Sommerhøjskole på Ollerup Efterskole

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sommerhøjskole på Ollerup Efterskole"

Transkript

1 Sommerhøjskole på Ollerup Efterskole Sommerferie på Sydfyn fra 30. juli til 4. august 2012 Ollerup Musikstævne Kunstnerisk ledelse: Bo Stief Lærere: Bo Stief, Lea Thorlann, Palle Hjort, Oliver Antunes, Søren Huss, Kristine Heebøll, Ole Visby, Krister Jonsson og Chano Olskær Ollerup i ord, lyrik, poesi og debat Kursusleder: Irene Olsen Lærere: Irene Olsen, Kim Linnet og Ulrich Klostergaard (kor) samt workshops med Bo Stief og Søren Huss Sommer i Ollerup 30. juli 4. august 2012 Der er smukt i Ollerup om sommeren. Der er meget at foretage sig på Ollerup Efterskole også når der ikke er efterskoleelever. Ollerup Efterskole byder indenfor til en højskoleuge med masser af musik, lyrik, poesi og en jazzfestival. Højskoleugen finder sted fra mandag den 30. juli til lørdag den 4. august og indeholder to forskellige kurser: Ollerup Musikstævne under ledelse af bassist Bo Stief og Ollerup I et univers af ord lyrik, poesi og debat under ledelse af efterskolelærer Irene Olsen. Sammen med forstander Jesper Vognsgaard vil de stå i spidsen for en uge med mange lærerrige stunder, tid til fordybelse, tid til refleksion og mange store musikoplevelser. Sagen er nemlig den, at der parallelt med de to kurser også bydes på Sydfyns jazzfestival 2012 i koncertsalen på Ollerup Efterskole. Rammen er således sat til en udbytterig uge, hvor tidligere efterskoleelever er indbudt. Det samme er alle musikinteresserede fra hele landet, der gerne vil spille musik og lære af de allerbedste lærere indenfor mange genrer. Vi har gennem flere år arbejdet på at lave et sommertilbud til forældre til tidligere elever. Opfordringerne har været mange. Vi imødekommer dem nu og byder indenfor under overskriften Ollerup I et univers af ord lyrik, poesi og debat. Det er ikke en forudsætning, at man kender Ollerup Efterskole på forhånd. Vi glæder os nemlig til at byde alle interesserede velkommen til en uge i bedste højskoleånd. Et par kan fint fordele sig på de kurser. På de næste sider kan man læse om de mange tilbud på hhv. Ollerup Musikstævne og Ollerup I et univers af ord lyrik, poesi og debat, hvor de to kurser præsenteres. Man melder sig til på skolens hjemmeside: For flere oplysninger: kontakt os på Fyn er fin Der er særdeles fine rammer for sommerkursus i Ollerup - tæt på Svendborg og Svendborg Sund - på det storslåede Sydfyn. Der er meget smukt i området rundt om skolen, og der er kort til skov og strand. Vi er i naturskønne omgivelser tæt på Svendborg og Svendborg Sund på det storslåede Sydfyn. I løbet af ugen er der gode muligheder for at nyde den flotte natur lige uden for døren. Ollerup Efterskole Ollerup Efterskole er en traditionsrig efterskole, der beskæftiger sig med musik på allerhøjeste niveau. Skolen råder over mange store, fine og indbydende lokaler. Faciliteterne er helt i top. De nye øvelokaler (foråret 2009) fås næppe meget bedre i Danmark!

2 Ollerup Efterskole har til huse i den flotte nyklassicistiske bygning tegnet af den anerkendte arkitekt Ejnar Mindedal Rasmussen i Spisesalen med den enestående panoramaudsigt over Egebjerg bakker er bygget til i Skolens køkken er placeret under spisesalen. Ollerup Musikstævne & Sydfyns Jazzfestival 2012 Kunstnerisk ledelse: Bo Stief Stævnet henvender sig til ALLE, der elsker musik. Det er kærligheden, entusiasmen og spilleglæden til musikken, der er kraften i dette musikstævne. Lærere: Bo Stief, Lea Thorlann, Palle Hjort, Olivier Antunes, Søren Huss, Kristine Heebøll, Ole Visby, Krister Jonsson og Chano Olskær Ollerupstævnet: Der er ingen grænser 2.0 Siden 2002 har jeg været vært ved årlige musikstævner med plads til alle. Det er musikken, der er i højsædet lysten til at skabe musik på tværs af niveau og genre. Det har altid været mit store mål at skabe et rum for mennesker i alle aldre, der nyder at være i musikkens mangfoldige univers. Ollerupstævnet er et bredt og åbent stævne med en superalsidig lærerstab, der gennem deres musikerkarrierer har vist, at de har noget specielt at byde på, og at der ikke er grænser, der, hvor musikken bliver til. At vi alle får del i musikkens dyder som empati, solidaritet, inspiration, loyalitet og fællesskab, er målene, vi sætter for vores stævne! Stævnet så dagens lys i den nuværende form i sommeren Vi fortætter med at udvikle os. I 2012 breder vi os mere. Stævnet bliver et endnu mere mangfoldigt musikstævne. Genremæssigt breder vi os nu over alt fra jazz til ny folkemusik til rock til kunsten at skrive sange og alt det, der ligger ind i mellem. Der er ingen grænser på Ollerupstævnet 2.0! Stævnet får endvidere en ny dimension, da der samtidig afholdes et ugekursus med vægt på lyrik, poesi og debat. Kursister fra disse workshops vil skrive tekster, som vil blive sat i musik, fremført som Spoken Word eller Poetry Slams. Begrebet det musiske vil folde sig helt ud under sommerens musikstævne. I forbindelse med stævnet er der hver aften koncerter med landets største kunstnere. Kom til unikt musikstævne i smukke Sydfyn og oplev alt, hvad musikken kan. Bo Stief, stævneleder. Stævnet afholdes på Ollerup Efterskole sang og musik med forstander Jesper Vognsgaard og Bo Stief som ledere. Som stævnedeltager har man mulighed for at deltage på et af de 6 meget forskellige hold, hos instrumentdoktoren, på sang- eller rytmeholdet, og man kan gå til koncert hver aften på Sydfyns Jazzfestival, som afholdes i skolens koncertsal. Hver dag afsluttes med jam i koncertsalen med cafe og bar. Der er superfaciliteter på stedet, da huset til daglig satser på musik, og de nye musiklokaler giver de bedste muligheder for at folde sig ud.

