GUIDE TIL LINKEDIN INDHOLD AJKS GUIDE TIL LINKEDIN 2 FRIVILLIGT ARBEJDE 9 UDDANNELSE OG KURSER 10

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "GUIDE TIL LINKEDIN INDHOLD AJKS GUIDE TIL LINKEDIN 2 FRIVILLIGT ARBEJDE 9 UDDANNELSE OG KURSER 10"

Transkript

1 GUIDE TIL LINKEDIN AJKS GUIDE TIL LINKEDIN 2 MEN HVAD ER EN LINKEDIN-PROFIL? 2 ADGANG TIL SETTINGS 3 DANSK, ENGELSK ELLER ET TREDJE PROFILSPROG? 3 STANDARDPROFIL OG SEKUNDÆR PROFIL 4 SPROG PÅ BRUGERFLADEN 4 PROFILBILLEDET 5 HEADLINE 6 SUMMARY 7 FRIVILLIGT ARBEJDE 9 UDDANNELSE OG KURSER 10 KOMPETENCER, ENDORSEMENTS OG ANBEFALINGER 11 ANBEFALINGER 12 MESSAGES FROM MEMBERS 13 SYNLIGHED OG DIN OFFENTLIGE PROFIL 14 GRUPPER OG VIRKSOMHEDER, DU FØLGER 15 WHO S VIEWED YOUR PROFILE? 17 GOD ARBEJDSLYST 18 ERFARING, PROJEKTER OG PUBLIKATIONER 8

2 GUIDE TIL LINKEDIN 2 AJKS GUIDE TIL LINKEDIN LinkedIn er indiskutabelt det største faglige onlinenetværk, der findes, og det benyttes i stigende omfang som rekrutteringskanal. Derfor giver det mening for dig, der er på jagt efter nye muligheder eller netværk at være til stede på LinkedIn. Hvordan skaber du en LinkedIn-profil, der afspejler din faglighed, udstråler professionalisme, og som indbyder til dialog? Hvordan kommunikerer du bedst, hvad du kan tilbyde potentielle arbejdsgivere og kunder, og hvordan sikrer du synlighed og opmærksomhed omkring din profil? I denne guide har vi fokus på, hvordan du får skabt en professionel og faglig skarp profil, der tager højde for både LinkedIns søgealgoritmer og de behov for information, den, der udsøger egnende kandidater til en given stilling eller opgave, har. MEN HVAD ER EN LINKEDIN-PROFIL? Et visitkort? Et online CV? En hjælp til dit netværk og potentielle arbejdsgivere? Svaret er, at LinkedIn er alle tre ting. Dit billede og din Headline er dit visitkort i en udsøgning, din profil er et online CV men med ekstra dimensioner og plads til udfoldelse. Og din profil er en hjælp for dem i dit netværk og dit netværks netværk, der leder efter faglige ydelser, som du kan og vil honorere. Derfor er det også vigtigt, at du, inden du går i gang med at forme din profil, spørger dig selv: Hvad vil jeg gerne arbejde med og dermed kontaktes omkring? Hvad er jeg særligt fagligt stærk til? Og hvad er jeg særligt fagligt interesseret i? Med afsæt i svarene på ovenstående spørgsmål er det dernæst relevant at spørge sig selv: Hvem er så min primære målgruppe? Og hvad betyder det for, hvad min profil signalerer? Svaret på disse spørgsmål bør nemlig være styrende for, hvordan du tilgår de forskellige dele af din profil, fra profilsprog, til hvilke grupper du indgår i, og hvilke virksomheder du følger. For gode råd om, hvordan du positionerer dig og skaber værdi med LinkedIn, se også AJKS metaguide til LinkedIn. Nøgleord er nøgleordet, når det kommer til en faglig skarp profil, for LinkedIns søgealgoritme er sat sådan op, at desto flere gange et nøgleord, f.eks. tekstforfatter, fremgår af din profil, desto højere oppe vil din profil placere sig på en udsøgning på dette nøgleord. Nøgleord er i denne sammenhæng typisk det samme som dine nøglekompetencer. Alle funktionaliteter og settings, der præsenteres i denne guide, er tilgængelige med en gratis LinkedIn profil.

3 GUIDE TIL LINKEDIN 3 ADGANG TIL SETTINGS Der er en lang række funktioner, der bl.a. relaterer sig til synlighed og dine ønsker for kommunikation på LinkedIn, som du kan justere eller helt slå fra. Lidt til højre for midten, på menubaren ved det lille profilbillede, finder du adgang til Account & Settings, der er dit kontrolcenter. Her kan du indstille på en lang række parametre. Det er også her, du finder LinkedIns ret så effektive Help Center. DANSK, ENGELSK ELLER ET TREDJE PROFILSPROG? Skal min profil være på dansk eller engelsk? Det er et spørgsmål, vi ofte får stillet i AJKS karriereteam. Svaret er egentlig ganske simpelt. Hvor og hvem er din målgruppe? Retter din profil sig mod store virksomheder, hvor koncernsproget er engelsk, eller imod et internationalt jobmarked, ja, så skal dit profilsprog være engelsk. Ved du, at dit marked er lige her i andedammen og i dansksprogede virksomheder, ja, så er en dansk profil den rette. Men hvorfor ikke have begge dele? Har du kun en dansk profil, hvor det fremgår, at du har kompetencer inden for projektledelse, og en potentiel arbejdsgiver udsøger egnende kandidater på den engelske kompetencebetegnelse Project mannagement, bliver du ikke en del af søgeresultatet. To profiler betyder selvfølgelig mere arbejde, når disse skal opdateres, men værdien af at være søgbar på flere sprog gør, at det er besværet værd.

4 GUIDE TIL LINKEDIN 4 STANDARDPROFIL OG SEKUNDÆR PROFIL LinkedIn giver muligheden for, at du kan oprette profiler på et utal af sprog lige fra arabisk til vietnamesisk. Vær dog opmærksom på, at det profilsprog, du vælger, første gang du opretter en profil, bliver din standardprofil. Opretter du derefter en ny profil på et andet sprog, bliver denne din sekundære profil. LinkedIns søgealgoritme er i denne sammenhæng sat sådan op, at hvis du bliver udsøgt fra en engelsksproget profil, vil det være din engelske profil, der bliver vist. Opretter du en sekundærprofil på et nyt sprog, genbruger LinkedIn dine connections, endorsements og anbefalinger til denne, men du skal selv føje tekstindhold til. Her kan du oprette en profil på et andet sprog SPROG PÅ BRUGERFLADEN LinkedIn tilbyder også, at du kan indstille brugerfladesproget. Her lyder vores klare anbefaling at vælge engelsk som brugerfladesprog af den simple grund, at nye funktionaliteter som LinkedIn løbende udvikler ikke altid er tilgængelig med den danske brugerflade eller først bliver det senere end på den engelsksprogede brugerflade. Her ændrer du sprog på brugerfladen.

5 GUIDE TIL LINKEDIN 5 OBS! SKAL DIT NETVÆRK HAVE BESKED, NÅR DU REDIGERER DIN PROFIL? Gå til Settings & Privacy og vælg fanen Privacy. Gå derefter til menupunktet Sharing profile edits og slå den fra. Det anbefaler vi, hvis du er i gang med en større oprydning eller redigering af din profil. Slå den til, når det blot handler om, at du tilføjer, at du har løst en opgave for en kunde, bestået et kursus eller lignende. PROFILBILLEDET Dit profilbillede er sammen med overskriften og dit navn det første, en given arbejdsgiver ser, når han eller hun søger rundt på LinkedIn og således en del af det, man kunne kalde dit LinkedIn-visitkort. Ved at have et professionelt billede på din profil booster du sandsynligheden for, at det er dig, der bliver kigget på, når f.eks. en virksomhed udsøger egnede kandidater. Således er der mere end 40% flere views på profiler med billede på. Da LinkedIn er et fagligt netværk, skal dit billede udstråle faglighed og professionalisme. Derfor er billeder, hvor du svinger et fadølskrus eller er på stranden med dine børn, no go. Foto: Thomas Søndergaard Et godt profilbillede skal være vellignende og gerne udstråle faglighed.

