I trafikken ved modlys og nattekørsel har den gule brille vist sig at kunne forbedre synet, dog er der delte meninger. Udvis stor

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "I trafikken ved modlys og nattekørsel har den gule brille vist sig at kunne forbedre synet, dog er der delte meninger. Udvis stor"

Transkript

1 Brugsanvisning for Farveterapi briller - Komplet sæt Det er både underholdende og healende at eksperimentere med farver. Vi introducerer her farveterapi systemet i Danmark, tydeligt dokumenteret med hver enkelt farves egenskaber og virkninger på sind og krop. En professionel brille der kan bæres ovenpå andre briller. Med dette sæt får du 7 ægte farveterapibriller i kendte terapifarver udvalgt af førende farveterapeuter. Solens stråler kan splittes op i alle regnbuens farver. Dette farveterapi sæt med 7 terapi-farver filtrerer ligeledes hele spektret til regnbuens 7 farver, virker som farveterapi der påvirker humør og stemning positivt og styrker og healer via de 7 chakra-farver i det menneskelige energisystem. Kort om anvendelsen Farveterapi brillerne kan anvendes i al belysning, i dagslys, og endnu bedre i sollys. Vi anbefaler at anvende dem regelmæssigt dagligt fx en halv time, gerne længere. Skemaet herunder kan hjælpe dig til at vælge hvad farve du har brug for. Men ellers brug intuitionen og prøv dig frem. Generelt vil det være en fordel at anvende ikke for kolde farver om aftenen. Her kan den gule brille frafiltrere blåt lys og hjælpe til dannelsen af melatonin i kroppen som forberedelse til nattens søvn. Farveterapi brillesættet består af følgende farver: Rød, Orange, Gul, Grøn, Blå, Indigo og Violet. Disse farver svarer til kroppens 7 chakras. Velegnede som solbriller: Fuld UV 400 beskkyttelse (100% UVA og 100% UVB). I trafikken ved modlys og nattekørsel har den gule brille vist sig at kunne forbedre synet, dog er der delte meninger. Udvis stor forsigtighed hvis du vil prøve. Shop 7d frasiger sig ethvert ansvar. Andre farver anbefales på ingen måde i trafikken. Brillerne kræver store brilleetueier. Vores pose-etuier er tilstrækkelig store, hvis de lukkes med glideknuden. Se under Tilbehør. Farveterapi brillerne og systemets farver:

2 RØD - Kraft brillen - "Jeg vil" Tilknyttet: Vitalitet, selvtillid, tryghed og sikkerhed, mod, magt, aggressivitet, nervøsitet, handlekraft, kraft og energi. Virkninger: Energi, spænding, tillid, vitalitet, opbygger viljestyrke, hjemmehørende, følelse af sikkerhed og tryghed, opbygger og stimulerer de fem sanser, alle B-vitaminer. Tilslutter os til: Vores fysiske selv. Energi-kvalitet: Liv, ild, varme, aktivitet, bevægelse. Rød er livets farve, den brændende sol og ild. Det står for kærlighed og glæde, vrede og raseri. Den seksuelle drivkraft, pulsen og den generelle kraft som mennesker identificerer sig med. Den røde farve er generelt meget stimulerende, accelerende og tonende. Rød gør snakkesalig, ophidset, munter, hurtig, ivrig og lidenskabelig. Selv om de røde vibrationer har den største bølgelængde, og

3 dermed den laveste energi, giver den alligevel den stærkeste stimulation. Røde farvebriller bør derfor kun bæres kortvarigt. ORANGE - Sports brillen - "Jeg føler" Tilknytttet: Opfindsomhed, selskabelighed, glæde, succes, tillid. Virkninger: Social tillid, hjælper med at fjerne hæmninger, glæde, fornøjelige relationer, udvidede interesser og aktiviteter, alle B-vitaminer. Tilslutter os til: Vores emotionelle selv. Energi-kvalitet: Orange er en varm farve og er tættest på det naturlige lys. Orange er farven for vitalitet og glæde. Orange fremmer de vitale processer. Genoplader, styrker kapacitet og vilje til at arbejde. Orange kommer også til gavn, hvor livsglæden er mistet eller undertrykt med pessimisme, dysterhed, trist vejr, depression og angst. De orange vibrationer er afgørende for sundhed og vitalitet og har en mildt irriterende effekt.

4 GUL - Koncentrations brillen - "Jeg kan" Tilknyttet: Munterhed, mental klarhed, visdom, selvværd, inspiration, stimulerer nysgerrighed og interesse. Virkninger: Lempelse af depression, øget selvværd, styrkelse, tillid, mod, energi, vitamin A. Tilslutter os til: Vores mentale selv. Energi-kvalitet: Hører til de varme farver og står for lethed. Gul er farven på den på den zenit stående sol. Det er en af de biologisk mest vigtige farver, fordi dens vibrationsenergi lagres i fedt og derfor er virksom over den længste periode. Gul er letsind, opmuntrende, komfortabel. Gult lys har en gavnlig effekt på de ernæringsmæssige organer og styrker nerverne. Gul stimulerer kirtlers funktion og er slimhinde stimulerende, sekretion-fremmende og fremmer fordøjelsessystemet og styrker nerverne. Den gule farve udvider pupillen, fremmer studie og forståelse og har en gunstig virkning på intellektet. Også velegnet som kontrast briller til natkørsel. GRØN - Harmoni brillen - "Jeg elsker" Tilknyttet: Mesterfarven, balance, fred, fornyelse, kærlighed, harmoni, selvkontrol, liv, vækst. Virkninger: Hvile, ro, stressreduktion, følelse af balance og normalitet, afslapning af muskler, nerver og tanker. Tilslutter os til: Ubetinget kærlighed. Energi kvalitet: Opstår af den varme gule og den kølige blå. Den grønne farves vibrationer anses for at være en neutral faktor, der symboliserer balance og harmoni. Grøn er farven for helbredelse, den beroliger i en neutral, positiv sans, bringer ro og afslapper. Grøn står for hvile, afslapning og regenerering og at komme til kræfterne. Grøn desinficerer, genopretter balance, besindighed, stimulerer iltoptagelsen og påvirker det autonome nervesystem. BLÅ - Anti stress brillen - "Jeg taler" Tilknyttet: Kommunikation, personligt udtryk, kreativitet, handlekraft, vitalitet, viden, sundhed.

