Julen 2011 på TV 2s kanaler

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Julen 2011 på TV 2s kanaler"

Transkript

1 TV 2 i december Ludvig og Julemanden Årets familiejulekalender på TV 2 udfolder sig på Børglum Kloster, hvor 11-årige Ludvig, spillet af Thomas Norgreen Nielsen, tager på skattejagt sammen med selveste Julemanden, i skikkelse af Lars Hjortshøj. Blandt de øvrige medvirkende er Andreas Bo, der spiller Børglum-bispen Stygge Krumpens spøgelse, og Camilla Bendix, der spiller Julemandens kone. The Julekalender Når de mindste er lagt i seng, inviterer De Nattergale - alias Viggo Sommer, Uffe Rørbæk og Carsten Knudsen - inden for i deres sælsomme, jysk-engelske univers, hvor alt er "bob-bob" og "bar' dejli". "The Julekalender" kan fejre 20-årsjubilæum i år. Håndbold i rødt og hvidt Håndbold er efterhånden blevet en fast december-ingrediens på linje med familiejulekalender og adventskrans, og i år drager de danske håndboldkvinder til Brasilien for at kæmpe for VM-succes. I første omgang venter fem gruppekampe, hvor Mette Melgaard, Lærke Møller og co. skal forsøge at skabe fundamentet for medaljer og OL-kvalifikationskampe. VM-slutrunden afvikles fra december. Voice - Danmarks største stemme Fire af Danmarks bedste musikere, Steen Jørgensen, Lene Nystrøm, Sharin Foo og Liam O'Connor er på en mission. De skal finde og træne Danmarks næste store stemme. Gennem fem blindtest-programmer skal de fire coaches finde hver 10 kandidater, de tror, kan gå hele vejen til finalen, og til sidst stå som ene vinder af en attraktiv pladekontrakt fra Universal.

2 Årskavalkader Royalt afterparty 2011 Danmarks mest kendte tvillinger blev døbt Josephine og Vincent, kronprinsesse Mary deltog i Afrika Nu-indsamlingen, og der var stort forårsbryllup i det britiske kongehus. Natasja Crone og Jes Dorph-Petersen holder royalt afterparty på TV 2 og ser tilbage på 2011 gennem den kongelige kameralinse. TV 2 011: De største øjeblikke Cecilie Frøkjær, Divya Das og Johannes Langkilde inviterer til en storslået gensynsgalla i Operaen, når de sammen med en masse kendte gæster ser tilbage på de største tv-øjeblikke i TV 2-familien i krydret med optræden af store danske navne fra musikscenen. Heltegalla 2011 I et stort underholdningsshow fra Falkoner Salen hylder TV 2 de helt almindelige danske helte. Dem, der bor lige om hjørnet. Dem, som hver dag gør en indsats i vores samfund, men som ikke får den hyldest, de fortjener. Julespecials Hvem vil være millionær? I juleudgaven af "Hvem vil være millionær?" får Hans Pilgaard besøg af en flok unge skuespillere fra TV 2s familiejulekalender "Ludvig og Julemanden". Thomas, Andreas, Emma, Thomas, Martine og Adam er alle klar til at kæmpe for en million kroner til Børnecancerfonden. Natholdet Anders Breinholt skal naturligvis også markere julen, og det gør han med en specialudgave af "Natholdet", hvor han rykker ud af sine vante omgivelser, tænder julelysene og hygger sig i selskab med en gæstevært. Go' morgen Danmark - sender tirsdag til fredag i uge 52. Go' aften Danmark - sender tirsdag til fredag i uge 52. Weekend Weekend - sender hver lørdag og søndag i hele december.

3 Danske premierefilm Storm - Ciacomo Campeottos familiefilm fra 2009 om et ganske særligt venskab mellem en dreng og en meget hurtig hund. Monsterjægerne - familiefilm fra 2009 om en gruppe børn, der går på jagt efter det berygtede skyggemonster. Zoomerne - familiefilm fra 2009 om to drenge, der sætter overvågningsudstyr op på skolen - og ser mere, end godt er! Remix - ungdomsdrama fra 2008 med bl.a. Camilla Bendix, Micky Skeel Hansen, Jakob Cedergren, Sofie Lassen-Kahlke. Udenlandske premierefilm Australia - storslået drama fra 2008 med Nicole Kidman og Hugh Jackman. Four Christmases - julekomedie fra 2008 med Vince Vaughn og Reese Witherspoon. Vejen til Betlehem - historisk, religiøst drama fra 2006 med Keisha Castle- Hughes, Shohreh Aghdashloo og Oscar Isaac. Imagine That - Eddie Murphy folder sig ud i den herlige filmkomedie fra 2009.

4 Mere filmhygge i godteposen Baronessen fra benzintanken - alle tiders danske komedie fra 1960 med Ghita Nørby, Dirch Passer og Ove Sprogøe. Olsen-banden ser rødt - komedieklassikeren fra 1976 hvor Egon & co. bryder ind i Det Kgl. Teater til tonerne fra "Elverhøj". Sound of Music - den udødelige musical fra 1965 med Julie Andrews og Christopher Plummer. Tror du virkelig stadig på julemanden - familiefilm fra 2006 med Tim Allen, Martin Short og Elizabeth Mitchell. Hjerternes tid - juledrama fra 2004 med Susan Sarandon, Penélope Cruz og Paul Walker. Fjernsyn for og med drengerøve Eddie og Bruce Classic I dagene omkring juleaften slipper TV 2 et par drengerøve med både klasse og charme løs på skærmen i to små filmkavalkader. Eddie Murphy slår sig løs i tre gange "Frækkere end politiet tillader", mens Bruce Willis folder sig ud som den retskafne, men langt fra regelrette betjent John McClane i "Die Hard", "Die Hard 2" og "Die Hard 4.0".

