Næstved Idrætsforening Fodboldafdelingen. Bestyrelsens beretning.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Næstved Idrætsforening Fodboldafdelingen. Bestyrelsens beretning."

Transkript

1 Næstved Idrætsforening Fodboldafdelingen Bestyrelsens beretning. Generalforsamling, tirsdag den 8. februar 2011 kl i klubhuset. Jeg skal hermed på bestyrelsens vegne, byde velkommen til generalforsamling nr. 71 i NIF fodboldafdeling. Min første opgave er at forestå valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår i år Frank Møller Nielsen. Valg af dirigent. Ordet til dirigenten. Afdøde medlemmer. Der er desværre et par af vores medlemmer, som er afgået ved døden i det forgangne år: I juli måned 2010 mistede vi Niels Jensen, som igennem en periode var klubbens fotograf, via hans virksomhed, som ligeledes var sponsor i klubben. I Juni mistede vi Hans Helge Jørgensen. Hans Helge blev født i 1933 og nåede at spille 251 seniorkampe, afsluttende i Hans Helge var ligeledes i fodbold vennernes bestyrelse i en årrække Erik Møller Jensen mistede vi ligeledes i 2010, Erik Møller Jensen var tidligere indehaver af vin og tobak forretningen i Sct. Jørgens Park, og i flere et aktivt medlem af fodbold vennerne. Næstveds tidligere divisionsspiller Peter Bülow (f. 24. marts 1967) døde den 28. april Peter Bülow spillede ungdomsfodbold i Næstved, hvor han fik sin debut på divisionsholdet som 19-årig i 1. divisionskampen på udebane mod Brøndby den 19. oktober Peter Bülow optrådte for det meste på Næstveds 2. hold og det blev til i alt blot fem kampe på det bedste mandskab. Udover debuten i 1986 fik han to kampe i 1987 og to kampe i 1990.

2 Næstveds tidligere divisionsspiller Arne Dyremose (f. 6. december 1940) døde den 14. marts Arne Dyremose kom i 1966 til Næstved fra AB og debuterede for de grønne den 3. april samme år i 2. divisionskampen på hjemmebane mod Vanløse (0-1). Arne Dyremose spillede sin sidste kamp for Næstved i 1973, og han var blandt andet med på holdet, som i 1971 sikrede Næstved oprykning til landets bedste fodboldrække for første gang i klubbens historie. I perioden opnåede han i alt 135 officielle kampe på Næstveds divisionshold, hvor det blev til 22 mål. Sidenhen hjalp Arne Dyremose til i kulisserne, og han var blandt andet holdleder for Næstveds divisionshold, som fik sølvmedaljer i Jeg håber i alle vil rejse jer op, og ære de fem NIF folk, med et minuts stilhed Tak. Jubilarer i amatørafdelingen. På denne generalforsamling, har vi hele tre kampjubilæer fra Næstveds 1. hold at kunne fejre. Alle tre spillere har repræsenteret Næstved i 100 kampe, og der er tale om følgende spillere: Glenn Darlie, Emil Schou og Mathias Kjelde. Glenn og Emil har fra 2011 valgt at søge andre græsgange, hvilket vi ønsker dem held og lykke med måske vi ser dem tilbage i den grønne trøje igen. Mathias vil Næstved stadig have glæde af, og vi glæder os til at kunne fejre flere kampjubilæer sammen med dig i fremtiden. Derudover har vi hele tre 500 kamps jubilæer at kunne fejre i NIF: Peter Knudsen, Henrik Frederiksen og Thomas Illum. Vil i alle komme og modtage bevis for jeres kampjubilæum, som er sponseret af DiBa og LH Super Best i Østergade.

3 Årets leder. I 2010 har vi igen fået nogle rigtige gode bud på til årets leder. Følgende er nomineret til årets leder: Mette Falk, udfører et stort arbejde, som årgangskoordinator og webmaster for U10. Dani Mujkanocic, Dani har i nogle år været aktiv som elitehjælpe- og nu cheftræner, hans engagement som træner for klubbens talentfulde U13 hold, lover godt for hans trænerkarriere. Marianne Larsen, Mariannes pris som en af årets vindere af Faxe Kondi legatet under SBU taler sit tydelige sprog Marianne gør bare en forskel i vores klub. Torben Andersen, Torben er aktiv på mange fronter, bl.a. medieudvalg, stævneudvalg, sportsligt udvalg samt koncertudvalg, og så er han det hårdest arbejdende medlem af klubbens festudvalg. Marianne Sandager, Virkelig stor indsats som årgangskoordinator i årgang 98, men også som formand i forældreforeningen og medlem af stævneudvalget. Hjælper også ved koncerter og andre arrangementer i klubben. Jan Torp er en meget engageret træner for vores U17.2 og udover at have skabt store sportslige resultater på dette hold, er Jan en meget vellidt træner for disse spillere. Årets leder er: Torben Andersen Jeg vil gerne bede Torben om at komme herop. Torben har igen i 2010, lagt et kæmpe arbejde og energi på mange forskellige arbejdsområder i NIF. Torben har som tidligere formand for NIF Fodbold en meget stor berøringsflade, og han er samtidig en meget troværdig og engageret leder, som der er meget stor respekt om. Flere har peget på Torben som årets leder, og det er helt fortjent, at du her kan modtage denne hæder. Vi er rigtig mange der glæder os over din indsats og glæder os over at du fortsætter dit ihærdige arbejde til gavn for NIF fodbold. Bestyrelsen vil hermed på klubbens vegne ønske dig tillykke med valget som Årets Leder 2010, og overrækker dig hermed en gavecheck som bevis herfor. Tak til vores nye VIP sponsor KPMG i Næstved, som har gjort det muligt for os at overrække denne pris.

4 Årets børnetræner: Er en pris, som vi har valgt at uddele til en, som har gjort rigtigt meget for børnefodbolden. Årets børnetræner, er i år gået foran med udviklingen af børnefodbolden i NIF. Han har ydet en meget stor arbejdsindsats, og så er han en træner, som er meget ambitiøs og arbejder med stor ansvarsfuldhed overfor børnene. Jeg vil gerne bede FLEMMING WALDORF, om at komme herop. LH Super Best har sponseret gaven Årets Pigetræner: En ny pris i forhold til tidligere år, er prisen som Årets pigetræner. Prisen gives til en person som har bidraget ekstraordinært til pigefodboldens udvikling i NIF. Vores vinder kan man roligt sige kom, så og sejrede, og VUPTI havde NIF et velfungerende U18 pigehold. Jeg vil godt bede MICHAEL NIELSEN om at komme herop. Prisen sponseres af OK og Kvickly Det forgangne år har været præget af mange sportslige lyspunkter i NIF Fodbold, og flere præstationer kunne i denne forbindelse nævnes, men jeg vil undlade at bringe enkeltstående tilfælde frem, og blot konstatere at vi har udviklet yderligere på de dygtige fodboldspillere vi har i klubben. Den samfundsøkonomiske situation har ikke præget klubben i negativ retning, og positivt er det at sponsorindtægterne er steget så markant, som tilfældet er, hvilket vores regnskab også bærer positivt præg af. Overblik Jeg vil gerne i min beretning gennemgå de enkelte udvalgs status for året der er gået, samt give information om hvilke aktiviteter vi ønsker at arbejde med i Næstved Boldklub (SSE). Indledningsvis vil jeg give en status på samarbejdet mellem Næstved Boldklub og NIF. Samarbejdet i det forgangne år, bar voldsomt præg af de fusionsplaner med HB Køge, som vi blev præsenteret for i efteråret, og som nu er skrinlagt. Debatten blev til tider hård og ubarmhjertig, og det understreger i høj grad de følelser der er forbundet med at arbejde i vores klub.

