Tusindfryds nyhedsbrev april 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tusindfryds nyhedsbrev april 2017"

Transkript

1 Kære alle Marts måned har været en meget travl måned i Tusindfryd. Kulturgruppen har mødtes ikke mindre end to gange i løbet af måneden, men nu er planen for resten af året også ved at være på plads. Vi har også haft kontakt med både Assens Kommunes sundhedskonsulenter og Frank i Bowlingcenteret og CSV, så vi har fået tilrettelagt en masse nye tilbud, som du kan læse mere om her i nyhedsbrevet. Tag med på havnegrillen i denne uge, til middag i Bowlingcenteret, på tur til Faaborg i maj og ikke mindst til Olsens Paradis i september. Hvis du vil være med til at bestemme, hvad årets sommerfest sammen med CSV skal indeholde, skal du mødes med os i et festudvalg onsdag d.19.april kl I kokkegruppen har vi også haft nyt på programmet. Else har ønsket at arbejde lidt færre gange med at lave mad i caféen. Tove har tilbudt at træde til, således at Tove og Else hver især laver mad ca. hver 6. gang i caféen. Dejligt, det kan lade sig gøre. Tak til jer, Tove og Else! 1 I dette nyhedsbrev kan du også læse om Folkebevægelsen mod ensomhed. Og du kan som sædvanligt se caféens menuplaner og læse Ivans note. For nylig fik Assens kommune ny hjemmeside. Hanne Longhi, vores leder i Socialpsykiatrien i Assens, synes, vi skal have vores egen side. Pia (redaktør af dette nyhedsbrev) er web-master på den nye side. Den er ikke helt færdig endnu, men kontaktoplysninger m.v. ligger på siden. Du kan se den på denne adresse:

2 Hygge på havne-grillen fredag d.7. april 2017 Vil du være med til en frokost på Hygge på havnen-grillen som ligger på havnen i Assens? Der vil være mulighed for at købe alt fra kaffe, sodavand, frokost mm. Vi mødes ved grillen kl Vi kan følges fra Tusindfryd i bil kl eller vi kører fra Vestervangen kl Frokost på havnen kl Derefter er der mulighed for at vi kan gå en tur på marinaen, nyde den dejlige udsigt og måske gå en tur ved vandet Tilmelding til Mette i Vestervangen eller Pia i Tusindfryd senest d.5.april. Læs mere om havnegrillen på: 2 Mange er gået sammen i Folkebevægelsen mod ensomhed, da der findes mange ensomme mennesker i Danmark. Du kan læse mere om folkebevægelsen her: I uge 17, som forløber fra d.24.april, har folkebevægelsen lavet en kampagne for at sætte fokus på problematikken. Kampagnen hedder: Danmark spiser sammen. Fælles måltider kan skabe fællesskaber og de bringer mennesker sammen. Du kan læse mere om kampagnen her: Sundhedskonsulenterne i Assens Kommune har været opmærksomme på kampagnen og sørger for, at der kommer en annonce i avisen om fælles spisetilbud i Assens. Tusindfryd er blandt dem, der har tilbud om fællesspisning. Frank fra Bowlingcenteret har sammensat en lækker og billig menu til os, så han og Tusindfryd tilbyder billig middag i Bowlingcenteret mandag d.24. april. Læs om arrangementet på næste side.

3 Kom til hyggelig middag i Bowlingcenteret! Tag din kæreste, ven, mor, nabo eller bror med Mandag d.24.april kl (til ca. kl.) Kom og hyg dig sammen med os! Vi mødes i Assens Bowling Center og spiser sammen. Assens Bowling Center Korsvangcenteret 1, 5610 Assens 3 Vi kan følges fra Tusindfryd kl.17.30, hvis du ønsker det. Middagsret: Mørbradgryde med ris og en mixed salat: 60 kr. Du kan også tilkøbe en dessert: Softice med toppings og en kop kaffe: 25 kr. Betaling for mad ved din tilmelding i Café Tusindfryd, Odensevej 29 C, 5610 Assens, senest d.19.april. Kommer du i Psykiatricenter Vestervangen kan du tilmelde dig og betale dér. Du kan også følges med Mette fra psykiatricenteret til middagen på Bowlingcenteret.

4 Mad og bevægelse Tirsdage kl Cafe Tusindfryd starter nu et helt nyt tiltag op sammen med brugere af cafeen og sundhedskonsulenterne i Assens Kommune. Vi har kaldt tilbuddet for mad og bevægelse og det er for alle, der har lyst til at bevæge sig bare en lille smule samt få information om, hvordan man med små ændringer kan spise lidt sundere. Hver gang starter med en omgang let stolemotion og derefter er der forskellige oplæg/aktiviteter. Der er lagt op til en et hyggeligt og aktivt samvær hvor, alle kan være med. Program: d. 25. april d. 2. maj d. 9. maj d. 16. maj d. 23. maj d. 30. maj Stolemotion stolemotion stolemotion stolemotion stolemotion stolemotion Oplæg mad måltider om og Oplæg om madens betydning for helbredet Let styrketræning Aktiviteter med bolde Ønsker fra deltagerne Mad og måltider Yoga og Yoga og Yoga og Afslutning/evaluering afspænding afspænding afspænding kaffe kaffe kaffe kaffe kaffe kaffe 4 Tid og sted: Tirsdag kl på cafe Tusindfryd. Sundhedskonsulenterne Lene Puggaard Madsen og Jane Poulsen står for forløbet. Tilmeld dig senest d.19.april. Der er max. plads til 12 deltagere. Pladser gives efter først til mølle princippet.

