Team Plan, Geodata og Klima. Bjærgning & Redning ApS Snesere Torpvej Tappernøje. Sendes til

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Team Plan, Geodata og Klima. Bjærgning & Redning ApS Snesere Torpvej Tappernøje. Sendes til"

Transkript

1 Bjærgning & Redning ApS Snesere Torpvej Tappernøje Sendes til monica_themsen@hotmail.com Landzonetilladelse til etablering af virksomhed i eksisterende bygninger på Torupvej 5, 4700 Næstved. Plan- og Ejendomsudvalget har den besluttet at meddele landzonetilladelse, som ansøgt, til etablering af virksomheden med autohjælp og autoværksted i eksisterende bygninger, på matrikel 1cf, Hammer By, Hammer beliggende Torupvej 5, 4700 Næstved. Tilladelsen får du på vilkår af, at: der ikke må etableres udendørsoplag på ejendommen i forbindelse med virksomheden. der kun kan forventes tilladelse til en beskeden fremtidig bygningsmæssig udvidelse af virksomheden. Team Plan, Geodata og Klima Næstved Kommune Rådmandshaven Næstved Mail: byggesag@naestved.dk Dato Sagsnr P Ejendomsnr Sagsbehandler Thorben Rokkjær Direkte telefon Mail throk@naestved.dk Det ansøgte kræver en byggetilladelse, og må ikke etableres før denne er givet. Der ansøges via Lovgrundlag Landzonetilladelsen er meddelt i henhold til planlovens 35, stk. 1 Offentliggørelse og klagefrist Landzonetilladelsen skal offentliggøres. Den annonceres på kommunens hjemmeside på x Der kan klages over tilladelsen til Planklagenævnet via deres klageportal, se i øvrigt klagevejledning. Der er en klagefrist på 4 uger fra offentliggørelsen. Tilladelsen er først gyldig når klagefristen er udløbet, den Tilladelsen gælder kun i forhold til landzonebestemmelserne i planloven. Tilladelsen skal udnyttes inden for 3 år fra offentliggørelsen, da den ellers er ugyldig. Side 1 af 6

2 Andre forhold, du skal være opmærksom på Autoværkstedet skal anmeldes til kommunen i henhold til miljølovgivningen virksomhedogmiljoe@naestved.dk Der skal søges om tilladelse til ændret anvendelse af overkørsel til ejendommen hos kommunens trafikmyndighed - trafik@naestved.dk Som ejer eller bygherre kan du altid få en udtalelse hos Næstved Museum, før du graver, jf. museumslovens 25. Hvis du spørger først, får du de bedste muligheder for at undgå standsning af anlægsarbejdet og udgifter til arkæologisk undersøgelse, jf. museumslovens 27. Hvis du finder arkæologiske levn som f.eks. samlinger af sten, sortfarvet jord, knogler, potteskår eller mønter, skal du altid standse anlægsarbejdet og underrette museet. Du er ikke fritaget for denne forpligtelse, selvom du har fået en udtalelse. Hvis der under bygge- eller jordarbejdet konstateres en forurening af jorden, skal du underrette kommunen, jf. jordforureningslovens 71. Redegørelse Der er søgt om tilladelse til etablering af virksomheden med autohjælp og autoværksted i eksisterende bygninger, på matrikel 1cf, Hammer By, Hammer beliggende Torupvej 5, 4700 Næstved. Ejendommen ligger i landzone, hvor ændring af anvendelsen af bygninger kræver en landzonetilladelse. Formålet med landzonebestemmelserne er at hindre spredt og uplanlagt bebyggelse i det åbne land og bevare natur og landskabsværdier. Ejendommen er i dag en landbrugsejendom på 34 ha. Bygningsanlægget er sat til salg, og inklusive jordtilliggende bliver det en ejendom på ca. 3 ha, som nærværende ansøgning handler om. Der foreligger fuldmagt fra nuværende ejer til den aktuelle ansøgning. Ejendommens bygningsanlæg er enligt beliggende i det åbne land og med egen overkørsel til lokalvejen mellem Hammer og Hammer Torup. Bjærgning & Redning ApS ansøger om at etablere autohjælpsvirksomhed og autoværksted i eksisterende bygninger på Torupvej 5, 4700 Næstved. Virksomheden har flere stationer og ansatte fordelt på Sjælland og Lolland- Falster. På Torupvej indrettes et autoværksted til servicering af egne og kunders køretøjer. Der skal være ca. 5 køretøjer tilknyttet autohjælpen fx 2 stk. MAN fejeblade, en servicevogn og en skiltetrailer til udrykningskørsel til servicevognen. To ansatte vil være tilknyttet adressen som udkørselspunkt. På sigt forventes yderligere 2-3 ansatte på adressen. Virksomheden har døgnvagt. Ejendommen er for ansøger velegnet, idet virksomheden kan etableres i de eksisterende landbrugsdriftsbygninger, der er nærhed til motorvej, og ansøger kan bo i stuehuset. Med beboelse på ejendommen kan responstiden, fra kunder anmoder om hjælp, minimeres.

3 Skulle virksomheden etableres i et udlagt erhvervsområde, er det kun få steder, der er mulighed for beboelse ved virksomheden. Det vil formentlig også betyde, at ansøger skal undvære autoværkstedet i perioden, hvor bygninger og værksted skal opføres. Der har været dialog mellem ansøger, Næstved Erhverv og kommunen om mulig egnet erhvervsgrund. Ansøger har ikke fundet en egnet erhvervsejendom. De tre driftsbygninger, der ansøges anvendt til virksomheden, er samlet på ca. 850 m 2. I henhold til planlovens 37 stk. 1 kan der i tiloversblevne landbrugsdriftsbygninger, der er egnede til formålet, etableres håndværks-, industri- og lagervirksomhed uden landzonetilladelse. Vognmandsvirksomhed falder ikke indenfor de virksomhedstyper, der kan indrettes efter undtagelsen i 37, men kræver efter almindelig praksis landzonetilladelse i henhold til planlovens 35 stk. 1. I henhold til kommunens administrationsgrundlag for landzonesagsbehandling kan der normalt ikke gives landzonetilladelse til etablering af nyt selvstændigt erhverv i det åbne land. I kommuneplanen er området ejendommen ligger i udpeget som jordbrugsområde. Formålet med udpegningen er at sikre jordbrugets erhvervsmæssige vækst og en bæredygtig natur- og landskabsforvaltning. Placeringen af ejendommens bygningsanlæg ses i midten af overstående oversigtskort. De tre driftsbygninger, der er ansøgt anvendt til virksomheden, er indrammet med lys grønt.

4 På ovenstående foto ses de to sammenbyggede bygninger, der ansøges anvendt til virksomheden. I venstre side af fotoet ses i baggrunden en del af bygningen, der skal tjene som garage i virksomheden, når behovet er der. Den øvrige del af virksomheden søges indrettet i vinkelbygningen. Der er ikke gennemført naboorientering af sagen, idet der ikke er umiddelbare naboer, og det ansøgte vurderes at være af underordnet betydning for de omkringboende. Vurdering Vi har især lagt vægt på, at: den ansøgte virksomhed adskiller sig fra vognmandsvirksomheder, sådan som disse er flest, ved at vognparken er af mindre omfang og vognstørrelse. virksomheden etableres i eksisterende bygninger, der vurderes at være tiloversblevne landbrugsdriftsbygninger, som umiddelbart egner sig til formålet uden væsentlige om- og tilbygninger. tilladelsen inkluderer fremtidsplaner om yderligere 2-3 ansatte på adressen, men at der kun kan forventes tilladelse til en beskeden fremtidig bygningsmæssig udvidelse af virksomheden. ansøger telefonisk har oplyst, at der ikke er behov for udendørsoplag, og udendørsoplag er ikke en del af tilladelsen. det trafikalt vurderes, at autohjælpen og autoværkstedet genererer en begrænset mertrafik i nærområdet, som vil have underordnet betydning. der ikke er landskabs-, natur eller kulturværdier i området, der berøres nævneværdigt af, at virksomheden etableres i eksisterende bygninger.