5 Jeg understreger igen at NIF på ingen måder ønsker at være bremseklods for udviklingen af professionel fodbold i regionen, men NIF bestyrelse ønsker klart at være part i en eventuel forhandling om fusion, overtagelse eller overbygning af de professionelle fodboldaktiviteter i Næstved det skylder vi vores medlemmer, byen og dens borgere. Bestyrelsen er i dialog med NB vedrørende det fortsatte samarbejde, og vi ser naturligvis med meget bekymrende mine på den økonomiske forfatning NB har været i. Især de forringede ressourcer der er tiltænkt U17 og U19 1. holdene er bekymrende, og NIF vil gerne i dialog med NB om tilbagelevering af disse to hold, såfremt vi kan medvirke til forbedre forholdene, udviklingen, træningsmængde- og kvalitet. Såfremt vi ikke bremser afviklingen af disse hold, vil det medføre degradering af vores licensmuligheder, og det hverken kan, eller vil vi, acceptere. Samtidig ønsker vi at det talentudviklingsarbejde der tilføres ressourcer til i NIF, ikke skal bremses af nedprioritet omkring arbejdet med vores U17 og U19 hold. Denne tilbagelevering, kunne sammen med koncertaktiviteterne og stadionsalget, frigive NB ressourcer til at koncentrere sig om divisionsholdet samt DS holdet. Faciliteter Ved beretningen fra sidste års generalforsamling, berørte vi vores manglende kunststofbaner. Problemstillingen er ikke blevet mindre, eftersom vi stadig ikke har fået tilført ekstra ressourcer her. Vi må desværre se til at vores omkringliggende kommuner, som Slagelse og Ringsted har valgt at prioritere i sportens tegn, for hvad angår anlægning af baner, som kan garantere udøvelse af udendørs sport året rundt, og som i øvrigt bliver et stærkere krav fra DBU, for imødekomme licenskravene. Glædeligt er det dog at kommunen nu har bevilget et nyt underlag i Harboe hallen, og det løser problemstillingen på dette specifikke sted. Det ændrer dog ikke ved det faktum at vi Harboe hallen må sno os igennem petanque spillere mv. og samtidig konstatere at mange af vores medlemmer ikke har mulighed for at dyrke deres sportsgren som vinterbeskæftigelse.

6 Mange unge mennesker er dermed overladt til gaderne vinteren igennem, med de til tider negative følger, der er forbundet med dette. Vores bedste spillere vil ej heller kunne opretholde den træningsmængde der skal til for at opretholde et niveau, som konkurrerende klubber kan. Eksempelvis måtte vores U17 og U19 divisionshold spille sine hjemmekampe i den tidlige vinter, hos enten Slagelse eller Herfølge, og samtidig konstatere at vinterens træningskampe i mange tilfælde må foregå på udebane. Kommunen kan ikke sidde vores behov overhør mere, og derfor bør der i 2011 træffes beslutning om min 2 kunststofbaner mere i Næstved, hvilke der samtidig kunne indhentes betydelig store rabatter på. Tiderne i Harboe hallen efter sæsonafslutning har været en succes, vi holder spillerne bedre i gang dog skal vi blive bedre til at give ikke udnyttede tider videre til andre hold. Tak til alle for den fleksibilitet i har været medvirkende til at yde, i bestræbelserne på at få hal tiderne til at gå op. Stadionsalg Jeg vil gerne takke vores faste korps af hjælpere, som hver 2. søndag i hele sæsonen, sørger for at NIF kan leve op til forpligtelserne, i forbindelse med at håndtere de praktiske foranstaltninger med køb og salg af produkter på stadion. Der har igennem sæsonen været brugt rigtig mange frivillige hjælpere på stadion, som alle har været medvirkende til et meget professionelt forløb af samtlige kampe på stadion. Sportsligt udvalg. NIF Fodboldafdeling har ved indgangen til 2011 et medlemstal på passive, hvilket er en forøgelse på hele 29 % (halvdelen af denne forøgelse skyldes tilgangen af pigespillere). I 2009 havde NIF 671 medlemmer. Trænere Jeg vil ligeledes gerne rette en meget stor tak til alle de trænere og ledere, som har været tilknyttet vores forskellige hold. I har alle ydet en kæmpeindsats igennem året, og vi glæder os meget til samarbejdet i På nogle hold har der været store udfordringer forbundet med at tilknytte trænere. Det er meget beklageligt at nogle hold må stå uden trænere, og SU gør alt hvad der er praktisk muligt for at løse disse opgaver.

7 Vi må dog konstatere at det ikke er blevet nemmere at skaffe frivillig arbejdskraft, og vores meget store medlemstilgang, gør naturligvis ikke udfordringen mindre. Jeg vil derfor meget kraftigt henstille at alle klubbens medlemmer gør alt hvad der er praktisk muligt for at udpege eller anbefale potentielle trænere. Specielt på diverse 2. og 3. hold kan det være et meget stort problem - vi både skal, og vil, favne alle niveauer. En ny sportslig organisation så dagens lys i 2010 med et overordnet sportsligt udvalg og underliggende børneudvalg, ungdomsudvalg, EUN gruppe, seniorudvalg samt OB-/Vet-gruppe, som alle refererede til Sportsligt Udvalg. Intentionen med den nye organisation var at få inddraget flere personer i arbejdet omkring fodbolden i Næstved, men det må indrømmes, at det ikke er lykkedes fuldt ud at få organisationen til at virke. Dog er børnefodboldens organisation beskrevet, og det er bestyrelsens indtryk, at der i børnefodbolden arbejdes efter de principper, som er beskrevet. En medvirkende årsag hertil er, at vi indgik en aftale med SBU om at få tilknyttet en børne- og ungdomskonsulent, hvis væsentligste opgaver har været: Etablering af børnefodboldens organisation Oprettelse af pigeafdeling Udbredelse af DBU s holdninger og handlinger Inspirerer trænere og ledere til relevant uddannelse. Fodboldafdelingens kontaktperson til konsulenten har været Brian Christiansen var også året, hvor vi igen fik pigefodbold på programmet. En spørgeskemaundersøgelse på 5 omkringliggende skoler viste en stor interesse for pigefodbold i NIF, og da vi lukkede op for tilmeldingen, viste det sig, at interessen holdt ved. Vi fik lige i underkanten af 100 piger i fodboldafdelingen. Men det var ikke kun de yngste piger, der kom. Også U18-piger kom til klubben, hvilket har betydet, at vi fra sommer 2011 opretter en dameseniorafdeling. Sportsligt Udvalg har på det sportslige vedtaget nogle principper for

8 Betaling for deltagelse i (træner)uddannelse Træner lønninger Klubskifteprocedurer Deltagelse i NIF på tour Deltagelse i turneringer/stævner i henholdsvis DBU-, SBU- og DGI-regi, hvor vi skal respektere licensbestemmelserne Aftaler med stationskoordinatorer, stationstrænere, stationshjælpere, cheftrænere og holdtrænere i børnefodbolden Vi startede med 2 cheftræner systemet for U12-U13-U14-U15 i Lavede kontrakter og aftaler for alle træner i ungdommen. Nogle er stoppet og andre er kommet til i løbet af året. 1999, U12, er en lille årgang (ca. 25 spillere), Årgangen har meget fået styr på træningen og planlægningen. Holdleder og kontaktperson Keld laver et godt arbejde og er primære med omkring hold 1 som holdleder. Årgangen mangler en god og stabil træner/leder omkring 2 holdet. 1998, U13, ca. 45 spillere, har et af de bedste hold 1i Danmark. De har fantastiske trænere, ledere og stor opbakning fra alle. Årgangen har store ambitioner og laver et fantastisk stationstrænings miljø. Benny Mandrup har desværre valgt at stoppe som træner, men Dani har taget over som cheftræner på egen hånd. Rasmus Mansø vil dog hjælpe til. 1997, U14, ca. 45 spillere. En stor årgang med gode trænere og ledere. Max og Michael Rold har virkelig udviklet 1 holdet i efteråret 2010 til et elitehold. Michael blev desværre syg, så Max har overtaget cheftræner rollen alene. Her fra det nye år har SU ansat en hjælpetræner, Stefan, som skal hjælpe Max. Erik P er holdleder for hold 1. Palle og Kim har arbejdet videre med 2 holdet, som ligger på række 2 3 niveau. 1996, U15, ca. 38 spillere. Kim og Christian har arbejdet videre med talenterne og de har kvalificeret sig til elite øst turneringen i foråret Christian stoppede i efteråret og Kim tog over, som cheftræner alene. 2 holdet har unge trænere med Magnus og Nicklas som hjælpetræner.

