Fåret Dag. Påskelørdag 15. april 2017 Åbent hus kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fåret Dag. Påskelørdag 15. april 2017 Åbent hus kl"

Transkript

1 Fåret Dag Påskelørdag 15. april 2017 Åbent hus kl Sjælland Anne og Mogens Nyquist-Hansen Langelinievej 10 Sigerslevøster 3600 Frederikssund langelinielam.dk På gården er der 30 ilæmmede får af forskellig race samt træningsfår af Såne, Spælsau og Fin Uld. Kom og se små lam og få en oplevelse på landet. Der sælges kaffe, te, og kage. Smagsprøver på lammekød. Nordhammer Pelsfår Nordvejen Skibby Tlf Vi har 25 Gotlandske Pelsfår, 10 gimmere og 8 Spelsau, der læmmer i april. Nyfødte klappelam på dagen. Besætningen udfører naturpleje om sommeren. Se hyrdehunde arbejde, vi tænder bål, byder på kaffe og pandekager samt smagsprøver på grillet lam. Salg af nygarvede skind. Stensmarks Gården Gilsager 55b 4100 Ringsted Stenmarksgården.dk Der er ca. 80 får, der er igang med at læmme. Nyfødte lam sorte og hvide. Desuden har vi mohairgeder, der læmmer i påsken. Der klippes får eller ged kl. 11 og 14. Nyt er nogle alpakaer. I gårdbutikken ses vores uld- og mohairprodukter samt smagsprøver på spegepølser. Rosengården Assendrupvej 5 Tybjergille 4160 Herlufmagle Tlf Lille landbrug med får, heste, kaniner og høns. Tre fåreracer, Leicester, DK's største kødfår, Gotlandske Pelsfår og Quessant-får, der er verdens mindste fårerace. Alle 3 racer giver god uld til spinde- og strikkegarn. Lam af alle 3 racer påskelørdag. På gårdspladsen præsentation af skind- og uldprodukter,smagsprøver og slag af spegepølser, gratis kaffe, the og saftevand.

2 Birkemosehus Birkelyvej 6, Lorup 4180 Sorø Birkemosehus.dk Økologisk avlsbesætning med Gotlandske Pelsfår, 45 moderdyr, 3 avlsvæddere, 80 lam og kaninunger. Der vil være nyfødte lam i stalden og små sorte lam på marken. Anne fortæller om avl på de grå krøllede skind. Stor gårdbutik med uld- og skindprodukter, især de mange vaskbare lammeskind, filtstøvler, strikmodeller og garner. Salg af uld til gødning. Smagsprøver på spegepølser. Virkelystgården Virkelystvej Fuglebjerg virkelystgaarden.dk Vi har nordiske korthale får, som vi bruger til afgræsning af skæve arealer samt bekæmpelse af bjørneklo på hele Sjælland. Vi avler på racerne Spælsau, Islandske får, Gute får og Lüneburger. Vi har pt. 250 får og væddere på ejendommen. Få en snak om avl, udstilling, afgræsning, racerne og hyrdehunde. Lyngholm Landsted Guredevej Holbæk lyngholmlandsted.dk Åbent Økologisk landbrug på 21 tdl. land, med 42 moderfår af racerne Gotlænder, Gute og Texel. Nyfødte lam, dunede kyllinger, vraltende ællinger og flotte (måske fritgående!) høns der lægger grønne og chokoladebrune æg - venter på at få besøg af voksne og børn. Mød også hyrdehunden på arbejde i fårefolden.café Ladens sælger hotdogs og grill lam, øl, saft osv. Boder med skind fra øko lam, uld, delikatesser, chokolade og påskepynt. Med i konceptet Andelsfår og Velfærdsdelikatesser. Faurholm Agervej Hørve tlf Vi har 17 moderdyr af racen suffolk, som alle går med 26 glade lam. Gårdbutikken er åben og man finder vanter, huer, sjaler m.v. fremstillet af uld fra egne får. Torupgård Skov-Torupvej Rønnede torupgaard.dk Økologisk besætning med 48 Spelsau og 3 væddere. Lam i alle størrelser og farver. Certificeret af Dyrenes Beskyttelse som Velfærdsdelikatesser. Salg af lammekød i forskellige udskæringer samt diverse pølser. Salg af lammeskind i diverse størrelser og mønstre samt garn i fire naturfarver. Strikkeopskrifter medfølger til børn og voksne. Ved godt vejr tændes op i grillen. Man kan bestille et andelsfår og følge det sommeren igennem. I prisen indgår udskæring af lammet samt skind til favoritpris.

3 Stengården Stengårdsvej Horbelev stengaardensfaareavl.com Spelsau avlsbesætning med 16 moderdyr og 3 væddere. Derudover 10 får der afgræsser 3 naturområdet. Der vil være lam i flere forskellige farver og måske en læmning. Salg af gårdens produkter garn, strik, filt samt pølser, kaffe, saft og kage. Fyn Birthe og Keld Frandsen Radbyvej 44 Radby 5320 Agedrup På gården har man Texel krydsninger. Der spindes garn og mulighed for prøve spinding. Udstilling og salg af uldne produkter. Anette Fjordvang Hasmarkmosen 34 Hasmark Mark 5450 Otterup Saane.dk Såne får, Wensleydale samt Mohairgeder. Hjørnegården Bredgade Skamby Hjørnegård.dk Vi har flere fåreracer. Gotlandske Pelsfår, Kerry-Hill krydsninger og Norsk spælsau. Åben gårdbutik. Dan og Dorte Mortensen Kalvegangen Søndersø Ikke så mange har racen Wensleydale. Birgitte Staun Ravnholmvej Vissenbjerg Gotlandske Pelsfår og Finuld. Gårdbutik med uld- og skindprodukter. Kirsten og Leif Steensen Gl. Aarup Aarup tlf Vi har Gotlandske Pelsfår og der bliver mulighed for at klappe de små påskelam, og hører om årets gang med får. Der er også mulighed for at se vores garvede lammeskind.