5 Beskyttede dyr og planter Nogle dyr og planter er beskyttet af habitatbekendtgørelsens 11 de såkaldte bilag IV-arter du kan se de danske dyr og planter i habitatbekendtgørelsens bilag Vi kan ikke give landzonetilladelse, hvis projektet kan påvirke de beskyttede arter negativt. Ud fra de oplysninger vi har, vurderer vi, at projektet ikke vil påvirke de beskyttede arter eller deres levesteder negativt. Klagevejledning Du kan klage over afgørelsen og de vilkår, der er knyttet til den, til Planklagenævnet. Nævnet afgør spørgsmål om klageberettigelse. Ifølge planlovens 59 er ministeren og enhver med retlig interesse (fx ansøger og ejer) klageberettiget. Dertil er landsdækkende foreninger og organisationer, der har beskyttelse af natur og miljø som hovedformål, eller varetager væsentlige brugerinteresser inden for arealanvendelsen. Det er et krav, at foreningen/organisationen har vedtægter eller love, der dokumenterer formålet, og at den repræsenterer mindst 100 medlemmer. Du klager via Klageportalen, som du finder et link til på forsiden af Klagen sendes gennem Klageportalen til kommunen. En klage er indgivet, når den er tilgængelig for kommunen i Klageportalen. Når du klager, skal du betale et gebyr på 900 kr. for privatpersoner og kr. for virksomheder og organisationer, hvilket er en betingelse for klagenævnets behandling af sagen. Gebyret tilbagebetales, hvis du får helt eller delvis medhold i klagen. Du betaler gebyret med betalingskort i Klageportalen. Som udgangspunkt afvises klager, der fremsendes uden om Klageportalen. Hvis du ønsker at blive fritaget for at bruge Klageportalen, skal du sende en begrundet anmodning til kommunen. Vi videresender herefter anmodningen til klagenævnet, som beslutter, hvorvidt din anmodning kan imødekommes. Klagen skal være indgivet i Klageportalen inden 4 uger fra annonceringen, dvs. senest den 27. april Yderligere information og klagevejledning ses på Planklagenævnets hjemmeside. Hvis man ønsker en afgørelse ved en domstol, skal retssagen være anlagt inden 6 måneder fra offentliggørelsen af afgørelsen jf. 62, stk. 1, i planloven. Har du spørgsmål til afgørelsen, er du velkommen til at kontakte os. 1 Bekendtgørelse om udpegning og administration af internationale naturbeskyttelsesområder samt beskyttelse af visse arter nr. 926 af 27. juni 2016 med senere ændringer.

6 Venlig hilsen Næstved Kommune Thorben Rokkjær Kulturgeograf Kopi sendt til: Lars Bonnesen Invest ApS, Faunedalen 22, 4700 Næstved Danmarks Naturfredningsforening, Masnedøgade 20, 2100 København Ø. Friluftsrådet, Kreds Sydvestsjælland, Arne Kristensen, Stendyssevej 17, 4171 Glumsø, Friluftsrådet, Scandiagade 13, 2450 København SV. Næstved Museum, Ringstedgade 4, 4700, Dansk Ornitologisk Forening, Dansk Ornitologisk Forening, Næstved,

Team Plan, Geodata og Klima. Tornemark Dagskole Hovedgaden Sandved. Sendt på mail.

Team Plan, Geodata og Klima. Tornemark Dagskole Hovedgaden Sandved. Sendt på mail. Tornemark Dagskole Hovedgaden 40 4262 Sandved Sendt på mail. Team Plan, Geodata og Klima Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6110 www.næstved.dk Mail: byggesag@naestved.dk Dato 8.11.2017

Læs mere

Team Plan, Geodata og Klima. Knud Torben Jacobsen Skovvej Holmegaard

Team Plan, Geodata og Klima. Knud Torben Jacobsen Skovvej Holmegaard Knud Torben Jacobsen Skovvej 15 4684 Holmegaard Landzonetilladelse til opførsel af halmfyr på Skovvej 15, 4684 Holmegaard. Du får hermed landzonetilladelse til opførsel af et 300 kw halmfyr til miniballer

Læs mere

Team Plan, Geodata og Klima. BNK NÆSTVED HOLDING ApS Kildedalsvej Holmegaard

Team Plan, Geodata og Klima. BNK NÆSTVED HOLDING ApS Kildedalsvej Holmegaard BNK NÆSTVED HOLDING ApS Kildedalsvej 24 4684 Holmegaard Team Plan, Geodata og Klima Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6110 www.næstved.dk Dato 16.1.2019 Sagsnr. 01.03.03-P19-350-18 Landzonetilladelse

Læs mere

Team Plan, Geodata og Klima. Mølbak Landinspektører A/S Sct. Peders Kirkeplads Næstved

Team Plan, Geodata og Klima. Mølbak Landinspektører A/S Sct. Peders Kirkeplads Næstved Mølbak Landinspektører A/S Sct. Peders Kirkeplads 9 4700 Næstved Team Plan, Geodata og Klima Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6110 www.næstved.dk Dato 21.11.2018 Sagsnr. 01.03.03-P19-336-18

Læs mere

Team Plan, Geodata og Klima. Til Ejer Ravnstrupvej Holmegaard. Landzonetilladelse til lovliggørelse af 900 m 2 sø på Ravnstrupvej 6,

Team Plan, Geodata og Klima. Til Ejer Ravnstrupvej Holmegaard. Landzonetilladelse til lovliggørelse af 900 m 2 sø på Ravnstrupvej 6, Til Ejer Ravnstrupvej 6 4684 Holmegaard Team Plan, Geodata og Klima Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6110 www.næstved.dk Mail: byggesag@naestved.dk Dato 21.9.2017 Landzonetilladelse til

Læs mere

Team Plan, Geodata og Klima. Til ansøger. Landzonetilladelse til udvidelse af dyreklinik for smådyr på Torpevej 4, 4160 Herlufmagle.

Team Plan, Geodata og Klima. Til ansøger. Landzonetilladelse til udvidelse af dyreklinik for smådyr på Torpevej 4, 4160 Herlufmagle. Til ansøger Team Plan, Geodata og Klima Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6110 www.næstved.dk Mail: land@naestved.dk Landzonetilladelse til udvidelse af dyreklinik for smådyr på Torpevej

Læs mere

Team Plan, Geodata og Klima. Til ansøger

Team Plan, Geodata og Klima. Til ansøger Til ansøger Team Plan, Geodata og Klima Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6110 www.næstved.dk Mail: byplan@naestved.dk Dato 12.7.2017 Landzonetilladelse til genopførelse af ejendommen

Læs mere

90 m 2 på matrikel 3h, Havnskov By, Hyllinge, beliggende. Slagelsevej 283, 4700 Næstved. Sønderhavevej 9, 4700 Næstved. Havnskovvej 15, 4700 Næstved.

90 m 2 på matrikel 3h, Havnskov By, Hyllinge, beliggende. Slagelsevej 283, 4700 Næstved. Sønderhavevej 9, 4700 Næstved. Havnskovvej 15, 4700 Næstved. Mølbak Landinspektører A/S Riddergade 7 4700 Næstved Team Plan, Geodata og Klima Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6110 www.næstved.dk Mail: byggesag@naestved.dk Dato 26.6.2017 Sagsnr.

