Endnu engang hjerteligt velkommen til Vores repræsentantskabsmøde her i Nyborg.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Endnu engang hjerteligt velkommen til Vores repræsentantskabsmøde her i Nyborg."

Transkript

1 Kære Repræsentantskab. Endnu engang hjerteligt velkommen til Vores repræsentantskabsmøde her i Nyborg. Hvor er det dejligt at se at vi igen I år er mange der igen er mødt op til 2 spændende dage her i Nyborg. Det at vi i Domea.dk har et beboerdemokrati som er aktivt og deltagende er et uvurderligt aktiv for en boligorganisation som Domea.dk, det er Jer der hjemme i Jeres lokale organisationer gør et stort stykke arbejde det daglige, det er Jer der træffer beslutninger i Jeres egne organisationer, og dermed tager et ansvar for en lang række af beslutninger, beslutninger som er med til at gøre det trygt og godt at bo i en Domea.dk administreret bolig. Det skal i have en stor tak for begyndte med resultatet af en af de helt store beslutninger. Det var her vi sænkede priserne på administrationen med 20 % i gennemsnit, en beslutning der var truffet i tæt samarbejde med bestyrelserne landet over, og en beslutning der betyder noget for os alle, idet besparelsen jo er med til at sikre en bedre økonomi ude hos os alle. Dette kunne lade sig gøre fordi I udviste det nødvendige mod til at skabe forandringer og effektiviseringer i dagligdagen. Modet til at være med til at nedsætte huslejen via effektiviseringer og andre måder at gøre tingene på ude lokalt. Det er flot, og viser at alle tør tage ansvar for at være med til at Domea.dk landet over er kendt som et selskab der udviser ansvarlighed for lejerne penge, og gør det muligt at vi kan tilbyde boliger, som ganske almindelige mennesker har råd til at bo i. I år og næste år vil vi se resultatet af endnu flere beslutninger der er truffet i samarbejde med bestyrelserne. Vi skal fortsætte med at effektivisere driften af vores boliger, bl.a. ved hjælpe af digitalisering. Det skal være med til at sikre at også i fremtiden har gode og trygge boliger, boliger som vi har råd til at bo i. Det med digitaliseringen vil jeg vende tilbage til. Et stort flertal i Folketinget har besluttet af den almene boligsektor på landsplan skal effektivisere for 1.5 milliarder kr. inden udgangen af Vi skal huske at der ikke er tale om et tilbud men om et krav om effektiviseringer fra Folketinget. Vi har derfor i Bestyrelsen valgt at sige, at det er bedre det er os selv der bestemmer, hvordan dette skal gøres, end at andre gør det for os, en beslutning bestyrelserne landet over bakker os op i.

2 For Domea.dk betyder det at vi skal finde besparelser på 125 millioner kr. eller omregnet godt og vel kr ,- pr. bolig pr. år, eller sagt på en anden måde kr. 250,- pr. måned Dette arbejde er vi alle jo allerede godt i gang med. Landet over arbejder vores kundechefer i tæt samarbejde med organisationsbestyrelserne med at finde fremtidige løsninger. Der arbejdes ud fra benchmarking tal, som er udarbejdet af boligministeriet, til de enkelte selskaber, tal der viser hvor vi står i forhold til andre selskaber både lokalt og på landsplan. I 3 kvartal 2017 vil alle bestyrelserne skulle tage stilling til fremtiden, og hvordan opgaven skal løses, det er i lovgivningen kraftigt blevet pointeret at der er organisationsbestyrelsernes ansvar at opgaven løses, men jeg er ikke i tvivl om, at vi alle tager vores ansvar seriøst, og at vi frem mod 2020 nok skal nå i mål med de krævede effektiviseringer. Fra mine besøg landet over hos organisationer ved jeg jo at I allerede er godt i gang, med at nå de ønskede mål. Det er beslutninger der kræver mod, udsyn og vilje til forandring, det handler om at vi tør gå forrest og stille krav til os selv, og om at træffe de nødvendige beslutninger ude i bestyrelseslokalerne. Alle os der sidder ude i bestyrelserne skal stræbe efter at være på forkant, og at vi som bestyrelsesmedlem vil og tør være et forbillede for den kultur, som skal til. Det kan være svært at forestille sig de muligheder og de forandringer digitaliseringen vil føre med sig de kommende år, der vil komme nye og smartere løsninger på mange områder, hvordan vil vi gerne bo fremadrettet, hvordan udvikler samfundet omkring os. Dette emne tager vi jo hul på senere i dag på landskonferencen hvor en fremtidsforsker vil komme med spændende bud på fremtiden. Så når I nu kommer hjem, så lov mig at tage de forandringer op der venter, og gør dem til Jeres egne, hvis der er noget i er i tvivl om, så spørg Jeres kundechefer og administrationer, drøft det internt i Jeres bestyrelser. Naturligvis kikker vi jo også intern i forretningen Domea.dk på løsningsmuligheder, og alt er i spil. Bl.a. har Vi i bestyrelsen nedsat en reference gruppe der skal kikke på eventuelle muligheder for den Fælles dispositionsfond og byggefonden i Domea.dk, gruppen består af medlemmer fra bestyrelsen og bestyrelsesformænd for større organisationer, og det er målet at vi på Formands/næstformands konferencen i efteråret vil komme med oplæg til eventuel mulighed for en sammenlægning af de 2 fonde, en beslutning der naturligvis vil skulle godkendes på et repræsentantskabsmøde, da det vil betyde ændringer af vedtægter, så dette vil naturligvis vende tilbage til senere, men måske vil der på næste års repræsentantskabsmøde kunne fremsættes et forslag om dette, naturlig vis med respekt for de input vi nu får senere i efteråret på formands/næstformandskonferencen.

3 Vi skal digitalisere så meget vi kan, for at nedsætte huslejen for vores beboere, uden at gå på kompromis med service eller kvalitet. Det er en del af bestyrelsens nuværende strategi både i 2016 og De nuværende lovgivning er desværre ikke med os på alle punkter, den blev nemlig skrevet i en tid hvor ordet digitalisering ikke eksisterede, lad mig komme med 2 eksempler. Hvorfor skal vi betale dyr porto, når vi sender breve til vores beboere, hvorfor må vi ikke sende via e boks, nøjagtigt som vi gør når vi kommunikerer med vores bank eller forsikringsselskab. Hvorfor må vi ikke arbejde sammen med andre selskaber lokalt om at skabe muligheder for f.eks. fælles ejendomsdrift, bare 2 eksempler på forældet lovgivning. Det vil vi sammen med BL arbejde på at få gjort noget ved. Vi presser på hos vores folketingspolitikkere for at den almene boligsektor skal få, bedre og ikke mindst tidsvarende vilkår at arbejde under. Vi er nødt til at holde vores politikkere i ørene, for 14 dage siden kom det frem at regeringen planlægger at øge den kommunale finansiering ved nybyggeri til % hvor den i dag er 10 %. Et på alle måder katastrofalt og vanvittigt forslag der i min optik vil betyde totalt byggestop hos alle landets boligselskaber, et forslag der vil betyde et stort tilbageslag for almene boligselskaber i Danmark, og et forlag der vil bremse vækst og udvikling i vores samfund, og sætte landets bolig lejere i svære situationer, et forslag der vil hindre den vækst der pt. er i Danmark. Alle landets kommuner oplever vækst og fremgang, og mange steder er der massive problemer med at finde en god og prisvenlig bolig, i min egen Kommune Vejle hvor jeg bor melder alle byens boligselskaber om fuldt hus og lange ventelister, et marked der så bringer boligspekulanter på banen, og hvor huslejen presses opad og hvor sorte penge skal betales for at få tag over hovedet, den udvikling vil vi ikke stiltiende finde os i, og vi danner derfor fælles front sammen med både BL og KL, således at dette vanvittige forlag bliver lagt i graven vedtog bestyrelsen en ny byggepolitik, en politik der hedder Mennesker før mursten Da jeg blev valgt som formand i 2015 lovede Jeg Jer at vi skulle gøre vores byggepolitik og udførelsen af byggerier og renoveringer langt bedre end tidligere. Det har bestyrelsen bakket 100 % op om, og senere vil vores Byggechef på landskonferencen fortælle om resultatet. Jeg vil nævne enkelte ændringer. Det skal være nemmere for bestyrelserne at gennemføre byggerier og renoveringer, der skal sørges for at I altid bliver taget med på råd både inden byggerier sættes i gang, og der skal i lang højere grad lyttes til Jeres ønsker, vores entreprenører SKAL forstå, at det er jeg ude lokalt der bygherrer på projekter, og at I derfor skal inddrages i processen.

