AINHOA WORLD behandlinger

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "AINHOA WORLD behandlinger"

Transkript

1 AINHOA WORLD behandlinger

2 Ainhoa Navnet AINHOA er et gammelt spansk pigenavn og udtales med stumt H. AINHOA er et internationalt prisvindende hudplejemærke udbredt i mere end 50 lande. AIN- HOA er kendt for skønhedsprodukter og professionelle behandlinger af meget høj kvalitet. I Ainhoas verden af vidunderlige behandlinger mærker man straks en hel oase af velvære, ro og forkælelse. Ainhoas behandlingsudbud byder på helt unikke og uforglemmelige oplevelser for alle sanser. Behandlingerne er et helt koncept af gennemtænkt eksklusiv wellness, som spænder lige fra bløde luksuriøse håndklæder og slippers til smukt designet emballage med innovative og prisvindende naturprodukter, samt effektive berusende aromatiske og visuelle behandlingsoplevelser. AINHOA Ainhoas brede udbud af professionelle behandlinger rækker både ud til de store internationale og eksklusive spacentre med mange ansatte, samt hos den lille klinik med kun få eller ingen ansatte. Fælles for dem begge er ønsket om at tilbyde høj kvalitet på sine behandlinger for der igennem at skabe en verden af tilfredse og loyale kunder. Velkommen til AINHOA WORLD

3 Klassisk Ansigtsbehandling Ainhoa tilbyder en bred vifte af vidunderlige produkter til brug for den klassiske ansigtsbehandling. Den klassiske ansigtsbehandling kan forebygge og behandle alle typer af hudproblemer, som for eksempel tør hud, fedtet hud, kombineret hud, moden hud, storporet hud med mere, og kan tåles af selv den sarteste hudtype. Ainhoas klassiske ansigtsbehandlinger tilbyder luksuriøs hudpleje og velvære, der både kan ses og føles. Den klassiske ansigtsbehandling kan effektivt kombineres med traditionelle skønhedsapparater for mere intensive resultater. Den klassiske ansigtsbehandling indledes med en omhyggelig hudanalyse og medfølgende plejeprogram. Under hudanalysen udvælges nøje de eksklusive produkter, som skal behandle eller forebygge eventuelle hudproblemer. Herefter følger en grundig afrensning af ansigt, hals og decolté. Luksus peeling på ansigt, hals og decolté. Damp og dybderensning eller dybderensende luksusmaske. Efter den intensive afrensning af huden følger en blid og terapeutisk massage i rene essentielle olier, på ansigt, nakke, skulder og decolté, samt en afstressende hovedbundsmassage. Efter massagen afdækkes øjne, hals og ansigt med luksuriøse masker, og der følger en hvilepause, som efterlader en indre ro. Den klassiske ansigtsbehandling afsluttes med strygninger i vidunderlige øjen-, hals- og ansigtscremer.

4 Ansigtsbehandling til Mænd Ainhoa har udviklet en serie af eksklusive hudplejeprodukter og ansigtsbehandlinger specielt rettet mod mandens hudproblemer og anatomi. Mænds almene hudproblemer og daglige barbering behøver specialpleje med produkter specielt udviklet til mænd. Med Ainhoas ansigtsbehandling til mænd kan alle typer af hudproblemer afhjælpes eller forebygges, som for eksempel fedtet hud, kombineret hud, synlige porer, betændelsestilstande, eksem, sarthed, tørhed og alderslinier med mere. Behandlingen kan effektivt kombineres med traditionelle skønhedsapparater for mere intensive resultater. Ainhoas ansigtsbehandling til mænd består af samme fremgangmåde som til den klassiske ansigtsbehandling, hvor der i stedet benyttes specialprodukter til mænd indeholdende den højt roste kaviarolie, som kun er at finde blandt de mest eksklusive hudplejeprodukter i verden. AINHOA Ainhoas ansigtsbehandling til mænd efterlader huden ren og velplejet, med en mild sensuel og maskulin duft.

5 Økologisk Ansigtsbehandling Ainhoa har udviklet en serie af eksklusive økologiske produkter, som gør det muligt at tilbyde en luksuriøs økologisk ansigtsbehandling for den miljøbevidste forbruger. Ainhoas hudplejeserie Bio er det første professionelle hudplejemærke i verden der er blevet godkendt af det internationale firma ECOCERT, som kvalitetscertificerer og kontrollerer organiske produkter. For at blive godkendt må produkterne: ikke testes på dyr ikke indeholde kemiske produkter, farve, konserveringsmidler, parfume, petrokemiske eller animalske produkter indeholde minimum 95 % naturprodukter indeholde minimum 10 % økologiske naturprodukter ikke indeholde planter, som er i fare for at uddø opbevares i genbrugsemballage produktfremstillingen skal respektere både mennesket og naturen Behandlingen har samme fremgangsmåde som den klassiske ansigtsbehandling, og kan behandle for rynker, tør hud, dehydreret hud, sart hud, manglende elasticitet og til almindelig hudpleje såvel forebyggende, som behandlende. Behandling kan effektivt kombineres med traditionelle skønhedsapparater for mere intensive resultater. Den luksuriøse Økologiske Ansigtsbehandling efterlader huden naturlig ren, velplejet, dybdebehandlet og tilfører samtidigt en fantastisk følelse af at have bidraget til et renere miljø.

6 AINHOA Intensiv Ansigtsbehandling Ainhoa har udviklet eksklusive og luksuriøse plejeprogrammer til brug for den intensive ansigtsbehandling. Plejeprogrammerne kan tilbydes som enkeltbehandlinger eller som kurbehandlinger af en gang ugentligt i fire uger. Ved valget af Ainhoas intensive ansigtsbehandlinger tilbydes det allerbedste fra naturen, den nyeste forskning, højeste kvalitet og intensiv hudpleje, som efterlader ansigtet med markant synlige og helt fantastiske straksresultater. Behandlingerne kan effektivt kombineres med traditionelle skønhedsapparater for mere intensive resultater. Ainhoas plejeprogrammer består af: A.H.A. Intensive Program - som er en kraftigvirkende og intensiv frugtsyreansigtsbehandling. Behandlingen virker effektivt mod små ar, store og synlige porer, akne og urenheder, røg-, sol- og miljøskader med mere. Ansigtet får nyt liv, en flot teint og et smukt ensartet hudbillede. Luksury Firming Program - som er en kraftigvirkende og intensiv opstrammende ansigtsbehandling. Behandlingen virker effektivt mod alderslinier, manglende elasticitet og vitalitet. Ansigtet opstrammes, rynker forfines og huden får en flot og glødende teint.

7 Intensiv Ansigtsbehandling Aquasense Hydrating Program - som er en kraftigvirkende og intensiv fugtbehandling. Behandlingen virker effektivt mod dehydrering og tørhedslinier. Huden bliver silkeblød og tørhedslinier i ansigtet forfines. Oxygenating and Hydrating Intensive Program - som er en kraftigvirkende ilt og fugtbehandling til ansigtet. Iltbehand-lingen af huden virker effektivt mod dehydrering og tørhedslinier, samt til livløs hud og træt hud med manglende elasticitet og vitalitet. Ansigtet får skøn fornyet energi og ungdommelig vitalitet. Luxe Gold and Vitamin C Program - som er en kraftigvirkende opstrammende og poresammentrækkende ansigtsbehandling. Behandlingen er baseret på en speciel kombination af to innovative ingredienser med høj effektivitet. Kaviarekstrakt, som er rig på regenererende, fornyende og nærende komponenter, og guld som stimulerer cellernes oxidering og som giver en øjeblikkelig løftende effekt. Behandlingen virker effektivt mod alderslinier, manglende elasticitet og vitalitet, synlige porer og mat teint. Ansigtet opstrammes, rynker og porer forfines og huden får en flot ren og glødende teint. AINHOA

8 Manicure Ainhoa brede serie af luksuriøse produkter fra Spa World, indeholdende vidunderlige essentielle olier, byder på eksklusive og aromatiske mani- curebehandlinger, som stimulerer både hænder og sjæl. Manicuren kan også tilbydes med smukke og holdbare lakker, eller kombineres med den naturligt smukke franske manicure fra Ainhoa. Spa World Manicure Manicuren starter med en grundig håndanalyse og et håndbad i lunt vand med dråber af essentielle planteolier. Herefter følger en blid peelings-massage af hænder og underarmen efterfulgt af en luksuriøs Spa World neglepleje. Efter negleplejen påføres en blødgørende og fugtgivende algemuddermaske og slutteligt en vidunderlig massage af fingre, hænder og underarm i fugtgivende emulsion. Behandlingen anbefales til tørre hænder og underarme. Hænder og negle efterlades smukke, velplejet og med en intens glød. Spa Wold Chokolade Manicure Til denne manicure benyttes eksklusive chokoladeprodukter fra Spa World Chocolate linien, som har et rigt indhold af vitaminer, mineraler og antioxydanter. Behandlingen indeholder samme fremgangsmåde som Spa World Manicure, men virker fugtgivende, nærende, regenererende og vitaliserende. Behandlingen anbefales til tørre hænder og underarme, samt til hud der viser ældningstegn. Hænder og negle fremstår velplejede og huden efterlades silkeblød, opstrammet og med en intens glød.