4 Mette Clement Herredslund Herredsbjerg Hårby Gotlandske Pelsfår, Islandske får samt krydsningen af de 2 racer samt Shropshire. Kari og Kristian Høst Wraae Maevej Tommerup Vi har to af de nordiske racer Islandske får og de Gotlandske Pelsfår. LiseLotte og Martin Philip Lindehusvej 2a 5750 Ringe Såne får med lam. Desuden frilandsgriser, 3 søer med unger og måske gæslinger. Påskeharen kommer forbi og laver sjov for og med børn. Kaffe på kanden og hjemmebag. Michael Frederiksen Dongsvænget Kværndrup Texel får. Sebastian Jungermann Vesterskovvej 8 Årslev Mark 5792 Årslev Gotlandske Pelsfår med lam i mange størrelser. Der klippes får og man kan klappe æsler. I butikken fremvisning af strik, vævning, kartning af uld. Der serveres kaffe, saftevand, kiks og kager. Man er velkommen til at medbringe egen madpakk Lotte Feldsborg Skovgårdsvej Ørbæk Besætning af Gotlandske Pelsfår som afgræsser 1 ha jord. Hvert år fødes lammene i april. I jagtstuen er der en lille udstilling med nogle af de produkter, vi får ud af vores fårehold. Der vil være en kop kaffe på kanden og måske nogle kvinder der spinder garn. Fuglehave Naturlam Fuglehavej Oure Swartbless krydsninger, Gotlanske Pelsfår, Shropshire og Charollais. Trine og Per Hove Pedersen Løgeskov Stenstrup En lille folk Norsk Spelsau på 4 får og lam samt vædder. Fårene går ude hele året sammen med 2 islandske heste. Men har mulighed for at benytte små skure. Hvis vejret tillader det laves snobrød på bål.

5 Honninghuset Ærø Tværbymark Ærøskøbing Åben stald med Marsk, Oxforddown krydsninger med Blackbless. Åben gårdbutik med skind, garn, kød, pålæg samt smagsprøver. Vi koger æg, der er en tradition på Ærø påskelørdag. Kom og vær med. Jylland Dorthe og Bjarne Skjøth Folevej Gram Tlf Der er 85 krydsninger mellem Texel og Suffolk. Læmningerne starter i marts og der er stor chance for at se en fødsel. Derudover har vi kaniner og unger, marsvin og chin chilla.kom og klap og hyg med et par flaskelam. Kærgård Toftnæsvej varde dorset.dk Vi har 25 Dorset moderdyr, som læmmer 3 gange på 2 år. Desuden Ile De France, en franske Dorset race. De 25 Ile De France læmmer ligeledes 3 gange på 2 år, dvs. vi har lam i mange størrelser året rundt. Får på Bjerget Bjerget 7 Andkær 7080 Børkop faarpaabjerget.wordpress.com På Bjerget er der 15 moderfår af blandet race, som starter med at læmme først i april. Der vil være udstilling og salg af lammeskind, salg af garn fra egne får samt smagsprøver på fårepølse. Få en kop kaffe og bolle og følg fårene på bjerget. Engvang Grønlandsvej Vejle engvang.info Hos os kan I se racerne Oxforddown og Kerry Hill. Der er lam allerede fra medio marts og medio april forventes lam at springe rundt. Kartning og spinning af egen uld fra Kerry Hill. Salg af råuld og garn. Smagsprøver på lammekød og salg af grill pølser og spegepølser. Demonstration af rundbuehal, en god og nem løsning. Dybegaarden Økologi Schæferivej Herning dybegaardenøkologi.dk Der er 75 får, de fleste er krydsninger mellem Dorset/ Lacaune og Gotlænder. Vi har desuden en flok renracet Suffolkfår. Fårene er scannet og vi forventer 1,81 lam pr moderfår i påskedagene. På gården er der udover får også Dexterkøer og heste. Der vil blive afholdt uld workshop, hvor man kan lære at filte eller få fif til spinding, kartning mm. Salg af gården uld og der vil være opsat borde og stole til spisning af madpakker samt salg af kaffe og kage.

6 Nørskov Nørskovvej 15 Venø 7600 Struer venoe-kartofter.dk Nørskov ligger på nordspidsen af Venø og har specialiseret sig i kartofler og lammekød. Der er 75 moderdyr, krydsninger mellem Texel og Suffolk samt nogle Gotlændere. som læmmer nu her i april. Salg af garn og skind. På Fårets dag er det gratis at tage Venø færgen. Afgang kl. halv og hel. Dagens program udleveres på færgen. Dortheasminde Bjertrup Skovvej 11 Adslev 8362 Hørning dortheasmindetexel.dk Vi har 18 moderdyr og 10 gimmere af racen Texel. De læmmer fra midt i marts og frem. Der vil være boder med salg af uldprodukter, pileflet og keramik.desuden smagsprøver på spegepølser m.v, og gratis kaffe, the og saft til børnene. Hedegård Lam I/S Emborgvej Skanderborg tlf En besætning på 220 moderdyr, som læmmer både inde og ude fra begyndelsen af april. Så der et stort antal små lam. Der vil være en lille hyrdehunde opvisning med nogle slagtelam og fåreklipning. Vi forventer at kunne tilbyde smagsprøver på vores produkter. Knibbe Texelfår Nymarksvej 19 Kvorning 8830 Tjele tlf Mød vores besætning af Texel får og deres lam. Små arbejdende stande med uldspindning, pileflet, glasgravering, pynt til haven, smagsprøver og lille tombola. Ponyridning til børn og skattejagt. Galleri Katinka i samme bygning viser udstilling af malerier, træskilte, julekugler og postkort. Megelgården Skaldhøjvej Spentrup mergelgaarden.dk Kun kl Lille besætning på 24 Gotlændere. Får og lam afgræsser om sommeren en gammel kalkgrav og vores frøgræsmarker om efteråret. Udover klappelam kan man se/købe lammeskind, garn af egen uld, råuld til påskepynt og til gødning. Desuden salg af hø, honning, most, vokslys m.m. Bestilling af lammekød og røgvarer til efteråret, evt. smagsprøver på røget fårekølle. Sæbefiltning af nogle påskeæg og små lam af uld. Husk rene støvler og tøj, der ikke har været i kontakt med andre besætninger.

7 Vildmoselam Kystvej Storvorde vildmoselam.dk På gården er der 24 moderfår af racerne Gutefår, Gotlandske Pelsfår og Islandske Får. Desuden et par heste og et hønsehold af forskellig race. Påskelørdag vil der være lam og kyllinger. Gårdbutikken sælger uldgarn, strik og lækre lammeskind. Stalddørsalg af gårdens øvrige produkter. Lindegården Rebild Skovhusevej Skørping tlf Økologisk besætning med Gotlandske Peslfår på 20 moderdyr og en vædder. Lammene fødes sorte her fra begyndelsen af april og skifter til grå nuancer i løbet af sommeren. Der vil være flotte vaskbare lammeskind, uldplaider og filtsko. Økologisk lammekød kan bestilles. Der vil være mulighed for at spise medbragt mad i dejlige omgivelser og hilse på høns og kyllinger.