4 Vi har et meget ambitiøst mål om at vi vil bygge uden fejl og mangler, vi oplever i dag alt for mange sager der løber af sporet pga. fejlberegninger og dårlig udførelse af byggeopgaven, disse fejl SKAL minimeres, også hos os selv, da dette medfører omkostninger og store økonomiske konsekvenser for lejerne og organisationerne. PT bygges og renoveres der landet over for mere end 13 milliarder kr. Dette betyder selvsagt at byggeprocessen er et stort risiko element for selskabet Domea.dk, men også et stort aktiv, da mange byggesager skaber omsætning og indtjening for selskabet. I bestyrelsen risikovurderer vi derfor alle byggesager, og har stort fokus på området. Domea.dks byggeafdeling har nu fået sat holdet, der er byggeafdeling i Øst i Tåstrup og i Vest i Vejle, med højt specialiserede og dygtige medarbejdere, og bestyrelsen har derfor en tro på at vi er på rette vej, således at vores byggesager fremadrettet bliver udført med den ekspertise og kontrol der skal, for at vi kan lykkes med planerne og om bedre byggerier og langt færre fejl, end vi hidtil har oplevet. Vi ved godt i bestyrelsen der stadigvæk er masser af udfordringer med igangværende byggeprojekter landet over, men det arbejdes nu efter samme skabelon landet over i vores byggeafdeling, og vi vil derfor fremadrettet se væsentlige og ikke mindst nødvendige forbedringer i den måde byggesager afvikles på. Dette er kraftigt blevet indskærpet fra både bestyrelse og direktion, så vi tror på fortsatte forbedringer i fremtiden blev et spændende år for alle i Domea.dk. Strategiplanerne som Thomas har fortalt om er ambitiøse, vores planer er med til at fremtidssikre Domea.dk landet over, vi skruer voldsomt op for digitalisering og dermed bedre og billigere drift. Bestyrelsen har bevilget 27. millioner kr. fra vores egenkapital til dette formål, pengene skal anvendes til IT projekter som skal gøres vores dagligdag billigere og bedre, vi regner med at ca. 10 millioner kr. vil kunne rulles tilbage til egenkapitalen når effektiviseringer er i mål, men det er vigtigt at huske at vi som selskab er nødt til at skabe vækst, det kan vi jo gøre på flere måder, både via nybyggeri men også nye aftaler med andre boligselskaber er i spil, vi har vækstmål frem mod 2020, som vil gøre alt for at nå, med dette kræver også Jeres hjælp. Husk at vi alle er ambassadører for Domea.dk, hvis I hører om andre selskaber i Jeres lokale område, der måske ville være interesseret i samarbejde med Domea.dk, så giv besked videre til Jeres kundechefer eller kundedirektør, så skal der nok blive taget aktion på dette. Vi har nedsat en vækstgruppe af medlemmer fra bestyrelsen og beboerdemokrater fra selskaber hvor vi ved det er vækstpotentiale. Målet er at vi sammen får aftaler med andre selskaber i hus, således vi også denne vej kan genere vækst, til gavn for os alle. Regnskabet vil Bent Fjord jo fortælle om, men igen i år bliver der tale om et flot og godt regnskab. Et regnskab der for sidste gang bliver fremlagt af Bent Fjord, fordi Bent har besluttet at gå på pension i denne måned, vi skylder Bent Fjord en kæmpe tak for en fantastisk tid i Domea.dk, en tid der har budt på

5 mange og spændende forandringer, og gjort Domea.dk til et selskab der har taget førertrøjen på i den almene boligsektor, vi tør gøre tingene bedre og smartere, vi er ikke bange for udfordringer, her har Bent Fjord sammen med Thomas væres primus motor i denne transformation til det selskab som vi er i dag, det skylder vi Bent en stor tak for, og der vil i næsteuge den 13.juni blive afholdt en afskedsreception for Bent hos Domea.dk i Høje Tåstrup fra kl Som afløser fra Bent Fjord har bestyrelsen i tæt samarbejde med Thomas ansat Michael Suadicani som ny direktør for koncernøkonomi og digital forretningsudvikling, Michael kommer fra en stilling hos COOP, og jeg vil gerne her i dag også byde velkommen til dig Michael, vi ser frem til at arbejde sammen med dig. Jeg vil sige bestyrelsen tak for et altid godt og konstruktivt samarbejde, vi arbejder godt sammen som et team, en særlig tak til min næstformand Poul Rasmussen. Vi har nu gennem 1 år haft et rigtigt godt samarbejde, vi tør udfordre hinanden og har altid en god dialog, dit engagement er stort, og jeg kunne ikke ønske mig en bedre næstformand end dig. Lad mig runde af med at sige: Fremtiden bringer store forandringer Vi skal hele tiden have fokus på vores omkostninger Vi skal forholde os til de muligheder digitaliseringen giver os. Dette kræver at vi i fællesskab tager ansvar, sætter os ind i tingene og gør en fælles indsats. På den måde sikrer vi at de almene boliger fortsat kan bidrage til en positiv udvikling i samfundet. Husk på at vi i Domea.dk tænker med hjernen og handler med hjertet. TAK FOR ORDET.

Bestyrelsens beretning Domea.dks Repræsentantskabsmøde fredag den 20. maj Endnu engang velkommen til repræsentantskabsmøde her i Nyborg.

Bestyrelsens beretning Domea.dks Repræsentantskabsmøde fredag den 20. maj Endnu engang velkommen til repræsentantskabsmøde her i Nyborg. Bestyrelsens beretning Domea.dks Repræsentantskabsmøde fredag den 20. maj 2016. Velkomst: Kære Repræsentantskab. Endnu engang velkommen til repræsentantskabsmøde her i Nyborg. Det er dejligt at så mange

Læs mere

Kære bestyrelsesmedlemmer, kære kollegaer, kære venner.

