NR.06 Juni ÅRGANG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NR.06 Juni 2011 37.ÅRGANG"

Transkript

1 NR.06 Juni ÅRGANG foto: Reila Frost

2 Bestyrelsen 2011 Formand ( G17) Hans Pedersen Tlf hlp@tommerupnet.dk Næstformand (E50) Ivan Frost Tlf ivan.frost@mail.dk Uddannelses udvalget (D 16) Henrik Helle Tlf henrikhelle@live.dk ASA Aktivitetsudvalget (G19) Gitte Christensen Tlf Gitte.erling@youmail.dk Kasserer (E 18 ) Hans Kristian Mors Tlf askasserer@gmail.com Ungdoms udvalget Kristoffer Jensen Tlf kje@a2sea.dk Sekretær (G36) Kirsten Hasseltoft Larsen Tlf famhhansen@hotmail.com Materiale udvalget ( G32) Knud Hansen Tlf knud 55@jubii.dk KU Kapsejlads (Z Erik Kulavig Tlf kul@hist.sdu.dk Klubhus udvalget Lizzi Plauborg, ( F71) Tlf arli@kabelmail.dk Forside: Standerhejsning

3 Indholdsfortegnelse. Afriggerfest! Side 04 Pinseturen Side 05 Kapsejlads Side 06 Sankt Hans Side 07 Plimsollernes tur Side 08 Hvad laver sejlerne? Side 12 Standerhejsning Side 13 KU til Dyvig Side 15 Haderslevturen mm Side 16 Nyt fra Havnefogeden Side 17 Næste deadline 17. juli. August bladet udkommer ca. i uge 32. Siden Sidst! Efter en flot dag med standerhejsning, morgenkaffe og en god snak blev jeg spurgt, om man kunne deltage i kapsejladsen til Dyvig i juni. Selvfølgelig kan man deltage, det er for alle. Der kan sejles uden spiler, så får man et bedre mål, har du ingen målerbrev, finder vi dit mål, og du deltager på lige fod. Prøv at ta med og hyg jer sammen med alle de andre om aftenen. Du bestemmer selv, hvor meget du vil deltage. Det er ligesom, hvis du vil deltage i Bågø Rundt her gælder samme regler. Kom og vær med, er der noget du er i tvivl om så spørg Erik, Per, Lars eller Peder, de skal nok hjælpe med gode råd. Husk Pinseturen til Middelfart der sker meget i Trekantområdet i Pinsen St. Hans aften i sejlklubben har de sidste par år været vældig hyggeligt. Vi har holdt det på egen grund med muligheden for at kunne gå indendørs, hvis det skulle blive dårligt vejr, det har det ikke været endnu, så kom og være med. Skulle nogen have lidt brænde tilovers så prøv at kontakte ASA, de mangler måske stadig lidt til bålet. Når i tager på tur, så vend jeres skilt på grønt, eller få et skilt hos havnefogeden og skriv hvornår i kommer hjem. Du kan også ringe til havnefogden, så vender han skiltet for jer. Ellers ønsker sejlklubben alle en god sommer, med masse af sejleroplevelser, man behøver ikke at sejle så langt for at opleve noget nyt. Ivan Frost Redaktør 3. Så går det løs, Niels har fundet en ny løsning.

4 Vi gentager den store succes fra sidste år laver igen en afrigger fest. Sæt allerede nu kryds i kalenderen ved lørdag den. 29. oktober og kom og få en hyggelig aften med sejler venner. Hilsen ASA. Vestfyns Tømrerforretning A/S Løimarksvej Assens Tlf e mail: vtf@vtf.dk mobiltel f Døgnåbent hver dag heleugen Østergade 1. tlf Assens 4.

5 ASA har i år lånt klubhuset i Middelfart, hvor vi lørdag den 11. juni har grillen klar kl Middelfart ligger i bekvem sejl afstand, så alle store som små, sejl eller motor har mulighed for at nyde en hyggelig pinse sammen med andre fra sejlklubben. Søndag morgen er der fælles morgen mad hvor den videre sejlads kan planlægges. Nogle vil hjem andre videre til andre havne og andre måske til det store træskibs træf i Fredericia. I medbringer selv mad og drikke, ASA sørger for grill, morgenmaden deles vi om. Skulle turen mod forventning blive aflyst pga. dårlig vejr, vil det blive slået op i klubhuset. Der er Rock Under Broen lørdag den. 11 juni Køb professionel maling direkte hos: Østergade 89, 5610 Assens Tlf Åben 9 17, lørdage

6 Alle kan være med, for selv om kapsejlads skam er en alvorlig leg og ikke så ligetil, så lyder hovedreglen i Assens, at man ikke sejler ind i hinanden, og at der ikke slås på tæven efter sejladsen. Skulle der være nogen, der gerne vil prøve til, før de deltager med egen båd, kan formanden sikkert finde en gæste/gasteplads til dem. Prisen for deltagelse er: 100 gode danske kroner for foråret, det samme for efteråret og 50 for Bågø rundt. Formanden ser gerne, at der betales ved første mødegang, eller når man nu dukker op. Vel mødt til skippermøde klokken i klubhuset. Forår 27/4 4/5 11/5 18/5 25/5 1/6 8/6 15/6 22/6 og 29/6 Klubmesterskabet : 18/5 15/6 10/8 31/8 Efterår: 3/8 10/8 17/8 24/8 31/8 7/9 14/9 21/9. Bågø Rundt: 24/9. 6.

7 Igen i år vil vi fejre Skt. Hans i Assens Sejlklub, og lige som sidste år vil vi have bål med heks på egen grund. Torsdag 23. juni De store Griller er klar kl Man medbringer selv den mad man vil grille og tilbehør. Der kan købes, Vin, øl, sodavand og kaffe til klubbens sædvanlige lave priser. Bålet tændes kl Vi håber vejrguderne er med os, så vi kan få en lige så pragtfuld aften som sidste år. Husk dette arrangement er for alle klubbens medlemmer unge som lidt ældre. Vel mødt ASA 7.