Fårets Dag. Påskelørdag 31. marts, 2018 Åbent hus kl Sjælland

Fårets Dag. Påskelørdag 31. marts, 2018 Åbent hus kl Sjælland Fårets Dag Påskelørdag 31. marts, 2018 Åbent hus kl. 10-16 Sjælland Mangholm Hillerødvej 20 3400 Hillerød Mangholm.net Den økologiske gård drives på naturens præmisser med oprindelige husdyrracer. Der

Læs mere

Fårets Dag. Påskelørdag 20. april, 2019 Åbent hus kl

Fårets Dag. Påskelørdag 20. april, 2019 Åbent hus kl Fårets Dag Påskelørdag 20. april, 2019 Åbent hus kl. 10-16 Sjælland Husmandsstedet Holbækvej 238 Allindemagle 4100 Ringsted Hos os kan man se forskellige racehøns udover får og lam af racen Spælsau. Besøg

Læs mere

Fårets Dag lørdag, den 4. april 2015 Hvem har åbent? Og hvad kan I se?

Fårets Dag lørdag, den 4. april 2015 Hvem har åbent? Og hvad kan I se? Fårets Dag lørdag, den 4. april 2015 Hvem har åbent? Og hvad kan I se? Distrikt 9 og 10 Sjælland Lyngholm Landsted Guredevej 44, Tuse Næs 4300 Holbæk Skønne påskeoplevelser på Lyngholm Landsted. Gode smags-

Læs mere

Får og Geder. statistik

Får og Geder. statistik 2006 Får og Geder statistik 1 Får og geder, statistik Dette er første gang denne folder bliver udgivet. Ønsket med folderen er at vise interesserede hvordan produktionen indenfor området med får og geder

Læs mere

Oxforddown. Texel. Hold nr: 1,1 Væddere - 3 år og ældre. Hold nr: 1,2 Væddere - 2 år. Hold nr: 1,3 Får - 3 år og ældre med lam

Oxforddown. Texel. Hold nr: 1,1 Væddere - 3 år og ældre. Hold nr: 1,2 Væddere - 2 år. Hold nr: 1,3 Får - 3 år og ældre med lam Oxforddown Oxforddownfårene stammer fra England, hvor racen blev anerkendt i 1862. De første Oxforddownfår kom til Danmark i 1880 erne. Gennem systematisk avlsarbejde med vægten lagt på racens evne til

Læs mere

Oxforddown. Texel. Hold nr: 1,1 Væddere - 1 år. Hold nr: 1,2 Får - 1 år med lam. Hold nr: 2,1 Væddere - 3 år og ældre. Hold nr: 2,2 Væddere - 2 år

Oxforddown. Texel. Hold nr: 1,1 Væddere - 1 år. Hold nr: 1,2 Får - 1 år med lam. Hold nr: 2,1 Væddere - 3 år og ældre. Hold nr: 2,2 Væddere - 2 år Oxforddown Oxforddownfårene stammer fra England, hvor racen blev anerkendt i 1862. De første Oxforddownfår kom til Danmark i 1880 erne. Gennem systematisk avlsarbejde med vægten lagt på racens evne til

Læs mere

I år var der over besøgende på Landsskuet i Herning. Det var dejligt, at der var så mange.

I år var der over besøgende på Landsskuet i Herning. Det var dejligt, at der var så mange. Landsskuet 2016 Af Inge og Asger Markussen I år var der over 50.000 besøgende på Landsskuet i Herning. Det var dejligt, at der var så mange. For udstillernes vedkommende startede det ellers meget skidt,

Læs mere

Produktionsrådgivning kvæg, får og geder Økologikonsulent Jens Chr. Skov Erhversakademi Aarhus 29-9 Disposition Fåret og dets adfærd Fåreholds typer i DK Racer Nødvendigt udstyr og staldanlæg til opstart

Læs mere

FÅR. Oxforddown. Oxforddown. Texel. Hold nr: 1,1 Væddere - 3 år og ældre. Hold nr: 1,2 Væddere - 1 år. Hold nr: 1,3 Får - 2 år med lam

FÅR. Oxforddown. Oxforddown. Texel. Hold nr: 1,1 Væddere - 3 år og ældre. Hold nr: 1,2 Væddere - 1 år. Hold nr: 1,3 Får - 2 år med lam FÅR Oxforddown Oxforddownfårene stammer fra England, hvor racen blev anerkendt i 1862. De første Oxforddownfår kom til Danmark i 1880 erne. Gennem systematisk avlsarbejde med vægten lagt på racens evne

Læs mere

FÅR. Oxforddown. Texel. Hold nr: 1,1 Væddere 1 år. Hold nr: 1,2 Får 1 år uden lam. Hold nr: 2,1 Væddere 2 år

FÅR. Oxforddown. Texel. Hold nr: 1,1 Væddere 1 år. Hold nr: 1,2 Får 1 år uden lam. Hold nr: 2,1 Væddere 2 år FÅR Oxforddown Oxforddownfårene stammer fra England, hvor racen blev anerkendt i 1862. De første Oxforddownfår kom til Danmark i 1880 erne. Gennem systematisk avlsarbejde med vægten lagt på racens evne

Læs mere

Dansk Suffolk. www.suffolk.dk. Nyhedsbrev 4.07.2013

Dansk Suffolk. www.suffolk.dk. Nyhedsbrev 4.07.2013 Nyhedsbrev 4.07.2013 Ved formanden. Index: 1. Formandens ord. 2. Dagens Vittighed. 3. Turen til Edinburg 4. Dansk Suffolk er kommet på Facebook 5. Billede af exporten til Lithauen 6. Vædderskue. Formandens

Læs mere

Eksteriørtal for får og væddere bedømt i 2017 (opdateret den 13. november)

Eksteriørtal for får og væddere bedømt i 2017 (opdateret den 13. november) Eksteriørtal for får og væddere bedømt i 2017 (opdateret den 13. november) FÅR Oxforddown 023385-02408 08.01.15 045495-01105 23 25 25 21 25 24 3 79 65 5 Familien Markussen K/S 023385-02412 08.01.15 045495-01105

Læs mere

Ddddd. Fødevarer fra Kolding Ådal

Ddddd. Fødevarer fra Kolding Ådal Ddddd Fødevarer fra Kolding Ådal Susannesholm er en lille landbrugsejendom i Ådalen lige uden for Kolding, hvor vi har fødevareproduktion og gårdbutik. I 2015 har vi ændret ejendommens drift fra at være

Læs mere

Forår 2013 28. årg. nr. 1

Forår 2013 28. årg. nr. 1 Forår 2013 28. årg. nr. 1 Uldkredsen Vestfyn Styregruppen Kasserer Connie Søgaard Basselundvej 9 5620 Glamsbjerg Tlf.: 6445 1815/20448015 Mail: connie.soegaard@mail.dk Gunhild Berg Bodebjergvej 37, Køng

Læs mere

Klap en ged, og pluk en pose æbler. Besøg dine lokale gårdbutikker, og få sund, frisk mad direkte fra kilden

Klap en ged, og pluk en pose æbler. Besøg dine lokale gårdbutikker, og få sund, frisk mad direkte fra kilden Klap en ged, og pluk en pose æbler Besøg dine lokale gårdbutikker, og få sund, frisk mad direkte fra kilden Agenda 21 Land Kvalitet og bæredygtighed Når du bor i Næstved og omegn, er du så heldig at bo

Læs mere

Gammelgårdens Økologiske, Natur og Stordagpleje Velkommen til Anne og Frank`s natur og økologiske stordagpleje.

