Referat af SGH. Seminaret d juni. SGH Seminar.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af SGH. Seminaret d.8-9-10. juni. SGH Seminar."

Transkript

1 SGH Seminar. Forord. Seminaret starter kl. 09:00 onsdag d. 08. Deltager liste er vedhæftet som bilag 1. Billede/ videomateriale forefindes som bilag 2. Bilag nr. 3: Afrunding af referat. Sted: Tune Kursus Center Grevevej Greve Novia er blevet inviteret til at deltage i SGH (SAS. Ground handling) seminar i 3 dage. Hvor deres bestyrelse samt AMR og SGH ledelse, SGH Cleaning deltager. Novia er blevet inviteret til at deltage med 3 personer (AMIG)ud af dem kom der 1. I alt fra SGH deltog 51 mand(tillidsfolk, talsmænd, AMR) minus et par stykker Dette gøres for, at styrke et bedre samarbejde, og skabe mere tillid. Præsentation Efter en velkomst af Henrik RT. Pedersen miljøassistent KR-B. byder Bo Nielsen (tillidsmand SGH) velkommen, og fortæller om dagsorden samt indehold af de næste 3 dage. Seminaret vil tage udgangs punkt i kommunikation samt tillid. (Ordet gives vider). Oplægsholder. Carsten Graff, som er foredrags/ Oplægsholder/ forfatter/ Kursusleder. Går på, og fortæller om hans liv, og hvordan, man kan se livet igennem hans øjne. Carsten fortæller om, at hvis flere topmennesker (dem der er leder)fortæller om deres følelser ville de være nogle bedre leder. Carsten siger blandt andet, at det, at ha en mere smidig samt bevægelig ledelse, gør også en virksomhed til en bedre virksomhed. Carsten fortsætter: En direktør blive coachet i, at skal være mere rosende pgr. At han har svært ved dette, Medarbejderne har efterlyst dette. Efter direktøren vender tilbage bliver han nu beskyldt for at være overfladisk i sin nye fremtoning fordi, at han smiler, og hilser på alle medarbejderne. Det har han aldrig gjort før, siger medarbejderne som efterlyser den gamle direktør. Mand vender tilbage efter et stykke tid, og spørger medarbejderne igen, og de fortæller, at nu var dette glade menneske forsvundet igen men til alles tilfredshed, og de havde så i stedet fået den gamle direktør tilbage. Pointen er, at nu har medarbejderne lært at respektere direktørens jeg den negative side som ikke hilser. Efter at han havde været igennem denne ting. Carsten fortsætter: Mange mennesker prøver, at rejse ud i verden men, at han altid har forsøgt at rejse ind i sig selv for, at finde ud af flere nye sider af sig selv.

2 Noget af hans inspiration til livet er fundet igennem Helle Gotved, og at man kan komme tætter på Carsten Graff via dette link: En afslutnings kommentar af Carsten Graff: You are going when you are trawling light. Frokost fra kl Internt SGH oplæg fra SGH ledelse Hans Bech samt ledelse gruppe. Af naturlige årsager deltog Novia ikke under dette oplæg, da der vil være interne strategier m.m. som ikke vedr. Novia starter vi op igen, hvor der bliver introduceret en kommunikations øvelse af Thomas Gram. Øvelsen starter med, at vi bliver inddelt i 6 grupper, som skal forhandle om X eller Y. Spillet hedder: vind så meget i kan. Efter 4 runde. Er der 3 grupper med meget underskud, og 3 grupper med et lige overskud. Så holdes der et fællesmøde, hvor mødedeltagerne beslutter, at lave en lige fordeling, af det mulige overskud på nuværende tidspunkt. Det bliver dog brudt i den næste runde, (Der er i alt 7 runder) Det skaber derefter en krig på at få det tabte ind igen, for de andre grupper. Resultatet at en gruppe vinder og resten taber. Thomas Gram samler alle efter spillet, og siger hvilken gruppe der er vindere. Thomas siger: hvis man ser det hele som et firma? Så er der ingen vinder men kun en taber, og det er alle grupperne siger Thomas. Dette spil kan afspejle nogle af de vanskeligheder mand har i SGH/Novia. Spillet hed jo vind så meget i kan. Og grupperne så sig aldrig som en helhed men kun som enkelthed. Kl Bliver ordet givet fri til debat i forhold til oplægget fra kl ordstyrer er Thomas Gram. Det kom til en lang debat til kl Hvor vi så kunne gå til spisning. Kl var der indlæg af John Dueholm, som fortalte SGH om fremtiden, samt hvor er SGH på vej hen. Af naturlige årsager deltog Novia ikke i dette. Da dette emne er forbeholdt SGH. Dagens begivenheder slutter af med en tur i KOSTALDEN TIL REN AFTEN HYGGE.. TORSDAG D. 09 JUNI KL. 09:00 Lykken ønskning til SAS for On time Award.. Med high five til at starte dagen på. Opfølgning på dagen i går Konklusion af Hans Beck og John Dueholm input Hvordan øger vi motivationen? Og får smilet tilbage? Ved/Thomas Gram. Der kom mange bemærkninger om dagen samt indputne i går, men den samlede mening, og holdning fra i går er, at det havde været en god dag.

3 Vi går videre med en film der hedder FISH. Som omhandler, at gå på arbejde, og være nærværnet samt i godt humør, og ser smilende på tingene, i stedet for, at rende rundt med en Nej hat. I filmen vise det medarbejdere det er meget glade, og med en holdning der er venlig over for kunder samt kollegaerne. Efter filmen bliver vi sat til, at lave en leg der hedder geden og torsken det handler om, at geden først fortæller hvad der vil kunne gøre sin arbejdsplads til en mere smilende arbejdsplads. Bagefter er det torskens tur til, at fortælle. Efter denne lille seance bliver der debatteret, hvad vi kunne gøre for, at gøre vores arbejdsplads til en bedre, og mere smilende arbejdsplads. Thomas Gram fortæller ud fra den arbejdsdag, han havde i SGH. Hvad han har set, og skaber derved en debat, som udvikler sig omkring dette emne. Kl. 10:00 Deler Tillidsfolk, talsmænd op i en gruppe, og AMR i en anden gruppe. Af naturlige årsager følger jeg AMR. Kl Oplæg af Lars Brogård 3 F og Henrik RT/ Luft og partikel forurening. Før Lars når, at komme i gang kommer der en stor debat vedr. åndedrætsværn, og vedr. SGH påbud omkring eksponering af partikler, under en turnaround. Debatten går på, at der fra SGH ledelse side af ikke vil indkøbes åndedrætsværn. Der bliver stillet spørgsmål hvorfor, at Novia ikke har dette påbud vedr. brug af loader og læsning af CPT. 5 på A330-A340. Henrik R.T. Og Lars Brogaard gå på, og fortæller om partikler, og om deres skadelige virkning. Der bliver fortalt om SGH prioritering af ønsker vedr. partikelforurening, og andet (CPH AMO Halvårsmøde d. 19 maj ). Der opstår en debat omkring CPH, og deres manglende engagement af en løsning af partikel forurening. SGH Procedure/kampagner. Søg væk fra arbejdsområder, når dette bliver eksponeret af udstødningsgasser og partikler fra andre fly.. At arbejde ved siden af kørende loader ikke forgår.. Brug af åndedræt værn på standpladserne.. Flyverne ud af gårdene.. APU/ tomgang.. 3F Kastrup- projectcleanair.dk hjemmeside. Efter gennemgang af overstående går Lars Brogaard på med et slide show. Lars fortæller om at få løftet opgaven til EU plan vedr. partikel forurening Particle Pollution in Copenhagen Airport. Lars fortæller, at det er noget, at en opgave, at få lufthave i EU til, at erkende de har et problem, og få dem til at bekende kulør over for emnet. Men i Arlanda lufthavn har de midlertidigt, bedt om mere info fra DMU samt andre involveret partner fra Danmark af.

