ÅRSRAPPORT FOR 2016 Landsbyrådet for Herskind-Skivholme

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ÅRSRAPPORT FOR 2016 Landsbyrådet for Herskind-Skivholme"

Transkript

1 ÅRSRAPPORT FOR 2016 Landsbyrådet for Herskind-Skivholme Rapporten indeholder et resumé over de aktiviteter, som Landsbyrådet for Herskind-Skivholme har beskæftiget sig med i 2016.

2 1 FORMÅL MED LANDSBY LANDSBYRÅDET FOR HERSKIND- SKIVHOLME ÅRSRAPPORT FOR 2016 ØKONOMI Landsbyrådets virke finansieres blandt andet via udgivelsen af Herskindsigt, hvor indtægterne fremkommer ved salg af annoncer og betaling pr side fra de lokale foreninger. Desuden forsøger vi at skabe et overskud på den årlige Landsbydag. Endelig prøver vi at skaffe midler via ansøgninger om tilskud fra fonde og kommunale puljer. RÅDET Landsbyrådet arbejder for bevaring af skole, Brugs, foreningsliv og nærhed i vores samfund. Landsbyrådets virke er Herskind, Skivholme og omegn. Regnskab for 2016 og egenkapital pr. 31. dec Landsbyrådets medlemmer: Birgit Siegfredsen Jesper Rabes Laursen Lone Mørch Per Clauson-Kaas Per Dalsgaard Suppleanter: Bo Sjøgaard Inge Lorenzen

3 2 Aktiviteter 2016 Ud over løbende at følge med i hvad der foregår i og omkring Herskind/Skivholme, har vi deltaget i diverse møder i kommunen for derigennem at sikre, at områdets interesser bliver tilgodeset. Hovedvægten af vores arbejde har været lagt på følgende emner: Landsbydagen Årets tema var Vild med Virksomheder. Baggrunden for Landsbydagen 2016 var arbejdet med Ny Folkeskolelov, der har et mål om, at folkeskolen skal åbne sig op mod samfundet og inddrage det lokale forenings- og erhvervsliv. Forslaget om at tage udgangspunkt Ny Folkeskolelov og Brudt uge blev meget vel modtaget af skolebestyrelsen, som involverede sig i planlægningen af både den brudte uge og Landsbydagen. Skolebestyrelsen tog kontakt til det lokale erhvervsliv, beskrev ideen og opfordrede til at støtte op om, at skolens elever kunne komme på virksomhedsbesøg, interviewe, lave plakater mm. Skolens elever var på besøg hos Hertha, et landbrug og bed & breakfast, Kranelektro med flere. Nogle blev på skolen og startede egen virksomhed, hvor der blev produceret sunde (og Faktaboks: Herskind Folkekøkken laver mad til de 250 personer, der deltager i fællesspisningen. Involverede i Landsbydagen: Landsbyrådet, Herskind Børnehus, Skivholme forsamlingshus, Fremad Spejderne, Hermus, Lokale erhvervsdrivende og mange frivillige Årets resultat: Et underskud på 1030,75, som blev dækket af Kulturpuljen i Skanderborg Kommune. Det vigtigste resultat: En god stemning blandt børn, unge og ældre.

4 3 mindre sunde) varer. Skolens tilbagemelding var, at eleverne havde haft nogle rigtig gode oplevelser i løbet af ugen, hvilket i sig selv var en succes. Resultaterne af ugen kunne ses og høres på Landsbydagen. Der var ovenikøbet lavet en APP, hvor man kunne tippe en 13 er og sende svaret til en streng dommer. Set i bakspejlet blev der ikke skabt nok opmærksomhed omkring elevernes fremlæggelser af resultaterne fra ugen. Det er ganske enkelt svært at få et fælles fokus og tilstrækkelig ro til, at elever kan fremlægge fra scenen. Det samme gør sig gældende i forbindelse med Årets tale, som denne gang blev leveret af Borgmester Jørgen Gaarde, der talte i sin egenskab af formand for Business Region Århus også her var det svært at skaffe ørenlyd. I 2016 blev Århus Kommunes planer om bygningen af kæmpevindmøller ved Hørslev igen aktuelle. Landsbydagen blev derfor rammen for et borgermøde, som samlede mange mennesker fra Herskind-Skivholme til orientering og debat. Konkret foregik borgermødet i Kultursalen parallelt med Landsbydagens øvrige aktiviteter. Se mere under afsnittet om kæmpevindmøller. Den ovenfor omtalte snak fra salen kan ses som både positivt og negativt. Det er selvfølgelig uheldigt, hvis taleren ikke kan komme igennem med sit budskab, men det er omvendt positivt, at folk hygger sig og har så meget at tale om. Det er samtalen, der styrker sammenholdet i lokalsamfundet, og så er det op til dem, der planlægger Landsbydagen, at få skabt et indhold, der passer til de rammer, der er i Herskindhallen. Velkomstgaver Alle tilflyttere (som landsbyrådet eller andre får kendskab til) får en velkomstgave, som kan bestå af vin/ chokolade/en blomst og et årsabonnement til en af foreningerne i området. Der er udleveret 16 indflyttergaver i Det er Inge Houg Jakobsen og Bent Nielsen samt Skivholme forsamlingshus, der står for det praktiske arbejde med at holde styr på tilflyttere og uddele velkomstgaverne. Tak for indsatsen! Cykelsti / Sikker Skolevej 2015 Så blev cykelstien fra Skivholme til Herskindskolen færdig og indviet i fint solskinsvejr den 3. juni af Claus Leick fra Miljø-og planudvalget. Der var sat flag langs hele cykelstien og bagt cykelstikage til dagen.