Læs mere

Team Plan, Geodata og Klima. Mark Neergaard Dahl Vordingborg Landevej Næstved

Team Plan, Geodata og Klima. Mark Neergaard Dahl Vordingborg Landevej Næstved Mark Neergaard Dahl Vordingborg Landevej 12 4700 Næstved Team Plan, Geodata og Klima Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6110 www.næstved.dk Mail: cpm@naestved.dk Dato 3.4.2019 Landzonetilladelse

Læs mere

Team Plan, Geodata og Klima. Til Ejer Skovvej 10 Holme-Olstrup Holmegaard.

Team Plan, Geodata og Klima. Til Ejer Skovvej 10 Holme-Olstrup Holmegaard. Til Ejer Skovvej 10 Holme-Olstrup 4684 Holmegaard Team Plan, Geodata og Klima Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6110 www.næstved.dk Mail: byggesag@naestved.dk Dato 12.10.2017 Sagsnr. 01.03.03-P19-234-17

Læs mere

Team Plan, Geodata og Klima. Henrik Hvidesten Stensgårdsvej 9 Hyllinge 4700 Næstved

Team Plan, Geodata og Klima. Henrik Hvidesten Stensgårdsvej 9 Hyllinge 4700 Næstved Henrik Hvidesten Stensgårdsvej 9 Hyllinge 4700 Næstved Team Plan, Geodata og Klima Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6110 www.næstved.dk Mail: byggesag@naestved.dk Dato 10.3.2017 Landzonetilladelse

Læs mere

Klima og Planlægning. Anne-Grethe Trille W Pedersen Lungvej 10 Tornemark 4262 Sandved

Klima og Planlægning. Anne-Grethe Trille W Pedersen Lungvej 10 Tornemark 4262 Sandved Anne-Grethe Trille W Pedersen Lungvej 10 Tornemark 4262 Sandved Klima og Planlægning Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6110 www.næstved.dk Dato 13.7.2016 Sagsnr. 01.03.03-P19-57-16 Ejendomsnr.

Læs mere

Team Byg, Miljø og Affald. WILLIAM TOLSTRUP - ARKITEKTER ApS Sct Peders Kirkeplads 9 1 SAL 4700 Næstved

Team Byg, Miljø og Affald. WILLIAM TOLSTRUP - ARKITEKTER ApS Sct Peders Kirkeplads 9 1 SAL 4700 Næstved WILLIAM TOLSTRUP - ARKITEKTER ApS Sct Peders Kirkeplads 9 1 SAL 4700 Næstved Team Byg, Miljø og Affald Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6110 www.næstved.dk Mail: byggesag@naestved.dk

Læs mere

Efter etableringen vil vandhullet blive registreret som et 3 område i henhold til naturbeskyttelsesloven. Team Plan, Geodata og Klima

Efter etableringen vil vandhullet blive registreret som et 3 område i henhold til naturbeskyttelsesloven. Team Plan, Geodata og Klima Til Ejer Strandbakken 1 Karrebækstorp 4736 Karrebæksminde Team Plan, Geodata og Klima Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6110 www.næstved.dk Mail: byggesag@naestved.dk Dato 24.11.2017 Sagsnr.

Læs mere

Team Plan, Geodata og Klima. Ranja og Christian Broe - Brøndum. Ladbyvej 51B, 4700 Næstved.

Team Plan, Geodata og Klima. Ranja og Christian Broe - Brøndum. Ladbyvej 51B, 4700 Næstved. Ranja og Christian Broe - Brøndum Ladbyvej 51 B 4700 Næstved Team Plan, Geodata og Klima Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6110 www.næstved.dk Dato 8.11.2018 Sagsnr. 01.03.03-P19-328-18

Læs mere

Team Plan, Geodata og Klima. Center for Plan og Miljø Team Vand og Natur

Team Plan, Geodata og Klima. Center for Plan og Miljø Team Vand og Natur Center for Plan og Miljø Team Vand og Natur Landzonetilladelse til etablering af miniådal med genåbnet vandløb på matrikel nr. 8c, Nr. Tvede By, Toksværd, Enghaven 3, 4684 Holmegaard. Du får hermed landzonetilladelse

Læs mere

Efter etableringen vil vandhullet blive registreret som et 3 område i henhold til naturbeskyttelsesloven. Team Plan, Geodata og Klima

Efter etableringen vil vandhullet blive registreret som et 3 område i henhold til naturbeskyttelsesloven. Team Plan, Geodata og Klima Peder Bo Mather Hansen Tulvej 11 Størlinge 4700 Næstved Team Plan, Geodata og Klima Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6110 www.næstved.dk Mail: byggesag@naestved.dk Dato 12.10.2017 Sagsnr.

Læs mere

Landzonetilladelse til opførelse af 96 m² udhus i et plan på Flintemosevej

Landzonetilladelse til opførelse af 96 m² udhus i et plan på Flintemosevej Nikolaj Færch Flintemosevej 28 Bøgesø 4700 Næstved Byggemyndighed Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6110 www.næstved.dk Dato 13.1.2016 Landzonetilladelse til opførelse af 96 m² udhus i

Læs mere

Klima og Planlægning. Henrik Rølmer Rasmussen Fodbygade 2 Fodby Næstved 4700

Klima og Planlægning. Henrik Rølmer Rasmussen Fodbygade 2 Fodby Næstved 4700 Henrik Rølmer Rasmussen Fodbygade 2 Fodby Næstved 4700 Klima og Planlægning Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6110 www.næstved.dk Dato 13.01.2017 Sagsnr. 01.03.03-P19-374-16 Ejendomsnr.

Læs mere

Klima og Planlægning. Næstved Kommune Center for Trafik og Ejendomme

Klima og Planlægning. Næstved Kommune Center for Trafik og Ejendomme Næstved Kommune Center for Trafik og Ejendomme Klima og Planlægning Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6110 www.næstved.dk Dato 21.9.2016 Sagsnr. 01.03.03-P19-23-16 Landzonetilladelse til

Læs mere

Til ansøger. Team Plan, Geodata og Klima. Landzonetilladelse til etablering af hestestald på Torpevej 6, 4160 Herlufmagle.

Til ansøger. Team Plan, Geodata og Klima. Landzonetilladelse til etablering af hestestald på Torpevej 6, 4160 Herlufmagle. Til ansøger Team Plan, Geodata og Klima Landzonetilladelse til etablering af hestestald på Torpevej 6, 4160 Herlufmagle. Du får hermed landzonetilladelse til etablering af hestestald til ikke erhvervsmæssigt

Læs mere

Team Plan, Geodata og Klima. Center for Plan og Miljø Team Vand og Natur

Team Plan, Geodata og Klima. Center for Plan og Miljø Team Vand og Natur Center for Plan og Miljø Team Vand og Natur Landzonetilladelse genåbning af vandløb på matrikel nr. 5a Nr. Tvede By, Toksværd og matrikel nr. 3e Dysted By, Toksværd, Gambakkevej 1, 4684 Holmegaard. Du

Læs mere

Efter etableringen vil vandhullet blive registreret som et 3 område i henhold til naturbeskyttelsesloven.

