Information til Melby Områdets Grundejerforenings medlemmer

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Information til Melby Områdets Grundejerforenings medlemmer"

Transkript

1 Information til Melby Områdets Grundejerforenings medlemmer Januar 2010

2 Kære medlemmer Her er en informationsskrivelse til medlemmerne. Indholdet er fordelt på følgende punkter: 1. Velkommen 2. Information 3. Referat fra MOG Generalforsamlingen 4. Foreningens regnskab 5. Bestyrelsen 6. Næste generalforsamling 7. Orientering fra LS 1. Velkommen Bestyrelsen vil med denne skrivelse ønske alle velkommen til et nyt år. Vi vil samtidig orientere om, hvilke sager vi har beskæftiget os med, i det år der er gået, samt hvilke emner der vil blive arbejdet med, i det nye år. Vi håber at denne informationsskrivelse også vil inspirere vores medlemmer til at møde op ved årets generalforsamling (vi fylder 65 i år): Søndag den 8. august 2010, kl Med mange hilsner og ønsket om et godt nytår fra Bestyrelsen i MOG

3 2. Information Information til foreningens medlemmer For at kunne give en udvidet, og hurtig, information til foreningens medlemmer, vil vi gerne kunne meddele os per . Hvis du vil tilslutte dig denne ordning, så send en mail med navn, adresse og evt. medlemsnummer (se i adressefeltet på følgebrevet) til: Cykelstier på Nyvej mail@melby-grund.dk Resultatet om bedre trafiksikkerhed på Nyvej, er nedslående. Der er fra kommunens side ikke taget skridt til en bedre sikkerhed for cyklisterne. Foreningen vil fortsat have fokus på problemet. Antennemast i Asserbo Det er med stor beklagelse at vi må konstatere, at en mast er sat op midt i et attraktivt sommerhusområde. Man kan diskutere hvem skurken er. Er det ejeren (Den katolske Kirke), kommunen der har givet tilladelse eller TDC der prioriterer en antennemast højere end de naturskønne sommerhusområder. Masten står der, og nogen må have en flov smag i munden. Bestyrelsen havde gerne set, at antennen var blevet placeret på observationstårnet ved Melbylejren. Til orientering kan det oplyses, at der er oprettet en protest hjemmeside: Besøg denne side og se billederne af masten mm. Affaldsordningen Ifølge Halsnæs kommunes hjemmeside træder den ny affaldsordning i kraft den 19. april 2010, den nye affaldsbeholder vil blive udleveret i god tid, men må ikke tages i brug før denne dato. De gamle skraldestativer er i Frederiksværk området, brugernes ejendom, men ikke i Hundested. Den nye affaldsordning betyder blandt andet, at du efter den 19. april 2010 skal komme dagrenovationen i den nye beholder. Beholderen tømmes hver 14. dag. Bioaffald Ønsker du at kompostere kartoffelskrællerne og det andet grønne affald fra køkkenet, kan du bestille en gratis kompostbeholder hos Team Affald. (findes på kommunens hjemmeside)

4 Batterier og småt elektronisk affald Batterier og småt elektronisk affald afleverer du i hver deres klare plastposer på låget af beholderen det må ikke blandes sammen! Skraldemanden tager poserne med, næste gang han tømmer beholderen. I land- og sommerhusområder, vil hver husstand modtage en affaldsbeholder på 240 liter med mørkegråt låg. Beholderen er 58 cm i bredden, 75 cm i dybden og 107 cm høj. Sådan stiller du beholderen: Strækningen fra skel og ind til beholderen skal opfylde en række krav: Højst 10 meter lang Mindst 1 meter bred Et jævnt og fast underlag af fliser, asfalt, beton eller lignende Ingen stigninger på over 10 cm pr. meter Ingen trapper Fri passage hele vejen Døre og låger kan stå åbne af sig selv Fri højde over hele vejen på mindst 2,20 meter Ryddet for sne og is Saltet eller gruset i glat føre Håndtagene på beholderen vender ud mod skraldemanden Kan du ikke opfylde kravene, skal du stille affaldsbeholderen ud til skel senest kl. 6.00, den dag den bliver tømt. Dette er et udsnit af de informationer vedr. den nye affaldsordning der er gældende for Zone 2, som er sommerhus og landområder. Yderligere oplysninger kan ses på kommunens hjemmeside Storskraldsordningen Storskraldsordningen bliver bevaret, men dato for de enkelte områder kan ikke oplyses på nuværende tidspunkt, men vil fremgå af foreningens hjemmeside ( så snart vi har informationen. Bænke ved nedgangen til stranden i Liseleje Vi vil sige en stor tak til lokalenheden i Skov og Naturstyrelsen for de fine bænke, der var et stort ønske hos vores medlemmer.

5 3. Referat fra MOG Generalforsamlingen Referat: Generalforsamling lørdag den 25. juli Generalforsamlingen, hvortil 10 medlemmer var mødt frem, startede kl Formanden bød velkommen til generalforsamlingen, med en hilsen fra vores æresmedlem Svend Bjørneboe, der lyder: Det er første gang i jeg melder afbud i mit mangeårige medlemskab i vores nu 64 årige grundejerforening. Sender jer en hjertelig hilsen med ønsket om en udbytterig fremtid. 0. Valg af dirigent Formanden foreslog Hans Buur. Denne blev valgt, og konstaterede, at indkaldelsen var lovligt varslet og indeholdt de punkter, der er foreskrevet i vedtægterne. 1. Formandens beretning. Medlemstal Medlemstallet i foreningen er samme niveau som sidste år, - lige knapt 200 medlemmer. Kassereren har p.t. noteret 197 betalende. Formanden konstaterede, at der på det seneste synes at være en lille tilgang af nye medlemmer. Sager Indsatsen har været rettet mod de løbende sager. a) Cyklesti langs Nyvej Bestyrelsen har fået tilbagemelding fra kommunen, og MOG s forslag om en dobbelt-rettet cykelsti langs hele Nyvej er blevet behandlet og optaget som element i den samlede pakke med forslag til trafiksikkerhedsforbedringer. Det er dog velkendt, at kommunens anlægsbudget p.t. er stramt. b) MOG s synlighed Formanden kunne berette, at foreningens igen i 2009 har haft en annonce i Liseleje Magasinet. (Kommentarer fra de fremmødte kunne dog tyde på, at magasinet er blevet meget uensartet omdelt i sommerhusområderne) Foreningens hjemmeside har haft 228 besøg.. Hjemmesiden har nu links til: Krak, Danmarks Naturfredningsforening og kan findes via Google og er tillige oprettet i Enrio. Hjemmesiden vil blive opdateret med aktuelle oplysninger om tilmelding til storskraldsordning i den forestående sæson. c) Revidering af foreningens vedtægter. Vedtægterne er nu revideret efter behandling på den ekstraordinære generalforsamling den 18. oktober De nye vedtægter er udsendt skriftligt til alle medlemmer.

