KOMPETENCE PÅ TAGET OG I TRÆKONSTRUKTIONER: KOMPLETTE LØSNINGER TIL PROFESSIONELLE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KOMPETENCE PÅ TAGET OG I TRÆKONSTRUKTIONER: KOMPLETTE LØSNINGER TIL PROFESSIONELLE"

Transkript

1 ren med sy NEDRIVNING FORBEREDELSE UDVIDELSE Byggeri og renovering med system Akku KOMPETENCE PÅ TAGET OG I TRÆKONSTRUKTIONER: KOMPLETTE LØSNINGER TIL PROFESSIONELLE Forberedelsen og fremstillingen af bjælker og træelementer udføres mere og mere på stationære bearbejdningscentre. Samtidigt får montering på stedet mere betydning og stiller høje krav til enhver håndværker netop hvad angår varmebeskyttelse, isoleringsteknik og lufttæthed. Dertil har de brug for maskiner, der er mobile, robuste og præcise. Akku-stikstav STA 18 LTX 140 Et must inden for trækonstruktion: Perfekt konstrueret til høje belastninger ved bearbejdning af mange forskellige trætyper. Akku-bore-/skruemaskine BS 18 LTX Quick Maksimalt drejemoment ved vanskeligt skruearbejde inden for trækonstruktion eller ved tagmontering. Boremaskiner Boremaskiner med højt drejemoment med 1-trins eller 2-trins gear og Metabo Quick-system. Bordrundsav TS 254 Til tilskæring af enhver slags bjælker, plader og træ. Yderst fleksibel og mobil takket være understel med trollefunktion. Byggeplads-kompressor Power W OF Særdeles mobile og robuste kompressorer til trykluftværktøj. Kan kombineres med kuffertsystemet MetaLoc. Akku-bajonetsav ASE 18 LTX Især ved renoveringsarbejde et uundværligt værktøj uden generende kabel. Håndrundsav KS 55 FS Kompakt rundsav med en skæredybde op til 55 mm og til geringssnit op til 47 med underskæring. Kapsav KGS 315 Plus Enorm skæreydelse og trækfunktion til brede arbejdsemner. : Skruemaskine til byggeri Det bredeste program med tre forskellige hastighedsområder, enten med kabel eller batteri. Akku-slagnøgle SSW 18 LTX 400 BL Med ekstremt højt drejemoment og minimalt tilbageslag.

2 STANDARDEN FOR MOBILITET: BORDRUNDSAVEN TS 254 Den perfekte ledsager inden for træ og indendørs udbygning: Bordrundsaven TS 254 er ekstrem let og samtidig mobil på grund af trolleyfunktionen. Når understellet er klappet ind er den særlig kompakt ideel til en pladsbesparende opbevaring. Under transport kan kabel og alle monterbare dele ganske nemt anbringes på huset. STÆRKE UNDER BRUG: KOMPRESSORER OG HÆFTEPISTOL Til mobil drift af dit trykluftværktøj tilbyder Metabo kompressorer i fire effektklasser alle med oliefri motorer. Denne muliggør en sikker start også ved kolde temperaturer (< 5 C). Perfekt afstemt dertil findes der et bredt sortiment af trykluftværktøj. Ekstra stor støtteflade takket være udtrækkelig bordudvidelse og -forlængelse. Præcist parallelanslag med dobbelt klemning og lynfiksering gør arbejdet lettere. Håndterlig, kompakt og kan transporteres til anvendelsesstedet med enhver slags bil. Til bekvem medtagning af det resterende værktøj: Kompressorerne Power W OF og Power W OF begge med anordning til montering af MetaLoc samt andre gængse kufferter og bokse. Komplet beskyttet: Følsomme dele såsom armaturer eller koblinger er integreret i den stabile ramme. Med stabile øjer til transport med kran. De store hjul med gummibelægning er ideelle til transport på byggepladser. Integreret understel i stabilt trykstøbt aluminium for stabilitet eller for en arbejdshøjde nummer to til savning nær gulvet med indklappede fødder. Effektiv motor med elektronisk overbelastningsbeskyttelse. Sikker genstartsikring forhindrer utilsigtet start af maskinen efter strømafbrydelse Blød opstart for en lang levetid af motor og gear. Nøjagtig hældning af savklingen via tandkransføring og automatisk tilbagestilling på 0-45 efter underskæring på -1,5 til 46,5. Enkel udskiftning af savklinge på grund af spindellås, nedsænkelig spaltekile uden brug af værktøj til skjulte snit og sikker transport. 2-punkts spånudsugning for rent arbejde. MERE PÅ SIDE 109 Savklinger til enhver opgave Om blødt træ, hårdt træ eller plademateriale: Hos Metabo får du savklinger af høj kvalitet til skæring på langs eller tværs, til hurtige snit og højeste snitkvalitet. Hurtigstop af savklingen på kun 3 sekunder på grund af motorbremse. Afbalanceret gribeposition, derfor bærbar med én hånd. Tilbehør til alle kompressorer og trykluft-værktøjer findes i Metabo hovedkataloget. Enestående: bekvem at transportere på grund af variabelt træk- og bæregreb. MERE PÅ SIDE 115 Trykluft-hæftepistol DKG 114/65 Justering af inddrivningsdybde via indstillingshjul for rene arbejdsresultater. Kontaktsikring forhindrer utilsigtet udløsning. Beskyttelsessko i gummi mod beskadigelse af følsomme overflader.

3 TIL HURTIG AFMONTERING: AKKU-BAJONETSAVEN ASE 18 LTX Ved renoveringsarbejde er vores akku-bajonetsav det bedste valg for mange professionelle: til afkortning eller fjernelse af bjælker, firkanttømmer, byggeplader og rør. Den slanke letvægter har et softgrip-håndgreb til komfortabelt arbejde i enhver position. Derudover er den det sikre alternativ til kædesaven på taget. STÆRKT, PRÆCIST, HURTIGT: AKKU-STIKSAV-SORTIMENTET Vores stærke er perfekt udviklet til bearbejdning af mange forskellige træsorter og bibeholder takket være VTC-elektronik skærehastigheden også ved ekstrem høj belastning. Dermed er hurtige snit mulige i bjælker med op til 140 mm tykkelse. To integrerede LED'er belyser opmærkningen og forenkler arbejdet. Vario (V)-elektronik til komfortabelt arbejde med slagantal passende til materialet. Savklinge, der kan drejes 180, for bekvemt arbejde over hovedhøjde. Metabo Quick til savklingeskift uden brug af værktøj. Metabo Quick til savklingeskift uden brug af værktøj med automatisk udkast. Særdeles let håndtering på grund af lille greb og softgrip-overflade. Justerbart dybdestop til optimal udnyttelse af hele savklingen og til mange anvendelsesformål som f.eks. dyksnit. Op til 50 meter i 19 mm spånplade med kun én 5,2 Ah-opladning. Ultra-M-teknologi for maksimal effektivitet, skånsom opladning, optimal udnyttelse af energien og en lang levetid. MERE PÅ SIDE 113 MERE PÅ SIDE 112 Metabo bajonetsave enten med batteri eller kabel. Mere information herom på side 114. Metabo stiksave med enten batteri eller kabel. Mere information herom på side 113. Bajonetsavklinger fra Metabo findes til alle anvendelsesområder: til rør, plader, profiler... til metaller, træ, spånplader, byggeplader, gipskarton... til mursten, porebeton, fiberforstærkede materialer, plast, kompositmaterialer... Yderligere savklinger findes på side 114. Savning passende til materialet på grund af variable slagantal, pendultrin og lavtliggende, fjederstøttet savklingeføring. Enkle skråsnit på grund af værktøjsløs justerbar fodplade med stoppunkter. Metabo Ultra-M-teknologien for maksimal effektivitet, skånsom opladning, optimal udnyttelse af energien og en ekstrem lang levetid. Yderligere stiksavsklinger fra Metabo til træ (blødt træ, hårdt træ, spån-, møbelplader osv.), metal (stål, aluminium, ikke-jernmetaller osv.), plastmaterialer, glasfiberarmeret plast, byggeplader m.m. findes på side 113.