4 Lars fortæller, at det er lykkes at opnå 6milioner kr. til et Project via arbejdsmedicinsk klink til undersøgelse af en bagageoperatør, og hvordan eksponering af partikler, påvirker en bagageoperatørs liv og helbred. Lars viser en video der hedder Taxibot- video som kan finde på I flg. denne undersøgelse Taxibot har lavet, bruges der årligt dollars i taxi fuel, og det mener de, at kunne reducere med Taxibot til dollars, Hvis Taxibot blev indført i alle lufthavene. Kl Præsentation af arbejdsmiljøleder Søren Roger. Partikelsagen set historisk perspektiv Er emnet Søren Roger lægger ud med. Søren når til opgørelsen om hvor meget grønt grej SGH har og dette ser sådan ud. I år: ,3% hvor Novia har 35,4%, CPH har 44,5% i 2009 har SGH 66,3% hvor Novia har 40,3%, og CPH 45,9%. I år ,3% hvor Novia har 50,8% og CPH har 64,4% Målet for er 60% hvor SGH allerede er pr. 27 januar 69,5%. Der bliver nævnt i løbet af debatten om det GRØNNE GREJ, at SGH får en loader på prøve som er Eldrevet. SGH har allerede en TBL. som er eldrevet, den kan dog kun skubbe 9-10 fly ud, før den har behov for strøm Der starter en debat vedr. Manglende strøm på standpladserne og brug af GPU. Samt en kampagne: endags kampagne ikke at bruge GPU i CSRA-området den 1. oktober Problemet er at CPH er ekstrem dårlig til, at lave standpladserne når strømmen er i stykker på dem. Og i disse tider, hvor vi snakker partikelforurening er det ikke til at forstå, at det kun er handlerne i lufthavnen, der skal gøre noget for at reducere flowet i partikler. CPH (Lufthavnen) har ansvaret for, at levere strøm på gaten til Airlines, men i mange tilfælde hvor, at strømmen går i stykker på standpladserne går der ekstra tid inden, at lufthavnen får strømmen lavet. Man lukke ikke engang standpladsen indtil strømmen er lavet, i stedet regner man bare med, at portørerne finder sig i at skulle indånde partiklerne fra GPU (Vi dør jo kun af det). Det er så galt siger AMR fra SGH, samt andre deltager er enige om, at der bør laves en kampagne for, at vise, at vi er svært utilfredse med, at man ikke tager GRØNT GREJ og Partikeludledning mere seriøst. Der kommer et forsigtigt bud på en drift situation fra SGH om brug af en GPU på en arbejdsdag bruger L brændstof. På grund af flere emner en beregnet er vi gået over tid, men alle arbejdsmiljø folk indvilliger i, at blive den tid det tager. Og vi vender tilbage til Hestestalden kl. 1615, til fremvisning af diasshow af Flemming Due Petersen (Se video). Efter fremvisning går vi til en leg der hedder Five trix som omhandler det, at vinde et kortspil hurtigst muligt. Regelsætte bliver udleveret til deltagerne, og derefter bliver vi inddelt i par på 2mand, og derefter i grupper på 4 (Dvs. 4mand i alt). Vi spiller 7 runder, og må ikke snakke sammen, og regelsættet bliver fjernet

5 efter gennemlæsning. En runde og vinder parret skifter plads. Det gå hurtigt op for nogle, at det, at snyde sig frem er måden, at vinde på. Efter 7 runder findes der et vinder par. Pointen er, at spillets regler ændre sig under vejs, og, at de fleste tilpasser sig (dem der bliver siddende) dem der vil frem rykker rundt. Dagen rundes af kl. 17:30. Fredag d. 10. juni. Kl. 09:00. Thomas Gram starter en 5 min refleksion over dagen i går, og hvor vi skal fremhæve det positive. Derefter kommer en Simon siger inden for de første 10 sekunder dør alle. Efter legen går Henrik Bay, (Formand 3 F Kastrup) på talerstole, og fortæller om den Danske model velfærdssamfund - o. lign. Henrik fortæller hvordan den Danske model Løn mæssige er under beskydning pgr. At EU landene køre feks. Mindste lønnen via lovgivningen, og Henrik fortsætter, at det ville vi nødigt ha i Danmark. Henrik fortæller, at dagpengeperioden er sat ned til 2 år, og sygedagpenge perioden er sat ned til 52 uger. og, at siden 1999 er medlemstallet faldet 9,9 % på landsplan, og at dette er meget dårligt. Hvad gør vi ved det siger Henrik, og fortsætter med, at fortælle om, at flere, og flere vikarer bureau som forsøger, at komme ind i lufthavnen det mest fremme et Svensk, og man er for 3 F side ikke interesseret i, at der komme vikar bureauer ind i lufthavnen, da de vil være med til, at ødelægge vores lokal aftaler med virksomhederne samt mulig gøre mere, at der bliver ansat udlands arbejdskraft. Henrik siger, at det jo er vigtigt at det er os der beholder arbejdet, og ikke, at vi mister arbejdet men Henrik understreger igen, at den Danske model er super vigtigt, at bevare netop af denne årsag. Henrik fortsætter med, at fortælle om efterlønnen, og siger at hvis du er født efter 1989 skal du arbejde til du er 72år. Der starter en spørge runde ud fra den Danske model. Henrik nævner at CFS har tegnet overenskomst, og grønt grej skulle de være på niveau med os andre handlings selskaber. Henrik fortæller om de mange steder 3 F Kastrup (Internationalt) blander sig i, og som er i 3F medlemmers interesse bla. om miljø, løn, pension sikring af dette feks. Ved virksomheds overdragelse da EU er ved at lave regler herom. Henrik fortsætter med at sige, at 3 F er repræsenteret ved disse møder for, at sikre vores fremtidig sikring. Henrik afslutter. Thomas Gram fortæller, at efter en kort pause skal vi i gang med den sidste øvelse der hedder stoplys Der vil blive udleveret posters rød, gul, grøn og rød indikere, at det er en ting som skal fjernes. Gul er ting til debat/ overvejelse, Grøn er Bestå, igangsætte, starte nye ting. Der bliver sat en ca sedler op som der vil komme mere ud af, fra SGH side af. Efter en 15min laver Thomas Gram afrunding fra hans side af. Ordsprog fra Thomas Gram autentisk eller uautentisk Husk det. Derefter gives ordet til Bo Nielsen som afslutter seminaret.