Kære bestyrelsesmedlemmer, kære kollegaer, kære venner. Kære bestyrelsesmedlemmer, kære kollegaer, kære venner. 1 Vi gjorde det sammen I er en stor del af en succes! Vi havde en vision i Domeas bestyrelse. Vi satte meget ambitiøse mål med Domea 2015 om at blive

Læs mere

Afdelingsbestyrelsens arbejde. Bo42 Kursus for afdelingsbestyrelser Lørdag d. 2. april 2016

Afdelingsbestyrelsens arbejde. Bo42 Kursus for afdelingsbestyrelser Lørdag d. 2. april 2016 Afdelingsbestyrelsens arbejde Bo42 Kursus for afdelingsbestyrelser Lørdag d. 2. april 2016 1 1 Emnerne i dagens program Hvem bestemmer hvad? Ansvar og opgaver i Bo42 Afdelingsbestyrelsens opgaver Hvad

Læs mere

Hvis I ikke er med i Domea.dk, så har vi ikke fremragende almene boliger.

Hvis I ikke er med i Domea.dk, så har vi ikke fremragende almene boliger. Formandens mundtlige beretning Hvis der ikke er blod i årene, så stivner kroppen. Hvis der ikke er benzin i motoren, vil bilen ikke starte. Hvis der ikke er ilt i rummet, så dør flammen. Hvis I ikke er

Læs mere

Boligselskab et Nykøbing Mors Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, torsdag den 22. marts 2012, i gildesalen, Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors

Boligselskab et Nykøbing Mors Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, torsdag den 22. marts 2012, i gildesalen, Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors Boligselskab et Nykøbing Mors Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, torsdag den 22. marts 2012, i gildesalen, Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors Dagsorden: Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse

Læs mere

Til nye medlemmer af afdelingsbestyrelsen

Til nye medlemmer af afdelingsbestyrelsen Til nye medlemmer af afdelingsbestyrelsen Denne pjece giver svar på mange af de spørgsmål, der kan opstå, når man er medlem af afdelingsbestyrelsen. På fsb s hjemmeside www.fsb.dk kan du finde mere information

Læs mere

INDHOLD. Indledning Opgaven Værdierne Beboerdemokratiet Kommunikationen Servicen Det boligsociale Miljøet Væksten Afslutning. Redaktion Østjysk Bolig

INDHOLD. Indledning Opgaven Værdierne Beboerdemokratiet Kommunikationen Servicen Det boligsociale Miljøet Væksten Afslutning. Redaktion Østjysk Bolig 02 MÅLSÆTNINGSPROGRAM 2015 ØSTJYSK BOLIG INDHOLD 4 5 6 8 9 11 12 13 14 15 Indledning Opgaven Værdierne Beboerdemokratiet Kommunikationen Servicen Det boligsociale Miljøet Væksten Afslutning Udgiver Organisationsbestyrelsen

Læs mere

REPRÆSENTANTSKABSMØDE DEN 2. JUNI Organisationsbestyrelsens mundtlige Beretning

REPRÆSENTANTSKABSMØDE DEN 2. JUNI Organisationsbestyrelsens mundtlige Beretning REPRÆSENTANTSKABSMØDE DEN 2. JUNI 2009 Organisationsbestyrelsens mundtlige Beretning Indhold Indledning side 3 Boligsocial medarbejder side 3-4 RVV side 4 Vækst med omtanke side 5 Konkurrenceevne side

Læs mere

fabo ALFABO Årsberetning Kolding Åpark 8A, 4. øst Tlf.: Kolding Mail:

fabo ALFABO Årsberetning Kolding Åpark 8A, 4. øst Tlf.: Kolding Mail: fabo ALFABO Årsberetning Kolding Åpark 8A, 4. øst Tlf.: 7370 8180 6000 Kolding Mail: info@alfabo.dk CVR: 26771846 www.alfabo.dk Bestyrelsens beretning 2019 v/formand Bent Jacobsen Kære repræsentantskab

Læs mere

Opsamling på workshop 1 Fremtidens Drift i 3B

Opsamling på workshop 1 Fremtidens Drift i 3B Opsamling på workshop 1 Fremtidens Drift i 3B Steen Egeberg fra organisationsbestyrelsen og drifts- og servicedirektør Jesper Bremholm holdt af to omgange workshoppen Fremtidens Drift i 3B. På workshoppen

Læs mere

PAB Afd. 8. Nedrivning af højhusene i Albjergparken 1 og Tranumparken 2

PAB Afd. 8. Nedrivning af højhusene i Albjergparken 1 og Tranumparken 2 PAB Afd. 8 Nedrivning af højhusene i Albjergparken 1 og Tranumparken 2 Nedrivning af højhusene i Albjergparken 1 og Tranumparken 2 Som I ved, har vi længe forsøgt at finde en løsning på at komme af med

Læs mere

Hovedbestyrelsens halvårlige beretning til repræsentantskabets møde torsdag den 21. maj 2015

Hovedbestyrelsens halvårlige beretning til repræsentantskabets møde torsdag den 21. maj 2015 Hovedbestyrelsens halvårlige beretning til repræsentantskabets møde torsdag den 21. maj 2015 En status på mødeafholdelser siden repræsentantskabsmødet i november 2014 er et repræsentantskabsmøde, 5 hovedbestyrelsesmøder.

Læs mere

REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 14. JUNI 2018

REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 14. JUNI 2018 REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 14. JUNI 2018 BESTYRELSENS MUNDTLIGE BERETNING I bestyrelsens mundtlige beretning vil jeg kort omtale den skriftlige beretning samt behandle de ting, der er sket siden den skriftlige

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31. august 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2.

Læs mere

Slagelse Boligselskabs ordinære repræsentantskabsmøde Tirsdag den 31. maj 2016 kl I SBI s Klubhus, Parkvej, Slagelse.

Slagelse Boligselskabs ordinære repræsentantskabsmøde Tirsdag den 31. maj 2016 kl I SBI s Klubhus, Parkvej, Slagelse. Slagelse Boligselskabs ordinære repræsentantskabsmøde Tirsdag den 31. maj 2016 kl. 17.00 I SBI s Klubhus, Parkvej, Slagelse. Tidsplanen er som følger: Kl. 17.00 17.45 Kl. 17.45 18.30 Kl. 18.30 20.00 Besigtigelse

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT Den 7. december 2016 ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT til ordinært møde tirsdag 6. december 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter

Læs mere

Referat for repræsentantskabs og organisationsbestyrelsesmøde den 11. maj 2010. kl. 10.00 i fælleshuset på Snerlevej 5A, Kolding.

Referat for repræsentantskabs og organisationsbestyrelsesmøde den 11. maj 2010. kl. 10.00 i fælleshuset på Snerlevej 5A, Kolding. Kolding Ældreboligselskab 23 Referat for repræsentantskabs og organisationsbestyrelsesmøde den 11. maj 2010. kl. 10.00 i fælleshuset på Snerlevej 5A, Kolding. Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra bestyrelsens

Læs mere

AALBORG KOMMUNE OG UDBUDDET AF BYGHERREOPGAVEN

AALBORG KOMMUNE OG UDBUDDET AF BYGHERREOPGAVEN AALBORG KOMMUNE OG UDBUDDET AF BYGHERREOPGAVEN Borgmester Henning G. Jensen, Aalborg Kommune Indhold: INDLEDNING...2 AALBORG KOMMUNE SOM BYGHERRE...2 DET ALMENE BOLIGBYGGERI...3 DEN PROFESSIONELLE BYGHERRE...3

Læs mere

Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.00. Elmelyparken 1D, Solrød.

Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.00. Elmelyparken 1D, Solrød. 25. juni 2015 Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.00. Elmelyparken 1D, Solrød. Deltagere: Lau Ostenfeldt, Frank Polauke (først fra punkt. 9), Olaf Wacherhausen, Brian Willandsen, Anni Rasmussen

Læs mere

POLITIK FOR ALMENT SOCIALT ANSVAR I BOLIGFORENINGEN AAB

POLITIK FOR ALMENT SOCIALT ANSVAR I BOLIGFORENINGEN AAB POLITIK FOR ALMENT SOCIALT ANSVAR I BOLIGFORENINGEN AAB Indhold AAB s sociale ansvar - principielt... 1 Respekt for beboerdemokratiet... 2 Fremtidssikring... 2 Nybyggeri... 2 AAB s sociale ansvar - konkrete

Læs mere

Beretningstale Domea.dk v/poul Rasmussen. Indledning:

Beretningstale Domea.dk v/poul Rasmussen. Indledning: Beretningstale Domea.dk v/poul Rasmussen Indledning: Når jeg sætter mig bag rettet i min Folkevogn og tager turen fra Vordingborg, hvor jeg bor, til Taastrup hvor Domea.dk ligger, så er der én ting, jeg

Læs mere

Du har. indflydelse! Din boligafdeling- det nære og konkrete niveau Din boligorganisation- det overordnede og politiske niveau

Du har. indflydelse! Din boligafdeling- det nære og konkrete niveau Din boligorganisation- det overordnede og politiske niveau Du har indflydelse! Som beboer i en almen bolig er du en del af et beboerdemokrati. Det betyder, at du har indflydelse. Du er med til at bestemme. Men du bestemmer selv, om du vil være med til at bestemme.

Læs mere

HAB s Organisationsbestyrelses beretning februar 2018

HAB s Organisationsbestyrelses beretning februar 2018 Allerede inden den nyvalgte organisationsbestyrelse var kommet i gang med det daglige arbejde efter den ekstraordinære generalforsamling i marts måned sidste år, var mange forudsætninger for vores forestående

Læs mere

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 30. juni 2015, kl. 18.00 hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5260 Odense S. Tilstede: Bestyrelsen: Afdelingerne:

Læs mere

Målsætningsprogram 2014-2018 Fredensborg Boligselskab Et godt sted at bo

Målsætningsprogram 2014-2018 Fredensborg Boligselskab Et godt sted at bo Målsætningsprogram 2014-2018 Fredensborg Boligselskab Et godt sted at bo Fredensborg Boligselskab Målsætningsprogram 2014-2018 Udgiver: Fredensborg Boligselskab, juni 2014 www.fbbs.dk Redaktion: Annette

Læs mere

Målsætning vedrørende almen social ansvarlighed

Målsætning vedrørende almen social ansvarlighed Repræsentantskabet vedtog på mødet den 16. juni 2012 handlingsplanen for Boligkontorets Danmarks indsatsområder i det kommende år. Repræsentantskabet vedtog samtidig Målsætning vedrørende almen social

Læs mere

Jeg har gennem de seneste år indledt beretningen med omtale af renoveringen af Skovparken. Det vil jeg også i år.

Jeg har gennem de seneste år indledt beretningen med omtale af renoveringen af Skovparken. Det vil jeg også i år. Bestyrelsens beretning på Telefon 62 21 19 76 Fax 62 20 10 10 Website www.svanbo.dk E-mail post@svanbo.dk Bankkonto Nordea 2680-7040263033 repræsentantskabsmødet den 12. juni 2014 Jeg har gennem de seneste

Læs mere

Rheumpark. Nedrivning af højhusene i Albjergparken 2 og 6

Rheumpark. Nedrivning af højhusene i Albjergparken 2 og 6 Rheumpark Nedrivning af højhusene i Albjergparken 2 og 6 Nedrivning af højhusene i Albjergparken 2 og 6 Som I ved, har vi længe forsøgt at finde en løsning på at komme af med PCB-forureningen i højhusene

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING. Vestsjællands Almene Boligselskab Elmevej Jyderup Telefon

BESTYRELSENS BERETNING. Vestsjællands Almene Boligselskab Elmevej Jyderup Telefon Vestsjællands Almene Boligselskab Elmevej 4 4450 Jyderup Telefon 5925 8000 E-mail vab@vab.dk www.vab.dk Åbningstider: Mandag torsdag 09.00-14.00 Torsdag også 16.00-18.00 Onsdag lukket Fredag 09.00-12.00

Læs mere

Strategi. Version 2017

Strategi. Version 2017 Strategi 2020 Version 2017 Boligselskabet Sjælland vil være det bedste boligselskab i landet Det betyder at vi skal være: - Et boligselskab der sikrer trivsel og de bedst tænkelig rammer for beboerne -

Læs mere

Velkommen til ekstraordinært repræsentantskabsmøde 28. november 2018

Velkommen til ekstraordinært repræsentantskabsmøde 28. november 2018 I SIDE 1 I Velkommen til ekstraordinært repræsentantskabsmøde 28. november 2018 I SIDE 2 I Dagsorden Valg af dirigent Valg af stemmeudvalg Fastsættelse af forretningsorden for repræsentantskabsmødet Behandling

Læs mere

Bestyrelsens beretning på repræsentantskabsmødet den 15. juni 2011

Bestyrelsens beretning på repræsentantskabsmødet den 15. juni 2011 Bregnegårdshaven 7-5700 Svendborg - telefon 62 21 19 76 - fax 6220 1010 Bestyrelsens beretning på repræsentantskabsmødet den 15. juni 2011 Jeg har gennem de seneste år indledt beretningen med omtale af

Læs mere

Boligselskabet Futura Fredericia 99

Boligselskabet Futura Fredericia 99 Boligselskabet Futura Fredericia 99 Referat for ordinært organisationsbestyrelsesmøde den 16. juni 2010 kl. 17.00, mødet fandt sted i fælleshuset på Thygesmindevej. 1. Velkomst ved formanden 2. Godkendelse

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Susanne Thomsen Bjarne Hansen Lene Nielsen. Katja Saunte Bagger

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Susanne Thomsen Bjarne Hansen Lene Nielsen. Katja Saunte Bagger Boligselskabet Domea Solrød Referat fra organisationsbestyrelsesmøde der afholdtes tirsdag den 9. december 2014 kl. 17.00 i afdeling 3`s fælleslokale beliggende Christians Torv 84. Dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Fremtidens mål for SAB

Fremtidens mål for SAB . Fremtidens mål for SAB Første overordnede bud fra konferencen på BLOX 10. juni et godt afsæt der skal tilpasses, udbygges, nuanceres og kvalificeres hen over efteråret Konsulenter: Christian Berg Larsen

Læs mere

Ekstraordinært repræsentantskabsmøde den 27. oktober 2016, kl i fælleshuset, Enebærhegnet 20, 2670 Greve. (Der vil være spisning fra kl. 18.

