Fritidshuset Vagtelvej Juli 2018

Fritidshuset Vagtelvej Juli 2018 Fritidshuset Vagtelvej 7-2019 Juli 2018 Adresse: Vagtelvej 7, Indelukket, 4550 Asnæs Benyttelsestidspunkt Lejeperioden starter om fredagen inden det nævnte ugenummer. Du kan benytte huset fra fredag kl.

Læs mere

Velkommen til Søndagsskolen.

Velkommen til Søndagsskolen. Velkommen til Søndagsskolen. Vi håber at I får et dejligt ophold og nogle uforglemmelige ferieoplevelser sammen. På Feddet finder I også den skønne og børnevenlige badestrand, der kombineres af natur og

Læs mere

Information til brugere af ULFBUEN s Fælleshus

Information til brugere af ULFBUEN s Fælleshus Information til brugere af ULFBUEN s Fælleshus Fælleshusudvalget Se opslag i Fælleshuset. Vedrørende leje af Fælleshuset se kalenderen i Fælleshuset Yderligere oplysninger kan hentes på ULFBUEN s hjemmeside

Læs mere

Mølkærlejren. Lejrpladsen er tilsået med græs, der dog ikke slås.

Mølkærlejren. Lejrpladsen er tilsået med græs, der dog ikke slås. FDF Brabrand Mølkærlejren Mølkærlejren er en moderne lejr, med 40 sengepladser, der ejes af FDF Brabrand. Lejren var oprindeligt et husmandssted, der nu er ombygget i flere omgange. Lejren er elopvarmet.

Læs mere

Velkommen til Søndagsskolen.

Velkommen til Søndagsskolen. Velkommen til Søndagsskolen. Vi håber at I får et dejligt ophold og nogle uforglemmelige ferieoplevelser sammen. På Feddet finder I også den skønne og børnevenlige badestrand, der kombineres af natur og

Læs mere

ØKSEDAL - VEJLEDNING. Spørgsmål?

ØKSEDAL - VEJLEDNING. Spørgsmål? ØKSEDAL infohæfte ØKSEDAL - VEJLEDNING Denne vejledning er til brug for lejere, der vil hjælpe os med at holde bygninger og området omkring Øksedal i så fin stand som muligt. Kommentér gerne eventuelle

Læs mere

Velkommen! Velkommen til Borgmestergården Borgmestergården er beliggende Borgmesterskoven 4, 8660 Skanderborg.

Velkommen! Velkommen til Borgmestergården Borgmestergården er beliggende Borgmesterskoven 4, 8660 Skanderborg. Borgmestergården Velkommen! Velkommen til Borgmestergården Borgmestergården er beliggende Borgmesterskoven 4, 8660 Skanderborg. Borgmestergården består af en hovedbygning og en sovesalsbygning. De er begge

Læs mere

Fritidshuset Vagtelvej Juni 2018

Fritidshuset Vagtelvej Juni 2018 Fritidshuset Vagtelvej 7-2019 Juni 2018 Adresse: Vagtelvej 7, Indelukket, 4550 Asnæs Benyttelsestidspunkt Lejeperioden starter om fredagen inden det nævnte ugenummer. Du kan benytte huset fra fredag kl.

Læs mere

Praktiske oplysninger og retningslinjer for ophold i Dyngbyhytten

Praktiske oplysninger og retningslinjer for ophold i Dyngbyhytten Praktiske oplysninger og retningslinjer for ophold i Dyngbyhytten Adresse: Dyngbyhytten Spongsvej 5, Lyngen 8300 Odder Tlf.nr. 86 55 85 23 Lejrskolehytten er beliggende 7 km øst for Odder ved Dyngby, og

Læs mere

Vester Vandet. Frederiksdal Allé 7 7800 Skive 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk www.ungdomsskolen-skive.dk. Information om Skive Lejrskole

Vester Vandet. Frederiksdal Allé 7 7800 Skive 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk www.ungdomsskolen-skive.dk. Information om Skive Lejrskole Information om Skive Lejrskole Vester Vandet Frederiksdal Allé 7 7800 Skive 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk www.ungdomsskolen-skive.dk Til skoler, foreninger, privatpersoner og andre med interesse i at

Læs mere

Praktiske oplysninger og retningslinjer for ophold i Dakbjerghytten

Praktiske oplysninger og retningslinjer for ophold i Dakbjerghytten Praktiske oplysninger og retningslinjer for ophold i Dakbjerghytten Adresse: Dakbjerghytten Emborgvej 76, Alken 8660 Skanderborg Tlf.nr. 86 57 71 43 Lejrskolehytten er beliggende 7 km vest for Skanderborg

Læs mere

Information om beboerhuset Skæphøj

Information om beboerhuset Skæphøj Beboerhuset Skæphøj hører til afdeling 88 under Østjysk Bolig. I beboerhuset er der festsal samt gæsteværelse. Festsal og gæsteværelse kan lejes af beboere i Østjysk Bolig Ry afdelingerne, samt medlemmer

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse

Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse Ordensreglement Lokalet udlejes primært til børnefødselsdage, juleafslutninger og andre mindre sammenkomster. Lokalet udlejes ikke til større fester. (Max 30 personer) Møblerne

Læs mere

Lejekontrakt ved leje af Orion gruppes hytte Kattehalevej 33B, 3450 Allerød.