6 GUIDE TIL LINKEDIN 6 HEADLINE Din overskrift er vigtig! Det er som nævnt det første, andre ser, når du udsøges, skriver updates, articles eller comments, og når du har besøgt andres profiler. Din overskrift bør rumme de nøglekompetencer, du gerne vil arbejde med i dit kommende job f.eks. So-Me management, markedføring, PR, strategisk kommunikation, m.v. Du har kun 120 anslag at gøre godt med i overskriften, så dit budskab skal være koncist og prioriteret. DERUDOVER KAN DIN OVERSKRIFT INDEHOLDE FØLGENDE: Din erfaringstyngde ( 10 års erfaring med business development management ) Namedropping af tidligere kunder eller arbejdsgivere Din funktion (kommunikationsrådgiver, PA, journalist m.v.) Tilkendegivelse af, at du tilbyder noget (Fx Skarp journalist og So-Me manager tilbyder effektive web-kampagner, viral markedsføring, SEO/SEM og fængende indhold ) Her kan du redigere din overskrift og dit Summary

7 GUIDE TIL LINKEDIN 7 SUMMARY Med 2000 anslag til rådighed har du i dit resume mulighed for at folde din faglighed, nøglekompetencer, erfaringstyngde, eventuelle betydningsfulde kunder eller arbejdsgivere og resultater ud. Da resumeet samtidig typisk er det første, en potentiel kunde eller arbejdsgiver ser, når du har fanget deres opmærksomhed med en målrettet overskrift, og de har klikket sig ind på din profil, er det vigtigt, at du har tænkt over, hvad du kan og vil og skriver til målgruppen samtidig med, at du tænker i nøgleord. Dette vil i denne sammenhæng ofte være ækvivalent med nøglekompetencer. Er du i tvivl om, hvad du skal skrive i resumeet, så spørg dig selv: Hvad kendetegner din faglighed? Hvad er du fagligt passioneret omkring? Hvad arbejder du med (eller hvad vil du gerne arbejde med), og hvad understøtter dette (kompetencer, erfaring, resultater)? Obs! Du kan vedhæfte dokumenter, links, billeder, video og præsentationer. Skal din showreal supplere dit resume? Tænk over, hvem målgruppen er og overvej, om du skal lade lidt af din personlighed skinne igennem. EKSEMPEL PÅ RESUME:

8 GUIDE TIL LINKEDIN 8 ERFARING, PROJEKTER OG PUBLIKATIONER Som vi kender det fra vores almindelige papir-cv, skal vi også på LinkedIn-profilen beskrive vores tidligere ansættelsesforhold. Husk at have fokus på nøgleord og tænk i at få udrullet arbejdsopgaver, ansvarsområder og resultater Her kan du tilføje en ansættelse eller opgave og redigere din beskrivelse af ansættelsesforholdet. Har du resultater at bryste dig af, så gør det! 80% af arbejdsgiverne søger yderligere oplysninger om egnede kandidater på LinkedIn. Føj dine publikationer, grafisk materiale eller showreal til din profil.

9 GUIDE TIL LINKEDIN 9 Du har mulighed for at føje sektioner til din profil, f.eks certificeringer, projekter og frivilligt arbejde. Brug muligheden til at vise endnu mere af, hvad du kan og har lavet. Ifølge LinkedIn er der dobbelt så mange views på profiler med certificeringer! FRIVILLIGT ARBEJDE Dit frivillige arbejde er interessant at få med af to grunde. For det første siger det noget om dig som person, at du bruger tid på frivilligt arbejde. For det andet kan der være relevante kompetencer at fremvise i dit frivillige arbejde. Skriver du f.eks. frivilligt for Globalnyt.dk, kan såvel dine publikationer som de kompetencer, du benytter, og den viden, du tilegner dig, være relevant for en potentiel arbejdsgiver.

10 GUIDE TIL LINKEDIN 10 UDDANNELSE OG KURSER Du kan tilføje eventuelle kurser, du har gennemført. Flash din faglighed og vis dit netværk, at du er up-todate inden for dit felt. Som på det gode gamle papir-cv bør din LinkedIn-profil også indeholde et afsnit om din uddannelse. Her har du mulighed for at uddybe, f.eks. hvad du har særlig viden om qua dit speciale. Det giver mening, hvis det er viden, du skal bruge i dit job. Har du for eksempel skrevet speciale om brugerinddragelse og sociale medier, kan det være relevant for en potentiel arbejdsgiver at vide, at du besidder omfattende og ny viden om dette emne. Her kan du tilføje og redigere din beskrivelse af din uddannelse.

11 GUIDE TIL LINKEDIN 11 KOMPETENCER, ENDORSEMENTS OG ANBEFALINGER Hvad er du rigtig god til? Hvad er dine nøglekompetencer, og hvad vil du gerne udsøges på? På din LinkedIn-profil har du mulighed for dels at tilføje og rate dine sproglige kompetencer, dels at tilføje de nøglekompetencer, som kendetegner din faglighed. Disse nøglekompetencer kan dit netværk så blåstemple ved at give dig endorsements. Det er naturligvis vigtigt at tænke over, hvilke nøglekompetencer du vil bryste dig af og med denne LinkedIn-funktion highlighter på din profil også fordi angivelsen af nøglekompetencer kan have betydning for, hvor du havner i en udsøgning på en given kompetence. Endorsement-funktionen på LinkedIn har den svaghed, at der nemt går byttebytte købmand i disse blåstemplinger, så tænk over, hvem du selv endorser, og hvem du godkender endorsements fra. Endorsement kan imidlertid være en måde at understrege, hvor du er særligt fagligt stærk. Især hvis blåstemplingerne kommer fra tidligere kollegaer, chefer og kunder, altså personer i dit netværk, der faktisk ved, om du har stærke kompetencer inden for et givent felt. Tilføj dine nøglekompetencer og få endorsements fra dit netværk. Er du superskarp i f.eks. SEO, sender det et godt signal, hvis dit netværk også har givet dig endorsements for denne kompetence. Tilføj og rate dine sproglige kompetencer. Her kan du slette en kompetence eller bytte rundt på rækkefølgen. Obs! Der er kun 1st grads connections der kan endorse dig og vice versa. Her kan du skjule en endorsement, hvis den f.eks. kommer fra en person i dit netværk, som ikke har kendskab til din faglighed

12 GUIDE TIL LINKEDIN 12 ANBEFALINGER Du kan bede tidligere kunder, arbejdsgivere eller kollegaer i dit netværk om anbefalinger på LinkedIn. Disse vil fremgå under det relevante ansættelsesforhold på din profil og kan være et stærkt signal til potentielle arbejdsgivere og rekrutteringsfolk. Tænk over, hvem du beder om en anbefaling fra. Tommelfingerreglen er, at anbefalinger, du ville kunne sende med ud sammen med ansøgning og CV det vil typisk sige anbefalinger fra tidligere kunder, samarbejdspartnere eller chefer har mere tyngde end anbefalinger fra tidligere kollegaer. Brug funktionen til at gøre potentielle arbejdsgivere og kunder trygge. Vis, at det ikke kun er dig selv, der synes, at du leverer. Du kan også uploade de anbefalinger, du har fået fra tidligere kunder eller arbejdsgivere i Word, Pages eller PDF format.

13 GUIDE TIL LINKEDIN 13 MESSAGES FROM MEMBERS Du har mulighed for at markere, hvad dit formål på LinkedIn er. Hvad må folk kontakte dig om? Er du interesseret i karrieremuligheder, forretningssamarbejde, opgaver m.v.? Lad dit netværk vide, hvad du er åben over for. Gå til Settings & Privacy, vælg Communications, vælg Messages from members. Så får du mulighed for at afkrydse og i fritekst skrive, hvad du ønsker at blive kontaktet omkring. Er du selvstændig eller freelancer kan du her tydeliggøre, at du tager opgaver ind.