5 Virkninger: Klar kommunikation, tillid til tale, mental afslapning, ro, hjælper med søvn. Ideel til hyperaktive børn. Saldi hormoner. Tilslutter os til: Holistisk tanke. Energi kvalitet: Hører til den kolde side af farvehjulet og er beroligende. Blå er farven for fred og uendelighed, anses for den køligste, reneste og dybeste farvevibration. Det har en afslappende effekt, er antikonvulsiv (antikrampende) og beroligende på vejrtrækningen. Lindrer hovedpine og migræne. Også for øjnene er blå en nyttigt farve, den ersvalende, beroligende og kølende. Blå bringer ro og tilbageholdenhed. INDIGO - Filosof brillen - "Jeg ser" Tilknyttet: Oprigtighed, stilhed, forståelse, fantasi. Virkninger: Præcis opfattelse, fantasi, øget intuition og bevidsthed, forståelse, effektiv dyb søvn, vitamin K. Tilslutter os til: Vores ubevidste selv. Energi kvalitet: Denne mørkere blå tilsat violet, forstærker karakteren af farven blå. Indigo er udtryk for åndelig storhed, visdom og perfektion. Indigo fremmer åbningen af det "tredje øje", fremmer adgang til højere dimensioner. Farven indigo er en værdifuld hjælp på den spirituelle vej til kosmisk viden og sandhed. På det fysiske plan forårsager indigo en endnu hurtigere afkøling og celleberoligende effekt end blå. Fortrinsvis anvendes indigo ved endokrin ustabilitet. VIOLET - Meditations brillen - "Jeg ved" Tilknyttet: Kreativitet, skønhed, inspiration. Virkninger: Uselviskhed, generøsitet, fremmer kunstneriske evner og kreativitet, beroliger nerver, reducerer spænding og irritation, effektiv dyb søvn, vitamin D relateret. Tilslutter os til: Vores åndelige selv.

6 Energi kvalitet: En blanding af modsatrettede poler; den kølige blå farve og den varme røde farve. Violet er sindets farve, og handler i overensstemmelse hermed til det underbevidste, er åndelig magt og viden. Det er farven for inspiration, ophøjethed, optimisme, tolerance og sensualitet. Violet er kronen af farvespektret. Denne højeste farvevibration violet, forener de to modsætninger af rød og blå og virker dermed afbalancerende. Intuition og spiritualitet forstærkes. Ægte farveterapibriller som disse er den smarte metode til at opleve farvernes kraft - Og det kan du gøre til enhver tid! Fordi... Farver påvirker vort liv og livsglæde. Farver skaber følelser og reaktioner. Farverne er naturlige energikilder. Farver og deres virkning på krop og sjæl er anerkendt og almindelig anvendt af naturfolk siden urtiden! At farverne indvirker direkte på det autonome nervesystem og mennesket blev først officielt forklaret af Johann Wolfgang Goethes farveteori, og senere af aktuelle videnskabelige resultater, og især af den tyske fysiker Dr. Fritz Albert Popp.

7 Ved at bære en farve brille til enhver tid, kan du stimulere din aktuelle tilstand positivt... Solens spektrum af lys spænder fra rød til violet. Kan med fordel anvendes som solbriller om dagen. Pas dog på i trafikken at vejskilte og trafiklys ses med de rigtige farver. Iøvrigt anbefaler vi generelt ikke færdsel i trafikken med farveterapibriller. Om natten kan de gule briller dog evt. anvendes med fordel mod blænding. Forkæl krop og sjæl ved farvernes kraft! Farver har alle de egenskaber der kræves til bevarelse eller genoprettelse af balance og sundhed. De kan endda gøre dig slank og smuk. Ved at bære de farvede briller kan det farvede lys regulere dit humør. Hver farve af solspektret fra rød til violet, også kaldet regnbuefarver, har en specifik virkning, hvis energi er afhængig af den pågældende farves svingning. Med farvebriller tilbyder vi dig en mulighed for at øge en eventuel manglende livskvalitet med en passende farve. Farvebriller realiserer dette lige fra seriøs terapeutisk brug (f.eks med Klinghardt metoden) til de der vil anvende dem for lyst og glæde, eller som en genstand for mode eller festudklædning. Med farvebrillerne og deres indvirkning på den mentale og fysiske velbefindende, har du med dette komplette farveterapi brillesæt en mulighed for omfattende brug i hverdagen! Om virkningen af farverne forelægger der følgende videnskabelige artikler: 1. Dr. Med. Dietrich Klinghardt: Lehrbuch der Psycho-Kinesiologie 2. Fritz Albert Popp: Biologie des Lichts 3. Marco Bischof: Biophotonen Das Licht in unseren Zellen 4. Jacob Liebermann: Die heilende Kraft des Lichts 5. Paul Mohr: Farbtherapien - Die Selbstheilungskräfte aktivieren - natürlich und ohne Nebenwirkungen Hvorfor anvende farveterapi-briller? Ved at bære farvebriller ved passende lejligheder, kan du stimulere din aktuelle tilstand positivt. Farver påvirker vores liv og livsglæde. Farver kan skabe følelser og reaktioner. Farverne er naturlige energikilder. Farver har alle egenskaber der skal til for genoprettelse og bevarelse af balance og sundhed. Farver og deres virkning på krop og sjæl er anerkendt og anvendt af mennesker i gamle kulturer!

8 Powered by TCPDF (

I trafikken ved modlys og nattekørsel har den gule brille vist sig at kunne forbedre synet, dog er der delte meninger. Udvis stor

I trafikken ved modlys og nattekørsel har den gule brille vist sig at kunne forbedre synet, dog er der delte meninger. Udvis stor Brugsanvisning for Farveterapi briller - Komplet sæt Det er både underholdende og seriøst at eksperimentere med farver. Vi introducerer her farvesystemet i Danmark, tydeligt med hver enkelt farves egenskaber

Læs mere

Indledning. Farvelære

Indledning. Farvelære Kasper Angelo, Klasse 1.3, HTX Roskilde 13/12 2007 Indledning Jeg vil fortælle og vise lidt om de forskellige begreber der følger med Grafisk design. Som medieprodukt har jeg valgt min hjemmeside. Jeg

Læs mere

Skovmeditation - en oplevelse for både krop og sjæl

Skovmeditation - en oplevelse for både krop og sjæl Skovmeditation - en oplevelse for både krop og sjæl Af Grethe Lindholm Pedersen, psykoterapeut og indehaver af Helseværkstedet Helseværkstedet i Jelling har gennem de seneste 4 år ca. en gang om måneden

Læs mere

HVILKEN FARVE SKAL DU VÆLGE?