3 Dagsprogram Tid Mandag 30/7 Tirsdag 31/7 Onsdag 1/8 Torsdag 2/8 Fredag 3/8 Lørdag 4/ Morgenmad Morgenmad Morgenmad Morgenmad 9.30 Morgensamling Morgensamling Morgensamling Morgensamling Ankomst og Holdene spiller Holdene spiller Holdene spiller Holdene spiller Morgenmad indkvartering Middag Middag og pause Middag og pause Middag og pause Middag og pause Farvel-ceremoni Åbningskoncert og afrejse Holdene mødes Holdene spiller Holdene spiller Holdene spiller Opstilling koncerter Sang eller rytme Sang eller rytme Sang eller rytme Sang eller rytme Koncert med stævnedeltagere Instrumentdoktor Instrumentdoktor Det virkelige Instrumentdoktor liv/banddoctor Aftensmad og Jesper Aftensmad Aftensmad Aftensmad Festmiddag Koncert. Bo Stief præsenterer Young Talents/Raising Stars Koncert med Marilyn Mazur kvartet Koncert med Bo Stief, Bobo Moreno og Ole Koch Hansen Lærerkoncert Jam i Symfonien Jam i Symfonien Åbenscene Jam i Symfonien Fest Jam i Symfonien Kursets lærerkræfter (læs mere på Bo Stief (bas): Ingen grænser Lea Thorlann (sang): Grib I eget mellemgulv Ole Visby (saxofon): Ollerup Storband Olivier Antunes (klaver): Funky jazz Kristine Heebøll (violin): Folkerock Søren Huss (sanger og guitar): songwriter Palle Hjort (Hammond orgel): Rock n organ Krister Jonsson (guitar) Chano Olskær (perkussion og tromme) Ollerupstævnet Holdbeskrivelser: Koncert med stævnedeltagere Når du tilmelder dig, skal du angive både et ønske om hold (1. og 2. prioritet) samt dit instrument! Ingen grænsen ved Bo Stief Hos Bo Stief er der ingen grænser. Vi vil gøre vores bedste for at være kreative og få de fleste at musikkens mange facetter med. Vi vil bruge tid på at skabe en underfundig underholdende tid i Ollerup! Nogle øjeblikke er det stemningen, der er vigtigst, andre gange er det energien. Det kan være smukt eller storbykøligt. Det kan være jazzet, rocket, new age-agtigt - måske en gang i mellem næsten poppet - og så alligevel ikke. Vi vil krydse mange grænser i højeste gear og spille megen forskellig musik. Musikken vil blive tilpasset holddeltagernes talent og personlighed. Der vil også blive lagt vægt på performance og det at få musikken til at ramme publikum. Ollerup Storband Ole Visby Storbandet vil arbejde med Oles og andres originale kompositioner og arrangementer, lagt an på en stor flok seje blæsere i samspil med en stærk rytmegruppe. Ikke mindst hornene får såvel spillerum som udfordringer! Der skal læses noder, og vi vil gå efter en tæt ensemblelyd garneret med lækre soloindsatser.

4 Ole Visby er saxofonist og klarinettist med to af de mest interessante og fremadrettede bigbands i Danmark lige nu, Tip Toe Bigband og ikke mindst Blood Sweat Drum + Bass. Desuden har han masser af erfaring med mere traditionel bigband og mindre formater i alle mulige genrer, også som dirigent, arrangør og komponist. Den enkle melodi - Søren Huss (Saybia) Det er næsten altid de mest enkle melodier, der rummer de største følelser og de mest simple rytmer, der svinger bedst. Det skal ikke være kompliceret for at være smukt eller interessant. Vi skal have fat i nogle klassiske numre. Men vi skal også stå og spille en eller to akkorder og finde enkle linjer til det, måske 10 minutter eller måske en time i streg, hvis vi ikke kan stoppe igen... En Danmarks store sangskrivere og rocksanger, Søren Huss (Sabya), tager fat om rockmusikken, det personlige udtryk og det at være til stede i nuet. Folkefolk Kirstine Heebøll På Folkefolk skal vi spille folkemusik fra både den nye og den gamle skuffe, orientere os i forhold til 2. stemmer, grooves, ostinater, improvisationer, danse-egnethed, opmærksomhed og kommunikation. Selvom musikken er ordløs, har den alligevel noget på hjerte! Holdet er åbent for alle instrumenter og sangere. Sangere skal dog være forberedt på at deltage på linje med instrumentalister, dvs. primært med tral (ordløs sang)." Kirstine Heebøll (violinist), der er lærer på konservatoriet i Odense, brænder for folkemusikken i både sin rene, nørdede traditionsform og i alle relaterede afskygninger af cross-over, nykompositioner, eksperimenter og vilde ideer! Nøgleord er respekt for musikken, som både rækker bagud i historien og peger fremad samt bevidstheden om den energi og det svung, som er nødvendigt for at samspillet mellem musik og et dansegulv fungerer. Grib I eget mellemgulv - ved Lea Thorlann Vi har lært, at sangerne tit står og venter på at synge på de hold, der har mange instrumentalister. Derfor har Lea Thorlann et hold kun for sangere, som hun med sit gode væsen styrer på allerbedste vis. Noget af tiden vil der være en pianist som akkompagnatør. På holdet skal der arbejdes efter masterclass princippet. Vi vil tage fat på de basale ting som vejrtrækning (man kan aldrig trække vejret nok!), teknik, din egen lyd, power/energi, at bruge kroppen fuldt ud samt fortolkning. Herudover skal vi arbejde med sanger-ansvar, som indebærer indtælling/tempo, rytmik/groove, tonearter, lyd/sanganlæg, respekt/kommunikation, performance og ikke mindst kunsten at jamme. Du skal have mod og lyst til at synge for andre og prøve forskellige ting af. Medbring masser af noder/tekster på sange du kan lide og til udveksling og inspiration kursisterne imellem. Antunes univers :-) ved Oliver Antunes Den sprudlende pianist Olivier Antunes står for funky jazz, som han har gjort med voksende succes i mange år. Holdet vil arbejde med klassiske funky og groovy melodier fra the american songbook i nye sjove arrangementer. Nøgleordene er bl.a. spilleglæde, kommunikation, humor og at komme ud over scenekanten. Måske sniger der sig en enkelt original komposition med ind. Alle instrumenter er velkomne. Rock n organ - ved Palle Hjort Hammondorgelet har igennem tiderne kæmpet på nærmest lige fod med de brølende guitarer i bands som Deep Purple, Uriah Heep. De fleste kender lyden af HAMMOND. På holdet vil vi arbejde med de energier, der lever i musikken, og fokusere på de vigtige elementer i sangene. Vi skal tale om at bevare autenticiteten i de toner og rytmer vi vælger, så sangene bakkes bedst muligt op, og ikke mindst hvordan man formidler det til publikum på en energifyldt og troværdig måde.

