Referat af menighedsrådsmøde i Davids kirke onsdag den 16. september 2009 kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af menighedsrådsmøde i Davids kirke onsdag den 16. september 2009 kl. 19.30"

Transkript

1 ROSENVÆNGETS SOGN 23. september 2009 Referat af menighedsrådsmøde i Davids kirke onsdag den 16. september 2009 kl Møde nr. 4 Astrid Kappel Nielsen Christian Seidelin Else Juul Green Esther Søeborg Jan Jull Nielsen Kate Schøtt Jensen Knud Frisenborg Marker Lisbeth Starcke Michael Thormann Neel Mark Wraae Peter Bennedsen Rita O Connor Ritmer Søndberg Clausen Solveig Pedersen Søren Korsholm Andreas Christensen Anne-Mette Gravgaard Erik Balslev-Clausen Kristine Gustav Lene Tvilling Erik Bremer Marianne Krabbe (referent) Kopi til: Henning Puggaard Lars Hedemark

2 2 FORMALIA 1. Godkendelse af referat Referatet fra mødet den 16. juni blev godkendt. 2. Godkendelse af dagsorden På dagsordenen er alle udvalg, og det blev besluttet, at der fremover også på menighedsrådsmøderne bliver mulighed for kort at orientere fra hvert udvalg. Såfremt der ønskes specifik stillingtagen til en sag, skal formanden på forhånd modtage materiale herom således, at dette kan udsendes samtidig med dagsordenen til menighedsrådsmødet. Der blev tilføjet et nyt punkt 16 til dagsordenen: Optagelse af film i kirken. Dagsordenen blev godkendt. 3. Formandens kommentarer Knud Marker takkede for alle sympatitilkendegivelser i forbindelse med sin sygdom i den forgangne sommer. Endvidere takkede Knud Marker for indsatsen fra de øvrige menighedsrådsmedlemmer i denne periode således, at arbejdet fortsat har kunnet fungere efter målsætningen om at have et velfungerende sogn. Knud Marker fremhævede Christian Seidelin, der har taget sig af økonomien og Else Juul Green, der bl.a. har afholdt to workshops for personalet med den hensigt at få personalet harmoniseret til en fælles gruppe. Udestående opgaver herunder fastlæggelse af forretningsorden for menighedsrådet tilstræbes at være færdiggjort inden udgangen af dette kirkeår. Knud Marker fortalte, at Lars Hedemark arbejder grundigt med de nye kirkeværgeopgaver lige som Henning Puggaard fortsat yder en stor indsats i forbindelse med den planlagte renovering af menighedshus m.v. i Frihavns Kirke. Knud Marker ønskede en tak overbragt til personalet for ydelse af godt arbejde og udholdenhed, og understregede, at det er vigtigt, at der fremover sikres en harmonisk personalegruppe.

3 3 4. Suppleringsvalg til valgudvalg Peter Bennedsen blev foreslået til at indgå i valgudvalget i stedet for Anders Kindt, der er udtrådt af menighedsrådet den 16. juni d.å. Peter Bennedsen blev valgt. DRIFTSFORHOLD 5. Budgetopfølgning pr. 31. august 2009 Christian Seidelin fortalte, at revisionsprotokollater for hver af de 3 kirkekasser for regnskabsåret 2008 er modtaget. Der var ingen bemærkninger til regnskaberne. Den udsendte budgetopfølgning for januar august 2009 blev derefter gennemgået. Forbruget p.t. ligger ca. 3 % over. Konklusionen er, at budgettet på indeværende tidspunkt følges. På budgetsamrådet den 24. august blev det udmeldt, at anlægsrammen for budget 2010 for Rosenvængets sogn er reduceret med kr. i forhold til budget Rita O Connor foreslog in absentia en huslejeforhøjelse for Luther kirkens børnehave pga. etableringen af nyt gulv. 6. Personaleforhold Else Juul Green fortalte, at der i forbindelse med organisationsprojektet i Rosenvængets sogn har været afholdt to møder for personalet med deltagelse af en ekstern konsulent samt hende selv. Første møde var et mulighedsmøde, hvor der blev fastlagt otte fokusområder. Andet møde var et løsningsmøde, hvor der blev udarbejdet handlingsplaner for fokusområderne. På næste menighedsrådsmøde vil menighedsrådet blive inddraget heri. Esther Søeborg rejste spørgsmålet vedr. Lene Herberts eventuelle ansættelse som informationsmedarbejder. Knud Marker henviste, lige som tidligere, til PR-udvalget, der tager stilling hertil. Kate Schøtt Jensen foreslog et personaleudvalg. Knud Marker slog fast, at det er kontaktpersonen, der i samarbejde med formanden, varetager arbejdet med personalet.

4 4 7. Kirkeværge Lars Hedemark uddelte et 3-siders notat vedr. omlægning af anlægsbudgettet for Luther Kirken og Davids kirke. Notatet blev gennemgået. Principgodkendelse til tilgangen i omlægningen af anlægsbudgettet blev givet til kirkeværgen af menighedsrådet. Det stående udvalg vil blive inddraget i omlægningen lige som omlægningen vil foregå i dialog med provstiudvalget. Henning Puggaard orienterede kort om projektet vedr. renoveringen af menighedshuset i Frihavns kirke. Sagen afventer en byggetilladelse fra Københavns kommune. 8. Nyt fra præsternes dagligdag Lene Tvilling fortalte på præsternes vegne, at det har været en travl sommer, der har bl.a. været mange bisættelser. Der er nu tilmeldt til konfirmandforberedelse i sognet. Anne-Mette Gravgaard supplerede med at fortælle om aktiviteterne i Davids kirke: Efterårsforedragene, med ca. 60 tilhørere pr. gang og Milles café med gode arrangementer. Knud Marker (på vegne af Andreas Christensen) og Kate Schøtt Jensen fortalte, at menighedsplejeudvalget til næste menighedsrådsmøde vil komme med et forslag til en sammenlægning af menighedsplejerne i vore 3 tidligere sogne. UDVALG & STRATEGI 9. Kirkeudvalget Ritmer Clausen orienterede kort om udvalgets arbejde og fortalte, at udvalget vil komme med et skriftligt oplæg til diskussion på næste menighedsrådsmøde. Oplægget vil omhandle 2 alternativer: - 3 kirker i funktion - 2 kirker i funktion og 1 kirke til anden aktivitet 10. Musikudvalget Solveig Pedersen fortalte, at udvalget savner medlemmer, og at arbejdet derfor mere eller mindre er indstillet ind til videre. Solveig Pedersen foreslår, at de økonomiske beslutninger - indtil Neel Mark Wraae indtræder aktivt i udvalget bliver taget i menighedsrådet.