HVILKEN FARVE SKAL DU VÆLGE? HVILKEN FARVE SKAL DU VÆLGE? FASHION & SIKKERHED FASHION FARVER TIL DIN HUND VÆLG DEN RIGTIGE FARVE Fashion farverne - pink, lilla og turkis - udtrykker følelser og attitude. Brug dem når du vil give din

Læs mere

www.dorteklattschou.dk/medlemsside

www.dorteklattschou.dk/medlemsside 1 Feng Shui optimerer de fysiske rammer omkring os. Kan bl.a. bruges til at skabe positiv energi ( chi ) og til at fjerne ubalancer omkring os. Feng Shui stammer fra Østens filosofi og betyder vind/vand.

Læs mere

Lær dig selv at kende gennem Colour Mirrors farverne.

Lær dig selv at kende gennem Colour Mirrors farverne. Lær dig selv at kende gennem Colour Mirrors farverne. Et eksempel Hvem er jeg? Navn.: Kvinde Fødselsdato: xx.xx.xxxx 2015 Healing og Balance Lina Starcke Larsen 1 Hvad er min sjælsfarve/grundfarve? På

Læs mere

www.positive-vibes.nu

www.positive-vibes.nu www.positive-vibes.nu http://www.huffingtonpost.com/2013/10/28/body-on-yoga_n_4109595.html Velkommen til Kundaliniyoga Kundalini er bevidsthedens og vitalitetens yoga. Den er kendt som hverdagens yoga.

Læs mere

Grafisk Design. Komposition. Skrifttyper og Typografier

Grafisk Design. Komposition. Skrifttyper og Typografier Komposition Komposition betyder: [Kom]=sammen og [ponere]=stille, sætte Det handler om at skabe orden og helhed i mediet. Det der skal formidles videre det skal fungere sådan at modtageren hurtig kan skabe

Læs mere

Onlinekursus. Styrk og beskyt din energi med englene. Engleguide Line Rune Balling Online-kursus 2016

Onlinekursus. Styrk og beskyt din energi med englene. Engleguide Line Rune Balling Online-kursus 2016 Onlinekursus 2016 Styrk og beskyt din energi med englene Engleguide Line Rune Balling Online-kursus 2016 1. modul: Grounding og centrering Stå stærkt Grounding og centrering er helt centralt i forhold

Læs mere

The Usui Reiki Symbols

The Usui Reiki Symbols The Usui Reiki Symbols Et symbol er simpelthen et kommunikationsværktøj, der repræsenterer netop enkompleks person, genstand, gruppe eller idé, beregnet til at flytte din bevidsthedeller bevidstløshed

Læs mere

LUK OP FOR KÆRLIGHED - Med 5 spirituelle vaner der styrker og løfter dig

LUK OP FOR KÆRLIGHED - Med 5 spirituelle vaner der styrker og løfter dig LUK OP FOR KÆRLIGHED - Med 5 spirituelle vaner der styrker og løfter dig Når du ønsker forandring i dit liv, må du nødvendigvis gøre noget andet end du plejer. Måske du ønsker mere ro, måske du ønsker

Læs mere

Foreningen De Positive Budskaber

Foreningen De Positive Budskaber Foreningen De Positive Budskaber Efterårsprogram 2013 Jette Harthimmer Marianne Tiffanie Kirkskov Martin Guldberg Jens Erik Knudsen Kim Pedersen Søren Hauge Spiritualitet i hverdagen Energimedicin & spiritualitet

Læs mere

Måden du tænker på baner vejen for din personlige vækst

Måden du tænker på baner vejen for din personlige vækst SELVVÆRD & MENTAL MODSTANDSKRAFT Den 27. september, Jakobskirken, Roskilde Irene Oestrich, Psykolog., Ph.D., Adj. professor SKOLEN FOR EVIDENSBASERET PSYKOTERAPI REGION HOVEDSTADENS PSYKIATRI Måden du

Læs mere

Personligt farvebehov.

Personligt farvebehov. Personligt farvebehov. I mit arbejde som farvepsykologisk rådgiver, er jeg kommet til det resultat, at vi alle har et personligt behov for en bestemt farvestimulans, ligesom vi har forskellige behov på

Læs mere

Personlig energi og engagement

Personlig energi og engagement Personlig energi og engagement Hvordan du kan udvide din kapacitet og styre din energi som chauffør i dit eget liv Den offentlige sektor 3.0. laboratorium den 31. marts 2014 Det personlige energisystem

Læs mere

Vågn op til dit liv! Den virkelige opdagelsesrejse er ikke at finde nye landskaber, men at se dem med nye øjne

Vågn op til dit liv! Den virkelige opdagelsesrejse er ikke at finde nye landskaber, men at se dem med nye øjne Vågn op til dit liv! Den virkelige opdagelsesrejse er ikke at finde nye landskaber, men at se dem med nye øjne Kilde: Mindfulness Mark Williams & Danny Penman At skifte perspektiv Du sidder på en bakketop

Læs mere

Sundhed og livsstil. Fysioterapeut Janni Langelund

Sundhed og livsstil. Fysioterapeut Janni Langelund Sundhed og livsstil Fysioterapeut Janni Langelund Hvad er sundhed for jer? Generel Sundhed "Sundhed er en tilstand af fuldstændig fysisk, mental og social velbefindende og ikke blot fravær af sygdom eller

Læs mere

Ordene er også lyd, så ordenes lydvibration vil påvirke dig og hjælpe dig til at finde en balance, som er sand for dig.

Ordene er også lyd, så ordenes lydvibration vil påvirke dig og hjælpe dig til at finde en balance, som er sand for dig. 15.09.2016 September meditation Episode 3 Velkommen til den tredje episode af september meditations serien. Jeg hedder Merethe Bonnesen, og de syv ærkeengle fra første episode er netop trådt ind i feltet

Læs mere

Opgavekort til Stjerneløb

Opgavekort til Stjerneløb Opgavekort til Stjerneløb Her finder du otte opgavekort, som kan bruges til et stjerneløb enten i forløbet Fit for fight eller Træk vejret. Til en klasse på 25-30 elever er det en god ide at lave et løb

Læs mere

Følg de 5 nemme tips, og bliv glad for kunsten på dine vægge længe!

Følg de 5 nemme tips, og bliv glad for kunsten på dine vægge længe! Følg de 5 nemme tips, og bliv glad for kunsten på dine vægge længe! Her får du opskriften på, hvad du skal gøre for at købe det maleri, der er det helt rigtige for lige præcis dig. Rigtig god fornøjelse!

