29. årgang nr. 7 september Beboerblad for Resenlund og Daruplund

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "29. årgang nr. 7 september 2001. Beboerblad for Resenlund og Daruplund"

Transkript

1 29. årgang nr. 7 september 2001 Beboerblad for Resenlund og Daruplund

2 2 Redaktørens side Velkommen tilbage fra ferie. Vi håber, at I alle har nydt det gode sommervejr. Vi er klar med en ny sæson Lundexpresser og håber på en masse indlæg fra jer. Vi har fået ny omdeler af bladet, og ønsker Mie Sahlberg velkommen. I kan stadig sende jeres indlæg på til mig, eller aflevere det på kontoret, D. 29, senest den dag der er deadline. Rigtig god fornøjelse, med denne måneds Lundexpres. Conni conni.sparlund@lundens.net Næste deadline: 5. oktober 2001 Klokken 16.00

3 Johns klumme I juni måned blev vaskeriet renoveret. Helt nye maskiner. De skulle udnytte strøm og vaskepulver betydelig bedre en de gamle - og dermed give et bedre miljø. Efter langvarige forhandlinger om opstregninger på parkeringspladserne er det lykkedes, med Vejdirektoratets mellemkomst at blive enige med Glostrup Politi. Man forlangte at P- båsene skulle lukkes der hvor der ikke var sten som en naturlig afslutning. Det krav har Glostrup Politi frafaldet. Der bliver sat skilte op ved indkørslen til Daruplund og Resenlund med oplysning om, at parkering uden for de afmærkede båse er forbudt. Desuden bliver alle campingpladserne samlet oppe på pladsen foran Resenlund I juni måned satte Brøndby Kommune nye papir- og glaskuber op. For glaskubernes vedkommende har det betydet en stor lettelse for de blå mænd, at de ikke skulle samle alle de vinflasker ind. Samtidig virker det også som om man er blevet bedre til at stille sit storskrald ind i skralderummet. Og det skal man have tak for! 3 Søndag den 16. september har Kommunen borgermøde om kvarterløftet. Det foregår på Langbjergskolen i den store gymnastiksal. De forskellige grupper viser, hvilke idéer de er kommet frem til, som man vil arbejde videre med. Det bliver en spændende søndag, og jeg vil opfordre alle Lundens beboere til at bruge noget tid på at besøge Langbjergskolen. Afdelingsbestyrelsen vil gerne have nogle flere blomster i Lunden næste år. Derfor vil vi indkøbe en del blomsterløg, som kan graves ned rundt om i Lunden. Hvis der er nogle beboere der har idéer om hvor de skal ned, så kontakt os eller varmemesteren. Det samme gælder, hvis der er nogen der vil hjælpe med at få de par tusinde løg ned i jorden. Inde i bladet gentager vi en opfordring til et grønt udvalg. Der var enighed på afdelingsmødet om, at vi skulle have et blomstermarked næste år i maj måned. Men vi mangler beboerne til udvalget, så vi vil gerne have nogle henvendelser fra interesserede.

4 På kommunalbestyrelsesmødet i august blev afdelingens regnskab for godkendt uden bemærkninger. Efter henvendelser fra nogle beboere, så er der nogle steder konstateret mos i tagrenderne. Varmemesteren er i øjeblikket ved at finde ud, hvor det er, så vi kan leje en lift og få renset dem. Afdelingsbestyrelsen arrangerer sammen med beboerrådgiver Maria Gauguin et foredrag om clairvoyance den 25. ds. i selskabslokalerne. (Se side 26). Der er et begrænset antal pladser. Det har været holdt i et par andre boligafdelinger, og der var det meget populært. Det er et forsøg på at skabe lidt mere aktivitet blandt beboerne, og hvis der er stemning for det, så vil afdelingsbestyrelsen gerne arrangere foredrag om andre emner - det er bare at give os nogle, så må vi se om det kan lade sig gøre. Afdelingsbestyrelsen har også haft møde med repræsentanter for Lundeklubben, da vi havde modtaget en klage fra beboere i blokken over støjende adfærd her i sommervarmen. Klubben har taget klage til efterretning, 4 og man har isoleret loftet i lokalerne, så der ikke burde komme støj op i lejlighederne. Vi har også haft en del tv-problemer. Tele Danmark Kabel-tv arbejder på at udbedre det hurtigst muligt - se Helges artikel på side 25. Lunden 30 år Her den 15. september er det 30 år siden, de første beboere flyttede ind i Lunden. Det skete i Resenlund 2. I Lundexpressen nr. 10. i 1981 havde man fundet frem til, at familien Feldrup havde den ældste huslejekontrakt, ligesom der dengang var et stort interview med familien Feldrup. Vi har også nogle flere beboere der har boet i den samme lejlighed lige fra starten, og nogle der bare er flyttet internt. En 5 værelses kostede i kr. inkl. lys og varme. Hilsen John

5 Varmepenge Det har igen været en nogenlunde mild vinter. I midten af juli kom der brev fra Lejerbo om varmepenge. Der ville komme varmepenge retur. Dog er der lidt forskel på om man har badekar eller brus. Nedennævnte beløb er, hvis man har boet hele året for varmeregnskabet, og at man har badekar. 2 værelse kr. 602,30 3 værelse kr , værelse (lille) kr ,55 5 værelse (stor) kr ,55 Hvis man ikke har badekar, så vil tilbagebetalingen være ca. 139,- højere. Såfremt der er spørgsmål, så er man velkommen til at kontakte afdelingsbestyrelsen. Hilsen John 4 værelse kr ,70 Beauty Negle & Slankeklinik Gl. Køge Landevej 778 D 2660 Brøndby Strand Tlf (8:00 18:00)

6 6 Sadolin Glostrup v/s. Christiansen - T. Merrildgaard A/S Hovedvejen 65 / Norasvej Glostrup Tlf % rabat på diverse malervarer og hjælpeværer. 25% rabat på lagertapet Dog ydes der ikke rabat på specielt nedsatte varer samt tilbudsvarer! Rabatordningen er gældende for beboere i Lunden Salon Cleana Dame- og Herre salon Brøndby Allé 19 Tlf * Dame vask, klip og føn kr. * Herre vask, klip og føn kr. * Vask og føn kr. * Børneklip (0 11 år) kr. * Permanent, fra kr. * Permanent inkl. klip, fra kr. * Farvning kr. * Reflekser med hætte kr. * Reflekser med kam kr. * Reflekser med easy mets kr. * Stribe effekt med easy mets pr. stk kr. * Farvning af bryn og vipper kr. * Retning af bryn kr.

7 Nye beboere... Vi får til stadighed nye beboere hos os. Jeg havde selv anbefalet, en meget god bekendt af mig til at søge om lejlighed her, fordi jeg mente det var noget for dem, og de ville passe til Lunden, fordi de er søde, hjertelige samt arbejdsomme mennesker. 7 Sørgelig er det så at erfare, at efter 1,5 mdr., kommer der klage fra bestyrelsen, over deres hund,der gør for meget. Jeg er klar over, at bestyrelsen skal reflektere på klager, og det er bestemt ikke til dem min, ja lad os kalde det forargelse går på. Nej det er på de mennesker der klager, uden at kontakte familien først. En anden ting, er man ikke klar over at hunde skal vende sig til nye steder. Hvorfor henvendte I jer ikke selv til de mennesker, og fortalte at deres hund generer jer? I stedet gør I en familie så kede af det, fordi de meget gerne vil være søde ved alle, og have et godt forhold til deres naboer. Jeg tænker på hvordan vi selv blev modtaget for 7 år siden, men vi var stærke og kunne svare igen. Jeg har gang på gang hørt den her, ja vi har jo boet her 20 år. Ja det har jeg sgu også, bare været væk en overgang i Sønderjylland, der havde man for øvrigt en god skik. Når der kom nye folk, plukkede man eller købte en lille buket blomster, gik hen til de nye og sagde velkommen til. Hvis vi skal klage over støj, skal vi så ikke gå sammen om S-toget, der høre jeg ikke mange klager, og I er vel ikke alle døve???????? Men selvfølgelig, det er nemmere at jagte de små end de store. Connie Kracht Daruplund 49, 1 tv PS. I øvrigt skal vi da også lige give mennesker chancen til at læse husregler, der i øvrigt ikke bliver overholdt.

8 Affaldskurve Der er ved hver blok opsat affaldskurve. Det er fint!! Vi kan komme hundeposer, chipsposer, ispapir og meget andet i, så det ikke flyder rundt omkring, men... det gør det alligevel, for vi har jo SKADER, LUFTENS ROTTER her, som man har allevegne, og de tømmer jo vore affaldskurve for alt godt der er i dem, og så er vi jo lige langt! Hver morgen når jeg kommer ned med min hund, ligger det og flyder omkring disse affaldskurve. Det er ærgerligt, for her er så pænt og velholdt i bebyggelsen. - Derfor et forslag til bestyrelsen - Kunne der ikke istedet blive sat affaldsbeholdere op med evt. svinglåg, selvfølgelig ved hver blok, så det kun er os andre der kan komme til dem, og ikke de forbistrede skader. Jeg er sikker på, at det må harme vores flinke og omhyggelige gårdmænd, at se alt det svineri hver dag, noget som sagtens kunne løses, med lidt god vilje og selvfølgelig pengepungen i orden, men det er den vel? Venlig hilsen Jytte D.9 8 Kære Jytte Tak for din henvendelse. Bestyrelsen har på sit sidste møde drøftet dit forslag sammen med varmemesteren. Vi vil prøve at undersøge hvilke muligheder der er med et låg af en eller anden slags på de nuværende. Hvis vi skal ud og købe nye, ved fra andre steder, at nye nemt kan løbe op mellem og kr. pr. stk. Hilsen John Arbejd hjemmefra Del- Fuld- Fritid Vi søger 5 selvstændige personer som gerne vil arbejde med sundhed og velvære. Alder: over 25 år Ring mellem kl Tlf.:

9 Fleksibel hjemmehjælp Senest redigeret: Folketinget har indført regler om fleksibel hjemmehjælp. Hvis De er visiteret til praktisk hjælp, får De mulighed for helt eller delvis at vælge en anden hjælp end den, De får nu. Hvis De ønsker ændret hjælp, skal tidsrammen holdes inden for det, der er aftalt ved visitationen. Det er en betingelse, at de ydelser, De ønsker at bytte til, er omfattet af Kommunalbestyrelsens godkendte kvalitetsstandarder for personlig og praktisk hjælp. Hvis De vælger anden hjælp, kan De ikke klage over, at den fravalgte hjælp ikke bliver udført. De kan få yderligere oplysninger om ordningen hos Deres hjemmehjælper, eller De kan ringe til det område, De hører til. Brøndby Strand tlf eller Brøndbyvester tlf eller Brøndbyøster tlf eller Større mængder storskrald skal anbringes i container bag vaskeriet! Nøgle til containeren kan lånes på varmemesterkontoret i åbningstiden. Kun indpakket husholdningsaffald må smides i opgangens affaldsskakt!!! Kattegrus må ikke smides i affaldsskakten!!! Aviser, blade og flasker skal afleveres i Lundens papir og flaskecontainere, der er opstillet ved hver anden blok!!!