4 EKSTREM HURTIG, EKSTREM STÆRK: AKKU- BORE-/SKRUEMASKINE BS 18 LTX QUICK BORING ELLER SKRUNING EFTER ØNSKE: MASKINER MED 1-TRINS ELLER 2-TRINS GEAR Fuld mobilitet ved tagmontering eller trækonstruktioner: Når det kommer an på hurtig boring og stærk skruning er vores akku-bore-/skruemaskine med 4-polet Metabo motor det rigtige valg. Impuls-funktionen, der kan tilkobles, er en hjælp ved udskruning af fastsiddende skruer. Den integrerede LED arbejdslampe sørger for mere lys på enhver arbejdsplads. BE 75 Quick med 1-trins gear overbeviser med et højt drejemoment til vanskeligt bore- og skruearbejde i træ. BE 1300 Quick med 2-trins gear byder med et bredt hastighedsspektrum på universelle anvendelsesmuligheder. Begge er som standard udstyret med Metabo Quick-systemet til hurtigt værktøjsskift. Ekstrem ydedygtig på grund af kraftfuld 4-polet motor med Metabo Ultra-M-teknologi. Metabo S-automatic sikkerhedskobling til mekanisk udkobling af drevet ved blokering af boret. Optimal varmeafledning og lang levetid takket være robust gearhus i trykstøbt aluminium. Drejelig kulbro for maksimal effekt, også i venstregang f.eks. ved udskruning af fastsiddende skruer. MERE PÅ SIDE 84 Robust og langtidsholdbart gearhus i trykstøbt aluminium for optimal varmeafledning. MERE PÅ SIDE 84 Værktøjsløst hurtigskift for fleksibelt arbejde takket være Metabo Quick-system. MERE PÅ SIDE 83 Hurtigt skift: Det unikke Metabo Quick-system. Det værktøjsløse Quick-system fra Metabo sørger for en utrolig fleksibilitet i en håndevending kan du skifte mellem det forskellige udstyr. Metabo Ultra-M-teknologien for maksimal effektivitet, skånsom opladning, optimal udnyttelse af energien og en ekstrem lang levetid. Momentforsats PowerX3 til vanskeligt skruearbejde: Træskruer op til maks. 14 x 800 mm. Indvendig ¼ "-sekskant i spindlen til placering af skruemaskine-bits. Lynskift-borepatron til skaftbor, spændvidde 1,5 13 mm og lynskiftbitsholder til skruemaskine-bits med indvendig ¼ "-sekskant. Speciel lynskift-vinkeladapter til trange mellemrum. Momentforsats PowerX3 tredobler maskinens kraft til ekstreme opgaver.

5 ALTMULIGMANDEN INDEN FOR TRÆKONSTRUKTIONER: KAPSAVEN KGS 315 PLUS DE NYE SKRUEMASKINER TIL BYGGERI. SPECIALISTER FOR UDBYGNING Den muliggør præcise snit direkte på byggepladsen med en enorm skæreydelse og er på grund af trækfunktion også egnet til særdeles brede arbejdsemner. Et ekstra udsugningspunkt direkte ved grænsefladen sørger yderligere for en optimal spånudsugning. Helperiodeelektronik for høj effektivitet samt hastighedsregulering, f.eks. til savning af alu-profiler og plastmaterialer. Dybdestop til enkel fremstilling af noter. Metabo Quick-system til savklingeskift uden brug af værktøj. Hurtig og nøjagtig indstilling af gængse vinkler via stoppunkter. Nem transport på grund af ergonomiske håndgreb og savhovedsikring. Materialeklemme til fiksering af emnet ovenfra eller forfra og høje stop, der kan forskydes i siden, til beskyttet savning. Udtrækkelige bordudvidelser i trykstøbt aluminium. Savklinger til enhver opgave Om blødt træ, hårdt træ eller plademateriale: Hos Metabo får du savklinger af høj kvalitet til hurtige snit og højeste snitkvalitet. MERE PÅ SIDE 108 Nøjagtig og hurtig skruning er særdeles krævet inden for. Med vores nye skruemaskiner til byggeri tilbyder vi dertil kompakte maskiner enten med eller uden kabel. Præcis skruning takket være fint indstilleligt dybdestop og støjsvag klokobling. Dybdestop komplet aftageligt til hurtig udskruning af skruer og skift mellem brug af magasin eller iskruning af enkelte skruer. Højt drejemoment eller højt omdrejningstal du kan vælge mellem seks maskiner med enten kabel eller batteri. MERE PÅ SIDE 80 Metabo skruemaskiner til byggeri med batteri eller kabel. Mere information herom på side 80. Skruemaskine-magasin SM 5-55 Alle skruemaskiner kan suppleres med det fleksible skruemaskine-magasin til at sætte på. PASSER PÅ ALLE SKINNER: HÅNDRUNDSAVEN KS 55 FS SKRUEKONGEN INDEN FOR TRÆMONTERING: AKKU-SLAGNØGLEN SSW 18 LTX 400 BL KS 55 FS leverer til enhver tid præcise snit på grund af dens universelle brug på Metabo styreskinner og alle andre gængse systemer uden adapter. Den stabile bordplade i trykstøbt aluminium garanterer god stabilitet under arbejdet og sørger for en ren og nøjagtig føring. Ergonomisk og sikker håndtering på grund af softgrip-overflader. Med tilslutning til støvudsugning. Skæredybde op til 55 mm, skråsnit op til 47, med vinkellås ved 45. Arbejde med reduceret tilbageslag og et ekstremt højt drejemoment: akku-slagnøglen SSW 18 LTX 400 BL. Den unikke Metabo Brushlessmotor sørger derved for et hurtigt arbejdstempo. Og med tolv hastigheds- og momenttrin kan den indstilles optimalt til enhver opgave. Praktisk værktøjsholder med udvendig ½"-firkant til sekskanttopnøgler. Vejer kun 1,9 kg, 400 Nm stærk. Metabo Ultra-M-teknologien for maksimal effektivitet, skånsom opladning, optimal udnyttelse af energien og en ekstrem lang levetid. MERE PÅ SIDE 87 MERE PÅ SIDE 110 Styreskinner, rundsavsklinger og støvsugere fra Metabo findes på side 110/111 og 77. De passende topnøgler, forlængere, adaptere, topnøgler med indvendig sekskant og bits findes på side 87. Metabo håndrundsave enten med batteri eller kabel. Mere information herom på side 110. For højeste skruekrav anbefaler vi akkuslagnøglen SSW 18 LTX 600 med et endnu højere drejemoment.