6 Bilag 1. Deltagerliste: SGH ledelse: Hans Bech. Søren Bligaard. Michael Hørning. Susanne Kleberg. Søren Roger. Bo Nielsen Stig Brenøe Bill Hochheim Helge Henriksen Villy Bondesen Kim Buchholdt Carsten Dahl Jørgen Westerberg Paw Karslund Ivan Als Lundorf Ole Johanson Henrik Jespersen Claus Poulsen Majbritt Heideskov Tilidsvalgte samt talsmænd Og AMR. Allan Killsgaard Erik Sørensen Michael Marstrand Michael B. Petersen Bjarke Funck Lars Højer Jensen Allan Larsen Thomas Holland Søren Hansen Ayas Ahmed Tom Pintos Johnny Merkelsen Michael G. Petersen Leif Petersen Jack Nielsen Steen Jaque Bo Colding Bo Larsen Henrik R.T. Pedersen Michael Skøtt Erik Sørensen Michael Waldemar Nørager Rasmusssen Søren Gaard Jensen Michael K. Nord Jakob Liisberg Hans Olle Ejehag Bjarke Claes Hansen Paw Karslund Per Esbjørn Hansen Michael K. Thomsen Claus T.P. Poulsen Finn Nielsen Carsten Mollerup Tommy Svensson Dennis S. Christensen Niels Lau Christensen Jens Mikael Busk Flemming Due Petersen Andre deltager: Carsten Graff. Foredrags holder m.m. Thomas Gram. Tov holder m.m. Henrik Bay. 3F Kastrup. Lars Brogaard. 3 F. Kastrup. Jan Thygesen. AMR. Novia.

7 Bilag 2. Billeder. Ekspeditions Arbejdernes Klub: Bo Nielsen Byder velkommen.

8 Billeder Thomas Graff: Tovholder under seminaret.

9 Billeder Baggrunds grafik af Thomas Graff.

10 Billeder Carsten Graff i gang med at fortælle om sit liv.

11 Billeder Der blev arbejdet flittigt med at refere.

12 Billeder SGH Talsmænd, bestyrelse medarbejdere, arbejdsmiljørepræsentanter.

13 Billeder Arbejdsmiljørepræsentant Henrik R.T. Og Lars Brogaard Arbejdsmiljø 3 F Kastrup.

14 Billeder. SGH s AMR

15 Billeder. Lars Brogaard fortæller om partikler der er blevet anerkendt til, at kunne gi blære kræft.

16 Billeder. Henrik Bay Formand 3 F Kastrup. Fortæller om den Danske model.

17 Billeder. Der blev arbejdet flittigt med sedlerne. (Rød, Gul, Grøn)

18 Billeder. Bo Nielsen Tillidsmand i Ekspeditions Arbejdernes Klub.

19 Afrunding af referat: Der skal lyde en stor tak til SGH for, at Novia måtte deltage. Det har været en fornøjelse, at deltage på lige fod med alle andre samt, at blive betragtet som en del af familien. Vi har, kunne bruge en masse fra debatterne af, da vores interesse områder er de samme. Vi håber, at en dag, at vi er i stand til, at kunne gengælde dette. Vi håber, at kunne bidrage med mere samarbejde, og mere forståelse i fremtiden. Referent: Novia Danmark A/S Københavns Lufthavn Terminal Kastrup. AMR. Jan Thygesen Med venlig hilsen Klub Novia AMR Novia.

Tilbagemelding af besøg af ARN Lufthavn. AMR. I NOVIA. Deltagere:

Tilbagemelding af besøg af ARN Lufthavn. AMR. I NOVIA. Deltagere: AMR. I NOVIA. Tilbagemelding af besøg af ARN Lufthavn. Deltagere: Arbejdsmiljørepræsentanter Søren Gaarn Jensen - SAS/SGH. Erik Sørensen - SAS/ SGH. Hans Olle Ejehag - SAS/ SGH. Jan Thygesen - Novia. Arbejdsleder/

Læs mere

Kursusnummer 1122 Kursusnavn ERFA Gaffeltruck konferencen 2013. Leif M. Larsen, Gitte Hansen, Torben Morel. Samlet deltagerantal på kurset: 121

Kursusnummer 1122 Kursusnavn ERFA Gaffeltruck konferencen 2013. Leif M. Larsen, Gitte Hansen, Torben Morel. Samlet deltagerantal på kurset: 121 Kursusnummer 1122 Kursusnavn ERFA Gaffeltruck konferencen 2013 Afholdelsessted Hotel Faaborg Fjord Startdato 15/08-13 Slutdato 16/08-13 Mødetid Kursusleder AMUkursus Fuldt booket Leif M. Larsen, Gitte

Læs mere

Resultater Jæger. Jæger

Resultater Jæger. Jæger Jæger Allan Stigsen Jæger Kl. 12:00 361 Jørgen Nielsen JÆ Jæger Kl. 11:15 357 John Christensen JÆ Jæger Kl. 08:15 340 Flemming Carlsen JÆ Jæger Kl. 10:45 338 Per Jensen JÆ Jæger Kl. 10:15 334 Morten Røge

Læs mere

Vvs-branchens Faglæreruddannelse

Vvs-branchens Faglæreruddannelse Arrangement Overnatning den 24. juni 2013 Starttidspunkt tirsdag 25-06-2013 00:00 Sluttidspunkt onsdag 26-06-2013 00:00 Mathies Sørensen Henrik Bertelsen Pernille M. Christensen Niels Tim Brøndel Bent-Ole

Læs mere

Alletiders bedste RIF-hold.

Alletiders bedste RIF-hold. Alletiders bedste RIF-hold. Ser man tilbage på de bedste fodboldspillere i RIF s historie, springer 2 ting umiddelbart i øjnene. De fleste af spillerne har spillet på 1. holdet i de 2 perioder, hvor man

Læs mere

Turnering : Hold 2hk 2005/6. Ole Knudsen Morten Frank Jensen ,38 0 0, Korrigeret 1877

Turnering : Hold 2hk 2005/6. Ole Knudsen Morten Frank Jensen ,38 0 0, Korrigeret 1877 Turnering : Hold 2hk 2005/6 d.24.03.2006 Ole Knudsen 1922 1 Morten Frank Jensen 0 2011 0,38 0 0,40 1910 Korrigeret 1877 Michael Taankvist 1984 2 Jens Hjorth Hansen ½ 1781 0,76 3 Søren Dyberg Larsen 0 1908

Læs mere

25-års jubilarer i københavn - 2013 Af: Arne Iversen, StilladsInformation

25-års jubilarer i københavn - 2013 Af: Arne Iversen, StilladsInformation 25-års jubilarer i københavn - 2013 Af: Arne Iversen, StilladsInformation Torsdag den 14. november var der inviteret til jubilæumsreception i 1920-klubben. Tre af klubbens mere end 600 medlemmer har i

Læs mere

Elfagets Faglæreruddannelse

Elfagets Faglæreruddannelse Grillarrangement Starttidspunkt tirsdag 24-06-2014 00:00 Sluttidspunkt tirsdag 24-06-2014 00:00 Aksel Lykke Dennis Langvad Kurt Kristensen Mathies Sørensen Steffen Sørensen Kim Fusager Flemming Kastbjerg

Læs mere

RUDER CUP Gyttegaard Golfklub

RUDER CUP Gyttegaard Golfklub RUDER CUP 2018 Gyttegaard Golfklub Der spilles for 17. gang om det af Men' s Sections i golfklubberne Brande, Jelling, Give og Gyttegård eftertragtede RUDER CUP trofæ. Matchen spilles hvert år som afslutning

Læs mere

Den 17. maj Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia)

Den 17. maj Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia) Den 17. maj 2018 Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia) Dagsorden: 1. Velkomst og godkendelse af referatet fra den 20. marts 2018 2. Budget for 2018/2019 endelig

