plus revision skat rådgivning

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "plus revision skat rådgivning"

Transkript

1 plus revision skat rådgivning Reno Djurs I/S Revisionsprotokol side Årsregnskab 2013 RSM plus P/S statsautoriserede revisorer Jens Baggesens Vej 90 N, 8200 Aarhus N Tlf.: (+45) , Fax: (+45) aarhus@rsmplus.dk, CVR-nr (Hjemsted: København) Afdelinger i: Aalborg, Holstebro, Kolding, København, Odense, Skærbæk, Vordingborg og Aarhus RSM plus er et selvstændigt medlem af RSM International, en uafhængig kæde af selvstændige revisions- og konsulentfirmaer med kontorer i mere end 100 lande

2 RSM plus 61 Revisionsprotokollat for Reno Djurs I/S 1. Konklusion på revisionen af årsregnskabet for 2013 Vi har revideret det af ledelsen udarbejdede udkast til årsregnskab for Reno Djurs I/S for Årsregnskabet viser følgende resultat, pengestrømme fra driftsaktiviteten, aktiver og egenkapital: kr. kr. Resultat Pengestrømme fra driftsaktiviteten Aktiver Egenkapital Revisionen af årsregnskabet har ikke givet anledning til at anføre kritiske bemærkninger. Særlige forhold af ledelsesmæssig interesse vedrørende årsregnskabet fremgår af afsnit 2. Årsregnskabet og de i afsnit 2-4 anførte kommentarer og supplerende specifikationer samt øvrige bemærkninger i revisionsprotokollatet udgør efter vor opfattelse et væsentligt grundlag for bestyrelsens stillingtagen til årsregnskabet. Herudover indeholder årsregnskabet supplerende regnskabsoplysninger i note 12 24, der ligeledes er et væsentligt grundlag for bestyrelsens stillingtagen til årsregnskabet. Disse oplysninger er ikke omfattet af vor revision. Revisionens formål, planlægning, omfang og udførelse fremgår af side i sidste års protokollat. Såfremt bestyrelsen godkender årsrapporten i den foreliggende form, vil vi forsyne den med en revisionspåtegning uden forbehold og uden supplerende oplysninger. 2. Særlige forhold vedrørende årsrapporten I forbindelse med vor revision af årsregnskabet skal vi fremhæve følgende forhold af ledelsesmæssig interesse: Efter påkrav fra Statsforvaltningen vedtog Reno Djurs I/S en vedtægtsændring i 2011 omkring ændring af regnskabsprincipper, således at årsregnskabet blev aflagt i henhold til Styrelseslovens regler. Økonomi- og Indenrigsministeriet fastslog dog i november 2011, at det ikke ville være i strid med kommunallovgivningen at aflægge årsregnskabet i kommunale fælleskaber i henhold til Årsregnskabsloven fremfor efter de kommunale regnskabsregler, såfremt den kommunale virksomhed er selvstændigt regnskabsførende, og hvor denne i øvrigt ikke allerede er omfattet af en særlovgivning, hvor der kræves regnskabsaflæggelse efter Årsregnskabsloven.

3 RSM plus 62 Efter indstilling fra Reno Djurs I/S bestyrelse har interessenterne derfor besluttet at gå tilbage til tidligere års anvendte regnskabspraksis, og årsrapporten for 2013 er derfor aflagt i henhold til Årsregnskabslovens bestemmelser for klasse C virksomheder. 3. Ikke korrigerede fejl I henhold til internationale standarder skal vi over for ledelsen redegøre for eventuelle fejl konstateret under vor revision, som ikke er korrigeret i forbindelse med regnskabsaflæggelsen. Det er efter vor opfattelse ikke usædvanligt, at der konstateres administrative og bogføringsmæssige fejl i forbindelse med regnskabsaflæggelsen, som ikke rettes, da de vurderes ikke at være af væsentlig betydning for regnskabsaflæggelsen og for det billede årsregnskabet skal give af selskabet. 4. Kommentarer og supplerende specifikationer til regnskabet Idet vi henviser til ledelsens årsberetning, kan vi oplyse følgende: Årets resultat blev et overskud på t.kr imod et overskud sidste år på t.kr Omsætningen udgår i år t.kr , hvilket er et fald på kr. t.kr i forhold til sidste år. Faldet i omsætningen skyldes primært, at der har været et fald i mængderne af affald, som behandles i anlægget i Glatved på cirka 9%. Andre driftsindtægter er steget t.kr Der har i år været en øget indtjening på vejeassistancen på t.kr , hvilket primært er en følge af modtagelse af større mængder fra RGS. Produktionsomkostningerne er faldet med t.kr , hvilket især kan henføres til, at de modtagne mængder til behandling i Glatved har været faldende i Årets udgift til sikkerhedsstillelse i henhold til lovgivningens krav om virksomhedens pligt til at afholde omkostninger i forbindelse med en fremtidig nedlukning af deponeringsanlæget udgør t.kr Den samlede hensatte forpligtelse udgør t.kr pr Administrationsomkostninger er faldet med t.kr. 725, hvilket bl.a. kan henføres til et fald på t.kr. 959 i omkostninger til konsulentbistand i forbindelse med planlægning og projektering af etape lll i Glatved m.v. Finansielle indtægter er faldet med t.kr Det generelt faldende renteniveau har medført en mindre renteindtægt på selskabets obligationer og indestående på bankkonti. Pengestrømsopgørelsen viser, at de likvide beholdninger udgør t.kr pr Med tillæg af selskabets værdipapirbeholdning på t.kr og efter fradrag af bindingspligtige beløb til sikkerhedsstillelse på tkr kan de likvide beholdninger opgøres til t.kr , hvilket er et fald på ca. t.kr i forhold til sidste år. Årets samlede investeringer i anlægsaktiver på t.kr er finansieret med egne midler.

4 RSM plus 63 Knap t.kr. 10 vedrører etablering af kompostanlæg i Glatved, samt diverse projekteringsomkostninger vedrørende påbegyndelse af nyt deponeringsanlæg (etape 3). Ligeledes er der i år indkøbt en ny gummiged til t. kr Virksomheden er velkonsolideret, idet egenkapitalen udgør cirka 78% af den samlede balancesum. 5. Forsikringsforhold Selskabets forsikringsforhold omfattes ikke af vor revision. I lighed med sidste år har vi konstateret, at der er tegnet og betalt forsikringer for virksomheden. 6. Revisionsplanlægning og gennemførelse 6.1 Revisionsplanlægning Revisionen er planlagt med fokus på væsentlige og risikofyldte områder for regnskabsaflæggelsen. Disse områder er: Omsætning Vi har kontrolleret, at omsætningen er registreret i den korrekte periode, samt at fakturering er foretaget frem til 31. december Vi har ligeledes gennemgået forretningsgange omkring registrering af faktureringsgrundlaget, herunder er der i væsentligt omfang foretaget afstemning af omsætningen og behandlingsafgifter med vejesystemer m.v., hvilket ikke har givet anledning til bemærkninger Varekøb og omkostninger Vi har foretaget en overordnet regnskabsanalyse af det afholdte varekøb og omkostninger og sammenholdt disse med sidste år. Væsentlige afvigelser er årsagsforklaret uden bemærkninger. Vi har ligeledes foretaget stikprøvevis kontrol af forretningsgange og interne kontroller omkring køb og betaling af varekøb og omkostninger. Personaleomkostninger Lønadministrationen foretages af Norddjurs Kommune, der anvender Kommunedata s lønsystem. De udgiftsførte lønninger er afstemt til dette lønsystem. Opgørelsen af skyldige feriepenge og afspadsering er kontrolleret uden bemærkninger. Renteindtægter Renteindtægter fra bankindeståender er afstemt til årsopgørelser. Materielle anlægsaktiver Årets tilgange er stikprøvevist kontrolleret, og anlægskartotek er ajourført inklusive en beregning af årets driftsøkonomiske afskrivninger.