6 d) Bænke ved parkeringspladsen ovenfor stranden i Liseleje. Bestyrelsens henvendelse er blevet vel modtaget af såvel Skov og Naturstyrelsen som lokalt af skovfogeden. Den gængse holdning er, at man ikke ønsker bænke i skovområderne, men i den konkrete situation, hvor bænkene var foreslået opstillet ved parkeringspladsen, var indstillingen positiv. e) Samarbejdet med Landliggersammenslutningen. Formanden kunne oplyse, at der fortsat var fokus på sanering af grøfter og afvandingsproblemer. Generalforsamlingen var af den opfattelse, at problemer med grøfters vedligehold og afvandingsproblemer i øvrigt skal betragtes som et fælles anliggende ikke søges løst isoleret for den enkelte grundejer f) Kommende affaldsordning Formanden oplyste, at kommunen med virkning fra 2010 agter at overgå til større skraldecontainere i stedet for trådstativer med sække. I byområder skal der foretages 3-delt sortering, og hver husstand skal have 3 beholdere. Sommerhuse vil få én stor container, som vil blive tømt hver 14. dag. Der strammes samtidigt op på adgangsforhold til containerne (afstand og underlag). Det blev foreslået, at sommerhusene bevarer de værende trådstativer, så de kan anvendes til særlige ekstra-sække i en spidsbelastningsperiode. Herved undgås, at sådanne sække rives op af ræve og indholdet spredes. En sådan ordning findes bl.a. i Varde kommunes sommerhusområder. g) Plan om opsætning af TDC-antenne på Grønningen 2 i Asserbo Formanden kunne oplyse, at sagen var kommet til bestyrelsens kendskab dagen før generalforsamlingen. To medlemmer af foreningen oplyste, at kommunen efter en meget snæver høring af kun de nærmeste naboer havde givet dispensation/tilladelse til etablering af masten med en planlagt højde på 42 meter. Disse medlemmer forberedte nu en indsigelse til Statsforvaltningen. Generalforsamlingens fremmødte udtrykte forundring over planen og tilladelsen, herunder at antennen ikke var søgt etableret i det eksisterende ståltårn ved Melbylejren. Bestyrelsen vil forsøge at indhente nærmere oplysninger om sagen Med disse bemærkninger - anført ovenfor i kursiv - blev formandens beretning godkendt. Det blev herudover oplyst, at indsatsen for at fjerne uønskede vækster på det tidligere skydeterrain (Melby Overdrev) bliver gentaget den 13. september 2009 ( Start kl ). Bestyrelsen vil søge for at dette bliver annonceret tydeligt på MOG s hjemmeside 3. Regnskab Driftsregnskabet for perioden 1. april 2008 til 31. marts 2009 var viste et lille driftsunderskud på godt 1800 kr. og fortsat solide aktiver. Kassereren gennemgik regnskabet og bemærkede, at underskuddet dels hidrørte fra større indkøb af kuverter men også udgifter i forbindelse med den ekstraordinære generalforsamling i efteråret Et eksemplar af det reviderede regnskab med revisorernes påtegning var fremlagt. Generalforsamlingen godkendte regnskabet.

7 Regnskab for 2008/ Vedtagelse af årskontingent for det følgende regnskabsår Bestyrelsen indstillede, at kontingentet fortsat skulle være på 100 kr. om året. Generalforsamlingen godkendte bestyrelsens indstilling.

8 4. Valg af bestyrelsesmedlemmer Formanden oplyste, at flg. bestyrelsesmedlemmer var på valg i år: Lili-Inge Hesselberg og Poul Nielsen og, at begge var villige til at modtage genvalg. Generalforsamlingen valgte de to nævnte medlemmer til at sidde i bestyrelsen de næste 2 år. (red: bestyrelsesmedlemmerne Jørgen Damm Pedersen, Marianne Müller og Thorsten Kruse vil være på valg i 2010) 5. Valg af 2 revisorer Formanden havde indhentet tilsagn fra Klaus Jørgensen om at denne var villig til genvalg. Inga Andersen var ligeledes villigt til at modtage genvalg. Formanden indstillede at Klaus Jørgensen og Inga Andersen blev valgt som revisorer. Denne indstilling blev tiltrådt af generalforsamlingen 6. Indkomne forslag Der var ikke indkommet forslag til behandling på generalforsamlingen 7. Eventuelt Der blev ikke fremlagt emner til drøftelse/orientering. Dirigenten erklærede Generalforsamlingen for sluttet kl. 11:25 / Referat ved Thorsten Kruse 5. Bestyrelsen På et efterfølgende møde i den nye bestyrelse blev de enkelte poster fordelt således: Formand Jørgen Damm Pedersen Hegnstoften Tåstrup Tlf.: jpdp@kabelmail.dk Sommerhus: Jens Simonsensvej Liseleje Sekretær Thorsten Kruse Vibevej Slagelse Tlf.: vitho@stofanet.dk Sommerhus: Chr. F. Becksvej Liseleje Kasserer Poul Nielsen Brunevang 29, II. th Rødovre Tlf.: poulloch@mail.dk Sommerhus: Lars Holmsvej Frederiksværk Bestyrelsesmedlem Lili Inge Hesselberg Bakkebøllevej Vordingborg Tlf.: lili-inge@privat.dk Sommerhus: Ved Diget Frederiksværk Bestyrelsesmedlem Marianne Müller Rothesgade København Ø Tlf: fashioninfo@tdcadsl.dk Sommerhus: Sandtornsvej Frederiksværk