Læs mere

Positive Bekræftelser stress/depression. Positive Bekræftelser

Positive Bekræftelser stress/depression. Positive Bekræftelser Kathe Daewaell Grønning Positive Bekræftelser stress/depression Positive Bekræftelser stress/depression Chi Publishing 1 Positive Bekræftelser stress/depression Kathe Daewaell Grønning Tekst og foto: Kathe

Læs mere

INTRO MINDFULNESS. Lone Gaarskjær Schultz. Parterapeut og supervisor. Lone Gaarskjær Schultz. Parterapeut og Supervisor

INTRO MINDFULNESS. Lone Gaarskjær Schultz. Parterapeut og supervisor. Lone Gaarskjær Schultz. Parterapeut og Supervisor INTRO MINDFULNESS Parterapeut og supervisor Mindfulness: hvad er det? BEVIDST NÆRVÆR At blive nærværende i det nu, hvor du befinder dig lige der hvor livet sker At være, frem for at gøre At være med det

Læs mere

Find din Kraft. med yoga & intuitiv kraftsang. 9. juni 2018 i Rejsestalden, Jægerspris

Find din Kraft. med yoga & intuitiv kraftsang. 9. juni 2018 i Rejsestalden, Jægerspris Find din Kraft med yoga & intuitiv kraftsang 9. juni 2018 i Rejsestalden, Jægerspris Har du brug for mere energi og gennemslagskraft i hverdagen? Har du følelsen af, at der mangler noget i dit liv, eller

Læs mere

Den seksuelle problematik

Den seksuelle problematik Den seksuelle problematik Af Isha Schwaller de Lubicz Udgivet af 1VisdomsNettet www.visdomsnettet.dk Den seksuelle problematik Af Isha Schwaller de Lubicz www.visdomsnettet.dk 2 Den seksuelle problematik

Læs mere

10 tegn på at dit selvværd trænger til et boost

10 tegn på at dit selvværd trænger til et boost 10 tegn på at dit selvværd trænger til et boost # 1: Hvis andre giver dig kritik, bliver du virkelig ked af det, og tænker at du ikke kan finde ud af noget som helst! # 2: Hvis du er i et parforhold, er

Læs mere

Alterne.dk - dit naturlige liv

Alterne.dk - dit naturlige liv Irriteret tyktarm Tilføjet af Jette Plesner onsdag 07. maj 2008 Sidst opdateret torsdag 03. september 2009 Irriteret tyktarm er efterhånden blevet en folkesygdom. Maven bliver oppustet og gør ondt. Man

Læs mere

Døgnrytmebelysning. ISR og Energy piano 30 Sep 2017

Døgnrytmebelysning. ISR og Energy piano 30 Sep 2017 Døgnrytmebelysning ISR og Energy piano 30 Sep 2017 Indhold 1. Døgnrytme 2. Døgnrytmebelysning 3. Forbedret Trivsel og Helbred 4. Døgnrytmebelysning i Erhverv 2 1. Døgnrytme Indtil for 200 år siden opholdt

Læs mere

12. At beskrive et problem specifikt og præcist

12. At beskrive et problem specifikt og præcist 12. At beskrive et problem specifikt og præcist A) Vær specifik, når du beskriver problemet. Hvem var til stede? Hvad skete der nøjagtigt? Hvor var du? Hvornår skete det? Hvordan forløb det? ikke fokusere

Læs mere

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE -

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - Intim og eksklusiv udviklings- og transformations rejse på Kaffeslottet - Bornholm. Udviklingsrejsen er tre udfordrende, kærlige og transformerende dage, der har

Læs mere

Mindfulness & stressforebyggelse - det travle liv og hvordan vi håndterer det

Mindfulness & stressforebyggelse - det travle liv og hvordan vi håndterer det Mindfulness & stressforebyggelse - det travle liv og hvordan vi håndterer det Mindfulness er tilstedeværelse Tilstede: i livet, i os selv med andre mennesker, i de ting vi gør på en ikke dømmende måde

Læs mere

Den Indre mand og kvinde

Den Indre mand og kvinde Den Indre mand og kvinde To selvstændige poler inde i os Forskellige behov De har deres eget liv og ønsker De ser ofte ikke hinanden Anerkender ofte ikke hinanden Den største kraft i det psykiske univers,

Læs mere

CHAKRAERNE - DERES BETYDNING OG FUNKTION. af Ella Ostermann

CHAKRAERNE - DERES BETYDNING OG FUNKTION. af Ella Ostermann CHAKRAERNE - DERES BETYDNING OG FUNKTION af Ella Ostermann Vores fysiske legeme består af det faste fysiske legeme som vi kan se og mærke, men dette legeme holdes sammen af det æteriske legeme, som består

Læs mere

Teorien om SIQ - Den Spirituelle Intelligens Merete Gundersen

Teorien om SIQ - Den Spirituelle Intelligens Merete Gundersen Teorien om SIQ - Den Spirituelle Intelligens Merete Gundersen Merete Gundersen Arbejdsområder Forfatter til 8 bøger Udgivet 6 meditations cd er Holistisk psykoterapeut Psykospirituel coach Arbejdsmetoder

Læs mere

DE 24 PERSONLIGE STYRKER

DE 24 PERSONLIGE STYRKER DE 24 PERSONLIGE STYRKER 1/8 1. Nysgerrighed Man er åben for omverdenen og mentalt og emotionelt fleksibel i forbindelse med emner eller informationer, der ikke umiddelbart passer ind i de første hypoteser

Læs mere

Nærvær og empati i pædagogisk praksis (mindfulness) - Pædagogisk konsulent Line Maxen, CFU, Sjælland - Pædagogkonferencen - den 1.

Nærvær og empati i pædagogisk praksis (mindfulness) - Pædagogisk konsulent Line Maxen, CFU, Sjælland - Pædagogkonferencen - den 1. Nærvær og empati i pædagogisk praksis (mindfulness) - Pædagogisk konsulent Line Maxen, CFU, Sjælland - Pædagogkonferencen - den 1. oktober 2015 Program: Velkommen og øvelsen Pusterummet Introduktion til

Læs mere

Hvad fortæller den Hvide farve/energi. Farven på en frisk snestorm illustrerer en fredelig og ren vinter scene.

Hvad fortæller den Hvide farve/energi. Farven på en frisk snestorm illustrerer en fredelig og ren vinter scene. Hvad fortæller den Hvide farve/energi. Generelt om hvide farve/energi. Hvid bliver ofte forbundet med at være ren, frisk og god. Farven på en frisk snestorm illustrerer en fredelig og ren vinter scene.