5 5 Esther Søeborg spurgte om planerne vedrørende et voksenkor. Knud Marker fortalte, at såfremt der fremlægges et konkret forslag, vil menighedsrådet være positivt indstillet herpå. 11. Børnehaveudvalget Michael Thormann fortalte, at der før sommeren var blevet afholdt et fælles møde med alle børnehaverne, hvor dog børnehaven ved Davids kirke ikke havde været repræsenteret. Det er målet, at der skal etableres en fælles bestyrelser for vore 4 børnehaver. Indtil da er det hensigten, at menighedsrådet genindtager sine pladser i bestyrelsen for Luther Kirkens børnehave. Michael Thormann undersøger formalia herom. 12. Kunstudvalget Esther Søeborg fortalte, at udvalget påtænker en gennemgang af de tre kirker. Udvalget har med Anne-Mette Gravgaard som konsulent gennemgået kunstgenstandene i Davids kirke. Udvalget ser gerne, at der ved gennemgangen i hver kirke deltager en repræsentant med stedkundskab. I Luther kirken deltager Anne-Mette Gravgaard, og i Frihavns Kirke opfordres Andreas Christensen til at deltage. Målet er at skabe en total oversigt over de værdifulde kunstgenstande, deres værdi samt deres tilstand. Det blev besluttet at ophænge Kristusfiguren (fra det nedtagne krucifiks i Luther Kirken) i Luther Kirken. 13. it-udvalget Astrid Nielsen fortalte om planerne for at registrere it-udstyret i de 3 kirker. Telefoner hører også under det tekniske udstyr. Knud Marker henviste til et it-firma, der kan bistå hermed. 14. PR-udvalget Lene Herbert orienterede om de nye foldere og kirkeblade.

6 6 Knud Marker fortalte, at det er hensigten, at udvalget skal arrangere en introduktionsdag for sognets beboere, hvor der bliver fortalt om det nuværende og kommende arbejde i kirkerne. Juul Green orienterede om, at det er PR-udvalget, der formelt skal tage stilling til, hvorvidt der skal være en stilling med titlen informationsmedarbejder. 15. Øvrige Fælledgården Ritmer Clausen fortalte om, at han havde deltaget i sit første bestyrelsesmøde, hvor der blev arbejdet med ombygningen af Fælledgården. Menighedsplejerne og Davids kirkes sogneudvalg Kate Schøtt Jensen og Andreas Christensen er startet med at arbejdet herpå. Spejderne Jan Jull Nielsen fortalte om sommerens aktiviteter. 16. Optagelse af film i kirken Mail vedr. ansøgning fra Bastard Film om optagelse af film i en af kirkerne i forbindelse med optagelse af DR-dokumentar med temaet arveret blev uddelt. Det tilknyttede lovgrundlag: Bekendtgørelse af lov om bestyrelse og brug af folkekirkens kirker m.m. (LBK nr. 6 af 03/ , kapitel 2, paragraf 5, stk.1) blev oplæst. Der var enighed om at give tilladelse til optagelsen under forudsætning af, at der en præst til stede under optagelsen. Kristine Gustav deltager og udmeldes som kontaktperson til filmselskabet. MØDE SLUT 17. Eventuelt Runde blandt deltagerne i menighedsrådsmødet Michael Thormann: Vil på næste møde gennemgå forslag til forretningsorden for menighedsrådet. Udtrykte ærgrelse over lokalavisens artikel om Bibliarium i vore kirker.

7 7 Kate Schøtt Jensen: Spurgte om beslutningsprocessen i forbindelse med abonnering af Kristeligt Dagblad til menighedsrådsmedlemmerne. Knud Marker svarede, at menighedsrådet er blevet orienteret om, at denne post - i forbindelse med overgangen til det nye sogn og besparelserne på budgettet - ikke er medtaget på budgettet. Ønskes posten genoptaget, skal der stilles forslag herom ved budgetlægningen. Anne-Mette Gravgaard: Udtrykte, at det bør være en pligt for menighedsrådsmedlemmerne at orientere sig om kirkens områder via Kristeligt Dagblad, og at kirkekassen bør betale disse abonnementer. Foreslog derudover et gudstjenesteudvalg. Else Jull Green: Fortalte at personalet gerne vil møde menighedsrådet til et julearrangement eller et andet socialt arrangement. Marianne Krabbe: Rundsendte takkeskrivelse fra Anders Kindt for gave i forbindelse med hans udtræden af menighedsrådet. Orienterede om, at menighedsråd og personale havde givet Andreas Christensen en gave i anledning af hans 40 års fødselsdag. Rundsendte en tilmeldingsliste til elektronisk nyhedsbrev fra Folkekirkens Infocenter (de der ikke var til stede på mødet kan kontakte Marianne Krabbe for tilmelding). 18. Beslutninger til godkendelse og underskrift Protokollen blev oplæst, godkendt og rundsendt til underskrift. Bilag: Notat fra kirkeværge Lars Hedemark, 3 sider, dateret 16. september 2009 Kopi af protokol fra menighedsrådsmøde den 16. september 2009 (siderne 34 37) Deltagere til menighedsrådsmøder i Rosenvængets sogn / Navne- og adresseliste, 21. september 2009, bemærk Ritmer Clausens ændrede mail-adresse. Oversigt over poster og udvalg nedsat af menighedsrådet, 21. september 2009

Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken onsdag den 28. oktober 2009 kl

Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken onsdag den 28. oktober 2009 kl ROSENVÆNGETS SOGN 2. november 2009 Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken onsdag den 28. oktober 2009 kl. 19.30 Møde nr. 5 Astrid Kappel Nielsen Christian Seidelin Else Juul Green Esther Søeborg

Læs mere

ROSENVÆNGETS SOGN. 4. maj Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken den 27. april kl Møde nr. 1 / Konstituerende møde

ROSENVÆNGETS SOGN. 4. maj Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken den 27. april kl Møde nr. 1 / Konstituerende møde ROSENVÆNGETS SOGN 4. maj 2009 Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken den 27. april kl. 19.30 Møde nr. 1 / Konstituerende møde Anders Kindt Astrid Kappel Nielsen Christian Seidelin Else Juul Green

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken onsdag den 23. november 2011 kl. 19.30

Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken onsdag den 23. november 2011 kl. 19.30 29. november 2011 Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken onsdag den 23. november 2011 kl. 19.30 Møde nr. 17 Astrid Kappel Nielsen (fravær uden afbud) Christian Seidelin Else Juul Green Esther Søeborg

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde i Davids kirke onsdag den 17. marts 2010 kl. 19.30

Referat af menighedsrådsmøde i Davids kirke onsdag den 17. marts 2010 kl. 19.30 ROSENVÆNGETS SOGN 22. marts 2010 Referat af menighedsrådsmøde i Davids kirke onsdag den 17. marts 2010 kl. 19.30 Møde nr. 7 Astrid Kappel Nielsen Christian Seidelin (afbud) Else Juul Green Esther Søeborg