5 Tur til Arresten i Faaborg og besøg på Faaborg røgeri Café D.5.maj kl ca. kl Vi mødes foran Arresten i Faaborg kl Adressen er: Torvet 19, 5600 Faaborg Du kan tage af sted selv, eller du kan køre med Mette fra Tommerup eller i private biler fra Tusindfryd. Kørsel fra Tusindfryd kl Pris tur retur for kørsel til din chauffør: 70 kr. Der aftales nærmere om kørsel fra Vestervangen med Mette Vi kører ad den smukke vej gennem Jordløse til Faaborg og måske en anden smuk tur, retur til Assens. Arresten er et museum, der er indrettet i den gamle arrest i Faaborg. Museet er indrettet, så man kommer helt tæt på livet i en arrest både historisk og i nutid i et dansk arresthus. Vi ser både celler, fangegård og retssal i Arresten. Du kan læse mere om museet ved klikke ind på og derfra gå videre til Arresten. 5 Vi ser museet, og kl.ca går vi på Faaborg røgeri Café og spiser frokost / drikker kaffe (priser fra ca. 32 kr.) Vi forlader Faaborg kl. ca Priser: Husk at betale til din chauffør: 70 kr. Entré på arrestmuseet: 50 kr., men da vi nok kan samle en gruppe på min. 6 personer, bliver prisen nok 40 kr. (gruppepris) Det, du drikker og spiser i caféen. Du skal ikke betale forud. Tilmelding til: Mette (Vestervangen) eller Pia (Tusindfryd) senest onsdag d.26.april

6 Ivans note Artikelserie om angst Små skridt Angst kan ofte stamme fra negative tanker. Hvis jeg har en opgave forude, kan tankerne gøre det umuligt at gennemføre opgaven. Det kan virke uoverskueligt, umuligt at overkomme opgaven, fordi jeg ikke tror på mig selv. Min selvtillid er væk, jeg mener ikke jeg slår til, magter det ikke og føler mig uduelig og magtesløs. I sådan en situation gælder det om at skifte fokus, at tvinge sig selv til at tænke positivt. Hvor bliver det dejligt når opgaven er udført. Skønt at det er overstået, og pragtfuldt at nyde resultatet. I stedet for at fokusere på den uoverkommelige opgave, fokuserer jeg på resultatet, det veludførte arbejde og glæden ved at have løst udfordringen. Hvis opgaven er for omfattende til at udføre på egen hånd, gælder det om at bede om hjælp. Dette er ikke nemt det kan jeg da ikke tillade mig, jeg vil så nødig være til ulejlighed etc. Her gælder det om at overvinde disse negative tanker, og række ud til andre. Hele opgaven skal ikke løses på en gang. Tag det første lille skridt, nyd at være i gang. Ros dig selv for det du har udført. Gå i gang med skridt nummer to når du er i stødet, Glæd dig over din evne til at tage udfordringen i små bidder. Ofte kan du slet ikke stoppe når du først er i gang, et skridt bliver til to, tre, fire etc. Metoden er som andre metoder ikke ufejlbarlig, men til tider er det vejen frem. Ivan 6 Åbningstid: Onsdage: kl Tlf.: Assens Sundhedscenter, Odensevej 29 C st., Assens. Café Tusindfryd Kontaktperson: Pia Holm Waaben Nørgaard, tlf.: Café Tusindfryd er for dig, der er voksen og psykisk sårbar eller psykisk syg. Cafeen er også for voksne pårørende. Cafeen er et åbent og uforpligtende tilbud. Du kan besøge cafeen, som du ønsker og har behov for, og du behøver ikke visitation for at besøge den. I cafeen vægter vi et rart, hyggeligt og åbent miljø, og vi forventer at vores gæster bidrager til det gode miljø Cafe Tusindfryd tilbyder salg af kaffe / te og vand kort efter åbning og frem til ca. en halv time før lukketid, hvor vi rydder op. Dagens avis er til fri afbenyttelse.

7 Det sker i cafeen: Kl.12.30, senest: Tilmelding til aftensmad, hvis du vil spise med. Kl. ca : Fællesspisning, salg af dagens menu. Husk tilmelding til aftensmad senest samme dag kl , tlf.: Indtal eventuelt besked på telefonsvarer / send en SMS, den aflyttes / aflæses kl NB: Husk tilmelding til mad på cafeens tlf., når Cafeen har vikar: Onsdag d.5.april Kok: Nancy Menu: Boller i karry Tilmeld hygge på havnen Onsdag d.12.april Kok: Else, Finn og Nancy Påskemenu, 3 retter: Skidne æg Kyllingefrikadeller Blommetrifli Onsdag d.19.april Kok: Finn Menu: Kylling med abrikos NB: festudvalg mødes Tilmelding til mad og bevægelse og Spisning i Bowlingcenteret Onsdag d.26.april Kok: Finn Menu: Hamburgerryg med grøntsager Tilmelding tur til Faaborg Arrest Onsdag d.3.maj Kok: Nancy og Finn Menu: Fryserens hemmeligheder Onsdag d.10.maj Kok: Else Menu: Lasagne Onsdag d.17.maj Kok: Else Menu: Kalkunbryst med bacon og bearnaisesauce Onsdag d.24.maj Kok: Nancy Menu: Hvidkålslasagne Onsdag d.31.maj Kok: Finn Menu: Forlorne ællinger 7 Prisliste, Café Tusindfryd: Kaffe eller te, ad libitum Brød med eller uden pålæg Sodavand og juice Aftensmåltid Se dagspriser på øvrige varer og priser ved fester 8 kr. 10 kr. 6 kr. 35 kr. Nyhedsbrevet sendes på mail til alle, som ønsker det. Nyhedsbrevet sendes som regel ud i slutningen af hver måned. Du kan hente et trykt eksemplar af nyhedsbrevet i Café Tusindfryd. Redaktør er Pia Holm Waaben Nørgaard. Læs mere på Tusindfryd er en samling af forskellige aktiviteter, uden krav om visitation. Tusindfryd er en del af Psykiatricenter Vestervangen. Psykiatricenter Vestervangen: Tlf.: Leder af Socialpsykiatrien i Assens: Hanne Longhi