5 RSM plus 64 Tilgodehavender Vi har foretaget en gennemgang af selskabets tilgodehavender fra salg. Der er stikprøvevist udsendt saldomeddelelser til debitorer til bekræftelse af selskabets udestående på statusdagen, ligesom der stikprøvevist er foretaget kontrol af indbetaling af væsentlige tilgodehavender i det nye regnskabsår. Ved årets udgang er der forfaldne tilgodehavender hos dagrenovationskunder på over 90 dage på ca. t.kr ud af et samlet tilgodehavende på t.kr I lighed med tidligere år modregner SKAT dagrenovationskundernes forfaldne gæld i kundernes eventuelle tilgodehavender hos det offentlige. Ligeledes foretager SKAT også løbende rykning af de forfaldne tilgodehavender hos kunderne. SKAT s inddrivelse af forfaldne beløb er ikke så effektiv som tidligere års praksis. Selskabet har dog en vis sikkerhed i tilgodehavenderne hos kunderne, idet eventuel gæld fra dagrenovationen påhviler ejendommen. Ved et eventuelt fremtidigt ejerskifte vil tilgodehavendet blive opkrævet hos den nye ejer. Selskabet har ikke haft væsentlige tab på tilgodehavender i år og i tidligere år. Ledelsen vurderer på denne baggrund, at der ikke er risiko for væsentlige tab på selskabets fordringer. Selskabet har derfor ikke hensat beløb til imødegåelse af tab på debitorer i regnskabet for Likvide beholdninger og likvide værdipapirer Bankindeståender og værdipapirer er afstemt til årsopgørelser. Der er indhentet engagementsforespørgsel til bekræftelse af disse. Som et led i vor revision af kasse- og bankfunktionen, har vi afstemt de likvide beholdninger på en vilkårlig dato i løbet af regnskabsåret. I forbindelse med den løbende revision har vi foretaget gennemgang og kontrol af virksomhedens forretningsgange og interne kontroller vedrørende kasse- og bankfunktionen. Leverandørgæld og anden gæld Kreditorer er stikprøvevist afstemt til kontoudtog. Vi har kontrolleret, at gældsposter er korrekt periodiseret. Anden gæld er kontrolleret og afstemt. Forekommer der tilsigtede fejl eller mangler vil der være en risiko for, at disse forbliver uopdagede, da de sædvanligvis tilsløres eller holdes skjult. Konstateres der under revisionen unøjagtigheder, som vækker mistanke om uregelmæssigheder, vil revisionen efter aftale med ledelsen blive udvidet med henblik på afklaring af forholdet. Grundlaget for revisionsplanlægningen har været en af os foretaget vurdering af selskabets regnskabsvæsen og interne kontroller, såvel overordnede kontroller som kontroller indenfor specifikke regnskabsmæssige områder.

6 RSM plus Revisionens gennemførelse Vi har stikprøvevist gennemgået bogføringen og bilagsmaterialet samt udvalgte forretningsgange indenfor de regnskabsmæssige områder i det omfang det under hensyntagen til væsentlighed og risiko har været nødvendigt for revisionen af årsregnskabet. Formålet har primært været at undersøge, om selskabets registreringssystemer for regnskabsmæssige transaktioner er hensigtsmæssigt tilrettelagt, og om de interne kontroller fungerer som planlagt. Revisionen af årsregnskabet har omfattet en vurdering af den af ledelsen valgte regnskabspraksis og udøvede regnskabsmæssige skøn. Revisionen har blandt andet omfattet en analyse af resultatopgørelsens poster, herunder en sammenholdelse med tidligere års resultatopgørelser og med budgettet. Ved gennemgangen af balancen har vi overbevist os om aktivernes og gældsforpligtelsernes tilstedeværelse, fuldstændighed, forsvarlige måling og tilhørsforhold til selskabet. Vi har gennemlæst bestyrelsens forhandlingsprotokol. Som et led i revisionen har vi indhentet en regnskabserklæring fra ledelsen. 7. Kommentarer til forvaltningsrevisionen Selskabet er omfattet af Lov om Kommunal Styrelse i henhold til seneste vedtægter. I henhold til vedtægterne har vi foretaget forvaltningsrevision. Forvaltningsrevisionen har omfattet en vurdering af økonomistyring, sparsommelighed, produktivitet og effektivitet. Vurderingerne er blandt andet baseret på analyser af udgifts- og indtægtsposter, beregning af nøgletal, undersøgelser af usædvanlige tendenser i udviklingen samt analyser af væsentlige budgetafvigelser og realismen i budgettets forudsætninger m.m. 7.1 Forvaltningen af selskabets midler økonomistyring Med henblik på at vurdere, om selskabet drives under skyldig hensyntagen til økonomistyringsaspektet, skal ledelsen løbende vurdere, om der er opbygget et tilstrækkeligt effektivt informationssystem, som sikrer, at der styres efter og følges op på opnåelsen af en hensigtsmæssig ressourceudnyttelse. Vurderingen af økonomistyringsaspektet kan eksempelvis ske ved kontrol af, om: Der er udarbejdet en skriftlig budgetprocedure for budgetudarbejdelse og budgetopfølgning. Budgetproceduren for budgetudarbejdelse følges. Løbende budgetopfølgning foretages tilstrækkeligt hyppigt. Detaljeringsgraden er tilstrækkelig høj. Ved vor revision af selskabets økonomistyring har vi vurderet, at der er etableret informationssystemer, der sikrer, at ressourcerne anvendes, og aktiviteterne tilrettelægges, så målsætningen opfyldes. Vi har undersøgt, om der foretages målfastsættelse, budgetlægning, ledelsesmæssig kontrol, regnskabsaflæggelse herunder perioderegnskaber, opfølgning og rapportering til bestyrelsen samt evaluering.

7 RSM plus 66 Ud fra vor revision af årsregnskabet, samtaler med ledelsen, samt vort kendskab til selskabets forhold som helhed er det vor opfattelse, at selskabet har tilrettelagt en god økonomistyring. 7.2 Forvaltningen af selskabets midler sparsommelighed Med henblik på at vurdere, om selskabet også drives under skyldig hensyntagen til sparsommelighedsaspektet, skal ledelsen løbende vurdere, om de enkelte transaktioner har været i overensstemmelse med de almindelige normer for, hvad der skønnes at være en rimelig, hensigtsmæssig og sparsommelig administration, som dette måtte være fastsat i selskabets målsætninger. Vurderingen af sparsommelighedsaspektet kan for eksempel ske ved analyser af, om: Lønninger til personale er rimelige set i forhold til kvalifikationer og anciennitet. Der indhentes alternative tilbud ved køb af varer og tjenesteydelser. Foreliggende rabatmuligheder er udnyttet. Udgifter er rimelige i forhold til egne målsætninger. Optagne lån er forrentet fordelagtigt. Likvide midler er anbragt fordelagtigt. Vi har i forbindelse med vor revision stikprøvevist vurderet, om selskabets dispositioner er i overensstemmelse med de almindelige normer for, hvad der under hensyntagen til virksomhedens art og størrelse kræves af en hensigtsmæssig og sparsommelig forvaltning af offentlige midler, herunder hvorvidt goder og tjenesteydelser er erhvervet på en økonomisk hensigtsmæssig måde under hensyn til pris, kvalitet, kvantitet samt de af bestyrelsen udstukne retningslinjer. Ved vor vurdering af, om der ved forvaltningen af selskabets midler er taget skyldige økonomiske hensyn, har vi i forbindelse med sparsommelighedsaspektet blandt andet stikprøvevist undersøgt: At der foreligger retningslinjer for daglige indkøb, der sikrer sammenhæng imellem pris og kvalitet. At der ved større indkøb er indhentet tilbud. Ud fra vor revision af årsregnskabet, samtaler med selskabets ledelse samt vort kendskab til selskabets forhold som helhed er det vor opfattelse, at selskabet udviser den fornødne sparsommelighed. 7.3 Forvaltningen af selskabets midler produktivitet Med henblik på at vurdere, om selskabet også drives under skyldig hensyntagen til produktivitetsaspektet, skal selskabet løbende foretage beregning af nøgletal, der udtrykker produktiviteten inden for forskellige områder, herunder skal der ske vurdering af, om produktiviteten lever op til målepunkter, der er opstillet i målsætningerne. Produktivitet vedrører forholdet mellem anvendelsen af ressourcer og produktionens omfang. Vi har i forbindelse med vor revision foretaget sammenligninger med tidligere år samt med det foreliggende budget og selskabets regnskab, hvilket ikke har givet anledning til bemærkninger.