8 Plimsollernes årlige forårs udflugt gik i år til Lübeck, turen bestod af 3 overnatninger, 3 x morgenmad og 3 x aftensmad, buskort til offentlig transport i alle 3 dage, billet til en sejl tur fra Lübeck til Travemünde samt billet til museums skibet Passat. Vi var 22 personer der deltog i denne tur. Vi havde Niels og Linda med i vores bil og turen startede tirsdag d. 3. kl. 9.30, vi kørte ad den gamle landevej til Padborg med stop på den anden side af grænsen for proviantering. Kl samledes vi alle, var aftalt på forhånd, lige på den anden side af broen over Kieler kanalen for at spise frokost, herfra kørte vi til Plön hvor vi fik vores eftermiddags kaffe, så gik turen videre til Lübeck hvor vi ankom til vort hotel ved ca. fire tiden. Hotellet var et Best Western Hotel som ligger ca. 2,5 km fra den gamle by, et lidt ældre hotel, meget miljø bevist, men med meget fine værelser og en rigtig fin betjening. Til aftensamlingen blev vi enige om at onsdagen skulle foregå på egen hånd i Lübeck og at turen til Travemünde og Passat skulle vente til om torsdagen, det viste sig at være en rigtig god beslutning på grund af flere faktorer, på hotellet havde vi fået udleveret en brochure over sejl turen hvor i afgangen var sat til kl , men vi fandt ud af på vor bytur om onsdagen at afgangstiden var ændret til 9.30 her i 2011, en anden af de heldige faktorer var vejret, det blev nemlig super godt vejr torsdag. Som sagt tog vi en bytur om onsdagen, vi var nogle stykker der fulgtes ad, ca tog vi bussen ind til den gamle bydel som er omkranset af vand, den er ca. 2 km lang og 1 km bred, vi startede med at finde ud af hvor turbåden til Travemünde sejlede fra, og det var her vi opdagede at afgangstiden var blevet ændret, vi gik langs med floden/kanalen og kom forbi mange fine gamle sejl skibe, som lå ved museums kajen. Vi besøgte bl.a. også domkirken, den er godt nok stor, i et rum i den ene ende af kirken var der en udstilling om genopbygningen af kirken som blev meget beskadiget da Lübeck blev bombet i 1944, 8.

9 genopbygningen startede i 1945 og sluttede først i Sidst på eftermiddagen returnerede vi godt trætte til hotellet, efter vi havde slappet lidt af, med en pilsner eller 2, en hurtig omklædning, tog vi bussen ind til byen igen idet middagen denne dag skulle indtages i Rådhus kælderen, et rigtigt hyggeligt sted som bestemt er et besøg værd. Ekstra ordinært lagde skibet til ved den bro hvor museums skibet Passat lå, så vi kunne komme af her da vi som før nævnt også havde billetter til denne.4 master barken Passat blev bygget i 1911, sammen med et søster skib Peking, i Hamborg på skibsværftet Blohm & Voss, byggesummen var Guldmark pr. skib. Juleaftensdag i 1911 begav Passat sig ud på sin første rejse fra Hamborg rudt om Kap Horn til Chile, henrejsen tog 81 dage og tilbagerejsen 94 dage. Torsdag morgen kl tog vi alle bussen ind til den gamle by. Vi stod af ved den gamle byport og spadserede langs med vandet ud til turbåden Nordland som skulle sejle os ud til Travemünde, solen skinnede fra en skyfri himmel og der var næsten vindstille, så vi indtog soldækket, turen var sat til at vare i 1 time og 45 minutter, det var en rigtig fin tur, nogle steder næsten som på haderslev fjord, og skipper fortalte undervejs om de ting vi så samt områdets historie. Efter sin 5. tur overraskedes Passat af den 1. verdenskrigs udbrud da den ankom til havnen i Chile, her blev den liggende til d. 27. maj 1921 hvorefter den sejlede, lastet med tons salpeter, til Marseille i Frankrig og blev udleveret til Frankrig som betaling for krigs erstatning. I december 1921 købte rederiet Laeisz Passat tilbage, i 1925 blev skibet første gang ombygget til at kunne uddanne skibs officerer. I 1932 købte finnen Gustav Erikson skibet og i 1951 købte det tyske rederi Schlieven skibet og under tysk flag ankom Passat til Travemünde. 9.

10 Skibet som udelukkende var et sejlskib blev i 1951 ombygget til et fragt bærende skole skib og fik en Efter besøget på Passat kunne vi komme med en lille båd over til selve byen Travemünde som ligger på den anden side af floden, en lille hyggelig by, men meget turist præget, herefter gik turen, med bus, tilbage til hotellet. Skibet er 96,6 m lang og 14,3 m bred, motoren gav en fart af ca. 6 knob og for fulde sejl og gunstig vind kunne den skyde 18 knob. I 1959 købte Hansestaden Lübeck skibet for DM og efter en omfangsrig ombygning blev skibet stillet til den Schleswieg Holstenske sømandsskoles rådighed, indtil 1965 fik dæksdrenge et 3 måneders kursus der forberedte dem på deres kommende sejler uddannelse. Passat fejrer her i maj dets 100 års jubilæum og er i dag et museumsskib. fødselsdag fejret med flag og det hele, efter middagen bød Inge og Benny på et glas vin på et af værelserne, det blev nok også til 2 glas, det blev en rigtig hyggelig aften og der blev fortalt blev kufferterne pakket, ligeså bilerne, og hjemturen kunne ikke udskydes længere. Kære alle Plimsollere mange tak for nogle rigtige hyggelige dage i jeres selskab. Jette og Hans Kristian 10.