8 Arrangementer og aktiviteter i Tusindfryd Kulturgruppen planlægger og afholder arrangementer og aktiviteter ud fra ideer og ønsker fra Tusindfryds brugere. For tiden er Mette, der er medarbejder i Psykiatricenter Vestervangen i Tommerup med i gruppen. Mette vil deltage i mange af vores arrangementer, og hun vil invitere brugere fra Vestervangen med. Hvor intet andet er nævnt, forventer vi min. 3 tilmeldinger for at arrangementerne bliver afholdt. Aktiviteterne beskrives uddybende, efterhånden som de planlægges. Husk: Du er altid velkommen til at komme med forslag til aktiviteter! Dato Fredag d.27.januar 2017 Fredag d.24.februar Onsdag d.15.marts Fredag d.7.april Onsdag d.12.april Mandag d.24.april Fredag d.5.maj Onsdag d.21.juni Fredag d.11.august Søndag d.10.september Oktober Lørdag d.18.november December Arrangementer / aktiviteter Besøg på Tobaksgårdens café. Kl ca Kl Frokost og banko i Tusindfryd. Kl.. Teater / Elvis. Sted: Arena Assens. Hygge på havnen og gåtur ved stranden Påskemiddag i Café Tusindfryd I Danmark spiser vi sammen, Bowlingcenteret kl Ca. kl : Besøge arrestmuseum i Faaborg og derefter besøg i Faaborg Røgeri Café. Sommerfest med CSV Evt. lille aktivitet i juni Tur til Humlemagasinet med madkurv og kaffe, tilmeld d.9.august. Bustur med Frørup Rejser til Olsens Paradis. Tilmelding senest 14.juni Lille Assens-tur Bustur med Frørup Rejser til Cathrinesminde Teglværk, julemarked, og Fleggaard i Tyskland Julefest med CSV Julemiddag i Café Tusindfryd Julehyggedag i caféen? 8 Arrangementer og aktiviteter udenom Tusindfryd PsykInfo: Se aktivitetskalenderen for Psykiatrisk Informationscenter på: Aktivitetskalenderen ligger desuden i Tusindfryds lokaler. Du kan også besøge det lokale Psykinfo på Vestervangen 100 i Tommerup. CSV: CSV (Center for Specialundervisning for Voksne) har en række undervisningstilbud til dig, der er psykisk sårbar. Du kan læse mere om det på CSV s hjemmeside: Du kan finde pjecer fra CSV i Tusindfryds lokale.

9 Tusindfryds arbejdsgrupper Tusindfryds planlægningsgruppe: Gruppen er en lukket arbejdsgruppe, der arbejder med udviklingen i Tusindfryd, forslag til nye tilbud med videre. Medlemmer: Nancy, Ivan, Tove, Peter S., Finn (suppleant) og Pia Kulturgruppen: Kulturgruppen er en lukket arbejdsgruppe. Vi planlægger forskellige arrangementer og aktiviteter. Kom gerne med ideer til os! Medlemmer: Tove, Finn og Pia Cafégruppen: Gør caféen klar til åbning m.m. Kokkegruppen: Planlægger menuer og laver mad i cafeen. Medlemmer: Nancy (kok), Else (kok), Finn (kok) og Pia Medhjælpere: udfører frivilligt arbejde i Tusindfryd og mødes med jævne mellemrum Nancy, Peter D., Else, Tove og Finn. Pia er med, når medhjælpergruppen mødes. Tusindfryds interessegrupper Gavekassen, en interessegruppe: Gavekassen har til formål at give opmærksomheder til medlemmerne ved særlige lejligheder. Gavekassen bestyres af Nancy, som kan kontaktes i cafeen, på tlf.: IT-gruppen: En lukket interessegruppe, der arbejder med at lære IT Vi opretter interessegrupper i takt med ønsker og behov. i Tusindfryd SMART Recovery har en selvhjælpsgruppe i Assens for alle, der har haft et misbrug, og ønsker hjælp, støtte og inspiration til at håndtere deres afhængighed. Misbruget kan dreje sig om stoffer, spil, alkohol, sex, overtræning, spisning og meget andet. Gruppen mødes i Café Tusindfryd hver torsdag kl Du kan møde op, uden forudgående kontakt. Mere information kan fås hos projektleder Lone Jensen, tlf.: Og du kan læse mere på hjemmesiden: 9 Åbnings- og kontakttider i Tusindfryd Café Tusindfryd har åbent hver onsdag kl Mandag, tirsdag og fredag foregår der forskellige ting i Tusindfryd: Vi afholder forskellige aktiviteter i og udenfor Tusindfryd, og Pia deltager i supervision, kurser og diverse møder i Tusindfryd og andre steder og udfører driftsmæssige opgaver i Tusindfryd. Mange af møderne ligger på tirsdage. Ind imellem har vi planlagt aktiviteter eller Pia er til møder o.l. på andre tidspunkter, end de her viste. I disse tilfælde holder vi i stedet for lukket i nogle af de almindelige åbningstider. Vi lukker dog ikke i cafeens åbningstid. Se nedenfor, hvornår du bedst træffer nogen på telefon. Kontakt Tusindfryd: Telefon, Pia: Træffes bedst mandag, onsdag og fredag kl Telefon, Café Tusindfryd: Onsdag kl Mail: phwno@assens.dk Tusindfryd, Odensevej 29 C st., 5610 Assens

10 Kalenderoversigt: (opdateres løbende) Uge Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag April Pia personalemøde i Vestervangen Tilmeld hygge på havnen 6 7 Hygge på havnegrillen ca Palmesøndag Påskemiddag i caféen påskedag 18 Pia teammøde Vestervangen I Danmark spiser vi sammen, arrangement. Bowlingcenteret kl Mad og bevægelse Møde i festudvalg (sommerfest) Tilmeld spisning i Bowlingcenteret Tilmeld Mad og bevægelse 26 Tilmeld tur til Arrestmuseum 13 Skærtorsdag 14 Langfredag Påskedag

11 Uge Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Maj Mad og bevægelse Pia personalemøde i Vestervangen Tur til Arrestmuseum Kokkegr Pia ferie hele ugen 9 Mad og bevægelse Mad og bevægelse Pia ferie Julie vikar Bededag Kulturgr Mad og bevægelse Kristi himmelfartsdag 26 Pia fri Møde medhjælpere Mad og bevægelse

12 Uge Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Juni Pinsedag 23 5 Grundlovsdag. 2.pinsedag Møde planlægningsgr Pia personalemøde i Vestervangen Pia teammøde Vestervangen Tilmelding bustur til Olsens Paradis 21 Længste dag Sommerfest med CSV kl Hyggetur medhjælpere Pia fri Sankthansdag

Kom med til en hyggelig eftermiddag Banko

Kom med til en hyggelig eftermiddag Banko Kære alle Her i februar vil vi hygge os indendørs på forskellig vis i Tusindfryd. Vi skal blandt andet spille banko. Det kan du læse mere om her i nyhedsbrevet. Vi har forhåndsbooket nogle pladser til