Ekstraordinært repræsentantskabsmøde den 27. oktober 2016, kl i fælleshuset, Enebærhegnet 20, 2670 Greve. (Der vil være spisning fra kl. 18. Ekstraordinært repræsentantskabsmøde den 27. oktober 2016, kl. 19.00 i fælleshuset, Enebærhegnet 20, 2670 Greve (Der vil være spisning fra kl. 18.00) Til stede: Fra KAB: Afbud fra: Indholdsfortegnelse

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: John Adelsteen Andersen, formand Peter Hansen, næstformand Bente Nees Anne Grethe Christensen

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: John Adelsteen Andersen, formand Peter Hansen, næstformand Bente Nees Anne Grethe Christensen Danske Funktionærers Boligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde nr. 84 Mandag den 1. februar 2016 kl. 17.00 Hos Domea.dk, Oldenburg Alle 3, 2630 Høje Tåstrup Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden...

Læs mere

Dannelsen af Civica en fusionshistorie. Årsmøde, Almennet, 24. november 2016

Dannelsen af Civica en fusionshistorie. Årsmøde, Almennet, 24. november 2016 Dannelsen af Civica en fusionshistorie Årsmøde, Almennet, 24. november 2016 Baggrund Ca. 5.300 lejemålsenheder Alene i Odense stiftet 1946, de pæne funktionærer fra Odense Kommune. Direktørskifte med virkning

Læs mere

Beslutningsprocessen. - set med beboernes øjne

Beslutningsprocessen. - set med beboernes øjne Beslutningsprocessen - set med beboernes øjne 1 Udgivelsesår: 2017 Udarbejdet for AlmenNet: Anita Damkjær Eriksen, projektleder, KAB, Trine Trampe, KAB, Maida Kasumovic, KAB, Lone Skriver, KAB, Anders

Læs mere

Velkommen til KAB - en kundeejet og beboerstyret almen administrationsorganisation

Velkommen til KAB - en kundeejet og beboerstyret almen administrationsorganisation Velkommen til KAB - en kundeejet og beboerstyret almen administrationsorganisation Velkommen til KAB-fælleskabet! Mission, løfte og værdier Mission: Det er KAB s mission at skabe rammer for et godt liv

Læs mere

T13. Nedrivning af højhuset Tranumparken 1

T13. Nedrivning af højhuset Tranumparken 1 T13 Nedrivning af højhuset Tranumparken 1 Nedrivning af højhuset Tranumparken 1 Som I ved, har vi længe forsøgt at finde en løsning på at komme af med PCB-forureningen i højhuset Tranumparken 1. Som I

Læs mere

Jeg har gennem de seneste år indledt beretningen med omtale af renoveringen af Hømarken. Det vil jeg også i år.

Jeg har gennem de seneste år indledt beretningen med omtale af renoveringen af Hømarken. Det vil jeg også i år. Bestyrelsens beretning på Telefon 62 21 19 76 Fax 62 20 10 10 Website www.svanbo.dk E-mail post@svanbo.dk Bankkonto Nordea 2680-7040263033 repræsentantskabsmødet den 12. juni 2013 Jeg har gennem de seneste

Læs mere

Hvem bestemmer hvad i DUAB?

Hvem bestemmer hvad i DUAB? Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 7 til afdelingsbestyrelserne: Hvem bestemmer hvad i DUAB? Hellerup 28.02.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer til 3B s ekstraordinære repræsentantskabsmøde 14. november 2018 klokken 17

Forslag til vedtægtsændringer til 3B s ekstraordinære repræsentantskabsmøde 14. november 2018 klokken 17 Forslag til vedtægtsændringer til 3B s ekstraordinære repræsentantskabsmøde 14. november 2018 klokken 17 Organisationsbestyrelsens forslag til ændringer af vedtægter Indholdsfortegnelse Introduktion...

Læs mere

Effektiv drift Kredsmøde i 3. kreds den 2. februar møde

Effektiv drift Kredsmøde i 3. kreds den 2. februar møde Effektiv drift Kredsmøde i 3. kreds den 2. februar 2016 3. møde 1 1 Formålet med DriftsNet Mikkel Jungshoved ansvarlig for DriftsNet i BL Skabe ERFA Udveksling af Best Practice Formidle viden om driften

Læs mere

Bestyrelsens beretning på. repræsentantskabsmødet den 06. juni 2019

Bestyrelsens beretning på. repræsentantskabsmødet den 06. juni 2019 Bestyrelsens beretning på repræsentantskabsmødet den 06. juni 2019 Den helt store begivenhed i 2018 var dronningens besøg i Skovparken. En festlig dag i solskin og utroligt mange beboere deltog. Tak for

Læs mere

AFDELINGSBESTYRELSEN ARBEJDER BO42. Kursus for afdelingsbestyrelser i Bo42 Dorte Hjerrild, BL Danmarks Almene Boliger Lørdag d. 23.

AFDELINGSBESTYRELSEN ARBEJDER BO42. Kursus for afdelingsbestyrelser i Bo42 Dorte Hjerrild, BL Danmarks Almene Boliger Lørdag d. 23. AFDELINGSBESTYRELSEN ARBEJDER BO42 Kursus for afdelingsbestyrelser i Bo42 Dorte Hjerrild, BL Danmarks Almene Boliger Lørdag d. 23. marts 2019 VELKOMMEN Nyd morgenmaden og det gode selskab Noter dit svar

Læs mere

Årsregnskabet 2016 RESUMÉ

Årsregnskabet 2016 RESUMÉ Årsregnskabet 1 RESUMÉ 1 ÅRSREGNSKABET 1 REGNSKABET FOR 1 RESUMÉ Fra januar 1 reducerede Domea.dk priserne på administration med procent i gennemsnit. Det var præcis det mål, vi satte os med vores 15-strategi.

Læs mere

Referat. Den 7. maj 2014

Referat. Den 7. maj 2014 Den 7. maj 2014 Referat Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. maj 2014 Mødetidspunkt:

Læs mere

Sådan fungerer afdelingsmødet

Sådan fungerer afdelingsmødet Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 12 til afdelingsbestyrelserne: Sådan fungerer afdelingsmødet Hellerup 20.05.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

Sammen kan vi mere. Målsætningsprogram 2009-2015 NÆRVÆR MANGFOLDIGHED FÆLLESSKAB ENGAGEMENT NÆRVÆR MANGFOLDIGHED FÆLLE ENGAGEMENT

Sammen kan vi mere. Målsætningsprogram 2009-2015 NÆRVÆR MANGFOLDIGHED FÆLLESSKAB ENGAGEMENT NÆRVÆR MANGFOLDIGHED FÆLLE ENGAGEMENT Målsætningsprogram 2009-2015 Boligkontoret Danmark Sammen kan vi mere NÆRVÆR MANGFOLDIGHED FÆLLESSKAB ENGAGEMENT NÆRVÆR MANGFOLDIGHED FÆLLE ENGAGEMENT Målsætningsprogrammet er vedtaget på Boligkontoret

Læs mere

Dagsorden til organisationsbestyrelsesmødet mandag den 18. januar 2016 kl på Oscar Brunsvej 11 i det nye mødelokale

