RACE MANUAL. AFHENTNING AF STARTNUMMER Du har mulighed for at afhente dit startnummer hos Aarhus Motion, mandag den 15. maj fra kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "RACE MANUAL. AFHENTNING AF STARTNUMMER Du har mulighed for at afhente dit startnummer hos Aarhus Motion, mandag den 15. maj fra kl"

Transkript

1 RACE MANUAL Snart står I alle ved startstregen til Highland Mountainbike Challenge Vi har været i fuld sving for at sikre jer den bedste, vildeste og sjoveste oplevelse. Nedenfor finder I en masse vigtige informationer læs dem igennem, så I er bedst muligt forberedte til løbet. AFHENTNING AF STARTNUMMER Du har mulighed for at afhente dit startnummer hos Aarhus Motion, mandag den 15. maj fra kl Adresse: Søren Nymarks Vej 15, 8270 Højbjerg. Parkering i gården. Derudover kan du også afhente det på løbsdagen fra kl ved startstedet i Silkeborg. Der er chip på bagsiden af startnummeret, som monteres med medfølgende strips på styret. KLARGØR DIT STARTNUMMER På bagsiden af startnummeret bedes alle deltagere udfylde navn og telefonnummer på den kontaktperson vi skal tage fat i, i tilfælde af I kommer til skade. Notér også, hvis der er særlige forhold, det medicinske beredskab skal være opmærksom på. SÆT NOGET LIR PÅ DIN MOUNTAINBIKE Vi har lavet nogle lækre stickers til jeres cykler. Det fremgår af det udleverede ark, hvor klistermærkerne skal placeres. Ruteprofilen er nyttig viden, så I under turen kan disponere kræfter og energi ift. rutens profil og depoterne. Hvis I ønsker at aflevere bagage i Silkeborg, som I kan hente ved mål på Godsbanen, sætter I den dertilhørende sticker på jeres bagage, før I afleverer den.

2 RESULTATER OG LIVE TRACKING Sportstiming står for tidtagning. Der vil være mellemtider ved 22 km, 44 km, 54 km og 79 km. Derudover har alle deltagere mulighed for at benytte live tracking, så venner, fjender og familie kan følge med i jeres præstationer rundt på ruten. Følg nedenstående instruktion til, hvordan du bliver live tracket. Med trackeren aktiveret sender din telefon et GPS-signal hver 30. sekund. Dette betyder, at de fleste nyere telefoner uden problemer kan holde strøm hele vejen fra Silkeborg til Aarhus. Husk en fuldt opladt smartphone og evt. battery-bank. 1. Hent Aarhus Motion app en på App Store eller Google Play 2. Find Highland MTB Challenge på forsiden og klik på Se event. Tryk derefter på rutekort/tracking. 3. Klik på Track mig i øverste højre hjørne, start gps, og verificer dit startnummer. Start først tracking 10 minutter før din start. Tracking stopper automatisk umiddelbart efter, du kommer i mål på Godsbanen. Din familie og venner har nu mulighed for at følge med på dagen på under Highland MTB Challenge eventet. PROGRAM Alle, der har bestilt transport fra Aarhus, mødes ved Rå Hal, Godsbanen, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C. Busser og biler til transport af cykler holder klar. Se kort Startområdet åbner i Silkeborg. Udlevering af startnumre Start Gruppe A Start Gruppe B Start Gruppe C Start Gruppe D Start Gruppe E Start Gruppe E Første deltager i mål Sidste deltager i mål

3 START PROCEDURE vi kommer efter jer, hvis I starter i en forkert startboks!!! Vi har sat rammerne for den fedeste mountainbikeoplevelse. Vi håber, I er med på, at alle deltagere har et ansvar for at give hinanden den bedste oplevelse derfor SKAL DU DÆLME STARTE I DEN RIGTIGE STARTBOKS!!! Som det fremgår af ovenstående tidsplan, er der 6 startgrupper med 6 minutter mellem hver gruppe. Ved tilmelding har I valgt, hvor hurtigt i forventer at kunne gennemføre løbet, og på baggrund af dette bliver I tildelt en startgruppe. Alle deltagere bliver tjekket før de går ind i startboksen I kan kun starte i den startboks, der matcher startgruppen på jeres startnummer (som I valgte ved tilmelding). Hvis I er kommet i tvivl, om I har valgt den rigtige startgruppe, så tjek lige: - indhold Hvis du, efter at have læst denne guide, mener du skal skifte startgruppe, bedes du hurtigst muligt skrive en mail til frederik@aarhusmotion.dk, hvor du angiver dit fulde navn og hvilken startgruppe, du ønsker at starte i, sammen med en kort forklaring på, hvorfor du ønsker at skifte. STARTEN Starten går ved Vejlsøvej 30, 8600 Silkeborg. Find vej: Når I ankommer til startområdet, skal I gøre følgende: 1. Parker bilen på grus-parkeringspladsen. Parkér bagerst, så der er plads til alle. 2. Følg skiltene mod starten, hvor startnumre afhentes og Vejlsøhus byder på god morgenkaffe. Du kan stille din cykel i cykelstativerne og gøre dig og din cykel klar. 3. Montér startnummeret på din cykel. 4. Sæt de medfølgende stickers på din cykel og en sticker på din bagage, som du afleverer i garderoben (bliver fragtet til mål i Aarhus). 5. Nu kan du nyde din kaffe og lave de sidste justeringer på din cykel. Hvis du har brug for assistance fra en proff, kan du gå til CYCLESPORT Silkeborgs mekanikere, der hjælper med de sidste justeringer. 6. Tjek tidsplanen på skiltene og tjek din startgruppe på dit startnummer. Nu ved du, hvornår du skal starte. 7. Starterne går hver 6. minut. Speakeren kalder grupperne frem til startstregen. Sørg for at være klar til start senest 12 minutter før din start går. 8. BANG giv den gas. Vi ses i Aarhus.

4 DU SKAL KUNNE KLARE DIG SELV Highland Mountainbike Challenge er et løb, hvor deltagerne skal klare sig selv. Vi sørger for rammerne, men hvis du har mekanisk defekt, skal du selv kunne løse problemet. Tag værktøj, slanger og andet reparationsudstyr med så du selv kan ordne det. Vi anbefaler, at du har et ekstra kædeled + geardrop med. Husk at tage dine egne energiprodukter med, så du ikke løber tør mellem depoterne. Husk ekstra tøj afhængig af vejret. Hav opladt telefon på dig, husk at indkode telefonnummer på fejeblad, beredskab og pårørende (Se telefonnumre på bagsiden af dit startnummer). CYCLESPORT SILKEBORG MEKANIKER SERVICE Lars, Frederik og Simon fra CYCLESPORT Silkeborg står klar til at hjælpe jer med de sidste justeringer før løbet. De er superseje og søde og vil gøre alt for at give jer den bedste tur, men for at være bedst muligt forberedt, har de lavet en lille guide til, hvordan I forbereder jeres mountainbikes bedst muligt til strabadserne.