Gammelgårdens Økologiske, Natur og Stordagpleje Velkommen til Anne og Frank`s natur og økologiske stordagpleje. Velkommen til Anne og Frank`s natur og økologiske stordagpleje. Vi bor i Stårup lige uden for Nykøbing på en gård i landlige omgivelser. Hovedtemaet hos os er Naturen og dyrene, som har vores store interesse,

Læs mere

NYT Nr. 1 2015. Bestyrelsen i Dansk Oxforddown:

NYT Nr. 1 2015. Bestyrelsen i Dansk Oxforddown: NYT Nr. 1 2015 Bestyrelsen i Dansk Oxforddown: Formand: Asger Markussen, Kærvej 50, Gl. Sole, 8722 Hedensted, tlf 7585 2035, 2461 2035, asger.markussen@mail.dk Næstformand: Bjarne Wohlfarth, Grønlandsvej

Læs mere

Læs og lær om. bondegårdens dyr

Læs og lær om. bondegårdens dyr Læs og lær om bondegårdens dyr En ko på gården En ko på gården skal lave mælk. En ko kan lave mælk, når den har født en kalv. En ko spiser græs. Det kan den godt lide. Den spiser græs på en mark, når

Læs mere

Aktivitets plan for 2016 Valsgård 3.

Aktivitets plan for 2016 Valsgård 3. Aktivitets plan for 2016 Valsgård 3. Januar: Bamsedag. Særlig fokus: Barnets alsidige personlige udvikling, sociale kompetencer, kulturelle udtryksformer og værdier, sprog. Fokusord: Blød hård Fokus farve:

Læs mere

Møde mellem avlsudvalget under Dansk Fåreavl med racerepræsentanter.

Møde mellem avlsudvalget under Dansk Fåreavl med racerepræsentanter. Møde mellem avlsudvalget under Dansk Fåreavl med racerepræsentanter. Søndag d. 18. november kl. 13.00 på Bygholm landbrugsskole ved Horsens Dagsorden: 1) Velkomst og kort orientering v. Henning Nielsen

Læs mere

Race: Marsk Lars Therkelsen ( )

Race: Marsk Lars Therkelsen ( ) Besætningshitliste Listen viser racevis gennemsnittet af indekser hos får, der har læmmet indenfor det sidste år. Kun besætninger med mindst 10 læmninger og som har deltaget i GEFA i mindst 3 år er med

Læs mere

Temadag på Flynderupgård 20. april 2015

Temadag på Flynderupgård 20. april 2015 Temadag på Flynderupgård 20. april 2015 Ca. 31 tilmeldte. Oversigt over de ideer, der kom frem på temadagen, både til de årlige aktiviteter, til årshjul 2016, samt ideer og kommentarer til de aktive mandage.

Læs mere

Program for Landdistrikternes Uge

Program for Landdistrikternes Uge Program for Landdistrikternes Uge For 16. gang afholdes i Sønderho Landdistrikternes Uge 11. til 18. oktober 2015 Søndag d. 11. oktober. Kl. 9.30: Gudstjeneste i Sønderho Kirke. Arrangør: Nordby og Sønderho

Læs mere

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding Hovergården Juni 2019 Dato Tid Arrangement Uge 23 Torsdag d. 6/6 Kl. 13.30 Banko Torsdag d. 6/6 Frisør Sanne er i huset, ring for bestilling af tid på tlf. 2061 0972 Fredag d. 7/6 Kl. 10.30 Brunch i Café

Læs mere

KROGAGERGÅRD. Slagterbutik Gårdbutik Webshop Vareudbringning Besøgsgård Husdyr Marker Oplevelser Markedsdage Naturoplevelser

KROGAGERGÅRD. Slagterbutik Gårdbutik Webshop Vareudbringning Besøgsgård Husdyr Marker Oplevelser Markedsdage Naturoplevelser KROGAGERGÅRD Slagterbutik Gårdbutik Webshop Vareudbringning Besøgsgård Husdyr Marker Oplevelser Markedsdage Naturoplevelser Sådan gør vi Vi har siden 1995 drevet Krogagergård økologisk. Vi er økologer

Læs mere

Strikke Stafetten Ankomst 29. februar kl. 11. - Afgang 4. marts kl. 14. kr. 2.995 Det er ved at blive en tradition med festlige dage med strik- og

Strikke Stafetten Ankomst 29. februar kl. 11. - Afgang 4. marts kl. 14. kr. 2.995 Det er ved at blive en tradition med festlige dage med strik- og Strikke Stafetten Ankomst 29. februar kl. 11. - Afgang 4. kl. 14. kr. 2.995 Det er ved at blive en tradition med festlige dage med strik- og hæklerier og dejlige strikkepiger og koner sammen på Tisvilde

Læs mere

Højager Tidende Juni, 2016

Højager Tidende Juni, 2016 1 I Redaktionen: Johnny og Stine (VFkP) og Keld (gokart) Det de laver af kreative ting, sælger de i gårdbutikken på Højagergaard og i butikken på Cafe Danner, der ligger på Jægerspris Slot. Ejegod, Cafe

Læs mere

Får Oxforddown. Hold nr: 498 Væddere - 4 år. Hold nr: 499 Væddere - 3 år. Hold nr: 500 Væddere - 2 år. Hold nr: 501 Væddere - 1 år

Får Oxforddown. Hold nr: 498 Væddere - 4 år. Hold nr: 499 Væddere - 3 år. Hold nr: 500 Væddere - 2 år. Hold nr: 501 Væddere - 1 år Oxforddown Hold nr: 498 Væddere - 4 år Får - 2011 2000 Lene og Bjarne Wohlfahrt, Grønlandsvej 361, 7100 Vejle Hold nr: 499 Væddere - 3 år 2001 Kristian Bentsen, Krøldrupvej 55, 9670 Løgstør Hold nr: 500

Læs mere

Nyhedsbrev FK. Maj Velkommen til nye medlemmer og forældre.