5 Mest for børn Sandtrolden - eventyrlig familiefilm fra 2004 om fem søskende, der holder ferie i et gådefuldt hus og får en lille, grønlig ven. Stormbreaker - action-eventyr fra 2004 om den forældreløse Alex, der bliver hyret af den britiske efterretningstjeneste. Spiderwich Fortællingerne - familiefilm fra 2008 om tre søskende og deres fortryllende møde med en magisk verden. Ice Age - A Mammoth Christmas - animationsfilm fra 2011 om en flok umage venners rejse til Nordpolen for at redde julen. Ice Age - på tynd is - animationsfilm fra 2006 om dyrene, der bor i et iskoldt paradis, der pludselig begynder at smelte. Min søsters børn - dansk familiekomedie fra 2001 med Peter Gantzler som børnepsykologen, der får hænderne fulde. Far til fire gi'r aldrig op - den første af de nye komedier (2005) med Niels Olsen som alenefar til fire foretagsomme børn. Far til fire i stor stil - komedien fra 2006, hvor Onkel Anders arver et slot, som han dog må dele med familien Grissenfeldt. Far til fire på hjemmebane - komedien fra 2008, hvor Fars pung med en meget værdifuld tipskupon bliver stjålet. Krummerne - så er det jul igen - familiefilmen fra 2006, hvor Krumme må hjælpe både julemanden og hans kone. Den grimme ælling og mig - dansk animationsfilm fra 2006 om den beregnende rotte Rotto og verdens grimmeste ælling. Asterix og vikingerne - dansk/fransk tegnefilm fra med dansk tale

6 Mest for voksne Tom Selleck hitter i "Blue Bloods" Når børnene er lagt i seng, og aftenfreden breder sig efter endnu en hektisk decemberdag, så er TV 2 klar med den nye, amerikanske krimi-dramaserie "Blue Bloods" med bl.a. Tom Selleck og Donnie Wahlberg i hovedrollerne. Serien følger tre generationer politibetjente fra én og samme familie i New York City. Et par på lampen Fight Night med Patrick Nielsen og Rudy Markussen Vild med dans -vinderen/finalisten Patrick Nielsen er tilbage i bokseringen, når der igen er TV 2 Fight Night. Lørdag 17. december skal den 20-årige mellemvægter forsøge at sætte endnu en sejr på den professionelle konto, som foreløbig tæller 11 sejre i lige så mange kampe. Til Fight Night-stævnet i Herning kan seerne også glæde sig til at se den hårdtslående super-mellemvægter Rudy Markussen, der med en julesejr kan bokse sig tæt på en titelkamp i Åbenhjertigt portræt af Peter Belli Peter Belli - hele historien Musikeren og skuespilleren Peter Belli havde i års-jubilæum på den danske musikscene. Der er stadig fuld fart på den erfarne rockulv, der ufortrødent fortsætter med at udgive nye sange. Her kan du komme helt tæt på Peter, der åbenhjertigt beretter om sit spændende og til tider kaotiske liv. Juleaften i stjernernes skær Lisbet og Ulf Jubilæumsshow I 2009 kunne Lisbet Dahl og Ulf Pilgaard fejre intet mindre end 40-års-jubilæum i underholdnings- og revybranchen, og det blev markeret med et herligt show - fyldt med gode grin og nostalgiske gensyn.

7 TV 2 Zulu Bloody Christmas Zulu finder hugtænderne frem og maler skærmen rød med teaterblod i ugerne op til jul. Fra 5. til 22. december kan Zulu-seerne omgive sig med bidske, sexgale vampyrer og hårdtslående uhygge, når kanalen viser hele tredje årgang af den amerikanske succes-serie "True Blood" efterfulgt af en "blodig" film. Blandt de kolde filmgys er "Sleepy Hollow", "Planet Terror og "Blade: Trinity". Stener-tv i boxen Efter nogle dages forpligtende familiesamvær er der dømt stener-tv på Zulu mellem jul og nytår, og her kan man i timevis lade sig underholde af hele årgange af nogle af de bedste tv-serier. Der bliver bl.a. plads til de første årgange af tegnefilmserien "The Cleveland Show", hele balladen om Bella Bloom, der jagter sine eks-kærester i "The Ex List", første årgang af dramaserien "Dirty Sexy Money" og første sæson af kultserien "South Park". Comedy Aid 2011 Også i år kan du pleje dine tømmermænd 1. januar med velgørende motion for lattermusklerne, når Danmarks bedste stand-up-komikere underholder til fordel for Kræftens Bekæmpelses arbejde med kræftramte børn og unge. Værter er Carsten Bang og Geo, og blandt komikerne på scenen er Simon Talbot, Thomas Warberg og Zulus helt egen Christian Fuhlendorff.

8 TV 2 Charlie Traditionen tro Charlie holder gerne fast på gode vaner og byder endnu engang på masser af overraskelser i dagene op til jul. Kanalens hemmelige pakkekalender rummer bl.a. en helt ny koncert med den populære tyske sanger Hansi Hinterseer, 50- års-jubilæumskoncert med countrystjernen Kenny Rogers, årets spektakulære tattoo fra pladsen foran Edinburgh Castle samt en række danske filmperler - bl.a. "Frøken April", "Greven på Liljenborg" og "Tre piger i Paris". Desuden byder Jarl Friis-Mikkelsen på en julespecial af den populære serie "De bedste grin", hvor De Nattergale kommer på besøg. Det konkrete indhold i de enkelte kalendergaver bliver først afsløret på selve dagen - men aftenen inden vil Charlies faste speaker komme med tre hints omkring morgendagens kalendergave. Sommersjov i sneen Charlie er kendt for at hylde dansktop og fællessang, og i dagene mellem jul og nytår tager kanalen sig kærligt af endnu en god, dansk tradition - nemlig sommerrevyerne. Der serveres sommerlune revy-minder, mens sneen daler, og i år går turen bl.a. til Sønderborg, Nykøbing F. og Hjørring.