14 GUIDE TIL LINKEDIN 14 SYNLIGHED OG DIN OFFENTLIGE PROFIL Synlighed er en forudsætning for at netværke. Da Linked- In er et fagligt netværk, giver det mening at være så synlig som mulig både på LinkedIn, og når potentielle kunder eller arbejdsgivere udsøger dig via f.eks. Google og dermed får adgang til din offentlige LinkedIn-profil. Resultatet af dit arbejde med at gøre din profil skarp og målrette den mod muligheder inden for din branche, skal ikke skjules. Vi anbefaler altså, at du agerer synligt på LinkedIn, og at du sikrer dig, at også din offentlige profil er fuldt ud synlig. Skræddersy din LinkedIn URL! Ved at ændre din URL til f.eks. at indeholde dit navn og måske titel, sikrer du, at din LinkedIn profil fremgår som et af de øverste søgeresultater på en google søgning. Her har du adgang til at indstille synligheden af din offentlige profil Mens du kun kan vælge om din profil skal være synlig for alle eller ingen, kan du ned i detaljen vælge, hvad der skal være synligt på din offentlige profil. Link til din LinkedIn-profil fra din hjemmeside, blog eller signatur ved at vælge et badge!

15 GUIDE TIL LINKEDIN 15 Du kan være synlig eller helt eller delvist anonymiseret, når du researcher på LinkedIn. Som udgangspunkt er der ikke noget forgjort i, at folk kan se, at du har kigget på deres profil og dermed bliver bevidst om dig og din profil. Vi anbefaler derfor, at du er fuldt ud synlig. Vælger du anonymisering, vil du som straf heller ikke kunne se, hvem der har set din profil. Du kan også vælge, hvem der kan se dine connections, altså om disse kun skal være synlige for dig og personer, som du deler connections med, eller om alle skal kunne se dit netværk. Har du f.eks. et kæmpe netværk inden for reklamebranchen på LinkedIn, er dette relevant viden for en potentiel kunde, arbejdsgiver eller samarbejdspartner. Vi anbefaler derfor, at du lader dine connections være fuldt ud synlige. Når en arbejdsgiver eller kunde har fundet dig på baggrund af en udsøgning på en given kompetence og er inde at nærstudere din profil, er der ingen grund til at tilbyde alternative kandidater til et job eller en opgave. Slå derfor funktionen Viewers of this profile also viewed fra. GRUPPER OG VIRKSOMHEDER, DU FØLGER Indtil nu har vi haft fokus på, hvilke elementer i din profil, du kan målrette og gøre skarpe, og vi har kigget på indstillinger for synlighed på LinkedIn og i forhold til din offentlige profil. Når selve din profil er spot on, er det tid til, at du aktivt skaber synlighed omkring din profil og arbejder med at positionere dig i forhold til ressourcerne i dit netværk. Her kommer LinkedIns grupper ind i billedet. Udsøg faggrupper inden for dit felt, research på hvilke grupper, ressourcepersonerne både i og uden for dit netværk er til stede i (dette fremgår af deres profil) og bliv medlem af disse grupper. I grupperne er der nemlig masser af plads til, at du kan positionere dig og skabe opmærksomhed omkring din profil f.eks. ved at dele relevante updates, blogindlæg eller ved at kommentere diskussioner.

16 GUIDE TIL LINKEDIN 16 En anden fordel ved at være medlem af grupper er, at gruppemedlemmer kan skrive beskeder til hinanden via LinkedIn uden at være connected (dette kan ellers kun lade sig gøre med InMail-funktionen, der kræver betalingsabonnement). Det bliver med andre ord nemt både for dig og for den potentielle arbejdsgiver eller ressourceperson at indgå dialog via de fora, som grupperne udgør. Fordi LinkedIn er så stort et fagligt netværk med nem adgang til nye medarbejdere og kunder, er stadig flere virksomheder til stede på LinkedIn med en virksomhedsprofil, som også fungerer som en del af deres brandingstrategi. Du kan udsøge og følge virksomheder inden for din branche og få opdateringer om nye jobmuligheder, events m.m. samtidig med, at du brander dig i forhold til din målgruppe. Indtast dit søgeord og tryk søg og vælg derefter Groups. Du kan også bruge søgefeltet til at søge på personer, jobs, virksomheder, universiteter og articles (Posts). Udsøg virksomheder inden for din branche og følg dem, så du er blandt de første, der får nyheder om jobopslag, events m.m.

17 GUIDE TIL LINKEDIN 17 WHO S VIEWED YOUR PROFILE? Din skarpe faglige LinkedIn-profil, din synlighed og dine kommunikations- og brandingtiltag på LinkedIn, som de er beskrevet i første del af denne guide, skulle gerne kaste resultater af sig i form af flere profile views. Ved hjælp af LinkedIns analyseredskaber har vi i AJKS karriereteam over en periode målt på, om likes, shares, comments, og articles gav en stigning i antallet af profilvisninger, og svaret er ja, det havde en tydelig effekt. Desværre er en del af disse analyseredskaber afgået ved døden i forbindelse med udrulningen af LinkedIns nye layout. Gå til Who s Viewed Your Profile Under Who s viewed your profile kan du implicit se om dine aktiviteter påvirker antal profilvisninger, og du kan se, de sidste fem, der har set din profil. Er det personer inden for din branche eller personer, som du kan tilbyde noget fagligt, så kontakt dem, og hør, om de har et behov, du kan opfylde.

18 GUIDE TIL LINKEDIN 18 GOD ARBEJDSLYST Ovenstående er forhåbentlig en hjælp til at komme i gang med LinkedIn, få inspiration til at gøre din profil faglig skarp og sikre synlighed over for den relevante målgruppe. Som det også fremgår af AJKS metaguide til LinkedIn, rummer LinkedIn langt flere værktøjer end dem, der er nævnt i denne guide, som primært har fokus på den skarpe profil og synlighed. I AJKS afholder vi både temavejledningsmøder for ledige medlemmer om LinkedIn samt gå hjem-møder om LinkedIn. De møder er åbne for alle medlemmer af AJKS. På disse møder vender vi både profilen, synlighed og din aktivitet på LinkedIn og går endnu mere i dybden med LinkedIns mange funktionaliteter, såsom Jobagenter på LinkedIn, researchmuligheder m.v. Med denne guide er du godt i gang og kan skabe en skarp målrettet profil, der kan sikre dig synlighed. Hvis du har behov for yderligere info om brugen af LinkedIn som et redskab for jobsøgere, freelancere og selvstændige, må du altid gerne kontakte AJKS karriereteam på karriereteam@ajks.dk Husk, at du løbende skal vedligeholde din LinkedIn-profil. Små ændringer og deling af updates mv. kan du foretage i LinkedIns udemærkede app. Forfatter: Rasmus Hengstenberg, Redigeret af: Patrick Mark Reimers, Grafisk design: Mette Secher

METAGUIDE T IL LINKEDIN V

METAGUIDE T IL LINKEDIN V META GUIDE TIL LINKEDIN METAGUIDE TIL LINKEDIN 2 AJKS METAGUIDE TIL LINKEDIN Når vi i AJKS afholder gå hjem-møde om LinkedIn, får vi altid mange tilmeldinger. En gang oplevede vi at få mere end 200 tilmeldinger

Læs mere

GUIDE TIL LINKEDIN INDHOLD UDDANNELSE OG KURSER 10 INTRO 2 MEN HVAD ER EN LINKEDINPROFIL? 2 KOMPETENCER, ENDORSEMENTS OG ANBEFALINGER 11

GUIDE TIL LINKEDIN INDHOLD UDDANNELSE OG KURSER 10 INTRO 2 MEN HVAD ER EN LINKEDINPROFIL? 2 KOMPETENCER, ENDORSEMENTS OG ANBEFALINGER 11 GUIDE TIL LINKEDIN INTRO 2 MEN HVAD ER EN LINKEDINPROFIL? 2 ADGANG TIL SETTINGS 3 DANSK, ENGELSK ELLER ET TREDJE PROFILSPROG? 3 STANDARDPROFIL OG SEKUNDÆR PROFIL 4 SPROG PÅ BRUGERFLADEN 4 PROFILBILLEDET

Læs mere

Salg med LinkedIn. 1. Del Betydningen af profilen og connections for salg. Online kursus. 2. udgave. Oktober 2012.