8 RSM plus Forvaltningen af selskabets midler effektivitet Med henblik på at vurdere, om selskabet ligeledes drives under skyldig hensyntagen til effektivitetsaspektet, skal ledelsen løbende evaluere, om den udførte affaldshåndtering har været i overensstemmelse med målsætningerne. Vurderingen af effektiviteten omfatter en stillingtagen til, hvorvidt selskabet når sine mål herunder kvalitative set i forhold til de anvendte ressourcer. Vore undersøgelser har omfattet atypiske udgifter for at verificere, om disse udgifter er i overensstemmelse med selskabets sædvanlige drift. Ud fra vor revision af årsregnskabet, samtaler med ledelsen samt vort kendskab til selskabets forhold som helhed er det vor opfattelse, at selskabet udviser den fornødne effektivitet. 8. Lovkrævede oplysninger m.v. 8.1 Eftersyn af bestyrelsens protokoller m.v. Vi har påset, at der føres en forhandlingsprotokol for bestyrelsesmøder, forhandlingsprotokollen og revisionsprotokollen er underskrevet af samtlige bestyrelsesmedlemmer. 8.2 Andre arbejder Udover vor revision af årsregnskabet har vi ydet regnskabsmæssig assistance vedrørende opstilling af årsrapporten, samt diverse løbende rådgivning Revisors afgivelse af lovkrævede oplysninger i forbindelse med årsregnskabet for 2013 I henhold til lov nr. 468 af 17. juni 2008 om godkendte revisorer og revisionsvirksomheder skal vi oplyse, at vi opfylder lovgivningens krav til uafhængighed, og at vi under revisionen har modtaget alle de oplysninger, vi har anmodet om. Revisors uafhængighed I henhold til revisorlovens 21 stk. 1, skal vi oplyse, at der eksisterer sikkerhedsforanstaltninger, der sikrer, at eventuelle trusler mod revisors uafhængighed mindskes, og at de sikkerhedsforanstaltninger, der er truffet, er dokumenteret i vores revisionsdokumentation.

9 RSM plus 68 Sikkerhedsforanstaltningerne omfatter: Attestation fra medlemmer i revisionsteamet om uafhængighed Rotation af underskrivende revisor efter 7 år Overvågning af leverede ydelser ud over revision, herunder kontrol af at der ikke leveres ydelser i strid med revisorlovens 24 stk. 4 samt at der ikke leveres andre ydelser end revision, der honorarmæssigt kan bringe revisors uafhængighed i fare. Obligatorisk gennemgang af revisionsopgaven af en statsautoriseret revisor i revisionsfirmaet, der i øvrigt ikke er tilknyttet opgaven. Aarhus, den 19. marts 2014 RSM plus P/S statsautoriserede revisorer Niels Chr. Boll statsautoriseret revisor Fremlagt på bestyrelsesmødet, den 19. marts 2014 Bestyrelsen: Per Dalgaard Jens Meilvang Niels Ole Birk Kim Lykke Jensen Mads Nikolajsen Kai Pedersen

plus revision skat rådgivning

plus revision skat rådgivning plus revision skat rådgivning Reno Djurs I/S Revisionsprotokol side 69-76 Årsregnskab 2014 RSM plus P/S statsautoriserede revisorer Jens Baggesens Vej 90 N, 8200 Aarhus N Tlf.: (+45) 8612 7888, Fax: (+45)

Læs mere

Reno Djurs I/S. Revisionsprotokol side 40-48. Årsregnskab 2011

Reno Djurs I/S. Revisionsprotokol side 40-48. Årsregnskab 2011 Reno Djurs I/S Revisionsprotokol side 40-48 Årsregnskab 2011 R, s Jens Baggesens Vej 90 N, 8200 Århus N Tlf.: (+45) 8612 7888, Fax: (+45) 8612 7885 e-mail: aarhus@rsmplus.dk, www.rsmplus.dk CVR-nr. 43622811

Læs mere

plus revision skat rådgivning

plus revision skat rådgivning plus revision skat rådgivning Reno Djurs I/S Revisionsprotokol side 49-60 Årsregnskab 2012 RSM plus P/S statsautoriserede revisorer Jens Baggesens Vej 90 N, 8200 Aarhus N Tlf.: (+45) 8612 7888, Fax: (+45)

Læs mere

Reno Djurs I/S. Revisionsprotokol side Årsregnskab 2015

Reno Djurs I/S. Revisionsprotokol side Årsregnskab 2015 Reno Djurs I/S Revisionsprotokol side 77-87 Årsregnskab 2015 RSM plus P/S statsautoriserede revisorer er medlem af RSM-netværket og driver virksomhed under navnet RSM. RSM er det virksomhedsnavn, som anvendes

Læs mere

Museum Sydøstdanmark. Revisionsprotokol side Revisionsprotokollat til årsregnskabet 2015

Museum Sydøstdanmark. Revisionsprotokol side Revisionsprotokollat til årsregnskabet 2015 Museum Sydøstdanmark Revisionsprotokol side 56 61 Revisionsprotokollat til årsregnskabet 2015 RSM plus P/S statsautoriserede revisorer er medlem af RSM-netværket og driver virksomhed under navnet RSM.

Læs mere

Komplementarselskabet Motala II ApS Revisionsprotokollat til årsregnskabet for 2013

Komplementarselskabet Motala II ApS Revisionsprotokollat til årsregnskabet for 2013 Komplementarselskabet Motala II ApS Revisionsprotokollat til årsregnskabet for 2013 Indholdsfortegnelse 1 Revision af årsregnskabet 32 1.1 Årsregnskabet 32 1.2 Forhold af væsentlig betydning for vurdering

Læs mere

plus revision skat rådgivning

plus revision skat rådgivning plus revision skat rådgivning Ågård-Gravens Vandværk A.M.B.A. Revisionsprotokol side 16-19 Årsregnskab 2014 Kokholm 1B, 6000 Kolding Tlf.: (+45) 7634 2600, Fax: (+45) 7634 2601 e-mail: kolding@rsmplus.dk,

Læs mere

Fælleskøkkenet Elbo I/S. Revisionsprotokollat til årsregnskab 2011

Fælleskøkkenet Elbo I/S. Revisionsprotokollat til årsregnskab 2011 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 Arosgaarden, Åboulevarden 31 Postboks 514 8100 Aarhus C Telefon 89 41 41 41 Telefax 89 41 42 43 www.deloitte.dk Fælleskøkkenet Elbo

Læs mere

Egedal og Frederikssund Kommuners Hjælpemiddeldepot. Revisionsprotokollat til årsregnskabet for 2016

Egedal og Frederikssund Kommuners Hjælpemiddeldepot. Revisionsprotokollat til årsregnskabet for 2016 Egedal og Frederikssund Kommuners Hjælpemiddeldepot I/S Revisionsprotokollat til årsregnskabet for 2016 PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, CVR-nr. 33 77 12 31 Strandvejen

Læs mere

Lejre Lærerforening Lærerkreds 42 og Særlig Fond. Revisionsprotokollat for 2014

Lejre Lærerforening Lærerkreds 42 og Særlig Fond. Revisionsprotokollat for 2014 Lejre Lærerforening Lærerkreds 42 og Særlig Fond Revisionsprotokollat for 2014 Indholdsfortegnelse 1.0 Revision af årsrapporten for 2014 48 1.1 Indledning 48 1.2 Konklusion på den udførte revision og revisionspåtegning

Læs mere

Sorø Event & Turist. CVR-nummer 13333238

Sorø Event & Turist. CVR-nummer 13333238 Dansk Revision Sorø godkendt revisionsaktieselskab Feldskovvej 9 DK-4180 Sorø soroe@danskrevision.dk www.danskrevision.dk Telefon: +45 58 58 18 00 Telefax: +45 57 83 20 64 CVR: DK 29 91 98 01 Bank: 2204