5 4 Hele børnehuset samt mange borgere fra nær og fjern deltog, der blev cyklet, løbet og gået fra skolen ned til Skivholme forsamlingshus, hvor kagen og saftevand blev nydt i det dejlige vejr på forsamlingshusets græsplæne. Efterfølgende er stien blevet brugt meget flittigt, især af skolebørn til og fra skole og mellem Skivholme og Herskind. Hermed en stor tak til alle der har været aktiv til at vi fik en cykelsti og en god dag. Lyskrydset funger, der er afholdt møde vedrørende en sti fra lyskrydset og langs med Dagli brugsen til Fuglevænget, som der bliver arbejdet videre på i år Ny Hjemmeside Hjemmesiden har været et alvorligt hængeparti i Især en koordinerende kalenderfunktion og en præsentation af området har manglet. Foreninger og borgere har ved flere lejligheder efterlyst den nye hjemmeside. Det lykkedes i januar måned 2017 at få sat en side op. Vi arbejder fortsat på at forbedre og udbygge siden. Alle gode ideer er velkomne.

6 5 Facebook I 2016 kom både Herskindsigt og Landsbyrådet på Facebook. I manglen på en hjemmeside har FB vist sig at være en udmærket platform til at præsentere Landsbyrådet, og kommunikere begivenheder og tiltag ud til borgerne i sognet. Øvrige aktiviteter Kæmpe Vindmøller Man ved aldrig, hvad vej vinden blæser, og dette gælder også Århus Kommune, som i starten af 2016 varslede igangsættelse af en høringsfase omkring vedvarende energi - heriblandt opsætning af vindmøller. Igen kom Hørslevområdet i spil som potentiel mulighed for opsætning af kæmpevindmøller på trods af tidligere løfter om fritagelse af dette område på grund af naturværdier og de mange mennesker, som vil blive berørt af dette. Hørslevgruppen og repræsentanter for Landsbyrådet deltog derfor aktivt i de planlagte aktiviteter og workshops henover foråret og afleverede et høringssvar til Århus Kommune i juni måned. Man har desuden fra gruppens side indsendt individuelle/fælles høringssvar på den digitale platform energianlæg. Gruppen har sideløbende haft et tæt samarbejde med Solbjerggruppen og stillede op på Rådhuset i september til et høringsmøde med politikere fra Århus Byråd for at uddybe modstanden mod placering af kæmpevindmøller i vores område. I forbindelse med Landsbydagen 2016 afholdt Landsbyrådet/Hørslevgruppen et særskilt offentligt møde i Kultursalen med repræsentanter fra forvaltningen i Århus Kommune, hvor de præsenterede et oplæg om deres visioner for vedvarende energi. Dette arrangement var velbesøgt, spørgelysten var stor, og det efterlod vist ikke nogen tvivl hos embedsmændene om, hvilken holdning vi her i området har til opsætning af kæmpevindmøller. Derudover havde Hans Gravsholt og Rita Lambrecht en fin stand i hallen med plancher og infomateriale. Nu venter vi på indstillingen til Magistraten omkring vindmøller og solcelleanlæg, som forventes at komme i løbet af foråret, og vi håber, at vi ikke igen, igen skal kæmpe mod opsætning af kæmpevindmøller i vores dejlige område. Herskindindsigt Herskindsigt udkom desværre ikke i december på grund af sygdom. Landsbyrådet forsøgte forgæves at få lavet en nødudgave af bladet. En midlertidig arbejdsgruppe sikrer nu, sammen med redaktøren, at lave foreløbigt marts-udgaven. Gruppen fortsætter herefter om nødvendigt arbejdet med at sikre udgivelsen af bladet.

7 6 ÅRSMØDE Onsdag den 22. februar 2017 på Herskindskolen. Spisning fra kl Generalforsamlingen begynder kl Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Orientering v. bestyrelsen 4. Spørgsmål til Landsbyrådets Årsrapport Fremtiden 6. Valg til bestyrelsen. På valg er Lone Mørch (modtager ikke genvalg) Per Dalsgaard (modtager ikke genvalg) Birgit Siegfredsen (modtager ikke genvalg) samt valg af to suppleanter, revisor og revisorsuppleant 7. Eventuelt Årsrapporten kan ses på Hvis du ønsker at deltage i spisning, bedes du sende en tilmelding til: lmorch@gefiber.dk senest søndag den 19. februar Alle er velkomne. Læs mere om Landsbyrådet Se beslutninger, fotos og opnåede resultater på hjemmesiden

REFERAT af mødet: Punkt Godkendelse af, at indkaldelse til Generalforsamlingen er udsendt rettidigt via Facebook d