9 Pedicure Ainhoa brede serie af luksuriøse produkter fra Spa World, indeholdende vidunderlige essentielle olier, byder på eksklusive og aromatiske pedicurebehandlinger, som stimulerer både krop og sjæl. Pedicuren kan også tilbydes med smukke og holdbare lakker eller kombineres med den naturlige smukke franske pedicure fra Ainhoa. Spa World Pedicure Pedicuren starter med en grundig fodanalyse og et vidunderligt spafodbad i lunt vand med dråber af essentielle planteolier. Herefter følger en blid peelingsmassage af fødder og underben, efterfulgt af en luksuriøs Spa World neglepleje og fjernelse af hård hud. Derefter påføres en blødgørende og fugtgivende algemuddermaske og slutteligt en vidunderlig massage af fødder og underben i fugtgivende emulsion. Behandlingen anbefales til tørre fødder og underben. Fødder og negle efterlades smukke, velplejede og med en intens glød. Spa World Chocolate Pedicure Til denne pedicure benyttes eksklusive chokoladeprodukter fra Spa World Chocolate linien, som har et rigt indhold af vitaminer, mineraler og antioxydanter. Behandlingen indeholder samme fremgangsmåde som Spa World Pedicure, men virker fugtgivende, nærende, regenererende og vitaliserende. Behandlingen anbefales til tørre fødder og underben, samt til hud der viser ældningstegn. Fødder og negle fremstår velplejede og huden efterlades silkeblød, opstrammet og med en intens glød.

10 Hårfjerning Ainhoa har udviklet helt fantastiske naturlige vokstyper, der har meget lave smeltepunkter. Dette gør at voksen opleves langt mindre smertefuldt og huden samtidigt tilføres fugt og næring, samt efterlades uden irritation og kløe. Ainhoa har voks i Luxeserien og Oliveserien, heraf en voks som kan bruges uden strips til påføring på mindre og mere sarte hudområder, samt den traditionelle Roll On voks til større hudområder. Ainhoa byder ligeledes på flere vidunderlige antibakterielle og plejende produkter til efterbehandling af hårfjerning, som gør en Ainhoa voksbehandling til mere end bare hårfjerning. Ainhoas voks er velegnet til disse traditionelle voksbehandlinger: Hårfjerning på ben fra knæ og ned Hårfjerning på hele ben Hårfjerning i bikinilinien Hårfjerning på ryggen Hårfjerning under armene Hårfjerning på overlæbe Retning af bryn

11 Makeup AINHOA Ainhoa har udviklet en makeuplinie, som indeholder smukke holdbare farver og teksturer. Ainhoas professionelle makeuppensler af naturhår og skønne makeupprodukter giver et flot og holdbart resultat, og virker samtidigt skånsomme mod huden. Til alle Ainhoas makeupper følger en lille afrensning og pleje af huden, samt professionel makeupvejledning. Makeuppen kan effektivt benyttes til: Dagmakeup En diskret makeup i naturfarver, som virker naturlig i dagslys. Til makeuppen benyttes farvet dagcreme, lipgloss, mascara og naturlig øjenskygge. Aften- eller Gallamakeup En kraftigere og mere holdbar makeup tilpasset begivenhed, beklædning og temperament, og som er særlig velegnet til aftensbelysning og fotografering. Til makeuppen benyttes foundation, dækstift, pudder, rouge, læbestift, lipliner, mascara, eyeliner og øjenskygger. Brudemakeup En meget holdbar, naturlig og romantisk makeup, som er særlig veleget til fotografering, dags- og aftenbelysning. Til makeuppen benyttes meget holdbar foundation, dækstift, pudder, rouge, læbestift, lipliner, mascara, eyeliner og øjenskygger.

12 Spa Luxury Spa Luxury produktlinien fra Ainhoa byder på guddommelige kropsbehandlinger og aromaterapi baseret på højaktive og eksklusive ingredienser, som kaviarekstrakt, guldstøv, diamantpulver, rosenekstrakt med mere. Spa Luxury behandlingerne kan kombineres med eksklusive spabade, men kan også tilbydes uden badefaciliteter. De eksklusive kropsbehandlinger fra Spa Luxury giver flotte straksresultater, indre ro og luksuriøse spa og wellnessoplevelser for alle sanser. Aine Spa Luxury Intensiv opstrammende kropsbehandling. Hele kroppen masseres blidt i Spa Luxury Bodypeeling med kaviarolier og afrenses med varmt vand. Herefter gives en vidunderlig afstressende wellnessmassage og aromaterpi i kaviarmassagecreme tilsat tørrede hibiscusblomster. Den luksuriøse wellnessmassage og intense aromaterapi udføres på hele kroppen, herunder også hænder, fødder, ansigtet og hovedbunden. Efter wellnessmassagen følger en kropsindpakning og en hvilepause for intensiv produktindslusning, samt for at opnå indre ro og velvære. Lug Spa Luxury Intensiv nærende, restrukturerende og opstrammende kropsbehandling. Denne eksklusive kropsbehandling byder på luksuriøse produkter indeholdende kaviar og guldekstrakter, diamantpulver, rav med mere. Behandlingen har samme fremgangsmåde som Aine Spa Luxury behandlingen, men er særlig velegnet til tør hud med synlige alderstegn.

13 Spa Luxury Sirona Spa Luxury Afslappende, afstressende og sanselig kropsbehandling. Denne eksklusive kropsbehandling byder på luksuriøse produkter indeholdende kaviar, tørrede jasminblomster med mere. Behandlingen har samme fremgangsmåde som Aine Spa Luxury behandlingen og er særlig velegnet til at løsne spændinger og blødgøre huden. Brigit Spa Luxury Fugtgivende og regenererende kropsbehandling. Denne eksklusive kropsbehandling byder på luksuriøse og helt fantastisk aromatiske produkter indeholdende kaviar, rosenekstrakt, diamantpulver og ravpulver. Behandlingen starter med en afrensning af hele kroppen i rosengel og en vidunderlig kaviar kropspeeling/skrub. Herefter følger et aromatisk rosen spabad efterfulgt af en dejlig kropsmassage. Brigit Spa Luxury behandlingen er særlig velegnet til fugttør hud. Adartia Spa Luxury Anti-cellulite og slankende kropsbehandling. Denne eksklusive kropsbehandling byder på luksuriøse produkter indeholdende salt, guld, kaviar med mere. Behandlingen starter med en vidunderlig kropspeeling/skrub på hele kroppen. Herefter følger en kropsindpakning i slankende rosensalt efterfulgt af en kropsafrensning i slankende, rensende og aromatisk skum. Adartia Spa Luxury behandlingen er særlig velegnet til overvægt og cellulite/appelsinhud.