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken mandag den 3. maj 2010 kl. 19.30

Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken mandag den 3. maj 2010 kl. 19.30 10. maj 2010 Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken mandag den 3. maj 2010 kl. 19.30 Møde nr. 8 Astrid Kappel Nielsen Christian Seidelin (fravær uden afbud) Else Juul Green Esther Søeborg Jan Jull

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken tirsdag den 1. november 2011 kl. 19.30

Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken tirsdag den 1. november 2011 kl. 19.30 3. november 2011 Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken tirsdag den 1. november 2011 kl. 19.30 Møde nr. 16 Astrid Kappel Nielsen (deltog fra punkt 9) Christian Seidelin Else Juul Green Esther Søeborg

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde i Davids kirke tirsdag den 22. marts 2011 kl

Referat af menighedsrådsmøde i Davids kirke tirsdag den 22. marts 2011 kl 29. marts 2011 Referat af menighedsrådsmøde i Davids kirke tirsdag den 22. marts 2011 kl. 19.30 Møde nr. 14 Astrid Kappel Nielsen Christian Seidelin Else Juul Green Esther Søeborg Jan Jull Nielsen Kate

Læs mere

Flemming Jensen (menighedsplejeudvalget)

Flemming Jensen (menighedsplejeudvalget) 25. august 2010 Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken tirsdag den 24. august 2010 kl. 19.30 Møde nr. 9 Astrid Kappel Nielsen (fravær med afbud) Christian Seidelin (fravær med afbud) Else Juul Green

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken mandag den 29. november 2010 kl

Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken mandag den 29. november 2010 kl 2. december 2010 Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken mandag den 29. november 2010 kl. 19.30 Møde nr. 13 Astrid Kappel Nielsen Christian Seidelin Else Juul Green Esther Søeborg Jan Jull Nielsen

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde i Frihavns Kirke tirsdag den 24. november 2009 kl

Referat af menighedsrådsmøde i Frihavns Kirke tirsdag den 24. november 2009 kl ROSENVÆNGETS SOGN 2. december 2009 Referat af menighedsrådsmøde i Frihavns Kirke tirsdag den 24. november 2009 kl. 19.30 Møde nr. 6 Astrid Kappel Nielsen Christian Seidelin (afbud, dog til stede under

Læs mere

ROSENVÆNGETS SOGN 10. december 2008

ROSENVÆNGETS SOGN 10. december 2008 ROSENVÆNGETS SOGN 10. december 2008 Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken den 3. december 2008 kl. 19.30 Møde nr. 2 Anders Kindt Christina Slidsborg Else Juul Green Knud Frisenborg Marker Lars Chr.

Læs mere

Tilde Binger (vikar for Lene Tvilling - fravær uden afbud)

Tilde Binger (vikar for Lene Tvilling - fravær uden afbud) Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken tirsdag den 13. marts 2012 kl. 19.30 Møde nr. 1 / Konstituerende møde Allan Olsen Anders Aarup Anders Gustav Svendsen Camilla Kjærbo Berg Christian Seidelin

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken tirsdag den 23. august 2011 kl

Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken tirsdag den 23. august 2011 kl 30. august 2011 Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken tirsdag den 23. august 2011 kl. 19.30 Møde nr. 15 Astrid Kappel Nielsen (delvis fravær med afbud, kom kl. 20.20 til punkt 3B) Christian Seidelin

Læs mere

ROSENVÆNGETS SOGN 20. november Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken den 18. november 2008 kl

ROSENVÆNGETS SOGN 20. november Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken den 18. november 2008 kl ROSENVÆNGETS SOGN 20. november 2008 Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken den 18. november 2008 kl. 19.30 Møde nr. 1 / Konstituerende møde Erik Balslev-Clausen Anne-Mette Gravgaard Majbritt Breinholt

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken onsdag den 18. april 2012 kl. 19.30

Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken onsdag den 18. april 2012 kl. 19.30 Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken onsdag den 18. april 2012 kl. 19.30 Møde nr. 2 Allan Olsen (fravær med afbud) Anders Aarup Anders Gustav Svendsen Camilla Kjærbo Berg Christian Seidelin Claus

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken torsdag den 22. november 2012 kl. 19.30

Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken torsdag den 22. november 2012 kl. 19.30 Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken torsdag den 22. november 2012 kl. 19.30 Møde nr. 6 Allan Olsen Anders Aarup Anders Gustav Svendsen Camilla Kjærbo Berg (fravær med afbud) Christian Seidelin

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde nr. 5 i Frihavns Kirken tirsdag d. 2. oktober 2012 kl. 19.30

Referat af menighedsrådsmøde nr. 5 i Frihavns Kirken tirsdag d. 2. oktober 2012 kl. 19.30 Referat af menighedsrådsmøde nr. 5 i Frihavns Kirken tirsdag d. 2. oktober 2012 kl. 19.30 Deltagere Allan Olsen Anders Aarup Anders Gustav Svendsen (fravær med afbud) Camilla Kjærbo Berg (Fravær med afbud)

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde i Frihavns Kirke tirsdag den 22. maj 2012 kl. 19.30

Referat af menighedsrådsmøde i Frihavns Kirke tirsdag den 22. maj 2012 kl. 19.30 Referat af menighedsrådsmøde i Frihavns Kirke tirsdag den 22. maj 2012 kl. 19.30 Møde nr. 3 Allan Olsen (fravær med afbud) Anders Aarup Anders Gustav Svendsen Camilla Kjærbo Berg (fravær med afbud) Christian

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde i Davids kirke onsdag den 6. oktober 2010 kl

Referat af menighedsrådsmøde i Davids kirke onsdag den 6. oktober 2010 kl 11. oktober 2010 Referat af menighedsrådsmøde i Davids kirke onsdag den 6. oktober 2010 kl. 19.30 Møde nr. 11 Astrid Kappel Nielsen (er noteret som fravær uden afbud i protokollen, da afbuddet er indkommet

Læs mere

Referat af møde nr. 3 i Rosenvængets sogns menighedsråd tirsdag den kl i Luther Kirkens menighedssal.