5 Der vil være plads til alle instrumentgrupper gerne flere organister! Repertoiret vil spænde fra udenlandske klassikere, kendte som ukendte, til den danske guldalderrock. Sangene vil vi arrangere ud fra holdets sammensætning. Palle Hjort er altid garant for en god omgang udadvendt, smittende energi, når hans gamle orgel får én over nakken. Samtidig har han stor erfaring som "sideman" i adskillige danske bands, og på en lang række album bl.a. Savage Rose, Peter Sommer, Povl Dissing og Hush. Sydfyns Jazzfestival 2012 Ollerup Musikstævne er traditionen tro sammenfaldende med en jazzfestival! Alle sejl bliver sat til for at understøtte musikkens finurlige væsen. Publikum fra området inviteres. Festivalen er sammenfaldende med Svendborg Festdage. Der vil simpelthen være meget at komme efter under Sydfyns Jazzfestival Der vil være koncerter med: En aften med 3 stjerner: Bo Stief, Bobo Moreno og Ole Koch Hansen Marilyn Mazur Kvartet med Fredrik Lundin, Krister Jonsson, Klaus Hovman. Lærerkoncert: Bo Stief, Olivier Antunes, Palle Hjort, Lea Thorlann, Ole Visby, Søren Huss og Kristine Hebøll Bo Stief præsenterer Young Talents/Raising Stars og Krister Jonsson/Bo Stief duo. Koncert med stævnedeltagerne. Lille åbnings-og afskeds koncert med bl.a. Oliver Antunes og Bo Stief Ollerup i Ord, lyrik, poesi og debat Kursusleder: Irene Olsen Kurset Ollerup i ord, lyrik, poesi og debat henvender sig til alle, der elsker lyrik, poesi og debat: unge og gamle, herrer og damer, gamle elever og deres forældre og deres venner. Det er lysten til at lege med ord, stemninger og følelser, samt fornøjelsen ved på en eller anden måde at koble det sammen med musikken, der er i højsædet. Kurset finder sted samtidig med Ollerup Musikstævne Lærere: Irene Olsen, Kim Linnet og Ulrich Klostergaard (kor) samt workshops med Bo Stief og Søren Huss En nyskabelse på Ollerup Efterskole Hvad er det, der foregår på efterskolerne? Det er jo lukket land for voksne når der altså ikke lige er forældredage! Det vil vi nu lave om på. Efter massive opfordringer fra forældre til tidligere elever, har vi nu besluttet os for at oprette et sommerkursus på en uge, hvor vi lever på bedste grundtvigske efterskolemaner. Blot er der tilføjet voksensnak, voksenhumor og rødvin. Der er tale om et sommerkursus, hvor vi har tænkt os at give den hele armen og lade faglighed, fællesskab og engagement være bærende ingredienser tilsat hygge og inspirerende samvær! På mange måder har efterskolen overtaget det traditionelle dannelsesophold, som højskolerne tidligere har stået som bannerfører for. Med de mange efterskoler kan man med rette påstå, at aldrig har så mange danskere fået et skud dannelse, fællesskab og forståelse for de demokratiske spilleregler i samfundet. Landets mange Grundtvig-koldske efter- og højskoler har en lang tradition for at spille en markant rolle for dannelse og danskhed. Med inspiration fra bl.a. kunst, musik og natur, skal vi prøve at skabe vores eget univers af ord, finde den kreative glød i vores proces. Vi skal opleve, sanse, føle, tænke, associere, debattere, og så skal vi selvfølgelig

6 digte. Vi skal læse op, sætte i musik, få sat i musik af nogle af kursisterne fra Ollerup Musikstævne, vi skal performe og fremføre måske som Spoken Word eller Poetry Slam. Ord rammer os og rykker os. Rammer plet og rammer ved siden af. Rumsterer i os og ryster os. Ord får det hele til at ramle sammen. Med ord kan vi formidle, forføre, forvirre, forarge, forundre, vi kan fabulere, fantasere og skabe debat. Lad os skabe et rum for mennesker, der nyder at være i ordenes og musikkens mangfoldige univers. Medbring gerne computer! Dagsprogram Tid Mandag 30/7 Tirsdag 31/7 Onsdag 1/8 Torsdag 2/8 Fredag 3/8 Lørdag 4/ Morgenmad Morgenmad Morgenmad Morgenmad 9.30 Morgensamling Morgensamling Morgensamling Morgensamling Ankomst og Lyrik, poesi og debat Udflugt Lyrik, poesi og debat Lyrik, poesi og Morgenmad indkvartering debat Middag Middag og pause Middag og pause Middag og pause Farvel-ceremoni Åbningskoncert Holdene mødes: Lyrik, poesi og debat Kor Kor Opstilling til koncerter Lyrik, poesi og debat Lyrik, poesi og debat Koncert med stævnedeltagere og deltagere på Lyrik, poesi og debat Aftensmad og Jesper Aftensmad Aftensmad Aftensmad Festmiddag Koncert. Bo Stief præsenterer Young Talents/Raising Stars Koncert med Marilyn Mazur kvartet Koncert med Bo Stief, Bobo Moreno og Ole Koch Hansen Lærerkoncert Jam i Symfonien Jam i Symfonien Åbenscene Jam i Symfonien Jam i Symfonien Fest Fortsat koncert med stævnedeltagere og deltagere på Lyrik, poesi og debat og afrejse Tilmelding, priser og praktiske oplysninger Pris for logi på dobbeltværelse: 3950 kr. (studerende 3200 kr.) Pris for logi på enkeltværelse: 4250 kr. Prisen indbefatter undervisning, kost, logi, materialer og sengelinned/håndklæder Prisen indbefatter også alle aftenkoncerter Indmeldelsesgebyr på 500 kr. er indeholdt i prisen Tilmelding foregår på eller på telefon ! Holdvalg: Skriv det ønskede hold og instrument, hvis du skal på Musikstævnet (angiv 1. og 2. prioritet) For deltagere på Musikstævnet: angiv workshops om eftermiddagen: sang eller rytme. Oplys, om du er vegetar eller skal have diætmad. Oplys, om du vil med på en fælles adresseliste, der sendes ud med velkomstbrevet.

7 Betaling Når vi har modtaget din tilmelding, vil du få tilsendt en bekræftelse pr. mail med betalingsoversigt. Når indmeldelsesgebyret er indbetalt, er man optaget på kurset. Restbeløbet skal indbetales senest 1. juli. Rygepolitik Skolen er røgfri. Der kan dog ryges udendørs. Ankomst og afrejse Velkomstbrev med praktiske oplysninger udsendes primo juli. Ankomst og indkvartering på kursets første dag kl Afrejse på kursets sidste dag kl. 18. Ret til ændringer i kursusprogram forbeholdes. Ønskes flere oplysninger er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail@ollemus.dk

8 Ny side: Tilmelding til Ollerup Musikstævne og Ollerup i et univers af Ord, lyrik, poesi og debat Navn: Adresse: Postnr. By: Tlf.: Mobil: Mailadresse: Optagelse på fælles adresseliste? JA NEJ Instrument: Evt. 2. instrument: Indkvartering og mad: Dobbeltværelse Enkeltværelse Ønsker at bo sammen med Vegetar Diætmad Beskriv venligst Hold (skriv 1. og 2. prioritet) Ingen grænser ved Bo Stief Den enkle melodi ved Søren Huss Rock n organ ved Palle Hjort Ollerup Storband ved Ole Visby Grib i eget mellemgulv (for sangere) ved Lea Thorlann Folkefolk ved Kristine Heebøll Autunes univers ved Olivier Antunes Ord, lyrik, poesi og debat ved Irene Olsen, Kim Linnet med flere Sted: Dato: / 2011 Underskrift: Udfyldes, underskrives og sendes til Ollerup Efterskole, Svendborgvej 10, 5762 Vester Skerninge eller sendes som mail til mail@ollemus.dk. Såfremt du har spørgsmål kan vi kontaktes på tlf