14 Spa World Spa Worlds store luksuriøse og aromatiske naturproduktserie fra Ainhoa byder på spa og aromaterapibehandlinger ud over det sædvanlige. Produkterne er bygget op omkring naturlige og aromatiske essentielle olier, med helt unikke egenskaber og resultater, samt duftoplevelser og aromaterapi der hører til den eksklusive wellnessoplevelse. Spa World behandlingerne kan kombineres med eksklusive spabade, men kan også delvist tilbydes uden badefaciliteter. Spa World Anticellulite Treatment Eksklusiv anti-cellulite kropsbehandling. Denne vidunderlige spabehandling starter med en grape og æble kropspeeling/skrub. Herefter følger en blid ampulstrygning og termoindpakning i en slankende algemuddermaske på hele kroppen eller lokalt. Behandlingen afsluttes med en luksuriøs og aromatisk wellnessmassage på hele kroppen eller lokalt. Behand- lingen er velegnet til hud med celluliteproblemer. Spa World Body Firming Treatment Eksklusiv opstrammende kropsbehandling. Denne vidunderlige spabehandling har samme fremgangsmåde som Spa World Aticellulite Treatment, hvor der i stedet benyttes luksuriøse og intensive produkter indeholdende padderokke, vedbend, troldnød med mere. Behandlingen er velegnet til hud med manglende elasticitet, strækmærker og rynker. AINHOA

15 Spa World Spa World Back Rigidity and Muscular Contractures Eksklusiv behandling mod muskelspændinger i ryggen. Denne vidunderlige spabehandling kombinerer den klassiske rygmassage med naturprodukternes fantastiske egenskaber. Rygbehandlingen starter med en peeling/skrub af hele ryggen. Derefter følger en blid massageindslusning i muskelafslappende ampul og termoindpakning i smertelindrende algemaske. Behandlingen afsluttes med en klassisk rygmassage. Denne eksklusive spabehandling er særlig velegnet til muskelinfiltrationer, spændinger og smerter i ryggen. Spa World Dandruff and Psoriasis Treatment Eksklusiv hårbehandling mod skæl og psoriasis. Denne vidunderlige hårbehandling indledes med blid hovedbundsmassage i naturshampoo indeholdende kamille, lavendel og humle. Herefter følger en termohårindpakning i algemuddermaske og vidunderlige essentielle olier og afsluttende hårvask. Denne eksklusive spabehandling er særlig velegnet mod skæl, psoriasis, dårligt blodomløb, tørt hår og tør hovedbund. Spa World Baldness Treatment Ekslusiv hårbehandling mod hårtab. Denne vidunderlige hårbehandling har samme fremgangsmåde som Spa World Dandruff and Psoriasis Treatment, hvor der i stedet benyttes luksuriøse og intensive naturprodukter indeholdende cedar, cypress, sandal med mere. Denne eksklusive spabehandling er særlig velegnet mod hårtab og tyndt hår.

16 Spa World Spa World Bust Treatment Eksklusiv opstrammende bustebehandling. Denne vidunderlige bustebehandling starter med en grape og æble peeling/skrub på busten og busteområdet. Herefter følger en blid ampulbustemassage, termoindpakning i opstrammende algemuddermaske og strygning i opstrammende bustecreme indeholdende vidunderlige essentielle olier. Denne eksklusive spabehandling er særlig velegnet mod slap buste og rynker fra halsen til busten. Spa World Stretch Marks Treatment Eksklusiv kropsbehandling mod strækmærker. Denne vidunderlige spabehandling starter med en grape og æblepeeling/skrub på hele kroppen eller lokalt. Herefter følger en intensiv ampulmassage og termoalgeindpakning på hele kroppen eller lokalt. Behandlingen afsluttes med en blide strygninger i vidunderlige naturprodukter indeholdende vitamin E og F, padderokke, ginseng, collagen med mere. Denne eksklusive spabehandling er særlig velegnet til strækmærker og hud med store belastninger fra graviditet, vægttab og vægtøgning. Spa World Varicose Veins Treatment Eksklusiv kropsbehandling mod karsprængninger. Denne vidunderlige spabehandling har samme fremgangsmåde som Spa World Anticellulite Treatment, hvor der i stedet benyttes luksuriøse og intensive produkter indeholdende alger, mint, cypress med mere. Behandlingen er velegnet til hud med markante karsprængninger.

17 AINHOA Spa World Chocolate Spa World Chocolate serien fra Ainhoa byder på eksklusive chokoladebehandlinger i verdensklasse. Kakaobønnen har et rigt indhold af antioxidanter, vitaminer og mineraler, som effektivt afhjælper kroppens hudproblemer og efterlader en følelse af velvære og fornyet energi. Spa World Chocolate behandlingerne kan kombineres med eksklusive spabade, men kan også tilbydes uden badefaciliteter. Spa World Chocolate Firming Treatment Eksklusiv opstrammende chokoladebehandling. Denne eksklusive spabehandling indledes med en vidunderlig chokoladeskrub på hele kroppen. Herefter følger en luksuriøs chokoladekropsmassage og kropsindpakning i luksus chokolademaske, efterfulgt af strygninger i opstrammende luksus chokoladekropsprodukter. Spabehandlingen giver ny energi og velvære, og efterlader huden opstrammet og med en intensiv ungdommelig glød. Spa World Chocolate Reducing Anticellulite Treatment Eksklusiv slankende anti-cellulite chokoladebehandling. Denne eksklusive spabehandling har samme fremgangsmåde som Spa World Chocolate Firming Treatment. Til denne behandling benyttes luksuriøse chokoladeprodukter indeholdende kakao, birk, vedbend, koffein med mere. Spabehandlingen virker meget slankende og modvirker intensivt cellulite og appelsinhud, samt giver ny energi og velvære.

18 Klassisk Massage Ainhoa har udviklet en hel serie af eksklusive naturprodukter til brug for Massagesens mange facetter af vidunderlige behandlinger. Produkterne spænder lige fra vidunderlige aromatiske lavendelmassageolier og eksklusive chokolademassagecremer, samt et helt univers af ampuller, essentielle- og æteriske naturolier. Ainhoas massageproduktserie byder på eksklusive, effektive og sanselige kombinationsmuligheder til såvel den klassiske massage og wellnessmassagen. Produkterne er særlig velegnet til disse traditionelle klassiske massager: Klassisk Kropsmassage En komplet og dybdegående helkropsmassage mod ømme muskler og skader. Velegnet som forebyggende massage til sportsudøvere eller som behandling til infiltrationer, muskelspændinger, belastningsskader med mere. Klassisk Ryg- og Skuldermassage En komplet og dybdegående massage på skulder og ryg. Velegnet til spændinger i skuldre, lænd og nakke, samt museskader og lignende. Ansigts- og hovedbundsmassage En blid terapeutisk og afstressende wellnessmassage, hvor hele ansigtet masseres blidt i vidunderlige essentielle olier efter eget valg. Ansigtets og hovedbundens energipunkter stimuleres blidt og professionelt. Massagen er velegnet til afstresning, spændingshovedpine, spændinger i kæben mm.

19 Wellness Massage Chocolate Massage En eksklusiv stimulerende og energisk wellnesskropsmassage med vidunderlige chokoladeprodukter. Virker meget energisk på både krop og sind. En lidt mere tempofyldt massageform for stimulering af både energi og humør. Hotstone Massage En blid og terapeutisk wellnesskropsmassage med varme lavasten og skøn aromatisk lavendelolie. Virker meget afstressende og afslappende på både krop og sind. En blid massageform for den totale oplevelse af luksus og velvære. Aromaterapi Wellnesskropsmassage i vidunderlige og sanselige naturolier tilpasset og specialblandet efter behov f.eks. slankende olie, anticellulite olie, opfrisk ende olie, rensende olie med mere. En blid og vidunderlig aromatisk massage, som stimulerer både krop og sind i mange dage.

20 AINHOA ANSIGTSBEHANDLINGER Klassisk ansigtsbehandling Klassisk Ansigtsbehandling til Mænd A.H.A Intensive Program Luxury Firming Program 75 minutter Aquasense Hydrating Program Oxygenating and Hydrating Intensive Program 75 minutter Luxe Gold and Vitamin C Program Økologisk Ansigtsbehandling MANICURE Spa World Manicure 45 minutter Spa World Chocolate Manicure 45 minutter Lak + 10 minutter Fransk Manicure + 15 minutter PEDICURE Spa World Pedicure 45 minutter Spa World Chokolate Pedicure 45 minutter Lak + 10 minutter Frank Pedicure + 15 minutter DEPILERNG Hårfjerning på ben fra knæ og ned 30 minutter Hårfjerning på hele ben 45 minutter Hårfjerning i bikinilinien 15 minutter Hårfjerning på ryggen 30 minutter Hårfjerning under armene 15 minutter Hårfjerning på overlæbe 15 minutter Retning af bryn 15 minutter MAKEUP Dagmakeup 15 minutter Aften eller Gallamakeup 45 minutter Brudemakeup Alle ovenstående tider er vejledende tider. SPA LUXURY Aine Spa Luxury Lug Spa Luxury Sirona Spa Luxury Brigit Spa Luxury Adartia Spa Luxury Spabad SPA WORLD Spa World Anti Cellulite Treatment Spa World Firming Treatment Spa World Varicose Veins treatment Spa World Back Rigidity Treatment 90 minutter 90 minutter 90 minutter 105 minutter 105 minutter + 30 minutter 90 minutter 90 minutter 90 minutter Spa World Dandruff and Psoriasis Treatment Spa World Baldness Treatment Spa World Bust Treatment Spa World Stretch Marks Treatment Spabad SPA WORLD CHOCOLATE Spa World Chocolate Firming Treatment Spa World Chocolate Reducing Treatment Spabad KLASSISK MASSAGE Klassisk Kropsmassage Klassisk Ryg & Skuldermassage Ansigt & Hovedbundsmassage WELLNESS MASSAGE Chocolate Massage Hot Stone Massage Aromaterapi 90 minutter + 30 minutter 90 minutter 90 minutter + 30 minutter 45 minutter 30 minutter Find din nærmeste professionelle behandler på og se hvilke af disse vidunderlige behandlinger som udbydes. Behandlingerne sælges også som smukke indbundne gavekort indeholdende små eksklusive ainhoaprodukter og sund slik.