11 16 LED TV HD ready widescreen, indbygget MPEG4 digital modtager m/epg og DVD afspiller. Tekst TV Kan optage på USB 12V/220V tilslutning. Strømforbrug: 1,5 Amp. (ca. 60% lavere end et tilsvarende LCD TV) H x B x D 411X273X50 mm (uden fod) Vægt 3,6 kg. Fås også i 19 til og 22 til LTC LED TV er specielt produceret til både og campingvogne. Elektronikken er lakforseglet for at modstå det barske miljø ombord, med store temperatur udsving og høj luftfugtighed. De er kortslutningssikret og leveret med et 12 V kabel samt 220V strømforsyning. De har et ekstremt lav strømforbrug og så kan du optage og afspille din ynglingsfilm via et USB stik. Assens Bådcenter Lystbådehavnen, 5610 Assens tlf.:

12 Sæt x i kalenderen KOM NED I SEJLKLUBBEN LØRDAG d. 19. november fra kl. 10 til 16 Der er også stumpemarked KOM OG SE HVAD DU EVT. KAN BRUGE. Vi ved der er rigtig mange spændende ting, lige fra arbejdende kunstmalere modelbåde kniplepiger kræmmerbod og meget andet. Og sikkert nogle der laver noget helt andet, så er du en af dem! Så kom og vis det du interesserer dig for, så vi alle kan blive inspireret af netop din hobby. Og hvor ville det hygge hvis der kom lidt sang og musik ind i mellem. I år håber vi at endnu flere vil møde op og vise lige netop hvad de går og sysler med uden for sejlsæsonen. Der er også planlagt et stumpemarked, så har du ting og sager du ikke bruger, men er for gode til at kassere, så mød op måske er der nogen der vil købe eller bytte. vi glæder os til at se rigtig mange af klubbens medlemmer hilsen ASA 12.

13 Året standerhejsning forgik i flot solskin. Næstformanden holdt talen, da formanden var forhindret. Bjarne Eriksen og Gustav hejste standeren, med lidt hjælp af redaktøren. Kanonkongen Visti stod for afskydningen af Salut kanonen Efter morgenkaffen og en lille en var der infomøde for nye medlemmer. For nogle af medlemmerne blev det en rigtig god dag, som sluttede med at de grillede og spiste aftensmad med udsigt over Lillebælt. 13.

14 Åbningstider Hverdage kl Lørdag Søndag kl Strandrestaurant Willemoes Assens Marina Næsvej 23 tlf Assens Assens Trælast Sdr. Ringvej 25. tlf Tæt på Marinaen Søndre Ringvej 10 tlf Assens Tank 14.

15 Kapsejladsudvalget har fostret endnu en ny ide, som burde kunne tale til jeres medfødte hang til god mad og drikke. Samtidig får vi mulighed for at dyrke vores 2. store last, nemlig kapsejlads. Sæt kryds ved weekenden den.18 og 19. juni, hvor vi forbereder et 2 dages stævne. Sejladsen går mod Dyvig på Als. Vi bliver taget i mål udenfor indsejlingen af lokale folk fra Dyvig bådlaug, og går derefter i havn for motor. Om aftenen er der grill med medbragt mad og drikkevare.. Fælles morgenmad søndag efter princippet medbring selv Der er skippermøde Lørdag d. 18 juni kl i klubhuset. 1.Start går kl Havneleje i Dyvig, som folk selv betaler 100, kr. Det er med forskudt start, som ved Bågø rundt. Pris for at deltage 100,00 kr. Tilmelding til Erik Kulavig kul@hist.sdu.dk tlf Søndag starter vi kapsejladsen igen Skippermøde kl første start kl og der sejles hjem til Assens. Efter målgang regnes resultatet for de 2 sejladser ud og der er præmie overrækkelse i klubhuset. Vi håber, at denne kombination af kapsejlads og socialt samvær vil tiltale rigtig mange, således at I allerede nu sætter tiden af til denne aktivitet i K.U. regi. 15.

16 Fællestur til Haderslev Se efter opslag i klubhuset, hvis der skulle være ændringer! Grillen er klar kl Man medbringer selv den mad man vil grille og tilbehør. Vi har lånt klubhuset, så der er fin plads indendørs Sejler man i motorbåd, så er Haderslev fjord næsten som at sejle på en flod. I Tyskland kommer man ud for mange gode forsøg på at lave de rigtige skilte. Affalds sortering HERRE Toilet 16.

17 sommer 2011 foto: frost Det går fortsat fint med at få bådene i vandet, og selv campingpladsen er blevet ryddet 3 uger før tid, endda uden nævneværdige skader, hvilke har sparet Marinaen for ca kr. Flere af de både, der har overvintret i vandet, har også benyttet sig af den nye mulighed for, at komme op i et lejet stativ på dagbasis, for en hurtig overhaling. Husk som sædvanlig at komme ind og hente årsmærke, samt medbring en kvittering for betalt ansvarsforsikring. Fra den 1. juli vil vi selv sætte årsmærker på de både i vandet der mangler, og man vil efterfølgende blive opkrævet 50 kr. i ekspeditionsgebyr. Da gæstesejlerne er begyndt at komme i marinaen, og det samtidig er en vigtig indtægtskilde for os, skal alle huske og vende pladsskiltene til grønt, hvis man ikke vil benytte sin plads ved først kommende overnatning. I højsæsonen går havnepersonalet en tjek runde ved 7 tiden, og vender alle skilte til grønt, hvor der ikke ligger både. Omvendt vender vi de skilte til rødt, som bådejere har indtelefoneret eller sendt til os via SMS, dagen i forvejen. Det er derfor farligt, at lade naboen vende sit skilt, uden at vi er informeret. Hvis man f.eks. sejler meget tidligt ud om morgen, og forventer at komme hjem samme dag, hjælper det ikke at vende sit skilt på rødt, da vi vil komme til, at vende det tilbage på vores morgenrunde. Løsningen er, at få et plastikkort udleveret gratis fra Marinakontoret, som kan hænges i vendeskiltet, hvorpå man med en IKKE permanent tusch, skriver forventet dato og måske klokkeslæt for hjemkomst. Den 1. juni skal alle både gerne være sat i vandet, eller flyttet ned for enden af marinaen ved campingpladsen. Den 1. juni er også det tidspunkt, hvor fristen for at flytte sit stativ/vogn væk fra bukkepladsen udløber. De stativer/vogne som vi vurderer, er til skrot, vil blive afhændet af en produkthandler, og skulle der være noget af værdi, vil marinaen muligvis, på et senere tidspunkt, holde en auktion. Sidst men ikke mindst, husk at der IKKE må stå biler i området ved kranen, hvor den nye belægning er, samt tilsvarende område på modsat side af vejen. Venlig hilsen Alex Hansen Havnefoged 17.