9 Magnus skal ud og rejse og stopper som træner, men SU har lavet aftale med Casper som vil tage over. Nicklas forsætter som hjælpetræner for 2 holdet. Årgangen har et 7 mands (3 hold), hvor der er tilbud til de sidste spillere. Magnus har også taget sig af dette hold. Det er lidt usikkert om 3 holdet forsætter og 1994, Junior, ca. 60 spillere. I foråret spillede 1995 i elite øst og klarede sig fantastisk med Max og Rold som træner. En stor årgang med mange talenter. I efteråret blev årgang 95 U17 og kom under Claus Mønsted og NB og Jan Torp på 2 3 holdet. I efteråret var 2 holdet primært bestående af 95 er og de klarede sig fantastisk er også en stor årgang med mange talenter. 1 holdet har flest 94 er med og de ligger PT nummer 1 i den næst bedste række under DBU. Jan har lavet er fantastisk arbejde med 2 og 3 holdet. Jan har haft alt for lidt hjælp, fordi SU ikke har kunnet skaffe gode trænere og ledere til at hjælpe, men Jan har holdt ved. Super. I foråret havde Lars 3 holdet, men p.g.a. skiftende arbejdstider, kunne han ikke afse tid nok, derfor stoppede han i sommers. Max Friis hjalp til i efteråret. Der er nu lavet aftale med Kim Madsen fra U14-2 om at hjælpe juniorerne. SU har et stort ønske om at tilknytte holdleder til 2 3 holdet, men vi mangler de rigtige personer og 1992, ca. 30 spillere. I foråret havde Per V. 1 holdet, med Arne som holdleder. I efteråret tog Per Bredahl + Bimme over med Jønne som holdleder. Yngling 1 hold ligger i toppen af div. Turneringen. 2 holdet er trænet af Tom, som har Peter som holdleder. Max Friis har hjulpet til igennem året, men p.g.a. træner/leder mangel i efteråret hos junior, så har han brugt mere tid der. Ynglinge årgangen er ikke særlig stor og i efteråret har der i gennemsnit kun været 6-10 spiller til træning hos Tom. Det har desværre betydet at Tom stopper som træner i klubben senere på året. Forældre Der skal lyde en stor tak til alle forældre som på forskellig vis har medvirket til at få både træning og kampe, på diverse hold til at gå op I en højere enhed. Det har været en stor fornøjelse at konstatere den store sportslige interesse de fleste forældre deler med sine børn, og vi har stort set i hele 2010 været forskånet for sager hvor forældre ikke lever op til de regler som en gang er udstukket fra DBU omkring opførsel på sidelinjen, holdninger som NIF kraftigt bakker op omkring.

10 Prøvetræning Året 2010 bød på en ekstraordinær stor oplevelse for vores U13 målmand, Viktor Anker, som i efteråret 2010 var på et næsten ugelangt træningsophold i Fulham FC. Kontakten mellem Næstved, Fulham og Viktors familie er stadig intakt, og opholdet bliver formentligt gentaget i løbet af 2011, da den engelske Premier League klub de fortsat ønsker at følge Viktor. DBU`s mikrofodboldskole, fodboldskole og fodboldcamp For anden gang afviklede vi mikro fodboldskole under ledelse af John Hansen (Brotgård) som trænerleder og Allan Dinesen som skoleleder. Der var 36 deltagere, som var delt i 3 grupper, som hver havde en træner og trænerassistent, samt mange engagerede forældre. Vi holder mikro fodboldskole igen i 2011 (6.-8. maj) igen med Brotgård og Allan Dinesen som ledere. Morten Sørensen var igen i 2010 fodboldskoleleder, da vi afviklede DBU`s fodboldskole. Og igen var Lars Skaaning tilknyttet som trænerleder. Der var 112 deltagere, som var delt i 7 grupper. Hver gruppe havde en træner og en trænerassistent, hvilket var medvirkende til, at børnene fik en rigtig god uge. Vi holder fodboldskole igen i år i uge 29 og igen med Morten og Lars som ledere. I 2010 afviklede vi for første gang en fodboldcamp med Allan Dinesen som campleder og Steen Bimme som trænerleder. Der var 36 deltagere (drenge og piger), som fra mandag til torsdag var indkvarteret på Beredskabscentret. Bespisningen blev klaret af Cafe Niffen, som også var med til at finansiere indkvarteringen på Beredskabscentret. Vi afholder en fodboldcamp igen i år også i uge 29 - og igen med Bimme og Allan som ledere. Forældreforeningen. Foreningen har i det forgangne år doneret ca kr. til ungdomsholdene i NIF, samt til indkøb af nye bolde. Pengene tjenes fortsat på salg af mål aktier og afholdelse af julestævnet. Pga. ændringer i afgiftsreglerne kan der ikke længere tjenes penge på indsamling af flasker, derfor er denne ordning ophørt.

11 Medlemmer bliver der desværre færre af, så her kommer et særdeles kraftigt opråb fra 2009 til 2010 har der været nedgang på 32 %, bestyrelsen har brug for nye medlemmer, findes de ikke, lukker foreningen i løbet af foråret 2011, hvilket vil være en katastrofe, og vil i høj grad være medvirkende til at forringe klubbens hold, i forhold til tilskud af forskellige former. Det er især forældrene til børneholdene der appelleres til her. Stævneudvalget I 2010 var NIF igen vært for vores St. Bededags Cup samt Sport Direct Cup i Pinsen. Der blev lagt rigtig mange kræfter i at arrangere begge stævner, og begge blev afholdt med stor kvalitet, og alle spillere og ledere havde nogle fantastiske weekends. Vi får meget ros for vores stævner, så det skal vi fortsætte med. Planlægningen til både DiBa Cup, samt Pinsestævnet (nu Sydbank Cup)2011 er i fuld gang, og der er allerede kommet en del tilmeldinger. Pinsestævnet bliver i år afviklet for årg. 96 & 98 & 98, og de overnattende hold, skal som tidligere overnatte på Lindebjergskolen, og nu også på Næstved Gymnasium. Sidste år satte de sidste mange års stævnearrangører af Pinse Cup, punktum for deres arbejde med dette stævne. Det har medført at et helt nyt udvalg er sat i søen, og det har været en stor fornøjelse at følge det engagement der ligger bag ved den nye gruppes arbejde. Materialerummet. Igen i 2010 har Arne Jensen været klubbens materialeforvalter. Arnes ansvarlighed medfører, at vi har styr på bolde, tøj samt øvrige materialer. Dermed skal vi ikke belaste klubbens økonomi unødvendigt med overforbrug dertil. Dog er det vigtig for mig, naturligvis på vegne af både Arne og resten af bestyrelsen at alle klubbens medlemmer udviser den ansvarlighed, der gør at vi kan fortsætte med holde orden på vores materialer. Jo mere i selv hjælper til, desto bedre vil klubben kunne drives, og Arne kan måske bruge sin tid på andre spændende opgaver, hvilket han i øvrigt aldrig står tilbage for tusind tak for din indsats i det forgangne år.