Ainhoa. Face. Hands & Feet. Body. Wellness

Ainhoa. Face. Hands & Feet. Body. Wellness Ainhoa Face Hands & Feet Body Wellness Klassiske Ansigtsbehandlinger CleanSkin Hudanalyse og afrensning af ansigt. Luksuriøs peeling/skrub eller peelingmaske. Damp og dybderensning. Luksuriøse rensende

Læs mere

Ansigtsbehandling. Fodpleje. Massage. Vipper & Bryn. Wellness. Klinik Innowell

Ansigtsbehandling. Fodpleje. Massage. Vipper & Bryn. Wellness. Klinik Innowell Ansigtsbehandling Fodpleje Massage Vipper & Bryn Wellness Klinik Innowell Klassiske Ansigtsbehandlinger 0: SkinCareAnalysis 49,- Har du også prøvet flere cremer uden at have opnået ønsket resultater, eller

Læs mere

PRISLISTE. Dermadeluxe. www.dermadeluxe.dk

PRISLISTE. Dermadeluxe. www.dermadeluxe.dk PRISLISTE Dermadeluxe www.dermadeluxe.dk ANSIGTSBEHANDLINGER EmerginC ansigtsbehandling (75 min)...595,- En dybderensende og afslappende behandling, hvor de yderst aktive og resultatorienterede produkter

Læs mere

Ainhoa Bio. økologisk hudpleje, kropspleje og makeup

Ainhoa Bio. økologisk hudpleje, kropspleje og makeup Ainhoa Bio økologisk hudpleje, kropspleje og makeup Bio Til økologisk hudpleje Biolinien fra Ainhoa er en bred økologisk hudpleje- og makeupserie, der som det første professionelle hudplejemærke i verden

Læs mere

Ansigtsbehandlinger 70 minutter 495,- 90 minutter 595,- 45 minutter 395,-

Ansigtsbehandlinger 70 minutter 495,- 90 minutter 595,- 45 minutter 395,- PRISLISTE Ansigtsbehandlinger KLASSISK ANSIGTSBEHANDLING // 70 minutter // Afslappende behandling som starter med afrensningen af ansigt, hals og bryst. Herefter foretages hudanalyse samt vejledning. Huden

Læs mere

viwell Hands & Feet Body Wellness

viwell Hands & Feet Body Wellness viwell Face Hands & Feet Body Wellness n Ansigtsbehandlinger Ansigts kur En skøn opfriskende ansigtskur, hvor vi rengør huden, lægger en maske, som giver næring og fugt til huden, og afslutter med en

Læs mere

viwell Face Hands & Feet Body Wellness

viwell Face Hands & Feet Body Wellness viwell Face Hands & Feet Body Wellness n Ansigtsbehandlinger Ansigts kur En skøn opfriskende ansigtskur, hvor vi rengør huden, lægger en maske, som giver næring og fugt til huden, og afslutter med en

Læs mere

DER ER ALTID EN ANLEDNING TIL AT TAGE AFSTED... wellness. behandling

DER ER ALTID EN ANLEDNING TIL AT TAGE AFSTED... wellness. behandling DER ER ALTID EN ANLEDNING TIL AT TAGE AFSTED... wellness behandling Velkommen til en verden af forkælelse Gavekort Forkæl én, du holder af med et gavekort til velvære på enjoy resorts II Marina Fiskenæs.

Læs mere

Cecilie Dam B E A U T Y A C A D E M Y

Cecilie Dam B E A U T Y A C A D E M Y Cecilie Dam B E A U T Y A C A D E M Y prisliste 2013 Ansigtsbehandlinger Guinot ALMINDELIG ANSIGTSBEHANDLING kr. 358,00 Afrens, peeling, damp, massage og dagcreme. DYBDERENS kr. 449,00 Afrens, peeling,

Læs mere

Odense velværeklinik. - For mænd og kvinder

Odense velværeklinik. - For mænd og kvinder Odense velværeklinik - For mænd og kvinder Ansigtsbehandlinger I alle behandlinger vil der være grundig vejledning i hjemmeplejen og du får et hudplejeprogram med hjem. Deluxe Ansigtsbehandling: Pris kr.

Læs mere

Guinot. Guinot. Yon-ka

Guinot. Guinot. Yon-ka B E A U T Y A C A D E M Y 2010 Guinot ALMINDELIG ANSIGTSBEHANDLING kr. 328,00 Afrens, peeling, damp, massage og dagcreme. DYBDERENS kr. 419,00 Afrens, peeling, damp, udrensning, maske inkl. hals, massage

Læs mere

a pleasure for body & soul

a pleasure for body & soul a pleasure for body & soul a pleasure for body & soul Velkommen til Seasons Spa på Ruths Hotel velkommen til professionel og personlig forkælelse. Vi har glædet os til at se dig og stå til din rådighed

Læs mere

Odense velværeklinik. - For mænd og kvinder

Odense velværeklinik. - For mænd og kvinder Odense velværeklinik - For mænd og kvinder Ansigtsbehandlinger I alle behandlinger vil der være grundig vejledning i hjemmeplejen og du får et hudplejeprogram med hjem. Er det første gang du skal have

Læs mere

a pleasure for body & soul

a pleasure for body & soul a pleasure for body & soul Velkommen til Seasons Spa på Ruths Hotel velkommen til professionel og personlig forkælelse. Vi har glædet os til at se dig og stå til din rådighed med vejledning i valg af behandlinger

Læs mere

AINHOA WORLD produkter

AINHOA WORLD produkter AINHOA WORLD produkter Ainhoa Den skønhedsbevidste og selvforkælende grundtanke opstod for mange århundreder siden i oldtidens Egypten. Siden da og takket være forskningen, er en lang række aktive ingredienser

Læs mere

P R I S L I S T E T O P C L I N I C

P R I S L I S T E T O P C L I N I C PRISLISTE T O P C L I N I C A N S I G T S B E H A N D L I N G E R - K L A S S I S K A N S I G T S B E H A N D L I N G E R - S P E C I A L Ansigtsbehandling Aroma Massage... Afslappende behandling. Med

Læs mere

PRISLISTE TOP CLINIC

PRISLISTE TOP CLINIC PRISLISTE TOP CLINIC ANSIGTSBEHANDLINGER - KLASSISK ANSIGTSBEHANDLINGER - SPECIAL AHA PEELING - MD & PRIORI Aroma Massage... Afslappende behandling. Med hudanalyse, afrens, peeling, trykpunktsmassage og

Læs mere

Scrub & Wrap Massage Ansigt Hænder & Fødder 3i1 pakker

Scrub & Wrap Massage Ansigt Hænder & Fødder 3i1 pakker Velkommen til forkælelse Scrub & Wrap Massage Ansigt Hænder & Fødder 3i1 pakker anti-stress anti-age detox thalasso Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel. +45 7682 3380 receptionen@vejlefjord.dk www.hotelvejlefjord.dk

Læs mere

AINHOA WORLD. brochure & prisliste. Hudpleje - Kropspleje - Makeup

AINHOA WORLD. brochure & prisliste. Hudpleje - Kropspleje - Makeup Den skønhedsbevidste og selvforkælende grundtanke opstod for mange århundreder siden i oldtidens Egypten. Siden da er en lang række aktive ingredienser blevet udvundet fra planteriget for at opnå den ultimative

Læs mere

W E L L N E S S. forkælelse & velvære. Esbjerg Spa & Wellness

W E L L N E S S. forkælelse & velvære. Esbjerg Spa & Wellness W E L L N E S S forkælelse & velvære behandlinger 2012 Velkommen til Event Park På første sal midt i Svømmestadion Danmark ligger vores smukke wellnes-center. En skøn oase af fred, ro og harmoni. er et

Læs mere

Optimal Skin Care System. Sund hud er smuk hud.