18 Juni O 1 Kapsejlads + JU F 1 T 2 Kr. Himmelfart L 2 F 3 Sildefest i Kappel S 3 L 4 Sildefest i Kappel M 4 S 5 T 5 M 6 Bestyrelsesmøde O 6 T 7 Ju T 7 O 8 Kapsejlads F 8 T 9 L 9 F 10 S 10 L 11 Pinsetur M 11 S 12 Til T 12 M 13 Middelfart O 13 T 14 Ju T 14 O 15 Kapsejlads F 15 T 16 L 16 F 17 S 17 L 18 KU Dyvig M 18 S 19 KU Retur T 19 M 20 O 20 T 21 Ju T 21 O 22 Kapsejlads + JU F 22 T 23 Sankt Hans Bål L 23 F 24 S 24 L 25 M 25 S 26 T 26 M 27 O 27 T 28 Ju T 28 O 29 Kapsejlads F 29 T 30 L 30 S 31 Juli 18

19 NYTTIGE OPLYSNINGER Klubhuset: Lizzi Plauborg tlf Carsten Hansen tlf Reservation af klubhus: Ivan Frost tlf Adresseændringer og indmeldelse: Hans Kristian Mors tlf Tilknyttet sejlklubben: Plimsollerne: Niels Julsrud tlf (G 63). Navigationsundervisning & Speedbådskørekort : Henrik Helle tlf henrikhelle@live.dk Handicapmåler: Bjarne Simonsen. tlf bbsimonsen@gmail.com Optagning og isætning af både er nu Assens A.M.B.A. Så kontakt havnekontoret for nærmere Havnekontoret tlf marina.dk Sejlklubbens adresse: Næsvej 25, 5610 Assens Klubhusets telefon: Hjemmeside: sejlklub.dk Webmaster : Kirsten Mølgaard kirstenmoelgaard@webspeed.dk Redaktion af klubblad Ivan Frost (ansvarshavende) tlf ivan.frost@mail.dk

20 Afs: Assens Sejlklub c/o Hans Kristian Mors Årøvænget Assens Returneres ved varig adresseændring

Bestyrelsen. Forside: Forår på Marinaen. Uddannelses-udvalget (D 16) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk.

Bestyrelsen. Forside: Forår på Marinaen. Uddannelses-udvalget (D 16) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk. Bestyrelsen 2011 Formand ( G17) Hans Pedersen Tlf. 40426887 hlp@tommerupnet.dk Næstformand (E50) Ivan Frost Tlf. 64791547 ivan.frost@mail.dk Uddannelses-udvalget (D 16) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk

Læs mere

NR. 5 JUNI 2014 40. ÅRGANG

NR. 5 JUNI 2014 40. ÅRGANG NR. 5 JUNI 2014 40. ÅRGANG STANDERHEJSNING 2014 Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97 17 50 materiel@assens-sejlklub.dk

Læs mere

NR.03 Marts 2011 37.ÅRGANG

NR.03 Marts 2011 37.ÅRGANG NR.03 Marts 2011 37.ÅRGANG foto: Henrik Tingaard Bestyrelsen 2011 Formand ( G17) Hans Pedersen Tlf. 40426887 hlp@tommerupnet.dk Næstformand (E50) Ivan Frost Tlf. 64791547 ivan.frost@mail.dk Uddannelses

Læs mere

NR. 5 JUNI 2015 41. ÅRGANG

NR. 5 JUNI 2015 41. ÅRGANG NR. 5 JUNI 2015 41. ÅRGANG Standerhejsning 2015 Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97 17 50 materiel@assens-sejlklub.dk

Læs mere

foto. Lars NR. 6 AUGUST 2013 39. ÅRGANG Flot træskibsstævne med fin stemning i Assens Havn

foto. Lars NR. 6 AUGUST 2013 39. ÅRGANG Flot træskibsstævne med fin stemning i Assens Havn foto. Lars NR. 6 AUGUST 2013 39. ÅRGANG Flot træskibsstævne med fin stemning i Assens Havn Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen

Læs mere

NR. 3 APRIL 2015 41. ÅRGANG. Foto: Alex J. R. Inden længe går den nye sejlsæson i gang. Husk standerhejsning 2. maj 2015 kl. 10.

NR. 3 APRIL 2015 41. ÅRGANG. Foto: Alex J. R. Inden længe går den nye sejlsæson i gang. Husk standerhejsning 2. maj 2015 kl. 10. NR. 3 APRIL 2015 41. ÅRGANG Foto: Alex J. R. Inden længe går den nye sejlsæson i gang. Husk standerhejsning 2. maj 2015 kl. 10. Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87

Læs mere

Vinteren, som vi husker den.

Vinteren, som vi husker den. foto. Lars NR. 2 MARTS 2013 39. ÅRGANG Vinteren, som vi husker den. Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97 17 50

Læs mere

FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja

FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja 2012 FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja 2012 9. april Så er sæsonen i gang! I det skønneste vejer fik vi Skærtorsdag sat sejlene på, og gjort klar til

Læs mere

NR. 1 FEBRUAR 2015 41. ÅRGANG Vinterstemning over Marinaen

NR. 1 FEBRUAR 2015 41. ÅRGANG Vinterstemning over Marinaen NR. 1 FEBRUAR 2015 41. ÅRGANG Vinterstemning over Marinaen Foto: Alex J. R. Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97

Læs mere

NR. 1 FEBRUAR 2016 42. ÅRGANG. Godt Nytår. Svømning den 24. januar og den 28. februar er aflyst. Husk foredrag torsdag den 28. januar kl.