Akku-kompetence fra Metabo Den nye LT-klasse NYHED

Akku-kompetence fra Metabo Den nye LT-klasse NYHED Verdens første akku-magnetkerneboremaskine MAG 28 LTX 32 Højeste arbejdssikkerhed ved hjælp af indstillelig permamagnet Egnet til anvendelse af kernebor, spiralbor og forsænkere 2-trins oliebadsgear til

Læs mere

TIL HAVE- OG LANDSKABSBYGGERI: ALT FRA ÉN OG SAMME LEVERANDØR = METABO

TIL HAVE- OG LANDSKABSBYGGERI: ALT FRA ÉN OG SAMME LEVERANDØR = METABO TIL HAVE- OG LANDSKABSBYGGERI: ALT FRA ÉN OG SAMME LEVERANDØR = METABO Til de mange opgaver på dette område tæller også befæstelse af gårdpladser, belægninger, trapper og mure. Tilsvarende alsidigt er

Læs mere

Go pris 1.449,00. Go pris 1.299,00. Akku slagboremaskine SB 18 Workshop inkl. 79 tilbehørsdele

Go pris 1.449,00. Go pris 1.299,00. Akku slagboremaskine SB 18 Workshop inkl. 79 tilbehørsdele Dorch & Danola A/S Akku slagboremaskine SB 18 Workshop inkl. 79 tilbehørsdele Inkl. 2 stk. 18 volt batterier 2,0 Ah, SC 60 Plus og kuffert Trinløs hastighed T o gear: 0-450 / 0-1.600 o/min. Drejemoment

Læs mere

KOMPLET UDRUSTET: ALT TIL VÆGGE, FACADER OG VINDUER

KOMPLET UDRUSTET: ALT TIL VÆGGE, FACADER OG VINDUER ren med sy NEDRIVNING FORBEREDELSE UDVIDELSE Byggeri og renovering med system Akku KOMPLET UDRUSTET: ALT TIL VÆGGE, FACADER OG VINDUER Facader på eksisterende bygninger har ikke kun brug for ny maling

Læs mere

KLOGT UDVIKLET: NYHEDER TIL BYGGEBRANCHEN

KLOGT UDVIKLET: NYHEDER TIL BYGGEBRANCHEN g tem NEDRIVNING FORBEREDELSE UDVIDELSE og renovering med system Akku ren med sy Skruemaskiner KLOGT UDVIKLET: ER TIL BYGGEBRANCHEN Inden for byggeri opfyldes i dag de højeste krav til design, slagstyrke,

Læs mere

En beslutning for fremtiden: Batteri-systemet fra Metabo

En beslutning for fremtiden: Batteri-systemet fra Metabo En beslutning for fremtiden: Batteri-systemet fra Metabo Maksimal frihed, fuld kompatibilitet: 100% Metabo Vores vision din ultimative uafhængighed Det rigtige valg af batteri-systemer er en fremtidsorienteret

Læs mere

Præcision i en klasse for sig.

Præcision i en klasse for sig. METAL Præcision i en klasse for sig. Kraftige FEIN boremaskiner med ultrapræcis lejring. FEIN specialisten inden for slidstærkt elværktøj. For mere end 115 år siden revolutionerede FEIN arbejdsverdenen

Læs mere

FORENKLER ARBEJDET, FORBEDRER RESULTATET: SORTIMENTET TIL GULVLÆGGERE

FORENKLER ARBEJDET, FORBEDRER RESULTATET: SORTIMENTET TIL GULVLÆGGERE ren med sy g tem NEDRIVNING FORBEREDELSE UDVIDELSE Byggeri og renovering med system Akku FORENKLER ARBEJDET, FORBEDRER RESULTATET: SORTIMENTET TIL GULVLÆGGERE Ved lægning af gulve er vores vision om den

Læs mere

slagbore-/skruemaskine A10 M A18 M bl ASB18 M bl

slagbore-/skruemaskine A10 M A18 M bl ASB18 M bl Akkubore-/skruemaskine slagbore-/skruemaskine A10 M A18 M bl ASB18 M bl Et godt job er ikke kun et stykke arbejde det er også sjovt. BØRSTELOS MOTOR KOMPAKT OG MED LANG LEVETID De kraftige akku bore- /

Læs mere

MORE POWER. NO LIMITS. NÆSTE GENERATION AF BERNER AKKU-MASKINER I 14,4V/18V

MORE POWER. NO LIMITS. NÆSTE GENERATION AF BERNER AKKU-MASKINER I 14,4V/18V MORE POWER. NO LIMITS. NÆSTE GENERATION AF BERNER AKKU-MASKINER I 14,4V/18V BERNER NÆSTE GENERATION AF BERNER AKKU-MASKINER MORE POWER. NO LIMITS. BATTERISTYRING Den mest avancerede styringselektronik

Læs mere

Præcise snit i mange forskellige materialer

Præcise snit i mange forskellige materialer Mange materialer Et unikum Præcise snit i mange forskellige materialer Make it your home. Skab dit hjem med PKS 16 Multi. Med den alsidige mini-rundsav kan du realisere dine projekter i fliser, træ og

Læs mere

GARANTI. FEIN Plus. Ekstrem effektiv FEIN akku-boreskruemaskine.

GARANTI. FEIN Plus. Ekstrem effektiv FEIN akku-boreskruemaskine. Ekstrem effektiv FEIN akku-boreskruemaskine. Optimale skærehastigheder samt høje drejningsmomenter til perfekte bore- og skrueresultater. ÅR FEIN Plus GARANTI 3inkl. li-ion batterier De mest effektive

Læs mere

Endnu mere præcis. Den bedste dyksav, vi nogensinde har bygget. Dyksav TS 55 R

Endnu mere præcis. Den bedste dyksav, vi nogensinde har bygget. Dyksav TS 55 R Endnu mere præcis. Den bedste dyksav, vi nogensinde har bygget. Dyksav TS 55 R Større fleksibilitet. Bedre kontrol. Endnu mere præcis. Tro over for princippet perfektion. Den nye TS 55 R. Den bedste dyksav,

Læs mere

NYHED FEIN 12 V. Lige så stærke, som de er hurtige.

NYHED FEIN 12 V. Lige så stærke, som de er hurtige. BYGGERI/METAL Lige så stærke, som de er hurtige. De ny 12 V akku-skruemaskiner: optimale drejningsmomenter og høje omdrejningstal for perfekte bore- og skrueresultater. NYHED FEIN 12 V De nye 12 V akku-skruemaskiner

Læs mere

1 million skruninger.

1 million skruninger. BYGGERI 1 million skruninger. FEIN batteridrevet skruemaskine ASCS 6.3 og ASCS 4.8. Kulløs FEIN PowerDrivemotor. Den nye målestok inden for monteringsteknik: FEIN batteridrevet skruemaskine op til 4,8

Læs mere

Kampagner 1/2019 Priserne gælder til

Kampagner 1/2019 Priserne gælder til Kampagner 1/2019 Priserne gælder til 28.02.2019 18 volt Combo sæt LiHD Bore-/skruemaskine BS 18 LT + Vinkelsliber W 18 LTX 125 Quick + 1 x LiHD 3.5 Ah batteri + 1 x LiHD 5.5 Ah batteri + Lader ASC 30-36

Læs mere

KAP- OG GERINGSSAVE. work. don t play. SAVER ALT.