Salg med LinkedIn. 1. Del Betydningen af profilen og connections for salg. Online kursus. 2. udgave. Oktober 2012. Din vært: Ole Bach Andersen linkedin.com/in/olebachandersen Salg med LinkedIn Online kursus. 2. udgave. Oktober 2012. 1. Del Betydningen af profilen og connections for salg Introduktion til kurset det

Læs mere

LinkedIn Vejledning. Formålet med LinkedIn. Den grundlæggende opbygning af din profil

LinkedIn Vejledning. Formålet med LinkedIn. Den grundlæggende opbygning af din profil LinkedIn Vejledning Formålet med LinkedIn LinkedIn fungerer på en måde ligesom Facebook bare med fokus på faglighed. Det er en god måde at holde kontakten vedlige med tidligere kollegaer og chefer, søge

Læs mere

Salg med LinkedIn Online kursus 1. Del

Salg med LinkedIn Online kursus 1. Del Salg med LinkedIn Online kursus 1. Del Vi går i gang præcis kl. 12 Kursus : Salg med LinkedIn nr. 1 Dato: september 2012 linkedin.com/in/olebachandersen Introduktion til kurset det praktiske 4 frokost

Læs mere

DSAs guide til LinkedIn: KOM GODT I GANG MED LINKEDIN

DSAs guide til LinkedIn: KOM GODT I GANG MED LINKEDIN DSAs guide til LinkedIn: KOM GODT I GANG MED LINKEDIN INDHOLD DSA Danske Sundhedsorganisationers A-kasse Sankt Annæ Plads 30 1013 København K 3 gode grunde til at være på LinkedIn Hvorfor LinkedIn? Find

Læs mere

LinkedIn Guide. krifa.dk. Krifas LinkedIn guide er til dig, der gerne vil bruge LinkedIn i din jobsøgning. Hvad kan LinkedIn bruges til?

LinkedIn Guide. krifa.dk. Krifas LinkedIn guide er til dig, der gerne vil bruge LinkedIn i din jobsøgning. Hvad kan LinkedIn bruges til? LinkedIn Guide Krifas LinkedIn guide er til dig, der gerne vil bruge LinkedIn i din jobsøgning. krifa.dk Hvad kan LinkedIn bruges til? LinkedIn har verdens største samling af CV er. På verdensplan har

Læs mere

Når man skal udfylde i feltet: branche, kan det være relevant, at se valgmulighederne lidt igennem for at finde den mest passende.

Når man skal udfylde i feltet: branche, kan det være relevant, at se valgmulighederne lidt igennem for at finde den mest passende. Sådan opretter du en LinkedIn profil: - Først starter man med at klikke ind på LinkedIn.com På forsiden ser man en boks til højre på skærmen. Her har man mulighed for at oprette sin profil ved hjælp af

Læs mere

Kom godt i gang med LinkedIn

Kom godt i gang med LinkedIn Kom godt i gang med LinkedIn March 2017 Indholdsfortegnelse Hvad er LinkedIn?... 3 Abonnementstyper på LinkedIn... 3 LinkedIn er en søgemaskine... 4 Profilens mest basale sektioner... 4 Billede... 4 Overskrift:...

Læs mere

Få gode råd til, hvordan du bruger LinkedIn som et værktøj til din jobsøgning.

Få gode råd til, hvordan du bruger LinkedIn som et værktøj til din jobsøgning. Miniguide Sådan bruger du LinkedIn i din jobsøgning LinkedIn er meget mere end en online profil, hvor du synliggør dit CV for omverdenen. Få gode råd til, hvordan du bruger LinkedIn som et værktøj til

Læs mere

METAGUIDE TIL LINKEDIN V1 201 6

METAGUIDE TIL LINKEDIN V1 201 6 META GUIDE TIL LINKEDIN METAGUIDE TIL LINKEDIN 2 5 KARAKTERISTIKA VED LINKEDIN Når vi i AJKS afholder gå hjem-møder om LinkedIn, får vi altid mange tilmeldinger. Vi har blandt andet oplevet at få mere

Læs mere

Kom godt i gang med LinkedIn

Kom godt i gang med LinkedIn Kom godt i gang med LinkedIn En guide til dig, der vil netværke og søge job med LinkedIn. Tryghed giver overskud Din Sundhedsfaglige A-kasse Din Sundhedsfaglige A-kasse Sankt Annæ Plads 30 1250 København

Læs mere

Lær at sælge med LinkedIn. Del 1: Din profil

Lær at sælge med LinkedIn. Del 1: Din profil Lær at sælge med LinkedIn Del 1: Din profil Kom godt i gang 1) Undgå at spamme dit netværk med ligegyldige opdateringer Før du går i gang med at ændre i din profil, er der en vigtig ting, du skal gøre.

Læs mere

A Publication of Company XYZ

A Publication of Company XYZ A Publication of Company XYZ En guide for studerende om LinkedIn I guiden her får du tips til, hvordan du laver en grundlæggende LinkedIn-profil, og hvordan du kan bruge den til at synliggøre dig selv

Læs mere

Brug LinkedIn Professionelt Middelfart Erhvervscenter 26/02-13

Brug LinkedIn Professionelt Middelfart Erhvervscenter 26/02-13 Brug LinkedIn Professionelt Middelfart Erhvervscenter 26/02-13 LinkedIn nutidens digitale golfbane FAKTA Profil typer Netværk on & offline Personlige branding Den personlige profil basis Connections @

Læs mere

LinkedIn for professsionelle

LinkedIn for professsionelle LinkedIn for professsionelle Salg, markedsføring, rekruttering og networking Dato: august 2012 Ole Bach Andersen 53% af LinkedIns omsætning er salg af rekrutterings- og employer branding-løsninger 27%

Læs mere

Webinar om LinkedIn. Louise Holland Heide. Videncentret for Landbrug. 11. marts 2014

Webinar om LinkedIn. Louise Holland Heide. Videncentret for Landbrug. 11. marts 2014 Webinar om LinkedIn Louise Holland Heide Videncentret for Landbrug 11. marts 2014 Inden klokken bliver 15.15 kan du: Lige kort præsentere dig i chatten Dit navn, hvor du arbejder og med hvad Husk at du

Læs mere

Guide til LinkedIn og det nye design. Februar 2017

Guide til LinkedIn og det nye design. Februar 2017 Guide til LinkedIn og det nye design Februar 2017 Overordnet om LinkedIn LinkedIn er et socialt netværk målrettet erhvervslivet med 1,7 mio. brugere i Danmark. På LinkedIn kan du holde styr på dine kontakter

Læs mere

Styrk din virksomhed gennem LinkedIn

Styrk din virksomhed gennem LinkedIn Styrk din virksomhed gennem LinkedIn // 9. september 2014 // Revisordøgnet *14 Vi tror på værdien i at dele viden //1 Vi tror på værdien i at dele viden //2 Udvalgte kunder Vi tror på værdien i at dele

Læs mere

Guide til LinkedIn Guide til LinkedIn

Guide til LinkedIn Guide til LinkedIn 1 // 1. Guide Din strategi til LinkedIn på LinkedIn // 2. Få en stærk profil // 3. Søg job på LinkedIn // 4. Skab relationer og synlighed // 5. Bliv inspireret af andre i karrieren // 1 Guide til LinkedIn

Læs mere

Networking og Personlig branding med LinkedIn

Networking og Personlig branding med LinkedIn Foredrag hos Kost & Ernæringsforbundet 18. september 2012 Networking og Personlig branding med LinkedIn Morten Vium Find mig på LinkedIn: mortenvium.dk/linkedin Mere om mine foredrag: ModerneJobsøger.dk/foredrag-linkedin-ekspert-morten-vium

Læs mere

Linkind - Optimal profilopsætning

Linkind - Optimal profilopsætning Linkind - Optimal profilopsætning 1. LinkedIn Formål: Gør dig synlig for virksomheder, lav dit professionelle netværk. LinkedIn er alt andet en Facebook Du kan oprette en personlig profil Du kan oprette

Læs mere

Guide til LinkedIn. Dos and Don ts på LinkedIn. Professionaliser din virksomheds omdømme på de sociale medier:

Guide til LinkedIn. Dos and Don ts på LinkedIn. Professionaliser din virksomheds omdømme på de sociale medier: Professionaliser din virksomheds omdømme på de sociale medier: Guide til LinkedIn Dos and Don ts på LinkedIn Skrevet af: Line Poulsen, Konsulent i DI Handel Harald Tokerød, Strategisk Digital Rådgiver

Læs mere

Hvad er LinkedIn? Vil du møde nye kunder og kandidater til jobs? - Sammen kan vi det hele!