Nyhedsbrev FK. Maj Velkommen til nye medlemmer og forældre. Nyhedsbrev FK Maj 2010 Velkommen til nye medlemmer og forældre. Mandag den 3. maj begynder 74 nye medlemmer i fritidsklubben, og vi vil alle byde jer velkommen. Vi vil gøre alt for, at I bliver taget godt

Læs mere

ØKODAG. Den 17. April 2016 Stensbølgård. Johan Frederiksen & Kirsten Moeslund Sivertsen Smedevej 18-4070 Kirke Hyllinge

ØKODAG. Den 17. April 2016 Stensbølgård. Johan Frederiksen & Kirsten Moeslund Sivertsen Smedevej 18-4070 Kirke Hyllinge ØKODAG Den 17. April 016 Johan Frederiksen & Kirsten Moeslund Sivertsen Smedevej 1-070 Kirke Hyllinge Email: kontakt@stensbolgaard.dk Tlf. Johan: 0 0 - Tlf. Kirsten 6 71 #stensbølgård www.stensbolgaard.dk

Læs mere

Hold nr: Hold nr: Hold nr: Hold nr: Hold nr: Hold nr: Hold nr: Hold nr: Hold nr: 9...

Hold nr: Hold nr: Hold nr: Hold nr: Hold nr: Hold nr: Hold nr: Hold nr: Hold nr: 9... Hold nr: 1... 5 Hold nr: 2... 5 Hold nr: 3... 5 Hold nr: 4... 5 Hold nr: 5... 5 Hold nr: 6... 6 Hold nr: 7... 6 Hold nr: 8... 6 Hold nr: 9... 7 Hold nr: 10... 8 Hold nr: 11... 9 Hold nr: 12... 10 Hold

Læs mere

Hugin og Munin Klubben Midtjylland. Nr. 39 Maj-august 2017

Hugin og Munin Klubben Midtjylland. Nr. 39 Maj-august 2017 Hugin og Munin Klubben Midtjylland Nr. 39 Maj-august 2017 Praktiske oplysninger: Program: I bladet finder du klubbens program for Maj, juni, juli, august 2017 Tilmelding: Find ud af hvad du vil være med

Læs mere

Eksteriørtal for får og væddere bedømt i 2010 (ny version d )

Eksteriørtal for får og væddere bedømt i 2010 (ny version d ) Eksteriørtal for får og væddere bedømt i 2010 (ny version d. 16.03. 2011) VÆDDERE Oxforddown 081510-00292 29.01.09 454950-54950 20 24 23 18 24 22 82 67 5 Casper Jensen 022905-00759 15.03.10 454950-54950

Læs mere

12. 13. & 14. juni 2015

12. 13. & 14. juni 2015 12. 13. & 14. juni 2015 Får katalog 1 Indholdsfortegnelse Program for får... 3 Udstillerliste... 4 Dommer... 4 Såne... 5 Hold nr.: 1... 5 Får 3. år og der over med mindst 2 lam... 5 Får 1. år med lam...

Læs mere

Godt at vide: Godt at vide:

Godt at vide: Godt at vide: kalv gris kalv 1. En kalv er navnet på koens unge. 2. Når en kalv fødes kaldes det at kælve. 3. En kalv tager oftes fra dens moren med det samme og får sin egen stald i 8 uger, for ikke at blive syg. 4.

Læs mere

Fredag den 6. oktober

Fredag den 6. oktober Gratis færge Fredag den 6. oktober 09:00-14:00 Åbent hus hos Venøsund Fisk og Skaldyr 10:00-17:00 Åbent galleri på Nørskovvej 2 10:00-17:00 Venø Galleri holder åbent - arbejdende værksted ved trykpressen

Læs mere

Bestilling af Alugod T-shirts i små størrelser! Har du et barn i alderen 8-12 år som skal af sted på sommerlejr og som ikke har en Alugod T- shirts? Så skal du læse videre! T-shirts i størrelserne 8 10

Læs mere

Rapport Tal om får og geder 2006

Rapport Tal om får og geder 2006 7 Rapport 117 Tal om får og geder 2006 2007 Tal om får og geder 2006 Tekst Lene Marcussen Stolberg Redaktion Lene Marcussen Stolberg, Jørn Pedersen Korrektur Hanne Mosbech Opsætning Christian Ertebjerg

Læs mere

Besætningshitliste - Oxforddown. Besætningshitliste - Leicester

Besætningshitliste - Oxforddown. Besætningshitliste - Leicester Besætningshitliste - Oxforddown 81510 11 3 3 0 0 108 101 103 101 106 104 102 103 106 34 Casper Jensen 97175039 84907 10 2 2 0 0 107 107 97 102 107 102 99 97 110 36 Laurits Friis 86396335 68977 49 27 26

Læs mere

Forår i Albertslund. Lørdag d. 30. april 2011. Kom og mød, se, smag, lyt, prøv og føl på alt det grønne og sunde vi har at byde på i Albertslund

Forår i Albertslund. Lørdag d. 30. april 2011. Kom og mød, se, smag, lyt, prøv og føl på alt det grønne og sunde vi har at byde på i Albertslund Kom og mød, se, smag, lyt, prøv og føl på alt det grønne og sunde vi har at byde på i Albertslund Miljø- og Teknikforvaltningen Forår i Albertslund Grøn Dag - Sund Dag Lørdag d. 30. april 2011 Albertslund

Læs mere

Oxforddown LRØ Dyrskuet

Oxforddown LRØ Dyrskuet 28 Får 29 Oxforddown LRØ Dyrskuet Dommere får: Brian V. Lundgård, Sønderbyvej 21, St. Darum, 6700 Bramming Casper Jensen, St. Fjelstervangvej 6, 6920 Videbæk Tildeling af ærespræmier og udpegning af skuets

Læs mere

Program for NLD-lejr den 11.-13. oktober 2013

Program for NLD-lejr den 11.-13. oktober 2013 Program for NLD-lejr den 11.-13. oktober 2013 Så er det igen tid til at pakke familien, tandbørsterne og det gode humør NLD-lejren afholdes i naturskønne omgivelser i Fuglsø ved Mols Bjerge Ekstra luksus:

Læs mere

Dansk Suffolk. www.suffolk.dk. Nyhedsbrev dec.2012

Dansk Suffolk. www.suffolk.dk. Nyhedsbrev dec.2012 Nyhedsbrev dec.2012 Index: 1. Formandens ord. 2. Referat fra generalforsamlingen. 3. Indlæg Lars Elgaard 4. Gammelt udklip og et par vitser. 5. Aktive væddere. Skiltning i Sverige Ved formanden. Et travlt

Læs mere

Oversigt over aktiviteter i april: OBS Generalforsamling i Bruger og pårørenderåd den 19.4 kl i Midtbygård

Oversigt over aktiviteter i april: OBS Generalforsamling i Bruger og pårørenderåd den 19.4 kl i Midtbygård April nr. 4. Oversigt over aktiviteter i april: Tirsdag d. 4.4 kl. 10.15 Torsdag d. 6.4 kl. 10.15 Tirsdag d. 11.4 kl. 10.15 Torsdag d. 13.4 kl. 10.15 Tirsdag d. 18.4 kl. 10.15 Torsdag d. 20.4 kl. 10.15

Læs mere

Klap en ged og pluk friske jordbær!