Lejekontrakt ved leje af Orion gruppes hytte Kattehalevej 33B, 3450 Allerød. Lejekontrakt ved leje af Orion gruppes hytte Kattehalevej 33B, 3450 Allerød. VIGTIGT: Udfyld venligst med let læselig skrift. Lejekontrakten skal sendes med posten til Anders Winthereik, Præstøgade 3,

Læs mere

Kogsbøllehytten. Juni Langeskov Gruppe

Kogsbøllehytten. Juni Langeskov Gruppe Kogsbøllehytten Juni 2016 Langeskov Gruppe Velkommen til Kogsbøllehytten Kogsbøllehytten er en hyggelig spejderhytte, bygget af frivillige kræfter i 1959. Stadsarkitekten i Nyborg var spejderfar, så han

Læs mere

Tiden brugt på slutrengøring er inkluderet i lejeperioden. Ved tilkøb af slutrengøring beregnes 3 timer.

Tiden brugt på slutrengøring er inkluderet i lejeperioden. Ved tilkøb af slutrengøring beregnes 3 timer. LEJEKONTRAKT Mellem Boligselskabet Sjælland, Afdeling 224 Trehøje og Lejer Adresse: Tlf. Legitimation (Lejeren skal være fyldt 21 år) Mail Aftale om leje fra til Tiden brugt på slutrengøring er inkluderet

Læs mere

Dyngbyhytten. I køkkenet er installeret køleskab, fryser, komfur og opvaskemaskine. Der er elektrisk opvarmning i alle rum.

Dyngbyhytten. I køkkenet er installeret køleskab, fryser, komfur og opvaskemaskine. Der er elektrisk opvarmning i alle rum. Dyngbyhytten Adresse: Dyngbyhytten Spongsvej 5, Lyngen 8300 Odder Tlf.nr. 86 55 85 23 Lejrskolehytten er beliggende 7 km øst for Odder ved Dyngby, og den indeholder 6 soverum (6 x 4 personer) samt 3 lederrum

Læs mere

Fritidshuset Vagtelvej 7. Januar 2017

Fritidshuset Vagtelvej 7. Januar 2017 Fritidshuset Vagtelvej 7 Januar 2017 Adresse: Vagtelvej 7, Indelukket, 4550 Asnæs Benyttelsestidspunkt Fredag kl. 16.00 til fredag kl. 14.00. Hvis du har bestilt rengøring, dog kun til kl. 12.00 Hvem kan

Læs mere

Aftale om leje af aktivitetshuset Rødegårdsvej 237

Aftale om leje af aktivitetshuset Rødegårdsvej 237 Bookingnr. Navn Aftale om leje af aktivitetshuset Rødegårdsvej 237 Adresse Telefon Email Aftale om leje i perioden Pris I weekenderne kan salen, Orange stue + køkkenet lejes således: Huset kan ikke længere

Læs mere

Hvad er Møgelø og Juulsborg?

Hvad er Møgelø og Juulsborg? Hvad er Møgelø og Juulsborg? Måske Danmarks smukkest beliggende sommerlejr/lejrskole. Juulsborg har 55 indendørs sovepladser, køkken- og servicekapacitet til 100 pers. Udendørs teltpladser forefindes.

Læs mere

Information i forbindelse med OVERNATNING i shelters på Myrthuegård

Information i forbindelse med OVERNATNING i shelters på Myrthuegård Information i forbindelse med OVERNATNING I SHELTERS på Myrthuegård SHELTERS Vore 4 shelters, med plads til 6-10 personer i hver, ligger i udkanten af den lille plantage ca. 200 meter fra centeret. Der

Læs mere

HUSORDEN FOR ELMELY. Alle beboere i afdelingen har adgang til redskabsskuret, egen hoveddørsnøgle passer til hængelåsen.