Efter etableringen vil vandhullet blive registreret som et 3 område i henhold til naturbeskyttelsesloven. Fritz Busch Hansen Sct Jørgens Park 132,1 th 4700 Næstved Byggemyndighed Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6110 www.næstved.dk Dato 15.1.2016 Sagsnr. 01.03.03-P19-163-15 Landzonetilladelse

Læs mere

Byplan. Mogens Damm Præstø Landevej 73 Blangslev 4700 Næstved

Byplan. Mogens Damm Præstø Landevej 73 Blangslev 4700 Næstved Mogens Damm Præstø Landevej 73 Blangslev 4700 Næstved Byplan Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6110 www.næstved.dk Dato 24.11.2015 Landzonetilladelse til bryggeri, mosteri, rapsoliepresseri,

Læs mere

Team Plan, Geodata og Klima. Til Ejer Korskildevej 8 Brøderup 4733 Tappernøje

Team Plan, Geodata og Klima. Til Ejer Korskildevej 8 Brøderup 4733 Tappernøje Til Ejer Korskildevej 8 Brøderup 4733 Tappernøje Team Plan, Geodata og Klima Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6110 www.næstved.dk Mail: byggesag@naestved.dk Dato 12.10.2017 Sagsnr. 01.03.03-P19-53-17

Læs mere

Team Byg, Miljø og Affald. Kasper Haunstrup Jeppesen Tybjerg Skovvej 2 Tybjerg 4160 Herlufmagle

Team Byg, Miljø og Affald. Kasper Haunstrup Jeppesen Tybjerg Skovvej 2 Tybjerg 4160 Herlufmagle 1 - Landzonetilladelse - Tybjerg Skovvej 2, 4160 Herlu Kasper Haunstrup Jeppesen Tybjerg Skovvej 2 Tybjerg 4160 Herlufmagle Team Byg, Miljø og Affald Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588

Læs mere

Byggemyndighed. Landmålergården I/S Att.: Erik Juhl Christensen Vestergade Maribo

Byggemyndighed. Landmålergården I/S Att.: Erik Juhl Christensen Vestergade Maribo Landmålergården I/S Att.: Erik Juhl Christensen Vestergade 35 4930 Maribo Byggemyndighed Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6110 www.naestved.dk Dato: 4. juli 2014 Sagsnr.: 2014-19174 Landzonetilladelse

Læs mere

Klima og Planlægning. Henrik Nikolaj Friis c/o F R Friis Elmevej Glumsø

Klima og Planlægning. Henrik Nikolaj Friis c/o F R Friis Elmevej Glumsø Henrik Nikolaj Friis c/o F R Friis Elmevej 24 4171 Glumsø Klima og Planlægning Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6110 www.næstved.dk Dato 16.11.2016 Sagsnr. 01.03.03-P19-73-16 Landzonetilladelse

Læs mere

Team Byg, Miljø og Affald. A/plan arkitekter Slotsgade 54 ST TH 4800 Nykøbing F

Team Byg, Miljø og Affald. A/plan arkitekter Slotsgade 54 ST TH 4800 Nykøbing F A/plan arkitekter Slotsgade 54 ST TH 4800 Nykøbing F Landzonetilladelse til genopførelse af enfamilieshus med tilhørende udhus på ejendommen matr. nr. 44 Egesborg By, V. Egesborg beliggende Vordingborg

Læs mere

Byggemyndighed. Mads Frimann Olsen Fugelsangvej Hillerød.

Byggemyndighed. Mads Frimann Olsen Fugelsangvej Hillerød. Mads Frimann Olsen Fugelsangvej 1 3200 Hillerød madsfrimann@gmail.com Byggemyndighed Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6110 www.næstved.dk Dato 23.04.2015 Sagsnr. 01.03.03-P19-70-14 Landzonetilladelse

Læs mere

Tidsbegrænset landzonetilladelse til opsætning af en vindturbine på ejendommen Åsidevej 1

Tidsbegrænset landzonetilladelse til opsætning af en vindturbine på ejendommen Åsidevej 1 4700 ApS Åsidevej 1 4733 Tappernøje Ejendomsudvalget www.næstved.dk Dato 15.09.2014 Sagsnr. 01.03.03-P19-39-14 Tidsbegrænset landzonetilladelse til opsætning af en vindturbine på ejendommen Åsidevej 1

Læs mere

Klima og Planlægning. TP-design Steen Blichersvej 1b 4700 Næstved Att.: Tommy Poulsen.

Klima og Planlægning. TP-design Steen Blichersvej 1b 4700 Næstved Att.: Tommy Poulsen. TP-design Steen Blichersvej 1b 4700 Næstved Att.: Tommy Poulsen din-arkitekt@hotmail.dk Klima og Planlægning Næstved Kommune Center for Plan & Erhverv www.næstved.dk Dato 11.7.2014 Sagsnr. 01.03.03-P19-42-14

Læs mere

Klima og Planlægning. NK-SPILDEVAND A/S Ved Fjorden 18 4700 Næstved. Sendes til PHO@nk-forsyning.dk

Klima og Planlægning. NK-SPILDEVAND A/S Ved Fjorden 18 4700 Næstved. Sendes til PHO@nk-forsyning.dk NK-SPILDEVAND A/S Ved Fjorden 18 4700 Næstved Sendes til PHO@nk-forsyning.dk Klima og Planlægning Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6110 www.næstved.dk Dato 13.6.2016 Sagsnr. 01.03.03-P19-37-16

Læs mere

Tilladelsen skal udnyttes inden for 3 år fra offentliggørelsen, da den ellers er ugyldig.

Tilladelsen skal udnyttes inden for 3 år fra offentliggørelsen, da den ellers er ugyldig. IMPOCURL ApS Søledsvej 8 c 4684 Holmegaard Sendt til b.spottog@gmail.com Byggemyndighed Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6110 www.næstved.dk Dato 26.1.2016 Sagsnr. 01.03.03-P19-174-15

Læs mere

Byggemyndighed. Henrik Paulsen. Landzonetilladelse til Højbjergvej 8, 4250 Fuglebjerg - etablering af sø.

Byggemyndighed. Henrik Paulsen. Landzonetilladelse til Højbjergvej 8, 4250 Fuglebjerg - etablering af sø. Henrik Paulsen hpaulsen@post.tele.dk Byggemyndighed Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6110 www.næstved.dk Dato 29.1.2015 Landzonetilladelse til Højbjergvej 8, 4250 Fuglebjerg - etablering

Læs mere

Klima og Planlægning. Niels Peter Bjerring-Pedersen Sjoltevej 4 4733 Tappernøje. Sendt til: npmotor@mail.dk. Side 1 af 5

Klima og Planlægning. Niels Peter Bjerring-Pedersen Sjoltevej 4 4733 Tappernøje. Sendt til: npmotor@mail.dk. Side 1 af 5 Niels Peter Bjerring-Pedersen Sjoltevej 4 4733 Tappernøje Sendt til: npmotor@mail.dk Klima og Planlægning Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6110 www.næstved.dk Dato 22.6.2015 Landzonetilladelse

Læs mere

Byggemyndighed. Vanas Att.: Thomas Møller

Byggemyndighed. Vanas Att.: Thomas Møller Vanas Att.: Thomas Møller tm@vanas.dk Byggemyndighed Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6110 www.naestved.dk Landzonetilladelse til etablering af vandhul på 1.100-1.200 m 2 på Skælskørvej 100, 4250 Fuglebjerg

Læs mere

Klima og Planlægning. Chantelle McLean. Ladbyvej 37, 4700 Næstved. Sendt på mail

Klima og Planlægning. Chantelle McLean. Ladbyvej 37, 4700 Næstved. Sendt på mail Chantelle McLean Ladbyvej 37 4700 Næstved Sendt på mail Klima og Planlægning Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6110 www.næstved.dk Dato 12.4.2016 Sagsnr. 01.03.03-P19-17-16 Ejendomsnr.