12 Baneforhold startede med kaotiske forhold på banerne, forårsaget af den slemme og lange vinter. Heldigvis kunne der hurtigt spilles på især banerne ved gymnasiet, hvor man må tilføje at de nye baner ved CF kasernen er blevet brugt flittigt. Vi har heldigvis igennem sæsonen kunne fastholde alle holds træning på Rolighedsvej, hvor bl.a. U18 pigerne har lånt CF kasernens bane, tusind tak for det Året 2010 blev ligeledes året hvor den ellers velkendte Bane 7, blev omdøbt til Bauhaus Arena. Med stor velvillighed fra Bauhaus kunne dette projekt etableres i sommeren, og i forbindelse med Pinse Cup, blev vores nye stadion ur afsløret. Uret blev doneret af Næstved Kommune i forbindelse med byens jubilæumsår. På selve dagen, havde klubben besøg af borgmester Henning Jensen, som ønskede tillykke med uret, inden kampen mellem Randers og B93 i turneringen blev igangsat. Faciliteterne omkring Bauhaus Arena blev reetableret, og banen gjort større, således at den nu er godkendt af DBU. Bestyrelsen har ligeledes reetableret sponsor væggen. Tak til Stadioninspektør Flemming Waldorf, og hans folk for et rigtig godt samarbejde i Klubhuset Bestyrelsen har stadig et markant ønske om at forbedre vores forhold i klubhuset. Tanken om et helt nyt klubhus er stadig intakt, og det fundraising projekt som sidste år blev igangsat, er stadig i arbejde, dog nu i samarbejde med Næstved hallen, som har arbejdet med et lignende projekt. Udvalget omkring dette arbejde mangler dog mandskab, idet udvalget hidtil har bestået af personer som ligeledes bruger mange ressourcer på andre udvalg. Udvalget søger efter personer som har indblik i brug af fondsmidler, samt indsigt i den politiske verden samt eventuelt knowhow indenfor arkitektur eller ingeniørarbejde. Tak til Helle Zabell samt Flemming Anker som nu er den hårde kerne der arbejder videre med projektet. Den nyetablerede terrasse blev en stor succes i årets løb, og mange dejlige timer venter her i Indvendig fik vi malet på omklædningsrum samt mødelokalet i kælderen, med stor hjælp fra aktive medlemmer i bl.a. seniorafdelingen.

13 Vi fik ligeledes indkøbt helt nyt IT udstyr til kontoret, da det gamle havde udtjent sin værnepligt. I samme forbindelse etablerede vi trådløs internetforbindelse, således at alle medlemmer, samt gæster, kan koble sig ind i den virtuelle verden fra klubhuset af. Har man ikke sin eget udstyr med, kan man således gøre brug af den station som er blevet etableret i cafeteriet, som er frit tilgængelig for alle besøgende. Alt dette er skabt med hjælp fra det fritidstøj som er blevet solgt fra Box n med indtægt til NIF som følge. I 2011 vil vi løbende fortsætte forbedringer omkring klubhuset, men derimod afvente de helt store moderniseringer indtil vi ser resultatet af samarbejdet omkring fondsmidler med Næstved hallen. Der er nedsat et klubhusudvalg, som i foråret 2011 vil arbejde med at gøre klubhuset til et endnu bedre sted at være, og dette udvalg med Alice Anker i spidsen, ser frem til at dette arbejde, og det samme gør bestyrelsen omkring samarbejdet. I 2010 kom der ligeledes borde og bænke samt parasoller ud på terrassen, hvilket har skabt helt optimale forhold for ude livet i klubben. Tak til sponsorerne Nykøbing isenkram og Box n i den forbindelse. Cafeteriet En stor tak skal lyde til Allan og Betina, vores forpagter par. Det er fortsat bestyrelsens overbevisning at Allan og Betinas drift af cafeteriet, har afstedkommet et langt bedre klub liv, og mange aftener igennem det forgangne år, har man kunne se børn, samt deres forældre, sidde og nyde dagens ret, mens man hygger sig med hinanden. Det faktum er medvirkende til at skabe det stærke fællesskab. I 2011 vil der formentligt ske løbende istandsættelse eller modernisering af køkkenfaciliteterne, således at Allan og Bettina får optimale vilkår at arbejde under. Administrationsudvalget Der kan sige meget positivt om administrationen i de forskellige klubber, men umiddelbart er der ikke nogen der kan slå vores fantastiske hold som vi har fået banket sammen i NIF. Kronen på værket kom i januar hvor vores alles sammen Marianne Larsen fik et af de fire Faxe Kondi legater som hvert år bliver uddelt på DBU Sjællands delegerede møde. Marianne fik prisen for hendes

14 forbilledlige evne til altid at yde en frivillig indsats, når nøden er størst i klubben ikke kun på kontoret, men sågar også på trænerposten. Året 2010 er ligesom de forgangne år gået super godt, hele holdet bestående af: Malene Sørensen, John Stysiek, Morten Sørensen, Lone Kristiansen, Arne Christensen, Lone Mortensen, Hanne Andersen, Bent Jakobsen og ikke mindst Bente Jakobsen, har alle ydet en uvurderlig indsats en stor tak skal lyde herfra uden jeres frivillige indsats var det aldrig gået. Lige ledes skal fra administrationsudvalget lyde en stor tak til Kim Brandstrup, han er altid klar med en hjælpende hånd, og godt nok er Kim flyttet til København, men han får ikke lov at slippe klubben helt. I året 2009 så vi desværre en tendens til, at vores medlemmer af klubben ikke fandt det strengt nødvendigt at betale kontingent for at bruge klubben, det er gudskelov vendt i året der er gået, ikke mindste Bent Jakobsens fortjeneste, vi har i udvalget bestemt at hvis vores medlemmer ikke reagerede på vores rykkerskrivelser, ja så meldte vi dem simpelthen ud af klubben og selvfølgelig uden at de kunne få deres spillercertifikat, og det har trods alt haft en effekt. Året 2009 havde vi et udestående på kr det er i året 2010 nedbragt til en restance på kontingent som ved årets udgang lå på kr Det har betydet at vi i udvalget også har bestemt at der ikke sendes sæsonkort ud med posten mere, det vil fremover blive udleveret på kontoret, hvis der vel og mærket er betalt kontingent. Dermed er vi så blevet fri for, at nogen går gratis til fodbold, for vi har endnu ikke oplevet, at der er nogen der er kommet med kortet igen, hvis de ikke har betalt kontingent. NIF historie En stor tak skal lyde til Søren Lange Langes boghandel og Jesper Hallgren for deres bidrag på ,00 for salget af 70 år med de grønne checken blev overrakt på Næstved Stadion i forbindelse med showkampen mellem de gamle landsholdspillere og de gamle Næstved spillere i sommeren 2010.

15 Medieudvalget I medieudvalget arbejdes der hovedsageligt med fire punkter: Hjemmesiden, NIFNYT, Den lille grønne samt pressen. M.h.t. pressen var det i 2010 vores mål at komme mere i pressen end i tidligere år det kom vi. Lige pludselig kom der et fusionsspørgsmål som gjorde, at vi en periode var lige lovligt meget i pressen. Else Damsgaard deltog i starten af 2010 i et medieudvalgsmøde. Her fik vi en masse gode input til hvordan vi kunne håndtere pressen endnu bedre, og efter dette møde har vi været væsentlig mere synlige i pressen end tidligere. Hjemmesiden kom i 2010 ikke op på det niveau der på forhånd var aftalt med det IT firma som vi samarbejde med. Vi opsagde derfor samarbejde med dette IT firma og indgik et nyt samarbejde med et andet IT firma der hedder MYFC. Det har taget sin tid at komme i gang, men her pr. 1. februar 2011 kom vores nye hjemmeside i luften. De forskellige årgangs web ansvarlige er kommet i gang med at få udviklet holdsiderne. For at have en spændende og interessant hjemmeside er det vigtigt, at man sørger for at komme med nyheder til hjemmesiden. Det er jo vigtigt at mange hver dag føler trang til at kigge på siden, og få en masse informationer om NIF. Hvis man har nogle gode og spændende nyheder, skal de sendes til Alice, Thomas eller Torben, som så vil sørge for at få dem lagt på siden. Alice Anker, Thomas Larsen og Torben Andersen har virkelig knoklet for at få lavet en hjemmeside der lever op til deres og de enkelte årganges forventninger. Det er lykkedes og vi har nu en hjemmeside vi kan være virkelig stolte af. Bent Jacobsen har i 2010 sørget for at Den lille Grønne er udkommet 2 gange. Vi har i Den lille Grønne et ekstremt flot klubblad af meget høj kvalitet. NIF NYT er løbende udkommet i 2010, Alice Anker har med NIF NYT lavet et ekstremt godt nyhedsbrev og også her er kvaliteten helt i top. Derudover har medieudvalget, sammen med sponsorudvalget, sørget for at der er kommet 2 nye informationsskærme, hvilket giver os mulighed for at kommunikere, og reklamere, på en helt ny måde. Alt i alt har 2010 det været et rigtig travlt år for medieudvalget, og hele medieudvalget skal have en kæmpe tak for deres indsats.