10 10 Børnesiden Præmierne Juni 2001 Efter kontrol og lodtrækning af Notarius Publicus fordeles præmierne på følgende måde: 1. præmie / 50 kr. Tina Gregersen Daruplund præmie / 30 kr. Dea, Pernille og Alexander Ridal Resenlund 4 3. præmie / 20 kr. Jonas Due Daruplund 59 Tillykke til de dygtige vindere. Voksensiden Præmierne Juni 2001 Vi siger tillykke til: Helle Eghorst Daruplund 17 Præmien kan afhentes på afdelingskontoret, tirsdag i lige uger mellem og Præmien skal være afhentet inden 1½ måned, ellers overgår den til Lundens mus. Præmierne kan afhentes på afdelingskontoret i åbningstiden. Præmierne skal være afhentet inden 1½ måned, ellers overgår de til Lundens katte!

11 11 Børnequizzen ( For børn som ikke er fyldt 16 år ) Sæt de 7 bogstaver sammen i rigtig rækkefølge og find frem til navnet på en jysk by, hvor møllen ligger i nærheden. ET DS HIT Aflever din løsning på kontoret, D. 29, senest den 5. oktober 2001, kl Så deltager du i lodtrækningen om: 1. Præmie: 50,00 kr. 2. Præmie: 30,00 kr. 3. Præmie: 20,00 kr. Løsning: Held og lykke! Navn: Adresse: Alder:

12 12 Voksen opgave Hvis du kan løse denne måneds opgave, er du med i lodtrækningen om 2 flasker vin (1 rød og 1 hvid) Her er 99 felter med tal at vælge imellem. Kan du finde frem til, hvilke TRE tal, der findes TRE gange hver hverken mere eller mindre? Løsningen afleveres senest: 5. oktober, klokken De TRE tal er:,,. Navn: Adresse: Held & lykke

13 Hermed et hjertesuk Som tidligere mangeårig beboer i Lunden, har jeg den fornøjelse at kunne bruge Lundens nu rare selskabslokaler. Jeg vil dog fremkomme med et hjertesuk. De sidste 4 fester jeg har stået for, har det nye store komfur ikke virket optimalt. Det ene store blus går ud, og kan ikke tændes igen. Her står man så med de smørristede kartofler, hvor 30 mennesker skal bespises. Meget stressende. Andre har også været ude for det samme, så man må jo håbe på, at det snart bliver lavet. Desuden er der endnu ikke lavet udsugning, på trods af, at det hold frivillige beboere og andre der renoverede selskabslokalerne i oktober, fik lovning på, at rør m.v. var indkøbt, hvorefter vi tilbød at installere dem. På trods af det, er der stadig ikke sket noget. Jeg håber ikke, at tendensen mht. at få komfuret i ordentlig stand, stadig manglende udsugning i selskabslokalerne m.v. går i sådan retning, at Lunden efterhånden bliver noget nedslidt. Med venlig hilsen Peer Nielsen Danmark 13 Kære Peer Tak for dit indlæg. Det er rigtigt, at vi har haft problemer med det store blus på komfuret. Dette er forhåbentlig løst nu. Der har været en fejl, og vi har flere gange haft en montør til at se på det. Her for nylig fandt man en lille fjeder der var knækket, så vi håber vi at det lykkedes. Med hensyn til udsugning, så ved jeg ikke hvorfra du har det med at rør var indkøbt i oktober Man mange har snakket om mange ting, uden at have nogen viden derom, og dermed omsat løse rygter. Som det også blev oplyst på afdelingsmødet, så ville det blive ordnet hurtigst muligt. Og det er ordnet blevet lavet færdigt her i sommer. Der er brugt mange penge på selskabslokalerne og det er også helt fint men vi har også et budget vi skal prøve at overholde, da det er beboerne i Lunden der betaler. Dit sidste afsnit kan jeg ikke se har noget med nedslidning at gøre. Der er og vil være en vedligeholdelse at de forskellige ting, men der skal også være penge til det, og det er jo noget der også har med husleje at gøre. John

14 Ingen sene støn uden seddel Der findes stadig mennesker, som tror, at generalforsamlinger i boligforeninger er kedelige. De burde læse dagsordenen fra Ejerforeningen Frankrigshusene på Amager, som på grund af kold jura måtte opgive at vedtage en moderne husorden forleden. Bestyrelsen trak forslaget tilbage. 14 spurgte vi lige ud af posen ejerforeningens formand, Kim Krarup. Ja, det er helt rigtigt forstået. Men vi måtte desværre trække forslaget, fordi vores vedtægter forhindrer, at vi uden videre vedtager en ny husorden Men du har da sikkert selv prøvet det, skønner Kim Klarup. Det var næppe forbudet mod brug af boremaskine efter klokken 20 eller kravet om, at altankasser skal være af vejrbestandigt materiale, der ville bringe sindene i kog. Derimod må punkt 4 i forslaget til ny husorden siges at være en nyskabelse inden for dansk beboerdemokrati: Lyde, der kan være til gene for naboerne, herunder musiceren, aflytning af fjernsyn og hi-fi samt seksuelt samkvem må ikke finde sted ud over tidsrummet , medmindre der er givet forudgående meddelelse herom til samtlige husstande i opgangen og den tilstødende opgang. Denne meddelelse skal gives min. 10 dage før. Vil det sige, at folk skal sætte en seddel op i opgangen og naboopgangene 10 dage før, hvis de har planer om støjende sex,? Ja, det er måske ikke specielt slemt i vores ejerforening, men du kender da sikkert også folk, der kan finde på at flå dugen af spisebordet og ligge og hugge i flere timer. Det er altså ikke til at holde ud at høre på. Så det var alvorligt ment, at man skulle sætte sedler op? Der er også dem, der rykker sengen hen til væggen, inden de går i gang med deres orgie. Det er jo enerverende at skulle høre på. Jeg ved ikke, hvad folk tænker på. Du kan bare høre dem køre på i det uendelige. Så det var alvorligt ment, at man skulle sætte sedler op? Ja, det kunne da være skægt at se de sedler. Der var selvføl-

15 gelig lidt provokation i det, men jo, det var og er bestyrelsens mening, at det bør vedtages, siger Kim Krarup. Til vinter vil bestyrelsen bede en advokat om at gennemgå vedtægterne, så de kan blive ændret. Når foråret så kommer, 15 safterne stiger og Ejerforeningen Frankrigshusene holder generalforsamling, vil bestyrelsen fremsætte forslaget igen, siger Kim Krarup. Fra Politiken, den 8. juni 2001 med tilladelse fra: bjarne.schilling@pol.dk Natteravnene - det er dem i de gule jakker... Natteravnene i Brøndby Strand vil have til formål at gøre sig synlige i Brøndby Strand, og dermed står Natteravnene for mere lokal tryghed, og det er godt for de unge. Natteravnene er ganske almindelige ansvarlige voksne - med overskud til at gøre en frivillig indsats for den lokale tryghed - i forståelse med de offentlige myndigheder. Alle ansvarlige voksne med socialt overskud kan deltage - uanset alder, køn, farve, religion eller fysisk handicap, blot de kan bevæge sig udendørs og bor i lokalområdet. Indsatsen begrænser sig til, en gang i mellem, at gå en tur i området i grupper på tre i de særlige gule jakker, ofte i de sene aften- og nattetimer, for gennem synlighed at medvirke til at skabe lokal tryghed. Jeg håber at mange af Lundens beboere vil deltage i Natteravnene. John

16 16 Vittigheder En århusiansk lærer skulle på udflugt med sin 3. klasse. Efter fem timers ventetid på banegården, synes han det var for meget og gik over til stationsforstanderen og sagde: - Nu er jeg ligeglad med, hvad de siger, vi tager det næste tog, selv om der kun står 1. og 2. klasse på det! En mand kom ind til den lokale købmand og ville købe alle de rådne tomater og æg, som han havde. Købmanden grinede: Nå, De skal nok hen og se det omrejsende teaters forestilling i forsamlingshuset? Nej, svarede manden genert, det er mig der har hovedrollen. En midaldrende mand siger til sin kone: - Du burde ikke gå med bh. - Tak skat. Synes du, at min bryster stadig er dejligt faste? - Nej, men hvis de hænger, kunne de måske trække rynkerne ud af dit ansigt. - Alvilda, jeg er overbevist om, du kun giftede dig med mig, fordi min bedstefar efterlod mig en formue. - Sludder. Jeg ville have giftet mig med dig uanset hvem, der havde efterladt dig en formue. - Da min rige gamle onkel skulle dø, forlangte han at jeg skulle lægge alle hans penge i kisten til ham. - Det gjorde du vel ikke? - Jo selvfølgelig, jeg ville aldrig være uærlig med penge, så jeg lagde en check på beløbet.

17 17 Ny bestyrer søges Da vores bestyrerpar gennem nogle år, har fået nogle andre planer, så søger vi en ny bestyrer til aktivitetslokalerne og selskabslokalerne pr. 1. december Nærmere oplysninger kan fås hos John Frimann, tlf mobil Skriftlig ansøgning sendes til afdelingskontoret, att. John Frimann senest fredag den 5. oktober 2001.

18 18 Lejerbo afdeling 157 Referat fra Bestyrelsesmøde 7/2001 tirsdag den 20. juni 2001 kl. 18:00 Til stede: John Frimann, Helge Sparlund, René Sahlberg, Niels Husum, Erik Ilsvard, Bent Pedersen, Poul Lindhardtsen, Dan Wiinblad, Henning Maj, Kurt Vestergaard og Birthe Ketterle. Afbud fra: Tinna Jørgensen. Pkt. 1 Godkendelse af dagsorden og underskrift af referat 1-1 Godkendelse af dagsorden: Dagsorden blev godkendt. 1-2 Underskrift af referat fra sidste møde. Referat blev underskrevet. 1-3 Forslag om ændring af den fremtidige dagsorden, således at punkt 7 og 8 slås sammen og punkt 12 udgår. Blev vedtaget. Pkt. 2 Regnskab 2-1 Orientering om budget : Det ser fornuftigt ud. 2-2 Ejendomsskat Bestyrelsen vedtog, at man p.g.a. de stigende ejendomsskatter (Højere vurdering af ejendommen) sætter huslejerne op pr. 1. januar 2002, såfremt Brøndby Kommune fastholder den nuværende ejendomspromille. Pkt. 3 IT - tv & telefon 3-1 Telefon overflyttes til Telia. Kontorets telefon er endelig flyttet over til Telia. Pkt. 4 Hobbyrum. Der var ikke noget nyt.