Læs mere

Julefest med CSV og Tusindfryd

Julefest med CSV og Tusindfryd Kære læser Onsdag d.14.november besøgte Else fra Elses Fodpleje i Tommerup os. Hun gav gratis fodbehandling til 5 heldige borgere, der alle gav udtryk for, at det var ren nydelse. Der havde meldt sig flere,

Læs mere

Tusindfryds nyhedsbrev oktober 2018

Tusindfryds nyhedsbrev oktober 2018 Kære læser I dette nyhedsbrev kan du læse om vores tur til Ree Park med Frørup Busrejser. Og du kan læse om vores planer for den kommende tid. Vi er godt på vej med planer helt ind i julemåneden, men først

Læs mere

Tusindfryds nyhedsbrev november 2018

Tusindfryds nyhedsbrev november 2018 Kære læser Mange af jer har siden september spurgt til, hvordan fremtiden kommer til at se ud i Tusindfryd. Nu begynder der at tegne sig et billede. Som mange af jer ved, vedtog et flertal i Byrådet i

Læs mere

I ønskes alle en rigtig dejlig sommer!

I ønskes alle en rigtig dejlig sommer! Kære læser Ferietiden har ramt os alle. Dette nyhedsbrev gælder derfor for to måneder: juli og august. I juni måned har vi både været på en fantastisk tur til Baagø og afholdt en herlig sommerfest sammen

Læs mere

Tusindfryds nyhedsbrev april 2019

Tusindfryds nyhedsbrev april 2019 Kære læser I løbet af marts har vi ryddet op og gjort i orden, allevegne i Tusindfryd. Den dejlige middagsret fryserens hemmeligheder i løbet af måneden, gav anledning til oprydning i fryseren, og Palle

Læs mere

Tag med på tur til Psykiatrisk Samling i Middelfart Tirsdag d.11.oktober kl ca

Tag med på tur til Psykiatrisk Samling i Middelfart Tirsdag d.11.oktober kl ca 1 Kære alle I månedens nyhedsbrev kan du læse om vores dejlige tur til Himmelbjerget i starten af september. Og du kan læse en spændende artikel i Ivans artikelserie om angst. Kulturgruppen har arrangeret

Læs mere

Tusindfryds nyhedsbrev februar 2019

Tusindfryds nyhedsbrev februar 2019 Kære læser Jul og nytår er (for længst) overstået med travlhed og gode stunder, derefter har vi i Tusindfryd været ramt af både sygdom og ferie hos redaktøren, så januar måneds nyhedsbrev udeblev. Her

Læs mere

Fredag d.27.januar kl ca.16.00

Fredag d.27.januar kl ca.16.00 Kære alle Julemåneden er afsluttet efter mange julerier, også i Tusindfryd. D.14.december holdt vi en hyggelig julefest sammen med CSV. Der blev både sunget til Ivans klaver akkompagnement, grinet af den

Læs mere

Tusindfryds nyhedsbrev marts 2019

Tusindfryds nyhedsbrev marts 2019 Kære læser Februar løb hurtigt forbi med flere lyse timer, dejlige cafédage og tilmeldinger til aktiviteter, møde i udviklingspanelet for Tusindfryd og en hyggelig banko dag. Det kan du læse mere om her

Læs mere

Julefest med CSV og Tusindfryd

Julefest med CSV og Tusindfryd 1 Kære alle I ønskes alle en glædelig og hyggelig jul. I Tusindfryd tyvstartede vi på julen med en juletur i november måned til Bredebro i Sønderjylland og med en smuttur til Tyskland. Læs mere om turen,

Læs mere

Uge 2 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Dato 05-01-2015 06-01-2015 07-01-2015 08-01-2015 09-01-2015 Teori Teori 7 Holdstart Uge 3 Mandag Tirsdag

Uge 2 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Dato 05-01-2015 06-01-2015 07-01-2015 08-01-2015 09-01-2015 Teori Teori 7 Holdstart Uge 3 Mandag Tirsdag Uge 2 Dato 05-01-2015 06-01-2015 07-01-2015 08-01-2015 09-01-2015 Uge 3 Dato 12-01-2015 13-01-2015 14-01-2015 15-01-2015 16-01-2015 Uge 4 Dato 19-01-2015 20-01-2015 21-01-2015 22-01-2015 23-01-2015 Uge

Læs mere

Netværks Avisen. Sommer program. Juni / Juli 2015 Blad. Nr. 6 &7

Netværks Avisen. Sommer program. Juni / Juli 2015 Blad. Nr. 6 &7 Netværks Avisen Sommer program Juni / Juli 2015 Blad. Nr. 6 &7 Det kan du også læse om i bladet. Sommerudflugter og aktiviteter. Cafeens åbningstider. Ugens menuer. Indholds fortegnelse & Åbningstider.

Læs mere

APRIL 1. Fredag 1 Lørdag 2 Søndag 3 Mandag 4 Uge 14 Tirsdag 5 Onsdag 6 Torsdag 7. Side 3 af 12

APRIL 1. Fredag 1 Lørdag 2 Søndag 3 Mandag 4 Uge 14 Tirsdag 5 Onsdag 6 Torsdag 7. Side 3 af 12 Side 1 af 12 JANUAR 1 Lørdag 1 Nytår Søndag 2 Mandag 3 Uge 1 Tirsdag 4 Onsdag 5 Torsdag 6 Hellig 3 konger Fredag 7 Lørdag 8 Søndag 9 Mandag 10 Uge 2 Tirsdag 11 Onsdag 12 Torsdag 13 Fredag 14 Lørdag 15

Læs mere

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Maj og juni 2011 Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Ta med en tur på BAKKEN - Ishøj - for nu er foråret kommet Adresse: Krumtappen Østerhøj Bygade 48 2750 Ballerup

Læs mere

Maj Sydtoften Grindsted Tlf.:

Maj Sydtoften Grindsted Tlf.: Maj 2017 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk http://billund.dk/cafehimmelblaa 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion: Alice Henriksen (ansv.) Knud Erik Hansen

Læs mere

DAMGÅRDENS NYHEDSBLAD

DAMGÅRDENS NYHEDSBLAD DAMGÅRDENS NYHEDSBLAD 1 APRIL 2019 2 Uge April 2019 14 14 Mandag 1. Kl. 10:00 Revy Kl. 13:30 OL spil Tirsdag 2. Kl. 10:00 Vi ser film Kl. 13:30 Hygge snakke Onsdag 3. Kl. 11:00 Vi holder påskefrokost.