Læs mere

Den selvejende institution Lerbjerg-Centret

Den selvejende institution Lerbjerg-Centret Revisionsfirmaet Jan Hansen statsautoriseret revisionsaktieselskab Den selvejende institution Lerbjerg-Centret c/o Laila Herskind Kallevadvej 5 4760 Vordingborg Revisionsprotokollat for Marievej 3, 2630

Læs mere

plus revision skat rådgivning

plus revision skat rådgivning plus revision skat rådgivning Museum Sydøstdanmark Revisionsprotokol side 37 47 (kombineret ajourføringsprotokol og revisionsprotokollat til årsregnskabet 2013) RSM plus P/S, s Algade 76, 4760 Vordingborg

Læs mere

Optikerforeningen. CVR-nummer

Optikerforeningen. CVR-nummer Dansk Revision Randers Godkendt Revisionspartnerselskab Tronholmen 5 DK-8960 Randers SØ randers@danskrevision.dk www.danskrevision.dk Telefon: +45 89 12 50 00 Telefax: +45 89 12 51 00 CVR: DK 31 77 85

Læs mere

Brøndby Strand Kirkekasse

Brøndby Strand Kirkekasse Revisionsprotokollat af 04.07.14 vedrørende Årsregnskab for 2013 STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB BEIERHOLM medlem af HLB International - et verdensomspændende netværk af uafhængige revisionsfirmaer

Læs mere

Aarhus Idrætsfond. Revisionsprotokollat om udkast til årsrapport for 2014

Aarhus Idrætsfond. Revisionsprotokollat om udkast til årsrapport for 2014 Aarhus Idrætsfond Revisionsprotokollat om udkast til årsrapport for 2014 PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, CVR-nr. 33 7712 31 Nobelparken, Jens Chr. Skous Vej 1, 8000 Aarhus

Læs mere

DANMARKS BIBLIOTEKSFORENING UDSKRIFT AF REVISIONSPROTOKOL SIDE 123-127 VEDRØRENDE ÅRSREGNSKABET 2013

DANMARKS BIBLIOTEKSFORENING UDSKRIFT AF REVISIONSPROTOKOL SIDE 123-127 VEDRØRENDE ÅRSREGNSKABET 2013 Tlf: 39 15 52 00 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab koebenhavn@bdo.dk Havneholmen 29 www.bdo.dk DK-1561 København V CVR-nr. 20 22 26 70 DANMARKS BIBLIOTEKSFORENING UDSKRIFT AF REVISIONSPROTOKOL

Læs mere

Foreningen Andelsgaarde. Sofievej Hellerup CVR Rapportering til selskabets øverste ledelse

Foreningen Andelsgaarde. Sofievej Hellerup CVR Rapportering til selskabets øverste ledelse Henningsens Alle 8 DK - 2900 Hellerup CVR.nr. 36 44 53 86 Tel. +45 60 80 60 90 Foreningen Andelsgaarde Sofievej 33 2900 Hellerup CVR 39432943 Rapportering til selskabets øverste ledelse 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Faxe-Hallerne Den selvejende institution for Faxe og omegn Rådhusvej Faxe. CVR-nr.: Revisionsprotokollat for regnskabsåret 2012

Faxe-Hallerne Den selvejende institution for Faxe og omegn Rådhusvej Faxe. CVR-nr.: Revisionsprotokollat for regnskabsåret 2012 I Revs Faxe Registrerede revisorer Poul Johansson Søren Holt-Nielsen Faxe-Hallerne Den selvejende institution for Faxe og omegn Rådhusvej 6 4640 Faxe CVR-nr.: 11 89 60 73 Revisionsprotokollat for regnskabsåret

Læs mere

Vallensbæk Strands Vandværk AMBA Gisselfeldvej 6 2665 Vallensbæk Strand. Revisionsprotokollat vedrørende regnskabsåret 2007. CVR. nr.

Vallensbæk Strands Vandværk AMBA Gisselfeldvej 6 2665 Vallensbæk Strand. Revisionsprotokollat vedrørende regnskabsåret 2007. CVR. nr. Gisselfeldvej 6 2665 Vallensbæk Strand Revisionsprotokollat vedrørende regnskabsåret 2007 CVR. nr. 37069612 TimeVision Taastrup Registreret revisionsaktieselskab Taastrup Hovedgade 92 DK-2630 Taastrup

Læs mere

Revisionsprotokollat for regnskabsåret 2014

Revisionsprotokollat for regnskabsåret 2014 ¾ ó»ª ±² Stevns Fiskeri LAG c/o Ninna Nielsen Skansevej 16 4673 Rødvig CVR-nr.: 33 29 19 06 Revisionsprotokollat for regnskabsåret 2014 Þ»² л¼»»²ô»¹»»»ª ± ÚÜÎ Î ³±»ª» ïï ßô ìêéî Õ ²¹» Ì ºò ëê ëé çë ìé

Læs mere

Dyssegårdskirken. Revisionsprotokollat af 14.08.13. Årsregnskab for 2012. vedrørende STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB

Dyssegårdskirken. Revisionsprotokollat af 14.08.13. Årsregnskab for 2012. vedrørende STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB Revisionsprotokollat af 14.08.13 vedrørende Årsregnskab for 2012 STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB BEIERHOLM medlem af HLB International - et verdensomspændende netværk af uafhængige revisionsfirmaer

Læs mere

IT-Forsyningen I/S. Revisionsprotokollat til årsregnskab regnskabsår

IT-Forsyningen I/S. Revisionsprotokollat til årsregnskab regnskabsår Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk IT-Forsyningen I/S Revisionsprotokollat

Læs mere

Bønsvig Stavreby Vandværk (CVR nr ) 4720 Præstø. Tiltrædelsesprotokollat for regnskabsåret 2009/10

Bønsvig Stavreby Vandværk (CVR nr ) 4720 Præstø. Tiltrædelsesprotokollat for regnskabsåret 2009/10 Bønsvig Stavreby Vandværk (CVR nr. 52 42 79 16) 4720 Præstø Tiltrædelsesprotokollat for regnskabsåret 2009/10 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Indledning... 2 2. Revisionens formål og formelle indhold... 2 3. Revisionens

Læs mere

P. Holm ApS Revisionsprotokollat til årsregnskabet for 2014/15. Penneo dokumentnøgle: 5ZKQN-DF48I-WZIZP-PPTQL-2W05T-GN30E

P. Holm ApS Revisionsprotokollat til årsregnskabet for 2014/15. Penneo dokumentnøgle: 5ZKQN-DF48I-WZIZP-PPTQL-2W05T-GN30E P. Holm ApS Revisionsprotokollat til årsregnskabet for 2014/15 Indholdsfortegnelse Side 1 Revision af årsregnskabet 46 1.1 Årsregnskabet 46 1.2 Forhold af væsentlig betydning for vurdering af årsregnskabet

Læs mere

ABCD. Revisionsprotokollat af 3. april 2009. til årsrapporten for 2008. Dansk Squash Forbund. 09-p001 PEL DDNA 061100 08147.docx

ABCD. Revisionsprotokollat af 3. april 2009. til årsrapporten for 2008. Dansk Squash Forbund. 09-p001 PEL DDNA 061100 08147.docx KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab AUDIT Borups Allé 177 Postboks 250 2000 Frederiksberg Telefon 38 18 30 00 Telefax 72 29 30 30 www.kpmg.dk Revisionsprotokollat af 3. april 2009 til årsrapporten

Læs mere

Dansk Squash Forbund. Revisionsprotokollat

Dansk Squash Forbund. Revisionsprotokollat Revisionsprotokollat af 24. april 2016 til årsregnskabet for 2015 Indhold 1 Indledning 2 2 Konklusion på den udførte revision 2 3 Betydelige forhold vedrørende revisionen 2 3.1 Forbundets forretningsgange