Læs mere

Livsmestring v/ trivselsspecialist, coach og underviser Betina Inauen. Vedbygaard, fredag d. 4. marts 2011

Livsmestring v/ trivselsspecialist, coach og underviser Betina Inauen. Vedbygaard, fredag d. 4. marts 2011 Livsmestring v/ trivselsspecialist, coach og underviser Betina Inauen Vedbygaard, fredag d. 4. marts 2011 Mindtools Coaching Livsmestring Forventningsafstemning Tankens kraft Det personlige ansvar Transitioner

Læs mere

Er vi ikke alle som fluen i vinduet, det meste af vores liv. Vi bliver ved med at gøre de samme ting og forventer et andet resultat.

Er vi ikke alle som fluen i vinduet, det meste af vores liv. Vi bliver ved med at gøre de samme ting og forventer et andet resultat. 1 I min vindueskarm ligger en død flue. I dens evige kamp for at flyve mod lyset har den slået sin jordiske krop så slemt, at den nu ligger livløs hen. Det får mine tanker til at vandre. Er det mon det

Læs mere

Vores målgruppe er unge mennesker der er bange for/eller lider af matematikfobi.

Vores målgruppe er unge mennesker der er bange for/eller lider af matematikfobi. RESUME Dette er en projektbeskrivelse der omhandler oprettelsen af en client-server og dannelsen af en informationskilde/guide til information og dannelse inden for produktionen og oprettelsen af en client-server.

Læs mere

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE -

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - Intim og eksklusiv udviklings- og transformationsrejse på Kaffeslottet - Bornholm. Udviklingsrejsen er en udfordrende, kærlig og transformerende rejse der har

Læs mere

visualisering & Mentale redskaber ved kræftsygdom 2 effektive øvelser

visualisering & Mentale redskaber ved kræftsygdom 2 effektive øvelser visualisering & LIVS K VALI T E T Mentale redskaber ved kræftsygdom 2 effektive øvelser p r o f e s s o r, c a n d. p syc h., d r. m e d. B o bb y Z a c h a r i a e Ro s i n a n te PSYKE OG KRÆFT Der er

Læs mere

Indre mand / Indre kvinde

Indre mand / Indre kvinde Indre mand / Indre kvinde To selvstændige poler inde i os Forskellige behov De har deres eget liv og ønsker De ser ofte ikke hinanden Anerkender ofte ikke hinanden Den største kraft i det psykiske univers,

Læs mere

Sådan får du Lys i en mørk tid

Sådan får du Lys i en mørk tid Sådan får du Lys i en mørk tid Af Fitnews.dk - torsdag 06. december, 2012 http://www.fitnews.dk/artikler/sadan-far-du-lys-i-en-mork-tid/ Mørkt når du kommer hjem. Mørkt når du vågner. November, December

Læs mere

STRESS. En guide til stresshåndtering

STRESS. En guide til stresshåndtering STRESS En guide til stresshåndtering Kend dine signaler Vær opmærksom på følgende symptomer: Anspændthed Søvn Har du problemer med at slappe af? Er du irritabel? Er du anspændt? Er du mere træt end du

Læs mere

INDRE MOTIVATION ER NØGLEN TIL SUCCES

INDRE MOTIVATION ER NØGLEN TIL SUCCES INDRE MOTIVATION ER NØGLEN TIL SUCCES Af Fitnews.dk - onsdag 05. marts, 2014 http://www.fitnews.dk/artikler/indre-motivation-er-noeglen-til-succes/ ER NØGLEN TIL SUCCES INDRE MOTIVATION Træning giver øget

Læs mere

Work-life balance. Middelfart 12. marts 2015

Work-life balance. Middelfart 12. marts 2015 Work-life balance Middelfart 12. marts 2015 Work-life balancen hvad er det? Egne forventninger Ambitioner Indre overbevisninger Indre krav Tanker Indre overbevisning - værdier Ydre påvirkning -værdier

Læs mere

Lektions- og pensumbeskrivelse

Lektions- og pensumbeskrivelse Lektions- og pensumbeskrivelse Mentaltræning og personligt udviklingsforløb for hørehæmmede Understøtter og udvikler hørehæmmedes menneskelige og personlige potentiale Indhold: 1. Overordnede udbytte af

Læs mere

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE -

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - Intim og eksklusiv udviklings- og transformations rejse på Kaffeslottet - Bornholm. Udviklingsrejsen er tre udfordrende, kærlige og transformerende dage, der har

Læs mere

Opfindsom. Styrkeakademiet ApS., Kilde: VIA-styrkerne

Opfindsom. Styrkeakademiet ApS., Kilde: VIA-styrkerne Opfindsom GENNEMSYN Opfindsom Du elsker at finde nye veje og måder at gøre ting på. Du får mange idéer og motiveres af udfordringer, hvor du skal tænke alternativt. Du interesserer dig for nytænkning og

Læs mere

Konverter brugere til kunder: Sælg mere med bedre design. Kim Bjørn Digital Markedsføring 6. december 2016

Konverter brugere til kunder: Sælg mere med bedre design. Kim Bjørn Digital Markedsføring 6. december 2016 Konverter brugere til kunder: Sælg mere med bedre design Kim Bjørn Digital Markedsføring 6. december 2016 Links fra Kim Bjørn kim@kimbjoern.dk Google Material Design: https://material.google.com/ Online

Læs mere

Alterne.dk - dit naturlige liv

Alterne.dk - dit naturlige liv Soveretning Tilføjet af Zandra Henningsen torsdag 01. september 2005 Sidst opdateret onsdag 14. april 2010 Er det lige meget, hvilken vej du sover? Nogen vil mene det, og andre ikke. Personligt kan jeg

Læs mere

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE -

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - Intim og eksklusiv udviklings- og transformations rejse på Kaffeslottet - Bornholm. Udviklingsrejsen er tre udfordrende, kærlige og transformerende dage, der har

Læs mere

Blå...7. Symbolsk betydning...7. Om farven blå...8. Kulturel betydning...10. Facts om farven blå...11

Blå...7. Symbolsk betydning...7. Om farven blå...8. Kulturel betydning...10. Facts om farven blå...11 Blå...7 Symbolsk betydning...7 Om farven blå...8 Kulturel betydning...10 Facts om farven blå...11 Blå er lille informationsfolder om den blå farve. Her fortælles kort om farvens symbolske betydning, om

Læs mere

Den svære samtale - ér svær

Den svære samtale - ér svær Conny Hjelm 18. november 2017 www.diakoni.dk cohj@filadelfia.dk Den svære samtale - ér svær Conny Hjelm, Filadelfia Uddannelse cohj@filadelfia.dk Den svære samtale ér svær Nogle gange er samtalen svær,