9 6. Foreningens hjemmeside Foreningens hjemmeside har nu i drift et stykke tid og vil løbende blive opdateret. Hjemmesiden indeholder foreningens historie, de nye vedtægter, information til medlemmerne, samt dato og tid for afholdelse af generalforsamlingen i Der vil løbende ligge nye informationer fra bestyrelsen. Siden har på nuværende tidspunkt haft 277 besøgende. På hjemmesiden er der også link til: Landliggersammenslutningen Kommunen Frederiksværk avis DN s lokalafdeling Skoven Vandværkerne Hjemmesiden har adressen Foreningens mail adresse er: mail@melby-grund.dk 7. Næste generalforsamling Bestyrelsen vil forsøge at placere fremtidige generalforsamlinger i nærheden af den dato, hvor foreningen blev stiftet. Melby Områdets Grundejerforening blev stiftet søndag den 5. august 1945 kl på Liseleje Strandhotel. Generalforsamlingen i 2010 afholdes: Søndag den 8. august kl På Restaurant Le Papillon Liselejevej 64 Liseleje Hvor der bliver serveret kaffe og fødselsdagskringle i anledning af de 65 år. Sæt et flag i kalenderen. 8. Orientering fra LS Delegeret møde lørdag den 17. oktober 2009 kl på Eventyrkroen i Melby. Der var 21 fremmødte, deraf 16 delegerede fra følgende Grundejerforeninger: Arrenæs, Egesvinget, Fyrrelunden, Granhøjen, Harevænget, Lisevang 73, MOG, Muldstens-gården, Orehøjgård, Rymosen, Stenhøjen, Strandagergård, Strandgården, Toftemosen, Topstien/Topsvinget og Østergården. Med baggrund i kommunens nye affaldsplan havde Forretningsudvalget inviteret miljøkonsulent Per Hauge, Halsnæs Kommune, som oplægsholder. Med stor interesse fulgte de fremmødte Per Hauges, Halsnæs Kommune, orientering om kommunens affaldsplan for , som er sendt i høring. PH opfordrede os til at komme med kommentarer, som han ville tage med sig tilbage til kommunen.

10 Vi kan også gå ind på kommunens hjemmeside og klikke på høring og se hele oplægget. Indsigelser skal være fremme inden 3 uger. PH anbefalede også at gå ind på med link, som man for et år siden havde reklameret for på Genbrugspladsen ved bl.a. at uddele af karklude. Kun 1 af de fremmødte ved mødet i dag havde oplevet det. PH opfordrede os til at bruge linket og være med til at nedbryde myterne om manglende virkning af sortering (her blev vist en film om emnet). En forklaring på myterne kunne være, at man f.eks. i Hundested bruger enkammerbil til afhentning af begge slags affald. Men de 2 slags affald bliver altså ikke afhentet samme dag. Vedrørende Herreløst affald kommer det simpelthen an på opdragelse hos borgerne. Og så skal vi indstille os på en ny slags affaldsspand. Den er enorm, PH havde taget en ny affaldsspand med, så vi kunne få chokket nu. Spanden bliver ens for by- og sommer-beboelse, men sommerbeboelser vil kun blive tømt hver 14. dag. Marius Pedersen skal stå for kørslen, som vil blive i små enkammerbiler, som tømmer over i et moderskib der kører til Vestforbrænding, som i øvrigt kan andet end at forbrænde og burde have et andet navn. Brugte batterier skal lægges oven på spanden. Plastikposer og flasker skal heller ikke i spanden. De gamle stativer kan vi beholde. PH henviser kraftigt til at alle, der har mulighed herfor, benytter sig af hjemmesider og lign. til at holde sig orienteret. I 2011 vil der fremkomme specifikation over, hvor meget procentvis sommerbeboerne skal betale for affaldsordningerne. PH anmoder ligeledes indtrængende om, at vi holder beskæring ud til vejen vedlige, så renovationsvognene ikke bliver beskadiget. Diskussion: PH forklarer, at det er for dyrt at lave forskellige størrelser på affaldsspande, men forslag om at tømme 1 gang månedlig om vinteren i sommerbebyggelse noterer PH sig. Vedrørende Storskraldafhentning i sommerperioden var der forslag om at kommunens kommunikation til deres borgere bliver fremsat kortfattet og kontant uden for mange falbelader. Endvidere ønske om at kommunen ikke er slet så langmodig ved påmindelser om manglende beskæring. PH antyder, at det måske skyldes manglende ressourcer. Man gør opmærksom på, at batterier i poser oven på spandene nemt kan blæse væk. PH noterer sig de forskellige indslag. Den nye affaldsplan skal revurderes om 1-1½ år. Forretningsudvalget vil holde sig tæt orienteret og kan også kontaktes på Hans Buur forklarer kort om, at netop små renovationsbiler og længere åbningstid på genbrugspladsen har været en af Landliggersammenslutningens mærkesager. Det egentlige delegeretmøde starter kl Hans Buur beklager at Ulla Harss ikke står nævnt som suppleant. Dagsorden i henhold til vedtægterne: 1. Valg af dirigent Peer Martin Larsen fra FU vælges. 2. Beretning v/hans Buur. Omdeles efterfølgende, men HB oplyser, at Grævlingehøj GF netop har indbetalt 2 års kontingent således at vi nu er 41 grundejerforeninger.

11 Diskussion: Per Transø Muldstengården roser det fremsendte nyhedsbrev, men er utilfreds med Grønt Råds hjemmeside, hvor han kun kan finde ét referat her i O.A.K. Nielsen FU, som er medlem af Grønt Råd vil tage det op ved næste møde, og gør samtidig opmærksom på, at Grønt Råd har rådgivende funktioner til teknikere og politikere. Alle er velkomne til at kontakte O.A.K. direkte på hans mail oak@privat.dk En GF spørger til, hvorfor Hundested skal optages i Landliggersammenslutningen. Hans Buur svarer, at de hører med efter sammenlægningen af Frederiksværk og Hundested kommuner. Men trods store anstrengelser har vi haft meget svært ved at komme i kontakt med sommerhusbeboere i den tidligere Hundested kommune, 20 i alt, som altså kun har resulteret i 1 eneste indmeldelse derfra. Det foreslås, at vi sender referat fra dette delegeretmøde til alle 20 evt. med tilbud om ingen kontingent det første år. Desuden oplyser samme GF, at der på LSH s hjemmeside står, at der i alt er 4000 medlemmer. Måske brug for lidt oprydning? Omar Søgaard, GF Østergården, spørger til, hvorfor vi ikke er kommet længere med oversvømmelsesproblemerne og hvorfor vi har brugt en landinspektør som konsulent. Han har selv været i forbindelse med Henning Skjøt i kommunen. O.A.K. svarer, at landinspektøren havde indvilliget i at få10 spørgsmål tilsendt til besvarelse, hvilket tog sin tid for ham. Emnet er meget komplekst. I øvrigt er lodsejerne selv skyld i meget af miseren med oversvømmelser, da de ikke vedligeholder deres private grøfter som de skal og indimellem foretaget sig mindre kloge ting. LSH vil stadig følge tæt op på denne problematik. Per Hauge oplyser, at Henning Skjøt helt overgår til affaldsdelen i kommunen og Bent Larsen er nu den aktuelle person vedr. vand. Bent Larsen har udtalt, at netop i Halsnæs kommune skal der pumpes meget mere end gennemsnittet for hele landet, men alligevel må der ikke kræves mere op i skat. Desuden er kommunale og private grøfter blandet godt og grundigt sammen. GF Fyrrelunden spørger til kystsikring. Hans Buur svarer, at vi ikke har nogen GF fra kystområdet tilmeldt i LSH, men der eksisterer et lav. Man kan kontakte GIS (Geografiske informationssystemer), men Omar Søgaard oplyser, at der er rod i registreringen, hvilket Per Hauge noterer sig. Kirsten Meleschko, FU gør rede for det møde til foråret med kommunen, vi er blevet stillet i udsigt med henblik på netop udredning af hvilke grøfter der er kommunale og hvilket private, samt hvilke pligter og ansvar hver del har og hvilke sanktionsmulig-heder der er overfor manglende vedligeholdelse. Vi beder indtrængende om tilbage-meldinger fra jer om de vandproblemer der er i hver jeres område, for at have så meget materiale som muligt at tage med til mødet. Indtil nu har vi kun fået 1 tilbage-melding. 3. Regnskab: Hans Buur gør rede for de vanskeligheder, der gør at han stadig har varetaget kassererjobbet. Underskuddet begrundes i, at færre indtægter ikke nedsætter mødeaktiviteten, der er ca. 4 ForretningsUdvalgsmøder årligt foruden delegeretmødet. Fra forsamlingen kommer forslag om, at vi forhører os i kommunen om lokaler til låns og i øvrigt satte tæring efter næring, for 70 % af indtægterne til møder og kørsel synes i overkanten af det acceptable. Nuværende regnskab godkendes med decharge. 4. Ingen forslag under dette punkt.