Hvad er LinkedIn? Vil du møde nye kunder og kandidater til jobs? - Sammen kan vi det hele! Hvad er LinkedIn? Vil du møde nye kunder og kandidater til jobs? - Sammen kan vi det hele! LinkedIn Har du overvejet at udvide dit netværk med rekruttering til jobs, finde nye kunder og finde sparring

Læs mere

CV FORM MÅLGRUPPE KOMMENTARER

CV FORM MÅLGRUPPE KOMMENTARER Rekrutteringsdatabaser Rekrutterings-databaser Jobcentre Jobbaser Fagforeninger Jobudbydere A-kasser Udvalget er stort af rekrutterings- og CV-banker, hvor dit CV kan blive optaget. De findes blandt andet

Læs mere

Online branding - er du ikke synlig på nettet, eksisterer du ikke! Magistrene forår 2015 v.abelone Glahn

Online branding - er du ikke synlig på nettet, eksisterer du ikke! Magistrene forår 2015 v.abelone Glahn Online branding - er du ikke synlig på nettet, eksisterer du ikke! Magistrene forår 2015 v.abelone Glahn Kilde: tatoosales.com Det Virtuelle Håndtryk Branding online Det virtuelle håndtryk består af det,

Læs mere

Sociale medier en katalysator for salget

Sociale medier en katalysator for salget Sociale medier en katalysator for salget Anne Tingleff 13/9 2012 2 Facebook versus LinkedIn i Danmark Sociale medier i Danmark Danmarks statistik 2011 54% af danskerne bruger sociale medier Ca. 85 % af

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. INDLEDNING... 7 Pia Fuglsang Bach, community redaktør, Berlingske. KAPITEL ET... 9 LinkedIn for virksomheder

INDHOLDSFORTEGNELSE. INDLEDNING... 7 Pia Fuglsang Bach, community redaktør, Berlingske. KAPITEL ET... 9 LinkedIn for virksomheder INDHOLDSFORTEGNELSE INDLEDNING... 7 Pia Fuglsang Bach, community redaktør, Berlingske KAPITEL ET... 9 LinkedIn for virksomheder Hvorfor have en virksomhedsprofil på LinkedIn?... 10 Overvejelser inden du

Læs mere

Networking og Jobsøgning med LinkedIn

Networking og Jobsøgning med LinkedIn Foredrag hos Hanne Rude 8. oktober 2012 Networking og Jobsøgning med LinkedIn Morten Vium Find mig på LinkedIn: mortenvium.dk/linkedin Mere om mine foredrag: ModerneJobsøger.dk/foredrag-linkedin-ekspert-morten-vium

Læs mere

Dato: 30-08-2011. Session nr. 3 30. august 2011 Kl. 13:00 15:00 1. sal, rum 22 International kommunikation i den globale forretning

Dato: 30-08-2011. Session nr. 3 30. august 2011 Kl. 13:00 15:00 1. sal, rum 22 International kommunikation i den globale forretning Dato: 30-08-2011 Event: MMSM Session nr. 3 30. august 2011 Kl. 13:00 15:00 1. sal, rum 22 International kommunikation i den globale forretning Emne : Marinebranchen og Web 2.0. Twitter, LinkedIn, Facebook

Læs mere

LinkedIn som karriereredskab. Ulla Meinecke-Søes, ums@dm.dk

LinkedIn som karriereredskab. Ulla Meinecke-Søes, ums@dm.dk LinkedIn som karriereredskab Ulla Meinecke-Søes, ums@dm.dk Program og forventninger Hvad er LinkedIn og hvorfor LinkedIn? Nu går vi på LinkedIn Din profil, headline, summary, kontakter m.m. Pause Grupper,

Læs mere

LINKED-IN OPTIMERING HVORFOR OG HVORDAN?

LINKED-IN OPTIMERING HVORFOR OG HVORDAN? LINKED-IN OPTIMERING HVORFOR OG HVORDAN? ALLE SPØRGSMÅL ER VELKOMNE 2 DELE DEL 1: HVAD ER FORMÅLET MED LINKEDIN? Reflektioner over mediet, og formålet ved at bruge det DEL 2: HVORDAN SKRIVER MAN EN LINKEDIN

Læs mere

BRUGERMANUAL. Virksomhedsprofil på Professionel, skarp og internationalt orienteret...

BRUGERMANUAL. Virksomhedsprofil på   Professionel, skarp og internationalt orienteret... BRUGERMANUAL Virksomhedsprofil på www.foodfromdenmark.com Professionel, skarp og internationalt orienteret... DIN GUIDE TIL EN PROFESSIONEL VIRKSOMHEDSPROFIL For at give din virksomhedsprofil det allerbedste

Læs mere

KOM I GANG MED LINKEDIN

KOM I GANG MED LINKEDIN KOM I GANG MED LINKEDIN KORT OM LINKEDIN H VA D E R L I N K E D I N? H VO R DA N B R U G E R M A N D E T? KORT OM LINKEDIN HVAD ER LINKEDIN? Erhvervslivets Facebook På verdensplan har LinkedIn mere end

Læs mere

Salg med LinkedIn Online kursus 2. Del

Salg med LinkedIn Online kursus 2. Del Salg med LinkedIn Online kursus 2. Del Leadgenerering Kursus : Salg med LinkedIn nr. 2 Dato: oktober 2012 linkedin.com/in/olebachandersen Introduktion til kurset det praktiske 4 frokost webinars af30 min

Læs mere

Skab jobmuligheder og gode relationer med LinkedIn

Skab jobmuligheder og gode relationer med LinkedIn Skab jobmuligheder og gode relationer med LinkedIn // 16. maj 2011 Vi tror på værdien i at dele viden //1 Vi tror på værdien i at dele viden! Hos Digital Works sikrer vi, at virksomheder og organisationer

Læs mere

Online Markedsføring // 2015

Online Markedsføring // 2015 Din virksomhed har tre medier 1. Medier som I ejer 2. Medier som I betaler for 3. Medier som I gør jer fortjent til Hvilken kategori tilhører de sociale medier? 3 faktorer er fælles for de sociale medier

Læs mere

November, 2015 Julie Poulsen, Koncern Digital UNDERVISNING I LINKEDIN

November, 2015 Julie Poulsen, Koncern Digital UNDERVISNING I LINKEDIN November, 2015 Julie Poulsen, Koncern Digital UNDERVISNING I LINKEDIN OPTIMER DIN URL Når du opretter din LinkedIn-profil, får du som standard en url (www.linkedin.com/juliepoulsen), som indeholder tal

Læs mere

SEO-strategi. Kunde logo

SEO-strategi. Kunde logo SEO-strategi Kunde logo Formålet SEO-strategien skal ved udførsel skabe mere trafik til KUNDE, samt styrke deres branding. SEO-strategien skal være med til at belyse nogle af de problematikker som KUNDEløser

Læs mere

Salg med LinkedIn Online kursus 4. Del

Salg med LinkedIn Online kursus 4. Del Salg med LinkedIn Online kursus 4. Del Vi går i gang præcis kl. 12 Kursus : Salg med LinkedIn nr. 1 Dato: september 2012 linkedin.com/in/olebachandersen Introduktion til kurset indholdet 1. Betydningen

Læs mere

Salg med LinkedIn Online kursus 4. Del

Salg med LinkedIn Online kursus 4. Del Salg med LinkedIn Online kursus 4. Del Vi går i gang præcis kl. 12 Kursus : Salg med LinkedIn nr. 2 Dato: oktoberber 2012 linkedin.com/in/olebachandersen Introduktion til kurset indholdet 1. Betydningen

Læs mere

Avanceret brug af. Berlingske Business Berlingsalen, 3. februar Annemarie Kirk, Haai

Avanceret brug af. Berlingske Business Berlingsalen, 3. februar Annemarie Kirk, Haai Avanceret brug af Berlingske Business Berlingsalen, 3. februar Annemarie Kirk, Haai Haai Fokus på digital rådgivning og forretningsudvikling Stiftet i 2011 af Annemarie Kirk, tidligere Digital udviklingschef

Læs mere

Facebookmanual til frivillige i Mødrehjælpen

Facebookmanual til frivillige i Mødrehjælpen 14. marts 2016 Facebookmanual til frivillige i Mødrehjælpen Indhold 1. Sådan opretter du en side... 2 2. Sådan giver du rettigheder til dem, der skal administrere siden... 3 3. Sådan ændres sidens URL/brugernavn...