Læs mere

RESULTAT FRA JAGTFELTSKYDNING I NORDSKOV PÅ FYNSHOVED LØRDAG DEN 2. SEPTEMBER 2017

RESULTAT FRA JAGTFELTSKYDNING I NORDSKOV PÅ FYNSHOVED LØRDAG DEN 2. SEPTEMBER 2017 RESULTAT FRA JAGTFELTSKYDNING I NORDSKOV PÅ FYNSHOVED LØRDAG DEN 2. SEPTEMBER 2017 RESULTAT FOR JÆGERKLASSE: Skytte Point Placering Jakob Christensen 417 1 Jesper Madsen 415 2 Kristian Lassen 414* Bo Bundsbæk

Læs mere

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 31. OKTOBER 2018 (beretningen af formand Finn Kørvel)

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 31. OKTOBER 2018 (beretningen af formand Finn Kørvel) MANNEKLUBBEN GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 31. OKTOBER 2018 (beretningen af formand Finn Kørvel) VELKOMST: Velkommen til Manneklubbens generalforsamlingen. Klubben består i dag af 81 medlemmer. VI MINDES

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

John Christensen Jæger Kl. 08: Michael Linde Hey Jæger Kl. 08: Benny Trab Larsen Jæger Kl. 10: Jesper Maibom Jæger Kl.

John Christensen Jæger Kl. 08: Michael Linde Hey Jæger Kl. 08: Benny Trab Larsen Jæger Kl. 10: Jesper Maibom Jæger Kl. Jæger Allan Stigsen Jæger Kl. 12:00 361 Jørgen Nielsen Jæger Kl. 11:15 357 John Christensen Jæger Kl. 08:15 340 Flemming Carlsen Jæger Kl. 10:45 338 Per Jensen Jæger Kl. 10:15 334 Morten Røge Jæger Kl.

Læs mere

Placering Navn Klub Total 1 Casper Thaarup TRRI 155 2 Christian Vildhøj FAGI 164 3 Heino H. Eriksen SGI 165 T4 Simon Hansen-Nord HOI 166 T4 Jesper

Placering Navn Klub Total 1 Casper Thaarup TRRI 155 2 Christian Vildhøj FAGI 164 3 Heino H. Eriksen SGI 165 T4 Simon Hansen-Nord HOI 166 T4 Jesper Placering Navn Klub Total 1 Casper Thaarup TRRI 1 Christian Vildhøj FAGI 1 Heino H. Eriksen SGI 1 T Simon Hansen-Nord HOI 1 T Jesper Friis SGI 1 T Jakob Theilmann HOI 1 T7 Anders C. Bech IFV 18 T7 Kjeld

Læs mere

Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Lørdag den 24. august 2019 DAME SKYTTER

Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Lørdag den 24. august 2019 DAME SKYTTER Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Lørdag den 24. august 2019 DAME SKYTTER Kl. 11.00 Hold 29, med start på bane 4 Marianne Rasmussen 392 1 Kl. 11.00 Hold 27, med start på bane 3 Ann-Katrine Krogsgaard

Læs mere

Referat fra Dommerseminar 2017 den 18. og 19. november på Nørregaards Højskole i Bjerringbro

Referat fra Dommerseminar 2017 den 18. og 19. november på Nørregaards Højskole i Bjerringbro Referat fra Dommerseminar 2017 den 18. og 19. november på Nørregaards Højskole i Bjerringbro Deltagere: DU: Thomas Ryhave, Ole Suurland, Klaus Krog og Ulla Pedersen Kreds 1: Ole Christensen og Lars Walther

Læs mere

Finalestævne VM-kampe 2015. Old Boys

Finalestævne VM-kampe 2015. Old Boys Finalestævne VM-kampe 2015 HI Kvissel 2 1 Old Boys Så blev VM afgjort, det skete med 2-1 sejer til Hjørring IF over Kvissel, Finalen blev spillet på Fodboldvej i Frederikshavn, Lørdag den 24/10 Finalen

Læs mere

Plas. Kl. NAVN Ald. Grp. Total Møde Løb 31 2 5 7 DAMER D Donna Siely Christophersen 56 3 0 0 0 H25 1 J Lars Holm 45 1 100 24 76 1 2 J Kim Jensen 44 1

Plas. Kl. NAVN Ald. Grp. Total Møde Løb 31 2 5 7 DAMER D Donna Siely Christophersen 56 3 0 0 0 H25 1 J Lars Holm 45 1 100 24 76 1 2 J Kim Jensen 44 1 DATO April Plas. Kl. NAVN Ald. Grp. Total Møde Løb 3 2 5 7 DAMER D Donna Siely Christophersen 56 3 0 0 0 H25 J Lars Holm 45 00 24 76 2 J Kim Jensen 44 97 39 58 3 J Niels Christensen 45 2 87 35 52 4 J Troels

Læs mere

Aarhus Brandvæsen, Januar 2015. Ledelsen. Staben. Beredskabschef Lars Hviid. Afdelingsleder Per Dyrvig Forebyggende Afdeling

Aarhus Brandvæsen, Januar 2015. Ledelsen. Staben. Beredskabschef Lars Hviid. Afdelingsleder Per Dyrvig Forebyggende Afdeling Ledelsen Beredskabschef Lars Hviid Sekretariatsleder Karina Gregersen Sekretariatet Per Dyrvig Forebyggende Afdeling Lene Ø. Hansen Salg & Service Anders Rathcke Operativ Afdeling Staben Stabsmedarbejder

Læs mere

Landsudstillingen Brædstrup - Februar Bedømmelser. Klasse: 1

Landsudstillingen Brædstrup - Februar Bedømmelser. Klasse: 1 Landsudstillingen Brædstrup - Februar 2015 Bedømmelser Klasse: 1 114 115-12-0310 164/Østdjurs Søren Bo Brøbech 0,75 0,75 0,75 0,50 0,50 1,00 0,75 5,00 95,00 0,75 95,75 130 190-13-0156 190/Ikast Mark &

Læs mere

Vvs-branchens Faglæreruddannelse

Vvs-branchens Faglæreruddannelse Grillarrangement Starttidspunkt tirsdag 23-06-2015 00:00 Sluttidspunkt tirsdag 23-06-2015 00:00 Aksel Lykke Mathies Baunsgård Ulrik Vestergaard Kim Fusager Peter Henriksen Flemming Thane Kallehave James

Læs mere

Placering. Mesterskabsklasse Dame Orienteringsbane på 6,1 km med 15 poster. Placering. Klasse A Orienteringsbane på 6,1 km med 15 poster.

Placering. Mesterskabsklasse Dame Orienteringsbane på 6,1 km med 15 poster. Placering. Klasse A Orienteringsbane på 6,1 km med 15 poster. Danske Politi Mesterskaber i Orienteringsløb 2010. Mesterskabsklasse Herre. Orienteringsbane på 8,0 km med 23 poster Per Jessen Roskilde 0:57:35 Dansk Politi Mester Erik Olsen Helsingør 1:05:41 2 Jesper

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Samlet resultat- og tilmeldingsliste: (Gruppeopdelt)

Samlet resultat- og tilmeldingsliste: (Gruppeopdelt) Samlet resultat- og tilmeldingsliste: (Gruppeopdelt) Point Point Point Point Point Placering 1. afd. 2. afd. 3. afd. 4. afd. I alt Gruppe 1: Kæden Nyborg Kertem. Ørbæk Rygnr.: Fornavn: Efternavn: Klub:

Læs mere

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede.