9 Bagside

SOMMERHØJSKOLE 30.7. - 4.8. 2012

SOMMERHØJSKOLE 30.7. - 4.8. 2012 BO STIEF LEA THORLANN OLE VISBY OLIVIER ANTUNES KRISTINE HEEBØLL SØREN HUSS PALLE HJORT CHANO OLSKÆR KRISTER JONSSON IRENE OLSEN KIM LINNET BRITTA KOLD SOMMERHØJSKOLE 30.7. - 4.8. 2012 1: OLLERUP MUSIKSTÆVNE

Læs mere

Ollerup Musikstævne & Sydfyns Jazzfestival 2011

Ollerup Musikstævne & Sydfyns Jazzfestival 2011 Ollerup Musikstævne & Sydfyns Jazzfestival 2011 Kunstnerisk ledelse: Bo Stief Stævnet henvender sig til alle, der elsker musik: unge og gamle, herrer og damer, jazz og elektronisk musik og alt det ind

Læs mere

ollerup musikstævne 28.7. - 2.8. 2014

ollerup musikstævne 28.7. - 2.8. 2014 MØD BLANDT ANDET: palle mikkelborg - TROMPET TOBIAS TRIER - SANG OG Guitar lea thorlann - sang og kor ayi solomon - PERCUSSION chano olskær - trommer Krister jonsson - guitar olivier antunes - piano DICTE

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 5. Ollerup den 16. december 2011.

Nyhedsbrev nr. 5. Ollerup den 16. december 2011. Nyhedsbrev nr. 5 Ollerup den 16. december 2011. Julen står for døren. Snart vil der falde lidt ro over os. Jeg tror, at det gælder for os alle, at vi glæder os til ferie. Juleferien begynder tirsdag den

Læs mere

FORÆLDREKURSUS 30.6. - 3.7. 2016

FORÆLDREKURSUS 30.6. - 3.7. 2016 WORKSHOPS UDFLUGT KOR OG FÆLLESSANG KONCERT MED DISSING, DISSING & LAS FORÆLDREKURSUS 30.6. - 3.7. 2016 - I BØRNENES FODSPOR OLLERUP EFTERSKOLE FORÆLDREKURSUS 30. JUNI - 3. JULI 2016 - I BØRNENES FODSPOR

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 6. Ollerup den 19. december 2012.

Nyhedsbrev nr. 6. Ollerup den 19. december 2012. Ollerup den 19. december 2012. Nyhedsbrev nr. 6 Juleferie Julen står for døren. Nu falder der snart lidt ro på skolen, elevere og de ansatte. Jeg tror, at jeg taler for alle, når jeg siger, at vi glæder

Læs mere

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK PROGRAM FOR MUSIKSKOLENS TEMAUGE Fra den 3. til den 8. marts 2014 TEMA: NORDISK MUSIK DE FLESTE AKTIVITETER AFSLUTTES PÅ DAGEN FORÆLDRE (OG ANDRE) ER DERFOR VELKOMNE TIL AT OVERVÆRE DET AFSLUTTENDE KVARTER

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 6. Indtryk fra nytårskoncerterne 2012. Se flere billeder på vores hjemmeside.

Nyhedsbrev nr. 6. Indtryk fra nytårskoncerterne 2012. Se flere billeder på vores hjemmeside. Ollerup den 20. januar 2012. Nyhedsbrev nr. 6 Godt nytår! Jeg vil gerne indlede dette nyhedsbrev med et ønske om godt nytår! Nogle af jer forældre/læsere har jeg hilst på i forbindelse med nytårskoncerterne.

Læs mere

SOMMERJAZZ PÅ ASKOV

SOMMERJAZZ PÅ ASKOV SOMMERJAZZ PÅ ASKOV 02.06.19 08.06.19 Åbn saxofonkassen, børst støvet af bassen, få rørt tangenterne og find trommestikkerne frem! På dette jazzkursus spiller vi en god gang jazzmusik! Vi dyrker glæden

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 8. Ollerup, den 5. april 2016

Nyhedsbrev nummer 8. Ollerup, den 5. april 2016 Nyhedsbrev nummer 8 Ollerup, den 5. april 2016 Kære forældre Lige om lidt skal vi på turne, vi glæder os. Koret er i storform, vokalgruppen, det klassiske orkester og Big Bandet øver for sidste gang før

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 6. Ollerup, den 20. januar 2015. Kære forældre!

Nyhedsbrev nummer 6. Ollerup, den 20. januar 2015. Kære forældre! Ollerup, den 20. januar 2015. Nyhedsbrev nummer 6 Kære forældre! Højdepunkter siden sidst Nogle af de store højdepunkter i et skoleår er kirkekoncerterne. Søndag den 11. januar var der to særdeles velbesøgte

Læs mere

Harmonika og højskole

Harmonika og højskole 2016 Harmonika og højskole Uge 31 31/7 7/8 2016 Side 2 Send harmonikaen på højskole Livsstilshøjskolen i Gudum inviterer til et fuldstændig fantastisk harmonikakursus, hvor harmonikaen er i centrum. Vi

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 9. Ollerup den 23. marts 2011.

Nyhedsbrev nr. 9. Ollerup den 23. marts 2011. Ollerup den 23. marts 2011. Nyhedsbrev nr. 9 Jeg har hermed fornøjelsen af at videregive en række nyheder og indtryk af livet på Ollerup Efterskole, som livet leves lige nu. At gå på efterskole giver i

Læs mere

ollerup korstævne 29.6. - 4.7. 2015

ollerup korstævne 29.6. - 4.7. 2015 koncerter korledere sedjanka Mogens Dahl Alice Granum Line Groth Kristian Skårhøj karin thulemark Anna Mose Povl Balslev Ulrich Klostergaard iki karin thulemark ollerup korstævne 29.6. - 4.7. 2015 1: sommerhøjskole

Læs mere

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til!

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Kære elever og forældre! I uge 15 vender musikskolen op og ned på, hvordan vi gør tingene. Den normale undervisning bliver

Læs mere

Anderledes Uge på Musikskolen

Anderledes Uge på Musikskolen Anderledes Uge på Musikskolen Vær med når musikskolen laver Anderledes Uge fra den 9.-17 marts. Der er ikke almindelig undervisning i denne uge. Til gengæld sker der en masse andre spændende aktiviteter

Læs mere

Aa-Strand. Sommerhøjskole 2015. Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu

Aa-Strand. Sommerhøjskole 2015. Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Aa-Strand Sommerhøjskole 2015 Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Indholdsfortegnelse Sommerhøjskole 2015 Side 2 Praktiske oplysninger Uge 28: Ferieuge i farver Uge 29: Kreativ hygge

Læs mere

BRODERI ASKOV HØJSKOLE

BRODERI ASKOV HØJSKOLE BRODERI 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og

Læs mere

PATCHWORK

PATCHWORK PATCHWORK 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur. Derudover er

Læs mere

TEGNE, MALE, MODELLERE

TEGNE, MALE, MODELLERE TEGNE, MALE, MODELLERE 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur.