5 Klik på billedet for at se video. GRATIS TJEK FØR LØBSDAGEN TIL ALLE DELTAGERE VED CYCLESPORT SILKEBORG CYCLESPORT Silkeborg vil gøre alt for, at I får den bedste oplevelse, og giver derfor alle deltagere til Highland Mountainbike Challenge et gratis tjek af deres cykler inden løbet. Kom forbi butikken og aflever din cykel, så gennemgår de den. Timelån er gratis I skal kun betale for eventuelle dele, der skal skiftes. Print jeres kvittering for tilmelding og tag den med i butikken, så er timelønnen gratis. Tjek/reparationer udføres som udgangspunkt fra dag til dag. Cyklen skal senest afleveres onsdag den 17. maj. Hvis du har særlige ønsker/behov, kan du kontakte drengene: Link til CYCLESPORT Silkeborgs YouTube kanal med masser af tips og trics. YOUTUBE Tjek CYCLESPORT Silkeborgs Facebook-side: Og hjemmeside:

6 CUT OFF TIDER Nedtagning af rutemarkeringer og væskedepoter sker efter følgende plan. Hvis deltagere falder bag denne plan, er det deltageres eget ansvar at finde vej. Km 22, depot 1, Vejlsøhus - Lukker Km 54, depot 2, Hotel Julsø Lukker Km 79, depot 3, Jeksen Lukker VED UHELD Telefonnumre på beredskab og fejeblad fremgår af bagsiden på dit startnummer. I tilfælde af uheld på ruten, har vi et beredskab klar til at hjælpe: Angiv sted, evt. ved at sige hvor mange km du har kørt på ruten eller brug pejlemærker, hvis du skal hentes. Derefter får du besked om at bevæge dig frem eller tilbage på ruten til større sti eller vej Forvent ikke hjælp til at skifte slange mm. Et fejeblad rekvireres, hvis cyklen er totalskadet RUTEN Vi har knoklet gennem vinteren for at finde de sprødeste spor i Søhøjlandet. Fredag d. 19. maj offentliggøres ruten. Vi anbefaler alle at bære en GPS, hvorpå ruten er downloaded. Som det fremgår af nedenstående, passerer ruten en jernbaneoverskæring i Ry (km 60). Dette er 5 km efter Time Out depotet ved Julsø. Vi anbefaler at planlægge afgangen fra Julsø, så man ikke kolliderer med et tog (ellers får man 1,5 minut ekstra pause i Ry J ). 1-4 km Masterstart gennem Silkeborg 5-8 km Nordskoven Grusveje 9-20 km Nordskoven Singletracks og tekniske sektioner km Transport til Vesterskov. DEPOT VEJLSØHUS km Vesterskov hurtige nedkørsler, singletracks og masser af højdemeter km Østerskov Flowsektioner langs vandet, højdemeter og singletracks. DEPOT PARADISVEJEN km Sønderskov Skovstier, grusveje, og nasty stigninger. DEPOT JULSØ - TIMEOUT km Grusvej der skal munkes igennem. 60 km JERNBANEOVERSKÆRING TOG: 11.55, 12.04, 12.55, 13.04, 13.55, 14.04, 14.55, 15.04, km Ry, Asfalt, NYT SINGLETRACK I SIIM SKOV VED RY km Asfalt op op op km Skovstier v Ravnsø km Asfalt km Jeksen dalen singletracks og skovstier km Landevej omkring Pinds Mølle km Brabrand søen Vandresti, Grusvej (gammel Hammelbane), cykelsti de sidste 5 km Før mål krydses Godsbanens område, og du er i mål.

7 JOMFRUREJSE PÅ DET NYE SPOR I SIIM SKOV VED RY Alle deltagere til Highland Mountainbike Challenge 2017 får den store oplevelse at deltage i det første løb på det spritnye singletrack ved Siim Skov. Sporet i Siim Skov bygges af Ry Cycle Club med støtte fra Skanderborg Kommune og Naturstyrelsen samt en gruppe lokale ildsjæle, som også inkluderer trailrunnere og orienteringsløbere. Sporet indgår som en del af det projekt, der hedder: "På MTB i Søhøjlandet". Hvis man har lyst til at følge arbejdet eller endda give en hånd med på en af de mange arbejdsdage, kan man følge Facebook Gruppen: Sporbyg Siim Skov Ambitionen er at anlægge et sted mellem 7-9 km singletrack i Siim Skov. AFMÆRKNING Det er vigtigt, at deltagerne kører efter markeringerne på ruten. Bemærk, der kan ske mindre ændringer i ruteforløbet fra ruten er offentliggjort til den 21. maj. Ruten til Highland Mountainbike Challenge er markeret efter følgende principper: Hvis ruten afviger fra den oplagte retning, markeres det med sort pil på gul baggrund Derudover markeres ruten løbende med orange flag Minestrimmel vil også blive brugt Kridtspray vil blive brugt enkelte steder på ruten VÆSKEDEPOT Der er følgende depoter: Km 0 Vejlsøhus: Energidrik, vand, müslibarer, bananer. Km 22 Vejlsøhus: Energidrik, vand, müslibarer, bananer. Km 44 Paradisvejen: Energidrik, vand, müslibarer, bananer. Km 54 Hotel Julsø - Time out: Bruschetta, energidrik, vand, müslibarer, bananer, kaffe, cola. Mekaniker. Toiletter. Km 79 Jeksen: Energidrik, vand, müslibarer, bananer.

8 MÅLOMRÅDE Efter 100 km ankommer I til Godsbanen I Aarhus. Her kan I parkere jeres cykler indenfor i Den Rå Hal. Her vil jeres bagage også blive udleveret. Udenfor er der cykelvask og indenfor serverer vi buffet, kaffe, kage og øl til alle deltagere. Trænger du til et bad, så er der mulighed for dette i FittnesWorld i Scandinavian Center (200 meter fra Godsbanen). VI GLÆDER OS TIL AT SE JER TIL EN FANTASTISK DAG PÅ MOUNTAINBIKEN! Husk og kør efter gældende trafikregler! Der foretages ikke trafikregulering - pas på jer selv. Vis hensyn til øvrige brugere af skoven, vejene og stierne.

RACE MANUAL. AFHENTNING AF STARTNUMMER Afhent dit startnummer på løbsdagen fra kl ved startstedet i Silkeborg.