9 TV 2 FILM Det er dansk i december Danmarks bedste og mest sete filmkanal byder på hele 31 store filmoplevelser i løbet af december. Det er én hver aften, og de er alle sammen danske. Blandt de mange titler er De grønne slagtere, Blå mænd, en række Far til fire -film samt tv-premieren på den skæve komedie Camping med bl.a. Mia Lyhne og Kirsten Lehfeldt.

Julen på TV 2. Tirsdag 21. december

Julen på TV 2. Tirsdag 21. december Tirsdag 21. december Min søsters børn Dansk familiekomedie fra 2001. Erik Lund (Peter Gantzler) er en højt anset børnepsykolog, men hans opdragelsesteorier kommer på en alvorlig prøve, da hans søster beder

Læs mere

Ældredage 2012. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 9. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag

Ældredage 2012. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 9. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag Ældredage 2012 på Gentofte Rådhus Torsdag Fredag Mandag Tirsdag 4. oktober 5. oktober 8. oktober 9. oktober et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune Invitation Gentofte Kommune inviterer

Læs mere

Arrangør beskrivelse. Juleforestillingen Nissemor og Kanelia i julenød Entre: 43,75 kr Tilmelding til Sømanden, tlf

Arrangør beskrivelse. Juleforestillingen Nissemor og Kanelia i julenød Entre: 43,75 kr Tilmelding til Sømanden, tlf Tid og sted 17. november kl. 17.30 19. november kl. 11.00 21. november kl. 18.45 23. november kl. 11.00 23. november kl. 15.30 Buerup Skole 25. november kl. 18.00 26. november kl. 16.00 2.-3. december

Læs mere

Stop nu dette vanvid. Denne verden vi lever i, kunne være så åben og fri Vi ku' leve sammen i fred, uden uenighed

Stop nu dette vanvid. Denne verden vi lever i, kunne være så åben og fri Vi ku' leve sammen i fred, uden uenighed Stop nu dette vanvid Denne verden vi lever i, kunne være så åben og fri Vi ku' leve sammen i fred, uden uenighed Livet i frihed skal bevares, ikke bukke under for tyranni der er kun os, der er kun os,

Læs mere

Læs og lær om. Lukas Graham

Læs og lær om. Lukas Graham Læs og lær om Lukas Graham Lukas Graham Forchhammer Lukas Graham er et dansk band. Forsangeren i bandet hedder Lukas Graham Forchhammer. Lukas blev født på sine forældres sofa i Christiania d. 18. september

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

- lige de film vi gerne ville se!! Vi vidste det bare ikke...

- lige de film vi gerne ville se!! Vi vidste det bare ikke... - lige de film vi gerne ville se!! Vi vidste det bare ikke... Film skal ses på det store Program SÆSON 2013 & 2014 lærred. Gå i FILMKLUBBEN - gå i kino Læs venligst hele programmet af hensyn til praktiske

Læs mere

JULENS PROGRAMMER PÅ NABOLANDSKANALERNE

JULENS PROGRAMMER PÅ NABOLANDSKANALERNE JULENS PROGRAMMER PÅ NABOLANDSKANALERNE Julen på nabolandskanalerne er fldt med skønne eventr, portrætter, julemusik og underholdning for alle sanser - en del af programmerne er endda tekstet på dansk.

Læs mere

BAGGRUND LUDVIG OG JULEMANDEN OMKRING 1,5 MILLIONER SEERE PR. DAG. TVILLINGERNE OG JULEMANDEN SAMME HØJE SEERTAL.

BAGGRUND LUDVIG OG JULEMANDEN OMKRING 1,5 MILLIONER SEERE PR. DAG. TVILLINGERNE OG JULEMANDEN SAMME HØJE SEERTAL. PRÆSENTERER BAGGRUND LUDVIG OG JULEMANDEN OMKRING 1,5 MILLIONER SEERE PR. DAG. TVILLINGERNE OG JULEMANDEN SAMME HØJE SEERTAL. REKORD FOR JULEKALENDERE: GENNEMSNITLIG KVALITETSVURDERING PÅ 4,3 AF 5 MULIGE.

Læs mere

Rådhusdage 2015. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune

Rådhusdage 2015. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune Rådhusdage 2015 på Gentofte Rådhus Mandag d. 28/9 Tirsdag d. 29/9 Onsdag d. 30/9 Torsdag d. 1/10 et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune Invitation Gentofte Kommune inviterer til Rådhusdage

Læs mere

Kapitel 1. Noget om årets gang

Kapitel 1. Noget om årets gang Kapitel 1 Noget om årets gang 1 4. Mennesker og måneder VOXPOP Er der en måned, du særlig godt kan lide, eller er der en, du ikke bryder dig om? Nina Ja... Jeg kan rigtig godt lide september. Efterårsmånederne

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Richard Ragnvald har medvirket i samtlige 678 TV programmer. d. 5/1 1985 kl. 20,00 DR1. Hjem fra USA Turne

Richard Ragnvald har medvirket i samtlige 678 TV programmer. d. 5/1 1985 kl. 20,00 DR1. Hjem fra USA Turne Richard Ragnvald har medvirket i samtlige 678 TV programmer. d. 5/1 1985 kl. 20,00 DR1. Hjem fra USA Turne d. 8/1 1987 kl. 18,00 " Underholdning til salg " DR. 1.... d. 8/1 1989 kl. 19,20 " Steen Bramsen

Læs mere

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Hockey finale Aab Hallen BEMÆRK Nyhedsbrev December DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Yousee digital kanaloversigt for Fyn. 16. november 2009. Kræver Canal+ Film pakken. C+ Dram Kræver Canal+ Film pakken.