KAP- OG GERINGSSAVE. work. don t play. SAVER ALT. KAP- OG GERINGSSAVE work. don t play. SAVER ALT. NU FÅR TRÆET FULD KRAFT. Der bør alle slå til. For de nye kap- og geringssave fra Metabo er absolut robuste og alsidige. De egner sig til kapning af meget

Læs mere

på ethvert værksted Bør være Bosch søjleboremaskine PBD 40 NYHED! Bosch søjleboremaskine PBD 40 af hensyn til højeste præcision og betjeningskomfort.

på ethvert værksted Bør være Bosch søjleboremaskine PBD 40 NYHED! Bosch søjleboremaskine PBD 40 af hensyn til højeste præcision og betjeningskomfort. Bør være på ethvert værksted Bosch søjleboremaskine PBD 40 NYHED! Bosch søjleboremaskine PBD 40 af hensyn til højeste præcision og betjeningskomfort. Yderligere oplysninger finder du på www.bosch-do-it.dk.

Læs mere

Til alle store opgaver har vi altid den rigtige maskine. Har du endnu flere ideer? www.bosch-do-it.com. 2750 Ballerup. Telegrafvej 1.

Til alle store opgaver har vi altid den rigtige maskine. Har du endnu flere ideer? www.bosch-do-it.com. 2750 Ballerup. Telegrafvej 1. Robert Bosch A/S Power Tools Telegrafvej 1 2750 Ballerup 1619G75813 DK Trykt i Forbundsrepublikken Tyskland Ret til tekniske ændringer forbeholdes. Vi påtager os ikke noget ansvar for trykfejl. Har du

Læs mere

Metal. Kombiner genopladelige maskiner til metalforarbejdning som du vil. NYHED. Kombiner og profiter

Metal. Kombiner genopladelige maskiner til metalforarbejdning som du vil. NYHED. Kombiner og profiter Metal Kombiner genopladelige maskiner til metalforarbejdning som du vil. NYHED Kombiner og profiter FEIN Select + giver dig muligheden for at kombinere en eller flere batteridrevne 18-V-maskiner til professionel

Læs mere

6 nye tilføjelser til RYOBI One Plus 18 volt serien

6 nye tilføjelser til RYOBI One Plus 18 volt serien 20. januar 2012 6 nye tilføjelser til RYOBI One Plus 18 volt serien RYOBI One Plus er en unik værktøjsserie, hvor samme 18 volt batteri og lader kan anvendes med over 35 forskellige elværktøjer og havemaskiner.

Læs mere

BYGGERI. Ydelse, der kan tages med overalt. Den nye universelle batteridrevne FEIN MultiMaster til ombygning og renovering. NYHED.

BYGGERI. Ydelse, der kan tages med overalt. Den nye universelle batteridrevne FEIN MultiMaster til ombygning og renovering. NYHED. BYGGERI Ydelse, der kan tages med overalt. Den nye universelle batteridrevne FEIN MultiMaster til ombygning og renovering. NYHED 12 V og 18 V Gennemprøvet teknik, ny styrke: Den batteridrevne FEIN MultiMaster.

Læs mere

Klarer legende let mere end 1 million iskruninger.

Klarer legende let mere end 1 million iskruninger. Byggeri Klarer legende let mere end 1 million iskruninger. FEIN gipsskruemaskine både med batteri og ledning. ASCT 18 M: mere end 2300 iskruninger pr. opladning! Den nye ekspert inden for gipsarbejde:

Læs mere

Hamrende stærk og med kompakt form

Hamrende stærk og med kompakt form Hamrende stærk og med kompakt form Expert Universal Easy New Compact Generation Easy Universal Expert Den nye Compact-generation af slagboremaskiner fra Bosch. Uanset om du vælger Easy, Universal eller

Læs mere

3-i-1 muskelbundet! Universalmaskinen til enhver hobbyhåndværker: Uneo Maxx og Uneo til hamring, boring og skruning.

3-i-1 muskelbundet! Universalmaskinen til enhver hobbyhåndværker: Uneo Maxx og Uneo til hamring, boring og skruning. 3-i-1 muskelbundet! Universalmaskinen til enhver hobbyhåndværker: Uneo Maxx og Uneo til hamring, boring og skruning. Uneo Maxx og Uneo fra Bosch. Verdens mindste borehamre med pneumatisk slagværk til hamring,

Læs mere

og fuld kontrol Styrke Compact Generation

og fuld kontrol Styrke Compact Generation Styrke og fuld kontrol Compact Generation Easy Universal Expert Make it your home. Skab dit eget hjem med de nye vinkelslibere fra Bosch. De er kraftige og robuste og tilbyder god føring og kontrol takket

Læs mere

Produktoversigt / prisliste gældende fra 1. januar 2009. 1. oplag 2009 Alle priser er ekskl. moms. Ret til prisændringer forbeholdes.

Produktoversigt / prisliste gældende fra 1. januar 2009. 1. oplag 2009 Alle priser er ekskl. moms. Ret til prisændringer forbeholdes. 1. oplag 2009 Alle priser er ekskl. moms. Ret til prisændringer forbeholdes. Produktoversigt / prisliste gældende fra 1. januar 2009 Bosch professionelt værktøj Til professionelle fra professionelle. www.bosch.dk

Læs mere

1 bord 1000 muligheder

1 bord 1000 muligheder 1 bord 1000 muligheder Arbejdsbordet MFT 3: Nok den mest alsidige arbejdsbænk i verden Værktøj for de højeste krav! Klar til brug overalt: Det nye MFT 3 For nogle er det bare et bord Praktisk til fralægning

Læs mere

Kompakt, fleksibel, smart: Et og samme 10,8-V-batteri til alle maskiner

Kompakt, fleksibel, smart: Et og samme 10,8-V-batteri til alle maskiner Kompakt, fleksibel, smart: Et og samme 10,8-V-batteri til alle maskiner Make it your home. Skab dit eget hjem med 10,8-V-systemet fra Bosch. Uanset om du arbejder i huset eller haven, gør de nye maskiner

Læs mere

Med føringsskinne menes Festool

Med føringsskinne menes Festool Med føringsskinne menes Festool Føringssystemer 14 Oversigt over anvendelser 29 Føringsskinne 294 FS/2 Systemoversigt og tilbehør 296 Vakuumløfter 297 GECKO 01 02 0 04 05 06 07 08 09 10 11 12 1 14 15 16

Læs mere

kr.,- kr.,- kr.,- Netto håndværker Netto håndværker Netto håndværker

kr.,- kr.,- kr.,- Netto håndværker Netto håndværker Netto håndværker DDF456RFE BORE-/SKRUEMASK.18V LI-ION Stærk 2-gears maskine. Kompakt udformning. Med overbelastningsbeskyttelse. 4-polet motor. Med ind-bygget LED lys. 22 minutters luftkølet lynlader. DHP481 SLAGBOREMASKINE

Læs mere

PRÆCISIONSVÆRKTØJ.» ruko trykluftsværktøj

PRÆCISIONSVÆRKTØJ.» ruko trykluftsværktøj PRÆCISIONSVÆRKTØJ» ruko trykluftsværktøj RUKO - trykluftsværktøj Fordelene ved trykluft Kræfterne og hastighederne i cylindrene kan indstilles trinløst. Store arbejdshastigheder mulige. Trykluftsværktøj

Læs mere

Bosch genopfinder havearbejdet.