Referat af møde nr. 3 i Rosenvængets sogns menighedsråd tirsdag den kl i Luther Kirkens menighedssal. 22.3.2013 Til medlemmerne af Rosenvængets sogns menighedsråd, personalerepræsentant og kirkeværge Referat af møde nr. 3 i menighedsrådet Referat af møde nr. 3 i Rosenvængets sogns menighedsråd tirsdag

Læs mere

Til medlemmerne af Rosenvængets sogns menighedsråd, personalerepræsentant og kirkeværge

Til medlemmerne af Rosenvængets sogns menighedsråd, personalerepræsentant og kirkeværge 13. september 2013 Til medlemmerne af Rosenvængets sogns menighedsråd, personalerepræsentant og kirkeværge Referat af menighedsrådsmøde nr. 6. Afholdt tirsdag den 10. september 2013. 1. Godkendelse af

Læs mere

Revisionsinstituttet Stats autoriseret Revisionsaktieselskab

Revisionsinstituttet Stats autoriseret Revisionsaktieselskab Stats autoriseret Revisionsaktieselskab ROSENVÆNGET KIRKEKASSE Østerbro Provsti Københavns Stift REVISIONSPROTOKOLLAT TIL ÅnsnncNsKABET FoR zoos Skagensgade 1 Postbox 76 DK-2630 Tåstrup Tel: +45 43 50

Læs mere

Referat. Menighedsrådsmøde Dagsorden Pkt. 1. Ad pkt. 1.

Referat. Menighedsrådsmøde  Dagsorden Pkt. 1. Ad pkt. 1. Holbæk den. 12. marts 2013, side 1 af 6 Referat af Menighedsrådsmøde Tirsdag den 12. marts 2013 kl. 19.00 Afholdes i Sortebrødreklostret Klosterstræde 7, 4300 Holbæk. Referat. Fraværende med afbud; Flemming

Læs mere

Til medlemmerne af Rosenvængets sogns menighedsråd, personalerepræsentant og kirkeværge

Til medlemmerne af Rosenvængets sogns menighedsråd, personalerepræsentant og kirkeværge 23. maj 2014 Til medlemmerne af Rosenvængets sogns menighedsråd, personalerepræsentant og kirkeværge Referat af møde nr. 11 i Rosenvængets Sogns Menighedsråd afholdt torsdag den 22. maj 2014 kl. 19.30

Læs mere

Til medlemmerne af Rosenvængets sogns menighedsråd, personalerepræsentant og kirkeværge

Til medlemmerne af Rosenvængets sogns menighedsråd, personalerepræsentant og kirkeværge 2. februar 2016 Til medlemmerne af Rosenvængets sogns menighedsråd, personalerepræsentant og kirkeværge Referat af møde nr. 22 i menighedsrådet Hermed referat af møde nr. 22 i Rosenvængets sogns menighedsråd

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 11. juni 2013. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 11. juni 2013. 1. Der indkaldes herved til Holbæk den. 11. juni 2013. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 11. juni 2013 kl. 19.00 Referat. Fraværende med afbud; Allan Hvid Olsen Hanne Mejlhede Kristine Høffding. Afholdes i

Læs mere

SKIBET SOGNS MENIGHEDSRÅD

SKIBET SOGNS MENIGHEDSRÅD Referat af til menighedsrådsmøde onsdag den 16. december 2015 kl. 19.00 i præstegården Fraværende: Grethe Kristensen Dagsorden: Beslutninger: 1. Bemærkninger til dagsordenen Punkt 11.2 tilføjedes. 2. Meddelelser

Læs mere

Til medlemmerne af Rosenvængets sogns menighedsråd, personalerepræsentant og kirkeværge

Til medlemmerne af Rosenvængets sogns menighedsråd, personalerepræsentant og kirkeværge 27. marts 2014 Til medlemmerne af Rosenvængets sogns menighedsråd, personalerepræsentant og kirkeværge Referat af møde nr. 10 i menighedsrådet Hermed referat af møde nr. 10 i Rosenvængets sogns menighedsråd

Læs mere

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 23. august 2017 referat. Mødedato: Onsdag 23. august 2017 Mødetidspunkt: 18:00 20:30

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 23. august 2017 referat. Mødedato: Onsdag 23. august 2017 Mødetidspunkt: 18:00 20:30 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 23. august 2017 referat Protokol Mødedato: Onsdag 23. august 2017 Mødetidspunkt: 18:00 20:30 Mødelokale: Medlemmer: Afbud (Frode 21 42 18 52): Værter: Sognehuset Erik Steen

Læs mere

Til medlemmerne af Rosenvængets Sogn menighedsråd, personalerepræsentant og kirkeværge

Til medlemmerne af Rosenvængets Sogn menighedsråd, personalerepræsentant og kirkeværge 15. marts. 2016 Til medlemmerne af Rosenvængets Sogn menighedsråd, personalerepræsentant og kirkeværge Referat af møde nr. 23 Hermed referat af møde i Rosenvængets sogns menighedsråd afholdt tirsdag den

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 2. Pkt. 2. Ad pkt. 2. Holbæk den. 5. oktober 2010. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 2. Pkt. 2. Ad pkt. 2. Holbæk den. 5. oktober 2010. 1. Der indkaldes herved til Holbæk den. 5. oktober 2010. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 5.oktober 2010 kl. 19.00 På kirkegårdskontoret Anders Larsensvej 6, 4300 Holbæk. Referat. Fraværende med afbud; Per

Læs mere

Tid Indhold Kommentar Referat Ansv ar-lig 1. 2 Godkendelse af dagsorden

Tid Indhold Kommentar Referat Ansv ar-lig 1. 2 Godkendelse af dagsorden Simon Peters Kirkes Menighedsråd Menighedsrådsmøde Dato: 2. november 2017 Tid: 18.45 Fraværende med afbud: Toni Clausen Referent: Flemming Nissen Dagsorden/Referat Tid Indhold Kommentar Referat Ansv ar-lig

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 13. oktober 2011 Blad nr. 1 ENDELIG. Fraværende med afbud:

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 13. oktober 2011 Blad nr. 1 ENDELIG. Fraværende med afbud: ENDELIG. Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde onsdag den 13. oktober 2011 kl.18.00 i Solrød Strandkirke. Forventes afsluttet senest kl. 22.00. Send venligst afbud til kirkekontoret.