12 5. Valg af medlemmer til FU. Som anført i indkaldelsen er 5 ud af 8 FU-medlemmer på valg i år. Hans Buur holder fast ved, at han ikke vil genvælges, men Kirsten Meleschko, Jørgen Damm Pedersen, O.A.K. Nielsen og Margit Larsen er villige til genvalg for en 2 årig periode og vælges. Der skal så vælges 2, (2 år i stedet for Hans Buur og 1 år i stedet for Lars Skytte) men ingen melder sig. Heller ikke GF Strandgården i Hundested, som LSH synes ville være fin at få med. Hans Buurs forslag om at det nye ForretningsUdvalg prøver at supplere sig op til 8 i alt vedtages. 6. Valg af formand blev ved en fejltagelse først gennemført efter pkt. 7. FU foreslår Kirsten Meleschko, som vælges enstemmigt. KM holdt tale for Hans Buur og overrækker en kurv fra LSH med lækkerier. Hans Buur takker og afholder sig fra yderligere kommentarer pga. det fremskredne tidspunkt. 7. Valg af suppleanter til FU anses for utopi. Ulla Harss ønskede ikke genvalg. 8. Valg af revisor: Henry A. Chabert er villig til genvalg og vælges. 9. Forslag til budget samt fastlæggelse af kontingent for regnskabsåret 2010/ Kontingentet har siden år 2000 været på 10 kr. pr. medlem og foreslås sat op til 15 kr. Der var lidt diskussion, bl.a. at FU var gået ned fra 10 til 8 medlemmer, men trods tidl. formaning til FU om at sætte tæring efter næring, skal det frivillige arbejde dog ikke give udgifter for FU-medlemmerne. Og så skal der udnævnes en kasserer Nu. Vedr. opstillingen af budgettet efterlyser man flere kolonner, så det forrige budget også kan ses, hvilket tages til efterretning. 11. Eventuelt. Jørgen Damm, M.O.G. foreslår indlæg i lokalavisen, når den automatisk deles ud i sommerhusområderne. Omar Søgaard forklarer, at han er med til delegeretmødet for første gang og det har været en bedre oplevelse, end han ellers havde hørt. Den nye formand Kirsten Meleschko udtrykker enighed i det foranstående: Der skal vælges en kasserer i FU. Vi skal finde udveje for at gøre os mere synlige. Vi vil informere jer et par gange om året, men være søde at gør det nemt for os ved at sende os jeres -adresser og hold os underrettet, når der sker ændringer i jeres GF af formand og kasserer. Og henvend jer til os med problemer eller ideer vi kan tage op i LSH. Måske er der en åbning til dialog med politikerne igen. En GF forespørger om vi har erfaringer med at komme af med deklarationer? Egentlig kun at det er næsten umuligt. En anden GF vil gerne have trafikchikaner i deres områder, men den arbejdsgruppe de har nedsat kan ingen vegne komme med det. Har LSH nogle erfaringer eller vil LSH evt. tage trafikchikaner op til kærlig behandling? En GF foreslår at kontakte Margit Hansen i kommunen Hun er effektiv. Men alle er enige om, at kun politiet har indsigelsesret. FU har netop på sidste møde haft trafikchikaner oppe, og vil gå videre med dem. Slut kl referent: Margit Larsen dirigent Peer Martin Larsen

Information til Melby Områdets Grundejerforenings medlemmer

Information til Melby Områdets Grundejerforenings medlemmer Information til Melby Områdets Grundejerforenings medlemmer Juni 2015 Velkommen Bestyrelsen vil med denne skrivelse, efter en vinter, ønske alle velkommen til et nyt år. På generalforsamlingen blev det

Læs mere

LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN i Halsnæs Kommune

LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN i Halsnæs Kommune Halsnæs november 2013 Til formænd og kasserere for grundejerforeninger samt vej og trappelaug, tilsluttet Landliggersammenslutningen. Hermed fremsendes referat og beretning fra Landliggersammenslutningens

Læs mere

Information til Melby Områdets Grundejerforenings medlemmer

Information til Melby Områdets Grundejerforenings medlemmer Information til Melby Områdets Grundejerforenings medlemmer Januar 2008 Kære medlemmer Her er en informationsskrivelse til medlemmerne. Indholdet er fordelt på følgende punkter: 1. Indledning 2. Referat

Læs mere

Information til Melby Områdets Grundejerforenings medlemmer

Information til Melby Områdets Grundejerforenings medlemmer Information til Melby Områdets Grundejerforenings medlemmer Marts 2011 Kære medlemmer Her er en informationsskrivelse til medlemmerne. Indholdet er fordelt på følgende punkter: 1. Velkommen 2. Nekrolog