16 Sponsorudvalget Sponsorudvalget har i 2010 været et særdeles aktivt udvalg, hvilket heldigvis også afspejler sig i resultatet. Vores nye sponsorkoncept, omhandlende differentierede størrelser sponsorater, resulterede i et opnået resultat tæt på ,00 kr. Første primære opgave var at afslutte salget af skilte til vores nyopførte terrasse, hvilket nu er sket. Næste primære opgave bliver at få udvidet porteføljen af vores VIP, guld og sølv sponsorater, og disse sponsorer vil få ydelser som svarer til deres individuelle køb, i form af skilte på Bauhaus Arena, annoncer i Den Lille Grønne, præsentation i nyhedsbrev og på hjemmeside, samt præsentation på sponsortavlen i cafeteriet, som ligeledes blev opsat. Dernæst tilkommer sponsorers køb af annoncer, skilte, samt spilledragter til de individuelle hold. Glædeligt er det at Bauhaus købte et sponsorat med ret til at kalde vores bane 7 for Bauhaus Arena. I 2010 fik vi ligeledes opsat to 42 skærme, med mulighed for at sælge reklamespots til disse. Disse reklameobjekter skal vi have mere gang i i 2011, og det skal vi også på salg af benzinkort fra OK, som ved etablering og brug af disse, yder et fint beløb til arbejdet i bores klub. Der ligger store administrative opgaver forbundet med koordineringen af alle disse ydelser, og det skal lyde en stor tak til både Finn Nielsen og Helle Zabell for at være backstage her. Brian Møller, Jakob Nørr, Frank Hemmingsen og Jens Pedersen har været de sælgende, og ligeledes tak for jeres store indsats i det forgangne år. Ligeledes tak til DiBa for det fine samarbejde omkring hovedsponsoratet, hvilket ligeledes afspejles i at det første sponsorarrangement i 2011, vil foregå hos DiBa på Axeltorvet. Det forgangne år samt 1. halvår 2011, vil for denne omgang, være den sidste periode med Puma som sponsor på tøj siden. Fra 1. juli vil vores nye tøj sponsor være Nike, som vil distribuere alt igennem OnlySport. Denne samlede sponsoraftale er med garanti den største der nogensinde er tegnet i NIF, og det samarbejde glæder vi os meget til. Der skal dog lyde en meget stor tak til både Puma og Sport Direct for et sublimt samarbejde gennem mange år. Vi har i 2010 afholdt fire sponsorarrangementer i klubben, hvilket vi naturligvis også agter at gøre i 2011, hvor også der arbejdes på sponsor tur samt sommerfest.

17 Slutteligt skal der lyde en stor tak til Claus Mathiesen for hans store arbejde med at sælge NIF fritidstøj et projekt som indtil videre har givet klubben mulighed for at investere i nyt IT til kontoret samt PC, og skærm til klubhuset. Vi fortsætter ufortrødent med dette koncept i 2011, og også med skiftende kollektioner. Vi ved at mange i klubben har en stor berøringsflade, og vi håber at det kan være med til at skaffe endnu flere sponsorer til klubben. Vi håber fremover at vi kan få endnu flere sponsorer, så vi kan udvikle fodbolden i Næstved. Der skal lyde en stor tak til alle de trofaste sponsorer, som er i klubben. Uden dem kunne vi ikke udvikle fodbolden, i forhold til de planer som er lagt. Koncertudvalget Antallet af koncerter er skåret ned. Den økonomiske krise har også påvirket arbejdet med koncerter, samt salget af billetter og sponsorater. Set i bakspejlet var det et fornuftigt valg at sætte antallet af koncerter ned, og bruge energien på færre, men store koncerter i Næstved hallerne. SSE står for den administrative del. Fra NIF har det været de samme personer som afviklede koncerter igen i Igen i 2010 var den største udfordring oktoberfesten, som i år var skåret ned til en dag. Det var selvfølgelig en udfordring igen i år at få tilrettelagt dette store arrangement. Da vi kun havde en oktoberfest i år, var det ingen sag at få udsolgt. Det var igen en rigtig god oktoberfest, hvor vi have mange hjælpere, også så mange hjælpere, at der desværre ikke var bestilt nok mad til hjælperne, og det er noget som ikke må ske mere. Spændende bliver det i 2011, hvor der er det er tiende gang, at der skal afholdes oktoberfest i NIF, så det bliver et rigtigt jubilæumsår. Det er endnu uklart om der skal være en eller to dage med oktoberfest, eller i hvilke rammer, som oktoberfesten skal afholdes under. Vi ser frem til et spændende år, hvor vi håber at kunne præsentere nogle spændende koncerter. Vi vil gerne takke alle de hjælpere som har ydet et stort arbejde. Vi glæder os, til et godt samarbejde med alle frivillige hjælpere også i 2011.

18 NIF Fodbold og fremtiden Et punkt som har haft bestyrelsens store fokus, de sidste 3-4 måneder er talentudviklingen. Efter fusionsdebatten, valgte NIF Fodbold bestyrelse at lægge en plan for hvorledes vi kunne agere som udmeldt i debatten. Vi har haft Jesper Bo Petersen til at hjælpe os som konsulent, og det har været meget værdifuldt for os. Vi har ligeledes haft sparring fra DBU, som har hjulpet os i søgningen på det rette koncept til gavn for talentudviklingen. Strategien er nu vedtaget i bestyrelsen og står til at blive implementeret hurtigst muligt, og senest inden sommerferien. Vi kigger nu efter de rigtige folk til at føre elitestrategien ud i praksis. Overordnet beskrevet, så omfatter strategien en elitestruktur der omhandler vores a trupper under U12 U15, og som tidligere nævnt, vil vi satse på at overtage U17 og U19 holdene igen, således at vi kan få de elitære forhold på tilbage på disse hold. Vi har en fantastisk talentmasse i vores klub, og det skal vi forvalte ordentligt. Det sker ikke ved hjælp af støvleordning etc. men derimod mere fokus på den rigtige træning, de rigtige træningsforhold, samt konstant udfordring i kamp, såvel som til træning kort sagt, den enkelte spillers udvikling skal i centrum, mere end resultaterne. Vi vil bruge de nødvendige økonomiske ressourcer dertil, således at vi kan mønstre de rigtige kompetencer på de rigtige poster. På sidste års generalforsamling, havde bestyrelsen et ønske, eller en målsætning om, at vi i slutningen af 2012 var en klub som havde udviklet os sportsligt, socialt og økonomisk, med en medlemsskare på stk. Vi er på nogen af områderne 2 år foran vores plan, og det er en styrke, men kan også være en svaghed. Hvis vi skal fastholde vores nuværende niveau, er det tvingende nødvendigt at vi udvider staben af frivillige ledere/trænere. Vi har trods megen succes i 2010, haft store problemer med at skaffe folk til udvalg, trænergerninger, årgangsansvarlige, forældreforening etc. Det er ikke kun et NIF problem, men det gør ikke vores problem mindre. Jeg vil derfor appellere til at alle går hjem og tænker over hvor kan jeg være med til at gøre en forskel og ikke mindst tænke, hvis jeg er med, så er jeg også med til at udvikle klubben. I modsat fald kører Tordenskjolds soldater trætte på et tidspunkt.