Bosch genopfinder havearbejdet. Bosch genopfinder havearbejdet. Du genopfinder haven. Batteridrevne haveredskaber www.bosch-garden.dk Bosch batteridrevne haveredskaber. med lithium-ion-teknologi. 36 V Du er altid et skridt foran med

Læs mere

Savning med stiksave 02

Savning med stiksave 02 Utrolig præcis Savning med stiksave 02 Oversigt over anvendelser 29 Maskinoversigt 0 TRION stiksav 2 PS 00, PSB 00 Stiksav 5 PS 200 Systemoversigt og tilbehør 6 Stiksavklinger 7 01 02 0 0 05 06 07 08 09

Læs mere

PROMOTIONS KULFRI 18 VOLT STÆRKE HÅNDVÆRKER PRISER! PROMOTION 1.249,- 09/2019 Priserne gælder til

PROMOTIONS KULFRI 18 VOLT STÆRKE HÅNDVÆRKER PRISER! PROMOTION 1.249,- 09/2019 Priserne gælder til 09/2019 Priserne gælder til 31.12.2019 KULFRI 18 VOLT STÆRKE HÅNDVÆRKER PRISER! BS 18 L BL 2 x 2,0 Ah batterier 13 mm patron Drejemoment 60 Nm To gear: 0-550 / 0-1.850 o/min. Vægt med batteri 1,2 kg 1.249,-

Læs mere

4AKCDTP*cgaihe+ Pris ekskl. moms. 1 stk. 398,- 3 stk ,- AG EK VINKELSLIBER

4AKCDTP*cgaihe+ Pris ekskl. moms. 1 stk. 398,- 3 stk ,- AG EK VINKELSLIBER AG 10-125 EK VINKELSLIBER Kraftig 125 mm vinkelsliber med 1000W motor. Kompakt design og slankt greb - kun 276 mm lang. Strømfaldsrelæ forhindrer automatisk opstart. Blød opstart. Hurtig indstilling og

Læs mere

Kompakt. Stærk. 12 volt.

Kompakt. Stærk. 12 volt. OG KAMPAGNER 1/2019 Priserne gælder til 31.08.2019 Kompakt. Stærk. 12 volt. 12 V De nye 12 volt maskiner fra Metabo Se side 2 8 Den nye kompakte klasse De nye 12 volt maskiner fra Metabo gør dit daglige

Læs mere

Industrikvalitet Made in Germany.

Industrikvalitet Made in Germany. Metal Industrikvalitet Made in Germany. De nye FEIN Compact-vinkelslibere. Ny målestok for forholdet mellem pris og ydelse. fra 828,- Kr. ekskl. moms. Med de nye FEIN vinkelslibere arbejder man ikke blot

Læs mere

Få det. På den rigtige. gjort. måde!

Få det. På den rigtige. gjort. måde! Få det gjort. På den rigtige måde! NYHED! De batteridrevne bore-/skruemaskiner PSR 14,4 LI-2 og PSR 18 LI-2 fra Bosch med Bosch PowerControl. Det har aldrig været mere komfortabelt og enkelt at bore og

Læs mere

Klarer legende let mere end 1 million skruer.

Klarer legende let mere end 1 million skruer. BYGGERI Klarer legende let mere end 1 million skruer. FEIN gipsskruemaskine både med batteri og ledning. Kulløs FEIN PowerDrivemotor Den nye ekspert inden for gipsarbejde: FEIN ASCT 14 og 18. FEIN er specialist,

Læs mere

Endnu mere præcis. Den bedste dyksav, vi nogensinde har bygget. Dyksav TS 55 R

Endnu mere præcis. Den bedste dyksav, vi nogensinde har bygget. Dyksav TS 55 R Endnu mere præcis. Den bedste dyksav, vi nogensinde har bygget. Dyksav TS 55 R 2012_DK_dk_Folder_TS55.indd 1 2012_DK_dk_Folder_TS55.indd 2 Større fleksibilitet. Bedre kontrol. Endnu mere præcis. Tro over

Læs mere

Samlingssystem DOMINO 07

Samlingssystem DOMINO 07 Perfekte samlinger Samlingssystem DOMINO 07 Oversigt over anvendelser 145 Maskinoversigt 146 DOMINO brikker 147 DOMINO samlingsfræser 148 DF 500 Systemoversigt og tilbehør 150 01 02 03 04 05 06 07 08 09

Læs mere

Udstyret med en afgørende funktion: Præcision. Multiværktøj VECTURO OS 400

Udstyret med en afgørende funktion: Præcision. Multiværktøj VECTURO OS 400 Udstyret med en afgørende funktion: Præcision. Multiværktøj VECTURO OS 400 Præcision i enhver position. Med VECTURO OS 400 opnår du bedre resultater overalt. Præcise udskæringer på afmærkningen med stabiliseringsbordet,

Læs mere

Bosch have. Kompostkværne

Bosch have. Kompostkværne Bosch have Kompostkværne AXT 25 TC Universalkværn AXT Rapid 2200 Grønt og blødt materiale AXT 25 D Buskafklip Sådan vælger du din Bosch kompostkværn Trin 1 Definer typen af materiale og hvor ofte du skal

Læs mere

AKKU- VÆRKTØJ TIL PROFESSIONELLE I AUTOINDUSTRIEN OG PÅ VÆRKSTEDER. People. Passion. Performance.

AKKU- VÆRKTØJ TIL PROFESSIONELLE I AUTOINDUSTRIEN OG PÅ VÆRKSTEDER. People. Passion. Performance. AKKU- VÆRKTØJ TIL PROFESSIONELLE I AUTOINDUSTRIEN OG PÅ VÆRKSTEDER People. Passion. Performance. Akku-værktøj - fra Chicago Pneumatic 3 NO LIMITS Kan du fikse det? Kan du nå det? Hvornår er du færdig?

Læs mere

Metal koldrundsave fra JEPSON

Metal koldrundsave fra JEPSON THE INVENTOR OF THE DRY CUTTER Metal koldrundsave fra JEPSON Optimale bærbare maskiner til byggepladsen og værkstedet 9435 Super Dry Cutter 9430 Premium Dry Cutter 8219 Metal håndrundsav 8230 Metal håndrundsav

Læs mere

borer også i træ, metal og murværk

borer også i træ, metal og murværk Lille kaos Mere end blot en batteriskruemaskine borer også i træ, metal og murværk Stor ros Make it your home. Skab dit eget hjem med batterislagboremaskinen PSB 10,8 LI-2. Den er ikke blot utrolig alsidig,

Læs mere

Den universelle trappemaskine

Den universelle trappemaskine Den universelle trappemaskine Sikker og komfortabel på trapper www.aat-online.de Mobilitet er et væsentligt aspekt i Deres livskvalitet. Derfor bør Deres bevægelsesfrihed indskrænkes så lidt som muligt.

Læs mere

Drejer langsomt. Drejer hurtigt. Drejer præcist sådan, som du vil have det. Rotationspolerer SHINEX RAP 150

Drejer langsomt. Drejer hurtigt. Drejer præcist sådan, som du vil have det. Rotationspolerer SHINEX RAP 150 Drejer langsomt. Drejer hurtigt. Drejer præcist sådan, som du vil have det. Rotationspolerer SHINEX RAP 150 2 Overbeviser ved første blik. Begejstrer ved andet. Det er kravet til ethvert Festool værktøj

Læs mere

Nemmere. bliver det ikke. Make it your home. Skab dit eget hjem med batteri-skruemaskinen

Nemmere. bliver det ikke. Make it your home. Skab dit eget hjem med batteri-skruemaskinen Planlagt. Udført. Nemmere bliver det ikke Make it your home. Skab dit eget hjem med batteri-skruemaskinen PSR 18 LI-2i med slagfunktion. Uanset om du skal bore i murværk eller i træ og metal, får du et

Læs mere

1.098,- julebesøg 498,- 1.398,- 2.798,- 3.198,- and&vin kampagnepriser and&vin. Vi får. af Hitachi sælgeren KOM OG VÆR MED!