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede. Referat fra: Emne: Årsmøde / Arbejdsgruppemøde Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl. 1630-1830. Sted: Deltagere: Lyngbjerggårdskolen, lærerværelset. Medlemmer af, samt øvrige interesserede. Derudover deltog

Læs mere

Mødetid Point Placering

Mødetid Point Placering Morten Røge JÆ Kl. 10:15 378 1. Casper Andersen JÆ Kl. 09:45 376 2. Gert Jensen JÆ Kl. 12:30 371 3. Kennet Olesen JÆ Kl. 12:45 369 4. Klaus Rybjerg JÆ Kl. 10:15 367 5. Per Jensen JÆ Kl. 10:00 360 6. Thomas

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers.

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. 1. Velkomst ved Bestyrelsen (Øjvind) Øjvind bød velkommen. Info om vintertræning 2017-2018 (1/10

Læs mere

Løsladt kl. 06:30 Antal duer: 861. Side Udskrevet d.

Løsladt kl. 06:30 Antal duer: 861. Side Udskrevet d. Side 1 1 071-08-0782 U 09:34:47 1.259,61 1/ 3 071 HENRIK FASTING 1.000 550,00 B3 2 147-06-0639 U 09:32:26 1.254,69 1/ 15 242 LISBET/KIM HANSEN 996 200,00 3 242-08-0856 U * 09:30:43 1.235,14 1/ 6 242 ELSE/SVEND

Læs mere

I weekenden var Dommerudvalget samlet for at evaluere sæsonen Og samtidig se frem til den kommende sæson

I weekenden var Dommerudvalget samlet for at evaluere sæsonen Og samtidig se frem til den kommende sæson Dommere / Observatører Dommerudvalget Distriktsforbund DHF s Bestyrelse Udvalget for professionel håndbold Divisionsforeningen Brøndby, den 29. maj 2017 Journalnummer 1124-17-mcn Nyhedsbrev maj 2017 Kære

Læs mere

Old Boy Træf Skud Flemming Thøger Pedersen

Old Boy Træf Skud Flemming Thøger Pedersen Placering Nr Navn Forenings by Total Old Boy Træf Skud 1 407 Flemming Thøger Pedersen 1004 40 40 Omskydning 15 16 2 437 Jens Ole Mathiesen 4002 40 40 Omskydning 9 12 3 321 Kim Ole Jakobsen 2418 40 42 4

Læs mere

Husk klubfesten lørdag d. 1. MAJ om aftenen på Korsagergård.

Husk klubfesten lørdag d. 1. MAJ om aftenen på Korsagergård. Badminton afdelingen byder herved velkommen til Seniorklubmesterskaberne 2003/2004 Praktiske oplysninger: Pris for deltagelse: kr. 40,- pr. kategori. Skal betales inden kampens start. Datoer for indledende

Læs mere

BH Rengøring Cup pointskema 2012

BH Rengøring Cup pointskema 2012 BH Rengøring Cup pointskema 2012 Point i alt Bakkeløbet Grejsdalsløbet Danmarks højeste Deltager 84 km 117 km 70 km 130 km 170 km 200 km 60 km 100 km 140 km 185 km Georg Riis Pape 295 24 Jørgen Lauritsen

Læs mere

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter:

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter: Referat fra hovedbestyrelsesmødet den 10. november 2016 Tune, den 14. november 2016/ir Side 1 af 4 Til stede: Formand: Kasserer: Sven Edelmann Dorthe Toftebjerg Næstformand og Fodbold: Pauli Christensen

Læs mere

Landsmesterskab A-rækken

Landsmesterskab A-rækken A-rækken A-rækken Hold Årgang Navn Herning GF Licens 1 2 Total Plac. I Maj 63 Aage Christiansen 157 204 361 I Maj 80 Steen Lillegaard 147 159 306 I Jun 84 Jens Vestergaard 140 167 307 I Jan 74 Per Vestergaard

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Invitation til Mejeriindustriens Arbejdsmiljøkonference 2011

Invitation til Mejeriindustriens Arbejdsmiljøkonference 2011 B A R J O R D T I L B O R D Invitation til Mejeriindustriens Arbejdsmiljøkonference 2011 Fyrtårnet viser atter vejen til en arbejdsmiljøkonference, med mejerierne i centrum M E J E R I I N D U S T R I

Læs mere

Referat af faggruppelandsmøde for ledende servicepersonale

Referat af faggruppelandsmøde for ledende servicepersonale Social- og sundhedssektoren April 2010 Referat af faggruppelandsmøde for ledende servicepersonale Dagsorden: 1. Velkomst og præsentation Deltagere: Niels-Ole Hartmann FOA Esbjerg Frank Bruno Madsen FOA

Læs mere

REFERAT. 18. juni 2018 J.nr. 18/191 ANRA/BF. Emne: Ekstraordinært møde i SDU s Repræsentantskab. Mandag den 18. juni 2018, kl. 15.

REFERAT. 18. juni 2018 J.nr. 18/191 ANRA/BF. Emne: Ekstraordinært møde i SDU s Repræsentantskab. Mandag den 18. juni 2018, kl. 15. 18. juni 2018 J.nr. 18/191 ANRA/BF REFERAT Emne: Ekstraordinært møde i SDU s Repræsentantskab Dato og tidspunkt: Mandag den 18. juni 2018, kl. 15.00 Sted: SDU, O 77, Campusvej 55, Odense Referent: Dagsorden:

Læs mere

Referat fra Industrigruppens Generalforsamlingen

Referat fra Industrigruppens Generalforsamlingen Referat fra Industrigruppens Generalforsamlingen Onsdag d. 25. marts 2015, kl. 17.00 UCH, Døesvej, 7500 Holstebro Dagsorden: 1. Velkomst 2. Valg af dirigenter 3. Valg af stemmeudvalg 4. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total Dame Træf Skud 1 8 Laila Terkelsen 1053 Krogager Jagtforening 34 41 2 16 Jette Østergaard-Jensen 1052 Ansager og Omegns Jagtforening 34 42 3 153 Anja Pedersen 1061 Ølgod Jagtforening 32 40 4 5 Solveig

Læs mere

Det store overblik 2015 Raklev (17/4/2015) HOLD TRÆNER TLF MOBIL MAIL

Det store overblik 2015 Raklev (17/4/2015) HOLD TRÆNER TLF MOBIL MAIL jyjs@novonordisk.com, Fodboldudvalg/formand Johnny Jensen 4400 40684574 ditteogjohnny@hotmail.com Fodboldudvalg/kontingent/Næstformand/ Drengeudvalg Peter Thornsen 4400 25144649 thornsen@ka-net.dk Fodboldudvalg/herresenior

Læs mere

Referat af møde i Centerrådet for CSB den

Referat af møde i Centerrådet for CSB den Referat af møde i Centerrådet for CSB den 23.8.2011 Tilstede: Referent: Steen Stavngaard, Jesper Storskov, Natascha Soelberg, Lis Jensen, Steffen Ingemann Hansen, Camilla Mia Holm-Jensen, Michael Johannesen,

Læs mere

Herreklub torsdagsmatch 6. juni 2013, frit valg af teested

Herreklub torsdagsmatch 6. juni 2013, frit valg af teested Herreklub torsdagsmatch 6. juni 2013, frit valg af teested Tee 1 Rasmus Jønson 6 9 41 hvid 2 Kim Nielsen 9,3 13 38 hvid 3 Dan Christensen 12,2 14 37 gul 4 Lars Peter Mølvang 4,9 6 36 gul 5 Kurt Pedersen