Læs mere

Information til Melby Områdets Grundejerforenings medlemmer

Information til Melby Områdets Grundejerforenings medlemmer Information til Melby Områdets Grundejerforenings medlemmer Marts 2012 Kære medlemmer Her er en informationsskrivelse til medlemmerne. Indholdet er fordelt på følgende punkter: 1. Velkommen 2. Ny service

Læs mere

SAMMENSLUTNINGEN AF SOMMERHUSEJERFORENINGER I JAMMERBUGT KOMMUNE

SAMMENSLUTNINGEN AF SOMMERHUSEJERFORENINGER I JAMMERBUGT KOMMUNE 3. Generalforsamling 14. november 2009 kl. 14:00 Fårup Skovhus R E F E R A T Formanden bød velkommen. Der var mødt 24 medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent Forsamlingen valgte Knud Jørgensen (Grundejerforeningen

Læs mere

nyt om affald - fra sommerhuse i Frederikssund Kommune

nyt om affald - fra sommerhuse i Frederikssund Kommune nyt om affald - fra sommerhuse i Frederikssund Kommune Kære sommerhusejer / borger Fra den 27. april 2009 får vi ens affaldsordninger i hele kommunen. Det betyder, du skal aflevere dit affald på en ny

Læs mere

Information til Melby Områdets Grundejerforenings medlemmer

Information til Melby Områdets Grundejerforenings medlemmer Information til Melby Områdets Grundejerforenings medlemmer Januar 2009 Kære medlemmer Her er en informationsskrivelse til medlemmerne. Indholdet er fordelt på følgende punkter: 1. Velkommen 2. Sager i

Læs mere

Ny affaldsbeholder. med to rum. Bio. Rest. Sortér din dagrenovation i bioaffald og restaffald

Ny affaldsbeholder. med to rum. Bio. Rest. Sortér din dagrenovation i bioaffald og restaffald Ny affaldsbeholder med to rum Sortér din dagrenovation i bioaffald og restaffald Bio Rest Kære borger Den 1. juli 2009 er vi klar med den nye affaldsordning i Kalundborg Kommune. Fremover skal du sortere

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 4. april 2015 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og derefter var der egen præsentation af deltagerne.

Læs mere

LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN

LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN En sørgelig meddelelse vedr. vores tidligere formand Kirsten Meleshko Har den 13/1 haft en opringning fra Kirstens mand, Kirsten er her ikke mere. Efter et kraftigt hosteangreb, brast lungerne med blødning

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2008 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

Grundejerforeningen»Ramsbjerggård«Referat fra Grundejerforeningen»Ramsbjerggård«'s ordinære generalforsamling søndag d. 30. maj 2010 afholdt på Enghaveskolen, Fælleslokalet (Håndarbejdslokalet), Blok 7,

Læs mere

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Fremmødte: 16 Referent: Bolette Toft Mødedato: 2. april 2014 Mødested: Stubhuset; kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 3. juni 2002 Referat af den ordinære generalforsamling 22. maj 2002. Der var fremmødt 37 medlemmer inklusiv bestyrelsen. Formand Arnold Bruun bød velkommen. Ad. 1 Valg af dirigent Efter indstilling fra

Læs mere

3. Forelæggelse af revideret regnskab til godkendelse fremlagt af Tetra Moss

3. Forelæggelse af revideret regnskab til godkendelse fremlagt af Tetra Moss Referat af Generalforsamlingen 31. Maj 2015 Formanden Birgit Lintrup bød velkommen og foreslog advokat Birgitte Schack som dirigent under Generalforsamlingen. Der var ikke andre forslag og Birgitte Schack

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde

Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde Grundejerforeningen Lundegård Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl. 10.00 10.55 på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Formanden

Læs mere

Vi vil gerne tømme hver gang.... men behøver adgang

Vi vil gerne tømme hver gang.... men behøver adgang Vi vil gerne tømme hver gang.... men behøver adgang Sådan får du tømt hver gang Vi vil gerne tømme hver gang Vi vil gerne være sikre på at kunne tømme affaldsbeholder/-stativ hos dig hver gang. Desværre

Læs mere

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000 Referat fra generalforsamling 16. marts 2001: Fremmødte: Hus Antal Stemmeberettigede Fremmødte personer 4 1 1 Allan Jespersen 10 2 1 Ulla og Helge Arno 11 2 1 Anni og Henning Staub 19 1 1 Ole Thaagaard

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG Referat af generalforsamlingen afholdt søndag den 3. juli 2011 på Rørvig Centret, Nørrevangsvej 49, 4581 Rørvig Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Pkt. 2 Formanden

Læs mere

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN 12. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 12. marts 2012 kl. 19:30. Sted: Korsagergård, salen. Der var repræsenteret 42 grundejere. Formand, Erik Ødemark bød velkommen. 1. Valg af

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJER- FORENINGEN RAMSØBAKKEN MANDAG D. 7. APRIL 2014.

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJER- FORENINGEN RAMSØBAKKEN MANDAG D. 7. APRIL 2014. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJER- FORENINGEN RAMSØBAKKEN MANDAG D. 7. APRIL 2014. Fremmødte: 15 husstande af 57. Formanden Leif Elken bød velkommen i fællesarealet på Gadstrup skole. 1.

Læs mere

Grundejerforeningen Phønix www.gf-phoenix.dk

Grundejerforeningen Phønix www.gf-phoenix.dk Grundejerforeningen Phønix www.gf-phoenix.dk Hvidovre, den 11. maj 2012 Til medlemmerne af Grundejerforeningen Phønix LOKALPLAN Generalforsamlingen vedtog sidste år at indgå i en dialog med kommunen omkring

Læs mere

Referat af Generalforsamling den 26. maj 2010 i grundejerforeningen Bodshøjgård

Referat af Generalforsamling den 26. maj 2010 i grundejerforeningen Bodshøjgård Referat af Generalforsamling den 26. maj 2010 i grundejerforeningen Bodshøjgård Mødested: Onsdag den 26. maj 2010 kl. 1900 i Bondestuen Dirigent: Hans Kvols Kristensen Referent: Modtagere: Medlemmer af

Læs mere

Referat af generalforsamlingen, 2015 Lørdag, den 4. april 2015 i Asnæs forsamlingshus, Esterhøjvej 26 4550 Asnæs

Referat af generalforsamlingen, 2015 Lørdag, den 4. april 2015 i Asnæs forsamlingshus, Esterhøjvej 26 4550 Asnæs Referat af generalforsamlingen, 2015 Lørdag, den 4. april 2015 i Asnæs forsamlingshus, Esterhøjvej 26 4550 Asnæs 39 grunde repræsenteret inkl. Fuldmagter. Formand Bjarne Christensen bød velkommen til mødet.