Optimal Skin Care System. Sund hud er smuk hud. Optimal Skin Care System Sund hud er smuk hud. Velkommen til et univers, hvor skønhed og velvære smelter sammen og hvor naturen fungerer i harmoni med kroppen. Vi introducerer Mannatech Optimal Skin Care

Læs mere

PRISLISTE TOP CLINIC

PRISLISTE TOP CLINIC PRISLISTE TOP CLINIC Velkommen til TOP CLINIC. En moderne klinik med hud- og skønhedspleje for ham & hende. ANSIGTSBEHANDLINGER - SPECIAL AHA PEELING - MD FORMULATIONS Åbningstider: Mandag og onsdag...

Læs mere

- skønhed har ingen alder!

- skønhed har ingen alder! - skønhed har ingen alder! VELKOMMEN KEMISK PEELING WittClinic byder velkommen til et univers af unikke behandlinger, hvor personalet, med højt fagligt niveau, står parat til at give dig en uforglemmelig

Læs mere

Ansigtsbehandling. Avanceret hudanalyse 15 min

Ansigtsbehandling. Avanceret hudanalyse 15 min PRISLISTE Ansigtsbehandling Avanceret hudanalyse 15 min Denne behandling vil give dig en forståelse for din huds tilstand lige nu, hudens behov og hudens sensitivitet. Perfekt til dig som førstegangs kunde

Læs mere

AINHOA WORLD. Hudpleje. Kropspleje. Makeup

AINHOA WORLD. Hudpleje. Kropspleje. Makeup AINHOA WORLD Hudpleje. Kropspleje. Makeup Ainhoa Den skønhedsbevidste og selvforkælende grundtanke opstod for mange århundreder siden i oldtidens Egypten. Siden da er en lang række aktive ingredienser

Læs mere

Cheating age is possible. dermaoxy.com

Cheating age is possible. dermaoxy.com Cheating age is possible dermaoxy.com Hvad er dermaoxy? dermaoxy er et genialt hud og hårbundskoncept, der for alvor gør noget ved rynker, fine linjer og tør hovedbund. dermaoxy er en del af den fremtidige

Læs mere

AINHOA WORLD. Hudpleje. Kropspleje. Makeup

AINHOA WORLD. Hudpleje. Kropspleje. Makeup AINHOA WORLD Hudpleje. Kropspleje. Makeup Ainhoa Den skønhedsbevidste og selvforkælende grundtanke opstod for mange århundreder siden i oldtidens Egypten. Siden da er en lang række aktive ingredienser

Læs mere

Find Lykke & Velvære og bestil tid

Find Lykke & Velvære og bestil tid Find Lykke & Velvære og bestil tid Klinikken er kun åben for kunder, der har bestilt tid. Du bestiller tid ved at ringe på 27 28 30 55 eller maile på lindalykkes@gmail.com På de næste sider ser du alle

Læs mere

I CITY SYD DIN SKØNHEDSKLINIK. Besøg WEBSHOPPEN på www.kcbeauty.dk. L c o ntm

I CITY SYD DIN SKØNHEDSKLINIK. Besøg WEBSHOPPEN på www.kcbeauty.dk. L c o ntm Voksbehandlinger m/ Lycon Hydradermie Gavebevis DIN SKØNHEDSKLINIK I CITY SYD Ansigtsbehandlinger Paraffinbehandlinger Brudepakker Farvning af vipper/bryn Rygmassage Manicure Pedicure Makeup Polterabend

Læs mere

Her er det god latin at forkæle sig selv

Her er det god latin at forkæle sig selv R O M U L U S Her er det god latin at forkæle sig selv Vi er ikke et sekund i tvivl om, at du fortjener hvert eneste minut... Øjeblikke af sand lykke Med Vesterhavet, stranden, klitterne og det berømte

Læs mere

Spa & Wellness. Velvære, balance og harmoni. Ny energi til krop og sjæl.

Spa & Wellness. Velvære, balance og harmoni. Ny energi til krop og sjæl. Spa & Wellness Velvære, balance og harmoni. Ny energi til krop og sjæl. Området 2 11 9 8 11 4 5 3 3 1 12 7 6 10 1. Hvileområder 2. Behandlinger 3. Kosmetolog 4. Infrarød sauna 5. Soft Sauna 6. Finsk Sauna

Læs mere

kompromis med miljøet og din huds sundhed. Mol&B er naturligvis dermatologisk testet og fri for parabener.

kompromis med miljøet og din huds sundhed. Mol&B er naturligvis dermatologisk testet og fri for parabener. Mol&B (Mansion of Love & Beauty) Copenhagen er eksklusiv hudpleje, udviklet af sygeplejerske Tina Maria & Robin Madsen i tæt samarbejde med dermatologer og hudterapeuter på europæisk laboratorium. Ambitionen

Læs mere

Spa & Wellness. Velvære, balance og harmoni. Ny energi til krop og sjæl.

Spa & Wellness. Velvære, balance og harmoni. Ny energi til krop og sjæl. Spa & Wellness Velvære, balance og harmoni. Ny energi til krop og sjæl. OMRÅDET 11 2 5 11 9 3 4 8 3 10 12 1 7 6 1. HVILEOMRÅDER 4. INFRARØD SAUNA 7. IS/BRUSERE 10. DOKTORFISK 2. BEHANDLINGER 5. SOFT SAUNA

Læs mere

AINHOA WORLD. brochure & prisliste. Hudpleje - Kropspleje - Makeup

AINHOA WORLD. brochure & prisliste. Hudpleje - Kropspleje - Makeup Den skønhedsbevidste og selvforkælende grundtanke opstod for mange århundreder siden i oldtidens Egypten. Siden da er en lang række aktive ingredienser blevet udvundet fra planteriget for at opnå den ultimative

Læs mere

INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN

INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN HVAD ER dermaoxy? dermaoxy er et genialt hud og hårbundskoncept, der for alvor gør noget ved rynker, fine linjer og tør hovedbund. dermaoxy er en del af den fremtidige hudpleje,

Læs mere

CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE

CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE JULIE P Nature & Science Med nyskabende højtydende formuleringer der kombinerer de nyeste botaniske aktive ingredienser, sætter Julie-P de højeste standarder for effektiv

Læs mere

WELL-COME SPA BY. Treatments

WELL-COME SPA BY. Treatments WELL-COME SPA BY Treatments WELL-COME SPA BY FACE Luksuriøse ansigtsbehandlinger med afrensning under aromatisk dampbad, dybderensning af tilstoppede porer, plejende masker, celleiltende o2-boost, fortryllende

Læs mere

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr.

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr. Mol&B Copenhagen er udviklet eksklusivt til B:HIP Europe ApS af sygeplejersken Tina Maria Madsen i tæt samarbejde med dermatologer og hudterapeuter på europæisk laboratorium. Ambitionen er at tilbyde et

Læs mere

wellness Velværebehandling

wellness Velværebehandling DER ER ALTID EN ANLEDNING TIL AT TAGE AFSTED... wellness Velværebehandling Gavekort Forkæl én, du holder af med et gavekort til velvære på enjoy resorts II rømø. Kan bestilles i receptionen eller på www.enjoyresorts.dk

Læs mere

Bare fordi vi skal have det godt behøver dyrene vel ikke lide!! Derfor er vores produkter ikke testet på dyr

Bare fordi vi skal have det godt behøver dyrene vel ikke lide!! Derfor er vores produkter ikke testet på dyr Kropspleje... bl.a. hjælp til speciele problemer ENJA serien Kropspleje, der blandt andet kan hjælpe dig af med cellulite (appelsinhud) og strækmærker. En utroligt virksom serie, som både indeholder creme-

Læs mere

Centralt i København på den populære Kronprinsensgade ligger sundform.

Centralt i København på den populære Kronprinsensgade ligger sundform. Læs mere på www.sundform.com Centralt i København på den populære Kronprinsensgade ligger sundform. Vi giver din krop, dit ansigt, dit hår, dine hænder og fødder den omsorg og pleje, du fortjener. Vi arbejder

Læs mere

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr.

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr. Mol&B Copenhagen er udviklet eksklusivt til B:HIP Europe ApS af sygeplejersken Tina Maria Madsen og Robin Madsen i tæt samarbejde med dermatologer og hudterapeuter på europæisk laboratorium. Ambitionen

Læs mere

2 3 THESKINREVOLUTION

2 3 THESKINREVOLUTION THESKIN REVOLUTION 2 3 THESKINREVOLUTION 4 5 Den mest elegante måde at opnå synligt smukkere hud på. Det revolutionerende koncept SQOOM kombinerer ultralyd og iontoforese i et stilfuldt og handy apparat.