19 19 Pkt. 5 Husdyr 5-1 Disp. for pleje i 14 dage i blok 6 er godkendt. Skriftlig klage fra beboer i blok 9 over hunds ustandselige gøen. Det undersøges nærmere. Pkt. 6 Kontorvagter 6-1 Kontorvagt den 29. maj Kontorvagt den 12. juni 2001 Kontorvagterne blev taget til efterretning. 6-3 Kontorvagt den 21. august 2001 John Pkt. 7 Møder - evt. referater 7-1 Forslag til bestyrelsesmøder i efteråret 2001: Blev godkendt. 7-2 Org.bestyrelsesmøde den 13. juni: Referat blev taget til efterretning. 7-3 Møde med afd. 90 og 94: Blev taget til efterretning. Asmus Sørensen har skriftligt takket for mødets afholdelse. 7-4 Blokmøder: Formanden havde en idé om at lave blokmøder så beboerne kunne komme i en tættere dialog med bestyrelsen. Et flertal i bestyrelsen mente, at vi skulle droppe det, da vi laver møderne efter behov. 7-5 Nyindflyttermøder: Formanden havde en idé om at lave nyindflyttermøder, så nye beboere kunne få noget information om Lunden. Et flertal i bestyrelsen mente ikke at det findes brugbar, da vi har prøvet det før i tiden, og nyindflytterne mødte ikke op. 7-6 Møde med beboerrådgiverne og integrationsmedarbejderen blev fastsat til den 27. august Notat om Hvordan fremmer vi integration og trivsel i Brøndby Strand. Integrationsmedarbejder Hanne Petterson har på grundlag af work-shoppen udarbejdet nogle ideer til at fremme integrationen. Skema udfyldes og returneres. 7-8 Projekt Ny Viden. Dialog- og aktivitetsprojekt i Brøndby Strand: Blev taget til efterretning. 7-9 Fyraftensmøde Hej Nabo den 20. juni: Niels deltager Referat fra De 8 s møde den 14. maj: Blev taget til efterretning.

20 Referat fra Dialoggruppemøde den 17. maj: Blev taget til efterretning Dialoggruppemøde den 14. juni: Blev taget til efterretning Referat fra De 8 s møde den 11. juni: Blev taget til efterretning Byudvalgsmøde den 18. juni: John gav en kort orientering, referat kommer. Blev taget til efterretning. Pkt. 8 Diverse meddelelser 8-1 Udgivelsesdatoer for Lundexpressen: Blev taget til efterretning. 8-2 Nyt fra Byudvalget: Blev taget til efterretning. 8-3 Orientering til Lejerbo med referat m.m. fra Afdelingsmødet. 8-4 Orient. til Lejerbo Brøndby med referat fra Afdelingsmødet. De 2 sidstnævnte referater blev taget til efterretning. 8-5 Svar på brev fra en gæst i Lunden, som klagede over græsslåning kl. 8 om morgenen: Blev taget til efterretning. Pkt. 9 Varmemestersager 9-1 Renovering af vaskeriet. Vaskeriet vil - som anført i Lundexpressen - være lukket fra den 23. juli til den 2. august, hvorefter vi vil få et nymalet/renoveret vaskeri med nye maskiner. 9-2 Ombygning af materialegård/skrald vil blive påbegyndt i nærmeste fremtid. 9-3 Legepladser. Entreprenøren er næsten færdig. Birthe og Niels vil gennemgå legepladserne inden for den nærmeste tid. 9-4 Opstregning af parkeringspladser: Der arbejdes stadig på det. 9-5 Ombygning i blok 5 til ældrebolig. Afdelingsmødet gav Afdelingsbestyrelsen bemyndigelse til at få ombygget Aktivitetslokalerne til ældrebolig eller lejlighed. Ansøgning er tilsendt Organisationsbestyrelsen og blev godkendt på bestyrelsesmødet den 13. juni Installation af vaskemaskine u/aquastop i blok 6. Lejerbo har inddraget tilladelsen, og overtrædelse af husordenen kan medføre opsigelse af lejemålet.

21 Træ ved blok 2. Indsigelse mod fældning af træ, som beboer klager over tager solen på altanen. Der holdes øje med det. 9-8 Papir- og glaskuber i Lunden er nu opsat af Kommunen. 9-9 En centralplads i Lunden er foreslået. En plads, hvor man mødes, evt. med en skulptur et springvand m.m. Der arbejdes på det Graddage i april og maj blev taget til efterretning Vejledende tal til grønt regnskab er modtaget og tages til efterretning Grundvandspumpe i tunnel til Maglelund. Strøm tages fra blok 1. Bent Pedersen er orienteret Forhøjelse af leje af sikringsrum m.m. er udsendt og tages til efterretning Ny belægning på Hovedstien. Brøndby Kommune arbejder på det Juletræ i Lunden. Det nuværende fældes. Vi afventer andre muligheder Bjørneklo ved banen. Der vil blive eftersprøjtet af Banestyrelsen Græs i tagrenderne. Der er konstateret græs i nogle tagrender rundt omkring i bebyggelsen. Der arbejdes med problemet Bent Pedersen meddelte, at samtlige Falck-ildslukkere i afdelingen er blevet kontrolleret. Pkt. 10 Klager 10-1 Møde med forældre til børn, der laver hærværk. Helge Sparlund og John Frimann taler med forældrene Brev om lastbils parkering ved blok 9: Ejer tilskrevet Brev om varebils parkering ved blok 10: Ejer til-skrevet. Pkt. 11 Ansøgninger 11-1 Ansøgning fra Børnefestkomiteen om tilskud til BonBon- Land blev bevilget Hyggestuen ansøger om maling: Blev bevilget.

22 22 Pkt. 12 Eventuelt 12-1 Erik Ilsvard spurgte til rengøring af indgangspartierne. Bent Pedersen og ejendomsfunktionærerne kommenterede, at de bliver fejet jævnligt. NÆSTE møde er tirsdag den 28. august Refereret ved Birthe Ketterle Lejerbo afdeling 157 Ekstraordinært Bestyrelsesmøde 8/2001 torsdag den 26. juli 2001 kl. 19:30 Til stede: John Frimann, René Sahlberg, Niels Husum, Erik Ilsvard og Birthe Ketterle. Afbud fra: Helge Sparlund og Bent Pedersen. Pkt. 1 Godkendelse af dagsorden og underskrift af referat 1-1 Godkendelse af dagsorden: Dagsorden blev godkendt. 1-2 Underskrift af referat fra sidste møde. Referat blev underskrevet. Pkt. 2 Hobbyrum 2-1 Klager fra beboere i blok 8 over støjende adfærd i Lundeklubben.

23 23 Under dette punkt blev René Sahlberg og Erik Ilsvard erklæret inhabil og forlod lokalet under behandlingen. Klubben skal overholde Lundens husorden. Det henstilles, at støj fra lokalerne begrænses mest muligt, og det gælder også, hvis der er medlemmer, der sidder uden for lokalerne. Bestyrelsen blev enige om en konklusion og formanden og næstformanden holder et møde med Lundeklubbens bestyrelse om problemerne. Pkt. 3 Husdyr 3-1 Ansøgning om dispensation for to ekstra husdyr i blok 9. Bestyrelsen vedtog at man ikke kan give dispensation til at have ekstra husdyr. John skriver til beboeren. Pkt. 4 Møder, referater og meddelelser 4-1 Selskabslokalerne afregning. Nogle beboere har henvendt sig omkring afregning af depositum. Bestyrelsen vedtog at depositum skal være afregnet senest 14 dage efter udlejningen. 4-2 Referat fra Org.møde den 13. juni Til efterretning. 4-3 Referat fra Børnenes Rejsebureau. Til efterretning. 4-4 Referat fra Byudvalgsmøde 18. juni Til efterretning. 4-5 Referat fra Dialoggruppen den 14. juni. Til efterretning. 4-6 Projekt Hej Nabo. Til efterretning. 4-7 Projekt Ny viden. Til efterretning. 4-8 BL info om ny spilleautomatlov. Til efterretning. 4-9 BL info om lovgivning mod hashklubber. Til efterretning Formanden orienterede om, at der nu bliver sat Parkeringsskilte op Formand orienterede om samtaler med nogle forældre og børn omkring hærværk Formanden orienterede om det nye vaskeri. NÆSTE møde er tirsdag den 28. august Refereret ved Birthe Ketterle

24 Kære Lundebeboere Til info har Lundens bankospil startet op igen efter sommerferien den 2. september Bankospil vil blive afholdt som følger i resten af sæsonen: Søndag den 2. september 2001 Søndag den 7. oktober 2001 Søndag den 4. november 2001 Søndag den 2. december 2001 Søndag den 3. februar 2002 Søndag den 3. marts 2002 Søndag den 7. april 2002 Søndag den 5. maj 2002 Nye medlemskort for sæsonen 2001/2002 kan købes til en pris af kr. 5 om året. For dette beløb vil der blive trukket en gevinst på medlemsnummeret ved hvert bankospil. Da der er mangel på hjælpere til bankospillene, vil vi hermed 24 rette henvendelse til evt. interesserede beboere, som gerne vil stille arbejdskraft til rådighed, og bede dem ringe til enten Hanne Christensen tlf Glenda Jensen tlf så snart Lundexpressen er udkommet. Desuden efterlyser vi sponsorer til vore bankospil. Vi håber at høre fra mange interesserede hjælpere og sponsorer. Venlig hilsen Lundens Venner Byttelejlighed Jeg søger hermed nogen der vil bytte en 3 rums lejlighed til en 2 værelses lejlighed, da jeg ikke har brug for så meget plads mere. Henvendelse E. G. Christensen, Resenlund 6, 1. th. Tlf

25 Tv-signaler Som de fleste nok har opdaget udsendte jeg i august måned et spørgeskema vedr. kvaliteten på tv-signalerne i Lunden. Grunden til skemaet var, at der var en del der havde henvendt sig, da de ikke var tilfredse med tv-signalerne. Jeg fik tilkaldt en tekniker og sammen med ham gik vi rundt i bebyggelsen. Det viste sig, at der var arbejde til meget mere end en dag, så teknikeren og jeg blev enige om at sende spørgeskemaet rundt til alle beboere. Jeg ved godt, at der ikke var ret lang tid til at aflevere skemaet, men da Kabel tv har meget travlt og vi kunne finde en ledig dag i teknikerens kalender den 16.august, var det nødvendigt at få skemaerne retur hurtigt. Der kom ca. 35 skemaer retur, jævnt fordelt over hele bebyggelsen, så da teknikeren kom den 16. august fik han et chok. Med de fejl der var angivet på skemaerne var der noget rav ruskende galt, og ganske rigtigt. I hver blok sidder der en forstærker og i næsten alle blokke var denne defekt. Nede i kælderen sidder der en fordelerdåse der deler signalet op til de enkelte lejligheder. Adskillige af disse dåser var også defekte, så det var meget mere end han kunne nå på 25 bare en dag. Desuden er vores forstærkere så gamle, og af en type så man ikke bare kan sætte en ny op. Derfor har Kabel tv måtte støve nogle forstærkere af samme type op og så reparere dem, så man kunne skifte vores defekte forstærkere ud med gamle, men renoveret forstærkere. For at det ikke skulle være løgn, oplevede både Syd- og Nordsjælland jo et meget kraftigt tordenvejr, der betød at teknikkerne for en stund måtte arbejde på fællesantenneanlæg i de områder, da de var helt uden tv-signaler. Man har lovet os, at vi så hurtigt som muligt vil få lavet hele vores anlæg, og i nogle blokke har de da også fået glansbilleder igen, men hav lidt tålmodighed. Det skal nok komme op at køre igen, men de kan også kun være et sted af gangen. Helge