Læs mere

Dansk Softball Forbund

Dansk Softball Forbund CVR-nr. 17 49 82 74 Revisionsprotokollat af 2. april 2016 til årsregnskabet for 2015 Indhold 1 Indledning 127 2 Konklusion på den udførte revision 127 3 Betydelige forhold vedrørende revisionen 127 3.1

Læs mere

Holstebro-Struer Lystbådehavn. Revisionsprotokollat til årsregnskab 2017

Holstebro-Struer Lystbådehavn. Revisionsprotokollat til årsregnskab 2017 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 City Tower, Værkmestergade 2 8000 Aarhus C Telefon 89 41 41 41 Telefax 89 41 42 43 www.deloitte.dk Holstebro-Struer Lystbådehavn Revisionsprotokollat

Læs mere

Revisionsprotokollat til årsregnskabet 2011

Revisionsprotokollat til årsregnskabet 2011 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 10 20 30 Telefax 10 20 40 www.deloitte.dk Kreds Øst Revisionsprotokollat til

Læs mere

TREKANTOMRÅDETS BRANDVÆSEN I/S REVISIONSBERETNING NR. 1 SIDE 1-5 VEDRØRENDE ÅRSREGNSKABET 2016

TREKANTOMRÅDETS BRANDVÆSEN I/S REVISIONSBERETNING NR. 1 SIDE 1-5 VEDRØRENDE ÅRSREGNSKABET 2016 TREKANTOMRÅDETS BRANDVÆSEN I/S REVISIONSBERETNING NR. 1 SIDE 1-5 VEDRØRENDE ÅRSREGNSKABET 2016 CVR-NR. 37 24 29 85 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1 IDENTIFIKATION AF DET REVIDEREDE ÅRSREGNSKAB FOR 2016... 1

Læs mere

Østermarie Vandværk Spurvevej 2 3751 Østermarie. CVR-nr.: 14 32 16 16

Østermarie Vandværk Spurvevej 2 3751 Østermarie. CVR-nr.: 14 32 16 16 Spurvevej 2 3751 Østermarie CVR-nr.: 14 32 16 16 Revisionsprotokollat for regnskabsåret 2014 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Konklusion på revisionen af årsregnskabet for 2014... 3 3. Revisionen

Læs mere

Sankt Mortens Sogns Menighedsråd

Sankt Mortens Sogns Menighedsråd Revisionsprotokollat af 09.09.14 vedrørende Årsregnskab for 2013 STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB BEIERHOLM medlem af HLB International - et verdensomspændende netværk af uafhængige revisionsfirmaer

Læs mere

Socialpolitisk Forening

Socialpolitisk Forening Socialpolitisk Forening Revisionsprotokollat af 16. februar 2015 (side 155-161) vedrørende årsregnskabet for 2014 Indholdsfortegnelse Side 1. Revision af årsregnskabet for 2014 155 2. Konklusion på det

Læs mere

Stiftelsen Hoffmanns Minde. Årsrapport 2014

Stiftelsen Hoffmanns Minde. Årsrapport 2014 Stiftelsen Hoffmanns Minde CVR-nr. 11 61 61 00 Årsrapport 2014 Årsrapporten er godkendt på fondens bestyrelsesmøde den 6/5 2015 Henning Fink-Jensen Dirigent Ellebjergvej 52, 2., 2450 København SV Tlf.:

Læs mere

Midtvendsyssels Lærerkreds

Midtvendsyssels Lærerkreds Midtvendsyssels Lærerkreds Grønnegade 52 9700 Brønderslev CVR-nr.: 50 56 70 28 Revisionsprotokollat for regnskabsåret 2015 Indholdsfortegnelse 1. Identifikation af det reviderede årsregnskab for 2015...

Læs mere

K/S Karlstad Bymidte

K/S Karlstad Bymidte pwc K/S Karlstad Bymidte Revisionsprotokollat til årsrapport for 2014 ; i( "( ' ' : ; ;(, ' I, I Ir; 'I'S el,i; ( 'j.:- I 1. ( i ( > n I I K/S Karlstad Bymidte Revisionsprotokollat til årsrapport for 2014

Læs mere

Dansk Træforening. Revisionsprotokol af 5/5 2009 vedrørende årsrapporten for 2008

Dansk Træforening. Revisionsprotokol af 5/5 2009 vedrørende årsrapporten for 2008 Dansk Træforening Revisionsprotokol af 5/5 2009 vedrørende årsrapporten for 2008 Kvæsthusgade 3 DK-1251 København K Tlf. (+45) 39 16 36 36 Fax (+45) 39 16 36 37 E-mail:copenhagen@n-c.dk Aalborg København

Læs mere

FORBEREDELSESUDVALGET FOR REGION SYDDANMARK

FORBEREDELSESUDVALGET FOR REGION SYDDANMARK FORBEREDELSESUDVALGET FOR REGION SYDDANMARK Beretning nr. 1 Årsregnskab for 2006 Afsluttende beretning 108.300 Til Regionsrådet for Region Syddanmark Kommunernes Revision (KR) har afsluttet revisionen

Læs mere

Knabstrup Vandværk a.m.b.a. CVR-nummer

Knabstrup Vandværk a.m.b.a. CVR-nummer Dansk Revision Holbæk Registreret revisionspartnerselskab Havnepladsen 6 4300 Holbæk holbaek@danskrevision.dk www.danskrevision.dk Telefon: +45 59 45 48 00 Telefax: +45 59 45 48 01 CVR: DK 28 85 33 43

Læs mere

Deloitte. Holstebro-Struer Trafikhavn. Revisionsprotokollat til arsrapport 2014. Telefon 89 41 41 41 Telefax 89 41 42 43 www, de loitte.

Deloitte. Holstebro-Struer Trafikhavn. Revisionsprotokollat til arsrapport 2014. Telefon 89 41 41 41 Telefax 89 41 42 43 www, de loitte. Deloitte Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 City Tower, Veerkmestergade 2 8000 Aarhus C Telefon 89 41 41 41 Telefax 89 41 42 43 www, de loitte.dk Holstebro-Struer Trafikhavn

Læs mere

RINGSTED KOMMUNE. Revisionsberetning nr. 159. Revisionen af regnskabet for Historiens Hus, Ringsted Museum og Arkiv for året 2006

RINGSTED KOMMUNE. Revisionsberetning nr. 159. Revisionen af regnskabet for Historiens Hus, Ringsted Museum og Arkiv for året 2006 RINGSTED KOMMUNE Revisionsberetning nr. 159 Revisionen af regnskabet for Historiens Hus, Ringsted Museum og Arkiv for året 2006 Afsluttende beretning for regnskabsåret 2006 329.000 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Revisionsprotokollat til årsrapporten

Revisionsprotokollat til årsrapporten Frederikshavn Forsyning Erhverv A/S Revisionsprotokollat til årsrapporten for 2014 PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, CVR-nr. 33 77 12 31 Resenvej 81, Postboks 19, 7800 Skive

Læs mere

22. maj 2006. Instruks om regnskab og revision for tilskud til drift administreret af. Kunststyrelsen

22. maj 2006. Instruks om regnskab og revision for tilskud til drift administreret af. Kunststyrelsen 22. maj 2006 Instruks om regnskab og revision for tilskud til drift administreret af Kunststyrelsen I medfør af Lov nr. 230 af 2. april 2003 om Kunstrådet samt Teaterloven, jf. LBK nr. 1003 af 29. november

Læs mere

Vestegnens Brandvæsen I/S. Revisionsprotokollat om udkast for årsregnskab 2013

Vestegnens Brandvæsen I/S. Revisionsprotokollat om udkast for årsregnskab 2013 Vestegnens Brandvæsen I/S Revisionsprotokollat om udkast for årsregnskab 2013 PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, CVR-nr. 33 77 12 31 Strandvejen 44, 2900 Hellerup T: 3945

Læs mere

I/S Mors Thy Færgefart Revisionsberetning om udkast til årsrapport for 2018

I/S Mors Thy Færgefart Revisionsberetning om udkast til årsrapport for 2018 I/S Mors Thy Færgefart Revisionsberetning om udkast til årsrapport for 2018 PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionspartnerinteressentskab, CVR-nr. 33 77 12 31 Skelagervej 1A, 9000 Aalborg T:

Læs mere

Vestegnens Brandvæsen I/S Revisionsprotokollat til Likvidationsregnskabet for perioden 1. januar til 31. december 2015

Vestegnens Brandvæsen I/S Revisionsprotokollat til Likvidationsregnskabet for perioden 1. januar til 31. december 2015 Vestegnens Brandvæsen I/S Revisionsprotokollat til Likvidationsregnskabet for perioden 1. januar til 31. december 2015 PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, CVR-nr. 33 77 12

Læs mere

Revisionsprotokollat af 27. marts 2011

Revisionsprotokollat af 27. marts 2011 KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab AUDIT Borups Allé 177 Postboks 250 2000 Frederiksberg Telefon 38 18 30 00 Telefax 72 29 30 30 www.kpmg.dk Revisionsprotokollat af 27. marts 2011 til årsrapporten

Læs mere

Grundejerforeningen Vængerne og Vejfonden, Tranbjerg J Revisionsprotokollat til årsregnskabet for 2018

Grundejerforeningen Vængerne og Vejfonden, Tranbjerg J Revisionsprotokollat til årsregnskabet for 2018 Grundejerforeningen Vængerne og Vejfonden, Tranbjerg J Revisionsprotokollat til årsregnskabet for 2018 PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, CVR-nr. 33 77 12 31 Nobelparken,

Læs mere

Ejerforeningen Brunevangen

Ejerforeningen Brunevangen Brunevang 92 2610 Rødovre REVISION AF ÅRSRAPPORTEN 2009 Vi har afsluttet revisionen af årsrapporten for 2009. Årsrapporten udviser følgende resultat, aktiver og egenkapital: Årets resultat... -150 Aktiver

Læs mere

A/S Revisionsprotokollat til årsrapport for 2013

A/S Revisionsprotokollat til årsrapport for 2013 Ejendomsinvesteringsselskabet Karlstad Bymidte A/S Revisionsprotokollat til årsrapport for 2013 PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, CVR-nr. 33 77 12 31 Stormgade 50, Postboks

Læs mere

DANMARKS NATURFREDNINGSFORENING UDSKRIFT AF REVISIONSPROTOKOL SIDE VEDRØRENDE ÅRSREGNSKABET 2017

DANMARKS NATURFREDNINGSFORENING UDSKRIFT AF REVISIONSPROTOKOL SIDE VEDRØRENDE ÅRSREGNSKABET 2017 Tlf: 39 15 52 00 koebenhavn@bdo.dk www.bdo.dk BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab Havneholmen 29 DK-1561 København V CVR-nr. 20 22 26 70 DANMARKS NATURFREDNINGSFORENING UDSKRIFT AF REVISIONSPROTOKOL

Læs mere

Hærens Konstabel- og Korporalforenings Bonusfond

Hærens Konstabel- og Korporalforenings Bonusfond Hærens Konstabel- og Korporalforenings Bonusfond Revisionsprotokollat om udkast til årsregnskabet for 2016 PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, CVR-nr. 33 7712 31 Nobelparken,

Læs mere

plus revision skat rådgivning

plus revision skat rådgivning plus revision skat rådgivning EJERLEJLIGHEDSFORENINGEN FJORDHUSENE, KARREBÆKSMINDE CVR nr. 31 81 13 41 Årsrapport 2012 (4. regnskabsår) Årsrapporten er godkendt på foreningens generalforsamling Karrebæksminde,

Læs mere

Faxe Ladeplads Fiskerihavn A.M.B.A. Favrbyvej 66 4654 Faxe Ladeplads. CVR-nr.: 31334470. Revisionsprotokollat for regnskabsåret 2012

Faxe Ladeplads Fiskerihavn A.M.B.A. Favrbyvej 66 4654 Faxe Ladeplads. CVR-nr.: 31334470. Revisionsprotokollat for regnskabsåret 2012 I ReviFaxe Registrerede revisorer Poul Johansson Søren Holt-Nielsen Faxe Ladeplads Fiskerihavn A.M.B.A. Favrbyvej 66 4654 Faxe Ladeplads CVR-nr.: 31334470 Revisionsprotokollat for regnskabsåret 2012 fe

Læs mere

RSMplus. Revisionsprotokollat pr. 31_ december 2008. Afdelinger i: Aalborg, Holstebro, Kolding, København, Odense, Skærbæk, Vordingborg og Århus

RSMplus. Revisionsprotokollat pr. 31_ december 2008. Afdelinger i: Aalborg, Holstebro, Kolding, København, Odense, Skærbæk, Vordingborg og Århus Grundejerforeningen Øresund Strandpark Revisionsprotokollat pr. 31_ december 2008 RSM plus statsautoriseret revisionsaktieselskab Kalvebod Brygge 45, DK-1560København V. Tlf.: (+45) 3338 9800, Fax: (+45)

Læs mere

KØNG BORGERFORENING. Årsrapport 2011

KØNG BORGERFORENING. Årsrapport 2011 KØNG BORGERFORENING CVR nr. 69 67 52 12 Årsrapport 2011 Algade 76, 4760 Vordingborg Tlf.: (+45) 5536 5000, Fax: (+45) 5534 0166 e-mail: vordingborg@rsmplus.dk, www.rsmplus.dk CVR-nr. 43622811 (Hjemsted:

Læs mere

Dansk Ornitologisk Forening Lokalafdelingen for København. Revisionsprotokollat til årsrapport 2010

Dansk Ornitologisk Forening Lokalafdelingen for København. Revisionsprotokollat til årsrapport 2010 Deloitte Statsautoriseret Revisionsaktieselskab CVR-nr. 24 21 37 14 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk Dansk Ornitologisk Forening Lokalafdelingen

Læs mere

KØNG BORGERFORENING. Opgørelse af skattepligtig indkomst med specifikationer for indkomståret 2011

KØNG BORGERFORENING. Opgørelse af skattepligtig indkomst med specifikationer for indkomståret 2011 KØNG BORGERFORENING CVR nr. 69 67 52 12 Opgørelse af skattepligtig indkomst med specifikationer for indkomståret 2011 R, s Algade 76, 4760 Vordingborg Tlf.: (+45) 5536 5000, Fax: (+45) 5534 0166 e-mail:

Læs mere

Revisionsprotokol for 2014 (siderne 19-22)

Revisionsprotokol for 2014 (siderne 19-22) Revisionsprotokol for 2014 (rne 19-22) den selvejende institution Syddjurs Egnsteater Hotellet Hovedgaden 10 8410 Rønde cvr. 31 97 57 27 registreret revisor Knud E. Bendtsen HD-R Vestre Ringgade 186, 1.

Læs mere

Aalborg Renovation. Revisionsprotokollat til årsrapport for 2015

Aalborg Renovation. Revisionsprotokollat til årsrapport for 2015 Aalborg Renovation Revisionsprotokollat til årsrapport for 2015 PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Reuisionspartnerselskab, CVR-nr. 33 77 12 31 Skelageruej 1A, 9000 Aalborg T: 9635 4000, F: 9635 4099,.dk

Læs mere

Gylling Vandværk A.m.b.a. Gylling 8300 Odder. CVR-nr.:

Gylling Vandværk A.m.b.a. Gylling 8300 Odder. CVR-nr.: Gylling Vandværk A.m.b.a. Gylling 8300 Odder CVR-nr.: 33 44 01 03 Revisionsprotokollat for regnskabsåret 2018 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 34 2. Konklusion på revisionen af årsregnskabet for 2018...