Læs mere

DAglig luksus for Dig AktIV PLeje for DIn HuD nyt DeSign

DAglig luksus for Dig AktIV PLeje for DIn HuD nyt DeSign daglig luksus for dig aktiv pleje for din hud nyt design 15 luksus for dig sek. målrettet pleje for din hud Luksus behøver ikke at være dyr eller tidskrævende. Det kan også være de 15 sek., hvor du plejer

Læs mere

Hud & Negleklinikken V/Christina Koch

Hud & Negleklinikken V/Christina Koch Hud & Negleklinikken V/Christina Koch Kirkepladsen 6 A 4690 Haslev Mobil.: 28 92 01 08 Online booking på: www.hudognegleklinikken.dk Hænder Manicure kr. 229,- Oliebad - formning af negle og neglebånd

Læs mere

pure luxury simply pure!

pure luxury simply pure! pure luxury simply pure! Aktivt. Luksuriøst. Skånsomt. Ingen parabener. Ingen alkohol. Ingen syntetiske ingredienser. AKTIVT I 24 TIMER PURE er en luksuriøs hudplejeserie baseret på naturlige ekstrakter

Læs mere

det blide alternativ til Botox indsprøjtninger

det blide alternativ til Botox indsprøjtninger det blide alternativ til Botox indsprøjtninger En tydelig reducering af rynker samtidig plejes huden blidt uden brug af kemisk konservering, mineralske olier og PEG. toxskincare Perfectly Clean Balancing

Læs mere

NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER

NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER En pioner indenfor sund hovedbund Sund hovedbund er en forudsætning for et smukt hår. Sundt hår og velplejet hovedbund er vigtigt for at vi mennesker

Læs mere

wellness Velværebehandling

wellness Velværebehandling DER ER ALTID EN ANLEDNING TIL AT TAGE AFSTED... wellness Velværebehandling Gavekort Forkæl én, du holder af med et gavekort til velvære på enjoy resorts II rømø. Kan bestilles i receptionen eller på www.enjoyresorts.dk

Læs mere

I CITY SYD DIN SKØNHEDSKLINIK. V/ KARINA CHRISTIANSEN Vandmanden 26B I 9200 Aalborg SV Tlf. 40 50 85 64 I karina@kcbeauty.dk. Hydraclean.

I CITY SYD DIN SKØNHEDSKLINIK. V/ KARINA CHRISTIANSEN Vandmanden 26B I 9200 Aalborg SV Tlf. 40 50 85 64 I karina@kcbeauty.dk. Hydraclean. Hydraclean Hydradermie Gavebevis Ansigtsbehandlinger Voksbehandlinger m/ Lycon DIN SKØNHEDSKLINIK I CITY SYD Paraffinbehandlinger Brudepakker Farvning af vipper/bryn Rygmassage Manicure Pedicure Makeup

Læs mere

Aphrodite. Skønheden. www.aphrodite-slagelse.dk. Aut. Cidesco Kosmetolog

Aphrodite. Skønheden. www.aphrodite-slagelse.dk. Aut. Cidesco Kosmetolog Skønheden Aphrodite Aut. Cidesco Kosmetolog www.aphrodite-slagelse.dk V Velkommen hos Skønheden Aphrodite. Vi glæder os til at tage imod dig. Hos Skønheden Aphrodite er alle produkter nøje udvalgt og kun

Læs mere

Skønne spa-oplevelser hjemme hos dig selv

Skønne spa-oplevelser hjemme hos dig selv Skønne spa-oplevelser hjemme hos dig selv Gita Grauslund Spa-chef Comwell Kellers Park Gitte Hvidtfeldt Spa-chef Comwell Borupgaard Professionel hjemme-spa SPA*LOSOPHY og SPA*SENSES er professionelle spaprodukter,

Læs mere

NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER

NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER En pioner indenfor sund hovedbund Sund hovedbund er en forudsætning for et smukt hår. Sundt hår og velplejet hovedbund er vigtigt for at vi mennesker

Læs mere

ULTIMATE. Hudpleje i sin reneste form

ULTIMATE. Hudpleje i sin reneste form ULTIMATE Hudpleje i sin reneste form Ultimativ ansigtspleje til alle hudtyper Faaborg Pharma ULTIMATE består af en række gennemtestede og rene plejeprodukter, der styrker, fugter og forbedrer huden i ansigtet.

Læs mere

BodY sculpting concept

BodY sculpting concept Body Sculpting Concept BodY sculpting concept fastere krop slankere krop firming BodY cream anti-cellulite creme med opstrammende effekt Ultrasonic slimming gel 20% reduction af fedtvævet giver sammen

Læs mere

zinobel ORGANIC BOOST

zinobel ORGANIC BOOST Day no.1, Fruit eller Naturel, 50 ml En eksklusiv og koncentreret økologisk baseret dagcreme til kvinder og mænd med alle hudtyper, især sart hud. Anti-aging. Beskytter, fugter, plejer, genopbygger. Der

Læs mere

professionel terapeutisk makeup CS by MEDEX make-up elégance raffinée

professionel terapeutisk makeup CS by MEDEX make-up elégance raffinée professionel terapeutisk makeup CS by MEDEX make-up elégance raffinée CS by MEDEX CS by MEDEX PÅ KLINIKKEN CS by MEDEX er en terapeutisk og plejende makeup serie, som er velegnet til såvel sart hud som

Læs mere

Tidsplan for svendeprøven efterår 2014

Tidsplan for svendeprøven efterår 2014 Tidsplan for svendeprøven efterår 2014 Disciplin 1: Opgave i det valgfrie speciale. Kl.07.50 Kl.08.00 Kl.08.20 Kl.12.20 Kl.12.50 Kl.12.50 Velkomst ved fællesudvalget. Modtagelse af model, lodtrækning blandt

Læs mere

Velkomst ved fællesudvalget. Modtagelse af model, lodtrækning blandt specialefagsmodellerne.

Velkomst ved fællesudvalget. Modtagelse af model, lodtrækning blandt specialefagsmodellerne. Disciplin 1: Opgave i det valgfrie speciale Kl.07.50 Kl.08.00 Kl.08.20 Kl.12.20 Kl.12.50 Kl.12.50 Velkomst ved fællesudvalget. Modtagelse af model, lodtrækning blandt specialefagsmodellerne. Forbedømmelse

Læs mere

Eksperience er et unikt koncept, designet til at give dig en helt speciel oplevelse både i salonen og derhjemme.

Eksperience er et unikt koncept, designet til at give dig en helt speciel oplevelse både i salonen og derhjemme. Eksperience er et unikt koncept, designet til at give dig en helt speciel oplevelse både i salonen og derhjemme. Med 25 års erfaring, ved vi at de bedste produkter indeholder de bedste ingredienser. Eksperience

Læs mere

Information. Åbningstider Mandag-lørdag... 10.00-20.00 Søndag... 10.00-18.00

Information. Åbningstider Mandag-lørdag... 10.00-20.00 Søndag... 10.00-18.00 Behandlingsmenu Information Åbningstider Mandag-lørdag............. 10.00-20.00 Søndag................... 10.00-18.00 Booking & vejledning Vi vil gerne vide, hvis du lider af nogen sygdom, højt blodtryk,

Læs mere

luxus wellness Vil du gerne have smukke skinnende ben der ikke er fedtede, så kan du komme lidt babyolie i din bodylotion. Det giver en flot glans.

luxus wellness Vil du gerne have smukke skinnende ben der ikke er fedtede, så kan du komme lidt babyolie i din bodylotion. Det giver en flot glans. Vil du gerne have smukke skinnende ben der ikke er fedtede, så kan du komme lidt babyolie i din bodylotion. Det giver en flot glans. Solcreme kan blive for gammel, i stedet for at smide den ud, kan du

Læs mere

Velkomst ved fællesudvalget. Modtagelse af model, lodtrækning blandt specialefagsmodellerne.