REFERAT af mødet: Punkt Godkendelse af, at indkaldelse til Generalforsamlingen er udsendt rettidigt via Facebook d REFERAT af mødet: Punkt Godkendelse af, at indkaldelse til Generalforsamlingen er udsendt rettidigt via Facebook d. 16.2.2018 1 Valg af: Dirigent: John Stemmetællere: Annie & Thomas 2 Valg af referent:

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Generalforsamling i Udviklingsrådet Hellevest

Generalforsamling i Udviklingsrådet Hellevest Tirsdag den 8. marts 2016 kl. 19.00 På Næsbjerghus Dagsorden: 1. Valg af dirigent: Kim Andersen valgt 2. Valg af referent Bjarne Tarp valgt 3. Aflæggelse af beretning om udviklingsrådets virke i det forløbne

Læs mere

Side borgere deltog i den stiftende generalforsamling. God konstruktiv stemning. Jf. bilag 1

Side borgere deltog i den stiftende generalforsamling. God konstruktiv stemning. Jf. bilag 1 24 borgere deltog i den stiftende generalforsamling. God konstruktiv stemning. Jf. bilag 1 1 Valg af dirigent, referent og stemmetællere 2 Godkendelse af vedtægter 3 Valg af bestyrelse og suppleanter 4

Læs mere

2. Bestyrelsens beretning Vi har i år valgt at dele beretningen ud til dem der har haft med de forskellige områder af gøre.

2. Bestyrelsens beretning Vi har i år valgt at dele beretningen ud til dem der har haft med de forskellige områder af gøre. Referat fra Generalforsamlingen 2008 Afholdt onsdag den 18. februar på Bakkenbro Skole. 36 fremmødte udover bestyrelsen. 1. Valg af dirigent Otto Østergaard blev valg med applaus. 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Skabelon for udvikling af borgerplaner

Skabelon for udvikling af borgerplaner Skabelon for udvikling af borgerplaner Alle lokalsamfund er forskellige, både hvad angår størrelse, ressourcer og behov. Derfor er der ikke én bestemt måde at lave en borgerplan på. Det vigtigste er, at

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo 1. Bemærkninger til referat den 12. august 2014? Nej

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Borgerforenings bestyrelsesmøde d. 19. Nov. 2015.

Borgerforenings bestyrelsesmøde d. 19. Nov. 2015. Borgerforenings bestyrelsesmøde d. 19. Nov. 2015. 1. Møde med fest udvalg Rindsholm 2. Tanja Barsel, Anette Ærbo sup. Mail tlf. Rettes på virs, rep. landsbyrådet? 3. Evaluering fællesspisning 4. Status

Læs mere

Generalforsamling i Udviklingsrådet Hellevest

Generalforsamling i Udviklingsrådet Hellevest Generalforsamling i Udviklingsrådet Hellevest Onsdag den 29. marts 2017 kl. 19.30 På Næsbjerghus Dagsorden: 1. Valg af dirigent: Kim Andersen valgt 2. Valg af referent Gert Lindberg valgt 3. Aflæggelse

Læs mere

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede.

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede. Referat fra: Emne: Årsmøde / Arbejdsgruppemøde Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl. 1630-1830. Sted: Deltagere: Lyngbjerggårdskolen, lærerværelset. Medlemmer af, samt øvrige interesserede. Derudover deltog

Læs mere

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 15.01.2013 i Borgerhuset.

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 15.01.2013 i Borgerhuset. Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 15.01.2013 i Borgerhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4.

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Frederikssund Landsbyråd mandag den 27.10.2014 i Skuldelev Hallen

Referat fra generalforsamling i Frederikssund Landsbyråd mandag den 27.10.2014 i Skuldelev Hallen Referat fra generalforsamling i Frederikssund Landsbyråd mandag den 27.10.2014 i Skuldelev Hallen 31.10.14 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af revideret regnskab 4.

Læs mere

LANDISTRIKTSRÅDET for ASSENS KOMMUNE REFERAT. Generalforsamling og årsmøde i Køng forsamlingshus Byvejen 39, Køng, 5620 Glamsbjerg

LANDISTRIKTSRÅDET for ASSENS KOMMUNE REFERAT. Generalforsamling og årsmøde i Køng forsamlingshus Byvejen 39, Køng, 5620 Glamsbjerg LANDISTRIKTSRÅDET for ASSENS KOMMUNE REFERAT Generalforsamling og årsmøde i Køng forsamlingshus Byvejen 39, Køng, 5620 Glamsbjerg Onsdag den 23.april 2013. kl. 19.00-21.30 D A G S O R D E N 1. Valg af

Læs mere

Beretning fra Stouby og Omegns Lokalråd for perioden 28. april 2009 til 13. april 2010.