Læs mere

FASTE TIMER I ØTK TENNISHAL

FASTE TIMER I ØTK TENNISHAL FASTE TIMER I ØTK TENNISHAL 2007-2008 MANDAG 9.00-9.30 9.30-10.00 10.00-10.30 10.30 1100 11.00 1130 11.30 1200 14.30-15.00 15.30-16.00 16.30-17.00 Frederikssund Frederikssund 17.30-18.00 18.30-19.00 19.00-19.30

Læs mere

HOLD NAVN POINT SKYDETID

HOLD NAVN POINT SKYDETID HOLD NAVN POINT SKYDETID HOLD 03 Hurrycane 144 8.30 HOLD 03 Max 375 134 8.30 HOLD 02 Stig Sørensen 133 8.15 HOLD 03 cp 129 8.30 HOLD 12 Jesper Madsen 129 10.45 HOLD 01 Leif Mikkelsen 128 8.00 HOLD 03 ssg

Læs mere

Kommunemesterskaber Herning JKF 2011

Kommunemesterskaber Herning JKF 2011 opdateret 080511 Kommunemesterskaber Klasse Navn Klub duer Skud Klub Plc. 124 A Kristian Mortensen Sunds 25 46 x 123 A Lars Kjeldsgaard Trehøjebanen 30 45 x 122 D Maiken Andersen MSK/HJC 23 46 x 121 M

Læs mere

RANDERS HÅNDBOLDDOMMERKLUB. Formandens beretning på generalforsamlingen den 21. februar 2011.

RANDERS HÅNDBOLDDOMMERKLUB. Formandens beretning på generalforsamlingen den 21. februar 2011. Laurbjerg februar 2011 Formandens beretning på generalforsamlingen den 21. februar 2011. Tak for ordet. Allerførst vil jeg bede de fremmødte om at rejse sig og mindes vores 2 afdøde kollegaer som alt for

Læs mere

Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vindmøllen Fredericia 02.12-07 Kl. 12.00

Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vindmøllen Fredericia 02.12-07 Kl. 12.00 MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vindmøllen Fredericia 02.12-07 Kl. 12.00 Pkt. 01: Sindsrobøn. Gennemført. Pkt. 02: Oplæsning af Na s 12 koncepter samt én retningslinjeparagraf

Læs mere

DANSK POLITIHUNDEFORENING SEKTION 1

DANSK POLITIHUNDEFORENING SEKTION 1 DANSK POLITIHUNDEFORENING SEKTION 1 Referat af ordinært sektionsmøde for sektion 1, afholdt lørdag den 24. september 2011, kl. 1700 på Hotel Scandic, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV. Dagsorden: 1. Valg af

Læs mere

Landsmesterskab A-rækken

Landsmesterskab A-rækken A-rækken A-rækken Hold Årgang Navn Høje Taastrup GF Licens 1 2 Total Plac. I Jan 70 Svend Clausen Beck 166 162 328 I Jan 70 Erik Høltermand 125 139 264 I Jun 84 René Poulsen 060664 186 206 392 I Mar 86

Læs mere

Landsmesterskab A-rækken

Landsmesterskab A-rækken A-rækken A-rækken Hold Årgang Navn Høje Taastrup GF Licens 1 2 Total Plac. I Jan 70 Svend Clausen-Beck 185 203 388 I Jan 70 Erik Høltermann 170 179 349 I Jun 84 Rene Poulsen 060664 167 135 302 I Mar 86

Læs mere

REFERAT AF REGIONSMØDE Lørdag den 30. maj 2015 kl. 10:00 Kirkebakken 7 8660 Skanderborg

REFERAT AF REGIONSMØDE Lørdag den 30. maj 2015 kl. 10:00 Kirkebakken 7 8660 Skanderborg REFERAT AF REGIONSMØDE Lørdag den 30. maj 2015 kl. 10:00 Kirkebakken 7 8660 Skanderborg Dagsorden Referat 01 Velkomst Formanden bød velkommen og læste formålsparagraffen. 02 Valg af ordstyrer Henrik R

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt d. 28. oktober 2013

Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt d. 28. oktober 2013 Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt d. 28. oktober 2013 Dagsorden: Velkomst af kredsformand Hanne Ellegaard 1. Valg af dirigenter 2. Valg af referenter 3. Valg af stemmetællere

Læs mere

DANSK POLITIIDRÆTSFORBUND. Danske Politimesterskaber i Skydning ARRANGØR: KOLDING OG VEJLE PI. den 6. og 7. oktober 2015

DANSK POLITIIDRÆTSFORBUND. Danske Politimesterskaber i Skydning ARRANGØR: KOLDING OG VEJLE PI. den 6. og 7. oktober 2015 DANSK POLITIIDRÆTSFORBUND Danske Politimesterskaber i Skydning den 6. og 7. oktober 2015 ARRANGØR: KOLDING OG VEJLE PI Velkommen til de danske politimesterskaber i skydning Så er det igen tid til de årlige

Læs mere

Dagsorden. Byrådets temamøde. Møde navn.: Byrådets temamøde Mødedato: torsdag den 24. maj 2007 Mødetidspunkt: 14:00 Sted: Byrådssalen Ebeltoft

Dagsorden. Byrådets temamøde. Møde navn.: Byrådets temamøde Mødedato: torsdag den 24. maj 2007 Mødetidspunkt: 14:00 Sted: Byrådssalen Ebeltoft Dagsorden Byrådets temamøde Møde navn.: Byrådets temamøde Mødedato: torsdag den 24. maj 2007 Mødetidspunkt: 14:00 Sted: Medlemmer Vilfred Friborg Hansen (A) Ninna Thomsen (A) Jesper Mathiesen (A) Bent

Læs mere

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg.

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. 7 Nyhedsbrev juni 2013 Trolling Master Bornholm Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. På tredjepladsen kom Brian Milkowski

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Referat af Dags dato: 06.02. 2014 Skrevet af: Lars Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Torsdag den 6. februar fra 9.00-15.30, morgenmad fra 8.30-9.00 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Lone Smedegaard,

Læs mere

DM:Par. Grenå, den M1 Pulje 1 Bane 1-2

DM:Par. Grenå, den M1 Pulje 1 Bane 1-2 M1 Pulje 1 Bane 1-2 Navne: Klub: 1: 2: 3: 4: 20'ere: Plus: Minus: Ialt: Plads: Jan Grenaa Nielsen Bo Bolding Jørgen Olesen Jørgen Halkjær Jytte Sørensen Finn Kolbe Ingrid Tidemann Michael Jørgensen Hejnsvig(Sydvest)

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben.

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Onsdag d. 20. Maj 2015, i Højmark hallen kl. 18.00. Kl. 18.00 Velkomst og spisning Kl. 19.00 Generalforsamling. 1. Valg af dirigent og stemmetællere.