Velkomst ved fællesudvalget. Modtagelse af model, lodtrækning blandt specialefagsmodellerne. Disciplin 1: Opgave i det valgfrie speciale. Kl.07.50 Kl.08.00 Kl.08.20 Kl.12.20 Kl.12.50 Kl.12.50 Velkomst ved fællesudvalget. Modtagelse af model, lodtrækning blandt specialefagsmodellerne. Forbedømmelse

Læs mere

Wellness-Lounge. IM WEISSEN SCHLOSS AM MEER I det hvide slot ved havet In the white castle on the seaside

Wellness-Lounge. IM WEISSEN SCHLOSS AM MEER I det hvide slot ved havet In the white castle on the seaside Wellness-Lounge IM WEISSEN SCHLOSS AM MEER I det hvide slot ved havet In the white castle on the seaside Åskort 240,00 Wellness-Lounge Ren afslapning på Strandhotel Glücksburg, skønt beliggende direkte

Læs mere

FORSKNING. INNOVATION. KVALITET EKSKLUSIVT FODPLEJEKONCEPT

FORSKNING. INNOVATION. KVALITET EKSKLUSIVT FODPLEJEKONCEPT FORSKNING. INNOVATION. KVALITET EKSKLUSIVT FODPLEJEKONCEPT Yards Fine Footcare er et avanceret og innovativt fodplejekoncept, som intensivt dækker alle plejeog behandlingsbehov. Konceptet byder på nyeste

Læs mere

MASSADA Behandlinger. Krop og ansigt

MASSADA Behandlinger. Krop og ansigt MASSADA Behandlinger Krop og ansigt 2013 FACIAL ANTI AGING behandlinger Neluhm - Reflexogenic Anti-age Behandling Pearls with Botox effekt behandling Bio Cellular Regenerating behandling Hyaluronic Acid

Læs mere

I CITY SYD DIN SKØNHEDSKLINIK. Besøg WEBSHOPPEN på HUDPLEJEKLINIK BUTIK WEBSHOP. L c o ntm

I CITY SYD DIN SKØNHEDSKLINIK. Besøg WEBSHOPPEN på  HUDPLEJEKLINIK BUTIK WEBSHOP. L c o ntm Voksbehandlinger m/ Lycon Webshop Gavebevis DIN SKØNHEDSKLINIK I CITY SYD Guinot ansigtsbehandlinger Paraffinbehandlinger Brudepakker Farvning af vipper/bryn Rygmassage Manicure Pedicure Makeup Polterabend

Læs mere

Fakta: Fakta: Fakta:

Fakta: Fakta: Fakta: Forbruger tendenser Fakta: Markedet for hudpleje og kosmetik forventes at nå over $ 11 mia. i 2010. Fakta: Forbrugerne ønsker naturlige og rene produkter. Fakta: Forbrugerne er nu mere proaktive når det

Læs mere

Behandlingso v ersigt

Behandlingso v ersigt Behandlingsoversigt Information Åbningstider Mandag................... 10.00-19.00 Tirsdag og onsdag.......... 10.00-18.00 Torsdag................... 10.00-19.00 Fredag.................... 10.00-18.00

Læs mere

KLAR TIL SOMMER. Så er vores sommerkatalog på gaden og vi glæder os til at forkæle jer med nye eksklusive varer.

KLAR TIL SOMMER. Så er vores sommerkatalog på gaden og vi glæder os til at forkæle jer med nye eksklusive varer. KLAR TIL SOMMER Så er vores sommerkatalog på gaden og vi glæder os til at forkæle jer med nye eksklusive varer. Sommer og sol er skønt, men hår og hud trænger til ekstra forkælelse og næring. Derfor har

Læs mere

wellness 360 o spa aaahhh massage journeys energy attention body boosters yummies happy feet peace true beauty

wellness 360 o spa aaahhh massage journeys energy attention body boosters yummies happy feet peace true beauty spa aaahhh massage journeys 360 o wellness energy attention body boosters yummies happy feet wow peace true beauty grib øjeblikket det er dit Du kender det godt: øjeblikket, hvor du bare føler dig skøn.

Læs mere

Hud & Negleklinikken V/Christina Koch

Hud & Negleklinikken V/Christina Koch Hud & Negleklinikken V/Christina Koch Kirkepladsen 6 A 4690 Haslev Mobil.: 28 92 01 08 Online booking på: www.hudognegleklinikken.dk Hud_og_Negleklinikken_sept2015.indd 1 24/11/15 19.08 Hud_og_Negleklinikken_sept2015.indd

Læs mere

360 o. peace. yummies. energy attention. true beauty. body boosters. happy feet. massage journeys

360 o. peace. yummies. energy attention. true beauty. body boosters. happy feet. massage journeys spa aaahhh massage journeys 360 o wellness energy attention body boosters yummies happy feet peace true beauty face ansigtet er det første, du møder, når du kigger dig selv i spejlet. Det fortæller en

Læs mere

NON TOX Det grønne alternativ til plastik kirurgi. En ny og revolutionerende behandlings metode indenfor kosmetikkens verden

NON TOX Det grønne alternativ til plastik kirurgi. En ny og revolutionerende behandlings metode indenfor kosmetikkens verden NON TOX Det grønne alternativ til plastik kirurgi En ny og revolutionerende behandlings metode indenfor kosmetikkens verden KONCEPTET: NONTOX er et patenteret og varemærkeregistreret behandlings koncept

Læs mere

Pandhy's Purifying & Calming Liquid Cleanser STEP 1

Pandhy's Purifying & Calming Liquid Cleanser STEP 1 Pandhy's Purifying & Calming Liquid Cleanser STEP 1 Renser og forbereder huden før sugaring, fjerner skidt, snavs og makeup fra huden. Bruges altid før påføring af sukker, for at opnå et ideelt resultat.

Læs mere

Tidsplan for svendeprøven foråret 2017

Tidsplan for svendeprøven foråret 2017 Tidsplan for svendeprøven foråret 2017 Disciplin 1: Opgave i det valgfrie speciale. Kl.07.50 Kl.08.00 Kl.08.20 Kl.12.20 Kl.12.50 Kl.12.50 Velkomst ved fællesudvalget. Modtagelse af model, lodtrækning blandt

Læs mere

www.slagelsehudpleje.dk Ansigt, kropspleje & velvære

www.slagelsehudpleje.dk Ansigt, kropspleje & velvære www.slagelsehudpleje.dk Ansigt, kropspleje & velvære Løvegade 16 www.slagelsehudpleje.dk 4200 Slagelse info@slagelsehudpleje.dk Tlf. 58 53 20 79 1205116_12-sidet_A5_4+4.indd 1 10-12-2013 12:17:46 Velkommen

Læs mere

forår 2013 gavekollektion Det bedste til dig og dine kære Flotte produkter og gaver

forår 2013 gavekollektion Det bedste til dig og dine kære Flotte produkter og gaver forår 2013 gavekollektion Det bedste til dig og dine kære Flotte produkter og gaver Kærlighed, påskønnelse og taknemmelighed udtrykkes bedst med en gave. Smuk og sensuel, luksuriøs og lækker usædvanlig

Læs mere

Cecilie Dam prisliste

Cecilie Dam prisliste Cecilie Dam B E A U T Y A C A D E M Y prisliste2014/2015 Ansigtsbehandlinger Guinot ALMINDELIG ANSIGTSBEHANDLING (45min.) 398,00 Afrens, peeling, damp, massage og dagcreme. DYBDERENS (ca. 60 min.) 479,00

Læs mere

Målet med praktikperioderne er at eleven opnår træning og udbygger sine færdigheder i de discipliner, som er indøvet i skoleperioderne.

Målet med praktikperioderne er at eleven opnår træning og udbygger sine færdigheder i de discipliner, som er indøvet i skoleperioderne. PRAKTIKPERIODERNE. Målet med praktikperioderne er at eleven opnår træning og udbygger sine færdigheder i de discipliner, som er indøvet i skoleperioderne. Eleven skal indgå aktiv i klinikkens faglige rutine,

Læs mere

Ansigtsmasker til tør hud. Peelingmaske 1-2 modne tomater 1/2 agurk 1-2 spsk honning. Fugtmaske 2 dl cremefraiche 1/2 moden banan 2 spsk honning

Ansigtsmasker til tør hud. Peelingmaske 1-2 modne tomater 1/2 agurk 1-2 spsk honning. Fugtmaske 2 dl cremefraiche 1/2 moden banan 2 spsk honning Ansigts masker Hvis man ikke lige har taget et ansigtsdampbad, kan man åbne porerne ved at dække ansigtet med et vådt, varmt (dog ikke ubehageligt varmt) håndklæde i 5 minutter, før masken lægges. Man

Læs mere

ARGAN OIL. For hair & skin 100% ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL

ARGAN OIL. For hair & skin 100% ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL ARGAN OIL For hair & skin 100% ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL Argaia Argan Oil Olie fra argantræet Argaia Argan Oil udvindes af argantræet (Argania spinosa), som er hjemmehørende i det sydlige Marokko og lever