Yousee digital kanaloversigt for Fyn. 16. november 2009. Kræver Canal+ Film pakken. C+ Dram Kræver Canal+ Film pakken. 143 MHz C+ Come Kræver Canal+ Film pakken. C+ Dram Kræver Canal+ Film pakken. C+ First Kræver Canal+ Film pakken. C+ Hits Kræver Canal+ Film pakken. TV Dram 156 MHz C+Act Kræver Canal+ Film pakken. TV

Læs mere

Hovedrolle som ung. Mandag d. 31. marts 2014

Hovedrolle som ung. Mandag d. 31. marts 2014 Hovedrolle som ung Helene,4 kl., på 10 år deler hovedrollen med Liv Hermansen,8. kl., og Mie Krogh,9. kl., Selvom hun kun går i 4. kl. er hun en vigtig del af stykket. Hun er dog kun med i starten af stykket

Læs mere

VærelZe 313 og Teaterskolen

VærelZe 313 og Teaterskolen syddjurs egnsteater VærelZe 313 og Teaterskolen sæson 2014/15 www.syddjursegnsteater.dk KÆRE UNGE I SYDDJURS KOMMUNE For femte år i træk byder vi velkommen til Ingen kedelige onsdage, på den sidste onsdag

Læs mere

Glædelig 3. søndag i advent

Glædelig 3. søndag i advent Nyhedsbrev uge 50 2014 Side 1 Side 2-4 Side 5 LUCIA FEST Fra bestyrelsen Side 6 Side 7 Side 8 Fra Vejrumbro by Børnehaven Kalender, rengøring & kontakt Glædelig 3. søndag i advent Nyhedsbrev Vejrum-Viskum

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Børnene har haft mulighed for at lave julegaver her i november måned, så glæd jer

Børnene har haft mulighed for at lave julegaver her i november måned, så glæd jer - 1 - Julegaver: Børnene har haft mulighed for at lave julegaver her i november måned, så glæd jer Hal: Her i vinterhalvåret er vi i hallen sammen med Regnbuen hver onsdag. Der kan dog være nogle onsdage

Læs mere

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 EM i Herning MIT 2013 Baltimore Jeg sidder på min seng her i Baltimore en solrig søndag formiddag, Det er min første rigtige fridag i 2014, ingen træning, ingen

Læs mere

Richard Ragnvald har medvirket i samtlige 738 TV programmer. d. 5/1 1985 kl. 20,00 DR1. Hjem fra USA Turne

Richard Ragnvald har medvirket i samtlige 738 TV programmer. d. 5/1 1985 kl. 20,00 DR1. Hjem fra USA Turne Richard Ragnvald har medvirket i samtlige 738 TV programmer. d. 5/1 1985 kl. 20,00 DR1. Hjem fra USA Turne d. 8/1 1987 kl. 18,00 " Underholdning til salg " DR. 1.... d. 8/1 1989 kl. 19,20 " Steen Bramsen

Læs mere

GØR EN GOD SKOLE BEDRE. Aktivitetstilbud. arrangementer udskolingsafdelingen 2008-2009

GØR EN GOD SKOLE BEDRE. Aktivitetstilbud. arrangementer udskolingsafdelingen 2008-2009 GØR EN GOD SKOLE BEDRE arrangementer udskolingsafdelingen 2008-2009 Aktivitetstilbud Kære elever og forældre i 7. - 9. årgang Vi er ganske stolte over at kunne præsentere denne lille folder. Folderen viser

Læs mere

præsenterer... Isteater 2014/2015

præsenterer... Isteater 2014/2015 præsenterer... Isteater 2014/2015 Søndag den 5. oktober 2014 kl. 14.30 ÜBERLYD OG CHAPPER Alle børn kender Chapper fra Ramasjang. Men her styrer han løjerne sammen med drengene fra Überlyd. De har samplere,

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012 UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012 KOLLEGIE NYT Thomas M., Rasmus, Søren, Sabrina og Camilla sammen med Mikkel Hansen kåret som verdens bedste håndboldspiller. VIGTIGT: Kollegienyt kan endvidere ses

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Fastelavn. Fredag den. 28. februar afviklede vi fastelavn i SFO. Det blev som vanligt en sjov, hektisk og hyggelig dag. Børnene er jo noget oppe og køre sådan en dag, men vi har fundet en god form (syntes

Læs mere

Lindvig Osmundsen. Prædiken til 2. søndag i Advent side 1. Prædiken til 2.søndag i advent Tekst. Lukas 21,25-36.

Lindvig Osmundsen. Prædiken til 2. søndag i Advent side 1. Prædiken til 2.søndag i advent Tekst. Lukas 21,25-36. 04-12-2016 side 1 Prædiken til 2.søndag i advent 2016. Tekst. Lukas 21,25-36. Adventstiden er fyldt af forventning. At vente på noget fylder meget i vores liv. Vi er alle mennesker som lever med forventninger.

Læs mere

Reerslev.nu. for landsbyliv og fællesskab. er altid opdateret med aktuelle nyheder, gode historier og praktisk information.