Læs mere

Referat af fælles menighedsrådsmøde, Tved-Helgenæs-Vistoft Pastorat, torsdag 31. januar 2019

Referat af fælles menighedsrådsmøde, Tved-Helgenæs-Vistoft Pastorat, torsdag 31. januar 2019 Deltagere: Fra Vistoft Menighedsråd: Marie Jørgensen, Magda Høgh, Poul Holm Bangsgaard, Morten Storm Pedersen, Ida Bangsgaard. Fra Tved Menighedsråd: Karl Aage Sørensen, Lisbeth Klinge, Birthe B. Sørensen,

Læs mere

Referat af møde nr. 17 i Rosenvængets sogns menighedsråd onsdag d. 6. maj 2015 kl. 19.30 i Luther Kirkens Korcenter med følgende dagsorden:

Referat af møde nr. 17 i Rosenvængets sogns menighedsråd onsdag d. 6. maj 2015 kl. 19.30 i Luther Kirkens Korcenter med følgende dagsorden: Til medlemmerne af Rosenvængets sogns menighedsråd, personalerepræsentant og kirkeværge Referat af møde nr. 17 i Rosenvængets sogns menighedsråd onsdag d. 6. maj 2015 kl. 19.30 i Luther Kirkens Korcenter

Læs mere

Tilstede: Michael Thormann, Peter Haystrup, Ivan Rod, Kirsten Bille, Anders Aarup, Kate Lefevre, Jan Jull, Erik Bremer, Kristine Gustav, Rikke Juul

Tilstede: Michael Thormann, Peter Haystrup, Ivan Rod, Kirsten Bille, Anders Aarup, Kate Lefevre, Jan Jull, Erik Bremer, Kristine Gustav, Rikke Juul Referat af Menighedsrådsmøde nr. 27 tirsdag den 4. oktober 2016 kl. 19.30 23.30 i Lutherkirkens Menighedssal Tilstede: Michael Thormann, Peter Haystrup, Ivan Rod, Kirsten Bille, Anders Aarup, Kate Lefevre,

Læs mere

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 9. juni 2016 referat. Mødedato: Torsdag, den 9. juni 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 9. juni 2016 referat. Mødedato: Torsdag, den 9. juni 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 9. juni 2016 referat Protokol Mødedato: Torsdag, den 9. juni 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00 Mødelokale: Sognehuset Medlemmer: Erik Steen Nielsen, Finn Illum, Frode Elkjær

Læs mere

Simon Peters Kirkes Menighedsråd. Menighedsrådsmøde

Simon Peters Kirkes Menighedsråd. Menighedsrådsmøde Simon Peters Kirkes Menighedsråd Menighedsrådsmøde Dato: 1. oktober 2015 Tid: 18.45. Andagt kl. 18.30 ved Lis Fraværende med afbud: Martine Owi (Karin Klingenberg deltog som suppleant) Fraværende uden

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Torsdag den 26. marts 2015 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Erik Dybdal Møller, Hans Henrik Christensen (medarbejderrepræsentant), Jakob From Søvndal, Anita Holmgaard, Eva

Læs mere

Menighedsrådet, der tager ansvar for den lokale kirke og menighed, er grundlaget for den danske folkekirke

Menighedsrådet, der tager ansvar for den lokale kirke og menighed, er grundlaget for den danske folkekirke Menighedsrådsløftet Undertegnede erklærer herved på ære og samvittighed at ville udføre det mig betroede hverv i troskab mod den danske evangelisk-lutherske folkekirke, så at den kan byde gode vilkår for

Læs mere

Simon Peters Kirkes Menighedsråd

Simon Peters Kirkes Menighedsråd Simon Peters Kirkes Menighedsråd Menighedsrådsmøde Dato: 7. maj 2015 Tid: 18.45 (andagt kl. 18.30) Fraværende med afbud: Lisa Gam Fraværende uden afbud: Referent: Flemming Nissen Dagsorden/Referat Indhold

Læs mere

Simon Peters Kirkes Menighedsråd

Simon Peters Kirkes Menighedsråd Simon Peters Kirkes Menighedsråd Menighedsrådsmøde Dato: 5. januar 2017 Tid: 18.45 Andagt ved Lene Vinkel 18.30. Fraværende med afbud: Lisa Gam Referent: Flemming Nissen Dagsorden/Referat Indhold Kommentar

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet SCT. PAULS KIRKE Torsdag den 31. oktober 2013 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Annette Baldus Vestergaard, Anita Holmgaard, Erik Dybdal Møller, Thomas

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 9. april 2013. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 9. april 2013. 1. Der indkaldes herved til Holbæk den. 9. april 2013. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 9. april 2013 kl. 19.00 Referat. Fraværende med afbud; Nana Schiøtt Hansen Ole Frank Jørgensen Vita Fischer Afholdes

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet SCT. PAULS KIRKE Tirsdag den 27. august 2013 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Anette Baldus Vestergaard, Finn Bruun Ravnsbæk, Johanne Pedersen Markvart, Flemming Baatz Kristensen,

Læs mere

Referat fra Menighedsrådsmøde nr. 1/2014

Referat fra Menighedsrådsmøde nr. 1/2014 Referat fra Menighedsrådsmøde nr. 1/2014 Onsdag den 29. januar 2014 kl. 19.00 Afbud fra: Charlotte Nørballe 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra mødet 27.11.2013 Godkendt.

Læs mere

Menighedsrådsmøde torsdag d. 16. maj 2013 kl. 19.30 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård

Menighedsrådsmøde torsdag d. 16. maj 2013 kl. 19.30 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård 230 Menighedsrådsmøde torsdag d. 16. maj 2013 kl. 19.30 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård Fraværende med afbud: Dorthe Røhmann-Tofting og Ole Winkel Godkendelse af dagsordenen Dagsordenen blev godkendt.

Læs mere

Ungdomspræst- og Skole-Kirke-samarbejde Vejle Provsti

Ungdomspræst- og Skole-Kirke-samarbejde Vejle Provsti Vedtægt For samarbejde mellem menighedsråd i medfør af menighedsrådslovens kapitel 8 42a (lovbekendtgørelse nr. 9 af 03.01.2007) om Ungdomspræst- & Kirke-skole-samarbejde i Undertegnede menighedsråd i,

Læs mere

Dato:20.3.2013 kl. 19.00. Kaffe og brød: Hans

Dato:20.3.2013 kl. 19.00. Kaffe og brød: Hans 1. Regnskabsfører, Sonja Tougaard gennemgår regnskab 2012 og forklarer principperne for regnskab og budgetlægning for det nye råd (udsat fra sidst) Bilag: Regnskab 2012 og budgetformål er rundsendt. Sonja

Læs mere

Referat for: Ballerup-Furesø Provstiudvalg. PU møde 1. februar Kl Mødested: Provstikontoret

Referat for: Ballerup-Furesø Provstiudvalg. PU møde 1. februar Kl Mødested: Provstikontoret Referat for: Ballerup-Furesø Provstiudvalg PU møde 1. februar 2017. Kl. 16.30 Mødested: Provstikontoret Tilstede: Provst Rebecca Rudd, Michael Kornerup, Lise Bramsen, Pernille Warrer, Kirsten Jørgensen,

Læs mere

Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Pkt. 2. Ad Pkt. 2. Holbæk den. 14. maj 2013. 1. Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde

Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Pkt. 2. Ad Pkt. 2. Holbæk den. 14. maj 2013. 1. Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Holbæk den. 14. maj 2013. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Referat. Fraværende med afbud; Tirsdag den 14. maj 2013 kl. 19.00 Afholdes i Sortebrødreklostret Klosterstræde 7, 4300 Holbæk. Dagsorden