19 Nogen har været meget direkte og kaldt vores klub for Danmarks billigste SFO ordning, og der må vi ikke havne. I den forbindelse vil jeg gerne takke hele den nuværende bestyrelse for et formidabelt samarbejde. Bestyrelsen har været omfattet af rigtig mange kompetencer på specifikke områder. Bestyrelsen er en meget engageret en af slagsen, og der kan indgå heftige debatter på vores møder, men først og fremmest er det et udtryk for passion for sit foreningsarbejde, og dernæst skal alle roses for at lade demokratiet sejre i sidste ende, når de endelige beslutninger skal træffes. Der sker nu lidt udskiftning i bestyrelsen, men det ændrer ikke ved at vi får en velfungerende organisation op og stå, med gode individuelle kompetente kræfter bag. Der skal lyde en tak til Nikolai og Per, som stopper i NIF fodbold bestyrelse for denne omgang, men som vi håber ved lejlighed får lyst til at vende tilbage igen, Per har stadig Louis i årgang 2002, og Nikolai har nu udvidet familien med endnu et barn, så mon ikke begge hans børn snart skal i støvlerne og den grønne trøje. Claus Mathiesen bedt om lidt mere frihed til at hellige sig arbejdet med at skaffe sponsorpenge til vores talentafdeling, og ønsker derfor at trække sig fra bestyrelsen, for eventuelt at blive valgt som suppleant. Jeg vil gerne bede Per og Nikolai, komme herop og modtage en fortjent vin gave for deres store arbejde i bestyrelsen for denne gang, sponseret af LH Super Best i Østergade. Slutteligt vil jeg gerne takke alle klubbens medlemmer for den opbakning i har givet bestyrelsen i det forgangne år. Tak til dirigent Frank Møller Nielsen, for på fremragende vis har ledet denne generalforsamling, (vin gave sponseret af LH Super Best i Østergade) NIF LEVE Forslag til nye bestyrelsesmedlemmer, som den nuværende bestyrelse ønsker indstillet: Brian Christiansen 39 år, ansat som Business Controller hos Emerson Proces Management Tidligere træner, nuværende stationskoordinator for årgang 2000, siden 2005, samt stort arbejdsfelt omkring DiBa Cup både i 2010 og nu også 2011 far til Mia U15 piger og Marius U11 drenge

20 Flemming Anker 53 år, uddannet Officer i forsvaret, og arbejder til dagligt i forsvarskommandoen på Holmen i København. Medlem af arbejdsgruppen omkring fundraising i NIF Fodbold samt koblingen mellem NB og NIF under elite ungdom Næstved Far til Viktor på årgang 98 Brian Møller 45 år, konsulent G4 Security Tidligere divisionsspiller i Næstved, samt primusmotor ved NIF oktoberfester Teamleder i NIF sponsorudvalg Far til Sebastian på årgang 96 Forslag til Suppleant i NIF Fodbold, som den nuværende bestyrelse ønsker indstillet: Claus Mathiesen 45 år, indehaver af Box`n` og talentsponsorkonsulent i NIF Fodbold Far til Lucas på årgang 98 Tidligere medlem af bestyrelsen i NB og afgående medlem af NIF Fodbold bestyrelse Forslag til Revisor i NIF Fodbold, som den nuværende bestyrelse ønsker indstillet: Jens Juul Som revisor ønsker bestyrelsen at indstille Jens Juul, Jens er 44 år, revisor uddannet og far til Tobias som spiller på årgang Forslag til Revisorsuppleant i NIF Fodbold, som den nuværende bestyrelse ønsker indstillet: Kim Brandstrup Som revisorsuppleant ønsker bestyrelsen at indstille Kim Brandstrup nærmere præsentation behøves ikke

NIF FODBOLD Sponsor Koncept 2010

NIF FODBOLD Sponsor Koncept 2010 NIF FODBOLD Sponsor Koncept 2010 VELKOMMEN TIL NIF FODBOLD Næstved IF Fodbold amatørafdeling, er omdrejningspunkt for fodbolden på hele Sydsjælland. Klubben rækker langt ud over regionens grænser. Vi arbejder

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold Velkommen til Næstved IF - Fodbold VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF - FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min

Læs mere

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold Velkommen til Næstved IF - Fodbold VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF - FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min

Læs mere

N Y H E D S B R E V 02/2018

N Y H E D S B R E V 02/2018 VEJLE BOLDKLUB Hellumvej 9 7100 Vejle CVR nr. 68046718 N Y H E D S B R E V 02/2018 Information fra bestyrelsesformanden Kære læsere Det er med stor glæde, at vi kan dele nyheden om, at etableringen af

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF FODBOLD

VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF FODBOLD VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min glæde over, at du har valgt at spille

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom August 2011 Nyhedsbrev i FC Roskilde ungdom Velkommen til et nyt tiltag i FC Roskilde ungdom. Som noget nyt vil FC Roskilde ungdom 4 gange om året udsende et nyhedsbrev. Nyhedsbrevet skal bruges til at

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

V.I.F. Fodboldafdelingen

V.I.F. Fodboldafdelingen Referat af træner-/ledermødet mandag den 24. august 2015 Dagsorden 1. Nyt fra bestyrelsen v/jesper 2. Nyt fra ungdomsudvalget a. Hvad har vi indtil nu arbejdet med i ungdomsudvalget: i. Status (Allan)

Læs mere

NIF Nyt. Fodbold. DIBA - Hovedsponsor for Næstved IF - Fodbold

NIF Nyt. Fodbold. DIBA - Hovedsponsor for Næstved IF - Fodbold Fodbold Nr. 4 - juni 2010 Pinse Cup med ny måltavle på Bauhaus Arena Ved Sport Direct Cup i Pinsen i år, som er et elitestævne for U13, U14 og U15, blev Bauhaus Arena, skænket af Bauhaus Næstved, og ny

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste:

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årets gang 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årgang 98 har haft en meget flot sæson, hvor hovedmålet var at lære at spille den rigtige fodbold a la AB, og helst i den bedste

Læs mere

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan for U12 & U13 Drenge Årgang Spillere født i 1999 og 1998 eller 4. kvartal i 1997. (5. og 6. klasse). Ledere: Træner Jørgen Jensen Hjejlevej 113 mobil 2540 5810 7451

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

Nyt fra bestyrelsen i VSB Juni-September 2014

Nyt fra bestyrelsen i VSB Juni-September 2014 Bestyrelsen: Næste bestyrelses møde er d. 29 Oktober 2014 Emner som I ønsker behandlet kan fremsendes til Lenelaungaard@hotmail.com ugen før mødet. Medlemstal Pr September 2014: 780 medlemmer Baner og

Læs mere

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets Formand Thomas Auens Laursen samlede for tre år siden nogle gamle venner, der havde lagt fodbolden på hylden. I dag er der 55 seniorspillere i klubben. DEN NY KLUB HAR IKKE HAFT TILGANG FRA DEN EKSISTERENDE

Læs mere

Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012

Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012 Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012 Deltagere: ca. 22 medlemmer Bestyrelsen: Claus Hansen, Henrik Åris, Preben Birk Per Henning, Uffe Lyse, Bo Andreasen, Per Løvstad Fraværende: Referat Dagsorden

Læs mere

Rapport for spørgeskemaundersøgelse foretaget af Center for Kultur og Borgerservice for Kulturudvalget.

Rapport for spørgeskemaundersøgelse foretaget af Center for Kultur og Borgerservice for Kulturudvalget. Rapport for spørgeskemaundersøgelse foretaget af Center for Kultur og Borgerservice for Kulturudvalget. Kultur og Fritid udsendte ultimo august 2017 et spørgeskema pr. e-mail til fodboldklubberne og foreninger

Læs mere

VELKOMMEN I FREMAD AMAGER

VELKOMMEN I FREMAD AMAGER VELKOMMEN I FREMAD AMAGER Velkommen i Fremad Amager - Øens fodboldklub For at du kan føle dig ordentligt informeret om alle de praktiske ting, du skal tænke på og som gælder, når du kommer som ny i Fremad

Læs mere

Talentprisen 2014 går til Viktor Anker

Talentprisen 2014 går til Viktor Anker Talentprisen - Næstved Idræts Union De nominerede til Talentprisen 2014 er: Anne Frimann, Næstved Roklub Josephine Bøgh, Næstved Sportsrideklub Viktor Anker, Næstved IF Fodbold Årets Talent er ubestrideligt

Læs mere

Mette Littau har styr på piger og tøndebånd, når hun skal holde over 100 pigespillere i gang.