Reerslev.nu. for landsbyliv og fællesskab.   er altid opdateret med aktuelle nyheder, gode historier og praktisk information. 7. november kl. 18.45 8. november kl. 19.00 Buerup Forsamlingshus 10. november kl. 18.00 10.november kl. 18.00 23.00 Kragerup Gods 11. 12. november kl. 10.00 16.00 Kragerup Gods 14. november 14. november

Læs mere

EFTERÅR 2019 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2

EFTERÅR 2019 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2 EFTERÅR 2019 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2 Skt. Knuds Kloster (Historiens Hus) fylder rundt. Den 15. november 2019 er det 100 år siden, at klosteret blev genopført efter en næsten altødelæggende

Læs mere

Dans Film. Teater Design

Dans Film. Teater Design Forsi Dans Film Musik Lyd & LyS Teater Design Indhold En skole - En scene - En Fremtid Varme Værdier Cool Performance Dans Film Musik Lyd & Lys Teater Design Hvorfor Musik Og Teater? De Boglige Fag Studietur

Læs mere

Vi glæder os meget til at se jer i uge 42

Vi glæder os meget til at se jer i uge 42 3 dage i efterårs ferien (uge 42) mandag - onsdag afholder vi Basanta sport, Basanta sport er 3 dage med sjov og lidt anderledes motion. Vi laver sund og lækker mad og vi vil have forskellige boder. De

Læs mere

Grøn 2017: Publikum bestemmer de 3 sidste navne

Grøn 2017: Publikum bestemmer de 3 sidste navne Grøn 2017: Publikum bestemmer de 3 sidste navne På den nye scene Fra grøn til Grøn, der er et samarbejde mellem koncertkaravanen Grøn og YouSee Musik, er der plads til up-coming artister, der stadig har

Læs mere

Indbydelse til Sogneeftermiddage og aftenarrangement i Måløv Sognegård

Indbydelse til Sogneeftermiddage og aftenarrangement i Måløv Sognegård Indbydelse til Sogneeftermiddage og aftenarrangement i Måløv Sognegård Sæson 2015-2016 Tirsdag den 15. september kl. 14.30 Sæsonens første arrangement er med den nyudnævnte Kultur- og Kirkeminister Bertel

Læs mere

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest.

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Årsplan 2014 Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Ligeledes har vi vedlagt sedler med svarblanketter til ovenstående

Læs mere

Hårslev Gymnastikforening

Hårslev Gymnastikforening Hårslev Gymnastikforening Byder velkommen til en ny sæson 2017 / 2018 Sæsonprogram Hårslev Gymnastikforening. Nye og gamle ledere byder velkommen til en ny sæson. Mød op første gang, eller ring til en

Læs mere

Powered by Bang & Olufsen 10 KM & HALVMARATHON I STRUER LYDENS BY

Powered by Bang & Olufsen 10 KM & HALVMARATHON I STRUER LYDENS BY Powered by Bang & Olufsen 10 KM & HALVMARATHON I STRUER LYDENS BY Om arrangøren f.reklame: Sport, marketing og events f.reklame A/S er en virksomhed med en bred kontaktflade. Vi har i mere end 40 år beskæftiget

Læs mere

Hørning d Med venlig hilsen. Lisbet Huusom

Hørning d Med venlig hilsen. Lisbet Huusom Hørning d. 2.1.2012 Kære Forældre Godt nytår til alle familier og tak for godt samarbejde og samvær i 2011. Ovenpå en dejlig lang juleferie glæder vi os til at tage fat på et nyt arbejdsår med jer og jeres

Læs mere

Januar. Nytårsfest. Ski tur. I uge 4 drager LAVUK til Italien iført ski huer og slalom ski! Turen er for dem der har lyst og som kan stå på ski!

Januar. Nytårsfest. Ski tur. I uge 4 drager LAVUK til Italien iført ski huer og slalom ski! Turen er for dem der har lyst og som kan stå på ski! Januar Nytårsfest. I fritidsklubben markeres det nye års begyndelse med nytårs sjov og diskotek den første fredag i det nye år. Klubben byder på kransekage og saft, og der er festlige konkurrencer med

Læs mere

Nr. Lyndelse friskole Tirsdag d. 1. april 2014. Endnu en skøn dag

Nr. Lyndelse friskole Tirsdag d. 1. april 2014. Endnu en skøn dag Endnu en skøn dag Der bliver lavet drager, dukker og teater på højt tryk. Alle børnene hygger sig sammen med deres venner. Vi har talt med to dejlige unger, Mikkel og Anna, fra 2 og 3 klasse. Mikkel og

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

1. Ta mig tilbage. Du er gået din vej Jeg kan ik leve uden dig men du har sat mig fri igen

1. Ta mig tilbage. Du er gået din vej Jeg kan ik leve uden dig men du har sat mig fri igen Steffan Lykke 1. Ta mig tilbage Du er gået din vej Jeg kan ik leve uden dig men du har sat mig fri igen Her er masser af plads I mit lille ydmyg palads men Her er koldt og trist uden dig Men hvor er du

Læs mere

SOLVENNERNE I ZOOLOGISK HAVE

SOLVENNERNE I ZOOLOGISK HAVE SOLVENNERNE I ZOOLOGISK HAVE Dette opgavehæfte tilhører: SOLVENNERNE I ZOOLOGISK HAVE Tegn dig selv: 2 3 Solvennerne har sommerferie og nyder, at de har fået lov til at spise pålægschokolademadder i sofaen,

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Begivenheder. Musik. Sydvestjylland - storslået enkelt Vadehav og Vesterhav.

Begivenheder. Musik. Sydvestjylland - storslået enkelt Vadehav og Vesterhav. Musik "Jamsession". Fre. 4. jan. 2019 kl. 16.30 "Vadehavets Helte" og Hjørnekroen inviterer til "jamsession". Så medbring dit instrument for et par hyggelige samspilstimer. Sted: Hjørnekroen, Hovedgaden

Læs mere

Tema UNGDOMSBØGER. 12 gode bøger. især til drenge

Tema UNGDOMSBØGER. 12 gode bøger. især til drenge Tema UNGDOMSBØGER 12 gode bøger især til drenge w Synes du også at alle ungdomsbøger handler om piger? Her har du 12 bøger, alle med drenge som hovedpersoner. Har du lyst til at opleve gyset, mærke varmen

Læs mere

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker.

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Skolelederens beretning 2015 For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Jeg har været af sted på utallige lejrskoler i både udland og KBH. Hver eneste gang

Læs mere

FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016

FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 i vinterferien uge 7 DRAMA MED SVED PÅ PANDEN JAZZCAMP FOR PIGER MUSIK PÅ IPAD FANTASTISKE FIGURER FILMGYS VELKOMMEN TIL FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 Her er din mulighed

Læs mere

Julen 2014. Kære alle sammen.