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus.

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl. 18.30 i Slagslunde Forsamlingshus. Ud over bestyrelsen var der mødt 51 deltagere op repræsenterende 46 matrikler.

Læs mere

nyt om AFFALD - fra helårshuse i Frederikssund Kommune

nyt om AFFALD - fra helårshuse i Frederikssund Kommune nyt om AFFALD - fra helårshuse i Frederikssund Kommune Indholdsfortegnelse Kære borger................................... side 4 Ændringer i dit område... side 6 Nye spande hvornår og hvordan?............

Læs mere

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 11. juni 2016 1. VALG AF DIRIGENT Formanden Arne Munk bød velkommen til årets generalforsamling i Amerikanerhuset,

Læs mere

Bestyrelsen gik en lille tur!

Bestyrelsen gik en lille tur! Dagsorden 8/9 2006 1 Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab for 2005 og budget for 2007. 4. Fastsættelse af kontingent. 5. Orientering om en lille aftentur

Læs mere

Protokol fra den ordinære generalforsamling for Fællesrepræsentationen af Grundejerforeninger i Rødovre

Protokol fra den ordinære generalforsamling for Fællesrepræsentationen af Grundejerforeninger i Rødovre Protokol fra den ordinære generalforsamling for Fællesrepræsentationen af Grundejerforeninger i Rødovre Tidspunkt: 28.2.2012. Kl. 19:00 Sted: Rødovregård Referent: Ellen Jensen Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Nye affaldsordninger 2016

Nye affaldsordninger 2016 Nye affalds 2016 Du skal snart træffe et vigtigt valg omkring nye affaldsbeholdere. Denne folder hjælper dig med at designe en løsning, der passer til netop din husstand. Sortering i fire rum Indhold Sådan

Læs mere

Grundejerforeningen Slangerupgård

Grundejerforeningen Slangerupgård Grundejerforeningen Slangerupgård Referat af generalforsamlingen 19.maj 2012 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsen aflægger beretning 3. Kassereren fremlægger regnskab til godkendelse. 4. Fastsættelse

Læs mere

følg den grønne tråd og find de grønne råd

følg den grønne tråd og find de grønne råd følg den grønne tråd og find de grønne råd Nemt genbrug I Ringsted Kommune har vi et ønske om at genbruge mest muligt af vores affald. Derfor forbedrer vi løbende vores affaldsordninger, så du får nemmere

Læs mere

GENERALFORSAMLING 30. juni 2018 Referat

GENERALFORSAMLING 30. juni 2018 Referat GENERALFORSAMLING 30. juni 2018 Referat Valg af dirigent Ove Henriksen Valg af stemmetællere: Hugo nr. 33 og Laila nr. 54 Bestyrelsens beretning ved formanden Velkomst til nye grundejere Årets gang i bestyrelsen:

Læs mere

Trappelauget Orehøjgård v/ Niels-Erik Pedersen, Kaplevej 84, 2830 Virum, tlf.: 45850407/20421971, e-mail: ddnep@email.dk

Trappelauget Orehøjgård v/ Niels-Erik Pedersen, Kaplevej 84, 2830 Virum, tlf.: 45850407/20421971, e-mail: ddnep@email.dk Referat Emne: Ordinær generalforsamling Dato/tid: 26. maj 2013 kl. 10-11 Sted: Eventyrkroen, Melby Dagsorden: 1. Valg af dirigent 1.1. Bestyrelsen foreslår Lennart Ricard, Rosenstien 10 2. Valg af referent

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl. 11.00 Til stede fra bestyrelsen: Formand Bo Fredsøe Kasserer Niels Rasmussen Bestyrelsesmedlem Carsten Andersen

Læs mere

Ændringsforslag fra bestyrelsen 12. marts 2017

Ændringsforslag fra bestyrelsen 12. marts 2017 Ændringsforslag fra bestyrelsen 12. marts 2017 Vedtægter for foreningen Danske Solcelleejere 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Solcelleejere herefter kaldet DSE Foreningens hjemsted er Viborg

Læs mere

Ordinær generalforsamling d. 22. april 2015 Andelsboligforeningen Ingerslev II

Ordinær generalforsamling d. 22. april 2015 Andelsboligforeningen Ingerslev II Ordinær generalforsamling d. 22. april 2015 Andelsboligforeningen Ingerslev II Referat af ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 22. april 2015 kl. 19:00 Referent: Helle Madsen Dirigent: Paul Bjergfelt

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl Bratten Grundejerforening

Referat. Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl Bratten Grundejerforening Referat Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl. 19.00 Bratten Grundejerforening Antal deltagere ca. 95 1. Valg af dirigent Forslag Jens A. Jensen valgt. Indkaldelse godkendt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Side 1/5. Pkt. 1. af dirigent. Valg

Side 1/5. Pkt. 1. af dirigent. Valg og Peter Seehausen blev valgt. Formanden for grundejerlauget Anne-Birgitte Bruskin (nr. 16) bød velkommen til 37 deltagere og foreslog på bestyrelsens vegne Peter Seehausen (nr. 84) til dirigent. Der var

Læs mere

Elektronisk post. Gå ind på vores hjemmeside: http://www.vejlauget- skovholm.dk

Elektronisk post. Gå ind på vores hjemmeside: http://www.vejlauget- skovholm.dk Elektronisk post Bestyrelsen opfordrer alle medlemmer af vejlauget til fremover at modtage meddelelser, indkaldelser, orienteringsskrivelser mv. fra Vejlauget. Gå ind på vores hjemmeside: http://www.vejlauget-

Læs mere

Tisvildelejeforeningen

Tisvildelejeforeningen Dagsorden Generalforsamling Tisvildelejeforeningen 22 juni kl. 10.00 Tisvildeleje 1. Valg af dirigent og referent. Tisvildelejeforeningen 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Stødov Bakkers Grundejerforening

Stødov Bakkers Grundejerforening Kære grundejer i Stødov Bakker, Stødov Bakkers Grundejerforening Stødov, marts 2018. Indkaldelse til Generalforsamling Torsdag den 26. april 2018 kl. 19.30 i Helgenæs Forsamlingshus, Grimshovedvej 2. I

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den 2.4.2019 kl. 17.30 på Østvilsund Færgekro. 68 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Svend Aage Schytte Pedersen

Læs mere

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6 Ref. Generalforsamling nr. 45, 6. juli 2013 kl. 10 på Munchs Hotel, Tornby Strand Dagsorden, jf. vedtægternes 8 om afholdelse af generalforsamling: a. Valg af dirigent b. Formandens beretning vedr. det

Læs mere

www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007

www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007 GYVELPOSTEN www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007 Til medlemmerne. Bestyrelsen har nu afholdt sit første møde. På mødet konstituerede bestyrelsen sig som følger: Formand Ole Bjarno, Syrenkæden 8.