Mette Littau har styr på piger og tøndebånd, når hun skal holde over 100 pigespillere i gang. Der kom flere end 100 nye pigespillere, da Mette Littau, tidligere elitespiller, og Mejrup GU inviterede til den nye sæson, så nu har klubben ni hold i turnering, og de bør have to hold mere Mette Littau

Læs mere

Generalforsamling OH 77 d kl

Generalforsamling OH 77 d kl Generalforsamling OH 77 d. 27.04.17 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent: Palle 2. Beretninger - Ungdomsafdelingen o Der har været hold fra U6 til U16. o De mindste, drenge og piger: Pia, Matilde, Cecilie.

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion Kampprogram Serie 1 Damer Søndag d. 23. april kl. 15.00 på Lødderup Stadion U16 drenge Mester Torsdag d. 20. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion U15 drenge 1 Lørdag d. 22. april kl. 14.00 på Lødderup Stadion

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Fra Ælling til Svane. Børneafdelingen Køge Boldklub

Fra Ælling til Svane. Børneafdelingen Køge Boldklub Fra Ælling til Svane Børneafdelingen Køge Boldklub 1 Indholdsfortegnelse Værdier og målsætninger... 3 Rammer og organisation... 4 Legepladsen... 5 Byggepladsen 3:3... 5 Forældreopgaver... 6 Principper

Læs mere

Etablering af kunststofbane I HIF Fodbold

Etablering af kunststofbane I HIF Fodbold Etablering af kunststofbane I HIF Fodbold Hornslet IF Fodbold ønsker hermed at ansøge om støtte til etablering af kunststofbane Ansøgningen indeholder: Hvorfor støtte til kunststofbane i HIF... Side 2

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5.

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5. Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Indholdsfortegnelse Fodboldudvalg 3 Kampfordeler 3 Oversigt fodboldhold og træningstider 4 Nøgler 5 Spillerlister 5 Kontingent 5 Sæsonopstart

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Bliv sponsor for klubben

Bliv sponsor for klubben STUBBEKØBING BOLDKLUB Bliv sponsor for klubben Det skal være sjovt at spille fodbold i, men det kræver at omgivelserne og rammerne er tilfredsstillende og helt i top. Det gælder alt lige fra klubhuset

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Ledøje-Smørum Tennisklub

Ledøje-Smørum Tennisklub Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Søren Pedersen Referent: Lone Lindholm 2. Formandens beretning 2018 blev året hvor LST blev Årets Tennisklub Ud over den fornemme

Læs mere

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab.

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab. Beretning 2015/2016 Sæson 15/16 det sportslige. Der har fra 2014 til 2015 været en mindre fremgang. Fra 239 til 252 medlemmer. I en periode hvor håndbold som sport er trængt fra mange side, så er det dejligt,

Læs mere

NIF Nyt. Fodbold. Kære medlemmer, sponsorer samt øvrige interessenter i NIF Fodbold. DIBA - Hovedsponsor for Næstved IF Fodbold

NIF Nyt. Fodbold. Kære medlemmer, sponsorer samt øvrige interessenter i NIF Fodbold. DIBA - Hovedsponsor for Næstved IF Fodbold Fodbold Nr. 1 - marts 2014 Kære medlemmer, sponsorer samt øvrige interessenter i NIF Fodbold Så er vinteren endelig ved at gå på hæld, og selv om det er for tidligt at aflyse den for i år med den hårde

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6 MØDE: Generalforsamling DATO: mandag 28. maj 2018 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: Henrik Møller Hansen Michael Ryding Anders Ravn Henrik Møller Hansen NÆSTE MØDE: - DATO:

Læs mere

HJØRRING IDRÆTSFORENING OLD BOYS Generalforsamling 3. marts 2015 på Landlyst

HJØRRING IDRÆTSFORENING OLD BOYS Generalforsamling 3. marts 2015 på Landlyst HJØRRING IDRÆTSFORENING OLD BOYS Generalforsamling 3. marts 2015 på Landlyst 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Bestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab 2014 5. Valg iflg. lovene 6. Eventuelt

Læs mere

Frederiksværk Fodbold Klub - FFK 2004

Frederiksværk Fodbold Klub - FFK 2004 Vedr. Referat af bestyrelsesmødet den 12. august Fraværende: Gitte 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt. 22. august 13 2. Orientering ved formanden. Kim Tønder (KT) fortalte, at de 4 fodboldklubber var

Læs mere

Ikast Svømmeklub. Referat fra generalforsamling: Punkter:

Ikast Svømmeklub. Referat fra generalforsamling: Punkter: Referat fra generalforsamling: Tid: Tirsdag den 27-03-2012, kl. 19.00 Sted: ISK klublokale. Punkter: Nr. Emner: 1 Valg af dirigent, referent og stemmetællere (2 stk.): Dirigent: Kenneth Petersen Referent:

Læs mere

Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson.

Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson. Ungdomsafdelingen: Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson. Der er blevet spillet en masse bold til både træning og kamp og jeg tror at alle

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Grundlæggende rammer

Grundlæggende rammer Grundlæggende rammer 2 Kære læser! Fodbolden er blevet kaldt verdens bedste legetøj. Det kan vi godt skrive under på, men for at fodbolden også i regi af SSIF Fodbold skal være verdens bedste legetøj,

Læs mere

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg Tirsdag, den 26. marts 2013, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : Søren Christensen blev foreslået og valgt som dirigent. Søren

Læs mere

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012 Årsplan U-9 2012 1 af 6 27-03-2012 Årgang: Drengespillere født i 2003 eller som går i 2. klasse. Trænere: Claus Kristensen tlf. 97 22 63 69 29 99 25 80 Koustrupparken 18 claus@friendtex.dk Bjarne Krogstrup

Læs mere

Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november Regnskabet godkendt.

Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november Regnskabet godkendt. Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november 2015. Referent: Elin Sommerfeldt Nedbo 1. Valg af dirigent. Egon Schultz blev foreslået af bestyrelsen og enstemmigt valgt. Dirigenten konstaterer

Læs mere

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer B52/AFC Nyhedsbrev 8. juni 2011 I dette nummer 1 U21 EM i Aalborg 1 Bella Italia Cup 2 Målmandstræning 2 Foreningsel 2 Træner søges 3 Fodboldcamp du kan nå det endnu 3 Ungdomsbestyrelsen søger 3 LKB-cup

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2011/2012. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2011/2012. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Sponsor 2011/2012 Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til F/S.......... 3 Hovedsponsor............ 4

Læs mere

Havdrup Gymnastik og Idrætsforening Fodboldafdelingen. Referat af bestyrelsesmøde

Havdrup Gymnastik og Idrætsforening Fodboldafdelingen. Referat af bestyrelsesmøde Havdrup Gymnastik og Idrætsforening Fodboldafdelingen Referat af bestyrelsesmøde Dato: Torsdag den 10. januar 2019. Tidspunkt: Kl. 18.00 21.00 Sted: Mødelokale i Havdrup hal 2. Deltagere: Fayna Stella

Læs mere

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold!

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! VELKOMMEN TIL Velkomst ved formanden På vegne af Tuse IF - Fodbold (Tuse Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen i klubben. Samtidig

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Formandens Beretning

Formandens Beretning Formandens Beretning Evaluering af sæsonen 2012 + intro til sæsonen 2013 2012 Masser af fodbold i 2012 Stadig positiv udvikling i børne/ungdomsafdelingen Kontinuitet i seniorafdelingen Masser af aktiviteter

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Sponsorkoncept GUG BOLDKLUB

Sponsorkoncept GUG BOLDKLUB GUG Koncept 2012 14/03/12 16:29 Side 1 Sponsorkoncept GUG BOLDKLUB GUG Koncept 2012 14/03/12 16:29 Side 2 Gug Boldklub, der har fodbolden som interesseområde, er utvivlsomt lokalområdets mest synlige idrætsforening.