Julen 2014. Kære alle sammen. Julen 2014 Kære alle sammen. I skrivende stund er det 1. søndag i advent. Her dufter af julens første omgang nybagte småkager, og nisserne er kommet ned fra loftet og giver en dejlig hygge i stearinlysenes

Læs mere

Richard Ragnvald har medvirket i samtlige 682 TV programmer. d. 5/1 1985 kl. 20,00 DR1. Hjem fra USA Turne

Richard Ragnvald har medvirket i samtlige 682 TV programmer. d. 5/1 1985 kl. 20,00 DR1. Hjem fra USA Turne Richard Ragnvald har medvirket i samtlige 682 TV programmer. d. 5/1 1985 kl. 20,00 DR1. Hjem fra USA Turne d. 8/1 1987 kl. 18,00 " Underholdning til salg " DR. 1.... d. 8/1 1989 kl. 19,20 " Steen Bramsen

Læs mere

STOKKELØBET Fritz Mogensen årets Stokkefar 2016

STOKKELØBET Fritz Mogensen årets Stokkefar 2016 Fritz Mogensen årets Stokkefar 2016 Årets Stokkeløb blev afviklet i et flot efterårsvejr. 26 morgenfriske mødte op til kaffe og brød kl. 9 i ABC s klublokale. Her havde familien Wonsyld dækket flot op,

Læs mere

Velkommen. Bjarne Dam Formand

Velkommen. Bjarne Dam Formand Arrangementer 2016 Velkommen Så er vi klar med kendte og nye spændende oplevelser- og fra efteråret glæder vi os til at byde jer velkommen i en opvarmet lade. Sæsonen 2016 byder på endnu mere af det, som

Læs mere

Der kan findes mere om disse salmer og andre af Karstens salmer på http://karstensalmer.blogspot.dk

Der kan findes mere om disse salmer og andre af Karstens salmer på http://karstensalmer.blogspot.dk Der kan findes mere om disse salmer og andre af Karstens salmer på http://karstensalmer.blogspot.dk Mel.: Barn Jesus 1 Den første julenat på jord, da kongesønnen fødtes. En stjerne klar på himlen stor

Læs mere

LENE KAABERBØLS HØG AAGAARD SVANEKIER

LENE KAABERBØLS HØG AAGAARD SVANEKIER LENE KAABERBØLS HØG AAGAARD SVANEKIER Vildheks et undervisningsforløb Du skal til at arbejde med bogen Ildprøven. Den er første bind i serien om Vildheks af Lene Kaaberbøl. Den har illustrationer af Anders

Læs mere

Christiane Schaumburg- Müller til

Christiane Schaumburg- Müller til 2012 s helt store vinder på tv-markedet SBS TV føjer nu en af Danmarks bedste og mest eftertragtede kvindelige tv-værter, Christiane Schaumburg-Müller, til værtsholdet. Dermed sparkes 2013 i gang med masser

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jul Sang og musik i haven To Ja Jo Tor 7. Jul Bowling i Haslev Ca To Tir 12. Jul Musikquiz med Leif To Ki Ca Tor 14. Jul Eventyr ved bålet Ki Ca Ti Tir 19. Jul Udendørslege

Læs mere

Hej børn. Vinduesboblerne kan I klippe ud og hænge op, så der bliver flot og festligt, der hvor I skal se teater.

Hej børn. Vinduesboblerne kan I klippe ud og hænge op, så der bliver flot og festligt, der hvor I skal se teater. Hej børn Jeg hedder Kuk, og jeg er en kat. Hvis du har skarpe øjne, har du måske set mig på plakaten for Aprilfestival? Ellers må du lede efter mig næste gang du ser plakaten. Bare kig efter den lækre

Læs mere

CD / MC / DVD / Single / LP. ialt 297 Udgivelser:

CD / MC / DVD / Single / LP. ialt 297 Udgivelser: CD / MC / DVD / Single / LP. ialt 297 Udgivelser: Udgivelser med Solveig og Richard 1971-1978 Single Plader: 1.Single: Den lille lysegrønne sang / Vi har så ondt i ho`det 2.Single: Mini grand prix / Sig

Læs mere

Spørgsmål. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved det rigtige spørgsmål. www.5emner.dk 1. familie. Eks. Hvad laver hun? Hvad hun laver?

Spørgsmål. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved det rigtige spørgsmål. www.5emner.dk 1. familie. Eks. Hvad laver hun? Hvad hun laver? Spørgsmål familie www.5emner.dk Sæt kryds Sæt kryds ved det rigtige spørgsmål. 7 Hvad laver hun Hvad hun laver Hvor John kommer fra Hvor kommer John fra Er hun færdig med gymnasiet Hun er færdig med gymnasiet

Læs mere

Myreslugeren. Nr. 40 Januar til Juli 2016. Lystrup-Elev

Myreslugeren. Nr. 40 Januar til Juli 2016. Lystrup-Elev Myreslugeren Nr. 40 Januar til Juli 2016 Lystrup-Elev Info Vi håber I har haft en god jul, og et godt nytår. Vi glæder os til at komme i gang med FDF sammen med Jer. I dette blad kan I bl.a. se hvad vi

Læs mere

Bolig Eksklusiv. Tekst: Christian Friis Johansen Foto: Michael Tonsberg/Erik Bjørn & Kompagni A/S

Bolig Eksklusiv. Tekst: Christian Friis Johansen Foto: Michael Tonsberg/Erik Bjørn & Kompagni A/S Hvad får en 29-årig Københavnerpige til at købe en Austin Healey fra 1959 og ikke en sædvanlig mini-tøse-bil som fx VW Polo eller Peugeot 206? Det og en række andre spørgsmål stillede vi den kendte Radio/TV-vært

Læs mere

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Øvelse 1-20: Øvelse 21-29: Øvelse 30-34: Øvelse 35-39: Øvelse 40-44: Øvelse 45-49: Øvelse 50-59: Øvelse 60-85: Der sættes komma efter ledsætninger, jf.