Beretning fra Stouby og Omegns Lokalråd for perioden 28. april 2009 til 13. april 2010. Beretning fra Stouby og Omegns Lokalråd for perioden 28. april 2009 til 13. april 2010. I året der er gået har bestyrelsen arbejdet med mange spændende opgaver. Vores største opgave har været projekt udvikling

Læs mere

DAGSORDEN. Bestyrelsesmøde. Dato: 10. oktober Tidspunkt: Kl Sted: Administrationsbygningen, Terndrup

DAGSORDEN. Bestyrelsesmøde. Dato: 10. oktober Tidspunkt: Kl Sted: Administrationsbygningen, Terndrup DAGSORDEN Bestyrelsesmøde Dato: 10. oktober 2017 Tidspunkt: Kl. 17.00 20.00 Sted: Administrationsbygningen, Terndrup Til stede: Birgit Christensen Carsten Bojesen Jørgen Nielsen Lene Nygaard Lilli Brunø

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Landsbyrådet onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 17 til ca. 19

Referat af bestyrelsesmøde i Landsbyrådet onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 17 til ca. 19 Referat af bestyrelsesmøde i Landsbyrådet onsdag d. 1. oktober 2014 kl. 17 til ca. 19 Tilstede: Karin, Werner, Henrik, Birthe, Anne Marie, Charlotte, Georg og Fravær: Erik, Kirsten, Henrik Lykke, Lene,

Læs mere

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag. (Skal være formanden i hænde senest 1 uge før.) 5. Valg af

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 10. december 2018, kl. 19.00 i blok F på skolen i Vejby. Bemærk at mødet kun varer ca. 1 time, hvorefter der er julefrokost. Både mødet og julefrokosten

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2013 NCC 2013-04-18 1 Agenda Velkommen & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2013-04-18 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Referat fra. ma-nets generalforsamling den 22. februar Steen Johansen blev valgt som mødets dirigent

Referat fra. ma-nets generalforsamling den 22. februar Steen Johansen blev valgt som mødets dirigent Referat fra ma-nets generalforsamling den 22. februar 2018 ca. 35 medlemmer deltog i generalforsamlingen Ad 1 Valg af dirigent Steen Johansen blev valgt som mødets dirigent Ad 2 Valg af referent Minna

Læs mere

Vejby Lokalråd afholder Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus mandag d. 25. april 2016 kl

Vejby Lokalråd afholder Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus mandag d. 25. april 2016 kl Vejby Lokalråd afholder Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus mandag d. 25. april 2016 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af referent og dirigent lokalrådet foreslår Bente Christoffersen og Citta Flensted.

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra lokalrådsmødet mandag den 4. april 2016, kl. 19 i blok U (tidl. A) på skolen i Vejby 1. Godkendelse af referatet fra sidste møde 2. Meddelelser: Orientering om flygtningearbejdet

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Meddelelser fra formanden... 4 Meddelelser fra kassereren... 4 Meddelelser fra gruppeledere... 4 Nyt fra hyttefædre... 5 Eventuelt...

Meddelelser fra formanden... 4 Meddelelser fra kassereren... 4 Meddelelser fra gruppeledere... 4 Nyt fra hyttefædre... 5 Eventuelt... Fremmødt Afmeldt Leon Sindberg, Maria Jensen, Jørgen Gammelgaard, Charlotte Thy, Lene Viberg Nielsen, Lis Bjerg Hermind, Michael Vestergaard, Birgitte Højland, Sissel Gammelgaard Steffen Brinch, Tanja

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Kundby Lokalforum Onsdag. D. 12.2.18, kl. 10 Hos Søren, Trønningevej 14A, Kundby Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsordenen - OK 2. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde

Læs mere

Helle Øst Udviklingsråd

Helle Øst Udviklingsråd Helle Øst Udviklingsråd Referat Udviklingsrådets Årsmøde Dato: 29. marts 2012, kl. 19.00 Sted: Helle Hallen Dagsorden ifg. Vedtægter: Beslutning: 1. Valg af dirigent og referent 2. Aflæggelse af årsberetning

Læs mere

Sdr. Vium Nyt. Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016

Sdr. Vium Nyt. Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016 Sdr. Vium Nyt Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016 Landsby pedeller Jeg har længe gået med den tanke, at når Lyne med succes kan etabler by pedeller og det går rigtig godt, så kan vi også i Sdr.

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL Makkerpar turnering med lodtrækning af makkere indenfor rækkerne

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL Makkerpar turnering med lodtrækning af makkere indenfor rækkerne GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL. 18.00 Program 18.00 19.00 Generalforsamling og præmieuddeling 19.00 20.30 Spisning (tilmelding inden generalforsamlingen) 20.30 22.30 Makkerpar

Læs mere

I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær. Søndag d. 23. marts 2014 kl i Cafe 19.

I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær. Søndag d. 23. marts 2014 kl i Cafe 19. Referat af generalforsamling I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær Søndag d. 23. marts 2014 kl. 10.00 i Cafe 19. Generalforsamlingen gennemføres

Læs mere

3. Formandens beretning i Seniornet 2005.

3. Formandens beretning i Seniornet 2005. Generalforsamling Senior Net Nordfyn Mandag d. 20. marts 2006 Ca. 30 medlemmer var mødt frem, incl. bestyrelse. Generalforsamlingen blev indledt med, at deltagerne blev bud på kaffe med horn og lagkage

Læs mere

Referat Generalforsamling Landsforeningen for Økosamfund (LØS)

Referat Generalforsamling Landsforeningen for Økosamfund (LØS) Referat Generalforsamling Landsforeningen for Økosamfund (LØS) 26. april 2013 kl. 15.00 18.20 på Dyssekilde Deltagere: Leif, Thorkild, Catalina, Ib, Elsebeth, Leif, Henny, MaiBritt, Leanne, Claudio, Birgitte,

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk Referat fra Generalforsamlingen den. 25. februar 2016 SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl. 18.00 i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen,