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

NIF Nyt. Fodbold. Aktiviteter, ferie og opstart Hen over sommeren vil der være følgende aktiviteter omkring fodboldbanerne i NIF:

NIF Nyt. Fodbold. Aktiviteter, ferie og opstart Hen over sommeren vil der være følgende aktiviteter omkring fodboldbanerne i NIF: Fodbold Nr. 3 - Juni 2012 Generalforsamling, efteråret 2012 Generalforsamling i efteråret gennemføres den 27. september 2012 fra kl. 1900 med spisning for medlemmerne fra kl. 18.30. Fremadrettet er det

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Jan Referent: Henrik Dato: 04. November 2015 kl. 19:00 Tilstedeværende: Henrik, Jan, Stig, Kirsten og Peshko Punkt: Konklusion: Ansvarlig: Deadline: 1. Godkendelse

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde 15. september 2015 Nr. 8

Referat Bestyrelsesmøde 15. september 2015 Nr. 8 Referat Bestyrelsesmøde 15. september 2015 Nr. 8 Deltagere: Claus- Lena Michael Palle og Bo Fraværende: Søren 1. Godkendelse af referat Nr. 7 2. Orientering Meddelelser Referat Af 25. august 2015 Ingen

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Beretning for HG fodbold 2013

Beretning for HG fodbold 2013 Beretning for HG fodbold 2013 2012 blev endnu et travlt år for HG fodbold, hvor der er aktivitet hele året rundt, hvis ikke på banerne på idrætsanlægget, så i storhal, eller i indendørs haller rundt omkring

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag:

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag: Tale ved Standerhejsningen den 2. maj 2015. På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde jer alle velkommen her i dag på en meget flot forårsdag, hvor træerne står lysegrønne og banerne står klar til brug.

Læs mere

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året.

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. #1, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. I dette

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor: Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10 spot på sporten // november 2011 Hovedsponsor: MANGE AKTIVITETER PÅ OG UDENFOR BANEN... Traditionen tro sker der rigtig meget i Skjern Håndbold - både når

Læs mere

Beretning Status fra Afdelinger. Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019

Beretning Status fra Afdelinger. Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019 Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019 Beretning 2018 Status fra Afdelinger Herre senior HS/1 Siden sidste Generalforsamling er der sket en del ændringer i og omkring holdet. I foråret 2018 klarede

Læs mere

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub 1. Valg af dirigent. Torben Christensen blev valgt Dirigenten kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og således beslutningsdygtig

Læs mere

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen. Randers HH A/S mail: as@randershh.dk

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen. Randers HH A/S mail: as@randershh.dk Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen Randers HH A/S mail: as@randershh.dk HVEM ER RANDERS HERRE HÅNDBOLD? Randers Herre Håndbold er en overbygning på 4 af byens gamle håndboldklub ber; Randers Freja,

Læs mere

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Dagsorden for bestyrelses møder i Fredericia f.f. 1 Gennemgang og godkendelse af sidste referat 2 Nyt fra

Læs mere

Beretninger. Generalforsamling i MBK. Marts 2012

Beretninger. Generalforsamling i MBK. Marts 2012 Beretninger Generalforsamling i MBK Marts 2012 Formandens beretning for sæsonen 2011/12 Bestyrelsen. I indeværende sæson har bestyrelsen bestået af formand Jørgen Færch, økonomiansvarlig Peter Iversen,

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

KARLSLUNDE FODBOLD TRÆNER- OG LEDERINFORMATION

KARLSLUNDE FODBOLD TRÆNER- OG LEDERINFORMATION KARLSLUNDE FODBOLD TRÆNER- OG LEDERINFORMATION Velkommen til Karlslunde Fodbold Tak fordi du har meldt dig som træner og leder i Karlslunde Fodbold. Med denne folder vil vi sørge for, at du kommer godt

Læs mere

Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge En stor dag for alle i klubben

Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge En stor dag for alle i klubben Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge 13 2011 En stor dag for alle i klubben Når mikroafdelingen i morgen d. 1. april starter deres udendørssæson op, er alle klubbens medlemmer i gang med det nye fodboldår,

Læs mere

HÅNDBOLD. Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl.

HÅNDBOLD. Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Nyhedsbrev #1, side 1 ud af 5 #1, 2014/15 HÅNDBOLD Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Hermed et forsinket nyhedsbrev fra denne sæson, men stadig vigtige informationer for dig, som har et

Læs mere

SponsoraftalER. Herning kfum fodbold

SponsoraftalER. Herning kfum fodbold Stor eksponering gennem herning kfum fodbold Få maksimalt udbytte af dit sponsorat med over 1.000 besøgende hver uge - bliv erhvervssponsor i Herning KFUM Fodbold Herning kfum fodbold SponsoraftalER s

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

STRATEGIPLAN. Dalum IF

STRATEGIPLAN. Dalum IF STRATEGIPLAN Dalum IF Revideret Februar 2013 Indholdsfortegnelse: 1. Indledning 2. Præsentation af Dalum IF 3. Bærende principper i Dalum IF 4. Strategier i Dalum IF 5. Mål og Handlingsplaner i Dalum IF

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD

Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD Fodboldsæsonen 12/13 Vi vil gerne byde alle spillere og forældre velkommen til en ny fodboldsæson i Stilling IF Fodbold. Træningstider: Se

Læs mere

VELKOMMEN I FREMAD AMAGER

VELKOMMEN I FREMAD AMAGER VELKOMMEN I FREMAD AMAGER Velkommen i Fremad Amager - Øens fodboldklub For at du kan føle dig ordentligt informeret om alle de praktiske ting, du skal tænke på og som gælder, når du kommer som ny i Fremad

Læs mere

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter:

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter: Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 Til stede fra bestyrelsen: Linnea Christensen (afgående formand), Susanne Skarby (kasserer), Peter Rask, Anne Erben. Afbud fra

Læs mere

Velkommen til trænermøde 1. marts 2012 Kl. 19.30-21.00

Velkommen til trænermøde 1. marts 2012 Kl. 19.30-21.00 Velkommen til trænermøde 1. marts 2012 Kl. 19.30-21.00 Side 1 5. marts 2012 Program Præsentation af Ungdomsudvalget Præsentation af strategien Præsentation af aktiviteter 2012 Orientering om udvalg Trænerudviklingssamtaler

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014

ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014 ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014 Til den ordinære genrealforsamling var mødt 19 personer incl hovedbestyrelsen undtagen Karen Nielsen, som havde meldt afbud. Derudover deltog repræsentanter

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

Standerstrygningstale 2015

Standerstrygningstale 2015 Standerstrygningstale 2015 Så står vi her igen velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør op, hvor mange kilometer, vi har

Læs mere

Vi står med et super stærkt trænerhold også i næste sæson. Så forventningerne til udviklingen af vores spillere er stor.

Vi står med et super stærkt trænerhold også i næste sæson. Så forventningerne til udviklingen af vores spillere er stor. BK YDUN: TRÆNEROVERSIGT SÆSON 2018 / 2019 26. februar 2018 Ydun trænere i næste sæson Det går godt i BK Ydun endda rigtig godt. Vores medlemstal vokser og vokser. Både på ungdoms- og seniorsiden. Det er

Læs mere

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03 1. Valg af dirigent Per Selmose 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Storjolle udvalg. Evt. link til film fra Youtube. Kapsejladsudvalg Optimist afdeling

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Sponsor 2013/2014 Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til FS Fodbold...... 3 Sponsor i FS Fodbold........

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i. tirsdag d. 26. februar 2008

Referat af ordinær generalforsamling i. tirsdag d. 26. februar 2008 Referat af ordinær generalforsamling i Brøndby Judo Klub tirsdag d. 26. februar 2008 1. Valg af dirigent og referent Svend Hansen blev valgt som dirigent. Michael Sørvin blev valgt som referent. Svend

Læs mere