Læs mere

1. Dagsordenen. Gauerslund Sogns Menighedsråd. Protokol

1. Dagsordenen. Gauerslund Sogns Menighedsråd. Protokol Blad nr. 210-210 - Referat fra menighedsrådsmøde onsdag den 9. januar 2013 klokken 19.00 i Sognehuset. Tilstede: Bente Normann Rasmussen, Elsebeth Karlskov, Jan Weber, Thorkild Højvig, Erik Risager Thomsen,

Læs mere

Gjern Skannerup Kirker

Gjern Skannerup Kirker Gjern Skannerup Kirker Referat fra menighedsrådsmøde tirsdag den 10. januar 2017 Deltagere: Steen Andersen, Aage Olesen, Erling Lemming, Birgitte Garne, Hans Jørgen Seekjær, Peder Svindt, Majbritt Fabech,

Læs mere

1. Dagsordenen. 2. Siden sidst. 3. Rapport fra udvalgene. Gauerslund Sogns Menighedsråd. Protokol

1. Dagsordenen. 2. Siden sidst. 3. Rapport fra udvalgene. Gauerslund Sogns Menighedsråd. Protokol Dato: Blad nr. 408 Til: Valgte MR-medlemmer: Bente Normann Rasmussen, Frede Marinus Johansen, Kirsten Ljungberg, Kirsten Madsen, Marianne Kjeldsen, Niels K. Christensen, Niels Skov Nielsen, Peter A. Haahr,

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 13. august 2013 Blad nr. 1

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 13. august 2013 Blad nr. 1 Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til tirsdag den 13. august 2013 Spisning kl. 18, mødet begynder kl. 18.30. Afbud bedes meldt til kontoret. Den 13. august 2013 Blad nr. 1 Fraværende med afbud: Anita,

Læs mere

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 17. januar 2017 referat. Mødedato: Tirsdag, den 17. januar 2017 Mødetidspunkt: 18:00 21:00

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 17. januar 2017 referat. Mødedato: Tirsdag, den 17. januar 2017 Mødetidspunkt: 18:00 21:00 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 17. januar 2017 referat Protokol Mødedato: Tirsdag, den 17. januar 2017 Mødetidspunkt: 18:00 21:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud (Frode 21 42 18 52): Værter: Sognehuset

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 7. februar 2012. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 7. februar 2012. 1. Der indkaldes herved til Holbæk den. 7. februar 2012. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 7. februar 2012 kl. 19.00 På kirkegårdskontoret Anders Larsensvej 6, 4300 Holbæk. Referat. Fraværende med afbud; Knud

Læs mere

Den 05. Feb.. 2009 Blad nr. 1. tilføjelse blev referatet godkendt. /02 09.02/02 Godkendelse af dagsordenen /05

Den 05. Feb.. 2009 Blad nr. 1. tilføjelse blev referatet godkendt. /02 09.02/02 Godkendelse af dagsordenen /05 Referat af møde i Solrød Menighedsråd - ordinært menighedsrådsmøde torsdag den 05. Feb. kl.18.00 i Solrød Strandkirke Dagsorden : Den 05. Feb.. 2009 Blad nr. 1 Fraværende med afbud:michael Rønne Rasmussen,

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Pkt. 2. Ad pkt. 2. Holbæk den. 8. januar 2013. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Pkt. 2. Ad pkt. 2. Holbæk den. 8. januar 2013. 1. Der indkaldes herved til Holbæk den. 8. januar 2013. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Referat. Fraværende med afbud; Flemming Erland Christensen Tirsdag den 8. januar 2013 kl. 19.00 I Sortebrødreklostret Klosterstræde

Læs mere

Referat offentligt menighedsrådsmøde

Referat offentligt menighedsrådsmøde Referat offentligt menighedsrådsmøde Dato Tid Sted Onsdag 25.2.2015 Kl. 19:00 Kingos Minde, Slangerup Deltagere ved dette åbne møde: Navn Initialer Tilstede Afbud Kom kl. Gik kl. Valgte medlemmer Peter

Læs mere

Menighedsrådsmøde referat Side 1 af 6

Menighedsrådsmøde referat Side 1 af 6 Tjørring sogn Referat MR - møde d. 7. november, 2013 kl. 18.45 Værdigrundlag Vi er som evangelisk-luthersk folkekirke i Tjørring forpligtet på Bibelen og de lutherske bekendelsesskrifter i alt hvad vi

Læs mere

Simon Peters Kirkes Menighedsråd. Menighedsrådsmøde Dato: 5. oktober 2017 Tid: Fraværende med afbud: Karin Klingenberg Referent: Flemming Nissen

Simon Peters Kirkes Menighedsråd. Menighedsrådsmøde Dato: 5. oktober 2017 Tid: Fraværende med afbud: Karin Klingenberg Referent: Flemming Nissen Simon Peters Kirkes Menighedsråd Menighedsrådsmøde Dato: 5. oktober 2017 Tid: 18.45 Fraværende med afbud: Karin Klingenberg Referent: Flemming Nissen Dagsorden/Referat Tid Indhold Kommentar Referat Ansvarlig

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Holbæk den. 10. januar 2012. 1. Der indkaldes herved til. Referat. Fraværende med afbud;

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Holbæk den. 10. januar 2012. 1. Der indkaldes herved til. Referat. Fraværende med afbud; Holbæk den. 10. januar 2012. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 10. januar 2012 kl. 19.00 Referat. Fraværende med afbud; Henne Korsby Henning Petersen På kirkegårdskontoret Anders

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 19. september 2013 Blad nr. 1

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 19. september 2013 Blad nr. 1 Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til torsdag den 19. september 2013 Spisning kl. 18, mødet begynder kl. 18.30. Afbud bedes meldt til kontoret. Den 19. september 2013 Blad nr. 1 Fraværende med afbud:

Læs mere

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 19. maj 2016 referat. Mødedato: 19. maj 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 19. maj 2016 referat. Mødedato: 19. maj 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 19. maj 2016 referat Protokol Mødedato: 19. maj 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00 Mødelokale: Sognehuset Medlemmer: Erik Steen Nielsen, Finn Illum, Frode Elkjær Jakobsen,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET Referat af Menighedsrådsmødet Torsdag den 28. april 2011 kl. 19.00 i Sognehuset Til stede: Martin Frøkjær-Jensen (medarb.rep.), Jørgen Lasgaard, Erik Møller, Agnes Petterson, Georg Kjeldsen, Mogens Skjøth,

Læs mere

Referat Menighedsrådsmøde Bellahøj-Utterslev menighedsråd Onsdag den 21.01.2015 kl. 16.30 19.00 i Bellahøj kirke