26 Foredrag om clairvoyance den 25. september kl. 19:00 i selskabslokalerne 26 Polyneseren Michel Yieng Kow kommer og holder fordrag. Han er Mediumclairvoyant fra Tahiti South Pacific, dansktalende! Her er et indlæg fra Michel Yieng Kow I Polynesien indgår clairvoyance, firewalking og Manaen, universets uendelige energi, som en integreret del af den traditionsrige kultur i Stillehavet. Det er manaen jeg udnytter når jeg bruger mine clairvoyante evner! Jeg formidler budskaber fra den åndelige verden omkring din fremtid, i forhold til din professionelle, personlige, åndelige og spirituelle verden. At være mediumclairvoyant vil sige at have kontakt til den åndelige verden. jeg får beskeder og bruger tarotkortene, som støtte til disse beskeder. Jeg har haft mine evner fra barn, da jeg begyndte at se skikkelser fra afdøde personer. Siden har jeg udviklet mine evner, ved at praktisere clairvoyance, fra jeg var 16 år. Man kan bruge en clairvoyancesession, som en slags guidning, til hvilket spor man kan følge, i konkrete udfordringer eller støtte af sin personlige udvikling, på livets vej. Lidt om mig selv Mediumclairvoyant fra Tahiti i Stillehavet. Jeg er 50 år og født på Tahiti i det sydlige Stillehav, hvor der gennem århundrede har været tradition for at have kontakt med den åndelige verden. Jeg har boet i Frankrig og Danmark fra , hvor jeg blev uddannet på Københavns Universitet og Universite de Bordeaux i fransk, dansk og socialvidenskab. Igennem min mor, der er uddannet på en kinesisk skole og min far, der selv er kinesisk

27 herkomst fra Canton har jeg kendskab til Feng Shui og geomanti teorien. I 1977 rejste jeg tilbage til Tahiti, hvor jeg siden da har arbejdet som: Rådgiver i kommunikation for den lokale regering på Tahiti; pressechef for Frankrigs Nationalministerium; journalist og filmfotograf for det franske fjernsyn (RFO) på Tahiti; samt freelancejournalist for Le Monde, den franske avis. Jeg har altid brugt mine clairvoyante evner, i de år, jeg har arbejdet indenfor de politiske systemer - og forudsagt udfaldet af vigtige beslutninger, samt været rådgiver for private. Jeg er nu flyttet tilbage til Danmark og bruger her mine clairvoyante evner i mange sammenhænge både i Polynesien og i Danmark. Jeg taler flydende dansk! Hvad er clairvoyance Clairvoyance betyder klarsyn og er et udtryk for en særlig følsomhed, for de vibrationer vi mennesker udsender. Disse vibrationer indeholder informationer om vort følelsesliv og kan opfanges af mennesker med særlige indfølingsevner. 27 Mennesker med disse egenskaber kalder vi Clairvoyante. Den clairvoyante kan aflæse disse informationer og kan komme i kontakt med vores guider og skytsengel. Den clairvoyante kan desuden komme i kontakt med afdøde venner, familiemedlemmer og andre afdøde, der har en besked til dig. Hvis du ikke tror på et liv efter døden, vil du blive overrasket. Alle clairvoyante er overbeviste om, at der findes liv efter vort ophold i denne fysiske verden. Der findes ingen standard for hvordan en clairvoyant arbejder. Ej heller hvordan han/hun ser, hører og sanser. Nogle anvender tarotkort, stene eller andre hjælpemidler. Andre kan arbejde helt uden hjælpemidler af nogen art. Vi bærer selv hele ansvaret for vort liv på jorden. Vi får konstant præsenteret muligheder, men vi træffer selv vore egne valg. Vi må så at sige selv stå til regnskab for vore egne handlinger. Vi kan heller ikke regne med, at kunne bruge en clairvoyant til at give os facitlisten over de opgaver vi har her i livet. Clairvoyanten er rådgiver. Man træffer selv valget om man vil følge denne rådgivning eller ej.

28 Vi har alle en skytsengel, en eller flere guider og et højere selv. De er vores kontakt til den åndelige verden. Vi besidder alle en indre visdom og intuition, men vi har ikke alle lige let ved at forstå de signaler, der udsendes fra den åndelige verden og vores guider og skytsengel. 28 egenskaber der gør, at de bliver stærkt sensitive, så de kan stille ind på den frekvens den åndelige verden taler på. Der er begrænset pladser til foredraget 60 pladser i selskabslokalerne. Dørene åbnes kl. 18:40. Derfor kan man gøre brug af mennesker med stærkt udviklede sanser, der har lettere adgang til informationer, der ikke fysisk håndgribelige. Det er den clairvoyante rådgiver. Er clairvoyante noget særligt De clairvoyante er ikke særlige mennesker. Det er ganske almindelige mennesker, der gennem livet har udviklet den indfølingsevne og de menneskelige Efter foredraget, der varer 1 1½ time, vil der være mulighed for at man kan få en kort sessions af ca. 20 min. varighed, hvor du bliver spået og får rådgivning ud fra det, som dukker op. Det er kun mulighed for 6-7 stykker. Hvis der er flere, så vil der ske lodtrækning. John Skimmelsvampe i lejligheder Af Træ Er Miljø By og Byg har gennemført en undersøgelse af fugt, ventilation, skimmelsvampe og husstøvmider i lejligheder. Det er der kommet en rapport ud af som kan hentes på By og Bygs hjemmeside: Artiklen her er et udpluk af rapporten. Projektet havde til formål at undersøge sammenhænge mellem boligventilation, materialevalg, forekomsten af husstøvmider og skimmelsvampevækst i typiske boliger samt at vurdere konsekvenserne for energi-

29 forbruget af forskellige forebyggende foranstaltninger. På den baggrund var det endvidere målet at give konkrete anbefalinger for udformning og vedligeholdelse af boligventilation samt bolighygiejnisk adfærd for at forebygge husstøvmider og skimmelsvampevækst. Resultatet af målinger i 87 tilfældigt udvalgte lejligheder viser blandt andet at 13 % af lejlighederne har skimmelsvampevækst, at gulvbelægningen i soverummet er afgørende for forekomsten af husstøvmider, og at beboernes adfærd i forbindelse med fugtkilder ofte er mere afgørende for fugtforholdene end udeluftskiftet. Rapporten påviser dermed et stort behov for bedre fugtregulerende adfærd og mere viden om funktion og brug af udeluftventiler og installationer blandt mange beboere. Resultaterne er relevante som baggrundsmateriale for boligselskaber, byggemyndigheder og projekterende. 29 Lakeret trægulv har færrest mider Der er næsten fire gange så mange mider på gulve med væg til væg tæpper som på andre gulve. Dette kan hænge sammen med, at støvsugning ikke fjerner ret mange mider fra tæpper, og at fugtforholdene i et tæppe kan være særligt gunstige for mider. Byggevarers modstandsevne mod skimmelsvampevækst Forekomsten af signifikant vækst på de forskellige testede byggevarer ved de tre luftfugtigheder blev undersøgt. Der ses ingen vækst ved luftfugtighed på 70 % RH. For de fleste materialer med organisk kulstof ses lidt til moderat vækst ved 80 % RH. Det gælder materialer baseret på træ og papir. De ikke organiske materialer får ikke vækst i klimakamrene ved 90 % RH. Nielsen, Nielsen & Holm (Nielsen, Nielsen & Holm, 2000) har endvidere vist, at de forskellige materialeprøver bliver angrebet af forskellige arter af skimmel- svampe under forsøgene. Rapporten kan købes hos By og Byg: Lakeret trægulve har færrest mider By og Byg Resultater 009. Lars Gunnarsen s. A4. Hæfte i print kr. 72,50.

30 Altankonkurrence Der har igen i år været altankonkurrence i Lunden. Der var mange flotte altaner så Dommerkomitéen kom på hårdt arbejde med den endelige bedømmelse. Der var 18 altaner der blev normineret. Der blev medio august holdt en reception for vinderne på afdelingskontoret, og der blev præmierne delt ud til følgende: 1. præmie: Hanne & Gert Ridal, Resenlund 4, 3. th 2. præmie: Glenda & Gunnar Jensen, Daruplund 35, 2. tv 3. præmie: Harry Jensen, Daruplund 33, 2. tv 4. præmie: Connie & Kjeld Kracht, Daruplund 49, 1. tv præmie: Lidija Divkoviv & Milenko Stojanovic, Daruplund 67, 1. tv 6. præmie: Else & Jan Simonsen, Daruplund 33, 3. tv 7. præmie: Kate & John Larsen, Resenlund 8, 3. tv 8. præmie: Bente & Finn Madsen, Daruplund 17, 1. th Ærespræmie: Tømmermændene, Resenlund 4, st. Tømmermændene fik en ærespræmie p.g.a. deres forskønnelse af området ved blok 1. John Løsning juni måned Børn: Mariager Voksen: 1b - 2a - 3b - 4c - 5b

31 31 Fodbold Ja, så kom dagen hvor vi skulle spille fodbold mod Parkerne. Vi var to hold fra Lunden - Allans Tøser og Lunden. Afdelingsbestyrelsen havde skaffet bluser til os. Solen skinnede og vi begyndte at spille. Allans Tøser blev nr. 2 flot. Vi blev nr. 4. Tak til afdelingsbestyrelsen for en god dag, det var sjovt, og vi håber at det kan lade sig gøre igen til næste år, for så stiller vi op igen. Og til alle andre børn og voksne, meld jer, for i behøver ikke at stille op med et hold, for at tilmelde jer. Hilsen Kim Eckert D. 39.

32 32 Månedens Avisudklip v/helge Frederiksen, R. 8, 1. th. Strip show: kr. To norske brødre på 73 og 80 år mistede norske kroner, mens to fremmede damer strippede for dem. Selvfølgelig er det trist at blive bestjålet, men vi kan heller ikke lade være med at grine, for det er længe siden, at vi har haft det så sjovt, siger de to aldrende ungkarle Arne og Øystein Tokvam. Den yngste mand Arne mødte en 30-årig kvinde, da han var nede og handle. Hun ville gerne se ungkarlenes hus, men knapt var hun kommet indenfor, før hun begyndte at knappe blusen op. Og pludselig, som en trold af en æske, kom en anden kvinde -mørk, kraftig og i 50 erne- også ind i stuen og kastede sig om halsen på Øystein. De to damer strippede og dansede for de målløse brødre, men pludselig forsvandt underholdningen. Lidt senere opdagede de opstemte brødre, at de frække damer var blevet til frække tyve, for deres pengeskab med nkr. var forsvundet. Men vi tager tyveriet med godt humør, og ser på det som et godt skuespil: En smule dyrt, men absolut underholdende, smiler de to brødre. Kilde: Berlingske Tidende Grønt udvalg!!! På afdelingsmødet blev et forslag fra Helge Frederiksen om et årligt blomstermarked vedtaget. Blomstermarkedet skal afholdes den første lørdag i maj måned på fodboldbanen mellem blok 5 og 6. I den forbindelse vil afdelingsbestyrelsen nedsætte et udvalg til at forestå opgaven eller overdrage opgaven til en klub. Interesserede bedes snarest muligt kontakte John Frimann på tlf eller mobil eller smid en seddel ind på afdelingskontoret, Daruplund 29.