Læs mere

Kom på sporet med koret Uge 28. Dato 6/7 12/7 2014

Kom på sporet med koret Uge 28. Dato 6/7 12/7 2014 2014 Kom på sporet med koret Uge 28 Dato 6/7 12/7 2014 Side 2 Livsstilshøjskolen i Gudum opfordrer dig til at komme På sporet med koret en uge for dig, som holder af at synge i kor og har lyst til at udveksle

Læs mere

EFTERSKOLEUGE FOR UNGE

EFTERSKOLEUGE FOR UNGE EFTERSKOLEUGE FOR UNGE 26. juni - 2. juli 2016 Efterskoleuge Tag på Baunehøj en uge og mærk fællesskabets forunderlige sus. Ugen er til dig som er 14-16 år og her kan du prøve, hvordan det er at gå på

Læs mere

Workshopkatalog til Temauge i uge 6.

Workshopkatalog til Temauge i uge 6. Workshopkatalog til Temauge i uge 6. Videoworkshop 1. Mandag 15.00-16.45 Videoworkshop 2. Videoworkshop 3. Tirsdag 15.00-16.45 Videoworkshop 4. Tirsdag 17.15 19.00 Videoworkshop 5. Videoworkshop 6. Onsdag

Læs mere

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig Ollerup, den 28-april 2017 Nyhedsbrev nummer 7 Kære forældre Så er det atter tid til et Nyhedsbrev fra os på Ollerup Efterskole. Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget

Læs mere

Ollerup den 30. august 2012. Nyhedsbrev nr. 1 skoleåret 2012/13. Kære forældre til elever på Ollerup Efterskole

Ollerup den 30. august 2012. Nyhedsbrev nr. 1 skoleåret 2012/13. Kære forældre til elever på Ollerup Efterskole Ollerup den 30. august 2012 Nyhedsbrev nr. 1 skoleåret 2012/13 Kære forældre til elever på Ollerup Efterskole Her følger det første af en række nyhedsbreve med nyheder om livet på Ollerup Efterskole. For

Læs mere

Skovens Børn. Undervisningsprogram 2019/2020

Skovens Børn. Undervisningsprogram 2019/2020 Skovens Børn Undervisningsprogram 2019/2020 Velkommen til Skovens Børn Skovens Børn tilbyder sine medlemmer fritidsundervisning i musik, sang og dans etc. Aktivitetstilbuddene varierer fra år til år, afhængigt

Læs mere

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 2016 Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 4 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 5. Ollerup, den 23. januar 2014

Nyhedsbrev nr. 5. Ollerup, den 23. januar 2014 Nyhedsbrev nr. 5 Ollerup, den 23. januar 2014 Det går godt på Ollerup Efterskole, vi har det godt, sådan siger vi oftest, når vi snakker om det, der sker på skolen. Lige nu har vi det måske knapt så godt.

Læs mere

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 2015 Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 3 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

Det officielle korbillede

Det officielle korbillede Ollerup, den 2. februar 2016 Nyhedsbrev nummer 6 Kære forældre! Det officielle korbillede 2015-2016 Tak for et stort fremmøde til forældrelørdag med konsultationer og koncerter. Det er dejligt, at så mange

Læs mere

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014 Sommerkursus 2014 29. juni 5. juli 2014 Musik og Teaterhøjskolen vil summe af livsglæde, musik, udendørsaktiviteter, foredrag og hyggeligt samvær for dig, som har lyst til at være en del af et fællesskab

Læs mere

Fredagsbrev 16. december 2011 (www.fritime.dk)

Fredagsbrev 16. december 2011 (www.fritime.dk) Fredagsbrev 16. december 2011 (www.fritime.dk) Kære alle Benyt lige juleferien til at checke for lus (også i overbygningen), de hygger sig åbenbart i en kold tid. Se endvidere tilbuddet om musikundervisning

Læs mere

MIDSOMMER I ASKOV i samarbejde med BUPLs Pensionistsektion

MIDSOMMER I ASKOV i samarbejde med BUPLs Pensionistsektion MIDSOMMER I ASKOV 17.06.19 21.06.19 i samarbejde med BUPLs Pensionistsektion PROGRAM På kurset får du indblik i brydninger i historie, kunst, litteratur og musik gennem foredrag og studiekredse. Dagsrytme

Læs mere

Meditative vandringer

Meditative vandringer 2016 Meditative vandringer En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro og ny balance. Uge 28 Dato: 10.7-17.7. 2016 Side 2 Meditative vandringer 2016 En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro

Læs mere

Julekursus - 22.12-28.12. Julehygge. Omsorg Nærvær Samvær

Julekursus - 22.12-28.12. Julehygge. Omsorg Nærvær Samvær 2013 Julekursus - 22.12-28.12 Julehygge Omsorg Nærvær Samvær Side 2 Julehygge på Livsstilshøjskolen For nogle mennesker er det slet ikke en selvfølge, at juledagene er ensbetydende med smilende hygge,

Læs mere

Midsommer i Askov i samarbejde med BUPLS Pensionistsektion ASKOV HØJSKOLE

Midsommer i Askov i samarbejde med BUPLS Pensionistsektion ASKOV HØJSKOLE Midsommer i Askov i samarbejde med BUPLS Pensionistsektion 20.06.16 24.06.16 ASKOV HØJSKOLE Mandag 20. juni 10.00 Ankomst med kaffe i spisesalen og indkvartering 11.30 Rundvisning ved kursuslederne Ulla

Læs mere

Syng for Livet 14.02.16 20.02.16 ASKOV HØJSKOLE

Syng for Livet 14.02.16 20.02.16 ASKOV HØJSKOLE Syng for Livet 14.02.16 20.02.16 ASKOV HØJSKOLE Søndag d. 14. februar 15.00 17.00 Ankomst og indkvartering. Kaffe og boller i spisesalen 17.00 Rundvisning ved højskolelærer Kristian la Cour du hører lidt

Læs mere

Sund og glad. Uge 29 13/7-19/7 2014

Sund og glad. Uge 29 13/7-19/7 2014 2014 Sund og glad Uge 29 13/7-19/7 2014 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad gennem de sidste 2 år. Det er en fantastisk uge, og derfor

Læs mere

Å-Strand. Sommerhøjskole 2014. Å Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu

Å-Strand. Sommerhøjskole 2014. Å Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Å-Strand Sommerhøjskole 2014 Å Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Indholdsfortegnelse Sommerhøjskole 2014 Side 2 Praktiske oplysninger Uge 28: Senioruge Uge 29: Ferie med oplevelser Uge

Læs mere

Patchwork ASKOV HØJSKOLE

Patchwork ASKOV HØJSKOLE Patchwork 05.11.17 11.11.17 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset Patchwork får du mulighed for at fordybe dig i patchwork, samtidig med, at du sammen med hele holdet får indblik i nye tendenser og brydninger

Læs mere

Sommerkurser 2016. 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole

Sommerkurser 2016. 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole Sommerkurser 2016 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole - Friluftsliv og bevægelse (2 uger) - Cirkus, teater og musik (1 uge) - Musik og kunsthåndværk (1 uge) - Det gode liv (1 uge) Vil du være med?