HUSORDEN FOR ELMELY. Alle beboere i afdelingen har adgang til redskabsskuret, egen hoveddørsnøgle passer til hængelåsen. HUSORDEN FOR ELMELY Beplantning og fælles arealer Boligselskabet har gjort sit til at skabe en god bebyggelse og hvis alle beboere i det daglige vil gøres deres til at værne om beplantningen og de fælles

Læs mere

Lejekontrakt for Kirke Flinterup Forsamlingshus

Lejekontrakt for Kirke Flinterup Forsamlingshus Nøglehus Lejekontrakt for Kirke Flinterup Forsamlingshus Flinterup Forsamlingshus er et nøglehus, dvs. at man lejer hele huset uden vært eller personale, og det er derfor tilladt at ryge indendørs, hvis

Læs mere

Lejekontrakt for Nors Beboerhus Januar 2016 Stationsvej 39

Lejekontrakt for Nors Beboerhus Januar 2016 Stationsvej 39 Lejekontrakt for Nors Beboerhus Januar 2016 Stationsvej 39 Lejeperiode fra: / - 2 0 1 kl.: Lejeperiode til: / - 2 0 1 kl.: Informationer om lejer: Navn: Postnummer Adresse: By Telefon: Leje af: Mellem

Læs mere

Betingelser og priser for leje af selskabslokaler

Betingelser og priser for leje af selskabslokaler Betingelser og priser for leje af selskabslokaler 1. Generelt Ydelsen Der kan lejes følgende lokaler på adr. Kirkegade 5: Byrådssalen, Rådhussalen 1 og Rådhussalen 2 Lokalernes kapacitet er: Byrådssalen

Læs mere

Hvornår kan man leje og til hvad? Hvordan lejer man, og hvad koster det?

Hvornår kan man leje og til hvad? Hvordan lejer man, og hvad koster det? 1 Møllelundgården 2017 Hvornår kan man leje og til hvad? Sognegården Møllelundgaard (salen) kan udlejes til følgende formål: Receptioner i forbindelse med kirkelige handlinger i og fra pastoratets tre

Læs mere

VELKOMMEN. til REMISEN HAB. Afdeling 51

VELKOMMEN. til REMISEN HAB. Afdeling 51 VELKOMMEN til REMISEN HAB Afdeling 51 REMISEN En remise er en bygning med spor til opbevaring af lokomotiver og jernbanevogne. På vores Remisen, lå der før en remise med værksted, hvor togene blev efterset.

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse. Ordensreglement for udlejning af lokale Gildesalen Bredagervej 53, Kælderen. Tryghed & Trivsel

Boligorganisationen Tårnbyhuse. Ordensreglement for udlejning af lokale Gildesalen Bredagervej 53, Kælderen. Tryghed & Trivsel Boligorganisationen Tårnbyhuse Ordensreglement for udlejning af lokale Gildesalen Bredagervej 53, Kælderen Tryghed & Trivsel Lokalet udlejes primært til børnefødselsdage, fødselsdage og andre mindre sammenkomster.

Læs mere

Medbring selv lyskilder og evt. stikdåser/forlængerledninger. Kaffebrygning er muligt i Open Space medbring selv kaffe.

Medbring selv lyskilder og evt. stikdåser/forlængerledninger. Kaffebrygning er muligt i Open Space medbring selv kaffe. BRUG AF OPEN SPACE Parkering i Den Grå Kødby er privat. Det er muligt at parkere en time gratis i Den Hvide Kødby. Derudover er der parkeringsanlæg i DGI Byen, samt alm. billetparkering i områderne omkring

Læs mere

Høsterkøb Forsamlingshus. Regler for udlejning til private og kommercielle arrangementer

Høsterkøb Forsamlingshus. Regler for udlejning til private og kommercielle arrangementer Høsterkøb Forsamlingshus Regler for udlejning til private og kommercielle arrangementer Generelt Forsamlingshuset er beliggende ved siden af Høsterkøb Skole på Nedenomsvej i Høsterkøb. Det er på ca. 167

Læs mere

Regler for fælleshus. A/B Humlebjerg

Regler for fælleshus. A/B Humlebjerg Regler for fælleshus A/B Humlebjerg Gældende fra (Vedtaget på generalforsamling) Side 1 af 8 Regler for anvendelse af fælleshuset Hvem er ansvarlig for anvendelse af fælleshuset? Det er til enhver tid

Læs mere

Tylstrup Skoles Regelsæt

Tylstrup Skoles Regelsæt Tylstrup Skoles Regelsæt Revideret sommeren 2011. Tylstrup Skoles Grundregler Hils på hinanden Vis hensyn Tal pænt Lad andres ting være i fred. Adfærd på skolen indebærer: Brug indestemme. På gangen Gå

Læs mere

Lejeaftale Fælleshus Jungehøj Andelsboligforeningen Kyndby Huse

Lejeaftale Fælleshus Jungehøj Andelsboligforeningen Kyndby Huse Huset udlejes kun til beboere i Kyndby Huse samt medlemmer af Kyndbyværkets Personaleforening (KPF) Udlejning aftales på ejendomskontoret enten med den administrative medarbejder i træffetiden eller med

Læs mere

Velkommen til Børup Sande

Velkommen til Børup Sande Administrationssekretariat Børn og Unge Senest rev. 23. maj 2017 Velkommen til Børup Sande Brandsøvej 33A, Skærbæk, 7000 Fredericia Indhold Værd at vide inden I tager af sted...1 1. Adgang til huset hvem...1