33 33 Lundens selskabslokaler Daruplund 69 Leje: Kr. 700,- / Depositum: kr. 500,- Rengøring: Kr. 250,- Lejen af lokalerne er gældende fra udlejningsdagen kl. 12:00 til efterfølgende dag kl. 09:30. Ønsker man at disponere over lokalerne dagen før eller dagen efter, koster dette yderligere kr. 200,- i leje. Lundens aktivitetslokaler Daruplund 21 Leje: Kr. 0,- / Depositum: kr. 150,- Rengøring: Kr. 150,- Lundens aktivitetslokaler kan benyttes til receptioner og møder samt i forbindelse med forskellige klubaktiviteter fx af kort- og skakklubber. Lokalerne må ikke benyttes som selskabslokaler. Et arrangement skal være afsluttet kl. 22:00 (Der tages forbehold for prisændringer) Udlejning kun til beboere i Lunden ******** Udlejning: Walther Gasbjerg & Eddy Christensen Daruplund 31, 1.th. Telefon eller Træffes bedst hverdage mellem kl. 18:30 og 21:00

34 34 Turen til BonBon-Land Lørdag den 25. august, gik turen så atter til Holme Olstrup. Vi havde det skønneste vejr man kunne tænke sig. Solen skinnede allerede inden vi tog hjemmefra, og det var jo herligt. Vi var 67 børn og voksne på turen i år. Det var ikke så mange som vi plejer, men billetprisen var jo også steget noget, i forhold til sidste år. Vi kørte hjemmefra kl. ca. 9.30, i en bus og 2 biler. Da vi ankom til BonBon-Land, var der lidt forvirring om, hvilken port vi skulle ind af, men John fik os på rette vej. Der var mange mennesker, så klokken blev før de sidste af os var inde. Lidt sent! Folk gik rundt og hyggede sig og spiste deres medbragte mad når det var tid til det. Vi var en lille flok, der havde glemt kage til kaffen, men den fik vi fra en anden Lundeflok. Vi kunne så kvittere med vores viden om, hvor man kunne få bleer hvis man var løbet tør, eller havde glemt skifteposen i den aflåste bus. Klokken gik turen så tilbage til Lunden og det var en bus fuld af trætte børn, forældre og bedsteforældre. Det er vores opfattelse, at alle havde en rigtig god tur dernede. Vi håber selvfølgelig, at I alle vil med på tur igen til næste år og at vejret vil være med os igen. Det er trods alt bedst med solskin, når man skal være udendørs. Vi kunne godt tænke os, at lave en lille undersøgelse, så hvis I vil besvare skemaet på næste side og aflevere det på kontoret, D. 29, senest den 5. oktober, vil vi sige mange tak for hjælpen. På gensyn til vores fastelavnsfest på Langbjergskolen, søndag den 10. februar På børnefestkomitéens vegne Conni

35 BonBon-Land 35 (Sæt ring om dit svar) Vil I fortsat til BonBon-Land? Ja Nej Passer tidspunktet jer? (9.30) Ja Nej Skal vi køre tidligere? Ja (kl. ) Nej Har vi tid nok dernede? Ja Nej Vi vil gerne køre derfra kl.: Er billetprisen for høj? Ja Nej Passer datoen, med sidst i august? Ja Nej Har I nogle andre forslag til vores sommertur, så skriv dem her: Alle der afleverer skemaet, er med i konkurrencen om lidt godt til ganen, for store og små. På forhånd tak Børnefestkomitéen Navn: Adr: Afleveres senest: 5. oktober, kl på afdelingskontoret

36 36 TELIA KUNDECENTER Nogle beboere har været i tvivl om hvor man skulle ringe hen hvis der har være fejl på telefonlinien, internet eller på mobilen, eller man ønsker hjælp til noget vedr. ovennævnte. Der skal ringes til TELIA Boligforeninger på følgende telefon: Derefter trykker man: 1 for fejl på fastnet-telefonen 2 for fejl/hjælp på internet 3 for fejl på mobilen Kære Pensionist i Lunden Har du hørt om ÆldreCaféen Samlingsstedet for pensionister og efterlønsmodtagere boende i Daruplund og Resenlund. Ældre Cafeen er en forening direkte under afdelingsbestyrelsen i Lejerbo afd Vi er ca. 33 medlemmer i alderen fra omkring 55 til 85 år. Vi mødes hver torsdag fra kl. 13 til kl. 17 i selskabslokalerne Daruplund 69 til hyggeligt samvær, samt ind i mellem til forskellige arrangementer, af enten oplysende eller festlig karakter. Kaffe er gratis øl og vand kan købes til yderst rimelige priser. Kontingentet er 20 kr. pr. måned. Yderligere oplysninger om foreningen kan fås hos formanden: Leif Refdahl, Daruplund 51, 3. mf., tlf leif.refdal@lundens.net

37 Opståede skader I forbindelse med opståede skader uden for normal arbejdstid, samt lørdag/ søndag og helligdage, kontaktes varmemesteren (tlf ), en ejendomsfunktionær eller et bestyrelsesmedlem (se bagsiden), der rekvirerer firmaet. Andre kontakter: Brøndby Kommune (manglende vand) tlf Brøndby Fjernvarme (manglende varme) tlf TeleDanmark Kabel Tv (manglende tv-signal) tlf Falck (ved vandskade) tlf Abon.nr OBS! - Må kun rekvireres i nødstilfælde 37 Varmemester Bent Pedersen Kontor ved vaskeriet: Resenlund 18 Gårdmænd: Dan Wiinblad, D. 69, 3. Henning Maj, D. 17, 3. Bore- & banketider Der må kun bores og bankes på følgende tidspunkter: Mandag fredag: Kl. 09:00 19:00 Lørdag: Kl. 09:00 14:00 Man må ikke bore og banke på søn- og helligdage! Maskiner kan lejes på varmemesterkontoret: Depositum: Kr. 50,- Leje pr. døgn: Kr. 10,- Ved fraflytning af lejemål Et medlem af afdelingsbestyrelsen kan såfremt dette ønskes deltage i forbindelse med syn af lejligheden. Henvendelse til afdelingsbestyrelsen

38 38 Vaskeriets åbningstider Mandag - fredag: Kl. 07:00 22:00 samt lørdag, søndag og helligdage Kl. 07:00 17:00 Installation af Vaskemaskine Vi har med Vvs-firmaet Byens Varme indgået følgende aftale: Montering af ny installation: Kr ,- + moms. Montering af eksisterende installation: Kr ,- + moms Arbejdet kan bestilles på telefon Lejerbo Regionskontor Ndr. Fasanvej 220, 3 sal 2200 København N Kontortid: Mandag torsdag Kl. 10:00 15:00 Fredag: Lukket for henvendelser Der forefindes elevator Telefon: (Direkte nummer) Kimmie Hansen Cykler, barnevogne og klapvogne m.m. må ikke anbringes i indgangspartier og i opgange!!! Det er heller ikke tilladt beboerne, at sætte deres fodtøj uden for lejemålets hoveddør!!!

39 39 Lundens Klubber Tømmermændene Wolfgang Landgraf D. 53 Blok 1 Værkstedsklubben Gert Ridal R. 4 Blok 2 Lundens Cykelklub Tonny Jensen D. 5 Blok 3 Formeringsklubben Bente Schreiber D. 11 Blok 3 Lundens Aktivitetslokaler Udlejn.: Walther Gasbjerg D. 31 Blok 5 Hyggeklubben Allan Simonsen D. 33 Blok 7 Hobby og Fritid Walther Gasbjerg D. 31 Blok 7 Aktiv 31 Palle Bengtson D. 35 Blok 7 Lundeklubben Hanne Ilsvard D. 67 Blok 8 Club Bacchus John Christiansen D. 69 Blok 8 Gør det selv klubben Ole Rohde D. 37 Blok 9 Klub Oasen Henning A. Jensen D. 47 Blok 9 Klub 51 Per Hansen D. 49 Blok 10 Hyggestuen Reinhard Forslund D. 49 Blok 10 Klub 53 Frank Lundstrøm D. 53 Blok 10 Klub Venner Dragan Stojanovic D. 45 Blok 11 Klub 89 Niels Husum D. 55 Blok 11 Cichlideklubben Tinna Jørgensen D. 39 Blok 12 Hobbyklubben 2 Boy Henriksen D. 65 Blok 13 Lundens Selskabslokaler Udlejn.: Walther Gasbjerg D. 31 Blok 14 Lundens Venner Hanne Ilsvard D. 67 Blok 14 Lundens Håndarbejdsklub Glenda Jensen D. 35 Blok 15 Ældre-Caféen Selskabslokalerne Blok 14 Leif Refdahl, D. 51

40 DET ER DA RART AT BO I LUNDEN *********************************************************** Redaktionen: Redaktionens adresse: Daruplund 29, 2660 Brøndby Strand. Ansvarshavende: Conni Sparlund, Resenlund 2, Tlf Mail: conni.sparlund@lundens.net Bud: Mie Sahlberg, Daruplund 39 Tryk: Eget trykkeri, oplag 410 stk. Uddeles til alle beboere i Lejerbo afdeling 157. Indlæg optages under navn eller mærke. Ved mærke må navn være redaktionen bekendt. Offentliggjorte indlæg behøver ikke at udtrykke redaktionens mening. Lejerbo Afdeling 157 Daruplund 29, 2660 Brøndby Strand Telefon Fax Giro Mail: lejerbo157@lundens.net Lundens hjemmeside: Kontortid, tirsdage i lige uger kl. 18:00-19:00 Formand: John Frimann, Daruplund 63, Tlf Mobil: Mail: john.frimann@lundens.net Næstformand & Kasserer: Helge Sparlund, Daruplund 43 Tlf Mail: helge.sparlund@lundens.net Sekretær: Birthe Ketterle, Daruplund 67, Tlf Mail: birthe.ketterle@lundens.net Best.-medlem: Rene Sahlberg, Daruplund 39, Tlf Mail: rene.sahlberg@lundens.net Best.-medlem: Niels Husum, Daruplund 55, Tlf Mail: nsh@apost.dk Varmemester Bent Pedersen Kontor i Vaskeribygningen Resenlund 18 Kontortid hverdage: Kl. 09:00-10:00 + tirsdage kl. 18:00-19:00 Telefontid hverdage: Kl. 08:00-09:00 på tlf Fax:

29. årgang Nr. 5 / 2001 Maj måned

29. årgang Nr. 5 / 2001 Maj måned 29. årgang Nr. 5 / 2001 Maj måned 2 Redaktørens side Vi har fra Helge Frederiksen, R.8, modtaget et forslag om en fast rubrik, Månedens Avisudklip. Det synes vi er en god idé, så det bliver indført fra

Læs mere

Husorden. For Lejerbo afdeling 123-0. Agervang 1 til 31 Og Havevang 2 til 32

Husorden. For Lejerbo afdeling 123-0. Agervang 1 til 31 Og Havevang 2 til 32 Husorden For Lejerbo afdeling 123-0 Agervang 1 til 31 Og Havevang 2 til 32 Varmemester: Bjarne V. Christensen e-mail: Afdeling.007-0@net.lejerbo.dk VARMEMESTERKONTORET Engvang 7-9 Telefon: 59430909 Kontoret