Klap en ged og pluk friske jordbær! Klap en ged og pluk friske jordbær! Gårdbutikker i Næstved Kommune - maj 2010 Agenda 21 Land Næstved er i front! I samspil med gårdbutikker støtter Agenda 21 Rådet de mål, Næstved Kommune har for udvikling

Læs mere

VSVAvisen. September 2013. Vordingborg Sociale Virksomhed

VSVAvisen. September 2013. Vordingborg Sociale Virksomhed VSVAvisen September 2013 Vordingborg Sociale Virksomhed Nyt siden sidst - Regentparret var på besøg i vores kommune. - Miljøminister Ida Auken kom forbi Hyldevang. Danmarks Den 5. september besøgte Dronning

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 3. juni - 7. juni 2014 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I. Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 3. juni 2014 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

1. Synes du, at du sidder godt når du spiser din mad i caféen? 40. 2. Synes du, at lyset er behageligt når du spiser din mad i cafeen?

1. Synes du, at du sidder godt når du spiser din mad i caféen? 40. 2. Synes du, at lyset er behageligt når du spiser din mad i cafeen? 4 1. Synes du, at du sidder godt når du spiser din mad i caféen? 4 2. Synes du, at lyset er behageligt når du spiser din mad i cafeen? 3 3 3 3 2 2 2 2 1 1 2 2 1 3. Synes du, at der er for meget larm når

Læs mere

Dansk Suffolk. Nyhedsbrev oktober 2015

Dansk Suffolk.  Nyhedsbrev oktober 2015 Nyhedsbrev oktober 2015 Index: 1. Formandens ord. 2. Tamu Vitskøl Suffolk 3. Suffolk Dag Nyt fra formanden Sommeren er gået på hæld og det betyder brunst sæson for fårene. De fleste suffolk er på nuværende

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

Diverse turforslag / begivenheder

Diverse turforslag / begivenheder MCOC Aktiviteter 2014/2015 Diverse turforslag / begivenheder De gentagne begivenheder skal ses som inspiration til, hvor turen kan gå hen, men ingen siger at det skal være sådan. Forslag til ture er altid

Læs mere

[deadline mandag kl. 8.30]

[deadline mandag kl. 8.30] [deadline mandag kl. 8.30] Så er det lige før det hele går løs, og vi håber og tror på, at Julebasaren på lørdag, endnu engang bliver alt det store arbejde værd! I løbet af ugen bliver der arbejdet flittigt

Læs mere

Hovergården JUNI 2017

Hovergården JUNI 2017 Hovergården JUNI 2017 Pinsebrunch Torsdag den 1. juni kl. 10.30 12.00 Café Oasen Aage Ernstsen spiller på klaveret Pris 62.50 kr. Tilmelding i Café Oasen senest tirsdag den 30. maj eller tlf. nr. 3038

Læs mere

PÅ STENSBØLGÅRD. Johan Frederiksen & Kirsten Moeslund Sivertsen Smedevej 18-4070 Kirke Hyllinge

PÅ STENSBØLGÅRD. Johan Frederiksen & Kirsten Moeslund Sivertsen Smedevej 18-4070 Kirke Hyllinge D. 1. April 015 Johan Frederiksen & Kirsten Moeslund Sivertsen Smedevej 1-4070 Kirke Hyllinge Email: siv.kirsten@gmail.com Tlf. Johan: 0 40 - Tlf. Kirsten 46 715 www.stensbolgaard.dk 1 4 5 Køerne lukkes

Læs mere

NYT Nr. 4 2014. Gimmerlam på dyrskue i England

NYT Nr. 4 2014. Gimmerlam på dyrskue i England NYT Nr. 4 2014 Gimmerlam på dyrskue i England Bagerst i dette Oxforddown-nyt er der information om medlemskontigent, hvor vi beder jer om at overføre kontingentbetalingen til vores bank. Som I kan se,

Læs mere

Aktiviteter August 2016 til januar 2017

Aktiviteter August 2016 til januar 2017 Aktiviteter August 2016 til januar 2017 Sofiendalcentret Sofiendalsvej 80 9200 Aalborg SV Tlf: 9818 6966 Faste aktiviteter Mandage: Kl. 09.00-11.45 Kl. 13.30-16.00 Kl. 13.00-15.00 EDB undervisning for

Læs mere

2014-2 015. Gelsted Kreativ Aktivitets forening. GKA Et medlemskab af foreningen koster 150 kr om året. For medlemskabet.

2014-2 015. Gelsted Kreativ Aktivitets forening. GKA Et medlemskab af foreningen koster 150 kr om året. For medlemskabet. Side 12 GKA Et medlemskab af foreningen koster 150 kr om året. For medlemskabet får du: 10 % rabat på kurser dog ikke på materialeudgifter Stemmeret på den årlige generalforsamling Modtagelse af kursusprogram

Læs mere

KvongPosten Marts 2019

KvongPosten Marts 2019 KvongPosten Marts 2019 Kirkesuppe. Gudstjeneste i Kvong Kirke, søndag, den 3. marts kl. 10.30 Efter gudstjenesten serveres suppe og kaffe i Kirkehuset. Pris 30 kr. Tilmelding senest 28/02 til Anni Vad

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 24. maj Fredagsbrev nr. 741 Næste uger: 27. maj 30.maj Udelørdag- møde Bestyrelsesmøde Majfest start kl.18.30 Mærkedag: 25. maj 26. maj Sofie 7.kl. Asta 6.kl. HUSK SKOLE OG SFO

Læs mere

NYT Nr Bestyrelsen i Dansk Oxforddown:

NYT Nr Bestyrelsen i Dansk Oxforddown: NYT Nr. 2 2016 Bestyrelsen i Dansk Oxforddown: Formand: Asger Markussen, Kærvej 50, Gl. Sole, 8722 Hedensted, tlf 7585 2035, 2461 2035, asger.markussen@mail.dk Næstformand: Bjarne Wohlfarth, Grønlandsvej

Læs mere

Tal om får og geder 2000

Tal om får og geder 2000 Tal om får og geder 2000 Rapport nr. 94 Forfattere Thomas Andersen Steen Kobberøe Annette Holmenlund Jette Lauridsen Redaktion Korrektur Opsætning Steen Kobberøe Anette R. Kristensen Chr. E. Christensen

Læs mere

Inspiration til arrangementer for Resenbro Skoles forældreråd

Inspiration til arrangementer for Resenbro Skoles forældreråd Inspiration til arrangementer for Resenbro Skoles forældreråd Dette materiale er udarbejdet med det formål at inspirere og hjælpe forældrerådene med at tilrettelægge arrangementer for børn og forældre.