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 14/2017 Tak til alle jer, der deltog i mandagens generalforsamling. Godt at opleve jeres engagement. I sin beretning var Per inde på vigtigheden af, at vi selv gør noget alle sammen - for at

Læs mere

Bilag Evaluering af sundhedsdagene 2014 og godkendelse af videre proces for sundhedsdage 2015 (SOU, 24/11, 2014, sag 120)

Bilag Evaluering af sundhedsdagene 2014 og godkendelse af videre proces for sundhedsdage 2015 (SOU, 24/11, 2014, sag 120) Bilag Evaluering af sundhedsdagene 2014 og godkendelse af videre proces for sundhedsdage 2015 (SOU, 24/11, 2014, sag 120) Sundheds- og Omsorgsudvalget, tog den foreliggende evaluering af Sundhedsdagene

Læs mere

VELKOMMEN TIL LÆBORG SOGN - ET GODT STED AT BO

VELKOMMEN TIL LÆBORG SOGN - ET GODT STED AT BO VELKOMMEN TIL LÆBORG SOGN - ET GODT STED AT BO FÆLLESSKAB, STILHED, NÆRHED, UDSYN 2 INDHOLD 4 INTRODUKTION 6 FORENINGER OG INSTITUTIONER I SOGNET 6 Friskolen 7 KFUM spejderne 8 Læborg Multihus 9 LG&U 10

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Der er planlagt Stiftende Generalforsamling for den nye forening torsdag d. 15/

Der er planlagt Stiftende Generalforsamling for den nye forening torsdag d. 15/ Ikast-Brande Kommune Att.: Lone Jager Neldeberg Rådhusstrædet 6 7430 Ikast Brande, den 17/10-2018 Ansøgning om tilskud til Brande City for 2018, 2019 og 2020 Brande Handelsstandsforening samt Brande Borgerforening

Læs mere

Afstemning for alle husstande i Visse Egnsplanvej og Visse

Afstemning for alle husstande i Visse Egnsplanvej og Visse Afstemning for alle husstande i Visse Egnsplanvej og Visse I øjeblikket er nye vejanlæg i Aalborg Syd sendt ud i debat og deriblandt også Egnsplanvej, som kommer til at få indvirkning på borgerne fra Visse

Læs mere

HUSK tilmelding til årets fest i Låstrup. Festen løber af stablen på lørdag og du kan endnu nå at være med.

HUSK tilmelding til årets fest i Låstrup. Festen løber af stablen på lørdag og du kan endnu nå at være med. HUSK tilmelding til årets fest i Låstrup. Festen løber af stablen på lørdag og du kan endnu nå at være med.. HUSK: Præmiewhisten starter i Borups klubhus onsdag den 21. september. Vi spiller igen præmiewhist

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Katrinedal Borgerforening 2016/17

Referat fra generalforsamlingen i Katrinedal Borgerforening 2016/17 2.11.16 1. Velkomst 2. Valg af dirigent Falle blev valgt som dirigent 3. Valg af referent Heidi er valgt som referent. 4. Formandens beretning Mads fortalte om de arrangementer, der har været afholdt i

Læs mere

Kunstforeningen Fjordkunst.dk

Kunstforeningen Fjordkunst.dk Kunstforeningen Fjordkunst.dk Generalforsamling Rejsestalden Jægerspris d. 14. marts 2010. kl. 10.00 12.00 Formand Helle Borg byder velkommen. Helle fortælle, at der efter generalforsamlingen, vil være

Læs mere

Årshjulet for 2014-2015 Version 3. Måneder. Her deltager Alle

Årshjulet for 2014-2015 Version 3. Måneder. Her deltager Alle Måneder. Her deltager Alle Årshjulet for 2014-2015 Version 3 Ting som der skal arbejdes med. August Instruktørmøde Dato søndag d. 10/8 sted I Røsnæshallen. Kl. 9-14 Kort info og uddeling af materiale.

Læs mere

torsdag den 15. marts 2018 kl i Fladså Hallens festlokale.

torsdag den 15. marts 2018 kl i Fladså Hallens festlokale. 15/2-18 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Mogenstrup Grundejerforening. Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling torsdag den 15. marts 2018 kl. 1930 i Fladså Hallens festlokale. Dagsorden:

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

NYT November 2016 NYT november 2016 Skolefest

NYT November 2016 NYT november 2016 Skolefest NYT November 2016 NYT november 2016 Så er det tid til NYT fra Skole og Børnehus. November er ofte en mørk og trist måned med regn og blæst. Sådan er det også i år, og vi fik minsandten den første sne,

Læs mere

Lokalområde Holme-Olstrup / Toksværd

Lokalområde Holme-Olstrup / Toksværd Lokalråd og Toksværd Lokalområde / Toksværd Vi ønsker et stærkt lokalsamfund bygget på sammenhold, omsorg og gensidig respekt! Vi vil være synlige Lokalråd og Toksværd Forord: Hvad og hvorfor har vi sat

Læs mere

Dagsorden Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Dagsorden Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Dagsorden Side 1 Deltagere: Erik, Ulrik, Lis, Gustaf, Henrik, Ulla, Kirsten, Nanna, Citta, Mie, Bent og Bente. Fraværende: Niels Jørgen og Anne. Dagsorden til møde i Vejby Lokalråd mandag den 6. november