Læs mere

MARKEDSFØRINGS KATALOG. info@dermaoxy.com www.dermaoxy.com. twitter.com/#!/dermaoxy1 facebook.com/dermaoxy

MARKEDSFØRINGS KATALOG. info@dermaoxy.com www.dermaoxy.com. twitter.com/#!/dermaoxy1 facebook.com/dermaoxy MARKEDSFØRINGS KATALOG @ info@dermaoxy.com MARKEDSFØRINGS K A T A L O G Dette er et katalog der giver en oversigt over alt dermaoxy og niteovita markedsføringsmateriale. Alle produkter kan hentes via vores

Læs mere

where there s man there s crew

where there s man there s crew where there s man there s crew historie Crews historie er fortællingen om en stylist ved navn David Raccuglia der i 1993 havde en mission. Han forudså at mænd i fremtiden ville gå lige så meget op i deres

Læs mere

- et åndehul i en travl hverdag

- et åndehul i en travl hverdag Velkommen til Kokkedal Slot Spa by Sodashi - et åndehul i en travl hverdag Kokkedal Slot Spa by Sodashi forener vitalitet og velvære i eksklusive og afslappende rammer omgivet af den betagende og fredfyldte

Læs mere

www.lorealparis.com PRESSEMEDDELELSE FRA L'ORÈAL PARIS The ordinary oils issue

www.lorealparis.com PRESSEMEDDELELSE FRA L'ORÈAL PARIS The ordinary oils issue www.lorealparis.com PRESSEMEDDELELSE FRA L'ORÈAL PARIS The extra ordinary oils issue OLIE: EN DEJLIG SAMMENSÆTNING Olie har altid været en vigtig ingrediens i skønhedsprodukter. nu kommer den også som

Læs mere

Beauty is not a matter of age Age is a matter of feeling Feeling is timeless

Beauty is not a matter of age Age is a matter of feeling Feeling is timeless Beauty is not a matter of age Age is a matter of feeling Feeling is timeless Germaine Monteil www.klinikvisage.dk HUD- & KROPSPLEJE PERMANENT MAKE-UP 2 ansigtspleje til kvinder/mænd monteil Monteil er

Læs mere

Aloe Activator. All round-præparat. som kombinerer ren Aloe Vera Gel. Exfoliating Cleanser. Renselotion til ansigt og hals med Aloe Vera, jojoba,

Aloe Activator. All round-præparat. som kombinerer ren Aloe Vera Gel. Exfoliating Cleanser. Renselotion til ansigt og hals med Aloe Vera, jojoba, Skønhed Med Forevers skønhedsprodukter ser du rigtig godt ud og føler dig frisk. Samtidigt kommer du til at føle dig godt tilpas, eftersom de naturlige egenskaber hos Aloe Vera arbejder for dig døgnet

Læs mere

Side 4. Side 5. Side 6. Side 7

Side 4. Side 5. Side 6. Side 7 Abena Hudpleje Abena hudpleje Abena emballage Abena har en komplet hudplejeserie med vaskeprodukter, cremer og salver, der dækker alle behov fra daglig hudpleje til professionel pleje af hudproblemer.

Læs mere

Behandlinger. Chapter 1 Hårfjerning med Voks... 1-2. Chapter 2 Øjenbryn & Vipper... 2-3. Chapter 3 Ansigtbehandlinger... 3-4

Behandlinger. Chapter 1 Hårfjerning med Voks... 1-2. Chapter 2 Øjenbryn & Vipper... 2-3. Chapter 3 Ansigtbehandlinger... 3-4 Behandlinger Chapter 1 Hårfjerning med Voks... 1-2 Chapter 2 Øjenbryn & Vipper... 2-3 Chapter 3 Ansigtbehandlinger... 3-4 Chapter 4 CND Negle... 4-7 Chapter 5 Manicure... 5-8 Chapter 6 Lukxus Spa manicure...

Læs mere

prisliste make-up velvære pedicure ansigtsbehandling hårfjerning manicure skønhed kropspleje velkommen til en verden af velvære visage hudplejeklinik

prisliste make-up velvære pedicure ansigtsbehandling hårfjerning manicure skønhed kropspleje velkommen til en verden af velvære visage hudplejeklinik prisliste make-up velvære pedicure ansigtsbehandling hårfjerning manicure skønhed kropspleje velkommen til en verden af velvære visage hudplejeklinik 2 ansigtspleje Exuviance frugtsyrebehandling (mælke-

Læs mere

Jeg er meget stolt af at serien vandt prisen, som årets nye brand 2014. - Ilse Jacobsen. Dommernes ord fra Danish Beauty Awards 2014:

Jeg er meget stolt af at serien vandt prisen, som årets nye brand 2014. - Ilse Jacobsen. Dommernes ord fra Danish Beauty Awards 2014: Spa- og skønhedsserien ILSE by ILSE JACOBSEN, udspringer fra det intime spa KURBADET by ILSE JACOBSEN beliggende i Hornbæk, hvor serien bliver anvendt som professionelle behandlerprodukter. Serien er det

Læs mere

Produkt oversigt

Produkt oversigt Produkt oversigt www.beautysystem.dk Velkommen til Dr. med. Christine Schrammek Kosmetik. Den mere end 60 år gamle familievirksomhed i Essen ledes af hudlæge, allergist og anti-aging ekspert Dr. med. Christine

Læs mere

Jeg er meget stolt af at serien vandt prisen, som årets nye brand 2014. - Ilse Jacobsen. Dommernes ord fra Danish Beauty Awards 2014:

Jeg er meget stolt af at serien vandt prisen, som årets nye brand 2014. - Ilse Jacobsen. Dommernes ord fra Danish Beauty Awards 2014: Spa- og skønhedsserien ILSE by ILSE JACOBSEN, udspringer fra det intime spa KURBADET by ILSE JACOBSEN beliggende i Hornbæk, hvor serien bliver anvendt som professionelle behandlerprodukter. Serien er det

Læs mere

Sandra udtaler: Jasmin udtaler:

Sandra udtaler: Jasmin udtaler: liste Elizabeth Arden PRO er en ny generation af cosmeceutical. Denne banebrydende hudplejeserie er baseret på kliniske studier og filosofien bag Skin Health & Beauty Pyramid. Tanken bag Elizabeth Arden

Læs mere

FRISØRENS VITAL SYSTEM EFFEKTIV MOD SKÆL, SVAMP OG KLØE I HOVEDBUNDEN. FVS kundebrochure 2012 NY.indd 1

FRISØRENS VITAL SYSTEM EFFEKTIV MOD SKÆL, SVAMP OG KLØE I HOVEDBUNDEN. FVS kundebrochure 2012 NY.indd 1 FRISØRENS VITAL SYSTEM EFFEKTIV MOD SKÆL, SVAMP OG KLØE I HOVEDBUNDEN FVS kundebrochure 2012 NY.indd 1 11/09/12 11.55 Frisørens Vital System - terapeutisk hårpleje Den effektive formel virker hurtigt og

Læs mere

Farouk Royal Treatment

Farouk Royal Treatment Farouk Royal Treatment White Truffle and Pearl Serious Care for Beautiful Hair FAROUK Royal Treatment by CHI med hvide trøfler og perler uden sulfater og parabener er baseret på filosofien om balance

Læs mere

Mini-guide: Sådan får du smuk hud

Mini-guide: Sådan får du smuk hud Mini-guide: Sådan får du smuk hud Fiskeolie, dyre cremer eller laserstråler? Se hvordan du får sund og glat hud Af Lene Kjældgaard, januar 2013 03 Smuk hud - sådan 04 1 godt tip alle kan bruge 04 ABC 05

Læs mere

Den største fejl kvinder begår, når de lægger makeup - og hvordan du undgår den

Den største fejl kvinder begår, når de lægger makeup - og hvordan du undgår den Den største fejl kvinder begår, når de lægger makeup - og hvordan du undgår den Det handler om ta-daaaa valg af den forkerte farve eller type foundation. Der er som udgangspunkt 3 helt store issues, når

Læs mere

Seks forskellige kategorier viser den bedste løsning, som former, genopbygger eller plejer håret:

Seks forskellige kategorier viser den bedste løsning, som former, genopbygger eller plejer håret: Plejeprodukter til enhver hårtype En komplet hårplejeserie med shampoos, conditioners, styling og finishing produkter til enhver hårtype og ethvert behov. Seks forskellige kategorier viser den bedste løsning,

Læs mere