Læs mere

Leje: 950,- Dep: 1.000,- Leje: 950,- Leje: Dep: 1.500,- Gulvvask: 600,- Leje: 1.900,- Gulvvask: 600,- Leje: Gulvvask: 600,- Leje: 2000,-

Leje: 950,- Dep: 1.000,- Leje: 950,- Leje: Dep: 1.500,- Gulvvask: 600,- Leje: 1.900,- Gulvvask: 600,- Leje: Gulvvask: 600,- Leje: 2000,- Leje af 1. sal Prisen for medlemskarreer: Medlems afdelinger er: Karre 1 2 3-5- 6-7- 8- Grønnegården 12-14- 15-17 -18 Dagudlejning, dvs. Mandag kl. 10.00 17.00 Tirsdag til torsdag, kl. 8.00 17.00 Fredag

Læs mere

BETINGELSER FOR LEJE AF LOKALER KVARTERSHUSET SYDHAVNEN

BETINGELSER FOR LEJE AF LOKALER KVARTERSHUSET SYDHAVNEN BETINGELSER FOR LEJE AF LOKALER KVARTERSHUSET SYDHAVNEN Adresse: Gustav Bangs Gade 28, 2450 København SV Telefon: 20 62 46 98 Ved nødstilfælde: 71 99 29 45 / 20 60 39 02 E-mail: Karen@kvartershuset.dk

Læs mere

Refugiet Peder Langes Hus Håndbog

Refugiet Peder Langes Hus Håndbog Refugiet Peder Langes Hus Håndbog for gæster på arbejdsophold Sønderbyvej 1, 7270 Stakroge Side 1 Velkommen til refugiet Peder Langes Hus Ejendommen er privatejet og drives af ejerens private økonomi,

Læs mere

+45 22573228 PRISER: Lej for én hverdag kr. 1.800 inkl. forbrug og rengøring. Lej for én hverdag kr. 1.800 inkl. forbrug og rengøring.

+45 22573228 PRISER: Lej for én hverdag kr. 1.800 inkl. forbrug og rengøring. Lej for én hverdag kr. 1.800 inkl. forbrug og rengøring. +45 22573228 +45 22573228 forsamlingshus@vitten-by.dk forsamlingshus@vitten-by.dk fo Priser Kontakt +45 22573228 forsamlingshus@vitten-by.dk PRISER PR. 1. JANUAR 2016 PRISER PR. 1. JANUAR 2016 gøring.

Læs mere

SOMMERHUS til 6 Personer:

SOMMERHUS til 6 Personer: SOMMERHUS til 6 Personer: Sommerhuset er beliggende på Blomstervangen 81, Jegum, 6840 Oksbøl Huset på 74 m2 og er indrettet med: Entre 1 værelse med 2 enkelte senge 1 værelse med køjeseng 1 soveværelse

Læs mere

Medbring selv lyskilder og evt. stikdåser/forlængerledninger. Kaffebrygning er muligt i Open Space medbring selv kaffe.

Medbring selv lyskilder og evt. stikdåser/forlængerledninger. Kaffebrygning er muligt i Open Space medbring selv kaffe. BRUG AF OPEN SPACE Parkering i Den Grå Kødby er privat. Det er muligt at parkere en time gratis i Den Hvide Kødby. Derudover er der parkeringsanlæg i DGI Byen, samt alm. billetparkering i områderne omkring

Læs mere

Lejeaftale & lejebetingelser for udlejning af selskabslokale på Militærvej 18, 4700 Næstved

Lejeaftale & lejebetingelser for udlejning af selskabslokale på Militærvej 18, 4700 Næstved Lejeaftale & lejebetingelser for udlejning af selskabslokale på Militærvej 18, 4700 Næstved i samarbejde med Guldtryk CVR Nr. 74806414 Dato : er indgået flg. aftale med Lejer/Navn Mail Adresse Tlf. Lejeperiode/Dato:

Læs mere

Folder om genhusning & flytning

Folder om genhusning & flytning Folder om genhusning & flytning Ryhaven 27. august 2015 Kære beboer Renoveringen i Ryhaven er ved at tage form og det betyder, at du ikke kan bo i dit hus i en periode. Derfor skal du flytte og genhuses

Læs mere

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M.

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FORSIKRING... 3 FORURENING...