Læs mere

Kunsten Museum of Modern Art

Kunsten Museum of Modern Art Kunsten Museum of Modern Art Revisionsprotokollat til årsrapport for 2015 PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, CVR-nr. 33 7712 31 SkelagervejiA, 9000 Aalborg T: 9635 4000, F:

Læs mere

Hørsholm Egns Museum. Revisionsprotokollat til årsrapport 2010

Hørsholm Egns Museum. Revisionsprotokollat til årsrapport 2010 Deloitte Statsautoriseret Revisionsaktieselskab CVR-nr. 24 21 37 14 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk Hørsholm Egns Museum Revisionsprotokollat

Læs mere

LAG Nord. Revisionsprotokollat af Årsrapport for vedrørende STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB

LAG Nord. Revisionsprotokollat af Årsrapport for vedrørende STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB vedrørende Årsrapport for 2016 STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB BEIERHOLM medlem af RSM International - et verdensomspændende netværk af uafhængige revisionsfirmaer og virksomhedsrådgivere Dronninglund

Læs mere

Nordjyllands Historiske Museum. Revisionsprotokollat til årsrapport for 2015

Nordjyllands Historiske Museum. Revisionsprotokollat til årsrapport for 2015 Nordjyllands Historiske Museum Revisionsprotokollat til årsrapport for 2015 PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, CVR-nr. 33 77 12 31 Skelagervej 1A, 9000 Aalborg T: 9635 4000,

Læs mere

REVISIONSFIRMAET NIELS HARDER A1S STATSAUTORISERET REVISOR

REVISIONSFIRMAET NIELS HARDER A1S STATSAUTORISERET REVISOR REVSONSFRMAET NELS HARDER A1S STATSAUTORSERET REVSOR ØSTBANEGADE 3 PARTERRE 21OO KØBENHAVN Ø TELEFON 35 47 40 OO FAX 35 43 AO 30 MAL@REVSORHARDER.DK EÆ Kastaniecentret Revisionsprotokollat af 2. februar

Læs mere

Socialpolitisk Forening

Socialpolitisk Forening Socialpolitisk Forening Revisionsprotokollat af 9. februar 2016 (side 162-169) vedrørende årsregnskabet for 2015 Indholdsfortegnelse Side 1. Revision af årsregnskabet for 2015 162 2. Konklusion på det

Læs mere

Andelsboligforeningen Færgebakken - Vindeby. Revisionsprotokollat

Andelsboligforeningen Færgebakken - Vindeby. Revisionsprotokollat Andelsboligforeningen Færgebakken - Vindeby Revisionsprotokollat af 5. februar 2016 til årsregnskabet for 2015 Indhold 1 Indledning 139 2 Konklusion på den udførte revision 139 3 Betydelige forhold vedrørende

Læs mere

Hærens Konstabel- og Korporalforenings Pensionsfond

Hærens Konstabel- og Korporalforenings Pensionsfond Hærens Konstabel- og Korporalforenings Pensionsfond Revisionsprotokollat om udkast til årsregnskabet 2016 PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, CVR-nr. 33 7712 31 Nobelparken,

Læs mere

Dansk Atletik Forbund

Dansk Atletik Forbund CVR nr. 87 92 87 56 Revisionsprotokollat af 25. juni 2015 til årsrapporten for 2014 Indhold 1 Konklusion på revision af årsrapporten for 2014 60 1.1 Indledning 60 1.2 Konklusion på den udførte revision

Læs mere

Sorø Internationale Musikfestival. Revisionsprotokollat til årsrapport 2010/11

Sorø Internationale Musikfestival. Revisionsprotokollat til årsrapport 2010/11 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 Ndr. Ringgade 70A 4200 Slagelse Telefon 58 55 82 00 Telefax 58 55 82 01 www.deloitte.dk Sorø Internationale Musikfestival Revisionsprotokollat

Læs mere

SMÅSKOLEN FREMTIDENS DANMARK/SØFOLKENE UDSKRIFT AF REVISIONSPROTOKOL SIDE VEDRØRENDE ÅRSREGNSKABET 2016

SMÅSKOLEN FREMTIDENS DANMARK/SØFOLKENE UDSKRIFT AF REVISIONSPROTOKOL SIDE VEDRØRENDE ÅRSREGNSKABET 2016 Tlf: 33 12 65 45 kolding-off@bdo.dk www.bdo.dk BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab Birkemose Allé 31, st. DK-6000 Kolding CVR-nr. 20 22 26 70 SMÅSKOLEN FREMTIDENS DANMARK/SØFOLKENE UDSKRIFT AF REVISIONSPROTOKOL

Læs mere

Danske Forsikringsfunktionærers Landsforening

Danske Forsikringsfunktionærers Landsforening Danske Forsikringsfunktionærers Landsforening CVR-nr. 55 09 94 13 Revisionsprotokollat af 21. februar 2014 (side 40-43) vedrørende årsregnskabet for 2013 Indholdsfortegnelse Side 1. Revision af årsregnskabet

Læs mere

K/S Karlstad Bymidte Revisionsprotokollat til årsrapport for 2016

K/S Karlstad Bymidte Revisionsprotokollat til årsrapport for 2016 K/S Karlstad Bymidte Revisionsprotokollat til årsrapport for 2016 PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, CVR-nr. 33 77 12 31 Stormgade 50, Postboks 80, 6701 Esbjerg T: 7612 4500,

Læs mere

Sorø Erhvervs- og Turistråd

Sorø Erhvervs- og Turistråd Dansk Revision Sorø godkendt revisionsaktieselskab Feldskovvej 9 DK-4180 Sorø soroe@danskrevision.dk www.danskrevision.dk Telefon: +45 58 58 18 00 Telefax: +45 57 83 20 64 CVR: DK 29 91 98 01 Bank: 2204

Læs mere

plus revision skat rådgivning

plus revision skat rådgivning plus revision skat rådgivning Køng Borgerforening CVR-nr. 69 67 52 12 Specifikationer for regnskabsåret 2013 samt opgørelse af skattepligtig indkomst Algade 76, 1., 4760 Vordingborg Tlf.: (+45) 5536 5000,

Læs mere

BDO THORSMINDE HAVN. Revisionsprotokollat. (side 17-23) Vedrørende årsrapporten 2013

BDO THORSMINDE HAVN. Revisionsprotokollat. (side 17-23) Vedrørende årsrapporten 2013 Hf: 33 12 65 45 kolding@bdo.dk Birkemose Alle 31, st. DK-6000 Kolding THORSMINDE HAVN Revisionsprotokollat (side 17-23) Vedrørende årsrapporten 2013,, en danskejet revisions- og rådgivningsvirksomhed,

Læs mere

Holstebro-Struer Lystbådehavn. Revisionsprotokollat til årsregnskab 2016

Holstebro-Struer Lystbådehavn. Revisionsprotokollat til årsregnskab 2016 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 City Tower, Værkmestergade 2 8000 Aarhus C Telefon 89 41 41 41 Telefax 89 41 42 43 www.deloitte.dk Holstebro-Struer Lystbådehavn Revisionsprotokollat

Læs mere

Dansk Missionsråd. Revisionsprotokollat af Årsregnskab for vedrørende. Penneo dokumentnøgle: M5SD6-LBU48-FH5SC-QZ61I-NG8TB-3KCB2

Dansk Missionsråd. Revisionsprotokollat af Årsregnskab for vedrørende. Penneo dokumentnøgle: M5SD6-LBU48-FH5SC-QZ61I-NG8TB-3KCB2 vedrørende Årsregnskab for 2018 STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB Vi er et uafhængigt medlem af det globale rådgivnings- og revisionsnetværk København Knud Højgaards Vej 9 2860 Søborg Tel. 39 16

Læs mere

DET FYNSKE KUNSTAKADEMI

DET FYNSKE KUNSTAKADEMI DET FYNSKE KUNSTAKADEMI Revisionsprotokollat nr. 5 Revisionen af regnskabet for året 2007 Afsluttende beretning for regnskabsåret 2007 461.512 Side 48 Til Bestyrelsen for Det Fynske Kunstakademi Revision

Læs mere

Morsø Sejlklub og Marina Holmen 19 7900 Nykøbing M. CVR-nr.: 29504725

Morsø Sejlklub og Marina Holmen 19 7900 Nykøbing M. CVR-nr.: 29504725 Morsø Sejlklub og Marina Holmen 19 7900 Nykøbing M CVR-nr.: 29504725 Revisionsprotokollat for regnskabsåret 2013 med opdateret tiltrædelsesprotokollat Registreret Revisionsaktieselskab CVR-nr. 2883 9200