NR. 1 FEBRUAR 2016 42. ÅRGANG. Godt Nytår. Svømning den 24. januar og den 28. februar er aflyst. Husk foredrag torsdag den 28. januar kl. NR. 1 FEBRUAR 2016 42. ÅRGANG Godt Nytår Svømning den 24. januar og den 28. februar er aflyst. Husk foredrag torsdag den 28. januar kl. 19 med Bent Damsbo. Se side 6. Formand (G 17) Materialeudvalget (E

Læs mere

NR.04 April 2011 37.ÅRGANG

NR.04 April 2011 37.ÅRGANG NR.04 April 2011 37.ÅRGANG foto: Mac Hintze Bestyrelsen 2011 Formand ( G17) Hans Pedersen Tlf. 40426887 hlp@tommerupnet.dk Næstformand (E50) Ivan Frost Tlf. 64791547 ivan.frost@mail.dk Uddannelses udvalget

Læs mere

NR.4 maj 2012 38.ÅRGANG

NR.4 maj 2012 38.ÅRGANG NR.4 maj 2012 38.ÅRGANG Skoleskibet Danmark i Assens foto. frost Formand ( G 17) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 hlp@veller.dk Næstformand ( C 39) Ejgil Jensen Tlf. 64 47 19 63 ejgil kirsten@mail.dk Kasserer

Læs mere

Tekst & foto: Bifrost

Tekst & foto: Bifrost Tekst & foto: Bifrost Vi ville prøve at gentage turen til Polen helt op til Stettin, der hvor man tager mast af for at sejle ad floden op mod Berlin. Da vi i 1998 skulle ind i Polsk farvand sejlede man

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 September 2004 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Stenbukken 64B Tlf. 62 20 93 07 Mobil. 20 98 93 07 Næstformand & Bladudvalg: Leif Sølvason,

Læs mere

Solnedgang over træskibsstævnet

Solnedgang over træskibsstævnet NR. 6 AUGUST 2014 40. ÅRGANG Solnedgang over træskibsstævnet Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97 17 50 materiel@assens-sejlklub.dk

Læs mere

NR.7 September 2012 38.ÅRGANG

NR.7 September 2012 38.ÅRGANG NR.7 September 2012 38.ÅRGANG foto. Lars Formand ( G 17) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 hlp@veller.dk Næstformand ( C 39) Ejgil Jensen Tlf. 64 47 19 63 ejgil kirsten@mail.dk Kasserer (E 18 ) Hans Kristian

Læs mere

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer Kære sejlere FORMANDENS BERETNING 2016 2015/2016 har været et spændende år, med mange aktiviteter i Sejlklubben Ebeltoft Vig. Jeg vil komme omkring Byggeri Sponsor jagt til ungdom og byggeri Vild med vand

Læs mere

33. årgang April Nr. 1

33. årgang April Nr. 1 33. årgang April Nr. 1 1 Indholdsfortegnelse Side 2 Standerhejsning og klubfest Side 6 Aktivitetskalender Side 7 Pinsetur Side 9...Kontaktadresser Side 13 Informationer/bemærkninger Standerhejsning og

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016 Læs inde i bladet: ESRUM SØ HAR EGEN VEJRSTATION MØD OP TIL SEJLERSKOVTUR TILMELDING TIL ÅRETS STUDIETUR 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør.

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør. INVITATION Kære sejler Vi vil gerne gentage succesen fra sidste år og invitere dig og din familie til det 2 Lotus møde, i rækken af de årlige møder der gerne skulle blive en hyggelig og udbytterig tradition

Læs mere

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG Jeg en arbejder Jeg en arbejder, er Lilian Nordana s betegnelse af sig selv. I en alder hvor de 80 år for længst er passeret, er Lilian og Ove Jørgensen

Læs mere

foto. Lars NR. 3 APRIL 2014 40. ÅRGANG

foto. Lars NR. 3 APRIL 2014 40. ÅRGANG foto. Lars NR. 3 APRIL 2014 40. ÅRGANG Nu er der snart gang i aftenkapsejladserne Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf.

Læs mere

Bestyrelsen

Bestyrelsen NR. 4 MAJ 2017 43. ÅRGANG Standerhejsning 2017 Bestyrelsen 2016-2017 Formand Materialeudvalget Lars Møller Christensen Tlf. 21 46 26 93 formand@assens-sejlklub.dk Tlf. materiel@assens-sejlklub.dk Næstformand

Læs mere

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni Pris for turen excl. drikkevarer Dobbeltværelse m/morgenbuffet og aftensmad Tillæg for Enkeltværelse 3.195.- kr. plus 250.- kr. Inkluderet

Læs mere

Lørdag den 17. september holdt Ungdoms Opti/Fava afdelingen klubmesterskab med efterfølgende fest om aftenen.

Lørdag den 17. september holdt Ungdoms Opti/Fava afdelingen klubmesterskab med efterfølgende fest om aftenen. Klubmesterskab og fest for Optimist og Feva Lørdag den 17. september holdt Ungdoms Opti/Fava afdelingen klubmesterskab med efterfølgende fest om aftenen. Dagen startede ved middagstid for trænere og medhjælpende

Læs mere

NR.5 juni 2012 38.ÅRGANG

NR.5 juni 2012 38.ÅRGANG NR.5 juni 2012 38.ÅRGANG Standerhejsning 2012 foto. frost Formand ( G 17) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 hlp@veller.dk Næstformand ( C 39) Ejgil Jensen Tlf. 64 47 19 63 ejgil kirsten@mail.dk Kasserer (E

Læs mere

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 7 - juli 2013 Helenenyt Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email: mgr@ok-helenesminde.dk

Læs mere

Klik for at tilføje et foto. En uge I juni 2016

Klik for at tilføje et foto. En uge I juni 2016 En uge I juni 2016 I uge 25, var det lykkedes os at skrabe fridage sammen til en uges fri, som vi ville bruge på den store blå hylde. Laura og Mikael venter deres første barn omkring den 26. juni, så vi

Læs mere

36 flotte sejlskibe sejler Fyn Rundt i næste uge

36 flotte sejlskibe sejler Fyn Rundt i næste uge 36 flotte sejlskibe sejler Fyn Rundt i næste uge Den traditionsrige sejlads, Fyn Rundt for bevaringsværdige Sejlskibe løber af stabelen i næste uge. Med de sidste tilmeldinger er Fyn Rundt nu oppe på 36

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

Laugposten. www.lynaesbaadelaug.dk. 19. årgang nr. 01-2010

Laugposten. www.lynaesbaadelaug.dk. 19. årgang nr. 01-2010 Laugposten 19. årgang nr. 01-2010 Standerhejsning Den nye bestyrelse Laugposten følger tiden Afholdte ture Nye forslag til aktiviteter Standerhejsning og generalforsamling d. 10 april Vejret var kun en

Læs mere

Marts Jan havnemester tager sig af opgaven som kontakt person for seniorgruppen.