Læs mere

Tilladelsen gælder i 3 år fra datoen på dette brev, jf. 56 i planloven. Derefter bliver den ugyldig.

Tilladelsen gælder i 3 år fra datoen på dette brev, jf. 56 i planloven. Derefter bliver den ugyldig. Att. Søren Madsen Byggemyndighed 5588 6110 www.næstved.dk Dato 2.12.2014 Landzonetilladelse til Fensmarkvej 123 B, - landzonetilladelse til etablering af 3 søer. får hermed, henhold til 35, i planloven,

Læs mere

Klima og Planlægning. Martin Reenberg Christensen Aversi Faldskærmsklub

Klima og Planlægning. Martin Reenberg Christensen Aversi Faldskærmsklub Martin Reenberg Christensen Aversi Faldskærmsklub Klima og Planlægning Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6110 www.næstved.dk Dato 7.12.2016 Sagsnr. 01.03.03-P19-378-16 Landzonetilladelse

Læs mere

Byggemyndighed. Jesper Rye Jensen Vesterhavevej 2014 4736 Karrebæksminde. Sendt til jr@ryemerc.dk

Byggemyndighed. Jesper Rye Jensen Vesterhavevej 2014 4736 Karrebæksminde. Sendt til jr@ryemerc.dk Jesper Rye Jensen Vesterhavevej 2014 4736 Karrebæksminde Sendt til jr@ryemerc.dk Byggemyndighed Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6110 www.næstved.dk Dato 30.3.2015 Sagsnr. 01.03.03-P19-92-14

Læs mere

Det ansøgte kræver en byggetilladelse, og må ikke etableres før denne er givet. Ligeledes også med de nødvendige spildevandstilladelser.

Det ansøgte kræver en byggetilladelse, og må ikke etableres før denne er givet. Ligeledes også med de nødvendige spildevandstilladelser. Helene Møller Andersen Bøssevænget 21 Fodby 4700 Næstved Klima og Planlægning Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6110 www.næstved.dk Dato 3.5.2016 Sagsnr. 01.03.03-P19-26-15 Landzonetilladelse

Læs mere

Byggemyndighed. Anders Grønne Brandholtvej Sandved. Side 1 af 5

Byggemyndighed. Anders Grønne Brandholtvej Sandved. Side 1 af 5 Anders Grønne Brandholtvej 14 4262 Sandved Byggemyndighed Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6110 www.næstved.dk Dato 14.9.2015 Landzonetilladelse til Brandholtvej 19, 4262 Sandved - landzonesag

Læs mere

Landzonetilladelse, samt dispensation fra å-beskyttelseslinien til at opføre ny bolig efter nedrivning af eksisterende bygninger

Landzonetilladelse, samt dispensation fra å-beskyttelseslinien til at opføre ny bolig efter nedrivning af eksisterende bygninger WILLIAM TOLSTRUP - ARKITEKTER ApS Sct Peders Kirkeplads 9 1 SAL 4700 Næstved Byggemyndighed Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6110 www.næstved.dk Dato 7.12.2015 Sagsnr. 01.03.03-P19-207-15

Læs mere

Martin Gangelhoff Koux Virkelystvej 12 Krummerup 4250 Fuglebjerg. Klima og Planlægning

Martin Gangelhoff Koux Virkelystvej 12 Krummerup 4250 Fuglebjerg. Klima og Planlægning Martin Gangelhoff Koux Virkelystvej 12 Krummerup 4250 Fuglebjerg Klima og Planlægning Næstved Kommune www.næstved.dk Dato 26.6.2014 Sagsnr. 01.03.03-P19-5-14 Sagsbehandler tidom@naestved.dk d. tlf. 5588

Læs mere

Klima og Planlægning. Varnas Natur & Vand Aps Rugkrogvej Fuglebjerg Att. Thomas Møller

Klima og Planlægning. Varnas Natur & Vand Aps Rugkrogvej Fuglebjerg Att. Thomas Møller Varnas Natur & Vand Aps Rugkrogvej 17 4250 Fuglebjerg Att. Thomas Møller (tm@vanas.dk) Klima og Planlægning Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6110 www.næstved.dk Dato 30.3.2017 Landzonetilladelse

Læs mere

Team Plan, Geodata og Klima. Til ansøger. Landzonetilladelse til fasankyllingeopdræt nær Jenstrupvej 50, 4700 Næstved.

Team Plan, Geodata og Klima. Til ansøger. Landzonetilladelse til fasankyllingeopdræt nær Jenstrupvej 50, 4700 Næstved. Til ansøger Team Plan, Geodata og Klima Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6110 www.næstved.dk Mail: byggesag@naestved.dk Landzonetilladelse til fasankyllingeopdræt nær Jenstrupvej 50,

Læs mere

Plan- og Ejendomsudvalget. Ervin og Birgit Pedersen Vallebo Tyvelsevej 55 Tyvelse 4171 Glumsø. Sendes til

Plan- og Ejendomsudvalget. Ervin og Birgit Pedersen Vallebo Tyvelsevej 55 Tyvelse 4171 Glumsø. Sendes til Ervin og Birgit Pedersen Vallebo Tyvelsevej 55 Tyvelse 4171 Glumsø Sendes til Vallebo@post4.tele.dk Plan- og Ejendomsudvalget Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6110 www.næstved.dk Dato

Læs mere

Klima og Planlægning. RN Entreprenør Aps Suså Landevej Glumsø Att. Rune Nielsen

Klima og Planlægning. RN Entreprenør Aps Suså Landevej Glumsø Att. Rune Nielsen RN Entreprenør Aps Suså Landevej 137 4171 Glumsø Att. Rune Nielsen Klima og Planlægning Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6110 www.næstved.dk Dato 31.01.2017 Sagsnr. 01.03.03-P19-376-16

Læs mere

Byggemyndighed. AmphiConsult Sjælland Att.: Peer Ravn Side 1 af 7

Byggemyndighed. AmphiConsult Sjælland Att.: Peer Ravn   Side 1 af 7 AmphiConsult Sjælland Att.: Peer Ravn E-mail: pr@amphi.dk Byggemyndighed Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 www.naestved.dk Landzonetilladelse til etablering af 3 vandhuller i henholdsvis Tystemose

Læs mere

Team Plan, Geodata og Klima. Maj-Britt Juul Site Manager KM Telecom danmark. Sendt til

Team Plan, Geodata og Klima. Maj-Britt Juul Site Manager KM Telecom danmark. Sendt til Maj-Britt Juul Site Manager KM Telecom danmark Sendt til mbj@km-telecom.com Team Plan, Geodata og Klima Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6110 www.næstved.dk Mail: byggesag@naestved.dk

Læs mere

Team Plan, Geodata og Klima. Thomas Garth-Grüner Kronprinsessegade 46 C, København K

Team Plan, Geodata og Klima. Thomas Garth-Grüner Kronprinsessegade 46 C, København K Thomas Garth-Grüner Kronprinsessegade 46 C, 4. 1306 København K Team Plan, Geodata og Klima Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6110 www.næstved.dk Dato 27.1.2017 Sagsnr. 01.03.03-P19-2-17

Læs mere

Center for Plan og Miljø Team Plan, Geodata og Klima. Til ansøger

Center for Plan og Miljø Team Plan, Geodata og Klima. Til ansøger Til ansøger Center for Plan og Miljø Team Plan, Geodata og Klima Næstved Kommune Rådmandshaven 20 Næstved 4700 5588 5588 www.naestved.dk Dato 29-9-2017 Dispensation fra søbeskyttelseslinjen til tilbygninger

Læs mere

Byggemyndighed. Peer Ravn Landzonetilladelse til etablering af vandhul på Brunemosevej 8, 4250 Fuglebjerg

Byggemyndighed. Peer Ravn   Landzonetilladelse til etablering af vandhul på Brunemosevej 8, 4250 Fuglebjerg Peer Ravn E-mail: pr@rana-consult.dk Byggemyndighed Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6110 www.naestved.dk Landzonetilladelse til etablering af vandhul på Brunemosevej 8, 4250 Fuglebjerg Du får hermed

Læs mere

Klima og Planlægning. Næstved Autoophug A/S Gadevang Næstved Att. Frederik og Peder Munklinde Spandet

Klima og Planlægning. Næstved Autoophug A/S Gadevang Næstved Att. Frederik og Peder Munklinde Spandet Næstved Autoophug A/S Gadevang 15 4700 Næstved Att. Frederik og Peder Munklinde Spandet Klima og Planlægning Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6110 www.næstved.dk Dato 14.11.2016 Sagsnr.