Læs mere

CERES. Hvis Positive kvaliteter er Ret ydmyghed - Indre ro - Beskedenhed. Hvad aktiverer/stimulerer Ceres energien, når du kanaliserer

CERES. Hvis Positive kvaliteter er Ret ydmyghed - Indre ro - Beskedenhed. Hvad aktiverer/stimulerer Ceres energien, når du kanaliserer CERES Hvis Positive kvaliteter er Ret ydmyghed - Indre ro - Beskedenhed Hvad aktiverer/stimulerer Ceres energien, når du kanaliserer Denne energi rammer og vækker højere bevidsthedslag hos den mediterende,

Læs mere

Naturlig hjælp til en god søvn

Naturlig hjælp til en god søvn Naturlig hjælp til en god søvn Forening til oplysning om homøopatiske lægemidler og antroposofisk lægekunst 1 Søvnproblemer Søvnen kaldes også den store helbreder, og en dyb og sund søvn kan udligne mange

Læs mere

December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 3 kanaliseret af Merethe Bonnesen

December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 3 kanaliseret af Merethe Bonnesen 22-12-2016 December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 3 kanaliseret af Merethe Bonnesen Det har været en engle dag i dag og det er Metatron som lægger ud. Det er ikke

Læs mere

Byg et hus - 4. klasse Til lærerne med supplerende tekst

Byg et hus - 4. klasse Til lærerne med supplerende tekst Byg et hus - 4. klasse Til lærerne med supplerende tekst Power point for lærere er mulig at bruge som forberedelse inden power point for elever vises Farver er en subjektiv opfattelse. Der kan aldrig siges

Læs mere

Den lange varition af teknik til individuel integration af højere bevidsthed og jordforbindelse.

Den lange varition af teknik til individuel integration af højere bevidsthed og jordforbindelse. Den lange varition af teknik til individuel integration af højere bevidsthed og jordforbindelse. Du tænder et lys - afspænder fysisk - mentalt og følelsesmæssigt Du stiller et tændt stearinlys for dig

Læs mere

Den Feminine Kraft. Lucindra ~ 1 ~

Den Feminine Kraft. Lucindra ~ 1 ~ Den Feminine Kraft Lucindra ~ 1 ~ Forsidebillede: Foto taget af Lucindra De Tre Gratier - LandArt Tidligere udgivelser: De Tre Grale Tvillingesjæl Indvielsens Port - Vejen til den 3. indvielse Lysets Kvinder

Læs mere

Nyrene Nyren filtrerer 1500 liter blod i døgnet og afgiver ca. lidt over en liter urin.

Nyrene Nyren filtrerer 1500 liter blod i døgnet og afgiver ca. lidt over en liter urin. ALFATEST HRV analysen er et anerkendt udstyr der giver en status på organismens generelle sundhedstilstand og bliver målt på pulsen gennem en super følsom chip. HRV analysen tager et EKG / EEG / Status

Læs mere

HEALING HVAD ER DET? HEALING 1

HEALING HVAD ER DET? HEALING 1 HEALING HVAD ER DET? HEALING 1 Lyset kan kun opleves. Hvis jeg tør opleve mørket. Mørket kan kun forløses ved lyset. 2 HEALING Healing betyder at gøre hel. Skabe balance. Healeren er en kanal for en energi,

Læs mere

OVERSIGT OVER DE 24 STYRKER

OVERSIGT OVER DE 24 STYRKER 24 STYRKER OVERSIGT OVER DE 24 STYRKER Her finder du en oversigt over de 24 styrker, der er kernen i styrkebaseret udvikling. Du kan tage VIAs test på min hjemmeside www.daisylovendahl. dk, men du kan

Læs mere

Klangmeditation. Birgitte Gammeltoft. Omsorgsassistent og Specialergoterapeut Neurorehabilitering

Klangmeditation. Birgitte Gammeltoft. Omsorgsassistent og Specialergoterapeut Neurorehabilitering Klangmeditation Omsorgsassistent og 4 års arbejde i særforsorgen 42 års arbejde med senhjerneskade Privatpraktiserende fra 2006 Uddannet klangmassageterapeut 2010 www.birgitte-gammeltoft.dk Facebook: kurser

Læs mere

Enneagrammet De 9 Hellige Ideer DE NI HELLIGE IDEER. Anne & Philip 1 / 12 Neess

Enneagrammet De 9 Hellige Ideer DE NI HELLIGE IDEER. Anne & Philip 1 / 12 Neess DE NI HELLIGE IDEER Anne & Philip 1 / 12 Neess Indhold Indledning...2 Type 8...3 HELLIG SANDHED...3 Type 5...4 HELLIG ALVIDEN HELLIG TRANSPARENS...4 Type 2...5 HELLIG VILJE HELLIG FRIHED...5 Type 1...6

Læs mere

Et nyt perspektiv. Rasmus Theede, 36 år, IT-chef hos Mærsk. Bor sammen med sin kæreste og hendes børn

Et nyt perspektiv. Rasmus Theede, 36 år, IT-chef hos Mærsk. Bor sammen med sin kæreste og hendes børn Et nyt perspektiv Når du er kommet godt i gang med meditation, er du trådt ind på en sti, som kan føre dig til ny udvikling igennem hele livet. Der er mange måder at meditere på. Alle har som mål at skabe

Læs mere

Pædagogisk læreplan i Beder Dagtilbud.

Pædagogisk læreplan i Beder Dagtilbud. Pædagogisk læreplan i Beder Dagtilbud. Dagtilbudsloven kræver, at der for dagtilbud skal udarbejdes en samlet pædagogisk læreplan, der giver rum for leg, læring samt relevante aktiviteter og metoder. Loven

Læs mere

JORDEN. Hvis Positive kvaliteter er Tro uden viden - Rigtig forståelse - Viljestyrke. Hvad aktiverer/stimulerer Jordens energi, når du kanaliserer

JORDEN. Hvis Positive kvaliteter er Tro uden viden - Rigtig forståelse - Viljestyrke. Hvad aktiverer/stimulerer Jordens energi, når du kanaliserer JORDEN Hvis Positive kvaliteter er Tro uden viden - Rigtig forståelse - Viljestyrke Hvad aktiverer/stimulerer Jordens energi, når du kanaliserer Denne energi lærer personligheden at gå ind under Guds vilje