Læs mere

Aa-Strand. Sommerhøjskole 2016. Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu

Aa-Strand. Sommerhøjskole 2016. Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Aa-Strand Sommerhøjskole 2016 Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Indholdsfortegnelse Sommerhøjskole 2015 Side 2 Praktiske oplysninger Uge 28: Ferieuge i farver Uge 29: Kreativ hygge

Læs mere

Ollerup, den 25. august Kære forældre!

Ollerup, den 25. august Kære forældre! Kære forældre! Ollerup, den 25. august 2016 Her følger det første af en række nyhedsbreve med nyheder om livet på Ollerup Efterskole. Nyhedsbrevene vil være en lille status med glimt fra hverdagen, med

Læs mere

Hamonika og højskole. Uge 31 26/7 2/8 2015

Hamonika og højskole. Uge 31 26/7 2/8 2015 2015 Hamonika og højskole Uge 31 26/7 2/8 2015 Side 2 Harmonika og højskole Livsstilshøjskolen i Gudum inviterer til et fuldstændig fantastisk harmonikakursus, hvor harmonikaen er i centrum. Vi skal spille

Læs mere

Frivillig musikundervisning

Frivillig musikundervisning Frivillig musikundervisning Sct. Ibs Skole 2015-2016 Til forældrene Hermed information om frivillig musikundervisning på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2015-2016. Undervisningen i alle instrumenter foregår

Læs mere

SKRIV DIN LIVSHISTORIE

SKRIV DIN LIVSHISTORIE SKRIV DIN LIVSHISTORIE 17.02.19 23.02.19 PROGRAM Skriv om dit liv - når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling om dit liv er

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 14. juni 2013 Fredagsbrev nr. 744 Næste uger: 15. juni 17. juni 20.juni 21.juni Arbejdsdag i skovbørnehaven Udlejning Baunen Fælles foto kl. 09.30 Lærer kursus kl.12.00 Rundvisning

Læs mere

SKRIV DIN LIVSHISTORIE Ekstra kursus

SKRIV DIN LIVSHISTORIE Ekstra kursus SKRIV DIN LIVSHISTORIE 21.10.18 27.10.18 Ekstra kursus PROGRAM Skriv om dit liv - når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling

Læs mere

Patchwork - Strik 02.11. 08.11.15 ASKOV HØJSKOLE

Patchwork - Strik 02.11. 08.11.15 ASKOV HØJSKOLE Patchwork - Strik 02.11. 08.11.15 ASKOV HØJSKOLE Fælles for begge kurser Motion for alle. Undgå stivhed i nakke og skuldre ved Charlotte Aagaard Nielsen. Morgensang og sangaften med Kristian la Cour. Ingrid

Læs mere

HØJSKOLENS EFTERÅRSSEMESTER 2018

HØJSKOLENS EFTERÅRSSEMESTER 2018 HØJSKOLENS EFTERÅRSSEMESTER 2018 Et forrygende efterår står for døren - et efterår, hvor vi skal sole os i skæret af de bugnende frugter, bade os i skønne sange og melodier og gribe emner med saft og kraft,

Læs mere

Musikskolen. frivillige undervisningstilbud. Sæson 2015-16. Tilmelding senest 1. juni. af 9

Musikskolen. frivillige undervisningstilbud. Sæson 2015-16. Tilmelding senest 1. juni. af 9 Musikskolen frivillige undervisningstilbud Tilmelding senest 1. juni Sæson 2015-16 af 9 Velkommen Undervisere Kåre Tórður Anette Det er mig en stor glæde, at kunne byde velkommen til en ny sæson i Musikskolen

Læs mere

PATCHWORK ASKOV HØJSKOLE

PATCHWORK ASKOV HØJSKOLE PATCHWORK 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og

Læs mere

STRIK ASKOV HØJSKOLE

STRIK ASKOV HØJSKOLE STRIK 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur.

Læs mere

Strik ASKOV HØJSKOLE

Strik ASKOV HØJSKOLE Strik 05.11.17 11.11.17 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset Strik får du mulighed for at fordybe dig i emnet strik, samtidig med at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for

Læs mere

Sæson 2013/2014 Nyhedsbrev 5. Der afholdes ÅBENT HUS i Favrskov Musikskole. i Kulturhus Sløjfen i Hadsten. Alle er velkomne!

Sæson 2013/2014 Nyhedsbrev 5. Der afholdes ÅBENT HUS i Favrskov Musikskole. i Kulturhus Sløjfen i Hadsten. Alle er velkomne! Kære elever og forældre, Her får du de seneste nyheder fra musikskolen. I denne udgave kan du læse om bl.a. Summer Camp i uge 27, Åbent Hus på lørdag, tilmelding til sæson 2014/15, datoer for sommerkoncerter

Læs mere

SØLVSMYKKER ASKOV HØJSKOLE

SØLVSMYKKER ASKOV HØJSKOLE SØLVSMYKKER 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst

Læs mere

Nyhedsbrev 5. Ollerup den 1. december 2015.

Nyhedsbrev 5. Ollerup den 1. december 2015. Nyhedsbrev 5 Ollerup den 1. december 2015. Ny koncertsal Arbejdet med at realisere en rigtig koncertsal i Ollerup har nu givet resultat! Efter et lang tilløb og mange overvejelser er bestyrelsen bag Ollerup

Læs mere

Ollerup den 19. februar Nyhedsbrev nr. 8

Ollerup den 19. februar Nyhedsbrev nr. 8 Ollerup den 19. februar 2010. Nyhedsbrev nr. 8 Vinterferie Det er koldt derude, hvor spurven fortsat sidder stum bag kvisten. Vinteren vil tilsyneladende ingen ende tage. Derfor er det i år meget relevant

Læs mere

Arkæologi på Askov ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV

Arkæologi på Askov ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV Arkæologi på Askov 16.09.18 22.09.18 ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV Arkæologi på Askov Bliv introduceret til amatørarkæologi. Lær om at læse et historisk landskab, og hvordan man kan undersøge det

Læs mere

Sommerkurser 2015. Vil du være med?