Læs mere

Der er en klagefrist på 4 uger fra annonceringen, og tilladelsen træder først i kraft, når klagefristen er udløbet den

Der er en klagefrist på 4 uger fra annonceringen, og tilladelsen træder først i kraft, når klagefristen er udløbet den WILLIAM TOLSTRUP - ARKITEKTER ApS Sct Peders Kirkeplads 9 1 SAL 4700 Næstved Byggemyndighed Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6110 www.næstved.dk Dato 19.1.2016 Dispensation fra åbeskyttelseslinjen

Læs mere

Byggemyndighed. FS EJENDOMSSELSKAB A/S Kalvebod Brygge 43 1560 København V Att.: Søren Beck-Heede

Byggemyndighed. FS EJENDOMSSELSKAB A/S Kalvebod Brygge 43 1560 København V Att.: Søren Beck-Heede FS EJENDOMSSELSKAB A/S Kalvebod Brygge 43 1560 København V Att.: Søren Beck-Heede Byggemyndighed Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6110 www.naestved.dk Principiel landzonetilladelse til at genopføre et

Læs mere

Landzonetilladelse. Tanja Borgmand Jørgensen Birkholm 4 4241 Vemmelev

Landzonetilladelse. Tanja Borgmand Jørgensen Birkholm 4 4241 Vemmelev Tanja Borgmand Jørgensen Birkholm 4 4241 Vemmelev Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85 05 Slagelse Kommune

Læs mere

Arkitektfirmaet Bent Sørensen ApS Att: Bent Sørensen Rosenvænget Haslev Sendt på mail:

Arkitektfirmaet Bent Sørensen ApS Att: Bent Sørensen Rosenvænget Haslev Sendt på mail: Arkitektfirmaet Bent Sørensen ApS Att: Bent Sørensen Rosenvænget 13 4690 Haslev Sendt på mail: ark-bent.s@mail.tele.dk Dato: 23. september 2016 Lovliggørende landzonetilladelse til garage indrettet i overflødiggjort

Læs mere

Klima og Planlægning. Patriotisk Selskab Ørbækvej 276 DK-5220 Odense SØ Att. Kirsten Dühr

Klima og Planlægning. Patriotisk Selskab Ørbækvej 276 DK-5220 Odense SØ Att. Kirsten Dühr Patriotisk Selskab Ørbækvej 276 DK-5220 Odense SØ Att. Kirsten Dühr (kid@patriotisk.dk) Klima og Planlægning Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6110 www.næstved.dk Dato 13.12.2016 Landzonetilladelse

Læs mere

Landzonetilladelse til ændret anvendelse på ejendommen matr.nr. 17g, Kværkeby By, Kværkeby, beliggende Gammel Bedstedvej 10, 4100 Ringsted.

Landzonetilladelse til ændret anvendelse på ejendommen matr.nr. 17g, Kværkeby By, Kværkeby, beliggende Gammel Bedstedvej 10, 4100 Ringsted. Lise Halager Zielinski Brunemark 7 4173 Fjenneslev Landzonetilladelse til ændret anvendelse på ejendommen matr.nr. 17g, Kværkeby By, Kværkeby, beliggende Gammel Bedstedvej 10, 4100 Ringsted. Ringsted Kommune

Læs mere

Du vil få besked, hvis afgørelsen bliver påklaget.

Du vil få besked, hvis afgørelsen bliver påklaget. Georg Garth-Grüner Sendt på mail: g@fri.gg Dato: 10. maj 2017 Lovliggørende landzonetilladelse til udvidelse af carport på ejendommen matr.nr. 4d Ejlstrup, Ringsted Jorder, beliggende Slangerupvej 61,

Læs mere

Landzonetilladelse til etablering af solcelleanlæg på ejendommen matr.nr. 2 f, Bedsted Overdrev, Kværkeby, beliggende Bedstedvej 92, 4100 Ringsted

Landzonetilladelse til etablering af solcelleanlæg på ejendommen matr.nr. 2 f, Bedsted Overdrev, Kværkeby, beliggende Bedstedvej 92, 4100 Ringsted Niels Berner-Magnusson Bedstedvej 92 Bedsted 4100 Ringsted Dato: 24. november 2016 Landzonetilladelse til etablering af solcelleanlæg på ejendommen matr.nr. 2 f, Bedsted Overdrev, Kværkeby, beliggende

Læs mere

Kim Østergaard Nyhusvej Ringsted Sendt på mail:

Kim Østergaard Nyhusvej Ringsted Sendt på mail: Kim Østergaard Nyhusvej 7 4100 Ringsted Sendt på mail: oestergaardsvvs-aps@hotmail.vom Landzonetilladelse til udvidelse af bolig over 250 m 2 ved ibrugtagning af uudnyttet areal af tagetage på ejendommen

Læs mere

Landzonetilladelse til udvidelse af carport på ejendommen matr.nr. 13h Ørslev By, Ørslev, beliggende Ottestrupvej 39, 4100 Ringsted

Landzonetilladelse til udvidelse af carport på ejendommen matr.nr. 13h Ørslev By, Ørslev, beliggende Ottestrupvej 39, 4100 Ringsted Jan Mikael Carlsen Ottestrupvej 39 4100 Ringsted Sendt på mail: jan@agipo.dk Dato: 9. august 2017 Landzonetilladelse til udvidelse af carport på ejendommen matr.nr. 13h Ørslev By, Ørslev, beliggende Ottestrupvej

Læs mere

Landzonetilladelse til at opføre en bolig på ejendommen matr.nr. 52c, Benløse By, Benløse, beliggende Holbækvej 79, 4100 Ringsted

Landzonetilladelse til at opføre en bolig på ejendommen matr.nr. 52c, Benløse By, Benløse, beliggende Holbækvej 79, 4100 Ringsted DK-NUTS ApS CEO Nasir Khwaja Sleipnersvej 4 4100 Ringsted e-mail: nasir@dk-nuts.dk Dato: 15. juni 2017 Ringsted Kommune Teknik- og Miljøcenter Landzonetilladelse til at opføre en bolig på ejendommen matr.nr.

Læs mere

Landzonetilladelse til at udstykke bolig fra ejendommen matr.nr. 22a Sigersted By, Sigersted, beliggende Havrebjergvej 53, 4100 Ringsted

Landzonetilladelse til at udstykke bolig fra ejendommen matr.nr. 22a Sigersted By, Sigersted, beliggende Havrebjergvej 53, 4100 Ringsted Annie Noer Bay-Smidt Ledreborg Allé 130 4000 Roskilde Sendt på mail: abs@molbak.dk Dato: 29. november 2017 Landzonetilladelse til at udstykke bolig fra ejendommen matr.nr. 22a Sigersted By, Sigersted,

Læs mere

Landzonetilladelse til udvidelse af erhvervsvirksomhed på ejendommen matr.nr. 16b Bringstrup By, Bringstrup beliggende Egerupvej 16, 4100 Ringsted.