Læs mere

Born i ghana 4. hvad med dig

Born i ghana 4. hvad med dig martin i ghana 1 2 indhold Børn i Ghana 4 Martin kommer til Ghana 6 Børnene i skolen Landsbyen Sankt Gabriel 12 Martin besøger en høvding 16 Zogg en lille klinik på landet 1 På marked i Tamale 20 Fiskerne

Læs mere

Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer.

Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer. Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer. 20 stk. Havefakler højde 1,2 meter udlejes for 10 kr. pr. stk. uden Olie Henv. til Hans Madsen Tlf. 21 27 85 95 Bolsjekogningssæt udlejes for 30 kr. pr.

Læs mere

Velkommen til... SØNDAG D. 22. MAJ 2016 ÅBEN ÅDUM

Velkommen til... SØNDAG D. 22. MAJ 2016 ÅBEN ÅDUM Velkommen til... SØNDAG D. 22. MAJ 206 ÅBEN ÅDUM VI ND V UR SK D re AN eve å BMat afl en p! KØ sk on iden Hu kup ags b ÅBEN ÅDUM...... er et arrangement hvor vi vil vise en lille landsby, hvor det er muligt

Læs mere

Plejecentrene Poppelbo

Plejecentrene Poppelbo Arrangementer. December, jul og nytår Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo 2014 Kære beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo 1 Med denne folder vil vi meget gerne synliggøre de mange fælles arrangementer,

Læs mere

Lejrskole til Svendborg. - Slotte og natur på Sydfyn. Karina, Simon, Janni, Lea, Kasper, Louise og Mette. Sus, Karina, Lisa Ann og Lisbeth

Lejrskole til Svendborg. - Slotte og natur på Sydfyn. Karina, Simon, Janni, Lea, Kasper, Louise og Mette. Sus, Karina, Lisa Ann og Lisbeth Lejrskole til Svendborg - Slotte og natur på Sydfyn Karina, Simon, Janni, Lea, Kasper, Louise og Mette Sus, Karina, Lisa Ann og Lisbeth Limfjordsskolen 2007 I dag kom dagen, hvor vi tog til Svendborg.

Læs mere

-Pa Randers Naturcenter

-Pa Randers Naturcenter Handicaptilbud -Pa Randers Naturcenter Kom ud i naturen Et tilbud fra Randers Naturcenter til voksne borgere i Randers Kommune med fysiske eller psykiske handicap. Tilbuddet består af otte forskellige

Læs mere

Sandby Ældrecenter. Nyhedsbrev sommer Kære borger og pårørende

Sandby Ældrecenter. Nyhedsbrev sommer Kære borger og pårørende Nyhedsbrev sommer 2019 Sandby Ældrecenter Kære borger og pårørende I sommerudgaven af Sandbys nyhedsbrev kan du blandt andet læse, om vores aktiviteter både i huset og ude af huset. Jeg ønsker alle en

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

Fødselsdagsbørn i April 2017

Fødselsdagsbørn i April 2017 Fødselsdagsbørn i April 2017 01. Sebastian Zakarias Nicklas Jørgensen 02. Elisabeth Schledermann Anton Møller Madsen Otto Park Stenfeldt 05. Thea Mikkelsen Mie Holde 08. Jamilla Lemke 16. Julie Moustgaard

Læs mere

Standerhejsning Grejsamlerne holder Loppemarked i Multihuset Lørdag den 13. april fra kl

Standerhejsning Grejsamlerne holder Loppemarked i Multihuset Lørdag den 13. april fra kl 2019 Marts Søndag d. 3. marts: Kl. 10-12 Lørdag den 9. marts & Søndag den 10. marts: Kl. 10-15 Standerhejsning Vi hejser flaget, synger et par sange, derefter er der kaffe/the og hyggeligt samvær i Multihuset.

Læs mere

Særnummer - april 2019 Forenings- og kirkeblad for Venøs beboere og venner af Venø. Gratis færge. 13. til 22. april

Særnummer - april 2019 Forenings- og kirkeblad for Venøs beboere og venner af Venø. Gratis færge. 13. til 22. april Særnummer - april 2019 Forenings- og kirkeblad for Venøs beboere og venner af Venø Gratis færge 13. til 22. april 1 Lørdag den 13. april 10:00 12:00 Strandrensning, mødested: Venø Havn, afslutning med

Læs mere

I dag inviterede Ertebøllerne til høstmarked.

I dag inviterede Ertebøllerne til høstmarked. Lørdag 05. September 2015 Ertebøllerne inviterede til høstmarked ERTEBØLLE: Ertebølle borgerne har besluttet at vise hinanden og omverdenen, hvad de sysler med og synes, er sjovt at lave i deres fritid.

Læs mere

Godt Nytår Farvel til 2011 og velkommen til 2012

Godt Nytår Farvel til 2011 og velkommen til 2012 Den korte udgave: Godt Nytår Farvel til 2011 og velkommen til 2012 Vi blev gift 24 nov. 2011 Vi holdt ferie i feb. 2011 (for første gang i rigtig mange år for Morten) hvor vi tog en uge til Tenerife -

Læs mere

Samsø Naturskoles. og Blå-Flag Centers. Naturture og Aktiviteter Juni - august Samsø Kommune, Naturafdelingen

Samsø Naturskoles. og Blå-Flag Centers. Naturture og Aktiviteter Juni - august Samsø Kommune, Naturafdelingen Samsø Naturskoles og Blå-Flag Centers Naturture og Aktiviteter Juni - august 2016 Samsø Kommune, Naturafdelingen Langørevej 12, 8305 Samsø, Tlf. 86 59 64 54 Samsø Kommunes Naturafdeling byder velkommen

Læs mere

Velkommen i Labyrinten. Børn og voksne

Velkommen i Labyrinten. Børn og voksne Velkommen i Labyrinten Børn og voksne Velkommen i Labyrinten! Adresse: Tlf.nr.: Hjemmeside: e-mail: Børnenormering: Børnehaven Labyrinten Langgade 80 7321 Gadbjerg 76 81 88 50 (kontor) 76 81 88 52 (køkken)

Læs mere

VÆRKSTEDSKATALOG DRONNINGGÅRDSKOLENS SFO

VÆRKSTEDSKATALOG DRONNINGGÅRDSKOLENS SFO VÆRKSTEDSKATALOG DRONNINGGÅRDSKOLENS SFO Kære forældre og børn Dette katalog fortæller jer, hvilke aktiviteter, vi tilbyder i Dronninggårdskolens SFO hen over året. Vi tilstræber, at vi kan tilbyde 5 6