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Velkommen til Dagcenteret på Damgården

Velkommen til Dagcenteret på Damgården Velkommen til Dagcenteret på Damgården Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til dagcenteret på Damgården Plejecenter Damgården er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Damgården er beliggende

Læs mere

September Sydtoften Grindsted Tlf.:

September Sydtoften Grindsted Tlf.: September 2017 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk http://billund.dk/cafehimmelblaa 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion: Alice Henriksen (ansv.) Knud Erik

Læs mere

Månedsblad for de 2 Caféer September 2014

Månedsblad for de 2 Caféer September 2014 Månedsblad for de 2 Caféer September 2014 Side 1 Tina/Helge kan levere stof I dette nummer kan du læse om: Nyt fra Cafeerne Fest i Cafeen i Larslejsstræde Kulturnat Kalender m.m. Caféen Velkommen til Jan

Læs mere

DEBATKORT. om det gode værtskab

DEBATKORT. om det gode værtskab 20 DEBATKORT om det gode værtskab Hvad er debatkort? Debatkortene er et værktøj til at skabe dialog og refleksion. Udfordringerne på kortene er oplæg til samtale om det gode værtskab, der giver forståelse

Læs mere

Aktiviteter 1. halvår 2016 Gundorfslund aktivitetscenter

Aktiviteter 1. halvår 2016 Gundorfslund aktivitetscenter Aktiviteter 1. halvår 2016 Gundorfslund aktivitetscenter Gundorfslund 32 9000 Aalborg Tlf 9812 7600 Åbningstider mandag-torsdag kl 9-16 Fredag kl 9-13 Faste aktiviteter Mandage Sundhed på en anden måde*

Læs mere

Velkommen til. SFO Firkløveren. Skolen på la Cours Vej Emil Chr. Hansensvej 2

Velkommen til. SFO Firkløveren. Skolen på la Cours Vej Emil Chr. Hansensvej 2 Velkommen til SFO Firkløveren Skolen på la Cours Vej Emil Chr. Hansensvej 2 2000 Frederiksberg Tlf.: 38 21 04 70 Mail: firkloeveren@frederiksberg.dk Web: www.frb-lc.dk 1 Indholdsfortegnelse Velkommen til

Læs mere

August, september og oktober Bestyrelsen :

August, september og oktober Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Juni Sydtoften Grindsted Tlf.:

Juni Sydtoften Grindsted Tlf.: Juni 2017 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk http://billund.dk/cafehimmelblaa 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion: Alice Henriksen (ansv.) Knud Erik Hansen

Læs mere

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV Dag Dato Aktivitet Personale Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo Tor 4. jul Madbix Pølser fra grillen Ki Ti Ca Lo Tir 9. jul Rundbold

Læs mere

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst E-mail Nyhedsbrev nr. 23 Kære medlem af Scleroseforeningens lokalafdeling Hermed fremsendes nogle informationer, som du kan have glæde af at kende. Cykelprojektet Helsingør-Paris 2013 28 cykelryttere sætter

Læs mere

Aktiviteter April 2016

Aktiviteter April 2016 Aktiviteter April 2016 Vestergården Annebergvej 73 9000 Aalborg Tlf: 9931 6900 Åbningstider mandag til fredag fra kl. 9.00 15.45 Kære efterlønsmodtager og pensionist i Aalborg Kommune Velkommen på Centret

Læs mere

Socialpsykiatrien Assens Kommune

Socialpsykiatrien Assens Kommune Socialpsykiatrien Assens Kommune Om Socialpsykiatrien Hvad er socialpsykiatri? Hvilke kommunale opgaver? Hvem er målgruppen? Hvor kommer de fra? Hvordan gør vi? Hvorfor? Rehabilitering, vækst og udvikling

Læs mere

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015 Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015 Velkommen til årets sommerprogram hos Idræt og kultur. Programmet er blevet til ved et fællesmøde i idræt og kulturtilbuddet, hvor der kom mange idéer på banen.

Læs mere

Februar, marts og april Bestyrelsen :

Februar, marts og april Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km.. som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø november 2012

Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø november 2012 Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø november 2012 Kære beboere og samarbejdspartnere på og omkring Arendalsvej Læs om alt det spændende der foregår på og omkring Arendalsvej i dette nyhedsbrev. Ideer til kommende

Læs mere

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2017

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2017 Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2017 Velkommen til årets sommerprogram hos Idræt og kultur. Programmet er blevet til ved et fællesmøde i idræt og kulturtilbuddet, hvor der kom mange idéer på banen.

Læs mere

Skriv de rigtige ord under billederne. Der er flere ord under hvert billede. Nogle af ordene kan passe flere steder.

Skriv de rigtige ord under billederne. Der er flere ord under hvert billede. Nogle af ordene kan passe flere steder. Sundhedsdansk At have det godt Her kan du lære danske ord, som beskriver, hvordan du selv og andre har det. Du kan også få viden om, hvad du kan gøre for, at du og andre får det godt. NYE ORD Hvordan har

Læs mere

At have det godt. Sundhedsdansk. Sundhedsdansk At have det godt. ORDLISTE Hvad betyder ordet? NYE ORD Hvordan har de det?

At have det godt. Sundhedsdansk. Sundhedsdansk At have det godt. ORDLISTE Hvad betyder ordet? NYE ORD Hvordan har de det? ORDLISTE Hvad betyder ordet? Ordet på dansk Oversæt til eget sprog - forklar Sundhedsdansk At have det godt Her kan du lære danske ord, som beskriver, hvordan du selv og andre har det. Du kan også få viden

Læs mere

Veloverstået livsstilsmesse

Veloverstået livsstilsmesse Veloverstået livsstilsmesse Så kom vi på den anden side af Ledreborgs livsstils messe. Det var en noget våd fredag men det afholdte ikke de mest hardcore i at kigge forbi. Det var godt nok en våd dag

Læs mere

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør.

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør. INVITATION Kære sejler Vi vil gerne gentage succesen fra sidste år og invitere dig og din familie til det 2 Lotus møde, i rækken af de årlige møder der gerne skulle blive en hyggelig og udbytterig tradition

Læs mere

ST RA N DPOSTEN MAJ 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN MAJ 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN MAJ 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55 36

Læs mere

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET.