Læs mere

plus revision skat rådgivning

plus revision skat rådgivning plus revision skat rådgivning Holstebro Svømmeclub Regnskab 2014 Regnskabet er godkendt på foreningens generalforsamling Holstebro, den / 2015 dirigent Sletten 45, 7500 Holstebro Tlf.: (+45) 9741 2211,

Læs mere

Deloitte. Holstebro-Struer Trafikhavn. Revisionsprotokollat til årsrapport 2013

Deloitte. Holstebro-Struer Trafikhavn. Revisionsprotokollat til årsrapport 2013 Deloitte Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 Arosgaarden, Aboulevarden 31 Postboks 514 8100 Aarhus C Telefon 89 41 41 41 Telefax 89 41 42 43 www.deloitte.dk Holstebro-Struer

Læs mere

Regnskab. for perioden 1.1 til Status pr

Regnskab. for perioden 1.1 til Status pr Regnskab for perioden 1.1 til 31.12 2013 Status pr. 31.12 2013 Nordjyllands Historiske Museum Algade 48, postbox 1805, 9100 Aalborg SE-nr.: 23 03 58 55 Nordjyllands Historiske Museum Resultatopgørelse

Læs mere

plus revision skat rådgivning

plus revision skat rådgivning plus revision skat rådgivning Tommerup Fjernvarme I/S CVR-nr. 32 96 12 12 Årsrapport 2012/13 (3. regnskabsår) Årsrapporten er godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den / Dirigent Munkehatten

Læs mere

Tlf: CVR-nr

Tlf: CVR-nr Tlf: 96 34 73 00 aalborg@bdo.dk BDO Statsautoriseret Visionsvej 51 DK-9000 Aalborg RENOVEST I/S Revisionsprotokollat af 6. juni 2016 Side nr. 85 92 BDO Kommunernes Revision, Godkendt, en danskejet revisions-

Læs mere

plus revision skat rådgivning

plus revision skat rådgivning plus revision skat rådgivning Køng Borgerforening Revisionsprotokol side 285-292 Årsregnskab 2013 Algade 76, 1., 4760 Vordingborg Tlf.: (+45) 5536 5000, Fax: (+45) 5534 0166 e-mail: vordingborg@rsmplus.dk,

Læs mere

ACLM Holding ApS. Årsrapport 2013/15

ACLM Holding ApS. Årsrapport 2013/15 ACLM Holding ApS CVR-nr. 25 30 58 25 Årsrapport 2013/15 (1. regnskabsår) Årsrapporten er godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 13/7 2015 Lene Høyer Marklund Dirigent Sofiendalsvej 87, 9200

Læs mere

Revisionsprotokollat til årsrapport 2015

Revisionsprotokollat til årsrapport 2015 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 Egtved Allé 4 6000 Kolding Telefon 75 53 00 00 Telefax 75 53 00 38 www.deloitte.dk Nørre Aaby Kraftvarmeværk a.m.b.a. i likvidation

Læs mere

SVENDBORG MUSEUM. Revisionsprotokol. (side 16-26) Revision af årsregnskabet BDO Kommunernes Revision Birkemose Alle 31

SVENDBORG MUSEUM. Revisionsprotokol. (side 16-26) Revision af årsregnskabet BDO Kommunernes Revision Birkemose Alle 31 Birkemose Alle 31 6000 Kolding Tlf.: 3312 6545, Fax: 7583 2776 E-mail: kolding@kr.dk SVENDBORG MUSEUM Revisionsprotokol (side 16-26) BDO Kommunernes Revision Vi er Danmarks største udbyder af kommunal

Læs mere

EGTVED VARMEVÆRK A.m.b.A. Årsrapport for tiden 1. oktober 2008 til 30. september Årsrapport 2008/2009

EGTVED VARMEVÆRK A.m.b.A. Årsrapport for tiden 1. oktober 2008 til 30. september Årsrapport 2008/2009 Sammendrag af årsrapport for EGTVED VARMEVÆRK A.m.b.A. Årsrapport for tiden 1. oktober 2008 til 30. september 2009 Årsrapport 2008/2009 (Årsrapporten i sin fulde længde med revisionspåtegning er fremlagt

Læs mere

Biografforeningen Kino Møn Storegade Stege. 6. regnskabsår CVR. NR

Biografforeningen Kino Møn Storegade Stege. 6. regnskabsår CVR. NR Biografforeningen Kino Møn Storegade 55 4780 Stege 6. regnskabsår CVR. NR. 34169144 ÅRSRAPPORT FOR 1. JANUAR 2016 TIL 31. DECEMBER 2016 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Selskabsoplysninger... 3 Ledelsespåtegning...

Læs mere

EGTVED VARMEVÆRK A.m.b.A. Årsrapport for tiden 1. oktober 2009 til 30. september Årsrapport 2009/2010

EGTVED VARMEVÆRK A.m.b.A. Årsrapport for tiden 1. oktober 2009 til 30. september Årsrapport 2009/2010 Sammendrag af årsrapport for EGTVED VARMEVÆRK A.m.b.A. Årsrapport for tiden 1. oktober 2009 til 30. september 2010 Årsrapport 2009/2010 (Årsrapporten i sin fulde længde med revisionspåtegning er fremlagt

Læs mere

SKOVSBO VANDVÆRK (CVR nr. 10 14 69 09) 4571 Grevinge

SKOVSBO VANDVÆRK (CVR nr. 10 14 69 09) 4571 Grevinge SKOVSBO VANDVÆRK (CVR nr. 10 14 69 09) 4571 Grevinge Revisionsprotokollat for regnskabsåret 2011 Indholdsfortegnelse 1. Årsregnskab for Skovsbo Vandværk... 77 2. Konklusion på revision af årsregnskabet

Læs mere

I/S ANDST VANDVÆRK. Årsregnskabet 2010

I/S ANDST VANDVÆRK. Årsregnskabet 2010 I/S ANDST VANDVÆRK CVR nr. 67 66 98 19 Årsregnskabet 2010 (75. regnskabsår) Kokholm 3, 1. sal, 6000 Kolding Tlf.: (+45) 7634 2600, Fax: (+45) 7634 2601 e-mail: kolding@rsmplus.dk, www.rsmplus.dk CVR-nr.

Læs mere

Andelsselskabet. Bønsvig - Stavreby Vandværk. 4720 Præstø -------------- Regnskab for året 2009/2010 samt Budget 2010/2011

Andelsselskabet. Bønsvig - Stavreby Vandværk. 4720 Præstø -------------- Regnskab for året 2009/2010 samt Budget 2010/2011 Andelsselskabet Bønsvig - Stavreby Vandværk 4720 Præstø -------------- Regnskab for året 2009/2010 samt Budget 2010/2011 Godkendt på selskabets ordinære generalforsamling, afholdt den 19. september 2010

Læs mere

Deloitte. Holstebro-Struer Lystbådehavn. Revisionsprotokollat til årsregnskab 2014

Deloitte. Holstebro-Struer Lystbådehavn. Revisionsprotokollat til årsregnskab 2014 Deloitte Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 City Tower, Værkmestergade 2 8000 Aarhus C Telefon 89 41 41 41 Telefax 89 41 42 43 www.deloitte.dk Holstebro-Struer Lystbådehavn

Læs mere

Dansk El-Forbund, Københavns Afd.

Dansk El-Forbund, Københavns Afd. Dansk El-Forbund, Københavns Afd. Ri Skagensgade 1 2630 Taastrup P: +45 43 50 50 50 CVR-nr. 53 37 19 14 W: www.ri.dk Revisionsprotokollat af 10. april 2017, side 265-270 vedrørende årsrapporten for 2016

Læs mere

Hyllested Vandværk I/S

Hyllested Vandværk I/S Hyllested Vandværk I/S Årsrapport for året 2016 STAMOPLYSNINGER Navn Bestyrelse Administrator Revision Hyllested Vandværk I/S Jørgen Hansen, formand Esben Poulsen, kasserer Børge Nissen Peter Bruun Eva

Læs mere