Referat Menighedsrådsmøde Bellahøj-Utterslev menighedsråd Onsdag den 21.01.2015 kl. 16.30 19.00 i Bellahøj kirke Referat Menighedsrådsmøde Bellahøj-Utterslev menighedsråd Onsdag den 21.01.2015 kl. 16.30 19.00 i Bellahøj kirke Indkaldte: Lis Lynge, Thorben Dahl, Vibeke Johansen, Marianne Hegel, Inger Lise Larsen,

Læs mere

Dagsorden. Ordinært. menighedsrådsmøde

Dagsorden. Ordinært. menighedsrådsmøde Blad nr. 106 Ordinært menighedsrådsmøde Dagsorden Tilstede: Helle (HJ), Kirsten (KKO), Lars (LF), Mai (MBA), Lene (LKA), Tom (TVS), Janne (JRP), Vibeke (VW), Annika (AV), Kisser (KW) Afbud: Jens Christian

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet SCT. PAULS KIRKE Torsdag den 30. maj 2013 kl. 19.00 i Sognehuset Til stede: Erik Dybdal Møller, Georg Hoxer Kjeldsen, Thomas Kristian Nielsen (medarb. rep.), Finn Bruun Ravnsbæk,

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Referat. Dagsorden. Ad pkt. 16. Pkt. 16. Pkt. 17. Ad pkt. 17. Referat af andet møde i menighedsrådet i kirkeåret 2014.

Menighedsrådsmøde. Referat. Dagsorden. Ad pkt. 16. Pkt. 16. Pkt. 17. Ad pkt. 17. Referat af andet møde i menighedsrådet i kirkeåret 2014. Referat af Menighedsrådsmøde Tirsdag, den 14. januar 2014 kl. 19.00 Afholdes i Sortebrødreklostret Klosterstræde 7, 4300 Holbæk. Referat af andet møde i menighedsrådet i kirkeåret 2014. Tilstedeværende:

Læs mere

Beslutningsprotokollat Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Torsdag d. 8. marts 2018 kl. 16.30-20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Afbud fra Annette Kaas og Anders Gadegaard (studieorlov). For

Læs mere

Beslutningsreferat fra menighedsrådsmøde onsdag den 18. januar 2017 i Stanleys Gaard, St. Søndervoldstræde 2, 1. sal, 1419 København K.

Beslutningsreferat fra menighedsrådsmøde onsdag den 18. januar 2017 i Stanleys Gaard, St. Søndervoldstræde 2, 1. sal, 1419 København K. Beslutningsreferat fra menighedsrådsmøde onsdag den 18. januar 2017 i Stanleys Gaard, St. Søndervoldstræde 2, 1. sal, 1419 København K. Mødedeltagere: Hans Christian Andersen, Eva Forchhammer, Sharon Parker,

Læs mere

Referat fra UIGs aktivitetsmøde 23. oktober 2011

Referat fra UIGs aktivitetsmøde 23. oktober 2011 Referat fra UIGs aktivitetsmøde 23. oktober 2011 UIG: Anne-Mette Lund (formand) AML, Marianne Hulgaard MHU, Ralf Petersen RPE, Henning Johansen HJO, Camilla Møntegaard (CMA) og Ditte Vadsgaard (DVA). Dirigent:

Læs mere

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 12. april 2012. Kl. 9.00 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 12. april 2012. Kl. 9.00 Mødested: Provstikontoret Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 12. april 2012. Kl. 9.00 Mødested: Provstikontoret Afbud fra Naima Simring Mødepunkt 1 Projekt Ungdomskirke Sag: Projekt Ungdomskirke (386) Projekt Ungdomskirke

Læs mere

SOLRØD MENIGHEDSRÅD. Menighedsrådsmøde. Dato: 12. Februar 1997 Blad nr. 1. Fraværende med afbud:

SOLRØD MENIGHEDSRÅD. Menighedsrådsmøde. Dato: 12. Februar 1997 Blad nr. 1. Fraværende med afbud: Menighedsrådsmøde Dato: 12. Februar 1997 Blad nr. 1 Solrød menighedsråd indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde onsdag den 12. Fenruar 1997 kl. 19.00 i Solrød Strandkirke Fraværende med afbud:

Læs mere

Aaby sogns menighedsråd Side 168 Formandens initialer: Menighedsrådsmøde i Aaby sogn tirsdag den 24. maj 2016 kl i Aaby sognegård

Aaby sogns menighedsråd Side 168 Formandens initialer: Menighedsrådsmøde i Aaby sogn tirsdag den 24. maj 2016 kl i Aaby sognegård Aaby sogns menighedsråd Side 168 Menighedsrådsmøde i Aaby sogn tirsdag den 24. maj 2016 kl. 19.00 i Aaby sognegård Dagsordenstekst: Protokollat: Ansv. Ved mødets begyndelse: Ole Steen Hansen Fraværende:

Læs mere

Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab

Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab BESTYRELSESPROTOKOL Bestyrelsesmøde nr. 1 22.maj 2014 Kl. 17.00-19.00 Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab Sted: Milnersvej 48, Hillerød, Mødelokale 1 Afbud: Kirsten Jensen

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Torsdag den 25. august 2011 kl. 19.00 i Sognehuset Indledning ved Flemming Baatz Kristensen Til stede: Flemming Baatz Kristensen, Agnes Petterson, Georg Kjeldsen, Henning

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Torsdag den 13. marts 2014 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Afbud fra Tom Allan For mødet var fastsat følgende dagsorden:

Læs mere

Torsdag den 28. november 2013 kl. 19.30 Referat

Torsdag den 28. november 2013 kl. 19.30 Referat MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 28. november 2013 kl. 19.30 Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde Indledning I Menighedsrådet: Henrik V

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk, den. 6. november 2012. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk, den. 6. november 2012. 1. Der indkaldes herved til Holbæk, den. 6. november 2012. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 6. november 2012 kl. 17.00 NB. Bemærk mødetid! På kirkegårdskontoret Anders Larsensvej 6, 4300 Holbæk. Referat. Fraværende

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Pkt. 2. Ad pkt. 2. Holbæk den. 6. april 2010. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Pkt. 2. Ad pkt. 2. Holbæk den. 6. april 2010. 1. Der indkaldes herved til Holbæk den. 6. april 2010. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 6. april 2010 kl. 19.00 På kirkegårdskontoret Anders Larsensvej 6, 4300 Holbæk. Referat. Fraværende med afbud; Bjørn

Læs mere

Esbjørn. Jytte Menighedsrådsmøde referat Side 1 af 6

Esbjørn. Jytte Menighedsrådsmøde referat Side 1 af 6 Tjørring sogn Referat MR - møde d. 7. maj, 2015 kl. 18.45 Værdigrundlag Vi er som evangelisk-luthersk folkekirke i Tjørring forpligtet på Bibelen og de lutherske bekendelsesskrifter i alt hvad vi arbejder

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde.