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. April 2018 NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. Med dette nyhedsbrev vil Kulturhusudvalget gerne byde Grantoftens beboerne indenfor i vores fælles hus. Dels for at fortælle hvilke arrangementer, der afholdes, men

Læs mere

PLANLÆGNINGSKALENDER. Følgende deltager på nuværende tidspunkt i kalenderen:

PLANLÆGNINGSKALENDER. Følgende deltager på nuværende tidspunkt i kalenderen: PLANLÆGNINGSKALENDER Denne kalender er til brug for foreninger, klubber og andre i Hammerum - Gjellerup området, der ønsker at koordinere deres arrangementer, så der ikke sker overlapning i forhold til

Læs mere

For alle folke-, førtidspensionister og efterlønsmodtagere i Gladsaxe Kommune og omegn. Klik ind på

For alle folke-, førtidspensionister og efterlønsmodtagere i Gladsaxe Kommune og omegn. Klik ind på SENIORKLUBBERNE i Høje Gladsaxe Høje Gladsaxe Torv 2G www.seniorklubbernehg.dk For alle folke-, førtidspensionister og efterlønsmodtagere i Gladsaxe Kommune og omegn Klik ind på www.seniorklubbernehg.dk

Læs mere

ST RA N DPOSTEN AUGUST 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN AUGUST 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN AUGUST 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Laicos Værested og Café

Laicos Værested og Café Laicos Værested og Café For personer i Ikast-Brande Kommune som er fyldt 18 år og er psykisk sårbare. Værestedet Laicos ligger på Ørbæklund 1, 7330 Brande, Tlf.: 99 60 37 03 Der er åbent alle ugens dage

Læs mere

Maj 2019 Ret til ændringer.

Maj 2019 Ret til ændringer. Maj 2019 Ret til ændringer. Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: Tlf. 76 81 78 30 Dagcenteret: Tlf. 23 32 05 52-21 48 75 14 Mail: Betina Gregersen: bekgr@vejle.dk Mail:

Læs mere

Nyhedsbrev juni 2019

Nyhedsbrev juni 2019 Nyhedsbrev juni 2019 Særlig Søndag Fælles gåtur på volden med guide Projekt Særlig Søndag var den 26. maj på en samlet gåtur på Fredericias historiske voldanlæg med en guide fra Fredericia Museum, samt

Læs mere

Marts Sydtoften Grindsted Tlf.:

Marts Sydtoften Grindsted Tlf.: Marts 2018 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk www.billund.dk/cafehimmelblaa http://billund.dk/borger/handicap/dagtilbud-for-udviklingshaemmede/ 1 Café Himmelblå Udgives

Læs mere

Nyhedsbrev uge 14 2015

Nyhedsbrev uge 14 2015 Nyhedsbrev uge 14 2015 Så er tiden sat til sommertid og de andre sikre forårstegn som bl.a. vibens komme og anemoner i skovbunden. Enkelte beboere har nydt de første dejlige solskins timer på terrassen

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM 2016 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og socialt fællesskab

Læs mere

Velkommen til. SFO Firkløveren. Skolen på la Cours Vej Emil Chr. Hansensvej 2

Velkommen til. SFO Firkløveren. Skolen på la Cours Vej Emil Chr. Hansensvej 2 Velkommen til SFO Firkløveren Skolen på la Cours Vej Emil Chr. Hansensvej 2 2000 Frederiksberg Tlf.: 38 21 04 70 Mail: firkloeveren@frederiksberg.dk Web: www.frb-lc.dk 1 Velkommen til SFO Firkløveren.

Læs mere

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenter Baunehøj. September oktober 2018

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenter Baunehøj. September oktober 2018 Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenter Baunehøj September oktober 2018 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen Meddelelser Kørsel

Læs mere

Program for legestuen ved Fredens Kirke

Program for legestuen ved Fredens Kirke Program for legestuen ved Fredens Kirke Forår 2014. Legestuen foregår året rundt (undtaget i ferierne; sommerferie juli-august) Legestuen er et tilbud til alle børn fra 0 år til 6 år sammen med mor / far

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 9 September 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Mon sommeren er forbi? I skrivende stund er der ret køligt og vådt og blæsende. Alligevel

Læs mere

Juni Sydtoften Grindsted Tlf.:

Juni Sydtoften Grindsted Tlf.: Juni 2019 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk www.billund.dk/cafehimmelblaa http://billund.dk/borger/handicap/dagtilbud-for-udviklingshaemmede/ Caféen Udgives af Caféen.

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI`

OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI` OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI` 1 INDHOLD Kære beboer 3 Fra jord til bord 4 Den rigtige kost til dig 4 Menuplaner 5 Din kostpakke 6 Tilpasset mad

Læs mere

2015 Velkommen til Lundely Fritidshjem

2015 Velkommen til Lundely Fritidshjem 2015 Velkommen til Lundely Fritidshjem Nr. 1 Nr. 22 N. W. Gadesvej 1 + 22 3480 Fredensborg Tlf. 7256 2600 Fredensborg 2015 Velkommen til LUNDELY FRITIDSHJEM Lundely er et stort fritidshjem og en del af

Læs mere

Lindehøj. Åbent Aktivitetscenter

Lindehøj. Åbent Aktivitetscenter Lindehøj Åbent Aktivitetscenter Program 1/7 31/12 2019 VELKOMMEN TIL AKTIVITETSCENTRET LINDEHØJ ÅBBENT CENTER Programmet er sammensat ud fra brugernes ønsker og byder på et bredt udbud af aktiviteter.

Læs mere

Skovcenter. Træningsmaskinerne kan benyttes på hverdage kl kl kl Weekend og helligdage kl

Skovcenter. Træningsmaskinerne kan benyttes på hverdage kl kl kl Weekend og helligdage kl Åbent Aktivitets- og træningscentre. Skovcenter Træning og aktiviteter for alle selvhjulpne +60 årige, hørende under Ældre & Sundhed, bosiddende i Lolland kommune. For at benytte tilbuddet, skal du kunne

Læs mere

Telefonliste / åbningstider

Telefonliste / åbningstider Telefonliste / åbningstider HUSK: Klub fritid nu hedder www.klub-skovbo.dk. På hjemmesiden kan I se klubaktiviteterne. Klub Skovbo Marianne Tlf. 21 78 61 26 (VEST) Mandag kl. 19:00-21:30 Sanne Tlf. 24

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

Har du lyst til at komme med på en hyggelig udflugt?