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i. tirsdag d. 26. februar 2008

Referat af ordinær generalforsamling i. tirsdag d. 26. februar 2008 Referat af ordinær generalforsamling i Brøndby Judo Klub tirsdag d. 26. februar 2008 1. Valg af dirigent og referent Svend Hansen blev valgt som dirigent. Michael Sørvin blev valgt som referent. Svend

Læs mere

FAVRSKOV4REN STRATEGI OG VISION

FAVRSKOV4REN STRATEGI OG VISION FAVRSKOV4REN STRATEGI OG VISION 2 INDHOLD 4 6 8 12 14 15 1. FAVRSKOV4REN STRATEGI OG VISION 2. INDSATSOMRÅDER 3. FREMTIDIGE MULIGHEDER 4. SAMARBEJDE MED FAVRSKOV KOMMUNE 5. ORGANISERING 6. KONTAKTOPLYSNINGER

Læs mere

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus Der deltog 16 beboere fra 13 husstande. Fra revisionsfirma Martinsen deltog revisor Leif Agergaard. Som gæst deltog endvidere tidligere

Læs mere

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bo Neergaard 2. Valg af referent Lisbeth Warming 3. Beretning fra formanden Inden beretningen kunne dirigenten fastslå at

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling i Stavnsholt Vikingerne Torsdag d. 23 februar 2012 kl. 18.30

Indkaldelse til Generalforsamling i Stavnsholt Vikingerne Torsdag d. 23 februar 2012 kl. 18.30 Indkaldelse til Generalforsamling i Stavnsholt Vikingerne Torsdag d. 23 februar 2012 kl. 18.30 Hermed følger indkaldelsen til vores generalforsamling i Stavnsholt Vikingerne. Det plejer at være rimelig

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

HOLMSLAND SOGNEFORENING GENERALFORSAMLING

HOLMSLAND SOGNEFORENING GENERALFORSAMLING HOLMSLAND SOGNEFORENING GENERALFORSAMLING FOR ÅRET 2012 2013 Årsrapporten og regnskabet er godkendt på foreningens ordinære generalforsamling den 5. april 2013 22-01-2014 Side 1 af 7 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Nr. 2 - Februar 2018 Lindy fra Rigtige Mænd Generalforsamlinger Vinterfest i Mejls MOT-Sammen Fastelavn

Nr. 2 - Februar 2018 Lindy fra Rigtige Mænd Generalforsamlinger Vinterfest i Mejls MOT-Sammen Fastelavn Nr. 2 - Februar 2018 Lindy fra Rigtige Mænd Generalforsamlinger Vinterfest i Mejls MOT-Sammen Fastelavn Stilbjergvej 57, Tinghøj Tlf: 2876 8140 Her er plads til din annonce...eller måske skal den være

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 30. maj kl , Banegårdspladsen 1A Fraværende er: Bo Abildgaard.

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 30. maj kl , Banegårdspladsen 1A Fraværende er: Bo Abildgaard. Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 30. maj kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A Fraværende er: Bo Abildgaard. 1. Bemærkninger til referat den 2. maj 2016? Nej 2. Andre punkter

Læs mere

Generalforsamling. mandag den 28. november 2011 kl. 19.30 i Multihuset Referat

Generalforsamling. mandag den 28. november 2011 kl. 19.30 i Multihuset Referat Generalforsamling. mandag den 28. november 2011 kl. 19.30 i Multihuset Referat Dagsorden iflg. vedtægterne: 1. Valg af ordstyrer: Tage Kristensen 2. Valg af skriftsfører: Lars Barslund 3. Formandens beretning:

Læs mere

Godkendelse af referat fra sidste møde. Godkendelse af dagsorden. godkendt. Godkendt. UDVALG Det Fælles Landdistriktsråd. MØDE Bestyrelsesmøde DFL

Godkendelse af referat fra sidste møde. Godkendelse af dagsorden. godkendt. Godkendt. UDVALG Det Fælles Landdistriktsråd. MØDE Bestyrelsesmøde DFL UDVALG Det Fælles Landdistriktsråd MØDE Bestyrelsesmøde DFL STED Mødelokale 5, Hedensted Rådhus STARTTIDSPUNKT 11-06-2015 19:00:00 SLUTTIDSPUNKT 11-06-2015 21:00:00 PUNKTER 1. Godkendelse af referat fra

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 9 OKT 2006 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Referat af generalforsamling i Stae Borgerforening afholdt den 29. januar 2019.

Referat af generalforsamling i Stae Borgerforening afholdt den 29. januar 2019. Referat af generalforsamling i Stae Borgerforening afholdt den 29. januar 2019. I år var de traditionelle gule ærter udskiftet med pulled pork og børnefamilierne var meget velkomne til at deltage. Ca.