RACE MANUAL. AFHENTNING AF STARTNUMMER Afhent dit startnummer på løbsdagen fra kl ved startstedet i Silkeborg. RACE MANUAL Snart står I alle ved startstregen til Highland Mountainbike Challenge 2018. Vi har været i fuld sving for at sikre jer den bedste, vildeste og sjoveste oplevelse. Nedenfor finder I en masse

Læs mere

RACE MANUAL AFHENTNING AF STARTNUMMER

RACE MANUAL AFHENTNING AF STARTNUMMER RACE MANUAL Snart står I alle ved startstregen til Carl Ras Mountainbike Challenge 2019 d. 22 september. Vi har været i fuld sving for at sikre jer den bedste, vildeste og sjoveste oplevelse. Nedenfor

Læs mere

RACE MANUAL. Cyclingfreak.dk Aarhus Mountainbike Challenge 2016

RACE MANUAL. Cyclingfreak.dk Aarhus Mountainbike Challenge 2016 RACE MANUAL Cyclingfreak.dk Aarhus Mountainbike Challenge 2016 AFHENTNING AF STARTNUMMER Vi anbefaler deltagere at afhente deres startnummer i god tid. De kan afhentes i nedenstående tidsrum: Torsdag/fredag:

Læs mere

27/ Aalborg MTB Marathon Athlete Guide

27/ Aalborg MTB Marathon Athlete Guide 27/04-2019 Aalborg MTB Marathon Athlete Guide Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...1 Indledning...2 Oversigtskort...4 Parkering...5 Expo...6 Dette udleveres...7 Praktiske informationer...9 Praktiske

Læs mere

RACE MANUAL AFHENTNING AF STARTNUMMER RESULTATER OG LIVE TRACKING LIVE TRACKING. Du kan afhente startnummer på Kongevejen i Mindeparken fra kl

RACE MANUAL AFHENTNING AF STARTNUMMER RESULTATER OG LIVE TRACKING LIVE TRACKING. Du kan afhente startnummer på Kongevejen i Mindeparken fra kl RACE MANUAL AFHENTNING AF STARTNUMMER Du kan afhente startnummer på Kngevejen i Mindeparken fra kl. 10.30. Se krt på næste side Husk at infrmér alle jeres venner, der havde tænkt sig at købe startnummer

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA OFF-ROAD DUATHLON HELSINGØR 21. FEBRUAR 2016 Kære deltager Velkommen til XTERRA OFF-ROAD DUATHLON HELSINGØR 2016, der byder på fede udfordringer og unik natur i Teglstrup Hegn

Læs mere

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus 2015

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus 2015 ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus 2015 Velkommen til KMD 4:18:4 Aarhus! Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som deltager til KMD 4:18:4 Aarhus. I denne guide, vil du kunne finde svar på dine spørgsmål

Læs mere

En forårsdag i Thy 2017

En forårsdag i Thy 2017 Tiden nærmer sig søndag den 9. april, hvor årets En forårsdag i Thy løber af stablen. I dette info brev får I alle praktiske oplysninger omkring afviklingen af løbet. I bedes læse denne skrivelse grundigt

Læs mere

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus Velkommen til KMD 4:18:4 Aarhus!

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus Velkommen til KMD 4:18:4 Aarhus! ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus 2016 Velkommen til KMD 4:18:4 Aarhus! Det er os en stor fornøjelse at byde dig velkommen som deltager til KMD 4:18:4 Aarhus. I denne guide, vil du kunne finde svar på dine

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA DUATHLON GRIBSKOV 11. MARTS 2018 Kære deltager Velkommen til XTERRA Duathlon Gribskov 2018! Vi glæder os til at se dig i midt ude i Gribskov søndag, til et fedt race i noget

Læs mere

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus 2017

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus 2017 KMD 4:18:4 Aarhus d. 9. september 2017 ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus 2017 Velkommen til KMD 4:18:4 Aarhus! Det er os en stor fornøjelse at byde dig velkommen som deltager til KMD 4:18:4 Aarhus. I denne

Læs mere

Det er os en stor glæde at byde dig velkommen til KMD 4:18:4 Copenhagen fra torsdag den 21. august til lørdag den 23. August i Amager Strandpark.

Det er os en stor glæde at byde dig velkommen til KMD 4:18:4 Copenhagen fra torsdag den 21. august til lørdag den 23. August i Amager Strandpark. ATLETGUIDE 2014 Det er os en stor glæde at byde dig velkommen til KMD 4:18:4 Copenhagen fra torsdag den 21. august til lørdag den 23. August i Amager Strandpark. I denne atletguide vil du kunne finde svar

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA DUATHLON HEDELAND 26. MARTS 2017 Kære deltager Velkommen til XTERRA Duathlon Hedeland 2017! Vi glæder os til søndag, med masser af fart på og sved på panden i Hedeland Naturpark.

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA DUATHLON VIBORG 2. APRIL 2017 Kære deltager Velkommen til XTERRA Duathlon Viborg 2017! Vi glæder os til at se dig i Hald Ege på søndag, til et fedt race i noget skøn natur.

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA DUATHLON BLÅBJERG 25. MARTS 2018 Kære deltager Velkommen til XTERRA Duathlon Blåbjerg 2018! Vi glæder os til at se dig i Blåbjerg Plantage på søndag, til et fedt race i skøn

Læs mere

Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som atlet til KMD 4:18:4 Copenhagen.

Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som atlet til KMD 4:18:4 Copenhagen. ATLETGUIDE 2013 Velkommen til KMD 4:18:4 Copenhagen! Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som atlet til KMD 4:18:4 Copenhagen. I denne deltagerguide vil du kunne finde svar på dine spørgsmål vedrørende

Læs mere

DELTAGER INFORMATION XTERRA DUATHLON GRIBSKOV 29. JANUAR 2017

DELTAGER INFORMATION XTERRA DUATHLON GRIBSKOV 29. JANUAR 2017 DELTAGER INFORMATION XTERRA DUATHLON GRIBSKOV 29. JANUAR 2017 Kære deltager Velkommen til XTERRA Duathlon Gribskov 2017! Glæd dig til en fed oplevelse i naturen, i selskab med en masse andre seje deltagere.

Læs mere

Hærvejsløbet 2014 Cykelløbet

Hærvejsløbet 2014 Cykelløbet Hærvejsløbet 2014 Cykelløbet Infomail Hærvejsløbet 2014 står lige for døren. Du er tilmeldt cykelløbet fra Silkeborg til Viborg. Vi glæder os rigtig meget til at se en masse velforberedte cykelryttere

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA DUATHLON HEDELAND 8. APRIL 2018 Kære deltager Velkommen til XTERRA Duathlon Hedeland 2018! Vi glæder os til at se dig i Hedeland Naturpark søndag, til et sjovt race i alsidig

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA DUATHLON VEJLE 12. FEBRUAR 2017 Kære deltager Velkommen til XTERRA Duathlon Vejle 2017! Glæd dig til en fed oplevelse i naturen, i selskab med en masse andre seje deltagere.