Dagsorden til organisationsbestyrelsesmødet mandag den 18. januar 2016 kl på Oscar Brunsvej 11 i det nye mødelokale Hejrevangens Boligselskab Organisationsbestyrelsen Dagsorden Dagsorden til organisationsbestyrelsesmødet mandag den 18. januar 2016 kl. 17.00 på Oscar Brunsvej 11 i det nye mødelokale Sendt pr. e-mail

Læs mere

Fælles Husorden. Kære beboer; hjerteligt velkommen! For Hasseris Boligselskab

Fælles Husorden. Kære beboer; hjerteligt velkommen! For Hasseris Boligselskab Fælles Husorden For Hasseris Boligselskab Kære beboer; hjerteligt velkommen! Tak, fordi du har valgt at bo i Hasseris Boligselskab. Vi håber, at du og din husstand må finde sig godt til rette hos os. Det

Læs mere

Strategi 2015-2020. - bolig med nærhed

Strategi 2015-2020. - bolig med nærhed Strategi 2015-2020 - bolig med nærhed Indhold Før strategiplan 2015-2020...5 Missionen...6 Om BOLIGNÆSTVED...7 Værdierne Troværdighed...8 Nærvær og engagement...8 Handlekraft...9 Visionen...10 Målsætningerne

Læs mere

Rådmand Tina French Nielsens tale ved 1. spa- destik til Fremtidens Plejehjem, 30. marts 2012 FREMTIDENS PLEJEHJEM

Rådmand Tina French Nielsens tale ved 1. spa- destik til Fremtidens Plejehjem, 30. marts 2012 FREMTIDENS PLEJEHJEM Rådmand Tina French Nielsens tale ved 1. spadestik til Fremtidens Plejehjem, 30. marts 2012 Jeg vil gerne byde jer alle rigtig hjertelig velkommen til 1. spadestik på havnefronten i Nørresundby. Det er

Læs mere

IKT - når vi bygger og når vi forvalter. Erfa Digitalisering byggeri/drift 31. maj Middelfart

IKT - når vi bygger og når vi forvalter. Erfa Digitalisering byggeri/drift 31. maj Middelfart IKT - når vi bygger og når vi forvalter Erfa Digitalisering byggeri/drift 31. maj Middelfart Hvad skal vi med IKT? IKT er Informations- og kommunikations teknologi. IKT bekendtgørelsen er fra april 2013

Læs mere

Dagsorden: Domea Boligcenter Høje Taastrup, den 1. juli Deltagere. Fra Domea Fredensborg. Kirsten Malinovsky. Fra Domea

Dagsorden: Domea Boligcenter Høje Taastrup, den 1. juli Deltagere. Fra Domea Fredensborg. Kirsten Malinovsky. Fra Domea Boligselskabet Domea Fredensborg Referat af organisationsbestyrelsesmøde Onsdag den 25. juni 2014 kl. 12 i fælleshuset på Baunebjergvej 11, 3050 Humlebæk Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Forslag, der ønskes behandlet på mødet, sendes til det lokale servicecenter: og skal være servicecenteret i hænde senest 14 dage før mødet afholdes.

Forslag, der ønskes behandlet på mødet, sendes til det lokale servicecenter: og skal være servicecenteret i hænde senest 14 dage før mødet afholdes. Skanderborg Ældreboligselskab Indkaldelse til repræsentantskabsmøde Onsdag den 16. september 2015 kl. 9.30 efter organisationsmødet. Mødet holdes i Fælleshuset, Rytterparken, Stilling, 8660 Skanderborg

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 10. maj 2016, kl Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 10. maj 2016, kl Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag den 10. maj 2016, kl. 19.00 Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder Endelig dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning

Læs mere

DOMEA København: kundechef Jytte Jensen, bestyrelsesformand Villy Brejning, regionsdirektør Bent Frederiksen

DOMEA København: kundechef Jytte Jensen, bestyrelsesformand Villy Brejning, regionsdirektør Bent Frederiksen KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling 28-11-2017 Referat styringsdialog 2017 med DOMEA København Tidspunkt: 28. november, kl. 13.00-15.00. Sted: Servicecenter København, Følager

Læs mere

Oversigt over kandidater på valg i 7. kreds. Kredsvalgmøde den 18. april 2012, kl. 19.00. Hotel Legoland. Aastvej 10. 7190 Billund

Oversigt over kandidater på valg i 7. kreds. Kredsvalgmøde den 18. april 2012, kl. 19.00. Hotel Legoland. Aastvej 10. 7190 Billund Oversigt over kandidater på valg i 7. kreds Kredsvalgmøde den 18. april 2012, kl. 19.00 Hotel Legoland Aastvej 10 7190 Billund Formandskandidat: Per Nielsen Opstillet af: Bovia ANSAT i boligorganisationen

Læs mere

Salg af almene boliger - BYGGE- OG BOLIGADMINISTRATION

Salg af almene boliger - BYGGE- OG BOLIGADMINISTRATION Baggrund P Da VK-regeringen trådte til, blev det skrevet ind i regeringsgrundlaget, at man ville give de almene beboere mulighed for at købe deres bolig P Et embedsmandsudvalg blev nedsat for at forberede

Læs mere

I mødet deltog fra repræsentantskabet: Mogens Mikkelsen afd. 30-17 Laurits Larsen afd. 30-25 Elly Standly afd. 30-25 Knud Holst afd.

I mødet deltog fra repræsentantskabet: Mogens Mikkelsen afd. 30-17 Laurits Larsen afd. 30-25 Elly Standly afd. 30-25 Knud Holst afd. Boligselskabet Nykøbing Mors Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, Mandag den 22. februar 2016 kl. 15.00, i gildesalen Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors side 1 Godkendelse af referat... 2

Læs mere

Mødedeltagere fra boligorganisationen: Flemming Grebak Annie Munk Jette Mejhart Flemming Buss Jan Dahl Jeanet Strømmen

Mødedeltagere fra boligorganisationen: Flemming Grebak Annie Munk Jette Mejhart Flemming Buss Jan Dahl Jeanet Strømmen Boligselskabet Domea Køge Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Der afholdtes mandag den 29. juni 2015 kl. 18.00 i Servicecenter Solrød beliggende Lindeholmen 6, st. th Dagsorden Side 1 Valg af dirigent...

Læs mere

Beretning for 2010/2011

Beretning for 2010/2011 Beretning for 2010/2011 Beboerdemokratiet Den forløbne periode har stået i samarbejdets tegn, men har også været præget af at boligkontorets fra september og frem til 1 maj har stået uden direktør. Bo83

Læs mere

I BOLIGSELSKABET SJÆLLAND VIL VI SKABE TRYGGE HJEM I BÆREDYGTIGE FÆLLESSKABER

I BOLIGSELSKABET SJÆLLAND VIL VI SKABE TRYGGE HJEM I BÆREDYGTIGE FÆLLESSKABER I BOLIGSELSKABET SJÆLLAND VIL VI SKABE TRYGGE HJEM I BÆREDYGTIGE FÆLLESSKABER I BOLIGSELSKABET SJÆLLAND VIL VI SKABE TRYGGE HJEM I BÆREDYGTIGE FÆLLESSKABER BEBOERE ANBEFALER BOLIG- SELSKABET SJÆLLAND SOM

Læs mere

Dagsorden styringsdialogmøde den 20. november 2017

Dagsorden styringsdialogmøde den 20. november 2017 Dato: 20.11.2017 Tid: 13:00 Sted: Allingåbro Ansvarlig: Anthony Le Journalnr.: 17/14985 Deltagere: Tommy E. Hansen (Formand for bestyrelsen) Kenneth T. Hansen (Direktør for Randers bolig) Mogens T. Clingman

Læs mere

En stærk boligorganisation i Århus på vej?