Læs mere

Vores affald. - forsvinder ikke af sig selv!

Vores affald. - forsvinder ikke af sig selv! Vores affald - forsvinder ikke af sig selv! Vi lever på mange måder i et overflodssamfund. Vi forbruger og smider væk som aldrig før. To tons affald om dagen I Danmark må hver enkelt skraldemand håndtere

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 med følgende dagsorden uddelt d. 20. august 2007: 1. Velkomst. 2. Valg af dirigent. 3. Valg af referent. 4. Bestyrelsens beretning for regnskabsåret

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Ib Nielsen der er sygemeldt. Der var afbud fra begge suppleanter Kristian Legaard

Læs mere

Grundejerforeningen Fyrrelunden. Referat af generalforsamlingen den 29. maj 2011

Grundejerforeningen Fyrrelunden. Referat af generalforsamlingen den 29. maj 2011 Grundejerforeningen Fyrrelunden Referat af generalforsamlingen den 29. maj 2011 Næstformanden, Marian Jürs, bød velkommen. Anne Lyngbye blev valgt som dirigent. Hun konstaterede, at generalforsamlingen

Læs mere

Hyllingebjergvej Vejlaug www.hyllingebjergvej.dk

Hyllingebjergvej Vejlaug www.hyllingebjergvej.dk Hyllingebjergvej Vejlaug www.hyllingebjergvej.dk Referat ordinær generalforsamling den 05. juli 2009 på Restaurant Lisestuen Bestyrelsen var repræsenteret ved Kirsten Vilhelmsen (51), Jan Heisterberg (63)

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 5. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 5. marts 2012 Der var fremmødt 87 stemmeberettigede medlemmer, og der blev medbragt 5 gyldige fuldmagter i alt 92 stemmer. (Bestyrelsen ønsker i den forbindelse at bemærke, at jvnf. foreningens vedtægter kan hver husstand

Læs mere

Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk 34. årgang nr. 3 Juni 2010

Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk 34. årgang nr. 3 Juni 2010 Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk 34. årgang nr. 3 Juni 2010 Resumé af referatet fra generalforsamling Tirsdag den 27. april 2010 kl. 19.00 Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling den 11. april 2017, kl Bratten Grundejerforening

Referat. Ordinær generalforsamling den 11. april 2017, kl Bratten Grundejerforening Referat Ordinær generalforsamling den 11. april 2017, kl. 19.30 Bratten Grundejerforening Antal deltagere ca. 100 1. Valg af dirigent Forslag Jens A. Jensen valgt. Indkaldelse godkendt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling Grundejerforeningen Grønningen Referat fra Generalforsamling Tidspunkt : Tirsdag d. 14. Marts 2017, kl. 19.30 i Stensballe hallens klublokale Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

Referat af generalforsamling 2012 i Dansk Selskab for Ergoterapeutisk Forskning den 16. marts 2012 (kl. 13.30)

Referat af generalforsamling 2012 i Dansk Selskab for Ergoterapeutisk Forskning den 16. marts 2012 (kl. 13.30) Referat af generalforsamling 2012 i Dansk Selskab for Ergoterapeutisk Forskning den 16. marts 2012 (kl. 13.30) Mette Leth, Sonja Vinkler, Eva Ejlersen Wæhrens, Lisa Østergård, Helle Dreier, Kirsten Petersen,

Læs mere

HUSK at besøge Sletten s nye hjemmeside. www.ejerlagetsletten.dk

HUSK at besøge Sletten s nye hjemmeside. www.ejerlagetsletten.dk Referat af Ejerlaget Sletten s Generalforsamlingen den 7. maj. 2011 HUSK at besøge Sletten s nye hjemmeside www.ejerlagetsletten.dk Forud for generalforsamlingen orienterede Natur- og Miljøchef Claus Borg,

Læs mere

Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl på Højby Kro.

Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl på Højby Kro. Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl. 10.00 på Højby Kro. Dagsorden: Velkomst ved formanden. 1. Valg af dirigent, bestyrelsen foreslår Svend-Erik

Læs mere

Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR

Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR Referat fra ordinær generalforsamling onsdag d. 14 marts 2007. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej.

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Fremmødte: 17 (2,3,8,10,11,13,15,16,17,18,19,23,28,30,32,36,56) Ikke fremmødte: 22 (1,4,5,6,7,9,12,14,20,22,24,26,34,38,40,42,44,46,48,50,52,54)

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

Grundejerforeningen Lystgårdsparken

Grundejerforeningen Lystgårdsparken Referat fra generalforsamling den 30. oktober 2017 Til stede: Lystgårdsparken 1, 3, 5, 7, 9, 10, 13, 16, 23, 32, 33, 36, 38, 42 Referent: Louise Riley Ad. 1. Valg af dirigent Ove Nielsen blev valgt og

Læs mere

GENERALFORSAMLING 2011 Referat

GENERALFORSAMLING 2011 Referat GENERALFORSAMLING 2011 Referat FORENINGEN KLITPLANTAGEN BLOKHUS Samler alle fælles interesser i klitplantagen www.klitblokhus.dk Bestyrelsen Formand: Fleming Friis Larsen Strandgårdsvej 40 Skovduesvinget

Læs mere

Vedtægter. for. Myrup Bylaug

Vedtægter. for. Myrup Bylaug Vedtægter for Myrup Bylaug Stiftet den 6. april 2000 Vedtægter sidst revideret den 16. marts 2013 Se hjemmeside vedr. Myrup: http://www.lokalby.dk/ Formål 1 Foreningens navn er Myrup Bylaug, og dens område

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014.

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Peter Dahl nr. 80. der blev valgt uden modkandidater. Peter kunne

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

Grundejerforeningen. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Grøndalslund den 13. marts 2018 kl i Kostalden, Rødovregaard

Grundejerforeningen. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Grøndalslund den 13. marts 2018 kl i Kostalden, Rødovregaard Grundejerforeningen Grøndalslund www.gf-grondalslund.dk Facebook-gruppe: https://www.facebook.com/groups/1681181828800360/?ref=group_cover Rødovre d. 9. april 2018 Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 28. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 28. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 28. JANUAR. 2016. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Niels Chr. Nielsen der skulle på job. Der var mødt 41 medlemmer op til generalforsamlingen,

Læs mere

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Grundejerforeningen Skibsegen Snekkersten, den 4. april 2006 Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Dato: onsdag 29. marts 2006 kl. 19.45 Sted: Fælleshuset, Hans Paaskesvej, Snekkersten

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling 2015

Referat ordinær generalforsamling 2015 Referat ordinær generalforsamling 2015 Den ordinære generalforsamling blev afholdt torsdag den 19. marts 2015. 30 Fremmødte 1. Valg af dirigent Stine Brandt Jensen fra K 190 blev valgt enstemmig som dirigent.