Læs mere

RACE MANUAL. Lørdag d. 1. september 2018 NAKSKOV FJORD TRIATLON

RACE MANUAL. Lørdag d. 1. september 2018 NAKSKOV FJORD TRIATLON RACE MANUAL Lørdag d. 1. september 2018 NAKSKOV FJORD TRIATLON Kære deltager Vi glæder os til at byde dig velkommen til første udgave af Nakskov Fjord Triatlon. Vi håber, at du er klar til en udfordrende

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA BLÅVAND KIDS DUATHLON 16. SEPTEMBER 2017 KÆRE XTERRA-KRIGER Velkommen til XTERRA Blåvand 2017! Glæd dig til en fed oplevelse i naturen i selskab med en masse andre seje deltagere.

Læs mere

Startnummer mailkvittering

Startnummer mailkvittering Så nærmer vi os på fredag den 5. juni 2015 er det tid til Frederiksberg Natløb. Nedenfor finder du al væsentlig information om løbet. Natløbet er Danmarks sjoveste løb, så tag det roligt, nyd stemningen

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA AARHUS 11. - 12. JUNI 2016 Kære deltager Velkommen til XTERRA AARHUS 2016! Glæd dig til en fed oplevelse i naturen, i selskab med en masse andre seje deltagere. Med mere en

Læs mere

Bike & Run 22. maj Fredericia C

Bike & Run 22. maj Fredericia C Hold / Deltager Info Bike & Run 22. maj Fredericia C Firmaidrætten er glade for at I har valgt at deltage i vores første Bike & Run i Fredericia. Vi har i det sidst år brugt mange ressourcer for at sikre

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA AARHUS 11. - 12. JUNI 2016 Kære deltager Velkommen til XTERRA AARHUS 2016! Glæd dig til en fed oplevelse i naturen, i selskab med en masse andre seje deltagere. Med mere en

Læs mere

En forårsdag i Thy 2018

En forårsdag i Thy 2018 Tiden nærmer sig lørdag den 7. april, hvor årets En forårsdag i Thy løber af stablen. I dette info brev får I alle praktiske oplysninger omkring afviklingen af løbet. I bedes læse denne skrivelse grundigt

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA TISVILDE KIDS TRIATHLON 24. JUNI 2017 KÆRE XTERRA-KRIGER Velkommen til XTERRA Tisvilde 2017! Glæd dig til en fed oplevelse i naturen, i selskab med en masse andre seje deltagere.

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA DUATHLON VIBORG 25. FEBRUAR 2018 Kære deltager Velkommen til XTERRA Duathlon Viborg 2018! Vi glæder os til at se dig i Hald Ege søndag, til et fedt race i noget af Danmarks

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA SWIMRUN SØHØJLANDET KÆRE SWIMRUNNERS, 30. SEPTEMBER 2017 Det varer ikke længe før I alle skal have en fantastisk oplevelse i Søhøjlandet. Der venter en unik oplevelse for dig

Læs mere

Det er os en stor glæde at byde dig velkommen til KMD 4:18:4 København torsdag den 15. august og fredag den 16. August i Amager Strandpark.

Det er os en stor glæde at byde dig velkommen til KMD 4:18:4 København torsdag den 15. august og fredag den 16. August i Amager Strandpark. ATLETGUIDE 2019 Det er os en stor glæde at byde dig velkommen til KMD 4:18:4 København torsdag den 15. august og fredag den 16. August i Amager Strandpark. I denne atletguide vil du kunne finde svar på

Læs mere

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 HELSINGØR 2019

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 HELSINGØR 2019 1 ATLETGUIDE KMD 4:18:4 HELSINGØR 2019 Velkommen til KMD 4:18:4 Helsingør! Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som atlet til KMD 4:18:4 Helsingør. Velkommen til den syvende udgave af KMD 4:18:4

Læs mere

BESKRIVELSE AF OPGAVER SØNDAG

BESKRIVELSE AF OPGAVER SØNDAG BESKRIVELSE AF OPGAVER SØNDAG INFORMATIONSDISK SIDE 1 PARKERING SIDE 2 TEST AF RUTEN SIDE 2 SKIFTEZONE SIDE 3 RUTE OFFICIAL SIDE 3 VÆSKEDEPOT SIDE 5 FINISHER ZONE/FOOD SIDE 5 NEDPAKNING MTB SIDE 6 NEDPAKNING

Læs mere

DELTAGER INFORMATION KIDS DUATHLON

DELTAGER INFORMATION KIDS DUATHLON DELTAGER INFORMATION KIDS DUATHLON XTERRA SLETTESTRAND 18-19. AUGUST 2018 KÆRE XTERRA-KRIGER Velkommen til XTERRA Slettestrand 2018! Glæd dig til en fed oplevelse i naturen, i selskab med en masse andre

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA AARHUS 11. - 12. JUNI 2016 Kære deltager Velkommen til XTERRA AARHUS 2016! Glæd dig til en fed oplevelse i naturen, i selskab med en masse andre seje deltagere. Med mere en

Læs mere

Du skal medbringe online kvitteringen ved afhentning af T-shirt/chip, jf. nedenfor.

Du skal medbringe online kvitteringen ved afhentning af T-shirt/chip, jf. nedenfor. Fredag den 1. juni 2012 er det tid til Nykredit Frederiksberg Natløb. Nedenfor finder du al væsentlig information om løbet. Natløbet er Danmarks sjoveste løb, så tag det roligt, nyd stemningen, underholdningen

Læs mere

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aalborg 2014

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aalborg 2014 ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aalborg 2014 Velkommen til KMD 4:18:4 Aalborg! Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som deltager til KMD 4:18:4 Aalborg. I denne guide, vil du kunne finde svar på dine spørgsmål

Læs mere

Atletguide ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus 2019

Atletguide ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus 2019 Atletguide 2019 ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aarhus 2019 KMD 4:18:4 Aarhus d. 14. september 2018 Velkommen til KMD 4:18:4 Aarhus! Det er os en stor fornøjelse at byde dig velkommen som deltager til KMD 4:18:4