Læs mere

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 14/02 klokken 15-18 Sted: DJ s lokaler på Fiskergade, Aarhus C Tilstede: Anders (skype), Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja,

Læs mere

Hovedarbejdsmiljøudvalg

Hovedarbejdsmiljøudvalg Hovedarbejdsmiljøudvalg Formand: Johnny Hey, Adm. direktør Regionschefer: Klaus Villefrance, Jørn Tønnes, Søren Frahm, Ole Høgh AL.: Henning Hoff, Thomas Møller Nielsen, Søren Hornemann Jensen, Søren Franck,

Læs mere

Generalforsamlinger i Dansk Byggeri Nordsjælland Dansk Byggeri Hovedstaden

Generalforsamlinger i Dansk Byggeri Nordsjælland Dansk Byggeri Hovedstaden Generalforsamlinger i Dansk Byggeri Nordsjælland Dansk Byggeri Hovedstaden Fælles årsmøde: Hvordan bliver flygtninge en ressource? Onsdag den 9. november 2016, på KolleKolle, Værløse Indkaldelse til generalforsamling

Læs mere

Turnering : Hold 2hk 2008/9. Hovedkreds: 2. Grundlag.: 2HK_HOLD.RAT. Resultat.: 2HK_HOLD.TXT. ELO indberetning: 2HK_HOLD.ELO. Klub: Skovbo Skakklub

Turnering : Hold 2hk 2008/9. Hovedkreds: 2. Grundlag.: 2HK_HOLD.RAT. Resultat.: 2HK_HOLD.TXT. ELO indberetning: 2HK_HOLD.ELO. Klub: Skovbo Skakklub Turnering : Hold 2hk 2008/9 d.20.03.2009 Hovedkreds: 2 Grundlag.: 2HK_HOLD.RAT Resultat.: 2HK_HOLD.TXT ELO indberetning: 2HK_HOLD.ELO Klub: Skovbo Skakklub Hans E. Andersen 1447 1 Julius Mølvig 1 1190

Læs mere

Hold A - Michael Jensen. Hold B - Kim Morton

Hold A - Michael Jensen. Hold B - Kim Morton Hold A - Michael Jensen 1 Carina Brenøe 0 61225785 cbrenoe29@gmail.com 2 Dorte Jacobsen 43907959 24247127 dorte.jak@gmail.com 3 Lisbeth Seierø 43900809 26830809 lisbeth.seiero@gmail.com 4 Helle Wiil 0

Læs mere

Aarhus Brandvæsen, August Ledelsen. Staben. Beredskabschef Lars Hviid. Afdelingsleder Per Dyrvig Forebyggende Afdeling

Aarhus Brandvæsen, August Ledelsen. Staben. Beredskabschef Lars Hviid. Afdelingsleder Per Dyrvig Forebyggende Afdeling Ledelsen Beredskabschef Lars Hviid Sekretariatsleder Karina Gregersen Sekretariatet Per Dyrvig Forebyggende Afdeling Lene Ø. Hansen Salg & Service Anders Rathcke Operativ Afdeling Staben Stabsmedarbejder

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2015

Referat af generalforsamlingen 2015 Referat af generalforsamlingen 2015 Dagsorden: Valg af dirigent Jan Nielsen blev valgt. Valg af referent Britta Dahl blev valgt Bestyrelsens beretning v/formand Steen Lund Jeg vil starte beretningen i

Læs mere

JUELSMINDE IF HJÆLPERPLAN KUV STÆVNE

JUELSMINDE IF HJÆLPERPLAN KUV STÆVNE HJÆLPERPLAN KUV STÆVNE 23.-24. & 25. Marts 2012 1 Indholdsfortegnelse Side 3: Opstilling til spisning, klargøring af baner & nedpakning Side 4: Stævnekontor og guider Side 5: Kiosk og nattevagter Side

Læs mere

Sporting 1. Skyttegennemsnit

Sporting 1. Skyttegennemsnit Opdateret 25/6 2016 Hold Kontakt person Telefon Duer Kampe Point Holstebro 1 Jens Chr Andersen 22588548 316 5 6 Herning 1 Rene Holt 29253632 443 7 9 Trehøje 1 Jens Jørgen Nielsen 40586147 411 7 4 Holstebro

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde på nattergalen 1. i Nibe tirsdag den 13. januar 2015

Referat fra bestyrelsesmøde på nattergalen 1. i Nibe tirsdag den 13. januar 2015 Referat fra bestyrelsesmøde på nattergalen 1. i Nibe tirsdag den 13. januar 2015 1. Valg af dirigent og skriftefører. Søren-Peter blev dirigent og Poul Erik referent. 2. Godkendelse af referatet. Underskrevet

Læs mere

Hvor svært kan det være? salgs3ner.dk Træning med vilje JohnHarmsen.dk

Hvor svært kan det være? salgs3ner.dk Træning med vilje JohnHarmsen.dk Salg Hvor svært kan det være? Dagsorden 10.00-11:15 Velkomst & Generelle salgsværktøjer 11.15-12.00 Gruppearbejde & Fremlæggelse 12.00-12.30 Frokost 12.30-14.00 Gruppearbejde & Fremlæggelse 14.00-14.30

Læs mere

AM Auto Løbet 2015. Søndag den 17. maj 2015 R E S U L T A T P R. P R Ø V E. Randers Auto Sport

AM Auto Løbet 2015. Søndag den 17. maj 2015 R E S U L T A T P R. P R Ø V E. Randers Auto Sport 01 SS1 DLG Skørring 1 Brian Rasmussen Gert B. Pedersen KR7 1 1 01:07 4 Jonas Bjerregaard Gad Bjarke Gad KR7 2 2 01:08 00:01 00:01 9 Henrik Vestergaard Søren Lind Andersen KR7 3 3 01:09 00:02 00:01 8 Jess

Læs mere

Partnerskaber om kompetenceudvikling Konference 15. marts 2007 kl. 12.00 15.30 Nyborg Strand

Partnerskaber om kompetenceudvikling Konference 15. marts 2007 kl. 12.00 15.30 Nyborg Strand Partnerskaber om kompetenceudvikling Konference 15. marts 2007 kl. 12.00 15.30 Nyborg Strand Tilmelding på www.partnerskab-kompetence.socialfonden.net eller til Hanne Lindbo, hl@ats.dk, tlf. 89373491 Aarhus

Læs mere

Nyt fra tillidsmændene.

Nyt fra tillidsmændene. Tillidsmænd 3F B2 Nyt fra tillidsmændene. Som i sikkert ved er vores formand Allan Mørch stoppet d.1/7-16 og går på efterløn d.26/8-16, som er hans sidste løndag fra Gate Gourmet, og i den forbindelse

Læs mere

Ørnehøj Herreklub A-gruppen 28. juli 2016 Se dine slag på de enkelte huller på side 4

Ørnehøj Herreklub A-gruppen 28. juli 2016 Se dine slag på de enkelte huller på side 4 Ørnehøj Herreklub A-gruppen 28. juli 2016 Se dine slag på de enkelte huller på side 4 Placering Total Navn Nr. Score Nr. Score Nr. Score Nr. Score 1 99-1007 Morten Bech 1 89,7 6 29,9 3 29,9 10 29,9 2 99-1567

Læs mere

INDHOLD SIDE. Kode til trådløst netværk: tivolihotel #dbårsdag

INDHOLD SIDE. Kode til trådløst netværk: tivolihotel #dbårsdag DANSK BYGGERIS årsdag 2016 Torsdag den 28. april Tivoli Congress Center, København Dansk Byggeris årsdag sponsoreres af Byggeriets forsikringsservice 1 INDHOLD SIDE 3 Program 4 Temamøder 4 Temamøde 1:

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Resultat Individuelle

Resultat Individuelle Dame individuel 1 50 Susanne Christiansen Billund 4207163484 31 43 2 29 Anny Schlünsen Vejen 4308168984 16 45 2 udskrevet for: Dame individuel Side 1 Junior individuel 1 101 Jesper Egeskov Grindsted 4103252537

Læs mere

Sommeren står for døren, og sæsonen 2014-2015 er næsten slut. Der mangler kun de sidste afgørende kampe, som skal fordele medaljerne.