Har du lyst til at komme med på en hyggelig udflugt? Udflugter for borgere med demens September 2015 Har du lyst til at komme med på en hyggelig udflugt? Har du demens eller demenslignende symptomer? Bor du i eget hjem sammen med din ægtefælle/samlever?

Læs mere

Plejecentre i Esbjerg Kommune

Plejecentre i Esbjerg Kommune Velkommen til Esbjerg Kommunes plejecentre Denne pjece giver dig information om tilbud og muligheder for hjælp, pleje, kost og aktiviteter på Esbjerg Kommunes plejecentre. Desuden kan du læse om, hvad

Læs mere

KLC-Bladet November 2014

KLC-Bladet November 2014 KLC-Bladet November 2014 1 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk Bruger- og pårørende rådet på KLC 2014/2015

Læs mere

AKTIVITETER PÅ KLINTHOLM HAVN CENTERET OKTOBER 2018

AKTIVITETER PÅ KLINTHOLM HAVN CENTERET OKTOBER 2018 AKTIVITETER PÅ KLINTHOLM HAVN CENTERET OKTOBER 2018 vordingborg.dk Mandag 01. 10.00-12.00 Vi går tur i Liselund park, sammen med Projekt Den grønne port Gå tur med vennerne hvis vejret tillader Tirsdag

Læs mere

DET BLIVER SOMMERSJOVT og HYGGELIGT

DET BLIVER SOMMERSJOVT og HYGGELIGT LIV OG LEDSAGELSE PÅ HAVNEN I LØGSTØR PSYKIATRI OG HANDICAP VESTHIMMERLANDS KOMMUNE JUNI - JULI - AUGUST 2015 Liv og ledsagelse er ferielignende sommeraktiviteter til dig med fysisk og/eller psykisk handicap

Læs mere

Aktiviteter Efterår 2014-2015

Aktiviteter Efterår 2014-2015 Foto af IO Aktiviteter Efterår 2014-2015 Smedegården Aktivitetscenter Smedegårdsvej 58 9220 Aalborg Øst Tlf: 9931 3672 Åbningstider mandag til torsdag fra kl. 9-16 fredag kl. 9-15 Nyttig information om

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

Fællesskab i Vangkvarteret

Fællesskab i Vangkvarteret Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret Nr. 11 28. oktober 2015 Kom og spis med, når fælleshuset holder Mortensaften, tirsdag den 10. november fra kl. 17.30 Kom og mød Kantmaskerne i fælleshuset, onsdag

Læs mere

Aktiviteter November 2015

Aktiviteter November 2015 Aktiviteter November 2015 Vestergården Annebergvej 73 9000 Aalborg Tlf: 9931 6900 Åbningstider mandag til fredag fra kl. 8.30 16.00 Faste aktiviteter på Vestergården EFTERÅRET 2015 Mandag: : Madgruppe

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM / Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM / Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 0 1 7 / 2 0 1 8 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 4 / 2 o 15 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

Nyt fra Skovgården Maj 2016

Nyt fra Skovgården Maj 2016 Nyt fra Skovgården Maj 2016 Aktivitetscentret Skovgården Skovgården 1, 3500 Værløse www.skovgaarden.furesoe.dk tlf. 7235 5800 Centerleder: Merete Harrig Mail: mlh@furesoe.dk Åbningstider: Centret Receptionen,

Læs mere

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2019

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2019 Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2019 Velkommen til årets sommerprogram hos Idræt og kultur. Programmet er blevet til ved et fællesmøde i idræt og kulturtilbuddet, hvor der kom mange idéer på banen.

Læs mere

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret Hovergården Maj 2019 Dato Tid Arrangement Uge 19 Mandag d. 6/5 Kl. 13.30 Banko Tirsdag d. 7/5 Kl. 13.30 Seniordanserne Onsdag d. 8/5 Kl. 13.30 Gudstjeneste Torsdag d. 9/5 Frisør Sanne er i huset, ring

Læs mere

HusAvisen. Årgang 2, nummer 3 JULEMARKED

HusAvisen. Årgang 2, nummer 3 JULEMARKED HusAvisen Årgang 2, nummer 3 JULEMARKED Bydelshusets julemarked er allerede blevet en fast tradition. I år bliver julemarkedet den 27. november kl. 11.00-16.00. På julemarkedet er der boder, hvor beboere

Læs mere

FOAs Seniorklub Odense

FOAs Seniorklub Odense FOAs Seniorklub Odense Forår 2016 Vesterbro 120 Odense Så er FOAs Seniorklub igen klar med et nyt program for foråret 2016. Velkommen i klubben til alle jer, der trofast slutter op om vores arrangementer

Læs mere

PLANLÆGNINGSKALENDER. Følgende deltager på nuværende tidspunkt i kalenderen:

PLANLÆGNINGSKALENDER. Følgende deltager på nuværende tidspunkt i kalenderen: PLANLÆGNINGSKALENDER Denne kalender er til brug for foreninger, klubber og andre i Hammerum - Gjellerup området, der ønsker at koordinere deres arrangementer, så der ikke sker overlapning i forhold til

Læs mere

Aktiviteter Juni Vestergården. Annebergvej Aalborg. Tlf: Åbningstider mandag til fredag fra kl

Aktiviteter Juni Vestergården. Annebergvej Aalborg. Tlf: Åbningstider mandag til fredag fra kl Aktiviteter Juni 2016 Vestergården Annebergvej 73 9000 Aalborg Tlf: 9931 6900 Åbningstider mandag til fredag fra kl. 9.00 15.45 Kære efterlønsmodtager og pensionist i Aalborg Kommune Velkommen på Centret

Læs mere

Leve Livet. April 2018

Leve Livet. April 2018 Leve Livet April 2018 Indholdsfortegnelse: Månedens fødselsdag... 2 Sangbogen... 3 Mindeord... 4 Livet leves... 7 Beboerliste... 13 Rart at vide:... 14 Månedskalender... 15 Redaktion: Anne-Marie Bolvig

Læs mere

Velkommen til marts måned i Elmehuset

Velkommen til marts måned i Elmehuset Velkommen til marts måned i Elmehuset Åbningstider for drop-in: I nedenstående tidsrum er du altid velkommen til at kigge ind: Mandag og torsdag 14-20 Fredag 10-14.30 Åbningstider for skiftende aktiviteter,