Læs mere

Tweet dine råd. - og gør dem levende med Vine og Instagram

Tweet dine råd. - og gør dem levende med Vine og Instagram Tweet dine råd - og gør dem levende med Vine og Instagram Indhold Twitter Opret Twitter Indstillinger og Twitter Skriv en Tweet Brug af Twitter Brug af flere Twitter konti Vine Opret Vine Optag Vine Del

Læs mere

Sådan bruger du Facebook sider

Sådan bruger du Facebook sider Sådan bruger du Facebook sider Timeline designet er på samme måde som i de personlige profiler. Det giver mulighed for at lave en flot designet side for sin virksomhed, organisation eller forening. Siderne

Læs mere

UGE 47: Digitale Strategier. #stormvind

UGE 47: Digitale Strategier. #stormvind UGE 47: Digitale Strategier En slide om Dorte Min passion: At påvirke virksomheder, så det kan mærkes! 20+ års erfaring fra IT-branchen Lever af at sælge viden & rådgivning Iværksætter lige som dig Social

Læs mere

Brugervejledning. Brugervejledning til app og web-indgang

Brugervejledning. Brugervejledning til app og web-indgang 1 til app og web-indgang 2 Indhold... 1 App... 3 Login... 3 Forside mulighed 1... 3 Forside mulighed 2... 4 Indstilling og profil... 5 Kort over netværksgrupper... 5 Virksomhedsoversigt... 6 Medlemsoversigt...

Læs mere

Vejledning. - til redigering af Jeres visitkort, kontaktoplysninger og kontaktpersoner

Vejledning. - til redigering af Jeres visitkort, kontaktoplysninger og kontaktpersoner Vejledning - til redigering af Jeres visitkort, kontaktoplysninger og kontaktpersoner Indhold 1.0 Foreningens visitkort... 2 1.1 Rediger oplysninger... 3 1.2 Kontaktpersoner... 9 1.2.1 Opret ny eller flere

Læs mere

Sådan får virksomheder succes med LinkedIn

Sådan får virksomheder succes med LinkedIn Sådan får virksomheder succes med LinkedIn Ny bog fyldt med præcise vejledninger giver tip til, hvordan virksomheder kan få noget kommercielt ud af LinkedIn. Af Ulla Bechsgaard, Ledersucces.dk Arbejd professionelt

Læs mere

Opret dit CV. Jeg søger job som. Når du skal oprette dit CV, skal du logge ind på www.jobnet.dk.

Opret dit CV. Jeg søger job som. Når du skal oprette dit CV, skal du logge ind på www.jobnet.dk. Opret dit CV Når du skal oprette dit CV, skal du logge ind på www.jobnet.dk. Derefter klikker du på 'MIN JOBSØGNING' i den sorte menu øverst på siden. Du kan se 'Jobnets værktøjer', og du kan få mere at

Læs mere

Tjek-liste. Har du styr på dine digitale vaner og værktøjer? Tjeklisten er udarbejdet af Karin Høgh og Lisbeth Scharling

Tjek-liste. Har du styr på dine digitale vaner og værktøjer? Tjeklisten er udarbejdet af Karin Høgh og Lisbeth Scharling Tjek-liste Har du styr på dine digitale vaner og værktøjer? Det har jeg styr på Kan vente Haster Tjeklisten er udarbejdet af Karin Høgh og Lisbeth Scharling Sådan bruger du tjeklisten: Bruge en times tid

Læs mere

Loyalitetsreglen. Folk køber fra dem, de kender

Loyalitetsreglen. Folk køber fra dem, de kender LinkedIn Velkommen Loyalitetsreglen Folk køber fra dem, de kender Grundlaget for succes Opbygning af netværk Løbende optimering, justering & udvikling Ressourcer til planlægning, administration & produktion

Læs mere

Dit CV på jobnet.dk Side 1. Indhold

Dit CV på jobnet.dk Side 1. Indhold DIT CV PÅ JOBNET.DK Dit CV på jobnet.dk Side 1 Indhold 1. CV et din nøgle til dagpenge og job.... 2 2. Derfor skal dit CV på jobnet.dk... 2 3. CV-samtalen... 2 4. Generelle krav... 2 5. Undgå problemer

Læs mere

FÅ TOPTUNET LINKEDIN PROFILEN TIL DIG I SALG OG MARKETING

FÅ TOPTUNET LINKEDIN PROFILEN TIL DIG I SALG OG MARKETING FÅ TOPTUNET LINKEDIN PROFILEN TIL DIG I SALG OG MARKETING HVEM ER VI? Business Danmark er en professionel fagforening for alle, der arbejder med salg og marketing. Vi tilbyder medlemmerne juridisk rådgivning,

Læs mere

Markedsføringskanaler

Markedsføringskanaler Markedsføringskanaler Der findes et hav af markedsføringskanaler, som du kan bruge til at promovere og køre din forretning igennem, men vi har her udvalgt 3 digitale kanaler, som er stærke og effektive

Læs mere

FÅ SVAR PÅ DINE PC-SPØRGSMÅL:

FÅ SVAR PÅ DINE PC-SPØRGSMÅL: FÅ SVAR PÅ DINE PC-SPØRGSMÅL: Velkommen til det nye I Komputer for alles Spørg os Forum har læserne fået løst næsten 0.000 pc-problemer i de seneste år. Nu har vi gjort den populære tjeneste endnu bedre,

Læs mere

Den nye klub hjemmeside.

Den nye klub hjemmeside. Den nye klub hjemmeside. Ved login i typo3, bliver du mødt med dette billede. Det viser sidetræet. Om man skal bruge listevisning eller sidevisning, afhænger af, hvilket indholdselement man arbejder i.

Læs mere

Microsoft Pinpoint Guide

Microsoft Pinpoint Guide Microsoft Pinpoint Guide Indhold: 01 Kom på Pinpoint Opret en ny profil Rediger din profil 02 Opret en annonce 03 Brug dit dashboard 04 Optimer din Pinpoint profil Kundevurderinger 05 Søgning på Pinpoint

Læs mere

Professionshøjskolen Metropol, NCE. Blog om læreproces. Med WordPress.com

Professionshøjskolen Metropol, NCE. Blog om læreproces. Med WordPress.com Professionshøjskolen Metropol, NCE Blog om læreproces Med WordPress.com For særligt tilrettelagt diplommodul / v. lektor Hanne Søgaard 23-01-2017 Indhold Blog om læreproces... 2 Hvad er en blog... 2 Din

Læs mere

Få toptunet LinkedIn profilen. Til dig i salg og marketing

Få toptunet LinkedIn profilen. Til dig i salg og marketing Få toptunet LinkedIn profilen Til dig i salg og marketing Hvem er vi? Business Danmark er en professionel fagforening for alle, der arbejder med salg og marketing. Vi tilbyder medlemmerne juridisk rådgivning,

Læs mere

Sådan kan advokater bruge LinkedIn

Sådan kan advokater bruge LinkedIn Sådan kan advokater bruge LinkedIn Introduktion til sociale medier og praktisk LinkedIn workshop Dato: September 2011 Ole Bach Andersen Professionel anvendelse af sociale medier 1. DEL: INTRODUKTION Side