Læs mere

Information om tinnitus - og 10 gode råd der kan lette din dagligdag

Information om tinnitus - og 10 gode råd der kan lette din dagligdag Kommunikationscentret Information om tinnitus - og 10 gode råd der kan lette din dagligdag 1 2 Tinnitus At høre eller opleve tinnitus er almindeligt og i mange tilfælde drejer det sig om en midlertidig

Læs mere

Den oversete dimension -hvem hjælper hjælperen? Landsmøde 2012, Early Warning Susanne Broeng

Den oversete dimension -hvem hjælper hjælperen? Landsmøde 2012, Early Warning Susanne Broeng Den oversete dimension -hvem hjælper hjælperen? Landsmøde 2012, Early Warning Susanne Broeng Præsentation Den røde tråd Kernen i mit arbejde Dynamiske samspilsprocesser Relationer Integritet procesbevidsthed

Læs mere

Energi i harmoni er nøglen til succes, sundhed og velstand Torben'Hecksher' fengshuimaster'

Energi i harmoni er nøglen til succes, sundhed og velstand Torben'Hecksher' fengshuimaster' RASK OG RIG Energi i harmoni er nøglen til succes, sundhed og velstand ' Torben'Hecksher' fengshuimaster' Der er altid plads til et glas rødvin En professor stod foran sit hold med en del effekter foran

Læs mere

Hjælp rideglæden & trygheden tilbage, med disse 5 nemme tips

Hjælp rideglæden & trygheden tilbage, med disse 5 nemme tips Hjælp rideglæden & trygheden tilbage, med disse 5 nemme tips Kan du huske den sidste gang du havde den der helt perfekte dag med din hest? Vejret var fantastisk, din hest var glad og frisk (uden at være

Læs mere

Ernæringsmæssig tilgang. Juni. 2011. Diana Høtoft. Jordemoder og ernæringsterapeut.

Ernæringsmæssig tilgang. Juni. 2011. Diana Høtoft. Jordemoder og ernæringsterapeut. + Natarbejde Ernæringsmæssig tilgang. Juni. 2011. Diana Høtoft. Jordemoder og ernæringsterapeut. + Natarbejde n Da kvinder ikke kun føder om dagen, tvinges de fleste jordemødre til at arbejde om natten.

Læs mere

4 ledtråde til at hjælpe dig i arbejdet med dit Solar Plexus

4 ledtråde til at hjælpe dig i arbejdet med dit Solar Plexus 4 ledtråde til at hjælpe dig i arbejdet med dit Solar Plexus Jes Dietrich Dette er et lille udsnit fra min bog Hjertet og Solar Plexus. Nogle steder vil der være henvisninger til andre dele af bogen, og

Læs mere

Mindfulness. Temadag for sundhedspersonale. V/ Silke Rowlin. www.center for mindfulness.dk. Tlf. 21 12 12 29

Mindfulness. Temadag for sundhedspersonale. V/ Silke Rowlin. www.center for mindfulness.dk. Tlf. 21 12 12 29 Mindfulness Temadag for sundhedspersonale V/ Silke Rowlin www.center for mindfulness.dk Tlf. 21 12 12 29 Dagens program: Hvad er Mindfulness Meditation? Mindfulness stressreduktion for sundhedspersonale

Læs mere

Sensitiv og sansestærk

Sensitiv og sansestærk Sensitiv og sansestærk Sansestærk Jette Ottosen, Tid til ro Fysioterapeut, mindfulnessinstruktør, akupunktør, yogalærer Enagron 2017 Hvad er det, at være sansestærk? At være sansestærk, at være særligt

Læs mere

Guide til mindfulness

Guide til mindfulness Guide til mindfulness Mindfulness er en gammel buddistisk teknik, der blandt andet kan være en hjælp til at styre stress og leve i nuet. Af Elena Radef. Januar 2012 03 Mindfulness er bevidst nærvær 04

Læs mere

Hvad fortæller den Orange farve/energi.

Hvad fortæller den Orange farve/energi. Hvad fortæller den Orange farve/energi. Generelt om den orange farve. Placeret som den er midtvejs mellem den røde og gule farve, virker den både på den fysiske livskraft og intelligensen, da den orange

Læs mere

Intro meditation til December meditations-serie

Intro meditation til December meditations-serie Intro meditation til December meditations-serie 17.11.2016 Velkommen til alle. Dette er en kanaliseret meditationsrække med mine primære guider Kryon og Metatron. Desuden bliver der formidlet bevidsthed

Læs mere

Bringer glæde og sikrer balance i dit hjerte chakra. Hjælper med at tage imod, så vi ikke kun giver af os selv

Bringer glæde og sikrer balance i dit hjerte chakra. Hjælper med at tage imod, så vi ikke kun giver af os selv Succes i hverdagen Få hjælp i din hverdag og nyd den ene succesoplevelse efter den anden hver eneste dag. Start med at forbinde dig med universet, dit høje selv, Gud eller hvilken kilde du plejer at arbejde

Læs mere

Maj Juni meditation Episode 2

Maj Juni meditation Episode 2 01-06-2017 Maj Juni meditation Episode 2 Velkommen til 2 episode af meditationsserien og det er igen Kryon, med stærk tilstedeværelse af Alia fra Plejaderne, som er til stede. Du skal blot sidde dig godt

Læs mere

De 24 (2x12) Hellige Nætter af Malue Wittusrose

De 24 (2x12) Hellige Nætter af Malue Wittusrose De 24 (2x12) Hellige Nætter af Malue Wittusrose Ifølge gamle kilder er der 24 hellige nætter omkring Julen hvor energien er særlig stærk, og hvor vi med fordel kan meditere, bede og sætte nye intentioner

Læs mere

Jeg kan. Artwork by Ruth Crone Foster

Jeg kan. Artwork by Ruth Crone Foster Artwork by Ruth Crone Foster Jeg kan Jeg kan Vores psykologiske kapacitet afhænger bl.a. af vores tro på egen formåen. Hvis ikke vi er i besiddelse af denne følelse af at kunne risikerer vi ikke at kunne

Læs mere

Den Seksuelle Problematik

Den Seksuelle Problematik 1 Den Seksuelle Problematik Isha Schwaller de Lubicz www.visdomsnettet.dk 2 Den seksuelle problematik Af Isha Schwaller de Lubicz (Oversættelse Thora Lund Mollerup & Erik Ansvang) Seksualitet repræsenterer

Læs mere

Portræt af VIBEKE STORM RASMUSSEN UFFE CHRISTOFFERSEN

Portræt af VIBEKE STORM RASMUSSEN UFFE CHRISTOFFERSEN Portræt af VIBEKE STORM RASMUSSEN af UFFE CHRISTOFFERSEN 2014 PORTRÆTTET og FARVEN Maleriet byder konstant på nye udfordringer. Den seneste opgave har været et portræt af tidligere regionrådsformand Vibeke