Læs mere

KONGSHVILEPARKENS SELSKABSLOKALER. Introduktion

KONGSHVILEPARKENS SELSKABSLOKALER. Introduktion KONGSHVILEPARKENS SELSKABSLOKALER Introduktion OPLYSNINGER OG REGLER FOR SELSKABSLOKALET Hvem kan låne selskabslokalet Selskabslokalet kan udlånes til Kongshvileparkens beboere og til beboere fra andre

Læs mere

Tillægshusorden Boligforeningen Neptun

Tillægshusorden Boligforeningen Neptun Tillægshusorden Boligforeningen Neptun Indholdsfortegnelse Afd. 3 Ryttervej. Afd. 4 Nedre Mosevej. Afd. 6 Hede-, Lyng- og Porsevej. Afd. 7 Skarpæs- og Parkvej. Afd. 9 Mosegårds og Skarpæsvej. Afd. 10/12

Læs mere

HUSREGLER RIBE OG ANDEN PRAKTISK INFO

HUSREGLER RIBE OG ANDEN PRAKTISK INFO HUSREGLER RIBE OG ANDEN PRAKTISK INFO Indhold Side Overordnede husregler Køkkenregler Andre praktiske oplysninger Brand- og evakueringsplan Oversigt over nødudgange 3 4 5 6 7 Sekretariatets åbningstider

Læs mere

LEJRENS ADRESSE: EJERFORHOLD: FORMÅL: INDRETNING: BISSERUPLEJREN Gl. Strandvej 135, 4243 Rude. Tlf Hjemmeside:

LEJRENS ADRESSE: EJERFORHOLD: FORMÅL: INDRETNING: BISSERUPLEJREN Gl. Strandvej 135, 4243 Rude. Tlf Hjemmeside: LEJRENS ADRESSE: BISSERUPLEJREN Gl. Strandvej 135, 4243 Rude. Tlf. 55 45 90 47. Hjemmeside: www.bisseruplejren.dk EJERFORHOLD: Lejren ejes af foreningen Bisseruplejren. KFUM og KFUK i Slagelse-, Næstved-,

Læs mere

Lejeaftale Selskabslokale

Lejeaftale Selskabslokale Lejeaftale Selskabslokale Lejemålsnr: Lejer: Adresse: Lejeperiode fra: Til: Leje kr. gælder fra udlevering af nøgle i ejendommens kontortid til dag den i ejendommens kontortid) Depositum Kr. betales ved

Læs mere

LEJEKONTRAKT Susaadalen v/nina Levin 61 77 79 88 skelby.nina@gmail.com Alléen 14, 4160 Herlufmagle

LEJEKONTRAKT Susaadalen v/nina Levin 61 77 79 88 skelby.nina@gmail.com Alléen 14, 4160 Herlufmagle LEJEKONTRAKT Susaadalen v/nina Levin 61 77 79 88 skelby.nina@gmail.com Alléen 14, 4160 Herlufmagle Regler for brug af Susaadalen. Skelby d. Lejeren betaler et depositum på 1.500 kr. som tilbagebetales

Læs mere

Information om Skive Lejrskole Vester Vandet. Frederiksdal Allé 7 7800 Skive. 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk. www.ungdomsskolen-skive.

Information om Skive Lejrskole Vester Vandet. Frederiksdal Allé 7 7800 Skive. 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk. www.ungdomsskolen-skive. Information om Skive Lejrskole Vester Vandet Til skoler, foreninger, privatpersoner og andre med interesse i at leje Skive Lejrskole. Frederiksdal Allé 7 7800 Skive 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk www.ungdomsskolen-skive.dk

Læs mere

Aftale leje af Selskabslokale, Nyborggade 11, 1. sal

Aftale leje af Selskabslokale, Nyborggade 11, 1. sal Aftale leje af Selskabslokale, Nyborggade 11, 1. sal Lejer: Adresse: Lejemåls nr.: Lejeperiodens start: Gælder fra udlevering af nøgle i ejendomskontorets åbningstid. Lejeperiode slut: Leje kr. plus depositum

Læs mere

Bisseruplejren Lejrmappe Skal læses inden ankomst

Bisseruplejren Lejrmappe Skal læses inden ankomst Bisseruplejren Lejrmappe Skal læses inden ankomst OBS SKAL LÆSES INDEN ANKOMST Indhold LEJRREGLER:... 2 SPIRITUSMISBRUG:... 2 HÆRVÆRK OG LIGN.:... 2 KØJESENGE:... 2 STØJ:... 2 BÅL:... 2 BRÆNDE:... 2 SKOVEN:...

Læs mere

BETINGELSER FOR LEJE AF LOKALER KVARTERSHUSET SYDHAVNEN

BETINGELSER FOR LEJE AF LOKALER KVARTERSHUSET SYDHAVNEN BETINGELSER FOR LEJE AF LOKALER KVARTERSHUSET SYDHAVNEN Adresse: Gustav Bangs Gade 28, 2450 København SV Telefon: 20 62 46 98 Ved nødstilfælde: 71 99 29 45 / 20 60 39 02 E-mail: Karen@kvartershuset.dk

Læs mere

Husorden for ejerforeningen 4OK. Revideret 2015

Husorden for ejerforeningen 4OK. Revideret 2015 Husorden for ejerforeningen 4OK Revideret 2015 AFFALD Køkken affald: På Landlystvej er opstillet grønne containere til køkkenaffald. Affaldsposerne skal snøres sammen inden de smides i containerne, så