Læs mere

BESKRIVELSE AF OPGAVER SØNDAG

BESKRIVELSE AF OPGAVER SØNDAG BESKRIVELSE AF OPGAVER SØNDAG INFORMATIONSDESK SIDE 1 PARKERING SIDE 2 TEST AF RUTEN SIDE 2 SKIFTEZONE SIDE 3 RUTE OFFICIAL SIDE 3 VÆSKEDEPOT SIDE 5 FINISHER ZONE/FOOD SIDE 5 NEDPAKNING MTB SIDE 6 NEDPAKNING

Læs mere

Observatørrapport. Løbsnavn: Aabenraa Bjergmarathon. Dato: 21. juni 2014 DAF-observatør: Sonni Thelmark. Kalenderløb og DAF-certificeret

Observatørrapport. Løbsnavn: Aabenraa Bjergmarathon. Dato: 21. juni 2014 DAF-observatør: Sonni Thelmark. Kalenderløb og DAF-certificeret Observatørrapport Kalenderløb og DAF-certificeret Løbsnavn: Aabenraa Bjergmarathon Dato: 21. juni 2014 DAF-observatør: Sonni Thelmark 1 Indledning I dag står foreninger bag de fleste motionsløb i Danmark,

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA TISVILDE 2. - 3. JULI 2016 Kære deltager Velkommen til XTERRA TISVILDE 2016! Vi glæder os til at præsentere en fed udfordring i noget af Danmarks mest unikke natur i Tisvilde

Læs mere

BESKRIVELSE AF OPGAVER LØRDAG

BESKRIVELSE AF OPGAVER LØRDAG BESKRIVELSE AF OPGAVER LØRDAG INFORMATIONSDISK SIDE 1 PARKERING SIDE 2 TEST AF RUTEN SIDE 2 SKIFTEZONE SIDE 3 RUTE OFFICIAL SIDE 3 VÆSKEDEPOT SIDE 5 FINISHER ZONE/FOOD SIDE 5 BAGTROP SIDE 6 INFORMATIONSDESK

Læs mere

NORDIC DELTAGER INFORMATION BLÅVAND SEPTEMBER 15-16, 2018

NORDIC DELTAGER INFORMATION BLÅVAND SEPTEMBER 15-16, 2018 NORDIC DELTAGER INFORMATION BLÅVAND SEPTEMBER 15-16, 2018 VELKOMMEN VELKOMMEN TIL XTERRA BLÅVAND 2018 Endnu engang har XTERRA fundet vej til Blåvand, stedet hvor man bliver til Rigtige Mænd. Lokationen

Læs mere

3. afdeling af. MTB -Vintercup 2010/2011. Arrangør: PI-Silkeborg

3. afdeling af. MTB -Vintercup 2010/2011. Arrangør: PI-Silkeborg Dansk Politiidrætsforbund 3. afdeling af MTB -Vintercup 2010/2011 Arrangør: PI-Silkeborg PI-Silkeborg ønsker alle velkommen til den 3. afdeling af MTB-Vintercup 2010/2011 I år har vi i skrivende stund

Læs mere

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Kronborg 2015

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Kronborg 2015 ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Kronborg 2015 Velkommen til KMD 4:18:4 Kronborg! Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som deltager til KMD 4:18:4 Kronborg. I denne guide, vil du kunne finde svar på dine

Læs mere

Startnummer bekræftelse

Startnummer bekræftelse Fredag den 9. maj 2014 er det tid til Frederiksberg Natløb. Nedenfor finder du al væsentlig information om løbet. Natløbet er Danmarks sjoveste løb, så tag det roligt, nyd stemningen, underholdningen undervejs

Læs mere

Tri Ved Søen 25 & 26 maj Athletes guide

Tri Ved Søen 25 & 26 maj Athletes guide Tri Ved Søen 25 & 26 maj. 2019 Athletes guide Athletes guide Find Vej med Google Maps... 3 Google Maps... 3 Startnummer:... 3 Parkering:... 3 Vigtig info:... 3 Tidsplan for weekendens stævne:... 5 Lørdag

Læs mere

12/ Aalborg Halvarathon Athlete Guide

12/ Aalborg Halvarathon Athlete Guide 12/05-2019 Aalborg Halvarathon Athlete Guide Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...1 Indledning...2 Indledning...3 Ruten...4 Oversigtskort...6 Start 5 KM Walk...7 Parkering og transport...8 Parkering...9

Læs mere

Du skal medbringe onlinekvitteringen ved afhentning af T-shirt/chip, jf. nedenfor.

Du skal medbringe onlinekvitteringen ved afhentning af T-shirt/chip, jf. nedenfor. Fredag den 31. maj 2013 er det tid til Nykredit Frederiksberg Natløb. Nedenfor finder du al væsentlig information om løbet. Natløbet er Danmarks sjoveste løb, så tag det roligt, nyd stemningen, underholdningen

Læs mere

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Odense 2016

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Odense 2016 1 ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Odense 2016 Velkommen til KMD 4:18:4 Odense! Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som atlet til KMD 4:18:4 Odense. Velkommen til den femte udgave af KMD 4:18:4 Odense.

Læs mere

DELTAGERGUIDE Faaborg Ski- og Motionsklubs sprintstævne den 23. august 2015. Velkommen til Faaborg Outdoor Event og Faaborg Sprint!

DELTAGERGUIDE Faaborg Ski- og Motionsklubs sprintstævne den 23. august 2015. Velkommen til Faaborg Outdoor Event og Faaborg Sprint! DELTAGERGUIDE Faaborg Ski- og Motionsklubs sprintstævne den 23. august 2015 Velkommen til Faaborg Outdoor Event og Faaborg Sprint! I denne deltagerguide, vil du kunne finde svar på dine spørgsmål vedrørende

Læs mere

Kan du flyve? ellers kommer du til det. Her følger stævneprogrammet til årets DM Sprint/OL distance søndag d. 20 juli.

Kan du flyve? ellers kommer du til det. Her følger stævneprogrammet til årets DM Sprint/OL distance søndag d. 20 juli. Kære deltager i Danske Invest DM TRI seriens 3. afdeling itrytofly - i Værløse. Der er nu knap tre uger til start og arrangørerne og Dansk Triatlon Forbund glæder sig meget til at se netop dig til stævnet.

Læs mere

Kære Deltager i 10 Timer i Rebild Danmarks måske fedeste MTB Race.