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Fredagsnyt d. 8. juni 2018

Fredagsnyt d. 8. juni 2018 Fredagsnyt d. 8. juni 2018 Sikke en festdag! Rigtig mange forældre, bedsteforældre, naboer og venner af skolen, havde fået mulighed for at være med til dagens afslørings af vores Værditræ. Sange, taler,

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!!

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!! Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl 15.00 i danserummet!!!! Torsdag 1-11 Fredag 2-11 Alexander starter drengeklub op, der er info møde i dag kl 15. Fra i dag og frem til jul kan du lave din egen

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

NUMMER 111. Et manuskript af. 8.c, Maribo Borgerskole

NUMMER 111. Et manuskript af. 8.c, Maribo Borgerskole NUMMER 111 Et manuskript af 8.c, Maribo Borgerskole 5. Gennemskrivning maj 2009 1 SC 1. EXT. VED HUS OG PARKERINGSPLADS (BOLGIBLOK OG P-PLADS) SOMMER DAG Man ser Victor (SUNE) sidde og sove op af en stor,

Læs mere

September-Oktober 2009

September-Oktober 2009 September-Oktober 2009 Så er sommerlejr og sommerferie overstået, og vi er startet op på den nye sæson med en fantastisk opstart. Foran os ligger en masse onsdage med eventyr for store og små. Se alle

Læs mere

HOLDGYMNASTIK: Onsdage i kirke- mødesalen kl Tirsdage, torsdage og fredage tilbydes der individuel træning efter nærmere aftale.

HOLDGYMNASTIK: Onsdage i kirke- mødesalen kl Tirsdage, torsdage og fredage tilbydes der individuel træning efter nærmere aftale. Munke Mose Allé 4-6, 5000 Odense C tlf. 66 12 42 05 (administration) tlf. 30 20 06 53 (stuen) tlf. 30 20 06 65 (1.sal) - www.plejec-munkemose.dk CAFETERIET: Åbningstider kl. 9.00-15.00. MARGURITTEN: Åben

Læs mere

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og Formandens Årsberetning 2019 2018 er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og det betyder altså meget hvordan vejret arter sig med

Læs mere

Rådhusdage på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune

Rådhusdage på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune Rådhusdage 2018 på Gentofte Rådhus Tirsdag d. 9/10 Onsdag d. 10/10 Torsdag d. 11/10 Fredag d. 12/10 et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune Invitation Gentofte Kommune inviterer til

Læs mere

Se denne meddelelse i din browser. Nyhedsbrev November 2018

Se denne meddelelse i din browser. Nyhedsbrev November 2018 Se denne meddelelse i din browser Nyhedsbrev November 2018 Guld i mund ny historisk kogebog Æblesuppe, duepostej, frikassé og punch - dette er blot nogle af de spændende retter, du kan finde opskrifter

Læs mere

Havenisserne flytter ind

Havenisserne flytter ind Havenisserne flytter ind Om havenisserne flytter ind I løbet af de sidste par år er flygtningestrømmen fra krigshærgede- og katastrofeområder vokset støt. For os, der bor i den her del af verden, er det

Læs mere

PROGRAM EFTERÅR 2014 - FORÅR 2015

PROGRAM EFTERÅR 2014 - FORÅR 2015 PROGRAM EFTERÅR 2014 - FORÅR 2015 SIDE 1 / VELKOMMEN Biograferne i RUDERSDAL byder velkommen til filmoplevelser på det store lærred. Rudersdal kommunes Børnehave Bio er et mere end 20 år gammelt initiativ,

Læs mere

Temauge og karakterer

Temauge og karakterer Kildeskolenyt! Temauge og karakterer I starten af november måned afholdt vi en temauge, der i år handlede om klodens klima. Ugen var fyldt med så mange opdagelser, at der blev skrevet en særudgave af Kildeskolenyt

Læs mere

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar Børnerådet Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes

Læs mere

KORFESTIVAL MAJ

KORFESTIVAL MAJ Sammen synger vi os glade på tværs af kommunen og generationer. Glæd dig til en uge med sang, fest, farver og fællesskab - En korfestival hvor alle kan være med! LÆS MERE OM PROGRAMMET OG EVT. BILLETSALG

Læs mere

Reerslev.nu. for landsbyliv og fællesskab. er altid opdateret med aktuelle nyheder, gode historier og praktisk information.

Reerslev.nu. for landsbyliv og fællesskab.   er altid opdateret med aktuelle nyheder, gode historier og praktisk information. 14. 29. oktober kl. 11 17 Birkegårdens Haver 27. oktober kl. 18.00 27. oktober kl. 18.00 Lykkebjerg Bondegårdsferie 28. oktober kl. 19.30 29. oktober kl. 11.00 29. oktober kl. 13.00 3. november kl. 18.00

Læs mere

Sidste / Første skoledag på Æblegård Friskole

Sidste / Første skoledag på Æblegård Friskole Sidste / Første skoledag på Æblegård Friskole Nogle er blevet blå, nogle lysegrønne, andre er blevet grønneog der er endda en hel flok der er blevet gule Dagens dejlige overraskelse var at hele 9. klasse

Læs mere

PROGRAM FOR 1. HALVÅR 2016

PROGRAM FOR 1. HALVÅR 2016 PROGRAM FOR 1. HALVÅR 2016 Tirsdag, den 5. januar - kl. 14-16 Det hellige! Selv om vi ikke kan forklare eller trænge til bunds i, hvad det hellige eller guddommelige er, forsøger de store digtere alligevel