Læs mere

30. årgang Nr. 2 Februar 2002

30. årgang Nr. 2 Februar 2002 30. årgang Nr. 2 Februar 2002 BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand God fastelavn 2 Redaktørens side Så blev det fastelavn. Det var der vist flere der havde glemt. Der var ikke så mange

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

Spørgsmål og svar i Vesterbo

Spørgsmål og svar i Vesterbo Spørgsmål og svar i Vesterbo Kære beboer august 2007 Her har vi samlet en række spørgsmål og svar, der handler om dagligdagen i Vesterbo. Det er spørgsmål, som både ejendomsfunktionærerne og afdelingsbestyrelsen

Læs mere

30. årgang Nr. 5 Maj 2002. BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand

30. årgang Nr. 5 Maj 2002. BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand 30. årgang Nr. 5 Maj 2002 BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand 2 Redaktørens side Så er det endelig ved at blive sommer og de fleste har fået plantet på altanen. De er jo flot at se

Læs mere

29. årgang Nr. 4 / 2001 April måned. God påske

29. årgang Nr. 4 / 2001 April måned. God påske 29. årgang Nr. 4 / 2001 April måned God påske 2 Redaktørens side Tak for alle jeres løsninger i denne måned. Det var helt skønt, at der var noget at vælge i mellem. Denne måned trækker vi lod om 2 X 2

Læs mere

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Husorden afd.10 HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Hensyn til dine naboer Det er enhver lejers pligt og i lejerens egen interesse at følge afdelingens forskrifter

Læs mere

30. årgang Nr. 4 April 2002. BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand

30. årgang Nr. 4 April 2002. BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand 30. årgang Nr. 4 April 2002 BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand 2 Redaktørens side Ja, så gik påsken og vi er på vej mod pinse og sommer. Næste nummer af Lundexpressen, udkommer først

Læs mere

VELKOMMEN TIL MØLLEPARKEN

VELKOMMEN TIL MØLLEPARKEN VELKOMMEN TIL MØLLEPARKEN Hermed en lille hilsen til dig og din familie, som beboere i Mølleparken Med dette hæfte vil vi gerne give en kort beskrivelse af vores afdeling, dens muligheder og husorden.

Læs mere

BEBOERREPRÆSENTATIONEN BYDER DIG/JER VELKOMMEN TIL BYGMESTERHAVEN. www.bygmesterhaven.com

BEBOERREPRÆSENTATIONEN BYDER DIG/JER VELKOMMEN TIL BYGMESTERHAVEN. www.bygmesterhaven.com 1 BEBOERREPRÆSENTATIONEN BYDER DIG/JER VELKOMMEN TIL BYGMESTERHAVEN www.bygmesterhaven.com På følgende sider findes lidt praktisk info INDHOLDSFORTEGNELSE 2 NYTTIGE TELEFONNUMRE side 3 Datea A/S Akutte

Læs mere

Husorden. Har du meget affald, så bær affaldet til de store blå containere, så du ikke blokerer affaldsskaktene.

Husorden. Har du meget affald, så bær affaldet til de store blå containere, så du ikke blokerer affaldsskaktene. AB Lyngbyhus Husorden 1.0 Affald Du kan anvende affaldsskaktene til almindeligt husholdningsaffald. Du får med jævne mellemrum udleveret poser. Disse lukkes omhyggeligt(slå knude på posen) efter brug.

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Fælles spilleregler giver fair play. Det betyder, at der er en række regler, som skal overholdes, når man bor i et alment boligselskab.

Fælles spilleregler giver fair play. Det betyder, at der er en række regler, som skal overholdes, når man bor i et alment boligselskab. Gældende ordensregler vedtaget på afdelingsmødet i Bispehaven den 2. september 2008. Fælles spilleregler giver fair play. Det betyder, at der er en række regler, som skal overholdes, når man bor i et alment

Læs mere

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3 Referat nr. 4 af 19/2-2013 = Administrationen Klokken 18:15 21:45 EM = Ejendomsmester Afholdt i bestyrelseslokalet DL = Driftsleder Tilstede fra bestyrelsen: Annette Reckendorph - Kurt Peter Jørgensen

Læs mere

30. årgang Nr. 3 Marts 2002. BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand

30. årgang Nr. 3 Marts 2002. BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand 30. årgang Nr. 3 Marts 2002 BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand 2 Redaktørens side UPS!!! Nogle gange går det lidt for stærkt med at lave bladet og vi får ikke lige set efter, om

Læs mere

Vi er blevet mere eller mindre afhængige af hinanden, og fælles om mange ting.

Vi er blevet mere eller mindre afhængige af hinanden, og fælles om mange ting. Husorden. Husorden for AAB afdeling 26. Indledning: En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. Vi er blevet mere eller mindre afhængige af hinanden, og fælles om mange

Læs mere

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 116 TELEVÆNGET I VEDTAGET PÅ AFDELINGSMØDET DEN 25. AUGUST 1997 Indledning Et godt klima er meget værd. Med disse sider vil vi gerne orientere

Læs mere

Nyhedsbrev No. 3 2007

Nyhedsbrev No. 3 2007 Bestyrelsen sammensætning: Nyhedsbrev No. 3 2007 Formand: Henrik Møller Næstformand: Brian Nymark Nielsen Charlotte Schultz Nete Nørkær Jesper Knudsen Email til bestyrelsen: bestyrelsen@runddyssen36.dk

Læs mere

Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger.

Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger. Sådan vil vi bo her! - husorden og leveregler for dig, der bor i Røde Kro Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger. I Røde Kro ønsker vi at have et godt naboskab,

Læs mere

Husorden. Sidst, men ikke mindst påtal selv eventuelle overtrædelser af husordenen over for dine medbeboere, det kommer man som regel længst med.

Husorden. Sidst, men ikke mindst påtal selv eventuelle overtrædelser af husordenen over for dine medbeboere, det kommer man som regel længst med. Husorden Det er vigtigt, at du læser denne husorden omhyggeligt igennem, da gentagne overtrædelser vil kunne medføre en opsigelse eller ophævelse af dit lejemål. Er du/i forældre, vil det være af stor

Læs mere

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 3

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 3 Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 3 Velkommen Vi byder dig velkommen som beboer i Sundby-Hvorup Boligselskabs afdeling 3. Vi håber du vil føle dig hjemme og blive glad for at bo her. Afdeling

Læs mere

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 3. Ringholmsvej Viaduktvej Bakkevej

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 3. Ringholmsvej Viaduktvej Bakkevej Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 3 Ringholmsvej Viaduktvej Bakkevej Stationsvej Lindholm Nærbanevej Velkommen Vi byder dig velkommen som beboer i Sundby-Hvorup Boligselskabs afdeling

Læs mere

BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde PAB afd. 1 den 4.oktober 2010.

Referat bestyrelsesmøde PAB afd. 1 den 4.oktober 2010. Referat bestyrelsesmøde PAB afd. 1 den 4.oktober 2010. Dagsorden: 1. Protokol 2. Konstituering af ny bestyrelse 3. Meddelelser fra formanden 4. Meddelelser fra øvrig best. 5. Siden sidst fra varmemesteren

Læs mere

Husorden Hørgården 3

Husorden Hørgården 3 Husorden 1-1035 Hørgården 3 Vedtaget af organisationsbestyrelsen den 16. september 2016 Et godt klima skaber trivsel En boligafdeling kan sammenlignes med et minisamfund, hvor beboerne er mere eller mindre

Læs mere

Nyhedsbrev. Beboermøde. 20. september kl. 19:00 I fælleshuset No 106

Nyhedsbrev. Beboermøde. 20. september kl. 19:00 I fælleshuset No 106 Når man griller i sin have, bør man tage det fornødne hensyn til sine naboer, det er jo ikke alle der bryder sig om at få røgen lige ind i enten soveværelse eller stue. Derfor vær venlig at tage hensyn

Læs mere

MØLLEPARKEN 1. Beboermappe. Side 1 Er du i tvivl om noget i Mølleparken 1, så kontakt afdelingsbestyrelsen

MØLLEPARKEN 1. Beboermappe. Side 1 Er du i tvivl om noget i Mølleparken 1, så kontakt afdelingsbestyrelsen Beboermappe Side 1 VELKOMMEN I MØLLEPARKEN 1 Denne mappe er ment som en information om de forhold, der er gældende her i MØLLEPARKEN 1. MØLLEPARKEN 1 består af 9 rækkehuse med 98 ens lejemål, hvor hverandet

Læs mere

ordinært afdelingsmøde 4. marts 2014 kl. 19:00 På Lundtofte Skole Storrummet Nøjsomhedsvej 1 2800 Kgs. Lyngby

ordinært afdelingsmøde 4. marts 2014 kl. 19:00 På Lundtofte Skole Storrummet Nøjsomhedsvej 1 2800 Kgs. Lyngby Til beboerne Side 1 af 6 4304 LZS 4304 / Lejer 04-03-2014 19:00 04-03-2014 22:00 Referat af ordinært afdelingsmøde 4. marts 2014 kl. 19:00 På Lundtofte Skole Storrummet Nøjsomhedsvej 1 2800 Kgs. Lyngby

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD

HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD VEDTAGET PÅ DET ORDINÆRE AFDELINGSMØDE JUNI 1997 REV. FEBRUAR 2014 Et godt klima er meget værd! Med disse sider vil vi gerne orientere nuværende

Læs mere

Vedtaget på Beboermødet den 31. maj 2011. Revideret marts 2014. Lejerne har pligt til at læse, samt overholde husordenen.

Vedtaget på Beboermødet den 31. maj 2011. Revideret marts 2014. Lejerne har pligt til at læse, samt overholde husordenen. Husorden for afdeling 6. Skelagergårdene. Vedtaget på Beboermødet den 31. maj 2011. Revideret marts 2014. Lejerne har pligt til at læse, samt overholde husordenen. Hasseris Boligselskab Afd. 6. Skelagergårdene

Læs mere

Dronningegården Husorden

Dronningegården Husorden Dronningegården Husorden 1. VELKOMMEN TIL DRONNINGEGÅRDEN 3 2. INDLEDNING OG FORMÅL 3 3. HUSDYR 3 4. CYKLER/KNALLERTER 3 5. KØRESTOLE 4 6. DØRE 4 7. TRAPPER 4 8. BØRN 4 9. ALTANER 4 10. GÅRDMILJØ 5 11.

Læs mere

INFORMATIONSBREV JULI 2014

INFORMATIONSBREV JULI 2014 INFORMATIONSBREV JULI 2014 Lidt om hvad der rør sig i afdelingen: Renovering af ventilationsanlæg. Renoveringen af vores ventilationsanlæg fortsætter efter planen. En kort status på dette er at når anlægget

Læs mere

Referat af: Referat nr. 5. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 04.04.06 kl. 18.30 21.30.

Referat af: Referat nr. 5. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 04.04.06 kl. 18.30 21.30. DIRIGENT: DAVID AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Ejendomsinspektør Per Nielsen, Varmemester Claus Kæstel, Freddy, David, Pia H., Karin, Pia K., Mads, Sussie, Knud, Aase. AD. 2 Godkendelse af referat nr.