Sommerkurser 2015. Vil du være med? 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole - Musik og kunsthåndværk (1 uge) - Cirkus, teater og musik (1 uge) - Friluftsliv og bevægelse (2 uger) - Livsstilskursus (1 uge) Vil du være med? Musik og kunsthåndværk

Læs mere

DET NÆRVÆRENDE FOTOGRAFI

DET NÆRVÆRENDE FOTOGRAFI DET NÆRVÆRENDE FOTOGRAFI 23.06.19 29.06.19 Kurset henvender sig til fotografentusiaster, som har lyst til at fordybe sig i det håndværk, det er at fotografere. Hver dag starter med et oplæg, som kan give

Læs mere

Michael Madsen Emborgvej 63 Boes - 8660 Skanderborg - Tel. : 87885200/22127373 www.michaelmadsen.dk

Michael Madsen Emborgvej 63 Boes - 8660 Skanderborg - Tel. : 87885200/22127373 www.michaelmadsen.dk Michael Madsen Emborgvej 63 Boes - 8660 Skanderborg - Tel. : 87885200/22127373 www.michaelmadsen.dk Kære venner Så er det tid til at tilmelde sig BørneMusikTræf 2011! Det bliver denne gang på LangeLand

Læs mere

Korte kurser 2013. Idrætshøjskolen Bosei

Korte kurser 2013. Idrætshøjskolen Bosei Korte kurser 2013 Idrætshøjskolen Bosei Familiekursus Vælg mellem uge 28 (7. til 13. juli) og uge 29 (14. til 20. juli) 2013. I ugerne 28 og 29 åbner Idrætshøjskolen Bosei atter dørene til to uforglemmelige

Læs mere

Træning Teknik Motion Sjov Samvær

Træning Teknik Motion Sjov Samvær Judo sommerlejr 2015 Træning Teknik Motion Sjov Samvær JEON KI YOUNG KOREANSK JUDO LEGENDE 3 x VM GULD 1 X OL GULD ÅRETS GÆSTETRÆNER Søndag d. 26. juli - Lørdag d. 1. august Har du planlagt din sommerferie

Læs mere

Skriv din livshistorie 21.02.16 27.02.16 ASKOV HØJSKOLE

Skriv din livshistorie 21.02.16 27.02.16 ASKOV HØJSKOLE Skriv din livshistorie 21.02.16 27.02.16 ASKOV HØJSKOLE Skriv om dit liv. Når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling om dit

Læs mere

Workshop-tilbud 31/10 & 1/11

Workshop-tilbud 31/10 & 1/11 Workshop-tilbud 31/10 & 1/11 Vi glæder os til at se jer til workshops! Den 31. okt. og 1. nov. 2017 er særlige dage i musikskolen. Vi har nemlig skemafrie dage for at få plads til forskellige tværgående

Læs mere

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed VESTER HASSING KIRKE til tro, håb og kærlighed Hoppekirke Torsdag til lørdag formiddag For alle børn og barnlige sjæle! Se præcise åbningstider på skilt ved hoppekirken. Morgensang Torsdag d. 12. september

Læs mere

Velkommen til Den Kreative Skole

Velkommen til Den Kreative Skole Velkommen til Den Kreative Skole Jeg vil gerne byde velkommen til Den Kreative Skoles nye sæson 2018/2019. Vi vil hermed præsentere en bred palet af tilbud til den enkelte elev med mulighed for individuel

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Frederiksberg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Sammen skaber vi engagement. Højskole for genbrug

Sammen skaber vi engagement. Højskole for genbrug Sammen skaber vi engagement Højskole for genbrug Mandag d. 14. marts - fredag d. 18. marts 2016 1 Forsidefoto: Mikkel Østergaard Dato Kurset afholdes fra mandag den 14. til fredag den 18. marts 2016. Pris

Læs mere

KORFESTIVAL MAJ

KORFESTIVAL MAJ Sammen synger vi os glade på tværs af kommunen og generationer. Glæd dig til en uge med sang, fest, farver og fællesskab - En korfestival hvor alle kan være med! LÆS MERE OM PROGRAMMET OG EVT. BILLETSALG

Læs mere

Humor og Livsglæde 30.10.16 05.11.16 ASKOV HØJSKOLE

Humor og Livsglæde 30.10.16 05.11.16 ASKOV HØJSKOLE Humor og Livsglæde 30.10.16 05.11.16 ASKOV HØJSKOLE Velkommen til en uge, hvor man møder mange spændende mennesker. Smilet, humoren og livsglæden er gennemgående tema. Bjarne Nielsen Brovst, forfatter,

Læs mere

Invitation til. Musikskolens Musikuge

Invitation til. Musikskolens Musikuge Invitation til Musikskolens Musikuge Uge 9 2014 1 Velkommen til Musikugen Musikskolen omlægger i uge 9 al den almindelige undervisning og tilbyder i stedet andre spændende, anderledes og alternative undervisningstilbud.

Læs mere

EFTERSKOLEUGE FOR UNGE

EFTERSKOLEUGE FOR UNGE EFTERSKOLEUGE FOR UNGE 29. juni - 5 juli 2014 Efterskoleuge Tag på Baunehøj en uge og mærk fællesskabets forunderlige sus. Ugen er til dig som er 14-16 år og her kan du prøve, hvordan det er at gå på efterskole.

Læs mere

Profilfag Mellemtrin. valghæfte for 1. periode skoleåret 2016/2017

Profilfag Mellemtrin. valghæfte for 1. periode skoleåret 2016/2017 Profilfag Mellemtrin valghæfte for 1. periode skoleåret 2016/2017 Vonsild Skole - En skole i balance og bevægelse Det er tid til at vælge profilfag:-) Profilfag er små fordybelsesområder på ca. 10 uger,

Læs mere

Selvevaluering 2008/2009 på Ollerup Efterskole

Selvevaluering 2008/2009 på Ollerup Efterskole Selvevaluering 2008/2009 på Ollerup Efterskole Ind i Musikken en kort undersøgelse omkring skolens musikalske miljø og lyd generelt på Ollerup Efterskole. I forbindelse med årets selvevaluering har vi

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

SOMMER. for børn. Favrskov Kommune

SOMMER. for børn. Favrskov Kommune SOMMER for børn 2018 Favrskov Kommune Uge 27 BMX-, SCOOT- OG SKATERSKOLE Er du bidt af en gal skater og vil du gerne lære nye tricks? Så kom til 2 dage, hvor den professionelle skater Thomas Tarzan Hansen

Læs mere

BRIDGE PÅ ASKOV

BRIDGE PÅ ASKOV BRIDGE PÅ ASKOV 05.05.19 11.05.19 PROGRAM Et kursus, hvor der veksles mellem teori og praksis, og hvor det er en fordel at have spillet bridge et halvt års tid. Teorien? Den lærer du bedst med kort i hænderne,

Læs mere

GRUNDTVIG OG FORTÆLLINGEN

GRUNDTVIG OG FORTÆLLINGEN GRUNDTVIG OG FORTÆLLINGEN 25.11.18 01.12.18 PROGRAM Hos Grundtvig havde historiefortællingen en kolossal betydning i udviklingen af os som individer og som folk, i dannelsen af nationen og i historiens

Læs mere

Humor og Livsglæde 25.10.15 31.10.15 ASKOV HØJSKOLE

Humor og Livsglæde 25.10.15 31.10.15 ASKOV HØJSKOLE Humor og Livsglæde 25.10.15 31.10.15 ASKOV HØJSKOLE Velkommen til en uge, hvor man møder mange spændende mennesker. Smilet, humoren og livsglæden er gennemgående tema. Bjarne Nielsen Brovst, forfatter,

Læs mere

Alt det praktiske Mandag den 23. juni fredag den 27. juni Mandag-torsdag kl. 9-14.45, fredag 9-14 Hvor meget? Pris kr. 900,-

Alt det praktiske Mandag den 23. juni fredag den 27. juni Mandag-torsdag kl. 9-14.45, fredag 9-14 Hvor meget? Pris kr. 900,- Sommer Kurser 2014 SOMMERH Puls 14 Er du til sjov og latter, fordybelse og refleksion, god mad og godt selskab, så er det her du skal være. Kom og vær med til en højskoleuge i nysgerrighedens og oplevelsens

Læs mere

Ollerup den 6. april 2009. Nyhedsbrev nr. 9.