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 5. juni - 9. juni 2018 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 5. juni 2018 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

Afslutning 2013

Afslutning 2013 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2013 29. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning 2013 Mandag d. 18. Marts, kl. 19.00 holder Struer Folkedanserforening deres afslutning

Læs mere

Fællesskab i Vangkvarteret

Fællesskab i Vangkvarteret Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret Februar 2016 Det boligsociale team er kommet på facebook Søg efter: Fællesskab i Vangkvarteret. Husk! Du kan finde mange flere oplysninger omkring ansatte i helhedsplanen,

Læs mere

kl. 10-17! Jagten på Dark Sky og naturens skatte Tema for Påsken 2015 Grib tiden og jagt nutidens skatte i Påsken på Møns Klint

kl. 10-17! Jagten på Dark Sky og naturens skatte Tema for Påsken 2015 Grib tiden og jagt nutidens skatte i Påsken på Møns Klint GEOCEN MØNS K VILD PÅ OPLEVELSER FO Læs mere på www.moensklintresort.dk TIL Tema for Påsken 2015 Jagten på Dark Sky og naturens skatte Grib tiden og jagt nutidens skatte i Påsken på Møns Klint Ved 3 overnatnin

Læs mere

Specifikation for Velfærdsdelikatesser fra bonde til kunde

Specifikation for Velfærdsdelikatesser fra bonde til kunde Specifikation for Velfærdsdelikatesser fra bonde til kunde Krav til produktion af Sortbrogede Landrace Velfærdsgrise Krav til produktion af Velfærds Jersey Græskalv og Velfærds Jersey Ko Krav til produktion

Læs mere

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Juli - August Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Side 2 Kære alle. Så kom sommeren endelig til landet efter lang tids venten. Klub

Læs mere

Fuglebakken Juni og juli 2019

Fuglebakken Juni og juli 2019 Fuglebakken Juni og juli 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Juni dag

Læs mere

godt i gang med får 2010

godt i gang med får 2010 godt i gang med får 2010 Denne pjece er for dig, der tænker på at starte en fårebesætning, el ler savner grundlæggende viden om de får, du måske allerede har anskaffet dig. Pjecen beskriver kort, hvad

Læs mere

Kl. 10 17 kunsthåndværkere cafeer gallerier små lokale butikker - loppemarkeder og div. aktiviteter.

Kl. 10 17 kunsthåndværkere cafeer gallerier små lokale butikker - loppemarkeder og div. aktiviteter. LØRDAG 15/8 kunsthåndværkere cafeer gallerier små lokale butikker - loppemarkeder og div. aktiviteter. Det gamle missionshus i Bisserup, Holsteinborgvej, over for vores lokale brugs har information om

Læs mere

Velkommen til Dagcenteret på Damgården

Velkommen til Dagcenteret på Damgården Velkommen til Dagcenteret på Damgården Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til dagcenteret på Damgården Plejecenter Damgården er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Damgården er beliggende

Læs mere

Oktober Nr. 5 Sjællands Motor Veteraner 33. Årgang

Oktober Nr. 5 Sjællands Motor Veteraner 33. Årgang Oktober Nr. 5 Sjællands Motor Veteraner 33. Årgang 2011 Formand: Leif Ravn Nielsen Email: smv@hongnet.dk Tlf.: 58852301 Næstformand: Bent Riff Email: bent@riffskilte.dk Tlf.: 46351992 Kasserer: Mette Pedersen

Læs mere

Græsningsselskab med får

Græsningsselskab med får Græsningsselskab med får Demonstration af mobil naturpleje med får i bornholmske skovområder Projektrapport til demonstrationsprojekt støttet af Direktoratet for FødevareErhverv Projektleder Jan Seerup

Læs mere

September Mandag 3/9 Tirsdag 4/9 Onsdag 5/9 Torsdag 6/9 Fredag 7/9. Værkstederne har åbent. Kom ned i din klub og hyg dig med dine kammerater.

September Mandag 3/9 Tirsdag 4/9 Onsdag 5/9 Torsdag 6/9 Fredag 7/9. Værkstederne har åbent. Kom ned i din klub og hyg dig med dine kammerater. September 2018 Mandag 3/9 Tirsdag 4/9 Onsdag 5/9 Torsdag 6/9 Fredag 7/9 Shoppetur for FK/JK er. Turen er gratis. Vi tager afsted kl 14.30 og er hjemme igen 20.30 på Åmarken. Husk penge og shoppe for og

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jul Sang og musik i haven To Ja Jo Tor 7. Jul Bowling i Haslev Ca To Tir 12. Jul Musikquiz med Leif To Ki Ca Tor 14. Jul Eventyr ved bålet Ki Ca Ti Tir 19. Jul Udendørslege

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 5 Juli 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Ringsted Private Skovbørnehave St. Bøgeskovvej 30 B 4100 Ringsted Telefon: 3810 5040 Hjemmeside: www.ringstedskovborn.dk

Ringsted Private Skovbørnehave St. Bøgeskovvej 30 B 4100 Ringsted Telefon: 3810 5040 Hjemmeside: www.ringstedskovborn.dk Ringsted Private Skovbørnehave St. Bøgeskovvej 30 B 4100 Ringsted Telefon: 3810 5040 Hjemmeside: www.ringstedskovborn.dk Hvad er Skovbørnehaven i St. Bøgeskov? Verdens dejligste børnehave med højt til

Læs mere

Bevaring og udvikling af Ertebøllefåret

Bevaring og udvikling af Ertebøllefåret Bevaring og udvikling af Ertebøllefåret Formål At beskrive, bevare og udvikle Ertebøllefåret som en egen bevaringsværdig Dansk fårerace Projektet Projektet er financieret af Genressourceudvalget Projektperiode

Læs mere

Sånenyt nr

Sånenyt nr nr. 1 2017 WWW.SAANE.DK S ide 2 Formandens klumme af Mette Marie Lungholt Årets gang...3 Fårets dag...6 Brunstsynkronisering...8 Team Fårerådgivning... 10 Vædderopdragelse... 11 Bel-expert... 12 Forberedelse

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde den 14.06 2010, kl. 18.30

Referat bestyrelsesmøde den 14.06 2010, kl. 18.30 Referat bestyrelsesmøde den 14.06 2010, kl. 18.30 Til stede var: Kirsten Aagaard Finn Lund Karsten Pedersen Michael Knudsen Henrik Danø Sørensen deltog fra kl. 20.30. Fraværende var: Olav Knudsen Søren

Læs mere