Læs mere

Oplysning om Afdeling:

Oplysning om Afdeling: Oplysning om Afdeling: Afdelingsbestyrelsen Afdelingsbestyrelsen vælges af og blandt beboerne på beboermødet. Det er afdelingsbestyrelsens opgave mellem beboermøderne at varetage det løbende samarbejde

Læs mere

Aktivitetsudvalget. Velkommen i Møntbo

Aktivitetsudvalget. Velkommen i Møntbo Velkommen i Møntbo Velkommen i Møntbo Vi vil gerne byde dig velkommen som beboer i Møntbo og ønsker samtidig for dig og Jer, at I vil falde godt til i afdelingen og blive glade for at bo her. På de følgende

Læs mere

Velkommen til Børglumparken og nye muligheder

Velkommen til Børglumparken og nye muligheder Nyhedsbrev Information Orientering Boligselskabet Fruehøjgaard Velkommen til Børglumparken og nye muligheder Børglumparkens bestyrelse Kære nabo Vi ønsker dig hjertelig velkommen til dit nye hjem Som ny

Læs mere

Velkommen til. Afd. 01, Lundvej 24 og Aavangen 1, 3, 5. Arbejdernes Andels- Boligforening Varde. Husorden

Velkommen til. Afd. 01, Lundvej 24 og Aavangen 1, 3, 5. Arbejdernes Andels- Boligforening Varde. Husorden Velkommen til Afd. 01, Lundvej 24 og Aavangen 1, 3, 5 Arbejdernes Andels- Boligforening Varde Husorden En boligforening med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. Vi bliver mere eller

Læs mere

Husorden afdeling 1. Husorden Saltholmsgade, Bornholmsgade, Morsøgade, Bogøgade, Sejrøgade og Fyensgade

Husorden afdeling 1. Husorden Saltholmsgade, Bornholmsgade, Morsøgade, Bogøgade, Sejrøgade og Fyensgade Husorden afdeling 1 Husorden Saltholmsgade, Bornholmsgade, Morsøgade, Bogøgade, Sejrøgade og Fyensgade Vivabolig Sjællandsgade 11 9000 Aalborg team1@vivabolig.dk Tlf. 9813 2504 CVR. 3183 1814 Reg. 9280

Læs mere

35. årgang Nr. 7 September 2007

35. årgang Nr. 7 September 2007 35. årgang Nr. 7 September 2007 BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand Lejerbo skaber rum for liv Redaktørens side Velkommen tilbage fra ferie. Ja, det var så den sommer. Eller var det

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 32 VALDEMARSGADE/SVENDSGADE

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 32 VALDEMARSGADE/SVENDSGADE «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 32 VALDEMARSGADE/SVENDSGADE Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten.

Læs mere

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger Husorden afd.17 HUSORDEN Dannerhøj Denne husorden skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at opretholde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Dannerhøj, hvor mange mennesker bor så tæt sammen som

Læs mere

Endnu et år er gået og vi er atter samlet til et afdelingsmøde i afdeling 15.

Endnu et år er gået og vi er atter samlet til et afdelingsmøde i afdeling 15. Beretning fra afdelingsbestyrelsen 2010 Endnu et år er gået og vi er atter samlet til et afdelingsmøde i afdeling 15. Derfor ser vi tilbage på sidste år og kommer med beretningen fra afdelingsbestyrelsen,

Læs mere

34. årgang Nr. 5 Maj 2006

34. årgang Nr. 5 Maj 2006 34. årgang Nr. 5 Maj 2006 BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand Lejerbo skaber rum for liv Redaktørens side Ja, så er sommeren på vej. Vejrudsigten lover godt vejr, de kommende dage.

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

ØRENLYD Grundejerforeningen Øresundsparken Informerer Nr. 129 16 årgang, 07-07-2006

ØRENLYD Grundejerforeningen Øresundsparken Informerer Nr. 129 16 årgang, 07-07-2006 ØRENLYD Grundejerforeningen Øresundsparken Informerer Nr. 129 16 årgang, 07-07-2006 Indhold : Udvalg til lovliggørelse af Øresundsparken. Side 1 Katte Side 2 Ny mailadresse Side 2 Indlæg Side 2 Hvad er

Læs mere

levereglerne i og omkring

levereglerne i og omkring Side 1 af 5 sider Om levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere Side 2 af 5 sider Fælles leveregler En boligafdeling udgør

Læs mere

Varmemester Claus Kæstel, Freddy R., Mads G., Sussie T., Knud P., Svend Erik B., Aase B. S.

Varmemester Claus Kæstel, Freddy R., Mads G., Sussie T., Knud P., Svend Erik B., Aase B. S. DIRIGENT: MADS AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Varmemester Claus Kæstel, Freddy R., Mads G., Sussie T., Knud P., Svend Erik B., Aase B. S. AD. 2. Godkendelse af referat nr. 4. Godkendt, ingen bemærkninger.

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 2

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 2 HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 2 Lovgrundlag Der henvises til lov om almene boliger og AlmenBo s vedtægter Reglernes ikrafttræden Med virkning fra den 1.oktober 2009 erstatter dette ordensreglement tidligere

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 23, AFHOLDT DEN 15. SEPTEMBER 2016 I KÆLDEREN SNERLEVEJ 10

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 23, AFHOLDT DEN 15. SEPTEMBER 2016 I KÆLDEREN SNERLEVEJ 10 REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 23, AFHOLDT DEN 15. SEPTEMBER 2016 I KÆLDEREN SNERLEVEJ 10 Der var mødt 15 beboere. Fra hovedbestyrelsen: Ingen. Fra administrationen: Kurt Olsen, Claus

Læs mere

32. årgang Nr. 5 Maj 2004

32. årgang Nr. 5 Maj 2004 32. årgang Nr. 5 Maj 2004 BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand Lejerbo skaber rum for liv Redaktørens side Så blev det endelig sommer. Nu håber jeg bare, at det holder resten af sommeren.

Læs mere

Beslutningsreferat af: Referat nr. 3. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d kl

Beslutningsreferat af: Referat nr. 3. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d kl DIRIGENT: Pia K. AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Varmemester Per Nielsen, Freddy, Pia H., Karin, Pia K., Klaus, Mads, Aase. Afbud fra David, Per Chr. AD. 2. Godkendelse af referat nr. 2. Rettelse til pkt.

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

HUSORDEN AFD. 6 Kejlstrupvej 7-13

HUSORDEN AFD. 6 Kejlstrupvej 7-13 HUSORDEN AFD. 6 Kejlstrupvej 7-13 Vi vil gerne med denne lille folder ønske dig/jer velkommen til afd. 6. og håber du/i vil falde godt til. I denne folder vil du finde de fleste oplysninger, der er brug

Læs mere

Beboerblad for. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej. September 2013. Læs mere om det, inde i bladet på side 3

Beboerblad for. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej. September 2013. Læs mere om det, inde i bladet på side 3 Beboerblad for Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej September 2013 Er dette Sidste udgave af Beboerbladet????? Læs mere om det, inde i bladet på side 3 Side 2 HER PÅ BAKKEN september 2013 HER

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 30 DANMARKSGADE/NIELS EBBESENS GADE

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 30 DANMARKSGADE/NIELS EBBESENS GADE «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 30 DANMARKSGADE/NIELS EBBESENS GADE Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i

Læs mere

40. årgang Nr. 6 juni 2012 LUNDEXPRESSEN. BEBOERBLAD FOR LUNDEN RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand. skaber rum for liv

40. årgang Nr. 6 juni 2012 LUNDEXPRESSEN. BEBOERBLAD FOR LUNDEN RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand. skaber rum for liv 40. årgang Nr. 6 juni 2012 LUNDEXPRESSEN BEBOERBLAD FOR LUNDEN RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand skaber rum for liv ndelig kom der lidt mere varme. Jeg håber, I har nydt det, for det varede desværre

Læs mere

HUSORDEN: Hensyn til andre beboere Tobaksrygning Affald

HUSORDEN: Hensyn til andre beboere Tobaksrygning Affald Husorden afd.3 HUSORDEN: Husordenen er et sæt regler, der er vedtaget af afdelingens beboere. Husordenen handler blandt andet om, hvordan vi beboere skal opføre os for ikke at genere vore naboer eller

Læs mere

Ejerforeningen Birkeparken

Ejerforeningen Birkeparken Ejerforeningen Birkeparken 4. marts 2015 Pejling 2015 Status Vi har udleveret 78 spørgeskemaer. Og modtaget 45 spørgeskemaer modtaget retur. Enkelte spørgsmål er ikke besvaret af alle derfor summere antallet

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde, tirsdag den 3. september 2013 kl. 17:00

Referat fra bestyrelsesmøde, tirsdag den 3. september 2013 kl. 17:00 Referat fra bestyrelsesmøde, tirsdag den 3. september 2013 kl. 17:00 Deltagere: Tommy Rex Mortensen, Birthe Ketterle, Lilian Andersen, Søren Jensen, Verner Pedersen, Jørn Gramm, Brian Børgesen og Mogens

Læs mere

Afdeling 20. Referat fra afdelingsmødet den 03. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: 60 incl. afdelingsbestyrelsen

Afdeling 20. Referat fra afdelingsmødet den 03. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: 60 incl. afdelingsbestyrelsen Side 1/5 Afdeling 20. Referat fra afdelingsmødet den 03. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 60 incl. afdelingsbestyrelsen Fra afdelingsbestyrelsen: Anders Andersen Bodil Sørensen Finn

Læs mere

velkommen i fsb når du flytter ind mens du bor her her kan du få hjælp hvem er fsb?

velkommen i fsb når du flytter ind mens du bor her her kan du få hjælp hvem er fsb? velkommen i fsb når du flytter ind mens du bor her her kan du få hjælp hvem er fsb? indhold Når du flytter ind Syn og rapport ved indflytningen Mens du bor her At bo i en almen bolig Beboerne har indflydelse

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. d. 16.08.06. Referat af: Referat nr. 8. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 08.08.06 kl. 18.30 22.45.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. d. 16.08.06. Referat af: Referat nr. 8. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 08.08.06 kl. 18.30 22.45. DIRIGENT: MADS AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Varmemester Klaus Kæstel, Freddy, Mads, Pia H., Karin, Sussie, Knud og Aase. Afbud fra Ejendomsinspektør Per Nielsen, David og Pia K. AD. 2. Godkendelse af

Læs mere

Når du flytter fra din bolig

Når du flytter fra din bolig Når du flytter fra din bolig Brøndbyparken afd. 3 Vi kan, vi vil og vi skal! Hvad skal du være opmærksom på, når du flytter ud af din bolig? Brøndby 2007 v/ Formand: Freddy Rasmussen 1 Opsigelsen - 3 måneders

Læs mere

Husordensreglement. Indledning

Husordensreglement. Indledning Husordensreglement Indledning En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund. Man bliver mere eller mindre afhængig af hinanden - man bliver fælles om mange ting - og derfor er det naturligt

Læs mere

Afdeling 13. Referat fra afdelingsmødet den 16. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: 31 inkl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling 13. Referat fra afdelingsmødet den 16. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: 31 inkl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/5 Afdeling 13. Referat fra afdelingsmødet den 16. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 31 inkl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Kirsten Christensen Erik Jensen Poul

Læs mere

Velkommen i vores afdeling

Velkommen i vores afdeling Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne lille folder vil være med til at gøre det hele lidt

Læs mere

Det gældende vedligeholdelsesreglement har du fået sammen med lejekontrakten i forbindelse med indflytningen.