En stærk boligorganisation i Århus på vej? En stærk boligorganisation i Århus på vej? 2019-10-10 Passer ALBOA og Århus Omegn sammen? En stærk boligorganisation i Århus på vej De to bestyrelser i ALBOA og Århus Omegn har i bestyrelsesmøder den 10.

Læs mere

Det gældende vedligeholdelsesreglement har du fået sammen med lejekontrakten i forbindelse med indflytningen.

Det gældende vedligeholdelsesreglement har du fået sammen med lejekontrakten i forbindelse med indflytningen. Velkommen i fsb fsb ønsker dig velkommen i din nye bolig. Denne pjece giver svar på mange af de spørgsmål, der kan opstå, når man flytter ind i en almen bolig. På fsb s hjemmeside www.fsb.dk kan du finde

Læs mere

Administrationsaftale med KAB (B)

Administrationsaftale med KAB (B) Administrationsaftale med KAB (B) Til - Organisationsbestyrelsen den 27. marts 2018 Dato og ansvarlig - 27. marts 2018 / Steffen Morild / Morten Boje FORTROLIG INDTIL OFFENTLIGGØRELSE Organisationsbestyrelsen

Læs mere

Beboerdemokrati AAB Vejle

Beboerdemokrati AAB Vejle Beboerdemokrati AAB Vejle Som et led i AAB Vejles strategiproces har der været arbejdet med strategien for beboerdemokratiet. Der har i strategiprocessen været fokuseret på følgende elementer: Roller og

Læs mere

EFFEKTIVISERING FORUDSÆTTER LEDELSE

EFFEKTIVISERING FORUDSÆTTER LEDELSE EFFEKTIVISERING FORUDSÆTTER LEDELSE Møde BL s 3. kreds 30. Januar 2016 2016: Lov om effektivisering Der er aftalt, at driften af den almene boligsektor frem mod 2020 skal effektiviseres med 1,5 mia. kr.

Læs mere

REPRÆSENTANTSKABSMØDE DEN 3. JUNI 2008. Organisationsbestyrelsens mundtlige Beretning

REPRÆSENTANTSKABSMØDE DEN 3. JUNI 2008. Organisationsbestyrelsens mundtlige Beretning REPRÆSENTANTSKABSMØDE DEN 3. JUNI 2008 Organisationsbestyrelsens mundtlige Beretning Indhold Indledning side 3 Opsigelse af aftale om kommunal anvisningsret side 3-4 Landsbyggefonden side 4 Åkirkeby sagen

Læs mere

SAB repræsentantskabsmøde 26. januar 2017 Oversigt over kandidater til organisationsbestyrelsen

SAB repræsentantskabsmøde 26. januar 2017 Oversigt over kandidater til organisationsbestyrelsen SAB repræsentantskabsmøde 26. januar 2017 Oversigt over kandidater til organisationsbestyrelsen Organisationsbestyrelse Valg af næstformand 2017-19 Frank Sass 1. SAB skal i kraft af sin størrelse være

Læs mere

KONFERENCE FOR TOPLEDELSEN I ALMENE BOLIGORGANISATIONER. 28. september på Bojesen, Axelborg, Vesterbrogade 4A, 1620 København V.

KONFERENCE FOR TOPLEDELSEN I ALMENE BOLIGORGANISATIONER. 28. september på Bojesen, Axelborg, Vesterbrogade 4A, 1620 København V. KONFERENCE FOR TOPLEDELSEN I ALMENE BOLIGORGANISATIONER 28. september på Bojesen, Axelborg, Vesterbrogade 4A, 1620 København V Effektiv drift Effektiv drift AlmenNet har fornøjelsen at invitere til konference

Læs mere

Tønder Boligselskab Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Torsdag den 17. september 2015 kl på Hostrups Hotel, Søndergade 30, Tønder.

Tønder Boligselskab Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Torsdag den 17. september 2015 kl på Hostrups Hotel, Søndergade 30, Tønder. Tønder Boligselskab Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Torsdag den 17. september 2015 kl. 19.00 på Hostrups Hotel, Søndergade 30, Tønder. Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse af

Læs mere

Halsnæs Ny Boligselskab

Halsnæs Ny Boligselskab Halsnæs Ny Boligselskab Endelig indkaldelse ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 14. marts 2018 kl. 18.00 i fælleslokalet beliggende Vognmandsgade 16, kld., 3300 Frederiksværk Dagsorden Side 1 Valg

Læs mere

Fremtidens mål for SAB. 10 november - Arbejdermuseet

Fremtidens mål for SAB. 10 november - Arbejdermuseet . Koden til internettet er: Stauning Fremtidens mål for SAB 10 november - Arbejdermuseet Konsulenter: Anette Kristensen og Christian Berg Larsen cbl@modusplus.dk Tlf: 22263238 Program 10.00 Velkomst ved

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT Den 13. oktober 2016 ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT til ordinært møde tirsdag 11. oktober 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter

Læs mere

Bestyrelsens beretning på. repræsentantskabsmødet den 04. juni 2018

Bestyrelsens beretning på. repræsentantskabsmødet den 04. juni 2018 Bestyrelsens beretning på repræsentantskabsmødet den 04. juni 2018 Det har været udfordrende år med mange bolde i luften for organisationsbestyrelsen. Vi har hele året arbejdet med at udmønte vores besparelsespotentiale,

Læs mere

Velkommen til Byggefirmaet Knudsgaard A/S

Velkommen til Byggefirmaet Knudsgaard A/S S. 2 Velkommen til Byggefirmaet Knudsgaard A/S Lars Knudsgaard startede Byggefirmaet Knudsgaard A/S som en traditionel tømrervirksomhed i 1997. Virksomheden har siden fastholdt en ekspansiv vækst og har

Læs mere

Boligselskabet Rosenvænget Referat af organisationsbestyrelsesmøde Torsdag den 26. november 2015 kl. 17.00 På Gerlev kro

Boligselskabet Rosenvænget Referat af organisationsbestyrelsesmøde Torsdag den 26. november 2015 kl. 17.00 På Gerlev kro Boligselskabet Rosenvænget Referat af organisationsbestyrelsesmøde Torsdag den 26. november 2015 kl. 17.00 På Gerlev kro Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse af referat... 2 3 Boligorganisationen...