Læs mere

SÅDAN bruger du Feng Shui i din STYLING

SÅDAN bruger du Feng Shui i din STYLING SÅDAN bruger du Feng Shui i din STYLING MINDFUL STYLING Indhold Styling med feng shui Hvad går det egentlig ud på?...3 Metal-elementet Klarhed & Overblik...5 Sådan får du metal-elementet ind i din styling...6

Læs mere

Fra Maslow til Barrett

Fra Maslow til Barrett Fra Maslow til Barrett Af Richard Barrett Oversat til dansk af Benjamin Lindquist og Thobias Laustsen Overblik over Richard Barrett s 7 trins Bevidsthedsmodel Grunden til at Barrett skabte bevidsthedsmodellen,

Læs mere

December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 2 kanaliseret af Merethe Bonnesen

December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 2 kanaliseret af Merethe Bonnesen 08-12-2016 December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 2 kanaliseret af Merethe Bonnesen Det er Plejaderne, som først træder ind i feltet og får ordet: Vi er repræsentanter

Læs mere

EFT er udviklet af Gary Craig (USA), og er den førende af de nye teknikker inden for området energipsykologi.

EFT er udviklet af Gary Craig (USA), og er den førende af de nye teknikker inden for området energipsykologi. Hvad er EFT? EFT er et nyt redskab til behandling af angst, depression, traumer, afhængighed, vægttab, smerter og meget mere. Det en skånsom og effektiv metode til at ændre alle problemer, der blokerer

Læs mere

YOGA SOM PÆDAGOGISK VÆRKTØJ. På Kollegiet Vestergade Af Stine Skaarup

YOGA SOM PÆDAGOGISK VÆRKTØJ. På Kollegiet Vestergade Af Stine Skaarup YOGA SOM PÆDAGOGISK VÆRKTØJ På Kollegiet Vestergade Af Stine Skaarup Yoga kan hjælpe dig med, at komme ned i kroppen og deraf opleve en helt særlig ro i sindet. Yoga har noget særligt og hvordan du oplever

Læs mere

Retreat Juni 2017

Retreat Juni 2017 Retreat 8.-11. Juni 2017 Et intenst retreat i naturen med træning i mindfulness, nærvær og personligt lederskab med Roxana Kia og Lars Lundbye Styrk dit overskud Forny din energi Træn dit fokus I den amerikansk-indianske

Læs mere

S O V G O D T E B O G

S O V G O D T E B O G S O V G O D T E B O G FORFATTER P I A T I N G S T E D T 01 S Ø V N E R E N V I T A M I N P I L L E DET BEDSTE DU KAN GØRE FOR DIT HELBRED 02 N Å R V I I K K E S O V E R G O D T PÅVIRKER DET PÅ BÅDE KORT

Læs mere

MINDFULNESS. Eva Zelander, Tid til ro Narrativ psykoterapeut, stresscoach og mindfulness-instruktør.

MINDFULNESS. Eva Zelander, Tid til ro Narrativ psykoterapeut, stresscoach og mindfulness-instruktør. MINDFULNESS Eva Zelander, Tid til ro Narrativ psykoterapeut, stresscoach og mindfulness-instruktør www.tidtilro.dk Hvad er meningen med mindfulness? Meningen med mindfulness er at vi får mere liv ind i

Læs mere

PAS PÅ DIT BARNS ØJNE

PAS PÅ DIT BARNS ØJNE Værd at vide om børn og syn PAS PÅ DIT BARNS ØJNE MOTORIK- OG KONCENTRATIONS- BESVÆR? DET KAN SKYLDES DÅRLIGT SYN Et velfungerende syn er afgørende for, hvordan barnet klarer sig i skolen, til sport og

Læs mere

Dagens program. Kl. 10.00 Velkomst og præsentation af jeres dekoratør. Kl. 10.05 Se biblioteket med nye øjne.. Rundtur.

Dagens program. Kl. 10.00 Velkomst og præsentation af jeres dekoratør. Kl. 10.05 Se biblioteket med nye øjne.. Rundtur. Dagens program Kl. 10.00 Velkomst og præsentation af jeres dekoratør. Kl. 10.05 Se biblioteket med nye øjne.. Rundtur. Kl. 10.30 Gode råd, tips og en lille smule regler. Kl. 10.55 Afslutning. Ét budskab

Læs mere

Læs mere på ROBUSTHED.DK Copyright: Komiteen for Sundhedsoplysning. Hjælp til bange børn

Læs mere på ROBUSTHED.DK Copyright: Komiteen for Sundhedsoplysning. Hjælp til bange børn Hjælp til bange børn Denne lille tegneserie indeholder viden, som forældre og fagpersoner kan bruge til at hjælpe børn, som er bange. Noget af det er mest til voksne, andet kan bruges direkte med børnene

Læs mere

5 nøgler til større kreativitet Hvor kommer kreativiteten fra, og er det noget, vi selv kan fremelske?

5 nøgler til større kreativitet Hvor kommer kreativiteten fra, og er det noget, vi selv kan fremelske? Kronik af Jens Schultzer Rådgiver, forfatter og foredragsholder 5 nøgler til større kreativitet Hvor kommer kreativiteten fra, og er det noget, vi selv kan fremelske? Jens Schultzer Østre Pennehavevej

Læs mere

9 tips til din intuition Den ved præcis, hvor du skal hen for at blive glad

9 tips til din intuition Den ved præcis, hvor du skal hen for at blive glad 9 tips til din intuition Den ved præcis, hvor du skal hen for at blive glad Tak, fordi du giver dig tid til at læse de 9 bedste tips til at bruge din intuition. Det er måske den mest berigende investering

Læs mere

Nyhedsbrev fra Ann Fuglsang

Nyhedsbrev fra Ann Fuglsang Nyhedsbrev fra Ann Fuglsang Januar, februar, marts, april 2014 Industrivej 14, 5762 Vester Skerninge, Sydfyn NYT! Supervision for healere den 26. februar og 30. april, kl. 19-21 På en supervisionsaften

Læs mere

Det gælder uanset om vi besøger en kær ven eller en virksomhed.

Det gælder uanset om vi besøger en kær ven eller en virksomhed. Du træder ind af døren og selvom det er længe siden du var her sidst, mærker du med det samme, hvor du er. Det store mahognispejl i midten af lokalet, lampen der altid står tændt og de friske blomster

Læs mere