1.098,- julebesøg 498,- 1.398,- 2.798,- 3.198,- and&vin kampagnepriser and&vin. Vi får. af Hitachi sælgeren KOM OG VÆR MED! Vi får julebesøg Rødgaards Import a.s., Esbjerg Rødgaards Import a.s., Kolding Torsdag, den 16. december af Hitachi sælgeren KOM OG VÆR MED! Gratis* * For hver maskine du køber denne dag, modtager du en

Læs mere

Industrielle støvsugere AERO 26

Industrielle støvsugere AERO 26 Kompakte våd-/tørsugere med filterrengøring Produkt fakta AERO 26 er kompakt og nem at anvende - det ideelle valg til mindre rengøringsopgaver på værkstedet eller ude hos kunden. En letvægtsmaskine til

Læs mere

Kraftig sugeevne, støjsvag og mobil: Den nye FEIN Dustex 25 L og Dustex 35 L.

Kraftig sugeevne, støjsvag og mobil: Den nye FEIN Dustex 25 L og Dustex 35 L. BYGGERI Kraftig sugeevne, støjsvag og mobil: Den nye FEIN Dustex 25 L og Dustex 35 L. To kompakte støvsugere med særligt kraftig sugeevne. Kommer rundt alle vegne og har det hele med sig. De gennemtænkte

Læs mere

og fuld kontrol Styrke

og fuld kontrol Styrke Styrke og fuld kontrol Make it your home. Skab dit eget hjem med vinkelsliberne PWS 700-115, PWS 750-115 og PWS 850-125. De er kraftige, robuste og tilbyder god føring og kontrol takket være deres kompakte

Læs mere

100 procent pålidelighed: HAMMERE

100 procent pålidelighed: HAMMERE HAMMERE Ekstrem høj ydelse og 100 procent pålidelighed: Metabo hammere med højeffektivt slagværk. Når vi laver noget, så gør vi det rigtigt. Derfor er vore hammere som værktøj til ekstreme situationer

Læs mere

Godt struktureret: Bajonetsavklingeprogrammet fra Bosch.

Godt struktureret: Bajonetsavklingeprogrammet fra Bosch. Stik- og bajonetsavning Overblik 487 Godt struktureret: Bajonetsavklingeprograet fra Bosch. Det rigtige valg af bajonetsavklinger er altafgørende for et godt arbejdsresultat. Materialetypen, der skal behandles,

Læs mere

MAFELL AG Postfach 11 80 D-78720 Oberndorf a. N. Telefon +49 74 23/8 12-114 Fax 8 12-102 E-Mail export@mafell.de www.mafell.com

MAFELL AG Postfach 11 80 D-78720 Oberndorf a. N. Telefon +49 74 23/8 12-114 Fax 8 12-102 E-Mail export@mafell.de www.mafell.com MAFELL AG Postfach 11 80 D-78720 Oberndorf a. N. Telefon +49 74 23/8 12-114 Fax 8 12-102 E-Mail export@mafell.de www.mafell.com DuoDyvler DD 40 P PowerMAX Best.-nr. 916010 DuoDyvler DD 40 G MaxiMAX Best.-nr.

Læs mere

Bore-/skruemaskine. Gips skruemaskine. Borehammer. Bore-/mejselhammer. Mejselhammer. Batteri slagnøgle SPIT SDI 120 101

Bore-/skruemaskine. Gips skruemaskine. Borehammer. Bore-/mejselhammer. Mejselhammer. Batteri slagnøgle SPIT SDI 120 101 Bore-/skruemaskine Type Side SPIT SDI 120 101 Gips skruemaskine SPIT HDI 220 SPIT HDI 244 102 SPIT IDI 244 SPIT Bits 104 SPIT 216 HDI 105 SPIT 216 106 SPIT SDS+ 107 Borehammer SPIT 328 108 SPIT 329C 109

Læs mere

præcise snit Perfekt til

præcise snit Perfekt til Perfekt til præcise snit Sav og skær mere præcist end nogensinde. Med de stationære maskiner PTS 10, PCM 7, PCM 10, PCM 8S og savstationen PLS 300 til stiksave samt fliseskæreren PTC 1 fra Bosch. Yderligere

Læs mere

Savning som på skinner

Savning som på skinner Savning som på skinner 03 Oversigt over anvendelser 47 Maskinoversigt Dyksave 50 TS 55, TS 75 Eternit-dyksav 54 AXT 50 LA Systemoversigt og tilbehør 55 Rundsavklinger 56 01 02 03 04 05 06 07 08 09 11 12

Læs mere

Kapsavsystem KSS 400 KSS 400 / 36 V

Kapsavsystem KSS 400 KSS 400 / 36 V Kapsavsystem KSS 400 KSS 400 / 36 V Kapsav system KSS 400: Præcision møder uafhængighed. Du har det hele i hånden: Saven er forbundet med skinnen og dermed har du det første og eneste énhånds-kapsav system

Læs mere

FEIN Akku-bonus. Alle FEIN Akku-skruemaskiner fra den 01.08. 31.12.2014 leveres med 3. batteri gratis. 3. Batteri

FEIN Akku-bonus. Alle FEIN Akku-skruemaskiner fra den 01.08. 31.12.2014 leveres med 3. batteri gratis. 3. Batteri FEIN Akku-bonus. Alle FEIN Akku-skruemaskiner fra den 01.08. 31.12.2014 leveres med 3. batteri gratis. 3. Batteri 01.08. 31.12.2014 Boreskruemaskine med firetrinsgear de kraftigste Akku-skruemaskiner fra

Læs mere

Savning som på skinner

Savning som på skinner Savning som på skinner Savning med dyksave 03 Oversigt over anvendelser 43 Maskinoversigt 44 Dyksave 46 TS 55, TS 75 Eternit-dyksav 50 AXT 50 Systemoversigt og tilbehør 51 Rundsavklinger 52 01 02 03 04

Læs mere

Akku-rørskæremaskine. REMS Akku-Cento 22 V NYHED. for Professionals

Akku-rørskæremaskine. REMS Akku-Cento 22 V NYHED. for Professionals Akku-rørskæremaskine REMS Akku-Cento 22 V NYHED for Professionals Patent EP 1 782 904 Super hurtig. Vinkelret. Uden spåner. Uden udvendig grat. Tør. Tysk kvalitetsprodukt 14 7 1 15 16 12 2 4 17 6 3 11

Læs mere

MobiCrane og MobiArm

MobiCrane og MobiArm MobiCrane og MobiArm MobiCrane og MobiArm vores leddelte udliggerkraner giver mange muligheder Fordele MobiCrane og MobiArm en stor forbedring af dit arbejdsmiljø. Løft bliver meget nemmere, og samtidig

Læs mere

STILLADSER TIL PROFESSIONELLE

STILLADSER TIL PROFESSIONELLE 4100 Rullestilladser serie 4000 - Basis Altrex rullestilladser i serie 4000 findes med 2 bredder og 1 længde: Model 4100 har en bredde på 0,75 m og en længde på 2,45 m Model 4200 har en bredde på 1,35

Læs mere

til mange overflader Problemfri fjernelse Hurtig indflytning Et vægbearbejdningssystem

til mange overflader Problemfri fjernelse Hurtig indflytning Et vægbearbejdningssystem Problemfri fjernelse Hurtig indflytning Et vægbearbejdningssystem til mange overflader Vægbearbejdningssystemet PWR 180 CE med dets alsidige forsatser fjerner puds, fliseklæber- eller tapetrester og glatter

Læs mere

Et helt værktøjssystem på 0,5 m²

Et helt værktøjssystem på 0,5 m² Et helt værktøjssystem på 0,5 m² Halvstationært arbejde 05 Oversigt over anvendelser 77 Maskinoversigt 78 Moduler 80 CMS-TS, CMS-OF, CMS-PS, CMS-BS Grundenhed 82 CMS-GE Sæt 83 CMS-TS 55-Set Systemoversigt

Læs mere

Top robust svend. NYHED! Utrolig kompakt robust serie fra Bosch se side 2 NYHED!