Læs mere

GF HERSTEDLUND - HERSTEDHUS ORDENSREGLER / KRAV TIL OPRYDNING 2015

GF HERSTEDLUND - HERSTEDHUS ORDENSREGLER / KRAV TIL OPRYDNING 2015 GF HERSTEDLUND - HERSTEDHUS ORDENSREGLER / KRAV TIL OPRYDNING 2015 HERSTEDHUS er fælles ejendom for beboerne i Grundejer Foreningen Herstedlund (GFH), og huset er til fælles benyttelse og dermed et fælles

Læs mere

Fælleshuset Færgely LEJEKONTRAKT

Fælleshuset Færgely LEJEKONTRAKT Fælleshuset Færgely LEJEKONTRAKT Navn: Adresse: Lejl.nr.: lejer Færgely fra den / kl. til den / kl. Antal deltagere i arrangementet (max. 32 personer): Jeg er indforstået med, at jeg personligt er ansvarlig

Læs mere

DET DANSKE SPEJDERKORPS RUDKØBING GRUPPE STUBBEN BRUGERVEJLEDNING

DET DANSKE SPEJDERKORPS RUDKØBING GRUPPE STUBBEN BRUGERVEJLEDNING DET DANSKE SPEJDERKORPS RUDKØBING GRUPPE STUBBEN BRUGERVEJLEDNING PRAKTISKE OPLYSNINGER Nøgler Nøgle til hytten fremsendes 3 4 dage før lejemålets påbegyndelse såfremt lejen er indbetalt. Dog vil vi i

Læs mere

Ny affaldsbeholder. med to rum. Bio. Rest. Sortér din dagrenovation i bioaffald og restaffald

Ny affaldsbeholder. med to rum. Bio. Rest. Sortér din dagrenovation i bioaffald og restaffald Ny affaldsbeholder med to rum Sortér din dagrenovation i bioaffald og restaffald Bio Rest Kære borger Den 1. juli 2009 er vi klar med den nye affaldsordning i Kalundborg Kommune. Fremover skal du sortere

Læs mere

Velkommen til Pilehavehus

Velkommen til Pilehavehus Velkommen til Pilehavehus Lidt om dit nye hjem 1 2 Velkommen // Velkommen til dit nye hjem i Pilehavehus. Vi håber, at du vil falde godt til i de nye omgivelser. Pilehavehus ligger i den nordlige del af

Læs mere

HUSREGLER BRAMMING OG ANDEN PRAKTISK INFO

HUSREGLER BRAMMING OG ANDEN PRAKTISK INFO HUSREGLER BRAMMING OG ANDEN PRAKTISK INFO Indhold Side Overordnede husregler Køkkenregler Andre praktiske oplysninger Brand og evakueringsplan 3 4 5 6 Sekretariatets åbningstider Tirsdage i lige uger fra

Læs mere

Selskabslokalet Løkkekrogen 11 C

Selskabslokalet Løkkekrogen 11 C Selskabslokalet Løkkekrogen 11 C Praktiske oplysninger: Festsalen, Løkkekrogen 11C, 2625 Vallensbæk. Lokaleudlån: Center for Sundhed, Kultur og Fritid http://booking.vallensbaek.dk Besigtigelse af lokalet:

Læs mere

Drikkevarer kan frit medbringes. Maden medbringes eller leveres fra en Dinér Transportable elle Catering selskab.

Drikkevarer kan frit medbringes. Maden medbringes eller leveres fra en Dinér Transportable elle Catering selskab. Lejeaftale: Eventhusets Selskabslokale 2-2. Sal Lejeaftale mellem: Udlejer: Eventhusets selskabslokale Industrikrogen 8 2635 Ishøj Og lejer: Navn: Adresse: Telefon: E-mail: Inkluderet i lejeaftalen: Selskabslokalet

Læs mere

Velkommen til Boparkens Festlokale

Velkommen til Boparkens Festlokale Velkommen til Boparkens Festlokale Vi håber, at I og jeres gæster får stor glæde af lokalet. For at gøre jeres oplevelse rigtig god, vil det være en god idé at medbringe følgende: - opvaskemiddel - toiletpapir

Læs mere

Ordensregler for leje af fælleslokale i E/F Emaljehaven.

Ordensregler for leje af fælleslokale i E/F Emaljehaven. Ordensregler for leje af fælleslokale i E/F Emaljehaven. Formål. Til private arrangementer for beboere i Emaljehaven (ikke kommercielle eller politiske formål) Lokalet må ikke videreudlejes eller videreudlånes.