Læs mere

Hvordan tiltrækkes de rette kandidater? 15. marts 2019

Hvordan tiltrækkes de rette kandidater? 15. marts 2019 Hvordan tiltrækkes de rette kandidater? HR indsats via LinkedIn 15. marts 2019 HR på LinkedIn Muligheder! Er det kandidaterne der vælger virksomhederne eller virksomhederne der vælger kandidaterne? Hvad

Læs mere

Velkommen til Workshop om udsøgning af virksomheder og telefonisk kontakt til virksomheder. Værs go - tag gerne noget at drikke

Velkommen til Workshop om udsøgning af virksomheder og telefonisk kontakt til virksomheder. Værs go - tag gerne noget at drikke Velkommen til Workshop om udsøgning af virksomheder og telefonisk kontakt til virksomheder Værs go - tag gerne noget at drikke Dagens program 9.00 Velkomst 9.15 Oplæg om udsøgning af virksomheder og netværk

Læs mere

Sådan beskytter du dit privatliv på Facebook - 1 - Grundlæggende oversigtsoplysninger - 2 - Deling fra Facebook - 3 - Applikationer og websites - 3 -

Sådan beskytter du dit privatliv på Facebook - 1 - Grundlæggende oversigtsoplysninger - 2 - Deling fra Facebook - 3 - Applikationer og websites - 3 - Sådan beskytter du dit privatliv på Facebook - 1 - Grundlæggende oversigtsoplysninger - 2 - Deling fra Facebook - 3 - Applikationer og websites - 3 - Blokeringslister - 4 - Kontrol af, hvordan du deler

Læs mere

Det Naturvidenskabelige Fakultet. Introduktion til Blackboard (Øvelser) Naturvidenskabeligt Projekt 2006 Prøv at forske

Det Naturvidenskabelige Fakultet. Introduktion til Blackboard (Øvelser) Naturvidenskabeligt Projekt 2006 Prøv at forske Det Naturvidenskabelige Fakultet Introduktion til Blackboard (Øvelser) Naturvidenskabeligt Projekt 2006 Prøv at forske Indholdsfortegnelse Introduktion til Blackboard Content System...3 Øvelse 01 individuel:

Læs mere

Værdien af Social Selling

Værdien af Social Selling Værdien af Social Selling //4. november 2015 Vi tror på værdien i at dele viden //1 Vi tror på værdien i at dele viden //2 Hvem arbejder vi bl.a. med Vi tror på værdien i at dele viden //3 Klassisk salgsmodel

Læs mere

Dansk Magisterforening Brug sociale medier til at starte din forretning. Ingen genveje, men mange muligheder. Overvejelse 04-11-2015

Dansk Magisterforening Brug sociale medier til at starte din forretning. Ingen genveje, men mange muligheder. Overvejelse 04-11-2015 Dansk Magisterforening Brug sociale medier til at starte din forretning v. Abelone Glahn Kun til privat brug, ikke til videresendelse eller deling www.abeloneglahn.dk Fjendstrupvej 2 4850 Stubbekøbing

Læs mere

GUIDE: SKÆRP DIT BRAND!

GUIDE: SKÆRP DIT BRAND! En gratis e-guide til dig fra Stormvind. - med håb om at du kan lide smagen i denne digitale smagsprøve på Velbekomme! Dorte 1 Inden du går i gang med at investere din tid i at implementere nogle af disse

Læs mere

Jysk Online Medie ApS - Vestergade 32, 8600 Silkeborg - Tlf.:

Jysk Online Medie ApS - Vestergade 32, 8600 Silkeborg - Tlf.: Brugervejledning til hjemmeside Kristian Kalajdzic Denne vejledning har til formål at hjælpe dig til at tilgå, vedligeholde og benytte din hjemmeside. Vejledningen henvender sig til hjemmesider bygget

Læs mere

Workshop B: Lær at bruge LinkedIn

Workshop B: Lær at bruge LinkedIn Workshop B: Lær at bruge LinkedIn LinkedIn oplæg ved Dansk Journalistforbund Kreds 4 Østjylland (Netværkscafé) Hvad er Linkedin Socialt medie + meget mere! Professionelt netværk, pt. ca. 1.800.000 profiler

Læs mere

DM18. [Personling Branding] 3 konkrete tips til at brage igennem lydmuren på LinkedIn.

DM18. [Personling Branding] 3 konkrete tips til at brage igennem lydmuren på LinkedIn. DM18 [Personling Branding] 3 konkrete tips til at brage igennem lydmuren på LinkedIn. Kort om mig Indehaver af KommunikationsBureauet Personlig brand coach og konsulent: Performance, præsentation, kropssprog

Læs mere

v PRO S LINKEDIN-GUIDE

v PRO S LINKEDIN-GUIDE PRO S LINKEDIN-GUIDE INDHOLDS- FORTEGNELSE LinkedIn-guide... 5 LinkedIn-profilen er et anderledes CV... 6 Hvad er hvad?.... 7 Hvilket sprog skal du skrive på?... 8 Eksempler på gode profiler.... 9 LinkedIn-profilens

Læs mere

WordPress kursus KEA

WordPress kursus KEA WordPress kursus KEA HVAD ER WORDPRESS? Verdens mest populære CMS, som bliver brugt på 26 % af alle websites. Oprindeligt skabt som et blogging-cms, men bliver nu brugt af medier, webshops og corporate.

Læs mere

Vejledning til Jobnet for Arbejdsgiver JobAG. CV-søgning

Vejledning til Jobnet for Arbejdsgiver JobAG. CV-søgning Vejledning til Jobnet for Arbejdsgiver JobAG CV-søgning Version: 1.0 Oprettet den 20. december 2018 INDHOLD 1. INDLEDNING... 3 2. CV-SØGNING OG FORSIDEN AF JOBAG... 3 3. CV-SØGNING... 5 3.1 OPSÆTNING AF

Læs mere

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress.

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet og lægge nyt på din hjemmeside. Guiden er skrevet

Læs mere

VELKOMMEN 3. KOM GODT I GANG 4 Log ind 5 Kontrolpanel 6 Tilpas profil 7 Tilknyt hold 8 Tilknyt fag 9

VELKOMMEN 3. KOM GODT I GANG 4 Log ind 5 Kontrolpanel 6 Tilpas profil 7 Tilknyt hold 8 Tilknyt fag 9 VEJLEDNING 1.0 Indhold VELKOMMEN 3 KOM GODT I GANG 4 Log ind 5 Kontrolpanel 6 Tilpas profil 7 Tilknyt hold 8 Tilknyt fag 9 SÅDAN OPRETTER DU EN QUIZ 10 Quiz info 11 Tilføj spørgsmål 12 Tilføj formel til

Læs mere

Pinterest Kickstart din pinning

Pinterest Kickstart din pinning Pinterest Kickstart din pinning www.amnielsen.com Pinte- Det sociale netværk Pinterest er ikke voldsomt brugt i Danmark, men i USA har Pinterest de seneste par år været det nye sort i marketing og salgsøjemed

Læs mere

Tips & ideer om kommunikation

Tips & ideer om kommunikation Tips & ideer om kommunikation Hvis du gerne vil vide Hvad du er gået glip af de sidste mange måneder, så fortvivl ej. Her er et uddrag af de (helt gratis og ultra nyttige) nyhedsbreve, der hver måned lander

Læs mere

Et nyt vindue vil åbne beder dig om at indtaste dit "Navn ", " Last Name " og " Password" - "Job Title " er ikke nødvendigt at bruge.

Et nyt vindue vil åbne beder dig om at indtaste dit Navn ,  Last Name  og  Password - Job Title  er ikke nødvendigt at bruge. Yammer for " Dummies " Manual Den URL Yammer er : www.yammer.com Du vil modtage en invitation til Yammer. Invitationen sendes til butikken e- mail -adresse (f.eks 2199@br-leg.dk ) og / eller til din butikschef

Læs mere

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold:

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress: Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet eller tilføje nyt på din hjemmeside. Guiden er skrevet

Læs mere

IsenTekst Indhold til Internettet. Manual til Wordpress.