Kære Deltager i 10 Timer i Rebild Danmarks måske fedeste MTB Race. Kære Deltager i 10 Timer i Rebild Danmarks måske fedeste MTB Race. Nu nærmere dagen sig for 10 Timer i Rebild skydes i gang. I MTB Rebild Bakker glæder vi os meget til løbet, og vi har knoklet hårdt for

Læs mere

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Kronborg 2016

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Kronborg 2016 ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Kronborg 2016 Velkommen til KMD 4:18:4 Kronborg! Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som deltager til KMD 4:18:4 Kronborg. I denne guide, vil du kunne finde svar på spørgsmål

Læs mere

Indbydelse til 3. Afdeling af MTB-vintercup i Silkeborg tirsdag den 23. november 2010

Indbydelse til 3. Afdeling af MTB-vintercup i Silkeborg tirsdag den 23. november 2010 Indbydelse til 3. Afdeling af MTB-vintercup i Silkeborg tirsdag den 23. november 2010 Mødested/omklædning: Ved Silkeborg Hallerne, Ansvej 110-120, 8600 Silkeborg Der er ca. 4 km. til startstedet. Løbsstart:

Læs mere

Kære deltager ved 1864-løbet 2012

Kære deltager ved 1864-løbet 2012 Kære deltager ved Maj 2012 Nu er der ganske få dage til, bliver skudt i gang for mere end 1.200 løbere. Vi håber, at din træning er forløbet godt, så du nu er klar til både fysiske udfordringer og sjov

Læs mere

Observatørrapport. Løbsnavn: Nordkystløbet. Dato: 22. juni 2014 DAF-observatør: Torben Bille

Observatørrapport. Løbsnavn: Nordkystløbet. Dato: 22. juni 2014 DAF-observatør: Torben Bille Observatørrapport Løbsnavn: Nordkystløbet Dato: 22. juni 2014 DAF-observatør: Torben Bille 1 Indledning I dag står foreninger bag de fleste motionsløb i Danmark, og sådan skal det selvfølgelig blive ved

Læs mere

Atletguide. Skiveløbet Triathlon. 1/6 jernmand. den 7. september 2019, kl. 13: m svømning 30 km cykling 7 km løb

Atletguide. Skiveløbet Triathlon. 1/6 jernmand. den 7. september 2019, kl. 13: m svømning 30 km cykling 7 km løb Atletguide Skiveløbet Triathlon den 7. september 2019, kl. 13:15 1/6 jernmand 650 m svømning 30 km cykling 7 km løb 1 Kære deltager Vi glæder os til at byde dig velkommen til Skiveløbet Triathlon den 7.

Læs mere

Vi gør opmærksom på, at du deltager i løbet på eget ansvar!

Vi gør opmærksom på, at du deltager i løbet på eget ansvar! Information For at du som deltager i Ladies Mud Race Dark Edition, kan få den bedst mulige oplevelse af løbet, har vi lavet denne information, som vi håber vil dække mange af de spørgsmål du måtte have.

Læs mere

BESKRIVELSE AF OPGAVER LØRDAG

BESKRIVELSE AF OPGAVER LØRDAG BESKRIVELSE AF OPGAVER LØRDAG INFORMATIONSDESK SIDE 1 PARKERING SIDE 2 TEST AF RUTEN SIDE 2 SKIFTEZONE SIDE 3 RUTE OFFICIAL SIDE 3 VÆSKEDEPOT SIDE 5 FINISHER ZONE/FOOD SIDE 5 BAGTROP SIDE 6 INFORMATIONSDESK

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA AARHUS 7. JUNI 2015 Kære deltager Velkommen til XTERRA AARHUS 2015, der bliver det største Off-Road triathlon stævne nogensinde i Skandinavien. Der bliver derfor fuld fart på

Læs mere

Grundlovsdag d. 5. juni

Grundlovsdag d. 5. juni Løbet Grundlovsdag d. 5. juni Børneløb 5 km 10 km ½ Marathon Nye ruter Store lodtrækningspræmier ved forhåndstilmelding! www.atletica.dk 1 Tilmelding: On-line tilmelding kan foretages til og med den 25.

Læs mere

Ruten er velafmærket med skilte og vejvisere, så der på intet tidspunkt er mulighed for, at deltagerne løber forkert

Ruten er velafmærket med skilte og vejvisere, så der på intet tidspunkt er mulighed for, at deltagerne løber forkert rapport Nedenfor ser du observatørrapporten, som er udarbejdet af observatøren, der var ude ved jeres løb. Rapporten indeholder en opfølgning på certificeringen af løbet og er efterfulgt af observatørens

Læs mere

Deltager Guide. FjordTri 6. juni 2015. Kirke Hyllinge Idræts Forening. Motionstriatlon ved Roskilde Fjord

Deltager Guide. FjordTri 6. juni 2015. Kirke Hyllinge Idræts Forening. Motionstriatlon ved Roskilde Fjord Kirke Hyllinge Idræts Forening FjordTri 6. juni 2015 Motionstriatlon ved Roskilde Fjord Deltager Guide (udgivet 1. juni 2015 med forbehold for rettelser frem til løbsdagen) Velkommen til I denne korte

Læs mere

Deltager Guide. FjordTri 11. juni 2016. Kirke Hyllinge Idræts Forening. Motionstriatlon ved Roskilde Fjord

Deltager Guide. FjordTri 11. juni 2016. Kirke Hyllinge Idræts Forening. Motionstriatlon ved Roskilde Fjord Kirke Hyllinge Idræts Forening FjordTri 11. juni 2016 Motionstriatlon ved Roskilde Fjord Deltager Guide (udgivet 1. juni 2016 med forbehold for rettelser frem til løbsdagen) Velkommen til FjordTri 2016

Læs mere

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aalborg 2016

ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aalborg 2016 1 ATLETGUIDE KMD 4:18:4 Aalborg 2016 Velkommen til KMD 4:18:4 Aalborg! Det er os en stor glæde at byde dig velkommen som deltager til KMD 4:18:4 Aalborg. I denne guide, vil du kunne finde svar på dine

Læs mere

RACE MANUAL 2018V. 3. På vegne af Haderslev TRI 2000 bydes alle velkommen til 2018-udgaven af Haderslev Triathlon.