Top robust svend. NYHED! Utrolig kompakt robust serie fra Bosch se side 2 NYHED! Bosch Håndværkeravis 2 2011 Top svend Gælder fra 1. marts til og med 30 april 2011 Bore-/ skruemaskine GSR 18 VE-2 Li Robust og kompakt, batteri- og motorbeskyttelse, 80 Nm, 1600 omdr./min., 2 x 3,0 Ah,

Læs mere

POWER OF CORDED FREEDOM OF CORDLESS ONSITE OFFERS

POWER OF CORDED FREEDOM OF CORDLESS ONSITE OFFERS POWER OF CORDED FREEDOM OF CORDLESS ONSITE OFFERS NR. 3 2016 ONSITE_2016_Q3_DK.indd 1 30/08/2016 10:57 POWER OF CORDED FREEDOM OF CORDLESS VI HAR ÆNDRET SPILLETS REGLER MED VORES NYE XR FLEXVOLT-BATTERI.

Læs mere

Håndrundsav K 85 / K 85 Ec Kapsav system KSS 80 Ec / 370

Håndrundsav K 85 / K 85 Ec Kapsav system KSS 80 Ec / 370 Håndrundsav K 85 / K 85 Ec Kapsav system KSS 80 Ec / 370 Saven, der opfylder fremtidens krav. Rotationspunkt på skinnens underside Perfekt snitkvalitet selv ved skråsnit: Håndrundsaven er optimeret til

Læs mere

Fremtidens standard ligger i huldækket. Indstøbningsboks til huldæk

Fremtidens standard ligger i huldækket. Indstøbningsboks til huldæk Fremtidens standard ligger i huldækket Indstøbningsboks til huldæk 100% ny installationsstandard Udviklingen af moderne konstruktionsteknikker betyder, at vi skal være på forkant, når det gælder installationsstandarder.

Læs mere

Ideen bewegen mehr. CargoMaster. Trappeklatring for professionelle. Made in Germany

Ideen bewegen mehr.   CargoMaster. Trappeklatring for professionelle. Made in Germany Ideen bewegen mehr www.cargomaster.org CargoMaster Trappeklatring for professionelle Made in Germany AAT Alber Antriebstechnik GmbH Ehestetter Weg 11 D-72458 Albstadt Tel.: +49 74 31.12 95-0 Fax: 12 95-35

Læs mere

K 4 Premium. K 4 Premium, 1.180-310.0, 2016-05-27

K 4 Premium. K 4 Premium, 1.180-310.0, 2016-05-27 K 4 er med sine 130 bar velegnet til hyppig rengøring af bl.a. terrasse, hegn, møbler, biler, motorcykler og cykler alt efter valg af udstyr. K 4 har en vandkølet motor, der er med til at sikre en mere

Læs mere

For alle, som også overvinder grænser på arbejdet.

For alle, som også overvinder grænser på arbejdet. For alle, som også overvinder grænser på arbejdet. ZARGES-kufferten den perfekte kombination af elegance og robusthed Så legendarisk. Så elegant. Den nye ZARGES-kuffert. Du vil gøre det perfekte indtryk

Læs mere

METAL. Håndgribeligt fremskridt: FEIN ErgoGrip. Til den nye generation af FEIN vinkel- og ligeslibere. NYHED

METAL. Håndgribeligt fremskridt: FEIN ErgoGrip. Til den nye generation af FEIN vinkel- og ligeslibere. NYHED METAL Håndgribeligt fremskridt: FEIN ErgoGrip. Til den nye generation af FEIN vinkel- og ligeslibere. NYHED De nye FEIN slibere med innovativt FEIN ErgoGrip, der sikrer ergonomisk slibning. Et bedre greb

Læs mere

Diamant-rille- og -skæremaskiner

Diamant-rille- og -skæremaskiner Diamant-rille- og -skæremaskiner REMS Krokodil 125 REMS Krokodil 180 SR for Professionals REMS Krokodil rilleskære i stedet for at mejsle. Anlægspladen ligger på hele fl aden under hele rille-/overskæringsprocessen

Læs mere

A registered trademark of SNA Europe Group BAHCO HYDRAULICS

A registered trademark of SNA Europe Group BAHCO HYDRAULICS A registered trademark of SNA Europe Group BAHCO HYDRAULICS INDHOLD BAHCO HYDRAULIC SORTIMENT Løft af motor og gearkasse Værkstedskran, foldbar T Justérbar løftekrog Motorbom Motorstand Gearkasseløfter

Læs mere

Kraftig, fleksibel, smart: Et og samme 18-V-batteri til alle maskiner!

Kraftig, fleksibel, smart: Et og samme 18-V-batteri til alle maskiner! Nyhed! Mere driftstid Kraftig, fleksibel, smart: Et og samme 18-V-batteri til alle maskiner! Make it your home. Skab dit eget hjem med 18-V-systemet fra Bosch. Uanset om du arbejder i huset eller haven,

Læs mere

Uendelig rolig gang. utrolig kraft. New Compact Generation

Uendelig rolig gang. utrolig kraft. New Compact Generation Altid det rigtige valg Bosch Compact-generationen. Uendelig rolig gang utrolig kraft. De nye, kompakte excenterslibere fra Bosch. New Compact Generation NYHED! Den nye Compact-generation af excenterslibere.

Læs mere

Hold fødderne på jorden nye havemaskiner fra RYOBI med ekstra lang rækkevidde.