IsenTekst Indhold til Internettet. Manual til Wordpress. Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet eller tilføje nyt på din hjemmeside. Guiden er skrevet

Læs mere

Sådan laver du gode. opdateringer på Facebook

Sådan laver du gode. opdateringer på Facebook Sådan laver du gode opdateringer på Facebook Indhold Indhold 2 Indledning 3 Hold linjen 4 Vær på linje med virksomhedens overordnede identitet 4 Unik stemme 5 Brug virksomhedens unikke stemme 5 Skab historier

Læs mere

Pinpoint Tips & Tricks

Pinpoint Tips & Tricks Pinpoint Tips & Tricks En online markedsplads for Microsoft partnere til at vise deres løsninger og services, baseret på Microsoft teknologi. Agenda Hvad for du ud af Pinpoint Maksimer din synlighed på

Læs mere

4 TRIN TIL EN LINKEDIN-PROFIL, DER SÆLGER

4 TRIN TIL EN LINKEDIN-PROFIL, DER SÆLGER 4 TRIN TIL EN LINKEDIN-PROFIL, DER SÆLGER AT ARBEJDE MED SALG PÅ LINKEDIN FRA EN MIDDELMÅDIG PROFIL, SVARER TIL AT PRØVE AT KØRE STÆRKT I EN BIL UDEN DÆK Din salgssucces på LinkedIn er dybt afhængig af

Læs mere

Social Media Strategi Muligheder og udfordringer. November 2011 Trine-Maria Kristensen www.linkedin.com/in/trinemaria

Social Media Strategi Muligheder og udfordringer. November 2011 Trine-Maria Kristensen www.linkedin.com/in/trinemaria Social Media Strategi Muligheder og udfordringer November 2011 Trine-Maria Kristensen www.linkedin.com/in/trinemaria Trine-Maria Kristensen Cand. scient. soc (PR) Marketing & Kommunikation Weblog: Hovedet

Læs mere

Denne vejledning tager dig igennem forskellige aspekter ved at lave et CV i Pure. Klik på teksten neden for for at hoppe direkte til et afsnit.

Denne vejledning tager dig igennem forskellige aspekter ved at lave et CV i Pure. Klik på teksten neden for for at hoppe direkte til et afsnit. Akademisk CV i Pure Denne vejledning tager dig igennem forskellige aspekter ved at lave et CV i Pure. Klik på teksten neden for for at hoppe direkte til et afsnit. Hvad bruges CV er i Pure til? Find CV-funktionen,

Læs mere

Strategisk brug af Sociale Medier. 9. maj 2011 Trine-Maria Kristensen

Strategisk brug af Sociale Medier. 9. maj 2011 Trine-Maria Kristensen Strategisk brug af Sociale Medier 9. maj 2011 Trine-Maria Kristensen Trine-Maria Kristensen Cand. scient. soc (PR) Marketing & Kommunikation Hovedet på bloggen siden 2004 Rådgivning og undervisning om

Læs mere

#30DageMedBranding. Guiden er under løbende evaluering og opdatering og du kan downloade nye versioner her. Henrik G. Qvottrup

#30DageMedBranding. Guiden er under løbende evaluering og opdatering og du kan downloade nye versioner her. Henrik G. Qvottrup #30DageMedBranding Følgende er en enkel guide til et bedre personligt brand på internettet. Processen løber over 30 dage og hver dag skal du gøre en ny ting. Nogen gange vil du blive nødt til at udskyde,

Læs mere

Gruppér dine Facebook-venner... 2. Kontrollér dine venners adgangsniveau til din profil... 2. Bestem hvem der har adgang til dine fotos...

Gruppér dine Facebook-venner... 2. Kontrollér dine venners adgangsniveau til din profil... 2. Bestem hvem der har adgang til dine fotos... Styr dit privatliv på Facebook Hvorfor skal alle mine venner have en nyhed om, at jeg lige er gået fra kæresten? Hvorfor kan jeg lige pludselig optræde i en annonce for Anders Foghs fanside? Hvordan har

Læs mere

INFLUENCERS. Nemt igang på internettet. Kom hurtigt igang med det du er god til. Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k

INFLUENCERS. Nemt igang på internettet. Kom hurtigt igang med det du er god til. Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k INFLUENCERS Nemt igang på internettet Kom hurtigt igang med det du er god til Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k STOR effekt - billig løsning Hej, jeg hedder Anders Søndergaard, og jeg er selvstændig

Læs mere

Sociale Medier eguide. Hvem rammer vi bedst hvor? Hvordan er medierne forskellige? Hvad skal vi producere af indhold? og med hvilket formål?

Sociale Medier eguide. Hvem rammer vi bedst hvor? Hvordan er medierne forskellige? Hvad skal vi producere af indhold? og med hvilket formål? Sociale Medier eguide Hvem rammer vi bedst hvor? Hvordan er medierne forskellige? Hvad skal vi producere af indhold? og med hvilket formål? Kort om guiden Denne guide er lavet til dig, der synes, at det

Læs mere

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme 2 Kære læser, Ja, måske ved du allerede alt det, jeg vil fortælle dig i det nedenstående. Måske har du slet ikke brug for

Læs mere

Vejledning til Forum på Foreningens Hjemmeside. Skrevet af Carl Andersen Vemmelev Webdesign

Vejledning til Forum på Foreningens Hjemmeside. Skrevet af Carl Andersen Vemmelev Webdesign Vejledning til Forum på Foreningens Hjemmeside Skrevet af Carl Andersen Vemmelev Webdesign 1 Anvendelse af vejledning: Vejledningen fortæller hvordan du bruger og formaterer indlæg på Korsør Roklubs Forum.

Læs mere

Facebook Timeline FACEBOOK TIMELINE KOMPLET GUIDE TIL FACEBOOK TIMELINE. Udarbejdet af Kasper Ebsen webdanmark.com

Facebook Timeline FACEBOOK TIMELINE KOMPLET GUIDE TIL FACEBOOK TIMELINE. Udarbejdet af Kasper Ebsen webdanmark.com Facebook Timeline KOMPLET GUIDE TIL FACEBOOK TIMELINE Udarbejdet af Kasper Ebsen webdanmark.com W EBDANMARK.COM APS T: +45 7020 1619 CVR 25 85 88 32 SØNDERHØJ 7 DK- 8260 VIBY J F: +45 7020 1629 INFO@W

Læs mere

Guide til oprettelse/redigering af events på bornholm.info

Guide til oprettelse/redigering af events på bornholm.info Guide til oprettelse/redigering af events på bornholm.info Trin Login Beskrivelse 1. Login på hjemmesiden: URL: http://bornholm.info/wp-admin/ Brugernavn: se mailen Adgangskode: se mailen Opret event 1.

Læs mere

Velkommen. I gang med Ondisplay

Velkommen. I gang med Ondisplay Velkommen I gang med Ondisplay Log ind på Ondisplay Tast den URL du har fået af Ondisplay. Det kan være: http://admin.ondisplay.dk eller http://ditfirmanavn.ondisplay.dk (Bemærk: ingen www) På logon-siden

Læs mere

Content der giver dig SEO- Værdi - en selvhjælpsguide!

Content der giver dig SEO- Værdi - en selvhjælpsguide! Content der giver dig SEO- Værdi - en selvhjælpsguide! Sådan finder du på content, der giver dig SEO- Værdi! Inden for online markedsføring læner vi os næsten altid op ad søgeord, når vi skal skrive nyt

Læs mere

Guide. Administration af FDF.dk/Nyborg. 1. Udgave 2008. Ide og layout Christoffer S. Rasmussen

Guide. Administration af FDF.dk/Nyborg. 1. Udgave 2008. Ide og layout Christoffer S. Rasmussen Guide Administration af FDF.dk/Nyborg 1. Udgave 2008 Ide og layout Christoffer S. Rasmussen FDF.Dk/NyboRG Den nye hjemmeside for FDF Nyborg er baseret på et bloksystem. Det vil sige at det er super nemt

Læs mere