RACE MANUAL 2018V. 3. På vegne af Haderslev TRI 2000 bydes alle velkommen til 2018-udgaven af Haderslev Triathlon. RACE MANUAL 2018V. 3 Parkering Grupper og tider Check-in Skiftezone og svømmerute Cykelrute Løberute Information, depot og regler På vegne af Haderslev TRI 2000 bydes alle velkommen til 2018-udgaven af

Læs mere

Infobrev Løbeshop Thy Trail Marathon 2016

Infobrev Løbeshop Thy Trail Marathon 2016 Infobrev Løbeshop Thy Trail Marathon 2016 Kære Løber - Hjertelig velkommen til Danmarks Barskeste Marathon - 5. udgave! Vi er for 5. gang snart klar til at tage imod til trailløb i National Park Thy. Vi

Læs mere

AVISEN Din guide til Silkeborg Triathlon

AVISEN Din guide til Silkeborg Triathlon Din guide til SILKEBORG SPRINT og CROSS TRIATHLON ATHLETE GUIDE Ruterne Hot Spots Athlete Tracker Live Timing Stævneregler Velkommen til SAILFISH Det er snart race day og denne udgave vil også fungere

Læs mere

En forårsdag i Thy 2016

En forårsdag i Thy 2016 Tiden nærmer sig søndag den 3. april, hvor årets En forårsdag i Thy løber af stablen. I dette info brev får I alle praktiske oplysninger omkring afviklingen af løbet. I bedes læse denne skrivelse grundigt

Læs mere

NORDIC DELTAGER INFORMATION KLINTELØBET OG TRAIL RUN DENMARK PARTNER PARTNER SEPTEMBER 8-9, 2018

NORDIC DELTAGER INFORMATION KLINTELØBET OG TRAIL RUN DENMARK PARTNER PARTNER SEPTEMBER 8-9, 2018 SEPTEMBER 8-9, 2018 NORDIC DELTAGER INFORMATION KLINTELØBET OG TRAIL RUN DENMARK PARTNER PARTNER VELKOMMEN VI ER STOLTE AF AT KUNNE PRÆSENTERE KLINTELØBET OG XTERRA TRAIL RUN 2018 Endnu engang byder Møns

Læs mere

CHECK IN OG MÅLOMRÅDE

CHECK IN OG MÅLOMRÅDE KÆRE DELTAGERE Herunder følger en del praktisk info om løbet. Vi anbefaler jer at læse det grundigt og dele med jeres holdkammerater. I tillæg til Deltagerbrevet skal I kende indholdet af www.yacs.dk.

Læs mere

VUMB 2013. Så er der ikke længe til starten på VUMB 2013. Naturen i Nationalpark Mols Bjerge. Opdateret liste på denne og næste side.

VUMB 2013. Så er der ikke længe til starten på VUMB 2013. Naturen i Nationalpark Mols Bjerge. Opdateret liste på denne og næste side. 19. januar 2013, Ebeltoft VUMB LØBSLEDELSE Lasse Petersen. Thomas Kjerstein. TELEFON 6165 7365 E-POST vumb2013@gmail.com WEB www.vumb.dk VUMB 2013 Kære Deltagere Så er der ikke længe til starten på VUMB

Læs mere

Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960

Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960 Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960 Vi har samlet nogle af de spørgsmål som du måtte stå med hvis du overvejer at begynde i en Cykel Club. Der er sikkert mange andre ting du kunne ønske svar på, og

Læs mere

VESTJYSK HALVMARATHON

VESTJYSK HALVMARATHON VESTJYSK HALVMARATHON Lørdag d. 2. november 2019 kl. 13.00 Mejdal / Holstebro 22. udgave VHM med 3 ruter ONLINE TILMELDING www.vestjysk-halvmarathon.dk Løb Vestjysk Halvmarathon 2019 og oplev naturen i

Læs mere

Firma Multi Motion Langesø 2014

Firma Multi Motion Langesø 2014 Firma Multi Motion Langesø 2014 Velkommen Firmaidræt Odense byder velkommen til Firma Multi Motion Langesø for 11 år i træk For at afviklingen af løbet kan fungerer bedst muligt, beder vi dig om at gennemlæse

Læs mere

Søndag den 26. maj 2019 kl. 10

Søndag den 26. maj 2019 kl. 10 På vegne af Haderslev TRI 2000 bydes alle velkommen til 2019-udgaven af Haderslev Triathlon. Søndag den 26. maj 2019 kl. 10 1/4 Ironman distance. Individuel og stafet 950 m svømning, 45 km cykling og 10,5

Læs mere

Deltager Håndbog Wikingman 2014

Deltager Håndbog Wikingman 2014 Deltager Håndbog Wikingman 2014 1 Velkommen til Fredericia Wikingman 2014...3 Praktisk information...4 Program...5 Stævnepladen...6 Registrering og udlevering af startnumre...7 Cykel tjek ind søndag 07:30

Læs mere

VUMB 2014. Kære Deltagere. Så er der ikke længe til starten på VUMB 2014. Naturen i Nationalpark Mols Bjerge

VUMB 2014. Kære Deltagere. Så er der ikke længe til starten på VUMB 2014. Naturen i Nationalpark Mols Bjerge 09. januar 2014, Ebeltoft VUMB 2014 VUMB L BSLEDELSE Lasse Petersen. Thomas Kjerstein. TELEFON 6165 7365 E-POST vumb2014@gmail.com WEB www.vumb.dk Kære Deltagere Så er der ikke længe til starten på VUMB

Læs mere

Mhs. til transportordningen er deadline når der er udsolgt eller senest 15. juni 2018.

Mhs. til transportordningen er deadline når der er udsolgt eller senest 15. juni 2018. Vi har som aftalt valgt PP Cycling Tours. Pakken vi blev enige om er ankomst fredag og hjemrejse mandag. Vi bor 3 mand i en 4-personers lejlighed med et lille køkken. Jeg har bedt PP om at gøre hotellet

Læs mere

DMI CYKLING 2016 TIR-ONS 14-15 JUN 2016

DMI CYKLING 2016 TIR-ONS 14-15 JUN 2016 DMI CYKLING 2016 TIR-ONS 14-15 JUN 2016 PROGRAM DANSK MILITÆRT IDRÆTSFORBUNDS MESTERSKABER I CYKLING TIR-ONS 14-15 JUN 2016 ARRANGØR: Søværnets Idrætsforening Frederikshavn 1 VELKOMST Det er med stor fornøjelse,

Læs mere

Athlete Guide. Kære deltager

Athlete Guide. Kære deltager Athlete Guide Kære deltager Danmarks Mesterskab Triatlon for Hold afholdes for første gang i Skælskør i samarbejde mellem Storebælt Triatlonklub - SKS-Tri og Dansk Triatlon Forbund. Stævnet er udråbt til

Læs mere

Velkommen til brug af MobilePay

Velkommen til brug af MobilePay Velkommen til brug af MobilePay Velkommen til vores lille kursus der handler om sådan bruger du MobilePay. Jeg hedder Peder Kähler og i dag skal vi se på følgende muligheder: Opsætning af MobilePay Privat

Læs mere

Triathlon For Alle 1/4 og 1/10 distance 1 September 2019 Athletes guide

Triathlon For Alle 1/4 og 1/10 distance 1 September 2019 Athletes guide Triathlon For Alle 1/4 og 1/10 distance 1 September 2019 Athletes guide Athletes guide Find Vej med Google Maps... 3 Google Maps... 3 Parkering:... 3 Vigtig info:... 3 Søndag d. 1. september 2019... 4