Hold fødderne på jorden nye havemaskiner fra RYOBI med ekstra lang rækkevidde. 22. februar 2012 Hold fødderne på jorden nye havemaskiner fra RYOBI med ekstra lang rækkevidde. RYOBI er en af de største og mest innovative producenter af havemaskiner og elværktøj på markedet og har

Læs mere

TOPLOCK. Glasrensning

TOPLOCK. Glasrensning DK TOPLOCK Glasrensning Indoor Aquasoft 2 www.vermop.dk Glansrensesortimentet omfatter nye kvalitetsprodukter, der møder det mest avancerede professionelle krav. Arbejdet med garanterer stribefri renhed

Læs mere

Diamantboreanlæg. Type. Side. Overblik over boreudstyr 122. Boremotorer / Borestandere SPIT SD 80 123 SPIT SDR 130 124 SPIT SD 160 125

Diamantboreanlæg. Type. Side. Overblik over boreudstyr 122. Boremotorer / Borestandere SPIT SD 80 123 SPIT SDR 130 124 SPIT SD 160 125 Diamantboreanlæg Type Side Overblik over boreudstyr 122 Boremotorer / Borestandere SPIT SD 80 123 SPIT SDR 130 124 SPIT SD 160 125 SPIT SDR 160 126 SPIT SD 350 127 SPIT SDR 350 128 2 Diamant rørbor Type

Læs mere

Savning og boring. Bredt udvalg fra et enkelt sted. Slidstærke konstruktioner. Antal

Savning og boring. Bredt udvalg fra et enkelt sted. Slidstærke konstruktioner. Antal Savning og boring Bredt udvalg fra et enkelt sted. Slidstærke konstruktioner. Type Antal Kapacitet modeller tom. mm Side Håndsave og klinger 5 18 455 6.2 Save til tørskæring 2 6.3 Bajonetsave Model 530-2

Læs mere

Excentersliber EVA 150 E

Excentersliber EVA 150 E Excentersliber EVA 150 E EVA 150 E: Kraft og sikkerhed Made in Germany Lave vibrationer høj aflastning EVA 150 E er på det bedste egnet til langtidsbrug. Vibrationspuffere afkobler grebet, så vibrationerne

Læs mere

Ren alsidighed. Compact Modul Systemet CMS: Savning, fræsning, slibning på 0,5 m 2. Værktøj for professionelle

Ren alsidighed. Compact Modul Systemet CMS: Savning, fræsning, slibning på 0,5 m 2. Værktøj for professionelle Ren alsidighed Compact Modul Systemet CMS: Savning, fræsning, slibning på 0,5 m. Værktøj for professionelle Compact Modul Systemet CMS ren alsidighed System-idéen er gjort endnu mere perfekt + CMS modulholder

Læs mere

Ingen kan undvære en. Grebet skal have god plads til hånden og have skridsikker belægning. Hopstangen skal være solid og må ikke have slør.

Ingen kan undvære en. Grebet skal have god plads til hånden og have skridsikker belægning. Hopstangen skal være solid og må ikke have slør. Test Gør Det Selv tester værktøj og materialer for dig. Har du en idé til, hvad vi skal teste, så send os en mail på test@goerdetselv.dk Grebet skal have god plads til hånden og have skridsikker belægning.

Læs mere

Alsidige løsninger til montage af solceller på skrå og flade tage. Hilti MSP. El- och VVS. Hilti. Outperform. Outlast. Løsninger til solcellemontage

Alsidige løsninger til montage af solceller på skrå og flade tage. Hilti MSP. El- och VVS. Hilti. Outperform. Outlast. Løsninger til solcellemontage Løsninger til solcellemontage Alsidige løsninger til montage af solceller på skrå og. Hilti. Outperform. Outlast. Stærk og hurtig montage på skrå tage Stærk og hurtig montage på skrå tage Montage af solceller

Læs mere

K 4 Home. K 4 Home, 1.180-153.0, 2016-05-27

K 4 Home. K 4 Home, 1.180-153.0, 2016-05-27 K 4 Home er med sine 130 bar og udstyrspakke velegnet til hyppig rengøring af bl.a. terrasse men den kan også rengøre mure, hegn, havemøbler, biler, motorcykler og cykler. K 4 har en vandkølet motor, der

Læs mere

Til alle store opgaver har vi altid den rigtige maskine.

Til alle store opgaver har vi altid den rigtige maskine. Har du endnu flere ideer? Find inspiration til forbedringer i hjemmet på www.bosch-do-it.dk. Her finder du ikke kun tips og tricks til de mest almindelige opgaver i hjemmet, men også byggevejledninger

Læs mere

1456 www.hettich.com

1456 www.hettich.com 1456 www.hettich.com Programoversigt Udtræk til træskuffer Udtræk Quadro Oversigt 1458-1459 Udtræk til træskuffer Kuglelejeudtræk KA Oversigt 1498-1499 Udtræk til træskuffer Rulleudtræk FR Oversigt 1524-1525

Læs mere

Mark like a Professional. Markeringssystem FlyMarker PRO

Mark like a Professional. Markeringssystem FlyMarker PRO Mark like a Professional Markeringssystem FlyMarker PRO Mark like a Professional FlyMarker PRO Version MOBIL Med den håndholdte CNC markeringssystem Fly- Marker PRO, bliver markering af store, tunge og

Læs mere

S.P.A. kollektion. Sikker. Personlig. Assistance

S.P.A. kollektion. Sikker. Personlig. Assistance S.P.A. kollektion Sikker. Personlig. Assistance Vi støtter dig. Vær dig selv. For de fleste af os kommer der et tidspunkt på grund af alder eller noget andet hvor man har brug for ekstra støtte. Man er

Læs mere

Fliseværktøj. www.svalk.dk

Fliseværktøj. www.svalk.dk Fliseværktøj www.svalk.dk Fliseskærer manuel Fliseskærer Easy 400 God lille hobbymaskine. Skærelængde 400 mm. Fliser på 40 x 40 cm, som skal skæres diagonalt. Flisetykkelse max. 10 mm. 07274 Fliseskærer

Læs mere

alvac tornado _ vakuumløftemaskine stor løftekapacitett

alvac tornado _ vakuumløftemaskine stor løftekapacitett alvac tornado vakuumløftemaskine we make the impossible possible Løftekapacitet: 5000 kg Egenvægt: 180 kg Dimensioner: L575 x B630 x H1017 mm CE godkendt Sugekop: 360º rotation Sikker håndtering Let montering

Læs mere

Ideen bewegen mehr. CargoMaster. Trappeklatring for professionelle. Made in Germany

Ideen bewegen mehr.   CargoMaster. Trappeklatring for professionelle. Made in Germany Ideen bewegen mehr www.cargomaster.org CargoMaster Trappeklatring for professionelle Made in Germany AAT Alber Antriebstechnik GmbH Ehestetter Weg 11 D-72458 Albstadt Tel.: +49 74 31.12 95-0 Fax: 12 95-35

Læs mere

Håndstempler og Prægeværktøj

Håndstempler og Prægeværktøj Håndstempler og Prægeværktøj Goliath Goliath Spejlvendt Goliath Pryor Mikro mærkning Pryor Kyk og Skandinaviske karakterer Omvendre karakterer fnger en tydelig spejlvendt skt. Karakterstørrelse Typografi

Læs mere

Den bedste dyksav vi nogensinde har bygget nu med batteri. Akku dyksav TSC 55

Den bedste dyksav vi nogensinde har bygget nu med batteri. Akku dyksav TSC 55 Den bedste dyksav vi nogensinde har bygget nu med batteri. Akku dyksav TSC 55 Et nyt kapitel for dyksave: den nye TSC 55 med dobbeltbatterikoncept Den nye akku dyksav TSC 55 udviklet på basis af TS 55

Læs mere

SE 75/85-55. 1-rækket, sideforskudt kartoffeloptager med tank, Grimme digitalteknik og 75 eller 85 cm indføringskanal

SE 75/85-55. 1-rækket, sideforskudt kartoffeloptager med tank, Grimme digitalteknik og 75 eller 85 cm indføringskanal SE 75/85-55 1-rækket, sideforskudt kartoffeloptager med tank, Grimme digitalteknik og 75 eller 85 cm indføringskanal 1-rækket som altid.ydedygtig som aldrig før: den nye SE 75/85-55. Der findes ikke noget,

Læs mere