Landzonetilladelse til udvidelse af erhvervsvirksomhed på ejendommen matr.nr. 16b Bringstrup By, Bringstrup beliggende Egerupvej 16, 4100 Ringsted. René Hansen Egerupvej 16 4100 Ringsted Sendt på mail: rene_hansen77@hotmail.com Landzonetilladelse til udvidelse af erhvervsvirksomhed på ejendommen matr.nr. 16b Bringstrup By, Bringstrup beliggende Egerupvej

Læs mere

Team Plan, Geodata og Klima. Næstved Kommune Rådmandshaven Næstved Center for Plan og Miljø

Team Plan, Geodata og Klima. Næstved Kommune Rådmandshaven Næstved Center for Plan og Miljø Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved Center for Plan og Miljø Team Plan, Geodata og Klima Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6110 www.næstved.dk Mail: byggesag@naestved.dk Dato

Læs mere

Ejendomsudvalget. Pia Anne Pihl Wouters Johnny Raymond Pihl Wouters Villa Gallinavej Holmegaard

Ejendomsudvalget. Pia Anne Pihl Wouters Johnny Raymond Pihl Wouters Villa Gallinavej Holmegaard Pia Anne Pihl Wouters Johnny Raymond Pihl Wouters Villa Gallinavej 18 4684 Holmegaard Ejendomsudvalget Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6110 www.naestved.dk Dato: 14. maj 2014 Landzonetilladelse til

Læs mere

Du vil få besked, hvis afgørelsen bliver påklaget.

Du vil få besked, hvis afgørelsen bliver påklaget. Mette Balleby Nebsmøllevej 65 4100 Ringsted Sendt på mail: info@skovlycamoing.dk Dato: 16. marts 2017 Landzonetilladelse til at opføre redskabsskur og aktivitetshus på ejendommen matr.nr. 14b Ortved By,

Læs mere

Byggemyndighed. Fodby Lokalråd Legepladsudvalg v/ Karsten Jensen Fodbygade Næstved

Byggemyndighed. Fodby Lokalråd Legepladsudvalg v/ Karsten Jensen Fodbygade Næstved Fodby Lokalråd Legepladsudvalg v/ Karsten Jensen Fodbygade 40 4700 Næstved Byggemyndighed Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6110 www.naestved.dk Dato 02-06-2014 Landzonetilladelse til

Læs mere

Olestein Heino Lando Jensen Køgevej Ringsted Sendt på mail:

Olestein Heino Lando Jensen Køgevej Ringsted Sendt på mail: Olestein Heino Lando Jensen Køgevej 222 4100 Ringsted Sendt på mail: olestein@outlook.dk Landzonetilladelse til at opføre en tilbygning og en carport, samt ændre anvendelse af eksisterende bebyggelse på

Læs mere

Landzonetilladelse til at opføre bolig nr. 2 på ejendommen matr.nr. 13at Gyrstinge By, Gyrstinge, beliggende Høtoften 7, 4100 Ringsted.

Landzonetilladelse til at opføre bolig nr. 2 på ejendommen matr.nr. 13at Gyrstinge By, Gyrstinge, beliggende Høtoften 7, 4100 Ringsted. Erik Baldur Thorbøll de Dios Nielsen Høtoften 7 4100 Ringsted Sendt på mail: lisbeth.baldur@email.dk Dato: 14. marts 2017 Landzonetilladelse til at opføre bolig nr. 2 på ejendommen matr.nr. 13at Gyrstinge

Læs mere

Landzonetilladelse til at opføre læskur på ejendommen matr.nr. 12d Kværkeby By, Kværkeby, beliggende Roligheden 6, 4100 Ringsted.

Landzonetilladelse til at opføre læskur på ejendommen matr.nr. 12d Kværkeby By, Kværkeby, beliggende Roligheden 6, 4100 Ringsted. David Frederiksen Roligheden 6 4100 Ringsted Sendt på mail: daf@ebteknik.dk Landzonetilladelse til at opføre læskur på ejendommen matr.nr. 12d Kværkeby By, Kværkeby, beliggende Roligheden 6, 4100 Ringsted.

Læs mere

Ejendommen ligger i landzone og ændret anvendelse af eksisterende bebyggelse kræver derfor tilladelse jf. planlovens 35 stk. 1.

Ejendommen ligger i landzone og ændret anvendelse af eksisterende bebyggelse kræver derfor tilladelse jf. planlovens 35 stk. 1. Hanne Vedel Nielsen Præstbrovej 6 4100 Ringsted Sendt på mail: halini201064@gmail.com Landzonetilladelse til at indrette blomsterbutik i eksisterende garagebygning på ejendommen matr.nr. 5ao Farendløse

Læs mere

Sagens parter vil få besked, hvis afgørelsen bliver påklaget.

Sagens parter vil få besked, hvis afgørelsen bliver påklaget. Leif Ortved Larsen Elmehøj 2 2605 Brøndby Dato: 27. september 2017 Landzonetilladelse til at ændre anvendelse fra sommerhus til helårsbeboelse på ejendommen matr.nr. 9e, Ørslev By Ørslev, beliggende Lergravsvej

Læs mere

Landzonetilladelse til at etablere fredningsbælte på ejendommen matr.nr. 7i Kværkeby By, Kværkeby, beliggende Bøstofte 9, 4100 Ringsted

Landzonetilladelse til at etablere fredningsbælte på ejendommen matr.nr. 7i Kværkeby By, Kværkeby, beliggende Bøstofte 9, 4100 Ringsted Kværkeby Vandværk Att.: jan Rasmussen Sendt på mail: ombygning@kvaerkeby-vandvaerk.dk Dato: 2. oktober 2017 Landzonetilladelse til at etablere fredningsbælte på ejendommen matr.nr. 7i Kværkeby By, Kværkeby,

Læs mere

Landzonetilladelse. Jens Carsten Kilian Christiansen Jørgensmindevej 1 4200 Slagelse

Landzonetilladelse. Jens Carsten Kilian Christiansen Jørgensmindevej 1 4200 Slagelse Jens Carsten Kilian Christiansen Jørgensmindevej 1 4200 Slagelse Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85

Læs mere

Landzonetilladelse til at opføre en ny bolig på ejendommen matr.nr. 42a Haraldsted By, Haraldsted, beliggende Knud Lavardsvej 47, 4100 Ringsted.