Ollerup den 6. april 2009. Nyhedsbrev nr. 9. Ollerup den 6. april 2009. Nyhedsbrev nr. 9. Uden for er buske og træer ved at springe ud. Forårets første solstråler har fået både bare maver og bare tæer ud i det fri. Man kan næsten mærke, at der er

Læs mere

Gospel (fra 5.kl.): Hallelujah and lift your hands! Vi fylder luften med ægte gospelstemning og synger taget af huset!

Gospel (fra 5.kl.): Hallelujah and lift your hands! Vi fylder luften med ægte gospelstemning og synger taget af huset! DRAMU-weekend Velkommen på DRAMU-Weekend! Alle enheder er velkomne på denne weekend, der står i musikken og teatrets tegn! Måske mangler flokken lige noget for at kunne tage musiker eller skuespillermærket,

Læs mere

Fredag den 28. januar Hvem er vi?

Fredag den 28. januar Hvem er vi? Forårets arrangementer 2011 Nymarkens Harmonikaklub Fredag den 28. januar kl. 18.30 Entre: 50,00 kr. under 12 år 25,00 kr. Fredag den 28. januar Hvem er vi? Klubben startedes i 1989 og er således nu på

Læs mere

Århus Musiklærerforening. Musiklærerdag, september 2014

Århus Musiklærerforening. Musiklærerdag, september 2014 Århus Musiklærerforening Musiklærerdag, september 2014 Kære musikkolleger Vores kursusfolder ligger nu klar med et godt tilbud om musiklærerdag i september. Efter en lille pause laver vi musiklærerdag

Læs mere

Åben Efterskole. Onsdag d. 22/9 2010 kl. 20.00: Mai Allermand med band. Entré 50 kr.

Åben Efterskole. Onsdag d. 22/9 2010 kl. 20.00: Mai Allermand med band. Entré 50 kr. Åben Efterskole Arrangementer på Den Rytmiske Efterskole skoleåret 2010/11 Vi byder jer alle velkomne til en række spændende koncerter med nogle af Danmarks bedste musikere samt arrangementer hvor skolens

Læs mere

Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010

Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010 Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010 Til forældrene Hermed information om musikvalgfag på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2009 / 2010. Undervisningen i alle instrumenter foregår på Sct. Ibs Skole, men da

Læs mere

PROGRAM Familiehøjskole på Ryslinge Høj- & Efterskole Lørdag den 4. juli til fredag den 10. juli 2015

PROGRAM Familiehøjskole på Ryslinge Høj- & Efterskole Lørdag den 4. juli til fredag den 10. juli 2015 PROGRAM Familiehøjskole på Ryslinge Høj- & Efterskole Lørdag den 4. juli til fredag den 10. juli 2015 Familiehøjskolen er et tilbud til beboere, som bor i KAB-fællesskabet. Formålet er at give børn og

Læs mere

NORDIC CULTURE CAMP 2018!

NORDIC CULTURE CAMP 2018! 19.-26. august Nykøbing Mors NORDIC CULTURE CAMP 2018 www.rn.dk/nordicculturecamp VÆR MED PÅ NORDIC CULTURE CAMP 2018! Er du ung kunstner? Og kunne du tænke dig at opleve Kulturmødet Mors og deltage i

Læs mere

Nyhedsbrev Nr. 16 Februar 2016.

Nyhedsbrev Nr. 16 Februar 2016. Nyhedsbrev Nr. 16 Februar 2016. Kære alle elever og forældre. Så nærmer foråret sig lige så stille, og det er igen tid til at tage stilling til, om I vil fortsætte med at gå til musik. Der er tilmelding

Læs mere

Overbygningen åbner dørene om aftenen. Læs om tilbudene og meld dig til nogle hyggelige arrangementer

Overbygningen åbner dørene om aftenen. Læs om tilbudene og meld dig til nogle hyggelige arrangementer Overbygningen åbner dørene om aftenen Læs om tilbudene og meld dig til nogle hyggelige arrangementer Poetry Slam er efterhånden blevet en rigtig populær genre. Her leger man med ordene, rapper, digter,

Læs mere

Program for foråret 2018 Der er fri entré for medlemmer af skolekredsen:)

Program for foråret 2018 Der er fri entré for medlemmer af skolekredsen:) Program for foråret 2018 Der er fri entré for medlemmer af skolekredsen:) Tirsdag 6/2 kl. 19.30 Koncert med Mark Solborg trio Guitaristen Mark Solborg, saxofonisten Anders Banke og trommeslageren Bjørn

Læs mere

BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE

BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE 2013 13.-19. juni Højskole og Folkemøde på Bornholm Højskole og Folkemøde på Bornholm 13. 19. juni 2013 I et samarbejde mellem Sydslesvigsk Forening, LOF, Grænseforeningen og Højskolen.

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Dronningens Ferieby 13.-15. september 2019 Camp Personlig Udvikling Det gode liv - du er inviteret 5 Dronningens Ferieby 13.-15. september 2019 Camp Personlig Udvikling»Når forandringens vinde blæser,

Læs mere

FAMILIEKUR SER SOMMER 2011

FAMILIEKUR SER SOMMER 2011 KUNSTLEGEPLADS 24.-30. juli CIRKUS 3.-9. juli 10.-16. juli ROLLESPIL 17.-23. juli HJEMMELAVEDE SPIL - SKULPTUR - FOTO FUNKY FAMILIE 24.-30. juli FANTASI - HYGGE - FORTÆLLING DOGCAMP 3.-9. juli SAMMENSPIL

Læs mere

Målgruppe: Musiklærere og andre interesserede undervisere

Målgruppe: Musiklærere og andre interesserede undervisere Målgruppe: Musiklærere og andre interesserede undervisere den 27. februar 2012 på Vinde Helsinge Fri- og efterskole i samarbejde med Vestmus University College Sjælland Center for Undervisningsmidler Stenstuegade

Læs mere

Broderi

Broderi Broderi 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur. Derudover er der

Læs mere

UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2015

UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2015 UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2015 Undervisningen i faget Musik bygger på Forenklede Fælles Mål. Signalement og formål med musik Som overordnet mål i faget musik, er intentionen at eleverne skal inspireres

Læs mere