Referat af menighedsrådsmøde. Rødding Menighedsråd. Referat af menighedsrådsmøde. Dato: Tirsdag den 21 januar 2014 kl. 17.00 Mødested: Konfirmandstuen, Rødding Præstegård Deltager: Anger Nissen, Svend Enevoldsen, Tove Kamedula, Helene

Læs mere

Fraværende: Lars Fløe Olsen (afbud) og Krista Erbs (afbud). Som stedfortrædere deltog Søren Harboe og Birte Lysholm.

Fraværende: Lars Fløe Olsen (afbud) og Krista Erbs (afbud). Som stedfortrædere deltog Søren Harboe og Birte Lysholm. Valgbestyrelsen har meddelt, at de personer, der er opført på vedlagte liste, er valgt til menighedsrådet for Mørdrup Sogn. Det først valgte medlem af det nye menighedsråd har ved brev og mail af 4. november

Læs mere

Referat af menighedsrådsmødet tirsdag d kl

Referat af menighedsrådsmødet tirsdag d kl Referat af menighedsrådsmødet tirsdag d. 14.03 2017 kl. 17.30 20.30 Afbud: Karen (ferie) og Jacob Punkt Beskrivelse Ansvar Tid Bemærkninger 1) Indledning a) Andagt b) Godkendelse af dagsorden Martin 17.30

Læs mere

Taget til efterretning Taget til efterretning. Taget til efterretning. Taget til efterretning. Taget til efterretning

Taget til efterretning Taget til efterretning. Taget til efterretning. Taget til efterretning. Taget til efterretning Indkaldelse til menighedsrådsmøde: Onsdag den 29. april 2015 Kl. 19.00 Mødet indledes med spisning kl. 18.15 i Pyramiden. Fraværende med afbud: Thomas Gylnæs Nielsen Evt. stedfortrædere indkaldt: Fraværende

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Onsdag den 19. november 2014 kl. 16.30 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. For mødet var fastsat følgende dagsorden: Afbud fra Erik Andreassen

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Dato 13. Maj 1998

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Dato 13. Maj 1998 Solrød Menighedsråd Menighedsrådsmøde Dato 13. Maj 1998 Referat fra det ordinære menighedsrådsmøde onsdag den 13. maj 1998 kl. 19.00 i Solrød Strandkirke. Fraværende med afbud: Kirsten Hartvig Petersen,

Læs mere

Referat fra stiftende generalforsamling

Referat fra stiftende generalforsamling Referat fra stiftende generalforsamling Referat af stiftende generalforsamling i Andelsforeningen Askø Købmandshandel den 12. juni 2010 på Askø Skole. Lisa Mulvad (LM) bød på arbejdsgruppens vegne de mange

Læs mere

Vedtægter for Søhøjlandets Kirke

Vedtægter for Søhøjlandets Kirke Vedtægter for Søhøjlandets Kirke en Evangelisk Luthersk Frimenighed 1 Navn og hjemsted Menighedens navn er Søhøjlandets Kirke, og er oprettet i 2008 som valgmenighed med navnet Søhøjlandets Valgmenighed.

Læs mere

Referat af konstitueringsmøde

Referat af konstitueringsmøde Vejle den 30. november 2016 Mødet holdes : Onsdag den 7 december 2016 Mødet begynder kl. : 16:00 Mødet slutter kl. :17:00 På adressen : Havelodden 4, Nordre Kirkegård, - mødelokale 1 Afbud : Emil Tang.oOo

Læs mere

Salme 370. a. Valg af formand: Alfred Jensen enstemmigt valgt. b. Valg af næstformand: Anita Helles Hansen enstemmigt valgt

Salme 370. a. Valg af formand: Alfred Jensen enstemmigt valgt. b. Valg af næstformand: Anita Helles Hansen enstemmigt valgt Menighedsrådsmøde i Dato: Torsdag den 21. Blad nr. 12 Karlslunde Menighedsråd november 2013 kl. 19,00 Formandens initialer: Sted: Sognegården Spisning kl. 18,30 AMJ Dagsorden 1. Indledning: V/ Else Hansen

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Referat for: Amagerbro Provstiudvalg. PU møde 2. november Kl. Kl. 19:00 Mødested: Kigkurren 8C, 2. sal - mødelokalet. Afbud fra: Poul Termansen.

Referat for: Amagerbro Provstiudvalg. PU møde 2. november Kl. Kl. 19:00 Mødested: Kigkurren 8C, 2. sal - mødelokalet. Afbud fra: Poul Termansen. Referat for: Amagerbro Provstiudvalg PU møde 2. november 2017. Kl. Kl. 19:00 Mødested: Kigkurren 8C, 2. sal - mødelokalet Afbud fra: Poul Termansen. Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2 Det

Læs mere

Beslutningsprotokol for ordinært menighedsrådsmøde onsdag den 20. januar 2016, i Stanleys Gaard, St. Søndervoldstræde 2, 1. sal, 1419 K.

Beslutningsprotokol for ordinært menighedsrådsmøde onsdag den 20. januar 2016, i Stanleys Gaard, St. Søndervoldstræde 2, 1. sal, 1419 K. Beslutningsprotokol for ordinært menighedsrådsmøde onsdag den 20. januar 2016, i Stanleys Gaard, St. Søndervoldstræde 2, 1. sal, 1419 K. Mødedeltagere: Jette Arendrup (kom kl. 21.25 ved pkt. 680), Povl

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET DAGSORDEN til Menighedsrådsmødet Mandag den 30. maj 2016 kl. 19.00 i Sognehuset Indledning ved: Morten Aagaard 1. Godkendelse af dagsorden og gennemgang af punkter (19.10). 2. Økonomi ved kassereren Orientering

Læs mere

Vor Frue Kirke Menighedsrådet

Vor Frue Kirke Menighedsrådet Vor Frue Kirke Menighedsrådet Den 8. november 2016 indkaldes menighedsrådet og medarbejderrepræsentant kordegn Jonna Grue til offentligt, ordinært konstituerende menighedsrådsmøde, der afholdes Tirsdag

Læs mere

Menighedsrådsmøde torsdag d. 15. august 2013 kl. 19.00 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård

Menighedsrådsmøde torsdag d. 15. august 2013 kl. 19.00 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård 239 Menighedsrådsmøde torsdag d. 15. august 2013 kl. 19.00 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård Fraværende med afbud: Simon Buchwald Jensen, Jette Rasmussen og Ole Winkel Godkendelse af dagsordenen Dagsordenen

Læs mere

Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang

Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang 30. oktober 2014 Referat af Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang Sted og tidspunkt Afdeling s bestyrelseslokaler, Rugvænget 31 Onsdag den 8. oktober 2014 kl. 17.00 Deltagere

Læs mere