Læs mere

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen GRUNDEJERFORENING VIBEHOLMS VÆNGE Ishøj marts 2017 Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken 19.00 I festsalen på Vibeholmskolen Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning

Læs mere

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato:

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 26.11.2015 Tidspunkt: Kl. 19.30 Lokale: Klubhuset Ordstyrer: Jørgen Skjøtt Referent: Rita Kirkegaard Deltagerantal 67 Hvoraf 64 er stemmeberettigede.

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 For dem som modtager referatet via brev følger vedlagt giro-indbetalingskort til kontingentet for 2010. For dem som modtager referatet

Læs mere

Grundejerforeningen Skærbo

Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen onsdag d. 27. februar 2013 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 29, 33, 37,

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen.

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen. Grundejerforeningen GJELLESTEN Ølstykke den 16. marts 2015 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen. Formand byder velkommen

Læs mere

Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3

Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3 Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3 Referat af generalforsamling torsdag den 12. maj 2011 Til stede: 1A Egon 1B Claus (formand) 1C Jan 1D Bent (bestyrelsesmedlem) 1E Niels 3B Jette 3C Ulla 3D Søren 3E Henning

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING

ORDINÆR GENERALFORSAMLING ORDINÆR GENERALFORSAMLING Søndag den 01. november 2015, Kl. 11:00 på Wiedergården Dagsorden iht. vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Konstatering af mødets lovlighed 3. Formanden aflægger beretning 4.

Læs mere

Referent: Hanne Linnet Rugaards Skovvej 26, 8680 Ry. Bilag: Ejerlav I- J. Regnskab 2013 og Budget 2014

Referent: Hanne Linnet Rugaards Skovvej 26, 8680 Ry. Bilag: Ejerlav I- J. Regnskab 2013 og Budget 2014 Ejerlavet for delområde I- J i Kildebjerg Ry Beboelse Vest Referent: Hanne Linnet Rugaards Skovvej 26, 8680 Ry Bilag: Ejerlav I- J. Regnskab 2013 og Budget 2014 07-05- 2014 http://www.kildebjerg.net brian@24t.dk

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Styregruppens Støtter

Vedtægter for Foreningen Styregruppens Støtter $1 Foreningens navn: Foreningens navn er Styregruppens Støtter (SGS) $2 Formål og pligter: Foreningens formål er at bistå Styregruppen, der arbejder for en sydlig linjeføring af en kommende Rute A26, som

Læs mere

Referat fra Grundejerforeningen Karinavej s generalforsamling 7. april 2007

Referat fra Grundejerforeningen Karinavej s generalforsamling 7. april 2007 Referat fra Grundejerforeningen Karinavej s generalforsamling 7. april 2007 1.Valg af dirigent, referent og stemmetæller. Som dirigent blev Eigil Obling (nr. 35) valgt, referent blev Marianne Olufson (nr.

Læs mere

Referat af generalforsamling i G/F Henrikshave, Bakkehuset, 30/ ) Behandling af evt. indkomne forslag. Se vedlagte forslag fra bestyrelsen

Referat af generalforsamling i G/F Henrikshave, Bakkehuset, 30/ ) Behandling af evt. indkomne forslag. Se vedlagte forslag fra bestyrelsen Referat af generalforsamling i G/F Henrikshave, Bakkehuset, 30/9 2014. Følgende dagsorden var fremsendt: 1) Valg af dirigent 2) Aflæggelse af beretning for det forløbne år 3) Forelæggelse af regnskab for

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR»

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Dato: 16. april 2015 Sted: Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55, 6800 Varde Dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN TOFTDAHL TIRSDAG D. 29. NOVEMBER 2011

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN TOFTDAHL TIRSDAG D. 29. NOVEMBER 2011 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN TOFTDAHL TIRSDAG D. 29. NOVEMBER 2011 Formanden bød de fremmødte velkommen til generalforsamlingen år 2011. Vi håber, at vi fremover også kan

Læs mere

Referat af KHFR`s landsmøde Lørdag d. 16. maj 2009.

Referat af KHFR`s landsmøde Lørdag d. 16. maj 2009. Ishøj d.19.05.2009. Referat af KHFR`s landsmøde Lørdag d. 16. maj 2009. Dagsorden. Pkt. nr. 1. Valg af dirigent. Pkt. nr. 2. Valg af stemmetællere. Pkt. nr. 3. Formandens beretning. Pkt. nr. 4. Regnskab.

Læs mere

På generalforsamlingen var 40 personer tilstede, svarende til 29 parceller. Formand Frede Jensen bød velkommen, og præsenterede bestyrelsen.

På generalforsamlingen var 40 personer tilstede, svarende til 29 parceller. Formand Frede Jensen bød velkommen, og præsenterede bestyrelsen. G R U N D E J E R F O R E N I N G E N NY HVIDOVRE Referat af Generalforsamling i Grundejerforeningen Ny Hvidovre 2005 Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Ny Hvidovre www.nyhvidovre.dk

Læs mere

Affald kommer ikke af sig selv...

Affald kommer ikke af sig selv... Affald kommer ikke af sig selv... - og forsvinder ikke af sig selv! Det er ikke til at bære! Arbejdstilsynet har fastsat regler for, hvordan skraldemanden skal udføre sit arbejde. To tons affald om dagen...

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012 REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012 Fremmødte Nr. 1-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 2-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 6-2 brevstemmer Nr. 8 2 brevstemmer Nr. 9-1 fremmødt - repr. 2 stemmer

Læs mere

Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse.

Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse. Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse. Stemmeberettigede: 25 incl. 1 fuldmagt. Dagsorden i

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Enhedslisten Varde. Foreningen er en lokalafdeling af foreningen Enhedslisten De Rød-Grønne. Foreningens hjemsted er Varde

Læs mere

Nyhedsbrev Strandlyst August 2014

Nyhedsbrev Strandlyst August 2014 Nyhedsbrev Strandlyst August 2014 Nyhedsbrev: Sommer 2014 Bestyrelsen informerer Så er efteråret på trapperne. Men hvad gør det, når sommeren har været helt fantastisk. Den varmeste sommer i 140 år. Dem

Læs mere