Læs mere

SMS-julekalender 2013

SMS-julekalender 2013 SMS-julekalender 2013 Dette års forfattere af SMS-julekalenderne er Kenneth Bøgh Andersen og Jacob Weinreich I samarbejde med Bibliotekerne i Danmark I samarbejde med Bibliotekerne i Danmark Kære biblioteker

Læs mere

Så gik efterårsferien og her på fritter1, blev det en begivenhedsrig uge:

Så gik efterårsferien og her på fritter1, blev det en begivenhedsrig uge: Fritter 1's nyhedsbrev for november 2009. Efterårsferien Så gik efterårsferien og her på fritter1, blev det en begivenhedsrig uge: Sæbekasse løb Tirsdag deltog vi i sæbekasse løb. Deltagerne fra 2.&3.klasse

Læs mere

STEMMER PÅ TOUR. Efterår 2019 / forår 2020

STEMMER PÅ TOUR. Efterår 2019 / forår 2020 STEMMER PÅ TOUR Efterår 2019 / forår 2020 Baggrund Stemmer på tour sætter lydbogen i fokus. I samarbejde med landets biblioteker inviterer ereolen landets bedste lydbogsindlæsere til at gæste bibliotekerne

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 2. sep Svanesang To, Ki, Ja,

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2014 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 65 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Kampagnemagasin nr. 3-2008

Kampagnemagasin nr. 3-2008 Kampagnemagasin nr. 3-2008 Tønder kommune deltager i Virksomhedsdysten - og planlægger at vinde TV2 holdt formen ved lige i Af Jakob Thøger Michelsen, Konsulent MpA Tønder kommune deltager i virksomhedsdysten

Læs mere

ARV. Luciaoptog. www.furbib.dk. barndommens gade skikke eventyr genkendelse traditioner. klassikere brætspil rim & remser sanglege

ARV. Luciaoptog. www.furbib.dk. barndommens gade skikke eventyr genkendelse traditioner. klassikere brætspil rim & remser sanglege Luciaoptog Nattergalen skal findes sæsonprogram børn efterår 2015 furesø bibliotek & borgerservice Zebra-ze-ze ARV Brætspilscafé Mis med de blå øjne R barndommens gade skikke eventyr genkendelse traditioner

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2016

Nyhedsbrev Juni 2016 Nyhedsbrev Juni 2016 Indhold Nyt fra skolen påske til sommer... 3 Højskoleaftener i det kommende skoleår.... 8 Solgården har fået et nyt udtryk i forbindelse med genetableringen efter kloaksepareringen.

Læs mere

2018 naestvedrevyen.dk

2018 naestvedrevyen.dk 2018 Velkommen Kære Gæst! Det er os en glæde, at byde velkommen til endnu en omgang sjov og ballade, satire og skæve vinkler på året der gik. Det er bestemt ikke altid tingene går, som alle håber og forventer

Læs mere

Juleaften II Sct. Pauls kirke 24. december 2015 kl Salmer, trykte: 94/119// Hvad er det, der gør jul til noget særligt /104/121

Juleaften II Sct. Pauls kirke 24. december 2015 kl Salmer, trykte: 94/119// Hvad er det, der gør jul til noget særligt /104/121 1 Juleaften II Sct. Pauls kirke 24. december 2015 kl. 14.30. Salmer, trykte: 94/119// Hvad er det, der gør jul til noget særligt /104/121 Evangeliet er læst fra kortrappen: Luk 2,1-20 Bøn. Lad os bede!

Læs mere

RevolutionæR. Fange. PRæsident

RevolutionæR. Fange. PRæsident 7368_18a0_Mandela_685x1015_GoldenTeaserPoster_DK.indd 1 18/12/13 07.58 3 Historien om manden, der Har inspireret en Hel verden golden globe nomineringer BEDSTE MANDLIGE hovedrolle: IDrIS ELBA BEDSTE SANG

Læs mere

TIL JUL & NYTÅR LÆRINGSMÅL MATERIALER OPDELING AF DELTAGERE

TIL JUL & NYTÅR LÆRINGSMÅL MATERIALER OPDELING AF DELTAGERE J1 TIL JUL & NYTÅR LÆRINGSMÅL MATERIALER OPDELING AF DELTAGERE Træning af ordforråd og udtryk, der har med vores jul og nytår at gøre. Udtale og ordforråd. Dialog og mulighed for spørgsmål, svar og nægtelser.

Læs mere

Landsmøde Ung kræft oktober DU ER INVITERET

Landsmøde Ung kræft oktober DU ER INVITERET Landsmøde Ung kræft 5. 7. oktober DU ER INVITERET Så er det tid til Landsmøde Ung kræft 2018 Kom og få inspiration, energi og mød andre unge 15-39 år, som har eller har haft kræft. Du kan deltage i workshops,

Læs mere

30. årgang - NR. 3-2013 Marts

30. årgang - NR. 3-2013 Marts 30. årgang - NR. 3-2013 Marts Magnus næsten i mål - foto fra Haraldvangen Lavuks tilbud Fritids- og ungdomsklubben Lavuk Voksenklubben Lavuk Pibergården Skolen på Borgervænget Lavuk Stjernens tilbud Dagtilbudet

Læs mere

Vinterferie og Skolerejsen 2015 Så er vi tilbage efter vinterferien, klar til et travlt forår med masser af gode oplevelser i vente!

Vinterferie og Skolerejsen 2015 Så er vi tilbage efter vinterferien, klar til et travlt forår med masser af gode oplevelser i vente! Brøruphus, den 20. februar 2015 NYHEDSBREV Kære forældre! Vinterferie og Skolerejsen 2015 Så er vi tilbage efter vinterferien, klar til et travlt forår med masser af gode oplevelser i vente! Skolerejsen

Læs mere