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA TISVILDE TRAIL RUN 24. JUNI 2017 KÆRE DELTAGER Velkommen til XTERRA Tisvilde 2017! For 4. år i træk er vi stolte over at kunne præsentere XTERRA Tisvilde. Vi glæder os til en

Læs mere

Observatørrappport. Løbsnavn: BT Halvmarathon. Dato: 27. April 2014 Løbsobservatør: Peter Jørgensen

Observatørrappport. Løbsnavn: BT Halvmarathon. Dato: 27. April 2014 Løbsobservatør: Peter Jørgensen Observatørrappport Løbsnavn: BT Halvmarathon Dato: 27. April 2014 Løbsobservatør: Peter Jørgensen 1 Indledning I dag står foreninger bag de fleste motionsløb i Danmark, og sådan skal det selvfølgelig blive

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA TISVILDE 1. JULI 2018 KÆRE DELTAGER Velkommen til XTERRA Tisvilde 2018! Læs venligst nedenstående i god tid før stævnet. Du kan udover denne Deltager Information også blive

Læs mere

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Februar Onsdag den 24. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest Hallen for TIF hovedbestyrelse med efterfølgende

Læs mere

Ladies Mud Race 2018

Ladies Mud Race 2018 Ladies Mud Race 2018 TIDSPLAN OG OPGAVER Indhold Tidsplan 13. september kl. 09:00 16:00 Fælleden... 2 Tidsplan 13. september kl. 16:00 18:30 Fælleden... 2 Tidsplan 14. september kl. 09:00 16:00 Fælleden...

Læs mere

RAPPORT. Observation ved Løberen Skovmarathon. Rapporten er udarbejdet til arrangørforeningen af observatør fra MotionDANMARK / Dansk Atletik Forbund

RAPPORT. Observation ved Løberen Skovmarathon. Rapporten er udarbejdet til arrangørforeningen af observatør fra MotionDANMARK / Dansk Atletik Forbund RAPPORT Observation ved Løberen Skovmarathon Rapporten er udarbejdet til arrangørforeningen af observatør fra MotionDANMARK / Dansk Atletik Forbund 1 Baggrund I dag står som foreninger bag de fleste motionsarrangementer

Læs mere

KVART // 950-45-10.5 // 16-08-2014 ATHLETE GUIDE AALBORGTRIATHLON.DK POWERED BY:

KVART // 950-45-10.5 // 16-08-2014 ATHLETE GUIDE AALBORGTRIATHLON.DK POWERED BY: KVART // 950-45-10.5 // 16-08-2014 ATHLETE GUIDE AALBORGTRIATHLON.DK POWERED BY: 1 VELKOMMEN TIL AALBORG KVART JERNMAND Stævnelederens ord Vi er glade for at byde velkommen til Aalborg Kvart Jernmand 2014.

Læs mere

DELTAGERINFORMATION XTERRA MØNS KLINT d. 31. MAJ

DELTAGERINFORMATION XTERRA MØNS KLINT d. 31. MAJ DELTAGERINFORMATION XTERRA MØNS KLINT d. 31. MAJ Kære Deltager Velkommen til XTERRA Møns Klint! Vi ser frem til at byde dig velkommen til en sportslig oplevelse ud over det sædvanlige i et af Danmarks

Læs mere

ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRIATHLON 3/6-2018

ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRIATHLON 3/6-2018 ATHLETE GUIDE FLUGTEN TIL HVALPSUND TRIATHLON 3/6-2018 Flugten til Hvalpsund Triathlon er et kvart distance triathlonstævne i Hvalpsund, Vesthimmerland. Stævnet bliver det eneste af sin slags I Danmark

Læs mere

YOU RUN 2017 deltagerinformation

YOU RUN 2017 deltagerinformation YOU RUN 2017 deltagerinformation Afhentning af dit startnummer Du har nu fået dit startnummer. Du kan hente dit startnummer enten ved at medbringe print af din startnummer-mail eller fremvise din startnummer-sms.

Læs mere

(længere nede finder du information om ruter, præmier, program, forplejning og meget mere...)

(længere nede finder du information om ruter, præmier, program, forplejning og meget mere...) (længere nede finder du information om ruter, præmier, program, forplejning og meget mere...) Det er snart så vidt igen. Søndag den 11 september 2016 starter vi for 14. gang vores naturskønne men udfordrende

Læs mere

Praktisk info Firma Multi Motion 2010 Langesø.

Praktisk info Firma Multi Motion 2010 Langesø. Praktisk info Firma Multi Motion 2010 Langesø. Distancerne: Firma Multi Motion 30 km Cykeldistance: ca. 24 km, fortrinsvis på asfalt og befæstede skovstier. Løbedistance: ca. 6 km Distancer Firma Multi

Læs mere

Velkommen til Taastrup 5:15:5 motionstriathlon.

Velkommen til Taastrup 5:15:5 motionstriathlon. Velkommen til Taastrup 5:15:5 motionstriathlon. Denne guide vil orientere dig om de praktiske forhold i forbindelse med afholdelsen af stævnet uanset, om du deltager som individuel atlet eller som deltager

Læs mere

FØLGEBILER REGLER Aarhus- Odense- København

FØLGEBILER REGLER Aarhus- Odense- København FØLGEBILER REGLER Aarhus- Odense- København Følgebiler SKAL have løbets officielle streamers påsat. Udleveres i nummerafhentning samme sted som startnumre. Følgebiler SKAL overholde normale færdselsregler.

Læs mere

Lørdag d. 18. oktober 2014. Pengepræmier på spil til alle! -og Flotte lodtrækningspræmier. Gevinster for over 20.000,-

Lørdag d. 18. oktober 2014. Pengepræmier på spil til alle! -og Flotte lodtrækningspræmier. Gevinster for over 20.000,- Lørdag d. 18. oktober 2014 Pengepræmier på spil til alle! -og Flotte lodtrækningspræmier Gevinster for over 20.000,- Program for Iøbsdagen: Fra kl. 10.00 Kl. 12.30 Kl. 12.30 Kl. 13.15 Kl. 13.15 Afhentning

Læs mere

Inviterertil. Inviterer. Powerwalk. Pengepræmier på spil til alle! -og Flotte lodtrækningspræmier 20.000

Inviterertil. Inviterer. Powerwalk. Pengepræmier på spil til alle! -og Flotte lodtrækningspræmier 20.000 Inviterer Inviterertil til Løb Løb & & Powerwalk Powerwalk Lørdag Lørdag d. d. 17. 17. oktober oktober 2015 2015 Pengepræmier på spil til alle! -og Flotte lodtrækningspræmier Gevin ster for 20.000 over,-

Læs mere