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Jørgen Cramer, formand Bente Christoffersen, næstformand Bent Puggaard Jannie Yvonne Mejer John Würfel

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Jørgen Cramer, formand Bente Christoffersen, næstformand Bent Puggaard Jannie Yvonne Mejer John Würfel Jægerspris Boligselskab Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 25. september 2012 kl. 17.00 i fælleshuset, Mølleparken 18, 3630 Jægerspris Dagsorden: 1 Godkendelse af referat... 2 2 Jægerspris

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Arealudvikling og Almene Boliger Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Arealudvikling og Almene Boliger Aarhus Kommune Mødedato: 11. marts 2019 Mødetid: 9:00 Mødested: Karen Blixens Boulevard 7 Deltagere: Tilstede fra AAB: Direktør Anders Rønnebro Økonomichef Tina Lundum Jensen Projektchef Morten Strunge Driftschef Allan

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 5. marts 2019 kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen

Bestyrelsesmøde tirsdag den 5. marts 2019 kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen 19.03 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 5. marts 2019 kl. 17.00 Deltagere: Formand Dan Christensen Næstformand Bendt E. Nielsen Sekretær Peter Kragballe Bestyrelsesmedlem Karin Jørgensen Bettina Grumsen Anders

Læs mere

Organisationsbestyrelsens skriftlige beretning 2014/2015

Organisationsbestyrelsens skriftlige beretning 2014/2015 Organisationsbestyrelsens skriftlige beretning 2014/2015 Organisationsbestyrelsens (OB) skriftlige beretning kan kun være en gentagelse og/eller opsummering af, hvad der kan læses i OBs mødereferater,

Læs mere

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 26. NOVEMBER 2014

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 26. NOVEMBER 2014 Tilstede: Poul Ankersen Michael Korsholm Ole Østergaard Lone Terkildsen Tonny Mikkelsen Troels Munthe Kim S. Jensen Peter Andersen Niels Skov Nielsen Administrationschef Jens Løkke Møller Direktør John

Læs mere

Domea Vejle-Børkop Referat af organisationsbestyrelsesmøde Onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.30 På Børkop Vandmølle, Vandmøllevej 4, 7080 Børkop

Domea Vejle-Børkop Referat af organisationsbestyrelsesmøde Onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.30 På Børkop Vandmølle, Vandmøllevej 4, 7080 Børkop Domea Vejle-Børkop Referat af organisationsbestyrelsesmøde Onsdag den. juni kl. 6. På Børkop Vandmølle, Vandmøllevej, 7 Børkop Dagsorden: Godkendelse af dagsorden... Godkendelse af referat... Boligorganisationen....

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN Den 22. oktober 2015 til ordinært møde tirsdag 3. november 2015 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter

Læs mere

Workshop 1 Fremtidens Drift i 3B

Workshop 1 Fremtidens Drift i 3B Workshop 1 Fremtidens Drift i 3B Steen Egeberg fra organisationsbestyrelsen og drifts- og servicedirektør Jesper Bremholm holdt af to omgange workshoppen Fremtidens Drift i 3B. På workshoppen blev deltagerne

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang

Referat af repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang 16. november 2016 Referat af repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang Sted og tidspunkt Deltagere Afbud Ikke mødt Dagsorden Egebjerghavens Fælleshus, Egebjerg Bygade 2 Onsdag den 2. november

Læs mere

Renovering af almene boliger via en helhedsplan

Renovering af almene boliger via en helhedsplan Renovering af almene boliger via en helhedsplan Denne folder beskriver de ting, der er ens for alle renoveringer via en helhedsplan. Vi tager dog altid udgangspunkt i den enkelte boligafdeling og de behov,

Læs mere

Boligkontoret Danmark Michael Demsitz (til og med punkt 3) Lars Lehmann Bent Gail-Kalashnyk Torben Eriksen Tonny Bjørn (fra punkt 3)

Boligkontoret Danmark Michael Demsitz (til og med punkt 3) Lars Lehmann Bent Gail-Kalashnyk Torben Eriksen Tonny Bjørn (fra punkt 3) 1 Deltagere Københavns Kommune Morten Boje (Teknik - og Miljøforvaltningen) Rina Sandberg (Teknik og Miljøforvaltningen) Rune Gamby (Teknik og Miljøforvaltningen) Fie Cathrine Støttrup Olsen (Teknik og

Læs mere

I mødet deltog fra bestyrelsen: Ejler Sønderriis, formand Yvonne Pedersen, næstformand Inga Bruun Madsen Diana B. Sørensen Bente Østergaard

I mødet deltog fra bestyrelsen: Ejler Sønderriis, formand Yvonne Pedersen, næstformand Inga Bruun Madsen Diana B. Sørensen Bente Østergaard Skive Boligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, tirsdag den 13. december 2011 kl. 16.00, på Højslev Kro, Viborgvej 220, 7840 Højslev. Dagsorden: side 1 Godkendelse af referat... 2

Læs mere

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, torsdag den 1. marts 2012 Kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe.

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, torsdag den 1. marts 2012 Kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, torsdag den 1. marts 2012 Kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Dagsorden: Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af bestyrelsens

Læs mere

KONFERENCE FOR TOPLEDELSEN I ALMENE BOLIGORGANISATIONER. 28. september hos Bojesen, Axelborg, Vesterbrogade 4A, 1620 København V.

KONFERENCE FOR TOPLEDELSEN I ALMENE BOLIGORGANISATIONER. 28. september hos Bojesen, Axelborg, Vesterbrogade 4A, 1620 København V. KONFERENCE FOR TOPLEDELSEN I ALMENE BOLIGORGANISATIONER 28. september hos Bojesen, Axelborg, Vesterbrogade 4A, 1620 København V Effektiv drift Konferenceprogram 10.00: 10.05: 10.10: 10.20: Velkomst v.

Læs mere

Bælum Butikshus ApS. Nyhedsbrev fra Bestyrelsen den 25. maj 2015

Bælum Butikshus ApS. Nyhedsbrev fra Bestyrelsen den 25. maj 2015 Bælum Butikshus ApS Nyhedsbrev fra Bestyrelsen den 25. maj 2015 Stiftelsen af Bælum Butikshus ApS blev en realitet den 7. maj 2015 Formålet med selskabet er: At sikre den fremtidige dagligvarehandel i

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Maja Hansen, formand Erling Winther, næstformand Claus Toftegaard Annette Rugbjerg

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Maja Hansen, formand Erling Winther, næstformand Claus Toftegaard Annette Rugbjerg Boligselskabet Alliken Referat af organisationsbestyrelsesmøde Afholdt tirsdag den 21. marts 2017 kl. 17.30 i boligselskabets mødelokale på Klosterparkvej 14, Kalundborg Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden...

Læs mere

KONFERENCE FOR ORGANISATIONSBESTYRELSER Hotel Nyborg Strand Lørdag og søndag den 5. og 6. september 2015 ALMENT SAMFUNDS- ANSVAR

KONFERENCE FOR ORGANISATIONSBESTYRELSER Hotel Nyborg Strand Lørdag og søndag den 5. og 6. september 2015 ALMENT SAMFUNDS- ANSVAR KONFERENCE FOR ORGANISATIONSBESTYRELSER Hotel Nyborg Strand Lørdag og søndag den 5. og 6. september 2015 ALMENT SAMFUNDS- ANSVAR LØRDAG DEN 5. SEPTEMBER Kl. 10.00 10.15 Kl. 10.15 10.30 Kl. 10.30 11.15

Læs mere

Målsætningsprogram for BO-VEST 2009 til 2014

Målsætningsprogram for BO-VEST 2009 til 2014 Målsætningsprogram for BO-VEST 2009 til 2014 Efter en udfordrende og spændende etablering af det nye administrationsfællesskab i BO-VEST er det nu tid til at udstikke en fælles kurs for det fremtidige

Læs mere