Læs mere

Mere end 400 kiggede forbi til vores julemarked :)

Mere end 400 kiggede forbi til vores julemarked :) Mere end 400 kiggede forbi til vores julemarked :) Må vi have lov til at sige 1000 TAK til alle Jer der kiggede forbi til vores julemarked i søndags. Vi er dybt taknemmelige vi havde den skønneste, travleste

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM 2011 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og socialt fællesskab

Læs mere

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Juli - August Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Side 2 Kære alle. Så kom sommeren endelig til landet efter lang tids venten. Klub

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Vi ønsker jer alle sammen en rigtig god sommer. Nyhedsbrev

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Vi ønsker jer alle sammen en rigtig god sommer. Nyhedsbrev Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Vi ønsker jer alle sammen en rigtig god sommer Nyhedsbrev Juli 2017 Aktivitetskalender 3. kvartal 2017 Torsdagscafé hver torsdag fra kl. 14.00 til 16.00 Torsdagscafeen

Læs mere

NYHEDSBREV NR. 1/2017

NYHEDSBREV NR. 1/2017 SELVHJÆLP Ringkøbing-Skjern NYHEDSBREV NR. 1/2017 I dette nyhedsbrev kan du bl.a. læse om et nyt tilbud: Åben café for alle, der har erhvervet en senhjerneskade samt deres pårørende. Selvhjælp Ringkøbing-Skjern

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne Vinteren har stået på mange sjove, hyggelige og traditionsbåndende aktiviteter sammen med de skønne beboere i klynge 1. I december blev der hver dag hygget med kalendergaver, et

Læs mere

GENTOFTE DAGCENTRE. Velkommen til Tværbommen

GENTOFTE DAGCENTRE. Velkommen til Tværbommen GENTOFTE DAGCENTRE Velkommen til Tværbommen 1 Kære gæst Velkommen til Tværbommen. Vi glæder os meget til at være sammen med dig og støtte dig i at deltage i aktiviteterne og samværet med vores øvrige gæster

Læs mere

STENGÅRDSVEJ ESBJERG Ø TLF VUGGESTUEN TLF KONTORET TLF

STENGÅRDSVEJ ESBJERG Ø TLF VUGGESTUEN TLF KONTORET TLF OMRÅDE TJÆREBORG/ESBJERG Ø STENGÅRDSVEJ 150 6705 ESBJERG Ø TLF. 76 16 22 51 VUGGESTUEN TLF. 29 34 71 08 KONTORET TLF. 76 16 22 51 ÅBNINGSTIDER: MANDAG TIL OG MED TORSDAG FRA KL. 6.00 TIL 16.30 FREDAG FRA

Læs mere

Har du lyst til at komme på udflugt?

Har du lyst til at komme på udflugt? Udflugter for borgere med demens April 2015 Har du lyst til at komme på udflugt? Har du demens eller demenslignende symptomer? Bor du i eget hjem sammen med din ægtefælle/samlever? Har du lyst til at mødes

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 fra 9.00-16.00

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

jan-16 feb-16 mar-16 apr-16 Nytårsdag elevsamtaler elevsamtaler elevsamtaler fri DM Skills (MP) elevsamtaler elevstart DM Skills (MP) Praktikuge

jan-16 feb-16 mar-16 apr-16 Nytårsdag elevsamtaler elevsamtaler elevsamtaler fri DM Skills (MP) elevsamtaler elevstart DM Skills (MP) Praktikuge jan-16 feb-16 mar-16 fredag 01 Nytårsdag mandag 01 5 6,75 tirsdag 01 elevsamtaler 6,75 fredag 01 lørdag 02 tirsdag 02 6,75 onsdag 02 elevsamtaler 6,00 lørdag 02 søndag 03 onsdag 03 6,00 torsdag 03 elevsamtaler

Læs mere

ST RA N DPOSTEN JUNI 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN JUNI 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN JUNI 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55 36

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012 Glædelig jul & godt nytår Så blev det december og julen nærmer sig hastigt. Når jeg ser tilbage på året, så har vi lavet rigtig mange ting i klubben.

Læs mere

Mere end 400 kiggede forbi til vores julemarked :)

Mere end 400 kiggede forbi til vores julemarked :) Mere end 400 kiggede forbi til vores julemarked :) Må vi have lov til at sige 1000 TAK til alle Jer der kiggede forbi til vores julemarked i søndags. Vi er dybt taknemmelige vi havde den skønneste, travleste

Læs mere

DAMGÅRDENS NYHEDSBLAD

DAMGÅRDENS NYHEDSBLAD DAMGÅRDENS NYHEDSBLAD Revyen holder fest JUNI 2018 1 UGE JUNI 2018 Fredag 1. 10.ca: Fredagstest i paratviden 11.00: Gymnastik Lørdag 2. Søndag 3. 23 Mandag 4. 10.00: Lille bytur Møllergade 10.00: Hjemlig

Læs mere

April Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: Cafe Olga: Tlf

April Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: Cafe Olga: Tlf April 2019 Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: Tlf. 76 81 78 30 Dagcenteret: Tlf. 23 32 05 52-21 48 75 14 Mail: Betina Gregersen: bekgr@vejle.dk Mail: Karin Liltorp: kalil@vejle.dk

Læs mere

Velkommen Til Huset. Åbningstider. Mandag til torsdag 9.00-15.30 Fredag 9.00-15.00

Velkommen Til Huset. Åbningstider. Mandag til torsdag 9.00-15.30 Fredag 9.00-15.00 Velkommen Til Huset Vi er glade for at kunne byde dig og dine pårørende velkommen i Huset. Vi ønsker at være et attraktivt sted, hvor vi i tæt samarbejde skaber en indholdsrig og meningsfuld hverdag. Vi

Læs mere

BØRNEGÅRDEN RUNDHØJ TLF

BØRNEGÅRDEN RUNDHØJ TLF BØRNEGÅRDEN RUNDHØJ DEN INTEGREREDE INSTITUTION TLF. 87 13 81 54 07 Velkommen til Børnegården Dagligdagen i vuggestueafdelingen Glade børn. Glade voksne. God stemning. Børnegården Rundhøj er et selvejende,

Læs mere