Læs mere

Selskabslokalet Løkkekrogen 11 C

Selskabslokalet Løkkekrogen 11 C Selskabslokalet Løkkekrogen 11 C Praktiske oplysninger: Festsalen, Løkkekrogen 11C, 2625 Vallensbæk. Lokaleudlån: Center for Sundhed, Kultur og Fritid http://booking.vallensbaek.dk Besigtigelse af lokalet:

Læs mere

Mosehuset. Velkommen til Mosehuset! Foreningen Mosehuset byder dig indenfor, uanset om det er første besøg eller en tilbagevendende begivenhed.

Mosehuset. Velkommen til Mosehuset! Foreningen Mosehuset byder dig indenfor, uanset om det er første besøg eller en tilbagevendende begivenhed. Velkommen til! Foreningen byder dig indenfor, uanset om det er første besøg eller en tilbagevendende begivenhed. I denne mappe kan du/i finde nyttige vejledninger og informationer vedrørende dit/jeres

Læs mere

Husorden For beboere i afd Lindeparken

Husorden For beboere i afd Lindeparken Husorden For beboere i afd. 18 - Lindeparken (Revideret 24.08.2016) Almindelige regler I et så stort byggeri som vores må der, af hensyn til alle, være visse retningslinier. For at alt kan gå så gnidningsløst

Læs mere

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Husorden afd.10 HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Hensyn til dine naboer Det er enhver lejers pligt og i lejerens egen interesse at følge afdelingens forskrifter

Læs mere

TÅSTRUPGÅRD. Beboerhus manual

TÅSTRUPGÅRD. Beboerhus manual TÅSTRUPGÅRD Beboerhus manual INDHOLDSFORTEGNELSE Velkommen 3 Rygning 3 Låsesystemet og alarmer 4 Udlejningspriser 5 Max personer 5 Mødestedet 6 Fastgørelse af duge og lign 6 Efter brug 6 Rengøring 6 Affald

Læs mere

Informationsmappe. Pappelallee 76, st. tv., 10437 Berlin. Se www.berlinberlin.dk

Informationsmappe. Pappelallee 76, st. tv., 10437 Berlin. Se www.berlinberlin.dk Informationsmappe Pappelallee 76, st. tv., 10437 Berlin. Se www.berlinberlin.dk Indhold i informationsmappen: 1 indhold 2 nøgler og depositum 3 hvor er kælderen og hvad er der i den? 4 ankomst og afrejse

Læs mere

Information om Skive Lejrskole Vester Vandet. Frederiksdal Allé 7 7800 Skive. 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk. www.ungdomsskolen-skive.

Information om Skive Lejrskole Vester Vandet. Frederiksdal Allé 7 7800 Skive. 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk. www.ungdomsskolen-skive. Information om Skive Lejrskole Vester Vandet Til skoler, foreninger, privatpersoner og andre med interesse i at leje Skive Lejrskole. Frederiksdal Allé 7 7800 Skive 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk www.ungdomsskolen-skive.dk

Læs mere

Folder om genhusning & flytning

Folder om genhusning & flytning Folder om genhusning & flytning Ryhaven September 2016 Kære beboer Renoveringen i Ryhaven er ved at tage form og det betyder, at du ikke kan bo i dit hus i en periode. Derfor skal du flytte og genhuses

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 106 - Sønderager Godkendt på afdelingsmøde den 07.09.2017 ETAGEBOLIGER Side 2 af 5 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 3 Affaldssortering... 3 Støjgener... 3 Parabol...

Læs mere

Vejledning til Baghuset Kontaktinformationer:

Vejledning til Baghuset Kontaktinformationer: Vejledning til Baghuset Kontaktinformationer: Brand : 112 - Politi : 114 Vand, varme og strøm problemer - Forsyning Ballerup på 4477 2900 Vagtnummer til private udlejninger - Proteck - 30919629-70206711

Læs mere

Lejekontrakt Årby Forsamlingshus

Lejekontrakt Årby Forsamlingshus Lejekontrakt Årby Forsamlingshus Booking nr:. Lejer XXX [navn] Tlf: 12 34 56 78 E-mail: Leje: [e-mail for lejer] [Hvilke sale/arrengement] Lejeperiode: fra [dato/tidspunkt] til [dato/tidspunkt] Ønsker

Læs mere

Information til brugere af ULFBUEN s Fælleshus

Information til brugere af ULFBUEN s Fælleshus Information til brugere af ULFBUEN s Fælleshus Revideret april 2016 Fælleshusudvalget Se opslag i Fælleshuset. Vedrørende leje af Fælleshuset se kalenderen i Fælleshuset Yderligere oplysninger kan hentes

Læs mere

Generelle retningslinjer for brug af fælleslejlighed i Plantagen I og II

Generelle retningslinjer for brug af fælleslejlighed i Plantagen I og II Generelle retningslinjer for brug af fælleslejlighed i Plantagen I og II Disse laminerede dokumenter udleveres af bookingmaster sammen med nøglen og returneres igen, efter endt ophold i fælleslejligheden.