Marts Jan havnemester tager sig af opgaven som kontakt person for seniorgruppen. INFORMATION FRA AABENRAA BÅD CLUB Marts 2019 Kære medlemmer Idet vores kære klubblad Makrellen, gennem mange år, ikke kunne få en anden redaktør, på generalforsamlingen, er vi nødt til at give jer alle

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012 CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni

Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni Tag med på eventyr og få en eventyrlig dag Et nyt løb af en ny klub ser interessant ud Start og mål ud for Kajakklubben Odin i havnebassinet. Kajakløbet foregår

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang Rotur på fjorden 10. april 2010 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Roklubbens 110 års fødselsdag Morgenroture Søndagslangture Sea

Læs mere

Nordkaperen anløb Assens Havn i sommer

Nordkaperen anløb Assens Havn i sommer NR. 7 SEPTEMBER 2014 40. ÅRGANG Nordkaperen anløb Assens Havn i sommer Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97 17

Læs mere

foto. Lars NR. 7 SEPTEMBER 2013 39. ÅRGANG Foto: Ole Gundersen

foto. Lars NR. 7 SEPTEMBER 2013 39. ÅRGANG Foto: Ole Gundersen foto. Lars NR. 7 SEPTEMBER 2013 39. ÅRGANG Foto: Ole Gundersen Her ses danmarksmesteren i Ylvaklassen 2013 Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk

Læs mere

Nivå Sejlcenters Sejlerskole Kom og lær at sejle hos Nivå Sejlcenter

Nivå Sejlcenters Sejlerskole Kom og lær at sejle hos Nivå Sejlcenter Nivå Sejlcenters Sejlerskole Kom og lær at sejle hos Nivå Sejlcenter Sejlads er en sjov, udfordrende og afstressende aktivitet, som du kan dele med familien og dyrke på dine rejser. Vi tilbyder praktisk

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

Maj, juni og juli Bestyrelsen :

Maj, juni og juli Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Nyhedsbrev sommer 2015.

Nyhedsbrev sommer 2015. Nyhedsbrev sommer 2015. Formandens klumme Æ bådslæw. Laksen Aktiviteter. Sommeren eller mangel på samme, er over os! Og aktiviteterne burde køre i højeste gear. Vi må erkende at vejret har begrænset et

Læs mere

Hans Ustrup Petersen

Hans Ustrup Petersen Formanden har ordet Det er dejligt at mærke at der nu rigtigt er kommet forår i luften over Frederikssund! Påsken faldt tidligt i år, og mange er derfor også tidligt klar til at komme i vandet. Vi forsætter

Læs mere

NR.3 Marts 2009 35.ÅRGANG

NR.3 Marts 2009 35.ÅRGANG NR.3 Marts 2009 35.ÅRGANG Bestyrelsen 2009 Formand Bent Damsbo Fasanvej 2 (A 37) 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand Ivan Frost Nyvang 13 (E50) 5610 Assens Tlf. 64791547 ivan.frost@mail.dk

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Mogens Bruun TET AKTIVIT. pålæg. 29. maj. 26. maj. Åbent hus, med. Madpakketur fra. 5. maj. skole) (Skansevejens. 31 maj, 21:000 12:000 18:000 -

Mogens Bruun TET AKTIVIT. pålæg. 29. maj. 26. maj. Åbent hus, med. Madpakketur fra. 5. maj. skole) (Skansevejens. 31 maj, 21:000 12:000 18:000 - Aktivitetsplan 2016 2016 DATO TID AKTIVIT TET 3. april 11:000 5. april 19:000-21:000 Standerhejsning Efter standerhejsningen er Fredericia Roklub vært ved et glas vin, og der vil efterfølgende være lidt

Læs mere

Program for første halvår 2017.

Program for første halvår 2017. Opdateret den 24-1-2017 Program for første halvår 2017. Bemærk. Vær opmærksom på de skiftende start tidspunkter. Alle tilmeldinger kan foregå på mail eller telefon til turlederen eller Else Gissel på Tlf.

Læs mere

Vi når Skillinge Hamn i frisk så frisk vind, at vi blæser inde i to dage. Vi nyder solen og sprayhoodens læ og ser på det lille hyggelige samfund.

Vi når Skillinge Hamn i frisk så frisk vind, at vi blæser inde i to dage. Vi nyder solen og sprayhoodens læ og ser på det lille hyggelige samfund. Skillinge Vi når Skillinge Hamn i frisk så frisk vind, at vi blæser inde i to dage. Vi nyder solen og sprayhoodens læ og ser på det lille hyggelige samfund. Skillinge var tidligere en betydningsfuld

Læs mere

Skudehavnsnyt. Marts 2013 Nr. 131. Fællesorgan for: Ebeltoft Skudehavn Sejlklubben Ebeltoft Vig Jolleklubben af 1975 Lodsejerforeningen

Skudehavnsnyt. Marts 2013 Nr. 131. Fællesorgan for: Ebeltoft Skudehavn Sejlklubben Ebeltoft Vig Jolleklubben af 1975 Lodsejerforeningen Marts 2013 Nr. 131 Skudehavnsnyt Fællesorgan for: Ebeltoft Skudehavn Sejlklubben Ebeltoft Vig Jolleklubben af 1975 Lodsejerforeningen Broerne repereres. Foto Karin Meulengrath Havnefogeden orienterer...

Læs mere

FOAs Seniorklub Odense

FOAs Seniorklub Odense FOAs Seniorklub Odense Forår 2016 Vesterbro 120 Odense Så er FOAs Seniorklub igen klar med et nyt program for foråret 2016. Velkommen i klubben til alle jer, der trofast slutter op om vores arrangementer

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 3 SEPTEMBER 2017

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 3 SEPTEMBER 2017 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 3 SEPTEMBER 2017 SEPTEMBER Søndag 10. Lørdag 30. OKTOBER Lørdag 7. KLUBKALENDER Fjordens Dag. Bestyrelsesmøde. Klubarbejdsdag. KALENDEROMTALER Fjordens

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

2016 Sidste tur. en halv time foran og ARGO var også på vej. 24 sømil blev logget.

2016 Sidste tur. en halv time foran og ARGO var også på vej. 24 sømil blev logget. 2016 Sidste tur Fredag Så er vi startet på årets sidste tur. Efter et laaangt kryds til Oddesundbroen, hvor vi ventede et kvarter, krydsede vi videre til Jegind Tap, hvor vinden nu var øget fra 7-9 til

Læs mere

PROVENCE, Fréjus - 2001.