Læs mere

Generalforsamling I henhold til foreningens love indkaldes der herved til ordinær generalforsamling

Generalforsamling I henhold til foreningens love indkaldes der herved til ordinær generalforsamling Grundejerforening Tranagergaard Skovlunde 4. Marts 2017 Generalforsamling I henhold til foreningens love indkaldes der herved til ordinær generalforsamling Onsdag d. 22. marts 2017 kl. 19:00 21.00 i Skovlunde

Læs mere

Støtteforeningen for Bjergby- Mygdal Skole

Støtteforeningen for Bjergby- Mygdal Skole Støtteforeningen for Bjergby- Mygdal Skole En ny forening der ønsker at arbejde aktivt for Bjergby-Mygdal skole. Støtteforeningen for Bjergby- Mygdal Skole Foreningen vil arbejde med forskellige projekter

Læs mere

Dragonfactory har 181 medlemmer og 52 prøvemedlemmer samt et fast samarbejde med 10 institutioner fra Ballerup og nabokommunerne.

Dragonfactory har 181 medlemmer og 52 prøvemedlemmer samt et fast samarbejde med 10 institutioner fra Ballerup og nabokommunerne. Referat fra Rollespilsforeningen Dragonfactory s Ordinære Generalforsamling den 4. februar 2014 kl. 19:00, Lystoftegaard, Gl. Skovlundevej 1, 2740 Skovlunde Tilstede: 15 stemmeberettigede, 1 gæst (fra

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 1 OKT 2007 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

Vejby Lokalråd afholder Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus mandag d. 24. april 2o17 KL

Vejby Lokalråd afholder Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus mandag d. 24. april 2o17 KL Vejby Lokalråd afholder Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus mandag d. 24. april 2o17 KL. 19.00 Inden generalforsamlingen er Flygtningekoordinator Sanne Kok bedt om at komme og fortælle om sit arbejde.

Læs mere

Samsø Energi- og Miljøkontor Langgade 24, 8305 Samsø Tlf. 86592322, fax 86592311 e-mail: samso@,sek.dk

Samsø Energi- og Miljøkontor Langgade 24, 8305 Samsø Tlf. 86592322, fax 86592311 e-mail: samso@,sek.dk Samsø Energi- og Miljøkontor Langgade 24, 8305 Samsø Tlf. 86592322, fax 86592311 e-mail: samso@,sek.dk Afrapportering for aktiviteter 1/7 1998-31/12 1998 Kontorets drift: Energi vej lederen er ansat i

Læs mere

Generalforsamling. Vejle Tennis Klub 27. oktober 2014

Generalforsamling. Vejle Tennis Klub 27. oktober 2014 Generalforsamling 27. oktober 2014 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Udvalgsberetninger 4. Aflæggelse af regnskab, fremlæggelse af budget 5. Indkomne forslag 6. Valg af bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Dagsorden for generalforsamling i Nexø og Omegns Museumsforening. Formandens beretning.

Dagsorden for generalforsamling i Nexø og Omegns Museumsforening. Formandens beretning. Dagsorden for generalforsamling i Nexø og Omegns Museumsforening Valg af dirigent. Formandens beretning. Regnskab. Indkomne forslag. Valg. Valg til bestyrelsen: Jørn Olsen, Erik Gornitzka og Steffen Gerdes,

Læs mere

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2014

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2014 Lokalområde der søger Rødkærsbro Ansøger Forening/Gruppe/råd: Kontaktperson: Adresse: Telefon: Mail: Rødkærsbro Borger- og Handelsstandsforening Fmd. Kurt Madsen Bjerrevej 77 8840 Rødkærsbro Tlf. 20 33

Læs mere

Helle Øst Udviklingsråd

Helle Øst Udviklingsråd Referat smødet Dato: 14. september 2011, kl. 19.00 Sted: Årre, Årre Kro Deltagere: Fraværende: Troels Sandager, Lene Conradsen, Jesper Christiansen, Hans Peter Nielsen Birthe Skovbjerg Ingrid Sand Jens

Læs mere

IFU SeniorKlub. Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl

IFU SeniorKlub. Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl IFU SeniorKlub Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl. 15.00 Formanden bød velkommen til dagens generalforsamling og konstaterede at dagsordenen er i overensstemmelse med vedtægternes

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Generalforsamling i Baaring Banke Lokaludvalg, torsdag den 23. april, 2015

Generalforsamling i Baaring Banke Lokaludvalg, torsdag den 23. april, 2015 Generalforsamling i Baaring Banke Lokaludvalg, torsdag den 23. april, 2015 Generalforsamlingen foregik i biblioteket i Roerslev-Blankes Forsamlingshus, kl. 19.30 Dagsordenen var følgende: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Referat fra rollespilsforeningen Dragonfactorys ordinære generalforsamling

Referat fra rollespilsforeningen Dragonfactorys ordinære generalforsamling Referat fra rollespilsforeningen Dragonfactorys ordinære generalforsamling Den 4. februar 2019 kl. 19:00, Egebjergvang 231, 2750 Ballerup Tilstede: 28 Stemmeberettiget: 28 1) Godkendelse af dagsordenen

Læs mere

Generalforsamling i Turlandet Tuse Næs den 4. maj 2017

Generalforsamling i Turlandet Tuse Næs den 4. maj 2017 Generalforsamling i Turlandet Tuse Næs den 4. maj 2017 i Huset på Næsset, Udbyvej 52, Udby, 4300 Holbæk Spisning kl. 18: Startede med hyggelig fællesspisning og møde inden aftenens begivenheder. Foredrag

Læs mere

SAMMEN. skaber vi kulturen, som giver fællesskab og identitet i hverdagen

SAMMEN. skaber vi kulturen, som giver fællesskab og identitet i hverdagen SAMMEN skaber vi kulturen, som giver fællesskab og identitet i hverdagen Kultur og Fritidspolitik 2015-2018 Indledning Vision Politikkens omdrejningspunkt tager afsæt i Egedal Kommunes vision om: Hverdag

Læs mere

Referat fra Borgermøde den 15. marts 2011:

Referat fra Borgermøde den 15. marts 2011: 1 Referat fra Borgermøde den 15. marts 2011: Der var 28 borgere tilstede. Formand Ole Lange bød velkommen, og vi gik herefter til dagsordenen Punkt 1. Valg af dirigent: Åge Bonde blev foreslået og valgt.