Det gældende vedligeholdelsesreglement har du fået sammen med lejekontrakten i forbindelse med indflytningen. Velkommen i fsb fsb ønsker dig velkommen i din nye bolig. Denne pjece giver svar på mange af de spørgsmål, der kan opstå, når man flytter ind i en almen bolig. På fsb s hjemmeside www.fsb.dk kan du finde

Læs mere

CYKLER, KNALLERTER, M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

CYKLER, KNALLERTER, M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 DØRSKILTE...3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Det blev meddelt, at der på generalforsamlingen, ud over hvad der var oplyst på indkaldelsen, skulle vælges en kasserer samt en revisorsuppleant.

Det blev meddelt, at der på generalforsamlingen, ud over hvad der var oplyst på indkaldelsen, skulle vælges en kasserer samt en revisorsuppleant. Referat af grundejerforeningens generalforsamling, 26.04.2010. Der var mødt ca. 23 deltagere op på generalforsamlingen. Bestyrelsen så med glæde, at en del af dem var unge, formentlig nytilflyttede, beboere

Læs mere

Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25

Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25 Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25 Vedtaget på beboermødet den 8. juni 2015 I en boligafdeling med mange beboer er man fælles om mange ting, og man bliver derfor mere eller mindre afhængige af

Læs mere

29. årgang Nr. 8 oktober 2001 BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND

29. årgang Nr. 8 oktober 2001 BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 29. årgang Nr. 8 oktober 2001 BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2 Redaktørens side Dette nummer af Lundexpressen, mangler en masse indlæg fra jer? I kan fortsat aflevere løsninger og indlæg på kontoret,

Læs mere

Afdeling 20. Referat fra afdelingsmødet den 04. september 2012, kl. 19,00. I mødet deltog: 54 incl. afdelingsbestyrelsen

Afdeling 20. Referat fra afdelingsmødet den 04. september 2012, kl. 19,00. I mødet deltog: 54 incl. afdelingsbestyrelsen Side 1/6 Afdeling 20. Referat fra afdelingsmødet den 04. september 2012, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 54 incl. afdelingsbestyrelsen Fra afdelingsbestyrelsen: Anders Andersen Bodil Sørensen Finn

Læs mere

Ordensregler. for. Ejerforeningen. Matr. Nr. 18 R. Sohngårdsholm

Ordensregler. for. Ejerforeningen. Matr. Nr. 18 R. Sohngårdsholm Ordensregler for Ejerforeningen Januar 2010 5. udgave Side 1 af 6 Ordensregler for Ejerforeningen Affald: Affald skal være forsvarligt indpakket og anbringes i de dertil indrettede containere. Flasker

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 350 KROGTOFTEN

HUSORDEN VIBO AFDELING 350 KROGTOFTEN BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 350 KROGTOFTEN GODKENDT PÅ AFDELINGSMØDET DEN 13. SEPTEMBER 2004 REV. PÅ BEBOERMØDET DEN 26. FEBRUAR 2013 1. Anlægget Skån de grønne områder - alle vil gerne

Læs mere

HUSORDEN A/B Høsterkøbgade 9-17 m.fl. Gældende pr. 1. April 2004

HUSORDEN A/B Høsterkøbgade 9-17 m.fl. Gældende pr. 1. April 2004 HUSORDEN A/B Høsterkøbgade 9-17 m.fl. Gældende pr. 1. April 2004 Forord En andelsboligforening er et miniaturesamfund. Beboerne bliver mere eller mindre afhængige af hinanden man bliver fælles om mange

Læs mere

VELKOMMEN TIL MIDTBYEN

VELKOMMEN TIL MIDTBYEN VELKOMMEN TIL MIDTBYEN Med dette hæfte vil vi gerne give en kort beskrivelse af vores afdeling, dens muligheder og husorden. Hæftet er opdelt i tre afsnit: - DINE MULIGHEDER I MIDTBYEN - AFDELINGSBESTYRELSEN

Læs mere

29. årgang Nr. 10 december 2001. BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand

29. årgang Nr. 10 december 2001. BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand 29. årgang Nr. 10 december 2001 BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand Redaktørens side Så kom vi til dette års sidste blad, men vi kommer jo igen til næste år. Tak til alle jer der

Læs mere

Afdeling 3. Referat fra afdelingsmødet den 10. september 2014, kl. 19,00. I mødet deltog: 38 inkl. afd. bestyrelsen.

Afdeling 3. Referat fra afdelingsmødet den 10. september 2014, kl. 19,00. I mødet deltog: 38 inkl. afd. bestyrelsen. Side 1/6 Afdeling 3. Referat fra afdelingsmødet den 10. september 2014, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 38 inkl. afd. bestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Arne Olesen Henry Kjær Jensen Frank Hansen

Læs mere

VELKOMMEN TIL AFDELING 71. «Bruger_Initial» Idrætsbyen, Hadsundvej

VELKOMMEN TIL AFDELING 71. «Bruger_Initial» Idrætsbyen, Hadsundvej VELKOMMEN TIL AFDELING 71 «Bruger_Initial» Idrætsbyen, Hadsundvej Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi

Læs mere

HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN

HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN Varmemesterkontor : Valhøjs Alle 121 i gavlen, telefon 3670 0317 Kontortid : Mandag og torsdag personlig henvendelse mellem kl.

Læs mere

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER M.M. BESØGSDYR/FERIEDYR BRANDDØRE AFFALD DØRSKILTE ANTENNER/PARABOLER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER M.M. BESØGSDYR/FERIEDYR BRANDDØRE AFFALD DØRSKILTE ANTENNER/PARABOLER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER M.M.... 3 BESØGSDYR/FERIEDYR... 3 BRANDDØRE... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Åstrup Forsamlingshus

Åstrup Forsamlingshus Bestyrelsens beretning 2012 Spisning Som noget nyt, har vi i år valgt at invitere til mad før generalforsamlingen. Vi håber, I alle har nydt middagen og vil gerne vide, om det er noget, vi skal fortsætte

Læs mere

GENERELT CYKLER, KNALLERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

GENERELT CYKLER, KNALLERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V... 3 FORSIKRING...3

Læs mere

Årsberetningen 2015/16 for afd. 13 Præsteskoven

Årsberetningen 2015/16 for afd. 13 Præsteskoven Årsberetningen 2015/16 for afd. 13 Præsteskoven 1-109. Igen i år 2016 vil vi berette lidt om hvad vi har beskæftiget os med på de månedlige møder i 2015/16. Vi har erfaret at flere af vore beboere viser

Læs mere

Husorden for Mønten Kollegium

Husorden for Mønten Kollegium Husorden for Mønten Kollegium Ud over nedenstående husorden gælder kontraktens bestemmelser deriblandt 11. 1. Almindelige bestemmelser Hoveddør på etage samt altandøre skal låses, når lejligheden forlades.

Læs mere

Brøndbyernes Andelsboligforening afdeling 2

Brøndbyernes Andelsboligforening afdeling 2 Husorden Indledning. Husordenen er en del af lejekontrakten. Misligholdelse af husordenen, kan medføre opsigelse/ophævelse af lejekontrakten jf. gældende regler herom. Beboerne opfordres til at anvende

Læs mere

HUSORDEN. VIBO afdeling 350, Krogtoften

HUSORDEN. VIBO afdeling 350, Krogtoften VIBO afdeling 350, Krogtoften Vedtaget på beboermøde Revideret 13. september 2004 7. februar 2019 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Anlægget... 2 2. Færdsel på området... 2 3. Parkering... 2 4. Cykler, knallerter

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Efter en velafholdt generalforsamling og med forårets komme er det tid til nyt fra bestyrelsen.

Efter en velafholdt generalforsamling og med forårets komme er det tid til nyt fra bestyrelsen. Christianshavn den 2. maj 2013 Kære alle Efter en velafholdt generalforsamling og med forårets komme er det tid til nyt fra bestyrelsen. Her følger et nyhedsbrev fyldt med informationer om stort og småt,

Læs mere

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 10

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 10 Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 10 Velkommen Vi byder dig velkommen som beboer i Sundby-Hvorup Boligselskabs afdeling 10. Vi håber du vil føle dig hjemme og blive glad for at bo her.

Læs mere

HUSORDEN. Generelt. Ikke alt kan komme med i en husorden, så derfor opfordrer vi til, at alle beboere viser hensyn til hinanden.

HUSORDEN. Generelt. Ikke alt kan komme med i en husorden, så derfor opfordrer vi til, at alle beboere viser hensyn til hinanden. Husorden afd. 11 HUSORDEN Generelt Husordenen skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at (opret)holde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Lille Tingbakke, hvor mange mennesker bor så tæt, som

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen Sorgenfrivang II

Afdelingsbestyrelsen Sorgenfrivang II Jens Erik Basballe Esben Knudsen Birgit Borre Henrik Hansen Birthe Rasmussen Torben Andersen Allan Olsson Michael Tang Pedersen Kim Vesselgaard Preben Mac 26. marts 2017 Referat af afdelingsbestyrelsesmødet

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 26 HEIMDALSGADE

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 26 HEIMDALSGADE «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 26 HEIMDALSGADE Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD

HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD VEDTAGET PÅ DET ORDINÆRE AFDELINGSMØDE JUNI 1997 REV. 13. FEBRUAR 2013 Et godt klima er meget værd! Med disse sider vil vi gerne orientere

Læs mere

Livet i Meulenborg Park

Livet i Meulenborg Park Livet i Meulenborg Park meulenborg.dk 15-4-2009 9-6--2009 Nyhedsbrev nr. 57 Referat fra generalforsamlingen d. 4. marts 2009. Til generalforsamlingen var fremmødt repræsentanter for 17 lejere plus 2 fuldmagter.

Læs mere

Velkommen. Afdeling 14

Velkommen. Afdeling 14 B O L IG F O RE N I N GE N VE S TVESTERBO E RB O BOLIGFORENINGEN Velkommen Velkommen I Afdeling I 14 Afdeling 14 Ådalsparken Hinnerup Ådalsparken Hinnerup Ny i afdeling 14 så læs med her Afdelingsbestyrelsen

Læs mere

Meddelelser fra Administrationen v / Esbern Ott, samt fra varmemesteren V / Freddy Rasmussen.

Meddelelser fra Administrationen v / Esbern Ott, samt fra varmemesteren V / Freddy Rasmussen. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3. Brøndbyøster d. 9,09.13 Beslutningsreferat af: Referat nr. 11 BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 03.09.13 kl. 18.30 21.15 september 2013 DIRIGENT: SUSSIE TRANEKÆR

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 1. Østre Allé, Himmerlandsgade m.v.

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 1. Østre Allé, Himmerlandsgade m.v. «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 1 Østre Allé, Himmerlandsgade m.v. Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten.

Læs mere