PROVENCE, Fréjus - 2001. Rejsenotater fra PROVENCE, Fréjus - 2001. Af Jens Rostgaard Gjerløv. Rejsenotaterne er - i modsætning til rejsebrevene - skrevet i mere eller mindre "telegramstil" og skal kun læses og opfattes som notater.

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Tur til Helnæs Statistik Madpakketur Efterårsturen til Silkeborg Aktivitetskalender Faaborg

Læs mere

Kompasset november 2016

Kompasset november 2016 Kompasset november 2016 Standernedhaling Standernedhalingen 2016 blev afholdt i fint vejr søndag 30. oktober. I denne weekend blev samtidigt afholdt et juniorarrangement med overnatning, klubmesterskab

Læs mere

10 km løb i Koszalin 2009

10 km løb i Koszalin 2009 10 km løb i Koszalin 2009 Fredag den.22/5 kl.07. Mødte 9 forventningsfulde unge fra Høje Gladsaxe op på parkeringspladsen foran Høje Gladsaxe. Vi skulle til vores polske venskabsby Koszalin og deltage

Læs mere

Hamborg tur d. 1. 2. november 2014

Hamborg tur d. 1. 2. november 2014 Start fra Vildbjerg I alt 19 personer deltog på turen, som var proppet med oplevelser, fodbold, netværk og erhvervsindtryk. Turen gik fra Vildbjerg Sport- og Kulturcenter kl. 06.00 om morgenen, hvor Vildbjerg

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

September 2010 11. Årgang Nr. 3

September 2010 11. Årgang Nr. 3 September 2010 11. Årgang Nr. 3 www.marna.dk Formanden har ordet Per Thomsen Hej allesammen i foreningen Marna.Sejlsæsonen er ved at gå på held og vi har sidste Mandagssejlads d. 25 okt. kl. 1830. Når

Læs mere

KLUBBLAD FOR GJØL SEJLKLUB Blad nr. 80. Oktober TROLDEN. Side 1

KLUBBLAD FOR GJØL SEJLKLUB Blad nr. 80. Oktober TROLDEN. Side 1 KLUBBLAD FOR GJØL SEJLKLUB Blad nr. 80. Oktober 2006. TROLDEN Side 1 www.gjol-sejlklub.dk Bestyrelse og div. udvalg. Formand Sejlerskolen Hans H. Christensen 98 27 73 59 Rene K. Frederiksen 98 27 76 21

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

MCC-Nordsjælland Bikernyt...

MCC-Nordsjælland Bikernyt... Årgang 8, Nummer 47 Grå i toppen kør med MCC-Nordsjælland MCC-Nordsjælland Bikernyt... Juli 2008 I dette nummer: Redaktøren 1 Sølager - Kulhuse 1 Præstø Havn 2 Sofiero 2-3 Samsø 4 Fotodag 4 Højeruplund

Læs mere

Nyhedsbrev. Vores dejlige tur til Glyngøre og Pinenhus er nu overstået her er lige nogle kommentarer fra

Nyhedsbrev. Vores dejlige tur til Glyngøre og Pinenhus er nu overstået her er lige nogle kommentarer fra Nyhedsbrev Så går vi hen mod efteråret og bladene er ved at falde af træerne i hobetal, vi i bestyrelsen arbejder med at få trådene til at hænge sammen, der er lidt problemer med at parkere ved cku, og

Læs mere

Sensommertur med Folkebåden Private Lady på Limfjorden

Sensommertur med Folkebåden Private Lady på Limfjorden Sensommertur med Folkebåden Private Lady på Limfjorden Lørdag d. 1. september satte vi kurs mod nord Private Lady på traileren målet Hjarbæk Havn. Jens havde studeret vejrudsigten og fundet den gunstigste

Læs mere

Nørresundby Sejlklub

Nørresundby Sejlklub Nørresundby Sejlklub Deltager: Per Palle Niels Ingolf Steen Lars. Bestyrelsesmøde d: 11-04-2016 1/Godkendelse af referat fra d: 07-03-16 = Godkendt Godkendelse af referat fra generalforsamlingen 17-03-16

Læs mere

Med Rimo på Bornholm 2013.

Med Rimo på Bornholm 2013. Med Rimo på Bornholm 2013. Hold 4 5 6 og 7 tog i weekenden d. 17. 19. august på tur til Bornholm, for at køre Bornholm Rundt søndag d. 18.08.13. Her er (endelig) en lille stemningsrapport.. Rimo s (næsten)

Læs mere

INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER

INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER LIDT FRA GAMLE DAGE SÅ HOLDER VI FEST IGEN I år vender vi tilbage til traditionerne og holder et gammeldags halbal i Hundslund Hallen!

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg.

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. 7 Nyhedsbrev juni 2013 Trolling Master Bornholm Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. På tredjepladsen kom Brian Milkowski

Læs mere

Nytårsflodkrydstogt på Rhinen

Nytårsflodkrydstogt på Rhinen Nytårsflodkrydstogt på Rhinen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 6.695,- Højdepunkter Nytårsaften på romantiske Rhinen All inklusive om bord Rüdesheim og Drosselgasse Side 1 af

Læs mere

Kalender Januar Hvad Bemærkninger Tilmelding til : Februar Hvad Bemærkninger Tilmelding til : Redigeret / web.