Sommeren står for døren, og sæsonen 2014-2015 er næsten slut. Der mangler kun de sidste afgørende kampe, som skal fordele medaljerne. Dommere / Observatører Dommerudvalget Distriktsforbund DHF s Bestyrelse Prof. udvalget Divisionsforeningen Brøndby, den 12. maj 2015 Journalnummer 1293-15-mcn Nyhedsbrev maj 2015 Kære alle Sommeren står

Læs mere

Kære deltager ved vort ældrestævne i Hjørring 2017

Kære deltager ved vort ældrestævne i Hjørring 2017 1 Kære deltager ved vort ældrestævne i Hjørring 2017 Vi starter som sædvanlig i cafeteriaet til en kop kaffe og et rundstykke, så vi er friske til de forhåbentlig gode og sportlige kampe. Kaffen er klar

Læs mere

Fælles LUU konference Onsdag den 7. oktober 2015 Hindsgavl Slot, Hindsgavl Allé 7, 5500 Middelfart

Fælles LUU konference Onsdag den 7. oktober 2015 Hindsgavl Slot, Hindsgavl Allé 7, 5500 Middelfart Fælles LUU konference Onsdag den 7. oktober 2015 Hindsgavl Slot, Hindsgavl Allé 7, 5500 Middelfart Deltagerliste AMU Fyn Per Hansen Jan Petersen AMU Nordjylland Vagn Ole Petersen Frede Holst Andersen Leif

Læs mere

Dansk Firmaidrætsforbund. DM i Bordtennis 2012. Stævneprogram

Dansk Firmaidrætsforbund. DM i Bordtennis 2012. Stævneprogram Dansk Firmaidrætsforbund DM i Bordtennis 2012 Stævneprogram Velkommen til Aalborg Jeg er glad for endnu engang at kunne byde velkommen til et DM her i Aalborg denne gang i Bordtennis. Det er altid en oplevelse

Læs mere

Mårslet Fællesråd, Referat fra FU-møde

Mårslet Fællesråd, Referat fra FU-møde Mårslet Fællesråd, Referat fra FU-møde Dato: Tirsdag den 20. sept. 2016, kl. 19.00 Mødested: Tilstede: Afbud: Referent: TMG Halhuset Jens Thomsen, Anders Kjær, Troels Laursen, Lars Munk, Finn Larsen, Margrethe

Læs mere

MOTIONSLØB NR. 436 Onsdag den 27. juli 2011 Ved Bagsværd Sø Distance ca. 8,2 km, fugtigvarmt med nogen sol, ca. 20 o C

MOTIONSLØB NR. 436 Onsdag den 27. juli 2011 Ved Bagsværd Sø Distance ca. 8,2 km, fugtigvarmt med nogen sol, ca. 20 o C MOTIONSLØB NR. 436 Onsdag den 27. juli 2011 Ved Bagsværd Sø Distance ca. 8,2 km, fugtigvarmt med nogen sol, ca. 20 o C Kvinder, 8,2 km 1. MELINA N. OLSEN HI 33:29 (29) 2. VIBEKE DALSBERG NORDEA 38:44 P

Læs mere

STANDARD -- Overall Stage Results KB minimatch 2 Printed juni 28, 2010 at 20:19

STANDARD -- Overall Stage Results KB minimatch 2 Printed juni 28, 2010 at 20:19 Stage 1 -- MC 02 16 mds 1 77 7,70 10,0000 80,0000 100,00 18 Jensen, Ralf 2 68 7,43 9,1521 73,2167 91,52 38 Hagemann, Lars 3 74 8,95 8,2682 66,1453 82,68 17 Skaarer, Even 4 74 9,50 7,7895 62,3158 77,89

Læs mere

Referat af budgetdialogmøde

Referat af budgetdialogmøde af budgetdialogmøde Mandag den 21.05.12 kl. 19:00-21:00 i mødelokale 1 Børne- og Ungeudvalget: Brigitte Klintskov Jerkel (C) Bjarke Abel (A) Kai Nielsen (V) Morten Dahlin (V) Niclas Bekker Poulsen (A)

Læs mere

Slutresultat Pistol. I alt

Slutresultat Pistol. I alt 1. div 2. div 3. div 4. div Divisionsskydning Pistol - Efterår 2017 Slutresultat Pistol Alle divisioner I alt Point MP Hillerød 1 1089 5 1070 5 1105 6 3264 16 Hillerød 1 63419 Steen Pico 278 5 262 5 266

Læs mere

Motivation vejen til en attraktiv arbejdsplads!

Motivation vejen til en attraktiv arbejdsplads! INVITATION TIL Motivation vejen til en attraktiv arbejdsplads! Konference den 31. oktober 2006 Scandic Copenhagen Invitation Motiverede og tilfredse medarbejdere er en væsentlig forudsætning for, at staten

Læs mere

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 25. OKTOBER 2017 (beretningen af formand Finn Kørvel)

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 25. OKTOBER 2017 (beretningen af formand Finn Kørvel) MANNEKLUBBEN GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 25. OKTOBER 2017 (beretningen af formand Finn Kørvel) VELKOMST: Velkommen til Manneklubbens generalforsamlingen. Klubben består i dag af 86 medlemmer. VI MINDES

Læs mere

Dansk Politimesterskab 2010 - herrer.

Dansk Politimesterskab 2010 - herrer. Dansk Politimesterskab 2010 - herrer. Nr. Start Navn Tjenestested / Hold Tid 1 2771 Torben Klose Fyn 02:43:01 2 1886 Karsten Bruhn Kristiansen Nordsjælland 02:47:05 3 10167 Palle Redder Østjylland 02:48:36

Læs mere

R E F E R A T. Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring

R E F E R A T. Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring R E F E R A T Tid: Lørdag, den 26. januar 2019 kl. 9:30-11:50 Sted: Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring Deltagere: Henrik Møller Andersen Dronninglund HC Hartmann-Nielsen Hjørring

Læs mere

Døstrup IF Svinget Hobro Klublotto vinderne

Døstrup IF Svinget Hobro  Klublotto vinderne Klublotto vinderne 2009 25 Rigmor Madsen 58 Lisbeth Sørensen 66 Lars Pedersen (LP) 24 Klaus Rasmussen 14 Michael Nielsen 51 Familien Pedersen 9 Jørgen Hedemand 55 Henrik Nielsen 60 Døstrup kortklub 49

Læs mere

Jægerspris Badminton Klub. Jægerspris Badminton Klub Møllevej Jægerspris

Jægerspris Badminton Klub. Jægerspris Badminton Klub Møllevej Jægerspris Møllevej 100 3630 Velkommen til Danbo-Open 2011 Lørdag 9 april og Søndag 10 april Vores 7.turnering i. Regler og information: -Ankomstbedes meldt til dommerbordet senest 15min. før første kamp -Der spilles

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat hold

Danmarks Jægerforbund Resultat hold Placering Nr Navn Foreningsnr Foreningsby Skydning Dame Hold Træf Skud Træf Skud 1 2 Krogager Damer 96 131 8 Laila Terkelsen 1053 Krogager Jagtforening 34 41 5 Solveig Madsen 1074 Krogager Jagtforening

Læs mere