Landzonetilladelse til at opføre en ny bolig på ejendommen matr.nr. 42a Haraldsted By, Haraldsted, beliggende Knud Lavardsvej 47, 4100 Ringsted. Helene Følsgaard Sendt på mail: kontakt@foelsgaard.dk Landzonetilladelse til at opføre en ny bolig på ejendommen matr.nr. 42a Haraldsted By, Haraldsted, beliggende Knud Lavardsvej 47, 4100 Ringsted. Ringsted

Læs mere

Landzonetilladelse. Anja Lisa Møller Søndermarken 7 4200 Slagelse

Landzonetilladelse. Anja Lisa Møller Søndermarken 7 4200 Slagelse Anja Lisa Møller Søndermarken 7 4200 Slagelse Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85 05 Slagelse Kommune

Læs mere

Knud Ledskov Christensen Værkevadsvej Ringsted

Knud Ledskov Christensen Værkevadsvej Ringsted Knud Ledskov Christensen Værkevadsvej 24 4100 Ringsted Dato: 2. juli 2018 Lovliggørende landzonetilladelse til poolbygning på ejendommen matr.nr. 3b Ortved By, Vigersted, beliggende Værkevadsvej 24, 4100

Læs mere

Landzonetilladelse. Center for Kommunale Ejendomme Att. Henny Inger Nielsen Caspar Brands Plads 6 4220 Korsør

Landzonetilladelse. Center for Kommunale Ejendomme Att. Henny Inger Nielsen Caspar Brands Plads 6 4220 Korsør Center for Kommunale Ejendomme Att. Henny Inger Nielsen Caspar Brands Plads 6 4220 Korsør Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse

Læs mere

Saabye & Partners Aps Att: Barbara Bojsen-Møller Fynsvej Kirke Saaby Sendt på mail:

Saabye & Partners Aps Att: Barbara Bojsen-Møller Fynsvej Kirke Saaby Sendt på mail: Saabye & Partners Aps Att: Barbara Bojsen-Møller Fynsvej 13 4060 Kirke Saaby Sendt på mail: bbm@saabye-partners.dk Dato: 8. april 2016 Landzonetilladelse til opførelse af stuehus på ejendommen matr.nr.

Læs mere

Rune Nielsen Suså Landevej Glumsø Sendt på mail:

Rune Nielsen Suså Landevej Glumsø Sendt på mail: Rune Nielsen Suså Landevej 137 4171 Glumsø Sendt på mail: info@rn-entreprenoer.dk Dato: 7. februar 2018 Landzonetilladelse til pilerensningsanlæg på ejendommen matr.nr. 41 Høm By, Høm, beliggende Tågehøj

Læs mere

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt,

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt, Kultur, Miljø & Erhverv Byg Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 5. september 2018 Sagsnr.: 18/26774 Ejendomsnr.: 15694 Kontakt: Lis Bækkelund Lerche Direkte tlf.: 73 76 75 35 E-mail: lbaekk@aabenraa.dk

Læs mere

Landzonetilladelse. Planloven

Landzonetilladelse. Planloven OK ByggeDesign ApS ole@okbyggedesign.dk Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Rita Lene Pedersen Tlf. direkte: 4646 4915 E-mail:

Læs mere

Landzonetilladelse til at udstykke areal og bolig fra ejendommen matr.nr. 1f Kastrupgård, Haraldsted, beliggende Kastrupvej 70, 4100 Ringsted

Landzonetilladelse til at udstykke areal og bolig fra ejendommen matr.nr. 1f Kastrupgård, Haraldsted, beliggende Kastrupvej 70, 4100 Ringsted LE34 Att.: Lasse Kjemstrup Mellem Broerne 12 4100 Ringsted Sendt på mail: lkj@le34.dk Dato: 29. november 2017 Landzonetilladelse til at udstykke areal og bolig fra ejendommen matr.nr. 1f Kastrupgård, Haraldsted,

Læs mere

Landzonetilladelse. Planloven

Landzonetilladelse. Planloven Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø KOPI Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Landzonetilladelse Planloven Sagsbehandler: Maya Aller Tlf. direkte: 4646 4939 E-mail: mhqa@lejre.dk

Læs mere

Landzonetilladelse. Skel.dk Landinspektører Att. Robert Kovac Ndr. Stationsvej 14B 4200 Slagelse

Landzonetilladelse. Skel.dk Landinspektører Att. Robert Kovac Ndr. Stationsvej 14B 4200 Slagelse Skel.dk Landinspektører Att. Robert Kovac Ndr. Stationsvej 14B 4200 Slagelse Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.:

Læs mere

At der meddeles byggetilladelse til forbindelse med bygningens overgang fra fritidshus til helårsbeboelse.

At der meddeles byggetilladelse til forbindelse med bygningens overgang fra fritidshus til helårsbeboelse. Svend Åge Daugård Peters Skjoldenæsvej 18 4174 Jystrup Midtsj. Sendt på mail: sp@goodlife.dk Dato: 30. april 2018 Landzonetilladelse til at ændre status fra fritidshus til helårsbeboelse på ejendommen

Læs mere

Flemming Holm Philip Avnbøløstenvej Sønderborg

Flemming Holm Philip Avnbøløstenvej Sønderborg Flemming Holm Philip Avnbøløstenvej 61 6400 Sønderborg Landzonetilladelse til at etablere en garagebygning på ejendommen matr.nr. 422 Avnbøl, Ullerup, der ligger på Avnbøløstenvej 61, 6400 Sønderborg.

Læs mere

Christendayana Sriraj Axelborg 2b 8700 Horsens Sendt på mail:

Christendayana Sriraj Axelborg 2b 8700 Horsens Sendt på mail: Christendayana Sriraj Axelborg 2b 8700 Horsens Sendt på mail: day@eurodan-huse.dk Landzonetilladelse til at opføre nyt stuehus og ændre anvendelsen af det eksisterende stuehus til udhus på ejendommen matr.nr.

Læs mere

Hans Jørgen Olesen Hejdesvej Ringsted

Hans Jørgen Olesen Hejdesvej Ringsted Hans Jørgen Olesen Hejdesvej 54 4100 Ringsted Dato: 2. februar 2018 Landzonetilladelse til at opføre sammenbygget carport og udhusbygning på ejendommen matr.nr. 24a Valsømagle By, Haraldsted, beliggende

Læs mere

Landzonetilladelse. Tilladelsen er meddelt på de vilkår, der er anført i næste afsnit.

Landzonetilladelse. Tilladelsen er meddelt på de vilkår, der er anført i næste afsnit. Center for Miljø, Plan og Teknik Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver hermed i henhold til Planlovens 35, stk. 1

Læs mere

Tilladelsen falder bort, hvis den ikke er udnyttet inden 5 år fra datoen af dette brev, jævnfør 56, stk. 1 i Planloven.

Tilladelsen falder bort, hvis den ikke er udnyttet inden 5 år fra datoen af dette brev, jævnfør 56, stk. 1 i Planloven. Anders Peter Kruuse Christiansen Præstbrovej 37 4100 Ringsted Sendt på mail: fash37@gmail.com Dato: 9. februar 2018 Landzonetilladelse til at opføre en carport på 60 m 2 på ejendommen matr.nr. 5a Farendløse

Læs mere

Landzonetilladelse. Per Steve Kjærside Brovej Vemmelev

Landzonetilladelse. Per Steve Kjærside Brovej Vemmelev Per Steve Kjærside Brovej 1 4241 Vemmelev Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85 05 Slagelse Kommune giver

Læs mere

Tilladelsen falder bort, hvis den ikke er udnyttet inden 5 år fra datoen af dette brev, jævnfør 56, stk. 1 i Planloven.

Tilladelsen falder bort, hvis den ikke er udnyttet inden 5 år fra datoen af dette brev, jævnfør 56, stk. 1 i Planloven. Landinspektørfirmaet LE34 sendt på mail: ah@le34.dk Dato: 31. januar 2018 Landzonetilladelse til at udstykke énfamiliehus beliggende Torpetvej 43, 4100 Ringsted fra ejendommen Torpetvej 50 matr.nr. 6ø,

Læs mere

Landzonetilladelse. Jesper Guldbrandsen Klovbygade 33 4490 Jerslev Sj.

Landzonetilladelse. Jesper Guldbrandsen Klovbygade 33 4490 Jerslev Sj. Jesper Guldbrandsen Klovbygade 33 4490 Jerslev Sj. Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85 05 Slagelse Kommune

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Lis Frederiksen og Niels Bruselius Mail: herslevstrandvej2@gmail.com Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø KOPI Landzonetilladelse Planloven Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler:

Læs mere