Kalender Januar Hvad Bemærkninger Tilmelding til : Februar Hvad Bemærkninger Tilmelding til : Redigeret / web. Club MC Vestsjælland Kalenderen vil fremover være "løbende", arrangementer kan mailes til webmaster, Ole Ystrøm: ystroem@ka-net.dk så vil jeg foranledige det indlagt. Kalender 2018 Redigeret 17-11-18 /

Læs mere

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive 1/6 2/6 3/6 (T-2018) Få en oplevelse langt ud over det sædvanlige i dejlige Tyskland, en tur med indtryk til alle sanser, her er både besøg på chokoladefabrik

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016 19. 2. 9. & 10. 23. & 24. 7. & 8. 15. & 16. KLUBKALENDER: MARTS 2016 Bestyrelsesmøde.* APRIL 2016 Generalforsamling.* Arbejdsweekend.*

Læs mere

Den første sluse var der kun os,meget rart når man er nybegynder,men det gik rigtigt godt næste

Den første sluse var der kun os,meget rart når man er nybegynder,men det gik rigtigt godt næste Sommerferie 2015 At tage på ferie i egen båd er slet ikke så besværligt som man skulle tro. Der er nogle ting der skal være i orden. Jeg skulle have kanalskipper bevis det fik jeg gennem Danske tursejlere

Læs mere

Landsmesterskaber 2015

Landsmesterskaber 2015 DGI Bordtennis Landsmesterskaber 2015 i Indbydelse og Information Vil du vide mere om DGI bordtennis - så klik ind på: www.dgi.dk/bordtennis i Kære bordtennisspiller! Vil Du há spænding, humor, kammeratligt

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

Lejrskole tur. Derefter kørte vi til Gottrop slot som ligger i Tyskalnd.

Lejrskole tur. Derefter kørte vi til Gottrop slot som ligger i Tyskalnd. Lejrskole tur. D 10-5-10 skulle vi til Tyskland med skolen i 3 dage. Vi kørte fra Rindum kjærgaard ca. kl. 8:15. Vi kørte ned mod Tyskland, men før vi kørte ind i Tyskland, skulle vi lige ind i Møgeltønder

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

1. Motionsløb og cykling i samarbejde med Marseliskontoret

1. Motionsløb og cykling i samarbejde med Marseliskontoret Aktiviteter 1. Motionsløb og cykling i samarbejde med Marseliskontoret 02-06-2009: Intromøde omkring Marselisløbet med følgende aktiviteter - Konditionstest - Smoothie bar og info omkring sund kost - Generel

Læs mere

Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen

Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen Læs i dette lokalnyt bl.a. om: Cykelture 2013, 2. halvår Cykeltursberetninger Landsmøde i Roskilde Generalforsamlingen 2013, formandsberetning

Læs mere

STUDIETUR TIL SYDFYN OG ØERNE EFTERÅRET 2006 NINA, ELISABETH, JENS CHRISTIAN, THOMAS, DENNIS, JYTTE, GERD OG ANNE METTE

STUDIETUR TIL SYDFYN OG ØERNE EFTERÅRET 2006 NINA, ELISABETH, JENS CHRISTIAN, THOMAS, DENNIS, JYTTE, GERD OG ANNE METTE STUDIETUR TIL SYDFYN OG ØERNE EFTERÅRET 2006 NINA, ELISABETH, JENS CHRISTIAN, THOMAS, DENNIS, JYTTE, GERD OG ANNE METTE Faldsled vandrerhjem Søndag d. 7 oktober: Vi kørte fra Limfjordsskolen kl. 12.15.

Læs mere

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 6 Juni 2015 34. årgang Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni Formandens hjørne Skt Hans Ronetværk Kommende arrangementer Aktivitetskalender Faaborg Roklub,

Læs mere

Altid fordelagtig. Tag med Klub Tidende til Oslo. Tag med på forårscruise med DFDS og Oslobåden

Altid fordelagtig. Tag med Klub Tidende til Oslo. Tag med på forårscruise med DFDS og Oslobåden Altid fordelagtig Glæd dig til en fantastisk rejse med skibet Crown Seaways til Oslo Tag med Klub Tidende til Oslo Nu kan du komme med på forårscruise med DFDS og Oslobåden til en rigtig god pris. På manges

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

NR.6 august 2012 38.ÅRGANG

NR.6 august 2012 38.ÅRGANG NR.6 august 2012 38.ÅRGANG foto. frost Formand ( G 17) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 hlp@veller.dk Næstformand ( C 39) Ejgil Jensen Tlf. 64 47 19 63 ejgil kirsten@mail.dk Kasserer (E 18 ) Hans Kristian

Læs mere

Mandag d. 1. oktober.

Mandag d. 1. oktober. Mandag d. 1. oktober. Dette var dagen, vi havde set frem til meget længe. Kl. 9.30 var vi mere end klar til at tage af sted på vores lejrskole til Friedrichstadt i Tyskland. Med to busser pakket med kufferter

Læs mere

Karneval i Aalborg Øst

Karneval i Aalborg Øst Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Karneval i Aalborg

Læs mere

Nytårstogt på de hollandske kanaler

Nytårstogt på de hollandske kanaler Nytårstogt på de hollandske kanaler Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 6.695,- Højdepunkter Nytårsaften på dejlige hollandske kanaler Nytårsmiddag med drikkevarer inklusiv Oplev

Læs mere

AFRIGGERGILDE. Lørdag den 1. november 2003 kl. 18.30 i klubhuset Levende musik Menu : 3 retters menu er hemmelig endnu Kaffe Kuvertpris 150 kr

AFRIGGERGILDE. Lørdag den 1. november 2003 kl. 18.30 i klubhuset Levende musik Menu : 3 retters menu er hemmelig endnu Kaffe Kuvertpris 150 kr Formanden har ordet Det kan være en lidt trist årstid, vi netop nu går i møde. Træernes blade bliver brune, luften koldere, og snart skal vi også tænke på at få bådene op, hvilket jo bliver ekstra spændende

Læs mere

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 9 - september 2013 Helenenyt Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

foto. Lars NR. 4 MAJ 2013 39. ÅRGANG Endelig!

foto. Lars NR. 4 MAJ 2013 39. ÅRGANG Endelig! foto. Lars NR. 4 MAJ 2013 39. ÅRGANG Endelig! Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97 17 50 materiel@assens-sejlklub.dk

Læs mere

TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE.

TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE. TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE. Vi startede fra Skive den 26/7 2007 KL.6.30 og kørte til Frederikshavn for vi skulle sejle KL10.00 til Gøteborg. Der efter kørte vi til Håverud hvor vi ville se når

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse.

Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse. Cykelferie August 2016 Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse. Jeg siger gerne for sjov at jeg er medlem

Læs mere

Aktivitetsudvalget orienterer

Aktivitetsudvalget orienterer Månedsbrev til kommunikation mellem medlemmerne af Frederiksværk sejlklub Januar, 2017 Her kommer, lidt forsinket, månedsbrevet for januar. Det har været en travl måned for kassereren (der også står for

Læs mere