Læs mere

INSTRUKS KØKKEN EGENSE FORSAMLINGSHUS

INSTRUKS KØKKEN EGENSE FORSAMLINGSHUS INSTRUKS KØKKEN EGENSE FORSAMLINGSHUS Vigtige telefonnumre Alle problemområder: Eva Agger: 40144926 Gas/vandproblem: Jacob Ussing: 29423824 Ellers ring dagens vagt: Dagens vagt: INFORMATIONER KØKKEN Velkommen

Læs mere

LEJE AF FÆLLESHUS - Kontrakt for beboere i afdelingen

LEJE AF FÆLLESHUS - Kontrakt for beboere i afdelingen LEJE AF FÆLLESHUS - Kontrakt for beboere i afdelingen UDFYLD MED BLOKSTAVER: Fælleshuset Ladefogedvej 246 NAVN ADRESSE Priser: 1 døgn weekend 1 døgn hverdag Depositum 300 kr. 150 kr. 500 kr. POSTNR. BY.

Læs mere

ORDENSREGLER for Lejere i Grønagerparken Ranunkelvej 147 239 8471 Sabro (Godkendt på beboermødet den 26. oktober 2005) (Revideret juli 2014)

ORDENSREGLER for Lejere i Grønagerparken Ranunkelvej 147 239 8471 Sabro (Godkendt på beboermødet den 26. oktober 2005) (Revideret juli 2014) Grønagerparkens Beboerrepræsentation Ranunkelvej 147 239 8471 Sabro Sabro, Juli 2014 ORDENSREGLER for Lejere i Grønagerparken Ranunkelvej 147 239 8471 Sabro (Godkendt på beboermødet den 26. oktober 2005)

Læs mere

Låneaftale Spejderhytten på Bækholmvej 29, 3660 Stenløse Rev 18062014 Låner: Forening/organisation/person:

Låneaftale Spejderhytten på Bækholmvej 29, 3660 Stenløse Rev 18062014 Låner: Forening/organisation/person: Låneaftale Spejderhytten på Bækholmvej 29, 3660 Stenløse Rev 18062014 Låner: Forening/organisation/person: Kontaktperson/ansvarlig: Adresse: Telefon: e-mail: Låneperiode: / 201 kl. : til / 201 kl. : Ved

Læs mere

Vadgård Skole. Hjemkundskab

Vadgård Skole. Hjemkundskab Vadgård Skole Adresse Kong Hans Allé 32, 2860 Søborg Generel beskrivelse af bygningerne Skole fra 1950erne bygget i et plan. Fine lokaler, flere er dog ikke blevet renoveret siden opførelsen. Nyt køkken

Læs mere

Kontaktperson i dagtimerne Teknisk serviceleder Jens Jacobsen tlf.: AV udstyr til udlån Der er ikke tilgængeligt udstyr for fritidsbrugere

Kontaktperson i dagtimerne Teknisk serviceleder Jens Jacobsen tlf.: AV udstyr til udlån Der er ikke tilgængeligt udstyr for fritidsbrugere Bagsværd Skole Adresse Bagsværd Hovedgade 62, 2880 Bagsværd. Generel beskrivelse af bygningerne Nybygget skole der består af to 2 etagers bygningsfløje, der ligger på langs af grunden, forskudt for hinanden.

Læs mere

Maltahus IV. Praktiske Informationer. Forbehold for gentagelser og fejl Mappen gemmes og følger med lejligheden. D. 18/09-2012 Rev.

Maltahus IV. Praktiske Informationer. Forbehold for gentagelser og fejl Mappen gemmes og følger med lejligheden. D. 18/09-2012 Rev. 2012 Maltahus IV Praktiske Informationer Forbehold for gentagelser og fejl Mappen gemmes og følger med lejligheden D. 18/09-2012 Rev. 1 Indholdsfortegnelse 1. Ordensreglement for Andelsboligforeningen

Læs mere

HUSORDEN FOR AFDELING 27

HUSORDEN FOR AFDELING 27 HUSORDEN FOR AFDELING 27 Brandevej, Aalborg Husorden for afd.27 Brandevej Aalborg Generelt Et godt miljø er meget værd for at kunne trives. Det skaber tryghed og tilfredshed, hvis alle erkender nødvendigheden

Læs mere

VELKOMMEN TIL VEFLINGE FORSAMLINGSHUS. Efterlad Huset i den stand De selv ønsker at modtage det. Huset er klar til Dem og Deres gæster.

VELKOMMEN TIL VEFLINGE FORSAMLINGSHUS. Efterlad Huset i den stand De selv ønsker at modtage det. Huset er klar til Dem og Deres gæster. Den primære indtægtskilde i dag er udlejningen samt salg af medlemskort en gang om året. Vi anmoder derfor Dem, kære lejer, om at udvise respekt for det store frivillige arbejde som lægges i huset. Er

Læs mere