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

Beretning for Hovborg Brugsforening. (generalforsamling den )

Beretning for Hovborg Brugsforening. (generalforsamling den ) Beretning 2015 for Hovborg Brugsforening (generalforsamling den 14.04.16) Dette er Hovborg brugsforenings årsberetning nr. 106. 2015 har været et år med mange udfordringer, hvilket også fremgår af årets

Læs mere

NYT Maj 2017 Nyt fra ledelsen

NYT Maj 2017 Nyt fra ledelsen NYT Maj 2017 Nyt fra ledelsen Velkommen til maj nyt. Skoleåret nærmer sig hurtigt sin afslutning. Vi har travlt med at ansætte lærere der skal afløse Tommy og Sonja. På kontoret er Line faldet godt til

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016

Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016 Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning Bilag 2a 3. Forelæggelse af det reviderede regnskab Bilag 3a 4. Fremlæggelse af arbejdsplan

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Referat af Generalforsamling 20. februar 2016.

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Referat af Generalforsamling 20. februar 2016. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab til godkendelse på generalforsamlingen. 4. Behandling af indkomne forslag. 5. Fastsættelse af

Læs mere

VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING. Søndag den 14. marts 2010

VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING. Søndag den 14. marts 2010 VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING Søndag den 14. marts 2010 Kære medlemmer. Bestyrelsen byder velkommen til årets generalforsamling. Det er jo en særlig begivenhed i dag, idet vi fejrer 10 års jubilæum

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Nyreforeningen. Nordsjælland KREDSBLAD NR. 1 JAN - MARTS 2018

Nyreforeningen. Nordsjælland KREDSBLAD NR. 1 JAN - MARTS 2018 Nyreforeningen Nordsjælland KREDSBLAD NR. 1 JAN - MARTS 2018 Bestyrelsen Formand: Bent Nielsen tlf. 30 70 03 62 E-mail: bellisbakken@mail.dk HB-medlem, forretningsudvalg, regionaludvalg, kampagneudvalg,

Læs mere

Forældremøde med hjælper og aspiranter. Dato. Onsdag d. 20. august Kl. 19-20. Udvalgsmøde Data. 18.august Sted Rie Kl. 18-21

Forældremøde med hjælper og aspiranter. Dato. Onsdag d. 20. august Kl. 19-20. Udvalgsmøde Data. 18.august Sted Rie Kl. 18-21 Måneder. Her deltager Alle August Instruktørmøde Dato søndag d. 10/8 sted I Røsnæshallen. Kl. 9-14 Kort info og uddeling af materiale. Der skal arbejdes med forventningsaftaler, Mål for vores afdeling

Læs mere

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE DEN 13.MARTS 2019 DANSK SKOLEIDRÆT ØSTJYLLAND

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE DEN 13.MARTS 2019 DANSK SKOLEIDRÆT ØSTJYLLAND 1 REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE DEN 13.MARTS 2019 DANSK SKOLEIDRÆT ØSTJYLLAND Deltagere: Joan Bak, Karin Bønnerup, Henning Hansen, Charlotte Risskov Nielsen, Kasper Holm Povlsgaard, Ole Skjærbæk, Marius

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Deltagere: Erik, Citta, Anne, Kirsten, Niels Jørgen, Lis og Bente. Afbud fra: Mie, Werner, Ulla, Bent, Gustaf og Nanna. Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 9. april 2018, kl. 19.00

Læs mere

Grupperådsmøde 1. Marts 2015 kl. 11.00. Grevespejderne

Grupperådsmøde 1. Marts 2015 kl. 11.00. Grevespejderne Grupperådsmøde 1. Marts 2015 kl. 11.00 Grevespejderne Indhold Invitation..3 Dagsorden.4 Giv en hånd.......5 Datoplan.6 Udviklingsplan...7 Grevespejderne 2 Bøgehegnet 103 kld. DK-2670 Greve mail@grevespejderne.dk

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling. Søndag d. 22. marts 2015 kl Høng Skole, musiklokalet, Odinsvej 18, 4270 Høng

Referat fra ordinær generalforsamling. Søndag d. 22. marts 2015 kl Høng Skole, musiklokalet, Odinsvej 18, 4270 Høng I SPIL & DANS Vestsjælland mødes spillefolk og dansere, øvede såvel som uøvede, til samvær om musik og dans, der fortrinsvis har rod i den danske folketradition" Referat fra ordinær generalforsamling Søndag

Læs mere

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød - 1- DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere